Premier League - souhrn 32. kola

08.04.2017, 15:22, aktualizováno 10.04.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
Crystal Palace zdolal Arsenal a udělal výrazný krok směrem k udržení. Everton přestřílel Leicester City, Manchester United veze povinné body ze Sunderlandu. Další výhru si na své konto připisuje Tottenham. Kohouti si tentokráte poradili s Watfordem, městského konkurenta porazili 4:0. Na tento výsledek ještě v sobotu odpověděla Chelsea, a to triumfem v Bournemouthu. Liverpool otočil utkání ve Stoke, Manchester City doma přehrál Hull...

Crystal Palace - Arsenal FC 3:0

10.04.2017 21:00

Góly: 17. Andros Townsend, 63. Yohan Cabaye, 68. Luka Milivojević (pen.)

Trvalo to třináct zápasů a téměř 38 let, ale děsivá série je u konce. Crystal Palace konečně doma porazil Arsenal, a to ve velkém stylu. Rozložený tým Arséna Wengera pod náporem diktátu skvostného tria Zaha - Benteke - Townsend absolutně selhal a po porážce 0:3 může na účast v příštím ročníku Ligy mistrů pomalu zapomenout.

Gunners ztrácí na kýžené čtvrté místo už sedm bodů, což je příliš i přesto, že mají oproti Manchesteru City zápas k dobru. Při současné formě by se Kanonýři měli ohlížet spíš pod sebe, vždyť prohráli čtyři venkovní zápasy v řadě a ve všech inkasovali po třech gólech. Naopak Crystal Palace pokračuje v raketovém vzestupu, z posledních šesti zápasů vyhráli pětkrát.

Dnes to nebyl Mamadou Sakho, kdo ze zadních řad vládl hře Eagles, ústřední roli hrála ofenzivní letka, se kterou si obrana Arsenalu nebyla s to poradit. Vše začalo už po čtvrthodině hry, kdy Benteke ve vzdušném souboji přejel Gabriela a po ose Townsend - Cabaye - Zaha se míč dostal do prázdné kapsy ve vápně zpět k Townsendovi. Ten mezery mezi obranou a zálohou využil a ukázkově otevřel skóre.

Arsenal měl obrovskou územní převahu, ale byla velmi povrchní. V úvodu utkání se o střelu pokusil jen Elneny, ale Hennessey vytáhl dobrý zákrok. Do šestnáctky se borci ve žlutém odhodlali až zásluhou jednookého mezi slepými Alexise Sáncheze, který v krátkém časovém úseku dvakrát pálil a jednou taktéž Hennesseyho prověřil. Velšský gólman si poradil i s Gabrielovou hlavičkou po rohu.

Crystal Palace byli skutečně málo u míče, ale když už, stálo to za to. Tolikrát omílaná ofenzivní trojka krytá Cabayem hrála fantasticky, a tak nebylo překvapení, když si Benteke na sklonku poločasu patičkou narazil se Zahou a pelášil do šance. Tentokrát ale třetí gólman Arsenalu dokázal zasáhnout.

Jenže diktát Orlů pokračoval, a přestože Bentekeho ránu po kombinaci Zahy s Townsendem zblokoval Bellerín, po hodině hry se domácí druhé branky dočkali. Townsend uvolnil na pravé straně Zahu, ten vrátil míč Cabayemu a z jeho kopačky už míč zaplul až do sítě. Jen za čtyři minuty Andros Townsend završil svůj skvělý výkon i vybojovanou penaltou, byť opakovaný záběr ukázal, že šlo do značné míry o simulaci.

S nařízeným pokutovým kopem si každopádně poradil Milivojević a pro Arsenal už nebylo cesty zpět. Kelly navíc vzápětí na zadní tyči skvěle odpravil míč před Giroudem, jenž mohl vrátit Kanonýry do zápasu. Nestalo se tak, a tudíž si domácí mohli závěrečné minuty užívat třeba jako Wilfried Zaha, jenž u brankové čáry technickými finesami bavil ochozy a třeba Özilovi nasadil patičkou housle.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 4:2

09.04.2017 17:00

Góly: 1. Tom Davies, 23. Romelu Lukaku, 41. Phil Jagielka, 57. Romelu Lukaku - 4. Islam Slimani, 10. Mark Albrighton

Generálka na Atlético Madrid se Leicesteru nevydařila a stále ještě úřadující šampión poprvé pod Craigem Shakespearem prohrál. Everton nakonec přestřelku v Goodison Parku zvládl lépe, prosadil se čtyřikrát, oproti dvěma zásahům Lišek. V útoku Toffies znovu řádil Romeu Lukaku, vydatně podporován Kevinem Mirallasem.

Zaplněný Goodison Park zase jednou zažil famózní první poločas, ve kterém padlo dohromady pět branek. Everton se ujal vedení už v první minutě, kdy nezastavitelný Mirallas prošel až do šestnáctky a i když obrana Leicesteru dělala co mohla, Everton dotáhl akci do konce a Tom Davies překonal Kaspera Schmeichela. A rekace Lišek? Okamžitá a úderná. Gray potáhl balón až k pokutovému území, kde jej rozdal do strany Slimanimu a ten přízemní střelou ve 4.minutě vyrovnal. Následně neuběhlo ani šest minut a Leicester výsledek otočil. Volný přímý kop z ne úplně ideální pozice rozehrál Albrighton a jeho rána trochu překvapivě zapadla pod břevno.

Everton tedy brzo nabyl, rychle pozbyl. Toffies měli spoustu času s výsledkem něco udělat a činili tak ve 23.minutě. Prudký centr na malé vápno dopravil do sítě Romeu Lukaku a začínalo se od začátku. V prvním poločase to navíc nebylo vše. Ve 41.minutě si hosté nepohlídali rohový kop a Phil Jagielka hlavou vrátil vedení na stranu Toffies.

Domácí věděli, že pokud vstřelí čtvrtý gól a tím utečou Liškám na rozdíl dvou branek, budou velmi blízko důležitému vítězství. Evertonu se to skutečně podařilo po necelé hodině hry a znovu se tak stalo po rohové kopu. Mirallasův centr nedokázala obrana Leicesteru odvrátit a Lukaku svojí druhou brankou v zápase zvýšil na oněch 4:2.

To už bylo pro Leicester hodně obtížné. Everton se navíc uchýlil k defenzívě a v podstatě pohodlný náskok udržoval. V 88.minutě se ještě blýskl zákrokem proti ostré ráně Hutha golman Robles a více už atraktivní utkání nenabídlo.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 0:3

09.04.2017 14:30

Góly: 30. Zlatan Ibrahimović, 46. Henrich Mchitarjan, 89. Marcus Rashford

Tak tentokrát žádná remíza. Manchester United splnil povinnost a na půdě posledního Sunderlandu bez větších potíží zvítězil 3:0. Rudí ďáblové položili základ svého triumfu v prvním poločase, kdy nejprve vstřelil úvodní gól zápasu Zlatan Ibrahimovič a krátce poté uviděl červenou kartu domácí Sebastian Larsson. Oslabení Black Cats pak ve druhém dějství inkasovali ještě dvakrát. Sunderland je tak zase o něco blíže sestupu a jeho smutná série bez vstřelené branky pokračuje.

Sunderland dokázal držet krok s favorizovaným Manchesterem rovnou půlhodinu, do té doby se sice spíše bránil, ale ofenzivní hvězdy hostů držel na uzdě. Mourinhova parta toho na Stadium of Lights opravdu moc nepředvedla, vlastně teprve až ve 29.minutě vystrašil domácí fandy technickou střelou Lingard a co se nepovedlo jemu, to zvládl o minutu později zbožňovaný Zlatan Ibrahimovič. Na jeho přesně umístěnou ránu Pickford prostě nedosáhl.

A populární Ibra byl při chuti a za chvíli připravil šanci pro Fellainiho, toho však odzbrojil asi nejlepší hráč domácích Oviedo. Závěr prvního poločasu byl pro Černé kočky přelomový, nejprve Anichebe po efektivní otočce kolem Baillyho donutil k zákroku Romera, čímž odmítl vyrovnání a za další tři minuty přišel o Sebastiana Larssona. Ten šel ve středu pole dost nešikovně do souboje s Herrerou a sudí vytáhl z kapsičky rovnou červenou kartu! Rozhodnutí arbitra Pawsona bylo dost kontroverzní a zákrok Larssona by možná snesl spíše žluté ohodnocení, ovšem Pawson se rozhodl tak, jak rozhodl a Sunderlandu nastaly krušné časy.

Manchester se rozhodl nic neprotahovat a hned po změně stran zvýšil na 2:0. Mikhitaryan dostal ve vápně prostor i čas a křižnou ranou dodal řadám United potřebný klid. Druhá branka Rudých ďáblů utkání paradoxně uškodila, protože hosté se za dalšími góly rozhodně nehnali a spíše šetřili síly. Podle průběhu zápasu bylo jasné, že Sunderland na body nedosáhne, měl však ještě jiné přání a to ukončit střelecký půst. Blízko byl po přihrávce N'Donga zkušený útočník Defoe, ale bohužel pro Cats si nesrovnal mířidla a balón poslal hodně nad.

United se dočkali ještě jednoho zásahu v poslední minutě a hádejte kdo v něm měl prsty. Zlatan Ibrahimovič připravil přesnou přihrávkou gól pro generačně mladšího Marcuse Rashforda, který tak uzavřel brankový účet utkání.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 1:3

08.04.2017 18:30

Góly: 42. Joshua King - 17. Adam Smith (vl.), 20. Eden Hazard, 68. Marcos Alonso

Tottenham hodil do pléna rukavici a Chelsea ji bez problémů zvedla. Zápas v Bournemouthu probíhal po celou dobu podle plánů Antonia Conteho, jehož svěřenci se během prvních dvaceti minut dostali do dvougólového vedení. Před pauzou sice Cherries dokázali snížit, ale po změně stran nedostali šanci na zvrat. Krásným přímým kopem navíc skóre pečetil Marcos Alonso. Chelsea tak stále drží sedmibodový náskok.

V první minutě ale měla Chelsea namále, když Fraserův centr zle tečoval David Luiz a Thibaut Courtois musel vytáhnout skvělý reflexivní zákrok. Lídr tabulky měl v první půlhodině hry velikou porci štěstí, a to hned u příležitosti otevření skóre. Výtečný návrat do sestavy prožil Victor Moses, ten si užíval volného prostoru na pravé straně, a tak mohl v sedmnácté minutě přihrát do vápna Diegu Costovi, jenž za pomoci tečujícího Adama Smithe rozvlnil síť.

Za tři minuty už to byla čistá paráda od svěřenců Antonia Conteho. N’Golo Kanté v sobě probudil kus Fábregase, úžasným dlouhým míčem poslal do samostatného nájezdu Edena Hazarda a následoval ukázkový hokejový blafák zakončený gólovou střelou do prázdné branky. Kliku si ale Chelsea opět vybrala na opačné straně, kdy parádní akci Bournemouthu div nedovedl k dokonalosti Afobe, ale trefil jen tyč.

V závěru poločasu se ale štěstí přece jen obrátilo proti Chelsea, a to hned dvojnásobně. Na začátku gólové akce Cherries byla ruka Smithe, který mohl rozjet rychlý brejk. Joshua King se pak poblíž rohu vápna rozhodl vyzkoušet svou výtečnou střeleckou formu a povedlo se. Jeho střelu totiž tečoval David Luiz a míč zapadl přesně do šibenice. Norský kanonýr tak zaúčtoval už devátý gól z posledních devíti zápasů.

Bournemouth zkoušel navázat na gól do šatny a po pěti minutách druhého dějství pálil zpoza vápna Fraser, jenže branku těsně minul. Chelsea poté dostala do rukou otěže utkání a bez větších potíží držela hubené vedení. Když jej pak překrásně zakrouceným přímým kopem navýšil Marcos Alonso, nebylo co řešit. Čtvrtý gól měl po Pedrově dobré práci na noze Victor Moses, ale díky Borucově skvostném zásahu zůstalo na výsledkové tabuli svítit skóre 1:3.

Více informací k zápasu

Manchester City - Hull City 3:1

08.04.2017 16:00

Góly: 31. Ahmed Elmohamady (vl.), 48. Sergio Agüero, 64. Fabian Delph - 85. Andrea Ranocchia

Nic jiného se nedalo očekávat. Manchester City si v domácím utkání s Hullem spravil chuť po čtyřech zápasech bez vítězství a vyhrál hladce 3:1. Tigers prakticky nedostali čuchnout, přesto se museli částečně porazit sami. Než po změně stran pojistili výhru Citizens Agüero s Delphem, vstřelil si úsměvný vlastní gól Elmohamady. V závěru už jen Claudio Bravo opět nechytil jedinou střelu na bránu a nechal snížit Ranocchiu.

Manchester City tuhle výhru potřeboval jako sůl, v boji o Top 4 se zase trošku vzdálil pronásledujícímu tandemu Arsenal - Man Utd. Sedmibodový náskok však tlumí dva zápasy k dobru pro oba mančafty. Hull naopak ani přes porážku nemusí příliš naříkat, Swansea totiž též prohrála a Tigers stále shlíží na sestupové příčky s dvoubodovým náskokem.

Jejich venkovní forma je ovšem naprosto úděsná. Ze čtrnácti posledních zápasů (včetně dnešního) uhráli jeden jediný bod! Proto se dalo očekávat, že budeme svědky jasné záležitost. A tak se i stalo. Po většinu zápasu Manchester City jasně dominoval, především ovšem co do držení míče. Už po pěti minutách nicméně Jakupović musel krýt dvě obrovské šance Silvy a Saného.

Citizens pálil jednu rachejtli za druhou, ale Sané, Agüero i Delph svými pokusy branku míjeli. Neuspěl ani Touré z přímého kopu, byť ten aspoň Jakupoviće prověřil. Až po půlhodině hry tak daroval Manchesteru City vedení Ahmed Elmohamady. Centr aktivního Navase si s přehledem sklepl do sítě a pohřbil naděje svého týmu.

Hull fantasticky zareagoval a na pár minut vládl hřišti. Parádní kombinaci předvedl na levé straně a do velké šance se dostal Niasse - sám před Bravem byl ale rychlostí a přesností distribuce zaskočen a míč se od něj jen tupě odrazil.

Po změně stran se naopak ujala hned první vlaštovka Man City. Sterling úžasně pronikl do vápna a stříleným centrem dostal míč k Agüerovi. Ten propálil neobratného Elmohamadyho a zvýšil na 2:0. Jakupović měl opravdu co dělat i s vlastními spoluhráči, další Sterlingův centr i chtěl srazit do sítě Dawson, ale gólman Hullu jeho "zadovku" s velkým štěstím kryl.

Definitivní klid na kopačky domácích tak, jak jinak, po asistenci Sterlinga, vystřelil Fabian Delph. Jeho krásnou utaženou ránu k protější tyči neměl Jakupović naději lapil. Jeho protějšek Claudio Bravo mezitím nezapomněl potvrdit svoji excelentní statistiku. Jedinou ránu na branku od Ranocchii (byť lehce tečovanou Stonesem) pochopitelně propustil a dovolil Hullu korigovat na konečných 3:1. Bravo mimochodem dostal gól ze všech z posledních sedmi střel, které na něj šly.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Burnley FC 0:0

08.04.2017 16:00

Góly: -

Kdo by to byl řekl, Middlesbrough opět nedalo ani gól. Nejimpotentnější tým Premier League pošesté z posledních osmi zápasů vyšel naprázdno, což ho zase trošku posouvá směrem do Championship. Domácí zápas Burnley měli borci ze severu Anglie zvládnout, chtějí-li pomýšlet na záchranu. Nakonec se však i kvůli dvěma skvělým zákrokům Matta Lowtona musejí spokojit s bodem za bezbrankovou plichtu.

První poločas utkání plynul dle očekávání, oba týmy v ofenzivě strádaly a fanoušci na Riverside Stadium se nedočkali žádné výrazné šance. Ba co víc, ani jedné jediné střely na branku. Mírné vzrušení zařídil jen Robbie Brady, který ve třinácté minutě z přímého kopu otřel svoji střelu o břevno.

Po změně stran se otočil i obraz hry. Váhavý start druhé půle vystřídala veskrze atraktivní hra, kterou opět zahájil svou ranou těsně vedle Brady. Pro Burnley to bohužel byly asi největší šance utkání. O deset minut později se zaskvěl Álvaro Negredo, jenž po centru Downinga vystřihl krásné nůžky - ještě lepší zákrok ale naneštěstí pro Boro vytáhl Tom Heaton.

Svěřenci Steva Agnewa ale měli i smůlu, hned dvě střely zachytil před překročením brankové čáry Matthew Lowton. Závěr zápasu navíc neměl dohrát Michael Keane, který při úprku na bránu zastavil unikajícího Patricka Bamforda. Červenou kartu však - stejně jako jakýkoli gól - diváci trestuhodně neviděli.

Více informací k zápasu

Stoke City - Liverpool FC 1:2

08.04.2017 16:00

Góly: 44. Jonathan Walters - 70. Philippe Coutinho, 72. Roberto Firmino

Liverpool si nakonec z půdy Stoke odváží zatraceně důležité tři body. Po nevydařené první půli dokázali svěřenci Jürgena Kloppa skóre otočit díky brankám Coutinha a Firmina.

První půle hostujícímu týmu nevyšla, hráči se v systému se třemi obránci víceméně hledali a Stoke bylo tím lepším celkem na hřišti. Střely Arnautoviče ani Shaqiriho si cestu do sítě nenašly, uděřilo tak až těsně po přestávce. To se právě švýcarský reprezentant prohnal okolo Klavana a svůj centr posadil přesně na hlavu Walterse, který Mignoletovi nedal šanci.

Krátce po pauze domácí celek promarnil ohromnou příležitost k navýšení svého vedení. Po rohovém kopu totiž kiksoval Wijnaldum, který hlavičkou míč vrátil před vlastního brankáře, kde číhalo hned pět hráčů v barvách domácího týmu. Ke zděšení svých příznivců však ani jeden z nich Mignoleta překonat nedokázal.

Po hodině hry otěže zápasu definitivně přebrali hostující Reds. Nejprve orazítkoval hlavičkou po rohovém kopu břevno Lovren, dvacet minut před koncem řádné hrací doby se však hosté dočkali vyrovnání. To obrana Stoke dokázala oblouček za svá záda odvrátit jen na úroveň penaltového puntíku, kde se zjevil nikým nehlídaný Coutinho, který přízemní střelou vyrovnal stav.

Hned o dvě minuty později byl dokonán obrat, když Wijnaldum krásným obloučkem vyzval Firmina, který parádní ranou pod břevno nedal brankáři vůbec žádnou šanci. Nebyl by to ale Liverpool, kdyby si nenadělal další zbytečné starosti. O pár minut později mohl po krásném centru Arnautoviče vyrovnat Berahino, ovšem Mignolet se vytasil s famózním zákrokem a udržel svému celku vedení. I díky dvěma jeho zákrokům si tak Liverpool odváží tolik potřebné tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 0:1

08.04.2017 16:00

Góly: 25. Jordy Clasie

Southampton dokázal ovládnout zápas s West Bromwichem a svému soupeři přichystal už druhou ligovou porážku v řadě. Na postavení v tabulce se ale zatím nic nemění, Saints se domácím pouze přiblížili na rozdíl čtyř bodů. Hrdinou zápasu se stal Jordy Clasie.

Brankové příležitosti se začaly rodit až po dvaceti minutách a jako první se osmělili domácí. Morrison ze střední vzdálenosti napřáhl a jeho přízemní pokus musel Forster vyrážet. Z druhé vlny se ještě o bezprostřední dorážku pokoušel Chadli, ale balón poslal vysoko nad. Místo kýženého vedení přišel trest. Tadić zády k brance udržel na vápně balón pro střílejícího Jordyho Clasieho a brankář Forster se ani nepohnul, Saints vedli na West Bromwich 1:0!

Pochopitelně to nebylo vše, co první poločas nabídl. Ve 39. minutě zblízka zakončoval hlavou Rondón a brankář hostí předvedl vynikající zákrok. A ještě jedna hlavička. Těsně před koncem poločasu ťukl do míče Long, ale průběžný výsledek se nezměnil.

Každopádně WBA potřebovalo přidat, ovšem proti pozorně hrajícímu Southamptonu se prosazovalo velice ztěžka. Navíc po Redmondově voleji byli hosté blízko druhé brance a mnoho nescházelo ani při střele Tadiće. Domácí příznivci čekali na závěrečný nápor a sudí Kavanagh přidal do vínku ještě dlouhé pětiminutové nastavení. V jeho třetí minutě ostře vypálil Dawson a Forster musel předvést svůj um. Byl to důležitý zákrok, protože další gólovku už si domácí nevytvořili.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:0

08.04.2017 16:00

Góly: 44. Cheikhou Kouyaté

Souboj patnáctého týmu tabulky s osmnáctým hostil stadion West Hamu. Domácí Kladiváři měli před utkáním na soupeře z Walesu pětibodový náskok. Z toho je nakonec rozdíl osmi bodů, neboť se mužstvu Slavena Biliče povedlo utkání s Labutěmi zvládnout.

Ve třicáté minutě mohli jít United do vedení zásluhou Andrého Ayewa, s jeho nadějným pokusem si však Fabianski v brance Swans poradil a balon vyrazil. Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku se pak Biličově celku podařilo vsítit branku, a tím udělat radost místním fanouškům.

Po rychlé narážečce Robert Snoodgrass poslal zajímavou přihrávku na Cheikhou Kouyaté, který se do míče opřel a z nějakých dvaceti pěti metrů poslal balon přesně k tyči - polský gólman byl proti jeho střele krátký a lovil míč ze sítě. Fotbalisté Swansea tak dostali nepopulární gól do šatny a šli na poločasovou přestávku za nepříznivého stavu 0:1, naopak United mohli být spokojeni.

Druhé dějství příliš zajímavého fotbalu nenabídlo, první zajímavější příležitosti v druhé pětačtyřicetiminutovce nabídla až sedmdesátá devátá minuta. To Fernandez před vápnem fauloval Ayewa a kromě toho, že za to od sudího inkasoval trest v podobě žluté kartě, daroval tím West Hamu také zajímavou možnost ke vstřelení branky.

Tu však Manuel Lanzini, jenž se exekuci přímého volného kopu zhostil, nevyužil. Jeho střela na branku sice nebyla z nejhorších, ale balon nakonec branku Lukasze Fabianského těsně minul a k navýšení náskoku West Hamu nedošlo. Hammers tak porazili Swansea 1:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 4:0

08.04.2017 13:30

Góly: 33. Dele Alli, 39. Eric Dier, 44. Heung-min Son, 54. Heung-min Son

Tottenham v úvodním duelu 32. kola deklasoval Watford 4:0 a minimálně do večera stáhl náskok vedoucí Chelsea na čtyři body. O vítězství Kohoutů se přesnými trefami postarali postupně Alli, Dier a dvakrát Son.

V úvodu to přitom na žádnou krasojízdu nevypadalo, hra byla poměrně vyrovnaná a Watford se dostal i k několika nadějně vypadajícím brejkům, byť je do nějakých výraznějších šancí nedotáhl. Ze strany domácích stojí v úvodní pasáži za zmínku tutovka Janssena, který však ze tří metrů balón do sítě uklidit nedokázal, místo toho nastřelil pouze břevno.

Demolici tak zahájil až po půlhodince Dele Alli, který se za vápnem opřel do míče a pardáním obstřelem na zadní tyč poslal svůj celek do vedení. O pár minut později na něj navázal Dier, který utěšenou střelou z hranice šestnáctky rozvlnil síť podruhé. A do konce první půle se obecenstvo na White Hart Lane radovalo ještě jednou - to když Son potáhl míč a ze střední vzdálenosti překonal Gomese přízemní střelou potřetí.

V druhém poločase pokračovala spanilá jízda domácích. Hned z kraje druhé části zvýšil po Trippierově centr Son, který se na zadní tyči zjevil zcela osamocený a přízemní ranou na bližší tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Křídelník Spurs byl zřejmě nejaktivnějším hráčem Spurs a hned dvakrát mohl zkompletovat hattrick.

Nejprve se deset minut před koncem zjevil po Kaneově pobídce zcela sám před částečně odkrytou svatyní Watfordu, ovšem v jasné pozici nepochopitelně minul. Chvíli před koncem zase z voleje orazítkoval pouze břevno branky, a tak pátého zásahu se již fanoušci Tottenhamu nedočkali. I tak se ale dá předpokládat, že je vítězství 4:0 dostatečně uspokojilo

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC31243465:2575
2.Tottenham Hotspur31208364:2268
3.Liverpool FC32189568:4063
4.Manchester City31187660:3561
5.Manchester United301512346:2457
6.Arsenal FC30166861:3954
7.Everton FC32159857:3654
8.West Bromwich Albion321281239:4144
9.Southampton FC301171237:3740
10.Watford FC311071436:5237
11.Leicester City311061539:5136
12.Burnley FC321061632:4436
13.Stoke City32991434:4736
14.West Ham United321061642:5736
15.AFC Bournemouth32981545:5935
16.Crystal Palace311041742:5034
17.Hull City32861833:6430
18.Swansea City32842037:6728
19.Middlesbrough FC314121522:3724
20.Sunderland AFC31552124:5620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (755)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Super výkon

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka se už klepe

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
valek9610

Jaká čukotka cipe ?

Reagovat
smazaný uživatel

zapni mozek, a dojde ti to, newbie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

to teda

Reagovat
Orlandiiik

jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to bejt klidne 7:0 ale i 4:0 je v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier 4 zápasy s Watfordem 1+4

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM od Sky, zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

lepší než Son?

Reagovat
smazaný uživatel

O prsa korejske zeny.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo říct prostě o prsa jakéhokoliv Korejce

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl paradni ,kazdej pas od neho pekne smrdel + i do zadu se odvedl své,podle me ma nejlepší centr ze všech krajních beků v lize ale proti silnejm tymum je polovicni tam je potreba walkera

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas teda zrovna nebyl měřítkem. Obrana Watfordu připomínala ementál.

Reagovat
FUnk

parada, tripierovy balony pecka, snad se mu kyle aspon nekdy priblizi. Na to kolik toho odehraje jinak skoda, ze nedal vincent gola, ale jinak se mi libil, podle me ma u nas budoucnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen dobrá medzihra, škoda tej šance. Ale inak som spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohoutům bych titul přál...tým mladíků a hlavně ne přeplacených pomalých fotbalistů jako u United...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Foto

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon, kdy navadily ani 3 břevna, další zahozené šance a odpočinkový druhý poločas. Spokojenost.

Poslední 3 zápasy na WHL, tak snad udržíme neporazitelnost.

Dele Alli (40) has had a hand in as many PL goals before turning 21 as Lampard (15), Gerrard (13) & Beckham (12) combined.

Reagovat
FUnk

Dele Alli (40) has had a hand in as many PL goals before turning 21 as Lampard (15), Gerrard (13) & Beckham (12) combined

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Matić

Roste pro nějaký velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo velkoklub roste pro něj.

Reagovat
Spalovač šancí

Real nebo Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal není velkoklub

Reagovat
Mastný Chobot

v tom prípade nie je v Anglicku žiaden veľkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a Ucka jo

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea není? Oni nevyhráli x-krát ligu v posledních 15 letech, nevyhráli LM a EL? Nejsou teď na 1.místě s náskokem 21 bodů na "velkoklub" Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Arsenal za posledních 20 let vyhrál jen 3x ligu, a pár menších domácích pohárů. Na evropské scéně nic nevyhrál. To je dost trapná bilance na to, aby mohl být označován za velkoklub...

Reagovat
Frony

Reagovat
Spalovač šancí

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tady kokotum navysvetlis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak 14 bodov na Arsenal, aj keď o 2 zápasy viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom to dotáhnout do konce...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A radši se dívat nahoru, než dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

to čtu každý rok

Reagovat
Fenri

Letos St. Totteringham's Day svet slavit asi nebude, no

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

wtf to je asi najjeblejší palec aký som tu kedy videl. Úplne nezmyselný. Fujha až som sa spotil.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

šak, ale tak uznaj

Reagovat
Lacko_Boh

omg čiarky jak lusk

Reagovat
Mastný Chobot

snažím sa tu niečo zakrikovať, kokot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh

komu tým prospeješ..

Reagovat
FUnk

zapasu je jeste dost a posrat bychom to jeste mohli....bude zalezet jak dlouho se bude hrat o prvni flek....

Reagovat
Hachim Mastour

O prvý flek sa nehrá.

Reagovat
FUnk

a o co se hra?

Reagovat
Hachim Mastour

No o prvý flek sa nejak nehrá už od februára.

Reagovat
FUnk

porad je ale tlak na chelsea a pokud bude jeste teoreticka sance vyhrat je dulezite se jich drzet.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak Chelsea dnes prehrá tak sa o boji môžme baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Chelsea nějak prosere ten titul.

Reagovat
FUnk

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

A Newcastle snad nějak prosere ten postup

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje je asi stejně pravděpodobný.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Pokud alternativa je Tottenham, tak snad ne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

ale iba kvoli komunite Spuds tu na ef

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wolklor

Reagovat
smazaný uživatel

Když je ti ruská ropa milejší..

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Swarley

tam je bohužel minimální šance, ale tak stát se může ještě kdo ví co...

Reagovat
vladis271

ja to asi vypnem do 60. minuty kedy prídu Couts s Firminom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

mladíci ti už nevoňajú? pokrytci z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

trefil

Reagovat
spider_8

Tottenham vyvíjí slušný tlak, ale měli teď sérii slabších zápasů. Až na Burnley, které je doma supersilné, to byly celkem povinné body a hlavně ze 6 zápasů 4 domácí. Což jako moc nedávám, zvlášť když příště hrají zase doma

Takovýhle rozpis, kdy ze 7 zápasů odehrají 5 doma dokáže tým slušně nakopnout. Ale po Bournemouthu už budou mít samé těžké zápasy, všechny smrdí potenciální ztrátou. Proto teď nesmíme dovolit, aby se nám přiblížili na 4 body, pak si myslím, že už budeme v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle rozpis, kdy ze 38 zápasů odehrají 19 doma dokáže tým slušně nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zo seba robíš naniho92?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech zbývajících zápasech to jsou povinné body.

Reagovat
blade115

Prohrajou s Leciesterem a Arsenalem a hned z nich lidi zas přestanou dělat bohy... Šance tu je pořád, ale tohle by byl vážně ultra fail, navíc nás už moc nepříjemných zápasů nečeká.

Reagovat
spider_8

Tak to myslím no, oni určitě ještě párkrát ztratí, tipuju tak 2-3krát. Ale my teď máme 2 těžký venkovní zápasy, během kterých se oni můžou dostat na dostřel, což by bylo nepříjemný.

Reagovat
vladis271

huge huge 3 points

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jako 3 body

Reagovat
Coutinho10

Yeees povedlo se skvela 2. pule a obrat v zapase...na Stoke nebejvaj jednoduchy zapasy, takze aspon jsme trochu odčinili tu středu a v boji o LM strasne dulezity

Reagovat
nani92

Greizmanníik

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

kkt vy ste prehrali na maďaroch? Choď sa hanbiť do kúta.

Reagovat
nani92

nie je hanba tam prehrať, ale tak jebnuto sa prehrať nemuselo..

Reagovat
Liquid

2 a půl kvalitního hráče a Liverpoolu to dnes stačilo přesto # Estonce v LM nechceme!!

Reagovat
Zaschrona

Aguero now has scored same number of goals for Manchester City (164) as Drogba had for Chelsea. He has played 135 games less.

Jestli ho Guardiola vystipe...

Reagovat
Whitemedia

Aguero a jeho zbytecne goly..

Reagovat
Teoretik

Co mu přišla konkurence v Jesusovi, tak maká na 100 %, a to už se mi jeden čas zdálo, že na to zas hází bobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

uff, to bol porod. striedania to zachranili neskutocnym stylom. MOTM jednoznacne mignolet, neskutocne podrzal. na facku najma v prvom polcase clyne, v druhom lovren robil neskutocne blbosti....inak striedanie sobhiho bol teda majstrovsky tah, ten fakt nespravil nic dobre

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno vysledky. Aspon Pool mel ztratit.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Bravo dostal gól ze všech z posledních 7 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

Lovrenovi ak ponuknu tu novu zmluvu tak ma odjebe uz fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Liverpool

Reagovat
fenixLFC

btw niekto gif na ten mignov zakrok v prvom polcase pri rohu?

Reagovat
Mimalu

nemyslíš tento ze druhého?

https://streamable.com/ssuak

Reagovat
fenixLFC

yup yup, mal som za to ze to bolo v prvom este, vdaka

Reagovat
Wat

Ten Gini.

Reagovat
smazaný uživatel

A za 2 minuty strilel na druhe strane, a taky po rohu, takovou smudlu co doskakala jen taktak do autu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zakrok roku

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Liverpoolu Boli počuť viac ako domáci

Reagovat
Swarley

tak ty jejich blbý pindy se nedají přeslechnout nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

Načo na mňa reaguješ ty trollko?

Reagovat
Swarley

ať jsi in da picture

Reagovat
nani92

tak tu nepíš ty trollko

Reagovat
Wat

Neser.

Reagovat
Rssa

V jeho veku uz to nekdy nejde kontrolovat

Reagovat
Rssa

Ten vas nadhled je tak strojeny :)

Reagovat
Busby babes

hostujici fans jsou slyset vic skoro vsude v premier league.

Reagovat
Busby babes

takze Bravo zas bez zakroku?

Reagovat
minoLFC

ešte, že tak.... Muller do ManU?

Reagovat
Kopac

aj Griezmann a Neymar

Reagovat
C-M@ster

A James Rodriguez

Reagovat
Rssa

Mignolet na konci asi jasny zakrok kola, souperit bude maximalne se svym zakrokem po rohu.

Reagovat
cristiano.K.

neviděl jsem poslední minutu, ono se tam ještě něco stalo?

Reagovat
Rssa

Jj, megazakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield Wednesday snáď postúpime.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní úvodní foto ...takovej bambusák

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme Tottenhamu, že nás dostávajú pod tlak.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Super. Těžký zápas venku zvládnutý. Dobrý je, že z těch posledních 7 máme 4 doma.

Horší je, že pár hráčů jsou docela mimo a Conte se neodváží nahradit, čímž mě docela sere. Ale snad se to zvládne.

Reagovat
Miguel19

A Alonso je prostě super nákup, i když jsem tomu vůbec nevěřil. Nevím, proč ho dost lidí chce nahrazovat. Na lajně maká, směrem dozadu chybí nedělá, s Hazardem si dost rozumí a ta jeho levačka je super..

Reagovat
blade115

Akorát se pořád dost bojím, aby z těch hráčů nevyprchala euforie a nevrátili se tam, kde bychom je všichni čekali. Vždyť vlastně Cahill, Moses, Alonso a Pedro byli dlouho za průměráky, Luiz časovaná bomba na chyby a to už je skoro půlka základní sestavy. To léto bude absolutně klíčové, nesmíme ho posrat jak předloni...

Reagovat
Miguel19

Cahill a Pedro se musí nahradit top kvalitou, to je jasný. Pedro může být v klidu na lávce, svoje si odvede. Ale Cahill musí jít pryč. Horší je, že to asi nehrozí když je Anglán..

Reagovat
Miguel19

Navíc Pedro evidentně dokáže zahrát i na wingbacku, což je velký plus.

Reagovat
Snatus

Pedro poslední dobou překvapuje, ohromný bojovník. Se divím, že bys ho takhle nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro? Veď ten sa do Contebalu neskutočne hodí.

Reagovat
Miguel19

Pokud chceme hrát prim v PL a hlavně LM, tak prostě do ofenzívy musí přijít top hráč, co dokáže rozhodovat zápasy a strhnout tým. To Pedro není, i když je to dříč. Na lávku dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to beriem. Momentálne mi tam najviac pasuje Alexis. A to by znamenalo asi aj koniec Williana.

Reagovat
Miguel19

No to ne právě. Nesmí odejít nikdo

Na ty 2 posty - Hazard, posila, Pedro a Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel som tým smajlíkom ti vysmiať, iba ma to mierne pobavilo. Pri takom zložení by to vydržalo koľko...pol roka?

Reagovat
Miguel19

Přijde mi normální mít kvalitně zdvojený posty, pokud chceš hrát PL a LM současně na vysoké úrovni..

Reagovat
smazaný uživatel

To síce hej, ale na lavičku ti vojde max. 6 hráčov. Mať obsadené krídla hráčmi Hazard, Alexis, Pedro, Willian je priveľký luxus, ktorý je takmer neudržateľný. Koho bude baviť tribúna - Pedra či Wlliana? A ako dlho? Ani jeden z nich nie je hráč hodný tribúny.

Reagovat
Zaschrona

No, teoreticky by mohl Sanchez nebo nekdo takovy pokryt utok, mozna jeste spolecne s nejakym spokojenym lavickarem, pak by to mozna mohlo davat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takisto nerozumiem príspevku vyššie. Do týmu, ktorý už hrá prím v PL (a LM sa zatiaľ nedá posúdiť), chceš priviesť hráčov z dôvodu, aby daný tým hral prím v PL.

Reagovat
Miguel19

Myšleno současně.

Reagovat
Cobra

Contebalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

My nahradili Pedra Alexisem a bylo to horší o dost. Dříče potřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ aj PL?

Reagovat
Rssa

Hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nechápem ten komentár.

Reagovat
Rssa

Co nechapes? Koupil se Alexis, rozbila se trojka vepredu, sedl si Pedro a uz to nefungovalo jak melo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to porovnávaš s Barcelonou? Alexis je odvtedy futbalovo úplne niekde inde a Pedro tiež. Keby prišiel Alexis, tak by to našu hru posunulo ešte o level vyššie. Obaja sú makači, čo odjazdia každý zápas. Alexis je ale lepší v zakončení a v tvorení hry. A Pedro, nakoľko dokáže zahrať aj WB, by si zahral tiež.

Reagovat
Rssa

Jak myslis, u nas to nefungovalo. Je dost mozne, ze u vas by to taky nefungovalo. Pedro je lepsi, kdyz hraje. Jeho vykon tim narusta a potrebujes mit vyvazene strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je dosť možné, že by to nefungovalo, tak je rovnako dosť možné, že by to fungovalo.

Reagovat
Miguel19

Všechny ty top 3 týmy (Real, Barca, Bayern) mají v tom útočným trojlístku 3 top hráče. Nevidím důvod, proč bychom to nezvládli i my. Zvlášť, když Conte hraje s 2 defenzivními záložníky..

Reagovat
spider_8

Akorát mě serou ty jeho centry. Z první jsou naprosto mizerný a i pokud má čas na přípravu, tak je to dost bída. Ale jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

On ty centry má v pohodě, ale centruje, ikdyž ve vápně nikdo není, což by nemusel.

Reagovat
Miguel19

Neřekl bych. Ono je to dost těžký, když na hrotu nemáme extra věž a navíc je tam vždy jenom Costa a nikdo navíc. To se pak centruje těžko.

Jinak si myslím, že je to nejlépe centrující krajní bek za poslední dobu u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe Luis?

Reagovat
Miguel19

Vidíš, na toho jsem úplně zapomněl. Ale vzhledem k tomu, jak ho Mourinho nestavil, tak bych ho ani nepočítal. Další přestup, co posral no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
Steven666

Marcos Alonso's game by numbers vs. Bournemouth:

100% aerial duels won

4 crosses

3 tackles won

2 clearances

2 blocks

1 goal

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej příšří rok, v lm. Proti hbitým, technicky vyspělým hráčům nemá sebemenší naději. V u chvíli se chová jako Kejhil. Taky co mu zbejvá..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přijde, že až v LM proti opravdu silným se projeví jeho slabiny, a že jich nemá málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to taky nemuselo dělat dobro v kabině když skoro celou sezónu odehrál s 11-12 hráči, kteří si ten titul vykopali aby to za ně dohrávali hráči, kteří na tom skoro nemají žádnou zásluhu.

Reagovat
blade115

Tak nikdo neříká, že je musí ze základu natrvalo vyštípat, tady jde o to, že Costa třeba hrozně moc potřebuje cítit konkurenci, aby ho to trochu víc motivovalo. A to platí o více hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola has said Claudio Bravo is one of the best keepers in the world. As good as Manuel Neuer.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože.

Reagovat
Mimalu

jako chápu že se ho na to ptají novináři a on sám by s tím asi nepřišel, ale i tak tato snaha o podporu musí být snad i v očích Brava kontraproduktivní

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Vytrzeny z kontextu.

“I decide that [to bring Bravo back], no reason, he was training good. I will decide game by game. Claudio is the best goalkeeper in the world with [Marc-Andre] Ter Stegen and Manuel Neuer in the build-up and he helped us a lot to create our build-up and possession in the middle."

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/04/08/manchester-city-3-hull-city-1-pep-guardiolas-side-end-winless/

Dle Busby Babes jsi lhar a manipulator, tys to sem dal jen s tim umyslem aby ses tu mohl Pepovi vysmat, respektive sdilis lzive prispevky nebo je interpretujes lzive. A tomu se rika argumentacni faul, manipulace s fakty nebo proste lez. A vybiras si jen to, co se ti hodi, a to mozna jen proto, ze to Busby Babes obecne dost sere a posledni dobou ten trend takovehle manipulace vzrusta. Ale chape, ze v dnesni dobe post truth, kdy se kazda lez vydava za alternativni pravdu a zpusob nahledu, tak ti to takhle projde. Tvrdi, ze kdyz tohle delas, tak jsi fakt kaspar.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale jinak za upresneni prvotniho postu. vidis, zlepsujes se.

Reagovat
Zaschrona

Rikejme tomu konstruktivni vysmech, zlepseni.

Reagovat
Busby babes

I am on mission to civilize!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len prebehol Twitter, to je všetko

Reagovat
smazaný uživatel

BBC takto zavádza vo svojich príspevkoch, fukin shit.

Reagovat
Zaschrona

Tu druhou cast ignoruju, to jsem se jen snazil uplatnit Sominovu (ne)logiku z dnesniho odpoledne, ktere si i vsiml. U tebe mi bylo jasny, ze v tom je neco takovyho.

Ale cele tohle je jasnou ukazkou toho, jak v dnesni dobe vlastne vsechny media jsou neskutecne senzachtivy. I BBC.

Reagovat
Zaschrona

*ignoruj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Prvá veta picovina ale druhá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takto som si to zhodnotil aj ja.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Toto už ani vtipné nie je.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet,Emre,Brazilci Gini dva zápasy po sobě brutální kiksy,jinak hraje dobře. Kdyby tam dali na 2:0, tak by byl konec. Po tom břevně Lovrena jsem nevěřil, že dáme gola natož to otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Senzační Abraham!

.

.

.

Tammy

.

.

.

Do Velké ceny Argentiny odstartuje z druhého místa

Reagovat
smazaný uživatel

nezájem

Reagovat
vladis271

OT:

power rangers

takto mi skurviť moju detskú lásku.

Reagovat
smazaný uživatel

... která už tak byla sama o sobě zkurvená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Neruhaj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja koukal na spoustu sraček, ale i v 7 letech mi bylo jasný, že PR je největší sračka ze všech

Reagovat
vladis271

Ake serialy si pozeral vsom tej dobe?

Reagovat
smazaný uživatel

Spongebob, pokemon/digimon, tom a jerry, nu pagadi , kačer donald a celkově cokoliv co dávali ráno v 7-9. A samozřejmě teletubbies , to byl takový můj guilty pleasure

Reagovat
vladis271

Digimoni ma nechytili:(

Reagovat
Mastný Chobot

človek, čo ako guilty pleasure označí teletubbies, nemá právo nazývať nič zvrhlosťou. A to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takova picovina no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

víc info poprosím, chci na to taky jít.. po pokemonech nejlepší serial myho detsví

Reagovat
vladis271

Keby si bol zena pozvem ta na rand.

Reagovat
Afrokrecek

co to?

Reagovat
vladis271

Aj moje najoblubenejsiw detske serialy pokemi a strazci vesmiru.

Reagovat
Swarley

že jsi křeček, tak tě přeřízne rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ja ty fandis barcelone, tak nic.

Reagovat
Afrokrecek

ještě leží v žaludku dvě prohraná finále?

Reagovat
Afrokrecek

jezis liverpool.. moje chyba

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Neziarli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Skvely zaciatok, ktory ta navnadi, ze pride nieco velke co zákon ec nepride. Privelmi natiahnuta prostredna faza, na finale zostane malo casu co je mozno dobre lebo zordi vyzeraju horsie ako ti serialovi. Trikova faza na hovno, ale totalne. Navyse ani kasting moc nevysiel. Herci moc nezvladaju.

Reagovat
Azazelo RD

Musíš morfovat do fanouška United a bude ti líp.

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, ale filmů bylo předtím už několik a žádnej mi nepřišel dobrej, byť jsem je viděl dávno.

Reagovat
patas92
Reagovat
Fairplay

Co to je za tlačenku, že gól nepřipsali Costovi Owny, Kane, Lukaku

Reagovat
Busby babes

puvodni strela asi sla mimo a ta tec ji dala do brany.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť ta Costova sranda šla mimo branku..

Reagovat
avicii

teraz som videl zostrih nasho zapasu a teda Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Btw. neměl by tohle být souhrn 32. kola?

Reagovat
nani92

aj fotka by už mala byť iná, aj v sekcii PL by mal byť článok..flákajú to hoši, bez Fanta sú stratení..

Reagovat
Hokaido

http://www.skysports.com/football/news/11667/10830947/jose-mourinho-could-lose-part-of-man-utd-dressing-room-with-luke-shaw-treatment-says-phil-thompson

Zajímavý. V Realu ztratil kabinu ve třetí sezoně, u nás taky ve třetí sezoně. Že by ji v United ztrácel už v první?

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-news-luke-shaw-jose-mourinho-criticised-return-vs-everton-epl-table-latest-a7667216.html

Tady je ta kritika po zápase s Evertonem, pokud někdo neviděl. Taky mi to přijde až ponižující. Nechápu, že se ho vůbec nesnaží veřejně podpořit, ale místo toho z něj dělá jen skvělýho atleta bez mozku. Nevěřím, že takový kopání do vlastních hráčů se v kabině může obejít bez povšimnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Je jen otázka času než to v United zkurví

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď.

Reagovat
B3n

Bez povšimnutí to určitě nebylo, když Shaw pak odehrál asi nejlepší zápas pod Josém.

Reagovat
nani92

"I feel like Benjamin Button. I was born old and I will die young." Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Fake, nič také neexistuje, je to len fikcia podľa filmu/knihy.

Reagovat
iamek

Jak to vypadalo herne? Kdo nejlepsi a kdo nejhorsi? Redka byla?

Reagovat
salaminoo

tyvole ta 29tka za Leicester hoří jak papír

Reagovat
Hokaido

Lukaku dal v týhle sezoně v PL víc branek (23), než Middlesbrough (22).

Reagovat
Hokaido

A abych byl spravedlivej, tak Boro má teda zápas k dobru.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
spider_8

Už by mohl přestat nebo se v létě nedoplatíme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
M0rb1D4S

Už se nemůžu dočkat, až se bude v příští sezoně prohánět v našem dresu s čísle 9

Reagovat
Miguel19

Černý El Nino

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Ale stejně ho nechci.

Reagovat
Hokaido

Já nevim... Taky ho moc nechci. Ale radši bych neriskoval a koupil ho, aby pak nebyl za superhvězdu někde v United a nevystřílel jim pár titulů.

Reagovat
blade115

Srát na ostatní, když se budeme pořád zlepšovat, tak nám můžou být ukradení...

Reagovat
Busby babes

za pristup.

ale budete to mit pristi rok tezsi. City se zlepsi, Tottenham dalsi sezonu zkusenosti navic, necekam ze by nejak rozprodali kadr nebo klicove hrace. ale budou hrat ve Wembley. Live, kdo vi, to je velka hadanka imho. my... doufam v podstatne zlepseni.

Reagovat
blade115

S tím se musí počítat, já třeba na obhajobu už teď v PL moc věřit nebudu nikomu, ta konkurence je tu fakt šílená. Za rok by to chtělo spíš zkusit LM. Nicméně bude klíčové léto no, Spurs prodávat nebudou, to máš pravdu, do City si Guardiola taky natahá další svoje koně a co se vás týče, Mourinho má poslední dobou nejlepší ty druhé sezóny, tak kdoví... Zvlášť jestli si koupí dalšího 100 megovyho panáka. Liverpoolu popravdě na titul moc nevěřím, to jsou sprinteři, ale běh na dlouhou trať absolutně nedávají. Muselo by se tam hodně změnit. A my... Říkám no, klíčové bude léto, nesmíme to znovu posrat a dostatečně posílit.

Reagovat
Busby babes

uprimne tipuju, ze z te prvni sestky pujdou vsichni pres 100 mega na utratach. tam si asi nebude mit nikdo moc co vycitat v tomhle ohledu. uvidime no. financne jsme na tom asi nejlepe, i co se tyka FFP. Mou asi bude chtit dalsi svoje hrace a zbavit se nekterych z kadru. byt takovym Smallingem, tak se celkem bojim o pozici.

Reagovat
Busby babes

ty jo, taky nevim, jestli ho chci. rozhodne to neni vysnena posila. ale kdyby prisel, tak se vztekat taky nebudu. on je takovej zvlastni. 23 golu je proste poradna porce a znaci to kvalitu, navic podobne mety dosahuje dlouhodobe. ale obcas dokaze byt slusne neviditelnej. na druhou stranu, to asi kazdej utocnik. nebo skoro kazdej.

Reagovat
icka

Jako souhlasím se vším, ale Lukaku jak je někdy proti nejlepším neviditelný je až do očí bijící

Reagovat
Hokaido

Někdy jsou fakt zápasy, kdy si říkám, že nemá cenu ani 20 mega, jak je jeho výkon trapně frustrijící.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Tak nám Lestrík dali pekne do pozície na pejska a premazali maslom, snáď už zvyšok v stredu zvládneme sami. Koniec tej ich rozprávky, aj tak v reálnom svete neexistujú... Teda vlastne existujú, ale Lester sú v tomto prípade smradľaví záporáci Simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://goo.gl/s07LDO

Teraz sa bež pekne vyplakať do kúta.

Reagovat
smazaný uživatel

ted si m ito teda nandal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Běž pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben Castro?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Na tohle se da divat a Evropa uz je sakra blizko. MOTM asi Mirallas, Koeman z nej znova udelal kvalitniho hrace.

Reagovat
salami

poslední dobou ho ale moc nestavěl, ne?

Reagovat
Zaschrona

Jojo a asi udelal Koeman chybu, DCL ty velke zapasy moc nezvladl.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nezapijat alkohol alkoholom hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Zapíjanie alkoholu alkoholom nie je zapíjanie, ale opíjanie.

Reagovat
smazaný uživatel

ked nič ine neni poruke okrem piva tak čo

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ani tušku

Reagovat
smazaný uživatel

pokud platí, že pivo a víno není alkohol, tak souhlas

Reagovat
Zaschrona

myslenka

Reagovat
Free_player

ví někdo jak to vypadá s Walkerem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic by mu být nemělo, prostě dostal šanci Trippier. Walker byl na lavičce.

Reagovat
Free_player

takže je pravděpodobný, že bude příští kolo hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netušim. Ale taky mě ty nuly ve fantasy začínaj srát.

Reagovat
Free_player

to dost ... asi ho vyměním za Daviese

Reagovat
salami

Trippiera je na lavičce škoda, přál bych mu přestup někam v rámci PL, na nějakej průměrnej tým PL by měl

Reagovat
smazaný uživatel

Leda někam, kde se hraje na 3 stopery. Do obrany je celkem špatnej.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dejte to pod PL sekci

Reagovat
Mastný Chobot

pod PD, nech ich nasereme

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman o Barkleym:

"We offer him a new contract and then [there are] two possibilities," Koeman said at his post-match media conference.

"One, he signs that contract. If he doesn't sign that contract, then we need to sell the player."

"It is simple, it is not so difficult in my opinion."

Reagovat
Miguel19

Na lepší tým než Everton momentálně nemá. Někdo z top týmů by možná po něm sáhl, ale tam byl byl stejně jenom na lávce..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

Reagovat
Harakan

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by si v Manchesteru United, Arsenalu, City kopl základ v pohodě přes ty kopáče, co tam na některých pozicích mají.

Reagovat
I am Mancunian

ty si asi nevidel kopaca Barkleyho, u nas by bol rad za lavicku.

Reagovat
Zaschrona

Trolling dobrej. V zakladu vam hrajou hraci jako Fellaini, Lingard nebo Young. U nas by nehral zaklad ani jeden.

Reagovat
vodka

v plné sestavě by si prostě nekopl. a na krajích obrany místo Younga ho jasně vidím

Reagovat
Zaschrona

Dle webu transfermarkt Young ve vetsine zapasu letosni sezony nastoupil na pozici krajniho zaloznika, btw.

A ze by si teoreticky nekopl, to je vas problem a vase teoreticka hloupost. Radsi hypujte Rashforda.

Reagovat
vodka

transfermarkt to má na hovno potom, protože Young hrál RB/LB, pak když mourinho stavěl ty paskvily na 5 hráčů hrál taky na kraji. na kraji byl tak 2-3 zápasy.

Reagovat
Zaschrona

Ok, nebudu se hadat o marginaliich. Nicmene treba Fellaini nebo Lingard ted hrajou zaklad celkem bezne. Nebo Rashford, to je snad jeste lepsi priklad. Misto Martiala taky klidne.

Reagovat
vodka

no nehrál, na Barkleyho pozici je tam lepší Mata a Mkh. Potřebuješ aspoň jedno ostré běhavé křídlo, od toho je tam právě Martial/Rashford/Lingard. Na CM jsou jasní Pogba, Herrera a Carrick, Fella je víceméně 4. volba, případně třetí, podle soupeře.

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Players/8166/Show/Ashley-Young

ne, 4 krat LB, 2 RB, 6 krat stridal, asi parkrat i na kridlo, po jednom startu na kridlech. takze tak.

Reagovat
Zaschrona

Jak rikam, cerpal jsem z Transfermarktu. A nejspis to asi neni uplne nejlepsi web, minimalne pro tohle...

Reagovat
nani92

Fúúúha, aj Trump vie fakty prekrúcať lepšie ako ty..

Reagovat
vladis271

nespomínaj Jarovi Trumpa.

Reagovat
Zaschrona

Proc?

Reagovat
bbbauch

ani jeden z tech, ktery jsi vypsal, v idealni sestave nefigurujou..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

v United udělli kopáče aji z Di Márii a Schweiniho, to se nedá brát jako měřítko

Reagovat
Busby babes

hele pokud chces tvrdit, ze Fellaini by s jeho vyuzitim u nas byla alternativa pro Barkleyho... no nevim. Young hraje leveho beka, vetsinou. to uz pak muzes hodit do placu i Romera.

Reagovat
Zaschrona

Barkley by podle me zvladl CM v pohode, stejne si porad myslim, ze casem se presune prave na tu pozici. I kdyz Fellaini u vas i casto hraje DM, ne? To nezvladne, ale to snad nemuze na nejake lepsi urovni ani Fellaini.

Reagovat
Busby babes

jen rikam, ze jeko konkurence by byl primarne Mata a Henrikh a pak Lingard, Rash a Martial. Nerikam, ze by se pres ne neprosadil, jen rikam, ze jasnej zaklad by to rozhodne nebyl.

Reagovat
vodka

kde a místo koho by hrál zákad?

Reagovat
bbbauch

Tobe uz uplne mrdlo nebo se fakt hodne nudis

Reagovat
Busby babes

nemyslim. on odehraje jeden uzasnej zapas a pak dva marny... za dva roky neudelal imho zadnej zasadni posun. treba letos by u nas s takovou vykonnosti dost rotoval.

Reagovat
Zaschrona

To neni pravda, hraje hodne dobre cele jaro a je i zasadnim duvodem, proc se Everton v tomhle roce tak rozjel. Ty slabe zapasy mel asi 2, mozna 3. Jasne nejhorsi s LFC, spatny byl i s Boro, proti vam taky nic extra. Ale jinak je skvely a udelal slusny progres. Mene riskuje a chybuje, mene vodi balon, zlepsil se ve finalni fazi, prospiva mu nova role, kdy hraje vic z kridla.

Ale ono plati, ze celkove tenhle koncept "tam by si nezahral/u nas by si nezahral" neni moc dobry. Hrozne blbe se to porovnava, kazdy tym je jiny a v podstate nikdy nejde rict dopredu, jak by se ten ci onen hrac tam ci tady prosadil. Podle me by teoreticky Barkley mel roli minimalne stridajiciho hrace vsude v tymech nad nama, mozna krome Chelsea a nektere dalsi tymy by ho ani nechteli, protoze uz maji nainvestovano do jinych hracu na jeho pozici, kteri uz jsou v klubu usazeni a nutno uznat, nekteri jsou i lepsi ci maji vyrovnanejsi vykony.

V zakladu tezko rict, jakousi jistotu by asi nikde nad nama nemel, ostatne tu nema ani u nas, kdyz hral bidu, tak ho Koeman posadil, nicmene samozrejme na lehci u nas byt porad v zakladu. I proto je ale pro nej, myslim, nejlepsi napad nikam nechodit, stejne jako v pripade Lukaku. Oba jsou jeste mladi a pokud plati, ze mame pro leto docela velke plany, rok v lepsim tymu nez letos s realnou ambici od zacatku ligy zasahnout do boje o LM a s ucasti alespon v EL a zaroven nove smlouvy s platy minimalne na urovni treba Spurs, verim tomu, ze oba maji nejlepsi prostor pro rozvoj a svoji budoucnost v EFC.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/koeman-one-more-transfer-window-12669838

Pokud jsou tyhle plany jen kecy, tak oba zrejme pujdou, protoze pak je jasne, ze tady nic nemaji realnou sanci vyhrat. Pokud nejsou, coz plne naznacuje, ze platime Schneiderlinovi 120k a kupujeme za velke penize trenera a DoF od nejvetsich overachieveru v lize, tak zustanou, protoze nemaji duvod chodit jinam. Podobne mluvil i Lukaku par tydnu zpet...

Reagovat
Talker

Tak spis jde o to, ze i kdyz mate velke plany, tak jste az 7. V poradi. A to se tam budou cpat další tymy, ktere maji velke plany.

Proste u te sestky nad vama maji vetsi sance. A u ctyr tymu rovnou jistotu LM na dalsi rok

Reagovat
Zaschrona

No nevim jake dalsi tymy alespon naznacuji neco podobneho jak my. Leicester se v lete zrejme dorozutece, WHU se zrovna nevede, navic prodali jasne nejvetsi hvezdu a pak je tam leda NU, ktere spis bude mit hlavne starosti se zachranou nez premyslet o poharech.

A jasneze ty tymy nad nama maji vetsi sance, jenze to se tvrdilo dlouho i o Spurs a kde dnes jsou. Vsichni uz s nima pevne pocitaji do top 6. Musime usilovat o to, aby to brzo byla top 7. A i si myslim, ze tohle je plan, jinak by sem Koeman nesel, stred tabulky a obcasnou ucast v Evrope mohl mit i s Saints.

Reagovat
vodka

Spurs ale patří do té top 6 posledních 10 let až na snad jednu/dvě sezony, kdy se zbavovali Ramose, zatímco EFC tam bylo 4x...

Reagovat
Zaschrona

Kdyz to beres takhle, tak je to porad jasne vickrat nez kdokoliv jiny mimo top 6. Ale o historii ani tolik nejde, zasadni je hracum nabidnout dobry plat a odpovidajici ambice predevsim do budoucna. A v tomhle se klub za posledni rok hodne vyrazne posunul.

Reagovat
vodka

no je, ale pořád všechny ostatní týmy z té 6 tam byly v podstatě nonstop, ten prostor tam vytvářely výpadky MU a LFC...

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale dneska uz nikdo netvrdi, ze vsechny kluby za Spurs maji letos vypadky. Proste tohle je trend soucasne PL,

Reagovat
smazaný uživatel

City, Arsenal, United by podľa mňa mal na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

City??

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale len na Delphovej/Gundoganovej pozícii.

Reagovat
blade115

Možná jen v Arsenalu by hrál základ.

Reagovat
smazaný uživatel

vymena kus za kus Barkley - Fella, proc ne..

Reagovat
FUnk

kapitana neprodate....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
salami

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

spravny pristup

Reagovat
Miguel19

Cavanus zase 2 fíky. Málo top.

Reagovat
Whitemedia

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna čest Tottenhamu za to, jak nás nahání a nenechá vydechnout. Aspoň někdo. Pochettino odvádí neskutečnou práci

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

11:27 Davies vyrovnal nejrychlejší gól

Everton si poradil s Leicesterem City, zásluhu na tom pak má i Tom Davies. Mladý záložník se trefil již po 30 sekundách, čímž vyrovnal spoluhráče Romela Lukakua a Pedra z Chelsea, kteří také letos zaznamenali takto časné zásahy. (soccerway.com)

Lukaku a Pedro spoluhráči? Nadčasová expreska.

Reagovat
blade115

"spoluhráče" je tam nepochybně v jednotném čísle.

Reagovat
blade115

Aha, sorry, asi jsem ti zkazil vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Pedra nevyrovnal, ten to stihl do 30 sekund

Reagovat
vladis271

wut....Atléti chcú získať Morena?

Poď Diego pooooooooď.

Reagovat
fenixLFC

iba na hostovanie....

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu, Barkley dostal v klubu pěstí včera https://twitter.com/totk96/status/851365656608088064

Reagovat
tuny

To byla celkem chytrá rána, když za to nikdo nedostal červenou

Reagovat
cristiano.K.

to nevíme

Reagovat
fenixLFC

mozno barkley mal cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho nenechal dýl

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pr LFC v top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Liquid

Chelsea, City, United, Tottenham

Reagovat
vladis271

Sané approved

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Suchy triko

Reagovat
Mastný Chobot

3-0 od 16. tímu PL... Nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nehneval by som sa, ak by naša hra vyzerala ako dnešný CP, krásny futbal

Reagovat
J0EL

Toto uz snad Wenger nerozdycha.

Reagovat
smazaný uživatel

nove dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Wenger predĺži #NeverStopBelieving

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/YannickBolasie/status/851540914107543552 jebka ale fandí nám taky, takže trollí i sebe

Reagovat
Mastný Chobot

jj, je super, mám rád, keď fodbalisti takto vystupujú na sociálnych sieťach

Reagovat
FUnk

Aspon ze ty tady prispivas kdyz se nedari. Zbytek zalezl hluboko do kanalu.... Vsechna cest

Reagovat
Gunner14

what

Reagovat
FUnk

No oproti normalu jenom sedm statecnych a to jsem pridal. Ale chapu to, je to pro vsechny

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

zadarmo by som to nerobil

Reagovat
FUnk

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gunner14

A hráči furt budou mlet jak chtějí podpořit Wengera a chtěj aby zůstal mrdky jedny zliskat každého z nich, primadony posrané

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

Protože minimálně půlka týmu by si pod novým trenérem nezahrála

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liquid

hodně hanebný výkon od Arsenalu, Wenger to ale tradičně hodí na sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bodově blíž 16. místu než 1. místu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cazorla-musi-na-operaci-a-mimo-hru-bude-tri-mesice-347828/

Pridam sa iba tento odkaz. Den, kedy sa to vsetko zacalo rucat.

Uz nech je hlavne po sezone, taketo utrpenie som teda este nezazil. Bellerin na 2 tyzdne do rezervy, verim ze by aj ten Debuchy zahral lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Özila, Alexisa a Wengera môže Arsenalu len pomôcť. Walcotta prepustiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán opouští loď poslední!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, že ste prehrali. Ale akým spôsobom. Úplne bez boja. Alexis a Ozil najhorší na ihrisku. Walcotta nepočítam ako hráča dnes.

Reagovat
Nikikrew

Aha. A ako by si ohodnotil vykony MUstafiho a Welbecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na mustafim jde aspon zapas co zapas videt, ze mu neni jedno jak hrajem a snazi se, coz je asi point ktery chtel werwolf naznacit. A ja s tim souhlasim

Reagovat
Le Gunner

Já mám pocit, že jakýkoliv radikální řez nám může jen pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nevěří dnes uvěří arsenal zas vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mimalu

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Svatej

Reagovat
Fenri

Reagovat
tunkic

Reagovat
Briggus

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
Azza

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Myslíte že na counterovom twitteri je teraz nejaká zmienka o Arsenali alebo je plný štatistík o Mourinhovi?

Reagovat
nani92

dnes Arsenal prekonal takmer 100ročný rekord, som zvedavý kedy tu bude

Reagovat
FUnk

Suche triko by tam mohlo byt....

Reagovat
Mastný Chobot

o Arsenali, s Chelseou ty si toto vždycky mal

Reagovat
kiwwi

Konzistencia

Reagovat
13

Nad věcí a přitom to jen ukazuje jak ti counterovo investigativní práce vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko? Kde je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

v kanálech

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud United ve ctvrtek neprohrajou v EL, Countera se tu dockame az o vikendu.

Reagovat
gocii

ale však taky bylo

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozný co dnes Arsenal předvedl. Čekal jsem, že se po první půlce zvednou, ale oni se na to úplně vysrali. CP zasloužený vítězství.

Nejlepší na hřišti byl Andros, i když být penalta neměla a měl dostat žlutou, byl u všech gólu a Bellerina tam neskutečně motal.

Reagovat
smazaný uživatel

Andros je top momentálně, ale koho musím zase pochválit a kdo je pro mě opravdu momentálně v jedné z nejlepších forem v PL je Zaha. Ten frajer je neskutečný!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Zaha hrál dobře, ale Monreal ho tam nenechal tak řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že Bellerin měl větší problémy, ale spíš jsem naráže na Zahovu konzistenci momentální, až se bojím, že odejde, protože pokud se potvrdí plánovaný odchod Cabayeho + Zaha, tak je Palace příští rok tam jak bylo za Pardewa na podzim. Vůbec, to ofenzivní trio, Sakho a Luka je něco, co se Samovi povedlo na výbornou a stále častěji mám dojem, že je momentální britská jednička na Ostrovech, i když vydařenou sezónu mají i Pullis a nebýt těch blbých sérií tak i Hughes.

Reagovat
vodka

Samovi to zase trvalo dlouho a nákupy byl taky hovadsky drahé (Schlupp + van Aanholt zvlášť). Ale je pravda, že už s CP asi dost těžko spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna PVA je skvělý buy-in a ukazoval to do té doby, dokud se nezranil. S Schluppem souhlasím, ten nevím co má týmu dát kromě rychlosti a fyzičky, na balónu je otřesný ale stále lepší než, když tam hrál Ward přes nohu.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
FUnk

Ostrihat. Jinak poslat pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechapem to wengerove divadlo s tym kontraktom, uplne to korunuje momentalnu chaoticku situaciu v klube, premieta sa to do formy, do protestov a do slabej podpory od fanusikov na zapase. je mi ho strasne luto ale moze si za to sam, toto ide fakt na vrub jeho tvrdohlavosti asi. v zaklade teraz mame par slabsich hracov ale v prvej polke sezony sme s tym dokazali vyhravat a hrat pekny futbal. aj ked sa casto vyhralo na konci zapasu silou vole. to v tejto casti sezony kvoli atmosfere okolo klubu uplne neexistuje.

Reagovat
Gunner14

Wenger: "I think it would be inconvenient to speak about me tonight." už ti na to i odpověděl

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pepinho2

Shkodran Mustafi vs. Crystal Palace:

6 tackles attempted

6 tackles lost

2 fouls committed

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Tak snad snad podepise.....

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Briggus

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

skalni fanousek

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Gunner14

Prej dostali slušně nandáno od fanoušků jak odjížděli, to bude prdel až dostaneme na WHL 5ku

Reagovat
smazaný uživatel

We've lost 7, drawn 1 and won 3 of our last 11 games.

Two of those wins were against Lincoln City and Sutton United.

Reagovat
Gunner14

Je to 4 výhry, 1 remíza a 6 proher s Hullem jsme vyhráli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

kampan

Reagovat
spider_8

Arsenalu to letos už asi "vyjde" Naprosto vyhořelý tým, největší čas podepsat Arséne nebo tě nakonec opravdu vyrazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa momentálnej formy to vyzerá na zostup Swansea. Šialené, ako sa to každým kolom mení. Palace si po takých výsledkoch a dnešnom výkone neviem predstaviť zostúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
Higi

Jinak Walcott dneska svůj klasický výkon, nezapomeňte tady zas napsat, že nedostal balón za obranu nefunguje to dobrou půl sezónu a stejně bude furt hrát, super... tuhle sezónu mohl místo něj odehrát Campbell s prstem v zadku, horší by být nemohl.

Alexise stáhne na křídlo, Lucas jakožto posila do útoku nehraje a zbyde nám na hrot Welbeck a Giroud takže tu máme rok 2017 a kvalitní hroťák v nedohlednu, o 3 roky později and still Welbeck a Giroud na hrotu

Tam je tolik věcí postavených na palici, že můžeme jenom kroutit ....

Reagovat
Gunner14

Campbell místo Walcotta pls . Však on nehraje ani ve Sportingu. A když hrál za nás tak to zas nic světobornýho nebylo a vždy byl vyštavenej kolem 60 minuty a musel střídat. A zrovna tudle sezonu se Walcottovi daří, má větší náboj a snaží se(konečně) a 17 golů ze hry jako křídlo je paráda.(ano nehraje nejlíp, ale kdo jo tudle sezonu?)

Reagovat
tunkic

Naopak, když už za nás Joel hrál, tak byl vždycky jeden z nejlepších..

Reagovat
Gunner14

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace have now registered more wins against top six opposition this season than Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

no tak aji kdyby byl vyšťavenej v 60-70. minutě, na to máme snad 3 střídání ne? Zato těch 60 minut odmakal ale, to se mu upřít nedá, nasazení měl kvalitní. a pokud vím, tak u nás hrál dobře a pak ho wenger přestal stavět z ničeho nic, né že by zahrál několikrát špatně, prostě ho přestal stavět a začal tam dávat ty svoje nesmysly.

Walcott se snaží, ale to se snaží každej v týmu, to nikomu upírat nebudu tuhle sezónu, ale k čemu to je, když má jako křídlo něco vymyslet, tak je ve více než polovině případů k ničemu, no nějaký góly dal, to zas neříkám, ale opravdu ho budeme obhajovat? Really? Walcotta? Na základ nemá určitě a o tom to je, potom jsme v tabulce tam kde jsme, když hrajou 90% zápasů takový hráči jako Walcott, asi tak ti to řeknu, dnes všechno zas musel tvořit Alexis, no neříkám že se mu nějak extra dařilo, ale oproti Walcottovi to je furt 100 ku 1, prostě hrajeme bez jednoho křídla v X zápasech, to je vážně super, probuďme se konečně z toho snu...

Reagovat
Higi

reakce na komentář výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Taky je Walcott jediný hráč který dává pravidelně goly proti velkým týmům. A jestli chceš mít borce na křídle který dal nejvíce golů za sezonu 10 a to hral v útoku v Olympiakosu tak budiž. Já mám Joela rád, ale když říkáš že Walcott by neměl za nás hrát základ, tak pak Joel taky ne.

Reagovat
Sali5
Reagovat
mr.Silver

Diky bohu, ze jsem sel na pivo

Az tak zle to bylo? Cekal jsem, ze se po prestavce zvednou, ale dostat od trapiciho se CP 3:0 je vazne ostuda. No nic, cekam kdy Wenger oznami, ze prodluzuje. Kazdopadne s takovymi vysledky nas preskoci i Everton.

Reagovat
Usty

Palace se trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ok, spletl jsem si je s WHU

Reagovat
mr.Silver

We're now closer to Crystal Palace in 16th place (20 points), than we are to the Premier League leaders Chelsea (21 points).

Reagovat
Lacko_Boh

Alibizmus bokom, myslím, že z boja o titul sme už na dobro vypadli. Stále solídna sezónka ak sa uhrá FA cup.

Reagovat
Lacko_Boh

teda..vyhrá. Lebo uhrať sa uhrá vždy

Reagovat
Whitemedia

Nevzdávej to, ztrácíte 21 bodů a ve hře je 24 bodů.. ještě máte šanci

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně kvůli takovéto mentalitě ligu nikdy nevyhrajete

Reagovat
Hokaido

Stal se z tebe strašnej pesimista, Laco.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Zaschrona

Hmm, to by to s takovou mohlo byt v poslednim kole mezi nama a Arsenalem na ferovku. Mozna.

Reagovat
Free_player

Everton by ještě mohl taky skončit nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaver

Nejvyšší čas pro pana Wengera "isť do pyčy". Arsenal je zralý na infuzi, kterou ale musí přinést někdo nový zvenčí. Myšlenky, aby to po odchodu AW nebylo ještě horší, jsou úplně zcestné - kdyby takhle přizdisráčsky uvažoval každý, nikdy by se nic neudělalo. Hráči hrají tak, jako kdyby pod AW už hrát ani nechtěli. Ale zajímalo by mě, kde by se např. takový Walcott chytil, možná tak někde na lavici. Prodat, dokud je o něj zájem. Je zajímavé, že před několika lety se AW vytýkalo, že hraje s "dětmi", ale vypadalo to lépe, než teď. Půl až dvě třetiny týmu dopryč a začít budovat jiné mužstvo, ale bez AW. Chce to prostě velké razantní změny. Nevím, čeho se pořád vedení Arsenalu bojí ...

Reagovat
vladis271

Ak vyhrame na wba, co nevyhrame, tak sme jedniu nohou tam.

Reagovat
13

Tohle nereálná snění nám už léta podlamuje nohy.

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze tech tricky zapasu tam mate podstatne vic. Treba jen CP, Boro a WHU hrajici o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim zas na tvoje denicky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Po kolika letech by to bylo v příštím ročníku LM bez Arsenalu?

Nemám rád změny, tak doufám, že se k blues,spurs a reds ještě připojí.

Reagovat
Nikikrew

tak Arsenal nikdy nechybal v LM pod Wengerom, co si tusim moze povedat iba Real Madrid tusim, vela ludi na to zabuda ale uspech je to urcite

Reagovat
Ondiis

Abyste měli zajištěný postup do čtvrtfinále? To víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš, že proto teď do LM nechtějí? Zajímavý přístup!

Reagovat
Gunner14

Bayern skončí 3. ve skupině aby nás dostal v EL

Reagovat
Ondiis

Do EL se nedostaneme

Reagovat
kvasha16

nejak si si isty tym Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nejsem si jistý, jen jim to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Nikikrew

curaci no.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...

Reagovat
Thoomas

Zrovna Belle si to nezaslouží, sice hraje letos naprosto otřesně, ale je na něm vidět,že mu na klubu záleží, je to mladej borec a minulou sezonu hrál perfektně. Jeden z mála na kom se dá další roky stavět, jinak to chce velkou čistku a hlavně konečně trenéra.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Thab

Tak ono to asi nebylo mířený čistě na něj, spíš tak nějak na celej tým, ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Ale ty vlasy! To bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

Wankers...

Reagovat
Liquid

to jsou právě ti věrní fanoušci, je vidět, že narozdíl od Wengera jim záleží na chodu klubu, tihlec Bellerínové, Montrealové nemají na to hrát za Arsenal, dost možná ani za takový Stoke

Reagovat
Thoomas

Aha,takže Bellerin,kterej je ve dvaceti vPL sestavě roku nemá na Stoke.

Monreal nikdy nebyl a nebude top, ale je to i na PL nadprůměrnej obránce a a zrovna on se i přes tu bídu v posledních zápasech jako jeden z mála zvedl.

Když ty jejich zápasy znáš jenom z komentů na EF, tak se k tomu radši nevyjadřuj

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Liquid

viděl jsem více jak polovinu zápasů Arsenalu a ti Španěláci prostě nemají top kvalitu, pamatuješ i na to mizerné bránění Alonsa v zápase s Chelsea, to vám prohrálo zápas a tehlec šunt se ještě nechal vystřídat

Reagovat
Ondiis

lol

Reagovat
Mastný Chobot

určite si nevidel viac ako polovicu zápasov Arsenalu, videl si tak možno tak ten s Chelsea a možno pár iných, dobre viem, čo si za týpka, nemusíme sa tu na nič hrať. A to, že faul Alonsa, na ktorom sa zhodli asi všetci odborníci, považuješ za zlé bránenie, dosť o tebe vypovedá. Jeden by povedal, že si len ďalší dolarov nick.

Reagovat
Liquid

s Dolarem tu patříme k základním kamenům zdejších diskuzí a to skoro od samého počátku EF

Reagovat
Mastný Chobot

nj, paráda, praotec čech

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednich zapasech?? uz nekolik mesicu uz ma zase tu starou formu, jen to ted jde jeste vic videet, kdyz ostatni hrajou, jak uplni amateri

Reagovat
Hokaido

Zrovna u Bellerina si to teda mohli odpustit.

On je poklad, pokud i on uteče, tak to pro Arsenal bude zase o dost obtížnější. A že kdyby si postavil hlavu, tak by se o něj top kluby přetrhaly...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Njn, ty ale musis mat asi fakt ubohy zivot ked musit venovat cez 20 prispevkov na adresu Arsenalu ked prehraju. Snad takito hlupaci ako ty neovladaju svet a ani nebudu

Reagovat
masly008

já už to psal,on je skrytý fanoušek arsenalu,ale dělá že fandí spurs protože je to více cool.

Reagovat
Harakan

To je ten roky pěstovaný mindráček z Arsenalu. Teď to z něj všechno konečně vyteče a příští rok už snad bude klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Super! První zkažená přihrávka v dějinách fotbalu!

Reagovat
Nikikrew

Nahodou to bola paradna prihravka , skoda ze tomu co sa rozcvicoval.

hned som si spomenul na toto https://www.youtube.com/watch?v=7WeP4yATlyc

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale se dějí různé věci, tohle mi přišlo tak neuvěřitelně obyčejné na nějaký ubohý ironický koment, že jsem se ozval.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Wenger nemůže přeci ustát nebo je rozhodující FA Cup s námi

Nebo je jim to prostě jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy joudove jako ty prestanou dokolecka tocit o tom, jak tohle uz Wenger nemuze ustat.

Vzdyt mu proboha jeste nabidli novy kontrakt, takze to o jeho pozici vypovida.

A fans ho asi tezko sesadi (bohuzel)

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mě je to u zadní části těla, ale tohle je směšný. Hlavně ze strany vedení klubu !

Každý by si ho měl pamatovat za jeho "nejlepší části" v Arsenalu, ne takhle, kdy je to komedie pro většinu fanoušků...

Ano, já ani jejich fanoušci ho nesesadí, ale je potřeba myslet dopředu Četl jsem o novém kontraktu, o to více je to zarážející a každý si může udělat obrázek jak to v Arsenalu chodí...

Za sebe to beru jako za Anglický tým, který má bojovat o titul, a ne se ZASE plácat níž než loni ! Bez urážky. Pro mě jako pro fanouška ostrovního fotbalu je to velké zklamání, proto píši co píši.

Hlavně nepiš nic o MC

Reagovat
vodka

https://www.sporcle.com/games/teedslaststand/find-epl-teams

tak kolik? já 40, QPR s CP, pak sem zmotal některé věci kolem Manchesteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. "Někde kolem Manchesteru a Liverpoolu", no. A to mi tam vyšlo neobvykle dost tipů.

http://icecream.me/uploads/a3230482110389b16396f72aba3f0933.png

Reagovat
vodka

dost podobně, Wigan, Blackburn, Bradford a Barnsley sem měl určitě blbě, poslední už nevím, co bylo, akorát Oldham sem dal, protože vím, že jim fandil Scholes a je to hned vedle manchesteru

Reagovat
tomasinho

26

Reagovat
mr.Silver

23

Reagovat
mithro

38

Reagovat
Higi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Scouseri kto z vás by dal ešte Sakhovi šancu? A ak nie koľko by sme z neho mohli vytrieskať?

Reagovat
Zaschrona

Ja ne. 25 mega.

Reagovat
vladis271

Tak byť to vás hráč na hosťovaí bez problémov švacneš 40 to všetci vieme.

Reagovat
Maresma

25 by byla dost dobrá cena za nechtěnýho hráče ale.

Reagovat
smazaný uživatel

25 je docela ok.

Reagovat
Zaschrona

Nekde jsem zachytil, ze pry chcete 30. Tak tipuju, ze cca tech 25 by vam nekdo v dnesnich financnich realiich dat mohl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Sakho + cash za VVD?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla výhra pro všechny tři strany. A nebo Sakho za Zahu.

Reagovat
Hai

Sakho musí dostat 2 šanci

Reagovat
Kowe

Já bych ho bral všema deseti. Ale pokud Klopp ne, tak těch 25 by šlo.

Reagovat
fenixLFC

nech ide do prdele a dostat prachy a najst niekhoo lepsieho

Reagovat
Coutinho10

tezko rict...zalezi, jestli by se povedlo nekoho lepsiho koupit, ale jak nas znam, tak asi ne, takze bych ho asi bral, ikdyz ho mam porad zafixovanyho jako toho, kdo blbe prihral Gerrardovi

Reagovat
avicii

ja by som mu dal sancu...okolo 25 by sme mohli za neho dostat...

Reagovat
vladis271
Reagovat
Busby babes

jeste to nekoho bavi? dyt to je banda dementu a posuku, kteri jen diky YT dostavaj prostor...

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/YannickBolasie/status/851533103688540160

kdyz vidim ten pocet retweetu a lajku...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Who is Harry Kane?

Reagovat
vladis271
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

a vyhravame uz zas jednu trofej za druhou jak Man United. doslova.

Reagovat
Zaschrona

fair point

Reagovat
Whitemedia

"trofej"

Reagovat
Busby babes

FA cup, Cumminity shield, League cup.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Nad tímhle jsem se taky pozastavil no

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Nejhorší hráč zápasu.

Reagovat
Ondiis

Na to jsi přišel kde?

Reagovat
Busby babes

a pritom statisticky nejlepsi hrac Arsenalu.

Reagovat
Hokaido

Není možný, hoď odkaz.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hokaido

Sice whoscores, ale i tak je to k smíchu.

Reagovat
Zaschrona

Tak tahle kratka sekvence preci ve vysledku neznamena vubec nic...

Reagovat
Mastný Chobot

nj, to je jak tuna. 2 dlhé pasy a už je najlepší hráč na ihrisku. Srať na to, že predtým pokazil 2 jednoduché lopty, 3x zle spracoval, 4x prehral súboj a dalšie 3 razy sa toho súboja ani nezúčastnil, lebo bohvie kde behal.

Reagovat
Busby babes

proto jsem psal, ze statisticky...

Reagovat
Mastný Chobot

však ja to nemyslím na teba

Reagovat
Miguel19

Podle whoscored je Otamendi nejlepší stoper v lize..

Reagovat
PP

ty vole.. úplně namol..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Proč se vůbec Wenger nevrátí ke hře s Alexisem na hrotu? Chvíli to s ním na po návratu na LW fungovalo, ale teď už asi 8 zápasů tragédie. Nebo proč nehraje alespoň Oliva? Vždyť on by v současný době byl o třídu lepší než Welbeck...

Taky jsem včera nepochopil, proč stáhnul Elnenyho, kterej hrál jako jeden z mála celkem slušnej zápas, a nechal tam Xhaku-nejhoršího hráče na hřišti, ze kterýho si Milivojevič s Cabayem dělali dobrý den.

Iwobi je zraněný? Na TM nic nemá... To ho jako Wenger nejdřív dává do každýho zápasu takřka bez rotace, aby ho pak posadil na tribunu?

Reagovat
Nikikrew

Pretoze vsetci chcu aby hral Welbeck a si myslia ze nas spasi. Tiez by som bol radsej zato, aby teraz hral Alexis na hrote, alebo teda hrat s tym Giroudom.

Xhaka urcite nebol vcera najhorsi, praveze bol jeden z tych lepsich, Elneny tam dobre behal, vyplnal stred ale tie prihravky ma urcite horsie a potrebovali sme hrat hore.

Iwobi odohral vela zapasov, nemyslim si ze je zraneny len treba s nim opatrne.

Reagovat
PP

Na první letmý pohled jsem si říkal - ty jo, kdo to dal za nás goly nebo oni si dali dva vlastnáky? Až potom jsem na to čuměl a nevěřil vlastním očím.

3.0 s CP je doufám pro Wengera konečná a doufám, že toto už je vyvrcholením toho marasmu co poslední zápasy předvádíme. Jestli bude Wenger dále pokračovat, odmítám se na to dívat. Jedna věc je podpora když se nedaří, ale druhá věc je, když se dařit nechce a tím pádem nemůže.

Reagovat
Busby babes

o Januzaje ma zajem PSG, Lyon a Marseille jo? Vsak zas tak dobre v tom Sunderlandu nehraje, ne?

Reagovat
Zaschrona

S tim jeho hypem ho porad nekam udate za slusne penize. Nejaka Marseille, Milan, tak neco.

Reagovat
Busby babes

ja prave nechapu, kde se ten hype bere. zas Lyon chapu, ten to takhle dela. Januzaj ukazal, ze na to ma, takze tam to berou tak, ze ho koupi levne, dostanou z nej zas ty spickove vykony a streli. ale PSG...

Reagovat
Zaschrona

No, tak trochu takovy dalsi pripad Depay. Bida, obrovske zklamani, Januzaj teda jeste vetsi, ale porad je mlady a neco malo u vas odehral a bylo po nem velke halo, ciste na tomhle zaklade ho nekdo rad koupi. Zas to neni tak, ze by nebyl talent, porad mu je jen 22 a v Sunderlandu se blbe ukazuje nejaka fotbalovost. PSG nevim, ale pro kluby, ktere maji ambice celkem z niceho zas budovat velky tym do buduocna, tak je idealni cil, ktery se jim muze hodne vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Zaschrona

Everton are interested in signing Gylfi Sigurdsson, Michael Keane, Jordan Pickford and Willian Jose in the summer. (Paul Joyce)

Joseho absolutne neznam, ale ti tri by byli, myslim, fajn posily.

Reagovat
Busby babes

o Keana bude imho docela velkej zajem.

Reagovat
Zaschrona

Nelibi se mi, jak zacal hrat v reprezentaci a i dost dobre. Trochu se obavam, ze to bude dalsi z rady pribehu, kdy je dlouhodobe spousta zprav, ze ho chceme a pak nic. Jestli ho budete chtit, tak ma kdokoliv smulu...

Reagovat
vladis271

si ako myslíš, že je tak sprostý aby sa tam vracal? Podľa mňa po ňom ani nepôjdu a ak hej, tak na jeho mieste si to dva krát rozmyslím. Nič horšie než leštiť lavičku saa mu teraz stať nemože.

Reagovat
Zaschrona

Byly nejake spekulace, ze o nej maji zajem a on by tam asi urcite sel rad, vsak je od mala jejich fanousek, spoustu let tam hral. Pri nejhorsim na tretiho stopera bych mu tam veril. Ale mozne je, ze treba role u nas, kdy by prisel jako jasna posila do zakladu, ta by se mu mohla zamlouvat o dost vic. City maji Stonese, v Arsenalu tezko po nakupu Mustafiho, Spurs ho nepotrebuji a k vam by asi nesel radsi nez k nam, jako fanda United. Takze bud MU, my nebo leda Chelsea, u ktere vubec nevim, co v lete cekat.

Reagovat
Busby babes

no hele byl s nim rozhovor a on by se asi klidne vratil. porad je to odchovanec. nejak se prej neshodl s LVG. ale je i otazka, jestli o nej fakt mame zajem no. a taky za kolik by sel. to by zas bylo veselo a rad jak mel jit jen na hostovacku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele