21. kolo
30.12.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Burnley FC 0:0

Burnley beze z Huddersfieldu spravedlivou bezbrankovou remízu. Hosté tedy do nového roku vstoupí na líbivém sedmém místě.

Remíza ani jednomu ze soupeřů výrazně nepomohla, přesto jsou oba týmy se svým dosavadním působením v letošní sezóně Premier League spokojené. Huddersfield se nachází v klidném středu tabulky, přičemž se spekulovalo, že bude bojovat o záchranu. Burnley se pak nachází na sedmém místě s možností evropských pohárů, v případě zlepšení.

Do první velké šance zápasu se již v deváté minutě dostal domácí Quaner, jeho střelu však dobře vyrazil brankář Pope. Ve třinácté minutě vstřelilo Burnley po centru z přímého kopu gól, který však neplatil, neboť pomezní správně signalizoval ofsajd. Ve 21. minutě dobře prošel do vápna hostující Islanďan Gudmundsson, který však v klíčový okamžik minul branku. První poločas skončil bez většího rozruchu a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu nastoupili v obměněné v sestavě, neboť do hry se již nezapojil Hadergjonaj, jehož vystřídal Tom Smith. V 53. minutě se mohli hosté dostat do vedení, ale Huddersfield znovu podržel brankář Lössl. V 61. minutě měli hosté kopat po zákroku brakáře na Hendricka penaltu, kterou však rozhodčí Tierney nenařídil. Když ani v 86. minutě nedokázal Lössla propálit hostující Wells, bylo všem jasné, že se dnes body budou pravděpodobně dělit, k čemuž i skutečně došlo.

Na Nový rok se Huddersfield představí na hřišti Leicester City. Burnley bude ve stejný den hostit ambiciózní Liverpool.

Autor: Lukáš Hrneček / premierleague.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I zde dojde k malinké upravě kurzu.Favorit bude host.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele