26. kolo
03.02.2018 16:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

West Bromwich Albion - Southampton FC 2:3

West Bromwich se před dnešním zápasem minutou ticha rozloučil se svou nedávno zesnulou legendou Cyrillem Regisem a jeho 112 gólů uctil dvěma zásahy, ani ty však na bod nestačily. Defenzíva WBA si totiž proti Southamptonu vybrala den volna a skrze tři inkasované branky, jež dělilo 15 minut, se podepsala pod prohru 2:3...

Saints šli do utkání s vidinou 13. po sobě jdoucího zápasu bez výhry a začal v souladu s nedávnou formou, když už po čtyřech minutách a hlavičce Hegazyho prohrával. Manažer Mauricio Pellegrino se nejspíš v tu dobu viděl, kterak přebírá zprávu o vyhazovu, místo toho však ještě na sklonku první půle přihlížel obratu, který mu určitě vyhrál nějaký ten čas navíc.

Svatí nejprve po zásluze vyrovnali ve 40. minutě, když do šibenice nekompromisně vypálil Lemina, a jenom za tři minuty se dominantní hlavičkou uvedl stoper Jack Stephens. WBA šlo tudíž do šaten pořádně opařeno a deset minut po obrátce mu bylo ještě hůře - Ward-Prowse tentokrát přízemní ranou z přímého kopu sám ze standardky zvýšil na 3:1.

Baggies vpředu nastoupili s Danielem Sturridgem, nová posila se však nevytasila s ani jednou přesnou střelou a ve druhé půli střídala. Snižovat tak musel obvyklý podezřelý, hlavičkující Salomon Rondón, jeho příspěvek však ani na plichtu nestačil. West Brom takhle zůstává poslední, se ztrátou čtyř bodů na záchranu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

poločas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele