33. kolo
07.04.2018 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Swansea City 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi West Bromwichem a Swansea. Domácí ještě čtvrthodinu před koncem sahali po výhře, ale konečné slovo měl Tammy Abraham. Remíza 1:1 je pro oba celky spíše ztrátou. WBA zůstává beznadějně poslední, Swansea je patnáctá.

Šance WBA na záchranu Premier League jsou po další domácí ztrátě zase o něco menší. Přitom začátek byl v jeho podání velmi dobrý. West Brom začal hodně aktivně a ve 12. minutě musel předvést první těžký zákrok brankář Fabianski. Domácí svého soupeře prakticky k ničemu nepouštěli, sami však nedokázali vstřelit kýženou první branku. Pět minut před koncem prvního poločasu za to málem zaplatili. Do ojedinělé příležitosti Labutí se dostal André Ayew a domácí si výrazně oddechli, protože Ayew jen těsně netrefil branku! Přáno nebylo ani Rodríguezovi, který ve čtvrté minutě nastavení zblízka donutil Fabianskiho k dalšímu fantastickému zákroku.

První poločas na The Hawthorns tedy branku nepřinesl, nicméně k vidění bylo zajímavé utkání. Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 55. minuty, kdy se konečně prosadili aktivnější domácí. Rondónův přizvednutý centr na zadní tyč poslal z voleje za Fabianskiho záda Jay Rodríguez!

Na tahu byla Swansea, ale domácí nadále hráli dobře a k ničemu hosty nepouštěli. Vlastně až do 70. minuty neměla Swansea žádnou další větší příležitost, přesto došlo čtvrthodinu před koncem zničehonic k vyrovnání. Rohový kop Clucase našel hlavu Tammyho Abrahama a začínalo se od začátku.

West Brom se v závěrečné fázi zápasu znovu dostal do tlaku, ale obrana Labutí tentokrát odolala. Konečná remíza 1:1 je nakonec ztrátou pro oba celky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
MCFC_8

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele