Premier League - souhrn 24. kola

20.01.2018, 15:23, aktualizováno 22.01.2018, 22:53
Komentáře a souhrny
Liverpool překvapivě padl na hřišti Swansea. Agüerův hattrick přihrál Man City další tři povinné body. Chelsea si zastřílela na půdě Brightonu a drží se na třetí pozici. Manchester United uspěl v Burnley a Arsenal neměl žádné problémy s Crystal Palace, ztratil naopak Tottenham...

Swansea City - Liverpool FC 1:0

22.01.2018 21:00

Góly: 40. Alfie Mawson

Čtrnáctizápasová série bez porážky je u konce. Svěřenci Jürgena Kloppa v pondělí večer nepodali vůbec dobrý výkon a propadli se tak na čtvrtou příčku. Kdo by to byl před zápasem ale řekl, že se katem liverpoolských stane zrovna poslední Swansea.

První půle nepřinesla nějakou okulahodící podívanou, domácí se po většinu času urputně bránili, naopak hosté nemohli najít spolehlivý recept na jejich pečlivou defenzivu. Po perfektní přihrávce Van Dijka se sice za záda obránců dostal Salah, z otočky však branku přestřelil. To na druhé straně to zkoušel z dálky Fer, branku však o několik metrů minul. Rozhodující moment zápasu se tak odehrál krátce před přestávkou - rohový kop Van Dijk odvrátil pouze k Fernandezovi, od kterého balón doputoval k Mawsonovi, který jej bez přípravy uklidil za záda Kariuse. Do poločasu ale ještě mohlo být vyrovnáno, když se po chybě v rozehrávce Swansea dostal do úniku Salah, centrem našel Maného, který ale v pádu branku Fabianskiho minul.

Po přestávce Liverpool přece jenom zařadil vyšší rychlostní stupeň a svému soupeři začal pořádně zatápět. Nebezpečně pálil z volného přímého kopu Salah, Fabianskiho vystrašil prudkou střelou také Gomez, nepříjemně pálil po hodině hry i střídající Ings, jenže žádná rána si cestu do sítě nenašla.

Ke konci utkání hosté vygradovali svůj tlak, po vybídce Lallany mohl aktivní Salah předložit míč na malé vápno nabíhajícímu Manému, jenže místo toho sobecky zvolil zakončení, které nemělo žádnou šanci na úspěch. Před závěrečným hvizdem pak museli domácí přežít ještě jeden infarktový moment - po centru Van Dijka se totiž do vzduchu zavěsil Firmino a ve vyložené šanci svůj pokus nasměroval pouze do tyče, přičemž odražený míč již obrana Swansea dopravila do bezpečí. Liverpool tak poprvé od října prohrál a díky brance Mawsona na něj pátý Tottenham ztrácí již jen dva body.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 1:1

21.01.2018 17:00

Góly: 15. Davinson Sánchez (vl.) - 18. Harry Kane

Tottenham na půdě Southamptonu nechal dva body a ztrácí tak kontakt s vedoucí čtveřicí týmů. Celek Mauricia Pochettina neodehrál vůbec dobrý zápas, krom několika krátkých pasáží neměl průběh utkání pod kontrolou a vyhrát si jednoduše nezasloužil.

Naopak domácí podali srdnatý a bojovný výkon, což naznačili už svým raketovým vstupem. Již po třiceti sekundách se za vápnem uvolnil Gabbiadini, Vorm byl ale na místě. Obrana Tottenhamu však v úvodních minutách nepůsobila jistě a po čtvrthodině se také Svatí dostali do vedení. To Tadič vysunul na levé straně nabíhajícího Betranda, který do vápna okamžitě poslal přízemní centr, který si do vlastní sítě srazil nešťastník Sanches.

Tottenham ovšem okamžitě zareagoval. Nejprve po rohovém kopu napálil tyč Dier, o pár minut později však již bylo srovnáno, když si na další centr od rohového praporku naskočil Harry Kane a zblízka nedal domácímu brankáři vůbec žádnou šanci. Po půlhodině pak mohl být dokonán obrat, když Daviesův centr našel Sissoka, ten jej ale mezi tři tyče nakonec usměrnit nedokázal. Na druhé straně si zase na centr Warda-Prowse naskočil Stephens a pořádně vyděsil hostující fanoušky, jeho hlavička totiž jen těsně minula levou tyč branky Tottenhamu.

V druhé půli jako první zahrozili Kohouti, když z pětadvaceti metrů vyslal nepříjemný projektil Alli, jenže branku o několik centimetrů minul. Na poslední desetiminutovku si pak oba týmy schovaly ty největší příležitosti. Nejprve mohl po vybídnutí Sissoka skórovat Lamela, jeho zakončení však na poslední chvíli srazil mimo tři tyče blokující Stephens. Na druhé straně se zase mezi střelce mohl zapsat střídající Obafemi, kterého přesným pasem našel Tadič, jenže útočník Svatých míč ve vyložené šanci netrefil dobře. O chvíli později to byl opět Tadič, který uvolnil Boufala, ten ale ve velmi solidní pozici nastřelil jen Sanchese. A když se na druhé straně z úhlu neprosadil ani Kane, bylo jasné, že na jihu Anglie se tentokráte budou body dělit rovným dílem.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 3:1

20.01.2018 18:30

Góly: 34. Sergio Agüero, 63. Sergio Agüero (pen.), 83. Sergio Agüero - 67. Jacob Murphy

Další povinnost odškrtnuta, a to navíc skrze druhý dokonalý hattrick v kariéře Kuna Agüera v Premier League. Argentinský šutér se prosadil pravačkou, levačkou i hlavou při výhře 3:1 nad Newcastlem, který po zítřku může klesnout na 16. pozici...

Naopak Man City si udrželo dvanáctibodový náskok na čele a podle Pepa Guardioly pořád může pomýšlet na rekordní počet ligových bodů v sezoně Premier League. Pro to Citizens potřebují ze zbylých 14 kol alespoň deset výher a jednu remízu. S touto suverenitou by to pro ně měla být hračka.

Kun Agüero svou cestu za svým 11. hattrickem v bleděmodrém dresu a druhým v této sezoně zahájil ve 34. minutě, když jenom nepatrně lízl už tak gólovou střelou De Bruynea. Podruhé se pak prosadil po Manquillově faulu na Sterlinga z pokutového kopu, než v 83. minutě nekompromisně navázal na pěkný průběh Leroye Saného obranou soupeře.

Newcastle mezitím alespoň jednou vypadal, že by se mohl pokusit o comeback, když na 1:2 snižoval svou první brankou v novém dresu - a rovnou hezkým lobem - Jacob Murphy. Jinak byly ale Straky veskrze bezmocné; v prvním poločase si dokonce míč na kopačkách užívaly jenom 17 % času. Za reálnou šanci na vyrovnání lze považovat akorát Diamého střelu, s níž si poradil Ederson.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 4:1

20.01.2018 16:00

Góly: 6. Nacho Monreal, 10. Alex Iwobi, 13. Laurent Koscielny, 22. Alexandre Lacazette - 78. Luka Milivojević

Návrat uzdravených hráčů zpět do základní sestavy pomohl Arsenalu k drtivému nástupu do střetnutí s Crystal Palace a brzkému zisku čtyřbrankového náskoku, který týmu Arséna Wengera zajistil důležité tři body za konečnou výhru 4:1. Při absenci Alexise Sáncheze, jehož přestup do Manchesteru United je na spadnutí, převzal poněkud překvapivě zodpovědnost za ofenzivní příspěvek Nacho Monreal, autor jednoho gólu a dvou asistencí. Po jedné trefě si připsali Koscielny, Iwobi a Lacazette, za hosty v závěru korigoval Milivojevič.

Úvod zápasu byl pro domácí jako z říše snů. Na první gól si diváci museli počkat jen pět minut, když Xhakův rohový kop na zadní tyči našel Nacha Monreala, jenž snadno hlavou zblízka uklidil míč do sítě. Sotva čtyři minuty nato španělský obránce pokračoval ve své krasojízdě, neboť dravým průnikem po levé straně asistoval u trefy Alexe Iwobiho. A aby toho nebylo málo, Monreal jen o tři další minuty později znovu obelstil obranu soupeře u Xhakova rohu a sklepl míč k nohám Laurenta Koscielného, který z bezprostřední blízkosti stanovil skóre 3:0 hned v úvodní čtvrthodině utkání.

Než se zdrcení hosté stihli vzpamatovat, inkasovali i počtvrté. Tentokráte se blýsknul další navrátilec do sestavy Mesut Özil, jenž na hranici pokutového území lahůdkovou patičkou přisunul míč volnému Lacazettovi a francouzský forvard pohotovou přízemní ranou ukončil devítizápasové čekání na gól. Jediným negativem pohádkového poločasu z pohledu Arsenalu bylo následné stažení dosavadního muže zápasu Monreala kvůli svalovým potížím.

Až v samém závěru první půle se k první slibné příležitosti dopracovali i hráči Crystal Palace, když Monrealův náhradník Maitland-Niles namazal Wilfriedu Zahovi, který se okolo Elnenyho dostal k nebezpečnému zakončení. Jeho lehce tečovanou střelu však Petr Čech dokázal vytěsnit a udržel tak do přestávky drtivý čtyřbrankový náskok.

Po změně stran již domácí viditelně ubrali na intenzitě hry i samotné koncentraci a hráči Eagles se najednou začali dostávat mnohem více ke slovu. Navzdory několika laciným ztrátám a nervózním momentům v obraně Arsenalu však první velká šance druhé půle nastala na opačné straně hřiště poté, co Kanonýři podnikli přímočarý útok z odvráceného rohu soupeře a Wayne Hennessey musel předvést výtečný zákrok, aby zpacifikoval samostatný únik Iwobiho.

Po neúspěšné snaze Zahy vymodlit si na Elnenym pokutový kop měl na přelomu hodiny hry výtečnou možnost zmírnit debakl Christian Benteke, avšak tváří v tvář Čechovi nezachoval chladnou hlavu a napálil pouze připraveného gólmana Arsenalu. Třináct minut před koncem se hosté přece jenom snížení dočkali, a to zásluhou Luky Milivojeviče, který si zpracoval hlavičku Bentekeho a pohotově křižnou ranou propálil chumel hráčů před sebou včetně bezmocného Čecha. Arsenal ještě kontroval šancemi Lacazetta, ale skóre 4:1 se již do konečného hvizdu nezměnilo. Domácí tak slaví první výhru v roce 2018 a ještě mohou živit naději na boj o čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester United 0:1

20.01.2018 16:00

Góly: 54. Anthony Martial

S naprostým minimem si vystačil Manchester United na půdě Burnley. Ze dvou střel na branku jedna Martialova také zaplula za Popeova záda a bylo vymalováno. Jako by si celá ofenzíva Red Devils řekla, že s chystaným příchodem krále Alexise už nemá smysl se dál snažit a usilovat o místo v sestavě...

První poločas téměř nic nenabídl, teprve po změně stran najednou procitl Romelu Lukaku, pěkně našel Martiala, ten ustál výpad Bardsleyho a v 54. minutě zametl s balonem od břevna do sítě.

Burnley se mezitím samo stěží staralo o zábavu, třebaže po obdržení branky přeci jen povyrostlo. I po Gudmundssonově ráně z přímého kopu do břevna a závěrečném pětiminutovém tlaku však platilo, že Clarets poprvé od května 2015 prohráli čtyřikrát v řadě.

Na konto si navíc domácí připsali stejně střel na bránu jako United (dvě), čili si ani nemohou na moc stěžovat. Tenhle zápas zkrátka ofenzivní podívané nepřál.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 1:1

20.01.2018 16:00

Góly: 70. Oumar Niasse - 7. Jay Rodriguez

Everton již šestkrát za sebou nevyhrál, tentokráte na vlastním stadiónu nedokázal porazit West Brom, se kterým jen remizoval 1:1. Černou kaňkou celého duelu pak bylo děsivé zranění McCarthyho, který utrpěl dvojitou zlomeninu nohy.

Everton se v posledních týdnech nenachází ve vůbec dobré pohodě, což se ostatně potvrdilo hned v sedmé minutě, kdy Krychowiak našel parádním pasem za obranu volného Rodrigueze, který samostatný nájezd vyřešil chladnokrevně a hosty tak poslal do vedení. Po dvaceti minutách domácí fanoušky vystrašil Brunt, který do ohně poslal ostrý střílený centr, načež balón jen těsně prolétl kolem vzdálenější tyče branky Pickforda.

Pak se přece jenom osmělili i domácí, jako první Fostera protáhl obránce Kenny, jeho ránu z hranice vápna však brankář hostí v poklidu pokryl. Poslední možnost první půle ale měli opět hosté, když si na rohový kop naskočil Rondon, který ale branku vysoko přestřelil.

V druhé půli již byl Everton přece jenom lepším celkem a svého soupeře konečně zatlačil do urputné defenzivy. Zpočátku sice zkoušel své štěstí jen ze střední vzdálenosti, dvacet minut před koncem se však konečně dočkal vyrovnání. Na přetažený centr Rooneyho si naskočil Walcott, který svou hlavičkou našel nehlídaného Niasseho, který zblízka míč dopravil na místo určení. Na druhé straně zase Pickforda pořádně protáhl Krychowiak, strážce domácí svatyně však prudkou střelu zvládl znšekodnit. Patnáct minut před koncem měl zase gól na kopačce Walcott, jeho rána však mířila jen do středu branky, odkud ji Foster pohodlně vyrazil na rohový kop.

V nastavení mohl tři body pro celek Alana Pardewa získat Rondón, jeho překrásná rána ze střední vzdálenosti však skončila jen na břevně, a tak si oba týmy po výsledku 1:1 bodový zisk rovným dílem rozdělily

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 2:0

20.01.2018 16:00

Góly: 39. Jamie Vardy (pen.), 90. Riyad Mahrez

Leicester City si nakonec na vlastním hřišti poradil s Watfordem, k čemuž mu pomohly branky Vardyho a Mahreze. Domácí tým se tak bodově dotáhl na sedmé Burnley, naopak Watford i nadále uzavírá první polovinu tabulky na desátém místě.

Do první příležitosti se po dlouhém pasu Okazakiho dostal Vardy, který přetlačil hostujícího stopera, v zakončení si však vylámal zuby na pozorném Karnezisovi. O pár minut později se po standardní situaci Mahreze do zakončení protlačil Ndidi, na poslední chvíli jej však zablokoval obránce. Po dvaceti minutách se osmělili i hosté, když Doucoure napřáhl za vápnem a protáhl brankáře Schmeichela. O chvíli později dokonce Deeney skóroval, jeho branka však pro ofsajdu nebyla uznána.

Těsně před poločasovým hvizdem přišel klíčový okamžik zápasu - po náražečce Jamese s Vardym se anglický útočník dostal do pokutového území, kde byl sražen obráncem hostí a hlavní rozhodčí správně nařídil pokutový kop. K tomu se postavil sám faulovaný a s přehledem poslal svůj celek do jednobrankového vedení.

Zkraje druhé půle předvedli domácí parádní kombinaci, na jejímž konci byl zpětný míč od Vardyho na Okazakiho, který ale bohužel míč nasměroval jen do míst, kde se pohyboval brankář Watfordu. Na druhé straně měl vyrovnání na koapčce Gray, jenže ten tak dlouho váhal se zakončením, až mu jej vracející se Maguire zblokoval na rohový kop. Hosté se s blížícím se koncem zápasu stále více a více tlačili do útoku, jenže vyrovnání se nedočkali, naopak byli ještě jednou potrestáni. To při rychlém brejku oslovil Silva Mahreze, který si míč potáhl na svou silnější levačkou a přesnou střelou mezi nohy brankář upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Stoke City - Huddersfield Town 2:0

20.01.2018 16:00

Góly: 53. Joe Allen, 69. Mame Diouf

Návrat do Premier League si asi Paul Lambert nijak lépe představit nedokázal. Jeho Stoke City se okamžitě vytasilo s výhrou bez inkasované branky a svému dnešnímu soupeři z Huddersfieldu se posouvá na rozdíl jediného bodu...

Paul Lambert byl bez práce déle než půl roku, kdy se poroučel z Wolverhamptonu, a do Premier League se vrací poprvé od svého nezdaru v Aston Ville. Dle svých slov po závěrečném hvizdu prý dočista zapomněl, jak vyčerpávající taková práce v PL je - ovšem že to stálo za to.

Huddersfield do Stoke-on-Trent zajížděl bez ligové výhry od poloviny prosince a sotva se zmohl na nějakou nebezpečnou střelu. Mouniého výjimečná rána mezi tři tyče mířila přímo do náruče Jacka Butlanda, jinak se předváděli hlavně domácí borci, kteří si své góly schovali na druhý poločas.

Před pauzou se ještě Potters, povzbuzeni návratem kapitána Shawcrosse, soustředili na to, aby Huddersfieldu upřeli jakoukoliv střelu na bránu, a po změně stran potom udeřili Joe Allen s Mame Biramem Dioufem. U druhého gólu asistoval neustále nebezpečný Xherdan Shaqiri.

Více informací k zápasu

West Ham United - AFC Bournemouth 1:1

20.01.2018 16:00

Góly: 73. Javier Hernández - 71. Ryan Fraser

Spravedlivou dělbou bodů dopadl souboj mezi West Hamem a Bournemouthem. Oba týmy se snaží v posledních několika týdnech odpoutat se co nejdále od sestupového pásma a před vzájemným zápasem neměly vůbec špatnou formu. Ačkoli na hřišti nepředvedly vyloženě nadstandardní a dechberoucí výkony, stačily jim ke konečné plichtě.

Hostující manažer Eddie Howe byl určitě rád, že konečně mohl počítat s dvěma důležitými hráči do útoku, a to Juniorem Stanislasem a Joshuou Kingem. I když oba nenasadil do hry hned od začátku, musel být s jejich výkony spokojený. První jmenovaný si totiž připsal na své konto asistenci, druhý jmenovaný v závěrečných minutách dost trápil soupeřovu obranu.

Domácí stratég David Moyes se svým výběrem sestavy příliš nepřekvapil, dopředu při absenci Andrewa Carrolla nasadil Marka Arnautoviče spolu s Manuelem Lanzinim, a nakonec i pro něj byl klíčovou osobou až jeden z náhradníků. Javier Hernández totiž po devíti minutách pobytu na hřišti rozhodl svou trefou o remíze.

Nebyla to příliš atraktivní první půle. Je pravda, že Kladiváři byli v úvodu utkání aktivnějším týmem, ale načít účet se jim jednoduše nepodařilo. Protože ve 3. minutě Cresswellova střela z dálky skončila vedle, Nobleho volej nebyla rovněž přesná, a pak v největší šanci neuspěl Arnautovič, jenž po centru Zabalety trefil z blízkosti gólmana Begoviče.

The Cherries hrozili opravdu jen sporadicky, směrem dopředu se jim vůbec nedařilo, a vlastně jen jednou jedinkrát během úvodní pětačtyřicetiminutovky zaúřadovali. Standardní situace byly jejich silnou stránkou, což ostatně potvrdila i 33. minuta, v níž po parádním signálu po rohovém kopu pálil nebezpečně L. Cook, leč těsně bránu minul.

I druhý poločas byl hodně vyrovnaný, a i když West Ham i nadále působil možná o něco nebezpečněji, byl to ve finále on, kdo od 71. minuty prohrával. S. Cook ze středu pole našel svou přihrávkou Stanislase, ten svou načasovanou kolmicí uvolnil ve vápně nabíhajícího si Frasera, který z dobré pozice před brankářem Adriánem nezaváhal.

Jenže ihned poté, co domácí rozehrávali ze středového kruhu po inkasované brance, bylo záhy vyrovnáno. Během pár sekund se míč dostal až do pokutového území, kde se snažil zacílit Arnautovič, a ačkoli byl jeho pokus zablokovaný, odrazil se do cesty Javierovi Hernándezovi, jenž už si před Begovičem věděl rady, jak se situací naložit.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Chelsea FC 0:4

20.01.2018 13:30

Góly: 3. Eden Hazard, 6. Willian, 77. Eden Hazard, 89. Victor Moses

Londýnská Chelsea konečně prolomila střelecké trápení, když deklasovala Brighton čtyřmi brankami. Vítězství hostů zařídil dvěma přesnými trefami Eden Hazard, jednou se mezi střelce zapsal i Willian a Moses.

Chelsea tentokráte odstartovala ve velkém stylu a již krátce po startu se ujala vedení, když Mosesův centr jeden z obránců srazil pouze k Hazardovi, který se zasekávačkou zbavil svého strážce a prudkou ranou poslal svůj celek do vedení.

Jen o pár minut později předvedla Chelsea ofenzivní lahůdku, když si míč narazil postupně Willian, Hazard a Batshuayi, načež se na hranici pokutového území uvolnil prvně jmenovaný a parádní ranou podruhé rozvlnil síť.

Domácí celek ale rozhodně nesložil zbraně, ba naopak. Nepříjemný byl z rohových kopů, při kterých brankář Caballero jistotou zrovna neoplýval. A byl to právě argentinský brankář, který mohl vrátit nováčka do zápasu. Po nepovedeném výběhu totiž ve vápně podrazil unikajícího Schelotto, hlavní rozhodčí však měl zakrytý výhled a pokutový kop nenařídil. Brighton se penalty dožadoval ještě podruhé, když Schelotto tentokráte přepadl přes nohy Bakayoka, hlavní sudí však tuto situaci vyhodnotil jako přirozenou srážku a pokutový kop nenařídil.

Zkraje druhé půle mohl snížit Stephens, který však hlavičkou ke smůle domácích orazítkoval jen tyč. Na druhé straně zase na brankovou konstrukci zazvonil parádně zahraným přímým kopem Willian.

Další obrovskou šanci domácích měl po hodině hry Schelotto, který využil obrovské hrubky Alonsa, jenže v zakončení si vylámá zuby na Caballerovi.

A tak přišel zákonitě trest - to se do rychlého brejku dostal Hazard, na hranici vápna si pohrál s obránci a chytrou střelou k tyči definitivně rozhodl o vítězství Chelsea. Skóre pak těsně před koncem navýšil Moses, který si naběhl na perfektní pas Musondy a chladnokrevně upravil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City24212170:1865
2.Manchester United24165349:1653
3.Chelsea FC24155445:1650
4.Liverpool FC24138354:2947
5.Tottenham Hotspur24136547:2245
6.Arsenal FC24126645:3142
7.Leicester City2497836:3234
8.Burnley FC2497819:2134
9.Everton FC24771026:3928
10.Watford FC24751233:4426
11.West Ham United24681030:4226
12.AFC Bournemouth24671125:3625
13.Crystal Palace24671122:3725
14.Huddersfield Town24661219:4124
15.Newcastle United24651322:3423
16.Brighton & Hove Albion24581117:3323
17.Stoke City24651325:5023
18.Southampton FC244101024:3522
19.West Bromwich Albion243111019:3120
20.Swansea City24551415:3520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (772)

Přidat komentář
Svatej

Eden znovu kralem.

Super zapas, Brighton mohl v klidu dat 3 goly, my 7 a nestrannej fanda by byl jeste spokojenejsi.

Dve veci - Christensen je bozi a spolehlivej, ale stejne bych byl nejradsi, kdybychom je s Luizem a Azpim meli v sestave oba. Diky nim bych z ty rozehry pod tlakem nemel vubec strach.

Musonda je bozi. Okamzite prodat za 30 s opci na zpetnej odkup a koupit zpatky za 80, aby mel ten moderni narok na vic hermiho casu. Ja toho hrace mam tak rad a preju si,aby ten svuj obrovskej potencial rozvijel u nas.

Reagovat
Svatej

Meli v sestave vsechny*

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vilp

Snad díky tomuto zápasu Conte přejde zpátky na tři útočníky, Willian by měl hrát.

Reagovat
Svatej

3 urocnici jsou proste lepsi

Reagovat
vilp

Jak proti komu. Ale když měl Cesc s Moratou slušnou formu, tak fungoval i ten první systém. Teď to místo Álvara táhne zase Willian.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Tak on funguovat může, ale mě se prostě nelíbí ani zdaleka tolik, jako 3-4-3. Díky těm dvou křídlům mi příjde, že máme lepší přechod dopředu, jen je to prostě riskantnější systém, ale ani mi to nějak nevadí.

Reagovat
Mimalu

3-5-2 bych pořád raději bral jako alternativu použitelnou v horším období než něco, čeho by jsme se měli dlouhodobě držet. 3-4-3 minulou sezónu ukázalo že nám může fungovat skvěle a při jen trochu slušné formě Williana je hra se dvěma křídly tou použitelnější variantou. A zcela upřímně, už 3-4-3 je v našem podání už tak poměrně málo riskantní rozestavení a koukat donekonečna jenom na nulu vzadu je cesta do pekla...

Reagovat
Svatej

I tak je ten sytím relativně dost vyváženej, ten 3-5-2 je už přímá defenzivní varianta, s útočnou hrou nemá moc společnýho v našem podání..

Reagovat
icemike

Dneska to riskantní nebylo, protože útočili jen ti 3. Baka a Kante zůstávali na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne v tejto zálohe nevypadá Baka tak tragicky. Viac mu svedčí hra DM ako ofenzivnejsieho CM, kde sa má tlačiť dopredu. A hlavne teda máme v tomto rozostaveni o jedného utocneho hráča viac. Inak proti väčším mužstvám nevidím dôvod hrať 3-4-3. Tam je 3-5-2 výborný systém.

Reagovat
Kenneth

Jak to vypada ohledne Edena a jeho smlouvy?

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že se něco změnilo. Čeká na Madrid.

Reagovat
Kenneth

Pred tydnem sem prave cetl ze ma podepsat novou.

Reagovat
kvasha16

to mas odkial?

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda za tú chvíľu na ihrisku ukázal, že tú šancu si skrátka zaslúži. Nemusí byť uprednostnovani pred Pedrom, ale viac času na ihrisku dostať môže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoze a nedostane. Caka ho klasickych 7 rokov na hostovani v 7 kluboch az upadne do zabudnutia a strati sa niekde v pralesnej lige, tak ako kazdy mlady talent CFC. Svine

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je toho ukazkovym prikladom

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy za sto rokov. Len potvrdzuje aka je to rarita

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemôže predsa za to, že sa tí hráči nedokážu presadiť ani v priemerných kluboch.

Reagovat
castelL

Ale môže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Svatej

Však je první případ toho, koho to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to ale nie je klasických

Reagovat
Matić

Ještě Courtois

Reagovat
Svatej

Ten ale v akademii nestrávil ani den ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten jebko písal v konečnom dôsledku o mladých talentoch, nie o odchovancoch. Nemalo cenu na neho reagovať, ale čo už, stalo sa.

Reagovat
Svatej

okok

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bandita_Harry

Vytiahol si len jedneho hraca a sam vies preco

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Neutron

co sa stalo s McEachranom? O tom sa kedysi dost pisalo, zeby sa mal presadit v A-cku a odvtedy nic...nenaplnil potencial?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Neutron

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard

Reagovat
fajdax

Thorgan dneska 1+1. Mohli by jsme ho vzít zpátky.

Reagovat
Mimalu

McCarthy zlomená noha

https://imgur.com/ky1r8g3

Reagovat
Mimalu

fakt smolná situace

https://streamable.com/6qvd1

Reagovat
Godwinson

Zřejmě se dovařila voda na Everton.

Reagovat
Mates_Matesović

Paradoxně největší prasák Barkles už tam ani není.

Reagovat
havrys99

Tohle jsou hrozný situace, většinou to odnese i ten hráč s míčem. Ale takový hovado jako Gray s takovou sílou, to je záruka neštěstí.

Reagovat
I am Mancunian

GGMU, poďme na ten titul ešte

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas už bol tradičná tragédia, ale overallovo pohodová výhra s parádnymi gólmi, bodaj by takých bolo viac. Mesut, Nacho a Jack MotM. Nabudúce už snáď s Mkhim.

Reagovat
smazaný uživatel

Overallovo. Dpc uz fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě chce být cool no

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Bayern +

Horšie než pokec fakt.

Reagovat
kvasha16

co je vela to je malo hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Super výkon, ušetřené síly ve druhém poločase, škoda jen toho gólu. Jen takové výkony opakovat pravidelně a bude zase dobře

Reagovat
Harakan

Alespoň United vyhráli, výkon si moc komentář nezaslouží.

Reagovat
kiwwi

sice velmi tazky zapas,, neprijemny super a pod. ale toto co nasi majstri sveta predvadzaju pri protiutokoch do rozhodenej obrany je na pokuty

toto bol Leicester jak cez kopirak...4 protiutoky zadrbane takym stylom, ze sa to nevidi ani u nas v utorkovom futbale na umelke a potom trpnutie do poslednej sekundy

kazdopadne aby som aj pochvalil, Lukaku pri gole neskutocny, to je proste stredny utocnik jak ma byt!!! a Martial na efekt

Reagovat
iamek

Nepochopil jsem tu situaci 3 on 1, kdy Pogba mel dve moznosti a sel do klicky.

Reagovat
pingla

Ty klicky nebyly spatne, ale nasledne ignorovani Lukakua a Martiala je na pokutu...

Reagovat
kiwwi

on si tu situáciu Pogba sám vyrobil, to urobil parádne, ale potom to zajebal neskutočne...

Reagovat
iamek

Souhlas. Mel na kazde strane po volnem hraci a on to tal zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

docela typické

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si bol minuý týždeň? Ťa vidím, len keď vyhráte. Fanúšik ako víno.

Reagovat
Counter

Pod souhrnem minulého kola mám devět komentářů, ale tak zkusils.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lebo keď nevypisuješ kktiny na internet, tak nie si fanúšik. Svätá pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Vystihol si to s tými kktinami.

Reagovat
Counter

Ani nejde o nevypisování kktin obecně, ale konkrétně v době, kdy se klubu nedaří. Právě tehdy přece musíš být všem na očích co nejvíce, jinak si nemůžeš říkat fanoušek.

Reagovat
Taiger

Ty si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tohle mě celkem pobavilo...Mourinhovo vyjádření na Shawa před zápasem a pak celej zápas proseděl

https://twitter.com/ManUtd/status/954345363128844288

Reagovat
Counter

Taky že se tady tím Busby hnedka holedbal...

Mou má na každý pád fakt parádně našlapanou soupisku, když si může dovolit nechat sedět jednoho z nejlepších levých beků na světě.

Reagovat
kiwwi

postavil este lepsieho

Reagovat
Coutinho10

jj a jestli mu přijde ještě Alexis, tak to bude zajímavý, kdo mu přenechá místo

Reagovat
kiwwi

na 4 pozicie budeme mat 6 hracov (Lukaku, Martial, Rashford, Lingard, Mata, Alexis)...

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard musí hrát pokud chceme Pogbu aby hrál tak vysoko jak hraje teď

Reagovat
Counter

Ibra nic?

Reagovat
kiwwi

ten s najvacsou pravdepodobnostou konci potom, co si obnovil to zranenie kolena

on je ten Alexis vymena kus za kus se vsim vsudy - swap za Mkhitaryana a plat za Mkhitaryana a Zlatana dokopy...

jednoducho sa zbavime dvoch hracov, vezmeme jedneho a nebude nas to stat nic naviac...ale ty skor inklinujes k tym 180m tak neviem jak to poberies

Reagovat
Counter

Řekl bych, že opomíjíš Alexisův signing bonus (+ bonus pro agenta), a nejsem si tak úplně jistý, že Ibra zítra oznámí konec kariéry a už od MU nedostane ani libru, aby ti to všechno takhle hezky vyšlo.

Reagovat
kiwwi

preco by mal oznamovat koniec kariery...ma ist inam, ked nie teraz tak v lete na sto pero

signing bonus a bonus pre agenta je jednorazova zalezitost pri kazdom prestupe ktora sa pri ziadnom prestupe nerata, ale ok teda, Alexis nas nieco predsa len stat bude, spokojny?

Reagovat
kiwwi

a teda pointa tejto debaty je ze Ibra už asi za nás hrať nebude takže nie, Ibra nic

Reagovat
Counter

Aha, ono to funguje tak, že platy se vyplácí jen těm, kteří hrajou

Reagovat
kiwwi

skus sa vrátiť k tej pointe tejto debaty a k tvojej otázke prosím ťa... uz máš temno pred očami lebo sa bavís o United

Reagovat
Counter

wtf

Reagovat
kiwwi

jaké wtf? skus po sebe aj čítať

Counter20.01.2018 18:37#

Ibra nic?

Reagovat
Counter

Na tuhle otázku jsi mi dal rozumnou odpověď a tím to skončilo.

Bohužel jsi přihodil i donebevolající hovadinu ("nebude nas to stat nic naviac"), od níž se odvíjí zbytek tohoto vlákna.

Reagovat
kiwwi

a potom som sa vratil k tej pointe a ty si to musel dalsimi dvoma prispevkami nepochopit aj ked som ti to tam jasne napisal

Reagovat
Bayern +

Ako na dedine.

Reagovat
Kenneth

Culak se do toho slusne zamotal.

Reagovat
Counter

Jak nerata? Vždyť u Pogby se taky hojně řešilo, jakou sumu Raiola dostal. A jestli Ibra odejde v létě, do té doby mu bude klub pořád vyplácet gáži, takže to prostě není žádný finanční zázrak, kdy MU nepustí ani penny navíc.

Reagovat
kiwwi

je to pre nás mega výhodný deal tak ci onak, aj kebyže Ibra ide až v lete...

ide mi skôr o to, že signing bonuses a agent's bonuses sa platia viacmenej pri každom prestupe, dokonca aj keď popisujes hráča zadarmo

Ja som to tu fakt nevidel riešiť u nikoho iného len u hráčov United a pri tom dlhodobo najviac dával agentom trebárs Liverpool, Chelsea alebo City

Reagovat
Svatej

u koho to konkrétně skákalo na 20 mega?

Reagovat
kiwwi

držme sa reálnych čísel a nie nejakých špekulácií

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/04/07/premier-league-clubs-paid-record-174-million-agents-one-year/

United na 3. mieste za City a Chelsea

takýto oficiálny report môžeš nájsť z každej sezóny...

Reagovat
Svatej

Ale to je částka dohromady za všechny hráče ne ? My v tom roce přivedli xx hráčů a přirozeně se taková částka časem nakupí, ale žádnýmu agentovi jsme 20 mega za jednoho hráče na ruku nedali, alespoň pokud vim. Koho jste vy koupili krom Pogby, aby se dalo říct že je ta vaše částka rozložená ?

Reagovat
kiwwi

Mkhitaryan, Ibrahimovic, Bailly, Pogba

my sme tiez ziadnemu agentovi ocividne 20m za jedneho hraca na ruku nedali, kedze dokopy mame este menej ako vy

navyse je su do toho zaratane aj poplatky ked hraci podpisuju nove zmluvy a pod...jednoducho vsetky naklady ktore klub zaplatil agentom

Reagovat
Svatej

Ibra zdarma, tam jste agentovi platili taky?

Však jen u Pogby jste platili okolo 23mega liber ne ? Teď to samý bude u Sanchéze..

Ty poplatky navíc nemá smysl zmiňovat, ty předpokládám neplatíte jen vy jediní na světě.

Reagovat
kiwwi

no tak to je zaujimave ze sme dokopy zaplatili 19m libier (vsetky prestupy dokopy, vsetky podpisy novych zmluv proste uplne vsetko) a z toho bolo 23m libier pri Pogbovi...hmmm to mi nevychadza

Reagovat
Svatej

To souhlasim, nevychadza.

Reagovat
kiwwi

tak to skus preratat a hodit nieco rozumne co vychadzat bude...btw. dam ti pomocku, akenta pri prestupe Pogbu vyplacal Juventus

Reagovat
J0EL

Jj z vasich penazi.

Reagovat
Svatej

Jj, hodim ti sem treba clanecek z renomovanyho telegraphu.

supr pomucka, jen jeste by bylo potreba dodat to, ze nekde juventus ty prachy vzal, zejo. Ty prachy meli od vas, talze jste agenta platili vy, hotovson.

Reagovat
kiwwi

do your research a potom sa môžeme baviť... takto ma to nebaví, sorry

Reagovat
Svatej

Proc bych mel ja ? ty jsi tu zacal neco tvrdit a podeprel to jednim clankem z telegraphu. Navic v tom clanku evidentne neni prave ten Pogba, kterej byl placenej skrz druhou stranu a s nim by jste byli katapultovani s prehledem na prvni misto.

Reagovat
kiwwi

to neni jeden článok z telegraphu... to sú oficiálne čísla ktoré každoročne zverejňuje FA

A Pogba tam zohladneny je... jeho agentovi sme platili 0

Reagovat
Svatej

A kde je zverejnuje ? Proc jsi sem nehodil clanek teda primo od FA ?

Platili jste Juventusu, kterek platil agentovi, muzes to vykrucovat jak chces,ale bez vas by agent nedostal ani libru. Vubec se divim, ze je potreba toble vysvetlovat

Reagovat
kiwwi

Najprv sme mali platiť 105m eur+ agentovi a keď sa ukázalo že to nie je pravda tak ste to otočili tak že vlastne tých 105m eur je už aj s tým bonusom a teda že ináč by nás stál Pogba len 80m eur....takže nie nie je potrebné to vysvetľovať to ako si to furt prispôsobujete

Nechce sa mi to googlit keď neviem či to FA zverejňuje sama niekde pre verejnosť alebo to robí cez médiá, každopádne tu máš to isté od BBC

http://www.bbc.com/sport/football/39526917

Reagovat
Counter

Že se to leckdy neřeší hned, ještě neznamená, že ty peníze není namístě brát vůbec v potaz a tvrdit, že MU vlastně vůbec nic neutratí.

Reagovat
kiwwi

a koľko utrati Arsenal za prestup Mkhitaryana? nebuď už jak dilino, vieš dobre ako je to myslené a koniec koncov si to môžme overiť o rok keď sa znova môžeme pozrieť na sumár koľko kluby zaplatili agentom

že ti fakt neni trápne

Reagovat
Counter

No však, ta čísla dříve nebo později vyplavou na povrch.

Reagovat
smazaný uživatel

wow ty jsi ekonom, takže ještě na tom parádně zarobíme, super práce mourinha

Reagovat
Mastný Chobot

nebude nás to stáť nič na viac, len tak možno polroka Zlatanovho platu

Reagovat
kiwwi

ber to za podmienky že Zlatan teraz odíde no... A ak neodíde teraz tak v lete, lenže do leta sme sme s Alexisom čakať nemohli

Reagovat
Bayern +

A možno aj áno. Chce ho vlastne vôbec niekto teraz v januári okrem vás? Ak Guardiola nie, PSG tiež nie tak inde ako v druhom Manchesteri takú dardu nedostane.

Reagovat
Kokesh

Na jakym svete?

Reagovat
Counter

Mourinhově.

Reagovat
Busby babes

vsak si to neodporuje. Jednim z tech lepsich je momentalne Ashley fuckin' Young. Normalni rotace sestavou.

Reagovat
Counter

*nejlepších

Reagovat
Hokaido

Riyadek ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Sam ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Čech už tu dvoustovku prostě nedá, chudák...

Reagovat
kvasha16

fakt by bol flip kebyze do konca sezona vzdy inkasuju

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal players have been dispossessed just 7 times in this game.

Alexis je fenomenálny hráč, ale 7 strát by mal za prvých 30 minút asi

Reagovat
Counter

True.

Also true: We were dispossessed a season high 20 times in the 2-1 loss to Bournemouth WITHOUT Alexis.

Reagovat
Mastný Chobot

to už je zas Xhaka effect

Reagovat
Counter

Jasné no. Schválně jsem koukl na WhoScored - uvádí tam teda těch ztrát 21. Xhaka má jednu. Wilshere čtyři.

Reagovat
Mastný Chobot

hajzel

Reagovat
Counter

Hraje schválně tak dementně, že ti ani jeho statistiky nejdou na ruku.

Reagovat
kiwwi

Wenger says Sanchez was left out because he was 'driving up north'. Expects Sanchez to join United but all will be decided in next 24. "If you want to have a bet then maybe."

Jose on Sanchez: "Expect soon or never. So close, so close, so close, if it doesn't happen it is not going to happen. I know my people doing absolutely everything they can. I think they will be successful."

Jose Mourinho to TV: "If you ask me whether (Sanchez) is coming, I think so but I have no confirmation."

Reagovat
Mastný Chobot

Mail píše, že 20m + Mkhi. Som zvedavý, ale to by bol až moc dobrý deal pre nás vzhľadom na okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

"driving up north" to akože už do Manchesteru išiel autobusom??

Reagovat
kiwwi

z Emirates na Old Trafford je to 3 a pol hodiny autom

Reagovat
vodka

Fulham, Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

kto pre boha dizajnoval Opavia zlate polomacene? Xhaka. Sak to sa neda jest bez toho ze by si mal prsty zajebane. Absolutne nepocitacove jedlo. Pocokoladovane hrany, to je na nobelovku. Ako to jete vy?

Reagovat
Mastný Chobot

zobereš dve a spojíš ich čokoládovou stranou k sebe (Hleb - Diaby - Song - Flamini)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ale ano. Diky

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Reagovat
monkej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Taiger

Reagovat
Infi

kdo by čekal že odpověď bude tak jednoduchá, dík

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rišty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

příborem

Reagovat
Azazelo RD

Předpokládám, že místo vidličky používáš slepičí pařát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

styl David Cameron

Reagovat
Whitemedia

Nejím je, nejsou dobré..

Reagovat
Edgewalker

Opavii nebrat, vyrábí se v Polsku, kdoví co do toho dávají za náhražky a kentusy. Přitom dřív byly zlaté polomáčené dobré

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale dneska všechno, koupit nějakou sušenku bez palmáku je skoro nadlidský úkol.

Reagovat
Edgewalker

Na Opavii se ale přesunutí do Polska podepsalo strašně negativně, úpadek kvality jde znát. Viz například piškoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

robíš aj food review na YT?

Reagovat
Edgewalker

To zase ne Jen jsem dřív Opavii rád kupoval, takže jsem si toho rozdílu všimnul

Reagovat
Godwinson

U piškotů to bylo brutální, no

Reagovat
AjaxFans

Nedá se to žrát.Ta čokoládová poleva chutná jak za 10 haléřů.Driv oblíbené banánky v čokoládě jsou tašky dobrý hnus.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

http://zena-in.cz/media/2013/05/30/zlam.jpg

tyto se dají sypat přímo do pusy

Reagovat
Lacko_Boh

vdaka vodka

Reagovat
Zaschrona

Daji, ale dobre nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic cokoladove sa mi este nikdy nestihlo rozpustit v ruke

Reagovat
smazaný uživatel

v čem je problém?

Reagovat
Lacko_Boh

to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nikoho neviděl si na to stěžovat .. jako nevím, pokud to nejis se zapalovačem v ruce nebo nejsi daenerys nebo shego, tak nevím kde je problém

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš mať spocené ruky.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je tím, že fandí Arsenalu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiwwi

Gary Neville on Twitter: "That’s another 5k on the bill for the medical everybody ! Don’t forget to add it on!! £180,005,000"

https://twitter.com/GNev2/status/954787440975282176

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inSané

Reagovat
Teoretik

Důležitá výhra. Ještěže po Liverpoolu přijel Newcastle s ustrašeným Rafou.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom tam rozhadzuje rukami na konci, keď už hráči ťahajú nohy za sebou.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

frajer tento chalan

Reagovat
off-olda

Strašný sympaťák. Hrozně moc chci, aby se u nás prosadil.

Reagovat
El Cid z City

Snílkové z minulého týdne jsou zpět v realitě,12b náskok s prstem v nose.Zinchenko dopředu hraje líp než danillo,je výtečnej v kombinaci a má spoustu náběhů, nechat jej i proti brisolu a cardiffu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Další kolo náskok dokonce zas naroste

Reagovat
Taiger

Jací snílkové? Však už ten titul máte nějakej ten pátek a to nikdo nezpochybňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nám pořád věřím...

Reagovat
J0EL

kiwwi, nani, Busby... Hned ti to pridu vysvetlit.

Reagovat
Busby babes

kdy jsem zpochybnil, ze ma City titul defakto jistej? ty ses fakt kaspar. Zas takovou kravinu, co se da lehce vyvratit.

Reagovat
kiwwi

zeby mal blade dve konta?

Reagovat
nani92

namiesto toho si prišiel len ty so svojim trápnym pokusom byť zaujímavý a urobiť si na nás promo, ale takto to nefunguje, najskôr zaplať

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

...trápnym pokusom byť zaujímavý

to mi nekoho pripomina, nech si to vytesat na nahrobni kamen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

snad se brzy dozijem nejakeho brutal technologickeho pokroku spalovacich motoru, ropa padne na 5 dolaru a bude klid...

Reagovat
diastan

pak klesne těžba a cena vzroste

Jinak potěší vidět co klasickému ,,fanouškovy,, Úček přinese klid do života

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sa čo čudovať, keď je drvivá väčšina odchovana na úspechu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

ty moc nejis maso, co?

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Jinak si teda nemyslím, že u spalováku hrozí nějaký velký pokrok, to spíš jeho zánik

Reagovat
Busby babes

to je jasny. v nejblizsi dobe to asi nehrozi.

Reagovat
r.mrazik

Ti dva fans city jsou nejsrandovnejsi skupinou tady

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

City mají tady na ef nejpohodovejsi fans.

Reagovat
Busby babes

ale az po fans realu a Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Barcy tvori z 70 % lidsky odpad bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to isté platí aj pre Real. PD diskusia je vždy o ničom.

Reagovat
r.mrazik

atoviszejo

Reagovat
diastan

přesně tak a nezmění to ani jasně mylný názor, této slabší skupinky fan Úček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

A to tu neni kubajs

Reagovat
Hachim Mastour

je

Reagovat
r.mrazik

vsak to je ten since1880 nebo tak nejak ne?

Reagovat
bbbauch

Tak to zapracoval na svym pisemnym projevu sice porad zadna slava, ale stejne

Reagovat
diastan

skoro jo no, bohužel by tu nemohla být ta vaše 5 člená tlupa, která se klasicky oběvila skoro v plnem složení

Reagovat
diastan

je*

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pýcha předchází pád

Reagovat
Placebo

Čekal jsem od Newcastlu asi víc. Každopádně víc z taktické stránky. Jonjo je asi zklamání zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. dnes padali ozaj krásne góly.

Willian, Hazardov druhý, Mosesov, Cazetov, Jayov, Dioufov a Aguerov posledný

Reagovat
Wat

Martialův taky nebyl k zahození.

Reagovat
TheTopFootbaler

Brighton hraje 5-3-2 a stejně dostane čtyři fíky.

Reagovat
Infernoqt

Alexis Sánchez's medical has been rearranged as Manchester United's medical team have been given the night off. He will travel to Carrington tomorrow instead. (Source: Daily Mail)

zdroj sice na hovno, ale úplně si to umím představit. Celej natěšenej přijede do Carringtonu a tam nikdo. „Zkus to zítra, vole.“

Reagovat
kiwwi

kazdopadne BBC teraz došla s infom že to je proste straight swap a nie žiadne kraviny typu 20+Mkhitaryan a pod

Reagovat
J0EL

Nikde to tam nevidim. Posledny clanok ohladom tejto sagy z BBC vysiel pred pol hodinkou a nic take tam nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to má BBC někde na sociálních sítích mimo web, nejspíš kiwwi odkazoval na tohle:

https://twitter.com/bbcsport_david/status/954816899342323717

ale s tou informací mj. v posledních chvílích přišlo také SkySports, metro a express s tím, že SS o týhle podobě informují od začátku

Reagovat
Busby babes

des jak nicime trh. Ted uz za prestup neplatime ani zadny penize... No, jsem zvedavej, jestli se to potvrdi. To by byl super job od Woodwarda.

Reagovat
Sandstorm

Spíš od Raioly...

Reagovat
Busby babes

Raiola vyjednava podminky pro sebe, ne pro klub. A navic je to agent je Henrikha ne Alexise.

Reagovat
Sandstorm

Vždyt Raiola je agent i Alexise Právě proto je tahle výměna možná. On to celý zprostředkovává a bez něj by celý tenhle deal byl nerealizovatelný.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Sandstorm

Tak to sem dobrej dement.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ono to tak funguje, když hráči končí smlouva. A můžu tě ubezpečit, že plat 500 000 týdně rozhodně trhu nepřidává.

Reagovat
kiwwi

ešte chvíľu pockajme a ten plat bude milión... alebo bude ten podpisovy bonus a bonus pre agenta 65m liber...

Reagovat
niflheim

Tam v tom platu bude určitě rozpočítán signing bonus, který by jinak dostal od kohokoliv v létě.

Reagovat
kiwwi

ne counter si myslí, že ideme zaplatiť 35m Alexisovi signing bonus, jeho agentovi 30m bonus a tak Alexis dostane plat 500k týždenne... on si proste precital sracku v médiách a úplne mu to zatemnilo mozog

Reagovat
smazaný uživatel

tak on hlavně moc chtěl, aby mu to zatemnilo mozek..

Reagovat
Counter

Za tou sračkou v médiích stojí reportér BBC Simon Stone. Není to náhodou tvůj Tier 1 reporter?

Alexisův plat má být 27 mega ročně (tzn. 14 mil. po zdanění), signing bonus má být 20 mega, agent má dostat 10 mega.

Reagovat
kiwwi

tak uz je to na 520k tyzdenne ja to hovorim, chvilu pockajme a uz to bude milion

nehovoriac o tom, ze ti to ani tak na tych 180m nevychadza

proste trapas jak rampa

Reagovat
Counter

Achjo.

https://twitter.com/5liveSport/status/954069617382535168

Pusť si to prosím.

Jestli s tím nesouhlasíš, ok, tvoje věc. Ale nedělej tady tyjátr, že mám na základě mediálních sraček zatemněný mozek.

Reagovat
kiwwi

Veď ale to proste NEVYCHÁDZA!

27m ročne je 520k týždenne a aj keby mal taký plat tak je to 120m za 4 a pol roka...tam by chýbalo ďalších 60m a pod teba by tie podpisové bonusy majú byť 35m či koľko

Čo keby si sa zmieril s tým že médiá za vidinou senzácie ustrelili a to tak že veľa

Reagovat
Counter

Tak znova - pusť si to, je to video, Stone to tam dopodrobna rozebírá.

Uvádí tam "přestupovou částku" ve výši 30 mega, z čehož nakonec vyplynul Mchitarjan. Pak ten samotný plat (14 mega po zdanění, 13 mega daň, celkem 27 mil. na 4,5 roku), bonus pro Alexise 20 mega a bonus pro agenta 10 mega. Tohle dohromady dává těch zmíněných 180 milionů.

Takže ano, pokud chceš brát odchod Mchitarjana jako nulu, tak si z toho celku odečti třicet mega. Mně nejde o to za každou cenu všem vnucovat nějakých 180 mega, mluvím tady o Alexisově obřím platu, čemuž místní mufani urputně odmítají uvěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal ze Mkhitaryan ma na dnešnom trhu cenu minimálne 50m tak dajme tu celkovú cenu na 210m

nikto tu nespochybňuje obri plat ale tých 520k/w už áno

Reagovat
Counter

Klidně nevěř, ale uvádí to Simon Stone, jeden z nejspolehlivějších zdrojů vůbec. Takže už prosím nepiš, že píšu o mediálních sračkách.

Btw. Di Marzio uváděl u nabídky ManCity, že mu chtěli dát 13 mega čistého, čemuž jsi podle všeho neměl problém věřit. Chceš mi teda říct, že Alexis kývl na nabídku MU, která je výrazně nižší?

Reagovat
kiwwi

neviem o tom žeby som niekde komentoval v štýle že tomu verím... mrazik raz písal ze ten plat sa mu zdá celkom v pohode a ja som mu odpísal ze Di Marzio to uvádza ako netto, to ale neznamená ze som tomu veril

však tých 13-14 mega ročne v hrubom by aj sedelo co do štruktúry oboch klubov, dáva to proste zmysel - bol by najlepšie plateným hráčom v lige ale stále rádovo na úrovni ostatných najlepších ... 27 je úplný úlet kde by zdvojnásobil najlepšie zarábajúcich... to ti fakt nepríde divné?

A trebárs to Stone prebral od Di Marzia, ved to je tiež bežná prax

Reagovat
Counter

A kolik dostal Ibra po svém příchodu z PSG?

Reagovat
kiwwi

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/06/30/zlatan-ibrahimovic-confirms-manchester-united-move/

samozrejme je to len jeden zdroj ale môžeš kľudne nájsť niečo iné

Reagovat
Counter
Reagovat
M0rb1D4S

To už je taky dobrý. Tak on si tam Ivánek sám napíše něco o 180 milionech a pak se ještě vzteká, že to při platu 520k týdně nevychází

Reagovat
kiwwi

no to by si musel vedieť ze tých 180m tu dotiahol counter a z toho to celé vychádza... ale zapojil si sa a to sa ráta

Reagovat
M0rb1D4S

Ale Counter tady celou tuhle konverzaci řeší jenom jeho plat, s čímž se mu ty jenom pořád vysmíváš a i když ti to tu naservíruje na zlatém podnose, tak tomu stejně neuvěříš. Hlavně když vyjde jakákoliv sračka v novinách jako Mail, Mirror apod. ohledně ostatních týmů, tak se vysmíváš jim a hned to bereš jako 100% věc. A to se počítá.

Reagovat
kiwwi

jj presne to ja robím... teraz si trafil klinec po hlavičke

Reagovat
Counter

On si to nevymyslel, jen neví, co všechno se do toho mělo započítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

500??? Vždyt má mít max. 350

Reagovat
Mastný Chobot

"kraviny typu 20+Mkhitaryan"

Reagovat
Hachim Mastour

Meanwhile : MKHITARYAN SET FOR ARSENAL MEDICAL

Man Utd playmaker Henrikh Mkhitaryan is to undergo an Arsenal medical in the next 48 hours, Sky Sports News understands.

However, as of this evening, the paperwork on every aspect of the deal has yet to be signed off.

If the transfer happens, it will be a straight swap deal with Arsenal forward Alexis Sanchez.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hachim Mastour

Meanwhile, sources close to Man Utd playmaker Henrikh Mkhitaryan have told SSN tonight that the Armenia international is "excited" about his imminent arrival at Arsenal.

Reagovat
Busby babes

Koukam, ze jsem si vylet na Benfiku naplanoval na dobrej vikend a nic jsem neprisel. Btw. muzu jen doporucit, Estadio da Luz je fakt krasnej stadion.

Reagovat
Zaschrona

Nadhera, strel na branu jako maku, co vic si muzu prat.

Reagovat
Zaschrona

Akorat teda McCarthy, strasny.

Reagovat
Whitemedia

Rondona mi bylo líto víc, než McCarthyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon to ted bude mít na svědomí a pochybuju že bude další zápasy střílet bez obav.

Mc tam šel úplně špatně a bohužel to proněj dopadlo hůře než pro Jonese který taky chodí do každého souboje a taky se mu to občas nevyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

wut?

Reagovat
Whitemedia

Rondona mám holt fakt rád, velký sympaťák a málem jsem si pobrečel s ním..

Reagovat
Zaschrona

Ok, pro nej hodne smutny a nestastny moment a zachoval se uzasne, ale v situaci, kdy si tam druhy kluk zlomi nohu a bude rok mimo hru se zranenim, kdy se ani nahodou nemusi uz vratit na 100%, to fakt moc nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

next week Chelsea and Roma will talk again. Dzeko wants Chelsea, Emerson same, but the total agreement between club have not been reached yet. Just missing some details about add ons. And you know how much details are important... #CFC are going to work hard for Dzeko and Emerson

Reagovat
blade115

Prý jsme od sebe daleko 10 mega eur, které chce AS na bonusech. Plus ještě není jistý, že budou chtít Michyho, ale to by měla být samostatná jednání, nezávislá na Dzekovi a Emersonovi. No snad to dopadne, nic lepšího už zřejmě nejsme schopni získat a tohle jsou přesně ty pozice, které nutně potřebujeme posílit. Ztroskotat to na 10 mega a přijít kvůli tomu Crouch, tak už asi začnu nezvládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Totalne na hivno kolo. Klasicky nachystane na nasi ztratu...

Reagovat
fenixLFC

Pche, my sme porazili city a ideme na ihrisko posledneho...to sa neoplati ani tipovat ako dopadneme

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
iamek

Carrick jak to rozjizdel v kotlu dneska

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/_Sk-faVfMsc

žeby konečne rozumný gunner?

Reagovat
Busby babes

mluvi hezky. Ale tak jednoduse bych to nevidel. Penize jsou soucasti. Jen to asi nebyl uplne ten rozhodujici faktor, protoze mel dve srovnatelne nabidky od dvou klubu. ASi chce vypadnout co nejrychleji a to prevazilo v nas prospech. Navic City tak nejak davalo najevo, ze ho ani moc nechteji...

Reagovat
Busby babes

a taky bych to mel dokoukat cely nez napisu komentar.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Thab

Blbost, no, AFTV jsou fakt hrozný sebemrskači Realita je nejspíš ta, že by o něco radši šel za Pepem, ale MU:

1) nabídlo nám Mkh, takže klub je tomu dealu nakloněnější než 20m od City a

2) nabídlo Alexisovi o dost lepší prachy - a vzhledem k tomu, že je to jeho poslední velkej kontrakt, je jasný, že to bude hrát významnou roli. To mimochodem nemyslím nějak s despektem, sám bych uvažoval nejspíš stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Africania a juhoamericania su hrozne na prachy co posobi nesympaticky az kym si clovek neuvedomi ze znacnu cast posielaju domov sirokym rodinam

Reagovat
kiwwi

co znamena o dost lepsie prachy...dostal by raketu kamkolvek vy isiel a typek to tam aj pekne popisuje

Arsenal mu ponukal 300k, City podla vsetkeho este viac (dajme tomu 350k) a United podobne

samozrejme ze peniaze hraju rolu a preto by nesiel niekam za polovicu, ale tych 50k tyzdenne asi nebude robit nejaky mega rozdiel pri takom obrovskom plate

ja si skor myslim, ze to bol vyhodny deal pre kazdeho - arsenal dostal solidnu nahradu (za 20m od City by si nekupili nikoho), United dostali top hraca vymenou za nepotrebneho hraca, Miky pravdepodobne dostane pravidelny futbal a Alexis sa posunie o stupienok vyssie

a pointa toho videa je aj tak inde...typek tam naklada vlastnym fanusikom, ktori Alexisa za to zatracuju kvoli tomu a tvrdi, ze Ozil urobi to iste...jednoducho mu to nezazlieva a podla neho urobil Alexis to najlepsie pre svoju karieru

Reagovat
Teoretik

City prostě nakonec nechtělo přistoupit na ty přehnaný Alexisovi mzdové požadavky, aspoň takhle chápu vyjádření z klubu.

Reagovat
kiwwi

blbost...na platy davaju rovnaku dardu ako United, nemyslim si, ze 50k tyzdenne by malo robit nejaky rozdiel kvoli ktoremu si nechas ujst world class hraca kebyze ho chces

ak uz nieco, tak ho vlastne ani vobec nepotrebovali a preto im to nestalo za to

Reagovat
Teoretik
Reagovat
kiwwi

vies jak to je...povie ze potrebuje financne zastabilizovat klub a jednym dychom doda, ze potrebuju v lete investovat do 3-4 novych hracov

pozri, to ze mu City ponuklo zmluvu a velke prachy Arsenalu v lete je fakt, to ze onho usilovali teraz za prachy je tiez fakt (o peniazoch ktore ponukali Alexisovi sa mozme len dohadovat, ale tych 350 to podla mna bolo)

to ze sme mu ponukli lepsie podmienky nijako nepopieram, ale on to nebude taky rozdiel aby to City nemoholo dorovnat, resp. nebude to to jedine preco sa Alexis rozhodol tak ako sa rozhodol a preto typek hovori, ze je nefer zo strany fanusikov Arsenalu hanit Alexisa zato, ze sa rozhodol ist do United a nazyvat ho money whore, pretoze mega love by dostal kdekolvek

vsak je to v podstate to same ako s Persiem 6 rokov dozadu

Reagovat
Teoretik

Nemůžeš dát nově příchozímu hráči, který by ani nebyl nejlepší v týmu o 100k liber vyšší týdenní plat než má hráč s nejvyšším platem (podle nejnovějších zpráv KdB bude dostávat podobně jak Kun). I kdyby chtěl Sánchez opravdu "jen" 350k, tak na to City podle mě nechtělo přistoupit, protože to je ta stabilita o které Pepek zřejmě mluví. Ti nejlepší si začnou stěžovat, nově příchozí začnou mít větší požadavky a rozjede se šílená spirála (v Barce teď s tím máme velký problém, ale snad po těch nových smlouvách už taky začínáme stabilizovat). Proto bych určitě odděloval tuhle stabilitu, o které je řeč a výdaje na nové přestupy, které samotné hráče nezajímají. Nepopírám ale ani to, že vyjednávat s Arsenalem o ceně by bylo nakonec strašně práce, oni přehazují každý cent, takže i tohle mohlo hrát určitou roli, že si v City řekli, tohle nám za to nestojí, ale věřím, že 35kk by v klidu nakonec dali. Ten plat byl dle všech indicií určitě hlavní překážka přestupu do City, ale neříkám, že to je hlavní motivace přestupu Alexise do United.

Reagovat
kiwwi

takze mu v lete podla teba davali kolko? Alebo teraz?

ta spirala je len teoria...u nas najlepsi hraci vzdy zarabali ranec a zvysna struktura bola v priemere a nikdy s tym problem nebol

ved o Persiem sa pisalo tiez ze hned ako novy hrac mal dostat viac ako Rooney a nieco sa stalo? To su take teorie proste

a celkom nerozumiem tomu co sa tu zo City zacalo robit za setricov a jak oni nejdu preplacat hracov a pod...to je fakt na smiech

Reagovat
Teoretik

Sám jsi psal, že se o těch částkách můžem jen dohadovat, ale já nevěřím, že by šli přes 300k. To odpovídá i všem vyjádřením a pro mě v tuhle chvíli neexistuje důvod jim nevěřit. Jedině, že by Wenger fakt lpěl na výměně za nějakého hráče, a proto ho pustil radši do United. Každopádně fakt věřím, že tady hrál hlavní roli Alexis a jeho požadavky/rozhodnutí.

Nikdo ze City šetřílky nedělá, stabilita a šetření jsou dvě odlišné věci. Každopádně ještě 7 let zpátky to museli více tahat přes sílu peněz než dnes, kdy už mají za sebou spoustu úspěchů a Guardiolu.

Reagovat
kiwwi

no prave sa pisalo, ze ten deal padol aj na tom, ze nechceli Arsenalu platit pozadovanych 35 mega ale ze s Alexisom u boli dohodnuti...nic o tom, ze to padlo na plate sa nepisalo

Reagovat
Teoretik

a ten článek co jsem ti tam hodil? Však stanovisku City je jasný a jsou i jiné články, kde novináři tvrdí, že to padlo kvůli mzdovým požadavkům.

Reagovat
kiwwi

No lenže to už je článok z doby keď sa do toho vložil United, ja hovorím o stave predtým

Je jasné že United mu mohli ponúknuť lepšie podmienky pretože ušetrili za prestup a navyše sa im uvoľní budget na plat zhruba v hodnote Alexisovho platu, takže nás to nebude stáť prekticky nič, ale píšem o Tom, že plat nebol jediný aspekt kvôli ktorému ide Alexis do United

Reagovat
bbbauch

City vam podle hodne zdroju nechtelo dat 35m, ale max 20. Plat meli mit domluvenej o 1m rocne mensi, nez s nama.. to je nejcastejsi info, se kterym sem se setkal

Reagovat
Busby babes

vsak to padlo na tom, ze City bylo ochotny dat jen 20 a ne 35 mega. Ale Arsenalu.

Reagovat
Teoretik

Fakt myslíš, že by City kvůli tomu relativně malému rozdílu nechali Alexise být a vlastně mu tím uvolnili cestu do United?

Reagovat
Busby babes

no ocividne to udelali. Diky tomu obr podpisovemu bonusu by Alexis od leta dostal v City vic nez u nas...

Reagovat
Thab

Pokud ten rozdíl je fakt 50kpw, tak za dobu trvání 4,5ročního kontraktu je to rozdíl 11,7k GBP, což už podle mě hraje dost roli, obzvlášť u jihoameričanů, jak psal výše djourou. (Navíc mi těch 50k přijde poměrně konzervativní, nejčastěji jsem četl, že City nabízelo 350kpw celkem, United 350 základ + 100 za image rights)

A ohledně Özila, rozhodně souhlas, že hraje velmi chytrou PR game, nicméně zatracuje ho brzo. Özil rád hraje pod AW a podle mě teď vyčkává, jak se to vyvine. Pokud by odešel Alexis a klub se dál potácel jak kuře bez hlavy, rozhodně se nám na to vykašle. Pokud by ale přišly adekvátní náhrady (Auba+Mkh) a začali bychom na hřišti vypadat kloudně, podle mě prodlouží. Samozřejmě v tom hraje roli fakt, že se zájemci o něj až tak nehrnou.

Reagovat
kiwwi

musis ratat, ze pre toho hraca je to len polovica z tej sumy po zaplateni dani a odvodov

pre nas sa to javi ako nieco nepredstavitelne, ale 1m rocne pri tychto top zarabajucich hracoch nie je proste ten jazycek na vahach...ide o komplex podmienok - peniaze, ambicie, postavenie v time, manazer a pod.

co sa tyka platu tak sa tu aj tak len dohadujeme o niecom co nemoze nikto z nas nijako potvrdit, takze je to tazke, ale pre porovnanie, v cine mu ponukali 21m rocne po zdaneni co je ekvivalent 800k tyzdenne v anglicku a odmietol to

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

o dost vetsi pro Alexise je hroznej mytus. Dle toho, co se psalo to byly srovnatelne nabidky.

Reagovat
Counter

ManCity mu podle DiMarzia nabízeli třináct mega čistého a patnáct mega bonus, zatímco MU podle Stonea nabídlo 14 mega čistého a 20 mega bonus. Obojí monstrózní, ale nabídka MU je pořád povážlivě vyšší. Takže žádný hrozný mýtus.

Reagovat
Busby babes

no a kdyby pockal do leta tak by dostal 30 milionovej bonus od City. kdyz vezmu tvoje cisla, rozdil je 10 procent. pro me to jsou srovnatelne nabidky u takovych castek. Pokud by dostal 30 mega bonus tak by si u City vydelal vic.

Reagovat
Counter

Co s tím má společného letní nabídka ManCity? Stejně tak by v létě mohlo nabídnout víc i MU...

Řeč je o současné situaci, kdy se Arsenal uvolil Alexise prodat a zájem měly oba Manchestery. Ze stávajících nabídek byla pro Alexise dle informací médií výhodnější ta od United, v součtu o nějakých patnáct milionů liber. Pro tebe srovnatelné, pro někoho jiného zase ne, za hrozný mýtus bych to zkrátka neoznačoval.

Reagovat
Busby babes

vsak pisu, ze v soucasne situaci je ten rozdil cca 10 procent, pokud budu brat cisla, ktera jsi uvedl. A ze to je dle meho zanedbatelny rozdil a nemyslim, ze to byl rozhodujici faktor.

Reagovat
Counter

Ten člověk, na kterého reaguješ, to taky neuvádí jako rozhodující faktor. Jen píše, že Alexis by asi preferoval ManCity, ale MU se do toho vložilo s atraktivnější nabídkou jak pro Arsenal, tak pro něj.

Reagovat
Busby babes

no, pise o dost lepsi a ze to bude hrat vyznamnou roli. Nesouhlasil jsem s tim, tot cele.

Reagovat
Busby babes

btw reagoval jsem na to "o dost vetsi prachy", coz pro me neni 10 procentni rozdil. A pak jsem zminil i tu druhou variantu, ze kdyby mu slo jen o prachy, pockal do leta a vydelal by si vic. protoze City mu nabidlo dve varianty, kdyz pujde hned a kdyz by prisel v lete. Tak proto jsem to zminil. Jinak ranec proste dostane vsude. Je to jeden z nejlepsich hracu ligy/sveta v poslednich letech, tak bude mit jeden z nejvetsich platu. Kolik, to jsem sam zvedavej. Preci jen od toho videa od Stone se jeste nekolik dni jednalo.

Reagovat
kiwwi

Di Marzio spomínal tieto čiastky ešte v čase keď sme neboli v hre tj. ze sa na toľko dohodol so City... splietas dve na tri

Reagovat
Counter

Jako že ManCity mohli tuhle nabídku ještě zvednout? Jejich reakcí na zájem MU bylo přece upuštění od snahy Alexise získat...

Reagovat
kiwwi

ne Di Marzio písal o tejto čiastke vtedy keď sme v hre vôbec neboli... bola to správa že city sa dohodlo s Alexisom na podmienkach a dal tam tieto čiastky

btw na reddite sa to hneď riešilo a okrem iných aj mufani písali, že je to bullshit a DiMarzio sa musel pomýliť a malo to byt v hrubom lebo nikto neveril tomu zeby mu City dalo taky plat

Reagovat
kiwwi

a mimochodom ľudia na reddite argumentovali aj tým, že Di Marziovi sa to už v minulosti stalo a pomixoval netto s bruttom pretože v rôznych krajinách sa platy uvádzajú rôzne

Reagovat
Counter

Ok. Když si mám vybrat mezi lidmi na redditu a renomovanými novináři, vyberu si renomované novináře.

Reagovat
kiwwi

ti ale len poukázali na to ze tým renomovanym novinárom sa v minulosti stala presne táto chyba

Reagovat
Counter

Já jim to nezazlívám.

Reagovat
kiwwi

mimochodom pod silvom hovoríš ako Stone prezentuje tie sumy otvorene ako fakty len mu ušlo že to bude straight swap s Mkhitaryanom... vôbec si nepripustas že mal proste zle informácie?

ci všetky sumy (ktoré media aj tak presne nikdy nevedia) mal presné len skutočnosť o ktorej média môžu vedieť mu ušla?

Reagovat
Counter

Já si nemyslím, že mu ten Mchitarjan ušel, je to spíš v rovině "Arsenal za Alexise chtěl třicet mega = Mchitarjan má cenu třicet mega".

Reagovat
kiwwi

ja si myslím ze ušiel pretože to by bola prvá vec o ktorej by sa tam zmienil... hneď ako to vyšlo na povrch tak sám začal písať o straight swape... on to proste vtedy nevedel (a asi to nevedel nikto) ale záhadne už vedeli všetky ostatné detaily keď nevedeli ten najdôležitejši

tomu sa hovorí varenie z vody, boli to proste drby, sorry jako

Reagovat
Counter

Kdyby to bylo vaření z vody a obyčejné drby, jsem si 100% jistý, že by někdo jako Stone vůbec nic takového neříkal. Má určitou pověst, zastává určitou funkci, musí splňovat určitý kodex. To prostě není žádný bulvární novinář, co si týden co týden tahá smyšlenky z klobouku.

Mimochodem zkopíruju ti sem kousek z Guardianu:

Sánchez is believed to be signing a contract at Old Trafford worth as much as £14m a year after tax, or £500,000 per week, having at first seemed poised to join City.

Ed Aarons, další renomovaný novinář, co jen tupě vaří z vody a nesmyslně zaplavuje své články nepodloženými drby. Že?

Reagovat
kiwwi

ne, ja si myslím ze všetci vychádzajú z toho Di Marziovho infa

Reagovat
Counter

Z jakého Di Marziova infa?

Reagovat
kiwwi

no tých 14m netto

Reagovat
Counter

Nikde jsem neviděl, že by DiMarzio psal o 14m netto, takže nevím, o čem mluvíš.

Reagovat
Counter

Ale budu samozřejmě rád, když to sem hodíš.

Reagovat
kiwwi

pardon, 13m netto

myslel som to tak, ze Di Marzio dosiel so spravou ze Alexis by mal mat 13m netto v City a trebars ta dalsia sprava, ze United mu maju dat o milion viac bola spravna, ale uz Stone vychadzal z tych Di Marziovych 13 netto

Reagovat
Counter

jj, samozřejmě, to dává obrovský smysl.

Reagovat
kiwwi

vo svetle tych novych reportov ano...proste sa drzis jedneho cisla ktore dal aj ked renomovany novinar, ale z case ked nevedel ano len hlavny detail dealu

drzis sa toho silou mocou ako kliest

Reagovat
Counter

Ty tvrdíš, že několik renomovaných reportérů šlo s kůži na trh na základě informací jiného novináře, který několik týdnů předtím hovořil o úplně jiném klubu a úplně jiných číslech.

Jestli tady jede někdo na sílu, jsi to ty.

Reagovat
J0EL

Cudujem sa ti, ze sa ti to chce este tym dvom zaslepenym zabednencom vysvetlovat

Reagovat
vladis271

strašná kktinka. tvrdiť, že nešiel po lepších prachoch a používať ako argument Čínu. Samozrejme, že išiel po prachoch, to bol hlavný dôvod, Ale stále tam boli aj športové ambície a tie by v Číne zabil. A MU mu ponúklo viac. Jeho prvá voľba bolo City ale tie sa stiahli, lebo sa cítili urazení ked Arsenal začal jednať s MU napriek tomu že už boli dohodnutí s City.

Reagovat
Busby babes

ne, nebyl. A nemas zadnej podklad jak to dokazat. City mu nabizelo srovnatelne podminky ale nedohodli se s Arsenalem na odstupnem. Mohl cekat do leta. Ale asi chce pryc okamzite. Bude hvezda v lepe postavenem klubu, jednom z nejvetsich na svete, bude hrat LM, kde s nim muzem dojit dal nez bez nej a tak dale...

Btw. Arsenal nikdy se City dohodnuty nebyl. V lete to stopli, protoze nesehnali nahradu. V zime rekli ze chtej 35 a City nabizelo 20. Tak na cem meli byt dohodnuti?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=EpWqECVib1k

2:40

tam rozpráva normálny gunner

Reagovat
vladis271

*2:20

Reagovat
Nikikrew

Tento , ten len vzdy fuckuje a neviem co. Nic ine iba to ze Alexis bol jeho milackom, tod vsjo

Reagovat
fajdax

https://www.youtube.com/watch?v=cSqVL0p450Q

Sleduje tohle někdo? Dřív mi to přišla jako docela prdel, ale není tohle už krapet přehnaný? Jako je to prdel ale zase podle mě Švanda s takovou brzo skápne..

Reagovat
smazaný uživatel

inak, z tych mladych rakiet bude podla mna najvacsia superstar bailey. do toho by som siel aj za 70-80.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer ma celkovo sialene zaujimavych hracov, v ofenzive aj defenzive

Reagovat
fajdax

Ten už je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Těch mladých a skvělých hráčů je hromada. Záleží jen na nich kdy a kam přestoupí a jestli si tím neposerou karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle reportéra BBC a specialisty na Arsenal Davida Ornsteina se schyluje k přímé výměně bez jakýchkoliv doplatků mezi Arsenalem a Manchesterem United, v rámci níž na Old Trafford poputuje Alexis "Sánchez a opačným směrem Henrik Mchitarjan. Chilan už je na severu Anglie, Arménec má podstoupit zdravotní prohlídku během dvou dnů." Wenger.

Reagovat
Kenneth

To jako vazne?

Reagovat
I am Mancunian

EDO

Reagovat
Gunner14

Co je na tom na citron? Kolik by jsme za nej realisticky dostali bez vymeny, 30 mega? Za tolik MU kupovali prave Henrika a dost tezce pochybuju, ze by nam ho prodali za 30 kdyby Alexis nesel k nim.

Reagovat
Miguel19

Lepší 30 mega jak Mchitarjan, který měl za celou dobu v United pár povedený zápasů.

Reagovat
Gunner14

Nevim no, za 30 mega by jsme lepsi nahradu za Alexise nenasli nez Mhikyho a museli by jsme priplatit. Je spousta hracu, kterym to pod Mourkem neslapalo a pak zahvezdili. Nas styl hry by mu mel sednout vic i to ze mu Wenger da vic volnosti. A pokud k romu prijde Auba, ktery s nim uz hral, tak budu mega spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi hvezda Arsenalu za ctvrteho nahradnika z United. Bravo. Mchitarjan prisel za 30, ale ted ma hodnotu tak 15. Je to jinej post a ani do Arsenalu nechtel. Radsi penize nez jednou provzdy mit zapsano v prestupech Sanchez × Mchitarjan. Tomu se budou smát ještě naše pravnoučata.

Reagovat
Gunner14

Jo tak hodnota 15 mil.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Amos

Přeháníš, podlě mě je to WIN WIN situace (pokud teda přijde ještě Auba).

Reagovat
TheTopFootbaler

Patnáct mega. Ale no ták, pořád se jedná o největšího tahouna reprezentace...

Reagovat
Euphael

A co je ti po tom kurva?! Jde to z tvojí kapsy? Toto nechápu, ohlížet se na nějaké finance, když se tady nedá mluvit o sportovní klubu ale normální továrně na peníze pro toho kokota amerického. Lepší by bylo vzít třicet a přivést Lemara s doplatkem, ať se prohne zmrd. Tak to zavře hubu zase pár imbecilům, kteří ještě pořád chodí na stadion.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Alexise za takivýho šmatláka, kus za kus.

Reagovat
Gunner14

Ano protoze kontext neni dulezity ze? To, ze by jsme dostali za samostatnyho Alexise 30 mega max je fakt. A kdyz jedinej tym, kterej je schopnej zaplatit Alexisuv plat je MU, tak asi nebudem chtit Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad jsme ale u toho co jsem psal na zacatku: Wenger. Buď měl Alexise podepsat v létě nebo ho hned prodat, to musel mít cenu tak 50.

Reagovat
Gunner14

Alexis nechtel prodlouzit, Wenger byl asi smirenej s tim, ze ho necha na konci zadarmo, aby mu Alexis pomohl s TOP4. Alexis hraje uplnou tuzku krom poslednich 2 zapasu, dost pravdepodobne neni v kabine oblibenej a na 100% chce odejit. Narozdil od Ozila, kterej i kdyby nepodepsal, tak aspon hraje dobre a nerozhazuje kazdou minutu ruce jak decko.

Reagovat
smazaný uživatel

cital som niekde, ze wenger spoliehal na to, ze je wc rok a alexis bude makat, ale po nekvalifikovani chile sa stal este frustrovanejsi a nasratejsi...

Reagovat
Gunner14

to je dost pravdepodobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ho mel strelit v lete. Par naznaku ze chce odejit a umi trucovat tady od Alexise byly uz v minulosti.

Reagovat
Thab

Náznaky trucování tam sice byly, ale nebyl důvod si myslet, že to zásadně ovlivní jeho výkony. Alexis byl vždycky sice trochu pošuk, ale stroprocentní profík posedlej fotbalem, co by nejradši běhal za míčem i místo spánku. Ta situace se zvrtla, asi i vlivem nepostupu na MS a jeho celkový frustrace, ale v létě tohle reálně nemohli vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale museli vedet, ze potrebujou Stredaka a pravy kridlo misto Xhaky a Wallcotta, pokud chteji aspon symbolicky bojovat o titul nebo prbni trojku, stejne je u Alexise a Özila zazrak jak dlouho zustavaji v tymu, ktery tezignoval na drivejsi ambice.

Reagovat
pingla

Reagovat
Mastný Chobot

pred rokom a pol tu z neho striekali všetci, pred pol rokom tu z neho striekali mufani a teraz je to šmatlák to je ono

Reagovat
kiwwi

Miky je dobry hrac, ale strasne nevyrovnany a potreboval by trochu iny styl futbalu ako u nas...myslim, ze mu Arsenal sadne a znova sa najde

za mna z toho Arsenal vytazil najviac ako mohol

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Měl by si zajít zpátky do italský sekce.

Reagovat
Bakary3

Ja bych teda radsi bral prave tech 30 mega a privedl treva Malcolma, Lucase nebo Draxlera..

A on by to Mourinho dal, protoze by vedel, ze v lete uz by toho Alexise bralo treba City. Skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Taky bych radsi Malcoma treba, ale pokud koupime snad toho Aubu, tak by to oboum mohlo pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Mourinho by to zacvakal

Reagovat
Bakary3

Ze svyho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že jsou Lucas nebo Draxler o tolik lepší hráči.

Reagovat
Bakary3

Jednak asi nejsou tak naladovi jakk Mch, ktery ma az moc dlouhy spatny obdobi.., a pak a hlavne by se hodili jako kridla vic a bylo by asi lepsi mit v sestave s ozilem nekoho z nich.

Reagovat
Counter

Souhlas, akorát pochybuju, že by ty hráče šlo přivést jen za 30, spíš by se muselo přihazovat.

Reagovat
Bakary3

To je jasny, ale pro me furt lepsi..

Reagovat
Counter

Ono dost možná by s námi v tomhle souhlasili i v Arsenalu, ale dostat za Alexise nějakých 30 mega od MU vypadá v očích veřejnosti hůř než výměna za Mchitarjana. Takhle si klub docela obstojně zachránil kůži.

Reagovat
Mastný Chobot

za 30m lepšieho hráča nekúpiš

Reagovat
Teoretik

však už se ho Mourek skoro zbavoval zadarmo

Reagovat
Hokaido

Kupovali ho jako jednoho z nejlepších hráčů BL s velkým potenciálem. Teď je to hráč, kterej se nikdy pořádně neprosadil v TOP 6 týmu v Anglii. Nevím, co si od něj Gunneři slibují, třeba trochu pookřeje, ale na opravdu top tým nemá výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Arsenal není víc než podřadný článek potravního řetězce, své nejlepší hráče skoro daruje Man Utd (Persie, Sanchez) a rádi přijmou jejich odpadní produkty (Welbeck, Mikhwhatever). Zbytek ligy jim může poděkovat, že tak velkoryse dělají Man Utd ještě silnější než je. Hajzlové.

Reagovat
iamek

. Komu tam končí další sezónu smlouva?

Reagovat
Edgewalker

Welbeckovi, návrat ztraceného syna

Reagovat
Sandstorm

Tak jsou to jen dva hráči za posledních pár let. Vy taky prodáte Realu, Liverpool Barceloně...tak to prostě chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jsme prodali od dob Balea, což už bude 5 let?

Reagovat
kiwwi

ako velky respekt pred Levym ako dokazal zmenit Spurs a naozaj uz nepredavate, ale uz by ste sa mali posunut o dalsi stupienok vyssie a mali by ste uz vediet nejaku tu hviezdu aj naopak nalakat...

Reagovat
smazaný uživatel

a van Persie bude 6

Reagovat
popltak

Nikoho, nemáte top hráče.

Reagovat
kiwwi

to akym stylom si to napisal nech si s tebou riesia gunneri, ale je pravda, ze my sme od nich dostali van Persieho a Alexisa za 8m + Welbeck a Mhitaryan

kazdopadne do toho stavu sa dostali len a len oni sami tym ako debilne si manazuju podpisy novych zmluv...oni a Dortmund to je fakt rarita na takej urovni

Reagovat
Teoretik

Mou, nepotřebného hráče takto vyměnit Jestli tohle Wenger vezme, tak už mu do čista jeblo.

Reagovat
kiwwi

jake jestli, vsak uz je to uzavreta vec, jedine co tomu chyba su lekarske prehliadky

Reagovat
Teoretik

však zatím na jisto nevíš, jaké jsou podmínky toho přestupu.

Reagovat
kiwwi

no uz je to proste jasne, ze to je priama vymena bez penazi...jednoducho hrac za hraca

Reagovat
Teoretik

ale máš pravdu, napsal jsem to v blbém čase: "Jestli Wenger tohle vzal,..." *

Reagovat
Taiger

Ty si trotl.

Reagovat
Busby babes

a kolik myslis, ze ma Henrikh na dnesnim trhu cenu? 5 mega? ocividne i ho cenime na 35.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Curt_FCB/status/954709140756221952

Adebayor o svém odchodu z Arsenalu a jak vnímá Wengera a Mourinha.

Reagovat
Mastný Chobot

"Mourinho is one of the honest managers" a toto môže voliť

Reagovat
RKBoy

K hracom bol vzdy mimo kamier uprimny,to povedal kazdy ktory s nim robil,vzdy povedal co maju zlepsit a ked ich odpisal dal im to najavo,ak si ho ako cloveka urcujes len na zaklade jeho konferrencii kde dost casto trepe nezmysli len pre vlastne ego a potesenie ,si obmedzeny.

Reagovat
Mastný Chobot

som tak obmedzený, ze by som ti pichol prst do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Však při jednání s hráči může být. Jako příklad uvádí, jak s ním "fake" Wenger vyjebal, když ho vyhnal z klubu a pak to veřejně prezentoval jako že odejít chtěl Ade. Nevím, jestli podobnou sviňárnu hráči udělal někdy Mourinho, ten nepohodlné hráče prostě prodá, ale pak těm hráčům a Mourinhovi nedělá problém se klidně znovu shledat (Mata, Lukaku). Wengerův styl je hráče dobrovolně prodat a pak ho předhodit fanouškům a říct něco ve stylu - "Podívejte se na tohoto zmrda, Arsenal pro něj nebyl dost dobrý a bez něj budeme silnější".

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

fake Wenger, ktorého ostatných 99% hráčov, s ktorými pracoval, považuje za svojho druhého otca a taký George Weah by zaňho položil aj život. Ale smerodajný je názor pologramotného Adebayora. Čo by z takého správania mal Wenger akože vyťažiť, už je bezpredmetné. Vitajte v ownyho svete.

Reagovat
Thab

Reagovat
smazaný uživatel

99 %, aneb číslo vycucané z prstu. Vítejte v chobotově světě, kde je jeden den Wenger největší odpadlík a druhý den zase druhý otec hráčů, se kterými pracoval. Určitě to nemá nic společného s tím, že s některými hráči si rozumněl víc a s jinými míň. A poznámka o pologramotnosti Adebayora je přinejmenším zaujatá. Co by z toho Wenger vytěžil? Odpověď je jednoduchá, on si nepřipouští, že dělá chyby, má to v povaze. Když se rozhodne, že odepíše hráče, který se mu nehodí, udělá to, a aby se mu usínalo lépe s vědomím, že to jinak nešlo, namluví sobě a fanouškům různé důvody. Zní to jako konspirační teorie? Ano. Chová se mnohdy Wenger jako blázen? Ano.

Určitě neplatí všechno, co jsem napsal, ale určitě to není ani hodný otec, na kterého všichni vzpomínají s láskou. Mně to zase dává smysl z Adebayorova úhlu pohledu, kdy podle svých vlastních slov Arsenal stále miluje i nenávidí.

Reagovat
Mastný Chobot

"Určitě neplatí všechno, co jsem napsal"

Toto si daj do životopisu. Wenger je odpadlík z dôvodu toho, čo ponúka klubu, nie z dôvodu charakteru. Čo sa týka charakteru, tak je pred Mourinhom o toľko parníkov, že prvý by bol v Londýne a posledný na Čukotke. 99% nie je číslo vycucané z prstu, lebo v podstate okrem Adebayora nie je žiaden hráč, ktorý by niečo podobné o Wengerovi tvrdil. Na druhej strane máš desiatky hráčov, ktorí podporujú to, čo píšem ja (viď Mesut, Hleb, Cesc, Diaby, Weah, Henry, Arteta ako najžiarnejšie príklady). Ale nie, vitajte v ownyho svete, kde sa názory neurčujú na základe faktov, ale na základe toho, ktorá verzia je viac proti Arsenalu. Lebo ownyho svet ovláda myseľ 9-ročného autistu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si nemyslíš, že jeho charakter se promítá do toho, jakým způsobem řídí ten klub? Wenger může být charakterově před Mourinhem o mnoho parníků, ale zapomněl jsi dodat, že se jedná o parníky papírové. Co se týče vystupování obou individí na veřejnosti, oba patří mezi nejkontroverznější, dlouhodobě. Fanoušci Arsenalu sice rádi Wengera vykreslují jako takového gentlemantského dědu, ale je to poněkud v kontrastu s tím, jak například napadá rozhodnutí sudích (ovšem jen pokud se mu zrovna nehodí). Jinak je sice pěkné, že říkáš, že hráči, ke kterým se vždycky choval dobře ho popisují pozitivně, ale vypovídací hodnotu to má asi takovou, jako kdyby ses zeptal na názor Miloše Zemana v jeho volebním táboře. Samozřejmě, že Adebayor je specifický případ, kde se mezi ním a Wengerem muselo stát něco špatného, co se nedostalo na veřejnost. Jinak určitě není pravda, že by všichni bývalí hráči Wengera o něm vyjadřovali pozitivně, např. co vím, tak Tony Adams se do něj dost opírá. A ty poslední argumenty ad hominem snad ani radši nebudu komentovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Do riadenia klubu sa z jeho charakterových vlastností premieta jeho tvrdohlavosť, to má však pramálo spoločné s jeho jednaním s osobami alebo "cťou" ako takou, o čom sa bavíme. Wenger patrí k najkontroverznejším z iných dôvodov, než z charakterových. Patrí tam hlavne pre to, ako dlho je v klube, ako klub vedie, aké si vybudoval v klube postavenie a pre to, že vedie jeden z najslávnejších klubov v Anglicku, nie pre jeho (ešte ním podporované) kauzy, zosmiešňovanie oponentov, idiotské vyhlásenia a pokrytectvo ako Mourinho. Čo sa týka napadania rozhodcov, tak tieto kauzy sa vždy nafukujú kvôli tým obsolétnym normám FA a popravde Wenger v nich nikdy nič "bezcharakterné" nevyhlasuje, len to vždy médiá nafúknu. Mohol by si to odpustiť, jasné. Tak či tak, čo by sťažovanie sa na evidentné chyby rozhodcov malo vypovedať o charaktere človeka?

"Jinak je sice pěkné, že říkáš, že hráči, ke kterým se vždycky choval dobře ho popisují pozitivně"

Tak o to asi ide, nie? Že tých hráčov, ku ktorým sa choval dobre, je 99% a na druhej strane barikády stojí jeden Adebayor. Ok, možno s Adamsom, ktorý ho má v zuboch, lebo mu zakázal slopať a zaviedol trošku prísnejšiu životosprávu (bezcharakterný čurák, čo?). Okrem takých prípadov ako Cesc, Weah, Mesut atď. máš aj také prípady ako Ox, ktorí tvrdia, že Wenger je tak dobrý človek, až je to kontraproduktívne a že atmosféra, ktorú v klube vytvára, je moc pohodlná.

Toto neber ako glorifikovanie Wengera, vieš, že voči nemu mám kopu výhrad, ale dávať Mourinha nad Wengera z hľadiska charakteru je fakt odpad.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
aramaki

Reagovat
Le Gunner

Že ti to za to stojí...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Teoreticky může, prakticky vzhledem k Gnassigbemu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dufam ze to neni pravda. mam ho rad, tie chanty napr. boli fakt strasne ubohe

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Nepřišli s těmi chanty náhodou fandové Spurs?

Reagovat
Gunner14

Jo

Reagovat
PP

tak jak to tvrdí Adebayor, tak to je určitě pravda..

Reagovat
RKBoy

to by som nedoporucoval lebo mi chyba parok a dal by som si hotdog,takze by som ho pouzil ,ale ked by som uz zacal zobral by som si aj ostatne a urobil trh obmedzenych prstov s napisom ," ktore mozte aj pichat do oka ale lepsie su ako hotdog".

Reagovat
RKBoy

Preklinam svoj telefon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ucim sa o neuronovych sietach, takze som si zvykol na to, ze nerozumiem tomu, co citam. Ale priznam sa, ze takto zmateny som nebol ani po videu z Japonskej univerzity.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor o Mourinhovi a Wengerovi

https://twitter.com/BlacB/status/954718329666723840

Reagovat
smazaný uživatel

oh, sorry

Reagovat
diastan

Nevadí Tottáč šetří goly na dalsi kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na bránu 2, výsledek 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral niekto tento zápas? Já mam nevy v čudu. To čo bolo toto? Alli?! Sissoko?! Son?! Invalidi. Nemám slov fakt, záverečný hvizd vyslobodenie. Nemalo to žiadnu úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lamela, ktorému sa pri každom dotyku podlamujú nohy. To kde sme? Prepustiť po sezóne. Toto je hanba.

Reagovat
Cobra

Co čekáš od Lamely po roce pauzy? Son, ale především Dele byl na facku. Ten mě tak neskutečně vytáčel, všechno brzdil, zbytečně se hrál s míčem a stejně hovno vymyslel. Od Sissoka čekáš co? Vždyť je to jen hráč do počtu, každopádně hůř než Sissoko hrál třeba Davies, který je naprosto k ničemu v takovém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne s tebou súhlasím. Od Sissoka nečakám nič, prečo potom hrajé na krídle? Pár minút bol na CM a hneď to bolo lepšie. Dele takto hrá celú sezónu, prečo ho potom neposadí? K Sonovi sa ani nevyjadrujem, ten buď hrá ako Messi alebo ako Sissoko. Davies máš pravdu, spomenul som to i v preview, je totálne mimo. Rose sa znovu zrakvil. Ja by som dal šancu i KWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela má jednu obrovskú slabinu, a to že hrá len ľavou nohou. Celý je ľavý. U žiadneho top futbalistu som nevidel tak slabú hru druhou nohou, ako práve u neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

A. Cole. Je ich niekoľko...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to výnimočné pri ňom?

Reagovat
kiwwi

nie, takéto góly dáva každý týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

neni, pravidelne jednou za sezonu neco takoveho levou nohou predvede.

Ale udajne se letos rozhodl zapracovat na zlepseni te levacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslím pochopiteľne (zdravím kiwwi) len góly, ale tak celkovo, či hráva ľavou...

Reagovat
Busby babes

ja taky nemyslel goly, loni dal perfektni centr levou. vsak si delam srandu, neco levou kopne jednou za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Saints odohrali výborný zápas, to si nespomenul.

Reagovat
spider_8

Nevadí.

Reagovat
Kincl

Blbci z Tottenhamu zas jedna chyba na tiketu ať jdou někam průměráci

Reagovat
ManUnited

Škoda těch šancí Sotonu v závěru každopádně..sestupová pozice = Pellegrino out!

Reagovat
Mates_Matesović

Hehe, podle reakcí asi hrůza, ještě, že na hokeji měli rýhu v ledu a hodinu se nehrálo.

Eriksena a Llorise zavřít do karantény, při našem štěstí se nakazí ještě Kane a Vertonghen.

Reagovat
smazaný uživatel

Zodpovědný přístup. Nikdy nepodceňuj ptačí chřipku!

Reagovat
fajdax

Slepice

Reagovat
Mates_Matesović

Mimochodem, jestli teď z dalších tří zápasů neuhrajem aspoň 6 bodů, tak jsme imo mimo boj o Top 4.

Reagovat
kiwwi

ideálne prehra s United a výhry s Liverpoolom a Arsenalom

Reagovat
avicii

Reagovat
Mates_Matesović

Ono by to takhle bylo nejlepší i pro nás.

Reagovat
kiwwi

dohodnuté

Reagovat
Mates_Matesović

Vyřiď Kloppovi a Jožkovi.

Reagovat
blade115

RibenKlopp-Mouotov vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ideálně přesně naopak. Nebo možná všechno prohra, u úček je těžký zvolit menší zlo.

Reagovat
Counter

Nejlepší je v takovém případě remízka a pár červených. Potažmo vysoká prohra jednoho ze zúčastněných

Reagovat
fajdax

S United výhra, Liverpool remizka a Arsenal prohra

Reagovat
niflheim

Reagovat
Setwo

inak taky brutalny program ako teraz caka Spurs zakonceny zapasom v Turine som este nevidel

Reagovat
Mimalu

program je v pohodě, jasně jsou tam silné týmy, ale jsou tam rozumné časové intervaly. Už jsem viděl spoustu brutálnějších programů kdy se to naskládalo tak, že tým měl na odpočinek sotva 3 dny...

Reagovat
Hokaido

Jsem zvědavej, jako to Spurs s tímhle úzkým kádrem zvládnou. Na podzim mi to fandové Spurs tvrdili, že mají kádr širokej dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme úzky káder. Ak by boli všetci zdraví, tak na lavičke by boli Llorente, Lamela, Son, Winks, Sissoko, Dier, Davies, Trippier, Foyth, Walker-Peters, Vorm a Gazzaniga. Myslím si, že celkom slušné.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hokaido

Já si zase myslím, že to není nic moc. Navíc právě nemůžeš počítat s tím, že budou všichni zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemožeš mať 30 členný káder kvalitných hráčov pripravených okamžite nastúpiť a nahradiť rovnako kvalitne ako hrá v základe. To nejde, to nemá ani Barca. Úzky káder nemáme, no kvalita náhradníkov je otázna. Zvlášť Sissoko, Lamela, Foyth. Chcelo by to LW/RW/AM typ hráča, kvalitného. Miesto Lamelu, ktorý ma jedoducho nikdy nepresvedčil. + dať šancu mladému Sterlingovi miesto Llorenteho, ktorého nákup som nepochopil. Má skúsenosti a je víťazný typ, ale do nášho štýlu nám nesedí.

Reagovat
janinho

dúfal som že levy zatlaci v zime na pílu a privedie Zahu ktory by mohol hrat aj v LM. po príchode alexisa si myslím že ani martial by nebol mission impossible. alebo napr. ceballos z realu na hosťovanie.

lamela ma zatial dost sklamal aj ked pravdu poviem ze som prekvapený že sa po takych zdravotných problémoch vobec vrátil k futbalu

Reagovat
Hokaido

Spíš mi jde o to, že máte v podstatě vyřešený jen wingbacky a dejme tomu střed zálohy. Pokud se zraní kdokoliv na nějakým jiným postu, tak máte hned obrovskej problém, protože prostě nemáte adekvátní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo přehled kolik týmů PL vede anglický trenér?????????

Reagovat
Mates_Matesović

Everton, Burnley, Bournemouth, Crystal Palace, Stoke, West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nie.

Reagovat
Mates_Matesović

Lambert není Angličan? To jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

5? Díky za info!

Reagovat
Hokaido

Woy, Howe, Sam, Pardew, Dyche

Reagovat
Hokaido

Wow, Soton je 18. v tabulce. Jsem si ani neuvědomil, že jsou na tom až tak špatně.

Reagovat
icemike

*Že jsou Spurs na tom tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo rozdává body Southamptonu, někdo body ve formě první výhry CP, ale u Vás už jsme si zvykli, že rádi a často zapomínáte.

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc Poch says other players have been suffering with the illness that sidelined Eriksen & Lloris but refused to use it as an excuse & didn't want to give names.

Copak dobrého si dali kluci na hotelu tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho, čo som čítal, tak v Británií je momentálne celkom slušna vírusová epidémia chrípky. Minulotýždňový tréningový kemp v Barcelone a s tým súvisiaca zmena klímy k tomu tiež veľmi neprospela.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Setwo

2006 remembered: The food-poisoning bug that cost Tottenham Hotspur their Champions League dream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Legendární lasagne

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre zajtrajšiu výhru LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hai

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

OT: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Názory? Mně to přijde stejně jako Wind River docela slabý, ačkoli kritika to opěvuje ze všech stran. Herecký výkony hlavní trojice skvělý, ale zbytek mi přijde o ničem. Někdy do půlky filmu se to ještě dá přežít, ale pak se celej ten film jaksi rozsype někam do ztracena...

Reagovat
iamek

Za Wind River

Za názor na film

Reagovat
Hokaido

Obecně mi přijde, že poslední asi 3 roky ta úroveň filmů v Hollywoodu klesá. Třeba Dunkirk mi taky přišel strašně nudnej. Nechápu ten hype okolo, a to je pro mě Nolan určitě v top 3 nejoblíbenějších režisérů. Snad poslední film, kterej mě fakt nadchnul, byl Hateful Eight.

Reagovat
iamek

S Holywoodem souhlas. Já dávám hlavně Evropské filmy. Tam ta kvalita naopak jde dost nahoru. Rumunsko, Polsko, Francie, Maďarsko ... Akorát je ten problém, že na takové filmy musíš většinou na festivaly. Málo % těch filmů se dostane ven.

Reagovat
r.mrazik

ale tak to jsou hlavne socialni dramata a podobny filmy ne? sem tam nejaka cerna komedie...(teda hlavne ne ta nemecka predlouha volovina Toni Erdmann... )

ale treba spanelsky detektivky jsou super...

hod nejaky fajn tip

Reagovat
iamek

no většinou to tak je. Hodně depresivní filmy, ale jak říkáš sem tam to proložíš komedií a je ti líp. Někdy jak se člověk vrací z Varů, tak má chuť se oběsit

Tip ? To bude těžké. V poslední době mi přijde většina filmu špatných a evropské filmy teď maji pauzu před festivalovou sezónou. Ale třeba - Coco, Temná hodina, Odnikud, Call me by your name, Borg/McEnroe, Kaili Blues, Gauguin, Brawl in Cell Block 99 nebo Zabití posvátného jelena ...

Reagovat
r.mrazik

hmm..Gauguin vypada dobre,to zkusim...

neco jsem i dokonce videl...

Call me by your name vypada taky dobre,akorat ta gay tematika po Moonlight je takova...uz moc no

Reagovat
Ligter

už jsi viděl Nemilované od Zvjaginceva? ti jsou skvělí, mě úplně emočně vyprázdnili

Reagovat
iamek

Viděl na Be2Can. Podle očekávání pecka. Zvjagincev mě odrovnal už Leviathanem.

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Get Out, Arrival, Logan, Deadpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Arrival

Reagovat
smazaný uživatel

deadpool

Reagovat
Counter

No nuda to rozhodně nebyla :-)

Reagovat
mr.Silver

6/10, Amici to asi oceni vice nez my

Reagovat
RKBoy

máš prehlad ako kuriatko v masovom chove.

Reagovat
r.mrazik

pro me oba filmy skvely...

Reagovat
vodka

Ebbing mám ale výš.

Reagovat
r.mrazik

muze byt...ja nejak dokazu rict,co se mi vic libilo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

za to zabití posvátného jelena dost zklamání, pro mě horší než lobster o dost...

Reagovat
r.mrazik

tyhle filmy sli zatim mimo me...stoji za to,nebo to je uz moc velka hipster artova vec?

Reagovat
vodka

videt je to dobre, hlavne ten lobster je fakt celkem fajn, zabiti je docela nuda...

Reagovat
iamek

Nuda ani ne, ale na Lobster to nemá. U Lobsteru mi přišla slabší druhá polovina. Od Lanthimose je zatím nejlepší Špičák a hlavně Alpy. Ten jeho rukopis v každém filmu je bomba. Takových režiséru moc neni.

Reagovat
vodka

to je fakt, první polovina se dala, ale pak se to uplne vytratilo. kazdopadne ma ty filmy specificke, alpy zkusim, akorat zase netusim kdy

Reagovat
r.mrazik

Lobstera teda zkusim

Reagovat
Whitemedia

Barry Keoghan skvělý, ale jinak mi ty filmy od Yorgose prostě vůbec nesedí..

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Whitemedia

Oba filmy jsem si dost užil, zvláště pak Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to spatny, ale z ty letosni varky screeneru se mi vic libilo hned nekolik filmu. Hlavne I, Tonya je fakt super.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Mrknu na to.

Reagovat
minoLFC

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri je hlavne o konflikte medzi ľudmi a stojí na hereckých výkonoch. Niektorí od toho asi očakávali krimi. A Wind River je o forme a prostredí filmu.

Reagovat
Busby babes

me se to libilo. Mistama vtipny a pribeh dobrej. Skveli herci.

Reagovat
smazaný uživatel

Choďte do piče zas. Hlavná vec, že máme plnú piču bežcov, ale hráča ako Coutinho nenahradíme. Choďte do piči hamížni Amíci

Reagovat
Mastný Chobot

etnicky sú to Európania ale

Reagovat
smazaný uživatel

0,1/10.

Reagovat
Taiger

Hodnotíš váš dnešní výkon?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu, ale to Klopp má někoho koupit. Myslíš že nemáme finance, však to je pitomost, prodali jsme Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že tréner nechce kvalitných hráčov. Skôr náš net spend jasne ukazuje, že investície nad limit nemáme...= neivestujeme=nakupujeme len z odchodov, počkáme si radšej na leto a na Keitu (aj keď úprimne, pri ňom mám tiež pochybnosti o jeho kreativite, no aspoň ťah na bránu by mal mať... jednoznačne potrebujeme kreatívnych hráčov a Lallana / Milner nech kľudne odíde/u)...

Reagovat
fenixLFC

Prisiel za ne ox s vvd

Reagovat
Kixi Syhimour

A nějakej letní budget jsme měli?

Reagovat
nani92

dnešný výkon ide na Kloppa ty ruský bežec

Reagovat
iamek

Klopp nikdy za nic nemůže !

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
nani92

opakujuca sa nulová taktická príprava na supera so zatiahnutou obranou, ktorá sa vačšinou opakuje po veľmi dobrých ofenzivnych zápasoch, to nemože byť nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nemáš hráčov, čo chceš vymýšľať s Oxom, Lallanom a Wijnaldumom? Klopp môže byť akurát nasraný, že nemá Coutinha.

Reagovat
nani92

jj, tých 14 prehier čo Swansea má boli s mužstvami, čo maju Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Proti každému hrali tak isto ako proti LFC a mali aj kopu šťastia .

Reagovat
nani92

mali šťastie na konci, inak ste toho veľa nemali

Reagovat
smazaný uživatel

Dali gól z ojedinelej šance, + sme mali viac šancí + tyčku sme dali.

Proti slabším súperom nehrajú tak defenzívne a chcú siahať na všetky body, preto toľko prehier. Dnes by boli radi za remízu vzhľadom na ich taktiku a výkon . Išli si to ubrániť a podaril sa nadplán proti tímu, kt. mal jediného polo-kreatvneho hráča v útočnikovi Firminovi, celkom očakávané výkony od oboch tímov. Ale nemyslím si, že obmedzenec ako ty to vidí .

Reagovat
nani92

takže toto mám od Liverpoolu už očakávať? super, toto beriem všetkými desiatimi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp si tenhle tym postavil a postavil ho tak, ze ma sice vyborne hrace na protiutoky (coz se muze v LM hodit), ale jinak nic jinyho skoro neumime.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp rátal minimálne s tým, že Coutinho zostane celú sezónu.

Reagovat
minoLFC

Klopp Coutinha púšťal už v lete, len vďaka majiteľom ešte ostal pol sezóny. Bohužiaľ Klopp, keď si vyberie náhradu, tak ak je nedostupný miesto aby išiel po alternatíve, tak bude čakať ďalší rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Púšťal, ale chcel náhradu, následne ho presvedčili (to je jedno, kto), potom rátal s tým, že ho bude mať celú sezónu.

Reagovat
minoLFC

Lenže on chcel zas hráča, ktorý bol vtedy nedostupný. Aj na Keitu peniaze dostal, ale proste klub bol ochotný ho pustiť až o rok. Je to problém Kloppa, že sa zameria len na jedného hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

My vieme piču, koho on chcel.

Reagovat
celeb

chodte uz dpc aj s tym Coutinhom. V com konkretne by mu teraz pomohol, ze by mu posielal SMSky z rehabilitacie?

Je to hrac, ktory byva relativne casto zraneny a Klopp musel mat aj plan B, ked Couts nebol k dispozicii.

Navyse za tie peniaze nam mozte ruky/nohy bozkavat, nehovoriac ani o BVB. 300 Mega za 2 lazarov - what a DEAL!

Reagovat
minoLFC

my sme ale takéto zápasy prehrávali aj Coutinhom, neviem čo sa z neho teraz robí Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

S ním by bola vyššia pravdepodobnosť vytvárania šancí + namiesto toho, aby sme dokúpili k nemu ďalšieho kreatívca, tak sa ho zbavíme. Čo povedať...

Reagovat
minoLFC

Majitelia boli posledný, kto ho chcel predať, ale on chcel už odísť dlhšie(a to sa bude diať u každého južana, ktorý u nás dosiahne top úroveň a začne sa oňho zaujímať klub ako Barcelona alebo Real). Je na Kloppovi aby si vybral viacero alternatív a nielen jednú vysnenú.

Reagovat
fenixLFC

relativne casto zraneny

Reagovat
fenixLFC

a za tu sumu ruky bozkavat mas formu

Reagovat
celeb

dostat 140M Libier za hraca, ktory nechce hrat za klub, streckuje, navyse je uz tento rok 2. krat zraneny ... sa ti zda malo?

Reagovat
fenixLFC

za oporu timu co hra LM v najbohatsej lige sveta, ktory ma cca 4 roky do konca zmluvy navyse v zime? urcite to nie ej nieco z coho by sme sa mali posadit na zadok

Reagovat
celeb

Mozno najbohatsia liga, ale s najhorsimy vysledkami na investovany $. Kazdopadne hrac vam uz viac krat streckoval, nechcel hravat a viac krat sa vyjadril, ze jeho snom je hravat v inom klube.

Navyse tento prestup je oficialne najdrahsi vobec v historii. Neymar neprestupil, ale 'vyplatil sa' sam a Mbappe je zatial len hostovanie. Ako tie peniaze nejdu z mojho vrecka, ale vobec ma netesi, ze 'moj' klubu takto naraba s financiami. Prijmy boli necelych 650m Eur, ak len na prichod 2 hracov pojde 300 (co s roznymi bonusmi, odmenami pre agentov, za podpis... kludne moze byt), k tomu 100m Messimu za podpis, platy ostatnych hracov, trenerov, kluby, sprava nehnutelnosti, marketing ... som zvedavy, ake budu financne vysledky za roky 2017, 2018.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

čo tu pletieš amíkov?

Reagovat
smazaný uživatel

z edukativních důvodů, ne každý může vědět, že to je jejich vina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zase jsem trochu educašenvatější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Ten spodek tabulky je narvanej. Labutě to ubetonovali, ještě se ozvali k záchraně, ale ten tým je fakt průměr. Musí přijít nějaký posily ještě.

Reagovat
nani92

Ked si človek myslí, že tento den už nemôže byť lepší, tak príde Jurgen Klopp so svojou družinou a pridajú povestnú čerešničku na torte, veľká vdaka kamaráti

Reagovat
Pagy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
castelL

Lallana a Gini absolútne zbytočný hráči, ktorí budú brzdiť hru. Can detto. Smutné. Podľa vyjadrení, že nepríde nikto, no.. čo by som už asi aj čakal, peňazí do bludu a tvrdohlavosť Kloppa v tomto prípade je na ??? kedže podľa info peniaze dostupné má. Minimálne nerozumiem prečo sa nezaujímame o Lucasa z PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Coutinho chybět nebude, aha...

Reagovat
smazaný uživatel

pul litru musi bejt mimo top 4 takovou ostudu si robit to není mozný doufám ze to porto zavre a pul litru bude mit zase dalsi ultratragickou sezonu,priste by to chtelo koupit rovnou celej saints twl, mozna by potom nebyla takova ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

trochu nezvládáš

Reagovat
Gareth Bale 11

Po našem zápase bych teď mlčel radši..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SixtoRodriguez

nerob ostudu

Reagovat
tunkic

Hlavně, že po nedělní remíze Spurs si nevystrčil zobák z kanálu

Reagovat
popltak

Po zápase se Sotonem jsi byl v koutě, tak tam zůstaň, špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno potkalo kokota a vylezl z toho popltak

Reagovat
Gareth Bale 11

Mawson odehrál výborný zápas. Live klasicky obralo silný tým a darovalo slabšímu.

Konec od Liverpoolu jsem nepochopil. Maji dva dobrý stopery na hlavu, potřebuji dát gól, Swansea jen odkopává a Virgil jde dopředu až v nastaveném čase.

Reagovat
Coutinho10

tak hodnota 3 bodu proti City je vynulovana super

min. ta posledni sance mel bejt gol, ale asi to nebylo souzeny to dnes prolomit ani kdyby se hralo jeste nekolik minut

Reagovat
Mastný Chobot

V priebehu týždňa vydrbať neporaziteľné City a potom prehrať s najtragickejším tímom ligy. Ale aj preto mám rád Liverpool

Reagovat
Taiger

Masochista

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto...

Reagovat
13

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Nihilister

Já jinej LFC ani nepamatuju

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

To je úplně typické pro ně, úplně jako přírodní zákon

Reagovat
.13

Je niekto, kto to necakal?

Reagovat
fenixLFC

Na to sa fakt dalo vsadit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/Blacazette/status/955557447237808128

"Pierre, you want to come here?"

hádam, že príprava na nejaký rakovinový unveiling Aubameyanga. Teším sa.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

pojd miii

Reagovat
Liquid

po výhře nad City tu tací pooláci hovorili něco i jasném 2.místě pro ně a když někdo napsal, že na Swansea zase remízují tak se vysmívali

Reagovat
13

Taky se žádná remíza nekonala

Reagovat
kiwwi

takze keby napisal ze na Swansea prehraju, tak mu date palec hore?

Reagovat
13

Myslím, že spousta Scouserů tady je už za ty roky poučeno. Tohle se prostě nestalo poprvé. Jen úplný naivkové tady dělali po City machry.

Reagovat
kiwwi

vsak prave...nepoucitelni niektori

Reagovat
Frantszek

MISTRI! tu tu tu MISTRI! tu tu tu

Reagovat
smazaný uživatel

však ono jich je spousta úplně mimo, klasika, mě stačilo, jak tady onehdá hypovali toho Keitu...

Reagovat
cristiano.K.

onehdá hm

Reagovat
smazaný uživatel

Kteryho vubec neznas, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je janosik premierleague

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Liverpool, aspoň do někoho je si toto kolo kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

njn a odvtedy sa tu uz Duso neukazal

Reagovat
bbbauch

vladis mel pravdu, uz nahanej city

Reagovat
bbbauch

Where was Salah? Do do do do do do do... where’s Mane, Mane? Who’s Bobby Firmino? Think you miss Coutinho!

Reagovat
nani92

krása

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rozum

Reagovat
celeb

Reagovat
mithro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Mohl by místo nich jít dolů třeba Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo třeba Chelsea.

Reagovat
celeb

ForkHub

Reagovat
smazaný uživatel

In the 9 PL games when Liverpool have had over 62% possession in PL this season, their record is W2 D5 L2

Reagovat
Busby babes

takze jim ten mic prekazi?

Reagovat
spider_8

Všeříkající statistika

Reagovat
hefy

OT:

Znáte někdo nějakej kvalitní youtube kanál o jídle? Kde je kvantum receptů a natočenej návod, jak si to navařit? Jsem totální břídil a rád bych se neco přiučil.

Reagovat
Nikikrew

Potetovany chef alebo ma dobre videa aj Lild

Reagovat
Neutron

Chef club, ale na to sa skor dobre pozera ako podla toho vari

Reagovat
oddy

Gordon Ramsay

Reagovat
C-M@ster

Mrkni na tuhle fb stránku:

https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/

Reagovat
kiwwi

Savory Simple na FB...su tam paradne a povacsine aj jednoduche videorecepty...len sa musis zmierit s tym, ze to co urobis ty nikdy nebude vyzerat tak ako to urobia oni

Reagovat
mikelinos

Food Tube

Reagovat
Busby babes

http://www.sitalemvkuchyni.cz/

neni to youtube ale mas tam videorecepty. Nebo i na ceske Kluci v akci nebo jak se to jmenuje.

Reagovat
celeb

ForkHub

Reagovat
smazaný uživatel

každy se nám před tydnem smál, že po vyhře nad city ,remizujeme na swansea. kde jste ted hateři hmm?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak lfc vsem vytrel zrak...

Reagovat
tony223

Liverpoool překvapivě padl.... no jak jsem tak četl komentáře po zápasu se City by to spíš mělo být: Liverpool dle očekávání diskutujících Eurofotbalu padl...

Reagovat
fenixLFC

Juuuj ale sa tesim na komentare na fb...a ani tie tu nezaostavaju seriozne, strata proti swansea bola jasna uz od zaverecneho hvizdu proti city, vacsi trademark liverpool ani nema ked si spomeniem na predcgadzajuce komentare a teraz- ved s vvd pomaly nebudeme dostavat goly, salah nie je bezec a najma ved ox predsa nahradi coutinha a ten nebude chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je jenom bezec?

Reagovat
cristiano.K.

Tohle byl zápas, kdy měl jednoznačně Klopp nasadit Lallanu i Oxe najednou. Wijnaldum tam byl v tomhle případě uplně zbytečný. Vytvořili jsme si čtyři šance a nedali žádnou, Firminova tyč byl klasickej LFC infartaček.

Takže to Klopp okomentuje slovy, hráli jsme dobře, ale nedali jsme gol. Pak dostane otázku na Coutinha a on řekne vše už jsem k němu řekl.

Včera oba krajní beci slabota, Robertson špatná finálka, Gomezovi to nešlo celý zápas,příště Trenta.

Reagovat
tony223

Je vlastně Gomez krajní obránce? Já měl za to, že jeho primární pozice je spíš střední obránce.

Reagovat
pepinho2

Taky jsem myslel, že přicházel jako stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stopér.

Reagovat
cristiano.K.

je to stoper, ale má šílený odhad na balon,což se na straně trochu víc ztratí. Na stopera se dost možná nikdy nevrátí.

Reagovat
tomasinho

Musí, na RB podle mě taky nemá moc budoucnost.

Reagovat
cristiano.K.

Proč ne? Když pominu Maného a Salaha, tak je to třetí nejrychlejší hráč v týmu. On tu rychlost dokáže skvěle využít, akorát v té ofenzivní části chybí finálka, včera taky x krát utekl vystřelil / centroval.

Jako já si ho už minulou sezonu přál vyzkoušet na stoperu na místo Lovrenů a Lucasů, ale byl bych rád, kdyby byl dobrou dvojkou za Trenta. Klopp ho navíc vidí spíš na jedničku před Trentem,což moc nechápu

Reagovat
tomasinho

Hlavně Trent měl hrát včera od začátku, to je přesně zápas pro něj. Daleko lepší s míčem, dopředu, lepší centr. Gomez nepodporuje útok, jak by měl. Z něho by byl ideální RCB v trojčlenné obraně, ale zatím není prostě ani moderní RB, ani stoper do dvoučlenného středu. Snad se to ale zkusí.

Reagovat
twelwer

Preco je Can vôbec kapitan ? .... Najlepsi neni, nepride mi ani ako nejaky borec co ich tam taha a hecuje. Dokonca koketuje s Juventusom o odchode.

Reagovat
Miguel19

Protože odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Can se prave jako jeden z mala na toho kapitana hodi.

Reagovat
twelwer

Ja ho mam rad. Ale hrac, ktory uvazuje o odchode?

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediny minus, ale kapitanem byl i Suarez, Coutinho nebo Gerrard, kteri taky uvazovali o odchodu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

A samozřejmě byl z té včerejší sestavy nejdéle sloužící. Na to Klopp dává důraz, když nejsou Milner nebo Henderson. Proto byl i Lovren, Mignolet nebo Coutinho.

Reagovat
kiwwi

pretože v Liverpoole sa páska posúva tomu, kto chce najbližšie odísť

Reagovat
cristiano.K.

pokud zůstane, tak jedině dobře.

Reagovat
Free_player

jj pude to i bez Couťase

Reagovat
smazaný uživatel

A to si jako myslite, ze s Coutinhem bychom vsechny zapasy vyhrali?

Reagovat
Teoretik

Ten váš zápas jsem neviděl, ale podle statistik to vypadá na zápas, ve kterém jsou hráči jako Coutinho z nezaplacení.

Reagovat
spider_8

Ale oni tyhle typy zápasů ztráceli i s Coutinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Coutinho je ted zraneny. Vcera by hrala stejna sestava tak ci tak.

Reagovat
Teoretik

Jako věděl jsem, že brzo Live ztratí s nějakými dřeváky, ale že to bude hned další kolo po City proti poslední Swansea...

Reagovat
minoLFC

Typický Liverpool...a dialo sa to aj s Coutinhom

Reagovat
castelL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektore individua fandiace Poolu a ich komentare su naozaj smiesne ked sa vyhra a aj ked sa prehra.To ze s poslednym timom tabulky body stratite bolo vsetkym jasne uz po tej vyhre nad City,len bolo otazne ci to budu 2 alebo vsetky 3 body.Klasicky Liverpool aj Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele