26. kolo
25.02.2017 16:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Burnley FC 1:1

Nemožné se stalo skutečností, Burnley získalo bod venku! Mrzutý Sean Dyche měl konečně důvod k radosti, jeho celek totiž z jedenácti předchozích klání mimo svou půdu hned desetkrát prohrálo. Hull ovšem houževnatému soupeři nedokázal vstřelit více než jednu branku, a to se navíc Tom Huddlestone trefil z penalty. Na ni pak stihnul zareagovat Michael Keane.

Na KC Stadium se toho nestalo zas až tolik, o čem by se dalo psát. První vážnější šanci celého zápasu mělo v osmatřicáté minutě Burnley - po přímém kopu Bartona se dostal Ben Mee k hlavičce a Jakupović byl rád, že si s pomocí břevna s míčem vůbec poradil.

Utkání bylo vůbec především o standardních situacích, i Hull měl první šanci díky ní. Grosicki měl k dispozici ideální kop k přímému zakončení a jen těsně přestřelil břevno. Po změně stran se jako první opět ozvali hosté, ale Gray po nájezdu mířil těsně vedle. Tentýž "fous" stál gól i Grosickiho.

Gólů se diváci v Hullu dočkali až v závěrečné dvacetiminutovce. Michael Keane zahrál ve vápně rukou a nařízenou "desítku" proměnil Tom Huddlestone, byť už měl Heaton míč na ruce. Tigers ale přesto o dva body přišli, jen o čtyři minuty později se po Bradyho rohu ocitl na zadní tyči úplně sám hříšník Keane a vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
HullCity

No nevím,Marco Silva dneska zvolil zvláštní základní 11...spousta hráčů,co by měli hrát základ jen na lavičce a Markovič dokonce na tribuně!!Samozřejmě on to vidí líp,jak fanoušci,kdo by měl hrát a kdo ne,ale že Diomande a Hernandez jen na lavičce a v útoku bude hrát někdo,kdo ještě neskóroval?Každopádně po dlouhé době jsme v roli mírného favorita,tak snad 3 body a souběžně co nejvíc ztrát našich rivalů v boji o záchranu!!

Jakupovič-Elabdellaoui,Ranocchia,Maguire,Robertson-Elmohamady,N´Diaye,Huddlestone,Grosicki-Maloney-Mbokani.

Reagovat
HullCity

Já už vážně nevím,proč tak pořád proti Burnley hrajeme.Je jedno v jaké jsme formě my,ať už herní nebo výsledkové,je jedno jakou formu mají hráči Burnley venku,vždy proti nám nějak ty body získají.Samozřejmě to není konec boje o záchranu z naší strany,ale je to velká ztráta,zvlášť když dneska zaváhalo tolik týmů kolem nás.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele