Premier League - souhrn 21. kola

30.12.2017, 17:54, aktualizováno 04.01.2018, 22:52
Komentáře a souhrny
Tottenham v dohrávce 21. kola i přes jasnou střeleckou převahu pouze zremizoval zápas s West Hamem. Crystal Palace v závěru neproměnil penaltu, přesto bere ze zápasu s Man City cenný bod. Chelsea rozstřílela Stoke City, tři body má také Liverpool, jenž si pro změnu poradil s Leicesterem City. Man Utd naopak nenašel recept na Southampton, Arsenal zase remizoval s WBA...

Tottenham Hotspur - West Ham United 1:1

04.01.2018 21:00

Góly: 84. Heung-min Son - 70. Pedro Obiang

Tottenham ztrácí body v honbě za čtvrtým místem, když na vlastním hřišti jen remizoval s West Hamem 1:1. Domácí byli po celý zápas jasně lepší, jenže Kladivářům stačila jedna přesná rána k tomu, aby šli dvacet minut před koncem do vedení. Na to již Spurs zareagovali jen vyrovnávající brankou Sona, čtvrté místo se jim proto zase o něco vzdálilo.

První hrozba ze strany domácího celku přišla hned po třech minutách hry, kdy se vlevo uvolnil Kane a před brankou poslal nepříjemný centr, který ale obránci hostí zpacifikovali. Po čtvrt hodince se po centru Eriksena uvolnil Kane a s přispěním obránce hostí dostal míč do sítě, jenže branka kvůli ofsajdovému postavení domácího hrota správně neplatila. Do konce poločasu zahrozil Tottenham ještě ranami Kanea, Diera a Eriksena, ani jedna z nich se však neujala.

Po necelé hodině hry se na penaltě zjevil nehlídaný Son, jeho gólovou ránu však se štěstím zablokoval jeden ze stoperů West Hamu tak šikovně, že Adrian pak již neměl problém míč zkrotit. Po 65 minutách hry se do vyložené příležitosti dostal i kanonýr Kane, zasekávačkou si poradil s jedním stoperem, ovšem zakončení mu zmařil další vracející se bek hostí, načež Alli svou hlavičkou branku přestřelil.

Poté se osmělili i hosté a stálo to skutečně za to. Obiang totiž z nějakých 30 metrů napřáhl k ukvapené střele, která ale k údivu všech skončila přesně v horním rohu Llorisovy branky a Kladiváři tak jako blesk z čistého nebe šli do vedení. To se jim ale ustrážit nepodařilo, sedm minut před koncem totiž za vápnem napřáhl Son a podobně utěšenou ranou taktéž trefil přesně - Adrian se natahoval marně. Na druhý přesná zápis však již nezbyl čas, a tak si po výsledku 1:1 každý z týmu připsal po bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 1:1

31.12.2017 17:30

Góly: 89. Jay Rodriguez (pen.) - 83. James McClean (vl.)

Po výhře na půdě Crystal Palace čekal hráče londýnského Arsenalu na konec roku další výjezd, tentokráte do Birminghamu proti místnímu West Bromwichi Albion. Když sedm minut před koncem skóroval Alexis Sánchez tečovanou ranou z přímého kopu, sahali Kanonýři po dalších cenných třech bodech a přiblížení k nejbližším rivalům v boji o umístění do čtvrtého místa. Minutu před vypršením základní hrací doby však domácí kontroverzně dostali výhodu pokutového kopu, kterou plně zužitkoval Jay Rodriguez a stanovil konečné skóre 1:1.

Penaltový incident z devětaosmdesáté minuty spočíval ve hře rukou v podání Caluma Chamberse, jehož zblízka trefil míčem někdejší hráč Arsenalu Kieran Gibbs. Rozhodčí Mike Dean nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu, přestože anglický stoper Kanonýrů neměl ruku v nepřirozené poloze a stejně tak se nejednalo o úmysl. Arsenal si tedy ze stadionu Hawthorns odváží jen jeden bod a z průběžného pátého místa ztrácí na čtvrtý Liverpool tři body, zatímco West Bromwich zůstává v zóně sestupu na devatenácté příčce, jen o skóre před poslední Swansea.

Úvod utkání nabídl atraktivní podívanou s nadějnými akcemi na obou stranách, ovšem více ze hry měli podle očekávání favorizovaní hosté. Jak Alexander Lacazette, tak Alex Iwobi, jenž nastoupil místo zraněného Özila, však v zakončení nebyli úspěšní a brankář Foster zasahoval jen jednou proti ráně Iwobiho. Krátce po změně stran pak musel anglický gólman bravurně zneškodnit další pokus aktivního Lacazetta.

Sedm minut před koncem se Kanonýři nakonec přece jen dočkali. Přímý kop Alexise Sáncheze zpoza šestnáctky si proklestil cestu hráčskou zdí a s pomocí teče Jamese McCleana si našel cestu do sítě mimo dosah bezmocného Fostera. Následovala bujará oslava všech hráčů hostí, která nepodpořila nedávné spekulace o hráčském rozkolu kabiny Arsenalu právě s autorem branky Alexisem.

Radost Arsenalu ale měla jepičí život, neboť míč z kopačky Kierana Gibbse trefil stínujícího Chamberse do ruky u hrudi a rozhodčí Mike Dean tento incident posoudil jako penaltový. Následovaly mohutné protesty hostujícího hráčů a také samotný pokutový kop, který Jay Rodriguez bezpečně proměnil a zařídil svému týmu alespoň bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 0:0

31.12.2017 13:00

Góly: -

Crystal Palace se stal po Evertonu teprve druhým celkem v Premier League, který dokázal obrat o body suverénně vedoucí Manchester City. A to přitom favorit tohoto utkání nebyl vůbec daleko od porážky. Jenže v nastavení odmítl šanci rozhodnout tohle střetnutí Luka Milivojevič, jenž neproměnil za bezbrankového stavu pokutový kop.

Domácí jednoznačně ukázali, že jejich krize, v jaké se nacházeli na začátku sezóny, je definitivně zažehnána. I když se jim naposledy nezadařilo v derby proti Arsenalu, celkově v uplynulých deseti kolech, včetně tohoto duelu, padli právě jen jednou. Na hostech bylo možná znát, že už náročného programu mají plné zuby.

A ani zdaleka nepředvedli svůj optimální výkon. I když s konečným výsledkem nemůže být jejich záložník Bernando Silva úplně spokojený, alespoň se mu podařilo dotáhnout do konce svůj netradiční osobní rekord. Spolu s bývalým angažmá v Monacu za rok 2017 neprohrál ani v jednom ligovém zápase, celkově už devětatřicetkrát.

The Eagles věděli, že musejí předvést maximální výkon, aby v tomhle střetnutí uspěli, a především v obraně působili hodně kompaktním dojmem. Soupeře do nějakého většího tlaku nepouštěli a sami naopak, hlavně z brejků, hrozili. Třeba Benteke mohl v 9. minutě načít účet utkání, místo do poloodkryté brány ale trefil jen stopera Mangalu.

Situace se následně oběma týmům jemně zkomplikovala. Zatímco na domácí straně musel už po dvaceti minutách hry kvůli zranění střídat Dann, jehož nahradil Kelly, o pár chvil později nemohl pokračovat ve hře hostující Gabriel Jesus, a zastoupit ho tak musel Agüero. Právě on ve 28. minutě mohl skórovat, avšak smolně pro něj trefil pouze tyčku.

Ani druhý poločas nenabídl nikterak atraktivní útočnou podívanou. A vlastně až poslední třetina zápasu nabídla ty správné emoce a vzrušení. V 63. minutě se v obrovské možnosti na zadní tyči objevil Sané, avšak z blízkosti brankáře Hennesseyho nepřekonal. Townsend naopak mohl dostat CPFC na koně, ale trestuhodně selhal v koncovce.

V poslední možnou chvíli mohl londýnský celek rozhodnout o svém vítězství. Střídající Sterling totiž v šestnáctce vrazil do pronikajícího Zahy a sudí Moss i přes velké protesty The Citizens ukázal na bílý puntík. Jenže exekutor Milivojevič selhal a střelu nasměroval pouze doprostřed brány, kde stál připravený gólman Ederson Moraes.

Více informací k zápasu

Manchester United - Southampton FC 0:0

30.12.2017 18:30

Góly: -

Zatímco Chelsea se vzmáhá, Manchester United registruje třetí krutě nechtěnou remízu po plichtách s Leicesterem a Burnley. Tentokrát mu odolal Southampton, kterému po bezmála čtvrthodině hry ulehčilo práci střídání zraněného Romelua Lukakua, který se srazil hlavou s Wesleym Hoedtem...

Jose Mourinho v sestavě učinil tři změny a zase jednou vsadil na ofenzivního záložníka Mchitarjana, ani to však jeho ofenzívě nepomohlo ke kýžené brance. Lukaku ještě před svým odchodem měl hlavičkovat lépe po Matově výzvě a po jeho střídání se střídaly menší šance s většími na obou stranách. Hoedt jednou nehlídán hlavou minul a De Gea vychytal Ward-Prowseho, na druhé straně zlobil Rashford, když připravoval velkou šanci pro Matu.

Krátce po změně stran dovolil váhající Matić Longovi zblízka pálit do De Gey, mezitímco na druhém konci hřiště v dobré pozici neuspěl Rashford a dalších několik centrů zůstalo nevyužito. Pogbova teč Matićovy střely se pro změnu neujala kvůli ofsajdovému postavení Francouze.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 2:1

30.12.2017 16:00

Góly: 33. Ryan Fraser, 89. Ryan Fraser - 57. Idrissa Gueye

Bournemouth poprvé od půlky listopadu získal své další vítězství, Everton naopak poprvé po osmi zápasech napříč všemi soutěžemi prohrál. Zatímco hosté se tak ze své deváté příčky nikam neposunuli, ale zároveň ani neklesli, domácím tři body výrazně pomohly, protože se odpoutali ze sestupového pásma až na čtrnáctou pozici.

V posledních čtyřech vzájemných utkáních platilo, že vždy zvítězil ten, kdo hrál před vlastními fanoušky, a i na pátý pokus tahle rovnice platila. Byť spíše vše směřovalo k nerozhodnému výsledku, dokázal Bournemouth minutu před koncem zasadit rozhodující úder, o který se postaral Ryan Fraser, hlavní strůjce úspěchu nad Evertonem.

Zpočátku možná byli přece jenom o něco aktivnější The Cherries. Vůbec první střelu vyprodukoval ve 3. minutě S. Cook, který se po standardce snažil zacílit hlavou, jenže kýžený a chtěný prostor netrefil. V 18. minutě se pak v ještě slušnější příležitosti objevil Wilson, avšak tak trochu selhal v koncovce a pravačkou zamířil pouze mimo.

Ke změně skóre nakonec došlo něco málo po půlhodině hry. King se hezky uvolnil na pravé straně, jemným obloučkem poslal balón do středu vápna, kam si sbíhal úplně volný Fraser, a ten akrobatickým zakončením překonal gólmana Pickforda. Do poločasu se toho jinak moc neudálo, ze hřiště jen mimochodem musel odejít zraněný King, jehož nahradil Afobe.

Everton nevystoupil do druhého dějství vůbec špatně, třeba ve 48. minutě se zjevil před brankářem Begovičem zcela osamocený Rooney, nový muž na trávníku, z úhlu ale trefil jen soupeře v rukavicích. A i kdyby se mu ho podařilo překonat, neplatila by jeho trefa kvůli ofsajdu. Vyrovnat se hostům podařilo až v 57. minutě díky Gueyeovi.

Sigurdsson zachytil míč na levé straně, následně ho přihrál do středu Niassemu, ten ho ještě elegantním způsobem popostrčil na svého spoluhráče, jenž pak před Begovičem nezaváhal. Závěr utkání však patřil AFCB. V 81. minutě ještě Ibe trefil břevno, o sedm minut později však již tečovaná střela Frasera skončila přesně u vzdálenější tyčky.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 5:0

30.12.2017 16:00

Góly: 3. Antonio Rüdiger, 9. Daniel Drinkwater, 23. Pedro, 73. Willian (pen.), 88. Davide Zappacosta

Chelsea zakončila rok 2017 nejlépe, jak si vůbec mohla představit. Před domácími fanoušky přivítala Stoke City a stejně jako loni na Silvestra ho dokázala udolat. Zatímco v minulé sezóně se s Potters dlouho přetahovala, dnes měl zápas zcela jasný průběh. Rozhodnuto bylo prakticky už po čtyřiadvaceti minutách - nakonec Blues rozstříleli Stoke 5:0.

I bez Edena Hazarda, Cesca Fábregase nebo Andrease Christensena se Chelsea ujala otěží utkání naprosto suverénně a hned po třech minutách dala svým příznivcům důvod ke klidu. A postarali se o to zrovna dva hráči, kteří zas až tak často v základní sestavě nenastupují. Willianův přímák si ve vápně našel Antonio Rüdiger a Butland proti jeho hlavičce neměl nárok.

Pojistku přidal v deváté minutě další člen užšího kádru Danny Drinkwater, pro něhož to byl vůbec první gól v dresu Chelsea. A že byl! Akci, do níž se zapojili téměř všichni hráči v modrém, už málem Pedro zmařil, jeho centr však nakonec srazil Diouf k Drinkwaterovi. Ten si míč zpracoval stehnem a ještě ze vzduchu míč nádherně poslal do šibenice.

No a definitivního rozhodnutí zápasu se diváci na Stamford Bridge dočkali v minutě číslo 24. Willian před vápnem Stoke obešel několik hráčů, Pedro si jeho pas parádně převzal směrem k bráně a druhým dotekem vyslal ze své pravačky nechytatelnou křížnou ránu k tyči. 3:0 a hosté nemohli být psychicky níž.

Ze srabu je mohl dostat Diouf, ale u gólu si pomohl rukou, zatímco Berahina zastavil Courtois. Na druhé straně spálil velkou šanci Morata. A tak až po sedmdesáti minutách přidal čtvrtou trefu patrně nejlepší hráč zápasu Willian, který vybojoval penaltu a sám ji bezpečně proměnil.

Skóre pak uzavřel střídající Davide Zappacosta. Italský bek se nádherně trefil už v Lize mistrů proti Karabachu, no a teď si připsal i první gól v Premier League. Odražený míč si hodil na slabší levou nohu, ale zakončil přesně k bližší tyči.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Burnley FC 0:0

30.12.2017 16:00

Góly: -

Burnley beze z Huddersfieldu spravedlivou bezbrankovou remízu. Hosté tedy do nového roku vstoupí na líbivém sedmém místě.

Remíza ani jednomu ze soupeřů výrazně nepomohla, přesto jsou oba týmy se svým dosavadním působením v letošní sezóně Premier League spokojené. Huddersfield se nachází v klidném středu tabulky, přičemž se spekulovalo, že bude bojovat o záchranu. Burnley se pak nachází na sedmém místě s možností evropských pohárů, v případě zlepšení.

Do první velké šance zápasu se již v deváté minutě dostal domácí Quaner, jeho střelu však dobře vyrazil brankář Pope. Ve třinácté minutě vstřelilo Burnley po centru z přímého kopu gól, který však neplatil, neboť pomezní správně signalizoval ofsajd. Ve 21. minutě dobře prošel do vápna hostující Islanďan Gudmundsson, který však v klíčový okamžik minul branku. První poločas skončil bez většího rozruchu a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu nastoupili v obměněné v sestavě, neboť do hry se již nezapojil Hadergjonaj, jehož vystřídal Tom Smith. V 53. minutě se mohli hosté dostat do vedení, ale Huddersfield znovu podržel brankář Lössl. V 61. minutě měli hosté kopat po zákroku brakáře na Hendricka penaltu, kterou však rozhodčí Tierney nenařídil. Když ani v 86. minutě nedokázal Lössla propálit hostující Wells, bylo všem jasné, že se dnes body budou pravděpodobně dělit, k čemuž i skutečně došlo.

Na Nový rok se Huddersfield představí na hřišti Leicester City. Burnley bude ve stejný den hostit ambiciózní Liverpool.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 2:1

30.12.2017 16:00

Góly: 52. Mohamed Salah, 76. Mohamed Salah - 3. Jamie Vardy

Už aby se Virgil van Dijk zapojil k týmu, říkají si určitě fanoušci Liverpoolu. Ani dnes se defenziva Reds nevyvarovala chyby, která málem favorizovaný celek stála v zápase s Leicesterem body. Ofenzivní síla však nakonec zapůsobila, přesněji řečeno egyptský démon Mohamed Salah. Dvěma góly ve druhém dějství převrátil výsledek ve prospěch Liverpoolu, jenž po výhře 2:1 upevnil čtvrtou pozici v tabulce.

Start Liverpoolu do zápasu byl jako ze zlého snu. Už po dvou minutách Joel Matip předvedl velikou chybu, přihrál před vlastní šestnáctkou Iborrovi, jenž velmi pohotově poslal míč zpět do vápna Mahrezovi. Nejlepší hráč Premier League v předminulé sezóně posunul nezištně míč vedle sebe a Jamie Vardy vděčně zasunul balón do sítě.

Domácí spasil Mohamed Salah, který sice před pauzou dvě šance spálil, ale hned po obrátce se zasadil o vítězný obrat. Mané patičkou přihrál letní posile Liverpoolu do šestnáctky, Salah si hravě poradil s Fuchsem i Amarteym a překonal i vyběhnuvšího Schmeichela.

Po ose Coutinho - Mané se Liverpool málem dočkal zvratu už v pětašedesáté minutě, ale senegalský křídelník se nacházel v těsném ofsajdu. Proto si Reds museli počkat dalších deset minut na druhý zásah shůry od Mohameda Salaha. Ten se před vápnem hbitě zbavil Maguirea, obtočil se kolem něj a samostatný nájezd zakončil přesnou ranou k tyči.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion 0:0

30.12.2017 16:00

Góly: -

Trápení Newcastlu na domácí půdě pokračuje, když Straky nevyzrály ani na Brighton a na St. James Parku zůstávají bez ligové výhry od měsíce října. Tentokrát dokonce v severovýchodním městě nepadla ani jedna branka, přičemž zářil brankář hostí Mat Ryan...

Magpies se alespoň vyvarovali vyrovnání nechvalného rekordu z roku 1953 o šesti po sobě jdoucích prvoligových prohrách, stěží však budou spokojeni. Brightonu sice už popáté v řadě na cestách nedovolili skórovat, sami si však soustavně lámali zuby na Matu Ryanovi. To platilo především v druhé půli o obránci Haydenovi a útočníkovi Gayleovi.

To v první půli australský strážce brightonské svatyně v podstatě nemusel zasahovat, mezitímco jeho spoluhráči vypadali po většinu zápasu celkem v pohodě. Seagulls na jednu stranu v útoku sami moc nepředvedli, když osamocené pokusy Knockaerta s Dunkem dokumentují statistiku o třetím nejmenším počtu vstřelených gólů v lize (15), na stranu druhou ani inkasované brance se Brighton příliš neblížil.

Více informací k zápasu

Watford FC - Swansea City 1:2

30.12.2017 16:00

Góly: 11. André Carrillo - 86. Jordan Ayew, 90. Luciano Narsingh

Léčba manažerem Carlosem Carvalhalem zabrala. Nemocný pacient jménem Swansea City před pár dny vyměnil post hlavního muže na lavičce a tomu premiéra vyšla na jedničku. Byť jeho tým na půdě Watfordu prohrával ještě čtyři minuty před koncem, senzačním obratem zvrátil zápas ve svůj prospěch a urval svou čtvrtou výhru v sezóně.

Hosté tak svému soupeři vrátili porážku ze září úplně stejným způsobem. Jestliže domácí naposledy skolili před vlastními fanoušky Leicester a zdálo se, že jejich krize by mohla být zažehnána, pak tohle utkání ukázalo, že by tomu tak úplně být nemuselo. Celkově utrpěli již svou šestou porážku v uplynulých osmi kolech.

Vstup do utkání byl z obou stran poměrně divoký. Nejprve mohl skórovat Ayew, jenž předvedl dobrou individuální akci, nachystal si míč na svou pravačku, avšak smolně pro něj trefil jen břevno watfordské brány. The Hornets se naopak mohli prosadit zásluhou Cleverleyho, po pěkné kombinaci svého celku však pálil těsně mimo.

V 10. minutě ještě mířil těsně vedle vzdálenější tyčky Richarlison, o pár chvil později již však Watford přece jenom gólově udeřil. Richarlisonův pokus z úhlu stačil brankář Fabiaňski vyrazit pouze do míst, kam si sbíhal Carrillo, a Peruánec poté neměl problém dorazit balón do sítě. Swansea tohle inkasování na dlouhou dobu odmlčelo.

Je pravda, že od této chvíle se žádný atraktivní útočný fotbal nehrál. V podstatě jen Richarlison mohl sedm minut před obrátkou navýšit náskok, s jeho hlavičkou si ale Fabiaňski poradil. Hosté mohli vyrovnat vlastně až po hodině hry, to ozkoušel své střelecké schopnosti Narsingh, nicméně míč nasměroval jen do rukavic gólmana Gomese.

I proto bylo poměrně šokující, jak nakonec The Swans naložili se závěrečnými minutami. V 86. minutě sklepl merunu střídající McBurnie hlavou do brankového území pro Ayewa, a ten z blízkosti nezaváhal. A v 90. minutě stačil Gomes zlikvidovat střelu Dyera pouze do cesty Narsinghovi, jenž ho už napodruhé nikým nehlídaný pohotově překonal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22202064:1362
2.Manchester United22145345:1647
3.Chelsea FC22144441:1646
4.Liverpool FC22128250:2544
5.Tottenham Hotspur22125542:2141
6.Arsenal FC22116540:2839
7.Burnley FC2297619:1934
8.Leicester City2286834:3230
9.Everton FC2276925:3427
10.Watford FC22741131:4025
11.Huddersfield Town22661018:3524
12.Brighton & Hove Albion2258917:2723
13.Newcastle United22641220:3022
14.Crystal Palace22571020:3322
15.West Ham United22571025:4022
16.AFC Bournemouth22561122:3421
17.Southampton FC22481021:3220
18.Stoke City22551223:4720
19.West Bromwich Albion222101016:3016
20.Swansea City22441413:3416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1227)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Newcastle je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

A to chceli do 2 rokov pohárovu Európu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra vydřená. ale dovolím si říct zasloužená, Firmino, Coutinho i kraje obrany supr, Salah skvělý, ale pár šancí tam spálil, Emre měl pár kiksů, ale obecně dobrý, Lovren překvapil, Matipova chyba taky.... No, krásná forma, jedeme dál YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze ma v ruke Zlatu Loptu.

Reagovat
Azazelo RD

Vypadá na týpka, co by jí dokázal ukrást.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
hona.kub

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

Reagovat
blade115

Pojďme Soton, ať ten konec roku uzavřeme ve velkém stylu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

HOhohoho, toto sa mi páči .

!!! YNWA !!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec pohodový zápas v tréningovom tempe. Presadili sa aj Zapacosta a Pedro. Snáď im to pomôže pozdvihnúť svoje výkony. Morata, ja ho žerem, ale ako proste jeho zakončenie nohou u nás je desivé. Dnes mohol dať 3-4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata 0,91xG

Reagovat
Seydou Doumbia

A to jsem ho měl kapitánem ve fantasy...ještě že jsem si zapl Liverpool jinak bych to tu rozbil (Moratu)

Reagovat
Miguel19

Rafa už se blíží k 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcstle nesestoupi, ale i tak je to desna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte treba pochváliť Kloppa za rotáciu.

#Boss.

Reagovat
avicii

krasna vyhra dnes neprijemny super ktoreho sme previsovali a zlomili sme to a otocili zapas ...Gomez super podla mna, Sadio tiez zlepsenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Salah je naprosto ve stejné roli jako minulé sezony Alexis pro Arsenal. Problémem je, že těmto klubům je to k ničemu, když jim to pomůže max do LM, kde dřív či později vypadnout a na titul nemají ani v PL.. dejavu jako blázen

Reagovat
smazaný uživatel

LFC hraje dobře celej tým a ne jen Salah

Reagovat
fenixLFC

*utok nie tim

Reagovat
smazaný uživatel

Aká je šanca, že Salah alebo Kane budú nominovaní na zlatú loptu? Či sa zase bude odovzdávať zo zotrvačnosti ako niektoré roky?

Reagovat
Miguel19

Omg, však za tohle období se Zlatý míč uděloval před pár dny

Reagovat
smazaný uživatel

Vole my to samí měli s Alexisem minulé sezony a stejně nic. Tak klídek, tohle je to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Salah má vynikajúci jeden polrok v PL a už sa mu má odovzdávať zlatá lopta. Deluded.

btw. už len zato, koľko šancí zahodí, by som mu ho nedal.

Reagovat
Godwinson

Víš, že být nominovaný neznamená získat cenu, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, a? Takže si ju nezaslúži?

Reagovat
Godwinson

Takže tvoje reakce je kokotská, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

1polivicu odohral v AS Rím a tiež by jeho hodnotenie by mohlo byt 9/10 lebo hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

hah, ako si toto vydedukoval neviem. not Sherlock Holmes.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo si to napísal? Či načo si písal, že ceny sa budú zase odovzdávať zo zotrvačnosti ako niektoré roky?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo sú hráči s PL dosť ignorovaní, tento rok ku tým dvom kľudne môžeme pridať aj KDB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda som to vydedukoval správne. Salah by si zlatú loptu podľa teba zaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

nomináciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatú loptu nie? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Skap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak natoci reklamu na Niveu alebo Gillette a vyhra LM alebo MS tak velka.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo prestane platiť dane

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je MS, takze bude rozhodovat to + samozrejme LM. Z toho duvodu si myslim, ze poradnou sanci nema ani jeden, mozna o neco vetsi sanci nez nulovou ma Kane.

Reagovat
Counter

Reagovat
Atlético de Madrid

Jestli Liverpool něco vyhraje, tak je ta šance vysoké a nominovaní tam dost pravděpodobně budou, vsak do té třicetičlenné nominace se loni dostal i Vardy a Mahrez...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy konečně začne Narsingh nastupovat od začátku?

Reagovat
vrabejka

Salah opět dokázal proč je nejlepším hráčem ligy :) Super otočka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to k ničemu nebude, maximálně postup do LM, kterou ale nemá Liverpool šanci vyhrát

Reagovat
vrabejka

Ale je ten los mame hratatelný

Reagovat
Setwo

to akože teraz všetci majú prestať hrať lebo len City má šancu vyhrať PL ? logika jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

mal by sa na to vyjebať. Život je sviňa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sandstorm

Na to kolik máte nejlepších hráčů ligy, to vypadá jen na boj o TOP 4.

Reagovat
Setwo

preto lebo vzadu nie su top hráči a ani trénerova taktika nie je top

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
Talker

Stoke marný, kdyby Morata byl schopný dát gol nohou a snažili jsme se hrát efektivně, tak tam mohla být klidně desítka. Rudiger se v klidu párkrát proběhl do vápna soupeře z půlky s míčem na noze a nikdo si ho prakticky nevšímal, dokud se k tomu vápnu nedostal. Nikdo nebyl schopný/ochotný jít do souboje, nikdo nebyl ochotný bojovat. Myslím, že víc zabrat by dal i kdejaký tým z League one.

Na sebevědomí dobrý.

A co tak koukám na výsledky, tak do hajzlu s tím zavšiveným portugalským zmrdem, co je teď v manchesteru. Místo toho, abychom teď měli nejlepší podhrotovou trojku v Anglii, možná i na světě, tak je Salah v Liverpoolu a KdB v Manchesteru.

Ten jeden titul s Mourinhem nás stál 2 TOP5 hráče v PL. Doufám, že podobný bordel udělá i v Manchesteru. A že už se do CFC nikdy nevrátí.

Reagovat
Sandstorm

Murín tam nadělal dobrý švíky. Třeba nákup Cuardada v lednu byl taky super. Je to celé jeho povahou. Než aby dal hráčům jako Salah nebo kdB pořádnou šanci a pod ním se stali TOP hráči, tak je radši prodá s tím že zatím nejsou dost dobří. Magor. Ještě bych k těmto hráčům přidal Lukakua. Nakonec si ho koupí do MU. V MU není moc podobných hráčů, snad jen Martial a Shaw. Ty by mohl případně vyštvat a za dva roky by váleli jinde.

Reagovat
Talker

Doufám, že ano. Jinak budu jeho angažmá v CFC brát jen jako úspěšnou sabotáž ze strany united.

Reagovat
Usty

Co blázníš, Salaha by z Chelsea hnal i Ferguson... Ten borec patřil k nejhorším hráčům, co v posledních letech oblékli náš dres.

Reagovat
Talker

Za mě je hlavně problém v tom, že u nás straší stále dvojice Pedro-Willian. Jsou to slušní hráči, nadprůměrní, ale když to srovnám v rámci TOP4, tak by všude dělali max náhradníky, možná byli i na tribuně.

Problém vidím i v přístupu, kdy trenér buzeruje i Hazarda za nedostatečné bránění. To je pak těžké objevit ofenzivní klenot, když je podmínkou, aby makali dozadu. Salah měl dobré momenty, ale byl zbrklý, navíc hodnotit ho na základě 800 minut? Ve Fiore se pak ukázal dobře a v AS následně taky. Tam udělal 14+8 v lize v první kompletní sezoně. To mi nepřijde špatný.

Samozřejmě je to fail i vedení, že jim hodili výkupní klauzuli. Každopádně to jim trenér prostě nesměl povolit, zvlášť v pozici, jakou měl Mourinho.

Reagovat
valek9610

Mít v Chelsea Bruyneho,Salaha tak to by bylo škoda no

Reagovat
Hokaido

V případě Salaha bych mu to fakt nevyčítal, spíš to vypadá jako zbytečný házení špíny na Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Nevyčítal bys mu, že levonohé křídlo, jeden z nejlepších hráčů PL hraje pro konkurenci?

Reagovat
Vánoční owník

A teď je jedním z nejlepších hráčů v jiném dresu, možná to chtělo trochu trpělivosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

KdB style

Reagovat
smazaný uživatel

po tej hosťovačke vo Viole mohol kľudne dostať šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pořád ho přece šlo poslat na hostovačku (jako by to zrovna u Chelsea bylo něco neobvyklého ) nebo aspoň prodat s přednostním právem na odkup.

Reagovat
Talker

Reagovat
oddy

To už ale těžko házet na Mourinha ne? O tom on podle mého nerozhodoval.

Reagovat
Counter

To je dost dobře možné, nevím, jak to tehdy v Chelsea fungovalo. Předpokládal bych, že nějaké slovo v takových případech měl, alespoň doporučení ve smyslu "z toho něco (ne)bude, s tím bych v budoucnu rád pracoval" atd.

Ale stojí za zmínku, že Chelsea se tenhle "omyl" přihodil u třech hráčů, a vždycky pod Mourinhem.

Reagovat
oddy

Reagovat
vitasrp

Vyčítat mu Salaha Ten kluk byl u nás špatnej, výkonnostně před ním prostě byl Eden, Oscar, Willian i Schurrle, takže celkem logicky nehrál. Bylo to v sezóně, kdy jsme dle předpokladů měli vyhrát titul, tam nebyl prostor na to, aby hrál horší hráč na úkor těch lepších. To je zkrátka o dost jinačí situace než s Lukakem a De Bruynem.

Kdyby u nás Salah zůstal a herně paběrkoval, nevěřím, že by z něj byl hráč dnešní úrovně.

Reagovat
Talker

Ale já neříkám, že měl hrát - ano, byli před ním výkonostně jiní. Ale tak to ho neměl nechávat sedět na lavičce/tribuně, pustit na hostování, aby dostal herní čas a následně s ním pracovat, vyžádat si ho po Fiorentině. Stejně tak Lukaku.

Jako já fakt nechápu, jak si může nechat world class kouč nechat utéct 2 hráče, kteří se během 3 let stanou těmi nejlepšími na svém postu v PL a patří mezi TOP5. Buď to nepoznal nebo do nich nechtěl investovat čas. Tak jako tak obrovský fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se zapomíná Lukaku, mohli jsme ušetřit Moratu a prachy dát do sandra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

pro modraky tragedie (3 hraci...)

Reagovat
Bayern +

+ Lukaku ešte.

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudni že odjebal aj Lamparda a aj Matu, ktory bol jeden z najlepších hráčov v Chelsea kým sa nevrátil ten portugalsky kokot

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
J0EL

Kupit Draxlera a vsetci budu spokojni

Reagovat
celeb

pekne sa to dedulovi Wengele ruca. Tak do konca roka predbehne SAFa v pocte odkaucovanych zapasov v PL a snad uz to zabali. Ak teda v Aresenale maju nejake ambicie, inak je to super trener pre 6.-4. poziciu.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy pocit jsem z nej mel uz minuly rok ale tedka v tom zapase se zrovna tak snazil.. divne

Reagovat
Counter

Alexis je takovýhle odjakživa a končící smlouva s tím nemá nic moc společného. Podle mě zůstane.

Reagovat
Tommy the Gunner

No minimalne je to signal, ze v kabine je neco v neporadku a ze to muze byt duvod, proc Alexis neprodlouzi

Reagovat
Counter

Alexis neprodloužil předně kvůli svým ambicím, má v rukávu poslední velký přestup kariéry. Takovéhle drobné neshody se spoluhráči nejsou nic mimořádného.

Reagovat
Bandita_Harry

mohol by do Liverpoolu Teraz by uz nemal byt ani taky drahy

Reagovat
Bayern +

Ale kto ho vlastne momentálne chce? Ten zoznam sa mu celkom zúžil

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku? to nevyzera dobre

Reagovat
Sandstorm

Carvahal sabotuje

Reagovat
smazaný uživatel

"egyptský démon Mohamed Salah" !!!

Reagovat
smazaný uživatel

uz druhej svetovej zakrok ddg

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť jeho, tak má United o niekoľko bodov menej. Neskutočné, čo on všetko dokáže zahasit.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele ten Matič je neskutečně zavařenej...

Reagovat
smazaný uživatel

United zoufale chybí nějakej rozdílovej hráč, kterej by byl schopnej poslat tam finální přihrávku nebo projít kolem několika hráčů sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je zranený?

Reagovat
SCELO

tu istu otazku som si polozil aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho United měli, tak by ho Mourek stejně nestavěl.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
J0EL

Ked sa vrati Pogba to bude valec.

Reagovat
Talker

To by ten hráč ale musel umět bránit, bez toho to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivne krídlo?

Reagovat
Bakary3

To je divny, fandove MU rikali, ze jim v tom prave hrozne chybel ten Pogba nebo kdo..

Reagovat
r.mrazik

pogba je v pohode...akorat styl hry je na picu...

plus pomaly matic,zasekavajici mata a trapny mkh...

Reagovat
HanziDrown

No pogba dnes v pohode nebol

Reagovat
r.mrazik

dnes nic moc...ale jinak je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

pogbova lrace je neco jineho, kdyz se pak o to snazi on, tak chybi jinde a navic mu to ani tak nejde.. ten rozdil lingard, mata, mhkhk - de bruyne, silva, coutinho, salah, alexis, eriksen, delle, hazard nebo i ten willian a ozil je imo hrozny

Reagovat
vrabejka

United dochází dech

Reagovat
Miguel19

A už pěkně druzí

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Hokaido

A přitom mi přijde, že máme takovou „meh“ sezonu.

Reagovat
spider_8

No však máme Ale výsledky děláme furt dobrý.

Reagovat
Miguel19

Mně právě taky. Ještě tak 2 zápasy zpátky tu fans United psali, jak mají vlastně super sezonu, akorát že City jsou o něco lepší.

Asi na tom nejsme tak zle.. Vlastně ani posily nepotřebujeme..

Reagovat
Steven666

no jedným záložníkom by som nepohŕdol

Reagovat
hona.kub

mně taky přijde zbytečný dělat nějakej panic buy v přestupáku, letos si to sedne a na konci sezony vhodně doplnit a příští sezóna titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale utocnika potrebujete jako sul. Morata neodehraje vsechny zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Nedáme ani top4, snáď potom mourek už poleti

Reagovat
smazaný uživatel

ale jeho druha sezona

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Infernoqt

Bude to ještě tuhej boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba rozhodol, že to bude remíza

Reagovat
r.mrazik

Vyhodte toho srace uz!!

Reagovat
Busby babes

nepanikar.

Reagovat
J0EL

Hned tu budes kricat s nim.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

nepanikarim...na tiskovce zas muze brecet jak ma malo penez a dalsi picoviny...

sice hra stoji za hovno, mkh tam smrdi do 65 minuty, ale zas budeme poslouchat o prachach...

Reagovat
Counter

Tak to ale pochop, ta šílená investice do krajního beka Mendyho byla v boji o titul zlomová, rozhodlo se právě v těch čtyřech kolech, která letos odehrál.

Reagovat
r.mrazik

na to ti nereknu nic...

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Talker

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Bakary3

V tomhle jeden z mala (uz od zacatku) rozumnych fandu MU

Reagovat
Taiger

Za to Busby je jak vyměněnej, ale dobře mu tak.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
r.mrazik

Nemuzu preci pristoupit na to "ted je to nas debil"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Reagovat
Taiger

Neeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

chudák DDG na co musí koukat

Reagovat
Counter

Konečně 0:0 podle představ

Reagovat
Coutinho10

pro fantu i draft 2 cisty konta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

LVG

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

konecne United nemeli stesti na konci zapasu

Reagovat
Busby babes

Dneska hodne spatny. Malo pohybu, kdyz uz jsme se dostali do nadejny pozice tak naprosto otresne vyresene. Vzadu taky par der. Pogba asi nejhorsi vykon, co je u nas, vubec nebyl videt, nedostaval se k mici, hral moc hluboko. Henrikh zas hruzostrasnej. Martial se snazil vic. Jedinej kdo tam makal byl Mata, Lingard a Matic, i kdyz ten dneska taky dost kazil.

Zoze ma rozhodne nad cim premyslet. No, snad bude Romelu ok.

Reagovat
Busby babes

za tri zapasy zahozenych 6 bodu.

Reagovat
cokoliv

Zahozene body? podle vas ste si za zapas s arsenalem zaslouzili 3, tak jak toto muzou byt zahozene body?

Reagovat
Busby babes

protoze to vsechno byly zapasy, co jsme meli vyhrat. Nechapu, co s tim mam spolecneho zapas s Arsenalem, ale ok. Jo a ano, zaslouzili jsme si ten zapas vyhrat, dali jsme 3 goly.

Reagovat
J0EL

V tom pripade to pre vas nie su zahodene body ale zasluzene straty, ty pokrytec

Reagovat
Busby babes

jsou to zahozene body, protoze Leicester nebo Soton musime porazet.

Reagovat
J0EL

To je pekne pokrivena logika.

Reagovat
Busby babes

nechapu, co je na tom pokriveneho. Kdyz hrajeme doma se Southamptonem, tak je to snad zapas, kterej je pro nas must win, ne?

Reagovat
J0EL

Pretoze si odporujes. S Arsenalom ste si podla teba zasluzili vyhrat lebo ste dali 3 goly. Co je podla mna nezmysel, nezasluzili ste si ani bod z toho zapasu za ten vykon. Tu ste nedali viac golov ako super, takze podla tvojej logiky ste si vyhrat nezasluzili. Chapes?

Reagovat
Busby babes

fakt se nechci posutet znova do zapasu s Arsenalem. ocividne nechapes, co pisu. (jj, strasnej vykon, ze jsme na vas vlitli a ve 12. minute vedli 2:0).

Naposledy, polopate aby si to pochopil: Hrali jsme DOMA. Se Sotonem, kterej rozhodne letos nepatri k nejak super tymum. Byli jsme jasni favoriti. Ten zapas jsme meli vyhrat, proto zahozeny dva body. Bohuzel jsme predvedli spatnej vykon, takze remiza zaslouzena. Ale ten zapas jsme meli vyhrat a proto zahozene body.

Reagovat
J0EL

Do tejto debaty s tebou uz nejdem. Proste sa nezhodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt hloupej, ho vynech

Reagovat
vladino10

Reagovat
r.mrazik

matic ten mic neskutecne predrzuje...oproti zacatku sezony je to rozdil jak prase jeho hra

Reagovat
Talker

Což jsme říkali - podzimy, kdy je odpočinutý a má po přípravě, bývá famozní, pak začne uvadat.

Reagovat
r.mrazik

je mozne,ze to je tim,ze hraje porad a porad...ale on je to jeho herni styl...to je pak tezky

Reagovat
Talker

Tak on hrál vždycky podzimy jako bestie, kdy dominoval a často byl nejlepším hráčem na hřišti. Pak to byl ohromný propad právě prosinec/leden a následně byl "jen" slušný. Ne špatný, ne skvělý.

Reagovat
Seydou Doumbia

United snad jak na konec roku tak po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt ManCity a Chelsea tak ManU by vyhravali ligu o 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť United, tak je svet hneď krajším miestom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

nebyť toho de geu tí su tak na úrovni burnley snáď

Reagovat
mithro

boj o nase zasluzene 6. miesto vola. krasne vianoce

Reagovat
spider_8

Já tu Josého celý odpoledne bráním a on pak předvede tohleto

A Pogbův návrat byl teda opravdu boost...

Reagovat
smazaný uživatel

4 zapasy odkedy sa vratil a ziadna vyhra a to boli zapasy Bristol, Leicester, Burnley, Soton

Reagovat
Counter

Skoro se zdá, jako by to s problémy MU nebylo jen o Pogbovi...

Reagovat
blade115

Však já nevím, co blbneš, vždyť už u nás není, teď to je starost mufanů, aby si ty jeho koniny obhájili...

Reagovat
spider_8

Tak zaprvý jsem ještě nezapomněl na to, co všechno pro nás udělal a za druhý, v tom rozhovoru dneska mluvil celkem rozumně. Sice to nakonec vyznělo jako brekot, ale v podstatě měl pravdu.

Reagovat
Infernoqt

No chce to ještě křídla, útočníka, někoho do obrany a bude to dobrý

Reagovat
Nikikrew

Bude to zaujímavý boj o 4 miesto, snad sa nam priscasti

Reagovat
valek9610

Hlavně,že máte tu svoji historii kokoti

Reagovat
EXoRcIsT

noa

Reagovat
Whitemedia

Matic už taky hraje tužku?

Reagovat
r.mrazik

tuzku nehraje...ale hraval mnohem lepe...

hraje to vse moc pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tak jak ho známe z Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

je to mozne...ja chelsea nesleduju

Reagovat
EXoRcIsT

Matic hraje to co ma hrat tam je problem viac v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek ven! Vždyť se na to nedá dívat!

Reagovat
Busby babes

"Jose Mourinho says #mufc must improve in a number of areas, including passing, creating chances and defending." ale ma pravdu.

Reagovat
Grahf

a čo robil ten rok a pol čo tu je? alebo čakal, že sa to spraví samo?

Reagovat
r.mrazik

takze vlastne jeho prace za dva roky totalne na picu a nejde nam nic...sebereflexe

Reagovat
Busby babes

ehm, ale coze? to ze pojmenuje veci, kde se musime oproti dnesku zlepsit je ted spatne? Nejdriv brecis, ze se vymlouva. Ted rekne, co je spatne a zas blbe...

Reagovat
r.mrazik

vsak pockej s cim prijde,jak to zlepsim...koupit obrance, zaloznika, kridlo a utocnika

hele...herne to jde stale vic a vic dolu...

Reagovat
Busby babes

od zapasu se City je to takove, hrozne apaticke. Jakoby to hraci uz vzdali. Ted jsme spadli na treti misto, jestli je ani tohle nenakopne... To bych rekl, ze je momentalne nejvetsi Zozeho problem.

Reagovat
r.mrazik

od zapasu s liverpoolem ne? do te doby to bylo oukej...

jo,ono je dost mozne,ze s touhle hrou to pujde jeste vic dolu v tabulce

Reagovat
Busby babes

i pak jsme meli par dobrych zapasu.

Reagovat
EXoRcIsT

nema bo to povedal on a co povie Mourinho je vzdy naopak . Dufam ze nikdy nepovie ze po strele do hlavy zomriete lebo by sa hned zdvihlo % zastrelenych ludi

Reagovat
stiflerovamama

*buying

Reagovat
Tuard.MUTD

Mourek ven. Opět jsme hráli sračku.. vlastně jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
Hokaido

http://www.strawpoll.me/14729113

Ještě před tiskovkou bych si dal tipovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Co si budeme povídat, penaltička tam byla no..

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem tak hlasoval

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Teoretik

zkazím ti to, dnes už stihl obvinit rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

za toho Younga?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem Pepa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
Briggus

Chybí mi tam možnost Kalousek

Reagovat
tnt03
Reagovat
Hachim Mastour

Ako prvé po prečítaní tvojho komentu ma napadlo, že tam boli možnosti nového prezidenta.

Reagovat
Taiger

Mou in, nesmí odejít.

Reagovat
blade115

Njn, tak teda ty City zkusíme prohnat my, no...

Reagovat
Miguel19

Cavani, Lemar, Sandro a c´moooooon.

Reagovat
Whitemedia

Sandro je prý letos v prdeli kvůli nějakým osobním problémům..

Reagovat
Miguel19

Je no, že jsme Juve nenabídli dostatek peněz.

Reagovat
blade115

Modrá liga, modrá síla, modrá liga !!!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Vánoční owník

Put the pressure on

Reagovat
Taiger

To ty neznáš viď.

Reagovat
blade115

Pak si poprosíme o kontakt na společnost, která vám dělala oslavná DVD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Kdychom tomuhle Southamptonu nedali před 4 dny bůra ve Wembley, tak mě ten výsledek ani nepřekvapí. Ale takhle je to fakt slušná ostuda.

Reagovat
Hokaido

Přesně, Jany. Neporazit něco, co porazil Tottenham, to je vždy ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana v zložení Stephens, Hoedt, Yoshida, Targett...

Reagovat
Wat

Nalevo hrál McQueen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk McQueen?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoedt motm, proti Spurs bol na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton hral dnes ale vyborně a zasloužili si 3 body

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pepinho2

Ibra měsíc mimo.

Reagovat
RKBoy

to bola otázka času kedy sa pred tých mumákov dostaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

při lose united to vidim max na 5 bodu z nasledujících 4 zápasů a Derby jim to taky nedá zadarmo v poharu, vidim to na 2:1 na everonu pak daj asi stoke, remiza 0:0 na burnley a pak vyprask od spurs a mourinho si muze balit kufry

Reagovat
Miguel19

Jinačí počtář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

quick mafs

Reagovat
TaylorAFC

2+2

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz o LFC. O slepicach si viem domysliet

Reagovat
smazaný uživatel

kdo misto toho kašpara? Tuchel?

Reagovat
smazaný uživatel

asi Giggs

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
minoLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

To by bylo celkem zvláštní spojení. Plus díky stylu Tuchela by je čekala další přestavba kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě takže další dvě sezony 6 flek ale vážně je hrozný kam to united dotáhli jeden z nejlepších klubů historie fotbalu a maže si je kde kdo no

Reagovat
r.mrazik

I kdyz momentalne spatny stav,tak se koukni na tabulku ty maslo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tuchel je výborný, ale svěřit mu tenhle kádr... Ale jinak to asi nepůjde, pokud United nechtějí další roky přešlapovat na místě.

Reagovat
Talker

Tak Mourek řekl, že potřebuje větší investice, takže se dá očekávat, že i s ním tam bude přestavba kádru. Můžou to dát alespoň někomu, kdo to dotáhne třeba i na slušnou pozici.

Reagovat
Whitemedia

Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

že by bonus v balíčku s griezmannem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel by byl dobry risk.. Ale mohlo by to byt zajimave. Pokud Jose fakt pujde, tak tipuju Carla. Ale sralo by me to teda.. .

Reagovat
I am Mancunian

Dlažba by som to do konca sezóny Giggsovi

Reagovat
Busby babes

nevyhodime ho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my vam pomužem

Reagovat
Busby babes

tak vam pretahnem Pochettina no

Reagovat
smazaný uživatel

tam by se šel max vysrat

Reagovat
Busby babes

no ja bych na to vyplatu nevsadil.

Reagovat
Counter

To v Chelsea říkali taky

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili k tomu neni duvod.

Reagovat
Counter

Však jasné, ale sranda musí být!

Reagovat
Busby babes

no ja bych se tolik nesmal. Neni k dispozici ani realna alternativa. Dalsi prekopavani kadru a tak, to radsi ne.

Reagovat
Whitemedia

Ancelotti dostupný je, ale takový sympaťák se k vám nehodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti

Reagovat
Svatej

Guardiola

Reagovat
diastan

Reagovat
bbbauch

Hlavne asi sportovniho reditele, protoze takhle to dal nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel je reálnejší do Bayernu než do tak rozosratého tímu s defenzívnymi vlohami

Reagovat
Pospovič

LVG

Reagovat
pingla

snad Blanc

Reagovat
Bayern +

To by som vám ešte musel fandiť...

Reagovat
Greny

Po Mourinho i to chodí poklizime Benítez ?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

The boss has revealed that @Ibra_official will be out of action for #MUFC for one month.

Reagovat
Busby babes

no, to ted bude taky hezky. Henrikh porad uplne mimo... a prisli jsme o Romela a Zlatana. Takze Rash v utoku a Martial, Lingard a Mata jedine dobre moznosti do pristich zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa objavili správy, že by Romelu nemusel byť dlho mimo, ale na minimálne na Evertone to bude veľký problém...

Reagovat
Busby babes

zatim nejdou zadne spatne zpravy, tak uvidime. minimalne pristi dva zapasy nebude.

Reagovat
Wat

Co se vlastně Romelovi stalo?

Reagovat
Busby babes

nejak se srazili hlavama on dostal do zatylku. otres mozku? neco s krcni pateri?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jose povedal "out of football for a while"

Reagovat
PP

tak on je známý pohádkář a fantasta..

Reagovat
icemike

Tak to by mohl být vlastně hezky fotbal

Reagovat
Vánoční owník

On už hrál?

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/ElNennyM/status/947111775866114049

Takhle se tvoří zdravá atmosféra v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck a Wilshere nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

i kdyby to myslel fakt jen jako vtípek, tak zrovna Sánchez na mě působí jako člověk, který si to vezme osobně

Reagovat
Whitemedia

Alexis stejně v lednu půjde pryč

Reagovat
Hachim Mastour

To je teda úžasný vtip. Keby mu to povedal do očí tak mu Alexis skočí do jeho štrbavého úsmevu.

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je v repre?

Reagovat
Counter

Naposledy byl, předtím spíše ne.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

21 - 21 of 39 Chelsea’s league goals this season in PL have been scored by Spanish players. No team in Europe’s big five leagues have had more. Input.

Wow

Reagovat
Counter

One nation team.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraní imigranti. Berou práci poctivým anglickým kopáčům.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, že ani jeden nemá miesto v reprezentácií

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nehráva v repre prakticky celú kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

má silnú konkurenciu. Možno, ak by sa rozhodli hrať na 3 vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napravo má akú konkurenciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho dal naľavo namiesto Albu, ale to už je len otázka sympatií. Má to blbé ten Azpi...

Reagovat
mikelinos

Alba na LB > Azpi na LB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali united zapas odkedy sa vratil pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ne.

Reagovat
Counter

Ne, ale měli na to zatím jen čtyři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, koupil sis nakonec to Divinity?

Reagovat
Counter

jj, výborná hra :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Original Sin? Jako, napoprvé jo, ale jsou tam některé věci, které to sráží.. Já jsem posraný z Grim Dawn, kde minimálně takto mělo vypadat Diablo III a ne ta sračka co se za ni vydává.

Reagovat
Counter

Hah, a hned mám další hru na wishlistu

Já se do toho pustil po Pillars of Eternity, což mě bohužel vůbec nechytlo, takže jsem s Divinity spokojený o to víc. A zatím marně vyhlížím, kdy nahodí nějakou přijatelnou cenovku na dvojku...

Reagovat
PP

to si rozhodně dej.. Nejlepší diablovka od Diablo extension setu a to je Dungeon Siege 2 hodně vysoko. A jestli jsi hračička do mraky typů útoků, samé procenta a kombinací, až snad moc na rubačku.. Však taky jsem nasraný, že s druhým děckem nemám víc času.. holt to odnáší spánek no..

Reagovat
Vánoční owník

Pillars of Eternity je boží. Před dvěma měsíci jsem začal a po nějakých 100 hodinách dohrál i s oběma přídavky. Hodně taktická hra i na "normální" obtížnost.

Reagovat
PP

mě to přišlo moc lehké a monotónní pak. Ale ta taktika byla super a jediné blbé bodnutí znamenalo load, takže taktika vůbec nezaútočit byla nejlepší..

Reagovat
Vánoční owník

Jo jo, některé souboje vyšly třeba až na desátý pokus nebo ještě hůř, jako třeba Alpine dragon, který byl schopný jedním útokem odjebat celou moji partu na maximální úrovni. Jako byla to občas fakt výzva. Jestli jsi to hrál i s přídavky White March, tak ta hra se zeptá na určitých místech, jestli má zvýšit obtížnost, protože dost záleží, v jakém pořadí se ty jednotlivé příběhové linky hrají.

Reagovat
PP

ten jsem nehrál.. Mě strašně nasralo, že jsem chtěl zkusit přibrat i jiné povolání, ale zase rýpat do sehrané 6tice je vždycky nahovno no.. Takový Cipher byl skvělá postava.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

A navíc takoví soupeři!

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Dneska si vo forme :D

Reagovat
Counter

A to jsem ještě ani nevylovil čerstvé porovnávačky s LVG a Moyesem...

Reagovat
Busby babes

zes je nevytahoval treba pred mesicem.

Reagovat
Counter

Nevytahuju je ani dneska...

Reagovat
Busby babes

jeste to nevychazi, tak jak potrebujes?

Reagovat
Counter

Sázím na to, že bude ještě hůř A když naopak ne, tak můžu machrovat, jak jsem prozíravě nic nevytahoval.

Reagovat
Busby babes

well played.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blade115

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

bohužel pro nás - v tom co odešel zrovna jo..

Reagovat
Vánoční owník

To je dobrá otázka. Měl jsem pravdu, když jsem tvrdil, že jsou bez něj silnější.

Reagovat
Busby babes

nemel.

Reagovat
Miguel19

0 wins in 4 with Pogba but 6 wins in 7 without him #Pogback

Reagovat
smazaný uživatel

Od zápasu s Man City je to horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie to uz nebude

Reagovat
Nikikrew

https://youtu.be/6sc_QdyFx3E

A zas ti rozhodcovia...

Reagovat
Busby babes

jen doufam, ze v kabine pak nerika hracum to same, jak je spokojenej s jejich pristupem... Nekteri by zaslouzili poradnej fen.

Reagovat
Nikikrew

no podla vyrazu na Shawa si to sto nemyslim. Ten si asi dlho nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Takove kruhy pod ocima Asi bere piko..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Dávám tomu 3 kola a jsme nad United

Reagovat
Dr. Admess

United

Dokdy tam budou toho Mourinha, co už na moderní fotbal prostě nemá, držet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dr. Admess

Jakej máš vlastně ty důvod k tomu, že se ho tu všude zastáváš? Fakt to nechápu a očividně nejsem jedinej. Rád si poslechnu tvůj názor, co Mouřenín dělá tak dobře, že ho nechceš vyhodit.

Reagovat
Busby babes

protoze v tuhle chvili neni duvod ho vyhazovat. A druha vec je, ze taky musi byt nejakej plan, co udelat po tom, co vyhodis Mourinha. Jaka je alternativa? Carlo? Dalsi prekopavani kadru? Ne, diky.

Posledni 3 ligovy zapasy byly spatny, ale propad formy preci neni duvod okamzite vyhazovat trenera...

Reagovat
Talker

Vždyt ten kádr stejně chcete překopat, končí Carrick, chybí druhé křídlo, musíte sehnat dvojku do útoku, v dohledné dóbě vyřešit kraje obrany... Překopávání kádru je něco, co děláte už 4 roky a očividně jste sotva v polovině.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď len nech to Mourinho prekope a až potom nech ho vyhodia

Reagovat
Busby babes

no kdyz to rozepises takhle... pokud skoncime zase treba 5. nebo 6. tak fajn, at se zacne hledat nahrada. Ale do ty doby mi prijde vyhazovat trenera v prubehu sezony jako hloupost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

Do základu potřebují akorát top křídlo a levého beka. Na rozšíření ještě možná záložníka a útočníka, dohromady tak 3-4 hráče. To není žádné překopání.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Brzo to bude chtít pořešit i pravou stranu. Valencia je pořád boží, ale má už 32 a jeho aktuální náhrada je Young, který má... 32

Reagovat
spider_8

Jo, ale to těžko budou řešit hned v létě. A takovéhle postupné obměny kádru probíhají neustále, většinou se po sezoně 2-3 hráči ze základu obmění.

Reagovat
Talker

+ to RB, jak píše Counter. To jsou 2-3 hráči do základu, k tomu 2-3 na lavičku, to je 4-6 hráčů. Prostě v létě bude na investice třeba 200 míčů a z toho se dá určit celkem slušně koncepce klubu.

Osobně mám 2 varianty, které se mi hodně líbí

1) Mourinho vysmahne z Anglie co nejdříve.

2) Zkurví to ještě trošku víc, bude v Anglii strašit ještě rok a půl, tentokrát angažmá bez vítězství LM/PL a tím pádem o něj výrazně klesne zájem v rámci Anglie do budoucna, což by mohlo mít za příčinu, že bude od něj klid na delší dobu, než kdyby ho vyrazili už v létě. Ideálně aby se ho Roman nechtěl dotknout ani dvoumetrovou holí, natož ho přitáhnout zpátky, aby to zkurvil znova.

Snad nepřijde jiná varianta.

Reagovat
Busby babes

jj, nejhorsi je zhrzena milenka.

Reagovat
Talker

Já ho hejtím už dekádu, to si můžeš v klidu najít. I když byl u nás (už poprvé), tak dostával čočku, stejně tak poduhé většinu času. Jsem v tomhle konzistentní.

Spíš si udělejte pořádek ve vlastním kempu, kde ho dekádu hejtíte, nenávidíte, je pro vás ostudou fotbalu a najednou se obhajuje a je to ideální trenér, který má dostat čas. Tím neříkám, že zrovna ty, ale pár expertů by se tu našlo, třeba exotické ovoce.

Reagovat
Busby babes

ale to ja ti verim.

Reagovat
Busby babes

jinak to je jednoduchy. Byl to rival, tak jsme ho hejtili. Ted to neni rival. Ja ho hajim, je to nas trener, ze jo. I kdyz si teda zacinam myslet, ze se rozhada s vedenim a v lete odejde.

Reagovat
blade115

Tak tenhle titul si klidně rezervuju pro sebe, Talker je jeho vrchní hejtr už přes deset let...

Reagovat
Busby babes

dobre dobre.

Reagovat
spider_8

Aspoň že to přiznáš

Reagovat
spider_8

Jak píšu, to RB v létě asi řešit nebudou, ani útočník mi nepřijde jako nutnost. Tzn. zhruba 2 hráči do základu a 2 na lavičku, což je úplně klasická každoroční výměna.

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
Dr. Admess

...v tuhle chvíli není důvod...

Zrovna důvody jsou, řekl bych.

1) Nekoukatelná hra.

2) Přednost bránění před útočením.

3) Vypadnutí z boje o titulu ještě před koncem roku, stejně tak i vloni.

4) Nedokázal nijak vzdorovat stylu City v Manchester derby, posunul United na takovou úroveň, že se teď MU vysmívají i fanoušci z jiných zemí.

5) Vyhodil několik peněz za nové posily, které neumí očividně zapracovat do systému, pokud teda nějaký má.

6) Na tiskovkách neskutečně pohoršuje jméno United.

Jaká je alternativa?

Padá tu často Giggs, proč to nezkusit s ním? S někým, kdo rozhodně nebude chtít ztrapňovat United jen na úkor jednoho bodu, ale bude chtít bavit diváky a má potenciál do těch hráčů vtlučit, co to vlastně je hrát za MU, že je to i nějaká odpovědnost atp. Ne, že si o víkendu udělám novej účes, na hřišti to nějak odkopu a jdu dom.

Překopávání kádru? To být přece úplně nemusí. Stačí vyhodit pár průměráků, dokoupit dva, tři hráče.

Jen 3 zápasy? Notak...

Reagovat
J0EL

Amen.

Reagovat
Busby babes

1) vec nazoru, dneska to bylo nekoukatelny, ale v prubehu sezony jsme odehrali hodne dobry zapasu, kdy jsme hrali super fotbal.

2) neni pravda.

3) Ano, vypadli jsme z boje o titul. Stejne jako chelsea nebo Arsenal. Nikdo nevola po vyhazovu conteho nebo Wengera.

4) to v tuhle chvili jaksi nedokazal nikdo. City maji naprosto uzasnou sezonu a nikdo se na ne nechyta. Ad vysmech fanousku z jinych zemi, to ma byt jako co?

5) ehm, krome Henrikha se posily zatim osvedcuji a davaji smysl. Prisel Pogba, konecne poradne CM, ktere nam chybi od te doby co skoncil Scholes. Utocnik, ktereho jsme potrebovali, jeden z nejlepsich v lize posledni roky. Stoperi, ktere jsme taky potrebovali a Matic jako nahrada za Carricka.

6) lol, pohorsuje jmeno United?

Giggs? pokud eventualne prijde, ja s tim problem mit nebudu. Ale v tuhle chvili bych ho proste nebral. Nema za sebou zadne trenerske vysledky. Nesel trenovat jinam. I ten Zidane nebo Guardiola nebo Enrique trenovali aspon becko Realu nebo Barcy. Ryan bohuzel ne. A k tomu stylu, no Ryan byl treba u toho, jak LVG bavil dve sezony fanousky.

No a k tomu prekopani... takhle to ale nefunguje. prijde novej trener a ten si bude chtit dovest svoje hrace. Takze to rozhodne nebudou 2-3 hraci.

Reagovat
diastan

Reagovat
Dr. Admess

1) Ano, první 3, 4 zápasy na začátku sezóny byly dobré, ale byla to zřejmě jen nadšenost z nových posil, úplně to opadlo a je to opět Mouřenínovská sračka fotbal.

2) Že ne? No, tak asi se díváme na jiné zápasy, nebo máme jinou představu o útočení.

3) Myslím, že po odchodu Wengera se volá déle. Conte vyhrál titul vloni, nedostalo se mu posil, ale stejně je zase druhý, to by bylo směšný ho chtít vyhodit.

4) Že si z vás dělají prdel i fanoušci španělských, italských, německých týmů atp. Což mi přijde dost ponižující pro vás, pro United.

5) Ano, Pogba přišel, ale Mourinho vůbec nevyužívá naplno jeho potenciál. Pogba hraje daleko pod svými možnostmi. Lukaku detto. To vážně nevidíš? Pogba má i dost zápasů, kde je vyloženě tragický. Dvě nejdražší posily za poslední léta, velký potenciál a výsledek nikde. Jak jsem psal, neumí je očividně zapracovat do systému.

6) Ano, svým brečením na tiskovkách a vymlouváním na peníze akorát zesměšňuje sebe i klub. Je trapnej.

Reagovat
Busby babes

whatever. nesouhlasim. snad jen s tim, ze muzem hrat lip nez dneska. a vzhledem k tomu, ze jsem letos videl vsechny nase zapasy, krome asi jednoho v LM, tak jsme fakt hrali hezkej fotbal vickrat nez na zacatku sezony.

Reagovat
Cobra

Tobě stačí po těch letech hodně málo co? Já se na United taky dívám pravidelně a hezkej fotbal bych to nazval možná 2x včetně toho s Burnley, kdy to byla remíza.

Reagovat
Busby babes

prvni dva mesice jsme hrali dobre, pak po prohre s Chelsea jsme taky meli dobre zapasy. Ted zas spatny obdobi po prohre se City. Muj dojem je, ze to hraci jakoby vzdali, ze ten titul je pryc tak je to takove lazoplazo. Tohle je momentalne pro Mourinha, dle meho, hlavni problem, kterej musi vyresit.

A jinak obecne proste vidim, ze jsme za tu dobu od prichodu Mourinha udelali nejakej progres dopredu, spravnym smerem. Ted jsme ten pokrok trochu zase zahodili, 3 remizy v rade, to je proste spatny. Ale neni to tak tragicky, jak tu hodne lidi dela. musime proste zas zabrat a navazat na ty dobry vykony.

Reagovat
Talker

Tak když utratíte 300 mega, tak abyste taky neměli posun dopředu. Teď je otázka, jestli je to koučem, nebo tím, že jste si koupili 3 TOP hráče, kteří vás o kousíček zas posunuli.

Reagovat
Busby babes

ale utracel i LVG a moc posun tam nebyl. Oproti Moyesovi jo. ale jinak...

Reagovat
fenixLFC

Lvg nakoniec aj bol vyhodeny lebo vas neposunul..u mourinha to nevadi?

Reagovat
Busby babes

vyhra v EL, ted bojujem o druhe misto ne o 5... ja bych tam posun videl.

Reagovat
fenixLFC

A to ti staci? Obaja mali pred sezonami urcite ciele a nenaplnili ich

Reagovat
mojmira

Vždyť zrovna po vyhazovu Wengera se volá už jak dlouho

Reagovat
Busby babes

letos moc ne. jinak samozrejme ano.

Reagovat
Heisenberg

To je spíš z apatie než ze spokojenosti se sezonou.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
cejen13

Až Mourek skonči letos 5 a za odměnu dostane novou smlouvu, tak ti pak taky bude připadat vypisování Mourinho out jako zbytečně vynaložená energie.

Reagovat
J0EL

nezmysel. Akurat to tu uz nikoho nebavi pisat. Myslim, ze tu uz snad nie je (takmer) jediny Gunner, ktory by tu Wengerea este chcel.

Reagovat
Svatej

Já se vyjádřim jen k tomu Contemu - tam by vyhodit jeho překonalo už ta vysoce nastavenou laťku debility, kterou vedení nastavilo, však je to snad jedinej člověk v celým klubu, kterej svou práci dělá na 125%

Reagovat
Busby babes

vsak souhlasim, ze to by to nedavalo smysl. Stejne jako by dle me nedavalo smysl ted vyhodit Zozeho.

Reagovat
J0EL

Ale davalo. Conte vyhral titul. Mourinho on nedokazal zabojovat uz druhu sezonu a to minul neskutocne prachy. A potom sa este zacne vyhovarat na to, ze utratil malo. Ved je to pokrytec najvacsieho zrna.

Reagovat
Busby babes

Mourinho vyhral Evropskou ligu. Za a, rekl, ze City proste investovalo vic a to je pravda. A pak je to spis jeho zacinajici boj s vedenim, aby z nich dostal vetsi balik na posily.

Reagovat
Talker

Ohledně investic - děláš, jako by vždy vyhrával tým, který investoval nejvíce. My loni vyhráli titul, udělali 2. nejvyšší počet bodů v historii PL, posunuli jsme se o 43 bodů proti předchozí sezoně a to vše prakticky díky Contemu. Citizens utratili hromadu peněz, ale hlavně tomu dal Guardiola řád, dokázal vytvořit systém a vše funguje.

Vy jste pořád na stejných bodech, jako jste měli s LvG, tj +-70 bodů, i když Mourek utratil už 300 míčů. Pokud pojedete tímto tempem, tak byste měli skončit na nějakých 80 bodech. Samozřejmě to může být více i méně.

Ale brečet nad penězma je prostě výmluva.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

no nemyslim si, ale to je fuk. A i v anglii docela dost novinaru psalo, ze na tom, co Mourinho rekl neco je... viz treba ten clanek dole od Olivera Holta. ale nebyl jedinej.

Reagovat
Talker

Ale jasně, Citizens mají lepší kádr. O tom se nedohaduji. Spíš se ptám, kam vás Mourek posunul.

Koukni, co udělal Conte s námi v první sezoně, co udělal Guardiola se City během těch dvou let i ten vysmívaný Klopp posunul Liverpool do TOP4 a vytvořil jednu z nejlepších ofenzivních vazeb na světě a to během 3 let utratil méně, než vy za ty 2 roky. Vysmíváte se Kloppovi za tu pálku, ale i s ní utratil stejně, jako vy během léta.

A když jsme u financí, tak u těch slabších klubů - kam Pochettino posunul Tottenham - s investicemi polovičních částek udělal tým, který je TOP4. Co Jardim udělal s Monakem. Simeone s Atleticem.

Prostě TOP trenéři posunou už jen svojí přítomností ten klub o level výše. Mourek to dokázal kdysi u nás. Potom i v Interu. Ale v posledních letech? Nope.

Reagovat
Busby babes

no posunul nas k tomu, ze jsme vyhrali EL a letos se taky pohybujeme vys nez loni. To druhy misto je porad realny a to by byl docela dobrej posun od 6. mista.

Tottenham fajn, tam to delaji dobre a libi se mi to. ale Poche ma podstatne vic casu, trpelivejsiho majitele a hlavne, zatim nic nedokazali. my i v tom spatnym obdobi jsme vyhrali dva pohary a jednu evropskou soutez. Bohuzel v lize je to slabsi, o tom zadna.

Reagovat
Busby babes

a to ze neposunul v poslednich letech? ale no tak. posunul i Real. vas privedl k dalsimu titulu, nas ted posouva taky. Jen ej to pomalejsi progres nez treba City nebo jakej jste loni zazili vy. ale porad je to progres.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Teoretik

Hele nemám Mourinha rád, vadí mi po fotbalové i lidské stránce. Každopádně jej respektuju a považuju za jednoho z nej trenérů. United až do prosince měli velmi dobrou sezónu. V tom klubu určitě není hlavní problém trenér, Mourek to po těch dvou břídilech dokázal vyšoupnout na úplně jinou úroveň a ten klub určitě nikoho lepšího nyní nesežene - ta kvalita je rozebrána (Pep, Klopp, Conte, Allegri) - možná Simeone a Ancelotti, ale tomu už možná ujel vlak? Navíc už si jej jednou vybrali, tak nesmysl zas měnit celou "koncepci". Takže pokud se nerozhádal s kabinou, tak se ten tým nakonec zas chytne. Jinými slovy, myslím, že nemá smysl to porovnávat se současným City, ale s tím co United měli v předchozích sezónách. Ale vyhodit by jej mohli, aspoň se zasměju a zmizí z PL ty některé jeho hrozné zápasy

Reagovat
J0EL

To uz je len poza. Proste nechce ostat za debila.

Reagovat
Busby babes

nekolikrat jsem to tu vysvetlil.

Reagovat
Hokaido

Huddersfield dneska doma s Burnley! xG neuvěřitelných 0.05.

Reagovat
Wat

Ono celkově 5 střel na branku od obou týmů je dost výživná bilance. Ale fanoušci jsou na to zvyklí, tak proč ne.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Ale Sunderlandu taková bilance podle všeho nedávno v Champu stačila

https://twitter.com/Worville/status/947198301220298754

Reagovat
valek9610

No Josého druhá sezona se začíná hroutit bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tommy the Gunner

LVG

Reagovat
rossoneri89

fanusikovia ManUtd:

- preco nehra Ibrahimovic? ... registroval som ze par minut uz odohral ale teraz nie je ani na supiske ... dik

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej. Teď bude zase měsíc out.

Reagovat
rossoneri89

to fakt? zase koleno?

Reagovat
Busby babes

jj, zase koleno. nebo spis to asi neni jeste tak dobre doleceny.

Reagovat
rossoneri89

sakra ... hadam sa este vrati .... diky obom

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hele fakt se tu někomu líbí Elex? Jako vážně? Já si to konečně zahrál a ta hra je vyloženě rozbitá a hnusná.

Reagovat
Trapper

Nope.

Ze začátku jsem byl nadšený, ale po 30 hodinách a 3 kapitolách ani nemám chuť to dohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho si byl nadšený?

Reagovat
cejen13

Mě se to fakt libilo. Jak pise kolega vejš má to parádní rozjezd ale po čase to ztrácí dech a konec je pak vylozeně useklej. Graficky to určítě není nic nádhernýho, ale řekl bych že to neurazí, slovo hnus bych asi nepoužil. Celkově ve výsledku převažujou negativa nad pozitivama, ale ta hra měla u mě takovej ten efekt, že když sem to zapnul, tak sem se nemohl odtrhnout takže sem tomu hodně odpustil.

Reagovat
lucius6

Je to výborná hra. Neskutečně mě to chytlo a dohrál jsem to skoro na jeden zátah. Combat se mi moc nezamlouvá, ale všechno ostatní mi přijde výborné, oproti Risen se vývojaři dokonce naučili pracovat s dialogy a dát tomu světu život a to nemluvím o volbách, kterých zde je opravdu hodně. Podle mého názoru je tahle hra krok správným směrem a doufám, že další na řadě je pokračování Gothic.

Reagovat
cejen13

No konec elixu spis naznačoval druhej díl, což bych uvítal. Kdyby zapracovali na těch chybách z jedničky může to bejt super série.

Reagovat
lucius6

Já bych se tomu také nebránil, ikdyž Gothic bych uvítal o poznání více. Je samozřejmě otázka, zdali to jen nebyla všechno lež, co nám bylo představeno v samotném závěru hry, což vlastně je podle mě další slabší stránka Elexu - zatímco byl děj dobře stupňovaný, tak právě konec mi přišel clekem antiklimatický a dobývání základny těch "Albs" bylo velkým zklamáním. Je však i možné, že si to už úplně nepamatuji, protože je to již pár měsíců, co jsem tu hru dohrál.

Reagovat
Godwinson

Je to skvělá hra pro určitou užší skupinu hráčů. Pro ostatní v podstatě odpad.

Reagovat
Nihilister

Zatím jsem to nehrál ale vypadá to jako mutant x her ... Skyrim , Dark Souls , Dragon Age a jim podobné. Ale na první pohled by mne odradil "pomalej" systém boje .

Reagovat
Kincl

Jak tu někdo psal, že ten gol z minulého zápasu může tým nastartovat :D :D :D :D jasněěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Carragher: "Guardiola is breaking records. Mourinho is starting to sound like a broken one."

Reagovat
Mönchengladbach

Stramaccioni > Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv si na Mourkovi honili,teraz nanho nadavaju...Dobre vam tak!Pyta

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Young bude sa nejak riesit? Ci hraci ManU su stale chraneni?

Reagovat
diastan

To se řešit určitě nebude ..

Reagovat
r.mrazik

Zajimave,ze takove souboje jsou v kazdem zapase desitky

Reagovat
smazaný uživatel

Mozes menovat.

Reagovat
r.mrazik

Vsak se koukej jak se to tam mele pri rohu

A nebo si jdi zahrat nekdy fotbal osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dik za radu. Asi pojdem

Reagovat
Busby babes

neasi. a az z toho nic nebude, tak bude zas breku jak nam nadrzujou.

Reagovat
r.mrazik

Kdo to tenkrat vypravel jak ho stipali do kouli?

Reagovat
spider_8

Jinak United mají příští 4 kola venku Everton, Burnley a Tottenham. Nic lehkýho po 3 ztrátách v řadě.

Reagovat
Busby babes

no hezkej los. a jsme bez utocnika. Rash bude muset hodne zabrat, protoze jeho forma je taky nic moc.

Reagovat
.13

A co je Ibra? Uz odpisany?

Reagovat
oddy

Zraněný na měsíc

Reagovat
Counter

3x 0:0

Reagovat
SpecialOne

Dvakrát a po Tottenhamu budou psát statusy s "metoo" na konci

Reagovat
Busby babes

no, to budem mozna radi.

Reagovat
Grahf

„Som spokojný s prístupom a odhodlaním hráčov. Nemám žiadne sťažnosti. Myslím, že predviedli výkon s veľkým srdcom, hráči odovzdali všetko“

už len za toto by som ho vyhodil, to je výsmech všetkým, ktorí United fandia.

Reagovat
Sandstorm

To je větší troll než Donald Trump.

Reagovat
EXoRcIsT

jebes nanho ked skritizuje hracov a jebes nanho aj ked sa ich zastane

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

jebem na neho, keď hovorí pičoviny, ako v tomto prípade.

Reagovat
Busby babes

a co mel rict?

Reagovat
Grahf

čo je to za debilnú otázku? Pravdu. Ospravedlniť sa za tú frašku. Tebe príde normálne, ak manager verejne zhodnotí zápas úplne opačne, ako v skutočnosti prebehol?

Reagovat
Busby babes

a jaka je pravda? ze tam nekteri hraci chodili jak pri nejakem beneficnim zapase? To mel rict? Bys tu zas brecel, jak kritizuje verejne.

Reagovat
r.mrazik

mourek je tak neprijemny,ze at rekne cokoli,tak lidi nasere...mozna by mel drzet hubu,sice by lidi zas nasral,ale i tak...

Reagovat
Busby babes

ano, to je jedina alternativa, co me napadla, ze by nerekl nic. ale to by si pak stejne kazdej nejak vylozil a pokracovalo by to stejne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf

kto prišiel s tou pičovinou, že sa nesmú hráči kritzovať verejne? Ja to tu určite neobhajujem, naopak, ja byť managerom, tak ich tam verejne zlynčujem. Byt ich to krehké duše nevzládli? By som im povedal, tu sa postavte do radu kokoti a povedzte ľuďom prečo ste hrali sračku. Beriete obrovské prachy, hrajete za top klub, tak máte podávať adekvátne výkony. Ak sa s nimi bude narábať v rukavičkách, tak takto aj budú hrať, jak buzny. Jak povedal oného času Landa - narval bych je do michelinky, tahat pneumatiky

Reagovat
Busby babes

ok. v tom se shodnem. ja treba doufam, ze pak v kabine dostali hroznou cocku, protoze nekteri si to fakt zaslouzili.

Reagovat
Grahf

toto tušim píšeš už po piatom zápase, nezdá sa, že by sa niečo zmenilo.

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze bych to psal driv. ale to je jedno.

Reagovat
Grahf

tak možno to bol niekto z kolegov ochranárov, splývate mi :)

Reagovat
Grahf

keby dnes hral taký keane, tak polke hráčom rovno prijebe a jednu fasne aj murko

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martas30

United

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Vánoční owník

United

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si vydrzat este 6 minutiek

Reagovat
Kincl

United :D

Reagovat
bbbauch

Porad mame nejvic hateru, svet je v poradku

Reagovat
Counter

Spíš posměváčků

Reagovat
bbbauch

To samy

Reagovat
Svatej

Jinak je tu někdo, kdo hraje PUBG na xbox one ?

Reagovat
SCELO

to este dakto hra na xbone na konci roku 2017 ?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Samozřejmě.

Reagovat
Bandita_Harry

ja hram 360 4gb

Reagovat
smazaný uživatel

Střílečku na xbox ?

PUBG je podle mě osobně kravina, 90% času nic neděláš 9% lobby před zápasem 1% akce, to už je lepší Lolko

Reagovat
Svatej

Je to vcajku, staci si dobre upravit sensitivitu a je to dobry... co se tyka hry, neni to pro kazdyho, ale.me.to bavi, je to zas neco jinyho nez jsem byl zvyklej..

Navic mu notebook neni schopnej tu hru utahnout

Reagovat
Kovi81

Strilecka na xbox neni problem, ja hraju vsechno na gamepadu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Vánoční owník

to ještě někdo hraje PUBG?

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, ze na xb prave vyslo a ja, stejne jako mnoho dalsich to na svy pc popelnici neutahnem, ta nova vlna teprve prisla..

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste nekdo hraje pocitacove hry?

Reagovat
Svatej

Ne, ptam se na to proto, ze to nikdo nehraje.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

V tuto chvíli jen 2,6 mega lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs

Reagovat
smazaný uživatel

440. Pre aktuálne jedného z najlepších futbalistov na svete - Moma Salaha.

Reagovat
Hachim Mastour

Moma

Reagovat
Bandita_Harry

Ako ten rapper tiez jeden z naj na svete

Reagovat
Hai

Reagovat
Busby babes
Reagovat
johan14

Mou ešte nepovedal posledné slovo. Aj keď zranenie Lukakua nepredycha ľahko. Ibra mimo. Bude sa kupovať útočník. No ja nechápem, že sa nedokázal zbaviť odpadu ako Darmian a večne znudeneho Martiala. Ešte k tomu zranený Baily, Mchytarian zlý nákup. No aj tak skončia pred Tragedmi a Historikmi. Odkaz pre fanúšikov The Blues: Sa neposerte zo Salaha, ešte nie je koniec sezóny. Zdalo sa, že bez Hazarda to nepôjde, ajhla 5:0. G Bič plieska na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se vrati a je to tak dulezitej a dobrej hrac, ze se od ty doby nevyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Potrebujem zivotnu radu. Stretol sa uz niekto s tym, alebo co si o tom myslite, ak vam dava chlap (!) privela pozornosti, stale sa chce s vami nejak kontaktovat, ohurit a podobne a to z pozicie "nadriadeneho"? Mam sa bat?

Reagovat
Miguel19

Ol!ver

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Vánoční owník

Jsi pěkný chlapec?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem posudit.

Reagovat
nani92

Takže si

Reagovat
smazaný uživatel

mamka vravela...

Reagovat
smazaný uživatel

'Beauty is in the eye of the beholder'

všetci sme pekní pre niekoho a pre niekoho zase nie.

Reagovat
Vánoční owník

Tak pošli foto.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne by som ti mohol poslať fotku, na ktorej nie som ja, ale človek ktorý sa mi veľmi podobá. Ale nechcem

Reagovat
Bandita_Harry

Justin ?

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SCELO

Ejzy ja neviem ci si zena, muz ruske, dieta alebo A.I. ale ja stale neviem co chces vedet......

Reagovat
C-M@ster

Tak předpokládám, že jsi borec... no... asi bych se bál, že chce něco víc, no...

Co znamená ohurit?

Reagovat
smazaný uživatel

Flagrantným spôsobom zaujať...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz tu vysvetlujes, jaky je presny vyznam slova ujebany?

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovne jebnuty, napr. Zajo.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale je to spis pozitivni?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale ohurit jsi teda popsal lepe..

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako pise Oliver, plus glorifikuje vsetko, co sa ma tyka.

Reagovat
C-M@ster

A plácá tě po zadku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

aby se ti to v práci nesesypalo jak domek z karet...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude musieť poskytnúť..... Hahha

Reagovat
kvasha16

nejak nenapadne mu naznac ze preferujes muslicky pred parkami

Reagovat
kvasha16

teda pokial to tak skutocne je... pupuš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovado

Reagovat
Kowe

Salah's 76th minute goal was Liverpool latest game winner since Mané at Everton in December 2016. 376 days ago. .. Dost bída v tomhle ohledu.

Reagovat
Busby babes

tak tohle ale neznamena, ze jste pak nedavali goly, ale jen ze to nebyl viteznej gol, ne?

Reagovat
Kowe

Jop, ale jde o to, že ten zápas nedokážou zlomit, když nevedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Special 0

Reagovat
Counter

nn, Special One (Point)

Reagovat
nani92

škoda, že nominácie na hlášku roka sú už uzavreté

Reagovat
Counter

Tohle v širší nominaci bylo, právě díky tomu (že jsem to v redakčním hlasování viděl) jsem si na to vzpomenul a mohl tuhle parádní hlášku znova použít

Reagovat
C-M@ster

500. pro výhru United v LM

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Škoda že je Sevilla teď taková horší Plzeň, kolo ještě ubojuji

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

tak sevillu ukopem to je asi jasný

Reagovat
nani92

konečne zápas v ktorom nie je prestrelka a ja som to nevidel #mourinhodopice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

uz je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

sezonu podle mě dokroutí otzkou je kdo ho tak může nahradit ancelottiho moc nechci a giggse se bojím , ale proč to nezkusit zizi taky přišel za takovéhle situace do realu a jak si ten mančaft rozumí jenom mi přijde , že 4 sezonu hrajem to samé obrana a obrana my prostě nejsme newcastle aby jsme bránily a hráli na brejky kdyby jsme hráli jako proti burnley každý zápas takhle na plno tak věřím , že ten náskok city je menší

Reagovat
Whitemedia

Tak asi do toho Pogba neměl zasahovat, ta střela by se do brány od tyčky odrazila..

btw. zrovna jsem to MOTD zapínal, když tam Mourinho něco řečnil o rozhodčím, zase to svedl na něj?

Reagovat
Busby babes

tak nepiskl tu penaltu no.

Reagovat
Whitemedia

Takových momentů má každý TOP tým za sezonu hromadu, nikde se o nich ale neřeční tolik, jako v týmech, které vede Mourinho.. přeháněl to u nás a pokračuje v tom, přitom to nemá žádný smysl..

jen teda Klopp to v poslední době rozjíždí podobně..

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

normal one chce byt special one no

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Alex na ne prskal taky a vic

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže nám snad ani penaltu nepískli z nějakých jasných 20 penalt jsme kopali tak 4

Reagovat
smazaný uživatel

no ta penalta nebyla nijak jista.

Reagovat
ManUnited

ta penalta byla úplně jasná

Reagovat
Garbicz

Penalta nepenalta.. má se vyhrát po normálních vypracovaných gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu ti nemuzou hrat obranci hazenou ve vapne. Tohle bylo piskatelny, Yoshida nemel vubec ruce u tela, ta ruka co mu byla nastrelena byla v neprirozene poloze a v pohybu proti mici. Jasna penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

na BT sport mluvily , že to není ruka to jsou fakt odborníi jako na čt sportu trefí to ruku a není to ruka

Reagovat
smazaný uživatel

byla v prirozene pozici, ty snad behas s rukama u tela? a pohyb proti mici tam neni zadny, zadny umysl, spis bych rekl, ze uhybal..

Reagovat
smazaný uživatel

ze uhybal je sice pekny, ale neni to omluva. a v neprirozeny pozici vuci hre jako takovy byla. Yoshida obskakuje hrace jak buzik, vsak se na to podivej. Normalne cistej dotek mice rukou v sestnastntce (nebo kdekoliv jinde na hristi) pecka. Fotbal se nehraje rukama

Reagovat
bbbauch

v kterym vesmiru? Tim se na to nechci vymlouvat, vyhrat jsme meli i tak. Ale jestli tohle neni penalta, tak asi sledujes spatnej sport

Reagovat
smazaný uživatel

rikal to videorozhodci na bt.

Reagovat
Wat

Jako tu za loket Younga?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát o tom čítam. Máme nejaké video?

Reagovat
Busby babes

ne, za tu ruku. omg, z toho Younga se tu dela... takovych souboju je v pri kazdym rohu nekolik.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Wat

Tak pardon, to abych takový zmrdství pomalu začal přecházet, ba dokonce obhajovat.

Reagovat
Busby babes

btw. piskala by se za to pentle? nedostal by jen Young zlutou? je to vlastne mimo hru v ten moment...

Reagovat
vitasrp

Jestli nebyl míč ve hře, tak by za to penalta být neměla myslím.

Reagovat
Busby babes

dik. nevim teda, jestli byl mic uz ve hre, ten zaber nezabiral rohovej praporek odkud se rozehravalo.

Reagovat
Wat

Udělal to tak vteřinu/dvě po rozehrání rohu podle záběrů.

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu takhle costa fauloval každé kolo a nikdo si toho nevšiml a ani neřešil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Žltú? Veď to je jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to znamená co je potom?

Reagovat
Hokaido

Takových fakt ne, tohle je jasný violent conduct.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ludia chodte si zahrat futbal a potom nieco piste, pogba taketo lakte dostava pri kazdom rohu

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

ten kdyby ti opíchal ségru s matkou, tak ho ještě poplácáš, aspoň ostatní mufaní mrtky se radši neozývají, ale ty jsi všude a pořád

Reagovat
Busby babes

aspon si to precti. klaune.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tak hloupý... je ti jasné, že Inter Perišiče chtěl pouze za výměnu Martiala + cash, oni peníze mají a Griez nechtěl odejít kvůli přestupnímu banu... kdyby byli k dispozici, tak vysolíme 150+ mega, na co by si pak stěžoval ten kokotek a tobě podobní lízalové?

Reagovat
Busby babes

co do toho pletes Martiala? Ne Inter chtel asi o 5 mega vic. a my to nedali.

Reagovat
Busby babes

a hlavne, ten clanek neni o jednom hraci/prestupaku... ale ty ses tak tupej, zes to bud ani necetl nebo nechapes, co je pointa clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi řekni, kde je pointa? chtěli prachy a hlavně Martiala jako náhradu, mají za sebou Číňany, prachy rozhodně nepotřebují.... ty jsi tak hloupý, že si myslíš, že nevysolíme 5 mega na hráče, když dáme 100 za grieze a na vysoký plat pro staříka Zlatana?

Reagovat
Busby babes

tak si to precti. pak bys neblabolil tyhle nesmysly. kaspare. a ne, na tom, ze bychom jim nepustili Martiala to nestalo. Btw. Mou Griezmanna nechtel, tlacil to Woodward.

Reagovat
smazaný uživatel

já to četl, ptám se tebe, kde je pointa? má veškeré zázemí k práci, to ti tady přikývne každý

pokud ze sebe nehodláš dělat dále šaška, tak napiš, kde je pointa? rádi se ti tady všichni vysmějeme

Reagovat
Busby babes

ok, pointa je v tom, ze Glazerove z klubu spis penize tahaj nez aby je investovali a dlouha leta jim to prochazelo jen diky SAFovi, kterej i tak dokazal vyhravat, i presto, ze mel casto horsi kadr. V anglii tomu rikali Fergieho dividenda. Druhej problem je, ze neni nejaka sportovni koncepce klubu. Driv to nevadilo, protoze si to ridil SAF sam. Ale jak odesel, tak se v tom vedeni placa. Prisel Moyes, pak LVG ted Mourinho. Tri uplne odlisni treneri s uplne jinym pristupem k fotbalu. Prestupy za Moyese byly strasny, LVG mirne lepsi az ted to nejak zaclo davat smysl. I proto niz pisu, ze by mohl pomoct nejakej director of football, kterej by tohle mel na starosti.

Reagovat
Talker

Brečet nad tím, že si Glazerovci šoupnou pár desítek milionů do kapsy, když máte příjmy 700 milionů euro a pouze Citizens mají v PL přes 500, je celkem vtipný. Je tam rozdíl přes 150 milionů, na takový Liverpool 300 míčů. I kdyby si vzali do kapsy 50 míčů, tak furt máte největší rozpočet v PL. Na platy dáváte nejvíce v PL, na přestupy 2. nejvyšší částky.

Děláš, jako byste na tom byli jako Tottenham, který nakupoval, jen když prodával.

Reagovat
Busby babes

ne, to nedelam. Ale obsluha dluhu nas kazdej rok vyjde na vic jak 100 milionu liber. To jsou dva velmi dobri hraci. A rozdil meiz nama a city je teda ten, ze oni maji nejakou strategii, zajistenou tim, ze tam sportovni usek ridi Txiki, zatimco u nas je to takovej trochu chaos. A pak Pep proste dostal na koho si ukazal a my jsme treba nebyli v lete ochotni dat o 5 mega vic za Perisice no.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, štěňátko jen štěká a nic z něj nevyleze tak snad se celé EF baví

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste oba dva tak hloupí , že se stydím za to co nám fandí zaje´dte si někdy na divadlo snů možná budete rozumější potom zlatej kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Monchi je vyhajpovaný

Reagovat
Busby babes

mozna, ale sportovniho reditele bych u nas uvital. a Monchi ma vysledky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak bych to určitě neviděl. Spíš je zvyklý vyzobávat mladý a levný hráče po celým světě s vidinou budoucího výdělečnýho prodeje. Což je prostě úplně jiná práce, než ve velkoklubu typu Man United. On o tom i mluvil v jednom rozhovoru, když se o něj docela intenzivně zajímal Real (asi rok zpátky), že si není vůbec jistý, že mu taková práce bude sedět.

Reagovat
Busby babes

nevim, jestli myslime stejnej rozhovor, ale on tam mluvil o tom, ze je to jina prace a ze velkokluby maji ten vyber hracu podstatne mensi, protoze si nemuzou uplne dovolit privest noname hrace jako hlavni posilu, coz on v mohl. Ale ted sel do AS a to taky neni uplne chudej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Former Liverpool Sporting Director Damien Comolli on SFR Sport on José Mourinho: "The problems have nothing to do with money... why don't you bring in an actual style of play!"

Reagovat
Busby babes

Philippe Coutinho je připraven rozzářit Camp Nou. Kup si soupravu 2017/18 FC Barcelona,

která nese jméno velkého kouzelníka. Neváhej – do 6. ledna si můžeš soupravu upravit zdarma.

Nike na svych ofiko strankach.

Reagovat
Busby babes

to je jak kdyz Real hodil jmeno Bale do shopu jeste pred prestupem.

Reagovat
vrabejka

Už se těším až si to pár Barcelonských špin koupí a Coutinho popravi Barcu v LM

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

tak daleko se nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Prý prace hackera.

Reagovat
Erdovec

Milner by možná Barryho mohl jednou dát, strašně super hráč

Reagovat
eder

Tak ztrácí už jenom 167 zápasů, ale Garreth pořád hraje...

Reagovat
cristiano.K.

bez šance

Reagovat
Erdovec

proč myslíš? 167 zápasů a je o 6 let mladší

Reagovat
Erdovec

teda o 5 :)

Reagovat
cristiano.K.

to je tak pět sezon ne? to podle me neda

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne Milner ani nehra kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

měl by zkusit třeba newcastle nebo huddersfield tam by hrál pravidelně

Reagovat
Erdovec

teď nehraje, ale u nás podle mě max ještě jednu sezónu a myslím, že je to typ, který nechce končit brzo a nebude mu vadit hrát pravidelně v nějakém menším klubu

Reagovat
Kowe

Tak snad od příští sezony už bude sbírat pravidelně starty někde jinde.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

0:0 < 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Tak dres Coutinha v našich barvách byl nabízen na oficiálním store Nike.

Ok, teď už začínám trochu věřit, že by fakt mohl dojít.

Reagovat
Azazelo RD

To bude nějaká nová metoda. Místo tradičního zaplatí se na dresech si zkusíte na něho na dresech našetřit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl tam číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to je legit, na redditu pisou, ze to bylo nabizeny hned v nekolika jazycich, coz vylucuje, ze by to bylo dilo nejakyho vtipalka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/barcaspiral/status/947268898767773696

Jako tohle je prostě hotový. Nevěřím, že by moho jít o nějakou chybu. Škoda, Couts mi v PL bude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

O chybu ne, jenže je silvestr.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze to bude neco jako april?

Reagovat
Miguel19

Takhle debilní snad nejsou ani v Live.

Reagovat
smazaný uživatel

aby nakonec nechyběl Hazard nám tyvole

Reagovat
Kowe

Kokoti pokud ho prodaj teďka ať jde až po sezoně a bude to cajk.

Reagovat
blade115

Hmm, tohle bude vážně asi nejzajímavější přestupový leden ever.

Reagovat
Busby babes

spis jsem zvedavej, kde budou podepisovat ti s koncici smlouvou. tolik hracu dlouho nepamatuju. Ozil, Sanches, Fellaini, Goretzka...

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten ozil klapne goretzka nejspíše půjde do live

Reagovat
nani92

MU, MC, PSG, BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

jako fella do PSG co by tam dělal

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč Big Fella chybí

Reagovat
smazaný uživatel

proč nezkusíme balotteliho mourek na něho měl dobrej vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do not get another card Mario, please......

Reagovat
Busby babes

Herrera uz podepsal ne? A Matovi taky konci smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

ne to podepsal young jako poslední

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je ještě jak blind může mít stejnou cenu jako emre can

Reagovat
Hokaido

Herrera a Mata budou taky volní, jo? Proč o tom nikdo nemluví?

A oba bych klidně bral k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

mata podle mě podepíše ještě to se mi nezdá herreru si klidně vemte

Reagovat
Busby babes

ja si totiz myslim, ze se u nich uplatnovaly opce.. ale tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Herreru?

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu chyba niekto jak Costa

Reagovat
Svatej

Ses zblaznil?

Reagovat
Hokaido

Herrera je zmrdeček, no, ale asi bych se přes to přenesl. Fotbalista je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono tuhle sezonu ani ten fotbalista není , ale možná se mu vrátí forma z předešlé sezony

Reagovat
Svatej

Je to s nim k nevydrzeni

Navic podle me nema ty vlastnosti ktery do zalohy potrebujem, soubojovej a fyzickej neni, golovej taky ne akreativitu mame v Cescovi, nic jinyho nepotrebujem

Reagovat
Talker

Na co by nám byl další bojovný, fyzický typ středního záložníka? Vždyť na tuhle roli máme už 3 hráče.

Spíš potřebujeme někoho, kdo je kreativní, střílí, ale zároveň dokáže zahrát i dozadu. Takový box2box, který dokáže něco vymyslet.

Reagovat
Svatej

Ja nemluvil o tom, jakej typ hrace potrebujeme dokoupit, ale jaky typy zalozniku my celkove potrebujeme pro tenhle conteho styl hry..

A takovy nejaky existuje? Herrera ma k tomuhle celkem dost daleko..

Reagovat
Hachim Mastour

Naingollan, Ceballos, Kovačič, Gomes

Reagovat
Svatej

Naingollan ma k tomu nejbliz, zbytek jen dve, jednu nebo i zadnou z techl vlastnosti

Reagovat
Mimalu

Matu kdykoliv ikdyž pro něj není moc místo, ale tu špínu ani omylem...

Reagovat
r.mrazik

Herrera má tuším opci

Reagovat
blade115

Plus Barkley a řešit se dost možná bude i budoucnost Auby, Alexe Sandra, Coutinha a Icardiho.

Reagovat
Hokaido

Já jsem zvědavej hlavně na Alexise. Do současnýho City se mi moc nehodí, že by ho zkusil Jožko? Přesně takovej hráč vám chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně chci ozila nic víc

Reagovat
Vánoční owník

Chtít Ozila omg

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne stále má prostě přehled na tom hřišti ty jeho přihrávky mají stále oči a nás tam na podhrotu tlačí bota dybala asi nebude a miky hraje tak jak hraje a o barkleyho se ani nezajímáme

Reagovat
smazaný uživatel

ARS, MC, GAL, LFC

Reagovat
smazaný uživatel

fellaini půjde nejspíše do besiktase ne gala

Reagovat
blade115

No však to do toho počítám.

A jinak ... Özil prodlouží, Sanches prodlouží, Fellaini někam do Turecka, Goretzka Bayern, Sánchez City, Matička k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil a sanchez těžko prodlouží

Reagovat
smazaný uživatel

a goeretzka už reagoval , že do bayernu nechce chce zkusit jinou štaci než německo

Reagovat
blackhawk88

goretzka je uz davno dohodnuty s bayernom

Reagovat
smazaný uživatel

Super sa začína tento rok.Snáď to klapne

Reagovat
Bayern +

Renato je pod zmluvou

Reagovat
Vánoční owník

Ten přestup byl jasnej už ve chvíli, kdy LFC zčista jasna vyklopilo třičtvrtě pogbilionu za Lovrena MK2.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, ved VVD chceli aj ked vedeli, ze Coutinha nepredaju. Len vtedy Soton si myslel, ze VVD to predycha

Reagovat
Mimalu

mohlo by to pro srandu krachnout jak tenkrát Robinho do Chelsea

Reagovat
cristiano.K.

Salah klidně mohl dát čtyři goly, u prvního golu zachamtil, ale vyplatilo se. Špatný zápas odehrál Robertson aspon, že v 85. minutě důležitý souboj jeden na jednoho vyhrál jinak by šel hráč lišek sám na bránu.

Klopp rotuje až moc. Mignolet po kiksu podrží, on pak vychytá nulu a pak tam dá Kariuse.

Reagovat
Kowe

Naopak bych byl radši kdyby zarotoval víc, 3 zápasy v během 7 dní je moc. V takovým případě je vhodný, že vyměnil i golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Crystal mohl ty ropacke zidy porazit skoda. Kdyby penaltu kopal Benteke tak vyhrajou. Vážně se zranil De Bruyne věřím, že toto bude počátek obrovské krize City.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasné, Benteke a penalty to je záruka gólov....

Reagovat
smazaný uživatel

ved 2 penalty v 90min uplne dojebal tak do tretice vsetko dobre

Reagovat
LAM

Co jsi ty za ko.ota?

Reagovat
Kang & Kodos

To se fakt musíš ptát?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nerikej ze ho neznas.

Reagovat
diastan

jj dalsí zápas 5:0 pro nás. A s KDB jdi do hajzlu snad mu nic nebude špino

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
nani92

Hodgson: "Keby sme mali Pogbu, tak prehráme"

Reagovat
oddy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Už jenom 14 bodů. C'mon to doženeme do konce února

Reagovat
diastan

ve středu vás Arsenal vypráská

Reagovat
M0rb1D4S

Ani bych se tomu nedivil. Conte nemá s žádným jiným manažerem takovou smůlu, jako s Wengerem

Reagovat
valek9610

Ikdyby nás Arsenal porazil tak City začne ztrácet tomu věř

Reagovat
diastan

nikde nerikam, že City už neztratí, v klidu si ale takové ztraty muzem dovolit vzhledem k tomu, ze i dal budou ztracet ti ostatni

Reagovat
valek9610

Však jo dovolte jen,aby náhodou se nestalo,že by jste o titul přišli

Reagovat
diastan

to by chtelo mnohem vic nez nahodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

fajdy už startuje šlapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No City bez Jesusa a De Bruyneho a Bruyne vyzera, ze to bude na dlhsie. Januar bude zaujimavy

Reagovat
Allianz_Arena

City v lednu podle mě body neztratí, maximálně s Liverpoolem, ale pochybuji.

Reagovat
diastan

Liverpool nas obere si myslím aspon o 2 body, jinak ale do pulky unora krasny los

Reagovat
habinity

Niekedy tie ľahko vyzerajuce zápasy su najťažšie, a nezabudaj ze bez De Bruyneho ste polka, United som cakal 6 bodov Soton a Burnely a nič

Reagovat
diastan

No jo, ale ta druhá pulka v podobe Davida se snad vrátí a i s Gundoganem nebo nekym jinym na miste Kevina toto musime vyhravat...Ja teda jeste nepanikarim ani co se tyka Kevina, dokud nebude offiko.

Reagovat
diastan

jinak ale jasne muze prijit i nejaka prevapiva plichta s tema slabsima co tam mame, jen tech 14 bodů myslim ze uz je zkratka bez sance, aby nekdo stahnul...to by nekdo musel chytit behem nasi pripadne krize poradnou slinu,.... mozna byt tu Barca ve forme.

Reagovat
Allianz_Arena

Nevím, Liverpool mi celkově nepřijde nic moc a ty evropské top týmy s nimi nebudou mít moc problémů, ale uvidíme.

Reagovat
SCELO

da sa ta nejak zamestnant ? lebo sibyla by sa mi hodila

Reagovat
habinity

Neviem teraz co je lepšie ci nedal Crystal penaltu, lebo keby ju dal tak si asi De bruyne nezlomi nohu, nechcem byt hajzel ale United ma v pecku stale 5 7 hráčov, a Shitty bude polovičné bez Kevina

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si rovno skurvena špina.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
diastan

Jinak Kevin snad nebude tak horký Už pár zápasu z5 se ho pokusil kdosi sejmout a nakonec z toho nic nebylo

Reagovat
habinity

Inak likvidačný podľa mňa, čistá červená

Reagovat
Teoretik

teď záběr, jak se to snaží trochu rozchodit

Reagovat
janinho

Alli z Thamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Síce 0-0 ale super zápas. Palace ukázali, ako treba hrať proti City, aj keď je jasné, že k tomu prispeli slabšie výkony jednotlivcov - najmä Sané, Gundogan, Aguero. Milivojevic keby sa dokázal trafiť do stredu, tak dá gól, ale on to kopol snáď meter-dva na ľavú stranu...

Puncheon tam spravil veľmi škaredý zákrok, ale to (ne)zastavenie brejku bolo kľúčové - City mohli dať poľahky víťazný gól. Iste ho nechcel až takto zničiť, ale bol tam fakt neskoro a urobil to nešikovne. Uvidíme, ako sa City vysporiadajú so stratou Jesusa a Kevina + problémy Davida Silvu. Navyše Sané vyzerá byť z formy. Blíži sa match s Liverpoolom...

Reagovat
Nikikrew

Na ten match s Poolom sa velmi tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha po presune na Danilovu stranu urobil tutovku pre Townsenda a vybojoval penaltu - a aj to v momente, keď už bol značne vyčerpaný zo súbojov s Walkerom. Fakt výborný hráč a v momentálnej forme jeden z najlepších krajných v lige.

Reagovat
LAM

Za takový zákroky mají hráči dostávat trest aspoň na 5 zápasů.Většinou to stejně dělaj takovýhle kopyta který uměj jenom běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dostane trest, tak to bude spravodlivé. Ale v jeho situácii by sa asi nenašiel hráč, ktorý by neskúsil Kevina faulovať. Tam sa črtalo veľké prečíslenie a veľká % šanca na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

S Jesusem a de Bruynem mimo hru bych se fakt nedivil, kdyby Guardiola přivedl Alexise. Podle mě ale nakonec zamíří do Realu (Alexis, pro rýpaly).

Reagovat
valek9610

No tak co Kevin bude out jako kurva proč by City nemohlo mít nějakou marodku ? Chelsea ji měla ze startu i United tak co jako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

jako jako nic Jen teda skoda, že CIty zadnou marodku jeste nemelo, treba v obrane, nejaci stoperi a jeden hrac z kraje obrany, ktery byl tak trochu nejdrazsi posila

Reagovat
Teoretik

Jenom Mendy, Kompany, Silva a Delph chyběli v tomhle zápase. Stones byl na lávce po zranění taky jen do počtu. Tak se tu nevymlouvej na marodku, když byla a je na všech stranách.

Reagovat
valek9610

No a ted chybí i Bruyne a co jako ? to se stane ne ? pokud chcou titul musí si poradit nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj, poď už domov.

Reagovat
diastan

co jako, ty jses jeden z tech chytrejsích Tak co nam cpes marodku UTD jako, kdyz te marodko jako nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta sa ani nemala pískať, takže spravodlivo nebola premenená. Hádam si z CP zoberú priklad viaceré mužstvá a nepôjdu do zapasov s tým, že hlavne neprehrať o veľa gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

*do zápasov so Cityzens

Reagovat
smazaný uživatel

@GaryLineker

10m10 minutes ago

More

Hodgson for England?

Reagovat
Counter

Roy

Reagovat
pepinho2

Červená pro Puncheona a žlutá pro Zahu.

Reagovat
Coutinho10

až na ty zranění super závěr zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Yaya když nastoupil, udělal vůbec něco dobře??

Reagovat
Hokaido

Nebuď rasista prosím.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus will be out "hopefully one month or two months". With Kevin, "I don't know."

BT Sport says KDB told reporters he "is okay".

Reagovat
diastan

KEVIIIIN je bůh snad to tak bude, neskutecne odolny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Docela mě mrzí, že Milivojevič tu penaltu nedal. Titul už je jasnej, ale čím dřív budou šance City na Invincibles u konce, tím líp. Tenhle titul patří a snad bude ještě dlouho patřit Gunners.

A snad se ostatní týmy hecnou, aby nebyly pokořeny ani rekordy v počtu golů a bodů.

Reagovat
blade115

Jedna dvě, Chelsea jde,

Chelsea si jde pro tebe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

To vás učili ve školce?

Reagovat
blade115

Hehehe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pro druhý místo si jdem. Letos musí stačit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Masi

Reagovat
Hokaido

MAN UTD'S ASHLEY YOUNG AND SWANSEA'S KYLE NAUGHTON BOTH CHARGED WITH VIOLENT CONDUCT

JUSTICE FOR GAETEN BONG!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no pekne teraz budu trestat kazdeho druheho hraca, kedze takych subojov je za zapas milion

Reagovat
Hokaido

Ukaž mi jeden další takovej loket v tomhle kole a pošlu ti klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som skor narazal na duo mrazik & busby, tiez som si pytal, ale dostal som odpoved, ze si mam ist zahrat futbal. Bohuzial je nasnezene

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

A navic mas obe nohy levy...to je pak tezky

Hele,takovy zakroky se dejou dost casto...ale prskat muzes dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na tom asi tiez nebudes lepsie

Reagovat
r.mrazik

Uz je to spatny no...

Reagovat
Azazelo RD

Klíčenku na dobírku, viď? To si běž zkoušet na důchodce tyhle triky, špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

sorryjako, ale ten Young podla mna nebol vobec na trest, mozno tak dodatocna zlta karta, ale to sa asi neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatočná žltá karta? Čo to je? A na trest to chvalabohu je a aj ho po práve doatal. Také lakte do futbalu nepatria.

Reagovat
smazaný uživatel

že by dostal žltú kartu. Ono sa to zrejme nepraktizuje, ale mne by sa to páčilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte som o tom nepočul, ale myšlienka zaujímavá.

Reagovat
Vánoční owník

Jedna věc je jistá, být na Youngově místě Dele Alli, už ho všichni upalují na hranici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas vlastne pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a pravem. kdyby takhle trestali od zacatku sezony, tak sedel pulku zapasu na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt mu dal zakerne loktem do bricha Redka, nazdar

A kdyz redka, tak penalta..byl to ve vapne Ucek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať, či v tej chvili bola lopta v hre. Pokiaľ áno, tak samozrejme červená a penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to uz po odehrani..a ikdyby, takovy veci se daji resit i zpetne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim potrestani na zaklade videa

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, veď to prasa už trest dostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon a zápas. Trošku jsem se obával jak to Kelly zvládne místo Danna, ale obrana fungovala perfektně až na maličkosti. Škoda penalty, to bych měl ještě extra důvod večer slavit Líbil se mi PVA, dle mě je na tom líp než Schlupp, Jairo byl dobrý tah vzhledem k strategii. Bohužel, Zaha a Andros dnes se nemohli tak předvést ale odvedli obrovský kus práce + Zaha si skvěle došel pro pentli. Za mě Jsem nadšenej, teď jen pokračovat v práci a co nejrychleji se zachránit.

Reagovat
EXoRcIsT

Aj keby som chcel aby City prehralo tak to penalta nemala byt ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt Couts odchádza? Teraz? To by bolo dobre v piči už, s naším vedením skurveným.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu bych byl rád za Goretzku

Reagovat
EXoRcIsT

Goretzka vraj skoro dohodnuty s Bayernom

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, ale nemusí prísť a nemusí ani hneď zapadnúť a Coutinho je mrštnejší hráč, iný, jedinečný. Keď nebude mať formu Mané, treba ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance, že by mu ucpali hubu prachama. Fakt bych to zkusil, dát mu prostě něco naprosto šílenýho a mega podpisovej bonus. Bez něj jsme v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď s ním majú nejakú gentlemanskú dohodu ako s Luisom, že odíde po sezóne, dpč, kua, drát.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už nesnívaj oľo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo, jako? Pekný Silvester a šťastný nový rok. Nebuď hovädo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tebe Oľo. A neprežívaj toľko toho Coutinha. Lemar je vynikajúci futbalista a bude to kus za kus

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mal pravdu, ale...

Reagovat
Godwinson

Snad ne, ale tak třeba mají vyhlédnutnou kvalitní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lanziniho

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem četl

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
Godwinson

To já nevim. Lemar, Malcom, s Goretzkou to vypadá bohužel mizerně atp. Nějaký dělo v případě jeho odchodu přivést musí, tak snad to nebude Tadić.

Reagovat
smazaný uživatel

V zime sa tie delá ťažko doťahujú a za Lemara by sme museli dať v zime snáď 100.

Reagovat
Godwinson

Tak Coutinho v zimě by měl stát rozhodně tolik, že zaplatí van Dijka i s tím dělem úplně v pohodě. Pokud ne, je to chyba vedení Liverpoolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vvd ale není zaplacenej z Coutinha, ten je zaplacenej z budgetu který jsme v létě nevyužili

Reagovat
Godwinson

Tos vytáhl tu nejméně důležitou informaci. Myslel jsem to tak, že ti dva hráči by neměli být rozhodně dražší než Coutinho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry

Reagovat
Godwinson

Odpouštím ti

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas z PSG..myslis, ze pujde ted v zime?

Reagovat
Godwinson

Těžko říct. PSG chce Mbappého, každý to ví a někoho budou muset za ranec střelit. Ale nevím, pro Liverpool podle mě ne úplně dobrá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

ftra

Reagovat
smazaný uživatel

Sry blbne mi klavesnice..tak Lucas je z te ofenzivy nejvic realnej, ze by mohl jit za dardu...

Reagovat
Godwinson

Je, on nebo Verratti. Nebo pak nějaký Silva do Číny Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

veratti je rukojmi, toho si naopak nechaji jako odstrasujici priklad pro vsechny

cavanus zustane, mbappe, ney, cavani muze hrat spolu i v obmenach systemu i dalsi sezonu...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

oni musi udelat i nejakej velkej prodej smerem ven.....

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niečo pozitívne

https://imgur.com/nA76Mu9

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka Bayern Vidal asi Chelsea

Reagovat
RKBoy

wut?

Reagovat
smazaný uživatel

no, Vidal skončí v Bayerne. Prvý klub, ktorý ma napadol kde by mohol bola Chelsea. Ale Goretzka - Bayern je na spadnutie už v nemeckej tlači

Reagovat
Bayern +

Prečo by mal preboha končiť Vidal? Však odmietame zatiaľ všetko pod 40 mega. Ak odide, tak len za celkom pecku.

Reagovat
smazaný uživatel

honigstein tvrdí, že v lete odíde určite.

Reagovat
RKBoy

tak nám by sa zišiel už teraz, to by sme mali už dostatočne širokú zálohu,o kvalite nehovoriac...i ked už má vek , na 2,5 roka by bol super.

Reagovat
smazaný uživatel

ale obe veci až v lete

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

To je nějaká italská úchylka sbírat defenzivní záložníky?

Reagovat
M0rb1D4S

Od kdy je Vidal defenzivní záložník?

Reagovat
RKBoy

Chelsea si v kalendářním roce 2017 připsala 28 ligových výher, pouze v roce 2005 jich zaznamenala více (32).

ale nie,sme na tom zle, káder je slabý a fnuk sem a fnuk tam.. až na sezonu 15/16 posledné 4 roky v našom podaní vynikajúce..a tento rok sme to len podtrhli čo je samozrejme aj velká zásluha Conteho.

Reagovat
spider_8

Mohli bychom na tom být mnohem líp, kdybychom v létě správně doplnili kádr. Právě díky Contemu a jeho schopnostem. Do téhle statistiky se samozřejmě počítá i vynikající první polovina roku 2017. Jinak jsme letos po půlce sezony získali 39 bodů, což by dělalo 78 na konci. A to je prostě dost průměrná sezona, nedostačující na boj o titul. Tyhle zavádějící statistiky na tom nic nezmění.

Reagovat
Kixi Syhimour

S jídlem roste chuť....

Fakt si nemáte na co stěžovat jste 2. za City. Co by za to Liverpool, Arsenal, Tottenham dal. A vy si pořád budete stěžovat že to může být lepší. Mějte trochu pokory

Reagovat
spider_8

To mám mít radost, že tímhle tempem bychom byli oproti loňské sezoně o 15 bodů dole?

Reagovat
RKBoy

to je čo za logiku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufám že to je ironie jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea sú najväčší uplakanci na tomto webe.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Godwinson

Tak to ani zdaleka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
RKBoy

je tu úzky okruch urevancov ,ktorý prispievajú pravidelne a tak to budí dojem,že sme taký všetci.

Reagovat
RKBoy

okruh*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
mikelinos

v tomto ohledu bezkonkurenčně

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hokaido

Chelsea tady má celkem v pohodě fandy, imo po Arsenalu nejlepší.

Reagovat
Miguel19

Zvlášť když už ten saso k nám nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
Taiger

Jen blade to trošku kazí no.

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Taky cucim co se to tu sebehlo

Reagovat
Vánoční owník

Vždyť to, co tady fandové Chelsea předvádí např. během zápasů, je hrozný. Pičování na každou nepovedenou přihrávku začínaje, drbnutými zkomoleninami jmen hráčů konče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil si to úplne presne.

Reagovat
bbbauch

Trotlyoko napriklad, a to v dobe, kdy za ne neodehral ani jedinej zapas.

Reagovat
nani92

však ste v pohode, ale plačete stále, ked prehrávate, ale aj ked vyhrávate, tak furt niečo sa nájde

Reagovat
smazaný uživatel

Real/Barcelona

Reagovat
Sali5

ty seš taky super postavička.

Reagovat
kvasha16

... nie

Reagovat
blade115

Hlavně nani92 loni.

Reagovat
icemike

Výsledky jsou, ale bez Kanteho ten tým vypadá jak nějaká přípravka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno jej tvar prvykrat vidi az v tomto statuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

a to mu dodalo silu a guráž, pekne Jesse

Reagovat
Vánoční owník

však jsou hnusné obě

Reagovat
mikelinos

tak pošli svoji, ať se poučíme

Reagovat
smazaný uživatel

Sto lidi sto chuti

Reagovat
vladis271

keby tá nalavo fandila Spurs tak tu už otravuješ či má niekto na nu FB.

Reagovat
Taiger

Ta nalevo je nádherná.

Reagovat
Vánoční owník

Není můj typ, ale proti gustu...

Reagovat
Taiger

Hoď mi sem svůj typ.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel by som si zaznam tvojho vyberu na Tinderi

Reagovat
pepinho2

Reagovat
RKBoy

a kto hovorí ,že sa jej pozeral do tváre?

Reagovat
Azazelo RD

V tomhle případě to uhraje na to, že ho znásilnila. #MeTooLingard

Reagovat
smazaný uživatel

Modrooká mulatka, čo viac chcel do pekla ....

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

asi cicky podla tej druhej fotky

Reagovat
Hachim Mastour

Zelenookú mulatku

Reagovat
Zark

ale notak, vlastenec kua, šak slovenku do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

s takovou ten národ nezachráníš

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti, kvalitne .

Reagovat
Zark

vždyt tě jen kopíruju tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ass > Tits

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

as you were

Reagovat
stas87

Lindelöf je zatial sklamanie? Ci este stale potrebuje cas aby si zvykol na inu krajinu a sutaz?

Reagovat
smazaný uživatel

tam jsou tedkom samá zklamání tak tam ani nejde ho nijak vnímat

Reagovat
r.mrazik

Posledni zapasy sel nahoru...snad to bude lepsi a lepsi

Reagovat
EXoRcIsT

uz je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Klasika, člověk je otrávený z nekoukatelného fotbalu, nakonec ale dáme vedoucí gól, tak z toho budou aspoň 3 body, ale stejně ten náskok nakonec ztratíme, protože Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Um, ta penalta proti Gunners teda bejt neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny vykon. Za toto 3 body by byl nadstandart. A kdyz uz tam se stesti dame gol, tak debilni opet dostanem. Wenger ven

Reagovat
Edgewalker

Wenger out, nekoukatelný fotbal, nuda, to už bych i věřil že zábavnější bude silvestrovský program české televize než to co dneska předvedl Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
pepinho2

Píská vůbec starší rozhodčí než Dean?

Reagovat
nani92

Hodgson + Pardew > Guardiola + Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal stratil, má pár zranených hráčov, my pohodove víťazstvo, o deň voľna na prípravu viac, takže to vidím na prehru

Reagovat
Nikikrew

Vykon nanic, ale pan Dean sa znova vyfarbil, ale hej nam len pripiskavaju.

Šťastný novy rok btw

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/9r6gq Peťa Dean je piča

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Amos

Co se ti nezda?

Reagovat
Infernoqt

Mně Dean nevadí

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

hezky on

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mimalu

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=3SPb8CYF4o4

Může se někdo po tomhle vidět.FA je k smíchu

Reagovat
LAM

divit

Reagovat
Vánoční owník

Tohle je lepší.

https://youtu.be/KWFtyfRYlwg

Každopádně od té doby nás dost řeže, aby zas někoho nenapadlo ho obviňovat, že nám fandí. Fakt děkujem.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Whitemedia

Takhle naštvaný snad ještě Petr nikdy nebyl

Reagovat
Godwinson

To jsem si u toho říkal taky, takhle jsem ho neviděl

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
kvasha16

ja by som pouzil vyraz "nastartovany"

Reagovat
oddy

Reagovat
Hachim Mastour

mal sa aspoň dôstojne hodiť.

Reagovat
Counter

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vánoční owník

Všimněme si, že Čech argumentuje jen věcmi, které si nemůžeme sami ověřit, že jsou pravda.

Reagovat
pingla

klasa

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

V tom studiu na mě vždycky působí strašně přitepleně všici

Reagovat
J0EL

Vyjebte ho uz z tej lavicky curaka stareho

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať zůstane

Reagovat
Amos

Muze mi nekdo vysvetlit, jak clovek, ktery fandi rivalovi muze piskat zapas a jeste ho ovlivnit takovym zpusobem. O vykonu nemluvim, ale takovej zarez, to je hnus. Dean by mel dostat zakaz piskani

Reagovat
Nikikrew

ak he toto penalta tak v každom zápase by aspon jedna bola. Neskutočne

Reagovat
Amos

Ja jsem tak vytocenej, jeste po tom Cecha rozhovoru.

Reagovat
LAM

Pochybuju že v tomhle Alexis a Ozil dál zůstanou.Ta Top 4 bude pro Arsenal hodně těžká

Jinak umí Iwobi něco jinýho než to že je černej?Nechápu jak tohle může hrát v základu Arsenalu.

Reagovat
Kokesh

Povinny kvoty. Jen RM je bily balet.

Reagovat
RKBoy

dnes hrá v základe Arsenalu kdečo,napr. Švajčiarsky miešanec , rodu Albánskeho možno Srbského..ktovie , ja už mám v týchto Turkoch guláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je takový, ze hráči jako Welbeck, Walcott, Iwobi nemají v základu Arsenalu co dělat. Je to názorný priklad průměrnosti. Akorat Iwobi se ma jeste dost času na nejaky růst. Věřím, že netlacit nas počet HG hráču, tak bychom se jich uz zbavili

Reagovat
Hachim Mastour

Určite by sme sa práve Iwobiho zbavovali.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem myslel spis ty prvni dva

Reagovat
smazaný uživatel

viz. Iwobi ma jeste cast rust

Reagovat
smazaný uživatel

wheelchaire je ukážkou priemernosti ale súhlas aj tí ostatní

Reagovat
Hachim Mastour

Lepšie než podpriemerný odpad Henderson a Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí sú o hlavu od neho

Reagovat
Hachim Mastour

Vyšší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Říkám to stále dokola, současné pravidlo o hraní rukou je paskvil. Nikdo neví co píská a proč. Péťa to v pozápasovém rozhovoru opět dokázal. Za mě penalta v žádném případě, rozhodčí dnes v závěrech zápasů dělali vše proto, aby favorit ztratil.

Reagovat
Vánoční owník

Nešťastná, ale podle pravidel jasná penalta. Nechápu ten brekot.

Reagovat
Nikikrew

Zucastnujes sa tiez meetingov s rozhodcam? Ak nie pozri si video vyssie od Cecha

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladol, ze nedal 200. nulu do konca roka

Reagovat
Counter

Jakých pravidel?

Reagovat
Vánoční owník

tenisových

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/afcstuff/status/947554434279792640

Schvalne si rozklikni vlakno. Jsou tam daleko horsi ruky a nepiskalo se. Hrali jsme bidu, ale ten zmrd nas okradl o vyhru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Steve Stifler

Young tři zápasy. V pořádku, jen jsem nějak přehlédl, kolik dostal Bardsley za to skočení oběma nohama zezadu do Zlatana

Reagovat
Infernoqt

Teď to bude ještě sranda. Podle všeho je i Darmian na měsíc out, Valencia s hamstringem, Young se stopkou, Smalling s třísly. To zase bude na pravém kraji obrany Lindelof Ti pitomci si tyhle tresty vyžerou vždy v nejhorší možné době.

Reagovat
papanegra

Proc spurs maj zapas odlozen jako jediny... kvuli Kaneovi a Messimu a boji o zlatou kopacku ? Uz to takhle naplanovali dopredu...

Reagovat
vitasrp

Kvůli bezpečnosti, bylo to přesunutý na doporučení policie.

Reagovat
smazaný uživatel

aj west ham ma odlozeny

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

To isté si vravím o nákupoch Brendana u nás

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vilp

DM jako Deluded Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě frajer

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mates_Matesović

1010. pro rok 2018 s malým přestupovým rozpočtem pro Jožu, s novou dvouletou smlouvou pro Wengera a s novým svatostánekm Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo G.Jesus, to jsem presne cekal v sezonu MS.

PL je desny v tomhle bode. Pak na jare jsou bez formy a plno zranene hracu.

Pak se divi, ze v LM neuhrajou ani tuzku...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa divia len tí, čo PL nasledujú...

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevíte jestli bude hrát Stones nebo Mangala? Popřípadě Rose u Tottenhamu?

Reagovat
Miguel19

Rose určitě ne, protože jsem ho bral v draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa v utorok proti bývalému klubu Davies, vo štvrtok proti hnusákom Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

voyeur Mourinho, ci ako to hovoril na adresu Wengera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi vcera bylo jak se Neville vysmal Xhakovi, kdyz Tyler zminil ze ma "most touches in PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Stále jsme neporaženi

Reagovat
blaugrana

Vďaka skurveny kohúti.

Reagovat
smazaný uživatel

nasere, ale vravel som

Reagovat
ManUnited

taky poslední zápas na kterej jsem čekal, zkurvenci

Reagovat
Taiger

Ty si ten, co měl vsazeno a poslední zápas na tiketě byli Slepičáci a nevyšlo to? Jo a kurz byl přes 200?

Reagovat
blade115

Reagovat
C-M@ster

Na derby se nesází.

Reagovat
blaugrana

Ono pool otočil v 94., CP otočilo tiež, celzi tiez a posledny zapas s druhym najnizsim kurzom mi zajebe 260 eur...

Reagovat
C-M@ster

To znám, ale to tak holt bejvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Son to parádne trafil, ale čo z toho keď Moyes zaparkoval.

Reagovat
hefy

O to nejde, Poche s timhle bojuje dlouhodobě. Stejně jako Plzeň má problém dobíjet tenhle typ tvrze.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ten Ayew čo furt sedí. Nech prestúpi do Swansea či skade prišiel. Potrebujem body do draftu.

Reagovat
emanuel habasko

Predpokladam, ze Dean vzal Auriera vcera sankovat, jinak nechapu, ze to nebyl faul.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@_pauljoyce

Chelsea reopen talks with Everton for Ross Barkley. Bid in. Discussions continuing.

Reagovat
Svatej

Poprvé si přeju, aby s náma Everton znova vyjebal.

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Doufám, že vedení nikdo neřekne, že mu končí smlouva a můžou hodit tím pádem mít v létě zadarmo...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

paradne hral, zaujimavy hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Na střely jsme vyhráli 31:3. Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

skromnosť...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz ti to staci jako fanouskovi

Reagovat
Mindas

Tak kdyz mu tu kazdy predhazuje, ze nic nevyhrali/nevyhraji...

Reagovat
Gunner14

To sere na tý fotce?

Reagovat
Maresma

Barcelona have submitted a new £142m bid for Coutinho (Paul Joyce).

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard on a new Chelsea contract: “(laughs) I’m going to say the same thing as Thibaut: first he has to sign, then I might follow. I don’t know who’ll be the first to sign a new deal. That’s a secret.” #cfc

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/949045524111482880

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jak sex.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvafix, to je proste na kokot. Jeste bych pochopil, ze bysme ten beton neprolomili, ale kdyz uz jsme tem curakum gol dali, tak to musi byt vyhra. Jedina strela Ale vinkly oba nadherny.

Reagovat
FUnk

co dodat, kladivari upletli z hovna bič a málem sním zapráskali. Od nich odmakaný zápas, nám chyběl moment překvapení, nechápu proč nehrál dembele místo posouvače sissoka, sice nemá formu ale i tak obejde aspoň prvního hráče. Podobných zápasů už letos bylo hodně oproti loňsku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak WHU nam v nekolika poslednich zapasech ten stred fyzicky prejelo, takze to nebyl od Poche spatny tah, jenze kdyz se ukazalo, ze moyes prijel pro bod, tak to chtelo co nejrychleji nasadit za sissoka lamelu a eriksena stahnout na CM.

Reagovat
cristiano.K.

jenže když se ukázalo, že Moyes přijel pro bod to se před zápasem nevědělo

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je prostě kokot, Aurierovi zákrok nepískne (je z toho vyrovnání), aby pak za stejný skluz udělil Noblovi žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
blade115
Reagovat
Busby babes

tak pokud z nej Conte dokaze dostat vykony z dob, kdy ho Zach prodaval za 80 mega liber, tak to bude dobra posila...

Reagovat
blade115

Půl roku nehrál, je po zranění, je mu 24 - takže už to není žádný mladý talent, nemáme pro něj vhodnou pozici a ke všemu znamená to konečnou pro RLC. Plus teda mu za 6 měsíců končí smlouva, tak proč proboha za něj dávat 15 mega, když stejně bude trvat přes měsíc, než se dostane do kondice a než se zapracuje do Conteho fotbalu... Kdyby teď půlrok zůstal v Evertonu, trénoval a v létě přišel, absolvoval přípravu, tak to bude daleko lepší. Není to nikdo, kdo by nás vytrhnul, letošní sezónu stejně asi moc neovlivní, takže ani z jedné strany nechápu tu snahu raději skočit do rozjetého vlaku, než si počkat v klidu na další...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo, tomu rozumim. to proc na to tlacite uz ted je zvlastni.

Reagovat
r.mrazik

tak az jestli je to posila az na pristi sezonu,tak je lepsi aby prisel uz ted ne?

Reagovat
blade115

Proč? Teď by půlrok trénoval, nakonec by se i dostal třeba v Evertonu zpět do sestavy a přišel by 1.6. pěkně by absolvoval celou přípravu a do prvního zápasu v půlce srpna by byl víc než ready. Teď přijde a bude tu tlak, aby se co nejrychleji zapracoval. Jenže je po zranění, takže půl roku nekopl do míče, bude z formy, nezná Conteho taktiku a může trvat víc než měsíc, než se vůbec dostane na hřiště. A ani pak to nemusí být optimální. Vlastně vidím jen jediný důvod, proč ho přivést už teď - aby ho nevyfoukly slepice. Být to závod o jeho podpis zadarmo, možná by si i vybral je. Ale pokud teď dme 15, jsme v závodě jen my, Levy tohle jako správný židák nikdy nezaplatí.

Reagovat
r.mrazik

jestli byl zraneny a jestli bude stat hloupych 15 mega,tak zadny megatlak preci nebude

sam vis preci,ze hrac potrebuje idealne pulrok,aby poradne zapadl do noveho tymu...ze jen priprava vetsinou nestaci...aspon se nauci conteho taktiku

podle me pro modraky a pro nej idealka,aby sel uz ted v zime

Reagovat
blade115

Uvidíme, já nechci tvrdit, že to stoprocentně bude špatný, ale když tak vidím všechna ta rizika a problémy okolo něj, tak se nemůžu ubránit tomu, že by bylo lepší přihodit jednou tolik a přivést nějakého kvalitnějšího borce, co bude mít okamžitý přínos týmu a nebudeme si půlroku muset říkat, jestli se vůbec chytne...

Reagovat
r.mrazik

ok,chapu...

mne se to zda naopak dobry takhle dopredu a dat mu trochu casu

navic zna ligu a da se mu verit,ze si to i driv sedne,nez nejaka zahranicni posila

Reagovat
icemike

Je mnohem lepší půl roku trénovat v Chelsea než kajsi V Evertonu. Bude si zvykat. K dispozici lepší doktoři a Conte poblíž. Barkley je dutá hlava, ale fotbalem požehnana. 24 je prd věk ve fotbale. Za ty prachy dobrý

Reagovat
Zaschrona

Nelzi, nikdy jsem ho za 80 neprodaval...

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...tys rikal,ze ani za 80 by nesel

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem hlavne rikal, ze prodavat odchovance je hloupost, ze na nich klub musi stavet kvuli vlastni identite, kvuli motivaci dalsich rocniku mladiku. Castky do toho tahali jini.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-315920/?forum=1#p7936748

No přesně za 80 si ho právě prodávala, ačkoliv jsi říkal, že takovou cenu nemá.

Reagovat
Zaschrona

"v zime"

Reagovat
smazaný uživatel

"nikdy"

Reagovat
Zaschrona

ho neprodavam

Reagovat
smazaný uživatel

Za 15 mega, proč ne?

Reagovat
Steven666

potrebujeme Angličana a Barkley patrí medzi tých lepších angličanov

Reagovat
blade115

Jo, to je na tom to nejsměšnější. Že nakupujeme hráče podle pasu a ne podle toho, co umí.

Reagovat
kiwwi

no lenze od toho su tie kvoty a nejak ich naplnit musis

Reagovat
Mastný Chobot

jo, a preto sú tie kvóty taká kokotina

Reagovat
nani92

Pre teba ako Slováka áno, pre Anglicko nie

Reagovat
Busby babes

to se takhle neda rict. PL je nejbohatsi soutez sveta, bez tech kvot by mladi anglicti hraci nikdy nedostali sanci. maximalne ti nejlepsi z nejlepsich. Pritom u nekterych fotbalistu se ten talent naplno projevi az pozdeji, klidne az ve 23 letech. Jenze pokud by misto nich v tom obdobi 18-14 dostavali sanci jiz hotovi hraci ze zahranici, tak by tihle hraci proste skoncili a nikdy ten potencial nenaplnili. Kluby by to trapit nemuselo. Reprezentaci uz jo.

Reagovat
Mastný Chobot

No podľa mňa sa to dá povedať. Potom dochádza k takýmto anomáliám na trhu, keď taký hráč ako Barkley, ktorý by si inak nikdy za taký klub nezahral, doňho prestupuje len preto, že sa narodil v Anglicku, kým lepší hráč takúto šancu nedostáva. Podľa akej logiky je toto spravodlivé?

Reagovat
Busby babes

ale to uz je problem Chelsea, ze chce Barkleyho a neda tam treba nejakeho mladyho z akademie. Tohle fakt neni o kvotach. A uprimne, neverim tomu, ze ho kupujou kvuli tomu, ze je to anglican.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to tak skoro v každej krajine, že chcú presadiť svojich. Akurát o PL je najväčší záujem a tlačí sa tam najviac hráčov, preto s tým majú problém. Podobných hráčov ako Kane, Alli, Loftus-Cheek, Dier, alebo aspoň Alexander-Arnold by si možno našiel omnoho viac...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jj to se příchodem Barkleyho náramně zlepší, když obratem odejde hostovat Musonda a pro další sezónu to bude znamenat, že přijde o místo v kádru rovněž Angličan RLC...

Reagovat
Busby babes

tohle s kvotou je blbost. to je jen jakysi benefit. ale neverim, ze privadite hrace protoze je anglan. Pokud byste potrebovali naplnit kvotu, tak to naplnite mladyma z akademie. aspon na papire.

Reagovat
blade115

V tom článku nahoře píše Law, že ho už dávno vytipoval Emenalo, ještě než odešel, tak po něm klub chce jít ... Ale nevím, pro něj byl zřejmě čas k odchodu před těmi 2-3 lety, teď spadnul do průměru a mi to přijde jako zbytečný risk do toho teď jít a doufat, že se zase dostane na tu původní úroveň. Na trhu prostě člověk najde mraky lepších variant. Já ani nevěřím, že ho Conte ve skutečnosti chce. Možná jen z toho důvodu, že máme podle něj úzký kádr, ale jinak by si ho asi sám nevybral.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Na jakou uroven pred 2-3 lety? Jeho lonska sezona byla nejlepsi v kariere.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley s Musondou nemá nic společného, to zaprvé. Zadruhé, pokud bude RLC lepší jak Barkley, tak se před něho dostane. Stejně jako to udělal Christensen s Luizem.

Reagovat
blade115

Přečti si článek od Lawa, co jsem sem dával. Chelsea chce po příchodu Barkleyho poslat Musondu hostovat. A Christensen se dostal do sestavy zčásti kvůli tomu, že hrál dobře, ale zčásti i díky tomu, že tam je nejspíš nějaký problém mezi Luizem a Contem. Nebo minimálně proto, že se Luiz zranil. Ale hlavně tuhle sezónu zůstal s týmem. U RLC bych tipoval, že za rok opět zmizí na hostovačku a bude po srandě...

Reagovat
icemike

Poslat Musondu hostovat se rozhodlo už loni. Jen se čekalo, až se dá dohromady a bude zájemce

Reagovat
Steven666

ja by som tiez radsej bral Lemara alebo Fabinha ale sme anglické mužstvo a máme v kádri 2 angličanon, čo je tiež trošku čudné

Reagovat
blade115

Není to čudné, jsme top klub a talentovaných Angličanů je ukrutně málo, takže je na místě se poohlédnout po kvalitě jinde, než kupovat domácí šmejd.

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovaných Angličanov je celkom dosť, akurát sa s nimi nepracuje. Pozri sa, čo urobil Pochettino s Kaneom, Allim a Dierom. Byť tam iný manažér, tak to vyrieši nákupom ďalsieho Soldada a o Kaneovi by sme možno doteraz nevedeli.

Reagovat
Steven666

Barkley síce nie je hviezda a asi nou nikdy nebude ale domácim šmejdom by som ho nenazval + Conte dokáže aj z priemáraka vytlačiť maximum.

Reagovat
blade115

Nemyslím nutně Barkleyho, psal jsem to obecně. A viděli jsme, že i Conteho zázraky mají své hranice, když mu klub předhodí někoho na úrovni Zappacosty.

Reagovat
Whitemedia

Jak dlouho ho ale bude bavit tohle nakupování průměráků? Conte je ambiciozní a určitě chce vyhrát i LM, to se mu ale s podobnými nákupy nepodaří.. nakonec v létě uteče do PSG a nový trenér se z toho našeho kádru posere...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

možno to je pre Conteho aj trochu výzva, buď bude Barkley bargain alebo prepadák ako hrom, všetko je možné

Reagovat
Whitemedia

Jako výzvu to měl v první sezoně, ale když v tom vedení bude pokračovat, tak ho tím otráví, vždyť už teď je to na něm vidět..

Reagovat
spider_8

Toho se nejvíc bojím no

Reagovat
smazaný uživatel

Conteho filozofia je celkom jasná. On chce hráčov, ktorí makajú. A najviac makajúci hráči sú poväčšine priemerní futbalovo. Čiže ja by som z toho vedu nerobil, i keď jasné, chápem to sklamanie, čakali ste nejakú hviezdu a príde Barkley. Ale za 15 dnes to je podľa mňa dobrý obchod.

Druhá vec je, čo bude s Chelsea, až odíde Antonio, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase Ross nie je práce prototyp pracanta

Reagovat
smazaný uživatel

*práve

Reagovat
Mastný Chobot

presne toto mi napadlo. Podľa mňa ďalší manažér nebude mať pre takých hráčov ako Moses, Alonso, Drinkwater, Bakayoko, Zappacosta alebo Pedro využitie a potom bude mať Chelsea celkom prúser.

Reagovat
smazaný uživatel

Mosesa a Alonsa by som tam nerátal. Hlavne Alonso je skvelý ľavý bek. Pedro je tiež kvalitný, ale ten pôjde dole kvôli veku.

Reagovat
Mastný Chobot

Nesúhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Souhlasím

Reagovat
blade115

Moses a Alonso jsou super. Moses teda ale jen díky té své pozici, jinde by asi zas spadl do průměru. Pedro ale průměrák je... A pryč bude muset brzo jít tak jako tak, s Contem nebo bez.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

George Weah bol zvolený za prezidenta Libérie tak to je sranda

Reagovat
Ligter

Jarda for president

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

novinka

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Nikikrew

a to mal Kouyate este velku sancu

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z nějaké grotesky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že se z tohoto vymotal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud Spencer

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

je tam vůbec míč mezi nima?

Reagovat
Hokaido

To je nějaký divný, ne? WHU měl ještě nějaký šance a není tam gol Spurs.

Reagovat
Busby babes

mozna je to delany v prubehu zapasu? zas tolik jsem to nezkoumal.

Reagovat
Bayern +

Je to dobrá pičovina. Kde je Kouyatého hlavička? Ayewova strela?

Reagovat
r.mrazik

United have triggered year-long contract extensions with Juan Mata, Ander Herrera, Ashley Young and Daley Blind, according to The Mirror.

Reagovat
Busby babes

jj, uz vcera to sem nekdo daval. No dava nam to cas promyslet co s nima, neutecou nam v lete zadara, takze dobrej krok. Blinda bych asi pustil, Younga jako backup proc ne. Nechal bych si Matu, rozloucil se s Henrikhem a privedl nekoho jineho. Ander ted zahral dobre, tak uvidime jak mu vyjde druha pulka sezony.

Reagovat
r.mrazik

tak tak...souhlas,muzes to spustit

Reagovat
Busby babes

zavolam to Edovi, aby to zaridil.

Reagovat
fajdax

Chmmm tak Barkley na prohlidce dneska, nevím co si o tom myslet...Je lepší než Drink?

Reagovat
Steven666

vo fife ma Barkley 81 Drink 79

Reagovat
kissak

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají na hřišti úplně jiné úlohy?

Reagovat
fajdax

U nás těžko.

Reagovat
kissak

Co by sis o tom měl myslet? Jako anglickej klub budete mít o jednoho domácího hráče v kádru navíc

Reagovat
fajdax

Výborný no

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho aký drink

Reagovat
Lacko_Boh

horkosti

Reagovat
Hokaido

Ani náhodou není. Drinkwater je strašně underrated od toho přestupu. (Ale stejně teda nejsou úplně hráči na jednu pozici)

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois podpísal novú zmluvu. Takže čakám, že aj Hazard podpíše

Reagovat
fajdax

Kde si na tom byl? Řekl jen, ze podepsání je blízko, ne?

Reagovat
Whitemedia

ještě nepodepsal

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/DSxr_gAX0AAvA0Y.jpg:large

The only way for Morata to score with his legs

Reagovat
smazaný uživatel

Conte on Mourinho's coments:"Some people have 'dementia senile' and forget what they did in the past. He went away, but continues to look here."

Reagovat
fajdax

Reagovat
Teoretik
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele