24. kolo
20.01.2018 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Leicester City - Watford FC 2:0

Leicester City si nakonec na vlastním hřišti poradil s Watfordem, k čemuž mu pomohly branky Vardyho a Mahreze. Domácí tým se tak bodově dotáhl na sedmé Burnley, naopak Watford i nadále uzavírá první polovinu tabulky na desátém místě.

Do první příležitosti se po dlouhém pasu Okazakiho dostal Vardy, který přetlačil hostujícího stopera, v zakončení si však vylámal zuby na pozorném Karnezisovi. O pár minut později se po standardní situaci Mahreze do zakončení protlačil Ndidi, na poslední chvíli jej však zablokoval obránce. Po dvaceti minutách se osmělili i hosté, když Doucoure napřáhl za vápnem a protáhl brankáře Schmeichela. O chvíli později dokonce Deeney skóroval, jeho branka však pro ofsajdu nebyla uznána.

Těsně před poločasovým hvizdem přišel klíčový okamžik zápasu - po náražečce Jamese s Vardym se anglický útočník dostal do pokutového území, kde byl sražen obráncem hostí a hlavní rozhodčí správně nařídil pokutový kop. K tomu se postavil sám faulovaný a s přehledem poslal svůj celek do jednobrankového vedení.

Zkraje druhé půle předvedli domácí parádní kombinaci, na jejímž konci byl zpětný míč od Vardyho na Okazakiho, který ale bohužel míč nasměroval jen do míst, kde se pohyboval brankář Watfordu. Na druhé straně měl vyrovnání na koapčce Gray, jenže ten tak dlouho váhal se zakončením, až mu jej vracející se Maguire zblokoval na rohový kop. Hosté se s blížícím se koncem zápasu stále více a více tlačili do útoku, jenže vyrovnání se nedočkali, naopak byli ještě jednou potrestáni. To při rychlém brejku oslovil Silva Mahreze, který si míč potáhl na svou silnější levačkou a přesnou střelou mezi nohy brankář upravil na konečných 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele