Premier League - souhrn 35. kola

29.04.2017, 17:55, aktualizováno 01.05.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Chelsea přehrála Everton a kráčí k zisku titulu, Tottenham zareagoval výhrou nad Arsenalem. Middlesbrough vybojovalo remízu s Manchesterem City, zatímco Swansea veze cenný bod ze hřiště Manchesteru United. Liverpool zvládl souboj s Watfordem. Gólově hodně chudé bylo sobotní odpoledne...

Watford FC - Liverpool FC 0:1

01.05.2017 21:00

Góly: 45. Emre Can

Giroud, Carroll a teď Emre Can aneb Když jeden gól zastíní celý zápas, div ne kolo. Liverpool na hřišti Watfordu vyhrál nejtěsnějším rozdílem, a to zásluhou fenomenální branky německého reprezentanta. Can se těsně před pauzou nůžkami položil do Lucasova centru a vystřihl Reds pole position v boji o Ligu mistrů.

Utkání začalo velmi pozvolna, tempo navíc poznamenaly dvě brzká střídání kvůli zranění. Hřiště opustili Philippe Coutinho a Miguel Britos. Proto se fanoušci první zajímavé střely dočkali až po dvaceti minutách, kdy se osmělil Emre Can. Pokus Nianga ze samého úvodu stojí jen za sporadickou zmínku.

S postupujícími minutami se nicméně tempo stupňovalo, a když se překlenula čtyřicátá minuta, začalo být na Vicarage Road divoko. Gomes vyboxoval míč po rohu jen k Lallanovi a tomu chybělo málo, aby otevřel skóre. Odražený balón totiž opřel o břevno. Chvíli na to se úsměvným způsobem pokoušel vybojovat penaltu Lucas, ale sudí správně místo pokutového kopu udělil žlutou kartu.

První poločas skutečně dokonale gradoval a v nastaveném čase přišla hotová erupce. Do gólové akce se zapojili takřka všichni výše zmínění - Lallana se krásně vymotal od postranní lajny, Lucas narýsoval na hranici vápna chutný bochánek, no a Emre Can dílo famózně dokonal. Do vysokého balonu se položil nádhernými nůžkami a téměř vymetl šibenici. Úchvatné.

Tohle byl patrně jediný způsob, jak mohl Liverpool překonat jinak úžasného Heurelha Gomese. Ten si hned po pauze poradil s přímým kopem Milnera i s nebezpečnou střelou Origiho. Ten vzápětí postupoval na branku z úhlu, ale v tísni opět ztroskotal na brazilském čapákovi. Dusno ale bylo i na druhé straně, kde musel Mignolet zpod břevna vytáhnout pumelici Capoueho.

V závěrečné čtvrthodině upálil Lallanovi gól z nohy Amrabat, který na opačné polovině málem překvapil Mignoleta střelou na přední tyč - když už se ale zdálo, že zápas poklidně doplyne ke konci, mohlo se blýskat na obou stranách. Střídající Sturridge nejprve donutil Gomese k fantastickému reflexivnímu zákroku, aby pár vteřin před hvizdem propadl Cleverleyho centr až k Prödlovi, jenž opřel svůj volej do břevna.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:0

30.04.2017 17:30

Góly: 55. Dele Alli, 58. Harry Kane (pen.)

Poslední North London Derby na White Hart Lane dopadlo lépe pro Tottenham, který svého úhlavního rivala díky brankám Kanea a Alliho přehrál 2:0. Arsenalu se tak první čtyřka vzdaluje, oproti tomu Spurs pokračují v pronásledování vedoucí Chelsea.

Domácí dominovali prakticky celým devadesáti minutám a zaslouženě tak zvítězili. Nebýt výtečného Petra Čecha v brance hostí, mohl být rozdíl mezi oběma celky ještě daleko větší.

První obrovskou šanci měl na svědomí Dele Alli, ke kterému se dostala zblokovaná střela Harryho Kanea, jenže anglický reprezentant z malého vápna trestuhodně minul odkrytou svatyni. O chvíli později zahodil ještě větší příležitost Eriksen. Rychlý brejk Spurs potáhl Son, jeho střelu jeden z obránců Gunners zblokoval jen k Eriksenovi, který ale balón poslal pouze do břevna.

Arsenal kontroval pokusy Ramseyho a Sancheze, ty ale Llorisovi příliš velké starosti nenadělaly. Do kabin se každopádně odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

O osudu tohoto zápasu se rozhodlo ve dvou minutách druhého poločasu. V 55. minutě se domácí konečně dostali do vedení - zakončení Eriksena sice ještě Čech zvládl zneškodnit, jenže míč vyrazil jen před dobíhajícího Alliho, na jehož dorážku už byl krátký. A prakticky hned po rozehrávce bylo ještě hůř. Hosté totiž ztratili balón uprostřed pole, do vápna se vřítil Kane, kterého poněkud hloupě fauloval Gabriel. K penaltě se postavil sám postižený a precizní střelou k tyči navýšil vedení svého celku.

Jestliže někdo očekával pořádnou reakci Gunners, šeredně se mýlil - Spurs totiž i nadále kontrolovali průběh střetnutí a mohli přidat i další branky. Vertonghena, Kanea i Alderweirelda však český brankář ve službách Arsenalu vychytal a především díky němu si tak Arsenal neodvezl větší brankový příděl.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 0:3

30.04.2017 15:05

Góly: 66. Pedro, 79. Gary Cahill, 86. Willian

Chelsea udělala obrovský krok k zisku vysněného titulu. V závěru sezóny měla pouze jeden ryze obtížný zápas - a na hřišti Evertonu se s ním popasovala dokonale. Opatrný zápas odšpuntoval až po hodině hry úžasným gólem Pedro, následující minuty už byly představením hodným budoucího šampiona Premier League. Hladkou výhru 3:0 pečetili Gary Cahill a střídající Willian.

Před Tottenhamem je nyní v derby velmi těžký úkol, aktuálně totiž ztrácí na lídra tabulky sedm bodů. Už ve druhé minutě přitom snadno mohl vést Everton, mladík Calvert-Lewin ale trefil z ostrého úhlu tyč a následnou dorážku Lukakua skvěle zblokoval Gary Cahill.

První poločas byl opatrnější a kromě divoké pasáže po dvacáté minutě se toho příliš mnoho nedělo. Až pak Matić pronikl přes čtyři hráče a dokázal i vypálit, mířil ale doprostřed. Hned za minutu se Lukaku chopil odraženého míče a bez okolků jej poslal na bránu, tu však těsně minul. Největší šanci měl nicméně za pár dalších desítek sekund Diego Costa. Krásný míč za obranu si i přes Jagielkovo bránění zpracoval, jenže pak se do letící meruny opřel takovou silou, že ji snad museli lovit v řece Mersey.

Krátce po změně stran byl blízko gólu Diego Costa, po nacvičeném signálu při rohovém kopu byl sám na zadní tyči, ale na Mosesův střílený centr těsně nedosáhl. Jinak se zápas odehrával povětšinou uprostřed pole, kde dominovali Davies s Gueyem. Druhý jmenovaný především ve druhém dějství zcela vymazal Hazarda, na kterého hrál po Herrerově vzoru těsnou osobku.

Možná i proto se po hodině hry uvolnila trocha prostoru pro Pedra, který před vápnem převzal přihrávku od Matiće, dal si balón na levačku a fantasticky vymetl šibenici. Od toho momentu se zápas pochopitelně více otevřel, ale Chelsea si vedení poctivě hlídala. V defenzivě Cahill a spol. kralovali a Thibaut Courtois neměl potíže udržet poprvé po 11 zápasech čisté konto.

Blues navíc přidali ještě další dvě branky. Hazardův přízemní přímák vyrazil Stekelenburg jen do Garyho Cahilla a míč skončil v brance. V závěru se pak blýskli dva náhradníci - skvělý Fábregas našel zadovkou ve vápně Williana a ten uklízel do poloodkryté svatyně.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester City 2:2

30.04.2017 15:05

Góly: 38. Álvaro Negredo, 77. Calum Chambers - 69. Sergio Agüero (pen.), 85. Gabriel Jesus

K velkému překvapení se schylovalo na Riverside Stadium, kde domácí Middlesbrough dvakrát vedlo, nicméně hosté z Manchesteru vždy dokázali najít odpověď. Utkání proto dospělo k remízovému závěru, který domácí celek zase o něco blíže přiblížil sestupu.

Hned v první minutě měl velkou šanci Gabriel Jesus, když se po průniku a stříleném centru Agüera zjevil zcela sám na malém vápně, ve výborné pozici však na míč o pár centimetrů nedosáhl. Po deseti minutách zahrozil opět Agüero, který však po zaseknutí z pravé strany pálil těsně nad branku domácího týmu.

Sedm minut před koncem první půle Middlesbrough předvedlo parádní protiútok, na jehož konci našel Downing zpětnou přihrávkou na vápně stojícího Negreda, který střelou o tyč poslal svůj celek do vedení.

Druhý poločas odstartovali lépe domácí, kteří si vypracovali i dva nadějné závary poblíž branky Caballera, skórovat se jim však nepodařilo. V 69. minutě pak bylo vyrovnáno - Sané nafilmoval svůj pád v pokutovém území, rozhodčí mu však jeho hereckou etudu zbaštil a z nařízené penalty se nemýlil Agüero.

Domácí to však nepoložilo, ba naopak. Patnáct minut před koncem zahrozil ranou z přímého kopu Downing, Caballero byl však pozorný. Z následného závaru před brankou hostujícího celku však Middlesbrough druhý gól přece jen vytěžilo - nepovedená střela Negreda si na malém vápně našla Chamberse, který zvládl přehodit hostujícího brankář a rozvlnit tak síť.

Výhra ovšem Middlesbrough nakonec nebyla souzená. Pět minut před koncem našel Agüero ve vápně Jesuse, který se výskoku parádně opřel do míč a rozhodl tak o tom, že se na Riverside tentokrát budou body dělit.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 1:1

30.04.2017 13:00

Góly: 45+3. Wayne Rooney (pen.) - 79. Gylfi Sigurdsson

Prostě ne. Manchesteru United není třetí příčka souzena. Svěřenci Josého Mourinha další domácí plichtou s outsiderem ztrácejí dva body a zůstávají mimo pozice zaručující Ligu mistrů. Rudí ďáblové sice vedli díky vymyšlené penaltě, kterou Wayne Rooney proměnil, ale do role neohroženého remízového krále pasoval United vyrovnávací brankou z přímého kopu Gylfi Sigurdsson.

José Mourinho nejspíše zase kroutí hlavou. Je tohle vůbec možné, aby Manchester United takřka pravidelně doma rozdával body? Old Trafford je v této sezoně místem zaslíbeným a bod si odtud odvezla i Swansea, mimochodem osmnáctý tým soutěže.

Pro United to každopádně nebyl jednoduchý zápas. Hosté začali velice aktivně a navíc tým Josého Mourinha musel už po několika minutách poprvé střídat. Zraněného obránce Shawa nahradil Antonio Valencia. De Gea musel poprvé výrazně zasahovat proti krajanovi Llorentemu, který si ve vápně pohrál s Baillym a zakončil. Zahanbit se nenechal ani Fabianski, který vyrazil na rohový kop tečovanou ránu Martiala. Stejný muž zakončoval i po půlhodině hry, ale Fabianski byl proti jeho střele doprostřed branky připraven. Na druhé straně zase vyrazil pokus Ayewa pozorný De Gea. První poločas se za stavu 0:0 blížil ke svému konci, když v tom se rozhodl Marcus Rashford vyzkoušet svůj herecký potenciál. A že je veliký. Před vyběhnutým Fabianskim teatrálně upadl a sudí mu vše zbaštil i s navijákem. A Wayne Rooney nabídnutou šancí nepohrdl.

Rudí ďáblové mohli krátce po přestávce navýšit skóre, ale Rooney napálil z vyložené pozice jen Martialova záda. V 75. minutě zase skvěle vyrazil Valenciovu ránu Fabianski. Zdálo se, že Manchester těsný výsledek uhájí, jenomže v tom přišel faul Rooneyho na Ayewa a Labutě měly k dispozici volný přímý kop z velmi nadějné vzdálenosti. Gylfi Sigurdsson předvedl fotbalovou parádu, De Gea se ani nepohnul a stav byl srovnán na 1:1. V 84. minutě si domácí mohli vzít vedení zpátky, ale Lingardovu hlavičku senzačně vytěsnil Fabianski.

Hlavní sudí Swarbrick přidal do vínku dlouhé sedmiminutové nastavení, během kterého ale mohla udeřit Swansea. Manchester podruhé neinkasoval a jelikož sám nedal další gól, skončilo utkání smírem 1:1.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 0:2

29.04.2017 18:30

Góly: 7. Ashley Barnes, 85. Andre Gray

Jediný zápas sobotního programu, v němž padla více než jedna branka, se odehrál v Selhurst Parku, kam přijelo Burnley. Čistě záchranářský souboj překvapivě lépe zvládli hosté, kteří díky brankám na začátku a konci utkání zvítězili 2:0 a v tabulce svého soupeře předskočili.

Crystal Palace měl v dubnu nesmírně těžký los, když se postupně utkal s Chelsea, Southamptonem, Arsenalem, Leicesterem, Liverpoolem a Tottenhamem. A nutno svěřence Sama Allardyce pochválit, neboť zvítězili jak nad Chelsea, tak i nad Arsenalem i Liverpoolem a naposledy proti Tottenhamu dlouho sahali po bodu. Burnley tak pro Eagles mělo být jednoznačně nejslabším dubnovým soupeřem, jenže Premier League opět ukázala, že na to se ve fotbale, a zvláště na Britských ostrovech, nehraje.

Clarets přijeli do Londýna výborně takticky připraveni a velkou bojovností získali duel na svou stranu. Do vedení šli již po sedmi minutách hry, kdy si na přihrávku na levé straně naběhl Stephen Ward, prudkým centrem před bránu našel Ashleyho Barnese a ten z úhlu prostřelil Wayna Hennesseyho. Sedmadvacetiletý útočník se pár minut nato z gólu radoval znova, hlavní rozhodčí však již před tím odpískal jeho hru rukou a branku tak neuznal.

Eagles se potom dlouho snažili o vyrovnání a několikrát byli velmi blízko. Jako třeba v případě Luky Milivojeviće, jenž napálil odražený míč po rohu Townsenda jen těsně vedle. V 65. minutě pak předvedl zákrok dne Tom Heaton, když fantasticky vyškrábl nad břevno parádní pumelici Damiena Delaneyho z voleje.

Hosté ale jinak velmi dobře bránili a také občas vyráželi do rychlých brejků. Jeden takový proměnil pět minut před koncem střídající žolík Andre Gray, který využil přihrávku Boyda a z pravé strany překonal Hennesseyho ranou na přední tyč. Tím definitivně rozhodl o velice cenném vítězství Burnley.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Hull City 0:0

29.04.2017 16:00

Góly: -

Pětatřicáté kolo Premier League nabídlo v sobotní odpoledne hodně nezáživnou podívanou, během níž si fanoušci mohli vychutnat ve čtyřech souběžně hraných zápasech pouhé dva góly. Vůbec největší nudu a šeď nabídlo střetnutí Southamptonu s Hullem, které se sice v posledních minutách probralo k životu a nabídlo dokonce i pokutový kop, avšak přesto skončilo neodvratně bez branek. Hull tak stále poctivě živí naději na senzační záchranu, zatímco Saints zůstávají bez jakéhokoliv napětí v poklidném středu tabulky.

Čím méně se napíše o první půli na stadionu St. Mary’s, tím lépe. Jedinou světlou výjimkou byl přímý kop Kamila Grosického ze sedmé minuty, který se otřel o brankovou konstrukci a skončil v zámezí. Domácí sice jinak měli mírnou převahu, ovšem úporná defenziva Hullu soupeře nepouštěla do sebemenších šancí a brankář Eldin Jakupović nemusel dokonce ani jedinkrát zasahovat. Síly, které hráči Hullu investovali do bránění, jim však chyběly na druhé straně hřiště, a tak se do kabin odcházelo bez jediné přesné střely na branku na obou stranách.

Ani po změně stran se na fádním boji ve středu pole nic nezměnilo a první opravdu napínavé momenty utkání nabídla až závěrečná desetiminutovka. Nejprve se zničehonic dostal do velké šance Dušan Tadić, když se Jakupovićovi nepovedlo vyboxovat míč do bezpečí, ovšem pohotovou ránu srbského záložníka dokázal zablokovat a svou chybu tak zdárně napravil. Záhy se na opačné straně ocitl ve slibné příležitosti na hranici pokutového území Oumar Niassé, jenže jej příliš nepodržel první dotyk s míčem a následnou střelu poslal nekontrolovaně vysoko.

To ale ještě nebylo všechno - v poslední minutě základní hrací doby rozhodčí Mike Dean nepřehlédl zápasnický chvat Alfreda N’Diayeho na Mayu Yoshidu a nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. V krátkém sledu za sebou se tak opakoval souboj Tadiće s Jakupovićem a i tentokrát z něj vzešel vítězně švýcarský brankář! Přestože záložník Saints nekopl penaltu vůbec špatně, Jakupović dokázal vystihnout stranu a parádním zákrokem rozradostnil celý tým Hullu v čele s manažerem Silvou, jako by Hull v tu chvíli sám skóroval.

Tigers tedy dokázali ukořistit velecenný bod a v boji o záchranu nadále drží první nesestupovou příčku, tři body před osmnáctou Swansea, která má ještě zápas tohoto kola na půdě Manchesteru United před sebou.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 0:0

29.04.2017 16:00

Góly: -

Utkání dvou celků, jež sice nejsou přímo ohroženi sestupem, ale boj o evropské poháry se jich také ani zdaleka netýká, nabídl sobotní program anglické Premier League. Na bet365 Stadium, dříve známém jako Brittania Stadium, což je domovský stadion mužstva Stoke, se představili Kladiváři z West Hamu. A v souboji jedenáctého týmu tabulky se čtrnáctým se diváci příliš fotbalové zábavy nedočkali...

Do vedení mohl domácí mužstvo poslat Saido Berahino, bývalý anglický mládežnický reprezentant a problémové dítě anglického fotbalu však ve vápně střílel jen do prvního soupeřova obránce, jímž byl Winston Reid.

Za hosty se mohl prosadit ve třicáté druhé minutě André Ayew, Jack Butland v brance Stoke však gólu zabránil.

Zhruba po hodině hry mohl dostat domácí do vedení Allen, střela bývalého hráče LFC však postrádala potřebnou razanci a gólman hostí Adrián si s ní v pohodě poradil.

O pět minut později to znovu zkoušel za hosty André Ayew, ale Butland znovu zakročil a stav utkání zůstal i nadále bezbrankový.

V sedmdesáté čtvrté minutě našel Shaqiri ve vápně parádním centrem Arnautoviče, ten však napálil míč pouze do Butlanda a gólman hostů z West Hamu tak zůstal i nadále nepřekonán.

Další šance už utkání nenabídlo a Stoke tak s Kladiváři z West Hamu remizoval bez jediného vstřeleného gólu. Více ze hry měli domácí, nepodařilo se jim toho však využít a prosadit se nedokázali.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - AFC Bournemouth 0:1

29.04.2017 16:00

Góly: 88. Joshua King

Sunderland nasbíral pouze jednadvacet bodů a míří do druhé ligy. Naopak Bournemouth nemá stále ještě záchranu jistou, a proto se mu body ze Stadium of Light hodily.

První velkou šanci však měli domácí Black Cats. Psala se desátá minuta a bývalý hráč Reds Fabio Borini zkoušel pozornost Artura Boruce. Zkušený polský gólman a jasná jednička v brance Bournemouthu, jenž nedávno prodloužil s Cherries smlouvu o další rok, však byl připraven a jelikož v síti neskončila ani následná dorážka zkušeného anglického kanonýra, kterým je Jermain Defoe, byl stav utkání i nadále bezbrankový.

To se nezměnilo ani ve dvacáté minutě, kdy z levého křídla na branku pálil Joshua King a pokus podhrotového hráče Bournemouthu skončil na břevně Pickfordovy branky.

Ve dvacáté deváté minutě mohli jít do vedení domácí, konkrétně Jermain Defoe, když mu parádní míč do šestnáctky naservíroval N'Dong, avšak bývalý anglický reprezentant se proti Borucovi neprosadil.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku byl znovu vidět Joshua King. Ten připravil gólovou příležitost pro hroťáka Bournemouthu Benika Afobeho, jenž však trefil pouze bránícího hráče. Ani následná dorážka právě Kinga gólem neskončila a za prvních pětačtyřicet minut jsme gól neviděli.

To platilo i po většinu druhé půle, v osmdesáté osmé minutě však Adam Smith hlavičkou poslal balon na Mousseta, jenž přihrával Fraserovi a ten ještě před brankou nezištně nabídl rozhodující branku zápasu Kingovi.

Hosté utkání na hřišti Sunderlandu zvládli, ten naopak sestupuje do druhé ligy.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Leicester City 0:1

29.04.2017 16:00

Góly: 43. Jamie Vardy

Mise Craiga Shakespeara dovést Leicester City k záchraně v Premier League je již takřka najisto úspěšně splněná. Výhrou 1:0 na půdě West Bromwiche Albion se totiž Foxes dostali k zisku vzývané mety čtyřiceti bodů, která obvykle značí bezpečné setrvání v nejvyšší soutěži. Ve zbytku sezony by se již muselo stát něco nepředstavitelného, aby se ještě obhájce titulu z průběžné desáté příčky propadl až k sestupu...

O jediný gól nepříliš atraktivního klání se v závěru první půle postaral Jamie Vardy. Anglický forvard potvrdil, že se v posledních týdnech vrací zpět do loňské formy, když v ojedinělé šanci po pasu Okazakiho tváří v tvář Benu Fosterovi nezaváhal a poslal hosty do vedení, které již udrželi až do samého konce. Pro West Bromwich šlo ostatně jen o potvrzení trendu - svěřenci Tonyho Pulise prohráli již čtvrtý zápas v řadě a v posledních pěti kláních dokonce ani jedinkrát neskórovali. Jestli tato forma vydrží oběma zúčastněným i v nadcházejících zápasech, může ještě Leicester svého sobotního soupeře i předskočit, momentální ztráta Lišek již činí pouze čtyři body.

První šance utkání připadla v osmnácté minutě domácímu celku. Jonny Evans poslal do šestnáctky soupeře dlouhý nákop, který přistál na hlavě Chrise Brunta a mířil neomylně do brány, avšak Kasper Schmeichel vytáhl prvotřídní zákrok a dokázal ještě míč vytěsnit nad břevno. Poté už ale zápas okořenily pouze nešetrné zákroky na obou stranách, za něž si Danny Drinkwater i Claudio Yacob vysloužili žluté karty.

Vše nasvědčovalo tomu, že se o přestávce půjde do kabin za bezbrankového skóre, jenže dvě minuty před koncem první půle potopil svůj vlastní tým Salomon Rondón. Útočník West Bromwiche se za celý poločas sotva dotkl míče a už tak nepovedený výkon "vyšperkoval" mizernou zpětnou přihrávkou, kterou bez větších potíží vystihl Shinji Okazaki a nastartoval rychlý protiútok Foxes. Kolmici japonského reprezentanta úspěšně převzal Jamie Vardy, bez váhání obstřelil vyběhnuvšího Fostera a zajistil Leicesteru poločasové vedení.

Po změně stran již sice domácí měli územní převahu, jenže jejich útočné trápení nebralo konce a Kasper Schmeichel byl po valnou většinu zápasu bez práce. Když pak na opačné straně neuspěl ve snaze navýšit hubený náskok Riyad Mahrez, dospěl zápas na stadionu Hawthorns ke konečnému skóre 1:0 pro Leicester.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC34263572:2981
2.Tottenham Hotspur34238371:2277
3.Liverpool FC35209671:4269
4.Manchester City34199665:3766
5.Manchester United341714351:2565
6.Arsenal FC33186964:4260
7.Everton FC351610960:4058
8.West Bromwich Albion341281439:4344
9.Southampton FC331181439:4441
10.AFC Bournemouth351181650:6341
11.Leicester City341171642:5440
12.Stoke City3510101537:5040
13.Watford FC341171637:5540
14.Burnley FC351161835:4939
15.West Ham United351091644:5939
16.Crystal Palace351151946:5638
17.Hull City35971936:6734
18.Swansea City35952140:6932
19.Middlesbrough FC355131726:4528
20.Sunderland AFC34562326:6021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (870)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele