26. kolo
25.02.2017 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Crystal Palace - Middlesbrough FC 1:0

Velmi důležitého vítězství dosáhl Crystal Palace. V Selhurst Parku udolal jedinou brankou van Aanholta Middlesbrough a minimálně do zápasu Leicesteru se vymaňuje ze sestupových pozic. Zároveň tím vytváří na úřadujícího šampiona nepříjemný tlak.

Nutno podotknout, že Crystal Palace měl více ze hry. Byl mnohem nebezpečnější a vyhrál nakonec zaslouženě. První šance domácích na sebe nenechaly dlouho čekat, Zahův centr sice Benteke zasáhl hlavou, ale jen do míst, kde byl připravený Víctor Valdés. Rušno bylo i ve vápně domácích. Ve 23. minutě dobře sklepával balón Negredo, ale nikdo z kolegů se k němu nepropracoval.

Nerozhodný výsledek vydržel do 34. minuty, kdy se premiérově v dresu Crystalu Palace prosadil Patrick Van Aanholt. Střelec branky využil přesné přihrávky Cabayeho a svojí střelu nasměroval nechytatelně za Valdésova záda. Domácí navíc byli při chuti a Valdés musel být v permanenci i po ráně Puncheona.

Boro pochopitelně nic nevzdávalo a ve druhém poločase si vypracovalo několik zajímavých příležitostí na vyrovnání. Stuaniho pohotovou ránu ale schoval do rukavic Hennessey. Na druhé straně měl opět práci Valdés, McArthur ale na Zahův pas nedosáhl. Hosté se sice s ubývajícím časem hnali do ofenzívy, ale obrana Crystalu fungovala až neobvykle dobře. Závěr utkání byl v Selhurst Parku ještě zajímavý, sudí Madley totiž přidal do vínku ještě dlouhých pět minut, ale ani během nich Boro srovnat nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Noustress

Karanka out

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z nejdůležitějších vítězství, progres byl znát, posily nejspíše zapadly, což jsem se neobával v případě Van Aanholta a Sakha ale Luka příjemně překvapil ve středu zálohy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele