Premier League - souhrn 26. kola

25.02.2017, 17:58, aktualizováno 27.02.2017, 22:56
Komentáře a souhrny
Leicester pod novým manažerem porazil Liverpool a po pěti porážkách konečně znovu bodoval. Tottenham se dokonale revanšoval za evropskou ostudu a v první půli zničil Stoke. Chelsea dál úspěšně pokračuje v honbě za titulem, když si doma dle očekávání poradila se Swansea. Watford se rozešel s West Hamem smírem. Sunderland zůstává poslední po prohře s Evertonem, Crystal Palace vytěžil klíčové tři body ze zápasu s Middlesbrough...

Leicester City - Liverpool FC 3:1

27.02.2017 21:00

Góly: 28. Jamie Vardy, 39. Daniel Drinkwater, 60. Jamie Vardy - 68. Philippe Coutinho

Tak že by bylo jádro krize skutečně v Claudiovi Ranierim? Jen pár dní po jeho vyhazovu totiž Leicester předvedl po většinu utkání s Liverpoolem úžasný výkon a naprosto zaslouženě vyhrál 3:1. Vedle skvělých Fuchse či Drinkwatera zazářil především dvougólový Jamie Vardy. Liverpool se naproti tomu trápil a uspokojit ho nemůže ani Coutinhova kosmetická úprava.

Absolutní zvrat v mentalitě hráčů Leicesteru nabádá až ke konspiračním teoriím, Foxes totiž co do intenzity a odevzdané energie především v prvním dějství excelovali. V počátku utkání hrozili hlavně ze vzduchu; Huth hlavičkoval slabě, s Okazakiho pokusem si skvěle poradil Mignolet a znovu Huth tentokrát trknul balón nad.

Až teprve Jamie Vardy dohnal fanoušky k extázi. Napoprvé ho ještě předčil Simon Mignolet, jenž mu výtečně zmenšil úhel a jeho ránu vyrazil. V osmadvacáté minutě už ale neměl naději. Albrighton vykouzlil pohotovou a nádhernou přihrávku, po níž Vardy běžel sám na bránu. Lucas nestíhal, anglický útočník trefil volný prostor u přední tyče, 1:0.

Krátce nato Liverpool poprvé pěkně zakombinoval a hned z toho byla velká šance. Coutinho nicméně v ostrém úhlu ztroskotal na Schmeichelovi. Byla to ovšem jenom maličká mezírka v dominanci Leicesteru, jenž nadále létal po trávníku. Vardy se málem zase hnal do nájezdu, nakonec ale předal míč Ndidimu a ten vskutku neoplývá takovou kvalitou v zakončení.

Jenže Leicester se dnes nenechal odbýt snadno. A když už neuspěl bojovností, zaúřadoval moment geniality od Dannyho Drinkwatera. Dnešní hlavní tvůrce Marc Albrighton odcentroval do vápna, a když Milnerova hlavička pomalu poskakovala Drinkwaterovi k nohám, dal se očekávat parádní gól. No, a ten skutečně přišel.

Byla to třešnička na dortu upečeném z odhodlání a bojovnosti, s níž Lišky na place vyrukovaly. Jindy těžkopádní Huth s Morganem najednou blokovali střely jak o život, hráči kmitali po celém hřišti, Fuchs podnikal náběhy jako v mistrovské sezóně a Mahrez - byť v soubojích 1 na 1 již nezáří - se v jednu chvíli úpěnlivě rval na levé obraně. Kousavá otázka zní: Proč to takhle nešlo v předchozích zápasech?

Přestávka patrně vlila hráčům Liverpoolu trochu adrenalinu z Kloppova fénu do žil, hra se vyrovnala a Reds měli skrze Coutinha dokonce jednu střeleckou příležitost, jíž Schmeichel kryl. Leicester se naopak uchýlil do pasivnější role a hrozil především přes nákopy na znovuzrozeného Jamieho Vardyho, jenž odevzdal po všech stránkách parádní výkon.

Bojoval, napadal, neustále vyrážel na zteč s míčem i bez něj. A především vstřelil dva góly. Druhou trefu totiž přidal přesně v šedesáté minutě po krásné spolupráci Mahreze s Fuchsem u levé postranní čáry. Fuchs následně odcentroval do šestnáctky, kde se Vardy vyšrouboval přes hlavy zadáků Liverpoolu a trknul míč za Mignoletova záda.

Leč Liverpool se nevzdal a dočkal se alespoň kosmetické změny skóre. Lallana ještě na výtečného Schmeichela nevyzrál, ale když Can pronikl s míčem až k vápnu Leicesteru a předal míč Coutinhovi, již Foxes kapitulovali. Brazilský záložník namířil přesně k tyči a brankář domácích se ani neobtěžoval po míči skákat.

Leicester měl čtvrt hodiny před koncem dokonalou šanci rozhodnout, Mahrez totiž po nejistém zákroku Lucase dokázal přejít přes Cana a uvnitř šestnáctky pobídl ke skórování Drinkwatera. Ten však ve velké šanci selhal a poslal míč nad. Pro domácí to na každý pád neznamenalo žádnou překážku k hladkému triumfu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Stoke City 4:0

26.02.2017 14:30

Góly: 14. Harry Kane, 32. Harry Kane, 37. Harry Kane, 45+1. Dele Alli

Takhle se to dělá! Tottenham měl svým fanouškům na White Hart Lane co vracet za čtvrteční bídu s Gentem na Wembley, a vzal to tedy pěkně od podlahy - čtyři góly ještě do přestávky a už třetí ligová výhra 4:0 nad Stoke City v řadě...

A kdo jiný by mohl zavelet na zteč než sám Harry Kane? Ba co víc, anglický kanonýr zkompletoval už třetí hattrick v devíti zápasech a v tomto kalendářním roce se po dnešku pyšní parádní bilancí 12 tref v jedenácti soutěžních startech. Jeho první zásah byl navíc útočníkovým stým na klubové úrovni.

První Kaneův zásah přišel už po 14 minutách a jednalo se o přízemní ránu k tyči, podruhé se ostrostřelec prosadil skrze halfvolej po rohu Christiana Eriksena a dánský špílmachr Kaneovi asistoval i u třetí, šťastné branky, když mu přiťukl míč na standardce a Kane si pomohl výraznou tečí Crouche.

Pro Harryho Kanea ani tímto hattrickem velkolepé představení nekončilo. Forvard se těsně před obrátkou proměnil tentokrát v nahrávače, když zprava odcentroval na padesátý gól Deleho Alliho v kariéře. A po přestávce jenom skvělý Grantův zákrok odmítal další Kaneovy oslavy.

Jednalo se víceméně o dokonalý zápas z pohledu Tottenhamu a na takovém dojmu nic moc nemění ani pozdější střídání dvojice obránců Alderweireld - Vertonghen, neboť se podle manažera Pochettina jednalo o pouhé opatření proti případnému zranění.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 1:1

25.02.2017 18:30

Góly: 3. Troy Deeney (pen.) - 73. André Ayew

Souboj týmů ze středu tabulky, které budou s blížícím se koncem sezóny čím dál nudnější, to byl duel Watfordu s West Hamem. Ani jeden z celků nemá záchranářské starosti, o myšlenkách na pohárovou Evropu ani nemluvě. Remíza 1:1 je tak pro oba mančafty přijatelným východiskem. Hornets nicméně musí ztráta trošku mrzet, protože drtivou většinu utkání vedli.

Už po minutě hry totiž Kouyaté srazil ve vápně Zaratého a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Kapitán Watfordu Troy Deeney se v těchto situacích nemýlí a přesnou po zemi k tyči otevřel skóre. Domácí byli v počátku duelu aktivnější, Niang třeba utaženou ranou jen těsně minul tři tyče. Dlouho mu však převaha nevydržela

V prvním dějství měli Hammers dvě nadějné možnosti, ale jak Snodgrass, tak Antonio ztroskotal na blokujícím Kaboulovi. A když už před Snodgrassem zívala prázdná svatyně, nestihl odražený míč zachytit. Fonteho hlavičku po hodině hry pak výtečně vytáhl Gomes.

Kolečka se začala hýbat až poté, co na trávník přispěchal střídající André Ayew. K vyrovnávací brance sice přišel jako slepý k houslím, ale na to se historie ptát nebude - Lanzini vysunul Antonio, ten se přehnal přes Kaboula, jenže jeho střela orazítkovala obě tyčky. Ayew ale stál na správném místě a míč bez potíží doklepl do branky. Antonio pak "zazářil" ještě jednou, když úmyslně sáhl po míči rukou a za druhou žlutou kartu byl vyloučen.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Middlesbrough FC 1:0

25.02.2017 16:00

Góly: 34. Patrick van Aanholt

Velmi důležitého vítězství dosáhl Crystal Palace. V Selhurst Parku udolal jedinou brankou van Aanholta Middlesbrough a minimálně do zápasu Leicesteru se vymaňuje ze sestupových pozic. Zároveň tím vytváří na úřadujícího šampiona nepříjemný tlak.

Nutno podotknout, že Crystal Palace měl více ze hry. Byl mnohem nebezpečnější a vyhrál nakonec zaslouženě. První šance domácích na sebe nenechaly dlouho čekat, Zahův centr sice Benteke zasáhl hlavou, ale jen do míst, kde byl připravený Víctor Valdés. Rušno bylo i ve vápně domácích. Ve 23. minutě dobře sklepával balón Negredo, ale nikdo z kolegů se k němu nepropracoval.

Nerozhodný výsledek vydržel do 34. minuty, kdy se premiérově v dresu Crystalu Palace prosadil Patrick Van Aanholt. Střelec branky využil přesné přihrávky Cabayeho a svojí střelu nasměroval nechytatelně za Valdésova záda. Domácí navíc byli při chuti a Valdés musel být v permanenci i po ráně Puncheona.

Boro pochopitelně nic nevzdávalo a ve druhém poločase si vypracovalo několik zajímavých příležitostí na vyrovnání. Stuaniho pohotovou ránu ale schoval do rukavic Hennessey. Na druhé straně měl opět práci Valdés, McArthur ale na Zahův pas nedosáhl. Hosté se sice s ubývajícím časem hnali do ofenzívy, ale obrana Crystalu fungovala až neobvykle dobře. Závěr utkání byl v Selhurst Parku ještě zajímavý, sudí Madley totiž přidal do vínku ještě dlouhých pět minut, ale ani během nich Boro srovnat nedokázalo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 2:0

25.02.2017 16:00

Góly: 40. Idrissa Gueye, 80. Romelu Lukaku

Everton v Goodison Parku přehrál Sunderland 2:0 a uchovává si naději na evropské poháry. Toffies byli jasně lepším týmem, Sunderland si za celý zápas vypracoval jen jednu stoprocentní příležitost, kterou Defoe rozbil o břevno.

Everton začal dost aktivně, Baines po straně našel ve vápně Lookmana a s jeho ránou měl golman Pickford velké problémy. Balón dokonce už putoval za brankovou čáru, ale Pickford ho včas zastavil. O pár minut později nedosáhl v nadějné pozici Lukaku a nerozhodný výsledek tak pokračoval. Toffies zůstávali u míče a zanedlouho předvedl pěknou individuální akci Gueye, z úhlu ale Pickforda nepřekonal.

Sunderland nebyl v prvním poločase vůbec nebezpečný, tempo udával Everton a ve 40. minutě se také dostal do zaslouženého vedení. Coleman našel na hranici vápna Gueyeho a ten parádní dělovkou zajistil Evertonu vedení! Ještě před koncem prvního poločasu měl Everton několik zajímavých momentů, ale gólovou sbírku nerozšířil.

Domácí každopádně vedli a bylo na Sunderlandu, aby s výsledkem něco udělal. Hosté byli v prvním poločase zcela bezzubí a to dlouho platilo i ve druhém poločase. Až v 78. minutě měl Sunderland obrovskou šanci na vyrovnání, Jermaine Defoe si srovnal balón ke středu a tvrdě vypálil, za Roblesem se ale ozvalo břevno!

Sunderland svou jedinou šanci promarnil a vzápětí za to tvrdě zaplatil. Obraně hostů uprchl Lukaku, a i když mohl před brankářem Pickfordem přihrávat, hamounil a udělal dobře, protože jeho střela skončila v síti. Druhý zásah Toffies znamenal definitivum.

Více informací k zápasu

Hull City - Burnley FC 1:1

25.02.2017 16:00

Góly: 72. Tom Huddlestone (pen.) - 76. Michael Keane

Nemožné se stalo skutečností, Burnley získalo bod venku! Mrzutý Sean Dyche měl konečně důvod k radosti, jeho celek totiž z jedenácti předchozích klání mimo svou půdu hned desetkrát prohrálo. Hull ovšem houževnatému soupeři nedokázal vstřelit více než jednu branku, a to se navíc Tom Huddlestone trefil z penalty. Na ni pak stihnul zareagovat Michael Keane.

Na KC Stadium se toho nestalo zas až tolik, o čem by se dalo psát. První vážnější šanci celého zápasu mělo v osmatřicáté minutě Burnley - po přímém kopu Bartona se dostal Ben Mee k hlavičce a Jakupović byl rád, že si s pomocí břevna s míčem vůbec poradil.

Utkání bylo vůbec především o standardních situacích, i Hull měl první šanci díky ní. Grosicki měl k dispozici ideální kop k přímému zakončení a jen těsně přestřelil břevno. Po změně stran se jako první opět ozvali hosté, ale Gray po nájezdu mířil těsně vedle. Tentýž "fous" stál gól i Grosickiho.

Gólů se diváci v Hullu dočkali až v závěrečné dvacetiminutovce. Michael Keane zahrál ve vápně rukou a nařízenou "desítku" proměnil Tom Huddlestone, byť už měl Heaton míč na ruce. Tigers ale přesto o dva body přišli, jen o čtyři minuty později se po Bradyho rohu ocitl na zadní tyči úplně sám hříšník Keane a vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - AFC Bournemouth 2:1

25.02.2017 16:00

Góly: 10. Craig Dawson, 22. Gareth McAuley - 5. Joshua King (pen.)

Eddie Howe nezažívá dobrý rok 2017. Jeho Bournemouth zase prohrál a zase (už posedmé v řadě) dostal minimálně dva góly. Tentokrát si na bezbranných Třešničkách smlsnul West Bromwich Albion, který naopak pokračuje v parádní jízdě. Po vítězství 2:1 je osmý a Tony Pulis už po 26 zápasech dosáhl na kýženou metu čtyřiceti bodů.

Zápas přitom začal mnohem lépe pro hostující celek, už v páté minutě vlétl o vápna Ryan Fraser a Allan Nyom ho zastavil jen za pomoci faulu. Penaltu proměnil Joshua King a Bournemouth překvapivě vedl. West Brom úvodní gól zaskočil a Ben Foster musel záhy vyškrábnout nad břevno pěknou ránu Smithe.

Baggies se každopádně vzpamatovali včas a během čtvrt hodiny dokázali výsledek otočit. Jak jinak než díky skórujícím obráncům. Krátce po úvodní brance se do ofenzivní pozice dostal Craig Dawson a i zásluhou teče Danielse vyrovnal. Za dalších deset minut potopil Bournemouth gólman Boruc, který pěstí téměř minul míč z roku a Gareth McAuley vděčně vpálil míč do sítě. Svým pátým (!) gólem v sezóně.

Severoirský stoper se po změně stran málem dočkal další trefy, jeho hlavička ale zasáhla jen břevno. Z následné skrumáže vytěžil gól Chadli, ale sudí jej správně neuznal pro ofsajd. Velké věci se děly v nastaveném čase, kdy nejprve Boruc vychytal McCleanův nájezd, aby na opačné straně zazářil dvěma výtečnými zákroky Ben Foster. Především ten proti Mingsově hlavičce byl parádní a "bodyzachraňující".

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Swansea City 3:1

25.02.2017 16:00

Góly: 19. Cesc Fàbregas, 72. Pedro, 84. Diego Costa - 45+2. Fernando Llorente

Paul Clement při návratu na Stamford Bridge neuspěl a Chelsea nadále kráčí za mistrovským titulem. Dvacátou výhru v lize režíroval výjimečně v základní sestavě hrající Cesc Fábregas, který dokonale oslavil jubilejní třístý zápas v Premier League. Právě díky jeho gólu se Blues dostali do vedení, jež ve druhé půli zvýraznili ještě Pedro a Diego Costa. Za Swansea se trefil jen Llorente a Labutě tak odjely z Londýna s porážkou 3:1.

Již ne tak mladičký Španěl Fábregas byl středobodem hry Chelsea. Téměř každá akce šla přes jeho kopačky, během celých devadesáti minut nasbíral 127 doteků s balónem, suverénně nejvíc ze všech mužů na hrací ploše. Stejné prvenství získal i co do počtu střel, vypálil pětkrát a dvakrát zasáhl prosto tří tyčí.

Už v prvním poločase měl prsty prakticky ve všem, co stojí za zmínku. Jeho úvodní pokus zblokoval Tom Carroll, ale v devatenácté minutě využil právě jeho zaváhání, aby založil akci, kterou sám zakončil. Hazard si narazil s Costou a dostal míč až k Pedrovi - ten si počkal na Fábregasův náběh do vápna a pak už jen čekal, až jeho krajan s obtížemi merunu zpracoval a dostal až do sítě.

I další nebezpečný moment měl stejného jmenovatele. Moses našel borce s číslem 4 na dresu na hranici šestnáctky a Fabianski musel vytáhnout velmi dobrý zákrok, aby Fábregasův volej vyrazil. Jenže v závěru poločasu se Swansea jako blesk z čistého nebe dostal do hry. V nastaveném čase obrana Chelsea úplně zapomněla bránit standardní situaci a výtečný hlavičkář Fernando Llorente toho po Sigurdssonově dlouhém míči perfektně využil.

I po změně stran se Cesc Fábregas nehodlal vzdát hlavní role. Byl to on, kdo vyslal Hazarda do vápna, načež Belgičan pálil po zemi a Fabianski opět skvěle kryl. Pak si oba role vyměnili a Fábregas z hranice šestnáctky trefil břevno. No a do třetice španělský záložník přihrál Pedrovi, ten se nerozpakoval a gólman Swansea tentokrát při jeho ráně selhal. Skákavý balón mu prošel pod rukama.

Až v úplném závěru dostal Fábregas ve tvůrčí práci volno a nahradil ho taktéž skvělý Hazard. Ten terorizoval obranu Swansea celý zápas, podnikl dokonce osm úspěšných průniků. Po jednom z nich předložil míč do vnitra pokutového území Diegu Costovi a ten pohotovým volejem uzavřel skóre na 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC26203355:1963
2.Tottenham Hotspur26158350:1853
3.Manchester City25164551:2952
4.Arsenal FC25155554:2850
5.Liverpool FC26147555:3349
6.Manchester United25139338:2148
7.Everton FC26128642:2744
8.West Bromwich Albion26117836:3240
9.West Ham United26961135:4433
10.Stoke City26881030:4032
11.Burnley FC26941328:3731
12.Watford FC26871130:4331
13.Southampton FC25861128:3130
14.AFC Bournemouth26751436:5126
15.Leicester City26661427:4424
16.Swansea City26731632:5724
17.Middlesbrough FC264101219:2822
18.Crystal Palace26641633:4622
19.Hull City26561523:5021
20.Sunderland AFC26541724:4819
Zbývající zápasy
25.02. 16:00Southampton FC - Arsenal FC
26.02. 15:15Manchester City - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (672)

Přidat komentář
Whitemedia

Co je moc, to je moc.. Karanka už to přehání

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, navýšení domácí neporazitelnosti, Fabre rekordman … 12 zápasů do konce

Reagovat
madridcan

A to vsetko s timom bojujucim o zachranu!!!! Gratulujem, to nikto necakal!

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som necakal ze real prehraje vo valenci

Reagovat
smazaný uživatel

taky už bylo načase. Gary Neville ač patřil ke kvalitím hráčům, tak jako trenér ten tým zpustošil za 4 měsíce na 4 roky dopředu. A zařadil se za trenérské hvězdy: Odda,Gattusa a Seedorfa a další pokusy hráčů s trenérskou licencí a nemít Zidane, tak prudkou hlavičku, tak je stejnej no name jako oni, holt top hráči, ale zatím čajový trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tá nekonečná kríza Valencie je Garyho vina?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden anglán to dojebal víc než 4 vlny přestupů, ze kterejch se Valencie oklepala jak fénix a zas do roka byla v LM, ano mega to dojebal, nýmand nemůže trénovat top klub

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík za odpoveď.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Juan Román Riquelme

Prrrr...Seedorf vobec nebol takym tragedom ako Neville. Za ten polrok, co bol v spustosenom Milane ich vo vyraznej miere pozdvihol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on dokonce skoncil sam, teda myslim

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem zapsal, že se za ně

Reagovat
smazaný uživatel

podvodnik Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia se topila ve sračkách už dávno před Garym...

Reagovat
madridcan

Ja som to cakal, kludne si najdi stare diskusie, kde zapas vo Valencii povazujem za najtazsi zapas vonku, lebo Valencia sa na nas hecne aj keby boli v tretej lige. Ale je mile, ze sa ma snazis neuspesne dojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že zápasy s týmy bojujícími o sestup patří ke konci sezóny zrovna k těm nejtěžším. Ostatně, nevím co nějaký madridcan frajeří, po tom co jeho tým zrovna prohrál s tragickou Valencií.

Reagovat
madridcan

Vonku. Ty tu mas prejav ako William Wallace akoby ste vyhrali nad rivalom z Barcelony

Reagovat
RKBoy

prehrali te s tímom zo spodu tabulky s katastrofálnou formou, to nemáš ako ospravedlnit.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze mam

Reagovat
RKBoy

no nemáš,ale pokial si chceš takto bránit svoju hlúpu aroganciu nech sa páči ,mne je to jedno,ale faktom je ,že prehrat s tímom zo spodu tabulky je hanba o to viac pre slávny Real..ahoj.

Reagovat
madridcan

Super, vysiel si ako moralny vitaz...ale iba sam pre seba Serus

Reagovat
M0rb1D4S

S týmem, který na Anfieldu porazil Liverpool a City měli namále.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

co to tu skusas nezvladajko?

Reagovat
Taiger

Nevadí, aspoň Conte další sezónu skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

si ho vytáhne Real nebo Barca, která změní styl, aby starci uběhali tempo tikka takka

Reagovat
smazaný uživatel

Conta je král a ukázal Mourkovi,co se dá vytáhnout ze stejného matroše, zatímco ten Special One paběrkuje a ničí top světové talenty za velké prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Conte Kinte

Reagovat
Taiger

Mourinho neměl Kantého.

Reagovat
EXoRcIsT

az nato ze Mourinho s nimi vyhral titul

Reagovat
M0rb1D4S

A potom se dostal bod od sestupu.

Reagovat
nani92

však sme všetci na Conteho zvedavý buducu sezonu, ked to bude mať troška nahsutené

Reagovat
Svatej

to už má i tuhle

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Oops, já to pochopil z druhý strany - konkurenčně nahuštěné

Reagovat
smazaný uživatel

titul s Costou ?

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš odkoučoval Drogba než on,ale jo na konec trenérské desítky se vejde za ten Inter a Porto

Reagovat
Busby babes

ty dneska jedes, nevzal sis prasky?

Reagovat
Zaschrona

In four games against Everton, David Moyes' teams are yet to score.

Reagovat
vladis271

falošník. Vy tých falošníov priťahujete.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

jinak Kanté dneska úspěšnost přihrávek 94% (75 z 80), dneska opět hodně dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

taky stál Ranieriho flek

Reagovat
smazaný uživatel

Flek ho stálo to, že vubec neposílil. Leicester má snad nejhorší obranu v lize.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Kanté je prostě bestie, úžasná bestie.

Swans si body nezasloužili, nechtěli tu naši bránu ani z protiútoků ohrozit, prostě to jen zaplácli vším co je napadlo, fakt jsem zklamanej. Díky bohu za kluky, že to zvládli

Reagovat
RKBoy

snažili sa hrat na štandartky kde hladali len Llorenteho, dost bieda,to aj na tím bojujúci o záchranu..a oni tú kvalitu majú vačšiu ako Sunderland aby takto nemuseli hrat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Zrovna jsem si říkal, že na tom s kvalitou nejsou vůbec špatně. Hlavně střed zálohy a útok je vynikající, potřebovali by ale pořádné křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Counter

Porazil s Arsenalem v LM Barcelonu, tím má nahráno po zbytek kariéry.

Reagovat
Lacko_Boh

to už mal po tej klučke

Reagovat
Counter

Fakt? Tak to si tu Barcu dal tím pádem s prstem v nose už za zenitem, dobře on.

Reagovat
Nikikrew

Ze ta bavi vytahovat take sracky. Ty si naozak celkom ubohy

Reagovat
pa3ce

však je to fajn slovná hračka, nebuď tak vzťahovačný preboha

Reagovat
smazaný uživatel

K*rva radsej uz daco rob s efsearch.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa zranil Zarate? Nieco vazne?

Reagovat
Mimalu

asi v vazy v kolenu při změně směru, to bude dlouhá pauza

https://twitter.com/AllLondonCabbie/status/835556655760801792

Reagovat
smazaný uživatel

dik, dost hnusne...a k tomu si to privodil este sam, mimo suboj..smola riadna..

Reagovat
Busby babes

spatny, vypadalo to dost hnusne. Uplne mu vyplo koleno.

Reagovat
C-M@ster

Sutton

Vyhodí si náhradního gólmana a zápas poté se jim zraní jednička a musí tam hráč do pole...

Reagovat
Miguel19

Není lepší, že tam šel hrát někdo z pole?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nahradni golman je ten tloustik?

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Přijali jeho rezignaci.

Reagovat
vodka

do ktere ho v podstate dotlacili...

Reagovat
SunFells

A dobře udělali, je to šašek.

Ale máš pravdu.

Reagovat
Coutinho10

btw. odveta za nas minulej duel se ti v 1. kole novy H2H celkem povedla a to mas jeste pulku sestavy na parku a ja dneska 2 redky taky povedeny (Barnes a Antonio)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Spanish players have scored 54% of #Chelsea goals in the league this season.

Reagovat
salami

to je dost diskutabilní

Reagovat
blade115

Jestli sama o sobě něco statistika není, tak právě diskutabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

První popřemýšlej, co tím chtěl básník říci, než začneš odpovídat.

Reagovat
Counter

To se už dneska moc nenosí

Reagovat
blade115

Ještě ho v tom podporuj...

Reagovat
blade115

... Ty ale radši neodpovídej ani tak, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, nechal jsem se unést mým subjektivním názorem na tvé názory a napsal to hnusně. A neboj, když jsou tvé příspěvky delší, než jedna věta, tak je většinou přeskakuji.

Reagovat
blade115

Když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsou její vstupní podmínky diskutabilní, je diskutabilní i její výsledek

Reagovat
blade115

Diskutabilní v takovém případě není výsledek, ale jeho relevance, případně způsob jeho interpretace.

Reagovat
smazaný uživatel

Na slovicka si zase hrat nebudu

Reagovat
Miguel19

ChelseaFC declined 107 millions € offer from #Tianjin. @diegocosta was attracted by huge offer: 100M€ for 3 seasons @SFR_Sport

Reagovat
Whitemedia

No to je ale hodně lákavá nabídka..

Reagovat
smazaný uživatel

No, když padají takové částky za Costy a podobné, ani nechci vědět, kolik by stáli nějací hodnotnější hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodně zdeformuje trh i pro normální kluby.

Reagovat
Svatej

Ani to nepotřebuješ vědět, žádnej hráč u vás nemá takovou hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Nj, pak se člověk podívá na zápasy s Gentem a místo peněženky se mu spíš v kapse otvírá kudla.

Reagovat
smazaný uživatel

Cunter pls

Reagovat
Cunter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kudla v kapse by se mi otevírala, kdyby můj (velko?)klub dostal nášup v osmifinále LM posedmé v řadě.

Reagovat
Le Gunner

To by se tam ten tvůj musel první dostat, že jo...

Reagovat
Counter

Argument Protože já tu přece tvrdím, že hráči Arsenalu mají takové na trhu obrovskou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty tu jenom soudíš na základě 2 zápasů.

Reagovat
Counter

Můžeme vzít klidně v potaz i zápasy s Leverkusenem nebo Monakem.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ti bylo podobné.

Reagovat
SunFells

Byl by to největší úspěch jakého byste dosáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Tak jsem si to náhodou projel a dopiči, Dier za 70

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik by sis tak představoval?

Reagovat
smazaný uživatel

15 + -

Reagovat
Le Gunner

Transfermarkt píše 22m. €, za Kantého 40m. €. Já bych byl shovívavý a dal bych 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

To nikdo nemůže brát vážně, vždyť je tam Salah za 65 mega.

Reagovat
RKBoy

tie cenovky v dnešnej dobe nedávajú žiadny zmysel...Alli ,Kane ,Carrasco, Sterling ,Martial , Morata, Dembele, Eriksen, Bellerin,Dier, Salah nemajú ani náhadou kvalitu na takéto cenovky,a to som vymenoval len zlomok.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě tu kvalitu mají.

Reagovat
Counter

Hlavně proti soupeřům jako Gent.

Reagovat
teenz

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Busby babes

o tomhle jsme se tu uz bavili a ten seznam je proste uplna kravina. nebo myslis, ze Messi za 170 prestoupi? nebo Neymar za 250?

Reagovat
smazaný uživatel

Not this shit again.

Reagovat
Busby babes

tak to tu porad nevytahuj.

Reagovat
r.mrazik

Vytahuje hovna a pak se divi ze smrdi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych to přirovnal k házení perel sviním, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys měl páteř, odhlašuješ se z EF pokaždý, když tenhle odkaz zahlídneš. Ale ty s klidem v duši vylezeš znova se svýma sračkama.

Reagovat
Busby babes

sem se hodni jedno stare kocici prislovi: co to sakra meleš ty vořechu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

#Tianjin has been told by @ChelseaFC to come back in summer with a 150M€ offer to sign @diegocosta ! The chinese club intend to do so.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Slyšel jsem nějaké zvěsti, že vedení za něj bude požadovat 120. Potom pošleme obratem 80 za Lukaka a José budě opět jednou za génia

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jakmile se v Evertonu doslechnou, že Costa šel za 120, můžete na nějakých 80 zapomenout.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Jamie Vardy has broken his silence with a tribute to Claudio Ranieri - and denied he was involved in the Italian's Leicester sacking.

https://www.instagram.com/p/BQ8kq-whcOH/

here is speculation I was involved in his dismissal and this completely untrue, unfounded and is extremely hurtful!

Fantomas, běž mu tam hodit srdíčko a napsat omluvu. Dík.

Reagovat
Counter

Příliš pozdě.

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Naši hráči taky tvrdili, že Mourinha nevyštípali.. kecají

Reagovat
nani92

ty vieš

Reagovat
Taiger

Ty jseš fantomasem solidně posedlej, Cecile.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Jn, protože beztak dostal nařízení od klubu s takovýma slovama, pokud sou míněný upřímně, se fakt nepřichází nějakých 48 hodin po vyhazovu, sorry. Schmeichel řek v rozhovoru pro BBC podstatě to samý, a přitom měl takovej výraz, že mu to člověk ani nevěřil. Prostě to smrdí (nejen mně), ať děláš, co děláš.

Reagovat
C-M@ster

Jamie by to neudělal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Fakt ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Jsi sledoval jen vybrané obrázky na twitteru u toho Schmeichela, ne?

Reagovat
fantomas

No, ty sem taky viděl. Ale já samozřejmě soudim dle rozhovoru samotnýho

Reagovat
SunFells

Viděl jsem ho a jen jsem se smál, co se ty různé attention whore snaží přes ty obrázky ostatním vštípat.

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo

Reagovat
C-M@ster

Kanté

https://twitter.com/nglkante/status/835934855376560129/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Tweetnul až po Vardy, tak za tím spiknutím byl asi on. Vyřešeno.

Reagovat
Uwe háže buly

Jak to jde Pedrovi? dává jen góly nebo i hraje dobře?

Reagovat
Miguel19

Dost často hraje i dobře. Ale i když mu to v zápase moc nejde, tak dá nebo připraví gól..

Reagovat
miky10

Sleduje se tu nák MOTD, nebo jak to tu ta dnešní mládež má?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Miguel19

Musí s Wengerem zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Se utěšuj čím chceš, když ti to pomůže.

Reagovat
Nikikrew

Iba poukazujem na fakty

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na jeho přístup, že se bez balonu nerozpakuje po hřišti prostě procházet?

Reagovat
Nikikrew

Sere ma to ale som zvyknuty. Ak to nahradi tymi vytvorenymi sancami, som s tym max spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Však takováhle obyčejná statistika vytvořených šancí je k ničemu.

Reagovat
Nikikrew

preco k nicomu?

Reagovat
Hai

Firmino

Reagovat
Uwe háže buly

Bořek Özil

Reagovat
Hachim Mastour

chances created sú key passes + assists, a key passes sú prihrávky, po ktorých nasleduje strela.Nechce sa mi veriť, že ich túto sezońu toľko má.

Reagovat
Nikikrew

Ved to je u neho normalka. Keby Wallcott a Giroud nie su palici tak ma pocet assistencii este vyssi.

Reagovat
Taiger

Zatím nejvíc bodů ve V.I.P. fantě. Mažu si Hokaida na chleba.

Reagovat
hona.kub

na EUROFOTBALU 8.místo, 1407 bodů, lux

Reagovat
Taiger

Celkově to radši neřeším.

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Coutinho10

ja teda teču s Céčkem (k tomu 2 redky a 1 zranění), takže se mi to celkem bortí

Reagovat
Taiger

Místo střelců se můžem zaměřit na redky.

Reagovat
Coutinho10

jojo na ty zacinam bejt expert

Reagovat
C-M@ster

Já na tu fantu vždycky úplně zapomenu... hlavně moji tahouni z United a Arsenalu asi budou za 0, ne?

Reagovat
Coutinho10

to jo (u me taky), ale stejnak to na me staci me nehrali 3 hraci...tobe 6, ale i tak s tim, co si mel si uhral o dost vic bodu jak ja....u me navic zraneni Phillips pred zapasem a redka Antonio a Barnes ....takze i do dalsiho kola celkem komplikace s lavičkou

Reagovat
Miguel19

Cesc Fabregas has now been directly involved in more league goals (10) than Mesut Ozil (9) this season, despite playing 1227 fewer minutes.

X

Olivier Giroud has now been directly involved in as many goals (14) as Eden Hazard despite playing 1200 less minutes.

Reagovat
Nikikrew

Nedoceneny hrac

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

už nám ten titul dejte, tady už to fakt nemá kam uhnout :)

Reagovat
smazaný uživatel

vam ho davame pravidelne ale raz už ťa te ruske prachy opustia kamaradičku ...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

oni ti pak ještě rádi řeknou, že jen o penězích to přece není...

Reagovat
smazaný uživatel

A to by človek pri pohľade na tabuľku povedal, že práve vy by ste mali momentálne (samozrejme flexibilne) zastávať tento názor.

Reagovat
Swarley

no když vidím na prvním místě Chelsea a na druhým ještě zrovna City, tak mě to naplňuje docela optimismem, že ty prachy by mohly být docela slušnej základ

Reagovat
smazaný uživatel

Na 6. miesto už tvoje oči nedovidia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já se na tenhle den těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si ty tuny hejtrů maže hezky na chleba - druhý nejlepší střelec po Costovi, lepší střelec než Hazard...not bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr ľudia nemajú problém ho pochváliť, keď hrá dobre. Čo sa teraz deje.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tweek

OT: Jedu do zahraničí na nějakou dobu a mám zaplaceno DIGI2GO v ČR, takže mi to asi na zahraniční IP adrese nepojede. Nemáte prosím vás někdo návod/program, jak to v zahraničí zprovoznit?

Reagovat
patas92

Záleží na tom, kam jedeš

Reagovat
tweek

Španělsko (Kanáry)

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

tos mu pomohl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
patas92

Jen mě zajímalo, kam jede

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

v Anglii i Dubaji mi to fungovalo uplne v pohode. Asi tohle nejak moc neresi. Stejne s O2tv.

Reagovat
smazaný uživatel

e0.365dm.com/17/02/16-9/20/cesc-fabregas-chelsea-premier-league_3897883.jpg?20170225180616

Fabregas is magic. Hádam sa prebojuje do základu na viac zápasov.

Reagovat
Usty

Hádám hned za týden bude na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT

DIGI Sport CZ / SK Dobry večer,

uz sme to viackrat spominali v ramci komentarov na nasej facebookovej stranke, Premier League od tohto roka poskytuje zo soboty 16:00 len obmedzeny pocet zapasov, nie je preto mozne vysielat kazdy.

Od zhruba polovice marca az do konca sezony by uz mali byt priame prenosy v tomto case vysielane pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem si dneska zakritizovat...

Reagovat
Le Gunner

To je snad sarkasmus. Člověk vidí výsledek:, tak už zklamaně jde do diskuse číst od nadšených Slepic, jak vypadal zápas, a tady tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj sa s námi pozdravíš či mlčet budeš?

Reagovat
smazaný uživatel

mě zajimaji Reds zbytek je odpad co se zaprodal ropakum a znuděnym šejkum

Reagovat
smazaný uživatel

Ćaute, posílám pozvánku do fotbalového podcastu. Kdo by měl zájem, být občasným nebo pravidelným hostem, je vítán. několik lidí odsud už hosty jsou. podrobné info přes poštu. Pro představu http://www.fotbalpodcast.cz/.

Reagovat
Counter

Bill Paxton

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Whitemedia

Zapnu si Twister

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici byl v Lovci demonu, neskutecne nedocenenej film...

Reagovat
vrabejka

Zlataaan!!!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
minoLFC

dúfam, že vám začne fandiť

Reagovat
Busby babes

ty vole, to by byl zvrat.

Reagovat
Busby babes

ale ted uz hleda jak se jmenuje ten druhej strelec...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pantondavo

Výhra nad týmem z půlky tabulky jako revanš za vypadnutí z Evropský ligy v prvním vyřazovacím kole? Nevim, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledok. Zápas som nevidel, ale dôležité víťazstvo. So Stoke bilancia posledné 3 zápasy 12:0. Hughesove Stoke je teda oveľa prijateľnejší súper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka střelců je konečně v pořádku.

Reagovat
Zaschrona

To uz je par tydnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nebude dokud z ni uplne nevymizi Costa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

To je Alexisova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, ve svém souhrnku máš 2 faktické chyby:

1. Není to 3. *domácí* výhra 4:0 v řadě, ale jen 3. výhra 4:0 v řadě

2. Ten stý gól byl dnešní první, ne třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Janko, nerad ta nanaham ale posledny prispevok v efsearch, ktory tam je je z dna 28.1.2017 a od vtedy nic.

Reagovat
SunFells

Nepřispívals

Reagovat
smazaný uživatel

Viem preco som ownymu ten prispevok neposlal no ale na EF prispievam rad do diskusii, inac povedanie zasieram to tu stale pravidelne aj ked nie s takou intenzitou ako po mojom prichode. Nerad by som dalsi BAN dostal

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vím o tom, mám v plánu nějaké opravy a změny

Reagovat
smazaný uživatel

Super nevies kolko to priblizne potrva?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím

Reagovat
Zaschrona

Diky MU, vyhrala ta lepsi varianta.

Reagovat
Busby babes

taky myslim...

Reagovat
Zaschrona

Koukam, ze podobny nazor ma i vic lidi u nas...

https://twitter.com/RonaldKoeman/status/835922823600357376

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Zaschrona

Ted je mnohem vetsi sance, ze 7. misto bude stacit na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nenapadlo

Reagovat
cristiano.K.

vždy mysli na to,že by Everton chtěl být aspon sedmý v lize. Uvidíme co na to Pulis

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

a jeste nedavno si myslel na top 4...

Reagovat
Zaschrona

Vsak na tom se nic nemeni, dokud je matematicka sance, tak i na titul.

Reagovat
Coutinho10

to ale jenom za predpokladu, ze podobna situace nastane i v FA Cupu (pokud se nepletu), ale rozhodne by to bylo zajimavejsi pro ligu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

tak pred tragédom Kloppom snád skončíte v tabuľke, či?

Reagovat
nani92

to kde kto

Reagovat
Zaschrona

Zadny tym s nazvem Klopp neznam. Nebo to uz jste se prejmenovali po nem?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
VanKun88

Reagovat
C-M@ster

OT: Borci, jsou někde vypsaný kurzy na obě poslední kola extraligy?

Na tipáču a fortuně jsem našel jen jedno a na bwin a bet365 jsem to nějak nenašel vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, mistr ve strilenich zbytečných golu No hate

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Depay dva góly a asistence, proč mě to jen nepřekvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to sranda liga?

Reagovat
Ligter

taky fakt, ale u nás vypadal, že by nedokázal dát ani to, co dal v sobotu McAuley

Reagovat
tony223

sranda liga? Ja mám PL rád, ale sorry, nehodnoť něco co neznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Noveau Chateaux mají o úrovni hráčů z Francie jisté (ne)oprávněné doměnky

Reagovat
tony223

Chateaux Noveau ale nehraje PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čemž má nemalou zásluhu hráčský materiál z Francie.

Reagovat
SunFells

Protože má ve zvyku zahrát jeden zápas z deseti?

Reagovat
niflheim

Proti 17. týmu ligy.

Reagovat
r.mrazik

on byl ty prvni zapasy dost tragickej ne? tedy i podle tech youtube sestrihu...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle youtube sestřihů se mi naopak líbil, na to že nic neodehrál a rozehrával se plus v novým týmu. Vytvářel šance a dokázal se i do nich dostat, já si myslím, že pro ně to je platná posila.

Reagovat
iamek

Jo. Prvni zapas, kde slusne zahral. 17 tym ligy no. Tohle mu to slo i u nas.

Reagovat
Busby babes

posledni 4 zapasy ma ale dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas, kdy nebyl na zabití. Proti úplně směšnýmu klubu. To je docela jeho klasika i u nás ale.

Reagovat
Ligter

já si snad vzpomenu tak Bruggy a Watford z loňský sezóny

Reagovat
CR7RONALDO

A Midtjyland

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no vidíš, tak se nakonec ten sranda zápas konal dneska

Reagovat
nani92

zápas som pozeral a prišiel som sa len vysmiať Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
vladis271

Kktko bezomna by si bol ako PAH bez PLH.

Reagovat
vladis271

Ja som zápas nevidel bol som v práci.

Reagovat
nani92

lucky bastard

Reagovat
vladis271

neboj sa, idem kuknúť, čo dnes na profile vyplodil súdruh Blaha. Treba tú náladičku dojebať dokonca.

Reagovat
vladis271

piče. To je skurvená boľševická buzna. Mal by sa pozret, či nemá pod posteľou amerického vojaka. A mohol by tam jedného nájsť s M16, nabitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Gareth Bale 11

Liverpool dnes šílený zápas prostě. A Leicester se asi konečně nakopl, alespoň dnes na to někteří vypadali.

Mahréz byl ale teda pořád solidně mimo, jsem zvědavej, jestli se vrátí někdy do formy z minulé sezón. Naopak Ndidi pro mě dnes obrovský překvapení, hrál opravdu super zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester zahral výborne, po starom a v najlepšej forme.

Reagovat
Zaschrona

1. Tak na co to Klopp hodi dneska? Ze bych zas mel pravdu?

2. Jasne potvrzeni toho, ze vyhodit Ranieriho bylo naprosto spravne rozhodnuti. Sentiment do manazerskych rozhodnuti nepatri. Kdyz trenera nechteji hraci, trener musi jit.

3. Jen tak mimochodem, Liverpool je nejhorsi tym v lize za rok 2017.

4. Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

*bod 3 je blbost, omlouvam se... hned 5 horsich klubu

Reagovat
Zaschrona

ale stejne je duvod to sem dat... pred dnesnim zapasem...

https://pbs.twimg.com/media/C5jKIR8WQAAQ6uf.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo o titul zimního krále

Reagovat
Zaschrona

Jsem na to sam hodne zvedavy. Vyhra by nas prakticky dotahla do skupiny bojujici o LM, plichta by nam porad ponechala sanci, prohra by uz znamenala zasadni problem. A pro vas taky celkem zasadni udrzet doma neporazitelnost. Uz jsme pomalu ve fazi, kdy je kazdy zapas nejdulezitejsi v sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda určitě nevnímám, ztrácet ještě bude každej. Možná pro vás se současnou formou a neformou Liverpoolu šance přiblížit se jim, abyste si to ještě nakonec rozdali o umístění. Ale taky se na ten zápas hodně těším.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja to vidim i na sanci poprat se o umisteni s vama, i kdyz jste uz dost daleko - na to ale realne sance jinak nez pres vyhru asi uz nevede, 6 bodu by bylo pripadne realne stahnutelne, 9 nebo 12 bodu by bylo 11 kol pred koncem hrozne moc.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsi to sem dal jen kvuli evertonu ...

Reagovat
bbbauch

3.

Reagovat
bbbauch

Mne to prislo divny

Reagovat
Taiger

A 5.?

Reagovat
Zaschrona

@BoringMilner: Just informed Jurgen that #KloppOut is trending in Liverpool. He said not now James. I said yes, it's trending now.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Sentiment nepatří ani do comishování.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

ví se kdy se budou hrát dohrávky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

wau. Anglictina pre zakladoskolaka este ujde

Reagovat
minoLFC

má 21/22

Reagovat
Neutron

aj tak to ma napicu

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers is so Underated coach. He Is Vetter than Klopp but he very young when train US. He has minimum experience. Comeback Homer Brendan :(

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ADM

Reagovat
RKBoy

"Czech NHL a football journalist."

ani v českej žurnalistike ho nechceli ,tak ho poslali otravovat sem.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
avicii

Uz sa nad tym ani nebudem rozculovat...snad ale Kloppovi dojde ze to cadto stavia na hracoch ktory ho svojmi vykonmi zradia .... prec s Lucasom, Lovrenom, Morenom ci Mignoletom..do zakladu aspon nove LB,CB, jeden dvaja zaloznici mozno brankar (uvidime co Karius) novy utocnik..keci o vyhadzove Kloppa miestnych ookotov su neni na mieste to su ozaj bludy kazdopadne neni bez chyb a snad sa z nich pouci..taly Brendan isiel tvrdohlavo a bez ziadnej sebareflexie..ta myslim Kloppovi nechyba...

Reagovat
Kucka

Konečně Foxes!

Ranieriho je mi líto, ale zase posledních cca 10 zápasů hráli totální bídu a šli vstříc sestupu, to chtělo nějaký řez nehledě na historii.

Reagovat
Coutinho10

Leicester podle predpokladu vyhral..novej impulz a hned to jde

Reagovat
GarethBaleCZ

https://www.youtube.com/watch?v=DoZVm2aVBRU

Shakespeare při výběru sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

z toho budu mít noční můry..

Reagovat
kvasha16

ty z tych Kobier alebo tie Kobry z toho borca?

Reagovat
Whitemedia

já z těch kober..

Reagovat
Free_player

z obou

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

ta facka v 2:14 respekt musi byt

Reagovat
SunFells

No do piče

Reagovat
TopinB

"HE BITCHSLAPPED A FUCKING SNAKE"

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

According to The Telepgraph's Matt Law, Arsene Wenger rejected a stunning offer from an unnamed club in China that would have converted him into the world's highest-paid manager, earning £30 million per year and twice as much as Pep Guardiola.

mohol zarobiť na staré kolená ešte

Reagovat
Tywin Lannister

tak pokud je to pravda

a o to vetsi sance ze nedejboze prodlouzi

Reagovat
smazaný uživatel

dalibuh, tak prodlouzi

Reagovat
Coutinho10

takova legenda nesmi koncit

Reagovat
Tywin Lannister

v tom jiste nebude ironie

Ne ja ho uznavam, udelal toho strasne moc, Jako manager je takrka buh. 16 let se bez vyjímky probojovávat do LM, zajištovat stabilní příjmy, kterými v průběhu let z valné části zaplatit stadion, zvýšení fanouškovské základny, prestiže klubu a pod...zktátka pro majitele top

jenže jako trenér to už delší dobu nezvládá, čpí furt na svým systému, drží si svoje koně, chyby ve střídání, neumí už tak reagovat na průběh zápasu, neudrží konstatní formu týmu apod..zkrátka dát mu čstý titul, místo ve vrcholovém managementu a nový trenér s novou tváří

Reagovat
Coutinho10

neni jako chapu, ze chcete zmenu, ale Wenger je proste klasa PL a tim je to jedinecny a nechci, aby to koncilo....skoda, ze se mu nepovedla ta LM aspon jednou...tedkom mate proste smulu na los a kdyz uz ne, tak jste to s Monacem podcenili...chtel bych videt jeste 1 pokus v playoff LM, kdy by ste hned nenarazili na Bayern nebo Barcelonu...kazdopadne PL podle me jen tak nevyhrajete ani s novym trenerem...stejne jako my mate proste nejaky pravidelny vypadky, takze dle miho by se ani po vymene trenera nic moc nezmenilo

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infernoqt

No. Pro obranu Liverpoolu ta prohra už jednou přijít musela. Ta vítězná šňůra byla celkem dlouhá.

Reagovat
13

Pořád se řeší konkrétní posty v obraně, brankář, křídla atd. Problémem je podle mě střed zálohy. Pokud chceme někdy vyhrát titul tak potřebujeme kvalitní hráče do středu zálohy. Místo toho tam máme x hráčů, kteří dopředu kreativní nejsou a dozadu jsou nedůrazní. Nevím proč se ustoupilo od modelu DM, u nás by to stále dávalo obrovský smysl, protože by tam v té záloze pak mohli vedle něj hrát dva útoční hráči. Takhle "umí všichni všechno" ale ve výsledku neumí dozadu nic -> obrana hoří a dopředu nic -> ofenzivní trojka se musí pro balony vracet.

Reagovat
vladis271

,(y)

Reagovat
Tywin Lannister

to je přesně ono, trenér by měl stavět herní systém na základě typologie hráčů, taky si myslim že by vám by ten systém s defenzivním záložníkem seděl líp, zatímco já osobně bych nejraději u Arsenali střed jako PSG nebo Real s 3 CM. Nejlíp udělat nějakej ten barter a vyměnit 1 Verrattiho za exkluzivní balíček 3 v1 Ozli + Walcott + Elneny

Záloha Verratti (Ramsey) - Santi (Jack) - Xhaka (Coq)...+ případně Ox. Už teď máme dost hráčů na 3 CM a přijít na úkor Ozila špičkové CM typu právě Verrattiho, Isca Kokeho nebo třeba Thiaga bych uvítal...plácnout se přes kapsu, odpovídající plat a vítej. Na toho lenochoda se už nemůžu dívat

Reagovat
smazaný uživatel

to by si PSG pomohlo ty voe , vyměnit jednoho top 3 CM světa za Mámvpičistu, Wheelcotta a EL Není ho

Reagovat
Hachim Mastour

Dostali by TOP 1 CAM sveta. Záloha Krychowiak,Pastore-Ozil by bola skvelá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl v ceně pro Ozila i bič, tak klidně i ano. Ale vypadá to, že ho Wenger od předchozího majitele taky nedostal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

záloha>obrana.

Hendo tam hraje dobře, Can kdyby tam hrál stejný počet zápasů jako Hendo, tak by kvalitu taky ukázal možná lepší. Zatímco Lovren,Lucas, Klavan nemají na základ v LFC co dělat a všichni tři o ten jeden post vedle Matipa bojují.

Reagovat
13

Nesouhlasím no, střed zálohy je nejdůležitější pro celou hru. Viz Barca vs PSG.

Reagovat
cristiano.K.

já ti jen říkám,že si s Hendem nebo Canem dokážu představit základní sestavu, zatímco s těma třema nýmandama nikoliv.

Reagovat
avicii

zaloha a obrana sa musia posilnit tam neni o com...

Reagovat
Kuba94

Brata co sa robi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp pujde.

Reagovat
vladis271

nepujde, ale FSG by mohli.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Zaschrona

Co ti na nich vadi?

Reagovat
Maresma

Bez větších investic do kádru to prostě nepůjde.

Reagovat
vladis271

nvm. Konkurencia okolo vynakladá peniaze na posily my nie. Majú prachy za TV práva. Nedávno tu bola aj štastika o tom, že LFC je v posledných 5(?) rokoch najlkepším tímom v zhodnocovaní svojich hráčov na prestupoch. Nvm presne ako to bolo.

Na druhú stranu do kádra dávajú minimum. Minulé letné okno sme skončili v pluse. Viac sme získali na prestupoch než sme vydali za hráčov. To je absolútne smiešne v dnešnej dobe. Jasné ich bussiness stratégia sedí, ale týmto smerom sa nikdy nepohneme ďalej.

Akýkoľvek tím prvej šestky v našej pozícii by mal brankára dávno vyriešeného. Lucas nemá čo v lkube hľadať dobré 3 roky, on tam v prvom rade nemal byť nikdy, ale ked už je nikdy nemal kariéru stráviť u nás. Preboha zistím, že je flop, tak sa ho zbavím a nie snažím sa v nom nájsť niečo čo v ňom nie je.

Ja som zvedavý na leto dvorný Goebelks spomínal, že príde 5 hráčov min. lenže myslím, že je to podmienené LM a aj odchodmi hráčov. Aj keby sme dali LM čomu už neverím šírka sa nevyrieši.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ale rozdil LM/EL v Anglii neni dneska uz nijak zasadni. Za postup do skupiny LM to je cca 40 milionu, za postup do sestnactifinale EL to je 20. Za semifinale LM melo City 84 milionu, vy loni za finale EL 38. Je to mnohem mensi rozdil nez v jinych zemich.

A teda neprijde mi, ze by to byl zas az takovy problem s nechuti investovat od vasich majitelu. Vsak si vem, ze od prichodu FSG mate net spend 157 milionu. Arsenal za tu dobu 188, Everton 55 milionu, Spurs dokonce -26 milionu. Platy mate taky na urovni ostatnich klubu kolem vas, dokonce i o dost vetsi nez EFC a Spurs. V tomhle moc problem nevidim. To spis kvalita naboru novych hracu, to souhlas.

Reagovat
fenixLFC

co ti za 5 (6?) rokov dava tych 30 mega. a porovnavas to s timom ktorému su neinvesticie do kadra vycitane kazdorocne, s chudobných susedom a s totenhamom ktory jediny je porovnatelny, to je fakt. lenze my sa nemozme merat s arsenalom, kedze im ,,staci" zostat na mieste kde su, my sa musíme posunut dopredu nie zostat na rovnakom mieste

Reagovat
Zaschrona

No, zas je pravda, ze vas chudy soused letos ma net spend o 28 milionu vetsi, Spurs o 34 a Arsenal o 87. Takze pokud by tohle byl trend, tak jeste muzete byt za srovnani s Arsenalem radi.

Reagovat
cristiano.K.

"lenze my sa nemozme merat s arsenalom" co bychom dali za to,abychom se mohli s Arsenalem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

ved prave a to aj pisem dalej...vydavame porovnatelne ceny lenze oni su stvrti a my 6....ked sa chcem posunut vyssie tak to takto nejde

Reagovat
icemike

Dvojnasobky a vice je malý rozdíl?

Reagovat
Zaschrona

Jeste nedavno ten rozdil byl mnohem vetsi. A v Anglii je nejmensi ze vsech zemi v Evrope.

Reagovat
Busby babes

ale tech hracu jste neprivedli malo. Matip, Klavan, Wijnaldum, Mane, Karius. Pokud to pak nefunguje, tak to jde asi docela za Kloppem, ne? Nebo mu je privedla ta vase komise a on je nechtel?

Reagovat
vodka

+Grujič. Jenomže je rozdíl, jestli si přivedeš Klavana jako backup, který backup vždycky bude, případně někoho, kdo bude dlouhodobě bojovat o sestavu.

Reagovat
kiwwi

Z týchto piatich co vymenoval Busby sú štyria takí ktorí by mali bojovať o základ a jediný Klavan je jasný backup... To neni zrovna málo

Problém je, že Liverpool nedokáže dotiahnuť top hráčov... Jednak nieje pre tých hráčov atraktívny, v druhom rade ich manažér nie je zástancom takých nákupov a v treťom rade ich majitelia tiež vyznávajú taktiku kvantita >kvalita

Reagovat
vodka

jo, ale jde spíš o to, že ten kádr je moc úzký a jakmile vypadne někdo z té čtyřky Mané/Firmino/Coutinho/Lallana, tak mají po prdeli. třeba Matip, Mané, Wijnaldum se docela povedli (u Wijnalduma teda je ta cena vysoká, ale mně se zatím docela líbil). A ono s těma top hráčama je to těžko, těch už mělo být XY nejenom u LFC, ale pak se neprosadili, naproti tomu pak máš třeba příklad Coutinha, který přišel relativně za drobné, ale top hráč se z něho stal.

Reagovat
kiwwi

Lenže to už je chyba len a len manažéra ze si taký úzky káder nechal... Navyše hrajú len 1 súťaž, tam sa žiadne výhovorky nechytaju

Reagovat
cristiano.K.

"problém je, že Liverpool nedokáže dotiahnuť top hráčov... Jednak nieje pre tých hráčov atraktívny,"

Proč jsme tedy dotáhli Maného,dříve Firmina. Hráči k nám jdou. Akorát nechceme kupovat hráče nad 50 mega.

Reagovat
vladis271

do tohto s ním nechoď

Reagovat
kiwwi

Firmino ani Mane niesu top hraci

Reagovat
smazaný uživatel

V dobe prestupu se tak asi nebrali. Ale Mane topka je. Uz nekolik sezon to dokazuje v PL, ted uz i v dostatecne velkym klubu.

Reagovat
kiwwi

tak bavime sa o prestupe, cize v case prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

tak napsal jsi přítomnej čas, ale v minulym čase je to bez debaty

Reagovat
cristiano.K.

nemám dalších otázek. Miky u Vás tím pádem taky není topka na svém postu, teda za mě by byl, ale u tebe být nemůže, když si napsal to co si napsal.

Reagovat
kiwwi

jasne ze Miky je topka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Teďka jsou ty přestupy/nepřestupy vinou komise, před Kloppem to byla vina manažerů..

Reagovat
nani92

Reagovat
avicii

podla mna su tie prestupy asi najlepsie co pamatam za roky u LFC, samozrejme aj ked latka bola velmi nizko..ako hovorim, problem je len ze ich malo byt viac, a niektorych hracov kupenych este pred Kloppom sa treba zbavit a snad to Kloppovi dochadza..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

dost evidentně je to fifty fifty.

Reagovat
avicii

prislo ich dost, ale zrovna tyto hraci niesu taky problem, skvor naopak, co prisli viac ci menej vyhovuju (zatial okrem Kariusa)...problem je v tom ze je tam este odpad ktory treba nahradit ( to je 4-5 hracov) plus ten kader je uzky tak ci tak, takze knim este dalsi aspon 3 hraci...

Reagovat
nani92

Príde Albrighton

Reagovat
Miguel19

Shu Yuhui, majitel Tianjin Quanjian: „Teoreticky vzato, nemáme na přestupy stanoven žádný limit. Můžeme se zaměřit na kteréhokoliv hráče chceme. Některé přestupové cíle se však k nám opakovaně zdráhají přestoupit. Loni jsme se pokusili přivést Alexandre Pata, který ale odmítl, protože jsme v té době ještě stále hráli druhou ligu. Přišel až po tom, co jsme postoupili. Také jsme oslovili Diega Costu a další hvězdy. Uvidíme, kdo se k nám v létě připojí, ale mohu vás ujistit, že naše nové posily budou na stejné úrovni jako Costa.“

To bude super léto..

Reagovat
Zaschrona

Krasne videt, k cemu presne je FFP.

Reagovat
Mastný Chobot

čo má FFP spoločné s Čínou?

Reagovat
nani92

že toto by si mohli v Europe urobiť PSG či City, ale nemôžu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to mohl myslet tak, ze cina nema zadne omezeni, a tak muzeskupovat za kolik chce, ,coz muze vest ke zhorseni kvality evr. soutezi. zajimave, jak se na to da pohlizet z vicero uhlu, kdyz se clovek dostatecne nevyjadri

Reagovat
nani92

a ako tomu akože má zabrániť FFP?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak prave o tom pisu

Zaschrona

28.02.2017 00:02

Krasne videt, k cemu presne je FFP.

mohl to myslet tak, ze jde krasne videt ze FFP je k nicemu, kdyz nefunguje i v cine (to je ten 1. pohled)

Ten 2. je ten tvuj

Reagovat
smazaný uživatel

ja vlastne ani nekomentoval FFP,ale to, ze na zaschuv nazor je vice moznych pohledu

Reagovat
nani92

Ok

Reagovat
Mastný Chobot

však ale čo má FFP spoločné s tým, že Číňania si (zatiaľ) žiadnu takú brzdu nezaviedli? FFP je teoreticky správna vec a že jej absencia v Číne je jej chyba môže napísať len niekto s dosť pre mňa pomýleným videním súvislostí.

Reagovat
smazaný uživatel

viz nahore

Reagovat
Zaschrona

Jak pisou niz nani i Manny. UEFA zabetonovala jakekoliv moznosti velkych investic do hracu, logickym vysledkem pak je, ze Cina v tomhle ma zasadni vyhodu, ktere naplno vyuziva a bude vyuzivat.

A abych reagoval na to, co pises niz - podle me FFP neni spravna vec. Co umoznuje, tak to je zabetonovani pozic soucasnym velkoklubum. Dalsi nova Chelsea nebo Man City dneska muze rust mnohem, mnohem pomaleji, i kdyz k tomu neni zadny duvod, protoze maji jasne pozitivni vliv na kvalitu a rozvoj fotbalu. Evropa sama nesmyslne vyklizi pozice, nejen ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

nani i Manny kluci do nepohody

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

2 týždne dozadu som písal, že hráči sú vyšťavený a ďalšie sústredenie miesto oddychu im to ešte zhorší. K tomu Kloppov výber zostavy. Na tích špekuláciách o vzbure hráčov Leicestru asi tiež niečo bude. Tá Top 4 ide pomaly do hája.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

co je ty píčo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak je teda Liverpool stale kandidat na titul, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je starsi jak sama PL

Reagovat
Free_player

jj jedou na titul

Reagovat
ratusek

V prosinci to byla tutovka. Jako u Arsenalu. Navíc s géniusem Kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Brexit, Trump, Ranieri a teraz toto. Chudák Klopp, jeho svet sa mu zrúca pred očami.

Reagovat
kiwwi

Simon Mignolet: "Back in the day, if you could stop Luis, you had a chance against Liverpool but now you have to face a whole team playing for each other and I guess that’s a lot harder. Now the danger comes from the strength and unity of the squad."

OK bro...

A niečo pre milovníkov týchto porovnaní

After 55 Premier League games as Liverpool manager: Brendan Rodgers 97 points - Jurgen Klopp 94 points.

https://twitter.com/ConorPacKelly/status/836335261646729216

Reagovat
Azazelo RD

Brendan si evidentně maže Kloppeládu na chleba.

Reagovat
Busby babes

a porad horsi nez Moyes...

Reagovat
minoLFC

Rodgers mal Suareza

Reagovat
kiwwi

Mignolet disagrees

Reagovat
Switchback

Mignolet to řekl někdy teď nebo je to starší?

Reagovat
kiwwi

Vraj niekedy v Januári

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

A v Celticu má koho?

Reagovat
fff

Okolo seba skotsku ligu .

Reagovat
nani92

Tak jasné, ale zas tam je úplný kráľ a ani v tej Lm to nebolo až tak márne..A Klopp za ten rok až taký markantný progres neurobil, čiže by ste sa mu mali ospravedlniť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

no podla poctu katolikov na meter stvorcovi tam musi mat Boha

Reagovat
nani92

Ty budeš asi stvorcovi protestant ze?

Reagovat
Lacko_Boh

fú tak to mi dobre zajebalo. Brr, až ma striaslo. Už som dlho nemal hrubicu.

Reagovat
Lacko_Boh

nemôžeš mať hrubicu ak nebudeš písať

https://i.imgflip.com/1j1eul.jpg

zbohom

Reagovat
vladis271

nech ti nejebe

Reagovat
nani92

dik, že máš starosť

Reagovat
vladis271

aj ked si kokot, si len semikkt. Si posledná trocha nádeje na sranda diskusiu čo tu medzu mufanmi po odchode Paľka ostala.

Reagovat
Lacko_Boh

Swarley nič? WTF, najvtipnejší Čech na EF, s prehľadom.

Reagovat
vladis271

bol niekedy. Teraz rozhodne nie je. Často to silí a vyznieva to strašne trápne. Jasne, že občas trafí ale to zaniká medzi kopu pičovín čo píše. Zlomil sa niekedy okolo Moyesa.

Reagovat
Lacko_Boh

No tak tu ku konsenzu žiaľ nedôjdeme. Zrejme je problém v tvojej perspektíve. Z pohľadu fanúšika najlepšieho londýnskeho tímu, sú pre mňa Bedřichove (Swarley) komenty cream della cream.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

a že je Chelsea bordel a největší zlo v anglickém fotbale píšu celou kariéru na EF...dřív možná ještě víc než teď, takže není potřeba být hned uraženej...

Reagovat
Swarley

dřív tu taky nebyla taková kupa sraček, to se pak těžko normálně diskutuje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

podal som 2 tiketiky ze Lester vyhra a ze vardy da 2+ golov...dikes ale teraz spat na zapas ten pool strasne nevyrovnane vykony ja som strasne zvedavy na sobotny zapas proti guners tam si myslim ze to bude hop alebo trop ( goo gooners ) Lester hral moc dobre zial asi pre toto vyhrali minule titul aj ked to proste strovit neviem.. no tak polozasluzene treba mat aj stastie. Uvidíme sobotu

Reagovat
sk333

Super, že Leicester vyhral. Škoda by bola, keby vypadli. U nich som si špeciálne všímal hráča číslo 25 Ndidiho. Má byť náhradou za Kanteho. Myslím, že po Vardym bol druhý najlepší hráč domácich. Bol rýchly, dôrazný v súbojoch, solídny v rozohrávke a skvelý vo vzduchu. Inak výborný zápas

Reagovat
blade115

Výborně, Foxes. Ale hlavně že vyhodit Ranieriho byla chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Zas bojovali jeden za druhýho a spousta hráčů se konečně probralo, například Fuchs nebo Drinkwater. I ten Jamie lítal jak blázen.

Asi bylo potřeba nasadit Okazakiho a nervat tam línýho Musu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa je nejhorsi hrac PL

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím. Ale někdy je línej na krok. A když hra Leicesteru těžila z toho, že bojuje jeden za druhýho a ten borec tam cupital jak Ozil, tak to dobrý nebylo.

Jak začne hrát jak ze začátku přípravy, tak to bude dobrý.

Reagovat
Harakan

Jsou to kurvy a normálně ho vyštípali. Najednou to jde, rvát se o každej balón a makat 90 minut. Předtím na to úplně mrdali.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
kylo ren

VLADO271 TVUJ LOOSERPOOL JE K SMICHU

Reagovat
cristiano.K.

Před sezonou jsem psal, že ten kádr víc než na šesté místo nemá. Včera začali hrát až když dostali tři goly. Já fakt nevím, proč se neinvestovalo po tom snovým startu do posil v zimě. To druhé místo v prosinci byla pohádka, tak si asi vedení dál myslelo,že to dál pude samo. A ono světe div se to bez Maného, Matipa nešlo a samozřejmě i psychika šla dolu.

Reagovat
kylo ren

Tak třeba příští sezonu noooo

Reagovat
tony223

nakupovat v lednu není snadné. Ceny hráčů jsou mnohem vyšší. Tam se to spíš mělo řešit v létě. Úpřimně nevím proč Klopp přivedl hráče jako Klavan, proč tam drží hráče jako Lucas nebo Moreno. A vůbec proč to zkouší s mladíky kteří na to nemají. Je sice hezké, že dáva šanci mladým Britům, ale celý systém mládeže je v Anglii ve sračkách a ti hráči na to prostě nemají.

Reagovat
Kowe

nevim no, nejlepší posily do LFC v posledních letech přišly v zimě. K tomu očividně můžou přestupovat i hráči jako Draxler..

Reagovat
tony223

ano, ale Draxler přestoupil do týmu, který hraje LM. Navíc za €35. Do Anglie by šel podle mě za víc. Ono nalejme si čistého vína, Liverpool není destinace pro top hráče. V Anglii je takových týmů momentálně hodně málo. Navíc i ten skauting je poslední dobou mizerný. Peníze ničí Premier League a FA s tím nemůže nic dělat. Neexistují juniorské soutěže, které by měly kvalitu, hráči mají astronomické platy, týmy utrácí desítky miliónů za hráče, kteří by jinde přestupovali za třetinovou sumu.. Je mi to moc líto. O to víc, když na Facebooku čtu diskuze, kde se fanoušci Anglického fotbalu a Angličani smějou týmům z BL, La Liga nebo Ligue 1 a nazývají tyto soutěže Sunday Leagues nebo soutěže jednoho týmu. Mrzí mě, čeho jsme svědky v Anglickém fotbale...

Reagovat
cristiano.K.

mě nevadí,že přivedl třeba Klavana, ten je jasná čtyřka. Mě vadí,že nepřitáhli pořádného stopera už v létě a klidně ted v zimě. Nakupovat se dá. Vedení/Klopp to nevyhodnotili dobře a tím riskují zahození celé sezony, je to až k neuvěření, protože tohle se šíleně podcenilo.

Reagovat
avicii

musime robit nieco s kadrom inak nas neposunie ziaden trener na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

podobný jak naše obrana

Reagovat
sk333

Teraz som čítal fórum stránku Leicesteru a veľká chvála na výkon Wilfreda Ndidiho. Toho hráča si treba všímať. Ak bude podávať výkony ako včera proti Liverpoolu, tak u foxes dlho neostane. Má potenciál patriť medzi najlepších defenzívnych záložníkov na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase prrr po jednom povedeným zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel, jen 6 minutovej sestrih...On hral "Kanteho"?

Reagovat
Gareth Bale 11

Včera hrál vážně báječný, záloze totálně kraloval, ale uvidí se v dalších zápasech.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp Lucas

Reagovat
REPLIKATOR

8 Fact Football‏ @8Fact_Footballl 2 hod.před 2 hodinami

Lucas Leiva failed to win a single aerial duel against Jamie Vardy during his time on the pitch.

4 attempted

4 lost

Reagovat
fff

Vyzera to zle, zle tato sezona . Ta prva polka bola fakt mensi zazrak.

Klopp veri v trening a zlepsovanie hracov, to je fajn. Ale je asi rozdiel, ci v Dortmunde treningom zlepsoval Lewandowskeho a Gotzeho a u nas Lucas a pod.Treba investovat skratka, ci uz vedenie nechce dat peniaze alebo Klopp je tvrdohlavy, ze nechce tolko minat neviem,, ale kazdopadne bez toho sa neposunieme.

Reagovat
Nikikrew

V tom minani mi teda docela pripomina Wengera

Vy mate ale sialene uzky kader, na lavicke nemate az taku kvalitu. Mladici co dostali priestor sa moc neukazali a pri vypadnuti Maneho alebo Coutinha mate problem. Cez leto musite spravit cistku a kupit 3-4 hracov ak chcete hrat o titul, resp. LM.

Tesim sa na zapas u vas, remizka by bola asi ideal nakolko nevieme hrat dobre pod presingom

Reagovat
Hachim Mastour

Však 2 minulé zápasy nám dali lucky gól v posledných minútach.

Reagovat
Kowe

Potřebuje k sobě nějakýho Zorca, Monchiho nebo podobnýho kvalitního GM, kterej nebude mít takový citový vazby na hráče a nebude furt jen věřit, že pozitivním přistupem se dožene nedostatek talentu.

Reagovat
nani92

Aj krok dozadu je posun

Reagovat
vladis271

Tam je iný problém. V ambíciách to nie je, to Ivan trepe dve na tri. Ide o platy. Klopp má záujem o správnych hráčov. Costa čo šiel do Číny, Mkhitrajn, Draxler, Pulišič (ešte do obrany by to chcelo meno). Lenže potom príde otázka platov a tam sa to veľmi často dosere, potom tlačovka a omáčky okolo toho, že hráč musí do LFC chcieť nesmie mu ísť len o peniaze, takých nechceme a blablabla...... koľko je takých hráčov? fanúšikov klubov? A toto nie je o LFC ak by MU, CFC City ponúkalo naše platy tiwež Hazardov a Pogbov neprivedú. Dnešní hráči sú profíci a chcú byť zaplatení, neprídu do klubu ked vedia, že inde v EU dostanú o 50 litrov týždenne viac.

Reagovat
avicii

myslis Texiera a nie Costa...?

Reagovat
vladis271

Len doplním. Draxler čo teraz hviezdi v PSG mohol byť od zimy (?) u nás. Ale nedohodli sme sa na plate.

Reagovat
kiwwi

podla nejakych zdrojov (nic moc kvalita, ale nikto lepsi o tom nereportuje) ma brat Draxler v PSG 9m eur rocne, co je cca 145k libier tyzdenne

na tomto ste sa nevedeli dohodnut? Nebud smiesny Vlado...ten hrac do Liverpoolu proste nechcel

Reagovat
tony223

tak tak.. naprostý souhlas.

Reagovat
bbbauch

benteke dostal podobne, milner taky a u draxlera to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

On tohle bude spíš ten důvod, než platy. Např. do Tottenhamu, který hráče taky nepřeplácí, dobří fotbalisté chodí. Ale klub, který je mimo Londýn a navíc bez LM, to má dneska na přestupovém trhu těžké. Na nějakou historii ti dnešní hráči serou.

Reagovat
vladis271

no a? A potom príde MU a tie nehorázne platy im dá (netvrdím, že máme ísť až do takých vecí ako DiMária). Ale opakujem ak by MU dávali platy ako my tých hráčov nemajú.

Reagovat
kiwwi

ked chces top kvalitu, nemozes dat Milnerovi, Lallanovi alebo Sturridgovi 120k a potom skudlit pri Draxlerovi ktory chce len o nieco viac...tak to proste chodi Vlado

ak si Klopp vybral cestu, ze si tie hviezdy urobi sam a az potom im da odpovedajuce platy, tak budis, ale potom nemozete plakat, ale musite to bud akceptovat, alebo vykopnut Kloppa

Reagovat
vladis271

Zas neporovnávajme platy hráčov na súčasnú formu, ok? To by sme im nedali ani 50. Ked Studge podpisoval bol v inej forme ako teraz. Ktovie či by podpísal zannižšie. Ale chyba asi bola tak takému IP také peniaze. Lallana detto. Teraz sa donho pekne kope, ale to že prvú časť sezóny to bol najlepší anglický hráč v lige si zabudol?

Reagovat
kiwwi

bohuzial nezabudol...ako fanusik Albionu sa doteraz strhavam zo sna

Reagovat
vladis271

tak sa podakuj aj hráčom čo Albionu dodávate vy, že toho "tragéda" nedokážu prekonať.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

tak ja bych rekl, ze neni problem to, ze ma Lallana nebo Studg 120, ale ze pak tomu Draxlerovi nedate tech 140 nebo kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel mať talentovaných hráčov, z ktorých by sa dali urobiť hviezdy.

Reagovat
vladis271

ja sa bojím uňho jednej veci. Aby nepodľahol dojmu, že ak ich našiel v BVB nájde ich aj u nás. Ibe, či Origi sú príklady za všetko. Ak hráčo na to nemajú tak ich nevytvoríš.

Reagovat
smazaný uživatel

treba nakúpiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe je sráč, Origi na to pod Kloppem má.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Asi z něj nebude novej Lewandowski, ale hodit se může. Ta jeho forma ke konci minulý sezony byla skvělá.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

tak to zase nie je pravda, pozri sa na nas

Reagovat
spider_8

Taky se pozri jaké platy dáváte. Navíc vy jste specifický případ, pořád jedna z největších fotbalových značek a asi každý očekává, že se okamžitě znovu zapojíte do boje o tituly. O Liverpoolu už bych si tím nebyl tak jistý.

Reagovat
kiwwi

no ja som len reagoval na tvoje mimo Londyn a bez LM

Reagovat
Busby babes

a jake hrace mas na mysli, kteri do Tottace prisli? Lamela? kterej sel z Italie, kde takove platy nejsou a zas takovou hvezdou nebyl? Zbytek, kteri je ted tahnou rozhodne nebyli v dobe prestupu hvezdy nebo jsou to odchovanci... Prijde mi, ze posledni takovej hrac byl van der Vaart, mozna Soldado.

Reagovat
spider_8

Eriksen, Lloris, Vertonghen nebo i třeba Paulinho. To byli hráči, které chtělo hodně klubů a přesto si nakonec vybrali Tottenham. Naopak Liverpool už většinou jen vybírá zbytky po ostatních a kádr podle toho vypadá.

Reagovat
Busby babes

ani jeden z nich nebyli nijak velke hvezdy v dobre prestupu imho.

Reagovat
spider_8

Lloris byl, navíc to ještě neznamená, že o ně nebyl velký zájem. Třeba Eriksen se obecně považoval za budoucí hvězdu.

Reagovat
kiwwi

zaujem byt velky mohol, ale nemuseli sa onho realne zaujimat vacsie kluby ako Spurs

Reagovat
vladis271

a tvoje zdroje sú aké? Aj Lalanovi ste to mnohí malovali nevm aký plat a nakoniec dostal 110. Coutinho má 150 a to je najviac. Preboha ved Suárez, Suárez !!! mal 170. Proste 150 je nejaká magická vecička cez ktorú sa nám nechce. A verím tomu, že Draxlerovi sme to fakt dať nechceli ako prichádzajúcemu hráčovi. Prečo by Klopp spomínal peniaze pri Draxlerovi?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Však ale o to jde, samozřejmě, že když mu nabídnem stejně jak PSG, tak si nevybere nás. Proto je jedinou šancí nálakat na opravdu luxusní plat, viz třeba vy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

a je to logicky. ono se na ty hrace plive, jako ze jdou po penezich. ale tezko muzou kluby vydelavat porad vic a vic penez a chtit platit hracum stejne penize jako par let zpatky. Proste hraci vidi, jake jsou prijmy v PL a chteji svuj podil.

Reagovat
cristiano.K.

a ty si myslíš,že kdyby mu dali stejnou nabídku PSG a MU, tak že by si vybral aktuálně vás?

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, to mi nepride ako uplne nerealne.

Reagovat
cristiano.K.

bavím o přestup v létě nebo ted v zimě. Pokud MU dají LM, tak to bude fifty fifty, ale v obou uplynulých přestupákách by se jim vysmál.

Reagovat
r.mrazik

Tak ještě že to tak nebrali Pogba s Henrikem

Reagovat
smazaný uživatel

To jim nevysvětlíš.

Reagovat
cristiano.K.

Pogba s Mikem měli nabídku od PSG?

Reagovat
r.mrazik

nene...nikdo jiny je urcite nechtel...

Reagovat
cristiano.K.

porovnávám tu dva kluby, co tu zkoušíš?

Reagovat
r.mrazik

ale nic...jen dal pokracuj

Reagovat
kiwwi

jak Pogba, tak aj Raiola povedali, ze odmietli Real aj Barcu...co mas dalej?

Reagovat
kiwwi

je to kludne mozne...on od nich dokonca top hrac siel k nam a to tam mal vysostne postavenie, top vyplatu a LM

Reagovat
Busby babes

nekteri by dali prednost PSG, nekteri nam.

Reagovat
Busby babes

jo a Zlatan...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že nechtěl, ale prostě jasně upřednostňoval PSG, proto o něj Klopp nějak nezabojoval. Navíc podle francouzských novinářů/zdrojů má snad maximálně 100 tisíc liber, takže o penězích to asi nebylo.

Reagovat
pingla

Reagovat
Bayern +

presne tak

Reagovat
Lacko_Boh

rozdiel je v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris 12m

Walker 3m

Dier 4m

Alderwiereld 15m

Verts 10m

Rose 1m

Wanyama 11m

Dembele 15m

Alli 5m

Eriksen 10m

Kane HG

Total: 67m

Řekl bych slušný protiargument na Swarlosovo Money Talks.

Jasně, na lávce máme Sissoka za 35, Lamelu za 27, Sona za 27 a Janssena za 22, kteří to hodně zkreslují. Dobrý mladý tým je ale podle mě schopen seskládat kterýkoliv celek z PL.

Reagovat
Svatej

wow, za tu cenu máš Torrese a nějaký drobný nebo Pogbu bez kadeřníka

Reagovat
bbbauch

To je pekny, ale Swarley mluvil spis o penezich ve vztahu k trofejim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ve vztahu k titulu. Což pro mě znamená mít dlouhodobě konkurenceschopný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Který má Tottenham v tuhle chvíli kvalitnější než United a přesto stál zlomek ceny...

Reagovat
vladis271

Z prvej šestky tímov v lige na mňa robíte už 2. rok najlepší dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

No on má bbbauch pravdu v tom, že je to trochu k hovnu bez trofeje. Ale zas trofej se dá vyhrát i s napiču fotbalem a s týmem plým mrdek. To já se radši podívám na to jak hrají Spurs dobrý fotbal s hráčema co jsou mi sympatičtí i když to vždycky v rozhodující chvíli dojebou. Spursy way.

Reagovat
kvasha16

nebyvala to Gunners way?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

no to teda nema, akurat je lepsie zohraty

Reagovat
mul

podla mna podobna kvalita momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je rozhodně lepší, na každém postu zvlášť, dohromady, dopředu, dozadu, jak chceš. Gólmanio jsou na stejné úrovni, ok De Gea je asi o chlup lepší a je i mladší. Za Huga bych ho ale stejně neměnil, protože Hugo nám aspoň nezdrhá. Střed zálohy válcuje Victor, tak dobré DMko nemáte. Herrera je o dost jiné CMko než Dembelé, tak se mi těžko hodnotí kdo z nich je lepší. No každopádně je mladší, tak z něj může být lepší fotbalista. Mata je lepší než Eriksen, Pogba má větší jméno než Alli, ale zatím toho v Anglii neukázal tolik co Dele. Hráč jako Miky nám chybí, toho vám závidím hodně. Ibra je super, ale na jak dlouho? Kvalitativně s Kanem teďka tak na stejno. Suma sumárum, dopředu máte kvalitu větší, ale ten rozdíl rozhodně nepřeváží ten rozdíl směrem dozadu. I kdybych řekl že je to na stejno, tak je to z vaší strany s těma investicema neskutečný provar a od Spurs heroický výkon. A ne, celé tohle není o měření kdo má větší péro. Jen jsem chtěl poukázat, že kurva dobrý tým se dá poskládat i bez masivních investic. A ani Griezman z vás neudělá mašínu, se kterou nebudem schopni v příští sezóně držet krok.

Reagovat
Hachim Mastour

Mata je lepší než Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za článek, pak si ho přečtu. Jako já Matu poslední dobou až tak nesleduoval, ale Eriksen prostě zatím nezahrál jedinou sezónu vcelku v té svojí Top formě. Ostatně on má jenom dva módy: naprostý bůh, ve kterém je zrovna teď a naprosto neviditelný, ve kterém se plácal téměř do vánoc. Já jsem strašně rád, že ho máme a neměnil bych ho, ale ta konzistence mu zatím do těch úplně nejlepších AMek chybí.

Reagovat
Busby babes

Střed zálohy válcuje Victor, tak dobré DMko nemáte.. ehm. Carrick.

A s tou obranou nesouhlasim. mate lepsi LB, protoze nam tam nejak nehraje Shaw. ale jinak je to tak vyrovnane. Plus teda DDG>> Lloris. Ale jste vic sehrani. uvidime ted konec sezony, jelikoz uz jste venku z poharu, cekal bych, ze ligu zvladnete lepe nez my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nemá kvalitnější tým než Manchester.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitnější

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

a co jste s tím vyhráli jestli se teda můžu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jsem se už vyjádřil výš.

Reagovat
Mimalu

ideální základní 11 máte poskládanou nejlíp z PL

Reagovat
kiwwi

zakladna 11 nevyhrava titul, o tom by vedel najlepsie porozpravat Fergie

Reagovat
Mimalu

no záleží, když máš kvalitní základ, tak se sezóna dá odehrát s menšími změnami v nějakém rozumně malém počtu. U nich fakt letos to chtělo jen malilinko širší kádr, trochu toho štěstí a byli by na tom ještě líp než letos

Reagovat
kiwwi

nedas ligu aj europu + dajme tomu solidne odohrat jeden domaci pohar s jednou dobrou zakladnou 11

aj ta Chelsea by na tom bola inac keby hrala europu...

Tottenham to proste na titul neda, v europe to dokurvili jak sa len dalo, z ligoveho pohara vypadli v osemfinale...o com sa tu bavime, vsak nedosiahli (a pravdepodobne ani nedosiahnu) absolutne nic

Reagovat
Mimalu

tak Kohout psal a týmu čistě ve vztahu k titulu a ne k dalším pohárům. A úplně nesouhlasím že s omezenou šířkou kádru nemůžeš dát titul i když hraješ víc soutěží viz prakticky všechny Mourinhovi tituly v Chelsea. Bavíme se o tom, že Tottenham má nejlépe poskládaný základ v lize což už je hodně silný předpoklad a při správném doplnění mohou pomýšlet nejvýše...

Reagovat
smazaný uživatel

Evropu jsme dokurvili především díky Wembley, kde hrajeme dlouhodobě úplně na piču. Tak o čom sa tady bavíme. O naší neschopnosti vyhrát pohár se nemusíme bavit, deset let mluví samo za sebe. Ale proč jste za náma už kolik 4 sezóny v řadě, když v lize potřebuješ ten kádr nejširší a vy ho máte kvalitnější?

Reagovat
kiwwi

sme za vami DRUHU sezonu v rade a niesme na konci...ide o to ze my sme boli 3 roky v krize a aj tak sme vyhrali 2 trofeje (+2x superpohar) a uhrali v europe viac ako vy

nemate ten vas "superkader" podlozeny vysledkami, nemame sa fakt o com bavit

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt, vy byli v první Pochově sezón'e před náma Paměť klame...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mluví o superkáderi? Já mluvím o tom, že je v klidu konkurenceschopný a ta základní jedenáctka stála půl Pogby. Jinými slovy, není potřeba vyhodit 300mega za přestupák, abys poskládal kvalitní tým. Samozřejmě to těch 300mega dost zjednoduší...

Reagovat
kiwwi

Rozprava sa o ňom ako o najlepšom najlepšom kádri v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Já o něm mluvím jako o nejlepším kádru? Ti jebe? Však jsem jen postavil náš a váš kádr proti sobě, abych ukázal, že nepotřebuješ půl miliardy liber abys poskládal kvalitní tým. Jinak řečeno, tým podobné kvality se dá postavit za zlomek takové cifry, co jste do toho napumpovali vy, City, Chelsea a potažmo i Liverpool, který navíc je tou kvalitou celkem jasně pod Spurs.

Reagovat
kiwwi

Rozpráva sa neznamená ty rozprávaš... Kazdopadne mne je tvoja pointa jasná, len vravím že ono to také jednoduché nebude, pretože vy zatiaľ konkurujete len naoko. Začínate sa správať ako Arsenal - ktorý aspoň sem tam nejaký pohár vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jsme se s tím jaké jméno máme, jaký máme rozpočet a při největší investici v klubové historii dotáhli na Arsenal, tak to není vůbec zlé. Já netvrdím, že ten titul v blízké době uhrajeme, ale ta šance je největší za pár dekád. A ano, nějaký pohár jsme měli vyhrát už dávno, je to ostuda.

Reagovat
Busby babes

no uprimne, rekl bych, ze tezite z toho, ze mate ted dobrou generaci mladych hracu a to se taky uz nemusi opakovat. Neco jak nase class 92, ti nas taky nestali nic

Jak si i sam zminil mate tam i drahe hrace, kteri ovsem moc nehrajou. Nebo treba 100 mega za Bale jste utratili tak, ze z tech hracu za rok a pul byl v klubu jen Lamela. a to na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ten příklad s Bale jenom dokazuje co říkám. Můžeš utratit pytel peněz a hovno z toho. A taky můžeš kupovat a vychovávat vlastní talenty. A jasně, to není cesta, kterou získáš úspěch okamžitě. I když to co se povedlo Pochovi je prostě masterpiece.

Reagovat
Busby babes

ja taky nerikam, ze to delate spatne. jen vam zatim chybi finalni vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

To ví každý.

Reagovat
smazaný uživatel

A že se to nemusí opakovat? Nemusí, ale existují příklady kde to tak funguje dlouhodobě. Jeden za všechny je Porto. Akorát, já bych si to u nás představoval bez těch prodejů...

Reagovat
pingla

Kvalitou hracu jsme porad pred vami, herne a vysledkove vsak ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris = De Gea

Walker > Valencia

Alderweireld > Baily

Vertonghen > Smalling

Rose > Rojo

Dier > Fellaini

Wanyama < Mchitarjan (nevím koho tam dát )

Dembele > Herrera

Eriksen > Mata

Alli > Pogba

Kane = Ibra

To ale nic neznamená. Pod Mourinhovým striktním fotbalem dokáží být dobře sehraní a hlavně mají mnohem lepší lavičku než my, takže si můžou dovolit víc rotovat.

Reagovat
kiwwi

WTF did I just see

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Nejhorší na tom je, že ty to fakt myslíš vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nadhoď něco, co se ti nezdá a můžeme to seriózně prodiskutovat.

Reagovat
Miguel19

Třeba se mi nezdá ten Fellaini..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tuto sezonu je Dier slabší, nastupuje víceméně jako takový lepič sestavy, kde je zrovna potřeba. Největší chybu si vyžral v utkání proti Liverpoolu, ovšem Fellaini měl taky svoje šílené chvíle, ještě teď si pamatuju ten hon na něj, jaký mufánci předváděli, něco neskutečného. Pravda, zlepšil se a hraje více ofenzivně než Dier, dokáže být v útoku platný, i když ne moc. Když se nad tím zamyslím, o = by se dalo s přivřením oka uvažovat.

Reagovat
Miguel19

..spíš mi jde o to, proč do toho porovnání taháš Fellainiho, když je to hráč z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Lorris = De gea?

Walker > Valencia

Dier

Ali

Eriksen

Sak samozrejme ze Spurs majunajlepsi kader v lige ale stalu tapaju

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu někde o nejlepším týmu v lize? Ne. Tak mlč.

Reagovat
Nikikrew

Nepises ale takto to tu prezentujes, vid. vyssie.

Podla mna ste najlepsie zohraty tym v PL ale stale vam utekaju hlupe zapasy kde stracate body

Reagovat
smazaný uživatel

A komu neutíkají?

Reagovat
Nikikrew

Mas pravdu, utekaju , neutekaju iba Chelsea. Ale ak chcete hrat o titul, musite zacat hrat lepsie vonku proti lepsim tymom ( to iste my), naopak taky Liverpool proti slabsim tymom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak jestli je tvoje nejlepší reakce , tak jsem už teď tento spor vyhrál.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Výjimečně ti dám za pravdu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

ty si strašný výplod.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně jste pořádně nic nevyhráli.

Reagovat
Swarley

já to fakt znova vysvětlovat nebudu, sorry...pak bych stejně byl za debila, co se opakuje...

Reagovat
avicii

presne ma napada co my potrebujeme je cesta akou ste si vytvorili zaklad vy alebo trebar Monaco ci RB Lipsko, kvalitnym skautingom sa da pekne vysplhat hore, mame dobreho trenera a stale sme aka taka znacka na klubovej urovni..

Reagovat
smazaný uživatel

Problem liverpoolu moze byt aj to, ze majitelia sa na klub sustredia viac ako na firmu, nez by ich trapil nedostatok sportovych uspechov poslednych rokov, comu nasvedcuje aj dosadenia moora z EA na poziciu vykonneho riaditela, ale tak aspon sa fanusikovia mozu tesit na mikrotransakcie a na viacero druhov season passov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele