33. kolo
07.04.2018 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Leicester City - Newcastle United 1:2

Newcastle pokračuje ve skvělých výkonech z posledních týdnů a natahuje šňůru neporazitelnosti na tři utkání. V Leicesteru se do vedení dostal již v prvním poločase a do konce zápasu jej neztratil.

Manažer Lišek Claude Puel učinil v sestavě dvě změny. Obě nastaly v záloze, kterou vyztužili Adrien Silva a Fousseni Diabaté. Strakám vyšly poslední dva domácí duely proti Southamptonu a Huddersfieldu, tudíž kouč Rafael Benítez neměl žádný důvod k jakýmkoli změnám.

Hosté mohli jít do vedení již ve 3. minutě, kdy si Pérez naskočil na rohový kop, ale Schmeichel v bráně domácích byl připraven. V 18. minutě již byl úspěšný Pérezův spoluhráč Shelvey. Ten před pokutovým územím obalamutil Maguireho s Morganem a umístěnou střelou poslal Magpies do vedení.

Ve 37. minutě unikal po pravém křídle Mahrez, jehož postup zastavil až v pokutovém území Dummett. Penalta se však nepískala zřejmě i proto, že alžírský fotbalista dost přidal pádu. Ještě před přestávkou se ze hřiště musel odporoučet zraněný Iborra, kterého nahradil Choudhury.

I do druhé půle nastoupili lépe hosté. Gaylův přímý kop se ale mezi tyče nevešel. Leicester následně převzal iniciativu, ale do šancí se dostával sporadicky. Čtvrthodinu před koncem si navíc neporozuměli domácí stopeři se Schmeichelem, čehož využil Pérez přesným lobem, kterým zvýšil vedení Newcastlu.

Naději dal Foxes v 84. minutě Vardy, který do prázdné branky dorazil hlavičku střídajícího Okazakiho. Definitivní pojistku na vítězství hostů mohl přidat Ritchie, ale ve své šanci těsně minul. I bez jeho zásahu se Newcastle po závěrečném hvizdu mohl radovat ze zisku tří bodů.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Beros

Pojďme ty lišky stáhnout z kůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím ve výhru Magpies ,ale myslím si ,že bod by byl dobrý pro obě strany .

Reagovat
NuFc23

1:2

Reagovat
Beros

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele