Premier League - souhrn 26. kola

03.02.2018, 15:28, aktualizováno 05.02.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Watford přehrál oslabenou Chelsea. Harry Kane napodruhé proměnil penaltu a Tottenham tak bere ze šlágru s Liverpoolem aspoň bod. Man Utd naplnil roli favorita proti Huddersfieldu, na čemž se gólem podílel Sánchez. Zářil také druhý aktér ostře sledované výměny Mchitarjan, který se třemi asistencemi podílel na debaklu Evertonu 5:1. West Brom nezvládl důležité střetnutí se Southamptonem. Kolo odstartovalo na hřišti Burnley, které oloupilo Man City...

Watford FC - Chelsea FC 4:1

05.02.2018 21:00

Góly: 42. Troy Deeney (pen.), 84. Daryl Janmaat, 88. Gerard Deulofeu, 90+1. Roberto Pereyra - 82. Eden Hazard

Dvaadvacet let. Dvaadvacet let se nestalo, že by Chelsea prohrála dva ligové zápasy za sebou o tři góly. Až teď. A že k tomu byl potřeba opravdu silný kalibr. Až teprve Bournemouth a Watford dokázaly mocné Blues ponížit až na takovou úroveň. Základem děsivé prohry 1:4 byl přelomově příšerný výkon Bakayoka, který korunoval po půlhodině červenou kartou. No a Hornets vyučovali především ze smrtící efektivity....

Průšvih byl cítit už v úvodních okamžicích zápasu. David Luiz svůj návrat do sestavy místo zraněného Christensena nezvládl, byl zbrklý a způsobil několik zmatků v obraně. Jenže jeho kolega Bakayoko způsobil naprostý chaos. Během půlhodiny na hřišti pokazil dvě zpětné přihrávky, jimiž poslal Watford do šance, aby mu pak v rozmezí pěti minut dvakrát odskočil míč a vzápětí dvěma žlutými fauly poslal Chelsea do oslabení.

Ačkoli to pro anglického mistra nebyl instantní konec, rýsoval se velmi názorně. A krátce před pauzou dostal skutečně reálné obrysy. Janmaat až příliš snadno z půlící čáry poslal do vápna pas na Deulofeua, který se teatrálně převalil přes ležícího Courtoise a pískala se penalta. I přes divadelní provedení nutno říct, že zaslouženě. No a Troy Deeney ji podél stojícího gólmana bezpečně proměnil.

Druhá půle byla z pohledu Chelsea naprostý zmar. Nepomohl příchod tvořivé síly v podobě Cesca Fábregase, dokonce ani mušketýr Olivier Giroud nepřinesl kýženou efektivitu. Blues i v deset drželi míč skoro šedesát procent času, ale většinu z něj si jen posouvala míč. Watford hrál chytře na protiútoky, které vedl především skvěle hrající středopolař Doucouré.

Po několika náznacích šancí od domácích však Chelsea přece jen objevila jiskru naděje, kterou zábleskem geniality vykřesal deset minut před koncem Eden Hazard. Za hranicí šestnáctky si poradil s třemi oponenty a technickou střelou schoval míč za zadní tyč. Jenže to, co přišlo pak, bude fanoušky londýnského celku strašit ještě dlouho.

Jen o pár desítek vteřin později už totiž Watford zase vedl, Janmaat pronikl z pravé strany do vápna jako nůž máslem, narazil si s Pereyrou a za potlesku defenzivy Blues překonal Courtoise. Obratem Doucouré založil brejk pro Gerarda Deulofeua, který chtěl do souboje jeden na jednoho, ale Luiz mu jen ustupoval. A tak barcelonskému hostovi nezbývalo než sólo zakončit gólovou střelou. Na konečných 4:1 pak po dalším Doucourého pasu zvýšil velmi chladnokrevným způsobem Roberto Pereyra.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 2:2

04.02.2018 17:30

Góly: 3. Mohamed Salah, 90+1. Mohamed Salah - 80. Victor Wanyama, 90+4. Harry Kane (pen.)

Těžko hledat jednoduchá slova ke zhodnocení právě skončeného zápasu Liverpoolu s Tottenhamem. Zdánlivě poklidný duel hraný ve výtečném tempu dospěl do šíleného závěru se dvěma kandidáty (minimálně) na gól měsíce a dvěma penaltami. Dechberoucí čtvrthodina nakonec krásnému utkání přisoudila výsledek 2:2.

Jelikož se střetly dva celky vyznávající ofenzivní a ve většině případů i atraktivní pojetí hry, každý od zápasu očekával parádní útočnou podívanou. A tyhle představy se začaly plnit už po dvou minutách hry, byť s přispěním obrovské minely Erica Diera. Jeho zbrklou zpětnou přihrávku totiž zachytil Mohamed Salah, jenž zakončil snadný samostatný nájezd gólovou střelou k tyči.

Neuběhlo znovu ani pět minut a Liverpool mohl vést dokonce o dvě branky. Mané v silovém a běžeckém souboji přetlačil nedůsledného Sáncheze a na bránu uháněl pro změnu z úhlu. Přihrávku před bránu ale pokazil a z velké šance nebylo nic.

Ďábelský start Liverpoolu plný presinku po celém hřišti, tolik Kloppovsky typický pro úvody velkých zápasů, dělal Tottenhamu obrovské problémy - přesto se už v první polovině dostal k náznaku zajímavé příležitosti. Son dostal dobrý míč do vápna a jal se pálit, jenže v poslední chvíli mu do střely skočil Van Dijk.

Divokou dvacetiminutovku orámoval ještě James Milner, jehož tečovaný centr div nezapadl za Llorisova záda. Tempo zápasu neupadlo, ale šancí se ve druhé části prvního dějství rodilo méně. Po půlhodině hry lapil Lloris hlavičku Van Dijka, v dobrých pozicích se později ocitli Firmino i Alexander-Arnold, ale jejich zpětné pasy skončily kořistí zadáků Spurs. Krátce před pauzou pak poprvé vypálili i hosté, Dembélé se opřel do odraženého míče a Karius musel bryskně k zemi.

Ve druhé půli Liverpool poprvé propadl v defenzivě a krátce před odehranou hodinou musel Karius odvážně zastavit nájezd Sona. Gólem neskončila ani dorážka Alliho - pro Liverpool šlo každopádně o důrazné varování.

Varování, které si Reds očividně vzali k srdci, protože v dalších minutách bránili výtečně. Van Dijk s Lovrenem úpěnlivě odráželi veškeré pozemní i vzdušné útoky, nevyšel ani partyzánský úskok od Dele Alliho, jenž byl za simulaci ve vápně oceněn pouze žlutou kartou.

Již pověstně špatná obrana Liverpoolu ale nakonec přece jen zaúřadovala a odstartovala jednu z nejšílenějších pasáží letošní sezóny Premier League. Deset minut před koncem Karius nedůrazně vyrazil míč jen na hranici vápna, kde jej nedokázal odkopnout Emre Can a balón se stal kořistí fenomenální pumelice do šibenice od Victora Wanyamy. Jen o pět minut později Lovren promáchl pas Alliho na Harryho Kanea a Karius zastavil nejlepšího střelce ligy jen za pomoci faulu.

Tehdy se ale začal psát další bláznivý zvrat. Loris Karius totiž netradičně zůstal stát uprostřed brány a Kaneovu penaltu díky tomu hravě vyrazil. Forvard Tottenhamu pak nevěřícně kroutil hlavou, když Mohamed Salah na začátku nastaveného času předvedl úžasnou individuální akci, obešel ve vápně tři obránce a nakonec přehodil i gólmana Llorise.

Euforie na Anfield Road nemohla být větší, o to hořčeji pak chutnal úplný závěr. Na popud lajnového se sudí Jon Moss vrátil k situaci, kdy Van Dijk trochu neohrabaně nakopnul Lamelu ve snaze odkopnout míč a kopala se další desítka. Tu už Harry Kane svým jubilejním stým gólem v Premier League proměnil a ustavil konečný výsledek 2:2.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 1:1

04.02.2018 15:15

Góly: 55. Luka Milivojević (pen.) - 22. Momo Diamé

Veledůležitý zápas v boji o udržení skončil nic neřešící remízou. S bodem zvenčí musí být spokojenější Newcastle, který sice po gólu Diamého vedl, ale hlavně ve druhé půli mohl snadno ztratit i remízu. Výsledek 1:1 nakonec stanovil Milivojević z pokutového kopu.

Byli to však Eagles, kdo jako první zahrozil. Do obrovské díry v obraně Strak se vřítil Benteke, jenže samostatný nájezd po devíti minutách mu výtečným zákrokem zmařil Karl Darlow. A pak už úřadovali Magpies. Pérezův pokus Hennessey zastavil, ale když následný Kenedyho roh propadl na zadní tyč k Momo Diamému, zela před ním odkrytá svatyně.

Zápas pokračoval v parádním tempu nahoru dolů, a tak nebylo divu, když se okolo třicáté minuty urodilo na obou stranách. Zaha měl jednoznačně skórovat, ale jeho ránu zevnitř vápna zblokoval Yedlin. Vzápětí se v šestnáctce Palace uvolnil Kenedy a zasahovat musel opět Hennessey. Ten posléze zazářil i proti dorážce Péreze.

Gól, který stanovil konečný výsledek, se rýsoval už před pauzou, ale Bentekeho u brankové čáry zaskočil odražený míč, a tak mu zbyla jen hlava v dlaních. Krátce po přestávce ale Clark zatahal belgického útočníka ve vápně za dres a Luka Milivojević si i přes značné potíže s nařízenou desítkou poradil. V závěru sahali Orli po třech bodech, ale na brankové čáře zastavil jejich pokusy předchozí hříšník Clark.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 5:1

03.02.2018 18:30

Góly: 6. Aaron Ramsey, 14. Laurent Koscielny, 19. Aaron Ramsey, 37. Pierre-Emerick Aubameyang, 74. Aaron Ramsey - 64. Dominic Calvert-Lewin

Výkony londýnského Arsenalu lze v letošní sezoně striktně rozlišit mezi domácími a venkovními zápasy. Zatímco na půdě soupeře se doposud Kanonýři trápí, jak se potvrdilo v minulém kole se Swansea, z Emitares Stadium se týmu Arséna Wengera podařilo vybudovat pevnost. Nyní se o tom přesvědčil Everton, který si odváží pětigólový příděl, který má na svědomí především autor hattricku Aaron Ramsey, jehož výtečnou bilanci vyrovnal pro změnu třemi gólovými přihrávkami Henrik Mchitarjan.

Arsenal do zápasu vstoupil v novém útočném složení s dortmundským duem Mchitarjan-Aubameyang a netrvalo dlouho, než spolupráce lednových posil Kanonýrů přinesla první plody. Právě po kombinaci této dvojky se v šesté minutě dostal k zakončení Aaron Ramsey, jenž přízemní Mchitarjanův centr chladnokrevně uklidil do sítě.

Než se zaražení hráči Evertonu stihli vzpamatovat z brzkého inkasovaného gólu, jejich manko se dokonce ztrojnásobilo. Nejprve Özilův rohový kop přizvedl na přední tyči Shkodran Mustafi a jeho kolega ve stoperské dvojici Laurent Koscielny snadno zblízka poslal míč do poloprázdné branky. Pět minut nato pak další povedená kombinace rozjetých Kanonýrů vyústila v Ramseyho střelu zpoza šestnáctky, která díky jemné teči stínujícího Mangaly zaskočila brankáře Pickforda a podobně jako v předešlém domácím zápase s Crystal Palace se Arsenal ujal drtivého vedení již v úvodní dvacetiminutovce.

Až po tříbrankové ofenzivní smršti soupeře se ke slovu dostali i hosté. Z rychlého protiútoku se dostal do nadějné šance Theo Walcott, jemuž se sice povedlo zbavit se Monreala, ovšem do jeho gólové rány ještě stihl vlétnout dobíhající Mustafi a odrazit míč mimo tři tyče.

Jen co se však evertonská obrana vysunula kupředu, dostal se ke slovu Pierre-Emerick Aubameyang. Úprk gabonského reprezentanta přes celou půlku hřiště ještě dokázal na brankové čáře zastavit Pickford, ale v sedmatřicáté minutě se historicky nejdražší posila v historii Arsenalu přece jen dokázala prosadit. Autorem kolmice za záda obranné linie Evertonu nebyl nikdo jiný než Henrik Mchitarjan a na druhý pokus již Aubameyang překonal Pickforda s lehkostí sobě vlastní. Hosté v tu chvíli marně reklamovali Aubameyangovo postavení mimo hru, což potvrdily i opakované záběry.

Ani v závěru první půle Arsenalu nechyběla verva navyšovat vedení a Nacho Monreal málem zaokrouhlil poločasové vedení domácích na pět branek, když jeho hlavičku zastavila až Pickfordova pravá tyč. Po změně stran již Monreal žádné další ofenzivní choutky nepředvedl, neboť jej v poločase vystřídal Sead Kolašinac.

Také Sam Allardyce sáhl ke změně hned po přestávce, když stažením Keana za Daviese změnil rozestavení k posílení záložní řady. Zvýšená aktivita hostí málem přinesla brzké snížení, když se o výtečný centr z pravé strany postaral Theo Walcott a Oumar Niassé měl před sebou odkrytou bránu s marně se natahujícím Čechem, avšak zakončení útočníka Tofees skončilo jen na tyči.

Hosté ovšem pokračovali ve snaze zmírnit gólovou ztrátu a po hodině hry se jim to po zásluze podařilo. Na průběžných 4:1 upravil tvrdou hlavičkou střídající Calvert-Lewin, jenž na trávníku nahradil jen pár minut předtím Thea Walcotta. Poté, co Petr Čech přišel o možnost ukončit čekání na jubilejní dvoustou vychytanou nulu v Premier League, přenechal kvůli zranění své místo v brance Davidu Ospinovi.

Doposud letargický Arsenal inkasovaná branka přece jen přinutila k větší aktivitě a čtvrthodinu před koncem si Kanonýři vzali čtyřbrankový náskok zpět. Třetí asistenci zápasu si připsal Henrik Mchitarjan, jenž opět přízemním pasem našel v šestnáctce volného Ramseyho a velšský záložník nekompromisní ranou na přední tyč vyšperkoval svůj výkon hattrickem. Arsenal tak při plnohodnotném debutu nových tváří s přehledem zvítězil 5:1 a před očekávaným derby s Tottenhamem si přinejmenším zvedl pošramocené sebevědomí.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Stoke City 2:1

03.02.2018 16:00

Góly: 70. Joshua King, 79. Lys Mousset - 5. Xherdan Shaqiri

Paul Lambert v čele Stoke City prožil svou první porážku a dle svých slov netuší, jak k ní vlastně došlo. Potters až do 70. minuty vedli, pak však dvakrát kapitulovali a přenechali Bournemouthu všechny tři body...

Stoke se vedení ujal velice brzy, když debutující Badou Ndiaye již po pěti minutách posadil míč na hlavu Shaqiriho a ten se nemýlil. Následně midlandský klub vypadal velice pohodlně a břevno dokonce odvrátila zdvojnásobení vedení skrze Petera Crouche. Ndiaye sám mohl skórovat po narážečce s Crouchem, potažmo při svém ambiciózním pokusu o gólové nůžky.

Pozdnímu comebacku Bournemouthu, který už po 13 minutách a zranění Cooka přetáčel formaci na 4-4-2, skutečně nic moc nenasvědčovalo, nicméně stalo se. A právě Joshua King, který Cooka nahradil, vše rozjížděl, když využil šťastného odrazu balonu a při zemi zamířil do sítě. O devět minut později pak o výhře domácích rozhodl Mousset svým prvním gólem v Premier League, když navázal na standardku Ibeho.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 3:1

03.02.2018 16:00

Góly: 8. Glenn Murray, 59. José Izquierdo, 75. Pascal Groß - 30. Javier Hernández

Brighton je zpátky na vítězné vlně, ze které vypadl krátce před Štědrým dnem. Dnes se mu podařilo v lize vyhrát poprvé od 23. prosince, a to skrze výrazně zlepšený výkon proti West Hamu, který prohrál 1:3 a na svého dnešního soka už nemá žádný náskok...

West Ham do utkání vstupoval na šestizápasové vlně neporazitelnosti, na jihu Anglie však v defenzivní formaci o třech stoperech a dvou defenzivních záložnících zklamal na celé čáře. Podruhé v sezoně tak WHU od Brightonu inkasovalo třikrát v jednom zápase (totéž Seagulls od října až doteď nezopakovali) a mohlo klidně i víckrát - kdyby si mezi tři tyče našlo z 21 střel cestu více než pět.

I ona pětice však bohatě stačila. Už v osmé minutě se nesmírně klidným finišem blýskl veterán Glenn Murray, jehož radost na chvíli anulovala Hernándezova rána odražená od břevna, ovšem po Izqueirdově zásahu z 59. minuty se už domácí rozhodit nenechali. Žádný zanďour, naopak nadále aktivní útočná hra, a odměnou byla pojistka z dílny Grosse, který využil špatné rozehrávky Collinse. V závěru ještě navíc mohli zvyšovat střídající Kayal s Marchem.

Více informací k zápasu

Manchester United - Huddersfield Town 2:0

03.02.2018 16:00

Góly: 55. Romelu Lukaku, 68. Alexis Sánchez

Alexis Sánchez se na svůj první gól v barvách Manchesteru United příliš nenačekal. Hned při svém prvním ligovém vystoupení na Old Trafford pojistil povinné vítězství nad Huddersfieldem a soupeře United tak pomohl poslat do sestupové zóny, zatímco Red Devils stahují náskok City na 13 bodů.



Zápasu předcházela minuta ticha na připomínku obětí mnichovské letecké katastrofy, která se stala před 60 lety. A možná i tento smutný pietní akt přispěl k tomu, že se následně hráči rozjížděli o něco pomaleji a první poločas mnoho vzruchu nenabídl. Zatímco v říjnu Huddersfield při výhře 2:1 Man Utd dokonale zaskočil, tentokrát se soustředil jen na brejky, které generovaly jedinou střelu a žádnou mezi tři tyče.

Red Devils mezitím zlobili pouze skrze dalekonosný pokus Alexise a brzkou šanci Lingarda, to po změně stran už jejich hra nabyla na flexibilitě a kreativitě. V padesáté páté minutě hosté "berlínskou zeď" Huddersfieldu, jak obranný val soupeře pojmenoval José Mourinho, konečně prolomili díky Lukakuově zakončení po centru Maty.

Hlavní okamžik utkání nadešel v 68. minutě, když Alexis Sánchez ve svém třetím soutěžním startu za svůj nový klub otevřel svůj střelecký účet. Nejednalo se nicméně o nic přímočarého - Chilan totiž nejprve soupeřův faul na vlastní osobu z penalty nepotrestal, z dorážky už se ale nemýlil.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 2:3

03.02.2018 16:00

Góly: 4. Ahmed Hegazy, 72. Salomón Rondón - 40. Mario Lemina, 43. Jack Stephens, 55. James Ward-Prowse

West Bromwich se před dnešním zápasem minutou ticha rozloučil se svou nedávno zesnulou legendou Cyrillem Regisem a jeho 112 gólů uctil dvěma zásahy, ani ty však na bod nestačily. Defenzíva WBA si totiž proti Southamptonu vybrala den volna a skrze tři inkasované branky, jež dělilo 15 minut, se podepsala pod prohru 2:3...

Saints šli do utkání s vidinou 13. po sobě jdoucího zápasu bez výhry a začal v souladu s nedávnou formou, když už po čtyřech minutách a hlavičce Hegazyho prohrával. Manažer Mauricio Pellegrino se nejspíš v tu dobu viděl, kterak přebírá zprávu o vyhazovu, místo toho však ještě na sklonku první půle přihlížel obratu, který mu určitě vyhrál nějaký ten čas navíc.

Svatí nejprve po zásluze vyrovnali ve 40. minutě, když do šibenice nekompromisně vypálil Lemina, a jenom za tři minuty se dominantní hlavičkou uvedl stoper Jack Stephens. WBA šlo tudíž do šaten pořádně opařeno a deset minut po obrátce mu bylo ještě hůře - Ward-Prowse tentokrát přízemní ranou z přímého kopu sám ze standardky zvýšil na 3:1.

Baggies vpředu nastoupili s Danielem Sturridgem, nová posila se však nevytasila s ani jednou přesnou střelou a ve druhé půli střídala. Snižovat tak musel obvyklý podezřelý, hlavičkující Salomon Rondón, jeho příspěvek však ani na plichtu nestačil. West Brom takhle zůstává poslední, se ztrátou čtyř bodů na záchranu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Swansea City 1:1

03.02.2018 16:00

Góly: 17. Jamie Vardy - 53. Federico Fernández

Už sedm soutěžních zápasů v řadě zůstává Swansea neporažené, byť se v lize jedná o "pouhé" čtyři duely. Labutě každopádně díky prohrám Stoke City a Huddersfieldu poskočily mimo sestupovou zónu, o skóre před oba zmíněné kluby, a i vzhledem k průběhu utkání s Leicesterem budou spokojené...

První poločas byl totiž výhradně v režii Foxes, kteří však svou převahu promítli pouze do jedné trefy Jamieho Vardyho, jehož na steč vyslal Kelechi Iheanacho unikátní příhrou skrze nohy dvou protihráčů. Kromě Iheanacha následně intenzivně zlobil také Diabaté, jehož po půlhodině hry neuvěřitelně vychytal Fabianski, aby záhy dorážku nigerijského střelce hrudí zablokoval obránce Mawson.

Především tyto dvě šance se po obrátce Leicesteru vymstily. Ihned v 53. minutě si Fernández naskočil na roh Ki Sung-yuenga a bylo srovnáno. Swans vzápětí pokračovali ve zlepšeném výkonu, nejblíže gólu se však přesto ve zbytku utkání ocitl soupeř, když Ndidiho branka nebyla uznána pro těsný ofsajd.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 1:1

03.02.2018 13:30

Góly: 82. Jóhann Gudmundsson - 22. Danilo

Původně to vypadalo na další rutinní, už 23. výhru Manchesteru City v sezoně. Pak ovšem Raheem Sterling 20 minut před koncem trestuhodně neproměnil obří šanci, publikum eruptovalo, postavilo se za Burnley a domácí tým nakonec v závěru přeci jen vydoloval alespoň hezký bod...

City se ujalo vedení skrze dalekonosnou bombu Danila poté, co brazilský obránce od rohového praporku obdržel přihrávku od Bernarda Silvy. Tak se stalo ve 22. minutě a hosté nadále dominovali, góly se jim však přidat nedařilo. Za vše mluví zmíněné selhání Sterlinga po přesném centru Walkera.

Odhodlané Burnley ale nezůstávalo bez šancí a jeho vyrovnání až takovým překvapením nebylo. Ještě předtím měli solidní šance Mee s Lennonem, než tvrdý halfvolej Gudmundssona v 82. minutě překonal Edersona. City takto nedokázalo triumfovat teprve ve svém čtvrtém ligovém utkání ročníku, zatímco Clarets sice už desetkrát v řadě nevyhráli, ovšem tentokrát si jako vítězové po zásluze alespoň přijdou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City26223174:1969
2.Manchester United26175451:1856
3.Liverpool FC26149359:3151
4.Chelsea FC26155646:2350
5.Tottenham Hotspur26147551:2449
6.Arsenal FC26136751:3545
7.Burnley FC2699821:2336
8.Leicester City2698938:3535
9.AFC Bournemouth26871130:3731
10.Everton FC26871129:4531
11.Watford FC26861237:4530
12.West Ham United26691132:4627
13.Brighton & Hove Albion26691121:3527
14.Crystal Palace26691124:3927
15.Southampton FC265111028:3826
16.Newcastle United26671324:3625
17.Swansea City26661419:3724
18.Stoke City26661426:5224
19.Huddersfield Town26661419:4624
20.West Bromwich Albion263111221:3720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1558)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

ešteže som nepodal na City

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

1. Pro průměráky z City

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley

Reagovat
Teoretik

Ta ztráta se dala čekat. Ten útok je úplně marný a není tam žádná jiná varianta.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaaspis

Chtělo by to posílit, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som,kedy sa do debaty zapojí nejaký lúzer z Unitedu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase má odborníci z UTD nesklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola mě fakt sere rok od roku víc.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5347667/Gary-Neville-calls-Guardiola-joke-naming-six-subs.html

Ať jde fakt do hajzlu. Arogantní mamlas, jehož úspěch z velký části stojí na tom, že měl vždycky k dispozici nejlepší možný materiál a neomezené finance.

Reagovat
Teoretik

Klasický Gary, hledá všude kontroverzi a musí za každou cenu kritizovat. A někteří jako ty se toho hned chytí

Reagovat
Bayern +

Alebo skôr klasický Guardiola

Reagovat
db18

Reagovat
Teoretik

v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

je to super trenér, ale ego tam je, i když ne tak ventilované jako u Mourka, Guardiola prostě bere top materiály zatím, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny attention whore

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co?!

Reagovat
Counter

Když už nic jiného, tak v Barceloně neměl neomezené finance / nijak přehnaně tam neutrácel.

A i když teď ManCity utrácí kupu peněz, tak ty výkony, jaké předvádí, fakt nejsou jen o kvalitě samotných hráčů. Guardiola tam odvádí výbornou práci.

Reagovat
masly008

jako že třeba zlatan a ten ukrajinec co ho nikdo nezná šli za hubičku? ale no taaaak.všichni ví že tránuje jenom nej týmy v lize s mega prachama,to samozřejmě ale nesnižuje jeho kvalitu.

Reagovat
Counter

Za čtyři roky by asi šlo vypíchnout nějaké dražší přestupy v jakémkoli klubu. Ale celkově tehdy Barcelona utrácela výrazně méně než Real.

Reagovat
atlee

Všetky kluby utracali menej ako Real, to nie je dobrý benchmark

Reagovat
masly008

Reagovat
Spalovač šancí

A jakým způsobem se do těch týmů dostal?

PS: béčko Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

To rovnou mohl zajet do akademie a říct klukům at to rozpustěj, protože si stejně nekompnou i kdyby neměl na střídání nikoho ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neviem prečo sme posielali GKN na hosťovanie práve do Burnley, ktoré točí 12 hráčov celý rok.

Reagovat
C-M@ster

Kolik takovejchle šancí už Sterling letos nedal

https://imgtc.com/w/pF8Vf4s

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak já dneska na umělce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prajem mu to, kurve

Reagovat
smazaný uživatel

ten titul? ci to, ze nevyhra krala strelcov

Reagovat
technecium

Reagovat
mayday

Tvl a ten pád na zem bylo co?

Reagovat
TheTopFootbaler

Doufal, že rozhodčí pískne penaltu.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pak bylo za pad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pět

Reagovat
smazaný uživatel

Ta De Bruyneho ulice zas...

Reagovat
Neon

Lafata by to dal.

Reagovat
REPLIKATOR

City Celtic

Reagovat
TheTopFootbaler

Half seasos wonder.

Reagovat
TheTopFootbaler

*season

Reagovat
celeb

boze to su zas komenty. Trochu viac stastia a kludne to mohlo byt 0:4. Hlavne 1. polovicu 2. polcasu obliehali Citizens branku domacich jak Nemci Stalingrad, hlavne keby Kun nesoloval a skusil obcas aj nahrat tak je davno rozhodnute. Na 2. stranu domaci boli dost nebezpecni, ked uz sa dostali na superovu polovicu a po 80. minute uz boli aktivnejsim muzstvom. Okrem golu mali 2 velmi dobre prilezitosti, nebol to vystrel motyky z nicoho. Pekny zapas plny zahodenych sanci a zlych finalnych rozhodnuti.

Reagovat
Svatej

Zas trocju min stesti a zapasu by ztratili vic, neplati to jen na jednu stranu..

Reagovat
celeb

po gole uz domaci sancu nemali. Navyse tych sanci City bolo ovela viac, to co Kun so Sterlingom zahodili v sestnastke bolo trestuhodne ( a trestu sa aj dockali).

Aj tak si myslim, ze Pep nemal stratit nervy a stiahnut Sterlinga, s tym mladasom boli o dost slabsi.

Domaci hrali dobre poslednych 10-15 min max. Inak Kompany nic moc. Tieto obcasne zapasy mu uz nejak nejdu. Ak nebude castejsie hravat (na ukor koho?), tak uz sa moze viac venovat asistentskej praci vedla Pepka.

Reagovat
Svatej

Rozumim, jen ja nemluvil jen o dnesku

Reagovat
Teoretik

Reagovat
El Cid z City

diaze je třeba zkoušet, někdy musíš udělat krok zpět,aby pak mohl udělat dva dopředu, škoda,že je zraněnej foden, teď jsou ideální zapasy pro ně..

Reagovat
celeb

KdB, Gundogan a Berndardo Silva dost vycnievali, takisto Sterling hral velmi dobre (az na tu koncovku, ktora bola tragicka, ci uz zvolil strelu alebo nahravku).

Reagovat
TheTopFootbaler

Ještě aby nevyčnívali, vždyť to jsou world-class hráči a hráli proti Burnley.

Reagovat
celeb

vycnievali aj z timu Citizens napr. A Burnley hra tuto sezonu fakt super. Napr. na Old Trafforde Barnley vyhravali 2:0 a co i len bod zachranil Lingard az v 90. minute ...

Reagovat
TheTopFootbaler

To bylo tím, že jsme hráli tragicky, od Burnley to žádný výjimečný výkon, nebyl. Nehrají super, hrajou těžce nezáživný fotbal. Sympatičtí jsou, že se drží tak vysoko.

Reagovat
TheTopFootbaler

Trochu víc štěstí. Ale když to řekne Mourinho, tak je brečící blb, jo? KDyBy Kun nesóloval... to je taky splácanina. Zápas rozhodují hráči, a když to zadrb(e/ou), tak holt není posvícení. Stejně všichni chápou, že to byl jen fťýpeg, tak nešil.

Reagovat
celeb

WAT? Ty mas ziavne nejaky problem alebo mindrak z Pepka. Skus sa nadychnut, pozriet si posledny zapas MU so Spurs a potom pis. Potom si to po sebe este precitaj, zmaz polovicu smajlov a az potom daj odoslat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale prosím tě. Pepa uznávám jako trenéra daleko víc než Mourinha, tahle sezóna dokazuje, co v něm je. Dá se argumentovat tím, jak loni brečel, když se mu tak úplně nedařilo, ale každý jsme jen člověk a Guardiola je jedním z nejlepších trenérů světa. V zápase se Spurs jsme hráli tragicky, snad se hráči poučili. Já se jen rozhořčuju nad dvojím metrem zdejších diskutérů. Na štěstí se prostě nehraje, a neměli by se na to vymlouvat poražení ani hráči, ani trenér.

Reagovat
celeb

ok, s tym nemam problem suhlasit.

Ja som len reagoval na posmesne komentare, ktore sa tu zrazu vyrojili. Neprislo mi, zeby City hrali zle, mali tragicku koncovku, to je vsetko.

Reagovat
TheTopFootbaler

Však nemyslím, že tohle kolo něco mění na průběhu boje o titul. Kdyby teď ale City ještě dvakrát prohráli... No Kun má obecně špatnou sezónu, a i když je to megastar, nedivil bych se, kdyby si po sezóně sbalil paky a byl odejit.

Reagovat
Teoretik

Bournemouth

Reagovat
Hokaido

WBA Aneb po Pulisovi potopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by ešte raz zmeniť trénera.

Reagovat
Busby babes

Druha pule o dost lepsi. Alexis prinesl presne to, co jsme od nej cekali, tah na branu, porad smerem dopredu, porad zkousi neco vymyslet. Velmi dobrej zapas. Kombinacne to porad trochu vazne, ale par naznaku tam bylo, tak snad to bude jen lepsi. Romelu se trefil i v lize, coz potreboval, konecne taky dostal vic balonu a hned to bylo znat.

Vzadu Smalling naprosto s prehledem, skvelej.

McTominay celej zapas, bez problemu. Priste ale uz snad zase s Pogbou a 4-3-3.

Pokud by Huddersfield sestoupil, tak me teda chybet nebudou...

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlas úplně se vším, Alexis skvělej, těší mě, že jsem byl u toho, když skóroval poprvé za nás.

Hele, jak vidíš toho McTominaye? Mourek ho nasazuje dost často, myslíš, že z něj něco bude?

A znovu souhlas, tým úplně bez tváře, co se týče hry.

Reagovat
Busby babes

tezko soudit, asi by bylo dobry, kdyby to vzal cestou Lingarda a sel na hostovacku a videlo by se. Mohl by to byt dobrej squad player, na vic asi nema... ale treba se jeste ukaze.

Reagovat
Busby babes

i kdyz asi jsem byl moc prikrej. Uvidime, pokud by jeste do konce sezony dostal par prilezitosti, tak by mozna v te trojclenne zaloze nastupovat mohl. Zatim to hraje na jistotu, coz je logicke, treba by postupem casu zacal byt odvaznejsi a bylo by to jeste o level jinde...

Reagovat
TheTopFootbaler

Já jsem ho totiž v tomhle utkání snad ani nezaznamenal. Což na druhou stranu znamená, že ani nic vysloveně nezkazil, ale to United nestačí. Rád bych viděl odchovance se prokousat do kádru, uvidíme no.

Reagovat
66pepo66

Skoda, ze McTominay skor iba posuval lopty akoby nieco vymyslal. Alexis s prehladom MOTM. Vynikajuca kontrola lopty, tah na branu, aktivita. Niektore narazacky ap rihravky s Lingardom, Pogbom boli pekne. Pohyb niektorych hracov to troch brzdi. Zbytocne prihravky dozadu niekedy alebo nijaky pohyb. Iba najblizsi hrac pri hracovi s loptou. Inak dobry zapas a Huddersfield sa prakticky do nicoho nedostal. Bol by som rad ak by ukazal Mourinho vacsiu doveru Shawovi aj v dolezitych zapasoch.

Reagovat
Busby babes

ale to nebyl jeho ukol. jeho ukol byl dostat mic na Alexise nebo nekoho jineho z tech 4 hracu pred nim.

Reagovat
kiwwi

akurát ze Shaw dnes odohral podpriemerný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

S Pogbou

Reagovat
Busby babes

ja chapu, ze ty jsi radeji, kdyz vas nejlepsi hrac drepi na lavicce, ja to mam holt jinak, tak se tady asi neshodneme a dal bych to neresil.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako mluvis o Pogbovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad WBA konečně spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton

Reagovat
frank

McTominay hraje takhle dobre a sebevedome porad? Dnes paradni vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ja ho videl jen posouvat loptu. Nadruhou stranu i tohle bylo lepsi, nez Pogba.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty máš z Pogby nějaký mindrák.

Reagovat
Busby babes

kdyz nastoupil, tak hral obdobne pokazde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak Stephens z pozice stopera 3. zápas za sebou gól. Kam se hrabe Ramos..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v létě do liverpoolu za 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

95

Reagovat
frank

Kapitan Shaquiri a Gross fanta. Konecne budou nejaky body.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted držím čtvrté místo ale další dny už nikoho nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutný kokotko zas len proti slabým dal gól?

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Tak z McTominaya určite nebude nejaké rozdielové ofenzívne CM/CAM, ale na takého Matiča/Carricka by to dotiahnuť mohol.

Reagovat
Tolstobik

Dotahnout to na uroven Carricka, nemohl bych byt spokojenejsi....

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale Carrick svého času byl rozdílový CDM.

Reagovat
vodka

Kéž by na Carricka, ale hraje víc agresivne a je mnohem behavejsi. Ale roste z něho zajímavý hráč

Reagovat
kiwwi

Alexis Sánchez vs. Huddersfield Town: 3 shots on-target, 81% successful dribbles, 1 goal, 22 duels won, 7 times he was fouled

7 - No player has been fouled more often in a Premier League game this season than Alexis Sanchez was vs Huddersfield today.

Reagovat
Busby babes

ale tech micu, co poztracel... musis davat dulezite statistiky...

Reagovat
pytlerLFC

kiwwi dává jen to co se mu hodí do krámu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

hele vazne, nemusis reagovat na vsechno...

Reagovat
J0EL

Nereagujem na vsetko. Na primitivizmus vsak musim.

Reagovat
kiwwi

a este si sa nezacyklil?

Reagovat
J0EL

Len pri kazdej debate s tebou.

Reagovat
kiwwi

tazky zivot uvedomeleho diskutera JOELA

Reagovat
kiciN

Reagovat
Harakan

No těch ztrát neměl zrovna málo..

Reagovat
Busby babes

who cares?

Reagovat
Counter

Počkej, až přijdou bodové ztráty, pak ti to bude vadit víc

Reagovat
Busby babes

to asi jo. ale dneska? proc bych to mel resit, kdyz hral dobre a proste zkousel neco vymyslet a nehrat na jistotu. Tohle od nej cekam, proto prichazel. Treba Martial je v tom hodne podobnej.

Reagovat
Counter

Však jasné, já si ani nevybavuju, že bych si vůbec někdy na Alexisovy četné ztráty výrazně stěžoval, je to prostě součást jeho hry. Podobně to u nás měl i Aršavin, vždycky to chce mít někoho, kdo se nebojí vzít na sebe zodpovědnost i za cenu častého neúspěchu.

Reagovat
Busby babes

jasi prave taky nevybavuju, ze byste na to nejak extra nadavali predtim, proto bylo vtipny, kdyz se ta statistika najednou zacla vytahovat.

A jinak Henrikh vcera super, tak snad mu to vydrzi. u nas byl problem, ze podobnej vykon taky predvedl, ale mezi tim mel dalsich 5-6 zapasu, kde byl uplne tragickej. U vas by mu to mohlo sedet vic.

Reagovat
Counter

Mile překvapil, takovýhle nástup jsem od něj nečekal. A řekl bych, že jsem nebyl sám, protože na klubovém webu s přehledem vyhrál hlasování muže zápasu, přestože dal Ramsey hattrick

Reagovat
Busby babes

vyhoda je, ze tam ma i toho Aubu se kterym uz hral. Tak by mu to mohlo jit lip nez u nas a pak bude skvelou posilou.

Jen to trochu budi otazku, jak dobre jsme ho meli vyskautovaneho, kdo ten prestup primarne chtel a jak dobre si rekli predstavy toho, co po nem budem u nas chtit...

Reagovat
Counter

Zajímavé je, že už tehdy jsme o něj hodně stáli a Ornstein teďka v podcastu s Arsebloggerem říkal, že někteří ve vedení klubu to už brali za hotovou věc. Pak se do toho vložilo MU, mohlo nabídnout lepší podmínky, mohlo to tak vyhovovat víc i Raiolovi...

Ale tehdy to na mě nepůsobilo dojmem, že by to byl hráč, kterého si Mourinho nevybral.

Reagovat
Busby babes

na me to tak taky nepusobilo. ale ve vysledku to byl docela fail, kterej zachranuje jen ta vymena.

Reagovat
fenixLFC

sotonik, konecne niekto kto to aj sledoval?

Reagovat
TheTopFootbaler

Poslední minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: čo mám spraviť, keď mi pri spustení streamu ukazuje, že si mám nainštalovať flash player??

Reagovat
Tolstobik

nainstalovat flash player

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokotina, to by som mal mať

Reagovat
kilobyte

Tak ho odinstaluj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nvm do riti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak ti mozna spadl a musis ho na te strance znova spustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Brat mi tuším hovoril, že mám nainštalovať ad block, ale neni to o tom tuším.

Reagovat
Miguel19

V informacích o stránkách dát povolit flash..

Reagovat
smazaný uživatel

To kde?

Reagovat
Trand

Pokud máš chrome, tak klikni na ten znak "info" vedle tlačítka domovská stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám operu

Reagovat
Trand

Tak si pořiď chrome. Ne, sorry, s operou ti bohužel neporadím, ale kiwwi jí myslím používá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi ma ale nenávidí...

Reagovat
smazaný uživatel

je to vsude podobne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Vztahy na EF nebo prohlizece?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel prohlížeče

Reagovat
smazaný uživatel

? :)

Reagovat
Miguel19

Já to mám jak píše Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
ADM

Skúsili ste vypnúť a zapnúť počítač?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najdi lepší stream

Reagovat
smazaný uživatel

Kde mám hľadať?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tú poznám, no ďakujem.

Reagovat
Pasha

Mozno je iba "zakázaný". Opera over Chrome?

Reagovat
smazaný uživatel

Da .

Reagovat
Hokaido

Já mám taky Operu a nikdy jsem nepřišel na to, jak tohle vyřešit... Vždycky si musím najít jinej stream, protože ať povolím, co povolím, nikdy to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ja mam operu a bud aktualizujes flash, nebo na to kliknes levym a das povolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley jsou úžasní

Reagovat
smazaný uživatel

157 - Only Man City (186), Liverpool (162), Barcelona (159) and PSG (159) have fired in more shots on target across Europe’s top five leagues this season than Chelsea (157).

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v posledni dobe se rozjel okolo chelsea strasnej shitstorm,tak sem chtel poukazat na to,ze az tak v haji neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože často střílí? okey

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre vypadnutie Evertonu

Reagovat
Dufan

Drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ramseybargain 18 games 8 goals 6 assists tuto sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

čo najskôr predĺžiť, ešte pred Wilsherom, nech sú jasné priority

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Můžeme začít uzavírat sázky, kdo ho koupí

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej Castro se zabil předem.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Lookman víťazný za Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Toho je v Evertone škoda. Mohol by prestúpiť k nám a spravili by sme z neho hviezdu.

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas už na to chaloši celkom jebali, aj Everton sa dvihol po zmene rozostavenie, chvíľu nás tam podržali a na našu obranu stačí jeden milipascal, aby sa zložila. Auba trochu walcottovský výkon, ale prekvapilo ma, ako je šikovný s oboma nohami, to ma teší.

Mkhi hral presne to, čo som od neho čakal, že bude hrať. Miestami dopĺňal ústredného obergruppenplaymakera a parádne si to tam aj s Aaronom všetci traja dávali, verím, že toto bude výýýborná posila, možno ešte lepšia než Auba s Lacazettom dokopy, z tohto mám fakt radosť. A to číslo, dlhý rukáv, čistý Rosa.

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, Mkhi vlastne nahrával aj Aubovi. 0+3 v prvom štarte. ešte by sme United mali doplatiť

Reagovat
Mastný Chobot

týjo 2.0, a ja som si ho vlastne dal do fanty

Reagovat
supervizor

Ramseyho na uvodní foto, okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude mrtvých...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime co urobi jeho prvy hattrick, asi jadrova vojna

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Azazelo RD

Zeman, Babiš, Okamura a začnu fandit Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Přidávám se

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nevíte tu někdo, jestli by se počítalo Čechovi čisté konto, kdyby třeba střídal v 65. minutě a Everton dal gól o minutu později? Je tam nějaké kvórum minut, které musí gólman odchytat, nebo musí odchytat 90 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítalo by se. Musí odehrát celý zápas, alespoň tak to říkal komentátor na BT Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
JarousFCB

a taky by to asi zraněný nezkoušel dochytat

Reagovat
Pato44

Hele musi zapas skoncit s nulou a tusim, ze pokud se golmani vystridaji a je jedno kdy, tak nulu dostane pouze ten, co dochytal zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdmě překvapit za tejdne slepice! Ano, je to venkovní zápas a venku je s náma schopnej doslova v*jebat každej (viz. swans, B´mouth nebo Nottingham), ale zrovna ve Wembley hrajeme snad nejlíp ze všech venkovních hřišť. Letos tam už sice vytekly týmy jako Real, Utd nebo Pool, ale taky si z wembley odvezly bod treba Baggies nebo tady vyhraly Hamers. Navíc je to asi naše jediná šance, jak si udržet šanci bojovat o pohárový místa, takže tady zkrátka musíme VYHRÁT. ALe doufám, že to nezakřiknu a za tejden si zkazim vejkend nejakym mizerným výkonem a prohrou.... COYGGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
smazaný uživatel

Micky 0+3 a šesť zápasov nič hehe uvidite

Reagovat
habinity

Tak sa ma hrať za United ako hrá Sanchez, beha maka bojuje ako vyhlásil je hladný ale na jednu stranu dúfam ze ai nezabijeme skoro najlepšie krídlo v lige Martiala ktorý hra naj z ľavej strany najlepší furbal mal formu ako hrom a teraz ked bude hrat s prava alebo vôbec

Reagovat
masly008

alexis bude hrát zleva s tím se smiřte.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
habinity

A ináč Mkh super strašne ti prajem aby sa ti darilo sympaťák a dobrý futbalista dnes 3 asistencie paráda pokiaľ nebude Arsik ohrozovať United nech dáva bure komu chce kvôli Mikymu,, ten nam vyhral EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Mkh tri acka? Slusny start

Reagovat
J0EL

Podla ocakavani. Jemu ofenzivny a kombinacny futbal vzdy sedel

Reagovat
r.mrazik

Je to mozne,ze bude hrat mnohem lepe nez u nas...uvidi se,jestli to neni jen klasicky dobry zacatek

Reagovat
habinity

Hlavne Abu a Miky stara dobra dvojka tí si budú dosť rozumieť z BVB

Reagovat
r.mrazik

Pravda...ale porad je tam zbylych osm hracu

Reagovat
habinity

Tak ozil to je hráč ktorý si sadne z hocikym lebo je to svetový player a ja byť nima vyjebem toho Xaku Elneny Iwoby Mustafi, strašne im chýba taký neger ako bol Vieira čistič odkedy odišiel uz sa nikdy nedali na poriadok a nikdy to nezacelili, Diaby bol dobrý ale moc injury ala Rosa.... Chyba mi tam momentálne defenzívny štít a dobrý stopéri

Reagovat
habinity

A samozrejme brankár

Reagovat
r.mrazik

Jj,asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taký hráč ako Vieira chýba veľa tímom, aj mancs.

Reagovat
habinity

KEANE GATUSSO VIEIRA MAKELELE MASCHERANO KYM HO PREROBILI YAYA TOURE TO BOL TOP POSLEDNÝCH 15 ROKOV

Reagovat
Hachim Mastour

GILBERTO SILVA

Reagovat
habinity

EDU GASPO TEN MAL TIEZ JEDNU DOBU DOBRÚ FORMU

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi.

Reagovat
habinity

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

bez se radsi podivat, jestli ti zas nekdo neslohl auto

Reagovat
fenixLFC

stara dobra dvojka tí si budú dosť rozumieť z BVB..zas a znova

Reagovat
Hachim Mastour

Hrali spolu 3 sezóny a nie tak dávno. To je ako keby sa teraz vrátil Sanchez do Arsenalu. Tiež by si s Ozilom rozumel.

Reagovat
fenixLFC

lenze z tych troch sezon len jedna za nieco stala

Reagovat
Counter

Naopak, jen jedna z nich nestála za moc.

Reagovat
ADM

Mourinho nedokáže vyťažiť z hráčov maximum. Wenger je iná liga

Reagovat
Nikikrew

Paradny vysledok, 2 polcas sme polavili ale celkovo vyborne 3 body.

Nove posily naozaj super, aj Auba len skoda ze dostaval menej lopt. Dnes vsetci vyborne vykony, aj obrana ma potesilo, najma stoperi. Jedina vec co ma stve je, ze dnes sme boli dost priechodny v strede zalohy, na tom musi Wenger jednoznacne zapeacovat, na Tottenhame to bude boj v tejto casti ihriska. MOTM Aaron. Skoda, ze toto nevieme zopakovat z vonka.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/ConnorHumm_/status/959877317211447297

dnešok sme vyhrali na všetkých frontoch Riri <3

Reagovat
Hachim Mastour

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapuje me to

Reagovat
Hokaido

Rihanna really wasn't kidding when she said she found love in a hopeless place.

Reagovat
nani92

1 gol > 3 asistencie

Reagovat
Mastný Chobot

Rihanna > Atom & Humber

Reagovat
smazaný uživatel

nezavid

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nikikrew

Btw Theo hral velmi dobre,takto u nas nehral , snad sa nu bude darit

Reagovat
Mastný Chobot

vidno, že si u nás hrozne neveril, dnes bol konštantne nebezpečný. Za 20m to bude pre Everton walbargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v Evertonu hraje hrot?

Reagovat
Nikikrew

Kridlo

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Whitemedia

Everton s těmi trenéry prostě umí pracovat

Reagovat
Counter

Králové léta.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

tak zase když nemusíš nic vyhrát tak se hraje v klidu a nemusíš nijak stresovat a můžeš si stavět koho chceš že.

Reagovat
smazaný uživatel

Dockej casu, jako prase pekace...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to je ale dost naivní představa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Pro pobaveni... Kamarad si nekdy v lete naplanoval cestu na hokej na NHL. Koupil listky, letenky, zaridil hotel a tak... a ted drepi v Calgary.

Reagovat
Godwinson

Lepší než v Liberci

Reagovat
Busby babes

no taky jsem se ho ptal, proc jede na Jagra do Calgary, kdyz hraje v Liberci... rekl neco ve smyslu: drz hubu a jdi do prdele.

Reagovat
Godwinson

Chápu, no Ale tak je to hezký výlet a je ušetřenej týhle otravný mánie

Reagovat
smazaný uživatel

Flames vs Blackhawks bude top predstavenie aj bez Jardu.

Reagovat
Busby babes

aspon z toho udela hezky video.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ted byl na Flames vs. Sabers

Reagovat
Le Gunner

Na druhou stranu, zápas to byl hezký a Frolas dal góla.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

ten Stephensov gól nádherný, pre mňa krajší než ten Leminov

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten proti Brightonu?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, ten včerajší. Mám úchylku na takéto hlavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho has criticised the atmosphere at Old Trafford and said the noise made at Portsmouth's Fratton Park is better.

Reagovat
Busby babes

jo, na to se u nas nadava dlouhodobe. Klub to docela sere. Listky jsou drahy, hlavne pro mlady lidi, je hodne tezky si koupit listky tak abys sel s kamosema pohromade. Udelala se nejaka singing section, ale to taky moc nepomohlo, protoze se tam pak nacpe hodne lidi co chteji zazit tu "atmosferu" a jde to do kytek. Navic akustika stadionu stoji za hovno. Old Trafford by potreboval modernizovat a klub trochu zmenit pristup, hlavne k tem mladym fanouskum.

Na druhou stranu jsem v anglii jeste nezazil nejakou super atmosferu. Imho je to taky tim, ze maj vsechny kluby dlouhe choraly, ktere se proste tezko nauci beznej divak aby se pak mohl pridat...

Reagovat
Cobra

*všechny kluby kromě Chelsea.

Reagovat
Busby babes

tam jsem nebyl. ale obecne kdyz clovek kouka na PL, tak jsou casto slyset hlavne venkovni fans, protoze ty jedou na vyjezd a zpivaj vsichni. Nasi fans co jezdi ven jsou jedni z nejhlasitejsich.

Reagovat
Cobra

To se netýkalo atmosféry na stadionu ale těch dlouhých chorálů.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

aha. No tak na to plati to same. nebyl jsem, tak neznam.

Reagovat
Counter

V podstatě to byla narážka na Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě máme i normální chorály a neřekl bych, že jsou horší než chorály ostatních týmů.

Na Emirates je třeba vrchol „Stand up, if you hate Tottenham“, jinak je to ještě horší než na SB.

Reagovat
Counter

Je pravda, že s příchodem Girouda půjde kvalita vašich chantů nahoru

Reagovat
cristiano.K.

kdo neskáče fandí Spartě

Reagovat
Busby babes

tak, United, United, United se jede i u nas. ale ja si prave myslim, ze kdyby meli vic takovych jednodussich pokriku, tak se zapoji daleko vic lidi. treba s nejakou kombinaci s tleskanim, kdy ten zbytek stadionu aspon tleskne...

Reagovat
icemike

Každý tým má chorál pro korejce

Reagovat
icemike

Někdo vyhrává trofeje, někdo skládá písničky. Proti gustu...

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, kým nebudú prijateľné ceny lístkov, a nevyhradí sa nejaký sektor pre miestnych fans, tak sa to nezmení k lepšiemu.

Tottenham mal na WHL super atmosféru, Liverpool, Palace, Newcastle, Brighton, Huddersfield, Leicester. A potom ešte derby a veľké zápasy big 6 medzi sebou - v takom prípade sa to strhne aj na SB alebo Emirates.

Reagovat
Busby babes

ja teda na Liverpool taky slysel, ze se tam dvakrat zapzpiva You never walk alone a to je vsechno. ale nebyl jsem tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tam sa trochu pokazila atmosféra oproti minulým rokom, ale stále sa drží. Napr. fields of Anfield počuť často.

Reagovat
Coutinho10

Fratton Park

Reagovat
smazaný uživatel

Miky 3 acka. Takovych hracu v tymu, co muzou hrat mnohem lepe v modernim ofenzivni pojeti, mame vice. Pod mourinhem vynika maximalne fellaini, ale to vime proc. Mame jedine stesti, ze Sevilla je z formy, jinak by nas tocili jeste vice nez loni Celta Vigo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Uz Schneiderlin leze kanalama?

Reagovat
Zaschrona

Uz Big Sam leze kanalama?

“I've got Yannick Bolasie who cost thirty million quid and Theo Walcott who cost twenty million quid and both have a lot more experience than Lookman, so no."

Reagovat
Pagy

vždyť sis ho přece tolik vychvaloval, když k vám přestupoval u nás nepředvedl vůbec nic

Reagovat
Zaschrona

Na jare hral dobre. Letosni sezona je ale od nej nechutna prehlidka naprosteho nezajmu o cokoliv jineho, nez je jeho 120k kazdy tyden.

Reagovat
nani92

a čuduješ sa mu? však to je jeho život, on hrá pre seba a nie pre teba

Reagovat
Zaschrona

Vetsina fotbalistu jevi alespon nejaky zajem nad vysledky sveho klubu...

Reagovat
nani92

to je len faloš

Reagovat
Zaschrona

V porovnani se Schneiderlinem skutecne ne.

https://twitter.com/PeteSimon16EFC/status/959860556474830854

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees boss Sam Allardyce says he has relegated new signing Cenk Tosun to the bench because the 26-year-old Turkey forward is struggling to adapt to the Premier League.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Aww, Mkh, Aubie a Ozil v jednom tíme to je sen. K tomu Iwo a Laca, všetko moji obľúbený hráči. Veľmi dobre sa na to pozerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Obľúbení*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi delaj radost

Reagovat
Zdechlina

Tak výsledek nad očekávání, ale jedna vlaštovka jaro nedělá. Chtělo by to ještě změnu na brankářském a trenérském postu.

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerajšom zápase Arsenalu a výkone Mkhitaryana je veľmi dobrý predpoklad, že sa zaradí medzi kľúčových hráčov AFC, podobne ako tomu bolo v Dortmunde po odchode Kloppa a nástupe Tuchela k tímu, kedy hrali BVB dosť podobný futbal ako súčasný Arsenal s typologicky podobnými hráčmi. Myslím, že práve Tuchel by bol pre Arsenal ideálnou voľbou v prípade nahradzovania Wengera. U Mkhitaryana je to všetko o hlave a psychologickom rozpoložení, futbalista je to vynikajúci a na tú špičku PL jednoznačne má, podobne ako Auba, ktorý podľa mňa bude najlepší útočník Arsenalu od čias Henryho. Ak sa podarí Wengerovi do tej ofenzívnej štvorky zapracovať aj Lacazzeteho, ktorý podľa mňa kľudne môže byť užitočný v medzihre a finálnej fáze aj na inej pozícii ako hlavný striker, ktorým už určite bude Auba, tak sa na Arsenal môže konečne po veľmi dlhej dobe dať dobre pozerať...

Reagovat
Hachim Mastour

Tuchel kvôli vzťahom s Mislintatom do Arsenalu asi nepríde.

Reagovat
matZz

Newcastle fakt špatný, takhle si jdou pro sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle boss Rafael Benítez thinks he will still be managing at the age of 70 because he "cannot see a normal life". "When you are at home and you are moving plates and glasses around the kitchen in 4-4-2, they [his family] say, 'Go'."

Reagovat
Hachim Mastour

že plates a glasses, to vystihol prasiak

Reagovat
Counter

Rafa ♥

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hokaido

Hah, takže i jeho rodina pozná, že to poskládat neumí?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza z tohto zápasu úplne idealna

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužíme si ani bod. Pro mě to ani jedna z penalt nebyla

Reagovat
Kincl

Kane Bůh!!!!!! Zaslouženě stále nejlepší střelec v PL !!!! Je dobře že Liverpool má jen bod :D By si zas o sobě mysleli, jak mají na to hrát o druhý flek nebo ještě stíhat City :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačenka na úrovni mancs za Fergusona, neskutočne nechutné, nepatrí toto do futbalu.

Chcem video už aj v PL, skurvení Angličania skuvení... KOKOTI dinosauri, kurvy, hovadá.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to mě napadlo, United už se netlačí, teď se musí pomáhat anglickému zlatému hošanovi

Reagovat
Kincl

Dýchej :D nějak to nezvládáš

Reagovat
Swarley

a já se ptám, kde je ten respekt...kam se vytratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dedo vybehol zo záhrobia.

Reagovat
Swarley

co si podrážděný? takový Kane ukázal dnes neobvyklou hrdost, sílu a odhodlání...což je něco, co už na Anfieldu nějakých 25 let hledáte...

Reagovat
smazaný uživatel

si prišiel trollovať zas...

Reagovat
Swarley

tak integrály spolu asi řešit nebudeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jak můžeš zapomenout na charakter

Reagovat
Swarley

ten tam od vás byl...to závěrečný nezvládání je právě za těch posledních 25 let pro vás naprosto charakteristický...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

prvni tezko rict, ale druha jasna. tam by te video nezachranilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ci by video pri tychto situaciach pomohlo...

Reagovat
kvasha16

nejak nezvladas poslednu dobu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednú dobu? Toto bolo zarezanie, tak mám byť ticho či čo?

Reagovat
kvasha16

z prvej penalty ktora bola fakt diskutabilna aj tak gol nepadol a ta druha proste bola, cekni dole niekde pohlad od postranneho sudiho, uplne jasne nakopnutie... takze vo vysledku ziaden zarez ... a nemyslel som iba dnesok, aspon taky mam pocit no

Reagovat
Cobra

Tohle jsme měli vyhrát. V kontextu celého zápasu jsme byly lepším a nebezpečnějším týmem...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Blyl jste lepsi ale penalta nemala byt ani jedna....

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale ty dives

Reagovat
Kejza

evidentně měli, no. lajnovej nemával a zase mával jak o život.

Reagovat
Feind

taky jste vetsinu zapasu prohravali. kdyz jsou 2 cca vyrovnane tymy, obvykle se snazi hrat ten, ktery musi vice

Reagovat
Cobra

A zápas, který se hrál ve středu byl toho názorným úkazem co?

Reagovat
Feind

ocividne tymy nebyly ve stejnem rozpolozeni

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiež kokot Adam? Hmm...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Greny

Jo jen jste kopali dve penalty, co nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nehrajete a už je tu naplakáno na několik zápasů dopředu. Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Už jen za ten diving jste si vyhrát nezasloužili

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs, sance ste mali az v druhom polcase, v prvom nic..my sme mali dve dobre okrem golu v prvom, v druhom niekolko naznakov..vy vlastne okrem pofidernych penalt a golu iba sonovu sancu

Reagovat
Svatej

Odpornej klub, hráči sráči, trenér oslavující nepoctivou remízu. Ti se heldali, až se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

píše fanoušek chelsea twl

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle meli bejt 3 body hrozna strata liverpool mel ve druhy puli uplny hovno mackali jsme je jako citron skoda ale jasne jsme je prejeli skoda toho zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Vy vyrovnáte v 93. z penalty, kterou rozhodčí odpískal až zpětně a ty jdeš okamžitě napsat, že to měly být tři body. Vždyť ses musel klepat jak ratlík aby vůbec byl bod.

Reagovat
Kejza

pochop, že to sebevědomí kohoutů je letos dost nízko, takže stačí i toto

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho komentáře BRITA bych teda řekl, že to sebevědomí je astronomicky vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

FUJ DPČ. Takto zničiť zápas, futbal...

Reagovat
Mates_Matesović

Dobrá druhá půle, zaslouženej bod. Penalty diskutabilní, ale fotbal je holt jako stará - jednou vám dá, jednou ne.

Reagovat
Busby babes

Takze Virgil uz ma nahravku se Swansea a ted tohle? To je taky snovej start...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Busby babes

ehm a co presne na tom je spatne? pisu, ze ma celkem smulu... Nebo dneska nezavinil penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podľa teba bola hento penalta, hej?

Reagovat
Busby babes

naprosto jasna. Nebo ty myslis, ze muzes nakopnout protihrace aniz by to nebyl faul? ja si myslim, ze nakopnuti je jasnej faul. A faul ve vapne= penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíš mi, čo si myslím. Naprosto jasnú penaltu si teda predstavujem úplne inak. Toto nakopnutie sa ani nedá jednoznačne považovať za faul a už vôbec nie za penaltovy zákrok.

Reagovat
Busby babes

vidis tam na konci otaznik? To je tenhle podivnej znak: ? A to znaci otazku, tudiz jsem se te ptal a nerikal, co si myslis.

No nakopnuti kdekoliv na hristi je faul. Faul ve vapne... dal uz to znas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, lenže tak to úplne nieje. Fauly vo vapne sa posudzujú citlivejšie, že áno

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojí metr na fauly, nová doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táto nová doba už nejaký ten piatok funguje a ako som naznačil už vyššie, tak to ani nemožno jednoznačne považovať za faul.

Reagovat
Busby babes

jako ze: co se mi nelibi, to by se piskat nemelo a co mi vyhovuje, to naopak jo?

Mozna mel VVD citliveji vyhodnotit situaci a nenakopnout Lamelu jak kdyz odpalu balon do pice...

Reagovat
fenixLFC

ved ho nenakopol

Reagovat
Busby babes

na planete Liverpool asi ne, vsude jinde jo. ale neboj, asi bychom reagovali podobne a vy byste se nam za to smali..

Reagovat
smazaný uživatel

To si napísal ty, neviem čo tu skúšaš...

Reagovat
Busby babes

ted uz jsem jen tipoval a opet... je tam otaznik.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Napísal si to ty? Napísal.

Reagovat
Busby babes

super, tak jsme si vyjasnili, kdo co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň na druhý krát si to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

ty si primitív ...

Reagovat
diastan

Hlavně ale neřekni nic proti Účkám

Reagovat
J0EL

On to obkeca, neboj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Hmm, naposledy som taký výkon sopéra vo vašom drese videl ešte v dvojke Ferdinand - Vidić, takže...

Reagovat
Bayern +

*stopéra

Reagovat
Hokaido

Pff, letošní Jones předvedl možná tucet absolutně top výkonů.

Reagovat
Busby babes

a loni Bailly, predtim Smalling... jen se to nikdy nesejde najednou.

Reagovat
Busby babes

a co to s tim ma spolecneho? jinak nesmyslne penalty jsou nasi stoperi schopni vymyslet obzapas, takze verim, ze podobnej vykon nekdo z nich predvedl. Letos tusim Rojo pekne ve vapne sestrelil nekoho v LM.

Reagovat
Bayern +

Že hral proste dobre, nič viac.

Reagovat
Busby babes

to je hezky, ale na konci zavinil penaltu no. a to je stalo 2 body.

Reagovat
Kejza

já se jenom divim, po čem se v Anglii pískaj penalty, tyvole. taková tvrdá a náročná soutěž, a pak se písknou tyhle dvě penalty pro tottenham.

Reagovat
tunkic

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výsledek pro CFC, děkujeme rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je Bůh! Van Dijk za ty prachy špatný vtip.

Reagovat
REPLIKATOR

Salah ale dnes kromě gólů všechno posral

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne, měl tam i další momenty, kdy obešel tři hráče a ten druhej gól udělal z ničeho.

Reagovat
Kopac

Van Dijk okrem tej penalty uplne dominantny

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne Van Dijk, Karius a Salah desiatkové výkony, absolútna topka....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Salah desiatkový výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk Svojí nešikovností zazdil geniální práci Salaha a Kariuse. Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
cristiano.K.

Dijk udělal penaltu v poslední minute, jak to může být desítkový výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral výborne a penalta to nebola...

Reagovat
cristiano.K.

je ti jasný, že aspiruješ na největšího kokota ef?

Reagovat
smazaný uživatel

Choď dpč.

Reagovat
cristiano.K.

zvládni to.

Reagovat
vodka

že aspiruje, na piedestalu lokálních už dávno je.

Reagovat
fenixLFC

salah

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
adoxx

Reagovat
Carrick

Dobrá remízka. Klopp si za ten autobus v druhém poločase vyhrát nezasloužil.

Reagovat
Nikikrew

Njn hlavne ze nám pripiskuju ale dobre vieme komu najviac. Kane slušný dive, 2 penalta diskutabilna. Skoda pre Pool, Salah boh

Reagovat
smazaný uživatel

Se ani nedivim ze sou spurs takhle vysoko v tabulce když si vozí pomezního

Reagovat
smazaný uživatel

To bol teda zápas. Jednoducho nádhera. Obe penalty podľa mňa správne. Salah, De Bruyne, Kane najlepšie trio v lige. Neskutočné, že Kane išiel na druhú penaltu.

Reagovat
Greny

Co je na to neskutecnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Že mal odvahu v takom momente ísť kopať?

Reagovat
Greny

No a? Tak nedal penaltu sel na dalsi... pokud jt takova hvezda jak se rika musi to zvladat a zvládnul. Za to zaslouzi pochvalu ... to je vse...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius výborný pri penalte, ale ten center pred gólom Wanyamu nemusel vyrážať. Vertonghen ako sa nechal obohrať Salahom pri druhom góle

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš trolliť

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné, aby Liverpool příští sezonu nezískal titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ty kravo ty byli přísný

Reagovat
pytlerLFC

Připosranej výkon, Tottenham lepší, na 2. stranu si nic nebezpečnýho nevytvořil až na 2 vymyšlený pentle. Při první byl Kane v offsidu, tudíž k nájezdu vůbec nemělo dojít a pak bylo vůbec diskutabilní, jestli se ho Karius dotknul, zdálo se mi že ne.. a ta druhá, nebudu ani komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tam išlo myslím aj o to, že Alli nenahrával na Kanea ale odrazilo sa to od noh niekoho z hráčov z Liverpoolu. Potom sa to neberie ako offside. Opravte ma, ak sa mýlim.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, pak bych ji nepískl kvůli skoku, ale ofsajd to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Offside byl kane svou offside pozici ovlivnil hru tec prisla az pak

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren sa zapojil do hry, preto to offside nebol.

Reagovat
pytlerLFC

Já si právě myslím, že v takovým případě to offside je, jo byla to teč, ale nejednalo se o jasnou přihrávku.

Reagovat
Kejza

ale jasně že to ofsajd je. obyčejná teč na něm přece nic nemění

Reagovat
Hokaido

Tohle je docela zajímavý. Oba rozhodčí přesně věděli, co se stalo (bylo to slyšet v ruchových mikrofonech), přesto tu penaltu odpískal. Podle tohohle soudím, že podle pravidel to bude správně.

Reagovat
cristiano.K.

a neřešili, zda to penalta byla nebo ne spíš?

Reagovat
Hokaido

Nn, právě tam bylo krásně slyšet, jak mu pomezní vysvětluje, že v době přihrávky rozhodně byl Kane v ofsajdu.

Reagovat
Kejza

tak jestli to není tak, že když už se pískne následující, nejde ten ofsajd zpětně uznat a je možný se zabývat jen tím posledním - penaltou. protože jinak mi to nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze se zabyvat cim chce, ale ve finale je spravna logicka uvaha kdyz zapiska jen to cim si je na 100 % jistej. Penaltou si jistej byl, Lovrenovym dotykem ne.

Reagovat
kiwwi

ne, tam uz bol Moss rozhodnuty

Reagovat
kiwwi

tec by z toho neofsajd neurobil, ale umyselne hranie ano a je jedno ze to Lovren netrafil dobre a v podstate to len tecoval...jednoznacne spravne rozhodnutie od postranneho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne niekto.

Reagovat
Maresma

Ten pomezní vůbec netušil, jestli se toho Lovren dotkl nebo ne..

Reagovat
kiwwi

vsak ano, on len zdelil Mossovi, ze Kane bol v postani mimo hry a povedal mu, ze ak sa Lovren lopty dotkol, tak to ofsajd nie je a ked sa nedotkol tak ofsajd nie...to ze sa Lovren lopty dotkol uz vyhodnotil Moss

suma sumarum, postranny urobil vsetko ako mal

Reagovat
Maresma

Jj, já nezpochybňuju správnost toho rozhodnutí. Jen nevím, na základě čeho se tak rozhodl, vzhledem k tomu, že Moss ani pomezní nevěděli, jestli se Lovren míče dotkl nebo ne.

Reagovat
kiwwi

podla vsetkeho Moss ten dotyk videl ale nevedel o ofsajde, postranny videl ofsajd ale nevede o dotyku...spojili svoje poznatky a dospeli k penalte

tam bol proste len jediny zadrhel a to dive od Kanea, ale to vobec ani neriesili, tam si bol Moss isty ze slo o faul...toto by asi VAR poriesil, ale zvysok posudili spravne aj bez VAR

koniec koncov aj tak z toho LFC neinkasoval

Reagovat
Maresma

No právě, že nee. Pusť si motd, tam dávali rozhovor mezi Mossem a pomezním, kde Moss přiznal, že nemá tušení, jestli se Lovren dotkl nebo ne. A i tak se rozhodl penaltu písknout, to mi přijde zvláštní.

Reagovat
kiwwi

nemas nejaky odkaz? Kazdopadne sa jej dotkol takze v konecnom dosledku to bolo spravne

Reagovat
Maresma

https://twitter.com/compare_bet/status/960294761365229569

Jj, jak říkáš, nakonec to bylo posouzený asi správně a stejně ji Kane neproměnil, takže na tom nesejde.

Reagovat
kiwwi

no tak snad im do sluchadiel Dean povedal, ze sa jej dotkol

btw ten popis k videu mimo kedze ide o prvu penaltu

Reagovat
Maresma

Je to možný, no. To mě přivádí k otázce, od kdy se takhle rozhodčí v PL radí s někým u videa?

Reagovat
kiwwi

tak to netusim, vidim to tiez prvykrat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tuny

Jelikož Lovren chtěl aktivně hrát a balon tečoval, tak ofsajd nebyl, ke zbytku se nevyjadřuju.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
YNWA__MSN

přesně tak

Reagovat
Bayern +

Pre Kanea za guráž (to by si ani Robben v najväčšej forme nedovolil) a pre toho postranného rozhodcu. Miesto toho aby flegmaticky pre pokoj v duši nechal hrať na 2:1 a celý Anfield by bol spokojný, tak on to kývne, lol.

Penalta asi bola, každopádne VVD je peckový, Salah ani nehovoriac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

Můžeš mi popsat co je na tomhle jasnýho? https://twitter.com/R_Fredriksson/status/960217586733584384

Reagovat
Bayern +

Pomalšie to nemáš?

Reagovat
Kejza

přesně. absurdní penalta, absurdní sorry, ale myslel jsem, že tohle je Anglie. na půlce by se to ani nepísklo (na druhou stranu Lamela, nebo kdo to byl, by nepadal, jak když má v análu vrták)

Reagovat
tuny

Vždyť ho špičkou jasně trefil do vrchní části lýtka Jasně, pohyb se snažil zastavit, ale o tom, že ho trefil snad nemůže být pochyb, ne? Já bych byl ve vašem případě taky nasranej, ale podle mě obhajitelná...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A. Gyan stejně lepší..

Reagovat
Spasitel

Skvelý koniec zápasu Zajtra povinne musíme vyhrať

Reagovat
hefy

První penalta špatně nařízená, druhá jasná. Dierovi by měl někdo promluvit do duše. Wanyama goal of the year!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Harakan

Druhá naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie simulácie čo hráči sliepok predvádzajú by mal následovať disciplinárny trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Vau, neskutočný zápas pre nezaujatého diváka. Ja som mal nábeh na infarkt. Ani jedna penalta nemala byť, ale vďaka za jeden bod. Veľmi doležitý bod proti priamemu konkurentovi. V druhom polčase sme boli ale jasne lepší a bod je spravodlivý v kontexte celého zápasu. Wanyama neskutočný gól, Salah je jednoducho v životnej forme. Už nech je VAR aj v PL, no to držovanie pri jeho posudzovaní sa musí ešte doladiť.

Musím sa ospravedlniť fans Tottenhamu tu na EF, že som nechcel Lamelu na ihrisku. Jeho príchod nám pomohol otvoriť trochu obranu Liverpoolu. Liverpoolu na druhej strane podľa mňa uškodila zmena rozostavenia po príchode Matipa, podobná vec má stala mnoho bodov vo FM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ani jedna? Veď Lovren sa zapojil do hry, Karius ho brnkol po nohách. A druhá penalta kung fu od Van Dijka.

Reagovat
pytlerLFC

To že přihrávka na Kanea byla tečnutá od Lovrena je jedno, byl to offside. Rozdíl by byl kdyby mu to Lovren nahrál, v tom případě by se o offside nejednalo jako u 1. gólu Salaha. Teč a přihrávka je rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale odkopával, jeho nešikovnosťou to netrafil ako chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky sa jedná o odkop.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren musel hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kung fu? no tak si fakt ...

Reagovat
Taiger

Za trolling

Reagovat
cristiano.K.

kung fu

Reagovat
smazaný uživatel

Kung fu som uletel, nevedel som to v rýchlosti pomenovať. Proste ho nakopol a fauloval.

Reagovat
Greny

Najednou nevadi ziskany bodik diky sudím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík sa vždy hodí, zvlášť keď je z Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha byla jasna, vzdyt ho nakopl

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, kopol ho. No Lamela ho predskočil a VVD ho nemal šancu vidieť, neviem ako to je v pravidlách. To je taká penalta, že fajn ak je v prospech tvojho tímu, a vymyslená ak je to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tim znemoznil lamelovi hrat. a to, ze ho nemel sanci videt je uplne irelevantni, snad ma za sve ciny nejakou odpovednost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a to je ako ospravedlnenie ze ho predskocil? vsak je to proste faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No nevim u Hazarda jste brečeli ze simuluje tak si ujasnete metr

Reagovat
smazaný uživatel

hm ja ne, tak na me neutoc.

Reagovat
Greny

Tak to sorry, jen vim ze hodne fans zde nadavalo ze simuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

wtf minmalne druha penalta 100%-tna

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Bod byl zasloužený, Live nás druhou půlku nechalo hrát a zalezelo. Prvni penalta být neměla, druha mi teda přijde okey, Dijk tam Lamelu prostě nakopl, to je holt jeho neohrabanost.

Dier a Sánchez dneska příšerný.

Reagovat
REPLIKATOR

@TheSporTalk

Liverpool have dropped points every game Van Dijk has played this season.

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli je za tohle pencle tak už nevím

Reagovat
Kixi Syhimour

Kam to spěje

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
Pony Slaystation

z pohledu FCB to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu Slaystation to chápu

Reagovat
twelwer

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Side

prej faul

Reagovat
vodka

ho kopl do kolena zezadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/R_Fredriksson/status/960217586733584384

neskutočne nechutný klub, hráči, majitelia, manažéri, proste všetci kurvy, a rozhodcom rozbiť gebule za toto, tie vykurvené sprosté dinosaurské

takýto nasratý som nebol dlho....

kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasna, bez se vyvetrat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Heeeeej

Však s tou nohou uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

To lytko mu trefil. VVD tou nohou neuhyba, ta noha se odrazi po tom nakopnuti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň že s tebou se dá rozumě hovořit a hned mi nenapíšeš že jsem kretén

Reagovat
iamek

Neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nefnukej a bez si radsi zahajlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zmrd krivý.

Reagovat
Serg!o

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Být na vašem místě, cítil bych se úplně stejně.

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

úplný kung fu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tu nohu stahoval, než by ho kopl, ale tohle útočící hráč snadno využije a jeden ze tří rozhodčích se nachytá. Měl to odkopnout hned, nevim proč si to rozmyslel, ale hloupost no.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nestahoval, podivej se ze zaberu zezadu...

Reagovat
tuny

Tu špíčku by takhle z ničeho nezastavil, souhlasím, že chtěl nohu stáhnout, přesto ho trefil.

Reagovat
Hokaido

Wow, wow, wow, luxusní zápas. Z domácích zápasů Liverpoolu s velkými týmy se pomalu začíná stávat to úplně nejlepší v lize. Škoda, že vedení neudrželi, každej ztracenej bod Slepic potěší. VvD bude pro Live skvělej, pomáhá jim řešit problémy, který je trápily nejvíc - standardky a hru ve vzduchu.

Wanyama WTF, pro mě gol roku.

Karius MOTM.

Reagovat
Pony Slaystation

Hlavně to jak vyrazil balon středem naproti Wanyamovi

Reagovat
cristiano.K.

podle mě docela zbytečný vyražení

Reagovat
habinity

Takže dnes super zápas, škoda ze Loserpool neprehral a ten opiciak za 75 mega libier je fakt na smiech, on si môže podať ruku z Jonesom alebo Smallingom, ďalej ten Salah by mal ísť preč a nehrat v hen tej luze

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace hnus... Allimu to nesežral a Harrymu potom jo.. Musím říct, že mi je celkem líto fanoušků Liverpoolu. Na druhou stranu třeba vzniklo nové "derby" a budoucí zápasy budou podobně peprný, což mi upřímně poslední dobou v PL chybí.

Reagovat
vicinda07

zmiesane pocity, boli sme lepsi a hlavne 2. polcas, ale za tie chyby v obrane si asi zasluzime dostat, Toby musi byt na Juventus fit, Salahovi sme darovali 2 goly co sa tyka penalt, prva nieviem, ukazali to spomalene len raz a zo zleho uhla na mojom streame a druha uplne jasna, nechapem co tu niektori predvazaju...

Reagovat
Pony Slaystation

podívej se na replaye, když se hráč vždycky takhle prohne, jako by ho probodli kopím, je to 99% dive. To nemluvím o tom "kontaktu"

Reagovat
j_mrazik

OT: Pánové, nefunguje mi streamable, jak se můžu zbavit tohohle?

Web streamable.com nepřijal přihlašovací certifikát, případně žádný certifikát nebyl poskytnut.

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/xy7f6 ten "zákrok" zpomaleně

Reagovat
smazaný uživatel

pre všetkých slepých kokotov a jebnuté sliepky

Reagovat
Hokaido

Co to předvádíš, Olo? Když tě takhle někdo kopne špičkou kopačky pod koleno, tak to bolí jako svině. Spurs nesnáším, ale tohle je prostě penalta all day long.

Reagovat
smazaný uživatel

MaskoPLS ...

Reagovat
Hokaido

Ok, dělej ze sebe debila dál a nezapomeň tady pak nonstop moralizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Troll, vypadni.

Reagovat
Taiger

Modrej blesk pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Nakopnul ho. Jasna penalta

Reagovat
Pony Slaystation

musíš se na to nejprve podívat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

jsi slepy?

Reagovat
Svatej

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vicinda07

diki toto som hladal, potvrdilo sa te spravna

Reagovat
Azazelo RD

Anglickej fotbal pro tvrďáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle pohledu mi připadá, že Van Dijk nedokončil ten pohyb nohou, ale rád bych to viděl z jiného úhlu

Reagovat
Hokaido

Podle reakce Lamely je jasný, že se ho dotknul. On Dijka neviděl, takže to takhle nemohl nasimulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohol, tá banda diverov totižto trénuje nielen skoky, ale aj samotný prednes. Už chápem, prečo sa o Pochettina zaujíma Real.

Reagovat
Taiger

Teď budeme rozhodovat, zda byla penalta podle toho, jaká byla reakce "faulovanýho" hráče, pěkně!

Reagovat
Hokaido

Hele za tohle místo by se rukou prostě nemohl chytit, kdyby se ho Dijk nedotknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotknul jo, ale připadá mi to moc soft

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne to nebol faul, tuto je vidieť, len Lamelova simulácia na hanbu

Reagovat
Mervin

Lamela však míč nehrál, tohle byl faul spíš od něj...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

co toto zas je?

Reagovat
Busby babes

takze jsme zpomalene videli, jak ho nakopnul.

Reagovat
Switchback

jak tak koukám, tak to každý vidí jinak

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/qy16e

Ja tam teda to nakopnuti vidim taky.

Reagovat
Switchback

hm, rozlousknuto

Reagovat
smazaný uživatel

nakopnutí ✓

Reagovat
smazaný uživatel

však VVD išiel hrať loptu a Lamelu zozadu nevidel, hneď jak napriahol, tak tu nohu stiahol, to bol len dotyk ale isto nič na penaltu, alebo podobne. Lamela len predviedol následne teatrálny pád.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

chudak O!ver, ted aby priznal, ze se myli...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohto pohľadu to ani nie je vidieť, ty primitivny chuj.

Reagovat
kiwwi

vacsie nezvladanie som uz dlho nevidel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

tak je jasne ze svoje komenty si necitas

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

stejně mi to přijde jako dvě jiný situace tady jasná, nahoře ani náhodou, holt úhel pohledu

Reagovat
Switchback

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale to nakopnutie snad ani nemoze byt jasnejsie, nechapem co tu vie kto riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Kontakt tam bol, podobne ako u nas s PSG piskatelna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Case closed.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tenhle zaber jsem videl! Fakt ho kopl!

Reagovat
Svatej

Počkal sis na ten druhej záběr ?

Reagovat
kvasha16

jasna

Reagovat
Busby babes

a presne proto rikam, ze zavedeni videa v nekterych pripadech nic nevyresi.

Reagovat
Svatej

ale notak, to jsme vážně všichni tak zbuzněli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

za to zbuzneli. ale jinak asi jo, ja si nemyslim, ze je proste dobrej napad nechat hrace kopat jeden do druheho no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
JarousFCB

Já teda vidím jak se snaží dát tu nohu pryč a Lamela do něj nacouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nacouvanej Lamela, to je taky dobý.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf uz

Reagovat
Kejza

Reagovat
iamek

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na mem streamu byl jiny uhel a tam to vypadalo, ze ho vzal nartem pod koleno. Tohle je fakt nic. Beru zpet. Dive a zarez jak vino.

Reagovat
fenixLFC

to ej chuj ten asistent

Reagovat
#33CCCC

Naozaj vam toto pride ako jasna penalta? Mne urcite ne.

Reagovat
Swarley

Cantona za to dostal 9 měsíců, tak uvidíme, jak to bude tady...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

druhej poločas totální beton od liverpoolu,kdyby Son nebo Kane proměnili to co měli tak bylo hotovo,za mě MOTM Dembele dnes zas top vykon,příště proti arsenalu s Wanyamou a snad s Alderweireldem

Reagovat
ďuriLFC

Čo vam sibe s tým VVD? Veď to bol absolútne špičkový výkon dnes od neho.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol perfektný, tie peniaze za neho sú bargain a penalta to nebola

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

nakopol vás k bodu

Reagovat
vladis271

Reagovat
habinity

Faul to nebol ale načo isiel tak neohrabane do toho?? Na 2 x??? Stopér za 75 mega to mal s 1 odjebat za tribúnu a nie sa tam stelovat nato ako by isiel zahrávať priamy kop, mu nevyšiel ten dlhý krok asi

Reagovat
tuny

stoper za 75 mega (slovy sedmdesát pět mega) z tohodle musí udělat gol liverpoolu

Reagovat
Cobra

A nikdo to tady nezmiňuje, ale Lloris poslední zápasy taky nepředvádí dobré výkony... nebál bych se proti Arsenalu tam poslat Vorma.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris a jeho rozohrávka má dokáže slušne naštartovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi se ve středu ? Rozehrávku nemá celkově moc dobrou, ale chytá skvěle.

Reagovat
Cobra

Jasně, že jsem koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle tebe nepředvedl dobrý výkon?

Reagovat
fenixLFC

jj dnes bol pri tych goloch ako klasicka klubova dvojka...aby sa nepovedalo

Reagovat
tuny

myslím, že Vorm by tu Lukakovu bombu z druhého poločasu neměl, nedrží nás tolik jako minulé sezony, ale podle mě v poslední době většina golů nebyla vyloženě jeho... dobře neudělal při nich nic extra navíc, ale vinit ho za ně mi nepřijde fér

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak United a Liverpool za 4 body, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

ako, remíza spravodlivá, ale tá prvá penalta bola joke. Hlavne, že sa tam radia a aj tak písknu somarinu. Video je už nutnosť, v Taliansku sa mi páči. Síce niekedy to trochu zdrží hru, ale toto je horšie.

Reagovat
YNWA__MSN

Tottenham je banda simulujícíh sráčů....dneska spadli 3x ve vápně a z toho 2 penatly-nepravem narizeny.....zabít slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, slušne sa tu neunáša a plače. Dajte mu BAN za šírenie násilia voči drůbeži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

plačko béé, jdem si pro LM a top4 + FAcup

Reagovat
smazaný uživatel

No co ztráta 2 bodů pro liverpool. Kane má celkem silnej žaludek

Reagovat
smazaný uživatel

ten silný žalúdok je kompenzácia toho, že nevie vyprávať

Reagovat
fenixLFC

znova a znova si potvrdzujem preco je tottenham moj druhy najnenavidenejsi tim v PL, neskutocne ako ten klub nemam rad...banda diverov ktora sa hra na neviniatka, nevie prijat ale rozdavat by chceli...

ale k zapasu...zasluzena remiza. seriozne si nevieme vytvorit sance. okrem chyby a jednej geniality nase sance prisli iba po centri. utok cele zle, salah s manem ma srali neskutocnym stylom...salah sice dva goly ale tolko finaliek co zabil, to je neskutocne. taa v druhom poclase valcovany, u lovrena skoda chyby pri prvej penalte. robertson dopredu nepresny. nevysli ani striedania, ox sa pridal k tej utocnej biede a posral kazdy dotyk, prechod na troch stoperov nam absolutne nevysiel a wijnaldum bol pri lopte kolko? trikrat? asponze karius prvykrat po dlhej dobe nieco chytil

ale kto bol najhorsi na travniku, tak bol rozhodca. ani nie tak kvoli tym penaltam, ku ktorym sa radsej nevyjadrujem, ale skrz styl piskania. na jednu stranu pustal, na druhu za to iste piskal. co ma ale sralo najviac, tak ten styl piskania, kde kazdy offside a vlastne aj tu druhu penaltu odpiskal po kolkych? 5-10 sekundach? predtym sa tam kvoli tomu skoro zbytocne zranil firmino, tottenhamu tam daroval kopec sanci ked nikto nevedel ci sa hra alebo nehra dokial sa milostivemu uracilo rozhodnut. ten chlap by mal ist do haja ale si nestat na vedeni, pretoze dokial on nieco v tej hlave spracuje, tak skonci polcas.

inak salaj pri druhom gole mi pripomenul suareza proti united, ale keby to neda tak ho asi roztrham ze zas sa snazil vsetko riesit sam a zazdi to tak ako cely zapas....

Reagovat
habinity

Práveže Totenham je sympatický klub, pozri co dosahujú bez veľkých investícií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

FAttenham

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat
tweek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Infarktový zápas pro všechny zúčastněné díky Liverpoolu, který zjevně dokáže běhat jenom poločas. Klidně jsme mohli vyhrát, ale před zápasem bych bod bral, takže fajn. Victor Bůh, Dier se musí takových blbostí vyvarovat. Harry dokázal aspoň nějak napravit svou chybu, ale hlavně, jít kopnout rozhodující penaltu znovu pár minut po tom, co nedal první a vzít tak riziko, po dvou neproměněných penaltách bude k smíchu celému světu chce fakt obrovské koule a charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

keď hráš tak dlho za Tottenham, tak ťa to, že budeš na smiech celému svetu, nebude ťažiť

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedí

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Z úst fanouška Arsenalu je to jako střílet slepými.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
svaca

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
Greny

Podle me ale jt lehčí situace jit na dalsi penaltu po par minutach, nez kdyby treba dal a sudi by ji nechal opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to poslední slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale co to k fotbalu patří

Reagovat
Greny

No nic par tydnu zpet to tu schytal Hazard za penaltu po faulu od Bellerina toto bylo to stejny takze se divím ze se zde hraci Tottenhamu nenadava do simulantu

Reagovat
Teoretik

Obě jasný penalty to nic nemění na tom, že oba tomu trochu divadla přidali

Reagovat
Kixi Syhimour

Minimálně ta první ne

Reagovat
Teoretik

Myslím tu pro Chelsea a dnes druhou proti vám.

Reagovat
Kixi Syhimour

Promiň

Reagovat
smazaný uživatel

No většina se tu shodla, že to udělal chytře, ale penalta být měla.

Reagovat
Woods

cakam kedy sa objavi sprava o Salahovi do Realu

Reagovat
Teoretik

Ten pomezní si zaslouží pochvalu

Reagovat
Kixi Syhimour

K čemu pak byla sakra ta porada před první penclí, když to stejnak pískl. Stupidita

Reagovat
Teoretik

Šlo o to, že Lovren hrál balón.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale on ho musel hrát jinak by ho dostal Kane. Jo mohl pustit hru a nechat sklapnout past, ale tohle byla jasná přihrávka na Kanea

Reagovat
Teoretik

Podle mě tohle musí být ofsajd no. Ač expert na Sky byl opačného názoru. Ale o tom se zřejmě dohadovali, pomezní očividně viděl, že Kane byl v ofsajdové pozici, nakonec hlavní rozhodl, že ta Lovrenova hra byla dostatečná na zrušení ofsajdu.

Reagovat
Coutinho10

velká velká škoda.....pro nezaujatý fanoušky to muselo bejt super...pro zaujatý to bylo jako na houpačce a nakonec to bohužel nevyšlo za 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SixtoRodriguez

Aj nezaujatý divák musí zo spurs po dnešku grcať.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/iui3e

Imo je tohle dive, i přes ten malej kontakt.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Switchback

hlavně offside jak kráva, se divím že to pomezní neviděl

Reagovat
Busby babes

pomezni to videl, ale rikal Mossovi: byl v offsidu, ale pokud Lovren zahral mic, pak to offside nebyl.

Reagovat
Cobra

Vždyť to viděl a právě kvůli tomu se bavil s pomezním.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to samozrejme nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal tu nekdo, ze kdyz se snazi obrance odehrat balon, tak se offside rusi?

Reagovat
Greny

je to tak, ale jeste se tam myslim bere v potaz, zda hrac v ofajdovem postaveni ho nejak mohl ovlivnit

Reagovat
bbbauch

prave proto jsem si myslel, ze by to offside byt mel.. precejenom to chtel odpalit prvotne kvuli Kaneovi

Reagovat
J0EL

ktory v tom ofsajde proste v momente prihravky stal.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt = dive

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrenovi by som dal po pysku za toto!

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrenovi treba dať jednosmernú letenku do Dubrovniku, lebo to je jeho maximum

Reagovat
smazaný uživatel

šak to nie je možné aby takto zalamil... ja by som mu nevyplatil aspoň mesiac mzdy za takúto hrubicu! Marha!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kane tam tú nohu proste nechal aby sa jej Karius dotkol. To je skok ako z učebnice simulovania.

Reagovat
smazaný uživatel

Je no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže takových penalt s minimálním kontaktem je dneska hromada a rozhodčí to pískají (ať už ten zákrok viděli nebo ne) a hráči proto padají, je to spíš o (ne)šikovnosti hráče/brankáře, jak to dokáží sehrát. Dokážu si představit, že kdyby takovou penaltu pískl pro Liverpool, žádný fanoušek Liverpoolu s tím nebude mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

To samý druhá penalta. Nebyl to žádnej extra kontakt, ale když tam holt Van Dijk zkouší kung-fu zákroky a Lamela do něj nacouve tak šikovně, aby se ho dotkl, tak to sudí pískne.

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Jinak Harry Jeho koule bych chtěl mít, byl jsem posranej už při tý první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl bobky paradoxně jen při tý první. Když už si troufnul jít podruhý, věřil jsem mu

Reagovat
Mates_Matesović

Já naopak Já ho prostě měl (vlastně stále mám) zafixovaného jako dokonalého exekutora penalt, no při tý druhý už jsem měl pochybnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, ale bral jsem v úvahu to, že si dnes k míči skoro nečuchl + ve středu spálil co šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pre video v PL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Že to píše zrovna někdo, kdo ani hodinu po zápase a po zhlédnutí x opakovaných záznamů nedokáže otevřít oči, aby viděl pravdu.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
Cobra

Doufám, že časem s Deanem budou nerozlučná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean ale poslední dobou zase docela jde po nás ale chápu že to musí občas kompenzovat

Reagovat
Teoretik

Nový Mike Dean

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
lvrpl

musel mat nalozene na remizu

Reagovat
fenixLFC

skor na vyhru sliepok lebo to bolo za stavu 1:1

Reagovat
Gareth Bale 11

To je těžký naunášení tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Nejlepší na tom je, že by tohle nevyřešil ani VAR. Oboje hrozně diskutabilní momenty, na který prostě každý bude nahlížet jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ale notak, vždyt to jsou směšný momenty, který nemají bejt za žádných okolností penaltový. Rovnou se teda může s VARem přejít na basketbalový pravidla

Reagovat
Mates_Matesović

No así se shodneme, že se neshodneme. Podle mě minimálně druhá penalta jasná, první diskutabilní, ale rozhodně pískatelná.

Reagovat
aurelio

Videl si tú prvú? Tak fakt nebol žiaden dotyk... https://streamable.com/iui3e

Reagovat
smazaný uživatel

Polovina lidí tady tu druhou vidí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ze je to smesne, jsi rozhodl ty

Reagovat
Svatej

Ukaz to nefotbalovymu fanouskovi a dej si panak za kazdou vterinu jeho smichu, vsadim se ze se pak ani odpovedi nedockam.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně moje myšlenka, když tu tak pročítám diskusi. Ale stejně jsem pro VAR + reálnej čas.

Reagovat
vladino10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tu druhou situaci byVARvyřešil jednoduše, na jednom záběru je vidět, jak ho nakopl = faul = jasná penalta.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

nedobre se na to divas...

Reagovat
Hokaido

A i proto jsem proti zavedení videa. Tyhle emoce dělají fotbal fotbalem.

Reagovat
kvasha16

prvy urcite, ale ten druhy neni az tak diskutabilnu

Reagovat
cristiano.K.

nezvládáme, ale je to pochopitelné

Reagovat
pingla

Druhá penalta naprosto v pořádku Klopp to zase nezvládá, klasika od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Spoko nejsem ale i tohle k fotbalu patří, pozitivní hlavně výkony Virgula, Lorise a dvojice Henderson-Milner.... Jednou za sezónu se holt tohle stane Po dlouhý době fakt zodpovědnej výkon, kdy si Spurs prakticky nevypracovali větší šance a první poločas byl moc pěknej, fandit musíme dál, YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli to tu nekdo psal, ale na CT Sport dneska ve 22hod zaznam Liverpoolu

Reagovat
Mates_Matesović

To bude Hoškův orgasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

ok videl som uz aj HD zaber tej prvej penalty a stale si nemyslim, ze Lovren sa lopty dotkol, nikde som to nevidel, takze absolutne nerozumiem tomu co rozpraval ten "odbornik" s obrazovkami v studiu Sky

druha penalta obhajitelna, aj ked takych zakrokov je milion, hlupost od VvD

Reagovat
kiwwi

a ta lopta ako vyskocila na krtinci?

Reagovat
kiwwi

(ne)ofsajd pri prvej penalte posudeny spravne (umyselne hranie od Lovrena), ale od Kanea dive - penalta byt nemala

pri druhej jednoznacne nakopnutie od VVD, tam neni co riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Proste ta vaša obrana tragédia dojebala celý zápas jeden luftne a druhy luft z nakopom

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se tlemis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver04.02.2018 20:30#

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tohle je prostě nelogická píčovina a pokud tomu tak je, tak by to pravidlo měli okamžitě zrušit. Je úplně jasný, že stoper bude chtít hrát balon, když si není jistej, jestli je to ofsajd.

Reagovat
SpecialOne

To že ho hraješ neznamená, že to musíš takhle zmrvit, Lovrenova chyba, to pravidlo je správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jak může být správné, že hráč využívá ofsajdového postavení?

Reagovat
SpecialOne

Tak když mu nepřihraje spoluhráč, tak ho může využít vždy. Ale těch situací je málo, takže pochybuju, že by útočníci schválně čekali v ofsajdové pozici na to, že jim to obránce aktivně pošle do běhu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

tak tohle jsem samozřejmě nemyslel, malá domu, kdy útočník využívá zaváhání obránců, kteří vědomě přihravají golmanovi tu řešit fakt nemusíme.

Reagovat
J0EL

Ide ale o to, ze Lovren smer prihravky nijako nezmenil a ta sla prave na Kane, ktory bol v danom momente v ofsajde. To sa piska.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vladino10

podla mna je ucelom takehoto pravidla to, aby mohli hraci supera "zachytavat" pokazene male domov..proste ak to umyselne zahras brankarovi, tak si skontroluj ci tam niekto nestoji..ale pri takomto "teči" alebo co to bolo by sa aspon podla mna mal pisat (neviem aky je vyklad pravidiel, ale takto nejak mi to dava logiku...)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

toz to ale neni chyba pravidiel, ze Lovren je dreveny kokot a nevie tu loptu trafit

Reagovat
Swarley

Jones by to urval jinak

Reagovat
Switchback

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
tuny

Troufám si tvrdit, že ani Jones by si z téhle pozice nedokázal dát vlastńáka.

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

V tomhle případě možná, ale obránce se může během zápasu ocitnout i ve složitější situaci ((míč letící z větší blízky/prudší/tečovaný/cokoli) a tohle pravidlo ho může pořádně zaříznout.

Reagovat
kiwwi

tam su ale potom zadefinovane dalsie okolnosti kedy by to ofsajd bol - mala vzdialenost, malo casu na rozhodnutie, zbada loptu na poslednu chvilu, cisto instinktivne hranie (len vystrcis nohu), tec a pod...vtedy by sa o ofsajd jednat malo...ale ked ma obranca dostatok casu a jednoznacne sa rozhodne loptu hrat, ofsajd sa rusi

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Lovren jednoznačně neměl dost času

Reagovat
Counter

Navíc to byl tečovaný míč.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

tohle pravidlo by mělo platit jen v případě, pokud již měl hráč míč pod kontrolou.

Vem si situaci dva na jednoho, kdy jeden vede míč, druhý stojí v ofsajdu, ten co má míč nahrává a bránícímu obránci míč přejede přes nohu, chceš mi říct, že to není ofsajd?

Reagovat
vitasrp

To je odsajd, tam musí rozhodčí posoudit, jestli jde o vědomé zahrání, kdy má obránce čas míč odehrát, nebo zda jde o obranný zákrok, kdy se teda od obránce balon jen odrazí, čímž se neruší ofsajdové postavení útočícího hráče.

Reagovat
Mates_Matesović

Možná nejlepší by bylo v těhle případech nechat na rozhodčích, aby rozhodli, jestli daná situace vyžadovala zásah obránce nebo ne, podobně jako v hokeji u icingu.

Reagovat
kiwwi

vid vyssie

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sem nič nepíš, hrali ste včera. Šak by som toho Lamelu vysmial, to bol pád hodný filmovej sošky.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Zas na druhou stranu nebyt tam Kane, tak by to ani nemusel odkopavat a takovou minelu by neudelal.. ja bych tohle piskal, ovlivnil ho v postaveni mimo hru

Reagovat
kiwwi

ovplyvnenie je jasne v pravidlach popisane a toto proste nebol ten pripad...to pravidlo sa zmenilo v prospech utocnej hry a pri vsetkej ucte, asi nie je velmi dolezite jak by to piskali/nepiskali fanusikovia, ale ako to ma fakt byt

Reagovat
bbbauch

Pri vsi ucte pisu svuj nazor a nehlasam nikomu, at to piska podle me ...

Reagovat
Bayern +

Tak.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
SpecialOne

Jinak Kane by měl dostat trest ne?

Reagovat
Svatej

Je trochu smutný, kam fotbal došel, že oba tyhle zákroky už se daj ve střizlivosti nazvat spornýma. Vždyť neexistuje nic víc směšnýho, než si snažit vymodlit faul po něčem, po čem zkrátka ani NEJDE SPADNOUT.

Fotbal potřebuje vrátit koule

Reagovat
Mastný Chobot

Ale celkom vážne teraz. Sú v PL častejšie simulujúci hráči než Kane s Allim? Možno sa mi to len zdá alebo som zaujatý, ale fakt sa mi zdá, že sú v tomto odporní.

Reagovat
Cobra

Zrovna Kanea porovnávat s Allim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane? Vybavim si dva, vcetne dnesniho. Alli a Verts jsou jinde.

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli je hruška, ale Kane fakt ne. Alexis s Allim.

Reagovat
Mates_Matesović

Kane O Allim se snad ani bavit nemusíme, ale Harry se vždy snaží tu akci dohrát a dát gól, bezmyšlenkovej pád u něj nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl dive. Ten balon uz nemohl hrat, tak tam nechal nohu a spadl.

Reagovat
vicinda07

wtf Kane dnes prvy co si pamatam...Alli si skocil uz viac krat to je pravda

Reagovat
Mastný Chobot

všetci ste prekvapení z Kanea, ale teda keď človek trošku pohľadá, tak:

https://twitter.com/Footy_Says/status/858728471723474944

https://twitter.com/gunnerpunner/status/949027614567620608

https://twitter.com/DazzaL1965/status/729406079587766273

https://twitter.com/LewisDAdams/status/569525980592803840

a to by človek ešte určite niečo našiel, ten tretí je vyslovene trápny

Reagovat
vicinda07

no ty si pekne mimo chlapec

Reagovat
adoxx

Však ty taky když jsi fanda Tottenhamu

Reagovat
Counter

Asi mu pomáhá, že většinu pozornosti na sebe s divingem vezme Alli

Reagovat
smazaný uživatel

O Allim se nehádáme. Ale to s West Hamem, není ani od jednoho dive. To jsi toho moc nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nevěděl, že tolik goonerů sleduje Harryho.

Reagovat
Mastný Chobot

je to logické, keď je to najlepší útočník ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by si měli užívat každý jeho dotyk s míčem a né se honit za nějakými přeludy.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že jsi ho označil za jednoho z nejčastěji simulujících hráčů, jsi moc aktuálních věcí nenašel

Reagovat
Mastný Chobot

4 simulácie za 2 roky mi nepríde málo, ale tak keď sleduješ Alliho každý týždeň, tak tebe to tak môže prísť, no

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo platí to co jsi psal na začátku, tj. jsi zaujatý.

Reagovat
Counter

I když je zaujatý, tak to ještě neznamená, že nemá pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty považuješ Kanea za simulanta?

Reagovat
Counter

Za jednoho z nejvíc v lize určitě ne, na to tam jsou jiní adepti. Ale stejně jako kupa dalších hráčů se tomu občas nevyhne. Tzn. je to simulant, ale ne notorický simulant, takže v kontextu dnešní hry, kdy to dělají skoro všichni, v tom nějak vyloženě nevyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu v tom, že je Kane jeden z nejčastěji simulujících hráčů ?

Reagovat
Counter

Obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně co?

Reagovat
Counter

Obecně může být člověk zaujatý, a přesto mít v něčem pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle.

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť, aj keď teda proti Kaneovi nič nemám, je to skvelý útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš. I tak tvůj první post svědčí o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední odkaz, co jsi dával, bude za pár dní už tři roky starej. Ale i kdyby ne, tak mi nepřijde jako zvlášť velkej simulant, viz před pár lety gól proti Southamptonu, kdy si špičkou kopačky píchnul balon proti van Dijkovi a šel sám na bránu. Kdyby ve většině situací nechtěl dát hlavně gól, tak sebou plácnul a chtěl červenou pro soupeře

Reagovat
Greny

Chtelo by to navrat krale(CR7)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsi zaujatý

Reagovat
Hokaido

Richarlison je strašnej diver. Spolu s Allim asi největší. Kanea bych k nim teda neřadil.

Reagovat
Mastný Chobot

na toho som zabudol

Reagovat
captain18

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Kane simulovat moc nepotřebuje a ani to nemá zažité, nemá prakticky skutečný motiv, pouvažuj o tom. Dneska to od něj do určité míry dive byl, zřejmě už ani on není víc než pár bodů, které nám mohou zajistit CL. Někteří hráči by z toho jasný faul Kariuse ale udělat zvládli, prostě tam byl pozdě, jde to na účet Lovrena.

Dele je jasný + nebojí se prasit. Spurs přesně tohle potřebovali, ale nesmí se nic přehánět, a tu hranici snesitelnosti on dost možná pořád hledá.

Reagovat
Maresma

Alli s Moratou asi největší špíny v tomhle.

Reagovat
icemike

Ještě Ivanovič se vždy složil na zem, když mohl. Někdy ikdyž nemohl.

Reagovat
Counter

Ivanoviče mám spíš spojeného s tím, že rozdával prasácké podpásovky

Reagovat
icemike

Tvrdá východní škola

Reagovat
Greny

K tomu ofsajdu zjednodusene.. mohl ovlivnit Kane ofsajdovym postavenim hru Lovrena..? Ano(ofsajd) ne (vse v poradku)problem je ze 20 lidi 20 nazoru

Reagovat
vodka

https://streamja.com/p6j

tady je to z toho bočního úplně jasné, že ho VVD nakopl

Reagovat
vicinda07

Reagovat
smazaný uživatel

malem me tady ti kriklouni presvedcili ze jsem slepy

Reagovat
hefy

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

wtf, ve který vteřně přesně ? Já to fakt furt nevidim...

Reagovat
smazaný uživatel

0:06

Reagovat
Svatej

furt nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si slepy. Nartem ho vezme pod koleno.

Reagovat
Busby babes

pokud to tam nevidis, pak uz neexistuje nic, jak by ti nekdo ukazal, ze ho nakopl. Vic ocividny to byt nemuze.

Reagovat
Svatej

Vzdyt ten druhej zaber...to ho fakt nikdo nebere vazne? Kde se ho v tom druhym zaberu aspon dotknul? Tam je jasne videt ta vzdalenist hracu..

Reagovat
Svatej

diky, tenhle je perfektni

Reagovat
Busby babes

viz niz. jen me to prislo jasne uz z toho predchoziho zaberu.

Reagovat
Svatej

V tom counterovym uz to vidim, ja se celou dobu soustredil na koleno.. kazdopadne furt jsem z toho nestastnej, ja bych v tom sportu rad citil aspon kapku testosteronu obcas

Reagovat
Busby babes

muze byt, jen bych sel asi jinou cestou nez nakopavani protihracu.

Reagovat
smazaný uživatel

93:48

Reagovat
Svatej

Ten druhej zaber naprosto jasne ukazuje, ze byl pri machnuti daleko,byt ten prvni vypada jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky se vybira ten zaber, ze ktereho jde neco videt, ten druhy je kryty lamelovou nohou. https://streamable.com/yr1tb 7. sekunda, jestli to nevidi tady, tak....

a jako jak ten 2. zaber neco jasne dokazuje, kdyz ten 1. to "jasne dokazani" uplne vyvraci? vzdyt tam jde videt, nart na lytku zezadu, tak jak mohl byt daleko?

Reagovat
Svatej

Ten prvni zaber je naopak uplne na hovno, tenhle uhel vyuzivaji herci, aby nebylo videt, ze druhymu napalili. Uplne stejne se tam da rict ze ho napalil kolenem a clovek by to z toho puvodniho zaberu nepoznal.

Ke zbytku jsem se vyjadril, sledoval jsem puvodne jen koleno, po shlednuti counterova uhlu vidim nakopnuti nartem, ktery bych stejne nikdy nepsiknul. Asi jsem proste staromodni curak, ale ja se rano chci divat do zrcadla bez sebepohrdani a toho bych po takovym fnukani nebyl schopnej. Tohle se naprosto bez problemu dalo ustat, on se tam vali, jako kdyby mu utrhli vaz.

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne vubec nechapu, o jakem koleni mluvis, protoze zadne koleno se ani naznakem nepriblizilo k lamelove telu.

fotbalovi hraci nejsou herci, nechapu ten argument. jde tam jasne videt, nart na lytku a ty sam to potvrzujes.

k te druhe casti: asi se nech nekym kopnout do nohy, kdyz ji nebudes mit zpevnenou a nebudes to cekat. chtel bych videt, jak to s usmevem na rtech ustavas.

Reagovat
Svatej

.... vazne to potrebujes vysvetlovat ? .....

O koleni jsem mluvil, protoze jsem pri psani prvnich prispevku zil v domneni, ze ostatni vidi kontakt prave v Dijkove koleni, ktery slo nahoru,ne v nartu, potom jsem az teprve videl z odkazu Countera ten nart.

A pro kristovy rany, to snad nemyslis vazne, ze jsi tak nechapavej ? Ja tu prece neporovnavam fotbalisty s hercema. Odkaz, kterym zaclo tohle vlakno, je v uhlu, kde je uplny hovno poznat. Uplne stejne tam vypada, ze ho trefil i kolenem i nartem, stejne tak ho nemusel trefit vubec, neni tam stoprocentne dokazatelny ani vylucitelny nic. Ten uhel je proste o hovne a o hercich jsem mluvil proto, protoze podobny uhly pouzivaji taky - jsou to uhly,kde ani nepoznas, jestli slo o kontakt nebo ne,chapes uz?

Hele celkem bez problemu. Podobnych zakroku si behem zapasu uziju dost, sramy si odnasim z kazdyho spilu z jeste vic neprijemnych sracek a pritom nejsem zadny prerostly hovado. Chivat se jako chlap je evidentne dneska tezkej ukol, kdyz tu chcete vsichni brecet nad tim, ze vam nekdo strejchnul koleno, kdyz jste to zrovna necekali. Povim ti novinku, u vetsiny souboju necekas kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen me zaujalo, jak jsi to mohl videt tak spatne a vybrat si koleno, kdyz o tom nemluvil nikdo nikde.

to s tema hercema nechapu, protoze z toho uhlu to jde videt naprosto jasne.

ok, ja teda pocitim, kdy se nekdo pri odkopu netrefi do balonu ale do me nohy, asi nejsem chlap. jen teeda ti povim novinku taky, pokud u souboje necekas kontakt, tak neco delas spatne.

Reagovat
Svatej

Taky netusim..

Vsak o tom pisu, v tom prvni zaberu v 48 sekunde ta noha prelitla pred celym telem, nohl ho trefit x zpusobama a nic by z toho uhlu nebo stoprocentne prukazny, stejne tak to i vypada,ze ho proste minul, jedinej opravdu prukaznej uhel byl zminenej tady dodatecne, tam se realne dalo uznat, ze byl trefenej a jak presne byl trefenej.

Bejt trefenej nerozhoduje o muzstvi, to nasledna reakce,ale asi je to tak. Tak ty nahore pises neco o necekanym kopnuti a pak napises tohle, to bych asi potreboval vysvetlit. Kdyz jsi ve vapne, tak ocekavas volnej pruchod?

Reagovat
smazaný uživatel

ad 2) nesouhlasim

ad 3) mluvim o souboji, pokud se do nej rozhodnes jit, tak se snad i pripravis, protoze cekas kontakt (zpevnis se, das telo do prislusne polohy pro tebe co nejvyhodnejsi). tohle muzes udelat jen kdyz to ocekavas. lamela to nemohl ocekavat, protoze ho nevidel. samozrejme asi neco cekal, treba ze na nej zatlaci nekdo telem kdyz si kryl balon, ale tezko se pripravis na to, ze te nekdo nakopne, protoze to neni normalni reakce soupere...

Reagovat
Svatej

A kdyz jsi ve vapne a cpes se pred odrazenej mic, tak cekas kontakt snad taky ne ? Nebo si myslis, ze je ten hrac tak tupej, ze netusil, ze neni ve vapne sam? Souper mel zrovna mic na malym mliku, logicky tam nebude kombinovat, ale snazit se mic odkopnout, to vi o souperove mysleni i kluci v mladsich zacich. Tohle je presne misto, kde nastava problem. Nekdo se tam jde nacpat, aby zvysil sanci na to, ze ho nekdo poskrabe na koleni a nekdo tam jde proto, aby realne vybojoval mic a ohrozil branu..

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi vůbec, co jsem napsal? Však tak píšu, že musel čekat kontakt. Ale normální, ne to, že soupeř netrrefi při odkopu míč ale jeho nohu... A o jakém škrábnutí furt mluvíš? On ho prostě kopnul. Nikde na tom záběrů nejde vidět, že by ta noha zpomalila nebo něco, ten pohyb by vypadal jinak, kdyby se o to snažil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Jo, uz to vidim, sadisticky ho skrtnul spickou boty tyvole, tak tohle neberu a nikdy nepochopim, tohle nikdy nedokazu vnimat jako duvod k padu ani k penalte, nedustojny chovani...

Reagovat
j_mrazik

Já na všech videích vidím staženou nohu a štrejchnutí o Lamelu, který se kácí k zemi.

Reagovat
vodka

sak lamelovi tam vyleti po tom kontaktu uplne neprirozene to koleno dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hned prvni opakovacka. Neni o cem, Lamela tomu ani nemusel pridavat, tohle boli.

Reagovat
Svatej

Však ta první opakovačka svádí kvůli tomu, žese Lamela zapíral. V tý durhý je naprosto jasně vidět, že se ho Dijk snad ani nedotknul

Reagovat
smazaný uživatel

Wut? Co ze dela? Proste ho kopne.

Reagovat
r.mrazik

Nene...normálně jo nakopl...smůla

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálne obšuchnutie (!), po ktorom by nepadlo ani dvojročné dieťa tu niektorí idete prehlasovať za nakopnutie...

Jebe vám.

Reagovat
FUnk

Nezvladajko

Reagovat
Hokaido

Zajímavé. Před chvílí jsi jasně viděl, že ke kontaktu v žádném případě nedošlo. No a teď už dokonce dokážeš určit, jak silný ten kontakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo to, že som muž mi nedovolí písať o "kontakte"... Vieš, čo je to obšuchnutie, Masopust jebnutý?

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

to v nitre ozaj jebe ludom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty kurvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Áno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Vzhledem vyvoji ve 2.polocasi by byl bod zlaty. Zase zbytečná pasivita. Ale ta tlacenka rozhodcich Spurs to byl fakt hnus. 1 penalta neměla byt. Škoda mohl byt Mo a Karius za hrdiny. Situace je tak stejna nic se neděje. Ale tento závěr zapasu jak ho ovlivnili rozhodčí strašně mrzi.

Reagovat
Counter

Mauricio Pochettino: “It was lucky for Liverpool that they got one point.”

To je sakra odvaha

Reagovat
vrabejka

Ani ne kdyz Spurs melov12 hráčů

Reagovat
Mates_Matesović

No ale v podstatě má pravdu. Dát Kane tu první penaltu, tak není o čem.

Reagovat
cristiano.K.

Moss každopádně jako hlavní rozhodčí totálně selhal. Po zákroku Dijka razantně ukázal žádná penalta a měl dobrý výhled. Samozřejmě se tu můžeme hádat donekonečna, jestli ho opravdu trefil a jak moc, mě to přišlo jako jasná penalta z prvního momentu.....

Lovrena fakt at už pošle do píči, ten frajer zase zavinil penaltu a je uplně jedno, jestli byl nebo nebyl v ofsajdu.

Karius samozřejmě super, ale nemohl ten první centr před golem chytit?

Smekám před fyzickým fondem slepic a jsem zklamán z toho našeho, protože my jsme si za ten výkon vyhrát nezasloužili. Posledních 30. minut jsme nemohli. V podstatě se snažil vyhrát jen Salah, Firmino a Robertson, který sice lítal nahoru dolu, ale v ofenzivě byl dnes slabej.

Prosím zavedení videa, ačkoliv dneska by ten zápas i s videem byl o 20. minut delší.

Reagovat
kiwwi

takze to je nezvladnutie, ked sa poradi s postrannym a dokaze uznat chybu a zmenit rozhodnutie?

Reagovat
cristiano.K.

řeším to gesto.......frajer ve vteřině ukázal hrajte dál, rezolutně bez mrknutí oka vzal situaci na sebe a najednou penalta.

Kdyby neukázal nějakou chvíli nic a pak na základě pomezního písknul penaltu, tak je to v pohodě.

Reagovat
kiwwi

no proste bol v tej chvili presvedceny na 100% ze to faul nebol - postranny to videl lepsie a tak sa poradili...nevidim na tom nic na zlyhanie, skor naopak, respekt ze sa poradit siel a dokazal zmenit rozhodnutie na dobre

Reagovat
cristiano.K.

tak udělali správné rozhodnutí o tom žádná. Jen to původní gesto "hrajte dál" vypadá směšně.

Reagovat
kiwwi

jj ale keby ostal pri tom rozhodnutí tak by si o zlyhaní asi nepísal

Reagovat
cristiano.K.

přiznávám to i ted, přiznal bych to předtím. Ale ten ofsajd nepřijmu nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne simulácia od kokota blonďavého.

Reagovat
cristiano.K.

každej by spadnul v téhle situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ospravedlnenie alebo dôvod pre penaltu?

Reagovat
cristiano.K.

kontakt tam byl, dive taky. Tohle je situace, kdy je obhájitelné obě řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
spider_8

Upřímně řečeno, ani u jedné z těch situací si nejsem jistý, chudáci rozhodčí Ale spíš bych se přikláněl k tomu, že první penalta byla v pořádku a dive to nebyl, zatímco ta druhá být neměla.

Reagovat
Cobra

Já mám přesně opačný názor. První bych nepískal a druhou jo.

Reagovat
spider_8

Možná máš nakonec pravdu, fakt těžký situace

Reagovat
Counter

Přesně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
#33CCCC

Prva mi pride ako cisty dive, druha mozno ale Lamela tomu dost pridal.

Reagovat
kiwwi

takze v skratke, odpiskal by si vsetko napicu

Reagovat
spider_8

To je jedno, u komise bych si to obhájil

Reagovat
vrabejka

Stejne je smutný ze Spurs tlačí rozhodčí každý 2 zapas ale ani to jim nepomůže k vyhrání nějaké významné trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: "It was an amazing game to watch. I was calm, because I think the team plays so well. The feeling is we dropped two points. We were much, much, much better than Liverpool. Both were a penalty and nothing to say, it is not controversial – it is nothing. Sometimes people complain about the referee, but when they are right it is good to tell everyone."

Reagovat
smazaný uživatel

ten klopp je pekne narušený

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikal?

Reagovat
lvrpl

radsej sa to stat teraz ako vo finale LM

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM už v pohodě Spurs vyhrají.

Reagovat
lvrpl

aby vas nezarezali v dvojzapase s Juve. chlapci z talianska to s rozhodcami vedia

Reagovat
j_mrazik

Dnešní zápas mi připomíná to období, kdy se lidi hádali, jestli tamty šaty byly modro-černý nebo bílo-zlatý.

Reagovat
kiwwi

modro-cierne

Reagovat
Mates_Matesović

Tady to jde líp nakombinovat. Jedni tvrdí první pecka ano, druhá ne, druzí naopak. Pak jsou tady tací podle kterých nebyla ani jedna a jsou tady taky ti, kteří by pískli obě.

Tohle se mi na fotbale přesně líbí, jak dokáže i u chladných lidí rozpumpovat emoce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja je tenkrat videl hned napoprve spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp neunáša

Reagovat
fenixLFC

a cudujes sa mu?

Reagovat
smazaný uživatel

čudujem..mal by sa zatvoriť do premietacej miestnosti a púšťať si dokoliečka celý druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych neunášel, kdybych oslavoval "vítězný" gól jako idiot zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brečící fans litr pulu jsou směšní,tohle je život a fotbal dokáže bejt taky někdy nespravedlivej ale dnes to nebylo dnes jsem jasne prehráli pul litru a to na domácím hřiši a hlavně ve druhém poločase,ten první byl vyrovnaný,k těm penaltám,první nebyla,ale pískl takže byla a ta druhá byla jasná o tom není řeč takže vlastně v pohodě,jenom škoda těch neproměněnejch šancí co měl Son a Kane jinak by to bylo zase v suchym triku, arsenal se má na co těšit a pak hurá na falešný turín

Reagovat
vrabejka

Mozna jste nas prehrali opticky ale sanci jste zase tolik nemeli. Verim ze jednou prijde cas kdy rozhodci budou v PL piskat rovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

bééé

Reagovat
smazaný uživatel

brečící fans litr pulu jsou směšní,tohle je život a fotbal dokáže bejt taky někdy nespravedlivej ale dnes to nebylo dnes jsem jasne prehráli pul litru a to na domácím hřiši a hlavně ve druhém poločase,ten první byl vyrovnaný,k těm penaltám,první nebyla,ale pískl takže byla a ta druhá byla jasná o tom není řeč takže vlastně v pohodě,jenom škoda těch neproměněnejch šancí co měl Son a Kane jinak by to bylo zase v suchym triku, arsenal se má na co těšit a pak hurá na falešný turín

Reagovat
smazaný uživatel

takovej hejt od fanoušků Liverpoolu jsem dlouho nezažil Dekády frustrace (poslední titul 1990) se projevují naplno = oni si totiž myslí, že jsou něco lepšího než my, ale posledních pár let jsme na jejich úrovni a to je žere nejvíc

Ale je dobře, že nás nemají rádi = znamená to, že se nás bojí a to je dobře

To samé platí pro Arsenal, dokud jsme končili za nima tak to byla sama oslava St. Totteringham's day, ale jakmile jsme skončili nad nima a nový stadión je na cestě tak už to taková sranda není

Vůbec všechny tyhle "tradiční velkokluby" nemůžou přenést přes srdce, když přijde někdo jiný a soupeří s nimi jako Chelsea, Man City a ted i Spurs

Reagovat
#33CCCC

Je celkom odvazne tvrdit na zaklade niektorych komentarov, ze vsetci fanusikovia poolu nenavidia Tottenham alebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat nás s Ropou a Čukotkou kde zrod z průměrného klubu na top tým udělali peníze nemůžeš myslet vážně,jasně nejsme tradiční velkoklub ale pečlivou a tvrdou prací jsi jdeme za svým a hrozně mě těžší že úspěch jde postavit na odchovancích nebo za pár liber pečlivě vybraných posil a doufám budeme pokračovat a s touhle filozofií tu PL jednou vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jestli ti vezmu nějaké tvoje iluze, ale nalít miliardy do týmu je jediná možnost jak se dá těmto týmům konkurovat... Pokud nechceš přijít s nějakým dlouhodobým plánem, který by trval třeba 20 let... Pokud je tým jako Man United se svými příjmý někde úplně jinde než ty tak jediný možný způsob jak se dostat na jejich úroveň je začít utrácet stejný peníze... což udělala jak Chelsea tak Man City... Prostě se smiř s tím, že pokud nebudou platový stropy, či draft jako je v amerických soutěžích tak to bude vždycky jen o penězích a budou se na vrcholu střídat plus mínus ty stejné týmy dalších 50 let...

Reagovat
vrabejka

Začneme vas respektovat az bude porazet top kluby bez pomoci rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi roztomilý, pravdou však je, že všechny top kluby, na které jsme v posledních 10 letech narazili, jsme dokázali porazit bez jakékoli tlačenky. V pohárech pravidelně vypadáváme s outsiderama.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

I've been cheering since 2003

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze zajimava, tesim na zaznam na CT

Reagovat
Mates_Matesović

Aby se Hošek s Bosákem ve studiu neservali.

Reagovat
smazaný uživatel

To se klidne muze stat

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Sleduje někdo Africký šampionát? Je tam někdo zajímavý hráč, který by brzy mohl být v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

Fastest players to score 100 Premier League goals ⚽️

124 Shearer

141 Kane

147 Aguero

160 Henry

173 Wright

175 Fowler

178 Ferdinand

Reagovat
JarousFCB

navíc za Tottenham... Fakt borec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda carovej kloboucek, obe situace na pana.

Reagovat
Mates_Matesović

Ikdyby třeba neměl pravdu (podle mě vyloženou chybu neudělal), tak takhle suverénně během momentu říct ano-ne je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel pravdu v obou situacich (offside Kane a penalta na Lamelu). Penaltu na Kanea piskl Moss.

Reagovat
pytlerLFC

Tak tady máte tu první penaltu vy znalci

"Pokud chce obránce vědomě a kontrolovaně odehrát míč, který následně zahraje k útočníkovi v ofsajdové pozici, rozhodčí nechají pokračovat ve hře."

"Naopak když obránce míč sice tečuje nebo se od něj odrazí, ale jen nevědomě nebo instinktivně, tak se i nadále o ofsajd jedná. Důležité také je, že se nepohybuje směrem k míči."

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/zmeny-fotbalovych-pravidel-ofsajd-d5w-/fotbal.aspx?c=A130716_125008_fotbal_pes

Vědomě a kontrolovaně to předložil ten šmatlák Salahovi, kdežto Lovren ho neohrabaně tečoval, v žádnym případě ho kontrolovaně nepřihrával dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je ještě léto 2013, že jo?

Reagovat
pytlerLFC

Pokud vím, tak tyhle změny jsou stále v platnosti, žádný novoty se v offsidech od tý doby nedělali, ty jarmile.

Reagovat
kiwwi

ale tam sa nepise, ze to musel vedome prihravat dozadu, tam sa pise, ze to ofsajd neni, ked sa obranca vedome rozhodne, ze tu loptu ide hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. To ze je lovren kopyto, za to mu nikdo nemuze.

Reagovat
pytlerLFC

Vědomě se rozhodne jí hrát dozadu jako u toho prvního gólu. Jak může obránce vědět, že za ním je hráč v offsidu? Vědomě a kontrolovaně = obránce se dívá dozadu a taky to tam nahraje. Nebo tobě snad přišlo, že vědomě a kontrolovaně míč přihrál Kaneovi? Míč chtěl odkopnout někam na tribunu.

Reagovat
kiwwi

sorry ale nerozumieš proste pravidlu o ofsajde

Reagovat
pytlerLFC

Minimálně ten výklad je diskutabilní, těšim se jestli to budou v nějakym studiu rozebírat

Reagovat
cristiano.K.

ten obránce fakt v milionech případech neví, jestli bude nebo nebude ofsajd a v 99% se to prostě rozhodne hrát.

Uznávám, že v tomhle případě je Lovren dřevá, ale ten míč mohl letět mnohem rychlejí a ještě víc skákat, to prostě ten stoper musí hrát když si není jistej......

Reagovat
smazaný uživatel

lovren chtel vedome odehrat mic, nebylo to instinktivni. ze je kopyto je jeho chyba. a jendoznacne se pohyboval (tou nohou) smerem k mici.

Reagovat
pytlerLFC

Ano chtěl odehrát vědomě míč, směrem k soupeřově brance, nikoliv směrem ke Kariusovi.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel ho vedome odkopnout. o to, ze to pokzil tu nejde.

Reagovat
matZz

ale to je úplně jedno kam ten míč chtěl hrát.

Reagovat
pytlerLFC

Seru na vás.

Reagovat
janinho

ty si fakt jebnuty ??? nevedome odohrať loptu znamená že ju do teba niekto napali alebo sa nejak poodraza a nemas to moznost ovplyvniť a nie ze drevak nezvládne odkop a ide to smerom k jeho bráne...

sak sa prestaňte niektori spravat jak jebnute deti co im zobrali hračku... obe penalty boli uplne jasne a ten asistent podla mna dostane nejaky bonus za to že 2 tazke situácie dobre poriesil.

Reagovat
Kincl

Lol to jako kdyby ten obránce odkopl míč pryč tak nic a kdyby trefil blbě míč a hrál to za sebe tak je to ofsajd? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si potvrdil jeho nešikovnosť a správne posúdenú situáciu.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/AA_Richards/status/960226097303576576

Další dobrý záběr na druhou penaltu - z pohledu čárového.

Reagovat
cristiano.K.

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohto pohľadu je to teda penalta. To nakopnutie muselo byť silné.

Reagovat
mul

z tohto pohladu to vyzera zatial najjednoznacnejsie

Reagovat
#33CCCC

penalta

Reagovat
Nikikrew

Z tohto pohľadu jr zasr krásne vidno ako Lamela si isiel pre penaltu a nechcel hrať loptu

Reagovat
Counter

jj, však Lamela je svině Ale tady šlo o to, že ho Van Dijk fakt trefil.

Reagovat
Nikikrew

Ale tak chcel iba hrať loptu, Lamela tam preto nabehol s cieľom nehrat loptu co nema s futbalom nic spoločne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

coz je jaksi uplne nepodstatne, Lamela se pred nej natlacil aby si pokryl balon. Treba by se k nemu pak dostal, treba ne.

Ale kdyz obrance chce nechat dojit balon do autu a brani ho pred utocnikem, taky nechce hrat. Presto, kdyz ho ten utocnik nakopne, je to faul.

Reagovat
Nikikrew

Dobre vieme ako to Lamela myslel, išiel si šikovno pre penaltu a nie zakrytia lopty. To je skoro. To iste ako Vardy v 2016 skočil do Monreala, tiez šikovne vyrobená penalta. Kopnut ho samozrejme kopol

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
ElectrickMann

úplně normálně si chtěl tělem pokrýt balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel loptu aj penaltu, čo mu nemože nikto zazlievať.

Reagovat
Nikikrew

Kebyze chce hrať loptu tak noha ide smerom k lopte, co nesla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co?! Postavit se pred hrace, kryt si balon telem a zahrat ho az ti spadne jak potrebujes nema s fotbalem nic spolocne? Vzpamatuj se.

Reagovat
PP

ale no taaák..

Reagovat
vicinda07

hral si niekedy futbal?...snaha zakryt si loptu pred superom ti asi nic nehovori ze? Van dijkova cista stupidita

Reagovat
Nikikrew

Hram, uz 22 rokov. Každopádne ak ty tomuto hovoríš zakrytie lopty tak to si asi ty nikdy nehral

Reagovat
vicinda07

musis byt skvely futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokooot!

Reagovat
Nikikrew

Co čakať od fans Spuds ze

Reagovat
Counter

Já bych to taky pískal.

Reagovat
Nikikrew

Aj ja by som to piskal ale Lamela je slušný cheat no, slepice asi nechápu moju celu pointu situácie

Reagovat
smazaný uživatel

A) Lmela sleduje balon, ktery si chce kryt, aspon tak se mi to zda.

B) i kdyby videl, ze se Van Dijk naprahuje a vyuzil keho spatneho odhadu, sve hbitosti a jeho pomalosti, tak to neni zadny cheat.

Reagovat
smazaný uživatel

hral jsi nekdy fotbal? od lamely normalni kryti mice telem

Reagovat
Cobra

WTF? Však se snažil dát tělo před hráče, aby si pokryl míč a VVD ho jednoduše nakopl.

Reagovat
JarousFCB

Tady to vypadá jasně

Reagovat
Busby babes

Lamela do nej nacouval!!

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne osuchnutie (!)

Reagovat
vicinda07

tak ho mal nechat cuvat a nemal ho skopnut

Reagovat
Busby babes

Sarkasmus Sheldone.

Reagovat
vicinda07

sorry tak ale kto sa ma v tom vyznat ked to tu niektori mysleli vazne napis bazinga nabuuce

Reagovat
Busby babes

v poho. Bazinga.

Reagovat
vicinda07

Reagovat
matZz

ale tak na tomhle se snad shodnou všichni, ne?

https://streamable.com/q0v8n

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já bych ten gól počítal za dva

Reagovat
Mates_Matesović

Z voleje byl na plácku za školou vždycky za dva.

Reagovat
Counter

Jako kdyby bylo potřeba to tady ještě víc rozvířit, troufl bych si tvrdit, že Salahův druhý gól byl lepší

Reagovat
Mates_Matesović

Salah měl štěstí, že se ho všichni ze strachu z penalty báli dotknout.

Reagovat
Counter

Tak to měl Karius taky, a stejně mu to bylo houby platné

Reagovat
Mates_Matesović

Karius šel imo najisto buďto Kane nebo balon. To, že netrefil ani jedno je věc druhá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Salahovi to ale skandalne ulehcil Verts. Nechapu, proc mu tam udelal takovou dalnici. Ale i tak bestialni sila>hbitost

Reagovat
Counter

Krásná individuální akce přes x protihráčů > odkop, který se povede jednou za kariéru

Ale tohle je samozřejmě blbost řešit jinak než ve srandě, Wanyamův gól byla totální lahůdka, a Salahův taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si samo taky delam rit. Salah luxusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Priklad Hulk>Spiderman.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PhilipS

První penaltu jasně přihrál, navíc byl v ofsajdu. Druhá byla. Nevím, o čem se tu bavíte.

Reagovat
smazaný uživatel

JarousFCB

04.02.2018 19:55

#

Já teda vidím jak se snaží dát tu nohu pryč a Lamela do něj nacouvá...

alcantara

04.02.2018 20:00

#

Kontakt tam bol, podobne ako u nas s PSG piskatelna penalta.

Ol!ver

04.02.2018 19:54

#

Z tohto pohľadu to ani nie je vidieť, ty primitivny chuj.

Mervin

04.02.2018 19:43

#

Lamela však míč nehrál, tohle byl faul spíš od něj...

Ol!ver

04.02.2018 19:37

#

pre všetkých slepých kokotov a jebnuté sliepky

Kixi Syhimour

04.02.2018 19:36

#

Heeeeej

Však s tou nohou uhnul

tohle pro me asi topky(ze souhrnu. a nejvic nedavam asi tu barcu, protoze tam ani naznakem nebyl zadny podobny zakrok.

Reagovat
Mates_Matesović

To s tou Barcou je 100% sarkasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale kdyz ctu ty ostatni, ktere jsou minene vazne, tak si tak jisty nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

jeste tohle: Ol!ver

04.02.2018 20:30

#

Maximálne obšuchnutie (!), po ktorom by nepadlo ani dvojročné dieťa tu niektorí idete prehlasovať za nakopnutie...

Reagovat
Busby babes

budem taky hlasovat jako pri hlaskach roku?

Reagovat
JarousFCB

Po těch posledních záběrech beru z5

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver ma dneska formu

Reagovat
monty25

Tak jsem se teď podíval na ty penalty, když se o nich tady tak diskutuje... První přifilmovaná (ale to je jedno, protože ji Kane stejně nedal) a druhá jasná. Každopádně škoda dvou bodů...

Reagovat
cristiano.K.

nezvládám, v kanále mi bude dobře!

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/yr1tb

Z tohohle záběru taky úplně jasná.

Reagovat
Miguel19

Však ano.

Stejná situace jako Hazard vs. Bellerin. Jasné fauly, i když to možná oba trochu přihráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Lmela neco prihral? Vsak ho natankovalo 90.kilove hovado pod koleno. To by ses taky prohnul v zadech. Pencle na Hazarda byla mega soft.

Reagovat
Counter

Nah, byla jasná. Akorát to po Hazardově válení po trávníku s křečovitě drženou holení vypadalo směšně.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel bych to videt znova, uz je to chvile. To bylo jak ho bodlem vzal zespod do podrazky? Asi jo, ale prislo mi, ze v tom od Bellerina byla minimalni razance.

Reagovat
Counter

https://youtu.be/PxWAMUo71RE

Problém u těchhle záběrů je, že zpomaleně to vypadá nevinněji. Platí to i pro toho Van Dijka - u slow motionu jde často jen těžko posoudit, nakolik to bylo razantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo slowmo to zkresluje, ale i tak. Tohle je proste nowhere near tomu dnesku. Pba dva podobny vektor pohybu, oba natazena noha, oba podobna rychlost tela. Lamela stal tou nohou na zemi a Van Dijk ho napumpoval. To fakt nemusel prihravat.

Reagovat
Counter

Teď úplně nevím, o čem mluvíš, pro mě to byly obě penalty, ta dnešní jednoznačnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen o tom, ze Hazard tomu podle me pridal a Lamela nemusel. Penalty obe jasny no.

Reagovat
smazaný uživatel

co? hazard mel pri tom kopu nulovy vektor tak mozna. byla uplne jasna stejne jako ta dnesni. vzdyt mu ta noha jeste povyskocila, jak mu ji Belle trefil.

po takovych kopech na nechranena mista by se skacel uplne kazdy, fakt mamm pocit, ze tu nekteri nikdy podobnou situaci nezazili na vlastni nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba se pohybuji stejnym smerem. Trochu ho nakopl, jo nadskocila mu, ale podle me to i prihral. Ale penalta je to 100%, to beru zpet.

Reagovat
smazaný uživatel

hazardova noha se ve chvili toho kopu nepohybuje.

Reagovat
smazaný uživatel

magor

Reagovat
Svatej

tech 90 kilo hralo vyznamnou roli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pony Slaystation

Jak se zvedá a když vidí lajnového mávat, tak najednou umírá

Reagovat
Hokaido

FUN FACT: Lamela byl v ofsajdu

https://i.imgur.com/vvMTLEG.png

Reagovat
Counter

jj, to jsem na twitteru taky zaregistroval, ale už se bojím cokoli dalšího kontroverzního napsat

Reagovat
kiwwi

jj o tu bielu čiaru

Reagovat
cristiano.K.

to až se dozví Klopp......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna prdel jak za nas. V diskusi lobuji mancunians a za scousery gooners.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

A pak je tu Svatej s Greenym, kteří obligátně zpochybňují cokoliv v neprospěch Tottenhamu.

Reagovat
Counter

*prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ja se jen drzim svyho dlouhodobyho postoje, i kdyz jde o Spurs,Chelsea,nebo kohokoliv jinyho.

Jakmile hrac pada ve chvili, kdy by to kazdej jinej vyrchtlej beloch s naprostym prehledem ustal, chytam rapla. Jeste nedavno nekteri hraci dohravali zapas se zlomenym zebrem, kopali penaltu se zlonenou kustkou, prejeli hrace telem jako buldozer,podali si s nim rice a jelo se dal. Dneska nekdo nekomu strejchne koleno a on se zkazi stejne, jako by mu nekdo zrovna utrhnul vaz v noze a my to jeste obhajujem, protoze je takova doba... uz jsem to psal nahore, jsem evidentne beznadejne staromodni.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak ale to souvisí s přirozeným vývojem hry, je to naprosto logický důsledek uvolňování pravidel a přístupu rozhodčích. Jak šel čas, začaly se jako fauly posuzovat nejen zlomeniny nohou, ale i tahání za dres nebo jen prosté brnknutí o nohu.

Kdyby se fotbal začal profesionálně hrát třeba v roce 1820, už by by dnešních praktik užívali třeba i Charlton nebo Matthews.

Reagovat
Svatej

To je na tom vsem to nejhorsi,ze ten trend jde timhle smerem porad dal. Vlastne jsem doat prekvapenej, ze jsou jeste povoleny vzdusny souboje, vzhledem k tomu,ze tam existuje riziko toho, ze da Dijk svym copankem nekomu facku a tim ho zrejme knockoutuje...

Nejhorsi je ze se ani nerozciluju nad timhle padem nebo soucasnou situaci, ale nejvic nad tim, ze uz to bude jen horsi a z fotbalu se definitivne stane kontaktni sport na podobny urovni, na jaky je tenis..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi staromodni, jenom slepy nebo nechces videt, ze to Van Dijk chce naprat na strechu the Kop, ale veme ho pod koleno. Nech se takhle nasit od 90kiloveho kopyta a uvidime, jestli ustojis...

Reagovat
Mates_Matesović

Lamela by musel být blázen, aby se zo pokoušel ustát. Tuplem v 90. minitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si proste nemyslim, ze by tomu musel nejak pomoct. Nebylo to zadne osuchnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ten pruhyb vzadech a podseknuta leva noha aby sel k zemi...pridal tomu.

Reagovat
Svatej

Neeeee, tohle nee....

Reagovat
Svatej

Po druhy - Pri takovy situaci nehraje vaha hrace vyznamnou roli, hraje roli akorat to,jakou paru v tech nohach ma. Nebo me oprav, pokud jsem si krom toho strejchnuti kolene nevsimnul jeste toho, ze do nej v plnym sprintu nabehnul, to uz bych s tou slepotou zacal neco delat.

A hlavne nevzal ho plnou silou nohy, naprah byl rychlej, kratkej a improvizovanej a netrefil ho tak, aby mu tu nohu mel realnou sanci urvat,byl to proste rychlej svih... tady se uz neda stejne shodnout, vy budete tvrdit, ze nechybelo moc k amputaci, ja zas, ze mu jeste pri tom padu chybela kabelka, ale nenapada me,jak se realne dobrat nejaky pravdy bez ko kretniho měření.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhuju testovací kopání do podkolene. Svatej bude hrát Lamelu, zbytek VVD. Sraz v 5 před Edenem.

Reagovat
Svatej

jsem pro, musim bejt prece pripravenej si svy nazory obhajit !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Jo a aby nebyla diskuse jen o penaltách, tohle byl imo jeden z nejlepších výkonů na půdě soupeřů z TOP 6, co pod Pochem pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klasika cast Yiddos pred obevenim nespochybnitelnych dukazu uzna zarez, ale scouseri se po jejich predlozeni vypari... Ale tak hlavne ze jsme nejvetsi pice na EF.

Reagovat
Counter

Jste Fakt tady nevidíš ani jednoho scousera, který by ten nákop uznal? Stejně jako chválíš část fandů Spurs, tak bys měl rozlišit různé části scouserů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosel jsem to podrobneji a omluva Bubblovi a Cristianovi. i tak ale cekam na nejvetsiho kriklouna Olivera!

Reagovat
cristiano.K.

pche, já psal, že i z prvního momentu bych jí pískl

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sis sundal slepecke bryle?

Reagovat
Svatej

Uz sis oholil nohy a nalepil gelovky na nehty?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Svatej

Jen neskodna dobiracka pri vraceni uderu, srandicka

Reagovat
smazaný uživatel

I ty filuto jeden!

Reagovat
Kincl
Reagovat
mr.Silver

Hmmm, koukam na highlighty, a podle me teda obe penalty jasne

Bod je pro Arsenal naprosto bozi, my to jeste dotahnem do TOP 4

Reagovat
Mastný Chobot

to by sme museli začať hrať aj v away zápasoch a naučiť sa brániť sčista jasna. Možno s príchodom Mkhitayanga nastane nejaká podstatná zmena atmosféry a začne sa nám dariť, ale dávam tomu šancu tak 1 ku 10.

Reagovat
mr.Silver

pls to dame, Liverpool hraje uplne stejne hovno jako my, a uz v sobotu budeme bod za Spurs

Reagovat
Mastný Chobot

ja si skôr myslím, že cesta bude keď tak skôr viesť cez Chelsea než cez Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

lenze sa musite dostat cez oboch...

Reagovat
Mastný Chobot

Však City, Utd, LFC a 4rsenal.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Setwo

Reagovat
fenixLFC

to by bol ideal ale neverim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tam bude podľa mňa, posledné miesto sa rozhodne medzi Tottenhamom, Liverpoolom a Arsenalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

stačí vytáhnout na nás vysoký pressing a sesypeme se jak domeček z karet..

Reagovat
smazaný uživatel

jj a v sobotu zase do reality

Reagovat
mr.Silver

2:0 v suchem triku

Reagovat
Counter

Nedotáhnem, to už je větší šance na výhru EL. Bylo by zapotřebí selhání dvou klubů nad náma, silně nepravděpodobné.

Reagovat
fenixLFC

no....my sme celkom jasni a zalezi ci sa zosype chelsea alebo nie

Reagovat
Counter

Nevím, proč byste měli být jasní, podle mě si to stejně jako loni pohlídáte.

Reagovat
fenixLFC

pretoze ked pride trochu organizovany super tak je to vyslovene cakanie na zazrak, nie je tam nikto kto by tie sance pravidelne tvoril a je to len cakanie na zazrak ze sa niekomu podari nejaka individualna akcia

Reagovat
Counter

Tak to v lize ale moc organizovaných soupeřů není, když máte druhý nejlepší útok v lize.

A není to jen o Coutinhovi - v 12 zápasech bez něj jste dali 29 gólů, v 14 zápasech s ním jste dali 30 gólů.

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt ztracime 6 bodu na 4. misto, nic neni ztraceno

Reagovat
Counter

Nevěřím, že ve zbytku sezony nasbíráme o šest bodů víc než konkurence

Reagovat
mr.Silver

2:0 v suchem triku

Reagovat
Mastný Chobot

Už celý deň od Ramseyho hetriku a stále žiadna jadrová vojna, ani nová genocída. To je asi koniec jedného banteru. Škoda.

Reagovat
Mates_Matesović

To ke teprve ticho před bouří, zítra čekám jaderný útok KLDR na New York nebo teroristický útok s minimálně 500 obětmi.

Reagovat
Busby babes

uz davno. 13-14 mel 16 golu za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa nepovie banter ale meme

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi na tom je, ze se tady do krve hadaji a objajuji oeneltu nase dve nejvetsi mr*ky kiwi s busbym. V zavesu mr*ky swarlej a iamek. Tyhle stejne mr*ky tady breceli, kdyz Nani dostal redku proti Realu, totozna situace.

VVD je v pohybu, ze to odkopne a snazil se zastavit pohyb. Lamela mu do toho skocil, vubec nesel po mici, VVD ho logicky trefi. Za totoznou sracku vyhodili Naniho. Tohle by v PL driv ani nepiskli.

To jsou neskutecne kurvy, ty slepice. Neni nahoda, ze je nikdo nema rad i pres politiku klubu a hezky fotbal. Simulanti.

Reagovat
smazaný uživatel

Skap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
kiwwi

az nato ze pri Nanim sme nesuhlasili prave s tou redkou ty totozna situace

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

3 – Dele Alli has been handed three yellow cards for simulation since his debut Premier League season in 2015-16; no player has received more. Hoodwinked.

Reagovat
smazaný uživatel

je to parchan .

Reagovat
janinho

vcera urobil to iste co Mak v Skotsku. akurat ze nase dilino uz malo v tom case ZK... tiez si v momente uvedomil, ze spravil picovinu, ale uz bolo neskoro.

vcera bol kurz na to, ze Alli dostane kartu 3,5, tutovka. akurat som ju cakal inej farby.

Reagovat
Counter

Reagovat
maxton

to bola taka 70 milionova penalta no :D

Reagovat
fff

Inak k tomu pravidlu o offside, a teraz neriesim vcerajsi zapas, nie je to podla vas uplna kktina?

To, ze sa hrac dotkne lopty s umyslom ju hrat, tak ako to urobil vcera Lovren, mne to skratka nedava zmysel, aby to nebol offside a nechapem to pravidlo.

Pointou offsideu je, aby hrac nemal vyhody z toho dovodu, ze stoji za hracom v case prihravky a ja som vzdy bol v tom, ze uz momentom prihravky je offside a co sa stane po prihravke by uz malo byt uplne nepodstatne, nie?

Napr. Teda ten vcerajsok, Kane bol v offside v case prihravky a ze po tom momente sa este daco stalo by podla mna nemalo mat ziaden vplyv.

Osobne mi toto pravidlo nedava zmysel.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Kane byl v jasnem ofsajdu, mistni deti tomu nerozumi. To, o cem oni mluvi plati v jinem pripade, ze kdyby sla prihravka nekam jinam na jineho hrace a dotekem obrance to slo na Lana, tak je to v cajku. Tady ale prihravka sla na Kana, ktery byl jiz v ofsajdu a ve Fife by to piskl pocitac.

Reagovat
Grahf

však tak jak si to napísal, tak to je, neviem, čo ti na tom nedáva zmysel. Ofsajd sa vždy posudzoval podľa času, keď prihrávka opustií nohu prihrávajúceho.

Reagovat
fff

No ako som vcera zistil, ak sa hrac umyselne este pokusi hrat loptu a chyti sa jej,ako to vcera urobil Lovren, tak to offside nie je podla pravidiel a toje to, comi pride ako uplna kktina.

Reagovat
Grahf

reagujem na pravidlo, tú konkrétnu situáciu som nevidel, postni.

Reagovat
Greny

I podle pravidel to ofsajd je

Reagovat
fff

Nepisem, ze nie je.

Reagovat
vodka

no, si vem, že třeba je útočník 10 m za stoperama někde za půlkou. z obrany na něj půjde odkop, bránící stoper posere hlavu a prodlouží to za sebe, pak může jít ten v ofsajdu stojící útočník taky sám na bránu...

Reagovat
fff

Presne takato situacia napadla aj mna a presne taka situacia mi pride uplne absurdna no podla pravidiel by to bolo v poriadku asi.

A obzvlast situacia vcera, obranca instinktivne pojde po lopte, ked ten offside nie je niekolko metrov, tak on nemoze vediet, ci hrac za nim je v offside alebo nie a po lopte pojde. Potom ju takto odohra ako Lovren a nie je to offside? Pride mi to uplne nezmyselne.

Reagovat
Greny

Ono v tom pravidlu je i zminka o obrannem zakroku(zastaveni mice ktery letem smerem na branku, pripadne zabraneni souperi v dosazeni branky, pokud byl pred tim hrac v ofsajdovem postaveni a po UMYSLNEM obrannem zakroku ziskal vyhodu je piskan ofsajd ... obrazek at si uddla kazdy sam co to znamena

Reagovat
SunFells

Takhle nějak nám dal kdysi Saha gól, strašná kokotina.

Reagovat
vodka

no, ale funguje to tak dlouho... Saha který gól? za MU to asi nebylo, co?

Reagovat
SunFells

Nn, za Everton.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

Vcera to byl ofsajd a je jedno zda Lovren hral nebo ne

Reagovat
fff

Uvedomujes si, ze o tomto sa nehadam?

Reagovat
fff

Teda nie, zle som to precital co si napisal.

Ono to offside podla pravidiel nebol. A prave tie pravidla mi pridu absurdne.

Reagovat
Greny

No podle me ano, ziskal Kane vyhodu z ofsajdoveho postaveni pri umyslnem obrannem zakroku Lovrena?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to úplná blbost, ale údajně to tak v pravidlech je.

V době přihrávky byl Kane v offsidu, což možná Lovren tušil, ale snažil se hrát dál. Balon tečoval a tím pádem, dle asi nových pravidel, se o offiside nejedná.

Stará známá hláška "Dokud nepískne, tak hraj!" tak zcela zaniká.

Blbost je to v tom, že Lovren může tušit, že Kane je v offsidu, dokonce si tím může být jistej, ale kdyby přestal hrát a pomezní to nemávl (víme, že sudí nejsou neomylní), tak budeme všichni nadávat na Lovrena, proč přestal hrát, ačkoliv by měl pravdu v tom, že byl hráč v offsidu.

Takže za mě úplnej nesmysl. Pokud je v době přihrávky hráč v offsidu, tak má sudí zvednout praporek a hotovo. Od toho tam je pomezní, ne obránce, aby rozhodoval, jestli offside je nebo ne a nemá s tím teč bránícího hráče co dělat.

Reagovat
kiwwi

ten druhy odstavec je proste hypoteza postavena na nicom...postranny Kanea v ofsajde videl a takto to aj hlavnemu zdelil, takze keby sa Lovren lopty nedotkol, Moss by odpiskal ofsajd

Reagovat
fenixLFC

prosim ta ty hypoteza postavena na nicom....to ci to videl postranny v ten moment lovren porste vidiet nemohol. keby prestane hrat a bude dvihat ruku a rozhodca to neodpiska tak by sa mu tu vysmievalo rovnako ako ramosovi a spol ked to robia. nehovoriac o tom ze u mossa si si v tom zapase nemohol byt nicim isty ked tam sice postranny castokrat maval offside ale on nechal pomaly dohrat akciu dokial sa mu uracilo zapiskat

Reagovat
smazaný uživatel

Není postavena na ničem. Lovren je snad ten, co rozhoduje o offsidu? NE! Rozhoduje o tom rozhodčí, konkrétně je to úkol pomezního. Kdyby Lovren přestal hrát a byl si jistej offsidem, tak tam ten pomezní být nemusí vůbec a nechme tedy offsidy posuzovat bránící hráče. Lovren se jen snažil hrát, sudí nepískal.

Jiná situace by byla, kdyby v době přihrávky byl Kane v offsidu, Lovren ale míč zachytil a poslal ho dozadu (ne neohrabanou tečí, co nebyla přihrávka, jako včera), kde by ho přebral Kane. V takovým případě je to blbost obránce a offside není.

Reagovat
Nikikrew

ake jednoduche

Reagovat
kiwwi

> ale kdyby přestal hrát a pomezní to nemávl

ja reagujem na toto

Reagovat
danielfc

tu je citácia z platných pravidiel futbalu, ktorá objasňuje ako mala byť posúdená situácia postavenia mimo hru Kanea pred prvým pokutovým kopom:

"Ak hráč v postavení mimo hry získal loptu od súpera, ktorý ju úmyselne zahral, s výnimkou obranného zákroku, v takom prípade sa nepovažuje za hráča, ktorý získal výhodu z tohto postavenia".

Teda Lovrenov teč je možné považovať rozhodne za obranný zákrok, nakoľko chcel zastaviť prihrávku a celá situácia mala byť posúdená ako ofsajd Kanea.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

je na debatu, ci to pravidlo je dobre alebo nie, ale bolo prijate na podporu utocnej hry

kazdopadne to pravidlo plati, takze ci bol alebo nebol ofsajd na debatu neni

Reagovat
fff

A tvrdim ja niekde, ze to offside bol?

Kazdopadne podla mna podpora utocnej hry ci nie, podla mna je to uplne absurdne.

Napriklad si predstav tu situaciu co opisal vodka vyssie. Podla mna to uplne degraduje pravidlo o offside.

Reagovat
Nikikrew

a to pravidlo je napicu. Hrac v momente prihravky na ktoreho ide lopte je za poslednym obrancom je proste offside, a je jedno ako sa lopta odrazi atd...

Reagovat
SunFells

Reagovat
mul

suhlas, pravidlo sa mi nepaci...podla mna nie je mozne uplne urcit, ci chcel alebo nechcel hrat v niektorych pripadoch

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

každé pravidlo, ktoré vás poškodí je dobré pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
danielfc

https://mobile.twitter.com/LFCroundup/status/960221660224937984/photo/1

Lamela 3 zapasy ban za diving a sudiho nakopat do prdele!!!

Reagovat
kiwwi

dalsi co sem hodi z troch zaberov ten najdebilnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

objektivny scouser...

Reagovat
janinho

aj Sagana by som potrestal po pozreti 1.zaberu na minulorocnej TdF... ale ked som videl dalsie tak to uplne zmenilo pohlad na situaciu. niektorym miestnym boys je zatazko zmierit sa s realitou a s tym, ze o 2 body prisli len preto, ze sa v 2.polcase totalne pos*ali! za tych druhych 45 minut si nezasluzili ani ten 1 bod ale lahsie je to zvalit na rozhodcov.

Reagovat
kiwwi

tak niektori tu trestali Sagana aj po pozreti 28 tisic roznych zaberov tak to je tazke

najhorsie je, ze tu maju rukolapne dokazy v kazdej diskusii asi po 10x ale oni furt budu tocit ten jeden gif pri ktorom to vyzera cudne a podporuje to ich teoriu

Reagovat
Counter

Tak to je dneska běžné ve všech myslitelných oblastech, lidi prostě věří, čemu věřit chtějí bez ohledu na fakta

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Testováno na dollarovi a valloire

Reagovat
janinho

a potom niekoho chod presviedcat normalnymi argumentami... tak potom aj ta diskusia vyzera.

a chytia sa toho potom aj jebnute bulvarne zumpy a uz to ide. toto tu ked som vcera videl, tak som myslel ze to hodim rovno na monitor...

http://sportky.zoznam.sk/c/172029/video-premier-league-ma-na-krku-skandal-ovplyvnenie-vysledku-v-dolezitom-zapase

som zvedavy co povie rozhodcovska komisia na ten 1.gol , t.j. ci rozhodli spravne, ze vedoma hra Lovrena zrusila postavenie mimo hry Kanea v case Alliho prihravky) a ak to bolo v sulade s pravidlami tak dufam, ze ten asistent aj moss dostanu nejaky bonus za 2 dobre zvladnute velmi sporne situacie, navyse pod tlakom Anfieldu... a potom nech tu niektorym aj jebne cievka v mozgu a Klopp sa zosere na tlacovke. pri tom druhom gole vobec neviem o com je rec.

https://ibb.co/mqKwMH

tu je to jasne pisane. nepise sa tam, ze musi niekomu spravit dieru do nohy, alebo ze slabe kopnutie nie je kopnutie... kopnutie protihraca je faul. v 16tke je to penalta. end of story!

Reagovat
kiwwi

uz sa k tomu komisia vyjadrila a potvrdila, ze vsetky incidenty vyriesili spravne

Reagovat
Counter

Dalo by se argumentovat, že se prostě postavili za svého rozhodčího

Reagovat
kiwwi

dalo no, ale to je jak argumentovanie, ze farmaceuticke spolocnosti maju liek na rakovinu, ale nepriznaju to kvoli ziskom z liecby standardnou metodou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
danielfc

Alebo ten co ukazuje najlepsie akobtp bolo.... , ďaľší debilný koment Kiwwi...

Reagovat
avicii

kokos ten Lamela sa tam vyslovene ide len capit vzdy mi bol tak nesympaticky

Reagovat
Spasitel

Trafiť ho trafil ale jak sa tam tá sliepka hodila To už je dno

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/zapas/dWeFGh4J/#sestavy;1

Hehe, Liverpool zase slušná ostuda

Reagovat
Mastný Chobot

väčšia ostuda ako s Tottenhamom remizovať je už len s ním prehrať

Reagovat
tuny

Oni unesli Harryho?

Reagovat
Greny

Pokudvyhodi Conteho, tak at pusti i Levaka s Drevakem

Reagovat
Infernoqt

Conte se ztratil, tak se vrací k tomu, co fungovalo. Chelsea nejprve vyvede z pozice o poháry a pak další rok zaútočí na titul.

Reagovat
bbbauch

Fantasticka prace Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Bez útočníka to bylo hodně zoufalé, s ním už to bylo lepší, samozřejmě do golu na 2:1, potom už bez šance.

Reagovat
iamek

Conte drž se!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Pro draft super zápas

Reagovat
vilp

Chudák Hazard. 80 minut ho spoluhráči nedostanou do hry, což tedy nechápu, dokonce ani Cesc ho nějak moc nehledal. Potom udělá dvě klíčové akce, které vedly k vyrovnání, a nakonec to dopadne stejně 4:1. Hrát v tohle týmu musí být prostě zábava.

Reagovat
Greny

Me prisose jakkdyby to neteri hrci sabotovali minimane tedaLuiz a Cahill

Reagovat
FUnk

tak k hazardovi se nedostal balon a pokud ho chtel, tak musel na pulku a tam moc platny nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A ted si představ, že při vyjednávání o nové smlouvě se s tebou ta samá osoba, která vyjednává příchod tvých "spoluhráčů" hádá o každou libru

Reagovat
smazaný uživatel

Conte si může za tyto problémy i sám, ano dostal špatný tým, ale on pořád dokola hraje svoje koně a nedívá se jak hrají. Pedro musí sedět, Williana uspěchal a pokud ted bude zraněný jsme nahraní.

Rudiger si říká o místo v sestavě celou sezonu, přesto Conte neustále tlačí Cahilla.

Pohled na lavičku zoufalý, především do ofenzívy tam není nikdo, mohla se dát šance Musondovi, místo toho se poslal zakopat do Skotska.

Reagovat
Cobra

Otázka času, až se Chelsea objeví mimo top4.

Jinak na tuto Chelsea se dívá s radostí.

Reagovat
smazaný uživatel

jako balzám na duši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nechapu,jak je mozny, ze jsme furt pred vama

Reagovat
smazaný uživatel

komedie jestli tyhle kašpary nepřeskočíme tak už fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

s kúpenými rozhodcami žiadny problém

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa už podľa mňa nezlepší. Tá kompaktnosť, trpezlivosť a obetavosť z minulej sezóny je fuč. Chelsea platí daň za nesprávne príchody.

Reagovat
smazaný uživatel

*prestupy

Zase sa len potvrdilo staré známe, že ak tím po úspešnej sezóne kvalitne neobmeníš, tak si kopeš vlastný hrob.

Reagovat
terry

Hmmm.

Chudák Hazard. Před půl rokem slavil titul a najednou se ocitl v klubu s průměrným kádrem. To je absolutně nepřijatelný.

Reagovat
Ferguson6

Takže zápasy proti Watfordu a Bournemouthu so skóre 1:7... ok

Reagovat
blade115

Mourinho nám to prostě dojebal no, co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos dufam že ten conte na skončí,ved to bola tragedia,mozete plackat s fans liverpoolu aspon sa navzajom utesite

Reagovat
Jazdec

Až po tomto zápase som konečne pochopil prečo to Conte hraje na 5 obrancov a hlavne 2-och defenzívnych záložníkov Baka+Kante. Ta obrana Chelsea je príšerná.

Reagovat
blade115

Měl by naopak hrát na Zemana a zkusit to vyhrávat 8:7.

Reagovat
Jazdec

Čo sa týka obrany tak si môže lfc, Chelsea a Arsenal podať ruky. Obrany Chelsea drží Kante naopak lfc aj Arsenal majú omnoho lepší útok oproti Chelsea kde máte momentálne iba Hazardu keď je Mora bez formy.

Reagovat
Greny

Jak muze hrat na Zemana kdyz ma dva utocniky z toho jednoho zranenyho

Reagovat
blade115

No, Alonso si o ten hrot jednu chvíli vyloženě říkal...

Reagovat
Jazdec

Bez Alonso by ste boli momentálne už aj za Arsenalom

Reagovat
kiwwi

Gentle reminder that since Conte and Mourinho had their spat, Chelsea's form 2W-5D-3L

Reagovat
terry

Asi ho to rozhodilo.

Reagovat
kiwwi

asi

Reagovat
Busby babes

uplne vidim, jak se na nas zase chytnou.

Reagovat
Mastný Chobot

No, Conte je hotový. A keď ho vyhodia, tak začne tá pravá sranda, lebo s tou bandou (pod)priemerákov a Hazarda so Giroudom asi nikto nedokáže uhrať nič lepšie ako je to v súčasnosti. Nemyslím si, že Chelsea dá tento rok top 4.

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

mel jsi napsat Hazarda s Kantem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle je ale těžce mimo. Lallana hodňe nezvládl.

https://www.facebook.com/thespursweb/videos/10155277477893354/

Reagovat
Mates_Matesović

Přitom normální souboj někde na středu hřiště, navíc v úplně bezvýznamném zápase.

Reagovat
FUnk

ale vypada to vtipne

Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

Snažil sa hrať loptu a protihráč mu do toho skočil.

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama

Reagovat
smazaný uživatel

Rutina

Reagovat
smazaný uživatel

už nemůže hrát ani za béčko

Reagovat
Svatej

Porad jsme 4. Vsichni tu uz vyhazuji Conteho, kdyz je Chelsea dle nekterych nejslabsi za poslednich 6 let, ale pritom mame slabou 6bodovou ztratu na druhy misto.

Snad se vsech tech 5 opravdovych fotbalistu v klubu jeste kousne a pro Conteho tu prvni 4ku uhrajou za ostatni, byla by skoda, kdyby musel Conte opustit klub s nalepkou vyhozenyho, kdyz musel snaset praci s takovejma curakama jak ve vedeni, tak v tymu.

Cahill u trech poslednich golu pokazdy bezel nekam do Ugandy, Zappa, Drinkwater,Bakayoko,Pedro, Willian, Barkley, ti vsichni v klubu tyhle urovne nemaji proste co delat a jen proto, ze jsou vsichni schopni zahrat tri slusny zapasy v sezone na tom nic nemeni. Fakt banda hoven, ktera uz nedovede ani zdanlive drzet krok s tema, kteri je tahnou. Je mi Tondy fakt dost lito, stejne tak Hazarda. Oba si zaslouzi pracovat s lepsim materialem.

Reagovat
smazaný uživatel

Williana z tohodle můžeš vynechat, bez něj jsme minimálně na úrovni Arsenalu, neli hůř

Reagovat
Svatej

Ja uz nechci snizovat latku, v top klubu ma bejt takovej hrac na pomezi lavicky a tribuny a to jeste za predpokladu, ze je mu 18...

Reagovat
terry

Jenze je problem, co nas ceka. Barcelona a pak dvojzapas v Manchesteru. Pral bych si, aby se Conte dozil leta, ale tezko ted sazet proti tomu, ze se dozije pristiho treninku. Pristi zapas hrajeme az za 7 dni.

Reagovat
Svatej

snad si ta banda saboteru ve vedeni uvedomuji, ze jsme na tom vysledkove furt prijatelne, jen je treba si vytahnout hlavu ze zadku a zacit pomahat s praci tem spravnym lidem.

Sakra,vzdyt jsme furt par bodu za tymem, jehoz fanousci se tu ob tyden placaji do hrudi, jak maji fantastickou sezonu. Pokud se s barcou vypadne, tak klidne zas muzeme najet na ten odpocinkovej rezim, kterej Contemu rok zpatky vyhovoval a zas to ten tym nakopne..

Reagovat
smazaný uživatel

Willian uplne jinde nez ten zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

A Barkley jeste ani nehral.

Reagovat
icemike

Hm, ne

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

super momentka

Reagovat
Svatej

To je bozi fotka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Matić

Já se divím Hazardovi, že má vůbec nějakou chuť hrát s takovýma hovnama jako jsou Cahill, Bakayoko, Zapacosta nebo Pedro. Fakt je mi z toho na blití. Cahill by nejradši odcouval až do brány, Pedro je prostě průměrák, co se jednou za 10 zápasů ukopne, Zappa byl asi 10 volbou na RB a taky to podle toho vypadá a Bakayoko je asi největší flop našich přestupových dějin.

Tohle asi nemá Conte šanci ustát. Bohužel si za to může sám svou alibistickoou hrou bez hrota, stavěním Kantého a Bakayoka vedle sebe a dáváním přednosti Cahillovi před Rudigerem.

Chybí nám prostě ještě alespoň 2 top hráči, místo toho máme tým plných průměrných předražených Drinkwaterů apod.

Ale asi bych se nedivil, kdybychom nějakou obrovskou náhodou, jako tomu bylo v roce 2012, porazili s tímto hovnem Barcu a ještě třeba vyhráli LM

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ste sa hecnúť a vyklepať ich z LM

Reagovat
blaugrana

Coutinho este neprebolel?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to je ešte Suarez

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
terry

Ne, Ligu mistrů s tím opravdu vyhrát nemůžeš.

Reagovat
Matić

Stejný hovno jsme hráli i v roce 2012 a jak to dopadlo

Reagovat
terry

Tak se běž ještě jednou podívat, jakej mančaft měla Chelsea tehdy a jakej dnes.

Reagovat
Matić

Já se nebavím o mančaftu, ale o způsoby hry, který jsme předváděli/předvádíme. Je jasný, že tam hráči jako Lamps, Drogba nebo Čech dělali velký rozdíl, ale fotbal jsme hráli stejně špatně i v tu dobu.

Reagovat
terry

Jenže to je úplně jedno. Tady není z čeho brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nadáváte na Zappacostu? Je to průměrák, ale poslední zápasy nikdy nebyl ani zdaleka ten na koho se dá shodit vina, jako 4 krajní obránce je to dobrý hráč.

Reagovat
Matić

Však ten hráč vůbec pro nás nemá žádnou přidanou hodnotu. Neumí centrovat, neumí 1v1, míč se mu motá pod nohama. To radši fakt nechat hrát nějakého mladíka, než takovéhle budižkničemu hráče.

A co Emerson? Ten nehraje, protože stále nepochopil naší "myšlenku" fotbalu. Tak doufám, že se ji z lavičky naučí, nebo aspoň něco odkouká od Zappacosty.

Reagovat
Sandstorm

Bakayoko může být klidně příští sezonu super hráč.

Reagovat
terry

Pokud ho tohle neodstřelí…

Reagovat
Matić

Nemyslím si. Je vidět, že mu PL prostě nesedla. Tempo hry je pro něj moc vysoký a absolutně to nezvládá.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Preto prevadza po siestich mesiacoch este vacsie hovno ako ked prisiel s tou zasranou svinou treba rozviazat zmluvu alebo ho poslat na tribunu kde sa moze na sebato kukat z mobilu hocijake blaboly typu nabuducu sezonu nedavaju zmysel a su uplne odveci

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vy v machestri sa musite strasne tesit z toho ze taky zmrd nam to sere

Reagovat
scheeza

Tak hlavně Bakayoka nemůže Conte házet na vedení protože to byl jeho vysněnej přestup do středu zálohy namísto Matiče

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave, tento pruser ide na vrub Conteho

Reagovat
vodka

podle mě to prostě může být velmi dobrý box to box hráč.

Reagovat
pepinho2

3 - Chelsea have lost consecutive Premier League games by a margin of 3+ goals for the first time since October 1995 (1-4 vs Man Utd and 0-3 vs Blackburn). Humbled.

Reagovat
off-olda

No nic hoši, tohle mi smrdí rokem 2012.

Reagovat
blade115

Absolutně nesrovnatelný, v tom kádru není jediná osobnost, která by se mohla blížit Lampardovi, Drogbovi nebo Terrymu, kteří to tenkrát uhráli především svým charakterem. Něčeho takového by tihle nevýrazní ťuňťové nikdy nebyli schopni. Možná nějakou haluzí vyřadíme Barcelonu, protože fotbalový paradox a Messiho zákon, ale to bude strop.

Reagovat
FUnk

Reagovat
off-olda

Máš pravdu. Ale sereš mě, protože jsem si to růžově namaloval a ty přijdeš a zkazíš mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

na svete neexistuje taká haluz, ktorá by vyradila barcelonu, tú môže vyradiť jedine kvalita a tú vy nemáte, bodka.

Reagovat
blade115

fuckoffcomeonwilfriedbony

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
blade115

A v tvém případě ani zvládat nechci.

Reagovat
icka

docela si protirecis

Reagovat
Bayern +

Absolútne nezrovnatelne sú akurát tie mena, to máš pravdu. Inak ale dosť veľa podobného, hra na úplne rovnaké hovno (ak nie vtedy aj väčšie).

Reagovat
blade115

Nezlob se, ale tohle je hrozně zbytečný komentář.

Reagovat
danielfc

Terry a slovo charakter v jednej vete?... tam musíš použiť nejakú negáciu, Napríklad:"Síce Terry nemá charakter ale zato bol dobrý futbalista"... :-)

Reagovat
Hokaido

Terry udělal v životě asi jednu píčovinu, jinak je to ukázkovej profesionál s obrovským srdcem a jeden z nejlepších obránců a kapitánů, jaký jsem v moderním fotbale zažil.

Reagovat
blade115

"danielfc není inteligentní ani vtipný, zatímco Terry je charakter."

Lepší?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Jestli i s tímhle Chelsea opět vyhraje Ligu mistrů, tak to ten konec světa fakt přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

no podme kto je volny pre tu šaškáreň,Blanc,Tuchel,Anceloti,Enrique,atd............

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, čo by sa stalo, keby Newcastle vyhodil Rafu

Reagovat
teenz

Reagovat
Greny

premyslim, kdo z treneru je prumernej a zranenej a napadaja me jedine Zdenda Ščasný

Bral bych Ranieriho nebo vymenime za Zidaneho(Hazard pod nim chce hratto, tak se mu to aspon splni)

Reagovat
JackDaniels.

Chelsea vyklepana a obalena v stvorobale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tam mají na tohle jiné eso.

http://bit.ly/2BXWc9p

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Zahajujem licitaciu za Deulofeua. Vyvolavacia cena 123 milionov libier.

Reagovat
fenixLFC

Berieme, prachy potrebujeme

Reagovat
Sandstorm

Nový impulz by Chelsea mohl pomoci. Vypadá to, že pod Contem už se to nezlepší. Při formě Spurs bude jen otázkou času, než Chelsea vypadne z TOP 4. Nový trenér by je mohl nastartovat. Na druhou stranu ten kádr asi na víc nemá a Contem z něj ždímal celý podzim maximum.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
vodka

jj, tady by stačilo, kdyby měl na dresu napsané jenom GAS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard tam taky pěkně pochoduje

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný lenoch ako Ozil, fanúšikovia Chelsea ale aspoň z neho nerobia top hráča.

Reagovat
J0EL

Teba tato krc este neomrzela?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tu skúšaš, prosím ťa?

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison prečo plakal na lavičke,Holebas mal na drese Holevas

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison plakal kvôli tomu dresu

Reagovat
pepinho2

Cholevas

Reagovat
Hokaido

Richarlison je úplně v prdeli z odvolání Marca Silvy a dává to celkem jasně najevo. V současný chvíli musí mít v hlavě strašnej bordel.

Reagovat
Sandstorm

Nejlepší je, že Chelsea běhají po hostovačkách hráči srovnatelní a nebo i lepší než někteří současní kmenoví hráči.

Reagovat
off-olda

Jmenuj.

Reagovat
Sandstorm

Zouma, Loftus-Cheek, Kenedy, Musonda, Baba Rahman, Abraham, Bats...

Myslím to tak, že než kupovat hráče jako Drinkwater, Zappacosta, Emerson...mít v týmu Cahilla, Pedra...by se možná více vyplatilo dát větší šanci někomu z výše jmenovaných.

Reagovat
off-olda

A tak Emersona bych zatím do toho pytle neházel.

Zouma po tom zranění bohužel nebyl lepší i než Cahill...

RLC - Takový výkony co předváděl v CP, ale v Chelsea neukázal... Tam hostovačku chápu..

Kenedy - Kam s ním, když wingback není pro něj a na pozici mu hraje Hazard?

Musonda - Souhlas. Pedra by vážně posadil...

Baba - netroufám si říct. Neviděl jsem ho hrát v Německu a nevím, jak na tom po tom zranění je...

Abraham - Tam bylo hostovačka poměrně logická, ještě když to bylo do týmu z PL..

Michy - Dle mě chyba, že odešel do Dortmundu...

Reagovat
smazaný uživatel

Především se prodali hráči, kteří jsou na tom ted stejně jako mnozí hráči základu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*sorry, Giroud

Reagovat
blade115

Ty od sebe v podstatě nejde rozeznat.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

zmátl mě ten dive

Reagovat
icka

se dival asi na vas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Giroudovi ako tajnému agentovi z Arsenalu sa zatiaľ mimoriadne darí.

Reagovat
Greny

Co se stalo Pedrovi?

Reagovat
blade115

Bál se být s Contem po zápase v jedné místnosti.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Těžko říct. Běžel, sám upadl a pak ho v podstatě odnášeli doktoři. (Nemohl došlápnout.)

Reagovat
smazaný uživatel

chce ísť naspäť do barcy

Reagovat
Greny

Nikdo mu nebrani

Reagovat
smazaný uživatel

...kromě barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy co se to pod Contem hýbalo změnil formaci a všíchni víme jak to pokračovalo.

Já si pořád myslím, že on jediný je schopný toto zvrátit. Jakmile se vrátí Morata může to dát týmu nový impulz, Hazard si bude mít s kým přihrát a snad to vyžene Pedra ze základní sestavy.

Je 7 dní na přípravu pro další utkání, proti West Bromu, který je na tom podobně jako my, ideální odrazový můstek

Reagovat
off-olda

Jenže to by někdo musel Moratovi vymrdat z hlavy myšlenku, že je krtek.

Reagovat
blade115

Ale teda ta forma v novém roce je příšerná - 2 výhry, 5 remíz a 3 prohry. Navíc s týmy jako Bournemouth, Norwich, Watford nebo Arsenal...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Dobré rýpnutí, ale fanoušek Arsenalu je už odolný Beztak nakonec skončíme s Aubou a Mchitarjanem před vámi

Reagovat
Counter

Na ten Arsenal bys už pod Contem měl být zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Chelse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Chelsea bude dobrý "odrazový mostík" k lepším výsledkom vyradenie Barcelony z LM

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
kvasha16

Pre nás je každý scenr dobrý, postup nas určité nabudi a vypadnutie nám dá.vydychnut

Reagovat
Nikikrew

Ok vidím to jedine ze to 4 miesto pojde cez Chelsea a Liverpool

Reagovat
blade115

Reagovat
Euphael

Příští týden se zrozkřupou ty vajíčka z totnhamu a nakonec treti misto....

Reagovat
Nikikrew

Pochybujem... Budeme radi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Conte criticises himself on Sky: "Maybe I made mistakes in the starting XI today. My choices were very poor."

Reagovat
smazaný uživatel

1. Man City

2. Man United

3. Spurs

4. Liverpool

5. Chelsea

6. Burnley

Reagovat
Nikikrew

Stávka ze tam bude Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát jsem se tu na EF vsadil, dvakrát jsem prohrál. Jebu na to.

Reagovat
Nikikrew

Ani stastie, ani lasku, napicu zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na sestem fleku.

Reagovat
Nikikrew

Tu krásne vidno ako bol Costa pre nich životne dôležitý hráč, síce idiot ale hráč do kombinácie perfektný.

Reagovat
FUnk

HISTORY TO REPEAT ITSELF_

Villas Boas sacked after West Brom match

Di Matteo sacked after West Brom match

Conte you have West Brom next

Reagovat
smazaný uživatel

No Conte is Watford next

Reagovat
smazaný uživatel

No ale aspon Harry divuje s nejakou sebeuctou, ne jak Deulofeu. Takovy letec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
gocii

Tak simulovat se da uz i se sebeuctou to kde jsme

Reagovat
icemike

V kurníku...

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
ZJEV

Reagovat
smazaný uživatel

Arrivederci, Conte!

Reagovat
Liquid

vyhoďte toho šaška Conteho, 1:7 s Bournemouthem+Watfordem - to by za Žozého nebylo nikdy možné

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Conte v dolnej polovici tabuľky zatiaľ ešte nehral.

Reagovat
Counter

Jen předloni no.

Reagovat
Honza Matoušek

Vysvětlí mi někdo, v čem byl loni ten tým tak rozdílný, že ovládl ligu?

Reagovat
Miguel19

Ta LM je strašně znát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pitomost, nemůže to být jenom kvůli LM. Teď jste ji 2 měsíce nehráli a stejnak nic moc

Reagovat
MCFC_8

LM 6 zapasov, ukoncena zaciatkom decembra, takze asi tazko, takze blbost

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Ale.do toho ešte carabao kde sme došli do semi s opakovanymi zápasmi, jednoducho máme kurva viac zapasov

Reagovat
Kenneth

Vy chudinky.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Zivotni forma nekolika jen lehce nadprumernych fotbalistu, vyhybala se jim zraneni, mohli se soustredit jen na ligu, Costa > Morata, Matic > Bakayoko a tak.

Reagovat
aramaki

Reagovat
tony223

podívej se na včerejší pozápasovou konferenci. Conte tam vystihl spoustu problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme bez Costy, to zaprvé. On byl, vedle Hazarda a Kantého, tím třetím rozdílovým hráčem a po jeho odchodu nikoho takového nemáme. Ale největším rozdílem je podle mého samotný Conte. Poslední dobou kupí chybu za chybou, ty špatné výsledky od začátku nového roku padají z velké části na jeho hlavu. Čím to je způsobeno nevím, řekl bych že tam mohou být i psychické problémy, v každém případě to ale není ten stejný Antonio z minulé sezóny, ten plný nadšení a odhodlání.

Reagovat
smazaný uživatel

aké psychické problémy?

Reagovat
Busby babes

Matic.

Reagovat
Hokaido

Conte je genius, ale není kouzelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nikdo netvrdí, že výsledek Chelsea vs. Bournemouth a Wattford 1:7 je důsledek kvality nebo toho, že hrají LM. Stejně jako Real, tak i Chelsea musí mít rozesranou kabinu nějakým hráčem nebo hráči. Možná někdo chce odejít, není mu to umožněno. Stejně tak Real nemůže mít po 2 snových sezonach tak slabý tým. Psychika je klíčová. A všichni musí táhnout za jeden provaz. Neděje se to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Konkrétně u Realu byl loňský rok sledem neuvěřitelných náhod a štěstí. Letos to vypadá tak, jak by to loni vypadalo bez toho štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

https://twitter.com/LFCwisdoms/status/960609276887748614/video/1

na Anfielde vsetko v poriadku chlapci? neviem ci tomu este nieco predchadzalo, ale ak Adamko kvoil tomuto zakroku dostal hentaky blikanec, tak mu to trosku zacina j*bat v hlavicke asi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Stane se

Reagovat
janinho

on sa este rozohrava po zraneni ci preco hra za Bcko? ci ho Klopp preradil pre nejake disciplinarne veci?

Reagovat
fenixLFC

po zraneni

Reagovat
Kixi Syhimour

Po zranění jak píše Fenix

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.skysports.com/football/live-blog/11095/11238040/wayne-rooney-on-monday-night-football-live

Zhrnutie Rooneyho zo včera. Skvele sa vyjadril k mnohým veciam, išlo by mu to v tejto pozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

proč City tak bláznili s tím Mahrezem, když mohli sáhnout po Deulofeovi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mahrez je větší jistota....

Reagovat
tony223

Deulofeu nemá konzistentní výkonnost na to hrát v tak velkém klubu. Aleposň mě to tak přijde.

Reagovat
janinho

snad ich nejdes porovnavat... Deulofeovi vysiel 1 zapas proti oslabenemu superovi, pricom fans Barcelony sa uz nevedeli dockat kedy vypadne. V City by mohol podla mna hrat tak akurat za Bcko.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci oba porovnávat, ale Deulofeu už od mládí vykazuje velký talent, navíc se už docela prosadil v rámci PL a pořád je docela mladý, za toho Saného to mohla být částečná náhrada

nevím za kolik ho získal Watford, ale pro Mcity by to bylo asi "za babku" (předpokládám)

Reagovat
janinho

pisu, ze za hostovanie zaplatia milion, co je samozrejme zanedbatelny peniaz pre anglicke kluby. mne sa ale nijak extra v Evertone nepacil, aj ked od tej doby mohol ist hore.

zatial odohral len 2 zapasy, tak by som pockal s hodnoteniami, aj ked zo vcerajsieho som videl len zostrih.

otazka je, ci City chceli toho Mahreza fakt len kvoli zraneniu Saneho, co si myslim ze nie je pravda. Dlhodobo je Mahrez niekde uplne inde nez Deulofeu a podla mna bol pre CIty nieco ako plan B keby nevysiel Alexis. Lebo fakt 70 mil. za hraca, ktory ma niekoho nahradit na 2 mesiace by bolo sialenstvo.

podla mna Deulofeu bude taky lepsi priemer, vhodny do mensich klubov ale v kadri aky ma Barca a City by vyznel fakt ako hrac len do poctu. nieco ako Jese po zraneni.

Reagovat
fenixLFC

kde v anglicku sa presadil?? to ze mohol byt talent je pkene ale tym bol napriklad aj bojan a velku karieru teda nespravil. len talent nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

v tom Evertonu byl dost platný, byť těch gólů tolik nedával, jeho přínos do útoku byl znatelný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

celkom sranda čítať komentáre celsi fans, ktorí fandia len 14r starému klubu, že padnú na úroveň Arsenalu :D predtým bol celsi priemerný anglický klub, ktorý občas vyskočil, ale žiadna výhra, ale teraz z petrodolárou majú pocit, že sú majstri sveta :D Arsenal aj s prstom v zadku s korčulou na nohe a činkou v ruke dokáže bez veľkých nákupov dokáže držať krok s konkurenciou.

Ak porazíme cez víkend sliepočky, tak budeme aj 4.

Reagovat
vodka

konečně aj nějaký arsenalský habinity

Reagovat
habinity

Ocom tocis??

Reagovat
vodka

to je fakt, tento aspoň používá čárky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
twelwer

Reagovat
technecium

Deulofeu, který v Barce nevyřešil jedinou věc správně a všichni obránci ho měli přečtenýho najednou v PL rozdrtí loňskýho šampiona..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
aramaki

Znie to bombasticky, ale Chelsea je v krize a hrali v 10 + zmena prostredia hracovi, ktoremu sa az tak nedarilo vzdy pomoze (vid Batshuayi)

Reagovat
Greny

Hrali jsme v 8 vylouceny Bakayoko, Pedro a Cahill jsou minus dalsi dva

Reagovat
Svatej

Jo, rozdrtil ho ve chvili, kdy hral souper se dvema obrancema na pulce, meli by jste si ho co nejdriv vzit zpatky, talovych vykonu si kazdej hned vsimne

Reagovat
technecium

Ale vůbec ho nechci zpátky. Píšu to jen proto, aby opět vyniklo, že La liga > Premier League

Reagovat
Svatej

Tak to sis mel pockat na lepsi moment, timhle se akorat ztrapnujes..

Reagovat
Counter

Deulofeuovi vyjde zápas proti Chelsea v deseti → La Liga je nejlepší.

Tottenham si ve skupině LM povodí Real → to se nepočítá, protože...?

Reagovat
technecium

To se nepočítá, protože... ... jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
Counter

Remíza na SB a výhra ve Wembley jsou vlaštovky, zatímco Deulofeu tou vlaštovkou není?

Reagovat
technecium

První vítězství anglického klubu v LM nad španělským po X letech není vlaštovka?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

A prvni věc, co Deulofeu kdy udělá dobře, ta je hned pravidlem? Jdi domu, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to je mentáál

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mikelinos

aby jsi byl přesnější tak po půl roce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Za to první dobrej výkon Deulofea v PL po tom, co se nedokázal dlouhodobě dostat ani na lavičku Evertonu je něco průkaznýho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Že.nanho reagujete, veď to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no. A před tejdnem je rozdrtili hráči Bournemouthu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo aha, hráč přijde od Vicemistra Laligy do průměru premier league a porsazuje se.

Určitě je potom LaLiga lepší, logic.

Reagovat
Svatej

Hlavne vtip je v tom, ze se Deulofeu poradne neprosadil ani v Evertonu ani nikde jinde, ale v Barce hral zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál základ?

Reagovat
alcantara

Coze hral?

Reagovat
alcantara

Je to spatny argument, to snad uznas. Na druhej strane, tu si zase niektori typci myslia, ze liga je najlepsia, pretoze sa hra v decembri cez vianoce. Alebo preto, ze sa tam rychlo beha. Alebo preto, ze tam maju najviac penazi. Takze kludne pis aj dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus dobrý, ale Deulofeu nikoho nerozdrtil, takže ti zlyhala základná vec celého trollingu.

Reagovat
smazaný uživatel

no tých zásadných 10 minút zo zápasu by sa skutočne dalo povedať, že drtil

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadný bol gól na 2-1, čo zaobstaral Janmaat. Posledné 2 boli do otvorenej obrany.

Reagovat
Hokaido

Jeho decission making je pořád nejhorší ze všech hráčů na světě, ale tady měl štestí, že Courtois špatně vyběhl a pak ho Cahill zkušeně odcouval a aby toho nebylo málo, tečoval jeho lehce chytatelnou střelu tak, aby Courtois neměl šanci ji chytit.

Tak snad se chytí, mám ho rád, zmrdečka.

Reagovat
smazaný uživatel

"Podrobnosti přineseme za chvíli."

trošku chvilka od včerejšího večera

Reagovat
smazaný uživatel

aj redaktor musi rozdýchat prehru chelsey

Reagovat
fenixLFC

chelsey

Reagovat
aramaki

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ten Walcott tam

Reagovat
Counter

Mě zas nejvíc dostal Conte

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.liverpoolsky.net/index.php/clanky/fans/9616-20-otazek-pro-arnost

jen si to tu odložím ... kdyby třeba někoho zajímalo ... rozhovor o Liverpoolu

Reagovat
nani92

ahoj Arnošt,

na ukladanie obľúbených stránok sa používajú záložky u tvojho obľúbeného webového prehliadača. Nestojí to takmer nič a svoju stránku otvoríš jedným kliknutím a čo je najväčšia výhoda, nemusíš skrolovať celú diskusiu, aby si svoj článok našiel.

Tvoj EF tím

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak Zaytsev

Reagovat
Stannis Baratheon

Já tak žeru ten Harryho Cockney accent

Reagovat
danielfc

Ešte k tej rozsiahlej diskusii o pravidle kedy platí resp. neplatí že hráč je v postavení mimo hru, teda v ofsajde tak tu je citácia z platných pravidiel futbalu, ktorá objasňuje ako mala byť posúdená situácia postavenia mimo hru Kanea pred prvým pokutovým kopom:

"Ak hráč v postavení mimo hry získal loptu od súpera, ktorý ju úmyselne zahral, s výnimkou obranného zákroku, v takom prípade sa nepovažuje za hráča, ktorý získal výhodu z tohto postavenia".

Teda Lovrenov teč je možné považovať rozhodne za obranný zákrok, nakoľko chcel zastaviť prihrávku a celá situácia mala byť posúdená ako ofsajd Kanea.

Reagovat
smazaný uživatel

už toho komedianta vyhodili?

Reagovat
Carrick

Ne, Klopp je stále ve funkci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho sa stále drží

Reagovat
J0EL

Nie, zhnije u nas na lavicke

Reagovat
Hokaido

Máme fakt strašný štestí, že se Contemu loni v létě nějakým zázrakem podařilo přesvědčit Kantého, aby šel zrovna k nám. Bez něj by nebyl loňskej titul a letos bychom byli někde za Arsenalem a čekali na vyřazovačku EL. Díky bohu za něj.

Conteho snad vedení podrží. Musí zůstat a musí ještě dostat nějakej čas a rozumný posily. Pokud ho vyhodíme, tak jsme fakt paklub a pojedeme tohle kolečko zase od znova s jiným trenérem. A nemyslím, že by po Cholově prodloužení v Madridu byl nějakej lepší k dispozici.

IN CONTE WE TRUST!

Reagovat
hona.kub

von ten Roman už taky stárne a tím pádem je moudřejší, protože dříve by Conte letěl jak na tobogánu, ale teď ho určitě podrží min. do konce sezóny, když se letos podaří TOP 4...

Reagovat
nani92

áno je múdrejší, preto sa mu už nechce vyplácať dalšie mastné odstupné

Reagovat
hona.kub

to taky, teď se u nás šetří na těch správných i nesprávných frontách...

Reagovat
Miguel19

Simeone ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

neviem si predstaviť, že by Chelsea mala hrať ten jeho nechutný betón

Reagovat
Liquid

nebuď tak hloupej, Conte ignoroval Michiho a on hned 2+1, máme v Chelsea jednoho z pěti nejkvalitěnšjích hráčů současnosti - Hazarda, jednoho z 5 nejkvalitnějších gólmanů Courtoise, brazilské reproše Luize, Wiliana, několik španělských reprošů a hra letos dost mizerná a výsledky taky žádná sláva, ke všemu ještě přes mizerný výkon proti Arsenalu hráče pochválil, zlatej Žozé

Reagovat
Koubic_

Viděl jsi nějákej zápas, kde letos hrál Michy základ? Protože to, že dá 2 góly proti poslednímu týmu BL, fakt není důkaz že na to má. Michy je i tak můj oblíbenec ale na Chelsea aktuálně nemá, tak jako dalších x našich hráčů. Hlavně si vzpomeň na poslední sezónu pod Josém, kde jsme hráli a kde jsme teď.

Reagovat
kvasha16

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele