Premier League - souhrn 33. kola

07.04.2018, 15:22, aktualizováno 08.04.2018, 19:24
Komentáře a souhrny
Chelsea se rozešla smírně s West Hamem. Arsenal v úvodním nedělním utkání přestřílel Southampton. Manchester City zažil mizerný týden a po Liverpoolu mu tři góly dali i United. Třiatřicáté kolo anglické ligy odstartovalo očekávaným liverpoolským derby. To však nakonec vítěze nepřineslo a fanoušci na Goodison Parku byli svědky bezbrankové dělby. Tottenham zvládl duel na půdě Stoke, West Bromwich sice ukončil sérii porážek, přesto se znovu přiblížil sestupu...

Chelsea FC - West Ham United 1:1

08.04.2018 17:30

Góly: 36. César Azpilicueta - 73. Javier Hernández

Chelsea v londýnském derby nedokázala porazit West Ham a její šance na kvalifikaci do Ligy mistrů jsou již jen teoretické. Domácí si v zápase vypracovali mnoho brankových příležitostí, ale stejně jako soupeř proměnili jen jednu z nich.

Blues se nevyvedl poslední zápas proti Tottenhamu, na což Antonio Conte zareagoval dvěma změnami v sestavě. Mezi tři tyče se vrátil uzdravený Courtouis a Christensena nahradil ve středu obrany Cahill, který rovněž navlékl kapitánskou pásku. Kladiváři prožili minulý víkend mnohem vydařenější utkání proti Southamptonu. Do konce sezóny se v něm však zranil Michail Antonio, za nějž na Stamford Bridge zaskočil Fernandes. Jinak zůstala základní jedenáctka vybraná Davidem Moyesem beze změn.

Jako první se do šance dostával Hazard, který v 6. minutě prošel obranu soupeře a střelou těsně minul Hartovu branku. Po čtvrthodině hry si vysoký míč zpracoval v pokutovém území hostující Arnautović, jehož nebezpečný pokus srazil vedle Cahill. Ve 25. minutě dopravil míč do sítě Morata, radost mu však překazil praporek asistenta rozhodčího signalizující ofsajd.

Za dalších sedm minut vypálil technickou ránu Willian a jen o chlup netrefil hostující svatyni. Tentýž hráč byl na konci pohledné akce z 35. minuty, kterou zastavil až Hart výborným zákrokem. Hned za minutu již na Stamford Bridge propuklo veselí. Na centrovaný balón si naskočil Morata, jenž jej vrátil před branku k Azpillicuetovi, který byl ze všech fotbalistů poblíž nejrychlejší a poslal Chelsea do vedení.

Hned v úvodu druhé půle potáhl míč do pokutového území Hazard a patičkou ho přenechal Willianovi, který střelou po zemi opět nezamířil přesně. V 59. minutě Morata podruhé v zápase rozvlnil síť, ale i tentokrát se dle pomezního nacházel v postavení mimo hru. Za deset minut se ke střele levačkou odhodlal Moses, jenž však navázal na spoluhráče Williana či Hazarda a taktéž se jen zastřeloval.

Trest za pohrdnuté příležitosti přišel pro domácí v 73. minutě. Arnautović z otočky vrátil míč před branku, kde střídající Hernández propálil vše, co mu stálo v cestě, a vyrovnal. Vrátit náskok zpět Chelsea chtěl v 81. minutě Alonso, ale proti tomuto úmyslu zasáhl Hart. Čtyři minuty před koncem Kanté dost možná fauloval Arnautoviće ve vlastním pokutové území, penalta se však nepískala.

V 89. minutě mohl rozhodnout střídající Giroud, který užuž zvedal ruce nad hlavu. Hart ovšem na poslední chvíli stačil vyrazit střelu na tyč. Blues tak po konečném hvizdu zůstávají na pátém místě, o které se možná ještě budou strachovat, neboť se nebezpečně dotahuje Arsenal. Hammers cenný bod pomůže v boji o záchranu. Na sestupové pozice mají nyní šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Southampton FC 3:2

08.04.2018 15:15

Góly: 28. Pierre-Emerick Aubameyang, 38. Danny Welbeck, 81. Danny Welbeck - 17. Shane Long, 73. Charlie Austin

Přestože Arsenal ligovou sezonu dohrává bez větších ambicí, v posledních kolech není v zápasech Kanonýrů o góly a dramatické situace nouze. Stejně tak tomu bylo v případě duelu se Southamptonem, který na Emirates Stadium nejprve vedl, pak v závěru srovnal na průběžných 2:2, a přesto nakonec odjíždí s nepořízenou. Na samém sklonku střetnutí ještě došlo k jednomu vyloučení na každé straně, když si červenou kartu vysloužili Stephens s Elnenym.

Hrdinou utkání se stal domácí forvard Danny Welbeck, jenž si připsal dva góly a jednu asistenci a vrchovatou měrou tak přispěl k šestému triumfu Arsenalu napříč všemi soutěžemi za sebou. To Saints naopak potřetí v řadě prohráli a boj o záchranu se jim čím dál více komplikuje. Ani v příštím kole tým Marka Hughese nečeká nic lehkého, neboť bude muset zavítat na Stamford Bridge proti Chelsea.

V posledních týdnech hraje v Arsenalu prim Evropská liga, zatímco domácí soutěž je odsunuta na vedlejší kolej. To se náležitě projevilo na základní sestavě, která oproti čtvrtečnímu čtvrtfinále s CSKA Moskva čítala hned sedm změn s výhledem na odvetu v příštím týdnu, a tak se šance dočkal mimo jiné i mladíček z akademie Arsenalu Reiss Nelson.

První šance odpoledne připadla hostům, a hned se z ní urodil i průlom skóre. Tolik typický chaos pro letošní defenzivu Arsenalu, který vyústil v naprosté nedorozumění Petra Čecha se statickým Shkodranem Mustafim, využil Shane Long a pohotovou tečí na přední tyči poslal hosty do vedení.

Prořídlé tribuny Emirates Stadium se ovšem ještě do přestávky dočkaly obratu. Nejprve v osmadvacáté minutě Piérre-Emerick Aubameyang špičkou kopačky procpal míč do sítě po výtečném Welbeckově sklepnutí do volného prostoru a nedlouho nato sám anglický forvard zařídil Kanonýrům vedení. Roli asistenta v tu chvíli převzal Alex Iwobi, po jehož kolmici si Welbeck zasekl míč do středu hřiště a jeho ránu z hranice pokutového území nešťastně tečoval Maya Yoshida, takže brankář McCarthy neměl šanci zasáhnout.

Atraktivní fotbal plný šancí pokračoval i po změně stran. Na jedné straně musel McCarthy zasahovat proti štiplavým ranám Iwobiho se Xhakou, na druhé zase měl Petr Čech co dělat, aby vytěsnil dělovku Hojberga, a po rohovém kopu se musel spolehnout na Mohameda Elnenyho, jenž na brankové čáře zastavil Hoedtovu gólovou hlavičku. Když se pak přece jen excelentní tečí Cédricovy rány prosadil podruhé Shane Long, radost mu zhatil zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Sedmnáct minut před koncem se již Saints za svou snahu dočkali zasloužené odměny. Střídající Charlie Austin byl na hřišti sotva minutu, když zblízka doklepl Cédricův přízemní centr, a bylo vyrovnáno. Radost hostí však vzápětí do třetice zhatil Danny Welbeck, jenž sice chvíli předtím nedokázal usměrnit skákající míč do sítě z malého vápna, ale v 81. minutě vše vynahradil povedenou hlavičkou po centru aktivního Iwobiho.

V nastaveném čase ještě došlo na dvojnásobnou změnu počtu hráčů na hřišti, neboť předčasně do šaten putoval Jack Stephens za šarvátku s Wilsherem a chvíli nato uviděl červenou kartu také Mohamed Elneny rovněž za zbytečné pošťuchování s frustrovanými hráči Southamptonu. Skóre se už ale neměnilo, a tak si Arsenal připisuje tři body za výhru 3:2 a na pátou Chelsea ztrácí tři body. Saints zůstávají osmnáctí s tříbodovým mankem na záchranu a jedinou útěchou jim může být, že oproti konkurenci mají ještě jedno utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 2:3

07.04.2018 18:30

Góly: 25. Vincent Kompany, 30. Ilkay Gündogan - 53. Paul Pogba, 55. Paul Pogba, 69. Chris Smalling

Excelentní výkon v druhém poločase zajistil Manchesteru United na půdě městského rivala City prestižní triumf v poměru 3:2, přestože hosté o dvě branky prohrávali. Tým Josého Mourinha tak zabránil soupeři zajistit si již nyní zisk ligového titulu, a to především díky dvěma brankám Paula Pogby, jehož doplnil vítěznou trefou Chris Smalling. Domácí mohou žehrat především na mizerné zakončení a také nepřízeň rozhodčího Atkinsona, který v závěru opominul Youngův ostrý zákrok v pokutovém území.

První půle patřila jen a jen domácím. Citizens od úvodních minut kontrolovali tempo hry a tak jako po celou sezonu přišpendlili soupeře na vlastní polovině. V páté minutě měl Ashley Young štěstí, že sudí Atkinson nevyhodnotil jeho hraní rukou na zemi před volným Sterlingem jako provinění proti pravidlům, ovšem průlom skóre na sebe přesto nenechal dlouho čekat. Při bránění rohového kopu na plné čáře selhal Chris Smalling v souboji s Vincentem Kompanym a kapitán City tvrdou hlavičkou poslal svůj tým do vedení.

Pouhých pět minut po trefě Kompanyho již bylo manko United dvojnásobné, a znovu se tak stalo po zaváhání defenzivy. Tentokráte byl na vině David de Gea, jehož nepovedený odkop nastartoval protiútok soupeře, na jehož konci se ocitl Ilkay Gündogan. Německý středopolař se elegantní otočkou zbavil Matiće a umístěnou ranou špičkou kopačky nedal De Geovi šanci své zaváhání odčinit.

Zbytek poločasu se odehrával plně v režii domácích, kteří skleslé hráče hostí opakovaně snadno rozebírali, avšak finální fáze byla jiná písnička. Jen samotný Raheem Sterling se ocitl ve třech výtečných příležitostech a pokaždé své zakončení trestuhodně nezvládl. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích, které United lichotilo.

Když krátce po změně stran Gündogan z další skvělé pozice pouze otřel svou střelu o spojnici břevna a tyče, kvantum zahozených tutovek přišlo Citizens pořádně draho. Hráči v červeném po přestávce působili o poznání živějším dojmem a v třiapadesáté minutě předvedli kombinaci jako týmy Pepa Guardioly ve vrcholné formě. Blesková výměna míče mezi Alexisem s Herrerou skončila u Paula Pogby, jenž tváří v tvář Edersonovi zachoval chladnou hlavu a suverénně napálil míč do sítě.

Než se Etihad Stadium stihl otřepat z inkasovaného gólu, zničehonic bylo dokonce vyrovnáno. Pouhé dvě minuty po své první trefě se Pogba zaskvěl i ve vzduchu a výtečnou hlavičkou překonal bezmocného Edersona podruhé.

Poměry na hřišti se najednou zcela otočily a jako beznadějně ztracení se jevili hráči v modrém, zatímco United sršeli energií. Výsledkem bylo dokonání šokujícího obratu jednadvacet minut před koncem, když se z přímého kopu po zbytečném Danilově faulu prosadil symbolicky Chris Smalling a v hráčích City by se v tu chvíli krve nedořezal.

Teprve v tu chvíli se Guardilova družina probudila a s pomocí střídání Kevina De Bruyneho se Sergiem Agüerem se vrátili k dominanci z první půle. Bylo již však příliš pozdě. Sudí Atkinson opět nevyslyšel penaltové nářky po hrubém zákroku Younga na Agüera, De Gea vytasil špičkový zákrok proti Agüerově hlavičce a Raheem Sterling dokonal svůj černý den nastřelenou tyčkou.

Na očekávaný zisk titulu si tak Manchester City bude muset ještě počkat, z městského derby totiž odchází po dvou zcela odlišných poločasech poražen, navíc s řádnou frustrací a hustou řádkou šesti žlutých karet. Takto si Pep Guardiola přípravu na čtvrtfinálovou odvetu Ligy mistrů s Liverpoolem nepředstavoval.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Crystal Palace 2:2

07.04.2018 16:00

Góly: 65. Lys Mousset, 89. Joshua King - 47. Luka Milivojević, 75. Wilfried Zaha

Fotbalisté Crystalu Palace sahali po výhře na půdě konkurenčního Bournemouthu, jenomže nakonec si domu odvážejí pouze bod po výsledku 2:2. V utkání hned dvakrát vedli, avšak soupeř vždy dokázal manko dohnat. AFC se tak v tabulce Premier League nachází na velmi solidním jedenáctém místě s osmatřiceti body a znovu udělal krok k záchraně. Naopak hosté jsou v přímém ohrožení, s jednatřiceti body jim patří sedmnáctá příčka.

Před osmnáctou sestupovou pozicí Southamptonu mají náskok tří bodů, ovšem ten disponuje dvěma ligovými duely k dobru. První poločas byl z diváckého pohledu naprosto nezajímavý, dít věci se začaly až po přestávce. Hosté se z ničeho nic prosadili ve 47. minutě, kdy se k přímému volnému kopu z dobrých dvaadvaceti metrů postavil Luka Milivojević a nádhernou ranou zakroutil balón k pravé tyči, gólman Begovič se jen proletěl vzduchem.

Od tohoto momentu Palace dokonale ožil a druhou trefu mohl přidat za dalších sedm minut. Wilfried Zaha našel krásnou kolmicí rozběhnutého van Aanholta, jenž se řítil sám směrem k brankáři Begovičovi, ale přízemní ranou z dvanácti metrů na něj nevyzrál. Po hodině hry zakončoval pravačkou po rychlém přečíslení aktivní Zaha, jeho bombu vyrazil gólman Begovič před sebe. A když hosté spálili další tutovku v 61. minutě, tak přišel trest.

Po centru z pravého křídla nabil Fraser volnému Lysu Moussetovi, jehož kroucený pokus z dvaceti metrů zapadl přesně k pravé konstrukci kolem marně se natahujícího gólmana Hennesseyho. Nerozhodný stav netrval ani deset minut, Crystalu vrátil vedení Zaha a napravil tak zoufalou koncovku z předchozího průběhu. Po zpětné nahrávce od Townsenda se vymotal z obležení tří hráčů a umístěnou ranou vymetl pavučiny v horním rohu.

Ani tato trefa nesrazila domácí na kolena, ti si s ubývajícím časem vytvářeli stále větší tlak a nakonec byli odměněni v 89. minutě. Hrdinou AFC se stal Joshua King, k němuž se po rohovém kopu z levé strany odrazil míč od zad Cooka, a zakončení ze tří metrů do prázdné branky už bylo lahůdkou. Ve zbývajícím průběhu se nic dalšího nestalo, londýnský klub může litovat mnoha nevyužitých příležitostí.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Huddersfield Town 1:1

07.04.2018 16:00

Góly: 29. Jonas Lössl (vl.) - 33. Steve Mounié

Brighton nepotvrdil úlohu mírného favorita proti Huddersfieldu a důležitý souboj o záchranu skončil remízou 1:1, která v podstatě nepomohla ani jednomu výběru. Domácí celek se nachází na dvanáctém místě s pětatřiceti body a na osmnáctou sestupovou pozici Southamptonu disponuje sedmibodovým náskokem. Hosté mají o tři body méně a jsou šestnáctí, se sobotní remízou budou přeci jen spokojenější než soupeř.

Hned v úvodní minutě mohl otevřít skóre Davy Pröpper, který se řítil sám na hostující branku a nakonec vystřelil z hranice šestnáctky, jeho pokus proletěl o několik decimetrů vedle branky. O čtyři minuty později vystrčil poprvé růžky hostující Steve Mounié, jehož pokus vyboxoval do bezpečí fantastický gólman Ryan. Tempo hry bylo v prvním poločase strhující, "The Seagulls" se znovu ozvali ve 13. minutě.

Murray si naběhl do pokutového území protivníka a zakončoval zblízka, brankář Jonas Lössl zlikvidoval tuto šanci famózním zákrokem. Jenže právě Lössl se podepsal pod nešťastným momentem z 29. minuty, kdy March vypálil z dvaceti metrů a hostující strážce si srazil balón do vlastní branky. Nutno podotknout, že míč přešel brankovou čáru celým svým objemem jen o několik centimetrů. Neuběhly ale ani čtyři minuty a bylo vyrovnáno.

Mounié využil hodně nepřesné malé domů od Duffyho, kličkou se zbavil Ryana a z mírného úhlu rozvlnil síť. Od tohoto momentu se hra uklidnila a vyložené možnosti z trávníku na několik desítek minut vymizely. Bylo znát, že ani jeden tým nechce udělat chybu. Po hodině hry vypálil velmi tvrdě z dvaadvaceti metrů Stephens a druhému gólu ve své síti zabránil parádním zásahem Lössl.

Brighton si hodně zkomplikoval situaci zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy za surovou hru uviděl přímou červenou kartu nahecovaný Pröpper. Huddersfield mohl převrhnout misky vah na svou stranu v 79. minutě, ale když Izquierdo nevyzrál na vyběhnuvšího Ryana, tak se výsledek již neměnil. Příštím soupeřem Town bude Wattford, Brighton sehraje další klíčový duel o holé přežití s Crystalem.

Více informací k zápasu

Leicester City - Newcastle United 1:2

07.04.2018 16:00

Góly: 84. Jamie Vardy - 18. Jonjo Shelvey, 75. Ayoze Pérez

Newcastle pokračuje ve skvělých výkonech z posledních týdnů a natahuje šňůru neporazitelnosti na tři utkání. V Leicesteru se do vedení dostal již v prvním poločase a do konce zápasu jej neztratil.

Manažer Lišek Claude Puel učinil v sestavě dvě změny. Obě nastaly v záloze, kterou vyztužili Adrien Silva a Fousseni Diabaté. Strakám vyšly poslední dva domácí duely proti Southamptonu a Huddersfieldu, tudíž kouč Rafael Benítez neměl žádný důvod k jakýmkoli změnám.

Hosté mohli jít do vedení již ve 3. minutě, kdy si Pérez naskočil na rohový kop, ale Schmeichel v bráně domácích byl připraven. V 18. minutě již byl úspěšný Pérezův spoluhráč Shelvey. Ten před pokutovým územím obalamutil Maguireho s Morganem a umístěnou střelou poslal Magpies do vedení.

Ve 37. minutě unikal po pravém křídle Mahrez, jehož postup zastavil až v pokutovém území Dummett. Penalta se však nepískala zřejmě i proto, že alžírský fotbalista dost přidal pádu. Ještě před přestávkou se ze hřiště musel odporoučet zraněný Iborra, kterého nahradil Choudhury.

I do druhé půle nastoupili lépe hosté. Gaylův přímý kop se ale mezi tyče nevešel. Leicester následně převzal iniciativu, ale do šancí se dostával sporadicky. Čtvrthodinu před koncem si navíc neporozuměli domácí stopeři se Schmeichelem, čehož využil Pérez přesným lobem, kterým zvýšil vedení Newcastlu.

Naději dal Foxes v 84. minutě Vardy, který do prázdné branky dorazil hlavičku střídajícího Okazakiho. Definitivní pojistku na vítězství hostů mohl přidat Ritchie, ale ve své šanci těsně minul. I bez jeho zásahu se Newcastle po závěrečném hvizdu mohl radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Stoke City - Tottenham Hotspur 1:2

07.04.2018 16:00

Góly: 57. Mame Diouf - 52. Christian Eriksen, 63. Harry Kane

Důležitého vítězství dosáhl Tottenham, který zvítězil na půdě Stoke 2:1. Kohouti si díky triumfu pojistili průběžnou čtvrtou příčku a vyvinuli velký tlak na pátou Chelsea. Ústřední postavou byl dánský špilmachr Christian Eriksen. Na jeho první trefu ještě odpověděl Diouf, na tu druhou už ale nikdo z domácích nezareagoval.

Tottenham učinil další důležitý krok na cestě za dalším postupem do Ligy mistrů a zejména Chelsea bude mít co dělat, aby svého londýnského rivala dohnala.

Stoke sice začalo lépe, ale Tottenham postupně přebíral iniciativu. Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby pobídku Pieterse neposlal vysoko nad Mame Diouf. Tottenham zahrozil až ve 23. minutě, Dele Alli vysunul do stoprocentní šance Sona a útočník Kohoutů si vylámal zuby na výborném Butlandovi. Stoke drželo ofenzivní sílu hostů na uzdě až do druhého poločasu.

V 52. minutě už totiž Kohouti zaslouženě vedli. Dele Alli rozkmital své rychlé nohy, počkal si, až mu z druhé vlny naběhne Christian Eriksen a přesnou přihrávkou měl velký podíl na vedoucí brance Spurs. Vzápětí mohl Son přidat další branku, jenomže Butland opět skvěle zasáhl a nakonec udeřilo na druhé straně. Dlouhou přihrávku Shaqiriho využil Mame Diouf. Brankář Lloris sice vyběhl, jenomže balón do bezpečí neodklidil a Diouf mohl v poklidu trefit prázdnou branku.

Ani stav 1:1 dlouho nevydržel, protože Spurs si rychle vzali vedení zpátky. Christian Eriksen kroutil balón do míst, kde se pohyboval Keane, nicméně kanonýr Kohoutů balón netrefil, přesto Eriksenův šíp skončil za zády Butlanda.

Stoke mělo příležitosti na opětovné vyrovnání, Campbellův centr Llorisovi pořádně zavařil a Shaqiriho přímý kop orazítkoval břevno. Obrana Tottenhamu vzápětí přečkala i další závar před Llorisem a díky Llamelovi mohla přidat další branku, hostující hráč ale zamířil těsně vedle. Tottenham ještě čekalo dlouhé sedmiminutové nastavení, ovšem Stoke už vyrovnat nedokázalo a doma ztratilo všechny body.

Více informací k zápasu

Watford FC - Burnley FC 1:2

07.04.2018 16:00

Góly: 61. Roberto Pereyra - 70. Sam Vokes, 73. Jack Cork

Burnley si připsalo další vítězství, přestože na Vicarage Road prohrávalo po trefě Pereyry 0:1. Dvacet minut před koncem se podařilo hráčům The Clarets vstřelit dvě slepené branky a Watford už odpovědět nedokázal. Mezi střelce hostí se zapsali Vokes a Cork.

Svěřenci manažera Seana Dycha měli parádní vstup do utkání a Watford zaskočili už po sto dvaceti sekundách. Chris Wood totiž překonal řeckého brankáře Karnezise, ovšem domácí spasil odmávaný ofsajd. Také Watford měl v úvodu zápasu zajímavou příležitost, po Janmaatově centru hlavičkoval Deeney a jen těsně minul hostující svatyni. To Pereyra o několik minut později pálil přesněji a zakročit musel Pope. Pereyra byl v prvním poločase v zakončení hodně pilný, ve 34. minutě znovu prověřil Popa, ale ani tentokrát se skóre neměnilo.

První poločas na Vicarage Road nabídl víceméně vyrovnanou partii. Na branky si museli diváci počkat až do druhého poločasu. Přesně po hodině hry předvedli Hornets parádní akci, kolmici Janmaata vyšperkoval Hughes přihrávkou na úplně volného Pereyru, který prostřelil Popa a zajistil domácím jednobrankové vedení.

Svěřenci Javiho Garcii ho ale neudrželi. O deset minut později nešťastně zasáhl hlavou Mariappa, takže se balón dostal za domácí defenzívu, kde číhal Sam Vokes. Velšský útočník byl přitom na hrací ploše jen pár sekund. Nažhavené Burnley vzápětí přidalo druhou trefu, Watford neubránil rohový kop a Jack Cork zblízka dopravil balón za brankovou čáru. Brankář Karnezis sice zasáhl, nicméně balón brankovou čáru překročil.

Rázem bylo všechno jinak a útočit museli domácí. Druhá inkasovaná branka s nimi hodně zamávala a dvě minuty před koncem mohlo být definitivně hotovo. Woodovu střelu však Karnezis vyrazil a ještě udržel naděje domácích. Ty ale postupně zhasínaly, až po vypršení pětiminutového nastavení vyhasly úplně. Burnley zvítězilo na půdě Watfordu 2:1 a nadále se drží v první polovině tabulky.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Swansea City 1:1

07.04.2018 16:00

Góly: 54. Jay Rodriguez - 75. Tammy Abraham

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi West Bromwichem a Swansea. Domácí ještě čtvrthodinu před koncem sahali po výhře, ale konečné slovo měl Tammy Abraham. Remíza 1:1 je pro oba celky spíše ztrátou. WBA zůstává beznadějně poslední, Swansea je patnáctá.

Šance WBA na záchranu Premier League jsou po další domácí ztrátě zase o něco menší. Přitom začátek byl v jeho podání velmi dobrý. West Brom začal hodně aktivně a ve 12. minutě musel předvést první těžký zákrok brankář Fabianski. Domácí svého soupeře prakticky k ničemu nepouštěli, sami však nedokázali vstřelit kýženou první branku. Pět minut před koncem prvního poločasu za to málem zaplatili. Do ojedinělé příležitosti Labutí se dostal André Ayew a domácí si výrazně oddechli, protože Ayew jen těsně netrefil branku! Přáno nebylo ani Rodríguezovi, který ve čtvrté minutě nastavení zblízka donutil Fabianskiho k dalšímu fantastickému zákroku.

První poločas na The Hawthorns tedy branku nepřinesl, nicméně k vidění bylo zajímavé utkání. Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 55. minuty, kdy se konečně prosadili aktivnější domácí. Rondónův přizvednutý centr na zadní tyč poslal z voleje za Fabianskiho záda Jay Rodríguez!

Na tahu byla Swansea, ale domácí nadále hráli dobře a k ničemu hosty nepouštěli. Vlastně až do 70. minuty neměla Swansea žádnou další větší příležitost, přesto došlo čtvrthodinu před koncem zničehonic k vyrovnání. Rohový kop Clucase našel hlavu Tammyho Abrahama a začínalo se od začátku.

West Brom se v závěrečné fázi zápasu znovu dostal do tlaku, ale obrana Labutí tentokrát odolala. Konečná remíza 1:1 je nakonec ztrátou pro oba celky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 0:0

07.04.2018 13:30

Góly: -

Merseyside derby vítěze nenabídlo. Everton protáhl svou nemohoucnost, kdy svého městského rivala neporazil již osm let. Liverpool si po nic neřešícím výsledku komplikuje boj o druhé místo, který svádí s dalším rivalem Manchesterem United.

Karamelky v minulém zápase podlehly Manchesteru City, přesto manažer Sam Allardyce učinil jen jednu změnu v sestavě, kdy Calvert-Lewina nahradil Davies. Lodivod Reds Jürgen Klopp zasáhl do sestavy svého celku mnohem razantněji. Do obrany se nově postavili Clyne a Klavan, v záloze se vedle Angličanů Hendersona a Milnera postavil Nizozemec Wijnaldum a útočnou hrozbou měli být především Ings, Solanke a Mané.

První větší vzruch přinesla šestnáctá minuta, Solanke však nedokázal překonat domácího brankáře Pickforda. Na druhé straně o dvě minuty později prodloužil Tosun míč hlavičkou na Walcotta, před kterým odkopl míč Klavan tak nešikovně, že jej málem uklidil za záda vlastního gólmana Kariuse. Ve 23. minutě se centrovaný balón odrazil k volnému Bolasiemu, jehož gólovou ránu vyrazil skokem Karius.

Podobně jako Bolasie to zkoušel po půlhodině hry hostující Milner, jenže i nyní byl úspěšnější muž v rukavicích. Více příležitostí si však favorit do přestávky nevytvořil. Absence nejlepšího střelce Salaha byla znát až příliš.

Druhá půle dlouhou dobu nenabízela zajímavé momenty na obou stranách. Až na konci zápasu e do útoku hnaly především Toffees. Nejprve v 78. minutě nedosáhl na Bainesovu pobídku Tosun, byť tureckému reprezentantovi mnoho nescházelo. Tři minuty před koncem se Walcottovi podařilo ocentrovat přes Klavana na Tosuna, jenž však nezamířil přesně a na míč nedosáhl ani Coleman.

Následně Coleman přihrál střídajícímu Calvertu-Lewinovi, ale ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Everton tak i přes závěrečný tlak nedokázal vstřelit branku a s Liverpoolem remizoval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32273290:2484
2.Manchester United32225563:2571
3.Liverpool FC331910475:3567
4.Tottenham Hotspur32207564:2767
5.Chelsea FC32176954:3157
6.Arsenal FC321661061:4354
7.Burnley FC321310931:2849
8.Leicester City3211101148:4543
9.Everton FC331181438:5341
10.Newcastle United321081433:4138
11.AFC Bournemouth339111341:5338
12.Watford FC331071642:5937
13.Brighton & Hove Albion328111329:4335
14.West Ham United328101440:5834
15.Swansea City32881626:4532
16.Huddersfield Town33881726:5432
17.Crystal Palace337101633:5231
18.Southampton FC325131431:5028
19.Stoke City33691830:6327
20.West Bromwich Albion333121826:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (729)

Přidat komentář
nani92

Big Sam > Pep

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu odvážne tvrdenie...

Reagovat
stiflerovamama

Slabé derby, z našej strane spôsobené najmä zostavou, s Ingsom a Solankom sa toho moc vpredu vymysliet nedalo.

Reagovat
LokoLFC

Obzvlášť, když Solanke nedá gól ze 3 metrů... Everton se také nenechal zahanbit...

Reagovat
Staenly10

Stejně tak s těma bekama. Od Klavana se nějaký útočení čekat nedá, a od Clyna prozměnu zase nějakej normální centr nebo finálka.

Reagovat
SpecialOne

Tak Clyne se musí rozehrát byl dlouho mimo.

Reagovat
Kowe

On to nemuěl nikdy ale, v tomhle mu nějaký rozehrání nepomůže.

Reagovat
Staenly10

Stejně tak s těma bekama. Od Klavana se nějaký útočení čekat nedá, a od Clyna prozměnu zase nějakej normální centr nebo finálka.

Reagovat
Coutinho10

bod asi maximum při jejich formě

Reagovat
LokoLFC

Sakra to byla bída z obou stran.

Reagovat
YNWA__MSN

jenom ze strany Evertonu....Za LFC hrálo béčko

Reagovat
LokoLFC

Na to se nedá vymlouvat, ten Everton byl tragickej.

Reagovat
Staenly10

Hlavně, že se nikdo nezranil. Bod asi dobrej, s touhle sestavou. Až na těch posledních 10-15 minut se do ničeho nedostali.

A z Van Dijka čiší strašná jistota. Hned to v tom středu vypadá úplně jinak.

Reagovat
redyyz

Reagovat
cristiano.K.

měl Solanke rozhodnout v první půli, měl na to dvě šance. První poločas lepší my, druhý oni.

V druhé půli už jsme nestačili fyzicky, sice hrálo béčko, jenže ty hráči nemají zápasový rytmus na nejvyšší úroveň, když hrajou takový zápas po měsíci.

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem teda jenom až teď highlight a ten Solanke, co nedal...to je pak těžký, takže aspoň ten bod

Reagovat
Zaschrona

Zklamani, sice vetsinu zapasu jsme hrali uplny nic, ale sanci na vyhru tam bylo dost. Na druhou stranu jsme chteli ocividne jen bod, ten mame... Po dobrem zacatku a konci to byla dost slabota.

Pro pristi sezonu to chce znacne vylepsit stred zalohy. Kazdy lepsi tym nas tam prehraje.

Reagovat
LokoLFC

Hlavně utočníka č.2, co umí dát gól. Solanke nebo Ings už góla asi nikdy nedaj.

Reagovat
Zaschrona

Origi zpet by vam mel stacit, ne?

Reagovat
YNWA__MSN

Vzdyt Origi ve Wolfsburgu nehraje moc dobre ne?

Reagovat
Bandita_Harry

hrat som ho tam nevidel ale cely Wolfsburg hraje skoro na zostup, hra tam aj dost na kridle ale tych 5+2 je bieda, asi zle zvoleny klub v prvom rade

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby zapas..avsak mohlo skoncit 1:0, alebo 0:1 Karius tam mal v 1. polcase luxusny zakrok .. Klavan katastrofa, Solanke a Ings neukazali absolutne nic .. pacil sa mi vykom Milnera. Skoda ze oxovi nesadlo lepsie.

hlavne nikto zraneny pred odvetou.

Reagovat
Staenly10

Dneska nejlepší asi Milner, Dijk, a ještě se mi líbil celkem Wijnaldum.

Reagovat
Staenly10

Jinak - nebyl tam Barkley a hned bez prasáren.

Reagovat
Zaschrona

A bez Williamse s Mirallasem. Mr Yellow Card Barry a jeho nastupce Besic jsou taky pryc. Neco na tom je.

Reagovat
Staenly10

Jo, Williamse sem chtěl taky napsat a na Mirallase už sem dokonce úplně zapomněl. Až sem se divil, jak to dneska bylo čistý. Pro nás před LM jenom dobře.

Reagovat
Staenly10

Jo, Williamse sem chtěl taky napsat a na Mirallase už sem dokonce úplně zapomněl. Až sem se divil, jak to dneska bylo čistý. Pro nás před LM jenom dobře.

Reagovat
stiflerovamama

Ale teda do buducej sezony by to chcelo priviesť ešte nejakého schopného útočníka, Solanke ani Ings na to bohužiaľ nemajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude rozdíl hrát z křídla a hrot.. Solanke je prosě nemotornej, ale Ings se mi na středu vždycky líbil..nevím proč je tam dal spolu..

Reagovat
SpecialOne

To vám ještě chybí no, nevyšel Balotelli ani Benteke, škoda Sturridge, který je skleněný. Když u tebe vidím ten Dortmund, tak by mi tam náramně seděl Auba, s ním Salahem a Maném by byl protiútok takřka neubránitelný.

Reagovat
tomasinho

Nám stačí backup pořádný.

Reagovat
LokoLFC

Naopak, skvěle k nim sedí Firmino.

Reagovat
YNWA__MSN

Solanke hostovačka a Ingse prodat zpatky do Burnly

Reagovat
oli9

Reagovat
YNWA__MSN

Milner MOTM hrozne podcenovanej hrac

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Chce to cez leto stopéra. V žiadnom prípade nesmieme z dôležitej kostry pustiť nikoho. Nech sa Real aj pojebe. S Keitom budem nahánať City ak udržíme dôležitých hráčov.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

No pokud neporazíme tragickej Everton, tak nebudem nahánět nikoho. Nebo myslíš, že by dnešní zápas rozhodl stoper či Keita?

Reagovat
vodka

Can uz podepsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City na 4. místě s tím vaším Xhakou klidně nahánět můžete.

Reagovat
Bandita_Harry

Alderweireld ?

Reagovat
avicii

chce to cez leto zaloznika, niekoho kreativneho, miesto Couthina, ak sa mam pridat ze co nam chyba

Reagovat
Taiger

Kanovi vzali ten gol a dali Eriksenovi, kdo ho mel vsechno cpt?

(Zdar Hokaido )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam Kanea v klasice, ale Eriksena v draftu.

https://i.imgur.com/A356jiI.gif

Reagovat
Hokaido

Fakt že jo. Já ten gol ani neviděl a až doteď jsem to netušil.

Btw. proč jsi hrál bench boost teď? Není to škoda vzhledem k DGW?

Reagovat
Taiger

Chtěl jsem tě za každou cenu porazit v h2h. .....ale ne, já vůbec nevěděl, že nějaký double week bude ještě.

Ale podle mě bude úplně stačit mít 11 hráčů, co budou hrát DGW. Stejně jich tam 15 nenacpu, když nemám wildcard už.

Reagovat
Seydou Doumbia

Eriksen kapitán tak pohodička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký zápas, Stoke si za dnešný výkon zaslúžilo bod. Dosť dobre pressovali a odobrali nám veľa lopt v strede ihriska. Tri body potešili, doslova sme ich vybojovali. Nie náš najlepší výkon sezóny. Dúfam že sme týmto víťazstvom prispeli k zostupu Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester už stráca na Európu a Burnley 6 bodov. Stále verím viac Foxes, ale Burnley to takisto nejde nepriať.

Reagovat
Hokaido

Je to škoda, ale Burnley je prostě neskutečný a tu Evropu bych jim přál. Už už to před pár týdny vypadalo, že po „Pulisovsku“ ten zbytek sezony tak nějak dokopou, ale teďka zase 4 výhry v řadě a 3 výhry v řadě venku. Fakt klobouček. Dyche je určitě mezi třemi nejlepšími manažery sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký pěkný MUFC x MCI stream?

Reagovat
Hokaido

Spurs zase vítěznej gol z lehkýho ofsajdu. Pěkně jim letos rozhodčí pomáhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomáhají? Nepískají nám skoro vůbec žádné penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Dámy a pánové, pokud by Liverpool skončil nakonec 5.v lize, 4.byla Chelsea, zároveň by Liverpool vyhrál LM a Arsenal vyhrál EL, znamenalo by to, že by EPL měla v LM v příští sezóně 6 zástupců, nebo by 4.Chelsea ostrouhala jako onehdy Tottenham ??

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že by měla mít šest zástupců ale nejsem si jisty

mohli by to mít na tomhle webu coen.cz.wz

Reagovat
Zaschrona

5 zastupcu, 4. tym by ostrouhal

Reagovat
smazaný uživatel

a ak by bol LFC 4.?

Reagovat
Busby babes

tak by se to nemuselo resit.

Reagovat
Liquid

Ale zase by 4.celek nešel do předkola LM kam jinak chodí a tím by tam byly teda posuny nebo by snad do předkola šel 3.celek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze od tehle sezony uz z big 4 nejde do predkola nikdo. Proste prvni ctyrka z PL, PD, SA a BL ma jistotu.

Reagovat
Vsadim gule

Chelsea snad by tam snad musela být taky. Je snad jasné dáno ze top 4 má LM. S místem pro vítěze LM na další ročník se počítá automaticky ať hraje co hraje. Podle mě

Reagovat
Bandita_Harry

snad

Reagovat
Bandita_Harry

4 tim by mal cierneho petra

Reagovat
tuny

v tomhle případě ty gule radši nevsázej

Reagovat
Vsadim gule

Dobře

Reagovat
redyyz

max 5 s jednej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea neskončí před Liverpoolem, tak je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledny komentar pred onaniou mufanov

Reagovat
C-M@ster

Csaplár > Guardiola

Reagovat
kaaspis

Pověstná Csaplárova past opět sklapla

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

V suchem triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rozum

Reagovat
iamek

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar Kubajs.. a jaký jste byli? Pep v jednom tydnu přijde i LM i derby.. krása.. Manchester is Red

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ultrakokot, rozhodčí zmrd, United zkurvenci

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme

Reagovat
tnt03

Rádo se stalo

Reagovat
Counter

Pogba s Alexisem ve fanta draftu

Reagovat
vladis271

potom, že žiadny anglický rozhodca nebude na mundiale, čuduje sa tomu niekto?

Reagovat
Gazdo

Vcera to bol ultra tragicky vykon sudiho no

Reagovat
Godwinson

S takovou to úterý vypadá docela nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

United daj jeste titul.

Reagovat
Cobra

Já bych teď strašně moc rád viděl obličej Kubajse.

Reagovat
Busby babes

jinak teda moc nechapu, proc chtel komentator tu penaltu. Young trefil mic, pak i Kuna, ale tohle penalta neni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro každý viděl penaltu, jen ty a kiwi ne

Reagovat
SCELO

Reagovat
Busby babes

vyhrali sjme a presto si sem prisel napsat? co se deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, okuliare dole. Cista cervena a penalta. Stuplami napred trafil hraca.

Reagovat
Nikikrew

Coze ty si kaspar fakt

Reagovat
icka

Reagovat
slavex

děláš si srandu, ne? Tady mohl míč zasáhnout jak chtěl, šel v tom skluzu kolíkama napřed přímo do holeně.

Reagovat
Busby babes

trefil mic, ten mic mu pak poslal nohu nahoru a trefil ho, to je jasne.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

To snad ne tohle.

Reagovat
Nikikrew

Ty si fakt nemocný. Pochop ze tu nejde o loptu ty dilino

Reagovat
diastan

néééé

Reagovat
Mindas

Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

I kdyby to bylo jak tvrdíš, hráč ve skluzu je pořád za svoji nohu zodpovědný. Že trefil míč je v takovém případě bezpředmětné, protože to byla nebezpečná hra, která znemožnila útočníkovi zakončení.

Reagovat
Busby babes

viz nize.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

proti tobě bych nechtěl hrát asi

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji! Nova kategorie na silvestra nejtrapnejsi hlaska roku ma sveho viteze jiz v dubnu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
twelwer

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kopac

ved pokial to rozhodca nepiskne tak to je sikovne

Reagovat
diastan

Vy jste snad sjetí, celá 4ka

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
bbbauch

Sel do toho jak hovado..

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/DaMvv7UWAAANOQX.jpg:large

Když jdeš do zákroku takhle, je ve výsledku jedno, jestli ten míč lízneš, nebo ne.

Reagovat
diastan

Pár let zpět co šel kolíkama Kompas, tuším že zrovna Busby psal jasná červená a to se tehdá hráče ani nedotkl.

Reagovat
Busby babes

v tomhle kontextu by to pentle byla, to jasne. Jak pisu niz, ok, kdyby ji pisknul, tak se taky nemuzeme moc rozcilovat.

Reagovat
C-M@ster

Hmm a co kdyby šel do balónu takhle

https://i.imgur.com/At3FQ2W.png

Reagovat
Counter

Vždyť tohle je ještě horší

Reagovat
Busby babes

tohle je horsi? Hele ja chapu tvuj postoj a ok, sel tam ostre. Ale sel do skluzu, trefil balon a ten balon mu pak vyhodil tu nohu nahoru, jak je na tvojem obrazku, kterej si imho zvolil dost nestastne...

Ale me to jen prislo jako ostrej skluz ale ve vysledku cisty. Kdyby pisknul penaltu, tak to ale pochopim a nijak zvlast bych se asi nerozciloval...

Reagovat
Counter

Nemůžeš jít do skluzu skokem nohama ve vzduchu kolíkama napřed. Prostě nemůžeš. Absolutně nechápu, o čem se tady chceš bavit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

jo, ted to vidim jeste jednou a on vyskocil, to mas pravdu. obe nohy v jednom momente nad zemi, beru no.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

chlapáckej přístup, tak to má bejt

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já bych chtěl vidět, jak by si reagoval, kdyby tohle udělal třeba Otamendi na OT za stejný situace.

Reagovat
kiwwi

jak je toto horšie ako to vyššie?

Reagovat
Mimalu

nekontrolovaný skok do míče oběma nohama? Jeden záběr horší než druhý, tady se fakt nedá říct co je horší...

Reagovat
Counter

Tady je vidět, jak do toho skočil, obě nohy ve vzduchu.

Reagovat
kiwwi

horny obrázok je horší

Reagovat
LokoLFC

dolní, horní, dolní, horní... se zelím, se šípkovou, se zelím, se šípkovou... jak ve školce

Reagovat
Taiger

Jebe ti?

Reagovat
Taiger

WTF, jebe ti?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

však už dávno neplatí že stačí zahrát míč a jsi z obliga, když půjdeš do souboje nebezpečně, tak nemusíš ani protivníka trefit, zahraješ míč a stejně půjdeš po právu do sprch...

Reagovat
mithro

isiel do toho ako prasa. keby to bolo naopak, tak by sme penaltu urcite chceli.

Reagovat
alcantara

Presne o to len ide, trefit mic

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči

Reagovat
C-M@ster

Se moc dívali na HET ligu, tam se toto píská, ale PL je naštěstí ještě v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icka

ty jsi fakt smesnej

Reagovat
r.mrazik

ta pentle byla jasna...dokonce to bylo na cervenou

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

co je? podrazkou napred,ve vysce holene...vsak mu to parátko mohl zlomit...ze trefil mozna mic je preci jedno...

Reagovat
Taiger

Cecil je ohledně vás a Lišek neskutečně zaujatej, to jinak nejde.

Reagovat
C-M@ster

Spíš jsem zastánce tvrdé PL.

Nedělejme z toho španělskou ligu, kde se píská každej kýchanec.

Reagovat
Taiger

A tohle byl kýchanec?

Reagovat
r.mrazik

tvrda ano...ale ne takhle...

nemuzes tak jit preci podrazkou dopredu,kdyz tam ma nohu...je to o zlomenine

Reagovat
scheeza

Taky jsem za tvrdší PL,třeba jako to co udělal Pogba na Otamendiho ale ten zákrok Younga byl opravdu penaltovej a nikdo z nás by se nemohl divit kdyby ji nepískl

Reagovat
ADM

Nechápem tie narážky na "páratká" teda

https://i.pinimg.com/originals/f1/68/86/f1688657cb3be067283906929e61aee5.jpg

Celkovo má jedny z najmohutnejších noh z futbalistov

Reagovat
smazaný uživatel

Jako párátka určitě nemá, ale mohl jsi vybrat fotku alespon z tohohle století

Reagovat
r.mrazik

ale vsak to se jen tak rika...jasne,vetsinou hubenym noham...ale i tak...proste ze srandy paratka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mala to byť penalta... ale redka asi ee, až tak strašné to zas nebolo

Reagovat
Mindas

Redka taky. Za něco podobného tehdy dostal Kompas proti vám v FA Cupu. Rok 2012 nebo 2013.

Reagovat
Busby babes

tam dojel dost na to, ze to bylo asi 2 tydny po tom Eduardovi. To se FA kasala, ze tyhle zakroky bude prisne trestat a od te doby to zas pomalu jde dolu...

Reagovat
Mindas

Myslím, že Eduardo byl už dřív. Ale jo, tehdy toho bylo víc, tak se to dost tvrdě trestalo. Rychle se zapomnělo, no. I když tady je to spíš neschopností sudího...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakém Eduardovi?

Reagovat
Trand

Eduardo utrpěl zranění v roce 2008.

Reagovat
Busby babes

hm, to mas pravdu.

Reagovat
kiwwi

tam šiel ale kompas oboma nohami klasické sane

Reagovat
Mindas

Vždyť tady také. Jen tady šel víc po boku, ale obě nohy směřovaly k balónu/noze. Nebezpečné úplně stejně a paradoxně zde ho snad i víc trefil.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

nn Young mal práve tu jednu nohu pokrcenu a šiel bokom... som si istý ze práve to hralo významnú rolu pri rozhodovaní sudiho

Ja niesom zástanca toho "hral loptu neni to faul" takže penalta podľa mňa mala byť, ale na červenú to imho nebolo

Reagovat
Mindas

To by si chtel po Atkinsonovi hodne, aby si vsimal takovych detailu. On si v hlave hazel svoji obvyklou imaginarni minci. Pro me cervena bez debat.

Reagovat
popltak

Samozřejmě že není, jinak by ji rozhodčí písknul. Navíc u toho byl Aguero, do něho je povoleno kopat jak je libo, zmrda.

Reagovat
Busby babes

takovych reakci.

Reagovat
diastan

Nemáš trollit

Reagovat
Busby babes

ja netrolil. jen mi to fakt neprislo tak hrozny, spornej moment rozhodne. A ze to vyvola tolik reakci...

Reagovat
kvasha16

tak ono ti to este pride vtipne toho je na EF fakt schopny len mufan ty vole

Reagovat
Busby babes

ano, prislo mi to usmevne, ze to vyvolalo takove pozdvizeni. Tak a ted muzes jit moralizovat nekam jinam.

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Ten týpek měl na věc jinej pohled, nadhodil téma a baví se tady úplně rozumně. Dokonce pak usoudil, že se z prvního pohledu mýlil. Busby měl vždy v diskuzích normální komentáře a bavil se na úrovni. Nevím co tady zkoušíš za sračky..

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

+asi 100 dalsich

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se Aguerovi vrátily všechny jeho podobný zákroky, který taky nebyly potrestány. Jinak to penalta bohužel je společně s červenou...

Reagovat
t0mmy33MCFC

no co vim tak pokazde kdyz neco takovyho Kun udelal tak trestan byl..

Reagovat
tnt03

Já měl na věc podobný pohled z přímého přenosu. Pak z opakovaček jsem se jen podivoval, že je Young ještě na place Penalta, Red jasná. :-)

Reagovat
Swarley

řezat je dokud to jde, ať pak vzpomínají na respekt...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

To byl ale Pogball. Modří neandrtálci Jesus, Otamendi, Fernandinho a spol. trošku neunášeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!! De Gea je asi nejlepší gólman, kterého jsem kdy viděl. Je opravdu neskutečný. Takhle vypadá rozdílový hráč a kandidát na zlatý míč, pokud by to měl dostat brankář, žádný kiksář jako Neuer.

Tohle byl typický zápas jak z FIFY, kdy soupeř má 2 střely a dá 3 góly a ty prostě nedáš, ani kdybys chtěl dát vlastňáka.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
iamek

. Tento týden má podepsat, tak snad to klapne. Si zaslouží cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

agent říkal, že chce plat na úrovni Alexise a Pogby, nasrát, dát mu klidně 700k

Reagovat
iamek

A pak, že se někde neshodneme

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Fotbal nemá logiku.

Reagovat
Rozum

Manchester is Red.

Reagovat
LFC182

to jo city sou mistři

Reagovat
tunkic

Aha

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Nikikrew

Atkinson opat nesklamal, strašný curak ktorý patri na dochodok, otras ako slaby si abg rozhodcovia. Ak si niekto dovolí nebezpečnú sklzacku v 16 na cercenu ten kokot rozpazi ruky, nech ide do pice aj spoku s Deanom. Odpad a hnus!

Reagovat
diastan

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Naprosto smesny, ze v PL porad jeste neni VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

je pak otazka, jak by to bylo aplikovany, protoze tady to Atkinson videl a hned rozhodl...

Reagovat
Mindas

Tohle není o VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

ovar

Reagovat
Zaschrona

Od toho tam ma byt ten VAR, aby Atkinsona upozornil, ze se prehledl...

Reagovat
Mindas

Od toho tam ma byt FA, aby Atkinson si uz nepiskl. Uz pred lety bylo pozde.

Reagovat
Zaschrona

Tyhle chyby se opakuji porad, neni to jen pripad Atkinsona. Zatimco VAR podstatnou cast chyb mohl odstranit v kazdem pripade...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim no.. rozhodčí a s nimi bohužel i jejich chyby jsou prostě součástí hry. Vždy to tak bylo a doufám, že i bude.

Reagovat
slavex

No po prvním poločase to byl od United hrozný výkon a mohli být rádi, že to neskončilo třeba 4:0. Pro nezaujatého diváka super, že se druhý poločas tak zvedli a byl z toho pěkný zápas. Remíza by tomu asi slušela víc, protože City těch golovek neproměnili strašně moc.

No a Atkinson to od té nepísknuté penalty na Kuna těžce nezvládal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som, ze Manchester United je protekcny tim. Asi malo sledujem Premier League.

Reagovat
66pepo66

Nevedel som, ze nieco taketo dokaze napisat praved fanusik Barcelony, ale ze ma to neprekvapuje

Reagovat
EXoRcIsT

City maju titul viac menej isty ale mohli by ich Spurs porazit nech preskocia Liverpool a MU ich este trosku dotiahneme bodovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Tyhle sólo jízdy o titul jsou na nic. Lepší se o to rvát dva tři týmy do posledních kol :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto sa len tak nezabudne. Mourinho otočil u Guardiolu z 2-0 po polčase. Nechápem.

Bohužiaľ veľmi ovplyvnené tou situáciou Young-Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

A to som veľmi zvedavý, ako tento zápas ovplyvní hráčov pred LM. Mohlo to byť pohodových 4-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný druhý poločas! Parádní derby, které mělo všechno, na tohle derby se bude dlouho vzpomínat!

Reagovat
diastan

Za týden si na něj nikdo nevzpomene, teda krom Atkinsona

Reagovat
Vsadim gule

Neboj vzpomene ...

Reagovat
diastan

Tak samozřejmě může no, ale vzhledem k našemu titulu za 1-2 týdny docela bezvýznamná událost

Reagovat
tnt03

Na to vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě, nejsem naštvanej, ale smutnej. Tohle byl prostě zářez od rozhodčího jako prase, ale i tak se mělo vyhrát, těch šancí byla hromada. Těžko říct něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul v kapse takže v piči

Reagovat
cristiano.K.

Sterling místo toho, aby dal tři goly a byl vyhlášen hvězdou zápasu, tak je za tragéda

Reagovat
Mindas

Klasika. Příště z hovna bič.

Reagovat
Grahf

Jožko im musel cez prestávku sľúbiť, že rezignuje, keď to otočia

Reagovat
Tuard.MUTD

Neskutečný obrat! Pogba MOTM!

Reagovat
tunkic

Sterling MOTM

Reagovat
kiwwi

super teraz čítať tie komentáre pod prevkom po polčase

Reagovat
Carrick

Jako že Smalling patří do Champu?

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

tak to je samozrejme pravda

Reagovat
Carrick

Ale prosím tebe.

Reagovat
kiwwi

no nepros... totálne tragicky hráč a nechcel by som ho ani keby som trénoval WBA...

mam k nemu strašnú averziu

Reagovat
Carrick

Jako backup je úplně v pohodě, navíc srdcař, United DNA, do kádru patří.

Reagovat
kiwwi

ani omylom, nie to ešte do základu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

to mozna, bohuzel hraje zaklad...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

to porad plati.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Tvoje?

Reagovat
kiwwi

nie, tvoje

ale nemyslel som to vysmesne pretože by som na nich po polčase nevsadil ani deravý groš a toľko nadávok co tu padlo ešte asi nikdy...

len je to proste sranda jak sa dokáže vo futbale situácia zmeniť za 15 minút

Reagovat
Counter

Eh, United jsem tam ani v nejmenším nenadával. A když to otočili, tak jsem je náležitě pochválil, včetně Mourinha.

Reagovat
kiwwi

prečo práve nadával?

ironické komentáre a tak

Reagovat
Counter

Jsi psal o nadávkách.

Ironické komentáře píšu na adresu Mourinha s MU za jakýchkoli okolností

Reagovat
kiwwi

myslel som u mňa doma

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

Jožko im musel cez prestávku sľúbiť, že rezignuje, keď to otočia

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca pomohol manU?

Reagovat
vladis271

dávno som nevidel jasnejšiu pecku rovnako ako som dávno nevidel faul na redku vo vápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...škoda...

Reagovat
Vsadim gule

To mě pos*r

Reagovat
Godwinson

No ty vole

Reagovat
mithro

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
diastan

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
TopinB

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Infi

Reagovat
Mates_Matesović

Už jsem na to přišel - Kubajs byl určitě o půli pochválit hráče City v šatně.

Reagovat
mithro

Jose on Pogba: "If it is true his agent has offered him to other clubs, now his price has gone up.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

223 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okamzite prodat!

Reagovat
Busby babes

doufam, ze to je jedine co k tomu rekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: “We’re not the team people think we are. We’re not as bad as people think. I’m not a bad manager as people think i am. We beat Liverpool, Chelsea. Manchester City.” #mufc [Sky]

Kdyby nekecal, beztak do kabiny vletěl SAF a všem nakopal prdele

Reagovat
Counter

Tak hlavně že Sevilla byla mnohem lepší a zkušenější tým než jeho vyjukaní chudáčci.

Reagovat
kiwwi

ty si proste nemôžeš pomôcť

Reagovat
Counter

Jen jsem parafrázoval Mourinhova slova.

Reagovat
tnt03

Vyléčenej?

Reagovat
Swarley

Sevilla by City smázla, podívej, co s něma udělal Liverpool

Reagovat
Counter

Já hlavně viděl, jak Sevilla tenhle týden dostala 4:0 od Celty, Iago Aspas hattrick.

Reagovat
Swarley

všichni víme, že tohle Liverpool provařil, ještě jim to musíš připomínat...

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla hrála vyrovnanou partii i s bayernem, arsenal by porazila hladce, united s obtížemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Pogba je neuveriteľný hráč, je to najlepší záložnik svojej generácie. Žiadny Kroos alebo Bruyne, ani jeden z nich v sebe nemá tú silu a zároveň eleganciu ako Paul.

Lukaku, Pogba, Baily či De Gea. To sú všetko hráči maximálnej svetovej kvality na ktorých môžeme stavať

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
frezi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Ty si co za týpka?

Reagovat
smazaný uživatel

je žiaľ ženského pohlavia

Reagovat
Taiger

Jestli to není zrzka, tak to plně chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

To by vše vysvětlovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

viac info poskytni

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, ale tento uživatel je troll, vždycky plácne do diskuze nějakou očividnou sračku a čeká na reakce, ani se to potom nesnaží obhajovat, protože ví, že to je sračka. A nikdy jsem na internetu neviděl ženského trolla a na fotbalovém portálu už je to vyloučeno úplně. Nedivil bych se, kdyby to byl druhý nick nani92.

Reagovat
smazaný uživatel

možné to je...

Reagovat
smazaný uživatel

nani má styl. Tahle demence je imo opravdová.

Reagovat
nani92

ja tu mám copyright na 92 (zlatan92,ramos92)

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

ja som presvedceny ze to je zayo

Reagovat
smazaný uživatel

áno, je tgo jeho štýl, možné to je... alebo možno je to nejaká zakomplexovaná tlstá dievčina, aj to je možné, tak si ju predstavuj, ak je to reálne ženská

Reagovat
smazaný uživatel

predstavujem*

Reagovat
nani92

tieto myšôienky s ktorými viacmenej aj súhlasím by som sa nebál napsíať aj pod svojim nickom

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je zayo? Palike?

Reagovat
Busby babes

nani92

Reagovat
tunkic

Reagovat
nani92

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

najlepsi zaloznik na svete zahral dobre proti top timu po prvy krat v dresu united hmm.. sa tomu ozaj rozumies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

yaza taught you well

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

btw od sezóny 2010-2011 sme po prvý krát porazili v lige každého

Reagovat
Taiger

A stejně vám to je k hovnu.

Reagovat
kiwwi

alebo nám to pomohlo k 2. miestu no

Reagovat
Taiger

Není už vám přece jedno, jestli skončíte 2. nebo 4., jak říkal Swarley? A že vám je to úplně jedno, protože je důležitá Top4?

Reagovat
kiwwi

a ja som swarley?

Reagovat
Busby babes

to jsem rikal ja a rikam to porad. 2. nebo 4. je porad stejne blba sezona. Jedine pozitivum pripadneho druheho mista bude to, ze to bude znamenat zlepseni oproti lonsku. Bohuzel letos City nastavili latku vysoko a my to nedokazali dorovnat.

Reagovat
Swarley

Podle mě, naučte se fakt číst

Reagovat
tnt03

Reagovat
r.mrazik

jako...opravdu? mrkni na tabulku

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are now the only team undefeated at home this premier league seasonUnverified account

aspoň nejaké pozitívum

Reagovat
Vsadim gule

Jak kruté

Reagovat
cr7sux

Reagovat
diastan

Ok toto je dobré

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je mu i podobny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Pogbicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Tady jsi fakt zase totálně mimo, je to moje zlatíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty si moje zlatíčko

Reagovat
Swarley

Já vím, nikdy nepochybuj Olko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

#fantadraft

Reagovat
Swarley

Na to seru, já jsem rád za něj. Tohle potřeboval jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Pogba sa dnes oficiálne zaplatil, už môže hrať do konca kariéry u nás piču

Reagovat
9augi9

Neboj sa, aj bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto link na younga a aguera?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Hrál míč

Reagovat
r.mrazik

aguero mel velky stesti,ze mu to paratko nezlomil...

Reagovat
Busby babes

to ho nauci tam priste nelezt. kdyby to napalil na tribunu a usetril cas, tak se mu to nestane. #FDF

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Godwinson

Aneb jak vygumovanej musí hráč být, aby šel takhle v šestnáctce do hráče.

Reagovat
El Cid z City

dopadlo to dobře, penaltu teď už vem čert,hlavně že kun je zdravej, přeci jen,bude MS

Reagovat
Mindas

Jako mě nejvíc na tom zákroku vytočilo to, že se jednalo právě o Kuna, který se vrací po zranění a citelně chybí. Asi u Danila bych tak nevybouchl.

Reagovat
diastan

Jak říkáš Navíc o výhru jsme se připravili v první řadě my a ne nepísknutá pecka.

Rozhodčí sice nasral, ale o titul nás už nic nepřipraví, tak proč si ještě chvíli nepočkat. dnešní zápas budu mít už zítra na párku

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Za me jasna a zluta. Hodne podobny faulu Verts Hazard, ale tam to aspon bylo do lytka a ne na stojnou nohu.

Reagovat
PP

to prostě není možné toto neodpískat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál míč

Reagovat
smazaný uživatel

Hral, ale byl to nestastny sklouznuti nohu po zasahu na balonu a mohlo to dopadnout spatne. Je to vzdy sporny a da se to obhajit pro jakoukoliv stranu. Rozhodci mohl take pisknout cokoliv a obhaji to...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky cemuz bych se slitoval a dal mu jen zlutou. Jinak by sel rovnou do sprch.

Reagovat
Free_player

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiala dnes poprvé prohrál zápas kde vedl 2-0

Reagovat
Busby babes

kazdopadne k zapasu.: prvni pule byla tak strasne bidna, ze jsem letos od nas podobnej bezkrevni vykon jeste nevidel. to vypadalo, ze ti hraci posledni mesic trenujou individualne a videli se prvne na rozcvicce. Absolutne zadne nasazeni, tymovost, nic. Navic strasne chyby smerem dozadu. Tam to melo City zazdit. Nepromenili a to se jim vymstilo. Druhej diametralne jinej, zacli jsme konecne hrat, vic napadat, hrat daleko odvazneji a bylo to znat. Chyby vzadu tam byly porad a City asi melo i druhej polocas vic sanci, ale my byli hrozne efektivni. Ve vysledku z toho byl dobrej zapas, celkem otevrenej fotbal, hodne golu a pro nas dulezity vitezstvi. Fakt bych neveril, ze tak bojacnej tym z prvni pule v sobe najde moral na to s tim jeste neco udelat. Doufam, ze to, jak jsme hrali v druhe puli bude pokracovat. Pogba vejs zahral dobre. Ale porad bych si od nej predstavoval lepsi vykon. Vetsi nasazeni a tak.

Smalling hrdinou, ale on jinak... Bailly dneska taky pozicne casto uplne mimo.

Atkinson to teda posral, City budou nastvani a pravem. Ale me se teda nelibil celej zapas, nastavil hrozne zvlastni metr.

Reagovat
Mindas

On podle mě nic nenastavoval, on je prostě takhle bídnej celou svojí kariéru.

Reagovat
Busby babes

ano, i to je samozrejme moznost.

Reagovat
diastan

Reagovat
scheeza

Penalta se určitě pískat dala a asi i měla,každopádně pamatuje si tady někdo ten zákrok Brava na Rooneyho před rokem? To byla pencle daleko větší a píštalka sudího taky mlčela,ted se to akorat otocilo

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar zase uradoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba: „Michael Carrick is helping me a lot. Everytime after training he is showing me videos saying, ‚look, look at this. You can kill, nobody can stop you‘.“

Z něj bude skvělý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nebude, kdyz hraje Pogba porad hroznou picu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stále máme šanci vyhrát titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme šanci být u toho, až ManCity vyhrajou titul

Reagovat
smazaný uživatel

A jo sakra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

taková šance je 2x za život!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jí zažiju potřetí.

Reagovat
Manik...

tak máš minimálně 2 životy, gratuluji

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
blade115

A pak že se titulu ani nepřiblížíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrajú titul, musia čakať na výsledok United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Nebelung

Reagovat
stas87

Plne chapem, ze ziadny anglicky rozhodca nebude oxidovat na Mundiale. Myslim ze na jesen nejaky kaspar odpiskal uplne nezmyselnu penaltu v zapase Stoke-West Ham...

Niekedy clovek nechape, ako sa moze futbalom zivit kopyto ako Sterling. Dneskom sa nic prevratneho nestalo, titul aj tak urobi. Som zvedavy, dokedy bude mat Guardiola so Sterlingom trpezlivost. Tie jeho zakoncenia su fakt absolutne smiesne. Co si ja pamätam, tak on väcsin svojich golov dal do prazdnej po prihravkach spoluhracov.

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezóne už zachránil nejeden zápas a zariadil dosť bodov na to, aby s ním mal trpezlivosť.

Reagovat
Busby babes

vsak Sterling je tuhle sezonu skvelej. Rozhodl nekolik zapasu. Dneska mel proste den blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie tvoje názory na všetko anglické

Reagovat
smazaný uživatel

Zdržal som sa, ale chcel som napísať to isté.

Reagovat
smazaný uživatel

On je strašný kreten

Reagovat
stas87

Maso, uz to tu zabal. Nebavis nikoho tym, ze si zalozis dalsich 50 uctov. Kreten ostane rovnaky pod kazdym dalsim nickom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano každý kdo tě nemá rád Masopust

Reagovat
stas87

Rozhodcovia su naprosti tragedi, to snad nechces a nebude spochybnovat. Co sa tyka Sterlinga, tak s tebou o tom debatovat nebudem, pretoze ho budes branit kvoli tomu, ze hral za Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas len s rozhodcami, ináč si dosť mimo. Aj minule s Walkerom si bol mimo.

Reagovat
stas87

U Walkera som hodnotil len ten jeden konkretny zapas. A ten sa mu nevydaril...co tam mas dalej?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Snad radši abys zůstal v BL sekci a u sázení. Sterling je jeden z nejbodovějších hráčů téhle sezóny napříč všemi soutěžemi.

Reagovat
stas87

Spochybnujem niekde jeho bodovy prinos? Co ak prestane bodovat a bude predvadzat tie svoje smiesne zakoncenia?

Reagovat
blade115

Tak Cavani taky zahodí na každý gól nejméně 3 tutovky, ale dokud bude dávat 30 gólů za sezónu, asi se nikdo nebude divit, že se živí fotbalem. To samé Sterling. Jaký má smysl řešit "co ak"?

Reagovat
Hokaido

Když už jsme u toho:

https://streamable.com/41fxm

Zdravím Miguela.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Wtf ten sprint

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pingla

Reagovat
Nebelung

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nejde snad zahodit

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj to tak radšej.

Reagovat
Svatej

to je špička

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on radši napíše že je kopáč jako i všech Čechů a Angličanů. Strašný šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako neutralovi mi to bylo celkem jedno, ikdyz by se nam hodila ztrata united, ale Pogbovi jsem tu odplatu za Guardiolovu podpasovku celkem pral a celkove za to jakou bidu v poslednich mesicich dostava. Hrozna skoda, ze. A City tak obrovsky naskok, ten dalsi zapas mohl mit super naboj, kdyby jsme byli jeste v dosahu.

Reagovat
tnt03

Tak tak..

Reagovat
nani92

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagoval na faul na Pogbu. ....

Reagovat
kiwwi

ja som si viac užil jeho 2 asistencie

Reagovat
nani92

2 a pol asistencie

Reagovat
iamek

Aktualizované: Podľa informácií Manchester Evening News sa vrcholní predstavitelia Manchesteru United na čele s Edom Woodwardom cítia podrazení zo strany Mina Raiolu, keďže s ním momentálne rokujú ohľadom pár vyhliadnutých hráčov, ktorých by chcel klub z Old Trafford v lete získať. Vedenie United dokonca zvažuje, že ukončí spoluprácu s týmto agentom, ktorého vyhlásenia ohľadom Guardiolu a Pogbu považuje za zahanbujúce a neseriózne, pretože v posledných dvoch rokoch práve cez Raiolu kúpili 4 hráčov – Paula Pogbu, Zlatan Ibrahimoviča, Henrikha Mkhitaryana a Erica Baillyho.

To by nebylo zlé

Reagovat
redyyz

ale on s vami este skoncit nemieni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nebelung

Reagovat
maxton

slovami klasika : skuseny trener presne vie, kolko golov moze dostat v prvom polcase aby to v druhom vedel otocit

Reagovat
tnt03

Tak tohle byl mistrovský tah Mourinha, o tom žádná

Reagovat
redyyz

OT: v MLS zmenili podla VAR cervenu na zltu atl vs lfc

Reagovat
Swarley

fungovat to v PL, Arsenal by ještě natahoval unbeaten

Reagovat
Lacko_Boh

ano ? :) Myslis ? :) Ja nevieeeem (:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

neviem ci by sa v konecnom poradi PL nieco zmenilo, par golov/tvrdych zakrokov by sa uznalo a par zase nie

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič krásně omlátil ty kecy Pepka o jeho pojebanou hlavu.

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel

Bola to sice len Premier League, ale vcerajsie manchesterske derby sa mi docela pacilo.

Reagovat
CHONG

Hypediola

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl Guardiola Pogbu

Reagovat
Switchback

Sam Allardyce: “If my 2 league games against Liverpool this season had been a Champions League tie, we’d have gone through. That’s something my critics won’t tell you.”

Reagovat
Swarley

Big Sam

my City taky vyřadili, Sevilla by je zničila na prach...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Welbeck je supr treti utocnik

Reagovat
mithro

OT: SAGAN

Reagovat
alcantara

Skvely vykon. S tym placom ma v poslednej dobe trosku sral, ajked frustracia je trosku pochopitelna, dnes ale zavrel hubu vsetkym. Totalne zasluzene vitazstvo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
redyyz

na paradu

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere je debil, vobec mi nebude vadit ked odide

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie je hlavně srdcař, kterýho potřebujeme!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jeho srdciarstvo je postavene na tom, ze sa chova ako debil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel blbosti prosím.

Reagovat
masly008

Reagovat
Minister

Reagovat
Taiger

Tobě začlo solidně jebat poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vodka

jenom s tím čechem to trošku přehání..

Reagovat
Frony

nejvíc nesympatickej hráč v týmu

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mastný Chobot

Welé vždy som ti veril

dúfam, že si týmto zvýšil cenu a v lete pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vyzerala hra Saints bez dvojice Boufal-Redmond? Hughes ich zatiaľ veľmi nevyužíva, čo je dosť zvláštne. Pred tým bolo 2x 442 a na krídle JWP a Tadic.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro prohru Man City i v příštím kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ale bylo by zajímavé sledovat jejich čtvrtou prohru v řadě

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have the 7th best defence in the league — 41 goals conceded.

Arsenal have conceded 43.

Newcastle's defence today was assembled for £16.5m.

Shkodran Mustafi alone cost £36m.

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
vodka
Reagovat
Kixi Syhimour

Moeys

Reagovat
Whitemedia

Průměráci doplnění hráči, kterým už je to u prdele a vedeni trenérem, který už se taky vidí někde hodně daleko od Londýna.. to je fakt sen..

Reagovat
Whitemedia

a mezi nimi chudáci Azpi a Kanté..

Reagovat
kiwwi

Mourinho vás zničil

Reagovat
cristiano.K.

vydrž prtka vydrž, na tebe taky dojde.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho to ničení rozjel

Reagovat
kiwwi

a za to si zaslúži rešpekt

Reagovat
YNWA__MSN

Moyes

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
nani92

pripútaní v sedadle letíme v lietadle čo o chvíľu spadne..Chelsea

Reagovat
avicii

vyborne Chelsea doma hrame s Bournemoth, Stoke, Brightonom a vonku s WBA a prave s Chelsea... to uz musime uhrat a sustredit sa viac na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné, jak ještě minulé kolo, ve stavu zápasu, kdy nad námi Chelsea vyhrávala, ztrácela na 4. místo 2 body, a teď, o 150 minut herního času později, už je to 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestibodove zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi > ozil

Reagovat
Seydou Doumbia

Dnes se vyvrátili dva mýty. Iwobi umí nacentrovat a Welbeck dát gol.

Reagovat
Hokaido

OT:

https://streamable.com/t0cq0

Formuli jsem minulý rok vůbec nesledoval. Může mi někdo vysvětlit, co jsou ty jiskry?

Reagovat
fajdax

něco tře o zem

Reagovat
Swarley

tak nejen slapadla

Reagovat
cristiano.K.

to záleží kolik je vody, i jiskry mohou lítat ze šlapadla.

Reagovat
Ligter

ty legendární dovolenky na Aralském jezeru

Reagovat
fajdax

furt to samé dokolečka dědo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Vettel měl narozeniny.

Reagovat
kvasha16

mala by to byt podlaha

Reagovat
cetto

Sleduju každej rok akorát sestřihy, ale mám pocit, že jiskry lítaj už hodně dlouho. Spíš ale záleží na profilu okruhu a na struktuře povrchu. Tady to vypadá, že ta rovinka je celkem prohlá, takže ten zadek tře o povrch víc

Reagovat
Snatus

A jsme zase na začátku. Když Conte přicházel, neměl jsem radost. Přišel Mourinho v.2 a to se potvrdilo, zajistil krátkodobý úspěch a znovu se rozesrala neskutečně kabina takovým způsobem, že jsem zvědavý na další existenci Chelsea. Krom Azpiho tam nemáme žádného srdcaře jako za starých let, jenom partu hráčů, kteří vyplakávají, že chtějí odejít tam a jinam.

Obrovská chyba vedení a jsem zvědavý, jak to napraví. Jak psal včera Blade, nejraději bych viděl kupu juniorů, kteří dohrajou sezonu, to se samozřejmě nestane, takže ta a samá sestava bude hrát pořád, nehledě na výkony. Snad nový kouč nakopne našeho nejlepšího útočníka, kterého máme v Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jediné pozitivní, že máme na hostování 3 fakt top hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma, Michy a RLC

Reagovat
smazaný uživatel

A ti 3 top hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen, Llorente, Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

fajn hráči, ale ti nás nezachrání, leda tak, pokud návrat Zoumy donutí odtáhnout Cahilla..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zachrání, určitě by byly nadstavba oproti Cahillovi, Drinkwaterovi, Moratovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Snatus

Reagovat
Nikikrew

Zapas som nevidel ale som rad ze sme sa chytili. Auba je super, veľmi sa teším na budúcu sezónu, spolu s Lacom im by to mohlo klapat.

Mustafi nesklamal, strašne trápny darovaný gol. Kolko bodov a golov sme darovali tuto sezónu je na zamyslenie, najma pre vedenie kupit stopera a mozno aj brankara.

Welbeck asi životný zapas co?

Reagovat
smazaný uživatel

News: Emre Can has just bought a house in Liverpool according to #adamrovecomedian

Meh?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

investuje do nemovitosti, chytrej tah.

Reagovat
vodka

+ zdroj rove comedian je taky super

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

to som si nevšimol, asi to bude pičovina teda ...

Reagovat
tomasinho

Je to nějaký komik a borec, co dělá management, je z Liverpoolu přímo. Zní to šíleně, ale možná to úplný shit není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaa.dik za ozrejmenie. Preto som to tu dal...:)

Reagovat
nani92

Comedian + Hlavne spravy + Zem a Vek

Reagovat
Busby babes

Liverpool are interested in signing Marouane Fellaini this summer and are set to offer him a three year deal. #mufc [L’Equipe]

Jako je to blabol, ale pojd mi.

Reagovat
SCELO

si si meno pomili anthony martial

Reagovat
vladis271

no fuj

Reagovat
mithro

to by bola parada a tri roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppovi by som veril aj keby chce Welbza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl nenapadá mě kombinace hráč x tým, která se k sobě hodí míň

Reagovat
smazaný uživatel

guard iola podrzel mouthinha. nemala prdelni vyrovnanost kdyz sedmy burnley ma 31 golu stejne jako 18. southampton. ale teda chelsea huli neskutecne a vsem. curtains close...asi nejzabavnejsi rocnik.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DaSusRbWsAAvGzu.jpg

BBC team of the week. Smalling a Young.

Reagovat
tomasinho

Young by měl být rád, že mu nepískli dvě penalty a v první půli ten pomezní na jeho straně byl na fetu. Jak tam jednou asi 10 vteřin držel Sterlniga kolem pasu, pak ho skopnul a vůbec nic se nepísklo K tomu teda 2 penalty. Ono na fetu je asi BBC.

Reagovat
Busby babes

1 penalta

Reagovat
tomasinho

2. Ruka v úvodu plus ta kosa na Kuna.

Reagovat
kiwwi

za ruku ee... to proste nebol úmysel, smykol sa, padol a lopta mu narazila do ruky

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=QgTQj-m_-hI

No a? Ved zabranil jasnej sance Sterlingovi ktory bol uplne sam pred brankarom.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
Busby babes

tu ruku bych nepisknul. To byla proste smula.

Reagovat
Nikikrew

a co ze to bola smola? To je ako nejaky dovod?

Reagovat
Mimalu

no hned druhý bod je v rozporu, ta vzdálenost byla obrovská a ani ten míč neletěl nijak zvlášť rychle

Reagovat
Busby babes

jo, protoze hrac, co upadne a opira se o tu ruku plnou vahou s ni muze v pohode uhnout. sorry jako, tohle moc neberu. Umysl tam rozhodne nebyl, prislo mi ze se i snazil tam jeste na Jonese nacpat hlavu, ale jak byl v pohybu opacnym smerem uz tam nedosahl a trefilo mu to ruku o kterou se opiral...

Counter nebo nekdo sem taky daval to, ze v situacich, kdy hrac upadne po souboji a dotkne se rukou mice by se penalta piskat nemela. Tohle je podobna situace.

Reagovat
ajouki

Ale on se o tu ruku neopírá protože spadnul, ale protože se hlavou pokusil o zabránění situace, která vznikla po jeho pádu. Kdyby jen spadnul, tak doklouže za brankovou čáru, je mimo hru a Sterling dává do prázdné. Young ale chtěl úmyslně zahrát míč, udělal k němu pohyb horní částí těla a v ten moment musel použít nepovoleně ruku v původním směru míče. Jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

ehm, muzes mi nejak vysvetlit co zabranilo tomu, ze nedoklouzal za tu brankovou caru? Nehtama se zaryl do zeme nebo jak tomu mam rozumet?

Reagovat
ajouki

To byla nadsázka, že jo. Ale přesunul těžiště, aby se mohl dostat blíže k míči a zkusit ho hlavou dostat pryč. Však ta ruka ani není v přirozené pozici, jde vidět jak zůstává daleko za tělem. Kdyby nešel horní polovinou těla směrem k míči, tak si vykloubí rameno.

Reagovat
Busby babes

a co by v tenhle moment pro tebe byla prirozena pozice? ze by ji mel u tela? Spadl si nekdy? kam si dal ruku? upazil si jak vojak a proste si rozbl hubu? uplne si to nemyslim...

Reagovat
ajouki

Tak o to ale přeci nejde.. jde čistě o to, že kdyby se nepokusil úmyslně zahrát ten míč a dokončil pohyb, tak ten míč rukou nezahraje. Pokračoval by ve směru pádu a byl mimo dráhu míče. Já beru, že to nejde dohromady s jeho úkolem na hřišti, ale pak je to prostě penalta. Ty když padáš, tak se přirozeně snažíš jít hlavou proti objektu, který letí za tvým tělem?

Reagovat
Busby babes

tak se podivej na to video niz. fakt nevim, kde tam vidis to, co popisujes. Jeho pohyb pokracuje porad stejne smerem k brane, ruku dal normalne pod sebe, jak to udela kazdej kdo takhle podklouzne a trefilo mu ji to no.

Reagovat
ajouki

Tady se lišíme, protože já tam vidím úmyslný pohyb hrát míč poté, co podklouznul. Podívej se na záběry z více kamer, ne jen na tenhle, kde nejde vidět skutečný pohyb. Třeba tady: https://wittyfutty.com/2018/04/video-ashley-young-controversial-handball-vs-manchester-city/

Jasně tam uvidíš, jak podklouzne, ale místo přírozeného pádu skáče směrem do míče, který je v tu chvíli za ním.

Reagovat
Busby babes

ok, ja to vidim jinak. a ten muj zaber mi prijde nejprukaznejsi, tam je to nejlip videt. Skace... no ok.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HenryBushnell/status/982659149224992769

ja to tam teda nevidim, spadl na tu ruku a tou nepohnul... zkusil mic trefit hlavou, ale nedosahl na to.

Reagovat
vodka

jednoznačně tam chtěl nacpat hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nebyl to "deliberate act", coz je pro zapiskani ruky urcujici.

Reagovat
Nikikrew

super, lenze zabranil jasnej sanci Sterlinga z ktorej by na 90 percent padol gol, aj ked Sterling no...

Reagovat
kiwwi

chapes tomu, ze na zapiskanie ruky tam musi byt umysel? Preto sa ruka nepiska ani v x dalsich pripadoch a tiez to moze zabranit golu

Reagovat
Nikikrew

Berem, ale potom tie pravidla su velmi nestastne pretoze toto bolo zabranenie jasnej sance a na nejake nahody/smolu by som teda netoleroval.

Napr tuto https://youtu.be/3NSUpBplw-8?t=11m12s

Sice horsia kvalita ale je vidno, ze to je ruka ktora brani strele na branu ( ruka samozrejme neumyselna). Chcem len tym cele povedat ze prekazit sancu/gol kvoli neumyselnje ruke mi nepride dvakrat ferove.

Reagovat
Busby babes

no a presne tuhle situaci bych treba jako penaltu nepiskal.

Reagovat
Busby babes

coz vlastne ani podle pravidel bylo spravne. strela z bezprostredni blizkosti, nemel sanci se vyhnout.

Reagovat
Nikikrew

ok a ta Youngova?

Reagovat
Busby babes

to jsem popsal niz nebo vejs, ze bych tu Youngovu ruku taky nepiskl. Smula pro City, ze to zmenilo smer te prihravky, ale Young proste podklouzl a trefilo mu to ruku o kterou se opiral.

Reagovat
kiwwi

on s tou rukou nemal co ine urobit a v pravidlach to je popisane, ze rozhodca to musi brat do uvahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze v pravidlech o ruce nic o zabraneni sanci neni, tak neco takovyho proste sudi ani nemuze brat v uvahu. Ten link od mithra vejs jsou kompletni pravidla, nic vic tam neni.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jen za sebe dodoam, ze jsem dlouhodobe proti temhle penaltam, kdy hrac jde do skluzu, ale jak machne rukou do vzduchu, coz je v ten moment prirozenej pohyb a trefi mu ji to. Tam si proste rikam, co ma ten obrance delat?

Reagovat
Nikikrew

S tymto ja problem nemam, obranca sa smykol a nestastne ho trafila lopta do ruky ale sam vies ze goly padaju aj po smolnych/nestastnych situacii

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

I když z mikea se tu dělá až moc velký kopyto...

Reagovat
Busby babes

ani ne, jen to proste neni stoper do zakladu velkoklubu. On se od te doby, co prisel prakticky nikam neposunul. Mel jednu super sezonu a to je vsechno...

Reagovat
vodka

a že byl sezonu a půl náš nejspolehlivější hráč v poli už tak nikdo nevidí...

Reagovat
mithro

myslis pod van Gaalom? v takom systemu mu to slo. ale ked nie je zakryty alebo ma rozhoravat, nastava problem.

Reagovat
r.mrazik

prace s micem je prumerna,to beru...ale jinak se tu na nej nadava az moc zbytecne...

ona je i vec takova,ze posledni mesice Matic nejak nestiha...

Reagovat
mithro

je to priemerny obranca, s priemernou rozohravkou, ktory je nachylny na robenie chyb. casu mal dost, vsak je u nas uz hrozne dlho. az na to jedno obdobie, ked hral kvalitne a bez chyb, to bolo slabsie, nez sa cakalo.

Reagovat
r.mrazik

je to nadprumerny obrance s prumernou rozehravkou...no...cele obdobi za pet let je takove slabsi ze jo

Reagovat
Busby babes

Matic to proti City posral u toho druheho golu, ale rict, ze nestiha... no nevim, posledni mesic zaqs patril k nasim nejlepsim hracum.

Reagovat
r.mrazik

neni uplne spatny...rozehru ma skvelou...

ale mrkni,jak je mnohdy ten stred volny...obcas je mimo pozici,obcas nestiha sveho stredniho zaloznika...obcas se stahuje az moc ke stoperum...

Reagovat
Busby babes

byl, jenze uz taky rok a pul neni a to je ten problem. Je u nas 8.sezonu, mel by byt tahounem te obrany a k nemu se pridavat nejakej mladik nebo tak. Ale je to spis naopak.

Reagovat
r.mrazik

tak mi rekni,kdo je jako ted u nas spolehlivy? a nejenom ted,ale posledni dobu?

Reagovat
Busby babes

nikdo. Bailly je trochu mimo no. Me se libi Lindelof jak hraje. Ten by mel ted hrat porad aby se vyhral.

Reagovat
r.mrazik

tak vidis...na mikea tu prska klasicky akorat kiwwi,kterej ho nema rad...a jestil to po nem budete prebirat,tak se nad sebou zamyslete

Reagovat
vodka

kiwwi už takhle vyhazoval i Evanse, který pak 2 roky patřil k nejlepším stoperům v lize...

Reagovat
r.mrazik

to asi jo...ale evanse jsem vyhazoval taky...na konci byl u nas priserny...

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne k tematu...Mike neni tak spatny,jak se tu z nej dela...

Reagovat
kiwwi

je, je dokonca horsi ako bol Evans

ja si nemozem pomoct, ale to proste neni United material...je to hrozny downgrade oproti Riovi s Vidom a jediny co sa ako tak priblizuje k standardom je Bailly a v top forme aj Jones, ale u nich dvoch je zase hrozne to IP

Lindelof sa mi tiez zatial vobec nepaci, ale jak on, tak Bailly maju 22 rokov takze ten priestor tam je, Smalling ma uz 28 rokov a neposunul sa vobec nikam, jeho strop je jasny a je to pod latkou ktoru by sme mali v United mat

Reagovat
r.mrazik

horsi jak evans neni...

United materialu tam neni relativne dost...ale ze bych si vybral zrovna smallinga...no budiz

oproti Riovi s Vidicem je pokles u kazdeho stopera,to je tezky

Reagovat
smazaný uživatel

až na Lindelofa. Podle mě je docela ok, lepší než Smalling určitě.

Reagovat
mithro

david

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne Solanke tam mal byť

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Younf v sestavě kola. Na DP hodnocení 2/10 a teď v sestavě. Zápas jsem neviděl, tak jak teda zahrál ?

Reagovat
Busby babes

skvele zabranil Aguerove sanci. Ale jinak nic moc, do sestavy kola bych ho rozhodne nedal. vylozene nehorel, ale nic extra taky imho nepredvedl.

Reagovat
Busby babes

i kdyz treba proste vsichni ostatni LB hrali jeste hur no...

Reagovat
BrainBlender

To je kouzelný. Byl celkem nic moc. A přidal hraní rukou ve vápně a skluz přes mic na nohu na červenou a pently. Nic z toho Atkinson neposkytuje, tak asi mu to přidalo body :D

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej 2/10 měl jen za první poločas ne

Reagovat
iamek

Za první měl 1/10 myslím

Reagovat
Busby babes

The FA will not take any action on Herrera for 'spitting' on the Man City badge. City will be fined £25,000 for receiving 6 yellow cards

Herrera: https://twitter.com/martinortiz97/status/982669701447913472

Reagovat
Grahf

Reagovat
Svatej

Achjo...fakt ubohej srac..

Reagovat
Busby babes

sis nikdy neodplivl?

Reagovat
Cobra

Ty jsi strašný zaslepenec.

Reagovat
janinho

ty si o objektivitu nezavadil v zivote asi ani nahodou... toto nebolo podla teba umyselne znevazenie supera????

akoze mne je samemu zle z toho co niekedy predvadzaju napr. Alli alebo Lamela. ale Herrera je o 2 parniky najvacsia spina celej ligy. Costa sa aspon netvaril jak svaty ale tento tu nema ani stipku respektu voci nikomu.

Reagovat
Busby babes

me je to uplne fuk, nechapu, ze se z toho dela takova afera.

Reagovat
Busby babes

a druha vec je, ze slusnej clovek si pred znakem City odplivne pokazdy.

Reagovat
Grahf

ja by som sa na ich znak rovno vysral, to by bolo adekvátne

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí, že se přesně na tom místě při nástupu do prvního poločasu posrala celá vaše jedenáctka?

Reagovat
r.mrazik

nase jedenactka se tam na zacatku posrala...jedenactka city se v tom pak vykoupala...si vyber

Reagovat
kvasha16

Reagovat
janinho

no tak vam teda chlapci gratulujem k trofeji "zapas na city".

ale vyskakujete tu jak keby ste mali co oslavovat. sak sa na mestskeho rivala kukate s 13bodovou stratou a reci mate silne jak keby ste povyhravali neviem kolko trofeji. mne toho SAF zacina byt normalne luto, lebo po tych stovkach milionov uhrat EL a krasne 2.miesto... to sa teda nepodari kazdemu. ManU zaziva v poslednych rokoch najhorsie obdobie od vzniku PL ale je mile ze kinderfans sa vedia zabavit aj na kretenoch typu Herrera.

Reagovat
r.mrazik

co to je proboha zas vykrik?

titul se posral uz mnohem driv...tenhle zapas byl o necem jinym...

city melo celou sezonu uzasnou a porazit je,je porad hodne dobry vysledek...nehlede na to,ze to bylo u nich a ze tim neziskali titul...

mame jako brecet nebo co?

mame horsi obdobi...stejne jako treba real,kdyz mela barca dream team...nehlede na to,koukni se na tabulku La Ligy,jak na tom jsou tymy...

logiku neradovat se z vyhraneho derby proti nejlepsimu tymu PL u nich doma nechapu...blazne

a ze je herrera trouba na tom nic nemeni...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Slušnej člověk se ho snaží respektovat a nevnímat, ostatně jako každej jinej znak na světě. Nějaký plivnutí je úplně mimo a Herrera je prostě debil.

Reagovat
Busby babes

ja bych si spis tipl, ze si proste cestou ze hriste odplivl a vubec nevnimal na co... ale tak kdyz z toho nekdo chce delat aferu, prosim.

Reagovat
janinho

ty by si aj Meciarovi uveril ze to vsetko robil z lasky k Slovensku (keby ti prave tato verzia hrala do karat). nestrapnuj sa este viac...

Reagovat
Busby babes

a ty zas veris kazdy konspiracni teorii, ne?

Reagovat
vodka

z tohoto dělat ale aféru je taky kokotina, to nemuselo být vůbec úmyslné plivnutí na ten znak

Reagovat
Hokaido

Mně přijde, že moc dobře věděl, co dělá. Navíc za stavu 2:0 po herně tragickým poločase... Imo klasickej Herrera...

A aféru z toho nedělám, ani bych ho netrestal. Spíš mi jde o morální stránku věci.

Reagovat
Busby babes

fandis Chelsea a Sparte, takze na kazani o moralce muzes zapomenout. vejs jsem napsal jak to na me pusobi. Kdyby nekomu plivnul do ksichtu tak chapu, ale takhle...

Reagovat
vodka

"přišel" to už máš nějak nastavenou optiku, fakt je, že na něho plivl, otázka je, jestli vysloveně na to logo, nebo na zem a to nemůže vědět kromě něj nikdo.

Reagovat
Svatej

Tohle omlouvani tim, ze nevidime lidem do hlavy, se hrozne miji ucinkem, kdyz vime, ze takovy sracsky jednani ti jedinci proste delaji casto kvuli svy povaze, navic uz z toho pohybu i smeru hlavy je celkem jasne videt, co bylo jeho umyslem, takhle se normalne nefluse...

Se timhle tempem casem dostanem do zbytecnych absurdit, jako ze se Suarez po tom super vykonu vlastne jen hubou nadechoval a omylem pristal zubama nekomu na ruce, Costa zas omylem nekomu slapnul na nohu a Keane se tenkrat pri prokopnuti souperova kolena jen protahoval, protoze ho tahalo lejtko... pokud takovyhle kretensky chovani budou fanousci tolerovat nebo omlouvat, tak tu budeme mit takovych herreru plnou prdel a jsem si celkem jistej, ze si budete rvat vlasy, protoze tentokrat uz nebudou jen v tom vasem tymu..

Reagovat
vodka

jako obvykle mimo. já třeba taky vím, že diskuse s tebou nemá skoro smysl, protože si furt meleš svoje, zacyklíš se na nějaké hovadině a o které se nikdo nebaví a o podstatu buď ignoruješ, nebo o ní naschvál nepíšeš... to dokázals i výběrem těch příkladů a zakončením úplnou hovadinou.

Reagovat
Svatej

Jasne, proto ses na ceste za tvou pravdou tak odvazne pustil do vecnyho vyrazovani jednoho prikladu za druhym logickyma argumentama a neschovaval se jako mala holka za serii univerzalnich dospelackych recicek. Hlavne se za kazdou cenu vyhnout diskuzi, kde placnes alibistickou sracku a doufas, ze to nejak projde.

Reagovat
vodka

ne, pointa je, že tady prostě není o čem diskutovat, kdo chce, tak tam vidí úmysl, kdo se na to podiva střízlivě, tak nemá diskutovat o čem, protože těchto odplivnuti máš milion. Že se to tady sešlo je sice pěkný, ale bez jakéhokoliv komentu k tomu není diskutovat o čem, kromě toho, že si tady vymenis svůj pohled na věc, který beru, ale tím to končí. Pěkný večer aspoň takový, jaký mám já...

Reagovat
vodka

+ teda, to mi neda, co presne z tveho prispevku povazujes ty za logicky argument? + prosim kt tomu uved jakoukoliv logiku, co si myslis, ze je relevantni...

Reagovat
kiwwi

škoda energie

Reagovat
Busby babes

ja si takhle odplivavam celkem bezne... to k tomu tvemu: takhle se normalne nefluse...

Reagovat
Hokaido

Chtěl jsi citovat „přijde“, ne?

Ale tvou pointu chápu. Je pravda, že můj názor už je vytvořenej a nic ho nezmění. Pokud to opravdu nevidíš jako úmysl, tak zrovna tobě to věřím. Neshodneme se, ale nemám s tvým názorem problém. Pravdu se stejně minimálně pár let nedovíme.

Reagovat
vodka

to je právě ono, se mužem dohadovat o dojmu z toho, ale fakticky je to jen o tom, že tobě to přijde jako naschvál a mne, přestože to nemůžu vyloučit, to jako naschvál nepřijde, bez jakéhokoliv důkazů je to jen ztráta času.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
blade115

Tys nám poslední dobou hrozně zkiwwiovatěl...

Reagovat
Svatej

Hele ja vim ze tohle by hrou se slovama dokazal obhajit i jedinec, kterej ma jen prodlouzenou michu, ale vzdyt ti musi bejt jasny, ze nejde o nejaky odplivnuti z potreby.

Herrera je fakt ztelesneni naprosto vseho, co na fotbale uplne nenavidim. Je to ubulenej vecne se vztekajici picus, kterej ma monopol na nezvladani, neustale fnuka, pada, ale pak se rozciluje kdyz on sam fauluje. Fakt je jen malo hracu, kteri by byli aspon srovnatelne na presdrzku jako on.

Jediny, co mu hraje k dobru je to, ze narozdil od tech dnesnich manicek opravdu touzi po vyhravani. Bohuzel si za tim chodi presne zpusobem, kvuli kterymu se ja sam nerad priznavam, ze jsem sam fotbalista, protoze se tim v podstate radim presne k takovym ubozakum, jako je Herrera. Fakt nevim, kde se ve vyvoji ve fotbale stala chyba, radsi Diery a Keany, nez Hererry a Suareze...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

je to parchant, ale je to nas parchant.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nejpravděpodobnější je, že to bylo z potřeby, ale využil situace a mířil neomylně naschvál.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Svatej

Prislo mi to legracne napsany

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Anderko

Reagovat
bbbauch

To nezvladani tady pri kazdym zapase, kdy Ander nastoupi

Reagovat
Svatej

Takovy osobnosti sjednocuji lid

Reagovat
smazaný uživatel

A co Young, ten za Aguera nedostane dodatečný trest? Za skočení kolíkama proti noze by mohly být 3 zápasy, ne?

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

keby mu niekto zlomil hnatu nech sa nanho nemusime pozerat, moc ludi by si nestazovalo

Reagovat
diastan

Reagovat
bbbauch

krasnej pristup

Reagovat
r.mrazik

to u tebe taky ne a preci jen ti to nikdo nepreje

Reagovat
Swarley

Obdobně kdyby zrušili City...stezoval by si jen kubajs ze čtyř účtů a mindas...

Reagovat
diastan

nemuzes nazor vasi 4ky vydavat za vetsinu ...obzvlast kdyz se pletes.. vetsina by se obesla bez toho vaseho produkovaneho hnusu, stejne uz jen dozivate z minulosti, takze by stacilo jednou za cas trochu s respektem zavzpominat a byli by jste spokojeni i vy

Reagovat
Swarley

takových už bylo

Reagovat
smazaný uživatel

They are just scousers in disguise.

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

To by spíš sedělo na jiné

Reagovat
Busby babes

hlavne by pak Tottenham byl co? Birmingham in disguise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Samozřejmě nešťastná náhoda...

Reagovat
mithro

UnitedDUDUDU

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: "Aguero fit after Young tackle? He dived." #mulive

Reagovat
Swarley

Taková Mourinhovinka

Reagovat
cristiano.K.

700. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tak snad Conte neudela zadnou “Mourinho season”

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City měli nejdřív vyhrát quadriple, to se nepovedlo, tak z toho měl být treble, to ovšem taky nevyšlo, tak chtěli alespon double, no s tím to taky nevypadá moc nadějně, tak chtěli alespon výhru titulu v zápase nad největším rivalem, ale upss to taky neklaplo hlavně at už za mnou nikdo nechodí s tou hláškou, že je tohle nejlepší tým v historii PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele