26. kolo
03.02.2018 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Huddersfield Town 2:0

Alexis Sánchez se na svůj první gól v barvách Manchesteru United příliš nenačekal. Hned při svém prvním ligovém vystoupení na Old Trafford pojistil povinné vítězství nad Huddersfieldem a soupeře United tak pomohl poslat do sestupové zóny, zatímco Red Devils stahují náskok City na 13 bodů.



Zápasu předcházela minuta ticha na připomínku obětí mnichovské letecké katastrofy, která se stala před 60 lety. A možná i tento smutný pietní akt přispěl k tomu, že se následně hráči rozjížděli o něco pomaleji a první poločas mnoho vzruchu nenabídl. Zatímco v říjnu Huddersfield při výhře 2:1 Man Utd dokonale zaskočil, tentokrát se soustředil jen na brejky, které generovaly jedinou střelu a žádnou mezi tři tyče.

Red Devils mezitím zlobili pouze skrze dalekonosný pokus Alexise a brzkou šanci Lingarda, to po změně stran už jejich hra nabyla na flexibilitě a kreativitě. V padesáté páté minutě hosté "berlínskou zeď" Huddersfieldu, jak obranný val soupeře pojmenoval José Mourinho, konečně prolomili díky Lukakuově zakončení po centru Maty.

Hlavní okamžik utkání nadešel v 68. minutě, když Alexis Sánchez ve svém třetím soutěžním startu za svůj nový klub otevřel svůj střelecký účet. Nejednalo se nicméně o nic přímočarého - Chilan totiž nejprve soupeřův faul na vlastní osobu z penalty nepotrestal, z dorážky už se ale nemýlil.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

cervene odpadky

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se opláchnout šašku

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ty tlamo

Reagovat
smazaný uživatel

modré zvratky

Reagovat
smazaný uživatel

zvracis si na sve pude

___________________________________ linka JoséUčkoBusu, bohuzel je kratka a prazdna jako vase hra.

Reagovat
popltak

Burnley, kubajspíčo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si opravdu Big Troll

modra je modra ty vemeno

1. Manchester City 69

2. Manchester United 56

3. Liverpool FC 50

4. Chelsea FC 50

5. Tottenham Hotspur 48

6. Arsenal FC 45

......

kolik hrajete poharu a kde jste v tabulce ty ttrollíku

Reagovat
smazaný uživatel

City City , jakou vy mate historii proti nam??? Radeji bych nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

1880 a koukni se jake hov.. hrajete ty sasku Neberu vam historii, ale zit z ni je smutne...

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele