26. kolo
03.02.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Leicester City - Swansea City 1:1

Už sedm soutěžních zápasů v řadě zůstává Swansea neporažené, byť se v lize jedná o "pouhé" čtyři duely. Labutě každopádně díky prohrám Stoke City a Huddersfieldu poskočily mimo sestupovou zónu, o skóre před oba zmíněné kluby, a i vzhledem k průběhu utkání s Leicesterem budou spokojené...

První poločas byl totiž výhradně v režii Foxes, kteří však svou převahu promítli pouze do jedné trefy Jamieho Vardyho, jehož na steč vyslal Kelechi Iheanacho unikátní příhrou skrze nohy dvou protihráčů. Kromě Iheanacha následně intenzivně zlobil také Diabaté, jehož po půlhodině hry neuvěřitelně vychytal Fabianski, aby záhy dorážku nigerijského střelce hrudí zablokoval obránce Mawson.

Především tyto dvě šance se po obrátce Leicesteru vymstily. Ihned v 53. minutě si Fernández naskočil na roh Ki Sung-yuenga a bylo srovnáno. Swans vzápětí pokračovali ve zlepšeném výkonu, nejblíže gólu se však přesto ve zbytku utkání ocitl soupeř, když Ndidiho branka nebyla uznána pro těsný ofsajd.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele