Premier League - souhrn 35. kola

29.04.2017, 17:55, aktualizováno 01.05.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Chelsea přehrála Everton a kráčí k zisku titulu, Tottenham zareagoval výhrou nad Arsenalem. Middlesbrough vybojovalo remízu s Manchesterem City, zatímco Swansea veze cenný bod ze hřiště Manchesteru United. Liverpool zvládl souboj s Watfordem. Gólově hodně chudé bylo sobotní odpoledne...

Watford FC - Liverpool FC 0:1

01.05.2017 21:00

Góly: 45. Emre Can

Giroud, Carroll a teď Emre Can aneb Když jeden gól zastíní celý zápas, div ne kolo. Liverpool na hřišti Watfordu vyhrál nejtěsnějším rozdílem, a to zásluhou fenomenální branky německého reprezentanta. Can se těsně před pauzou nůžkami položil do Lucasova centru a vystřihl Reds pole position v boji o Ligu mistrů.

Utkání začalo velmi pozvolna, tempo navíc poznamenaly dvě brzká střídání kvůli zranění. Hřiště opustili Philippe Coutinho a Miguel Britos. Proto se fanoušci první zajímavé střely dočkali až po dvaceti minutách, kdy se osmělil Emre Can. Pokus Nianga ze samého úvodu stojí jen za sporadickou zmínku.

S postupujícími minutami se nicméně tempo stupňovalo, a když se překlenula čtyřicátá minuta, začalo být na Vicarage Road divoko. Gomes vyboxoval míč po rohu jen k Lallanovi a tomu chybělo málo, aby otevřel skóre. Odražený balón totiž opřel o břevno. Chvíli na to se úsměvným způsobem pokoušel vybojovat penaltu Lucas, ale sudí správně místo pokutového kopu udělil žlutou kartu.

První poločas skutečně dokonale gradoval a v nastaveném čase přišla hotová erupce. Do gólové akce se zapojili takřka všichni výše zmínění - Lallana se krásně vymotal od postranní lajny, Lucas narýsoval na hranici vápna chutný bochánek, no a Emre Can dílo famózně dokonal. Do vysokého balonu se položil nádhernými nůžkami a téměř vymetl šibenici. Úchvatné.

Tohle byl patrně jediný způsob, jak mohl Liverpool překonat jinak úžasného Heurelha Gomese. Ten si hned po pauze poradil s přímým kopem Milnera i s nebezpečnou střelou Origiho. Ten vzápětí postupoval na branku z úhlu, ale v tísni opět ztroskotal na brazilském čapákovi. Dusno ale bylo i na druhé straně, kde musel Mignolet zpod břevna vytáhnout pumelici Capoueho.

V závěrečné čtvrthodině upálil Lallanovi gól z nohy Amrabat, který na opačné polovině málem překvapil Mignoleta střelou na přední tyč - když už se ale zdálo, že zápas poklidně doplyne ke konci, mohlo se blýskat na obou stranách. Střídající Sturridge nejprve donutil Gomese k fantastickému reflexivnímu zákroku, aby pár vteřin před hvizdem propadl Cleverleyho centr až k Prödlovi, jenž opřel svůj volej do břevna.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:0

30.04.2017 17:30

Góly: 55. Dele Alli, 58. Harry Kane (pen.)

Poslední North London Derby na White Hart Lane dopadlo lépe pro Tottenham, který svého úhlavního rivala díky brankám Kanea a Alliho přehrál 2:0. Arsenalu se tak první čtyřka vzdaluje, oproti tomu Spurs pokračují v pronásledování vedoucí Chelsea.

Domácí dominovali prakticky celým devadesáti minutám a zaslouženě tak zvítězili. Nebýt výtečného Petra Čecha v brance hostí, mohl být rozdíl mezi oběma celky ještě daleko větší.

První obrovskou šanci měl na svědomí Dele Alli, ke kterému se dostala zblokovaná střela Harryho Kanea, jenže anglický reprezentant z malého vápna trestuhodně minul odkrytou svatyni. O chvíli později zahodil ještě větší příležitost Eriksen. Rychlý brejk Spurs potáhl Son, jeho střelu jeden z obránců Gunners zblokoval jen k Eriksenovi, který ale balón poslal pouze do břevna.

Arsenal kontroval pokusy Ramseyho a Sancheze, ty ale Llorisovi příliš velké starosti nenadělaly. Do kabin se každopádně odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

O osudu tohoto zápasu se rozhodlo ve dvou minutách druhého poločasu. V 55. minutě se domácí konečně dostali do vedení - zakončení Eriksena sice ještě Čech zvládl zneškodnit, jenže míč vyrazil jen před dobíhajícího Alliho, na jehož dorážku už byl krátký. A prakticky hned po rozehrávce bylo ještě hůř. Hosté totiž ztratili balón uprostřed pole, do vápna se vřítil Kane, kterého poněkud hloupě fauloval Gabriel. K penaltě se postavil sám postižený a precizní střelou k tyči navýšil vedení svého celku.

Jestliže někdo očekával pořádnou reakci Gunners, šeredně se mýlil - Spurs totiž i nadále kontrolovali průběh střetnutí a mohli přidat i další branky. Vertonghena, Kanea i Alderweirelda však český brankář ve službách Arsenalu vychytal a především díky němu si tak Arsenal neodvezl větší brankový příděl.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 0:3

30.04.2017 15:05

Góly: 66. Pedro, 79. Gary Cahill, 86. Willian

Chelsea udělala obrovský krok k zisku vysněného titulu. V závěru sezóny měla pouze jeden ryze obtížný zápas - a na hřišti Evertonu se s ním popasovala dokonale. Opatrný zápas odšpuntoval až po hodině hry úžasným gólem Pedro, následující minuty už byly představením hodným budoucího šampiona Premier League. Hladkou výhru 3:0 pečetili Gary Cahill a střídající Willian.

Před Tottenhamem je nyní v derby velmi těžký úkol, aktuálně totiž ztrácí na lídra tabulky sedm bodů. Už ve druhé minutě přitom snadno mohl vést Everton, mladík Calvert-Lewin ale trefil z ostrého úhlu tyč a následnou dorážku Lukakua skvěle zblokoval Gary Cahill.

První poločas byl opatrnější a kromě divoké pasáže po dvacáté minutě se toho příliš mnoho nedělo. Až pak Matić pronikl přes čtyři hráče a dokázal i vypálit, mířil ale doprostřed. Hned za minutu se Lukaku chopil odraženého míče a bez okolků jej poslal na bránu, tu však těsně minul. Největší šanci měl nicméně za pár dalších desítek sekund Diego Costa. Krásný míč za obranu si i přes Jagielkovo bránění zpracoval, jenže pak se do letící meruny opřel takovou silou, že ji snad museli lovit v řece Mersey.

Krátce po změně stran byl blízko gólu Diego Costa, po nacvičeném signálu při rohovém kopu byl sám na zadní tyči, ale na Mosesův střílený centr těsně nedosáhl. Jinak se zápas odehrával povětšinou uprostřed pole, kde dominovali Davies s Gueyem. Druhý jmenovaný především ve druhém dějství zcela vymazal Hazarda, na kterého hrál po Herrerově vzoru těsnou osobku.

Možná i proto se po hodině hry uvolnila trocha prostoru pro Pedra, který před vápnem převzal přihrávku od Matiće, dal si balón na levačku a fantasticky vymetl šibenici. Od toho momentu se zápas pochopitelně více otevřel, ale Chelsea si vedení poctivě hlídala. V defenzivě Cahill a spol. kralovali a Thibaut Courtois neměl potíže udržet poprvé po 11 zápasech čisté konto.

Blues navíc přidali ještě další dvě branky. Hazardův přízemní přímák vyrazil Stekelenburg jen do Garyho Cahilla a míč skončil v brance. V závěru se pak blýskli dva náhradníci - skvělý Fábregas našel zadovkou ve vápně Williana a ten uklízel do poloodkryté svatyně.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester City 2:2

30.04.2017 15:05

Góly: 38. Álvaro Negredo, 77. Calum Chambers - 69. Sergio Agüero (pen.), 85. Gabriel Jesus

K velkému překvapení se schylovalo na Riverside Stadium, kde domácí Middlesbrough dvakrát vedlo, nicméně hosté z Manchesteru vždy dokázali najít odpověď. Utkání proto dospělo k remízovému závěru, který domácí celek zase o něco blíže přiblížil sestupu.

Hned v první minutě měl velkou šanci Gabriel Jesus, když se po průniku a stříleném centru Agüera zjevil zcela sám na malém vápně, ve výborné pozici však na míč o pár centimetrů nedosáhl. Po deseti minutách zahrozil opět Agüero, který však po zaseknutí z pravé strany pálil těsně nad branku domácího týmu.

Sedm minut před koncem první půle Middlesbrough předvedlo parádní protiútok, na jehož konci našel Downing zpětnou přihrávkou na vápně stojícího Negreda, který střelou o tyč poslal svůj celek do vedení.

Druhý poločas odstartovali lépe domácí, kteří si vypracovali i dva nadějné závary poblíž branky Caballera, skórovat se jim však nepodařilo. V 69. minutě pak bylo vyrovnáno - Sané nafilmoval svůj pád v pokutovém území, rozhodčí mu však jeho hereckou etudu zbaštil a z nařízené penalty se nemýlil Agüero.

Domácí to však nepoložilo, ba naopak. Patnáct minut před koncem zahrozil ranou z přímého kopu Downing, Caballero byl však pozorný. Z následného závaru před brankou hostujícího celku však Middlesbrough druhý gól přece jen vytěžilo - nepovedená střela Negreda si na malém vápně našla Chamberse, který zvládl přehodit hostujícího brankář a rozvlnit tak síť.

Výhra ovšem Middlesbrough nakonec nebyla souzená. Pět minut před koncem našel Agüero ve vápně Jesuse, který se výskoku parádně opřel do míč a rozhodl tak o tom, že se na Riverside tentokrát budou body dělit.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 1:1

30.04.2017 13:00

Góly: 45+3. Wayne Rooney (pen.) - 79. Gylfi Sigurdsson

Prostě ne. Manchesteru United není třetí příčka souzena. Svěřenci Josého Mourinha další domácí plichtou s outsiderem ztrácejí dva body a zůstávají mimo pozice zaručující Ligu mistrů. Rudí ďáblové sice vedli díky vymyšlené penaltě, kterou Wayne Rooney proměnil, ale do role neohroženého remízového krále pasoval United vyrovnávací brankou z přímého kopu Gylfi Sigurdsson.

José Mourinho nejspíše zase kroutí hlavou. Je tohle vůbec možné, aby Manchester United takřka pravidelně doma rozdával body? Old Trafford je v této sezoně místem zaslíbeným a bod si odtud odvezla i Swansea, mimochodem osmnáctý tým soutěže.

Pro United to každopádně nebyl jednoduchý zápas. Hosté začali velice aktivně a navíc tým Josého Mourinha musel už po několika minutách poprvé střídat. Zraněného obránce Shawa nahradil Antonio Valencia. De Gea musel poprvé výrazně zasahovat proti krajanovi Llorentemu, který si ve vápně pohrál s Baillym a zakončil. Zahanbit se nenechal ani Fabianski, který vyrazil na rohový kop tečovanou ránu Martiala. Stejný muž zakončoval i po půlhodině hry, ale Fabianski byl proti jeho střele doprostřed branky připraven. Na druhé straně zase vyrazil pokus Ayewa pozorný De Gea. První poločas se za stavu 0:0 blížil ke svému konci, když v tom se rozhodl Marcus Rashford vyzkoušet svůj herecký potenciál. A že je veliký. Před vyběhnutým Fabianskim teatrálně upadl a sudí mu vše zbaštil i s navijákem. A Wayne Rooney nabídnutou šancí nepohrdl.

Rudí ďáblové mohli krátce po přestávce navýšit skóre, ale Rooney napálil z vyložené pozice jen Martialova záda. V 75. minutě zase skvěle vyrazil Valenciovu ránu Fabianski. Zdálo se, že Manchester těsný výsledek uhájí, jenomže v tom přišel faul Rooneyho na Ayewa a Labutě měly k dispozici volný přímý kop z velmi nadějné vzdálenosti. Gylfi Sigurdsson předvedl fotbalovou parádu, De Gea se ani nepohnul a stav byl srovnán na 1:1. V 84. minutě si domácí mohli vzít vedení zpátky, ale Lingardovu hlavičku senzačně vytěsnil Fabianski.

Hlavní sudí Swarbrick přidal do vínku dlouhé sedmiminutové nastavení, během kterého ale mohla udeřit Swansea. Manchester podruhé neinkasoval a jelikož sám nedal další gól, skončilo utkání smírem 1:1.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 0:2

29.04.2017 18:30

Góly: 7. Ashley Barnes, 85. Andre Gray

Jediný zápas sobotního programu, v němž padla více než jedna branka, se odehrál v Selhurst Parku, kam přijelo Burnley. Čistě záchranářský souboj překvapivě lépe zvládli hosté, kteří díky brankám na začátku a konci utkání zvítězili 2:0 a v tabulce svého soupeře předskočili.

Crystal Palace měl v dubnu nesmírně těžký los, když se postupně utkal s Chelsea, Southamptonem, Arsenalem, Leicesterem, Liverpoolem a Tottenhamem. A nutno svěřence Sama Allardyce pochválit, neboť zvítězili jak nad Chelsea, tak i nad Arsenalem i Liverpoolem a naposledy proti Tottenhamu dlouho sahali po bodu. Burnley tak pro Eagles mělo být jednoznačně nejslabším dubnovým soupeřem, jenže Premier League opět ukázala, že na to se ve fotbale, a zvláště na Britských ostrovech, nehraje.

Clarets přijeli do Londýna výborně takticky připraveni a velkou bojovností získali duel na svou stranu. Do vedení šli již po sedmi minutách hry, kdy si na přihrávku na levé straně naběhl Stephen Ward, prudkým centrem před bránu našel Ashleyho Barnese a ten z úhlu prostřelil Wayna Hennesseyho. Sedmadvacetiletý útočník se pár minut nato z gólu radoval znova, hlavní rozhodčí však již před tím odpískal jeho hru rukou a branku tak neuznal.

Eagles se potom dlouho snažili o vyrovnání a několikrát byli velmi blízko. Jako třeba v případě Luky Milivojeviće, jenž napálil odražený míč po rohu Townsenda jen těsně vedle. V 65. minutě pak předvedl zákrok dne Tom Heaton, když fantasticky vyškrábl nad břevno parádní pumelici Damiena Delaneyho z voleje.

Hosté ale jinak velmi dobře bránili a také občas vyráželi do rychlých brejků. Jeden takový proměnil pět minut před koncem střídající žolík Andre Gray, který využil přihrávku Boyda a z pravé strany překonal Hennesseyho ranou na přední tyč. Tím definitivně rozhodl o velice cenném vítězství Burnley.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Hull City 0:0

29.04.2017 16:00

Góly: -

Pětatřicáté kolo Premier League nabídlo v sobotní odpoledne hodně nezáživnou podívanou, během níž si fanoušci mohli vychutnat ve čtyřech souběžně hraných zápasech pouhé dva góly. Vůbec největší nudu a šeď nabídlo střetnutí Southamptonu s Hullem, které se sice v posledních minutách probralo k životu a nabídlo dokonce i pokutový kop, avšak přesto skončilo neodvratně bez branek. Hull tak stále poctivě živí naději na senzační záchranu, zatímco Saints zůstávají bez jakéhokoliv napětí v poklidném středu tabulky.

Čím méně se napíše o první půli na stadionu St. Mary’s, tím lépe. Jedinou světlou výjimkou byl přímý kop Kamila Grosického ze sedmé minuty, který se otřel o brankovou konstrukci a skončil v zámezí. Domácí sice jinak měli mírnou převahu, ovšem úporná defenziva Hullu soupeře nepouštěla do sebemenších šancí a brankář Eldin Jakupović nemusel dokonce ani jedinkrát zasahovat. Síly, které hráči Hullu investovali do bránění, jim však chyběly na druhé straně hřiště, a tak se do kabin odcházelo bez jediné přesné střely na branku na obou stranách.

Ani po změně stran se na fádním boji ve středu pole nic nezměnilo a první opravdu napínavé momenty utkání nabídla až závěrečná desetiminutovka. Nejprve se zničehonic dostal do velké šance Dušan Tadić, když se Jakupovićovi nepovedlo vyboxovat míč do bezpečí, ovšem pohotovou ránu srbského záložníka dokázal zablokovat a svou chybu tak zdárně napravil. Záhy se na opačné straně ocitl ve slibné příležitosti na hranici pokutového území Oumar Niassé, jenže jej příliš nepodržel první dotyk s míčem a následnou střelu poslal nekontrolovaně vysoko.

To ale ještě nebylo všechno - v poslední minutě základní hrací doby rozhodčí Mike Dean nepřehlédl zápasnický chvat Alfreda N’Diayeho na Mayu Yoshidu a nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. V krátkém sledu za sebou se tak opakoval souboj Tadiće s Jakupovićem a i tentokrát z něj vzešel vítězně švýcarský brankář! Přestože záložník Saints nekopl penaltu vůbec špatně, Jakupović dokázal vystihnout stranu a parádním zákrokem rozradostnil celý tým Hullu v čele s manažerem Silvou, jako by Hull v tu chvíli sám skóroval.

Tigers tedy dokázali ukořistit velecenný bod a v boji o záchranu nadále drží první nesestupovou příčku, tři body před osmnáctou Swansea, která má ještě zápas tohoto kola na půdě Manchesteru United před sebou.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 0:0

29.04.2017 16:00

Góly: -

Utkání dvou celků, jež sice nejsou přímo ohroženi sestupem, ale boj o evropské poháry se jich také ani zdaleka netýká, nabídl sobotní program anglické Premier League. Na bet365 Stadium, dříve známém jako Brittania Stadium, což je domovský stadion mužstva Stoke, se představili Kladiváři z West Hamu. A v souboji jedenáctého týmu tabulky se čtrnáctým se diváci příliš fotbalové zábavy nedočkali...

Do vedení mohl domácí mužstvo poslat Saido Berahino, bývalý anglický mládežnický reprezentant a problémové dítě anglického fotbalu však ve vápně střílel jen do prvního soupeřova obránce, jímž byl Winston Reid.

Za hosty se mohl prosadit ve třicáté druhé minutě André Ayew, Jack Butland v brance Stoke však gólu zabránil.

Zhruba po hodině hry mohl dostat domácí do vedení Allen, střela bývalého hráče LFC však postrádala potřebnou razanci a gólman hostí Adrián si s ní v pohodě poradil.

O pět minut později to znovu zkoušel za hosty André Ayew, ale Butland znovu zakročil a stav utkání zůstal i nadále bezbrankový.

V sedmdesáté čtvrté minutě našel Shaqiri ve vápně parádním centrem Arnautoviče, ten však napálil míč pouze do Butlanda a gólman hostů z West Hamu tak zůstal i nadále nepřekonán.

Další šance už utkání nenabídlo a Stoke tak s Kladiváři z West Hamu remizoval bez jediného vstřeleného gólu. Více ze hry měli domácí, nepodařilo se jim toho však využít a prosadit se nedokázali.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - AFC Bournemouth 0:1

29.04.2017 16:00

Góly: 88. Joshua King

Sunderland nasbíral pouze jednadvacet bodů a míří do druhé ligy. Naopak Bournemouth nemá stále ještě záchranu jistou, a proto se mu body ze Stadium of Light hodily.

První velkou šanci však měli domácí Black Cats. Psala se desátá minuta a bývalý hráč Reds Fabio Borini zkoušel pozornost Artura Boruce. Zkušený polský gólman a jasná jednička v brance Bournemouthu, jenž nedávno prodloužil s Cherries smlouvu o další rok, však byl připraven a jelikož v síti neskončila ani následná dorážka zkušeného anglického kanonýra, kterým je Jermain Defoe, byl stav utkání i nadále bezbrankový.

To se nezměnilo ani ve dvacáté minutě, kdy z levého křídla na branku pálil Joshua King a pokus podhrotového hráče Bournemouthu skončil na břevně Pickfordovy branky.

Ve dvacáté deváté minutě mohli jít do vedení domácí, konkrétně Jermain Defoe, když mu parádní míč do šestnáctky naservíroval N'Dong, avšak bývalý anglický reprezentant se proti Borucovi neprosadil.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku byl znovu vidět Joshua King. Ten připravil gólovou příležitost pro hroťáka Bournemouthu Benika Afobeho, jenž však trefil pouze bránícího hráče. Ani následná dorážka právě Kinga gólem neskončila a za prvních pětačtyřicet minut jsme gól neviděli.

To platilo i po většinu druhé půle, v osmdesáté osmé minutě však Adam Smith hlavičkou poslal balon na Mousseta, jenž přihrával Fraserovi a ten ještě před brankou nezištně nabídl rozhodující branku zápasu Kingovi.

Hosté utkání na hřišti Sunderlandu zvládli, ten naopak sestupuje do druhé ligy.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Leicester City 0:1

29.04.2017 16:00

Góly: 43. Jamie Vardy

Mise Craiga Shakespeara dovést Leicester City k záchraně v Premier League je již takřka najisto úspěšně splněná. Výhrou 1:0 na půdě West Bromwiche Albion se totiž Foxes dostali k zisku vzývané mety čtyřiceti bodů, která obvykle značí bezpečné setrvání v nejvyšší soutěži. Ve zbytku sezony by se již muselo stát něco nepředstavitelného, aby se ještě obhájce titulu z průběžné desáté příčky propadl až k sestupu...

O jediný gól nepříliš atraktivního klání se v závěru první půle postaral Jamie Vardy. Anglický forvard potvrdil, že se v posledních týdnech vrací zpět do loňské formy, když v ojedinělé šanci po pasu Okazakiho tváří v tvář Benu Fosterovi nezaváhal a poslal hosty do vedení, které již udrželi až do samého konce. Pro West Bromwich šlo ostatně jen o potvrzení trendu - svěřenci Tonyho Pulise prohráli již čtvrtý zápas v řadě a v posledních pěti kláních dokonce ani jedinkrát neskórovali. Jestli tato forma vydrží oběma zúčastněným i v nadcházejících zápasech, může ještě Leicester svého sobotního soupeře i předskočit, momentální ztráta Lišek již činí pouze čtyři body.

První šance utkání připadla v osmnácté minutě domácímu celku. Jonny Evans poslal do šestnáctky soupeře dlouhý nákop, který přistál na hlavě Chrise Brunta a mířil neomylně do brány, avšak Kasper Schmeichel vytáhl prvotřídní zákrok a dokázal ještě míč vytěsnit nad břevno. Poté už ale zápas okořenily pouze nešetrné zákroky na obou stranách, za něž si Danny Drinkwater i Claudio Yacob vysloužili žluté karty.

Vše nasvědčovalo tomu, že se o přestávce půjde do kabin za bezbrankového skóre, jenže dvě minuty před koncem první půle potopil svůj vlastní tým Salomon Rondón. Útočník West Bromwiche se za celý poločas sotva dotkl míče a už tak nepovedený výkon "vyšperkoval" mizernou zpětnou přihrávkou, kterou bez větších potíží vystihl Shinji Okazaki a nastartoval rychlý protiútok Foxes. Kolmici japonského reprezentanta úspěšně převzal Jamie Vardy, bez váhání obstřelil vyběhnuvšího Fostera a zajistil Leicesteru poločasové vedení.

Po změně stran již sice domácí měli územní převahu, jenže jejich útočné trápení nebralo konce a Kasper Schmeichel byl po valnou většinu zápasu bez práce. Když pak na opačné straně neuspěl ve snaze navýšit hubený náskok Riyad Mahrez, dospěl zápas na stadionu Hawthorns ke konečnému skóre 1:0 pro Leicester.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC34263572:2981
2.Tottenham Hotspur34238371:2277
3.Liverpool FC35209671:4269
4.Manchester City34199665:3766
5.Manchester United341714351:2565
6.Arsenal FC33186964:4260
7.Everton FC351610960:4058
8.West Bromwich Albion341281439:4344
9.Southampton FC331181439:4441
10.AFC Bournemouth351181650:6341
11.Leicester City341171642:5440
12.Stoke City3510101537:5040
13.Watford FC341171637:5540
14.Burnley FC351161835:4939
15.West Ham United351091644:5939
16.Crystal Palace351151946:5638
17.Hull City35971936:6734
18.Swansea City35952140:6932
19.Middlesbrough FC355131726:4528
20.Sunderland AFC34562326:6021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (870)

Přidat komentář
Zaschrona

"If anybody wanted to leave Everton, they'd be poorer for it. Most people that have left here, it's not tended to work out for them." - David Moyes, April 2010

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Sunderland oficiálně sestupující. Jupíííí.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, konečně, konečně....Ale je mě líto Moyese, ten tým je špatný už několik let, vždycky se haluzácky zachránil, ted to Moyes bohužel odnesl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal tam chodiť

Reagovat
tony223

Moyes je neschopný trenér

Reagovat
Bayern +

Presne naopak. Bola paráda, keď každý rok predviedli tesne pred koncom Great escape a jedno po druhom vyšupovali konkurentov na zostup, najmä Newcastle. A potom prišiel Moyes a vyparilo sa aj to posledné, čo ma na nich bavilo. Snáď čím skôr vypadne a zoberú Big Sama.

Reagovat
QooBo

Reagovat
blade115

Reagovat
Strojmír

Že to ale trvalo

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

i když si to dlouhodobě zasloužej, tak po našem opětovném postupu mi bude líto absence Tynewear derby

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

zaslouzi si to, o tom zadna, ale stejne jsem z toho tak nejak trochu smutnej... (i kdyz to bylo jasne dlouho). Proste je to tak nejak tradicni klub, aspon pro me, tak z toho radost nemam. I kdyz myslim, ze ten sestup fakt potrebujou aby s tim bordelem neco udelali...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

jasně, ale někdy těm týmům ani nic jiného nepomůže...Newcastle mi taky přišel, že tuhle "očistu" potřeboval a teď vypadá, že se do PL vrátí velmi silný...

Sunderland to každý rok dost chaoticky lepil, měnil trenéry, utrácel na poměry jejich výsledků strašné peníze a rok co rok to bylo stejné...je to tradiční klub, bylo tam vždy hodně našich bývalých hráčů, takže na jednu stranu mě to taky docela mrzí, ale zase si myslím, že jim to může jen pomoct a oni se určitě do PL vrátí...o tom nepochybuju...

Reagovat
Hokaido

Jako určitě se vrátí, ale řekl bych, že budou mít daleko větší problémy, než Newcastle, kterej měl kádr fakt o dost lepší. V nejbližší budoucnosti je čeká spíš něco jako Fulham nebo Aston Villu, protože ten kádr mi přijde prostě hroznej a když uvážím, že budou určitě muset hodně prodávat...

Reagovat
fenixLFC

hlavne newcaslte stihol este v PL dotiahnut trénera ktory ma meno a ktory ma u hracov respekt a je to minimalne na pomery champiosnhip persona. ti hraci v time nemali problem uverit ze ich dotiahne hned naspat a tak nemuseli hned vsetko vypredat a zacat totalne od zakladu ako to caka teraz sunderland. ten musi de facto vykopat vsetko pretoze ti dvaja traj ahraci o ktorých moze byt vyssie zaujem doplna totalny odpad z United a evertonu

Reagovat
Bayern +

Budú chýbať, aj keď je pravda, že pod Moyesom už nebavili ani mňa...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase gólová úroda...

Reagovat
Zaschrona

A Everton najisto pristi rok zpatky v Evrope, misto v EL uz nam nikdo nemuze sebrat. Koeman splnil ukol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu

Reagovat
Zaschrona

Po dnesku je jasne, ze uz nemuzeme skoncit hur jak na 7. miste. Coz znamena kvalifikaci do EL. A kvalifikace do Evropy byl cil, ktery pred sezonou dostal Koeman.

Reagovat
smazaný uživatel

7.misto zaručuje předkolo el?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

len sa na tu EL nevyserte a spravte aj nejaky vysledok

Reagovat
Zaschrona

Cokoliv mensiho nez postup ze skupiny by byl velky propadak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

tak doufam, ze to tak budete brat. protoze Soton a WHU to tak nemeli a pak se regulerne nabizela otazka: proc chteji tymy do Evropy, kdyz pak na to serou...

Reagovat
Zaschrona

Ono zvladnout poradne dohromady PL a Evropu neni nic lehkeho. Minule pod Martinezem to sice v Evrope slo krasne az do doby, nez musel na stoperu vybehnout Alcaraz, ale taky se to zaroven projevilo na horsi forme v lize. Musime zasadne nakoupit, zapojit mladiky a rozsirit kadr do stadia, kdy lze zacit rotovat se sestavou.

Reagovat
Spasitel

Nech ju vyhráte

Reagovat
Whitemedia

Koeman už by mohl odejít

Reagovat
Whitemedia

Tak kam půjde Defoe?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Zaschrona

Ja bych ho bral. Pokud by mel zajem v kadru nahradit Koneho s tim, ze bude primarne zolik z lavicky a dostane moznost si jeste zahrat alespon EL, byl by myslim fajn volba. Ale spis bych ho tipoval na WHU, mozna NU, tam by mohl byt jednicka do utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ma na to hrat pravidelne. Je to borec.

Reagovat
ACSMan

Jo to zní fajn, tak domluveno, zavolej mu to.

Reagovat
Busby babes

zrovna NU? za a si myslim, ze Rafa bude chtit posilit, za b i ted maj docela kvalitni utok... jednicka? no nevim...

Reagovat
Zaschrona

Defoe ma tuhle sezonu vic golu nez zbytek hracu Sunderlandu dohromady... Podle me ma na to delat jednicku nekde v tymu stredu tabulky. Ale NU je blbost, pravda, hlavne by tam asi z SAFC nesel. Kvalitativne ale nevidim moc problem, v PL Gayle, Perez i Mitrovic zatim nic moc extra nepredvedli.

Reagovat
Hokaido

Údajně už je napůl dohodnutý s Bournemouthem.

Reagovat
spider_8

To by mohla být zajímavá kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla mega pecka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne zajtra derby tak 8 gólov aby sa zdvihol priemer v tomto kole

Reagovat
Counter

Ale 8:0 jim asi nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to nevychádza pri Kaneovom hattricku.

Reagovat
Counter

Však do vlastní sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní MOTD bude mít tak 20 minut ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tých 20 minút sa budú musieť teda riadne snažiť..

Reagovat
Carrick

Sir Alex Ferguson in 2014: "Those Sunderland fans who were cheering for City, remember the day. We won't forget that, I'm telling you." https://t.co/OgIQe7LG3j

Reagovat
Carrick

Má tam být 2012 samozřejmě.

Reagovat
Swarley

můžou si zatleskat no

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

však ať se povznesou, hodí si tam humor nebo sarkazmus a užijí si sestup

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

ani ja to nezabudnem to bolo sladké. Všetci to opakujete aká je PL skvelá, ako fanúšikovia vedia do chantov zakomponovať humor, sarkazmus, škodoradosť a keď black cats spravia niečo čo ublíži chúdiatkam fanúšikom a hráčikom MU už je to niečo kruté?

Kto by si nekopol na ich mieste?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Tohle na tebe přesně sedí.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

to bylo od nich velmi originální, to ti teda povim

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

ja

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Nikde nevidim, ze by jim to nekdo zakazoval nebo rikal, ze je to spatne. Beru to spis jako "budeme pripraveny si kopnout taky". To je spatne?

Reagovat
Busby babes

ale ze na tom museli pracovat tydny, co?

Reagovat
vladis271

ale to je úplne jedno. Bolo to štipľavé? Fakt, že mufani o tom plačú do teraz potvrdzuje, že to bolo pre nich ako čilipaprika.

Reagovat
Swarley

jj, je to přesně ta p-čovina hodná toho bývalého respektu, který nyní údajně zmizel...

Reagovat
fenixLFC

kto to nazval respekt? proste boli veci za ktore vas nemohol nikto kritizovat a naopak ste za to ze to tak nemaju aj ine timy, mohli kritizovat vy ich. preto je vtipn ze ked robite de facto to iste a obhajujete si to anpriek tomu ked to nazyvas respekt, tvoja vec

Reagovat
Swarley

já jen říkám, že tohle je přesně ten moment, který zdůrazňoval ten respekt, který vůči nám kdysi všichni prý měli...přesně takhle ten respekt fungoval v praxi, kdy banda dementů oslavuje ztrátu titulu jiného týmu a zároveň přitom ten zápas prohrává...

žádná štiplavá trefa, žádná originalita, prostě vygumovanost, jinak se na to prostě dívat nedá...k tomu se dá fakt jediný, ironicky teď zatleskat a pogratulovat k sestupu...

Reagovat
vladis271

prostě vygumovanost

Vygumovanosť by to bola ak by tou prehrou súčasne vypadávali z ligy. Ale tváriť sa tu, že tohtoročné vypadnutie je pomaly trest Boží za to, že vám v chúlostivej chvíly našťali do malinovky je...hm.. ako to len nazvať, vygumovanosť?

Reagovat
Swarley

Vsak hej, 1:1, oni si začali

Reagovat
cristiano.K.

dřív měli tvář,respekt, uznání, říkej tomu jak chceš.

Reagovat
Busby babes

stiplave? ne, je to jen takovej ten princip. Chcipla mi koza, nevadi, hlavne ze sousedovi chcipla taky...

Reagovat
cristiano.K.

ideálně ještě k tomu slepice navrh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

to má byť akože k ich spadnutiu? keby spadli po zápase s vami, tak ok, ale toto wtf

Reagovat
Swarley

však to stejný wtf bylo i v té době, co tam jako slavili? že s náma prohráli?

Reagovat
Mastný Chobot

prehrali zápas, tak si aspoň trocha chceli zdvihnúť náladu a potešilo ich, že ani vy nemáte čo oslavovať, úplná normálka. Keby to bolo naopak a vyhrali by ste proti QPR titul vy a City by hralo u nich, tak urobia presne to isté. Prirodzená ľudská vlastnosť tešiť sa z nešťastia druhého, keď sa nedarí ani mne predsa. ale vyťahovať sa po 3 rokoch na nejaký Sunderland, že vypadáva, nah

Reagovat
Swarley

no jako úplná normálka mi to fakt nepřijde

ale jako jinak souhlas, Sunderland mi je u řitě

Reagovat
Busby babes

to se ovsem nikdy nedozvime, jak by se zachovali fans QPR...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Je to normalni, kazdeho fanouska zajima, kdo ziska titul a na konci, kdyz je to mezi dvema tymy, tak mas proste dva tabory, no a ten co fandil city nebo nema rad united zacal slavit, urcite to nebyl celej stadion. Ty kdyz pujdes na fotbal treba v Teplicich, Liberci nebo na Slovacku, tak tam budou lidi co budou slavit titul Sparty i lidi co budou slavit titul Slavie. A Ferguson rozhodne nic neprivolal, u Sunderlandu je naopak zazrak, ze se drzel tak dlouho.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland nejde mit stesti furt. Ale ty jizdy na konci rocniku me od nich vzdycky bavili.

Reagovat
Lacko_Boh

Erik, Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko , koho tipuješ? Chcem ísť na Galapágy tak pls sústreď sa. Lebo podľa mojich výpočtov je to Wlado na body ale to je pičovinka, Joshua na vážení vyzeral že to vidí na trojkolové kamikadze Ale box už potrebuje černocha s HW titulom, oni proste majú SWAG.

Reagovat
Lacko_Boh

Tommy, 30cm na volnobeh a tiger.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle retardovaný sport někdo sleduje?

Reagovat
Lacko_Boh

http://www.jackson-pollock.org/images/paintings/convergence.jpg

The painting has a life of its own. I try to let it come through"

Jackson Pollock

Reagovat
smazaný uživatel

Retardovaný čuráčik si tu jedine ty!V ringu by si si ani neškrtol,čo v ringu....ty by si sa dosral už pred zápasom v šatni na "samotke"(ak sú tu ešte nejaký boxeri čo búchali profi tak tí vedia čo myslím).sráč...neurážaj box a boxerov svojou tuposťou!

Reagovat
Hokaido

Vegan style.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys uz absolvoval hodne bomb do hlavy , co?

Nekomu se box proste nelibi, kor kdyz tomu dekadu kralovali takovi dva suchari (co do projevu)..

Reagovat
smazaný uživatel

To že sa mu nelúbi box je jedna vec,to že uráža box a teda aj mňa vec druhá.Čo je na tom retardované??...tých zápasov bolo dosť,čo sú tie vaše výrazy "bomby"to fakt neviem,ak myslíš údery ktoré by hentakým odtrhli hlavu,tak to hej zopár ich bolo

Reagovat
madridcan

Daj mu! Vidno, ze ta vychovala ulica. Este nam zaspievaj Milky Way a prepinaj na DajTo

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší drsný troll??...najprv mi ujde tiket a teraz čítať tieto zvratky od madridistu.v piči deň toto

Reagovat
smazaný uživatel

V ringu bych si neškrtl, to je fakt, ani bych tam nelezl. Box je o ničem, nuda, max. zábava pro testosteronem nabité hlupáčky.

Reagovat
teenz

Lepší testosteronem nabitej než nemít žádnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsala estrogenem nabita bukvice :)

Reagovat
Whitemedia

"sport"

Reagovat
Busby babes

jo. a celkem dost lidi. jeden zapas, vydelek okolo 100 milionu dolaru. coz je neco, o cem si tottenham muze nechat zdat...

Ono si o tom teda muze nechat zdat jakejkoliv tym PL, ale...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kucka

Reagovat
masly008

v kolik to má být?

Reagovat
Lacko_Boh

cca o jedenastej

Reagovat
masly008

tak jako vždy budou mít tak hodku zpoždění takže mi to vyjde akorát po hokeji.

Reagovat
Lacko_Boh

že sa ti chce tak neskoro hrať ale cením

Reagovat
masly008

NYR

Reagovat
penepi

Reagovat
wild

neskutocne to posrali mozu zabudnut na postup

Reagovat
masly008

jinak já neumím ani pořádně bruslit,ale na konzolích a pc mi hokej šel né že ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

jo to znám.už jsem čekal na dost boxů a ani jeden snad nezačal jak mněl.

Reagovat
nani92

v kolik sa majú biť?

Reagovat
Lacko_Boh

přibližně ve dvacettři nula nula kromněřížského času

Reagovat
Lacko_Boh

stíhaš?

Reagovat
vladis271

pred Edenom za 24 minút.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Joshua to zvládne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sazkovky maji Klitschka jako underdoga. Oplati se na nej neco malo hodit?

Reagovat
Hokaido

Tak kolik tě to stálo?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja stejne nesazim zadny zavratny castky. Dal jsem za 150. Zamrzi ale zadna tragedie..

Reagovat
Busby babes

oplatilo. ze to pak nevyslo, je vec jina...

Reagovat
Hokaido

Story of my life.

Reagovat
TopinB

Kde bude stream?

Reagovat
Swarley

snad to Láďa dá a ukončí kariéru hned po tomhle zápase na vrcholu, takovou rozlučku by si zasloužil...

Reagovat
penepi

Joshua je sympaťák, vyzerá, že nemá v hlave nasraté. Ale Wlad to dnes musí dať!

Reagovat
Swarley

právě proto vypadá Joshua strašně nebezpečně

Reagovat
Busby babes

oba dva. Klickuv rozhovor po zapase... fakt klobouk dolu, to je frajer.

Ale ono obecne mi prislo, ze to je netypickej souboj. Joshua taky jen slova chvaly (logicky, Vlado je proste legenda), zadny kontroverze a pak si to proste na ferovku rozdat. boxu zas tolik nerozumim, ale tenhle zapas mi prisel uzasnej a jako krasna ukazka sportu od zacatku do konce.

Reagovat
masly008

po dluhé době to byl super zápas.já jsem se teda bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream na to?

Reagovat
masly008

kdyby jsi nebyl od nich tak ti ho pošlu

Reagovat
samson192
Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

boží kolo teď

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Které to bylo?

Reagovat
Mimalu

Myslím 5.

Reagovat
samson192

až teď

Reagovat
Swarley

škoda, ale super fight...je čas na mladší no...

Reagovat
penepi

velká škoda, na body viedol, nebyť toho smolného momentu, tak si mohol v klídku dokráčať za víťazstvom.. dokonca som čakal, že joshua sa moc otvorí a Wlad ho pošle k zemi.

som zvedavý, na ďalší vývoj, stále som skeptický voči tomu AJ, osobne považujem Wildera a Furyho za o čosi lepších boxerov

Reagovat
smazaný uživatel

Wilder není lepší, jen boxuje proti slabším soupeřům.

Reagovat
penepi

nehovorím, že nesúhlasím, ale to sa hovorilo aj o AJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten měl přece jen výše postavené soupeře, Wilder hraje až moc na jistotu. No a Kličko už je úplně jiná kategorie, na kterou si Wilder po 2x více zápasech ještě netroufl.

Reagovat
penepi

a Fury v. Joshua by si ako videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Fury má 150-160 kg, musí nejdřív 40 kg shodit a on není tréninkový maniak, takže jsem skeptický.

Reagovat
Hokaido

Selby

Reagovat
Counter

Dingovi jsem to přál víc.

Reagovat
Hokaido

Ding nikdy nebyl můj favorit. U něj se mi vždycky vybaví ta věta: No matter how good you are, there is always an asian kid better than you. A navíc si dovolil vyřadit Ronnieho, což je nepřípustný.

Reagovat
alcantara

Ding je suchar ako nikto na svete. Mark si aj do stolu udrie, je to kral

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace, to je takový tým na úrovni Liverpoolu, vytřou si prdel s Chelsea, Liverpoolem a Arsenalem, aby pak doma mohli vytéct s Burnley.

Reagovat
Miguel19

a Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

kurví hezky tikety no

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac s týmom, ktorý v lige ešte na súperovom ihrisku nevyhral

Reagovat
wild

Som necakal, ze Mata bude tak skoro k dispozicii. Kazdopadne je to super Keby sa este vrati jeden z dvojice Smalling/Jones

Reagovat
vladis271

Hart do MU? never gonna happen.

Na nich je to príliš veľký sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero je lepsi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

keby len Romero, ale aj Sam fuckin Johnstone

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

No to snad ne... to už by asi na mě bylo moc...

Reagovat
vladis271

ale dávalo by to zmysel. Ak teda plánujete mínať v lete také pálky ako sa vraví tak vám ťažko vyjdú prachy na niekoho lvl Oblak. Hard by bol relatívne free spend.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

stalo se vůbec někdy v historii něco z toho, co tady vždy matláš dohromady?

Reagovat
vladis271

Dzizs uvolni sa. Sunderland vypsdol, odviaz sa oslavuj bro.

Reagovat
Swarley

to zase ne, tvoje teorie jsou jedna z posledních věcí, co mě ještě tady na EF drží

Reagovat
Mastný Chobot

druhá som ja a tretia mimi_united

Reagovat
Swarley

a Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Vlado je starý konspirator

Reagovat
vladis271

ešte budeš wasted z tých osláv vypadnutie Black Cats.

Reagovat
kiwwi

Pan kapitán, ste to vy?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

to by se hezky City pomstil

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

na to je hlavne prilis velkej drevak...

Reagovat
Svatej

Shick zas gol..nadhernej

Reagovat
Mates_Matesović

Škoda toho zranění...

Reagovat
nani92

Kličko

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
misinho7

posral to...na konci velmi zvolnil asi si bol nejako isty vitazstvom...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal Joshuu vrátit se zpátky do zápasu. Kolem 4-7. kola ho měl, Joshua byl úplně hotovej tehda.

Reagovat
teenz

Nechal ho vrátit, protože toho měl sám plný kecky.

Reagovat
Swarley

snad fanoušci Sunderlandu oslavují

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mihi

ale skvelý zápas a parádny comeback klicka po tom ako ho v 4. kole joshua takmer knockoutoval

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Kličko. Takto to pretaktizovať...

Reagovat
Busby babes

dosly mu sily. preci jen, je mu 41 let... a na to, aby ho poslal KO nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kazdy cakal na to ze ho v tom piatom kole vypne, lebo AJ nevladal drzat ruky hore, ale myslim, ze Wlada tiez dost vycerpal ten uvod kola, mal co robit aby sa ubranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, v jeho veku už nemusí nič nikomu dokazovať, avšak skúsiť to mohol, vybral si radšej vyčkávanie a to sa mu stalo osudným.

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerný zápas, ktorý nijak extra nezaujal. Sigurdsson

Reagovat
iamek

Mourinho za dnesek

Reagovat
smazaný uživatel

hozená rukavice pro LFC, hlavně to už neposerme!

Reagovat
REPLIKATOR

jsi naivní

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Reagovat
papanegra

aby jsme to neposrali, tak by jsme museli mít poslední 4 zápasy jen s týmama z top 6...

Takhle z toho losu co máme mám větší strach..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nevadí, porazíme Spurs

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

a Arsenal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jeste, ze jsem videl jen druhej polocas. to byla bida.

Reagovat
iamek

A to byl lepsi, nez polocas prvni. Swansea si zaslouzila vyhrat.

Reagovat
Busby babes

tak treba to napravime na Arsenalu.

Reagovat
Counter

jojo, dalším betonkem, který ctí klubové hodnoty.

Reagovat
Busby babes

Cech si da vlastnaka a krasnej vysledek. btw. o kousek vejs davas nasi vyhre na tottenhamu.. imho teda pravdepodobnejsi, ze porazime vas nez Tottenham...

kdyz teda pominu to, ze momentalne neporazime asi ani Leyton Orient.

Reagovat
iamek

Hlavne, ze se pod Alexem hral venku ofenzivni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi je boží. On je jak Beckham. Když má přímák ze správného místa, tak to prostě bude gól.

Reagovat
wild

Dnes celkom ocakavana strata. Hrali sme hrozne, Swansea ide o vela. Nasi dnes absolutne bez pohybu, je mi jasne, ze toho musia mat celkom dost za posledne obdobie. Najma ked stale musia hrat ti isti.. Dufam, ze to stvrtok nejako zvladneme a budeme mat sancu aj do odvety a Mourinho sa uz vysere na ligu a posle tam Bcko, lebo toto absolutne nema vyznam bojovat na dvoch frontoch s 15hracmi a mozeme prist o vsetko.

Obrana uplne v pici, to ani neni mozne aby boli zraneny 4stoperi rok co rok

Reagovat
nani92

The Special one-one

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vrabejka

Za tu odpornou simulaci si Zmrdited víc jak bod nezasloužili.

Unbeatun run

Reagovat
Infernoqt

jdi do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

Manchester United have now drawn 10 of their last 15 home games in the Premier League.

DDDDWWWDDWDDDWD

Seven of them have been 1-1.

Reagovat
Counter

LVG ve své první sezoně uhrál za 34 kol tentýž počet bodů. Ale teď už po masivních investicích hrajou mnohem líp (i když dali o osm gólů méně), takže je to zcela v pořádku.

Reagovat
pepinho2

Skvělý ofenzivní fotbal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jj, masivni investice byly az letos no. LVG neutratil ani libru, setril jeden holandska...

A samozrejme, ze je letosni sezona herne lepsi nez za LVG. Ze to nevidis/ nechces videt, je uz tak nejak fuk.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Však jo. Mourinho přišel do týmu, který už za sebou měl značné investice. A ještě si k nim přihodil své vlastní. Dosavadní výsledek? Mizivý.

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

a zapracovali jsme odchovance, Rashford dostává hodně minut

Reagovat
Busby babes

Old Trafford No.711.05.2016 09:50

nikdo neřeší nového hrota, ale to, že Rashford si pod Mourinhem nekopne.

mourinho z něj udělá max. !!!! trojku do útoku, věřím, že takový Poche nebo Giggs ho bude rotovat v pohodě jako dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

a že toho hodně nahral nazačátku naštěstí je tak dobrý, že tenhle vřed ho musí stavět

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už vážně přeskočilo, pokud ignoruješ předvedenou hru LVG vs Mourinho a ani si nechceš vzpomenout na nákupy LVG.

Reagovat
Counter

Ne. Pod LVG to byla bída, teď je to napohled lepší, ale výsledkově obdobná bída. Přičemž očekávání byla zcela jinde. Jestli jste s letošní sezonou spokojení, tak přeskočilo vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako to záleží, jak to bereš, komu přeskočilo. Mě by přeskočilo být neustále pod Wengerem a nic neuhrát a když už se naschytne šance na titul, tak to posrat, ale to byl už vrchol a potom sem měl pakovat. Chápu proč SAF vydržel u nás tak dlouho, ale Wenger je úplně jinej případ, tak hlavně, že vám nestačilo přeskočit za těch 14 let pod ním bez nějaké větší trofeje jako je PL, EL, LM a jste všichni spokojení a nikdo moc neremcal až poslední rok.

Mourinho má první sezonu u nás, pořád má šanci na EL. Fotbalově jsme o dvě třídy výše jako za Moyese nebo LVG. Obrana se zlepšila, naopak útok se zhoršil v proměňování, ne ve vytváření golovek! Zranění to je kapitola sama o sobě... Jsem přesvědčen, že všechny týmy nad námi by to znatelně pocítily mít tolik zraněných. Udělal i spoustu chyb Mourinho, ale tahle sezona jde jednoznačně na útočníky, křídla (kdokoliv kdo prostě pálil jednu šanci za druhou ) a zranění. Věřím, že když přeš léto vylepšíme efektivitu a vyměníme pár skleněných hráčů, tak můžeme jít okamžitě hrát o titul, když se letos s tímhle dokážeme držet u Liverpoolu, City, Arsenalu.

Reagovat
nani92

ty si chorý

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

ten bude lepsi

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Btw u Gaala si prvni sezonu nikdo moc nestezoval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

To je konečná. Swansea je tým, kterej si na nás děsně věří od doby, kdy se vrátili do PL a ty zápasy s nimi jsou jedny z nejtěžších vůbec. Co je horší, tak nemáme hráče ani na EL, která prostě měla být prioritou už před měsícem. Současný kádr jen těžko dá top4 nebo vyhraje EL. Takhle znechucenej jsem už dlouho nebyl.

Reagovat
vladis271

Už vidím ako to zajtra kvalitne dodrbeme. To je totálna istotka, že prehráme.

Reagovat
fenixLFC

Nad tým sa netreba rozčuľovať, Arsenal prehra tak až toľko nestratime

Reagovat
vladis271

A MU by zranením Baileyho mohli byť už definitívne mimo hru.

Reagovat
vladis271

Už vidím ako to zajtra kvalitne dodrbeme. To je totálna istotka, že prehráme.

Reagovat
nani92

alibista

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Manchester United have now equalled the Premier League record for home draws in a season, set by Sheffield Wednesday and Leicester City.

Pěkně, každý rekord se počítá.

Reagovat
Busby babes

za Sira Alexe jsme nasbirali ty utocne rekordy, ted sbirame i ty ostatni. Letos by meli permanentkari dostat poradnou slevu no.

Kazdopadne me to celkem prekvapuje, Mourinho doma vetsinou vyhraval, ted se mu to s nama nedari. Sice tam bylo dost smolnych remiz, ale i tak. Na tom budem muset pristi sezonu zapracovat.

Reagovat
cristiano.K.

Z týmů od třetího do šestého místa vyhraje pouze City, což znamená,že i po tomhle kole bez ohledu na zítřek budeme pořád maximálně čtvrtí

Reagovat
vrabejka

To radši ať udržíme 3.misto

Reagovat
smazaný uživatel

Sigurdsson has become the first player to score in 3 consecutive PL away games at Old Trafford since Aguero in April 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepochopím, proč se u vás neprosadil. Je prostě skvělý.

Reagovat
Hachim Mastour

Skvelých hráčov, ktorých sa nepresadilo v Tottenhame bolo viac, no.

Reagovat
Busby babes

Mourinho on Jones and Smalling, "I prefer not to speak, I'd like to focus on the brave guy Mata who did his best to come back. I'm grateful"

Nejlepsi kamosi s Matou... Ale Jones a Mike to dostavaj slusne sezrat. zacinam si rikat, ze v lete pujdou oba...

Reagovat
Infernoqt

Už mě serou, oba bych je vyhodil. Jejich přístup je katastrofální a takoví hráči nás brzděj.

Reagovat
iamek

Klidne, ale chce to taky koupit nejake anglicany. Jones jak byl zdravej, tak hral dobre, ale Smalling sesup jako svine.

Reagovat
nani92

nech idú, aj so Shawom

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Šulini

Reagovat
nani92

Manchestre sú slabé ako čaj, Wenger in

Reagovat
blade115

Fuuu... Nechápu sice, jak jsme tohle mohli vyhrát o víc jak jeden gól, ani jak mohli Costa s Matičem dohrát zápas, ale je to tam. Tohle byla dost důležitá výhra, teď už bych čekal ztrátu možná s WBA, jinak nás už nic tak neřešitelného nečeká. Pokud Arsenal zaboduje, tak už bych titul viděl jako poměrně jasnou věc. Ale Conte má teda pořád co dělat, s tou hrou z první půle to můžeme posrat klidně i se Sunderlandem...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka Chelsea mrdka z ničeho, tak jako pokaždé jim nikdy nebude co závidět, i kdyby těch titulů vyhráli 100. Titul Leicesteru byl míň náhodnej než komedie těhle haluzáckejch zmrdů

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Miguel19

Frustrát.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icemike

Reagovat
samson192

Reagovat
minoLFC

čau bruce

Reagovat
Usty

..........

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vždy úplne mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

SMRT!!!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vrabejka

Tak vypadá to že ještě chvíli na 3.miste vydržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Po výsledku Chelsea by ma neprekvapila strata Tottenhamu. Everton veľmi zlý výkon.

Reagovat
iamek

Chelsea tohle uz udrzi

Reagovat
Miguel19

Cesc je tak super hráč. Fakt nechápu to neustálé nasazování Matiče. Rozuměl bych, kdyby jsme díky tomu hráli parádně směrem dozadu, ale to ani náhodou nehrajeme. Matič je totálně z formy a momentálně na to nemá. A doufám, že v létě na jeho místo někdo přijde.

Uvidíme jak na tom bude Luiz. Pohybově byl na tom špatně celý zápas. Je až neuvěřitelný, že to vydržel do 34. kola.

První a třetí gól naprostá paráda. Hlavně Cesc a Willian, jich je na střídačce škoda..

Reagovat
blade115

Já bych Matiče úplně nezatracoval, už vůbec ne teda na úkor Bakayoka, to by nás absolutně nikam neposunulo. Spíš ve zbývajících zápasech zkusit Chalobaha, co to udělá. Ale nakonec tam stejně bude nejspíš potřeba někdo kreativnější, Kanté umí skoro všechno, ale tvořit fakt ne.

A Luize jednoznačně šetřit, minimálně proti Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké jenom za tu chvilku ukázal, že by to tam v pohodě uhrál.

Reagovat
Miguel19

Beztak tam bude Terry

Reagovat
spider_8

Everton nám to hodně usnadnil, když ve druhém poločase přestal vysoko pressovat. Potom už jsme to měli herně celkem pod kontrolou, i když jsme byli strašně dřevění. Naštěstí jsme tým, který si umí poradit i tak Matič dneska příšerný, to je pro mě velká záhada. On umí být neskutečná bestie, ale pak má naprosto bez důvodu období, kdy je strašně slabý, předržuje míče, nedá přesnou přihrávku, propadává ve středu pole atd. No hrůza.

Každopádně teď už si titul nejspíš v pohodě pohlídáme. Stačí zvládat ty domácí zápasy a moc to neposrat s WBA. Spurs můžou napůl rozhodnout už dneska, pokud prohrají.

Reagovat
icemike

dopředu děs,ale dozadu byl na správných místech a s přehledem ubránil střed. Výjimečně se ho musim zastat. Spousta černé práce

Reagovat
spider_8

Já jsem ho teda viděl několikrát propadnout, ztratit míč v důležitých chvílích. Ale hlavně ty zkažené přihrávky, to tým dostává pod tlak, navíc soupeř může útočit do otevřené obrany. Když člověk ví, jaká je Matičova úroveň, tak to co předvádí teď je prostě hrůza.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

tak předsezónní úkol splněn - kvalifikovat se do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Svatej

Zaslouzena vyhra.

Gueye branil hazarda vyborne, ale hned po jeho odchodu mu utece fabregas, wtf

Druhej polocas si nepamatuju, ze by Everton nejak ohrozil vyrazne branku. Fabregas mel hrat od zacatku, je proste skvelej.

Hazard to ma posledni dobou tezky, evidentne si na tohle bude muset zvyknout. Kazdopadne i tak mu to nebranilo v tom ten hrozne dulezitej druhej gol pridat, za me obrovska spokojenost dneska. Jeste Arsenal s vyhrou a je to dokonaly

Reagovat
Svatej

Pridat ne..zaridit*

Reagovat
vladis271

S City máme totožné GD a do predu nás posúva lepší vzájomný zápas. To bude šialený záver.

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli to bude vyšší počet vstřelených branek, ne?

Reagovat
Zaschrona

Ano. Vzajemny zapas v PL nehraje roli.

Reagovat
vladis271

nvm, myslel som, že je to body - GD - vzájomný zápas - vyšší počet vstrelených gólov etc...

Reagovat
Zaschrona

Ubohy vykon. Snad alespon Koeman da v poslednich trech zapasech poradne sance mladikum a klub uz se plne zameri na pristi sezonu. Tahle sezona uz jiny vyznam nema. Snazit se dneska zapas zmenit tim, ze se tam posle Kone, zatimco Chelsea tam posle Fabragase a Williana, to vypovida za vsechno...

Reagovat
icemike

každý trener rád pošle na hřiště své koně...

Reagovat
Counter

Přitom stačil takový kousek a byli jste v LM!

Reagovat
Zaschrona

Uplne stacilo uhrat o nejakych 10 bodu navic.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

aspon byl nekdo stejne marnej doma jak my.

Reagovat
pepinho2

Man City's last 96 (ninety-six) Premier League games AWAY when losing at half-time (dating back to April 1995):

Won 0

Drawn 12

Lost 84

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vtipny uz kdysi a ono to furt roste

Reagovat
celeb

96 (ninety-six)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

1 - Chelsea kept their first clean sheet in the Premier League since January (v Hull), ending an 11 game run without one. Reinforced.

Reagovat
Whitemedia

Máme letos solidní série

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel je, že i tak bojuje Courtois o zlatou rukavici

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Cahill's game by numbers vs. Everton:

9 clearances

5 aerial duels won

2 shots

1 goal

Another big display.

Poslední dobou je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

No nepřišel mi teda nějak výborný dnes.

Reagovat
Usty

Měl tam hodně super momentů, v čele s gólem a záchranou gólu ve druhý minutě..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapl až ve třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti tu takmer nikto neprizná, teraz je in ho kritizovať.

Reagovat
Whitemedia

To není jen teraz..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, když vidím United a City, tak jsem 100% přesvědčený o tom, že Arsenal ten 4. flek zase urve a Wenger dostane dvouletý kontrakt.

Reagovat
Miguel19

Musí vyhrát teďka ty dva velký zápasy. Jinak už to nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrají.

Reagovat
Miguel19

Víš, že je furt trénuje Wenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím a doufám, že je bude trénovat i nadále.

Reagovat
minoLFC

Klopp poďakuj sa do Manchestru, že ti ešte dali šancu....

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby z Manchestru teda riadne sklamanie túto sezónu.

Reagovat
iamek

Rekordni serie bez prohry z roku 10/11 prekonana

Reagovat
fenixLFC

inak neviem ci byt uplne nadseny z evertonu v europe ked si spomeniem ako to ten kripel na ich lavicke vysral dva roky dozadu...

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Sam jsi "kripel". Everton tehdy vypadl z Evropy jako posledni anglicky tym, zatimco tvuj slavny megaklub tehdy udelal ostudu hned ve dvou soutezich po sobe a malem ani nedokazal porazit Ludogorec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co si tou prvou castou chcel povedat nemam ani potuchy pretoze kto tu hovori o nejakom evertone a malem nedokazali porazit ani ludogorec to je rovnaka uvaha ako by ste sa mali buchat po pleciach ze ste skoro dali LM ani jedno nie je pravda ale skoro mohla byt ze

Reagovat
Zaschrona

Mas pravdu, mel jsem skoncit u toho, ze jsi kripel.

Reagovat
fenixLFC

yup to je dost mozne, ale nic to nemeni na tom ze koeman sa v EL moc nepredviedol

Reagovat
cristiano.K.

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední měsíce v jednom kuse.

Reagovat
cristiano.K.

fandí Evertonu, musíme k němu přistupovat jinak no...

Reagovat
Whitemedia

Koeman je hrozný kripel

Reagovat
supervizor

První chvíle za 25 minut kdy může být Giroud k něčemu a on bude dělat zraněného.

Reagovat
Hokaido

Today's draw at Middlesbrough mean that City have set a new club record for most away points (35) in a single Premier League season.

Reagovat
stas87

Takze z boja o titul bude nakoniec Guardiola rad, ak ukope stvrte miesto? Pekna robota.

Reagovat
Whitemedia

Anglie ho zničila

Reagovat
stas87

To je mi celkom jedno, ze kto alebo co ho znicilo. Siel do timu, co mal sice zlu obranu ale dopredu to je dobre poskladane ale aj tak herne superov neprevysuje. Ta jeho aura rok od roku dostava väcsie trhliny.

Reagovat
smazaný uživatel

On mal aj nejakú auru? Pls.

Reagovat
stas87

Ty si jeden z najväcsich trollov v tejto sekcii, takze sorry ale s tebou diskutovat nebudem. Cau a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu, o hlupáka menej...

Reagovat
stas87

Jj, pekne si sa zhodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne ťa bavenie s trollom baví, môže byť niečo hlúpejším prejavom? A tie detské reakcie si schovaj pre kamarátov zo školy, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

ste +/- rovnako starí, Majo možno aj starší,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Vek je len číslo

Reagovat
stas87

Ja sem ale napisem len obcas ale citam to tu...a ver mi, ze tento uzivatel tu nema prave dobre meno a väcsinovy nazor na neho je taky, ze je to troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšinový názor, 2. pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, nereaguj tak podráždene .

Reagovat
stas87

Ja som v klude, naprosto. Len nevidim pre mna prinos v tom, diskutovat prave s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsinovy nazor

Reagovat
smazaný uživatel

že neprehráva súperov je trochu odvážne tvrdenie, každopádne, vôbec sa mu nevydarili prestupy. Miesto Brava prišiel iba jeho hologram, Gundo trávi viac času na maródke, Jesus bol tiež celú sezónu out, Stones je tiež každú chvíľu mimo(mimo aj keď je na ihrisku). Nolito je odpísaný už úplne asi. A Aguero túto sezónu fakt nemá optimálnu formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli to všechno hráči, které si on sám vybral, to že si vybral IP hráče, nebo že má blbé kondiční trenéry je taky na jeho hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen>Özil

Reagovat
Teoretik

Monreal je také hrozný šášula

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tou kvalitou kádru Evertonu nebude tak slavné

Reagovat
smazaný uživatel

Borci ako to s tym najlepšim strelcom v anglicku ??? Pri rovnosti golov napriklad Kane sa dotiahne na Lukakuho a budu mat rovnako golov čo rozhoduje???? Dik za info

Reagovat
stas87

Pocet zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Práve neviem

Reagovat
Hachim Mastour

Počet penált.

Reagovat
Azazelo RD

Při rovnosti gólů to Usty postaví tak, aby se hráč slepic na první místo nevešel.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Azza

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

"I think Luke Shaw's must be a big injury, because to leave the pitch after nine minutes, I am expecting a very big injury," said Mourinho.

"At the moment, we can walk from the bed to the toilet and break a leg."

Reagovat
Busby babes

prijde mi, ze bud to neni nic hrozneho a pak v lete cus, protoze Zoze se nasere. Nebo je to vazne a pak uz je to s nim spatny...

Reagovat
Azazelo RD

Druhou větu potvrzuji. Na této trase skutečně číhají značná nebezpečí.

Reagovat
vladis271

On to Shawa nemôže ani cítiť.

Reagovat
nani92

ja sa mu už nečudujem, Smalling, Jones, Shaw odídu, a nebudem mu to mať za zlé

Reagovat
smazaný uživatel

rashford tedy zbyde jako jediný angličan v kádru ? zajímavé

Reagovat
nani92

Carrick, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Nový kráľ severu Londýna.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

isto

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zázrak se nekonal, škoda. Gratulace Spurs, jednou za dvacet let se to ještě překousnout dá

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastný St. Arsening day i tobě!

Reagovat
Counter

Ale na tom názvu bys měl ještě zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Oni čekají spíše na St. Arsending day

Reagovat
smazaný uživatel

Pred týmto zápasom som bol toho názoru, že do zostavy Tottenhamu by sa vošiel akurát Sanchez, teraz si myslím, že už ani on. Skvele zvládnuté od Spurs, obrovská prevaha a nebyť Čecha, tak to je riadny debakel. Arsenal netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac wtf moment bolo pre mňa zaradenie Welbecka na wingbacka. To som nepochopil. Na záver už len dodám, nech Spurs bojuje ďalej a tlačí na Chelsea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
celeb

a kto iny by prebil zaklad Kohutov? Pomocka, Koscielny to nebude.

Reagovat
Heisenberg

Smutný poslední NLD pro Arséna, smutnější by však bylo, kdyby nebylo poslední. Ale jinak za všechno můžou Ozil, Ramsey, Ox a Čech (protože neskočil u penalty do strany), vyměnit je a jedem příští rok na podzimní titul.

Reagovat
FUnk

budte radi ze mel dneska cech den, cekal strelu doprostred....

Reagovat
Taiger

Tohle už asi ironie nebude co, čím by si pomohl, kdyby skočil do strany? Kane by to pak nedal?

Reagovat
Trand

Je to ironie.

Reagovat
Nikikrew

Videl som len 2 polcas, da sa povedat ze to odzrkadlilo nasu sezonu.

2:0 tam napr. prehrala aj Chelsea, prehralo tam aj City, pre nas je to samozrejme o dost horsie ked sa jedna o take derby.

Wenger nech sa uz radsej vyjadri, ostava - neostava tym potrebuje obmenu. Cez leto 3-4 hraci a zbavit sa od nas tak 5-6 kludne. Bohuzial, v takej sme situacii

Reagovat
Mastný Chobot

co ten Wenger?

Reagovat
Nikikrew

10 rokov nova zmluva

Reagovat
Tommy the Gunner

Zahrali jsme zase pekny kulovy...Arsene podepisuj!!!

Reagovat
Gareth Bale 11

Parádní rozlučka s WHL. Wanyama neskutečný zvíře, on je lepší snad každým zápasem. Z Arsenalu nejlepší Čech, nebýt jeho, dopadli by to pro ně daleko hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/ArsenalsVoice/status/858726275854348288

Dneska se ti útočníci snad domluvili nebo co...

Reagovat
FUnk

vzdyt ho trefil...

Reagovat
Trand

Who cares.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul. Toto sa s Rashfordom nedá porovnať, lebo jedno bol faul a druhé dive.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle, není o čem

Reagovat
Hokaido

Penalta+žlutá za simulování.

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Paradni vykon, skoda ze tam neco nespadlo od jana, ale jinak parada. Az na diera vsichni super

Reagovat
Miguel19

Arsenalu nezávidím. Tam je třeba čistka jak sviň. A pokud jim tam nezůstane ani ten jeden opravdu top hráč, tak jsou v solidní rejži...

Reagovat
GarethBaleCZ
Reagovat
Edgewalker

TOP4 si letos nezasloužíme, naprostá bída poslední dobou. Spurs ve všem lepší, mají to výborně poskládané, plus top trenér. Očekávám že Wenger zůstane, takže ani nevím jestli v létě nějakou obměnu kádru vůbec čekat

Reagovat
Carrick

EL, pravděpodobný odchod Sáncheze a Özila... Arsenal čekají hodně chudé roky.

Reagovat
Hachim Mastour

Lacazette, James.

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Myslis podobne ako vas posledne 3 roky?

Reagovat
Mastný Chobot

odchod Ozila bude posilnenie, ak ho spravne nahradime.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové otočení

Reagovat
Mastný Chobot

ja som nikdy nebol jeho najväčší fanúšik, ale to, čo predvádza v poslednej dobe, mi upravilo názor. A keď sa pozriem na ten tím, tak ak jeho náhrada dokáže priniesť aj trocha fyzična a dravosti, tak nám bude lepšie.

Reagovat
Lacko_Boh

bral by si na miesto neho Fabregasa späť? ja hej.

Reagovat
Mastný Chobot

som myslel, že ťa odbijem tým, že je moc starý, ale on má len 29. To by som bral asi. Aj tak nám ostane Ozil. S Wengerom. A Gibbsom.

Reagovat
celeb

hej, vedel by som si ho predstavit naspat v Barcelone. Zaklad by mal uz teraz isty.

Reagovat
Hachim Mastour

Čo má Fabregas spoločné s Ozilom? Iný post...

Reagovat
Mastný Chobot

aj Ox s Bellerínom sú iný post a predsa sa teraz bijú o jeden flek. To je svet, čo?

Reagovat
Hachim Mastour

Fabreho by som chcel s5 ale nie na podhrot.

Reagovat
Mastný Chobot

veď nie na podhrot, konečne by sme mohli hrať s trojčlennou zálohou

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Lacko by chcel miesto Ozila Fabregasa a na to som reagoval.

Reagovat
Mastný Chobot

však áno, v tíme. To predsa neznamená, že musí hrať to isté, čo hrá teraz Ozil.

Reagovat
Hachim Mastour

A ako to súvisí s Ozilom?Ten by mohol ostať a mohol by sa k nemu kúpiť Fabregas.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, Xhaka - Fabregas a pred nimi niekde sa motajúci Ozil... krásna predstava

Reagovat
Lacko_Boh

ale no..mýliš sa. A keď tak, mohol by hrať nižšie a Ozilov post hrať napr. Ramsey(haha)-.-

Reagovat
Lacko_Boh

Cesca vidíte preto tak "nízko" lebo tam hra za CFC a občas( okrem hrotu ) za FCB a ESP ale za Arsenal bol jeden z najčastejšie zakončujúcich hráčov. To že akcie rozohrával už od stopérov je vec druhá. Preto bol tak obľubený, bolo ho vidno stále s lobdu.

Reagovat
Mastný Chobot

Pomaly, Laco, despacito, ako hovoria baby. Cesc predsa je hlavne CM, kým Ozil CM nikdy nebol.

Reagovat
Lacko_Boh

Kámo, ja nemám ponatia čo hovoria baby, posledné dva mesiace len informatika a čumenie do prázdna..

Flamini, Diaby a pred nimi si flausí Cesc. Nebolo to tak? Ale šak to je jedno.

Reagovat
Mastný Chobot

no flausil hlavne pred nimi, ale aj za nimi poquito poquito, ako hovoria baby. Rozhodne neflausil tak ako Ozil. S ním by to bolo iné, škoda, že nám nebolo dopriate.

Reagovat
Lacko_Boh

Veď to som hovoril, glassil všade. Len s vašich reakcí som mal pocit že je to úlne scifi, aby hral Cesc na Mesutovom mieste. Ahojik.

Reagovat
Mastný Chobot

zahral by, určo, ale ja by som chcel s ním trojčlenku. Hasta luego.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila skoda nebude

Reagovat
blade115

Kam by ale Ozil měl jít? O Alexise bude bitva, ale u něj mě nenapadá jediný klub, který by ho potřeboval.

Reagovat
Nikikrew

Kade len bude chciet

Reagovat
blade115

Těžko.

Reagovat
Nikikrew

Uplne lahucko, stale jeden z najlepsich AM na svete

Reagovat
blade115

A kterej top tým potřebuje AM? Já nezpochybňuju jeho kvality, ale zájem o něj.

Reagovat
mul

Alexisa by Bayern podla mna bral

Reagovat
smazaný uživatel

milancania alebo nemecke timy jak leverkusen alebo schalke by ho isto brali

Reagovat
smazaný uživatel

kde by nanho vzal Leverkuseen alebo S04 ? Navyse, on ma stale na viac a verim, ze nejaky TOP klub by ho skusil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas pravdu, bol som v tom ze Leve dal za Volanda nejake velke peniaze ale docital som ze "iba" 20, Ozila by asi po 35 nepredali

Reagovat
Hokaido

Ono jde taky o plat...

Reagovat
Hokaido

Ty německý týmy ho nikdy nezaplatí.

Reagovat
blade115

Milánští jsou stejně bez LM jako Arsenal, to by si nijak nepomohl. A ty německé týmy ho nikdy nemůžou zaplatit.

Reagovat
Hachim Mastour

Fenerbachče

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i v dalších řadách mají hodně velké problémy, do útoku se dají poměrně lehce najít náhrady(ikdyž drahé), ale záloha, krajní beci jsou těžko k sehnání

Reagovat
Hachim Mastour

Gabriel chybuje, Monreal je slabý a nedôrazny.Chýba mi Mustafi.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/3hszu

Tragika ze strany Arsenalu, Spurs o dvě třídy jinde.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Moneychestre robia radosť

Bandy preplatených žoldnierov, stačí proti nim trochu zabojovať a ani rozhodcovia im nepomôžu, snáď 100-megoví hviezdičkári vo štvrtok dostanú od Celty poriadnu richtu, takéto kluby v Lige Majstrov nemajú čo robiť.

Zaujímavý fakt: Umelé kluby, ktore sa držia len prachov a kašlú na tradície, sa vyznačujú slabou domácou formou, teda či už Man United alebo Man City sú tak na úrovni Anži Machačkaly.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

co beres, chci to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

len sa nudí podľa mňa

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

celta by je mohla vyškolit, ale ne ve dvou zápasech

Reagovat
Fenri

Co na to rict no. Nejhorsi sezona co pamatuju. Spurs kazdopadne moc dobre, je to strasne frustrujici videt je v tomhle stavu, kdyz je Arsenal takhle ve srackach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí TOP výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Trand

A tvůj názor na penaltu za ruku Sanchéze je, že neměla být? Já pravidal neznám, tak by mě zajímal názor od profíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jí nepískl. Ruce budou vždy ožehavé téma v šedý zóně. Ale v téhle situaci měl Alexis ruku před obličejem a ještě ho to trefilo zespoda.....navíc nic výrazně neovlivnil. V kontextu toho, že byla penalta pár minut dopředu by byla větší chyba jí písknout. Můj názor

Reagovat
Trand

Ok díky.

Reagovat
FUnk

S arsenal bych to nevidel, tak spatne jak ostatni. Chce to noveho trenera, ktery da hracum impulz a budou mit dany system. tohle wenger nezvlada....

Reagovat
J0EL

Reagovat
FUnk

jinak uvarit kakajko a cup na arsenal fan tv

Reagovat
Edgewalker

Slabý sitcom, 2 Broke Girls nebo Rick a Morty jsou lepší

Reagovat
Trand

Jako tady už není jiná cesta než AW out Mrzí mě to neskutečně, ale dostal se do tý situace sám. Všichni normální fanoušci mu po sezóně poděkují, a na ty poslední sezóny zapomenou a pořád odejde jako hrdina. Pokud fakt prodlouží, tak ho čeká peklo. Pro jeho i pro naše dobro doufám, že skončí. Protože to vypadá, že s ním se ten tým nahoru nijak neposune. Zápas nemá smysl hodnotit, není co vyzdvihnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že bude naopak chtít skončit dobře, proto prodlouží, přeci jen, takto by předával kádr, kterému nejspíše odejdou největší hvězdy, ani nějaké talenty tam příliš nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

There is a bigger points gap between Spurs & Arsenal (17) than there is between Arsenal & West Brom (16). Mind the canyon.

Reagovat
Mastný Chobot

To muselo byt jedno z najlahsich vitazstiev Tottenhamu v sezone. Neskutocne, ake lahke je proti nam si vytvorit sancu. Keby chceli, tak nam daju 6-0. Zufalost. A Wenger nech ide do prdele, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď nějaký joke o zákonech vesmíru, ať se zasmějeme.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípky o hraní LM a EL ✖

Vtípky o Arsenalu nad Spurs ✖

Vtípky o dlouho nevyhrané trofeji ✔

Reagovat
Nikikrew

Su na mieste

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono už toho moc jiného nezbývá.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho, zatraceně dlouho

Reagovat
technecium

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

uzivaj si to, zasluzis si to tak ako vsetci kokoti (kohuto starosloviensky)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě opět musím vyzdvihnout Olivera. Ten jeho metr pískání, kdy nechává hře krásnej spád To je radost sledovat ten fotbal.

Kdyby měl takovejhle rozhodčí ještě k dispozici pomoc videa při velmi sporných situacích, tak je to naprostá dominance v PL.

Reagovat
blade115

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hladovejsi, uvedomujici si, jak se postavit k NLD Ale co cekat od tymu, ktery ma jalove i vedeni...

S temahle Gabrielama, Xhakama a Gibbsama to asi ani s lepsim trenerem o moc lepsi nebude.

Zajimalo by me, co videli na Xhakovi, ze za neho byli ochotni dat pres miliardu... Vzdyt ten borec nic krom povedenych pasu nema. Pomaly je, technicky bidny... Ani vylozene cistis pred stoperama to neni, tak na co kurva tam je? Do toho tam s nim hraje prumerak Ramsey, ktery toho sice hodne oblita, ale na zaklad Arsenalu nema. + k nim v tom stredu je zdechly Ozil, ktery je bez Cazorlicky vygumovany.

Kdyby clovek aspon vedel, ze vedeni to bude nejpozdeji v lete razne resit, ale s temahle nudnyma curakama (vedeni) bez ambici, v cele s Kroenkem tomu nejde verit.

Kde jsou ty roky, kdy jsem si nemohl nechat ujit ani jeden zapas...

Reagovat
Fenri

No na druhou stranu je videt, ze jsou vsichni hraci naprosto pod dekou. Na Tottenhamu je krasne videt, jak si ti hraci veri (sami sobe i navzajem), vedi presne co hrat, kam maj bezet, kdy a kam prihravat. To je pak tezky, vetsina kadru Arsenalu letos hraje hrube pod svoje moznosti, neni to jen o tom, ze tam je nejakej Gabriel, Xhaka nebo Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim, ze to je jen o tom. Napr. o Wengerovi jsem psal uz nekolikrat predtim

Reagovat
Fenri

Ale tak psal jsi o tom, že s nima to o moc lepší nebude. Já si myslím, že i s tímto kádrem se dá hrát mnohem, mnohem líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gibbs nebo Gabriel nejsou nic extra hraci, kteri by meli mit na daleko lepsi vykony. Vyrazne pod sve moznosti hraje napriklad Ozil, ne Gabriel

Reagovat
Fenri

Ale celkově se s nima dá hrát líp. Opakuju, na celym týmu je strašná deka a není to o tak individuálních nedostatcích jednotlivejch hráčů (koneckonců, s podobnýma hráčema jsme v předešlých sezónách občas hráli i obstojně). Momentálně hrajeme pozičně, pohybem, organizačně i souhrou na úrovni horní dolní a výkony jednotlivců jenom kopírujou a podtrhávají mizérii a frustraci, která panuje v celym klubu. Mít v záloze místo Xhaky Kroose by asi pomohlo, ale pravděpodobně by nás to neubránilo před takovou krizí, podobně, jako nás Alexis neuchrání před impotentní útočnou hrou.

Reagovat
Heisenberg

Heh, zrovna Kroos ve dvoučlenný záloze (a to s Modričem) taky hořel, a to shodou okolností taky pod trenérem, kterýmu ujel vlak už před lety. Jasně že je Kroos jinde než Xhaka, ale i ti nejlepší hráči musí vědět, kde a jak hrát.

Jinak absolutní souhlas, já ten důraz na individuality nesnáším, ne že by někteří do toho nemohli dát víc, ale v lese jsou všichni, a to už dost dlouho. Ty kydy s vyházením půlky týmu jsou neproveditelný a ani nejsou třeba, hráče nemáme špatný, jen potřebujou dobrýho trenéra. Posílit by samozřejmě nevadilo, ale pod Wengerem je úplně jedno, jestli vyměníme celý tým nebo současný tým necháme.

Reagovat
Fenri

Tak já toho Kroose uvedl jako prvního top střeďáka, co mě napadl... Jinak to vidím stejně.

Reagovat
stas87

Potom je otazka, na co ste kupovali Xhaku, ked nehrate futbal, ktory mu vyhovuje..a on asi ani nebude prisposobivy hrac. Teraz sa mi to pise ale Gladbach a Arsenal hraju dost odlisny futbal. Zamyslel sa nad tym vo vasom vedeni niekto vobec?

Reagovat
Fenri

To se asi nikdy nedozvíme, ale nedivil bych se, kdyby ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho prvni sezona v PL, tak treba se jeste chytne, ale zatim fakt nic nepredvedl, za co by mel mit takovou cenovku... Par peknych strel z dalky + umi dobre prenest hru, ale jinak cisty prumer.

Dokazu si ho predstavit, ze by zbytek tymu kolem neho fungoval a tak nejak by se tam ztratil, ale neprijde mi, ze by mel mit nejakou vyraznejsi roli v Arsenalu. Jeste se mi na nem libi, ze ma pro tu hru zapal

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano..ale ani v gladbachu neukazoval výkony hodné takové přestupní částky. Ten má cenu tak Max 25

Reagovat
stas87

Ale ked prestupuje hrac z BL do PL tak cca 10 mega davaju ti magori z ostrovov zadarmo. Jasne ze taku cenu nema ale pre Gladbach dobre, ze ponukli to co ponukli.

Reagovat
fenixLFC

nedavaju zadarmo, lenze vsetci vedia ze su anglicania za vodou preto chcu od nich okamzite viac. a im to je jedno takze za hraca ktorého chcu to vacsinou kludne prihodia

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál on taky náhodou vždy toho co byl vysunutější z té dvojice záložníků ?

Reagovat
celeb

Ja by som si prave tymi pasmi u kosovskych Albancov nebol moc isty. Zevraj orginal svajciarsky, ale ver tomu.

Reagovat
Elliasson

Po jak dlouhé době bude Tottenham v tabulce před Arsenalem?

Reagovat
Fenri

22 let?

Reagovat
Nikikrew

Asi 20 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát od sezóny 94/95.

Reagovat
vladis271

ale vážne, mufani. Koho si myslíte, že privediete na miesto DDG?

Reagovat
Infernoqt

Pfu, doufám, že Oblak. On i Romero by to vychytal, ale přeci jen jistota je jistota.

Reagovat
Azazelo RD

Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford?

Reagovat
Hokaido

Je hned několik možností.

1. Tragéd ze spodku tabulky, ideálně Sunderland nebo tak něco

2. Tragéd z Chamou

3. Tragéd z Německa

4. Tragéd z Německa, věk 38+

5. Tragéd z 5. ligy, jehož strop je Champ

6. Tragéd z Austrálie, jehož strop je holandská liga

Oh, wait...

Reagovat
vladis271

ani pri najlepšej vôli toto nedokážem dešifrovať. Ale Pickforda by som im neprial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Snaž se, Vlado.

Pickforda bych jim taky nepřál. Ale jako vždy u golmana ze spodku tabulky je otázka, jestli je to vhodný golman pro velkoklub (Butland to samý).

Reagovat
Busby babes

zkus projit golmany Liverpoolu.

Reagovat
stas87

3. Leno?

4. Weidenfeller? Ten je ale myslim o nieco malo mladsi.

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslí na brankárov ktorých doviedol Liverpool

1.Mignolet

2.Bogdan?? neviem čo je Chamou

3.Karius

4.Manninger

5.Ward

6.Jones

Reagovat
Hokaido

* z Champu (Championshipu)

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že nejaký fórik na gingerov

Reagovat
stas87

Aha, tak to som neodhadol. Je Karius tak spatny, ze si zasluzi oznacenie traged?

Reagovat
smazaný uživatel

no rozhodne zaostáva za očakávaniami. Nezvládol dobre ten prechod. Prišiel ako jednotka pred Mignoleta a po pár mesiacoch skončil na lavičke za ním. Robil dosť lacné chyby a dosť často. Ale ja osobne si myslím, že výkonnostne pôjde hore, mal aj skvelé momenty.

Reagovat
Hokaido

Ona celá ta slavná německá brankářská škola se jeví jako jeden velkej hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icka

Reagovat
Kenneth

Masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

+ma stval rozohoravkou a najma centrami, to co sa mignolet ucil dva roky tak sme ho posadili, dali kariusa a bolo to nanovo lenze v ligovom pohari proti stoke ukazal ze sa zlepsil a nemusi byt traged

Reagovat
tomasinho

Ne, udělal nějaké chyby, ale nedostal pořádně prostor. Pořád strašněm aličký vzorek zápasů na hodnocení. Ukázal i své přednosti, doufám, že v nové sezoně dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Ward je boh, buducu sezonu u nas bude jednotka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Navas?

Reagovat
vladis271

špukuluje sa, že budú chcieť od Madridu nejakého hráča, ale pochybujem, že to vyplýtvajú na Navasovi. Kroos mi príde pre Real dôležitý aby ho pustili, uvidíme koho budú chcieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno skúsia Bejla. Možnosť by bol ešte jeden z hráčov, ktorí nedostávajú toľko šancí, ako by si zaslúžili, Morata, James, Kovačić a Isco. A možno si José stiahne Pepeho Zvyšok je asi nedotknuteľný.

Reagovat
smazaný uživatel

navyše, zrejme tým nič plytvať nebudú, lebo Navas sa poberie tak či tak, dvojku robiť nebude.

Reagovat
nani92

Varane + Morata

Reagovat
tomasinho

James

Reagovat
mr.Silver

Z kridla by z nej dokazali udelat beka, ale brankare brankare je podle me dost nizky + z City by asi do United nesel

Reagovat
smazaný uživatel

Horn

Reagovat
Busby babes

DDG zustane a bude klid.

Jinak se mluvi o Oblakovi. Pokud DDG odejde tak moznosti jsou Romero nebo pak prave Oblak pripadne pak Donnaruma nebo jak se to pise. Ale ono si do te brany vzdycky nekdo stoupne, zrovna post golmana me uplne netrapi. Ti co jsou pred nim musi zacit hrat lip, pak tam muze byt klidne Bravo...

Reagovat
vladis271

top talianski gólmani zrovna PL veľmi neobľubujú mám ten pocit. On nemá žiadny dôvod odchádzať z AC. Ten nahradí Beffona v Juventuse. A čo sa týka Oblaka, bude záležať na vašich ostatných prestupových cieľoch a čiastke ktoré chcete minúť v lete.

Reagovat
Busby babes

nema duvod odchazet z AC a v dalsi vete ho das do Juve... ok no.

btw. tak nevim, cos chtel slyset. golmana z champsu, protoze u vsech ostatnich prijdes s duvodem, proc to nepujde?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by měli Atleti s banem pouštět Oblaka?

To jim to zrušili, nebo tam pracují ve vedení blbci, co rozprodají půl kádru v době, kdy nemůžou nikoho nového přivést?

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel by byl celkem poeticky.

Reagovat
fenixLFC

ako vravel kiwwi, po dohrávkach ideme az na 6. miesto kazdopadne zajtrajsia prehra je celkom jasna

Reagovat
mul

tak watfordu uz realtivne nejde o nic, cize nejaku remizku by ste mohli dat

Reagovat
Nikikrew

to by som teda netvrdil. Pripadna vyhra im zaisti definitivum zotrvanie v PL

Reagovat
Busby babes

on rekl, ze byste mohli jit. a za druhe tam dodal, ze to tak urcite nedopadne...

Reagovat
Miguel19

Defenzivní tým a máme nejlepší skóre. To jde

Reagovat
Miguel19

Teda, nejlepší útok

Reagovat
smazaný uživatel

1 gól, to je fakt materiál k masturbaci.

Reagovat
Miguel19

Tak pohoň.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by dal United o 14 gólov viac ( ) tak by TOP 7 bola zoradená presne podľa počtu strelených gólov.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Vesmíre? Naser si!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 bez uz dopici ty decko zkurveny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sopliak to je, ale skurvený hádam nie.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

ja by rád, ale žiadna ju neotvorí

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš to vziať do vlastných rúk.

https://lnk.sk/rATZ

alebo

https://lnk.sk/ksR2

Reagovat
nani92
Reagovat
madridcan

Mat sex je ako natierat si maslo na chlieb. Ide to kreditkou, ale lahsie to je s nozom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Wins by Tottenham managers v Arsene Wenger's Arsenal in PL (42 games played)

3 Redknapp

2 POCHETTINO

1 Graham, Villas-Boas

ani mi to nikdy nepřišlo, že byla v NLD až taková dominance Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

Jezis maria

Reagovat
Nikikrew

sorac , myslel som tym ze tusim 10 rokov ste nas neporazili PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bolo aj veľa remíz, ale samozrejme Arsenal dlho kraľoval.

Reagovat
GarethBaleCZ

Jinak, Vertonghen dneska úplně suverénní. Jak dozadu, tak dopředu. Jediná škoda, že mu to tam nespadlo.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

A z Kanea se stává solidní kat Arsenalu. Takovym tempem v pohodě překoná Drogbu

Reagovat
vladis271

poturčenec horší Turka.

Reagovat
madridcan

Arsenalu prospeje sezona bez Ligy Majstrov a byt ich fanusik, tak sa na ten restart po Wengerovi tesim. Sam som na nich velmi zvedavy, ale ten tim potrebuje kompletnu prestavbu. Ak vhodne doplnia tim, tak popri ich konkurencii, ktora bude hrat LM, to mozu buducu sezonu vypeckovat...

Reagovat
Fenri

No, dá se to tak brát, ale taky bych spíš počítal s tím, že po odchodu Wengera se bude klub potácet ve slušný kocovině. Těžko očekávat, že případný nástupce Wengera vezme klub, koupí 5 hráčů do základu a vyhraje ligu. Spíš bych čekal pomalý oddělování zrna o plev, hledání nový tváře celýho klubu. Ale tak kdo ví no. Každopádně to asi bude zajímavý.

Reagovat
cristiano.K.

......a přesto se takový případ udál v Londýně

Jako taky vás tipuji,že to lepší následující sezonu nebude. Oni ani samotní fanoušci CFC titul nečekali a přece se stalo. Jen poukazuji na tu šílenou nevyzpytatelnost.

Reagovat
blade115

To je těžko srovnatelný, Conte dostal tým, co byl sezónu v prdeli, ale rok předtím suverénně vyhrál ligu. Kvalita tam byla, stačilo vhodně doplnit, vymyslet fungující systém a výsledky se dostaví... Což samo o sobě není jen tak, proto taky nikdo z nás snad nečekal takovou sezónu, ale pořád k tomu byla větší šance než v případě Arsenalu. Ten má dost zdevastovaný tým, odkud ještě dost možná odejdou dvě největší hvězdy. Je tam sice vždycky šance, že další rok titul dají, ale u nich to bude daleko spíš běh na dlouhou trať. Ale souhlas s madridcanem, podle mě jim to prospěje a i když třeba další sezónu nebude titul, tak do tří let mohou mít super poskládaný tým, co ho třeba dá.

Reagovat
cristiano.K.

"stačilo vhodně doplnit a vymyslet fungující systém"

Tohle je takové klišé, že to v podstatě stačí vždycky na úspěch. Největší problém je,že nikdo neví co bude, u vás bylo jasný, že Mourinho odejde. U Arsenalu není nic jasného. S jmenováním nového manažera by se aspon věci pohnuli.

Reagovat
blade115

Samozřejmě, tahle věta je úplně klasické klišé, ale ono tentokrát docela odpovídalo - nikdo z nás nepožadoval, aby se nějak totálně překopal kádr. Chtěli jsme snad jen záložníka, útočníka a stopera. Tři hráči jsou doplnění kádru, ne přestavba jako v případě Arsenalu. A samozřejmě jsem to napsal, jako kdyby to bylo něco snadného, ale to pochopitelně není. Proto jsme takové výsledky čekali třeba za rok, dva. Ne hned tuhle sezónu. Ale pořád k tomu byl větší předpoklad, než je teď u Arsenalu, tam buď mít trenér v budoucnu spoustu práce.

Reagovat
blade115

*bude

Reagovat
cristiano.K.

tak já se o to nijak nehádám, už v prvním příspěvku jsem zmínil,že je spíš tipuji na horší sezonu. U vás přišli do základu dva obránci + se vytáhl králík z klobouku Moses. U Arsenalu je toho víc + se neví Ozil,Alexis, bude to zajímavé to sledovat

Reagovat
Fenri

Naprosto neporovnatelne, uz jenom kvuli tomu, ze Chelsea ma infrastrukturu pripravenou k toceni treneru a jeji fungovani neni zavisle na jednom cloveku, kterej klub ridi 20 let. Krom tech veci, co napsal blade.

Reagovat
cristiano.K.

tak já tím příspěvkem vám chtěl do žil dodat spíš pozitiva. Sám jsem hned psal,že vám rovněž v následující sezoně spíš nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Wenger musí jít, ale on rozhodně není jediný problém. Minimálně stejný problém je vedení, který dalo Wengerovi absolutní volnost (nemáme sportovního ředitele, nad Wengerem by tak měl hlídkovat CEO Gazidis, který ale není až na několik pozitivních prohlášení vůbec vidět) a který očividně moc neví, co se současnou situací dělat (viz Keswickovo vyjádření 9. března a jinak ticho po celou dobu). Hlavní šéf je pak Standa, kterýmu je tohle všechno očividně úplně u prdele (což je pořád lepší, než být vlastněnej gangsterem Usmanovem, ale na pískání si to taky není).

To, že se teď, skoro na konci sezony neví, co s Wengerem bude, je chyba vedení, kdyby řekli v únoru/březnu, že AW končí, tak by nikdy nedošlo k protestu na Palace a fanoušci (aspoň doufám) by se postavili za Wengera. Kdyby naopak oznámil podpis na další 2 roky, tak bychom aspoň věděli, kde jsme, ale taky by to mohlo dopadnout defenestrací. Teďka nikdo neví, co se bude dít, a fanoušci jsou oprávněně nasraní. Zároveň to ani nepřidá na jistotě podpisu dalších smluv u hráčů, kteří nevědí, na čem jsou.

Celkově by to chtělo po odchodu Wengera zavést klasický model se sportovním ředitelem, současný model s absolutním vůdcem se neosvědčil a poslední 2 sezony jsou opravdu ostuda.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Thab

Ono ikdybychom u toho současnýho modelu chtěli zůstat, tak není moc top manažerů, co v něm umí fungovat

Reagovat
Robertson

Celkovo súhlasím,ale pre mňa je najväčším škodcom klubu Kroenke.Keswick je neškodný maskot, ktorý dáva klubu punc serióznosti.Gazidis je výkonným šéfom exekutívy,ale je plodný ako asi jalovica.Čo sa týka používaného klišé,v spojitosti s Usmanovom, nepoznám veľkobiznismana, ktorý by mal svätožiaru nad hlavou,a keď to nevadilo v Chelsea,v AC Milan,v Monacu,a atď.,tak nevidím dôvod,prečo by bol problém u nás.Napríklad,hlavne po tom,ako sa zmenil majiteľ Evertonu.Ja vnímam roky tento klub a ich fanúšikov,ako maják serióznosti a tradičnosti.Takže ak im nevadí,že sa majiteľom ich klubu stal Moshiri,bývalý akcionár Arsenalu a blízky parťák Usmanova,a dokonca sám Usmanov sa stal ich sponzorom,tak ja nevidím dôvod byť "pápežskejší ako pápež".Myslím,že práve ambicióznosť a úspešnosť Usmanova,by posunula Arsenal na vyšší level.Len výmenou manažéra,a dosadením športového riaditeľa,sa to nespraví...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

přesně můj názor

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som skeptický s tým že prídu v dohľadnej dobre po Wengerovi dobré časy. Čo je na tom zlé že Wenger to naozaj nezvláda. A celkov mi príde "nehrať LM" ako hlúposť. To neprospeje ničomu, to nie je pád do nižšej ligy a platová očista.Boužiaľ, som za Wenger in...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
alcantara

Co preboha robi Selby?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas a ešte lepší výsledok. Až na Diera všetci zahrali bez chyby. Potešil nečakane Davies, taký výkon som od neho nečakal. Vertonghen MotM.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechapu co si poch slehnul pred tim FAC, ze dal Sonnyho na Benovu pozici. Precoachoval...

Reagovat
PP

Hmmm, jak se tak dívám na komentáře, tak jsem udělal moc dobře, že místo NLD jsem stavěl s děckem na písku bábovičky.. Tuto sezonu nemá už smysl sledovat.

Reagovat
tunkic

Podle vseho by i mlaceni hlavou o zed byl lip stravenej cas

Reagovat
Miguel19

Podle whoscored Matič dnes náš druhý nejlepší hráč. Fakt by mě zajímalo, jak to počítají.

Reagovat
Whitemedia

asi podle přihrávek na kopačky soupeře..

Reagovat
Miguel19

No, úspěšnost 87,5 %. Druhá nejlepší z týmu. Asi tomu nerozumíme.

Reagovat
Whitemedia

Tvle, tak to jsem dnes asi koukal na jiný zápas no..

Reagovat
B3n

Reagovat
blade115

Ale vedení míče určitě tak dobrý mít nemůže, to není možný, abychom tu byli všichni ohledně něj takhle mimo ...

Reagovat
Miguel19

Je to divný. V poháru taky zoufalost a podle BBC byl MOTM..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam to bylo za ten gol

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

jednoduche, mozes hrat hocijak na hovno, na whoscored po streleni golu/asistencii to vie vystrelit dost vysoko. ich netreba zas brat uplne vazne co som tak pozeral kedysi

Reagovat
cristiano.K.

whoscored mají snad nejhorší hodnocení jaký jsem kdy viděl.

Reagovat
Miguel19

Pod La Ligou podle toho rozdávají Zlaté míče

Reagovat
cristiano.K.

já mám pocit,že to mají nadneseny o dva body, tam když někdo dostane 6,5, tak to fakt znamená hodně slabý výkon.

Reagovat
icemike

Jsem to říkal

Reagovat
Hachim Mastour

it can only mean one thing

Reagovat
smazaný uživatel

Běžel podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tak mi je celá ta situácia ľúto. Bodaj by šiel do PSG a vyhral CL.

Reagovat
Robertson

Ak by chcel pomôcť Arsenalu,tak nech sa radšej vráti do Monaca,a Jardimovi na cestu k nám,pár dobrých rád...okrem iného,je tam aj príjemnejšie podnebie,a aj dane lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak jak koukam na dnesni highlighty a vysledky, tak lip to dopadnout nemohlo (až na Chelsea) ...jsme pořád 3. díky ztrátě obou Manchesterů ...takže porad ta sance na primej postup do LM je, ale jestli zejtra nezvladnem ziskat 3 body z Watfordu a odcinit ty predesly zbytecny ztraty, tak jsme opravdu tragedi

Reagovat
teenz

Vtipnej klub s vtipnym "trenérem". Tomu se už ani nedá smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

Stockdale je brankár Brightonu, nie Norwitchu, ale inak riadna smola

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Evertonu som veril, že dokáže teraz už buduceho majstra potrápiť, no nevadí. Som rád, že naši hráči pristupili k derby zodpovedne. Teraz už ostáva fandiť len Liverpoolu nech ostanu v TOP4...United a Arsenal si to vôbec nezaslužia :) COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovy buh umi byt fak skodoliby. Byl jsem jeste ctyri kola zpatky presvedceny, ze kdyz do konce ligy vsechno vyhrajeme, tak titul bude nas. A ted uz tomu moc neverim. Jako mit 13.zapasovy winning run, 14.zapasovy home winning run, domaci neporazitelnost, 89 bodu, tri prohry za celou sezonu a neudelat z toho titul? To by bylo kurva Spursy. I tak ale samozrejme doufam, ze vsechny zbyvajici zapasy vyhrajeme. Nechat to tem mrdkam bez boje by byla velka skoda. Btw. Pokud Chelsea vyhraje FACup, s kym bude hrat community shield? S nama nebo s Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej vašej smole tipujem asi s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Wiki: If the Premier League champions also won the FA Cup then the league runners-up provide the opposition

Tak snad. Jako je to ještě míň než Mickey Mouse Cup, ale my už si fakt nesmíme vymýšlet. Zámek od trophy cabinetu na N17 je už asi zarezlý jak Kalashnikov po deseti letech v bahně.

Reagovat
B3n

Community Shield se ani nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Pche. Bral bych hned.

Reagovat
B3n

Tak to chápu. Já chci taky vyhrát každej zápas, i přátelák před sezónou.

Reagovat
Mimalu

zas bych z toho úplně přátelák nedělal, pořád tam je určitý náboj a hraje se to víceméně naplno, spíš taková prestižní generálka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho budeme hrat, tak verim ze do toho pujdem jako do Cup final. Deset let je deset let. Navic budem stopro chtit zacit sezonu ve Wembley vitezne.

Reagovat
B3n

Úplně Přátelák ne. Úplně soutěžní taky ne.

Pro mě je to ten nejlepší Přátelák na světě

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
B3n

Major trophy to není.

Reagovat
Hachim Mastour

Je to chyba FA.Mali by ho premenovať na FA Super Cup a povoliť iba 3 striedania.

Reagovat
spider_8

Loni stačilo 81 no To už máme teď. Ale zase všichni tu roky volali po silné mistrovi a důstojném boji o titul, tak to si myslím, že je letos splněno bezezbytku.

Reagovat
Hachim Mastour

Ani nie, Chelsea je na prvom mieste od 12 kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dal NLD ze zaznamu, jenom diky Cechovi nebyl z tohohle pamatneho zapasu zapas legendarni.

Reagovat
smazaný uživatel

Janovi to mělo padnout. Da druhá střela mi strašně připomněla tohle: https://www.youtube.com/watch?v=RmdcrNBP_ys

Reagovat
smazaný uživatel

Uz skoro 5 let bez golu. Uz aby mu Kane nechal nejakou min dulezitou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, přitom on má celkem často průniky, střely ze střední...má celkem smůlu. Ale teda při útočných standardkách je naprosto nepoužitelný. Oproti Dierovi s Tobym fakt nula.

Reagovat
Rssa

Strootmanova simulace v rimskem derby

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
popltak

Pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec je extrémně vylízanej i na poměry AFTV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

luckeri

Reagovat
Coutinho10

yes, povedlo se sice kvuli zraneni hned ze zacatku zapasu tim kvalita hry trochu utrpela, ale povedl se krasnej gol Cana a s trochu stesti jsme nedojeli na stav 0:1

Reagovat
minoLFC

Can gól sezóny možno ale na konci sme si koledovali.

Reagovat
nani92

pre dobro anglického futbalu, by mala byť v budúcej sezone LM len Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea určitě ano ManUnited určitě ne... ať tam nejsou sráči

Reagovat
papanegra

To je zápas od zápasu, vždy ke konci se nechaj zatlačit. Dnes to zase jednou dopadlo dobře, ale kolikrát se tohle vymstilo...

No teď nás čekat další tři kurevsky těžký zápasy... Neuvěřitelný, že s timhle kádrem, pořád ta šance na LM je...

Reagovat
smazaný uživatel

káder neni zlý...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi do hlavy, ako a kedy získal Watford 40 bodov. Ako sa mu to vlastne poradilo? Videl som ich parkrát, ale stále na uterák. Dnes bez strely na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

šak trafill Prodl teraz nakonci žrdku

Reagovat
smazaný uživatel

To sa počíta ako strela mimo bránu.

Reagovat
Usty

I tak samozřejmě střelu na bránu měli, žejo

Ale je to pravda, taky jsem je snad neviděl hrát dobře, jen na podzim, když ještě hrával Pereyra. Oni ty body získávají nenápadně, mají hodně hubených výher z hřišť slabejch týmů, ani doma neudělali moc nesmyslů...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ráta ako strela mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue mal strelu na branu, z ktorej ale bol odkop, tak sa nepocita

Reagovat
Azza

Za podzim?

Reagovat
PP

Taky tomu nerozumím, ten fotbal je naprosto bezpohlavní. Bohužel i to stačilo na ty naše gumy a od zápasu s nima se táhne ta naše černá série.

Reagovat
smazaný uživatel

no ked si kukám ostatné zápasy nás a United, tak som presvedčený, že tu LM ukopeme, obzvlášť ak oni vyhrajú EL

Reagovat
Coutinho10

byl bych opatrnejsi...zname se ne...dnes jsme to klidne mohli v zaveru zase podelat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma, výborne Kloppovci

Reagovat
Kowe

Uff, tři body, tak dobrý, ale tohle měl být jako boj o LM? však to byla tragédie, kde bylo nasazení a charakte, o kterým Klopp mluví. Zvykl jsem si na to, že ten tým nemá kvalitu a ani koule, ale v drtivé většině, tam šlo vidět nasazení na hraně schopností většiny hráčů, dneska dost bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ešte Manchester City do LM a som spokojný. Nedokážem si predstaviť, že to Liverpool so svojim losom poserie.

Reagovat
avicii

praveze si vieme

Reagovat
Coutinho10

tuhle hru hrat nebudeme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

suche triko, to brvno uz som bol vyzleceny a krutil s trikom nad hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Most woodwork shots in Europe’s top 5 leagues this term:

Bayern (24)

Barcelona (23)

Spurs (21)

R Madrid (20)

Bournemouth (19)

Man City (19)

Podle toho, kolik toho mufánci nakecají, bych čekal, že se umístí výš.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

čekal sem na prvním místě ManUtd a na druhým Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

to, že to je po anglicky, ešte neznamená, že to je aj pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
bbbauch

Protoze mate tady i tam 21, nemyslim si, ze by to bylo jenom z ligy, urcite jste nejakou dali i v poharu.. takze, sice to neni pravda, ale mohla by byt. Ale dost lidi se ti chytlo, to musim nechat

Reagovat
bbbauch

Tak je to asi za ligu jenom, jestli to chapu dobre a to cumim, ze spurs dali vsechny svoje tycky v PL, pokud jsou ty oba udaje spravny pekny, nakonec sem se do toho chytil akorat ja jak to tak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Arsenal sa už musí v ďalšom zápase vzchopiť...a vybojovať bod

Reagovat
avicii

Reagovat
mul

neremizovat proti UTD ? to je hriech v poslednej dobe

Reagovat
Infernoqt

Ta první čtyřka je už podle mě hotová. Ani zbytek tabulky se nějak drasticky měnit nebude, čiže i my bychom se tomu mohli přizpůsobit a dát všechny zbývající síly, pokud nějaké najdeme, do bojů o EL. Přeci jen ten unbeaten run je pěkný, ale na co nám bude, když budeme bez LM.

Na druhou stranu čekat od týmu jako MU boj pouze o LM je dost katastrofa, ale je jen na nás, jak se k tomu postavíme a co z toho nakonec vznikne. Obdobnou sezonu jako letos si nedokážu představit...

Reagovat
Zaschrona

Na tobe Moyes zanechal fakt velkou stopu. Nebo fakt nechapu.

Reagovat
blade115

Skvěle, Liverpool. Teď už to udržet, Guardiola ať to taky úplně nedojebe a Účka do LM přes EL.

Reagovat
Zaschrona

A do Opavy prijede Arsenal.

Reagovat
Whitemedia

*do Zlína... a nebo teda spíš do Olomouce

Reagovat
Zaschrona

Klidne, pral bych to Zlinu i Opave.

Reagovat
alcantara

OT: Kral Selby

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

dead leg je koňar? či?

Reagovat
fenixLFC

nie, amputacia

Reagovat
vladis271

Ale aj tak nemôže byť úplna spokojnosť. Sezónu môže rozhodnúť GD. Dnes bol Watford hrateľný aj na 0:3 šance na to boli.

Reagovat
fenixLFC

to je mozne, ale v prvom rade treba zbierat body

Reagovat
PP

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Apr2017/1986095.jpg?d41d - tak pro letošek stačilo..

A chci poděkovat za milosrdné reakce Spurs, že nekopou do mrtvol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Taky jsem čekal, že to někteří diskutéři budou zbytečně moc oslavovat, i když vlastně není pořádně co (jo derby výhra - v pořádku, ale pořád jsme 2).

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme tady přece největší banda čuráků.

Reagovat
smazaný uživatel

od tý doby co odešel sandro se to závratně zlepšilo

Reagovat
smazaný uživatel

On se jen přejmenoval na Britnějaké číslo ne? To není možné, aby byli takoví dva.

Reagovat
smazaný uživatel

*BRITnějaké-číslo

Reagovat
PP

nene, BRITnějaké číslo je drahoušek oproti idiotovi Sandrovi (Hurrikane18 a Schevchenko a ještě nějaké názvy.. ). Hlavně to byl Slovák, BRIT je Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro si tu byl ted nedavno zanezvladat po SF FA Cupu. V nicku neco jako "Kily je pica".

Reagovat
PP

to sem nezaregistroval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli dorazí moralista Cunter a hned ti to vyvrátí.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

sú to sympaťáci, vždy som to vravel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

zasloužená výhra, ačkoliv výkon nebyl ideální, přesto jsme si vypracovali 3-4 šance na gol.

Emre takovej lepší a 10x levnější Pogba

Reagovat
niflheim

800. za Matičku

Reagovat
Busby babes

Tak Shaw prej uz letos nebude. ach jo. To jsem zvedavej, jak to s nim po sezone bude. spolehat se na nej moc neda, a je to velka skoda...

Reagovat
kiwwi

#Ibrahimovic has undergone successful knee surgery. He has not suffered a career ending injury.

Ibrahimovic has started rehabilitation

Reagovat
minoLFC

tak za rok

Reagovat
niflheim

Tak snad to dopadne dobře a v lednu podepíše půlroční smlouvu... chtělo by to být v té době v LM.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Veď začínate demolačné práce za chvíľu, tak čo

Reagovat
FUnk

Reagovat
oddy

Tak začal asistovat jo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je novinařina

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den,

nabízím levné sázkové poradenství J&J - akční ceny, 80% úspěšností, férové jednání. V případě zájmu mě kontaktujte na emailové adrese jajsazpor@email.cz nebo facebook Kurzové poradenství J&J

Reagovat
Busby babes

80 %? proc bych sel do horsiho?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ty si všude, reklama, reklama a reklama

BAN

Reagovat
niflheim

Ve čtvrtek možná stoperská dvojka Blind-Darmian... nehráli už spolu někdy?

Jinak by to mohlo asi vypadat Valencia-Darmian-Blind-Young, případně Valencia-Carrick-Blind-Darmian.

Reagovat
smazaný uživatel

tipnul bych si v tý dvojici Carricka spíš

Reagovat
Busby babes

a Pogba uz bude, aspon nejaka dobra zprava.

Ad Darmian... no, uvidime. branit on umi, tak by to nemuselo byt tak hrozne. ale zatim jsem nevidel zadne zpravy o tom, jak je na tom Bailly. takze se asi bude rozhodovat nejka tesne pred zapasem, zda to pujde nebo ne.

Reagovat
kiwwi

The boss was asked about the prospect of Phil Jones or Chris Smalling being available for Wednesday's flight to Spain and replied: "I don’t think they will. That’s my personal opinion, I don’t think they will but I know the players I choose will give everything. It doesn’t matter if I go with [Matteo] Darmian [as a] central defender or [Michael] Carrick or Axel [Tuanzebe], I trust the boys.

takze asi Carrick

Reagovat
Busby babes

sice nevim, z ceho tak soudis, ale prvniho zminil Darmiana.

Reagovat
kiwwi

no lebo som toho Darmiana prehliadol

Reagovat
Busby babes

ok. :-) ja jen, jestli jsi treba nevidel nejakej jinej vyrok. uvidime no. ani jedno neni idealni. Zoze asi nebude mit koule na to tam dat Axela, ne k Blindovi. kdyby mel jit k Baillymu, tak bych tomu veril vic.

Reagovat
Svatej

To je silenost

Reagovat
avicii

snad to Celta vyuzije

Reagovat
nani92

myslel som, že v Európe ťaháme za jeden povraz

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ťahá, akurát len za opačný koniec.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
M0rb1D4S

Vy se hlavně musíte snažit se do LM dostat přes první 4.

Reagovat
cristiano.K.

Aspas

Reagovat
pepinho2
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele