32. kolo
08.04.2017 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Swansea City 1:0

Souboj patnáctého týmu tabulky s osmnáctým hostil stadion West Hamu. Domácí Kladiváři měli před utkáním na soupeře z Walesu pětibodový náskok. Z toho je nakonec rozdíl osmi bodů, neboť se mužstvu Slavena Biliče povedlo utkání s Labutěmi zvládnout.

Ve třicáté minutě mohli jít United do vedení zásluhou Andrého Ayewa, s jeho nadějným pokusem si však Fabianski v brance Swans poradil a balon vyrazil. Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku se pak Biličově celku podařilo vsítit branku, a tím udělat radost místním fanouškům.

Po rychlé narážečce Robert Snoodgrass poslal zajímavou přihrávku na Cheikhou Kouyaté, který se do míče opřel a z nějakých dvaceti pěti metrů poslal balon přesně k tyči - polský gólman byl proti jeho střele krátký a lovil míč ze sítě. Fotbalisté Swansea tak dostali nepopulární gól do šatny a šli na poločasovou přestávku za nepříznivého stavu 0:1, naopak United mohli být spokojeni.

Druhé dějství příliš zajímavého fotbalu nenabídlo, první zajímavější příležitosti v druhé pětačtyřicetiminutovce nabídla až sedmdesátá devátá minuta. To Fernandez před vápnem fauloval Ayewa a kromě toho, že za to od sudího inkasoval trest v podobě žluté kartě, daroval tím West Hamu také zajímavou možnost ke vstřelení branky.

Tu však Manuel Lanzini, jenž se exekuci přímého volného kopu zhostil, nevyužil. Jeho střela na branku sice nebyla z nejhorších, ale balon nakonec branku Lukasze Fabianského těsně minul a k navýšení náskoku West Hamu nedošlo. Hammers tak porazili Swansea 1:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To dají - za jedna.

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
JimBob

at to dopadne jakkoliv, doufam, ze bilice uz nechaj tech sest kol doplacat a pak uz vymyslej nejakej rozumnej koncept...

Reagovat
smazaný uživatel

Je treba hlavne udelat 3 body zitra a pristi tejden s kockama,jinak ten sestup zacne hodne smrdet a to bych se sel asi ..

Reagovat
OnlyWHU

dnes raději netipuju

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
OnlyWHU

UF....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe vyhrali jsme Ale vykon krecovitej jako prase.Bohuzel vubec nefunguje zaloha.Dneska nejlepsi hrac Collins COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele