32. kolo
08.04.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Burnley FC 0:0

Kdo by to byl řekl, Middlesbrough opět nedalo ani gól. Nejimpotentnější tým Premier League pošesté z posledních osmi zápasů vyšel naprázdno, což ho zase trošku posouvá směrem do Championship. Domácí zápas Burnley měli borci ze severu Anglie zvládnout, chtějí-li pomýšlet na záchranu. Nakonec se však i kvůli dvěma skvělým zákrokům Matta Lowtona musejí spokojit s bodem za bezbrankovou plichtu.

První poločas utkání plynul dle očekávání, oba týmy v ofenzivě strádaly a fanoušci na Riverside Stadium se nedočkali žádné výrazné šance. Ba co víc, ani jedné jediné střely na branku. Mírné vzrušení zařídil jen Robbie Brady, který ve třinácté minutě z přímého kopu otřel svoji střelu o břevno.

Po změně stran se otočil i obraz hry. Váhavý start druhé půle vystřídala veskrze atraktivní hra, kterou opět zahájil svou ranou těsně vedle Brady. Pro Burnley to bohužel byly asi největší šance utkání. O deset minut později se zaskvěl Álvaro Negredo, jenž po centru Downinga vystřihl krásné nůžky - ještě lepší zákrok ale naneštěstí pro Boro vytáhl Tom Heaton.

Svěřenci Steva Agnewa ale měli i smůlu, hned dvě střely zachytil před překročením brankové čáry Matthew Lowton. Závěr zápasu navíc neměl dohrát Michael Keane, který při úprku na bránu zastavil unikajícího Patricka Bamforda. Červenou kartu však - stejně jako jakýkoli gól - diváci trestuhodně neviděli.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele