26. kolo
03.02.2018 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - West Ham United 3:1

Brighton je zpátky na vítězné vlně, ze které vypadl krátce před Štědrým dnem. Dnes se mu podařilo v lize vyhrát poprvé od 23. prosince, a to skrze výrazně zlepšený výkon proti West Hamu, který prohrál 1:3 a na svého dnešního soka už nemá žádný náskok...

West Ham do utkání vstupoval na šestizápasové vlně neporazitelnosti, na jihu Anglie však v defenzivní formaci o třech stoperech a dvou defenzivních záložnících zklamal na celé čáře. Podruhé v sezoně tak WHU od Brightonu inkasovalo třikrát v jednom zápase (totéž Seagulls od října až doteď nezopakovali) a mohlo klidně i víckrát - kdyby si mezi tři tyče našlo z 21 střel cestu více než pět.

I ona pětice však bohatě stačila. Už v osmé minutě se nesmírně klidným finišem blýskl veterán Glenn Murray, jehož radost na chvíli anulovala Hernándezova rána odražená od břevna, ovšem po Izqueirdově zásahu z 59. minuty se už domácí rozhodit nenechali. Žádný zanďour, naopak nadále aktivní útočná hra, a odměnou byla pojistka z dílny Grosse, který využil špatné rozehrávky Collinse. V závěru ještě navíc mohli zvyšovat střídající Kayal s Marchem.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
OnlyWHU

1:2 COYI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Radeji netipuju,pac vetsinou puknem Ale snad je dame.Míša uz by mel hrat COYI

Reagovat
OnlyWHU

Minule prej nehrál kvůli pozdnímu příchodu na trénink. ??? V Anglii se bouří fanoušci WHU proti vedení a majitelům klubu kvůli špatný přestupový strategii a hloupýmu odchodu z Boleyn Ground. Žádnej klídek a to není dobrý. Snad dnes alespoň neprohrajeme, bude to těžký. COYI!!!

Reagovat
kolouch

Tri bodiky a posun do klidnejsich vod. COYI

Reagovat
OnlyWHU

Opět v realitě. Na body jsme tentokrát neměli. Dopředu je to slabý. No, nebudu kritizovat. Příště to bude lepší!!!! ? COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon strasnej.Ty absence jsou hodne znat.Fanouskum se ani nedivim.Prestupy zase takovy nijaky,i kdyz ten Mario vypada dobre,skoda ze jen hostovacka.Hugill se snad chytne,pac utocniky ted skoro zadny nemame.COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele