26. kolo
25.02.2017 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Watford FC - West Ham United 1:1

Souboj týmů ze středu tabulky, které budou s blížícím se koncem sezóny čím dál nudnější, to byl duel Watfordu s West Hamem. Ani jeden z celků nemá záchranářské starosti, o myšlenkách na pohárovou Evropu ani nemluvě. Remíza 1:1 je tak pro oba mančafty přijatelným východiskem. Hornets nicméně musí ztráta trošku mrzet, protože drtivou většinu utkání vedli.

Už po minutě hry totiž Kouyaté srazil ve vápně Zaratého a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Kapitán Watfordu Troy Deeney se v těchto situacích nemýlí a přesnou po zemi k tyči otevřel skóre. Domácí byli v počátku duelu aktivnější, Niang třeba utaženou ranou jen těsně minul tři tyče. Dlouho mu však převaha nevydržela

V prvním dějství měli Hammers dvě nadějné možnosti, ale jak Snodgrass, tak Antonio ztroskotal na blokujícím Kaboulovi. A když už před Snodgrassem zívala prázdná svatyně, nestihl odražený míč zachytit. Fonteho hlavičku po hodině hry pak výtečně vytáhl Gomes.

Kolečka se začala hýbat až poté, co na trávník přispěchal střídající André Ayew. K vyrovnávací brance sice přišel jako slepý k houslím, ale na to se historie ptát nebude - Lanzini vysunul Antonio, ten se přehnal přes Kaboula, jenže jeho střela orazítkovala obě tyčky. Ayew ale stál na správném místě a míč bez potíží doklepl do branky. Antonio pak "zazářil" ještě jednou, když úmyslně sáhl po míči rukou a za druhou žlutou kartu byl vyloučen.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
OnlyWHU

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po delsi pauze zase match.Kdyz budeme hrat jako posledni zapady venku,tak se nebojim 3 bodu. 1:3 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Pitomá penalta a hloupá červená Antonia. Ach jo. Dobrej výkon a nakonec i dobrej bodík ze hřiště soupeře. Andy strašně chyběl, ale sestava se vytříbila, což je po šíleným začátku sezonu skvělý. COYI!!!!!!!.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem napsat neco pofobnyho.COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dobrej nakonec no. Nebýt zbytečný penalty na začátku a kopce smůly, mohlo být i veseleji. Ale určitě spokojenost. Hra ušla a Manu hráč zápasu. Chtělo by to ho ještě o něco víc dostat do hry... CO!!

Reagovat
smazaný uživatel

COY!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele