35. kolo
29.04.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - West Ham United 0:0

Utkání dvou celků, jež sice nejsou přímo ohroženi sestupem, ale boj o evropské poháry se jich také ani zdaleka netýká, nabídl sobotní program anglické Premier League. Na bet365 Stadium, dříve známém jako Brittania Stadium, což je domovský stadion mužstva Stoke, se představili Kladiváři z West Hamu. A v souboji jedenáctého týmu tabulky se čtrnáctým se diváci příliš fotbalové zábavy nedočkali...

Do vedení mohl domácí mužstvo poslat Saido Berahino, bývalý anglický mládežnický reprezentant a problémové dítě anglického fotbalu však ve vápně střílel jen do prvního soupeřova obránce, jímž byl Winston Reid.

Za hosty se mohl prosadit ve třicáté druhé minutě André Ayew, Jack Butland v brance Stoke však gólu zabránil.

Zhruba po hodině hry mohl dostat domácí do vedení Allen, střela bývalého hráče LFC však postrádala potřebnou razanci a gólman hostí Adrián si s ní v pohodě poradil.

O pět minut později to znovu zkoušel za hosty André Ayew, ale Butland znovu zakročil a stav utkání zůstal i nadále bezbrankový.

V sedmdesáté čtvrté minutě našel Shaqiri ve vápně parádním centrem Arnautoviče, ten však napálil míč pouze do Butlanda a gólman hostů z West Hamu tak zůstal i nadále nepřekonán.

Další šance už utkání nenabídlo a Stoke tak s Kladiváři z West Hamu remizoval bez jediného vstřeleného gólu. Více ze hry měli domácí, nepodařilo se jim toho však využít a prosadit se nedokázali.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
OnlyWHU

Bod s nesympatickým soupeřem asi spravedlivej. Škoda, šance byly. Adrián, Reid, Lanzini - opory. Patnáctý místo je ale alarmující, přestože na devátý jsou to dva body. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele