Premier League - souhrn 37. kola

04.05.2018, 22:54, aktualizováno 06.05.2018, 19:25
Komentáře a souhrny
Chelsea nejtěsnějším možným rozdílem zdolala Liverpool, zatímco Arsenal rozstřílel Burnley. Manchester City doma nečekaně nepřetlačil Huddersfield, který si tak odvezl bod za remízu 0:0. V sobotu Tottenham prohrál na půdě West Bromwiche Albion a hazarduje se svou účastí v příštím ročníku Ligy mistrů. Stoke nestačilo na Crystal Palace a po deseti letech sestupuje ...

Arsenal FC - Burnley FC 5:0

06.05.2018 17:30

Góly: 15. Pierre-Emerick Aubameyang, 45+3. Alexandre Lacazette, 54. Sead Kolašinac, 64. Alex Iwobi, 75. Pierre-Emerick Aubameyang

Za daných okolností si Arséne Wenger snad ani nemohl přát lepší rozloučení před domácím publikem. Poslední zápas Arsenalu na Emirates Stadium pod vedením dlouholetého francouzského manažera proti Burnley totiž skončil zcela suverénní výhrou Kanonýrů 5:0, která navíc znamená definitivní pojištění šestého místa, a tedy přímou účast v příštím ročníku Evropské ligy.

Ještě před samotným zápasem vzdali všichni zúčastnění na Emirates Stadium hold Arsénu Wengerovi včetně tzv. Guard of Honour v podání obou týmů i rozhodčích. Tuto slavnostní náladu si pak oba týmy zdánlivě přenesly i do samotného utkání, neboť Arsenal od počátku na hřišti dominoval, zatímco hráči Burnley místy působili, jako by nechtěli překážet v cestě za triumfální Wengerovou rozlučkou.

Na průlom skóre si museli diváci počkat jen třináct minut. Rychlá narážečka Iwobiho s Lacazettem na hranici pokutového území vyústila ve střílený centr francouzského forvarda, na který si správně počíhal Piérre-Emerick Aubameyang a sklepl zblízka míč do sítě.

Také po zbytek první půle se hrálo převážně na útočné polovině Arsenalu a bylo jen otázkou času, než se Kanonýrům povede zvýšit hubený náskok. Nebezpečné střely Mchitarjana se ještě neujaly, ovšem v nastavení o sobě dalo znovu vědět duo Iwobi-Lacazette, kdy první jmenovaný vybídl ke sprintu Héctora Bellerína, jehož pobídku usměrnil Lacazette ležérně z voleje na přední tyč.

Po změně stran hosté vstoupili do hry o poznání aktivněji, jenže navzdory zvýšené ofenzivní snaze padaly další góly jen do branky Nicka Popea. Nejprve po dravém Wilsherově průniku propálil tvrdou ranou vše před sebou Sead Kolašinac, pak se trefil nekompromisně pod břevno Alex Iwobi díky skvělé práci Aubameyanga a sám gabonský forvard korunoval excelentní výkon čtvrthodinu před koncem, když intuitivně špičkou kopačky tečoval do sítě prudký centr Bellerína.

V samém závěru mohli domácí v exhibičním tempu i s klubovým kapitánem Perem Mertesackerem na hřišti svůj střelecký účet ještě navýšit, avšak pumelice střídajícího Welbecka skončila jen na spojnici břevna a tyče. Arsenal tak rozdrtil Burnley 5:0, pojistil si šestou příčku zaručující přímou účast v příštím ročníku Evropské ligy a nanejvýš stylově se na Emirates Stadium rozloučil se svým legendárním manažerem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:0

06.05.2018 17:30

Góly: 32. Olivier Giroud

Až do posledního kola bude Chelsea bojovat o účast v příštím ročníku Ligy mistrů! Dnes večer v klíčovém duelu porazila 1:0 Liverpool a na čtvrtý Tottenham ztrácí už jen 2 body. Ve středu navíc může Reds dokonce dorovnat. Vděčí za to střelci jediného gólu Olivieru Giroudovi, který Liverpoolu naopak znesnadnil přípravu na finále Ligy mistrů.

Pokud totiž Chelsea zvládne dohrávku s Huddersfieldem, bude mít stejný počet bodů jako Liverpool. Ten tak v posledním kole s Brightonem nesmí ztratit - jinak by se mu v kombinaci s případným neúspěchem ve finále Ligy mistrů mohlo stát, že by senzační sezóna skončila propadákem.

Fanoušci a asi i hráči Liverpoolu se v posledních týdnech víc soustředí na Ligu mistrů a výsledky v lize tomu odpovídají. Z posledních čtyř zápasů vyhráli jediný a dnes přidali i porážku. Ve třetí minutě přitom Firmino po dlouhém pasu Alexander-Arnolda zle potrápil Courtoise - o žádném odfláknutí nemůže být tedy řeč.

Přinejmenším v první půli byl nejaktivnější Sadio Mané, který se už ve čtyřiadvacáté minutě opřel do skákajícího míče na hranici dvaceti metrů a Courtois musel opět na zem. Totéž se opakovalo i po půlhodině hry. Vzápětí se ale míč dostal na opačné straně k Mosesovi, jehož centr se stal kořistí Oliviera Girouda. Hlavička, gól, 1:0.

Začátek druhého dějství vyšel Chelsea, která hosty nepustila ze svých otěží. Hazard se parádně prokličkoval do vápna a vypálil, načež musel odražený míč brát z brankové čáry Robertson. To krátce poté, co zkoušel štěstí třeba i Kanté. Následný roh pak proměnil v gól Rüdiger, ale radost mu překazil praporek čárového.

Čtvrt hodiny před koncem zase jednou ukázal Marcos Alonso, že je jen málo lepších borců na rány z voleje. Jeho nádherný projektil po centru Mosese prosvištěl jen těsně vedle zadní tyčky. V závěru zápasu Chelsea přenechala iniciativu Liverpoolu, ale trest nepřišel. Reds si nedokázali vyprodukovat jedinou gólovou šanci a ze Stamford Bridge odjíždějí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Manchester City - Huddersfield Town 0:0

06.05.2018 14:30

Góly: -

Málokdy se stává aby Etihad Stadium nebyl svědkem ani jedné branky. Nejproduktivnější tým Premier League tentokrát vyšel naprázdno a remíza 0:0 je pochopitelně velkým úspěchem Huddersfieldu. Pro hosty má bod cenu zlata, dvě kola před koncem soutěže si udrželi nesestupovou pozici.

Huddersfield to bude mít ve zbytku sezony ještě hodně náročné, ale dnešní zápas zvládl. Manchester City měl drtivou územní převahu, prakticky hostům nepůjčoval balón, ale branka golmana Lössla jakoby byla zakletá.

Na Lössla byla upřena velká pozornost, už v 7.minutě předvedl brankář Huddersfieldu těžký zákrok, když ho nepřekonal v jasné pozici David Silva. Zahrozili i hosté, střela Pritcharda se stáčela k tyči, ovšem též výborný zákrok předvedl Ederson. Po půlhodině to Huddersfield znovu rozjel a Löwe tentokrát napálil jen boční síť. První poločas pak uzavřela De Bruyneho rána, kterou Lössl schoval v náruči.

Po změně stran Citizens zvýšili aktivitu, dominovali na balónu, ale před vápnem byli bezradní. Nutno podotknout, že Huddersfield byl na zápas dobře připraven a zejména defenzíva mu fungovala parádně. Manchester měl několik závarů, avšak hosté se vždy ubránili.

V 87.minutě střílel vedle Mendy a v nastavení měli Citizens velké štěstí. Hadergjonaj pelášil sám na Edersona a ten předvedl výborný zákrok! Na Etihadu tentokrát žádná branka nepadla. Pro City se samozřejmě nic nemění, Huddersfield si připisuje překvapivý a velmi cenný bod.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 1:1

05.05.2018 18:30

Góly: 90+6. Tom Davies - 56. Nathan Redmond

Blízko blizoučko byli fotbalisté Southamptonu k zisku všech tří bodů, které by je výrazně přiblížily záchraně. V nastaveném čase však hosté nepokryli Daviese, který tečovanou střelou srovnal na konečných 1:1.

Jako první zahrozili domácí, střela Daviese ze střední vzdálenosti však přesná nebyla. Na druhé straně se zaskvěl parádním zákrokem Pickford, který zlikvidoval nebezpečnou střelu Austina. Ze střední vzdálenosti své štěstí pokoušel i Romeu, výsledek byl ale stejný. Více fotbalové krásy první půle nenabídla, a tak nebylo divu, že se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Na startu druhého dějství se Southampton ujal vedení - to si totiž centr Cédrica našel hlavu Redmonda, od kterého míč putoval za záda bezmocného Pickforda. Pětadvacet minut před koncem mohl vyrovnat Tosun, ve výhodné pozici však těsně nedosáhl na centrovaný míč. V poslední desetiminutovce mohl přidat pojistku opět Redmond, jeho rána z hranice šestnáctky však tentokrát mířila nad.

O pět minut později předvedl Yoshida nevybíravý zákrok ve středu pole, a protože už jednu žlutou kartu na svém kontě měl, musel se pakovat do sprch. Toho nakonec Everton dokázal využít. V nastaveném čase se nejprve bravurním zákrokem blýskl hostující brankář, který vytlačil volný přímý kop Bainese nad břevno, jenže na tečovanou střelu Daviese, která přišla z úplně poslední akce zápasu, již byl krátký. Utkání proto dospělo k remíze 1:1, která je pro Southampton vzhledem k průběhu velkým zklamáním.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 0:2

05.05.2018 16:00

Góly: 34. João Mário, 64. Mark Noble

Leicester pokračuje v bídné formě a nevyhrál již pět duelů v řadě, to Kladiváři slaví díky tříbodovému zisku setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští ročník. O osudu utkání rozhodly dvě trefy - v první půli nejprve hosty poslal do vedení Mario, v části druhé pak pojistku a potřebný klid dodal krásnou trefou Mark Noble.

Po půlhodince hry se do první vážnější šance dostal po pobídce Lanziniho Arnautovič, jenže pozorného Hamera překonat nedokázal. Tentýž hráč se o chviličku později přes Morgana uvolnil a na branku vyslal parádní pokus, který zastavilo až břevno domácí branky. Do třetice se však už hosté dočkali - centr Masuaka našel na zadní tyči právě Arnautoviče, ten tentokráte nezakončoval, ale celou akci ještě vyšperkoval zpětnou přihrávkou na malé vápno, kam si naběhl Mario a pohodlně otevřel skóre utkání.

V druhé půli jako první nebezpečně zahrozili domácí, s nebezpečným centrem Mahreze si však hostující brankář poradil. Poté se pěknou střelou z hranice vápna prezentoval Maguire, cestu do sítě si ale nenašla. Po hodině hry pak přišel nádherný fotbalový moment - standardní situaci domácí obránci odvrátili za hranici vlastní šestnáctky, kde se do míče z úctivé vzdálenosti opřel Noble a k překvapení všech míč zapadl přesně k tyči.

Domácí se už na žádný velký odpor nezmohli, zahrozili pouze střelou Silvy, která však mířila přesně do míst, kde stál Adrian, a tak se ze tří bodů a zajištění záchrany radoval West Ham.

Více informací k zápasu

Watford FC - Newcastle United 2:1

05.05.2018 16:00

Góly: 2. Roberto Pereyra, 28. Andre Gray - 55. Ayoze Pérez

Jistotu záchrany už má také Watford, který doma díky vydařenému prvnímu poločasu přehrál Newcastle 2:1. O vítězství domácích rozhodly trefy Pereyry a Graye, hosté v druhé půli už jen korigovali zásluhou Pereze.

Na Vicarage Road diváci nemuseli na první branku čekat vůbec dlouho, ta totiž přišla už po dvou minutách hry. Obrana hostí zvládla míč odvrátit jen k Doucouremu, ten nezazmatkoval, skvěle se zorientoval a míč předložil osamocenému Pereyrovi, který si počínal chladnokrevně. Tentýž hráč mohl o chvíli později přidat i druhou trefu, tváří tvář brankáři Newcastlu Martinu Dúbravkovi však neuspěl. Po půlhodině to však bylo již o dvě branky - Dúbravka nedosáhl na centrovaný míč a Andy Gray měl již velmi snadnou práci. Definitivně rozhodnout mohl o pár chvil později Deeney, který si postavil míč na značku pokutového kopu, jenže tentokráte neuspěl a nechal Newcastle naživu.

V druhé půli pak přesným centrem našel Manquillo na zadní tyči nabíhajícího Pereze, který balón perfektně uklidil k tyči a rázem bylo znovu o co hrát. Vyrovnání se však hráči Newcastlu nedočkali, a tak se Watford mohl radovat ze tří bodů a jistoty setrvání v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 1:0

05.05.2018 16:00

Góly: 90+3. Jake Livermore

Stále se tomu nechce věřit, ale West Bromwich Albion dělá na závěr sezony všechno pro to, aby v záchranářských bojích předvedl ukázkové zmrtvýchvstání. Birminghamský klub byl již v době odvolání Alana Pardewa zdánlivě odsouzen k sestupu, avšak pod vedením Darrena Moora začaly získané body přibývat plným proudem navzdory náročnému losu, o čemž se po Manchesteru United či Liverpoolu nyní přesvědčil i Tottenham, který si ze stadionu Hawthorns odváží prohru 1:0.

Situace Baggies sice zůstává i nadále kritická, neboť k dokonání pohádkového zvratu potřebují vedle vlastního triumfu v posledním kole proti Crystal Palace také příznivé výsledky rivalů Swansea a Southamptonu, kteří se mimo jiné utkají ve vzájemném zápase. Tak jako tak ale příznivci West Bromu prožívají po dlouhých měsících utrpení snad první veskrze pozitivní období, které může klubu pomoci i v případě přesunu do druhé anglické ligy. To hosté si prohrou zahrávají s postavením v první čtyřce, neboť na pátou Chelsea se zápasem k dobru mají pětibodový náskok.

K průlomu skóre měli zprvu favorizovaní hráči Tottenhamu, jenže nejlepší střelec Spurs Harry Kane od návratu po zranění marně hledá tu pravou střeleckou pohodu. Po dobrém pasu Kierana Trippiera měl anglický reprezentant jedinečnou možnost přiblížit se v tabulce střelců vedoucímu Mohamedu Salahovi, avšak v zakončení selhal. Před poločasovým odchodem do kabin tak ještě mohli být hosté rádi za bezbrankový stav, neboť Rodriguezův nečekaný lob přes Huga Llorise na brankové čáře na poslední chvíli odpálil do bezpečí Toby Alderweireld a chvíli nato hlavička Hegazyho zamířila těsně vedle tyče.

Druhá půle se nesla spíše ve znamení boje ve středu hřiště, což symbolizovala i šarvátka Dannyho Rose s Alanem Nyomem, po níž oba hráči uviděli po žluté kartě. S přibývajícími minutami ovšem domácí v honbě za udržením naděje na záchranu přece jen přitlačili a málem se dočkali gólu řádně kuriózním způsobem. Harry Kane totiž v šestnáctce Spurs nešikovně nasměroval míč do vlastní branky a Hugo Lloris měl co dělat, aby mrštným zákrokem míč vytěsnil mimo tři tyče.

Defenzivnímu rozpoložení Tottenhamu v závěru neprospělo ani stažení Jana Vertonghena vinou podvrtnutého kotníku a hráči West Bromwiche Belgičanovy absence v posledních minutách beze zbytku využili. Dawsonova hlavička po rohovém kopu skončila u někdejšího hráče Spurs Jakea Livermora, jenž zblízka zabořil míč do sítě a spustil v druhé minutě nastavené bujaré oslavy namísto smutnění z jistého sestupu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Swansea City 1:0

05.05.2018 16:00

Góly: 37. Ryan Fraser

Bournemouth uštědřil Swansea porážku, která jí komplikuje život. Dvě kola před koncem patří Labutím osmnácté místo znamenající sestup. Utkání na Vitality Stadium rozhodla jediná branka, tu vsítil už v prvním poločase Ryan Fraser. Bournemouth tak má definitivně po záchranářských starostech a z Premier League se bude radovat i příští rok.

Utkání mělo od první minuty velmi dobré tempo a šance se rodily na obou stranách. Tu vůbec první měla Swansea a kdyby jí proměnila, kdo ví, jak by se nakonec utkání vyvíjelo. Begovič předvedl proti střele z penaltového puntíku fantastický zákrok a jen díky němu domácí neprohrávali. Na druhé straně měl dvě vyložené šance Wilson, ale v prvním případě na balón nedosáhl a ve druhém branku přestřelil.

Ve 27. minutě se přihlásila o slovo opět Swansea, po centru Ayewa hlavičkoval vedle Olsson. Bezbrankový stav nakonec prolomili do té doby méně aktivnější domácí. Standardní situaci rozehrál Bournemouth chytře a po nacvičeném signálu se trefil přesně k tyči Ryan Fraser. V tu chvíli ještě diváci netušili, že vidí první a zároveň poslední branku utkání. Přitom šance opět byly, ale to by nesměl Ayew v blízkosti brankáře přestřelit.

Swansea se nedokázala ve druhém poločase dostat pořádně ke slovu. Bournemouth si hubený náskok dobře střežil a klidně mohl skóre ještě navýšit. Aké pouze zviditelnil Fabianskiho a Gosling v jasné pozici místo střelby volil přihrávku, což se ukázalo jako špatné řešení. Fabianski si v závěru připsal ještě jeden dobrý zákrok. Swansea nakonec těsně padla a dvě kola před koncem Premier League není v dobrém postavení.

Více informací k zápasu

Stoke City - Crystal Palace 1:2

05.05.2018 13:30

Góly: 43. Xherdan Shaqiri - 68. James McArthur, 86. Patrick van Aanholt

Stoke se zahalilo do smutku, protože nedokázalo doma vyválčit body s Crystal Palace a jeho osud v nejvyšší soutěži je takřka zpečetěn. Zápas se přitom pro Potters vyvíjel dobře, Shaqiri z přímáku vstřelil první gól, ale Orli ve druhém poločase výsledek dokonale otočili. Prosadili se McArthur a Van Aanholt.

Na stadionu Bet365 to žádná fotbalová hitparáda nebyla. Úvod poločasu byl sice rychlejší, ale tempo postupně opadlo a šance prakticky žádné k vidění nebyly. Přesto nakonec v prvním poločase padl gól. Pět minut před přestávkou musel hostující Crystal sáhnout k prvnímu střídání, zraněného Joela Warda nahradil Martin Kelly a další pohroma stihla Orli o pár minut později. Xherdan Shaqiri ukázal, že má pořád skvělou kopací techniku a střelou z volného přímého kopu nedal Hennesseymu vůbec žádnou šanci. Brankář Crystalu zůstal nehybně stát a jen se ohlédl, jak Shaqiri přesně trefuje horní roh branky.

Protože se v prvním poločase dost často přerušovalo, nastavil sudí čtyři minuty a ještě další dvě se potom hrály, nicméně poločasový výsledek se nezměnil. Crystal potřeboval v šatně zkonsolidovat síly, což se mu podařilo a ve druhém poločase začal jednobrankové manko stíhat.

Potters sice nebyli pod nějakým velkým tlakem, ale přesto v 68.minutě inkasovali. Loftus-Cheek posunul balón do běhu Jamesi McArthurovi, který přesnou střelou na vzdálenější tyč srovnal na 1:1. Utkání tedy začínalo dvacet minut před koncem odznovu.

Se Stoke mohlo být dokonce ještě hůře, kdyby velkou šanci proměnil Zaha. Ten z jasné pozici nepochopitelně přestřelil branku. Potters si ale koledovali, po vyrovnávací brance úplně vypadli z tempa a Crystal jim nakonec čtyři minuty před koncem zasadil rozhodující ránu. Patrick Van Aanholt dostal od Shawcrosse nechtěnou přihrávku a svůj unik zakončil střelou mezi brankářovi nohy.

Stoke stálo na kraji propasti a alespoň vyrovnat ke konci zápasu se mu nepodařilo. Záchrana se vzdálila na míle daleko a pokud Swansea získá bod, bude jeho osud definitivně zpečetěn. Přesně opačný pocit zažívá Crystal, který je po výhře 2:1 takřka jistě zachráněn.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 1:0

04.05.2018 21:00

Góly: 57. Pascal Groß

Velké překvapení se událo na stadionu Falmer v Brightonu. Nováček soutěže si připsal cenný skalp slavného Manchesteru United a výrazně se přiblížil konečné záchraně. Naopak Rudí ďáblové se zatím nestali vicemistry, další šanci stvrdit druhé místo budou mít v předposledním kole. Zápas rozhodl jedinou brankou

Pro Brighton to byl pochopitelně velký sváte. Manchester United na své půdě nikdy předtím nehostil a natěšený Falmer stadium snil svůj sen o velké výhře nad jedním z nejslavnějších celků nejen Anglie, ale celé fotbalové historie.

Mourinhova parta si na půdě nováčka mohla zajistit titul vicemistra, ovšem to se jí prozatím nepovedlo. Utkání začalo pro United pěkně divoce a už ve třetí minutě zdvihal ruce nad hlavou Fellaini, který však vsítil gól z ofsajdu, takže se následně pokračovalo za nerozhodného stavu. Na druhé straně prověřil De Geu Groß.

Brighton se slavnějšího soupeře rozhodně nebal a ve 25.minutě pořádně protáhl De Geu Murray. Jeho ránu výtečným zákrokem vyrazil. Španělský brankář měl v prvním poločase celkem dost práce a byl nejvýraznější postavou v dresu Rudých ďáblů. Proti Izquierdovu pokusu tasil další zákrok a jen díky němu Manchester ještě neprohrával.

Po změně stran se vytáhl i Ryan, který zareagoval na Pogbovu střelu k tyči. Brighton ale pokračoval v zatápění a v 57.minutě rozjásal domácí publikum. Izquierdo z úhlu vracel balón na malé vápno, kam si naběhl Pasqual Groß a hlavou překonal De Geu. Brighton vedl 1:0 a na řadě byla Mourinhova parta.

Manchester sice převzal iniciativu, ale k žádné větší příležitosti se nedostal. Pogba to zkusil z třiceti metrů neúspěšně a Lingard tři minuty před koncem z dobré pozice netrefil branku. Sudí Pawson ještě nastavil pět minut, ale Brighton si historické vítězství ujít nenechal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City363042102:2694
2.Manchester United36245767:2877
3.Liverpool FC372012580:3872
4.Tottenham Hotspur36218768:3271
5.Chelsea FC36216961:3469
6.Arsenal FC361861272:4860
7.Burnley FC3714121135:3754
8.Everton FC3713101443:5549
9.Leicester City3611111449:5444
10.Newcastle United361181736:4641
11.Crystal Palace3710111643:5541
12.AFC Bournemouth3710111643:6041
13.Watford FC371181844:6341
14.Brighton & Hove Albion369131433:4740
15.West Ham United369111645:6738
16.Huddersfield Town36991827:5636
17.Southampton FC366151536:5533
18.Swansea City36891927:5333
19.West Bromwich Albion376131831:5431
20.Stoke City376121933:6730

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1090)

Přidat komentář
Trapper

Reagovat
TerriersSKCZ

report zo zapasu City - Terriers: report zo zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/manchester-city-huddersfield-report/

Reagovat
Kuba94

Reagovat
Busby babes

bida, fraska, des. Z tech hracu co nastoupili bych u vetsiny cekal, ze budou bojovat o sestavu a ukazou Mourinhovi ze zrovna oni by meli hrat zaklad. Neukazal to ani jeden. Nechapu.

Reagovat
Busby babes

Ja teda moc neverim, ze by si Rash stezoval na nedostatek prilezitosti a herniho casu, u Martiala kdo vi, ale pokud pak tu sanci dostanou a predvedou to co dneska... ach jo.

Reagovat
Nikikrew

Niekto prehra na Atleticu, niekde na Brightone....

Reagovat
Counter

A někdo prohraje jak na Atléticu, tak v Brightonu...

Reagovat
Busby babes

dik ze ses nas zastal. ale dneska si vysmech zaslouzime.

Reagovat
Nikikrew

u nas je to docela ľahké povedať

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Zkusils

Reagovat
Busby babes

uprimne, zrovna jsem si rikal, ze to co jsem vcera kritizoval u vas, ze tam nikdo neukazal zadne zapaleni, boj o to zvratit vysledek, proste nechal na tom hristi vsechno, to jsem dneska videl u nas.

Ale jinak se proste muzes kouknout na tabulku a soupat nohama.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

ale taky jsem vcera u vas psal, ze tech hracu, lidru u nas vidim malo nebo to ukazujou jen obcas. Zato u vas fakt nevidim nikoho. Dneska to byl des a hruza. Jindy jsme dokazali otocit zapas proti silnemu tymu. U vas tam je casto jen ta prvni cast.

Reagovat
Nikikrew

No pozor, zasa v otacani zapasom sme docela dobry, samizda ze minulu sezonu sme boli v tom najlepsi. Co sa tyka toho uvodu, to je u nas uz dlhsi problem ze nemame v tyme vodcu ktory by to poraidne vyburcoval a aj by hracov zjebal. Jediny mi pride Jack ktory to nema v prdeli ale na strane druhej to niekedy prehana co sa mi nepaci.

Reagovat
Busby babes

ok, cisla jsem nehledal, takze to byl jen muj pocit.

Reagovat
nani92

Reagovat
pingla

Rika fanousek tymu, ktery poslednich 6 venkovnich zapasu neuhral sni bod? Toto snad neni mozne

Reagovat
Nikikrew

Necítiš v tom špičku irónie?

Reagovat
Nikikrew

Štipku (debilny mobil)

Reagovat
kiwwi

Martial dneska najvacsia bieda aku som kedy od neho videl...akoze bolo vidiet ze chce ale nevyslo mu absolutne nic

Reagovat
Busby babes

i to ze chce... bylo az v druhem polocase. prvni absolutne bez zajmu. Ale porad jeste patril k tem lepsim. Rash treba absolutne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je sprostosť

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za hybraka

Reagovat
Setwo

dobrý výsledok aj pre LFC Brighton je zachránený a v poslednom kole mu teda nepôjde o krk.. tak snáď hráči LFC doma ukončia sezónu v lige víťazne + Salah aspoň jeden golik

Reagovat
Bandita_Harry

verim v rezmizu s cfc

Reagovat
Setwo

kiezby, to by bolo super keby mame LM istu uz po tomto vikende

Reagovat
Hachim Mastour

wow

Reagovat
Counter

Pěkně MU, radost pohledět.

Reagovat
kiwwi

tento zreb robili zvlast kvoli tebe aby si nemusel nosit v srdci dlho smutok z Arsenalu...tato radost to u teba prevazi

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Jako vždy je legrace, jak se hned musíš ozvat.

Reagovat
kiwwi

a neni legrace skor to ze sa musis ozvat najprv ty?

Reagovat
Counter

Nee, kolo co kolo se ozýváš jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Busby babes

Jako vždy je legrace, jak se hned musíš ozvat.

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

Jako vždy je legrace, jak se hned vy dva musíte ozvat, když se Historic ozve

Reagovat
Counter

Legrace, že znáš/používáš můj jiný nick

Reagovat
Whitemedia

edna no

Reagovat
smazaný uživatel

Je sranda, jak se Counter pěkně přeorientoval na vysmívání MU, protože Spurs mu už tolik radosti nepřináší.

Reagovat
Counter

Přesně, jsem z té vaší záplavy trofejí celý paf.

Reagovat
Counter

Nj, neumíš přijít s ničím originálním a jen bohapustě kopíruješ

Reagovat
Busby babes

ucil jsem se u Najbrta.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

srandisti uz sa chytaju

Reagovat
diastan

Reagovat
Mönchengladbach

Žozé chce druhé místo pro Tottáček? No proč ne, ještě vyfičet příště na WHU a bude.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

a pre koho ho chce Mauricio...pre Jurgena? A ten pre Antonia?

Reagovat
Mönchengladbach

Pro Jožku, vrací službičku.

Reagovat
bbbauch

Viděl jsem jen prvni polocas, ale to byla prehlidka spatnejch rozhodnuti snad od vsech hracu.. asi jsem o nic neprisel

Reagovat
Taiger

Jose Mourinho: “Maybe now you understand why I play

some players more than others and you won’t ask all the time why A, B

and C don’t play more.”

Reagovat
Busby babes

tohle me sere. ale ne proto, ze Mourinho tohle rekl, ale protoze to ma proste pravdivej zaklad. Proc Lukaku hraje kazdej zapas? Proc ma duveru Lingard, kterej letos hraje vyborne. A tak no. Martial a Rash dnesk fakt spatni. A neni to jedinej zapas. Oni letos maji jeden skvelej, jeden prumernej a jeden hruzostrasnej vykon. A to je ten problem.

Je to ok, jsou to porad mladi hraci, ale proste se pak nemuzou divit, ze nehrajou kazdej zapas. Takhle to nefunguje v zadnem velkoklubu Mas talent? super, ale pokud chces hrat, tka ho musis prodat kazdej tyden. Takhel to je. Vsude. V Realu, v Barce, v Juve, v Bayernu... nikdo nic zadarmo nedostane.

Zrovna tenhle vyrok dle meho fakt na vysmech neni. Dneska ti hraci, co sanci dostali fakt zklamali.

Reagovat
kardous

Reagovat
bakasa

Reagovat
Counter

Děláš, jako by Lingard a Lukaku hráli každý zápas jak z partesu. O Alexisovi nemluvě.

Reagovat
Busby babes

kazdej obcas hraje blbe. S WHU dostanou dalsi sanci. snad zahrajou lepe.

Reagovat
Gazdo

Vies ono to je mozno aj o tom ako su ti hraci vytazovani. Napr u nas denis keby hraval pravidelne tak by z neho mohol byt paradny hracik a nie tam naskoci raz za dva tri mesiace kde je jasne ze po troch mesiacoch nemas kondicku ani formu tak odohras hovno. Tym padom si trener (u nas valverde) dokaze svoje ze ten hrac "na to nema" a bude dalej sediet a hrat budu trenerove kone. Po dlhodobejsej kritike tych koni tam trener zase da daneho hraca ktory chudak zase odohra hovno a zase je vymalovane. I ked na deuhu stranu naozaj neviem ako je u vas vytazovany rash alebo martial

Reagovat
Busby babes

a) na kondicku fakt nema vliv 90 minut v jedno sobotni odpoledne. Forma, to je jina.

Zbytek... jo, to tak je. Bohuzel takhle to dneska funguje ve velkoklubech. Tech sanci dostanes jen urcitej pocet a proste musis ukazat ze na to mas. a ne jednou, ale kazdej tyden. Kazdej trenink. Protoze o to misto bojujes s x dalsima v klubu a x dalsima mimo klub.

Kazdopadne tim nechci rict, ze bychom se jich meli zbavit, to ani nahodou. Musi oba zustat a dal hrat co nejvic.

Reagovat
Gazdo

Ja neviem ja ked som hraval tak som vazne potreboval hrat zapasy lebo bolo vazne fuk ako som trenoval a ako behaval este aj mimo treningu zapas bol zapas a tam mi ta kondicka a psychika isla zrazu uplne inde

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale chodil do práce a potom sis šel zakopat nebo zaběhat, oni nedělaj celý dny nic jinýho. Mluvit tady o nějaký kondičce je nesmysl. Ale samozřejmě to má velkej vliv na psychiku a to je prostě hrozně důležitý.

Reagovat
r.mrazik

je to i o rozehranosti ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě myslim, že v první řadě je to hlavně v hlavě. Chápu, že zápasová praxe pomůže, ale nemá to nic společnýho s tim, že frajer kterej chvíli nehraje pak odchodí celej zápas...

Reagovat
r.mrazik

beru to tak,ze to je kombinace tech dvou veci...

Reagovat
Busby babes

Mourinho, "I didn't succeed in persuading my players that the four points we need for second are important. They are important to me but not for some of them. Brighton got a reward for their attitude."

Reagovat
Busby babes

Mourinho: ' I am disappointed, I'm not sure every one of my players are disappointed.'

Tohle je asi nejhorsi co muze hrac slyset. a Mourinho to vi. Hodne z tech, co dneska nastoupilo hralo posledni zapas za united.

Reagovat
kiwwi

nech si mrazik nadava na toho Alexisa kolko chce, u neho je aspon vidno jak dre a jak mu na tom zalezi...to proste musis byt taka povaha a Mourinho chce proste 11 takych hracov na ihrisku

Reagovat
r.mrazik

Mourek chce i kvetaka...to si nevyberes

Reagovat
Busby babes

jako jo no.

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska ten super duper pristup nepotvrdil. ale to je proste to s nim. On nemuze hrat zaklad. Z lavicky klidne, ale zaklad ne. I kdyz proti Brightonu by i na ten zaklad mel mit...

Reagovat
r.mrazik

On neni hrac pro MU...a jeho zapal taky neni neco extra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

Jose je Kokot.nho a ne Mourinho !!!

Reagovat
r.mrazik

Snad si kluci a jejich znami trochu privydelali...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze hodne kluku to bude stat dost penez. Malokdo plati tak dobre jako my.

Reagovat
r.mrazik

Za to pokuty nejsou...ale jejich kamosi meli urcite vsazeno

Reagovat
Busby babes

mysleno pokud odejdou jinam, tak budou muset jit s platem dolu.

Reagovat
r.mrazik

Jj. To asi jo

Reagovat
Sandstorm

Třeba ti hráči prostě pod Mourinhem hrát nechtějí...

Reagovat
Busby babes

tak to ma ale hodne z nich proste smulu a pujde hrat jinam a za mensi penize. A fakt to nebude Real, Barca nebo Juve...

Reagovat
Sandstorm

Tak zrovna Juve se zajímá o Martiala a Darmiana. AS Řím o Blinda. Shaw byl spojován se slepicema. Peníze takové mít nebudou, ale možná je začne znovu fotbal bavit a po sportovní a osobní stránce si tím i pomůžou.

Reagovat
Busby babes

Juve at si Darmiana vezme. No problem. A verim tomu, ze tam bude i dobrej, Italska liga mu sedela. hraje se tam jinak. Martial zustane. Blind doplatil na jineho trenera, stava se. Nema smysl si ho nechavat, i kdyz zrovna me to stve. Shaw... netusim co s nim bude.

Reagovat
Sandstorm

Jsem hodně zvědavy na léto, co se bude dít. Hodně hráčům bude brzy končit smlouva ale výkony si o novou smlouvu moc neříkají. Klub se k prodlužování nema, ale Mourinho říká, že nechce prodávat.

Reagovat
Sandstorm

Těch hráčů je fakt dost... Rojo, Jones, Smalling, Shaw, De Gea, Herrera, Mata, Blind, Darmian, Fellaini, Martial, Rashford... A na někoho sem ještě určitě zapomnel

Reagovat
Busby babes

spis nesledujes deni v klubu. z tech co sji jmenovaj odejde mozna smalling, Jones, Rojo - a jen max dva z tehle tri, mozna Shaw... Blind a Darmian a Fella (doufam). Herrera, Mata, Martial a Rash ( ) ? Sorry jako.

Reagovat
Busby babes

sorry, tim jsem chtel rict, ze Herrera, Mata, Martial , Rash zustanou. Pokud nekdo za Martiala neda na stul 150 mega. Rash je neprodejnej.

Reagovat
iamek

Kdybych měl zaplé FMko, tak by mi nevadil odchod těhle hráčů - Romero, Young, Blind, Darmian,, Rojo, Fella, Carrick končí, Mata ... Z rezervy CBJ, Riley, Wilson ...

Reagovat
Busby babes

videl bych to podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Romero? Sympaťák a kvalitní dvojka.. jinak se všema souhlas.. Klidně bych přidal i Smallinga

Reagovat
iamek

Protože mu přeju až už někde pořádně chytá. Navíc perreira by byla slušná dvojka a v mládeží máme mraky kvalitních gólmanu.

Reagovat
Carrick

Tu přeháňku se Smallingem tady asi nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou přeháňku?

Reagovat
Carrick

Pro mě Smalling úplně v suchém triku může plnit roli třetího/čtvrtého stopera s tím, že během sezóny může úplně v pohodě odehrát spoustu utkání v základu. Solidní stoper, domácí hráč, srdcař. Ta jeho kritika je často přehnaná, o jeho prodeji bych osobně vůbec neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by mohl, ale chtěl bych na stopera posilu (toho Tobyho možná?) a pak pro něj prostě místo není Toby - Bailly jsou lepší, Lindelof má šanci hodně růst a z dvojky Jones / Smalling bych si vybral Jonese...

Reagovat
Carrick

Bailly s Jonesem jsou bohužel dost IP. Za mě do příští sezóny by měl jít Lindelof už jako jasný člen základní sestavy, z něj roste opravdu TOP stoper, musíme ho hrát co nejvíc. A k němu Bailly/posila. Ale na mě nezáleží, Mou určitě ví sám nejlíp, koho a proč si nechat. V tomto bych mu docela věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

samozrejme a ja bych byl pro. Jen myslim, ze dostaneme vic za Smallinga nez za Jonese.

Reagovat
Busby babes

We were 24 points behind Chelsea last season, we’re currently 11 ahead. We were 17 behind Spurs, now 6 ahead. We were 6 behind Arsenal, now 20 ahead. The priority this time last season was Europa, this season it’s the FA Cup. We have to win that trophy.

Tohle je celkem good point. Hranice mezi mizernou a ok sezonou bude FA cup.

Reagovat
Sandstorm

Ta sezóna nebude ok ani když vyhrajeme fa Cup. Vypadnutí se Sevillou je velký skraloup. A Liverpool ve finále LM to také moc nezlepsuje.

Reagovat
Busby babes

pokud byhrajem FA cup, tak to bude ok sezona, zadnej slagr, ale nic hrozneho. Porad je to trofej a ne tak mala jak se na EF dela. A ano, i my jsme si z toho driv delali srandu.

Reagovat
Sm0ker

Najednou to není malá trofej, když jí máte vyhrát, vy jste hrozný pokrytci

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste strašní pokrytci Když se tady fans Arsenalu radovali z těch FA Cupů, tak jste se jim vysmívali, že to není pořádná trofej, že FA Cup nikoho nezajímá, ale najednou je to pro vás hranice mezi mizernou a ok sezónou.

Reagovat
Busby babes

a ty myslis, ze kdyz vyhrajes pohar, ze to nejak nezmeni to, jak ta sezona vyzniva? Druhe misto a FA cup, to preci neni hruzostrasna sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, v jakých sračkách jste po odchodu Fergusona byli, je druhé místo a FA Cup fajn sezóna, ale narážím tady na fanoušky United, kteří se FA Cupu pár let zpátky právě tady vysmívali.

Reagovat
Busby babes

tak to pis tem kdo se tomu vysmivali.

Reagovat
king23

Sice nejsem fanda United, ale u Arsenalu jde spíš o to, že oni nevyhráli 7 let nebo kolik vůbec žádnou trofej a pak po vítězství v FA cupu dělali, jak kdyby vyhráli Ligu mistrů.... že prostě po tom bezzubém období už šly ty nároky tak dolů.... Sezona, ve které vyhraješ FA cup prostě není špatná, ale pokud za 10 let vyhraješ jenom ten FA cup, tak to prostě na výsměch je.

Reagovat
Busby babes

btw ja se tomu FA cupu nevysmival, takze na me s pokrytectvim nechod. Je to min nez liga? Samozrejme, ze ano.

Reagovat
kiwwi

ja mam pocit ze my sme tu práve jediní ktorí sú radi za každú trofej a iní sú tu na zhadzovanie

Reagovat
Sm0ker

Ty si vždycky tak krásně nasereš do huby

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

a proto se pořád tváříte ve stylu "pokud není titul, sezona je neúspěšná a ted to nahradí FA cup

Reagovat
kiwwi

to už priamo súvisí s veľkosťou klubu a obrovskými očakávaniami... ja som napr. veľmi rád aj za ten LC a FAC je ešte o dosť vyššie... ako píšem, zhadzovanie týchto trofejí tu vnímam skôr z iných táborov

Reagovat
cristiano.K.

ono obecně začne platit o týmech z top 6, že pokud skončí do čtvrtého místa a získají jakoukoliv trofej, tak sezona se nebude hodnotit jako neúspěšná.

Reagovat
kiwwi

ak to berieš tak ze neúspešná =! nie úspešná tak v našom prípade súhlasím

Reagovat
cristiano.K.

pokud vyhrajete FA cupu nebude úspěšná, ale nebude ani neúspěšná. V podstatě stejně jako minulý rok s tím rozdílem, že jste vyhráli EL.

Reagovat
kiwwi

no ale teraz nechápem to tvoje pôvodné debilne zapojenie sa do diskusie

Reagovat
cristiano.K.

tak já neříkám, že ty, ale většina MU fans se pořád tváří děsně arogantně ve stylu "není titul= neuspěch. Ono po pěti letech už byste mohli vystřízlivět. Jinými slovy zachranujete sezonu FA cupem, do té doby téměř nepodstatnou soutěží.

Reagovat
kiwwi

skus nájsť aj nejaké príklady... o tej väčšine veľmi silno pochybujem, skôr nejakí jednotlivci

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Každá trofej počítána do statistik je úspěch... já osobně si každé vítězství užívám a je jedno jestli se jedná o League Cup nebo FA Cup... při každé výhře zní Glory Glory Man United a tak to má být

Reagovat
king23

To je pěkná blbost. Mourinho loni ligový pohár + EL, letos (snad) FA cup. To prostě nejsou špatné sezony. Já chápu, že někteří žijí pořád v éře Fergusona, kdy se vyhrávala každoročně liga, ale je potřeba si uvědomit, že tehdy City nebyli prostě tak silní, letos mají jasně nejlepší kádr a ani Ferguson by je neporážel.

Vypadnutí se Sevillou...OK. Kdyby byl jinačí los a vypadli by ve stejné fázi LM s Realem, tak y to bylo najendou OK?

Reagovat
icemike

9 bodů za city loni, 16 letos... A stále může být hůř

Reagovat
Busby babes

ano, i tak se na to da koukat. ja bych ale videl point v tom, ze pristi rok muze byt vsechno jinak. Obema smery. To ze ma City dneska 16 bodu naskok neznamena, ze ho takovy bude mit i pristi sezonu.

Reagovat
kiwwi

takze oproti City sme si pohorsili o 7 bodov

a teraz si vezmi ze Chelsea mala pred City vlani naskok 15 bodov a teraz stratu 27, co je rozdiel 42 bodov

Reagovat
blade115

A teraz si vezmi, že není řeč o Chelsea.

Reagovat
Carrick

Je řeč o fotbale... takže máš vlastně pravdu.

Reagovat
blade115

Wow. To by ani Petr Novotný nevymyslel.

Reagovat
kiwwi

a teraz si vezmi jaky si kokot

Reagovat
blade115

Pane jo. Není ještě ani poledne a my už tak trochu nezvládáme.

Reagovat
kiwwi

tu máš palec za sebareflexiu

Reagovat
blade115

Tak hodně štěstí při hledání dna, podle mě už jsi blízko.

Reagovat
Swarley

Já myslím, že uz te našel..

Reagovat
blade115

Hele normálně vezmi Carricka a běžte někam vyučovat humor, tohle je prostě boží, co tu dnes sypete z rukávu. Takový biggrinolapy ještě nikde neviděli.

Reagovat
Swarley

Ty jo, ty už to dobře nedáváš...

Reagovat
blade115

Jj, však to třeba zas klasicky celý otoč, vždyť už to ani nikoho nepřekvapí...

Reagovat
Swarley

To je roztomilé

Reagovat
Rssa

Klasika

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

za biggrinolap.

Reagovat
Carrick

Je to takový masochista. Ostatně, opět se ti dobrovolně nabízí, abys s ním vytřel podlahu jako v každé diskuzi.

Reagovat
blade115

To vaše vlastní vnímání světa je naprosto kouzelný. Vám i kdyby srali do bot, tak to berete jako luxusní systém zavlažování.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry prirovnani

Reagovat
tunkic

Reagovat
diastan

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A hlavně je to čím dál horší. Už aby ten Mou vyletěl, ani nechci vědět, kam se dopracujeme.

Reagovat
Swarley

Jako čekáš po Mourinhovi nějakou změnu?

Reagovat
Counter

Jak u koho, ale obecně to prostě horší být nemůže

Reagovat
Swarley

chce to vyhrát s Mourinhem titul a to teprve bude veselo...

Reagovat
Counter

Tak ligu snad ani nejde vyhrát nezaslouženě, pokud to Mou dá, nemám problém to ocenit. Ale daleko víc teda věřím v jeho klasickou implozi

Reagovat
Swarley

jsem na tu příští sezónu zvědavej, jak se s tím poperou City...snad tam bude z jejich strany co největší tlak na výhru v LM a v lize nebudou předvádět to, co letos...

Mourinho to dá...v našem případě má osud vždy připravené nějaké příjemné překvapení, kteří ostatní nemůžou rozdýchat...a jestli to bude titul s Mourinhem, tak to bude stát za to...

Reagovat
kiwwi

Co je klasická implozia?

Reagovat
Counter

Tvoje máma.

Reagovat
kiwwi

si nezvládol wow effect?

Reagovat
Counter

omg my god, však to je EF kolorit, který tady před lety dotáhl tuším hrubas.

Reagovat
kiwwi

tvoja mama to sem dotiahla, ale ide o to, ze to treba aj vediet spravne pouzit a nie ako odpoved na normalnu otazku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rssa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Ještě počkejme, bude přednáška o humoru..

Reagovat
bbbauch

Minule taky o United nikdo nemluvil a byla to hezka smec, tak kde je problem?

Reagovat
blade115

V 99 případech ze 100 ve vás, drazí mufánci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl řešit Liverpool stejně jako ty nás, tak bych si už dávno hodil oprátku...

Reagovat
blade115

Jak je libo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem tolik času pro ten klub v životě nehodlám obětovat, takže jde vidět že ti na United záleží A když už se o nás zajímas natolik, tak tě urcite bude taky zajímat FC United

Reagovat
blade115

Náhodou jo, celý ten koncept FC UoM mi je docela sympatický a beru jako krásný zázrak, že se během pár let dokázal takhle v podstatě amatérský klub vypracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ti kluci mi dělají radost, narozdíl od jejich starého bráchy, co má na lavičce podělanou rakovinu... a mimoto, Salford postoupil do NL, tam to dělají pod taktovkou Class 92 kurva dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jak necekany, vyber si vzdycky to, co se ti hodi

Reagovat
bbbauch

A to povysenecky drazi mufanci je roztomily, takhle presne pisou lidi, kteri uz nevi kam

Reagovat
blade115

Aha A víc příspěvků během pár minut zas píšou ti, které to nějak moc zvedlo ze židle, až si ani nedokážou ucelit myšlenky, ne? Nicméně to nebudeme dlouho protahovat, vítám tě ve svém fanklubu, plastové vlaječky jsou k dispozici u Swarleyho humorného stánku a pikslička nafty na uvítanou u kiwwiho.

Reagovat
bbbauch

Uvedomujes si, ze delas vsechno to, co vycitas Swsrleymu? A pisu tu dost casto vic prispevku pod sebou, vzdycky na neco zapomenu, ale toho sis nemusel vsimnout

Jasne, pridej ultimatne vtipnej ster, kdyz jenom upozornim na tvuj dvoji metr. Protahovat to vazne nebudem, tyhle vlakna plny steru vam moc rad prenecham. Jen bys mohl pochopit, ze kdyz ty vidis united nekde, kde o nem neni ani slovo, tak nekdo to tak muze mit s chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fandis Mu nebo cfc? Co te zajima za propast mezi cfc? Tebe ma zajimat sracka, lterou hrajeme, ktera nas trenuje. Zklamal jsi me ivane.

Reagovat
freewill

; souhlas. Předváděná hra je totální hnus a silně pod možnosti týmu. Herní styl ordinovaný Mourkem je zoufalost kterou předváděl ve všech svých předchozích angažmá; ano získal řadu trofejí, ale fotbal to byl nekoukatelný.

No a zlehčoval význam FA Cupu může jen totální blb bez ohledu na to komu fandí !!!

Reagovat
ajouki

A teď si vezmi, že Chelsea loni udělala titul a získala o 10 bodů víc, než na co máte letos vůbec šanci vy. Letos titul udělají City a bodů budou mít ještě víc. Klidně si dál procvičuj sčítání odčítání, ale výsledek je pořád stejný. I přes zlepšení jste stále jen dopočtu.

Reagovat
LokoLFC

ty jsi jiny matematik...

Reagovat
kiwwi

niečo ti nesedí

Reagovat
Hachim Mastour

José je frajer. Všetko mu to zapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Chrisa Hughtona a prácu, ktorú v Brightone odviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
leroy

Zapas som nevidel (co ma v poslednej dobe pod Mourinhom uz bohužiaľ ani moc netrápi) ale nie je to prvý krát, co hráči hrajú piču. Taktze to asi nebude len v nich.

A ta zostava. Darmian, Mata, Fellainy, Matíc spolu na ihrisku. Pimali hrací, viem si predstaviť ako to vypadali.

A to ze Rash, Martial, Shaw hrajú nahovno nie je len chyba hráčov. Ked ich vytiahne raz za uhorský rok. Nie su v tempe, nemajú sebavedomie.

Ic do puce Mourinho.

Reagovat
king23

Fakt by mě zajímalo, jakého trenéra si někteří fandové United přejí. Fakt bych vám přál, abyste zase dostali nějakého tragéda stylu Van Gaal, abyste konečně docenili ty úspěchy, které s Mourinhem přicházejí.

Stojím si za tím, že při současné síle City v lize a Realu+Barcy v Evropě by víc trofejí nebylo, ani kdyby Ferguson zůstal.

Reagovat
leroy

Takého ktorý predvádza pekny futbal a nie zbabelé shity ktoré produkuje Mourinho.

Plus je to nesympatický čurák.

Reagovat
freewill

Reagovat
ajouki

To by mě zajímalo, jaký přesně měl třeba Martial předvést výkon? Pak hned následuje otázka, jak toho měl dosáhnout?

United můžou být v tabulce druzí, může tak být bodové zlepšení oproti soupeřům, ale prostě posun v samotné hře je nulový. Ten tým nemá žádnou identitu. Když se na ten zápas podívám, tak vůbec netuším, co jako tým chtějí dosáhnout? Na jakých základech chtějí mít položenou ofenzívu?

Musel by ukázat šílenou individuální kvalitu a všechno dotáhnout sám, což při jeho zápasovém tempu není ani trochu reálné. Zároveň to není ani ten typ hráče, který by se přizpůsobil tomu želé hernímu pojetí a bezmyšlenkovitě to odmakal. Poslední věc je, že tam chybí jakákoliv důvěra. Mourinho vypadá spíš spokojený, že nic neukázal, protože v létě z něj budou prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to druhé miesto absolutne nereflektuje samotnú hru, v skutočnosti patríme niekde do stredu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

15 bodu udelal de gea.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

11:47 Arsenal uvolní na přestupy 200 milionů

Až 200 milionů liber na přestupy má údajně dostat k dispozici nový manažer Arsenalu. Podle Daily Star je pak žhavým kandidátem na místo, které uvolní po 22 letech Arséne Wenger, současný kouč Juventusu Massimiliano Allegri. (dailystar.co.uk)

Nevim jestli je tohle dobra zprava, je to celkem ranec. Neco bude jeste z odchodu, takze penize budou. Uz jen ten novej trener, snad se s tim balikem bude pracovat rozumne. Kazdopadne novyho kouce ceka prace jak na kostele, ofenziva je pomerne slusna, ale do obrany se musej privist novy lidi, to je hruza kolikrat, co Arsenal je schopnej predvadet v obrane..

Reagovat
pepinho2

Ještě nedávno kolovala zpráva, že budou mít jen cca 50 mega, takže bych to nebral úplně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky zaregistroval, ale budu spis verit tomuhle. Jestli ma dojit novej kouc, kterymu das na prestupy jen 50 s tim, ze nekteri soucasni hraci budou jeste odejiti, tak se ti na to vykasle v konkurenci Manchesteru. A taky mrdnout muze Romanovi, Liverpool taky zrovna nesetri na prestupech, takze si myslim, ze nas ceka prestavba za velkej peniz. I loni se zkouselo na posledni chvili poslat ranec za Lemara a dokonce i (udajne) 110 za Mbappeho

Reagovat
pepinho2

Jde o to, jestli těch 200 mega třeba už nepočítá s nějakými odchody..Ale 200 mega + odchody, to by už byl slušný balík, za který by mohl Arsenal koupit pár předražených průměráků.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla dobra kudla do zad jestli to je mysleny takhle. Ale hodnotu 200 mega nema ten kadr celej dohromady, takze jsem kidny

Reagovat
fenixLFC

Akoho by ste vobec chceli predat?

Reagovat
afc

Lemar sa mal zaplatit z predaja Oxa a Sancheza. Tych 200m je nezmysel. Podla mna 100m + nieco z predaja je realne.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu naivni a budu verit ve vic. To co pises je desne malo, z kadru defakto ted krom Ozila, Henka a Aubu neprodejnej za vic jak 25 a obrana na sracky. Treba se vyklube neco z toho Mavropanose, vypadal nadejne, tam by se mohlo usetrit. Jenze Kosc podle me tak na pul roku mimo, takze to chce dva stopery rovnou do zakladu, to je samo o sobe kilo

No, myslim, ze ta nabidka 110 za Mbappeho vzesla nezavisle na tech dvou a uz v te dobe mel Arsenal signaly, ze Mesut asi zustane a Alexis neprodlouzi tak ci tak...takze mi z toho vychazi, ze i hranice nejakych sto mega za jednoho hrace nemusi byt v pripade Arsenalu uplny sci-fi

Reagovat
Hachim Mastour

Zo stopérov prídu asi Sokratis a Soyuncu. To je tak maximálne 40.

Reagovat
afc

Ja sa spolieham na Mislintata, ze bude kuzlit a dokaze zohnat hracov za normalne ciastky. Pise sa o nejakom mladikovi z Freiburgu za 30m a o Sokratisovi za 18. To by sme mali dvoch stoperov do 50 a niekto musi odist mozno aj dvaja stoperi. Ak by bol priorita este golman a DM, tak mozno do 70m sa zmestia aj oni a takeho Mustafi za 25 stale predas, takze aj za 100m by sa dalo slusne posilnit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme ze bych bral tyhle tvoje cisla aby se usetrilo, jen nevim jestli takovej Sokratis by nas posunul nekam dal. Trochu mi pripomina charakterove prave Mustafiho, chtel by si hrat na lidra, ale jak se nedari lidem okolo nej, tak kupi chybu za chybou jak malej zacek. Jak je v pohode tak je jak skala. A Mustafiho bych si nechal, v nem neco je, jen musi hrat vedle fakt kurevsky dobryho stopera, neexperimentovat s rozestavenim, jednou hral nalevo, pak petkrat napravo, jednou na tri stopery pak zas na ctyri obrance-to mu moc taky podle me nepomaha..a porad se mu tocili partaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazovat Mustafiho je píčovina

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Slyšel jsem něco o velké přestavbě kádru v létě v Chelsea.

Reagovat
king23

Jsem zvědav. Každopádně si nejsem jistý, jestli půjdou takovéto peníze rozumně utratit za kvalitní hráče. Protože při současné situaci Arsenalu a bez LM tam ta úplná špička fotbalistů nebude chtít jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho mam prave starch taky, kdyz vidim co se protocilo penez a hracu v Utd nebo City. Tam to berou metodou pokus-omyl, viz stoperi nebo golman u Citizens, v Utd 70 mega za Angela, kteryho v klidu po roce prodali dal, Liverpool tu obranu + golmany resi taky sto let a jeste nemaj hotovo..Ta vyjednavaci pozice bude mozna oslabena tou neucasti v LM, ale i tak dosel Auba nebo Lacazette, nekteri hraci slysi na plat a na moznost hrat PL

Reagovat
smazaný uživatel

Než vyřešíte zbytek sestavy, tak už vám Auba a Lacazette půjdou do důchodu.

Reagovat
havrys99

Snad z toho Allegri neudělá italskou kolonii buzerantů a simulantů. Hodně udělá MS, kde by někdo vyletěl. Pak je možnost risknout hráče druhého sledu za ne úplně brutální cenu. Podle mě dost borců přijde z Německa díky Mislintatatovi.

Reagovat
smazaný uživatel

uz tak je to pregermanizovany Mesut, Mustafi, Xhaka, Kola, Henk, Auba, Mavropanos diky Mislintatovi jde taky pocitat. A to mame i lekarskej tym co delal pro repre Nemecka..

Nejaky prvky italskyho fotbalu by byly fajn, treba Allegriho lonska a predlonska Juve v LM byly famozni, paradni takticky vyspelej fotbal a dalo se na to i hezky divat. A da se to prevest i do Anglie, Conte to zvladnul, ale zas Cukotka nehrala vubec Evropu, hrali v podstate ve 12 lidech vsechno..

Reagovat
havrys99

já osobně bych byl za Allegriho nadšenej

Reagovat
Hachim Mastour

Je to daily star. Takže si nerobme ilúzie.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale zmeny budou velky tak jako tak, tak proc to nerozebirat uz ted. Novej kouc leze do dobre pasti, dava krk do opratky, tak doufam, ze se z toho nezesere

Reagovat
r.mrazik

Tech 200 mega je kazdy rok snad pet let ne? Stale stejna zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem tentokráte tam nebudou mít šetřílka, takže to může být velmi zajímavé

Reagovat
afc

Setrilko, ktory kupil dvoch utocnikov za 110m

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty poslední roky překonával sám sebe, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

tak i novinari zapocitavaji nove inflaci a i tady se pohly ledy-posledni roky byly tyhle divoky spekulace s castkou 100 mega, jenze za to ti ted ani v Monaku nezvednou telefon

Reagovat
r.mrazik

Tak 200 je slusna suma...za to se da dobre nakoupit hoavne smerem do budoucna

Je fakt,ze hotovi hraci budou o dost drazsi

Reagovat
Lacko_Boh

ale aky team budeme mat za 5let ked sa splati stadion

Reagovat
smazaný uživatel

vim, ze ty to myslis po "svym", ale neni ten stadion uz splacenej? Neco jsem cetl, ze jsme to stihli prave v rekordne rychle dobe a nemusime to roztahovat na tech celejch 20 let..

Reagovat
Lacko_Boh

aj men sa zda ze uz je splateny :) Ale ono je to jedno vlastne.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Álvaro Morata: "Teď už vím, jak to v Premier League s rozhodčími chodí. V závěru sezony s nimi začínám vycházet, protože to je jediný způsob, jak vám začnou pískat více faulů ve váš prospěch. V první polovině sezony to bylo šílené. Hodně jsem protestoval. Jeden z nich mi dokonce řekl, že věděl, že zákrok na mě byl faul, ale nehodlá ho odpískat. Takhle to v Premier League chodí, musíte být rozhodčím sympatický."

tvle.. doufal jsem, že se přestane tolik válet, ale to on ne, on se bude i nadále pořád válet, akorát se pak bude na rozhodčí usmívat..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Morata<Torres

Reagovat
Horcmen

7 - @CPFC are the first team to avoid relegation from the top-flight despite losing their opening seven league games since Liverpool in 1899-00. Magnificent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten kadr nebyl na sestup. A ted muzou napodobit Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je Stoke pryč!

Vypadněte a už se nevracejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

překvapil mě

Reagovat
Counter

Řekl bych, že tohle je přesně práce pro něj. Žádný mainstream, ale menší klub nebo repre, kde uplatní své zkušenosti, respekt, svědomitost.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace, paráda. Stoke mi chýbať nebude.

Reagovat
fajdax

CP má minimálně vepredu hráče na top 8, skoda ze se jim to v létě rozpadne. Loftus snad zůstane u nás a Zahu bych přibral k nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Někdo tip na dobrou knížku? Ale nesmí to být beletrie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mein Kampf

Reagovat
Busby babes

sracka, co se neda cist.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Buď ji nedoctes, nebo ji čteš 50x.

Reagovat
Busby babes

cokoliv od Michala Lewise, treba tohle https://www.goodreads.com/book/show/24724602-flash-boys

Nebo Moneyball.

Nial Fergusson pokud te zajima historie.

Soccernomics od Simona Kupera o financich ve fotbale.

Pokud bys byl fanousek United, tak bych ti doporucil i tohle: https://www.goodreads.com/book/show/28198094-forever-young ten kluk byl lepsi nez Giggs v 17ti letech. Ale pak si pretrhal vazy a byl konec.

https://www.goodreads.com/book/show/302424.Rogue_Warrior

zivotopis typka co zakladal Seal Team 6.

Reagovat
pepinho2

O čem sním, když náhodou spím.

Reagovat
Busby babes

to je scifi.

Reagovat
Zaschrona

Hele, nerikej, ze jsi to cetl...

Reagovat
fenixLFC

Staci uvod a uz tam najdes asi 5 klamstiev

Reagovat
Zaschrona

Nesmysl, podle mujdemagog.cz to urcite je vsechno pravda.

Reagovat
Busby babes

Necetl. Nejsem debil. Me staci ty jeho sracky co dava na twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám doma.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Zaschrona

Pribehy Corsa Rosa/Stare damy jsou moc fajn. Podle me i pro nefanousky cyklistiky je to zajimave cteni.

Reagovat
Lacko_Boh

zaujimave, ze sa mi po docitani tejto knihy zdvyhol trojnasobne testosteron a mam tlak 182. Hm.

Reagovat
Kixi Syhimour

communist manifesto

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

na Kájovo výročí

Reagovat
smazaný uživatel

Antifragilita, Černá labuť

Reagovat
smazaný uživatel

To první vypadá moc dobře, dík!

Reagovat
Hokaido

Jako vždy musím zmínit Tuláka po hvězdách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem četl. Top věc. Nejlepší jsou pasáže o šachách.

Reagovat
icemike

zkusím

Reagovat
Gedofrey

Na cestě, Big Sur či v podstatě cokoliv od Kerouacka.

Reagovat
Swarley

No, Stoke v prdeli, tak snad to alespoň Saints zachrání..

Reagovat
Busby babes

Chybet nebudou.

Reagovat
Swarley

Kteří?

Reagovat
Busby babes

Stokelona

Reagovat
Swarley

Tak to mne jo, za ty roky jsem si k nim vybudoval vztah...že to poslední dobou nedělali dobře je jasný, ale tak to nic nemění, že jsem jim vždy přál...

Reagovat
smazaný uživatel

a letos se na to uz ani nedalo divat.

Reagovat
Swarley

Jo, jako tam není co řešit a padají zaslouženě. Ale prostě z těch slabších klubu jsem jim přál nejvíc, teď tam moc nikoho takového nemám. Saints mám dost rád a Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Saints, Newcastle driv, to je klasika. Ted nove mozna Burnley, to je fantazie co tam delaji za praci a s jakym kadrem. A jeste po te jizde Lesteru mam rad je a mam tam celkem dost oblibencu.. ale vsechno to nejde sledovat, malo casu

Reagovat
Swarley

Burnley je super úkaz, to je fakt, tam jsem zvedavej, jak jim to půjde dál. A Lestr chápu, to zůstane v hlavě každému..Vlastně mám hodně rád ještě Everton, těm bych přál taky trošku lepší časy...

Sledovat to nejde a nikdy na to nebylo tolik času. Teď vyloženě sleduju jen MU a málokdy stíhám vůbec něco jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

A Stoke ty minuly sezony taky dobry, treba ta sezona kdy zahvezdil Bony byla super

Reagovat
Swarley

Se na to dívám, tak tři roky za sebou byli na super devátém místě...byli super...

Reagovat
Lacko_Boh

si bol vzdy taky nas hipterik swarleyik

Reagovat
Swarley

Já? To vy jste si rovnou vybrali Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

s tebou sa fakt neda...neuveritelne

Reagovat
Swarley

Mourinho no, chodíme spolu na pivo a tak to dopadlo...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Nikikrew

Bye Bye Stoke, konecne

Reagovat
Realita

ještě ať vezmou sebou labutě. Patřej do Walesu!

Reagovat
Mates_Matesović

Nejostudnější výkon za posledních x let korunovaný střídáním Llorenteho. Možná by stačilo Allimu odinstalovat Fortnite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa aj vďaka Tottenhamu WBA zachráni, tak ma porazí. Otrasný výkon, k tomu navyše ešte zranenie Vertonghena. Nebudem hodnotiť jednotlivcov, nemá to cenu. Zbytočná prehra, fakt zbytočná. Malo sa to zahrať aspoň na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať se WBA zachrání. To by byl příběh!

Reagovat
pepinho2

CP to po tom strašným úvodu dokázalo, teď ještě WBA a bude to super

Reagovat
Tommy the Gunner

a další rok titul jako Leicester

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašní sympaťáci.

Reagovat
raduinho

WBA musí spadnout. Hrozní nesympatáci. Na příběh sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou nesympatický?

Reagovat
raduinho

Dřív tradiční jojo klub. Nyní klub s posbíráným odpadem z větších klubů.

Reagovat
Whitemedia

ani u Tottenhamu bych nebyl schopný vyjmenovat tolik nesympatických hráčů, jako u WBA..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda mám u Stoke. WBA mi fakt nevadí. Navíc mám slabost prot Chrise Brunta.

Reagovat
Counter

Mají tam několik prasáků, ale zároveň je tam J-Rod, Chadli, Foster, Brunt, Gibbs, McAuley, Dawson... A takový Rondón je megaborec už jen za tohle - https://youtu.be/I26ePHw7gLk

Reagovat
Whitemedia

Rondon je obrovská výjimka u nich, toho mám rád.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co oni vlastně teď potřebují?

Swansea - Saints by muselo skončit plichtou, WBA vyhrát a Saints a Swansea jinak pak už úplně bez bodu, ne?

Reagovat
Liquid

Swansea - Soton plichta, Swansea prohrát s již sestupujícím Stokem a Sotonu můžou povolit ještě 1 plichtu když pak naženou skóre -4 co mají teď, což s ohledem na to, že Soton hraje ještě se City a počítáme, že WBA vyhraje ten poslední zápas ještě můžou

Reagovat
Liquid

a Chelsea do LM

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

celkem bych jim to i pral, kdyz nas museli obrat o body

Reagovat
Miguel19

Kane je buď zraněnej nebo vyšťavenej. Na MS bude k hovnu.

Reagovat
Mates_Matesović

Podle mě kombinace obojího

Reagovat
Cobra

Reagovat
Snatus

Nemá čas hrát fotbal, hraje fortnite.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by bol na MS k hovnu

Reagovat
bbbauch

Tweet ho znicil

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
janinho

hovoril som ze toto sa stane uz pred 3 mesiacmi. ak ho Pocche musel stavať aj v pohároch proti tímom zo 4.ligy tak to inak nemohlo dopadnúť. vedel som ze s takým prístupom bude na konci sezony hrat uplne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, he we go again

Reagovat
smazaný uživatel

...here

Reagovat
Carrick

Zítra fandíme Liverpoolu, Čukyna nesmí do LM za žádnou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

čukyna

Reagovat
smazaný uživatel

čukyňa

Reagovat
Busby babes

jakoze Chelsea mimo LM fajn ale Liverpoolu bych nefandil ani kdyby to mohlo lecit rakovinu malych deti.

Reagovat
Miguel19

Ani kdyby ji měly tvoje děti?

Reagovat
Busby babes

ani tak ne. Chemoterapie!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

no hele, zacinam o tom uvazovat... ale ne kvuli detem.

Reagovat
Carrick

Stejně už nás neohrožují, takže v klidu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

co sa ti nepaci na liverpoole

Reagovat
Busby babes

Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

A na Liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
raduinho

Pojdme ještě před Tottenham! Vždyt to jsou tragédi.

Reagovat
fenixLFC

tak CP zachranene, snad to este dotiahne aj sotonik

Reagovat
Nikikrew

Uf to by bolo krasa kebyze sliepocky by skoncili 5ty, stale sanca zije!

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra vyhrat a Totac to dojebe jako kazdej konec sezony

Reagovat
Liquid

ještě je šance se dostat i před Liverpool

Reagovat
Busby babes

jako ze my jsme fakt otresni a obcas si rikam, jak muzem byt druhy, ale kdyz pak vidim ten zbytek v nekterych zapasech...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/pvanaanholt/status/992761018941169664

ty vole, co tohle je? Uz to neslaveni golu proti tymum kde hrac byl tyden na hostovani mi prijde ujety, ale tohle je novej level. Kdby po zapase nachcal na dres Stoke tak bych pro to mel vetsi pochopeni.

Reagovat
diastan

Však slavil úplně normálně, to že ukázal po zápase trochu vašeho respektu, není zas tak hrozné. Jestli ti přijde normálnější chcaní na dres tak ok

Reagovat
castelL

Reagovat
Whitemedia

Chcaní na dres, vlastní dítě ať raději umře, než přát Liverpoolu.. dobytku

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

v tomhle souhlasim s Johnem Brewinem:

You can only be a true supporter of a football club if you hate everyone who is not part of your football club. You can never move on or grow up. Grudges can never cool. That would be too much like real, adult life.

Tak.

Reagovat
Counter

John je fajn, tady taky zabodoval:

Jose Mourinho: "I knew what was going to happen, and I told them, but that is what we got."

It's uncanny how often Jose predicts the future and waits until it's happened to tell us of his premonition.

Reagovat
Busby babes

ach jo, zas budu vypadat, ze se ho zastavam... Mourinho rikal, ze hrace varoval, ze Brighton do toho pujde totalne naplno a ze pokud mame mit sanci, musi mit stejny pristup k utkani jako oni.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Počkej, todle jsem četl na Twitteru

Reagovat
Busby babes

EF neni jedina socialni sit, kam chodim a vymejslet pro kazdou neco jinyho... zas tak kreativni nejsem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Me hlavně překvapilo, jak často ti tam komentuje Šídlo. Skoro jakoby snad i chodil sem

Reagovat
Busby babes

nechodi.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to trochu zmátlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

WBA se ještě zachrání

Reagovat
Sandstorm

UŽ NE.

Reagovat
kiwwi

just wow

Reagovat
Nikikrew

world of warcraft

Reagovat
Counter

To je přesně to, o čem mluvím

Reagovat
kiwwi

jj, o tom wow effecte

Reagovat
Counter

Napsal jsem slušný komentář, který sis překroutil po svém, a od té doby nemine kolo, abys to nedal najevo.

Dobré na tom je tak akorát to, že "wow" má na EF slušný potenciál zlidovět

Reagovat
kiwwi

aspoň vidíš jaka je to kokotina keď ti to musím pripomínať každé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Nee, kokotina je jen ta tvá překroucená verze.

Reagovat
castelL

Tie naše remízy sú popri týchto prehrách fakt úsmevné.

Reagovat
redyyz

gooooooooooooool

Reagovat
Sandstorm

WBA ještě zije Proč se nastavovalo tolik minut? FA

Reagovat
Sandstorm

Tak nežije. Neprohra Sotonu stačila k tomu, aby se WBA nemohli zachránit.

Reagovat
Horcmen

Žije.

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc ne? Soton se Swansea jenom remizujou a posledni kolo Swansea prohraje, Soton dostane pridel od City a WBA se zachrani jakoukoliv vyhrou nad Crystal Palace, kde bude mit nejlepsi skore pri shodnym poctu 34 bodu

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Žije.

Reagovat
Horcmen

Sir Alex Ferguson seriously ill in hospital.

Reagovat
Busby babes

Sir Alex Ferguson has been taken to hospital. He’s in a serious condition.

Fuck.

Reagovat
kiwwi

Sir Alex reportedly admitted to hospital

I hope it's not true

https://twitter.com/1RobBeasley/status/992823951188471812

https://twitter.com/seanymc77/status/992829949244526592

https://twitter.com/natashaturk/status/992803245876830208

https://twitter.com/MirrorFootball/status/992821979471384577

EDIT: Fuck fuck fuck fuck

[Been told it's a bleed on the brain , been put into a coma at Manchester Hope Hospital](https://twitter.com/1RobBeasley/status/992832734144933888)

fuuu dúfam ze to nie je to co reportuju média

Reagovat
Busby babes

uz pisou ze ma jit dneska na operaci. To nezni dobre. V jeho veku...

Reagovat
Busby babes

hrozne divnej pocit tohle. Nikdy jsem ho nepotkal, videl jen v televizi nebo pres celej stadion a stejne mi prijde, jak kdyby do nemocnice odvezli oblibeneho strycka nebo tak... tech nezapomenutelnych vikendu je holt asi moc aby nad tim slo jen tak mavnout rukou.

Reagovat
iamek

Tak nějak. A zrovna jsem psal přítelkyni sms že už mám dost našetřeno na trip autem Estonsko, Lotyšsko, Litva a Finsko. Abych ty peníze nepoužil na letenky do Manchesteru na ... Ani nechci říct na co ...

Reagovat
Busby babes

nejhorsi je, ze nas to v dohledne dobe ceka tak jako tak. SAF, Sir Bobby...

Reagovat
iamek

Pár týdnu jsem nad tím přemýšlel a nechtěl jsem si to ani připustit.

Reagovat
Busby babes

ja si hlavne porad rikal: sir Bobby je starsi a tak, a porad je cilej... a oni jsou vlastne jen 4 roky od sebe, coz v tomhle veku uz je nic.

Reagovat
Whitemedia

Klid, Ramsey nedal gól..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Azazelo RD

#JeSuisBurnley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Sir Alex Ferguson seriously ill in hospital. #SSN

Neee, toto nemůže být pravda, bojuj

Reagovat
Busby babes

From Man Utd: “Sir Alex Ferguson has undergone emergency surgery today for a brain haemorrhage. The procedure has gone very well but he needs a period of intensive care to optimise his recovery.

His family request privacy in this matter.

Ends

Tak snad jeste par let da.

Reagovat
Busby babes

deti s rakovinou nasrat, ale kvuli tomuhle bych Liverpoolu i zafandil...

Reagovat
Counter

Sir Alex Ferguson has undergone emergency surgery today for a brain haemorrhage. The procedure has gone very well but he needs a period of intensive care to optimise his recovery.

His family request privacy in this matter.

Tak snad

Reagovat
pepinho2

Krvácení do mozku není moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, jestli to n.... na to ani nemuzu pomyslet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

He was supposed to die 5 years ago but God added Fergie time. twitter nezklamal

Reagovat
Busby babes

jako jo, je to vtipny.

Reagovat
Snatus

Reagovat
efellipe

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

neni nad černej humor

Reagovat
Counter

Hokej ukázkové suché triko.

Reagovat
Wat

Tragéd Jaškin hrdinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Puschkin

Reagovat
mul

no musim suhlasit, len vdaka brankarovi bolo predlzenie

Reagovat
Whitemedia

kterého se Slováci z nějakého důvodu nezúčastnili..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mastný Chobot

wtf vsak sme hrali dobre a rozhodne nebol brankár jediny s dobrým vykonom

Reagovat
Lacko_Boh

tak nie len na futbal, ekonomiu a pravo si odborknik, este aj hokej, hm, hmmm. Skrrrrr papapapapaa.

Reagovat
Lacko_Boh

ale suhlasim

Reagovat
Busby babes

Hadamczik ven!!!

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Whitemedia

Terry v případě postupu zůstane v Aston Ville

tak snad to Villa zvládne

Reagovat
Coutinho10

Villu moc nemusim, takže pokud si udrží playoff pozici Derby, tak bych to přál hlavně Vydrovi, ale pokud by Terry měl pokračovat ještě v PL, tak by byla škoda o to přijít...tak uvidíme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Shaqiri's career in reverse is brilliant. Establishes Stoke as a mid table side, gets noticed after scoring the goal of the tournament at Euro 2016, spends a season at Inter before joining Bayern Munich, where he wins the treble, then ends his career with his hometown club Basel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Njn, tvoj vysnívaný hráč.

Reagovat
tomasinho

Jojo, kde jsou ty časy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

jinak Burnley do EL super sice teda jenom předkola, ale i tak příjemná změna

Reagovat
mimi_united

Počkať, už ludia začínajú chápať ten hype okolo Kanea?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pokus nani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Burnley v poharech

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda od Huddersfieldu. City nepustili do veľkých šancí a smerom dopredu pekné náznaky.

Reagovat
TerriersSKCZ

report zo zapasu City - Terriers: report zo zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/manchester-city-huddersfield-report/

Reagovat
Coutinho10

pro Huddersfield hodně důležitej bod k záchraně , ale ještě asi bude potřeba něco urvat s Chelsea nebo Arsenalem

Reagovat
jacobT

S nami hraju doma, to maju minimalne bod v kapse.

Reagovat
Coutinho10

tak mohli by, ale zase to bude váš poslední zápas pod Wengerem, takže motivaci budete mit asi taky velkou

Reagovat
jacobT

To sme mali aj proti Atleticu.

Reagovat
Coutinho10

j tam jste to zazdili....možná vám uškodilo, že Atletico hrálo o jednoho míň a tim pádem to ještě víc zavřelo

Reagovat
vladino10

Reagovat
Coutinho10

co?

Reagovat
Busby babes

myslim, ze uz jsou v pohody, kdyz Soton a Swansea budou hrat spolu.

Reagovat
Coutinho10

pokud by Saints vyhrali ted a a Swansea poslední kolo, tak maj vsichni 36 bodů....Saints by byli zachraneny, protoze maj nejlepsi skore z nich a Swans + Huddersfield ho maj vesmes podobny (Swansea ma o 3 goly lepsi), takze by to mohlo bejt hodne dramaticky a mohl by rozhodovat kazdej gol

Reagovat
TerriersSKCZ

report zo zapasu City - Terriers: report zo zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/manchester-city-huddersfield-report/

Reagovat
icemike

Sorry za neznalost, ale proč dostalo CIty medaile už dneska? Ještě jeden domácí zápas mají a o titulu je rozhodnuto už déle

Reagovat
Busby babes

ten posledni zapas je dohravka 31. kola, dle rozpisu byl tohle jejich posledni zapas doma, tak to tak asi brali.

Reagovat
icemike

Aha

Reagovat
Hokaido

To snad ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bolton neskutečný závěr a udržení ve druhé lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TerriersSKCZ

report zo zapasu City - Terriers: report zo zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/manchester-city-huddersfield-report/

Reagovat
kiwwi

takže double wow tento víkend

Reagovat
blade115

Měl by sis dát Snickers.

Reagovat
Carrick

A trvalo mu to jen minutu.

Reagovat
blade115

Běž se podívat pod prewko, jak mi to zas starej Swarlos nandal.

Reagovat
Swarley

díky, jako vždy

Reagovat
kiwwi

ja uz ho ignorujem... strašne otravné stvorenie

Reagovat
Counter

Přesně, největší paráda byla tohle kolo k vidění v Brightonu.

Reagovat
blade115

Bacha, ať tě taky nezačne ignorovat, prý už dospěl.

Reagovat
Swarley

ty s Counterem jste taky taková double wow dvojka ohledně United...

Reagovat
blade115

Vy s kiwwim jste zas taková wtf dvojka ohledně čehokoliv, si nevybereš...

Reagovat
Swarley

tomu ani ty sám nevěříš

Reagovat
blade115

Tomu tady nevěříš jenom ty...

Reagovat
Swarley

ale prosím tě, až tak blbej být nemůžeš...každému, jak si zaslouží, já ti to už vysvětloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak zaseknuty, že až ...

Reagovat
Swarley

Že s tím máte problém pořád ti stejní

Reagovat
Counter

Pf.

Reagovat
blade115

Nádhera. Teď poprosím ještě jedno kloppýtnutí.

Reagovat
Edgewalker

Třeba se vám Pochtěstí

Reagovat
blade115

To by bylo lepší, Liverpoolu bych to místo bral nerad, ti si to zaslouží. Nebo ať skončí pátí, ale vyhrajou LM, to by byla paráda.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

já doufám, že ne a na konci budou mít stále málo bodů na Contě

Reagovat
Cobra

Taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

celkom zjeb ako sa na kazdeho z tej trjoky neico naslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs musí prohrát, jinak není šance kvůli skore ne ? Minimálně Live už nemáme šanci předběhnout ne ?

Reagovat
Error

Liverpool ma zapas k dobru, kdyz ztrati v poslednim a Chelsea dvakrat vyhraje... scenar jasny

Reagovat
Error

*Liverpool ma odehrany zapas navic...

Reagovat
blade115

Však máme zápas k dobru. Když vyhrajeme nad Huddersfieldem, tak máme stejně bodů a rozhodne poslední kolo. Prostě musíme vyhrát oba zápasy a doufat, že buď Live poslední zápas nevyhraje, nebo Tottenham alespoň jeden ze zápasů prohraje nebo oba nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, neumím počítat pohoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Totáč má o hodně lepší skóre

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy můžete byt jeste 3. doufám že to udržíme ale jestli se dostanete přes LFC tak vám to přeju

Reagovat
Hokaido

Spíš bych to viděl přes Spurs. Jsou teď herně slaboučcí, hrají s Newcastlem ve formě a s Leicesterem bez formy, ale snad se jim uzdraví pár hráčů.

A hlavně přes Spurs by to bylo slaďoučký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dostaneš cukrovku, Masopust.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla parada

Reagovat
kvasha16

tiez si myslim, co tam citam reakcie fanusikov po niekolkych poslednych zapasoch tak ta herna forma je u nich asi fakt slaba ... akurat ze s Newcastlom vo forme hrame aj my no

Reagovat
Gunner14

Paráda děkujeme Wenger, Merte a Akers

Reagovat
Gunner14

A ještě Alex Scott

Reagovat
smazaný uživatel

We put the pressure on

Reagovat
Miguel19

Jiskřička naděje ještě je.

Zápas nuda. Od nás se mi strašně líbil Rüdiger. Výborný výkon od něj proti Salahovi. Ale celkově ta obrana hrála dobře.

Reagovat
icemike

Jakému Salahovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší posila za léto 100%

Reagovat
blade115

Hlavně i Bakayoko s Hazardem vypadali, že tam k něčemu jsou. A vyzdvihnout si zaslouží i Olie, plus přirozeně Kanté.

Reagovat
Miguel19

Baka měl velmi dobrý první poločas. Ve druhé už průměr. Ale celkově od něj jeden z těch lepších zápasů.

Girouda měl střídat tak v 70. minutě. Pak už sotva chodil.

Reagovat
vilp

A měl parádní 40% úspešnost přihrávek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vilp

A Kanté 72, to je taky slušná bída.

Reagovat
kvasha16

cerstvy Morata by tam bol ovela platnejsi pri napadani

Reagovat
kvasha16

alebo niekto iny teda, ked uz ten Morata nemohol nastupit

Reagovat
kvasha16

navyse Gary mi dnes pripadal v pohode, vacsinou ked ma loptu mam obavy ci nieco nevyvedie ale dneska zahral lepsie ako je unho zvykom

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mates_Matesović

Jupí, vše připraveno pro dokonalý bottleing

Mimochodem, Liverpool tragickej, takhle si s nima ve finále Real vytře zádel.

Reagovat
Edgewalker

Merte je King, super zápas plný loučení

Reagovat
Swarley

když je sestřelí Giroud, co s něma asi udělá Cristiano...

Reagovat
Counter

Ollie na Liverpool vždycky uměl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Hrozný zápas na údržbu, Conte se hned sebral a šel, divné divné

Reagovat
mimi_united

V Madride sa musia tešiť, takéhoto dezorientovaného súpera roztrhajú

Liverpool úplne ako Neapol, tragédi čo vsadili všetko na jednu kartu...dúfam že prídu aj o tú Ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

nani pls

Reagovat
Ranoth

brighton:manchester united 1:0 a stale lepsie byt roztrhany realom ako sevilou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sevilla je větší klub než MU, podle Mourinha. Takže tam to není žádná ostuda

Reagovat
Liquid

Reagovat
Snatus

2. poločas otřesný výkon, úplná nechuť něco vytvořit nebo se snažit hrát dopředu. Liverpool nás neuveřitelně mačkal, ať už je po sezoně a nastartujeme něco nového.

Reagovat
Miguel19

Mačkal Vystřelili vůbec na bránu?

Reagovat
Snatus

Držení míče 68%, posledních 20 minut jsme neměli zálohu. Statistiku střel za druhý poločas jsem nenašel.

Reagovat
Whitemedia

ale hovno mačkal, jen tam posílali jeden marný centr za druhým

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Rozlučka na : https://www.arsenal.com/

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi 4 preasisty a gol

Reagovat
smazaný uživatel

bez do pici vladis

Reagovat
Creespoo

Co prosím Vás rozhoduje o umístění při rovnosti bodů v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

skore

Reagovat
Hokaido

Skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre.

Reagovat
Coutinho10

takze nervy o LM az do posledniho kola....super

Reagovat
valek9610

Ale hovno skore rozhoduje ne

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale Chelsea má o zápas navíc, takže jestli tu LM budeme chtít hrát, tak musíme poslední kolo zvládnout za 3 body

Reagovat
Setwo

ak neporazime Brighton doma, ktory je uz zachraneny, tak do LM nepatrime.. proste sa treba rozlucit s Anfieldom vitazne

Reagovat
Coutinho10

asi máš pravdu....je to takovy neprijemny, ze vsechno rozhodne jenom 1 zapas, ale neda se nic delat a bude potreba do toho slapnout hned od 1. minuty a jit si pro 3 body

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Snad ten zápas neviděli v Madridu

Reagovat
Swarley

ono to tak složitý proti Liverpoolu není...pokud to Zidane dobře zavře, tak tou zkušeností to musí vyhrát..

Reagovat
avicii

ja si fakt nedokazem predstavit ze by sme to finale vyhrali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

tak jednoznačně bych to zase neviděl, jako když vám to sedne, může se stát cokoliv...jde i o to, jak k tomu sám Klopp přistoupí...pokud bude chtít být opatrnej, tak vám to může jen uškodit...vlítnout na ně a děj se vůle boží, třeba tam něco padne a pak to může být úplně o něčem jiném...pokud se vám povede dát první gól, tak to může být úplně jinej zápas, když budou muset hrát a vy budete chodit do brejků...říká se to vždy, ale tady bude fakt extrémně důležitý, kdo ten první gól dá....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real si nemuze dovolit finale odehrat takovym stylem, ze to jenom zavrou. Pokud predvedeme to, co dneska, tak je neporazime ani kdyz to nezavrou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Tak hrali streda, sobota s prakticku stejnou 11, odpocinek pro ten trojzubec musi byt zasadni. Do finale LM budou mit 14 dni pauzu, to bude asi jinak jizda.

Reagovat
fenixLFC

ako ja neviem cim ich chceme porazit to by sa musel uzdravit can a vytlacit wijnalduma, trent s robertsonom podat zivotny vykon, a v utoku nam padnut uplne vsetko. do toho musime zvladnut ziskat za 60 minut tak 5 golovy naskok aby sme to zvladli ubranit....a to vsetko proti najlepsiemu timu v sutazi

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost.

Reagovat
cristiano.K.

Wijnaldum v těch těžších zápasech hraje dobře.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se vlastně měli věci, kdyby byl býval Arsenál vyhrál EL, Liverpool vyhrál LM a skončil by na 5. místě za Chelsea? To by šlo 6 týmů z Anglie do LM?

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že výherce LM i EL jdou automaticky do LM a že PL má zaručený 4 místa pro první 4 pozice. Takže kdyby Live vyhrál LM odsunul by "4." Chelsea jako to tenkrát udělala Chelsea Tottenhamu?

Reagovat
fenixLFC

idu ale nemozes mat viac ako 5 timov v LM. keby sa to stalo, tak stvrty v lige by mal smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné, jak se Arsenal může posrat ve střílení zbytečných gólů, zatímco hraje už o hovno. A na druhé straně Spurs a Liverpool, kteří to mají zřejmě u prdele a spoléhají, že se to nějak ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

*LM se nějak ukope

Reagovat
Counter

Dneska domácí rozlučka s Wengerem + pojistka šestého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ar6enal

Reagovat
kvasha16

najhorsie bude ked tu LM aj tak nedame.. nam robite nadeje teraz

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska hrál Arsenal o 6. místo

Reagovat
avicii

pozeram ze Chelsea hra posledny zapas na Newcastli, tak tam by to Rafa mohol urvat aj s Dubravkom ....normalne mam o nas strach proti Brightonu

Reagovat
Hai

Reagovat
John Obi Mikel

Spoléháš na to, že Rafa fandí Liverpoolu? Nezapomeň, že trénoval i Blues.

Reagovat
Whitemedia

Salah špína

Reagovat
avicii

*Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Krásny deň dneska. Presne pre takýto futbal fandím a krajšiu rozlúčku si Wenger ani nemohol priať. Od prvej minúty to bolo dnes nádherné a tá pasáž, keď prišiel Per bola emotívna a dokonalá. Hrozne som rád za dnešok, po možno 2 rokoch som si to vyslovene užíval bez žiadnych nervov. Individuálne to bol od každého skvelý výkon a lahodný futbal. Auba je poklad, úplný fox in the box. Teším sa na ďalšiu sezónu a čo s tou ofenzívou dokáže nový tréner. Keď nie Simeone, tak dúfam, že to bude tréner, ktorý bude praktizovať takúto hru.

Reagovat
Mastný Chobot

btw, Iwobi a Chambers dokonalí

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

"krajšiu rozlúčku si Wenger ani nemohol priať"

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som dal šancu tomu Buvačovi. Myslím, že horšie výsledky ako Wenger by nemal a prekvapiť by určite mohol, navyše dobre pozná Mkhitaryana aj Aubu z Dortmundu.

Auba je proste world class útočník a keby mohol hrať EL, Arsenal mohol prejsť aj cez Atletico, škoda. Každopádne do budúcej sezóny je to spolu s Lacazettem skvelý základ pre ofenzívu, tam Arsenal nepotrebuje skoro nič riešiť, možno jedno kvalitné krídlo. Ináč top stopér plus top CM a ten káder bude pod dobrým vedením celkom fajn.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
havrys99

Adama Traore, na něj jsem zapomněl toho bych bral do Arsenalu

Reagovat
Miguel19

Však je to strašnej hráč

Reagovat
Mates_Matesović

Takovej dražší Bolt.

Reagovat
havrys99

tak ho nekupujte a nechte ho nám

Reagovat
smazaný uživatel

Takový horší Walcott by se vám hodil

Reagovat
Whitemedia

Kupte ho pls, ať ho pořád nespojují s námi..

Reagovat
Counter

Takový Gervinho na steroidech.

Reagovat
Gunner14

I will miss you.

Reagovat
Liquid

stejně masakr, že Burnley budou hrát předkolo EL, co myslíte, dostanou se do skupiny, ano ne za mě teda spíše ale rád se nechám překvapit

Reagovat
Azazelo RD

A je to tak důležitý?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pejsek5

V případě stejného počtu bodů se rozhoduje podle vzájemných zápasů či skóre?

Reagovat
Liquid

skore

Reagovat
pejsek5

Díky

Reagovat
Trand

Krásnej zápas, hodnej Arsènovy rozlučky. Řekl to celé moc hezky, on je prostě classy.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Wat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

A dotaz na statistikáře, stalo se někdy v PL, že by z ligy do pohárů šel tým se záporným skóre, tak, že se kvalifikoval z té ligové tabulky, jako to nyní je u Burnley?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

díky

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
gocii

Tehdy do el, liverpool vyhral lm ale i tak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To byl rok tehdy, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný

Reagovat
Nikikrew

Zapas som nevidel okrem Welbeckovej pumelice ale 5:0 je krasna bodka za na Emirates pre Arsena. Pozrel som si statistiky a doma sme na 2 mieste ( zatial) dokonca s rovnakym poctom bodov ako ma City. Tato sezona na ES bola excelentna, urcite najlepsie od postavenia stadiona, to bola radost sledovat nase zapasy. Bohuzial sezona sa hra aj na vonkajsie zapasy kde sa rozpisovat nemusim /

Utok Laca&Auba je dokonaly luxus, uz teraz sa tesim na novu sezonu.

Wengerove slova boli opat classy strasny sympatak a tazka legenda ktora sa luci. Aj ked sa tu najdu totalny hateri Wengera ( pre mna uplni magori), ja dakujem najma zato, ake hodnoty v klube nastavil a verim ze v nich budeme pokracovat. Thank you, Merci, vdaka za vsetko Arsene, istym sposobom budes chybat

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezky napsano

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

On je fakt classy ako Fergie. Boli to krasne casy

Reagovat
Swarley

růžové to taky rozhodně nebylo, ale klobouk dolů, jaký to byl soupeř...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Zápas obecně hroznej, bez nějakého většího nasazení, CFC nasadila autubusu. Nepamatuji si, jestli jsme v této sezoně měli šnůru tří zápasů bez výhry. Musíme to brát jak to je. Máme hodně zraněných, téměř nerotujeme, ale nevidím důvod k panice. Dnes taky nikdo nečekal, že City ztratí a to se muže stát i CFC. Pořád je větší šance na to, že skončíme třetí než pátí.

Prosím Lovrena poslat do prdele, neříkám, že ten gol jde jen na jeho hlavu, ale já úplně nesnáším kiksující stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

wengeeeer <3<3<3<3<3

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have reached a €70m agreement with Lyon for Nabil Fékir, including bonuses. (RMC)

Reagovat
Busby babes

a prej zkousej Dembeleho z Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

wau..ak pravda, liverpool bude brutalny

Reagovat
smazaný uživatel

ci salah do realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi.

Reagovat
EXoRcIsT

skor by sa mali zamerat na obrancov

Reagovat
pepinho2

Bullshit

Reagovat
fenixLFC

takze koho budeme predavat?

Reagovat
Mastný Chobot

wtf načo

Reagovat
Malresi

Náhrada Coutsa?

Reagovat
Ondiis

doufal jsem, že ho Laca přivede k nám

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne ti Fekir lepsi jak Lemar? Ja prave loni v neho doufal a Fekira moc nechtel

Reagovat
Ondiis

Loni bych chtěl Lemara, letos Fekira kdo je lepší se těžko porovnává, Arsenal jako tým by asi potřeboval víc Lemara jako záložníka než Fekira, který je takový ten podhroťák (nebo ho tak aspoň vnímám)

Reagovat
didosh

OT:Poprosil bych nějaký typ na dobrý film,nejlépe podle zkutečné události ale i historický může být...zvážím i jiné typy...díkec

Reagovat
Carrick
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Trumbo

Hotel Rwanda

American Gangster

Frost/Nixon

The People vs. Larry Flynt

Reagovat
Whitemedia

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Bridge of Spies

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Abstinence

Výměna (od C. Eastwooda)

Těžká váha

Under sandet (dánský)

Vražedná pole

Hořící Mississippi

Reagovat
smazaný uživatel

Vlak života

Reagovat
SaianSupaCrew

Adamova Jablka

Reagovat
Abstinence

a pokud se ti to bude líbit, tak dej i Blikající světla

Reagovat
Kowe

Reagovat
didosh

Díky borci...něco vyberu...

Reagovat
Detektiv

Útěk ze Sibiře

Reagovat
kvasha16

Snowden

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

supr, tohle mi uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbilo moc. Navíc k tomu mám osobní vztah. Dceři jsem dal jméno Tala, což je v jazyku Nakoda "Lovící vlk".

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Krásný jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

metanol

Reagovat
TopinB

Butch Cassidy & Sundance Kid

Zulu

Generation Kill je skvělý filmový seriál

Legend

Ned Kelly

Tropa de Elite

Tropa de Elite - O Inimigo Agora é Outro

Reagovat
Taiger

Miluju tě, Arsene.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

"The one positive of me being a fan once I've left is that I can now shout at the next manager!"

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

The Man Utd Way

@TheManUtdWay

Arsene Wenger’s first message to the Arsenal fans on his last ever home match is to wish Sir Alex Ferguson well. Absolutely love the respect between the pair. Legends, and it’s an end of an era.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wenger je pre mna najsympatickejsi clovek v celom futbale..laska k arsenalu pretrva, ale uz to nikdy nebude take silne

Reagovat
Lacko_Boh

ale NEVERIM ze odisiel dobrovolne :) co mi nevadi.

Reagovat
Taiger

On a Santi to drželi, teď už zbývá jen a on a kdo ví, jak dlouho.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasil by som... keby odišiel pred rokom a sám

Reagovat
Nikikrew

ako tie tlačovky mal niekedy docela vtipné, celkovo že vychadza dobre s novinármi a tak dalej

Reagovat
nani92

súhlasil by som, ak by nežil Zlatan, SAF a Costa

Reagovat
Mastný Chobot

fúú tak teraz dúfaj, že nenosíš Ramseyho prekliatie

Reagovat
Lacko_Boh

si jak Kanye...

Reagovat
nani92

to je v poriadku, vždy by som mohol byť aj ako Adam Durica

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Ondrej Durica

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ondiis

Reagovat
RKBoy

Mohammed Salah Vs. Chelsea:

14 passes (63%)

0 shots on target

0 dribble attempts

0 crosses

0 goals

0 assists

0 key passes

1 dive

1 yellow card

Reagovat
Abstinence

nemůže se pořád dařit, určitě už má po té naročné sezóně plný kecky a soustředí se hlavně na finále

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Le Gunner

Co víc. Díky Arsene, často to s tebou bylo složité, ale za tvůj celoživotní přínos klubu si zasloužíš sochu a bezmeznou úctu.

Svým jménem jsi nám byl prostě souzený.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Abstinence

Už 5 dní abstinuju

Reagovat
kvasha16

pekne to by sa patrilo zapit

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A to uz je jakoze neco? To musis byt slusny notor.

Reagovat
icemike

tak o 5 dní překonal svůj rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Abstinence

V podstatě jsem byl 7 let nepřetržitě pod vlivem marihuany a k tomu jsem progamblil přes 150 litrů. Už byl čas na změnu, kterou jsem původně chtěl realizovat v den registrace tady na EF, ale bohužel se to nakonec nějak oddálilo.

Reagovat
Svatej

Evidentne mas Jany jeste dojezd, kdyz sis do oblibenych dal Arsenal misto Tottenhamu

Reagovat
Abstinence

To ne, nejsem žádná známá firma, ale diskuze čtu pravidelně asi 5 let, takže tipuju, že myslíš ownyho

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš radši zkusit absintovat?

Reagovat
Abstinence

Jednou a stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nechces neco udelat s tim vyhledavacem?

Reagovat
smazaný uživatel

co máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

to chci umět

Reagovat
Busby babes

https://news.paddypower.com/football/2018/05/06/united-problems-scott-patterson/

Takhle nejak bych to u nas videl. Mourinhovi se nedari z hracu, ktere ma k dispozici dostat to nejlepsi, az na par vyjimek. Zaroven i samotni hraci musi podstatne pridat.

Reagovat
kaaspis

Reagovat
ajouki

Najdou se zajisté hráči, kteří mají pod Mourinhem životní formu a lepší výkony už opravdu předvádět nemůžou. Třeba De Gea. Podle statistik dokázal pochytat 15 jistých branek.

David De Gea has always been great, but his save numbers this season have been something else. Over the years he conceded 3 - 8 goals less than expected, but to be at 15 less this season; wow!

These numbers don't include Friday night's game. https://pic.twitter.com/ab5knMsis4

Reagovat
r.mrazik

Vždyť byl skvělý už za moyese....

Reagovat
Busby babes

uprimne, moc nevim, proc vytahujes DDG, kdyz zrovna s nim zadnej problem neni.

Reagovat
ajouki

Píšu, že by s ním byl problém? Akorát píšu, že letos podavá ještě lepší výkony než v minulých sezonách.

Reagovat
r.mrazik

no...ne...

Reagovat
spider_8

Zápas jsem neviděl, ale jsem rád, že Conte konečně změnil v důležitých zápasech rozestavení, protože ve 3-4-3 jsme tenhle kalendářní rok snad všechny těžší zápasy prohráli.

Reagovat
tunkic

Reagovat
vilp

Boston venku. Tak snad přijede Krejčí i Pastrňák.

Reagovat
Liquid

a Slováčiskům Chára

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tu fanoušci Liverpoolu nediskutují ten trapnej Salahův dive? Vždycky když něco přihrál někdo ze Spurs, tak měli taakovou potřebu se k tomu vyjadřovat. Offended by everything, ashamed of nothing?

Reagovat
Whitemedia

Salah je sympatickej a hodnej kluk, on neskáče a neohání se pěstičkami jako Muhammad Alli, to jen rozhodčí tomu nerozumí, když mu dal kartu za simulaci..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

ma čierneho dedka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba proto že hráči ze Soutěže skáčou pořád a u Salaha vyjmka?

Reagovat
smazaný uživatel

Wat?

Reagovat
Wat

Tak to fakt nerozluštim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze Spurs, autocorrect

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, že skoky vašich hráčov viedli k penaltam a gólom a skok Salaha viedol k žltej karte preňho.

#fuckLogic#Owny

Reagovat
niflheim

Jako prohrát Live v LM a ještě přijít o LM v lize... to by byl snový konec

Reagovat
kaaspis

V lize klidně, ale v LM jim to proti těm haluzákům přeju..tady může jít rivalita stranou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

myslis, ze kdyz LM vyhrajou pujde u nich rivalita stranou a nebudou ti to pak obden predhazovat, ze vyhrali LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to finále taky přeju oboum. Určitě by mi nevadilo, kdyby to Liverpool dotáhnul do konce.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

bolo veľa mufanov na zahraničných forách čo si priali náš postup cez City lebo City by tú LM mohli vyhrať. be careful what you wish for....

Dúfam, že ich toto želanie kusne do zadku a vyhráme to.

Reagovat
Busby babes

ano, lidi jsou idioti.

Reagovat
kaaspis

To je mi fuk..jak je v tom jen hecovačka, tak to není nic co by mi trhalo žíly.

A kdyžtak se jich zeptám kdy naposledy vyhrál Stevie G ligu

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

ale hovno stranou, nemůžeš přát jinému anglickému celku výhru LM.. dojít do finále klidně, ale tam jim musíš přát prohru, i když hrají třeba s hnusnou Barcelonou

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna s Barcelonou bych to možná přál i City.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

sme toho schopny bohuziual, fakt sa toho obavam

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Steven Gerrard wants to make Liverpool striker Dominic Solanke his first Rangers signing. (The Sun)

Manchester United boss Jose Mourinho has reportedly approved Anthony Martial's potential move to Juventus. (Daily Express)

Liverpool goalkeeper Simon Mignolet could leave Anfield this summer with Borussia Dortmund reportedly keen to sign him. (The Sun)

Leicester will seek to appoint David Wagner as their manager this summer. (The Times)

Crystal Palace are ready to listen to offers for misfiring Christian Benteke this summer. (Daily Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho má smlouvu na kolik let?

Reagovat
Busby babes

jeste na dva.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohli bychom třeba opačným směrem získat Dybalu?

Reagovat
r.mrazik

Mourek je hrozná sračka...

Reagovat
kaaspis

Namísto aby s mladým perspektivním hráčem pracoval a snažil se z něj dostat maximum, tak ho prostě nahradí jak nějakou věc

Reagovat
smazaný uživatel

To má dvě strany. Udělil souhlas zřejmě znamená, že aktivita je ze strany Martiala.

Reagovat
kaaspis

Tak to taky může být..Mourek mu nedává skoro žádné minuty a když už hraje od začátku, tak je to prakticky nic neřešící zápas s Brightonem. Kvůli toho mu určitě tlačí klíny do hlavy agent, ať myslí na kariéru a odejde (zatímco agent získá tučný šek..). Na druhou stranu, každý bych chtěl od Martiala v zápase vidět větší nasazení...ale já jen spekuluji, nikdy neuvidíme co se děje v zákulisí

Reagovat
kaaspis

samozřejmě nemusím mít pravdu, já jen mám takový pocit že na některé Mourek zanevřel a je špatně, že to jde vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Baví se te tady o 3 a půl měsících co přišel Alexis.. Martial v týhle dobo když hrál, tak nic nepředvedl. Momentálně sedí zaslouženě. Pokud je tohle pro něj důvod, aby odešel, pak pro mě nemá povahu, aby hrál v United hrál.

Reagovat
kaaspis

V tomhle s tebou nesouhlasím. V době než přišel Alexis hrál Martial docela dobře. On s Lingardem a Rashfordem celkem zdatně sekundovali Lukakovi (Mou točil Martiala s Rashofordem, jeden v základu a druhý přišel do unavené obrany a dával gol/asistenci). Příchod Alexise to narušil a teď podává opravdu výkony hodné lavičky, bohužel. Největší slabinu Martiala bych viděl v jeho hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to je totiz porad dokola...aneb kdyz mas mozny svetovy talent,tak nekoupis na jeho pozici starsiho hrace a toho mladyho odstavis

vsak hral snad po dvou mesicich....co kdo jako cekal?

je to porad dokola...martial hral s rashem dost dobre,kdyz se oba tocili...ted tam hraje alexis a netoci se nikdo

verim,ze byt tam alex,tak by vubec alexis neprisel...asi jako tehdy neprisel nikdo jako konkurence giggsovi,ronaldovi a dalsim...a je to i v jinych klubech...

mam na stranu dva megatalenty a stejne privedu starsiho hrace s megaplatem,ktery hraje porad...idiot...

Reagovat
Busby babes

no srovnani s Giggsem... ted trochu faktu. Kdyz Giggs v 17 prisel do acka o misto bojoval s Lee Sharpem, nejlepsim mladym hracem ligy rok predtim. Giggs v prvnim roce sam tu cenu vyhral. Dal tam byl Kancelskis, Robson nebo Paul Ince. Nevim taky jestli je to srovnani s Giggsem fer k Martialovi, Giggs byl v jeho veku proste lepsi a jednim z klicovych hracu v 18ti letech. Takovou pozici si Martial zatim nevybudoval no.

A neni uplne pravda, ze SAF tohle nedelal. Treba kdyz vyskakoval Beckham, tak privedl Poborskeho, kterej byl tenkrat po tom povedenem Euru za hvezdu. Jen Beckham dokazal, ze je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

priniest konkurenciu je ten najlepsi sposob ako hracov z hracov dostat co najviac

Reagovat
Miguel19

To jistě. Ale Martialova konkurence byla/je Rashford. Teďka má konkurenci v podobě Rashforda a Alexise. Takže vlastně nebojuje o základ, ale o to, aby byl na lávce.

Reagovat
kiwwi

Rashford by mal byt primarne dvojka do utoku a navyse Rash je asi tak lave kridlo ako prave...cize ked ma Martialovi robit dvojku hrac ktory je dvojka na dalsie 2 pozicie tak to asi nie je najlepsi stav

Reagovat
r.mrazik

proboha Rash zadny pravy kridlo neni...navic nejvic minut odehral jako kridlo leve a ne utocnik...

Reagovat
Busby babes

stejne jako Rash neni leve kridlo, kdyz uz jsme u toho. Dokaze tam zahrat, stejne jako dokaze zahrat na tom pravem kridle.

Reagovat
r.mrazik

to neni zadna pravda...rash ma u nas vic lepsich zapasu jako leve kridlo nez jako utocnik...

jako prave kridlo nezahral dobre snad nikdy

Reagovat
Busby babes

ale zahral dobre na tom pravem kridle. prave kdyz na zacatku7 zacal hrat, tak pak hral zprava vsichni jsme tu psali, jak to mame super do budoucna, Rash zprava, Martial zleva... ale to uz se ti nehodi takze si to nepamatujes. No nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

psali to vsichni,ale vsak se ukazalo,ze ani jeden z prave dobre nehraje...

asi stejne vlhky sen jako to,ze napravo bude hrat alexis

Reagovat
r.mrazik

*z prave strany

Reagovat
Busby babes

no ja jen k tomu, ze Rash nikdy nehral vpravo...

Reagovat
r.mrazik

??? "jako prave kridlo nezahral dobre snad nikdy"

Reagovat
Busby babes

??"proboha Rash zadny pravy kridlo neni.."

A levy kridlo snad je?

Jo a btw. zahral dobre i zprava, vsak o tom pisu, ze pod LVG, kdyz pak hral zprava a Martial zleva, tak to bylo v nekolika zapasech super.

Reagovat
r.mrazik

no,zadny pravy kridlo neni...levy kridlo je,vsak se koukni jak tam hraje

to si opravdu nepamatuju,ze by tam zahral dobre

Reagovat
Busby babes

ze si to nepamatujes neni moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt neskutečný tohle.

Reagovat
r.mrazik

tvoje chyba rikat necemu zahral dobre

Reagovat
r.mrazik

jinak sel jsem na transfermark a dal u nej pozici pravy kridlo...a vyskocilo mi,ze pod LVG tam odehral jediny zapas a hral 45 minut??

Reagovat
r.mrazik

a prohrali jsme 2:0 s liverpoolem....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak to maj blbe no.

Reagovat
kiwwi

je to utocnik ktory vie hrat aj z kridla a je jedno akeho...to, ze hraval viac z lava bolo dane predsa tym, ze sme nemali okrem Martiala nikoho ineho a napravo sa tocil Lingard, Mata a Henrikh

fakt si nechces pockat do dalsej sezony ako to budeme mat vyskladane pred tym ako zacnes vynasat kadejake sudy?

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední odstavec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to úplně zbytečná výzva. Mrazik kritizoval všechno a furt úplně předčasně a mimo.

Reagovat
r.mrazik

mas recht...skvele hrajiciho matu, uzasnyho kvetaka, mraky minut pro martiala a rashforda po prichodu alexise a dalsi veci...

Reagovat
kiwwi

jaj tak...je to s nim tazke no, ale tak skusil som...ale uz aj stihol odpisat ze on na nic cakat nebude!!!

Reagovat
r.mrazik

jako ze bude hrat stejne jako hraje ted jo? na to si cekat fakt nemusim

a ne,neni jedno z jakyho kridla hraje...vy jste se uplne zblaznili!!

Reagovat
kiwwi

jj vsetci sme lietadlo

Reagovat
r.mrazik

to neni srovnani...oba jsou jini...jde o princip....

Robson a Ince nehrali na kraji...Kancelskis byl pak odejit

poborak za hvezdu nebyl,becks lepsi byl...poborak byl nakup jako rozsireni kadru preci

ale jde o princip...asi jako nekoupil pak starsiho hrace jako konkurenci Ronaldovi treba...

nebo si to vem v jinych klubech...ten nakup alexise martiala u nas proste znicil...

Reagovat
Busby babes

Ince teda na kraji hral a normalne s Giggsem alternovali. Obcas hrali vic ve stredu, obcas vic z kraje. Ale casto bylavolba takova, ze nastoupil jeden a druhej nehral.

Reagovat
Busby babes

jo a btw. bavime se o tom Ronaldovi, kterej byl v prvni sezone nejlepsi mladej hrac svete? a nejlepsim hracem klubu?

To jak se tu neustale dela z Ronalda nejakej bridil, co rpisel a tri roky mu trvalo nez zacal hrat poradne, to me fakt neprestane udivovat. Ronaldo prisel a hral kdyz ne skvele, tak velmi dobre.

Reagovat
r.mrazik

hral slusne,motal obrance velmi dobre...akorat padal,nevracel se,rozhazoval rukama,nepomahal obrane a nedaval moc golu

akorat hral hodne casto a vyhrál se...i diky manazerovi ze jo

Reagovat
Busby babes

pokud nejlepsimu hraci tymu a nejlepsimu mlademu hraci sveta rikas, ze hral slusne... no pak pri takovych meritkach se Martial s Rashem nechytaj ani do kategorie slusne/obstojne. Ronaldo byl jinde okamzite jak prisel, proto taky tu sanci dostal a hral porad. ale to je fuk no. Tyhle pohadky o tom, co by udelal SAF jsou smesny, protoze to jsou jen tva prani, jak bys rad aby to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč týmu byl Rooney samozřejmě

Reagovat
Busby babes

ale cenu vyhral Ronaldo. Ale tak jasne, Wazza, Ronaldo, pak se pridal Tevez a urcuj kdo byl nejlepsi, ze jo...

Reagovat
r.mrazik

viz cisla bbaucha dole...vsak byl prvni rok napresdrzku

Reagovat
r.mrazik

a zadny pohadky to nejsou...SAF by mladyho hrace co stal 60 mega liber neprodal...

Reagovat
Busby babes

Mourinho ho zatim taky neprodal. Mitten psal, ze nemame zajem ho poustet a ani nemame zajem v lete nikoho do utoku privadet.

Reagovat
r.mrazik

uvidis jak to bude...mourek ho proda s tim,ze on sam nechtel,ale hrac za nim chodil a prosil ho,at ho pusti....takova klasika

Reagovat
Busby babes

coz ale u nej tak je, ze tem hracum nebrani no. on chce bojovniky no. zatim tomu, ze odejde neverim.

Reagovat
r.mrazik

co to je zas novinku...minule to bylo ze nemaka,ted ze zas neni bojovnik...to mas z toho clanku s Fellou ne?

pro nektery sefy vypustis dusi,nekterym je nejlepsi vykalet se na hlavu,kdyz ti hazou klacky pod nohy

Reagovat
Busby babes

kdy branil nekomu, kdo chtel odejit a rekl, ze ho nepusti?

Reagovat
r.mrazik

no nikdy...vzdycky to z jeho pohledu bylo tak,ze nikomu nebranil odejit,ale nezapomnel dodat,ze on by ho neprodal...vsak to jsou jeho klasicky kydy z tiskovek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

to ze nemaka = neni bojovnik

hrac je tu nato aby makal a odovzdaval vsetko pre klub a manazera, nie naopak a je jedno jak je ten hrac sympaticky alebo oblubeny

Reagovat
r.mrazik

ty zijes v mumulandu ne? tak se koukni,jaka je realita v praci s hracema...za nekym ti hraci jdou,za nekym ne

jak by to MELO byt je kazdymu putna,kdyz realita je jina

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že nemaká a není bojovník, je přesně jakej rozdíl prosímtě.

Reagovat
r.mrazik

www.google.com ....nebo se musis ptat na kazdou kravinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím, prosím odpověz.

Reagovat
Busby babes

btw. pokud nekdo prijde, ze chce odejit, tak ano, vzdava to... cemu na tom nerozumis je mi zahadou. Ale hlavne moc nevim, proc to resime, Martial neodchazi.

Reagovat
r.mrazik

v lete odejde...uvidis

pod nekterym manazerem to proste nejde...a stale dokola...viz salah a de bruyne

Reagovat
bbbauch

Martial's first 100 apps for United: 30 goals, 23 assists, 7015 mins played (132,3 min/g+a)

Ronaldo's first 100 apps: 16 goals, 14 assists, 6549 mins played (218,3 min/g+a)

Reagovat
Busby babes

tak ocividne to neni jen o tomhle.

Reagovat
bbbauch

Jasne ze neni.. jen je proste z pohledu United naprosta blbost takovyho hrace poustet/nevavat mu sance pravidelne hrat..

Reagovat
Busby babes

btw. ja rikam, ze musi zustat, ale pokud ho tu nekdo srovnava s Giggsem a Ronaldem, tak by si mel uvedomit, ze oba dva hrali podstatne lepe

Reagovat
r.mrazik

dokonce i oblibeny cisla

Reagovat
Svatej

To jsme si rikali i o Kevinovi a Salahovi no

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je pravda.

Reagovat
Svatej

Rozhodne muze byt, ale to neznamena, ze zbavit se hi je spravny rozhodnuti. Budete toho litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se tak nějak vychází z toho, ž rozhodnutí odejít je jeho...

Reagovat
kiwwi

hráš v klube ako Manchester United kde bola odjakživa tlačenka na každom poste a privedú ti konkurenciu... máš dve možnosti, budeš bojovať o miesto alebo sa rozplaces a odídeš... ja mam Martiala veľmi rád ale ak si vybral túto možnosť, tak je sračka on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Ale on uz konkurenci mel, byli dva hraci na jednu pozici, idealni stav..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je dulezity

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Treba konkurence na pravy kridlo, tam mame hovno a nic se nedeje.. (vic prispevku blade, koukej)

Reagovat
kiwwi

prave kridlo je problem a snad sa bude riesit...to ale s Martialom nesuvisi - ja neberiem, ze Rashford je buducnost na lavom kridle a preto ho ani za konkurenciu pre Martiala nepovazujem...bola to konkurencia z nudze cnost

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

A kde teda bude hrat? Za posledni dva roky odehral odhadem podle toho, co jsem koukal na transfermarkt/whoscored 70 % zapasu na LW. Ze by zacal vic hrat na hrotu nepredpokladam, kdyz i letos byla jedina konkurence Lukaku a stejne ma na hrotu asi 8 zapasu ze 49.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Spravnej pristup, nechci abychom v ty jame byli sami

Reagovat
vladis271

Mourek si vás pekne ochočil.

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

lenže je konkurencia a konkurencia. Alexis prišiel ako jednička na ten post, hráč s velkým menom a ešte väčším platom, čo znamená len jedno, bude hrať za každú cenu, už len z principu (viz Bale v reale).

Reagovat
Busby babes

za velky penize prisel i Martial a i treba Henrikh nebo Pogba. A taky si obcas sedli na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pogba sedi jen obcas a vsem je jasny, ze pujde zpet do zakladu (jemu nikoho neprivedli jako konkurenci) a Henk jestli je trochu soudnej, tak vedel, ze sedi z vyk. duvodu. Tohle mi podobny moc neprijde, jen teda v tom, ze to byly drahy prestupy.

Reagovat
Busby babes

tak to se doufejme v lete zmeni. ale jiinak pro Pogbu je konkurence Matic, McTominay, Fellaini a Herrera, mirne Mata a potencialne i zbyli utocni hraci, kdy se kvuli nim muze zmenit rozestaveni a ubrat zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic ne, jeden ze dvou Pogba/Matic (a nejcasteji spolu) hraje vzdy, McTominay je jen vypomoc a trochu udrzeni toho pribehu o odchovancich, ale realna hrozba ne, Mata by byla skvela konkurence, jenze Jose s nim proste neumi pracovat a nevi jak ho pouzivat (uz z dob Chelsea) a Herera nevim jestli se s nim vubec pocita. A Carrick jde do duchodu, to oznamil uz pred pul rokem? Kvetak se uz pul roku nechava premlouvat od Joseho, at zustane a i tak odejde..Takze ve skutecnosti Pogbic vi, ze bude hrat tak jako tak a ze je hlavni tvari brandu...a to i on stejne premysli, ze to tam zabali

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze Matic ano. Maji jine ukoly, ale porad jsou to stredni zaloznici.

McTominay samozrejme neni zadne udrzeni pribehu o odchovancich, ale normalne se probojoval do kadru. Jestli tam vydrzi nebo bude dalsi z tech, co ukazali v par zapasech talent a pak zapadli, to se teprve uvidi.

Zbytek jsem proste hodnotil situaci v tuhle chvili a v tuhle chvili je v kadru jeste porad (bohuzel) Fellaini, Carrick uz je trener, s Herrerou se pocita a normalne hrava.

Jo Pogba premysli, ze to tam zabali... ok, rikal ti to na pivu jo? To jsou hrozny kecy tohleto jak vsichni chteji odejit, nikdo u nas nechce hrat... clovek by si skoro myslel, ze je tam drzime nasilim.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic neni proste konkurence k Pogbovi, to by se pak dalo brat jako prirovnani jen nejakej megaprestup typu Radja, Koke nebo tak neco..

McTominay je dobry hrac do nepohody, co neuskodi, ale konkurence stomilionovymu Pogbovi zkratka neni. Neurazi, ale konkurence fakt ne...kvalitativne bys ho asi nechtel kdybys vybiral nejakou svou Top sestavu

Mata nevyuzivanej, to jsem uz psal, Kvetak hraje skvelou hru, konecne se dostal do hlavy Mouovi i hrac a hraje si s nim mind games

Herera odejde, ten na United nema. Je to valecnik, hraje zapalene, jeho pristup je prikladnej, ale ty pises, ze hraje..on moc nehraje, ne? a to ma byt Paulova konkurence? Hrac, u kteryho se nevi jestli tu bude v zari?

a na zaver ..s Pogbem na pivo nechodim, ale takovy scenare co se u vas deji se dely i pred roky, vse tu bylo, neco se meni v detailech a jemnych nuancich, ale Pogba neni zrovna v pohode.

Zajimavy, kam jsme se dostali od debaty o konkurwenci v ramci tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Martiala bychom mohli získat my, pokud o něj nemá Mourinho zájem.

Reagovat
Miguel19

No když jsem ho v pátek viděl, tak prosím ne

Ale United ho určitě nebudou pouštět v rámci PL.

Reagovat
Busby babes

v to doufam.

Reagovat
Snatus

Prodali jsme jim x hráčů, dle mě tam bude nějaká dohoda mezi kluby, a konečně i my bychom mohli získat nějakého hráče z MU. U nás by se zvedl, pod Mourinhem to má na salámu.

Reagovat
Miguel19

Když zůstane Hazard, tak mu stejně jenom bude leštit kopačky.

Reagovat
Busby babes

pustit Martiala bude velka chyba.

Reagovat
kiwwi

jeho rozhodnutie odísť je veľká chyba

Reagovat
J0EL

Pre neho urcite nie.

Reagovat
Busby babes

s tim si pockam az jak to bude. zatim jsou to jen drby.

Reagovat
kiwwi

zle som to napisal...jeho rozhodnutie odist by bola velka chyba

Reagovat
Nikikrew

A to ako môžeš vedieť?

Reagovat
blade115

Protože jinak by to byla chyba MU nebo Mourinha a to se nehodí ...

Reagovat
niflheim

Prodloužit Mourinha byla velká chyba.

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
kiwwi

k tomu mam absolutne neutralny postoj...nevadilo by mi keby dosiel niekto iny, nevadi mi ani ze ostava...faktom je, ze po Moyesovi a van Gaalovi sme na tom najlepsie od odchodu SAFa

Reagovat
niflheim

Nejlépe jsme na tom byli když to vedl Giggsy

Reagovat
Busby babes

Roye Keane na ty flakace!!!

Reagovat
niflheim

Jako já netvrdím, že přivést ho byla chyba. Musím říct, že dokázal během těch dvou let ten tým stabilizovat a vrátit zpět do TOP4 + navíc získat evropskou trofej. Dál to má ale svá "ale".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

jako ze bude vic hrat jinde je chyba jo? zlez z toho kolotoce uz

Reagovat
kiwwi

ja nepisem ze by to bolo pre neho zle rozhodnutie, ale keby sa takto spraval kazdy hrac tak kam by sme dospeli? Pre nas by to bola skoda, ale nemozme sa k tomu postavit stylom zlaty moj, tu sa pekne hrajkaj, uz nikdy ti neprivedieme konkurenciu aby si sa necitil ohrozeny

Reagovat
r.mrazik

ja fakt uz nevim,jak ti to vysvetlit...je to stale to same dokola

byli tam dva hraci na jednu pozici, rash v utoku nehral, rash napravo hraje spatne...konec

prisel jim tam navic alexis,ktery hrat musi...oba hraci od te doby hrajou malo, leva strana se rozbila...

jestli nevidis,ze jeho prichod byl zbytecny a je logicky,ze ti hraci chteji hrat vic,tak uz nevim,co s tebou

Reagovat
blade115

Je to marný no. To by nejdřív musel sundat ty rudý brejle.

Reagovat
kiwwi

Alexis zdvihol kvalitu a Martial sa s tým musí popasovať... end of story. Rashforda to veľmi neafektuje pretože hráva dosť a aj na iných pozíciách

Reagovat
r.mrazik

jj,zdvihol kvalitu a rash hraje na jinych pozicich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ste ho potom kupit za dva roky za stovku..ako bargain..a bude to spravne rozhodnutie

Reagovat
Mastný Chobot

Discontial

Reagovat
bbbauch

No, aby nas taky nekdo za dva roky s nabidkou 100 mega neposlal hezky do mist, kam slunce nesviti

Reagovat
Busby babes

jinak rposte jen dalsi drby. To je jeden tyden Martial odchazi, dalsi tyden chce zustat, dalsi tyden si pocka na to jak se to vyvrbi v lete a takhle porad dokola. A ted se tu zas rozjede debata o tom, jak Mourinho pustil KDB a Salaha...

Reagovat
Svatej

Ono je tam tech podobnosti na to proste prilis, aby to vsichni ignorovali.. Navic co si budem, my modraci v tom nechceme bejt furt sami

Reagovat
Busby babes

jen uz by to chtelo neco noveho, ta debata tu byla uz asi 100 krat, vim dopredu kdo co napise.

Reagovat
Svatej

Podobne se citim u temat o Tondovi Vsak ono to skonci, jakmile padne nejaky definitivni rozhodnuti, toho bych se nebal, je je otazka ktera strana bude ta stastna

Reagovat
r.mrazik

stastna strana bude martial po vzoru de bruyneho a salaha...

Reagovat
Svatej

Presne to jsem chtel s doplnkem o klubu, ktery ho poridi, dopsat do zavorky, nicmene jsem chtel kazdymu nechat prostor pro vlastni myslenku

Reagovat
Miguel19

Záložník Florentin Pogba z tureckého Genclerbirligy byl podle zpráv z Turecka po porážce s Antalyasporem 0:1 napaden v šatně vlastními spoluhráči. Situaci musela uklidňovat ochranka stadionu. Kolegy bratra Paula Pogby z Manchesteru United mělo rozlítit, že odkulhal z trávníku poté, co už měl tým třikrát vystřídáno. Genclerbirligi je dvě kola před koncem téměř jistě odsouzen k sestupu.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam hraje Florentin v záloze, tak se nedivim, že jsou na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

10:05 Pogbu prý napadli vlastní spoluhráči

Záložník Florentin Pogba z tureckého Genclerbirligy byl podle zpráv z Turecka po porážce s Antalyasporem 0:1 napaden v šatně vlastními spoluhráči. Situaci musela uklidňovat ochranka stadionu. Kolegy bratra Paula Pogby z Manchesteru United mělo rozlítit, že odkulhal z trávníku poté, co už měl tým třikrát vystřídáno. Genclerbirligi je dvě kola před koncem téměř jistě odsouzen k sestupu.

Jaj skoda, chvilku jsem mel nadeji, ze se jedna o Paula..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeden z mála důvodů, proč bych chtěl, aby Mourinho odešel.

Reagovat
homeles8

debile

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl ses přelogovat, Dolare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Solanke v létě na hostování do Rangers?

tak hlavně, jak od nás utekl kvůli většímu hernímu vytížení a neochotě chodit na další hostování.. snad to klapne

Reagovat
Miguel19

Tak co si budeme povídat, i když hraje v Live hovno, tak je to furt víc než by hrál u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by išiel najpravdepodobnejšie hosťovať a hral by viac ako v LFC. Vo výsledku ho dobehla karma a ako píšeš, hral hovno a to aj keď hral.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobehla ho karma, lebo radšej išiel do klubu, ktorý mu reálne dal šancu a kde mal aj ozajstnú šancu sa presadiť. Čurák jeden

Reagovat
mikelinos

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si stále mimo.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, a ty si v obraze ako vždy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda reagovať na teba.... Maj sa ako chceš.

Reagovat
Mastný Chobot

však mňa dobehne karma raz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

650 minut za sezonu není žádná šance..

Reagovat
cristiano.K.

přesto má šanci se stát vítězem LM

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Hokaido

S Mangalou se po těch výkonech a zranění přestalo, počítat, takže se vrátil léčit do mateřskýho klubu a v Evertonu už se asi neobjeví. Nevidím na tom nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

technicky aj oficialne je stale na hostovani v Evertone

Reagovat
smazaný uživatel

Převlíknout dres a bezostyšně jít slavit, to se naučil od vlastních fanoušků.

Reagovat
Hokaido

S Martialem je to fakt jak přes kopírák s KdB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

ten hráč je zákusok fakt som zvedavý, ako sa naňho bude spomínať po kariére. Momentálne je to pre mňa ľahko nadpriemerný futbalista, ktorý sa nejakou náhodou ocitol v Reale a ťaží z toho celú kariéru a hráč, za ktorého Chelsea nejakou náhodou dala 4x toľko, než kedy bola jeho ozajstná hodnota

Reagovat
blade115

Píše se o tom no ... Ani nevím, jak se k tomu postavit. Jednu chvíli ukazoval, že na to má, ale pak ho to zranění dost sejmulo. A asi to moc nedává psychicky. Blbý je, že kdybychom chtěli náhradu, tak stejně můžeme tak maximálně za dvojnásobek vykoupit Belottiho. Přitom už tak máme víc než dost postů, které jsou potřeba vyřešit a kde je nutné investovat. Snad radši ať zůstane ...

Reagovat
iamek

Proč nedáte prostor někomu z akademie ? Jsem koukal na finále U 18 a finále Youth LM a máte tam mraky šikovných kluků. Manche má teď fantastický dorost a stejně jste nás přejeli jako nic.

Reagovat
blade115

No tak to by bylo samozřejmě nejlepší, ale musíme stát nohama na zemi, jsme přece Chelsea. A asi bych teda nešel přímo do U18, to je přece jen něco trochu jiného, ale třeba Abraham by na to dost možná měl. Z těch mladíků, co teď válcovali všechny soutěže, bych bral Hudson-Odoie, ten je úžasný. A už i pár minut v áčku dostal. Ale s novým trenérem to beztak půjde zas do kopru...

Reagovat
Busby babes

Rash sel taky z U18.

Reagovat
Whitemedia

Neumíš číst? Bavíme se tu o Chelsea!!

Reagovat
Busby babes

ted uz tam nemate Zozeho, to musi jit!!

Reagovat
Hokaido

Ať jde a dostane konečně šanci někdo mladej + Oliva. Žádnýho top útočníka stejně neseženeme. Takovej Tammy by letos nebyl o nic horší než Morata, kdyby zůstal. Za peníze z Moraty a Hazarda koupit nějaký křídla a RWB, možná střeďáka.

Reagovat
blade115

Říkám no, to je ideál, ale těžko u nás nějaký trenér půjde do sezóny s Giroudem a Tammym, když navíc bude větší porce zápasů kvůli EL.

Reagovat
vilp

Icardi by mohl být reálný.

Reagovat
Snatus

V jaký moment ukazoval, že na to má? Celou sezonu mi přišel marný, jen se občas ukopl nebo nastavil hlavu.

Reagovat
Whitemedia

do prosince byl super..

Reagovat
Snatus

Herně mi připadal celou sezonu tragický,však tu dost lidí na něj nadávalo, jaký je to dřevák, ale když myslíš.

Reagovat
Whitemedia

90% lidí tady z něj bylo na větvi na podzim..

Reagovat
Whitemedia

Nepřekvapilo by mě to, v létě bude na prodej Benteke a Carroll se uzdravil, takže Morata může jít..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Nebude to podobná ptákovina jako s Bakayokem, který měl odejít za 53 mega do Dortmundu?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/993463927429361665

prej nove dresy na novou sezonu... a proc ne, je to neco trochu jineho.

Reagovat
blade115

Nádherný.

Reagovat
r.mrazik

povedeny

Reagovat
kiwwi

mne sa teda moc nepacia...tretie sa mi pacia viac

https://twitter.com/utdreport/status/993196515798716417

navyse sa budu vyrabat z recyklovaneho plastu takze aj fanusikovia Chelsea budu mat konecne svoje vyuzitie

Reagovat
Busby babes

me se teda libi oboje.

Reagovat
Miguel19

Oba pěkné, ale tenhle je fakt top

Reagovat
Busby babes

jo, tenhle je lepsi. Uvidime jak to pak bude vypadat v realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí určitě hezčí

Reagovat
r.mrazik

a druhy nekde jsou?

Reagovat
kiwwi

druhe este nie...toto su este treningove, tie su take uplne jednoduche

https://twitter.com/utdreport/status/993500864601120768

Reagovat
r.mrazik

ok...tak snad budou taky povedeny

Reagovat
smazaný uživatel

za material

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Manik...

Wauu . Hodně TOP dresy. Adidas se vytáhl.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mato178178

mne sa najviac pacia nase tohtorocne sive

Reagovat
icemike

Po netu běhá, že Spurs dotahuji přestup Sessegnona. Dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Snatus

Pokud opravdu, tak ten jejich tým a posilování je fakt výborný To bych si přál stejně v Chelsea tuhle přestupovou politiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Local radio commentary of 39yo Aaron Wilbrahams 88th minute winning goal that saved Bolton Wanderers from a relegation that could have bankrupted the club. (Bolton had been losing until the 85th minute). You might want to turn your volume down.

https://twitter.com/BBCRMsport/status/993134245978755074?s=20

Jako dobrý, ale na toho holandskýho komentátora při gólu Bergkampa to nemá

Reagovat
YNWA__MSN

Rok co rok se divím jak přecenovanej hráč je Eden Hazard....nechápu ten hype okolo něj ( spekulace o prestupu do realu..)

Reagovat
Benzema

Pre mňa bol včera najlepší hráč na ihrisku,takže by som vôbec netvrdil, že práve on je preceňovany.

Reagovat
Snatus

V Realu shoří jako papír, náš klub je pro něj úplně ideální. Snad dostane rozum.

Reagovat
Whitemedia

OK

Reagovat
kiwwi

rozhovor s Rafaelom tu uz bol?

"When it was announced that Van Gaal was taking over, four or five people, including players, called me to say that he doesn't like Brazilian players," Rafael told ESPN. "They pointed out what had happened with Rivaldo at Barcelona, but I didn't believe it."

"In his first season, Van Gaal called me to his office and said: 'You can leave,'" Rafael said. "The meeting lasted one minute. That was it: 'You can leave.' It took time for me to go, but I was desperate to leave when I did, and that saddens me because I loved everything about Manchester United.

"Van Gaal is not a bad coach, but I didn't like his character," Rafael said. "One day, I was in the canteen waiting to eat. Van Gaal used to speak to us after we'd eaten each day. I had a head injury after a game at Yeovil -- one of the few games I played in that season -- and I was touching my injury. After three or four seconds, he touched my head and said: 'Why don't you respect me?'

"I stood up and said: 'I always respect you. I've never said anything which was disrespectful to you.' I am a patient guy, but I got angry then. I had done nothing wrong. Antonio [Valencia] later said to me: 'You're not going to play again.' Players didn't speak back to Van Gaal. Antonio was almost right; I barely played again. I love Manchester United, but I was so desperate to leave United. Only one man did that because I liked everything about the place. I couldn't handle him anymore."

Reagovat
Snatus

Takový kretén a kam až to dotáhnul.

Reagovat
Busby babes

bohuzel ta zraneni ho porad provazej. ale tohle je hodne debilni pristup no. LVG byl v tomhle magor.

Reagovat
blade115

A není to tím, že Rafael to vzdal, nemakal, případně že nebyl bojovník?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak jednoduchy, to obraceni. Ale ted to budes mit s jinou omackou, kde se meni zlodusi, jen UTD vyhrava

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

prijde ti, ze Mourinho rekl Martialovi: muzes jit, uz si nezahrajes? ale jo, proc si nedojit pro palce od podobnych pacientu...

Reagovat
nani92

jj to bude tým, určite aj José povedal Martialovi, že môže odísť

Reagovat
Busby babes

ale kdyz uz ze sebe mermomoci chces udelat pitomce, tak ti samozrejme vyhovim:

Rafael v te sezone v lize: 10 zapasu, 592 minut, celkem 11 zapasu 637 minut.

Martial: letos v lize 330 zapasu 1581 minut, celkem 44 zapasu 2320 minut, loni: celkem 42 zapasu 2513 minut, v lize 25 zapasu 1555 minut.

Nehlede na to, ze Rafael mel asi trochu jiny postaveni, 7 sezon, 3 krat mistr ligy a tak...

Reagovat
Busby babes

*30 zapasu, samozrejme.

Reagovat
kiwwi

poradim ti, nanho nereagovat

Reagovat
blade115

Jak uražená ženská, co má momentálně největší potřebu na světě ti dát vědět, jak s tebou ale vůbec nemluví a jak jí jseš totálně volnej...

Reagovat
blade115

Původně jsem se sice chtěl jen normálně zeptat, ale to už si asi vzhledem k předsudkům dovolit nemůžu. No tak si můžeme klidně nadávat, mi je to fuk.

Čísla jsem taková nějaká očekával, ale děkuju. Rzodíl v obou případech samozřejmě je, LvG si prostě už od začátku řekl, že Rafael hrát nebude, José si to řekl až po roce a půl. Nikde jsem nezaznamenal, že by Mourinho řekl Martialovi něco podobného, ale jeho posazení mi přijde stejně nepochopitelné jako Rafaelovo. Co jsem já měl možnost vidět, tak Martial se zhoršil právě až po příchodu Alexise. Nevím, co Josého motivovalo k tomu, aby ho takhle utnul. Stejně jako to nevím u LvG a Rafaela.

U Rafaela je možná pochopitelnější ten motiv pro odchod, ale podle té logiky, co jsi spolu s mistrem ignorace nastínil výše, to prostě vzdal. Nevím, proč tady teď měříte jiným metrem. Nakolik ti přijde téma KdB a Salaha iritující, tak bych řekl, že na to máte jako fans úplně stejný náběh jako my tenkrát. Jen co Mourinho odejde, možná už ten Martial, který mezitím zazáří v Juve, nebude až taková "sračka". Ale to se můžu jen dohadovat, možná to tak vůbec nebude.

Reagovat
Busby babes

ale vsak nic neutnul. Martial neml nejak extra formu, urcite dokaze hrat lepe. Prisel Alexis, prvni zapasy hral blbe, poslednich par ale zahral dobre zvlast proti City a Tottenhamu. Celkove se da rict, ze meli podobnou formu.

tak moc nevim o jakem utnuti je rec.

A ano, Rafael to svym zpusobem vzdal, ale az v momente, kdy mu trener rekl: hele, nechci te tu, nepocitam s tebou a hledej si jine angazma. Nic takoveho, aspon z toho, co vime, se ohledne Martiala neodehralo, takze... co vlastne chces na tech dvou situacich v tuhle chvili porovnavat? ze oba nosili cervenej dres?

Daily star nebo kdo napsal, ze ho klidne pustime. Mitten pise, ze ho nehodlame poustet a nehodlame privadet posily do utoku, ze tu jedinou byl Alexis a toho uz jsme ziskali s predstihem, ale bere se jako letni prestup. Tak cemu verit?

A napsal jsem tu xkrat, ze pustit Martiala bude chyba. Za tim si stojim.

Reagovat
blade115

Zhruba to utnutí při příchodu Alexise, po kterém Martial nabral cca 5 startů, oproti předchozím cca 20.

Tak KdB taky Mou nikdy přímo neřekl "hele, nechci tě tu, nepočítám s tebou a hledej si jiné angažmá", ale výsledek byl stejný...

Jestli odejde nebo neodejde, to se uvidí, mě teď víc zaráží, jak tu někteří připravují půdu pro jeho odchod s tím, že pokud se tak stane, tak je vlastně Martial "sračka, co to vzdala"... To je prostě totálně ujetý.

Reagovat
Busby babes

no ano, ja mam problem s tim videnim sveta, ze bozi a skvelej martial, kterej je vlastne najednou jasnej kandidat na zlatej mic v pristich deseti letech (najednou, kdyz jsme ho kupovali, tak to byl predrazenej nymand, kterej to nikam nedotahne) hraje spatne jen proto, ze zlej Mourinho si rekl, ze sveho, ocividne nejlepsiho hrace, co ma k dispozici, nebude zamerne vyuzivat a radsi ho proda... No tak nevim, jestli je to uplne dobrej pristup.

Jsme jeden z nejvetsich klubu na svete. Konkurence u nas byla vzdycky velka a hraci se museli snazit a o misto v kadru bojovat. porad, na kazdym treninku, v kazdem zapase. A svetovi hraci prichazeli porad. A ti co uz byli v klubu proste museli ukazat, ze jsou lepsi. Stejne tak, jako ti prichozi museli ukazat, ze jsou lepsi nez ti soucasni.

Tony ma celou sezonu problem, ze zahraje dobre, pak skvele, pak je neviditelnej. A neni jedinej. Ale resi se to jen u nej a ne treba u Lindelofa, kterej taky mel odehrat vic a nikdo tu nebuli, ze zabijime super talent (kterym podle meho taky je). Ale zpatky k Martialovi... je to porad mladej hrac a sance dostane. Pokud se teda rozhodne, ze zustane. Pokud nema tu trpelivost a chce vsechno hned... jeho pripadnej odchod by me hodne stval, ale zazil jsem horsi odchody. Klub Martialovi nedluzi vubec nic.

Reagovat
blade115

Spousta zbytečných klišé, ale ve výsledku to je stejně o úhlu pohledu. My jsme tady před 5 lety psali o KdB něco podobného, a nakonec jsme museli sami uznat, jaká to byla blbost ... Ale to bychom se motali v kruhu. Ono se to všechno dá otočit, všechno se dá vidět v tom světle, v jakém to vidět chceš, celé to je o tvé (a mé) motivaci. Nebudeme se dál okrádat o čas, já to vidím podobně jako mrazík, ty to vidíš jinak, nakonec nás rozsoudí asi jenom čas.

Reagovat
Busby babes

tak vsechno cos napsal muzu taky okomentovat stylem, ze to jsou jen zbytecna klise...

KDB... to je tezky, z pohledu generala po bitve je jasne, jak to hodnotit. Ale i treba Lampard tenkrat rikal, ze mel byt KDB trpelivejsi. Nevim no. On udelal dobre. vy jste vydelali. ale to je jen utecha a rozumim pohledu fanouska Chelsea. Jen neni nikde psano, ze kdyby u vas zustal, tak je tam, kde je ted.

A zbytek, souhlasim. neshodneme se. Kdyz se vratim zpatky, tak proste nechci Martiala a jeho odchod hodnotit nez se tak stane. myslim, ze chceme aby zustal. A bude chyba, pokud odejde.

Reagovat
r.mrazik

Doufam,ze az martial v lete odejde,tak se kiwwi s catmanovou mamou chytnou za ruce a zabijou se...ty si muzes pak dat jen facku,ty jsi dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Eurofotbalove samozrejme

Reagovat
kiwwi

a ked neodide tak uz budes konecne drzat picu?

Reagovat
r.mrazik

jako ze te mam drzet za ksicht?

Reagovat
r.mrazik

*

Reagovat
kiwwi

akoze uroven vtipu level: materska skolka?

Reagovat
r.mrazik

si tu picu priste nech pro sebe...se pak nediv ty materska skolko

Reagovat
kiwwi

ono sa nam to urazilo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Ubožák roku, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety mufanské šarvátky mě baví. Lepší než když jeden napsal LVG a celá školka mufanů mu opalcovala řiť.

Reagovat
r.mrazik

tahle momentalni armada mourkovo kyvacu je peklo...

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

vzdykcy kdyz tyhle vase narky ctu, tak si vzpomenu na tuhle scenu z filmu United (btw. bozi a doporucuju i nefanouskum United):

https://www.youtube.com/watch?v=Z-lAyDQHHlc

Reagovat
ajouki

Co to tak čtu, tak Rafael na tom byl ještě dobře. Asi to pro něj bylo těžké akceptovat, ale jak se situace má věděl. Žádné lhaní do kapsy. Martial musí tak akorát z médii poslouchat, jak na to nemá, anebo že se v zápasových situacích chová jako děcko.

Do toho ty úplně stejné pohádky o konkurenci jako v Chelsea třeba u De Bruyneho. Když Alexis podal na začátku úplně stejný výkon jako Marial poslední zápasy, tak mě automaticky dalších pět startů. Až poslední zápasy se zlepšuje, ale to když Martial hrál na podzim častěji tak taky. Ale teď podá slabší výkon a je odepsaný. Veřejně přes média. Úplně stejný férový přístup, pro toho hráče fakt radost.

Reagovat
Busby babes

"Martial musí tak akorát z médii poslouchat, jak na to nemá, anebo že se v zápasových situacích chová jako děcko."

Jen jedina poznamka: myslis, ze spolu manager a hraci mluvi jen pres noviny, kdyz spolu kazdej den travi nekolik hodin? Ale no tak... At je to jak chce, tak Martial vi na cem je. Jednim nebo druhym smerem.

Reagovat
r.mrazik

Kevin rikal,ze s mourkem mluvil jen dvakrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a zbytek... pokud nevidis rozdil mezi: spatny vykon hrace, co zrovna prisel a stejne spatny vykon hrace, kterej je v klubu 3 roky...

Reagovat
Busby babes

A ano, Tony byl na podzim skvelej, pak sla forma dolu a bylo to jak na houpacce. Jednou super, jednou strasny. A tak porad dokola no. To je jeho momentalne problem, ze nedokaze sve super vykony zopakovat. A proto pak sedi. Pokud ma s timhle problem... tak je to spatny. A znova. v zadnem velkoklubu na svete by to nebylo jinak.

Reagovat
r.mrazik

Ne...hraje spatne,protoze sedi....nema zapasovou praxi,ani on,ani rash...manazer je nedostal do formy a sezenim na lavici je do ni nedostane

Alexis mel dva dobry zapasy,jinak hral prumer/podprumer...a dostal zapasy na rozehrani...mladosi ne...

Pristup je viditelne rozdilny

matic by par zapasu nehral,protoze byl jeden cas totalne mimo,lukaku to same...ale opet,pristup je jiny...a vlastne me to uz nebavi

Celkove jako MU pod tim kretenem...jsem zvedav,jestli po lete budu mit chut toho kretena na lavici dal sledovat...a bez alexe

Reagovat
Busby babes

ja nevim, predpokladam, zes nejakej kolektivni sport delal... je ti jasny, ze trener vybira sestavu nejen na zaklade zapasu, ale i na zaklade tech 6dnu, co jsou mezi tim, ze jo? To je furt dokola. Ty ses proste rozhodl, ze jednim smerem a tak to je. Martial je bozi a je jen chyba ze nehraje... a proc teda hral spatne i predtim, kdyz hral vic?

Reagovat
r.mrazik

Hral jsem/hraju dost dlouho abych vedel,ze treninky bez zapasu jsou proste jen treninky...

Taky jsem hral dost dlouho abYch poznal mraky spoluhracu,kteri byli bez zapasove praxe nulovi (coz se vedelo treba i rooneym)...nekteri zas byli na treninku stale marny a pri zapase ne

Ale vzdy platilo,ze zapas je neco jineho nez hloupy trenink...

Ja se nerozhodl...jen vidim,ze mas dva svetovy talenty a privedes na jejich misto hrace,pres ktereho si jednoduse nekopnou,protoze bude mit prednost a dostane mraky casu...

Nemusim si nic omlouvat jinou neexistujici pozici danych hracu,nebo ze nemakaji,nebo dalsi veci...je to postoj,je dost viditelny jak to je...nemusim si nic nalhavat...prisel hrac s nejvetism platem v lize,cekat ze ho posadi v nejblizsi dobe nejaky mladas je...nerealny

A sere me to,protoze mam ty mlady rad a alexis je cizi naplava,namezdni sila...ktery ani nehraje nijak lepe...

A klubu sefuje portugalsky kaspar ktery ho pritahl a ktery v minulosti prodal jine mlade skvele hrace a hral na jejich pozici s jinymi,starsimi...uz tam neni Alex,aby se dalo omlouvat cokoli,ale spina mourek...chapes

Reagovat
Busby babes

no, ty hloupy treninky rozhodujou o tom, jestli hraci hrat budou nebo nebudou. Nebo teda spolurozhoduji. Ale dle tebe ocividne nehraji roli. ok no. Ze jsem prosel hodne tymama a tak jak to popisujes to proste nikde nefungovalo.

Reagovat
r.mrazik

kde pisu ze nehrajou roli?? o voze a koze...

samozrejme,ze to tak nefungovalo...aneb jak jinak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

způsob odchodu debilní, ale stejně by základ nehrál...zbytek jsou tvoje klasický sračky...

Reagovat
blade115

Uff, tak aspoň jeden z mých dvou věrných fanoušků mi zůstal a nesnaží se o nějaký neohrabaný bojkot.

Reagovat
Swarley

Tak Vlado už nechodí, musel ho nekdo nahradit...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

LVG je špína no, to ví každý..

Reagovat
Nikikrew

Strasny curak, tak nesympaticke debil

Reagovat
smazaný uživatel

rafael LVG

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Nepřekvapuje mě, že se dostal do povědomí fanouška Arsenalu den poté, co se zranil.

Reagovat
Counter

Je úžasný letos V Serii A a EL má dohromady 12+19. A má pořád jen 25...

Obdobný bouchač je i Depay, ten má pro změnu v Ligue 1 a EL 19+15. A pořád jen 24 let.

Reagovat
J0EL

I see what you did there

Reagovat
cristiano.K.

minule jsem tu sdílel jeho neuvěřitelné statistiky

Reagovat
r.mrazik

Gary Neville se vyjádřil k situaci okolo Alexise Sanchéze.

Bývalý pravý bek Rudých ďáblů se nelichotivě vyjádřil na adresu chillského ofenzivního křídla, který svými výkony nepřesvědčil.

"Nákup hvězdy United neprospěl. Nejen, že hra není přizpůsobena hráčům, kteří potřebují svobodu, ale také zbytečně zabírá místo kreativním mladíkům, na kterých bysme měli stavět."

říká Gary Neville.

Alexis Sanches si připsal z 15ti zápasů pouze 3 branky, což není ideální bilance pro hráče takového formátu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele