21. kolo
30.12.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Southampton FC 0:0

Zatímco Chelsea se vzmáhá, Manchester United registruje třetí krutě nechtěnou remízu po plichtách s Leicesterem a Burnley. Tentokrát mu odolal Southampton, kterému po bezmála čtvrthodině hry ulehčilo práci střídání zraněného Romelua Lukakua, který se srazil hlavou s Wesleym Hoedtem...

Jose Mourinho v sestavě učinil tři změny a zase jednou vsadil na ofenzivního záložníka Mchitarjana, ani to však jeho ofenzívě nepomohlo ke kýžené brance. Lukaku ještě před svým odchodem měl hlavičkovat lépe po Matově výzvě a po jeho střídání se střídaly menší šance s většími na obou stranách. Hoedt jednou nehlídán hlavou minul a De Gea vychytal Ward-Prowseho, na druhé straně zlobil Rashford, když připravoval velkou šanci pro Matu.

Krátce po změně stran dovolil váhající Matić Longovi zblízka pálit do De Gey, mezitímco na druhém konci hřiště v dobré pozici neuspěl Rashford a dalších několik centrů zůstalo nevyužito. Pogbova teč Matićovy střely se pro změnu neujala kvůli ofsajdovému postavení Francouze.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
frederik

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
tlaci

Bez van Dijka a Austina to budou mít hosté těžké 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
frederik

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť ďalší katastrofálny výkon United a City už tak nenaháňa ich mestský rival (i keď rival vyznieva skôr smiešne ako reálne), ale už je to po zásluhe Chelsea a na nový rok pôjde cez United aj Liverpool to už je jasné, čiže United pekne strážiť štvrté miesto, nech je aspoň Liga majstrov. Inak dnes absolútne jalový útok, pripomínalo to časy Moyesa a van Gaala, a obrana tiež absolútne o ničom, všetky odrazené lopty si v nebezpečných priestoroch takmer vždy zbierali hráči súpera, ako keď chce United hrať na remízy, tak OK, ale keď chcú vyhrávať, tak to che občas aj poriadne vystreliť na bránu, a hlavne to chce aktívny pressing a repressing proti takýmto súperom ako je Southampton, inak ich je pod tlak, z ktorého by pramenili chyby len veľmi ťažko dostať a chce to hrať aj so zanietením a v pohybe, čo dnes veľmi chýbalo a tiež to chce poriadny rez kádrom, čiže Mkhitarian, Shaw, Fellaini, Rojo, Darmian, Lindelof, Blind out a miesto nich tam skúšať hráčov z akadémie, lebo tí, ak by do toho dali srdce, tak by boli pre team prínosnejší, než vyššie spomínaní hráči, ktorí len vedia plakať okolo seba, no keď dostanú šancu, tak sa ani nevedia poriadne pobyť o miesto v základnej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

Mega smich

Reagovat
smazaný uživatel

Utd - dnes děs a hrůza,kde sou ty zlaté časy pod Alexem F.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele