32. kolo
08.04.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:1

Southampton dokázal ovládnout zápas s West Bromwichem a svému soupeři přichystal už druhou ligovou porážku v řadě. Na postavení v tabulce se ale zatím nic nemění, Saints se domácím pouze přiblížili na rozdíl čtyř bodů. Hrdinou zápasu se stal Jordy Clasie.

Brankové příležitosti se začaly rodit až po dvaceti minutách a jako první se osmělili domácí. Morrison ze střední vzdálenosti napřáhl a jeho přízemní pokus musel Forster vyrážet. Z druhé vlny se ještě o bezprostřední dorážku pokoušel Chadli, ale balón poslal vysoko nad. Místo kýženého vedení přišel trest. Tadić zády k brance udržel na vápně balón pro střílejícího Jordyho Clasieho a brankář Forster se ani nepohnul, Saints vedli na West Bromwich 1:0!

Pochopitelně to nebylo vše, co první poločas nabídl. Ve 39. minutě zblízka zakončoval hlavou Rondón a brankář hostí předvedl vynikající zákrok. A ještě jedna hlavička. Těsně před koncem poločasu ťukl do míče Long, ale průběžný výsledek se nezměnil.

Každopádně WBA potřebovalo přidat, ovšem proti pozorně hrajícímu Southamptonu se prosazovalo velice ztěžka. Navíc po Redmondově voleji byli hosté blízko druhé brance a mnoho nescházelo ani při střele Tadiće. Domácí příznivci čekali na závěrečný nápor a sudí Kavanagh přidal do vínku ještě dlouhé pětiminutové nastavení. V jeho třetí minutě ostře vypálil Dawson a Forster musel předvést svůj um. Byl to důležitý zákrok, protože další gólovku už si domácí nevytvořili.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele