Premier League - souhrn 32. kola

08.04.2017, 15:22, aktualizováno 10.04.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
Crystal Palace zdolal Arsenal a udělal výrazný krok směrem k udržení. Everton přestřílel Leicester City, Manchester United veze povinné body ze Sunderlandu. Další výhru si na své konto připisuje Tottenham. Kohouti si tentokráte poradili s Watfordem, městského konkurenta porazili 4:0. Na tento výsledek ještě v sobotu odpověděla Chelsea, a to triumfem v Bournemouthu. Liverpool otočil utkání ve Stoke, Manchester City doma přehrál Hull...

Crystal Palace - Arsenal FC 3:0

10.04.2017 21:00

Góly: 17. Andros Townsend, 63. Yohan Cabaye, 68. Luka Milivojević (pen.)

Trvalo to třináct zápasů a téměř 38 let, ale děsivá série je u konce. Crystal Palace konečně doma porazil Arsenal, a to ve velkém stylu. Rozložený tým Arséna Wengera pod náporem diktátu skvostného tria Zaha - Benteke - Townsend absolutně selhal a po porážce 0:3 může na účast v příštím ročníku Ligy mistrů pomalu zapomenout.

Gunners ztrácí na kýžené čtvrté místo už sedm bodů, což je příliš i přesto, že mají oproti Manchesteru City zápas k dobru. Při současné formě by se Kanonýři měli ohlížet spíš pod sebe, vždyť prohráli čtyři venkovní zápasy v řadě a ve všech inkasovali po třech gólech. Naopak Crystal Palace pokračuje v raketovém vzestupu, z posledních šesti zápasů vyhráli pětkrát.

Dnes to nebyl Mamadou Sakho, kdo ze zadních řad vládl hře Eagles, ústřední roli hrála ofenzivní letka, se kterou si obrana Arsenalu nebyla s to poradit. Vše začalo už po čtvrthodině hry, kdy Benteke ve vzdušném souboji přejel Gabriela a po ose Townsend - Cabaye - Zaha se míč dostal do prázdné kapsy ve vápně zpět k Townsendovi. Ten mezery mezi obranou a zálohou využil a ukázkově otevřel skóre.

Arsenal měl obrovskou územní převahu, ale byla velmi povrchní. V úvodu utkání se o střelu pokusil jen Elneny, ale Hennessey vytáhl dobrý zákrok. Do šestnáctky se borci ve žlutém odhodlali až zásluhou jednookého mezi slepými Alexise Sáncheze, který v krátkém časovém úseku dvakrát pálil a jednou taktéž Hennesseyho prověřil. Velšský gólman si poradil i s Gabrielovou hlavičkou po rohu.

Crystal Palace byli skutečně málo u míče, ale když už, stálo to za to. Tolikrát omílaná ofenzivní trojka krytá Cabayem hrála fantasticky, a tak nebylo překvapení, když si Benteke na sklonku poločasu patičkou narazil se Zahou a pelášil do šance. Tentokrát ale třetí gólman Arsenalu dokázal zasáhnout.

Jenže diktát Orlů pokračoval, a přestože Bentekeho ránu po kombinaci Zahy s Townsendem zblokoval Bellerín, po hodině hry se domácí druhé branky dočkali. Townsend uvolnil na pravé straně Zahu, ten vrátil míč Cabayemu a z jeho kopačky už míč zaplul až do sítě. Jen za čtyři minuty Andros Townsend završil svůj skvělý výkon i vybojovanou penaltou, byť opakovaný záběr ukázal, že šlo do značné míry o simulaci.

S nařízeným pokutovým kopem si každopádně poradil Milivojević a pro Arsenal už nebylo cesty zpět. Kelly navíc vzápětí na zadní tyči skvěle odpravil míč před Giroudem, jenž mohl vrátit Kanonýry do zápasu. Nestalo se tak, a tudíž si domácí mohli závěrečné minuty užívat třeba jako Wilfried Zaha, jenž u brankové čáry technickými finesami bavil ochozy a třeba Özilovi nasadil patičkou housle.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 4:2

09.04.2017 17:00

Góly: 1. Tom Davies, 23. Romelu Lukaku, 41. Phil Jagielka, 57. Romelu Lukaku - 4. Islam Slimani, 10. Mark Albrighton

Generálka na Atlético Madrid se Leicesteru nevydařila a stále ještě úřadující šampión poprvé pod Craigem Shakespearem prohrál. Everton nakonec přestřelku v Goodison Parku zvládl lépe, prosadil se čtyřikrát, oproti dvěma zásahům Lišek. V útoku Toffies znovu řádil Romeu Lukaku, vydatně podporován Kevinem Mirallasem.

Zaplněný Goodison Park zase jednou zažil famózní první poločas, ve kterém padlo dohromady pět branek. Everton se ujal vedení už v první minutě, kdy nezastavitelný Mirallas prošel až do šestnáctky a i když obrana Leicesteru dělala co mohla, Everton dotáhl akci do konce a Tom Davies překonal Kaspera Schmeichela. A rekace Lišek? Okamžitá a úderná. Gray potáhl balón až k pokutovému území, kde jej rozdal do strany Slimanimu a ten přízemní střelou ve 4.minutě vyrovnal. Následně neuběhlo ani šest minut a Leicester výsledek otočil. Volný přímý kop z ne úplně ideální pozice rozehrál Albrighton a jeho rána trochu překvapivě zapadla pod břevno.

Everton tedy brzo nabyl, rychle pozbyl. Toffies měli spoustu času s výsledkem něco udělat a činili tak ve 23.minutě. Prudký centr na malé vápno dopravil do sítě Romeu Lukaku a začínalo se od začátku. V prvním poločase to navíc nebylo vše. Ve 41.minutě si hosté nepohlídali rohový kop a Phil Jagielka hlavou vrátil vedení na stranu Toffies.

Domácí věděli, že pokud vstřelí čtvrtý gól a tím utečou Liškám na rozdíl dvou branek, budou velmi blízko důležitému vítězství. Evertonu se to skutečně podařilo po necelé hodině hry a znovu se tak stalo po rohové kopu. Mirallasův centr nedokázala obrana Leicesteru odvrátit a Lukaku svojí druhou brankou v zápase zvýšil na oněch 4:2.

To už bylo pro Leicester hodně obtížné. Everton se navíc uchýlil k defenzívě a v podstatě pohodlný náskok udržoval. V 88.minutě se ještě blýskl zákrokem proti ostré ráně Hutha golman Robles a více už atraktivní utkání nenabídlo.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 0:3

09.04.2017 14:30

Góly: 30. Zlatan Ibrahimović, 46. Henrich Mchitarjan, 89. Marcus Rashford

Tak tentokrát žádná remíza. Manchester United splnil povinnost a na půdě posledního Sunderlandu bez větších potíží zvítězil 3:0. Rudí ďáblové položili základ svého triumfu v prvním poločase, kdy nejprve vstřelil úvodní gól zápasu Zlatan Ibrahimovič a krátce poté uviděl červenou kartu domácí Sebastian Larsson. Oslabení Black Cats pak ve druhém dějství inkasovali ještě dvakrát. Sunderland je tak zase o něco blíže sestupu a jeho smutná série bez vstřelené branky pokračuje.

Sunderland dokázal držet krok s favorizovaným Manchesterem rovnou půlhodinu, do té doby se sice spíše bránil, ale ofenzivní hvězdy hostů držel na uzdě. Mourinhova parta toho na Stadium of Lights opravdu moc nepředvedla, vlastně teprve až ve 29.minutě vystrašil domácí fandy technickou střelou Lingard a co se nepovedlo jemu, to zvládl o minutu později zbožňovaný Zlatan Ibrahimovič. Na jeho přesně umístěnou ránu Pickford prostě nedosáhl.

A populární Ibra byl při chuti a za chvíli připravil šanci pro Fellainiho, toho však odzbrojil asi nejlepší hráč domácích Oviedo. Závěr prvního poločasu byl pro Černé kočky přelomový, nejprve Anichebe po efektivní otočce kolem Baillyho donutil k zákroku Romera, čímž odmítl vyrovnání a za další tři minuty přišel o Sebastiana Larssona. Ten šel ve středu pole dost nešikovně do souboje s Herrerou a sudí vytáhl z kapsičky rovnou červenou kartu! Rozhodnutí arbitra Pawsona bylo dost kontroverzní a zákrok Larssona by možná snesl spíše žluté ohodnocení, ovšem Pawson se rozhodl tak, jak rozhodl a Sunderlandu nastaly krušné časy.

Manchester se rozhodl nic neprotahovat a hned po změně stran zvýšil na 2:0. Mikhitaryan dostal ve vápně prostor i čas a křižnou ranou dodal řadám United potřebný klid. Druhá branka Rudých ďáblů utkání paradoxně uškodila, protože hosté se za dalšími góly rozhodně nehnali a spíše šetřili síly. Podle průběhu zápasu bylo jasné, že Sunderland na body nedosáhne, měl však ještě jiné přání a to ukončit střelecký půst. Blízko byl po přihrávce N'Donga zkušený útočník Defoe, ale bohužel pro Cats si nesrovnal mířidla a balón poslal hodně nad.

United se dočkali ještě jednoho zásahu v poslední minutě a hádejte kdo v něm měl prsty. Zlatan Ibrahimovič připravil přesnou přihrávkou gól pro generačně mladšího Marcuse Rashforda, který tak uzavřel brankový účet utkání.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 1:3

08.04.2017 18:30

Góly: 42. Joshua King - 17. Adam Smith (vl.), 20. Eden Hazard, 68. Marcos Alonso

Tottenham hodil do pléna rukavici a Chelsea ji bez problémů zvedla. Zápas v Bournemouthu probíhal po celou dobu podle plánů Antonia Conteho, jehož svěřenci se během prvních dvaceti minut dostali do dvougólového vedení. Před pauzou sice Cherries dokázali snížit, ale po změně stran nedostali šanci na zvrat. Krásným přímým kopem navíc skóre pečetil Marcos Alonso. Chelsea tak stále drží sedmibodový náskok.

V první minutě ale měla Chelsea namále, když Fraserův centr zle tečoval David Luiz a Thibaut Courtois musel vytáhnout skvělý reflexivní zákrok. Lídr tabulky měl v první půlhodině hry velikou porci štěstí, a to hned u příležitosti otevření skóre. Výtečný návrat do sestavy prožil Victor Moses, ten si užíval volného prostoru na pravé straně, a tak mohl v sedmnácté minutě přihrát do vápna Diegu Costovi, jenž za pomoci tečujícího Adama Smithe rozvlnil síť.

Za tři minuty už to byla čistá paráda od svěřenců Antonia Conteho. N’Golo Kanté v sobě probudil kus Fábregase, úžasným dlouhým míčem poslal do samostatného nájezdu Edena Hazarda a následoval ukázkový hokejový blafák zakončený gólovou střelou do prázdné branky. Kliku si ale Chelsea opět vybrala na opačné straně, kdy parádní akci Bournemouthu div nedovedl k dokonalosti Afobe, ale trefil jen tyč.

V závěru poločasu se ale štěstí přece jen obrátilo proti Chelsea, a to hned dvojnásobně. Na začátku gólové akce Cherries byla ruka Smithe, který mohl rozjet rychlý brejk. Joshua King se pak poblíž rohu vápna rozhodl vyzkoušet svou výtečnou střeleckou formu a povedlo se. Jeho střelu totiž tečoval David Luiz a míč zapadl přesně do šibenice. Norský kanonýr tak zaúčtoval už devátý gól z posledních devíti zápasů.

Bournemouth zkoušel navázat na gól do šatny a po pěti minutách druhého dějství pálil zpoza vápna Fraser, jenže branku těsně minul. Chelsea poté dostala do rukou otěže utkání a bez větších potíží držela hubené vedení. Když jej pak překrásně zakrouceným přímým kopem navýšil Marcos Alonso, nebylo co řešit. Čtvrtý gól měl po Pedrově dobré práci na noze Victor Moses, ale díky Borucově skvostném zásahu zůstalo na výsledkové tabuli svítit skóre 1:3.

Více informací k zápasu

Manchester City - Hull City 3:1

08.04.2017 16:00

Góly: 31. Ahmed Elmohamady (vl.), 48. Sergio Agüero, 64. Fabian Delph - 85. Andrea Ranocchia

Nic jiného se nedalo očekávat. Manchester City si v domácím utkání s Hullem spravil chuť po čtyřech zápasech bez vítězství a vyhrál hladce 3:1. Tigers prakticky nedostali čuchnout, přesto se museli částečně porazit sami. Než po změně stran pojistili výhru Citizens Agüero s Delphem, vstřelil si úsměvný vlastní gól Elmohamady. V závěru už jen Claudio Bravo opět nechytil jedinou střelu na bránu a nechal snížit Ranocchiu.

Manchester City tuhle výhru potřeboval jako sůl, v boji o Top 4 se zase trošku vzdálil pronásledujícímu tandemu Arsenal - Man Utd. Sedmibodový náskok však tlumí dva zápasy k dobru pro oba mančafty. Hull naopak ani přes porážku nemusí příliš naříkat, Swansea totiž též prohrála a Tigers stále shlíží na sestupové příčky s dvoubodovým náskokem.

Jejich venkovní forma je ovšem naprosto úděsná. Ze čtrnácti posledních zápasů (včetně dnešního) uhráli jeden jediný bod! Proto se dalo očekávat, že budeme svědky jasné záležitost. A tak se i stalo. Po většinu zápasu Manchester City jasně dominoval, především ovšem co do držení míče. Už po pěti minutách nicméně Jakupović musel krýt dvě obrovské šance Silvy a Saného.

Citizens pálil jednu rachejtli za druhou, ale Sané, Agüero i Delph svými pokusy branku míjeli. Neuspěl ani Touré z přímého kopu, byť ten aspoň Jakupoviće prověřil. Až po půlhodině hry tak daroval Manchesteru City vedení Ahmed Elmohamady. Centr aktivního Navase si s přehledem sklepl do sítě a pohřbil naděje svého týmu.

Hull fantasticky zareagoval a na pár minut vládl hřišti. Parádní kombinaci předvedl na levé straně a do velké šance se dostal Niasse - sám před Bravem byl ale rychlostí a přesností distribuce zaskočen a míč se od něj jen tupě odrazil.

Po změně stran se naopak ujala hned první vlaštovka Man City. Sterling úžasně pronikl do vápna a stříleným centrem dostal míč k Agüerovi. Ten propálil neobratného Elmohamadyho a zvýšil na 2:0. Jakupović měl opravdu co dělat i s vlastními spoluhráči, další Sterlingův centr i chtěl srazit do sítě Dawson, ale gólman Hullu jeho "zadovku" s velkým štěstím kryl.

Definitivní klid na kopačky domácích tak, jak jinak, po asistenci Sterlinga, vystřelil Fabian Delph. Jeho krásnou utaženou ránu k protější tyči neměl Jakupović naději lapil. Jeho protějšek Claudio Bravo mezitím nezapomněl potvrdit svoji excelentní statistiku. Jedinou ránu na branku od Ranocchii (byť lehce tečovanou Stonesem) pochopitelně propustil a dovolil Hullu korigovat na konečných 3:1. Bravo mimochodem dostal gól ze všech z posledních sedmi střel, které na něj šly.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Burnley FC 0:0

08.04.2017 16:00

Góly: -

Kdo by to byl řekl, Middlesbrough opět nedalo ani gól. Nejimpotentnější tým Premier League pošesté z posledních osmi zápasů vyšel naprázdno, což ho zase trošku posouvá směrem do Championship. Domácí zápas Burnley měli borci ze severu Anglie zvládnout, chtějí-li pomýšlet na záchranu. Nakonec se však i kvůli dvěma skvělým zákrokům Matta Lowtona musejí spokojit s bodem za bezbrankovou plichtu.

První poločas utkání plynul dle očekávání, oba týmy v ofenzivě strádaly a fanoušci na Riverside Stadium se nedočkali žádné výrazné šance. Ba co víc, ani jedné jediné střely na branku. Mírné vzrušení zařídil jen Robbie Brady, který ve třinácté minutě z přímého kopu otřel svoji střelu o břevno.

Po změně stran se otočil i obraz hry. Váhavý start druhé půle vystřídala veskrze atraktivní hra, kterou opět zahájil svou ranou těsně vedle Brady. Pro Burnley to bohužel byly asi největší šance utkání. O deset minut později se zaskvěl Álvaro Negredo, jenž po centru Downinga vystřihl krásné nůžky - ještě lepší zákrok ale naneštěstí pro Boro vytáhl Tom Heaton.

Svěřenci Steva Agnewa ale měli i smůlu, hned dvě střely zachytil před překročením brankové čáry Matthew Lowton. Závěr zápasu navíc neměl dohrát Michael Keane, který při úprku na bránu zastavil unikajícího Patricka Bamforda. Červenou kartu však - stejně jako jakýkoli gól - diváci trestuhodně neviděli.

Více informací k zápasu

Stoke City - Liverpool FC 1:2

08.04.2017 16:00

Góly: 44. Jonathan Walters - 70. Philippe Coutinho, 72. Roberto Firmino

Liverpool si nakonec z půdy Stoke odváží zatraceně důležité tři body. Po nevydařené první půli dokázali svěřenci Jürgena Kloppa skóre otočit díky brankám Coutinha a Firmina.

První půle hostujícímu týmu nevyšla, hráči se v systému se třemi obránci víceméně hledali a Stoke bylo tím lepším celkem na hřišti. Střely Arnautoviče ani Shaqiriho si cestu do sítě nenašly, uděřilo tak až těsně po přestávce. To se právě švýcarský reprezentant prohnal okolo Klavana a svůj centr posadil přesně na hlavu Walterse, který Mignoletovi nedal šanci.

Krátce po pauze domácí celek promarnil ohromnou příležitost k navýšení svého vedení. Po rohovém kopu totiž kiksoval Wijnaldum, který hlavičkou míč vrátil před vlastního brankáře, kde číhalo hned pět hráčů v barvách domácího týmu. Ke zděšení svých příznivců však ani jeden z nich Mignoleta překonat nedokázal.

Po hodině hry otěže zápasu definitivně přebrali hostující Reds. Nejprve orazítkoval hlavičkou po rohovém kopu břevno Lovren, dvacet minut před koncem řádné hrací doby se však hosté dočkali vyrovnání. To obrana Stoke dokázala oblouček za svá záda odvrátit jen na úroveň penaltového puntíku, kde se zjevil nikým nehlídaný Coutinho, který přízemní střelou vyrovnal stav.

Hned o dvě minuty později byl dokonán obrat, když Wijnaldum krásným obloučkem vyzval Firmina, který parádní ranou pod břevno nedal brankáři vůbec žádnou šanci. Nebyl by to ale Liverpool, kdyby si nenadělal další zbytečné starosti. O pár minut později mohl po krásném centru Arnautoviče vyrovnat Berahino, ovšem Mignolet se vytasil s famózním zákrokem a udržel svému celku vedení. I díky dvěma jeho zákrokům si tak Liverpool odváží tolik potřebné tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:1

08.04.2017 16:00

Góly: 25. Jordy Clasie

Southampton dokázal ovládnout zápas s West Bromwichem a svému soupeři přichystal už druhou ligovou porážku v řadě. Na postavení v tabulce se ale zatím nic nemění, Saints se domácím pouze přiblížili na rozdíl čtyř bodů. Hrdinou zápasu se stal Jordy Clasie.

Brankové příležitosti se začaly rodit až po dvaceti minutách a jako první se osmělili domácí. Morrison ze střední vzdálenosti napřáhl a jeho přízemní pokus musel Forster vyrážet. Z druhé vlny se ještě o bezprostřední dorážku pokoušel Chadli, ale balón poslal vysoko nad. Místo kýženého vedení přišel trest. Tadić zády k brance udržel na vápně balón pro střílejícího Jordyho Clasieho a brankář Forster se ani nepohnul, Saints vedli na West Bromwich 1:0!

Pochopitelně to nebylo vše, co první poločas nabídl. Ve 39. minutě zblízka zakončoval hlavou Rondón a brankář hostí předvedl vynikající zákrok. A ještě jedna hlavička. Těsně před koncem poločasu ťukl do míče Long, ale průběžný výsledek se nezměnil.

Každopádně WBA potřebovalo přidat, ovšem proti pozorně hrajícímu Southamptonu se prosazovalo velice ztěžka. Navíc po Redmondově voleji byli hosté blízko druhé brance a mnoho nescházelo ani při střele Tadiće. Domácí příznivci čekali na závěrečný nápor a sudí Kavanagh přidal do vínku ještě dlouhé pětiminutové nastavení. V jeho třetí minutě ostře vypálil Dawson a Forster musel předvést svůj um. Byl to důležitý zákrok, protože další gólovku už si domácí nevytvořili.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:0

08.04.2017 16:00

Góly: 44. Cheikhou Kouyaté

Souboj patnáctého týmu tabulky s osmnáctým hostil stadion West Hamu. Domácí Kladiváři měli před utkáním na soupeře z Walesu pětibodový náskok. Z toho je nakonec rozdíl osmi bodů, neboť se mužstvu Slavena Biliče povedlo utkání s Labutěmi zvládnout.

Ve třicáté minutě mohli jít United do vedení zásluhou Andrého Ayewa, s jeho nadějným pokusem si však Fabianski v brance Swans poradil a balon vyrazil. Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku se pak Biličově celku podařilo vsítit branku, a tím udělat radost místním fanouškům.

Po rychlé narážečce Robert Snoodgrass poslal zajímavou přihrávku na Cheikhou Kouyaté, který se do míče opřel a z nějakých dvaceti pěti metrů poslal balon přesně k tyči - polský gólman byl proti jeho střele krátký a lovil míč ze sítě. Fotbalisté Swansea tak dostali nepopulární gól do šatny a šli na poločasovou přestávku za nepříznivého stavu 0:1, naopak United mohli být spokojeni.

Druhé dějství příliš zajímavého fotbalu nenabídlo, první zajímavější příležitosti v druhé pětačtyřicetiminutovce nabídla až sedmdesátá devátá minuta. To Fernandez před vápnem fauloval Ayewa a kromě toho, že za to od sudího inkasoval trest v podobě žluté kartě, daroval tím West Hamu také zajímavou možnost ke vstřelení branky.

Tu však Manuel Lanzini, jenž se exekuci přímého volného kopu zhostil, nevyužil. Jeho střela na branku sice nebyla z nejhorších, ale balon nakonec branku Lukasze Fabianského těsně minul a k navýšení náskoku West Hamu nedošlo. Hammers tak porazili Swansea 1:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 4:0

08.04.2017 13:30

Góly: 33. Dele Alli, 39. Eric Dier, 44. Heung-min Son, 54. Heung-min Son

Tottenham v úvodním duelu 32. kola deklasoval Watford 4:0 a minimálně do večera stáhl náskok vedoucí Chelsea na čtyři body. O vítězství Kohoutů se přesnými trefami postarali postupně Alli, Dier a dvakrát Son.

V úvodu to přitom na žádnou krasojízdu nevypadalo, hra byla poměrně vyrovnaná a Watford se dostal i k několika nadějně vypadajícím brejkům, byť je do nějakých výraznějších šancí nedotáhl. Ze strany domácích stojí v úvodní pasáži za zmínku tutovka Janssena, který však ze tří metrů balón do sítě uklidit nedokázal, místo toho nastřelil pouze břevno.

Demolici tak zahájil až po půlhodince Dele Alli, který se za vápnem opřel do míče a pardáním obstřelem na zadní tyč poslal svůj celek do vedení. O pár minut později na něj navázal Dier, který utěšenou střelou z hranice šestnáctky rozvlnil síť podruhé. A do konce první půle se obecenstvo na White Hart Lane radovalo ještě jednou - to když Son potáhl míč a ze střední vzdálenosti překonal Gomese přízemní střelou potřetí.

V druhém poločase pokračovala spanilá jízda domácích. Hned z kraje druhé části zvýšil po Trippierově centr Son, který se na zadní tyči zjevil zcela osamocený a přízemní ranou na bližší tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Křídelník Spurs byl zřejmě nejaktivnějším hráčem Spurs a hned dvakrát mohl zkompletovat hattrick.

Nejprve se deset minut před koncem zjevil po Kaneově pobídce zcela sám před částečně odkrytou svatyní Watfordu, ovšem v jasné pozici nepochopitelně minul. Chvíli před koncem zase z voleje orazítkoval pouze břevno branky, a tak pátého zásahu se již fanoušci Tottenhamu nedočkali. I tak se ale dá předpokládat, že je vítězství 4:0 dostatečně uspokojilo

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC31243465:2575
2.Tottenham Hotspur31208364:2268
3.Liverpool FC32189568:4063
4.Manchester City31187660:3561
5.Manchester United301512346:2457
6.Arsenal FC30166861:3954
7.Everton FC32159857:3654
8.West Bromwich Albion321281239:4144
9.Southampton FC301171237:3740
10.Watford FC311071436:5237
11.Leicester City311061539:5136
12.Burnley FC321061632:4436
13.Stoke City32991434:4736
14.West Ham United321061642:5736
15.AFC Bournemouth32981545:5935
16.Crystal Palace311041742:5034
17.Hull City32861833:6430
18.Swansea City32842037:6728
19.Middlesbrough FC314121522:3724
20.Sunderland AFC31552124:5620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (755)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele