5. kolo
18.09.2016 13:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Watford FC - Manchester United 3:1

Třicetileté prokletí je u konce, Watford porazil Manchester United! Svěřenci Waltera Mazzariho udolali jednoho z hlavních favoritů na zisk titulu 3:1 díky gólům Capoueho, Zuňigy a kapitána Deeneyho. Hornets zároveň ukončili sérii 11 zápasů, kdy vítězili zásadně Rudí ďáblové. Rashfordův ojedinělý zásah tentokrát Mourinha nespasil a portugalský manažer musí zkousnout již třetí soutěžní porážku v řadě!

Vyrovnaný start zápasu mohl velmi rychle utnout Watford, jenž byl v desáté minutě blízko gólu. Na hlavičku Prödla však Deeney těsně nedosáhl. Jen za dvě minuty už Hornets vést 1:0 rozhodně měli - Prödlův vysoký míč totiž způsobil nedorozumění Smallinga s De Geou a před Odionem Ighalem zela prázdná brána. Nigerijec však fatálně svatyni minul. Trio příležitostí zakončil opět Deeney, jeho hlavičku po centru Janmaata skvěle vyrazil De Gea.

Rudým ďáblům se první poločas vůbec nevyvedl, ale i oni mohli s trochou štěstí otevřít skóre. Rashford dostal s tečí balón do vápna, kde dobíhal Ibrahimović, jenže ho měl na dlouhou nohu a netrefil zívající síť. Po půlhodině hry se pak konečně projevil i nejdražší hráč historie Paul Pogba, jeho fantastická rána přeletěla přes hlavu bezmocného Gomese a div nepřerazila břevno.

Do vedení se každopádně dostali domácí a nutno říct, že dle průběhu utkání zaslouženě. Gólové radosti však předcházel faul Britose na Martiala, který sudí Oliver pustil, a tak mohl Janmaat potáhnout míč do vápna a najít nohu Etienna Coupeho. Ránu již čtyřgólového kanonýra sice De Gea tečoval, ale v cestě do sítě jí nezabránil.

Ještě do pauzy uháněl sám na bránu Ibrahimović, ale Prödl jeho únik brilantně zastavil. United se však přeci jen dočkali, a to po hodině hry. Otěže utkání musel vzít do rukou kdo jiný než Zlatan Ibrahimović, jež se za půlící čárou chopil míče, u vápna si po chvíli narazil s Rashfordem a odcentroval před branku. A byl to právě Marcus Rashford, ke komu se míč šťastně odrazil a kdo tak mohl vděčně balón zasunout do sítě.

Zlatý gól měl na hlavě opět Ibrahimović, ale svůj první významný zákrok vytáhl Heurelho Gomes. A tak se se se zlatým střídání naopak vytasil Walter Mazzari. Střelce první branky Capoueho totiž nahradil Juanem Zuňigou a ten se hned prvním dotekem stal hrdinou utkání. Roberto Pereyra si stihl utřít nos dresem než Amrabatovi naběhl k brankové čáře a zpětným pasem našel právě Zuňigu. Jeho rána byla dokonale přesná.

Dokonalý žolík pak splnil svou úlohu ještě jednou, to když ve vápně šikovně naznačil zaseknutí a nechal se zfaulovat Fellainim. Pokutového kopu se chopil kapitán Troy Deeney, balón napálil tvrdě přímo doprostřed a uzavřel skóre na konečných 3:1 pro Watford.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (20)

Přidat komentář
popltak

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte, zdravim... nema nekdo DIGI 2 GO? Nebyl by nekdo ochotný se se mnou podelit o 1 zařízení na DIGI TV ? Zaplatil bych část poplatků. Jde mi jen o DIGI sporty, dekuji Smile pripadne piste na penaldo@post.cz - muzeme se domluvit i tam

Reagovat
diastan

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
Infernoqt

Nemám ze zápasu dobrý pocit. Watford se nabudil, my potřebujeme každý, abychom se udrželi v top4. 1:1 (1:2)

Reagovat
Infernoqt

každý bod*

Reagovat
smazaný uživatel

No potom zápase Európskej Ligy sa aj bojím tipovať výsledok snáď to nebude ďalší prepadák

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
Noustress

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
PePiG7

0-2 Ibra, Martial

Reagovat
Skalda29

1 0 Deeney dá gol. Fellaini už nesmí nikdy nastoupit. Je to nejhorší hráč a akorát tak zabíjí Pogbu ve středu zálohy. Řekl bych, že Pogba bude mít problém vyniknout, když kolem sebe bude mít Fellainiho a Rooneyho. Ale samozřejmě budu rád za opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čuráčí hlavo.. Kdybys to sledoval, tak vidíš, že Fela byl nejlepší hráč na hřišti, byť není vyloženě tvořivej.. Ale narozdil od ostatních hrál, co měl a na 90% nekurvil balóny .

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole strasnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepe že obrali body adeptovi na titul? Aký mi sme adepti? Z tých hráčov za milióny nikto nehrá nič. Jediný hráči čo za to stoja je Rasford Shaw a Baily. Ostatný? Paródia na futbalistov. 100 melonový Pogba sa šmýka o loptu. Rooney hrá ako keby som ja ožratý po party z Branom Mojsejom. Ani spracovať loptu nevie a to má byť kapitán? Aký proces spravil Guardiola v Man City a majú tiež hviezdy za milióny áno ale on z tých hviezd vie spraviť tím. Naši hráči si nevedia ani nahrať na 2 metre sme akorát všetkým na smiech a strašne ma to mrzí lebo to neni United s tradíciami ktorému som fandil. Keď takto budeme hrať proti rozbehnutému Leicestru (ktorý mám síce veľmi rád) tak neviem neviem aká blamáž z toho bude.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho popsal příčiny prohry: chybující rozhodčí i nedostatek štěstí to mi připomíná loňský rok v CFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele