26. kolo
03.02.2018 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Stoke City 2:1

Paul Lambert v čele Stoke City prožil svou první porážku a dle svých slov netuší, jak k ní vlastně došlo. Potters až do 70. minuty vedli, pak však dvakrát kapitulovali a přenechali Bournemouthu všechny tři body...

Stoke se vedení ujal velice brzy, když debutující Badou Ndiaye již po pěti minutách posadil míč na hlavu Shaqiriho a ten se nemýlil. Následně midlandský klub vypadal velice pohodlně a břevno dokonce odvrátila zdvojnásobení vedení skrze Petera Crouche. Ndiaye sám mohl skórovat po narážečce s Crouchem, potažmo při svém ambiciózním pokusu o gólové nůžky.

Pozdnímu comebacku Bournemouthu, který už po 13 minutách a zranění Cooka přetáčel formaci na 4-4-2, skutečně nic moc nenasvědčovalo, nicméně stalo se. A právě Joshua King, který Cooka nahradil, vše rozjížděl, když využil šťastného odrazu balonu a při zemi zamířil do sítě. O devět minut později pak o výhře domácích rozhodl Mousset svým prvním gólem v Premier League, když navázal na standardku Ibeho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele