37. kolo
05.05.2018 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Watford FC - Newcastle United 2:1

Jistotu záchrany už má také Watford, který doma díky vydařenému prvnímu poločasu přehrál Newcastle 2:1. O vítězství domácích rozhodly trefy Pereyry a Graye, hosté v druhé půli už jen korigovali zásluhou Pereze.

Na Vicarage Road diváci nemuseli na první branku čekat vůbec dlouho, ta totiž přišla už po dvou minutách hry. Obrana hostí zvládla míč odvrátit jen k Doucouremu, ten nezazmatkoval, skvěle se zorientoval a míč předložil osamocenému Pereyrovi, který si počínal chladnokrevně. Tentýž hráč mohl o chvíli později přidat i druhou trefu, tváří tvář brankáři Newcastlu Martinu Dúbravkovi však neuspěl. Po půlhodině to však bylo již o dvě branky - Dúbravka nedosáhl na centrovaný míč a Andy Gray měl již velmi snadnou práci. Definitivně rozhodnout mohl o pár chvil později Deeney, který si postavil míč na značku pokutového kopu, jenže tentokráte neuspěl a nechal Newcastle naživu.

V druhé půli pak přesným centrem našel Manquillo na zadní tyči nabíhajícího Pereze, který balón perfektně uklidil k tyči a rázem bylo znovu o co hrát. Vyrovnání se však hráči Newcastlu nedočkali, a tak se Watford mohl radovat ze tří bodů a jistoty setrvání v nejvyšší soutěži.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat
Beros

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Beros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele