Premier League - souhrn 20. kola

01.01.2015, 15:38, aktualizováno 01.01.2015, 20:26
Komentáře a souhrny
Manchester City porazil Sunderland a dotáhl se na vedoucí Chelsea, která inkasovala pět branek od Tottenhamu. Southampton si poradil s Arsenalem, Liverpool proti Sunderlandu přišel o dvoubrankový náskok, Manchester United veze jenom bod ze hřiště Stoke...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 5:3

01.01.2015 18:30

Góly: 30. Harry Kane, 44. Danny Rose, 45+4. Andros Townsend (pen.), 52. Harry Kane, 78. Nacer Chadli - 18. Diego Costa, 61. Eden Hazard, 87. John Terry

Totální rozklad. Chelsea předvedla nejhorší defenzivní výkon za obou ér Josého Mourinha a dostala od Tottenhamu potupnou pětku. Hned u čtyř gólů domácích byl útočník Harry Kane, který deptal zoufalou obranu Blues nejvíce ze všech. Do roku 2015 tak vstoupí v čele Premier League dva týmy - Chelsea i Manchester City mají stejný počet bodů a totožné skóre...

Úvodem si připomeňme několik milníků. Tottenham porazil Chelsea po deseti zápasech. Třicet zápasů mu trvalo, než to dokázal o více než jeden gól. A v lize jí nastřílel pět gólů po 54 letech. José Mourinho navíc "dostal bůra" teprve podruhé v kariéře (Barcelona 5:0 Real).

Do zápasu přitom vstoupili lépe hosté, kteří od prvních minut působili aktivněji a měli více ze hry. První zákrok si přesto připsal Thibaut Courtois, jenž si poradil s akrobatickou střelou Chadliho ze šestnácté minuty. Jen za nějakou stovku vteřin ovšem Chelsea poslal do vedení nejlepší střelec Premier League Diego Costa.

Akci načal dalším ze svých záblesků geniality Eden Hazard. Belgický kouzelník se přes dva soupeře proháčkoval do vápna a křížnou střelou orazítkoval tyč. Oscar se nicméně dostal k dorážce a Diego Costa na zadní tyčce doklepl míč do sítě. Byl to už jeho čtrnáctý přesný zásah v sezóně, čímž vyrovnal Sergia Agüera na čele tabulky střelců.

Obě ofenzivní opory si za chvíli role vyměnili, Costa pobídl Oscara do vápna, brazilský záložník byl nicméně pod tlakem a ve skluzu namířil vedle bližší tyčky. Když se první poločas překlápěl do své druhé poloviny, zlomil se i celý zápas. Tottenham začal být nebezpečnější a od třicáté minuty Chelsea vyučoval v efektivitě. A hlavně využíval neobvyklých defenzivních selhání (do té doby) lídra ligy.

Právě s odbitím půl hodiny se poprvé utrhl útočník Spurs Harry Kane, který se velmi snadno zbavil nedůrazně dotírajícího Oscara a dokonalou přízemní pumelicí zacílil přesně k tyči. Závěr úvodního dějství pak patři výhradně dvojici Christian Eriksen - Nacer Chadli.

Dánský špílmachr poprvé přihrál svému kolegovi do vyložené šance ve 42. minutě a Chadli i vinou lehké Courtoisovy teči trefil jen tyčku. Totéž si po Eriksenově pasu zopakoval za dvě minuty - s jedinou výjimkou - odražený míč totiž dojel k Dannymu Roseovi, jenž i přes hrubý zákrok Cahilla dokázal míč dostat do sítě. V nastaveném čase pak na 3:1 zvýšil z penalty Townsend, který potrestal faul těžkopádného Cahilla na Kanea.

Zřejmě rozhodující moment zápasu přišel pár minut po změně stran. Skvělý Harry Kane se ve vápně uvolnil přes Matiće a neměl problém vstřelit čtvrtý gól svého týmu. Jiskru naděje pro Chelsea vykřesal po hodině hry Eden Hazard. Po velké Faziově chybě vedl protiútok, narazil si s Fábregasem a precizně zakončil k tyči.

Chelsea se poté opět dostala do hry. Kontaktní gól ji nakopl a konečně se aktivně projevila i na útočné polovině. Klíčový zákrok si čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem připsal Hugo Lloris, jenž lapil ojedinělou Azpilicuetovu ránu po Hazardově přiťuknutí. V tu chvíli však uhasil jakékoli naděje Blues Nacer Chadli.

Zoufalý výkon defenzivy korunovala situace, při níž Harry Kane utekl po levé straně a zpětným pasem našel volného Chadliho, který pravačkou mezi Terryho nohama zvýšil na 5:2. Nutno podotknout, že nabíhal z druhé vlny, kde zoufale chyběl Matić a Ramires při možnosti jej nahradit jen tristně vyklusával.

Závěrečnou desetiminutovku plus nastavení už Tottenham znatelně vypustil. Chelsea tak dostala planou naději na zvrat - těsně ji nevyužil Ramires, uboze slabým zakončením zklamal i Salah, který tak zmařil skvělou práci Hazard - ten mimochodem působil v modrém dresu jako suverénně nejsilnější hráč. Gól kapitána Terryho po další Belgičanově akci už na vítězství Tottenhamu nic nezměnil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 0:0

01.01.2015 16:00

Góly: -

Jak po většinu uplynulého roku, tak i na Nový rok. Zhruba takhle bychom mohli parafrázovat známé rčení s ohledem na utkání Crystal Palace - Aston Villa. Oba týmy registrují již druhou po sobě jdoucí bezbrankovou remízu a ruku v ruce pokračují v hledání střelecké formy...

Eagles tímto zůstávají v sestupovém pásmu a na výhru čekají už osm kol, popravdě to však byli spíše oni, kdo byl dnes blíže kýženému bodovému zisku. Když například Yannick Bolasie ukradl míč soupeři u půlící čáry, byla z toho jasná tutovka, které scházela akorát adekvátní koncovka.

A CP defenzívu Aston Villy zaskočilo i v jiných okamžicích, například když pouze Clarkův pozdní zákrok odmítal Zahu. Naopak birminghamští něčeho takového nebyli schopni prakticky po celých 90 minut, když jim vepředu chyběla rychlost v běhu i myšlení.

Benteke s Agbonlahorem strávili většinu zápasu bez míče u kopaček a po pozitivním nástupu, kdy zajímavě pálili Hutton s Bentekem, Speroniho už jen sotva zaměstnali. Po zranění Rona Vlaara z 15. minuty, které Villans nadobro sebralo vítr z plachet, už jedině Benteke pálil bez přípravy nad břevno a Bacuna donutil Speroniho k těžšímu zákroku po přímém kopu.

Více informací k zápasu

Hull City - Everton FC 2:0

01.01.2015 16:00

Góly: 33. Ahmed Elmohamady, 43. Nikica Jelavić

Jak špatně na tom Everton ve skutečnosti je? Hull City vítězí na svém trávníku teprve po druhé za deset ligových představení, a to zcela právem. Bezduché pohledy Martíneze pouze podtrhávaly marnou snahu jeho svěřenců, kteří v druhé půli nikterak neskrývali nízkou sebedůvěru a nervozitu na kopačkách. Přesto nejhorší hráč na hřišti modrý dres neměl.

Kevin Friend si sám na sebe upletl bič již na konci druhé minuty, když stupidní faul Barryho na Hernandéze nepochopitelně vytáhl mimo pokutové území, z přímého kopu následně pálil vysoko nad Jelavić. Vzápětí si faulovaný hráč svým důrazem vybojoval dobrou střeleckou pozici z dvaceti metrů, jeho tvrdý pokus však Robles vytáhl brilantním zákrokem na roh.

Everton se mezitím tragicky trápil s finální fází svého ofenzivního počínání, když se do šestnáctky celkem hravě dostával po pravé straně hřiště, aby poté zbytečně ztratil balón před samotným zakončením. To však nic neměnilo na tom, že až překvapivě pohledný fotbal od týmů bez jakéhokoliv náznaku formy kazil svým příšerným výkonem sudí Friend, jenž si během první půlhodiny stačil výrazně znepřátelit oba tábory fanoušků.

Ten početnější si vše vynahradil ve 32. minutě, kdy mohl propuknout v jásot, pro centr od Roseniora na malé vápno si totiž seběhl Elmohamady, který ukázal větší touhu po balónu než Baines a hlavičkou zblízka nedal Roblesovi šanci.

A nepřesvědičiví Toffees šli do šaten dokonce za manka dvou branek. Nezapomenutelnou akci pro přítomné diváky si domácí přichystali ve 43. minutě. Livermore mířící ke své brance poslal hlavičkou míč za sebe, stejně "špatně" otočený Rosenior okamžitě vyřadil obranu ze hry lobem přes hlavu a vše dokončil Jelavić, který využil zamrznutí Roblese a dalším lobem pojistil vedení Hullu.

Tři minuty po změně stran mohlo být s Evertonem takřka definitivní konec, jen kdyby po závaru v šestnáctce pálil o něco přesněji Hernandéz, jenž se trestuhodně snadno otočil pro střelu uvnitř malého vápna.

Fanoušky nenechala klidnými ani 54. minuta, kdy sám sebe poranil Rosenior natolik, že byl do útrob stadionu odnesen na nosítkách. Ke smůle domácích si však vše způsobil za pomezní čarou a Everton se tak mohl hnát za snížením. Ross Barkley předvedl obdivuhodnou práci s balónem pár metrů od branky, nicméně svou následnou střelou jen nechal vyniknout výtečného McGregora.

Je sice pravdou, že Everton nebyl tak bezzubý, jak by se na první pohled mohlo zdát, svým výkonem ovšem v žádném případě nepřiznával, že by musel dotahovat výrazný náskok soupeře, navíc se Tigers nadějným vedením rozhodně neuspokojili. Jelavić tak dostal skvělou příležitost o třetí hřebík do liverpoolské rakve v 68. minutě, z přímého kopu těsně za vápnem ale vystřelil nad břevno.

Snad jen díky jištěnému náskoku se v 75. minutě nestrhla další nevole směrem k Friendovi, který měl jistojistě po faulu na Hernandéze ukázat druhou žlutou kartu v rozmezí deseti minut Barrymu, jenž byl dle výrazu ve tváři sám překvapen, že na hřišti zůstává. A jaké bylo dovršení otřesného výkonu? Naopak prapodivný druhý žlutý trest pro Alcaraze. Početní převahy v samém závěru využili domácí především k poklidnému udržení čistého konta, když pohodlně drželi balón daleko od vlastní branky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 2:2

01.01.2015 16:00

Góly: 17. Steven Gerrard (pen.), 40. Steven Gerrard (pen.) - 58. David Nugent, 60. Jeffrey Schlupp

Liverpool v domácím prostředí potřetí za sebou remizoval, přestože po poločase vedl již 2:0, o což se zasloužil dvěma proměněnými penaltami Steven Gerrard. Druhá půle však patřila sympaticky hrajícím Foxes, kteří zásluhou slepených gólů Nugenta a Schluppa z 58. a 60. minuty vyrovnali.

Kdo by před duelem neviděl tabulku, rozhodně by při pohledu na poslední výkony Leicesteru netipoval, že se jedná o poslední tým Premier League. Foxes zahrozili na Anfield Road hned po dvou minutách, když po standardní situaci orazítkoval Riyad Mahrez tyč Mignoletovy svatyně. Alžírský reprezentant se neradoval ani za dalších deset minut, neboť po Schluppově centru z levého křídla z nějakých jedenácti metrů přestřelil.

Liverpool udeřil z takřka první nebezpečné akce. Sterlingovu přihrávku zastavil skluzující Morgan pouze rukou a hlavní sudí Mike Jones odpískal pokutový kop. K němu se postavil tradiční exekutor kapitán Steven Gerrard a přes maximální snahu Hamera otevřel skóre. Vyrovnat mohl aktivní Mahrez, jehož tečovaný přímý kop skončil těsně nad.

Ještě před odchodem na poločasovou přestávku domácí navýšili svůj náskok. V šestnáctce tentokrát zahrál rukou Simpson a rozhodčí opět neváhal ukázat na penaltový puntík. Gerrard tentokráte zvolil opačný kout brány než poprvé a poslal Reds do dvougólového trháku.

Také do druhého dějství vstoupili aktivněji fotbalistů Leicesteru a byli za to po zásluze odměněni. Družině Nigela Pearsona se povedlo vyrovnat během dvou minut. Nejprve pas Jamese sklepl Vardy Davidu Nugentovi a ten skvělou střelou z halfvoleje rozvlnil síť. Za chviličku si přebral Jeff Schlupp Mahrezovu přihrávku skvěle do prostoru, aby pak levačkou z 18 metrů překonal marně se natahujícího Mignoleta.

Závěrečná čtvrthodina nabídla atraktivní podívanou, akce střídala akci. Dokonat obrat mohl Nugent, ovšem Sakho na poslední chvíli jeho pokus zastavil. Na druhé straně měl dvě příležitosti střídající Fabio Borini, avšak jednou mířil nad a pak se mu do cesty připletl spoluhráč Marković. Italský útočník si poté ještě zkoušel vymodlit penaltu po kontaktu s Morganem, třetí jedenáctku pro domácí už si ale hlavní arbitr odpískat netroufl.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 3:2

01.01.2015 16:00

Góly: 57. Yaya Touré, 67. Stevan Jovetić, 73. Frank Lampard - 68. Jack Rodwell, 71. Adam Johnson (pen.)

Utkání mezi Manchesterem City a Sunderlandem nabídlo dva naprosto odlišné poločasy. Zatímco během prvního se mnoho vzruchu neudálo, během druhého dějství padlo hned pět branek a některé opravdu výstavní. Citizens sice znovu přišli o dvougólový náskok, tři body ale nakonec pro bleděmodré vystřelil střídající Frank Lampard.

Nejzajímavější situace první půle se odehrály až na jejím konci a jako by předznamenaly strhující polovinu druhou. V 32. minutě vystřelil zpoza šestnáctky David Silva a Costel Pantilimon, shodou okolnostní bývalý náhradník Citizens, výborným zákrokem podržel svůj tým. Podobně si vedl i na opačné straně Willy Caballero, jenž dostal překvapivě přednost před Joem Hartem a ve správnosti svého rozhodnutí Pellegriniho utvrdil ve 40. minutě, když zlikvidoval volný přímý kop Sebastiana Larssona.

Po změně stran odstartoval gólovou přehlídku v 57. minutě Yaya Touré. Záložník z Pobřeží Slonoviny se po přiťuknutí Jovetiće úchvatným způsobem opřel do míče a z 20 metrů vymetl pravou šibenici hostující svatyně. Jednatřicetiletý středopolař tímto nechal vzpomenout na jeho podobně skvělou trefu z finále Capital One Cupu právě proti Black Cats v loňské sezóně. V 66. minutě byla k vidění další fotbalová lahůdka. Gaël Clichy našel svým přízemím centrem z levé strany na přední tyči Stevana Jovetiće a ten parádně patičkou pokořil Pantilimon podruhé. Sunderland však dokázal okamžitě odpovědět. Giaccheriniho pokus ještě dokázal Caballero vytěsnit mimo tři tyče, ovšem z následného rohového kopu se prosadil Jack Rodwell.

V 70. minutě se opět potvrdilo pravidlo "Nedáš, dostaneš." Jesús Navas orazítkoval pouze tyč, následný protiútok hostů zastavil Zabaleta až faulem na Larssona a rozhodčí East neváhal ukázat na značku pokutového kopu. Ten s chladnou hlavou proměnil Adam Johnson, který v minulosti stejně jako zmiňovaný Pantilimon i Rodwell v minulosti oblékal právě dres City. Netrvalo to ale dlouho a Pellegriniho ekipa opět vedla. Další vynikající centr Clichyho dolétl na hlavu Lamparda a zkušený fotbalista prokázal, že chilský manažer udělal velmi dobrý tah, když jeho hostování prodloužil do konce této sezóny. Manchester mohl přidat ještě další trefy, ale Lampard, Touré, Navas ani Fernandinho si na fantastického Costela Pantilimona nepřišli.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Burnley FC 3:3

01.01.2015 16:00

Góly: 15. Steven Taylor, 26. Jack Colback, 78. Moussa Sissoko - 19. Paul Dummett (vl.), 66. Danny Ings, 86. George Boyd

Vzpoura trpaslíků pokračuje. Burnley následuje příkladu dalšího nováčka z Leicesteru a i ve druhém po sobě jdoucím venkovním utkání sebralo favoritovy body. Dnes Clarets urvali jeden v Newcastlu, kde byli diváci svědky hned šesti gólů...

O tom, že na St. James‘ Parku rozhodně nebude nuda, bylo jasno už v prvních sekundách - hrdina utkání v Manchesteru Ashley Barnes už krátce po úvodním hvizdu nastřelil tyčku Alnwickovy branky. Sítě se však vlnily až s úderem čtvrthodiny.

Jako první udeřil stoper Newcastlu Steven Taylor, jehož hlavička po rohovém kopu Colbacka zapadla přesně za tyčku mimo dosah brankáře Heatona. Vedení však domácím vydrželo jen čtyři minuty; Paul Dummett zazmatkoval při vysokém míči a ve snaze o malou domů přeloboval spoluhráče Alnwicka - 1:1.

Jenže krátce nato už fanoušci Magpies opět slavili. Janmaat na hranici šestnáckty přiťukl míč Jacku Colbackovi - a jeho rána levačkou se odrazem od tyčky stala gólovou. Nepříjemnou situaci pro hosty zhoršil i závěr poločasu, kdy Dean Marney i Kevin Long (který už tak po 16 minutách střídal zraněného Shackella) museli opustit hřiště zranění.

Neschopnost dalšího střídání však po přestávce Burnley nikterak nepoznamenala; naopak už dvě minuty po změně stran orazítkoval Barnes břevno. Čtvrt hodiny poté jej napodobil i Mee. Srovnáno bylo až do třetice - Kightlyho centr z levé strany lehce tečoval Danny Ings a Alnwick byl bezmocný.

Gólovým hodům však čtvrtá trefa přítrž rozhodně neučinila. Obnovený debut dočasného manažera Johna Carvera mohl osladit vítěznou trefou Moussa Sissoko, jenž po sklepnutí mladíka Armstronga neměl na zadní tyči těžkou pozici. Radost mu ale zkazil pět minut před koncem George Boyd.

Bývalý záložník Hullu se dostal k míči před pokutovým územím Newcastlu, zbavil se tlaku hned tří soupeřových hráčů a přesnou křížnou střelou k tyči uzavřel na konečných 3:3. Clarets se tak díky bodovému zisku dostali na dostřel jediného bodu od nesestupových pozic. Newcastle zůstává na desáté příčce.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 2:0

01.01.2015 16:00

Góly: 34. Sadio Mané, 56. Dušan Tadić

Horší vstup do nového kalendářního roku si patrně fanoušek Arsenalu nemohl "vysnít". Příšerný defenzivní výkon Kanonýrů, jejich dvě hrubky vedoucí k jediným brankám zápasu a teprve druhé čisté konto pro Southampton od osmého listopadu; takový je zhruba sumář tohoto novoročního šlágru...

Arsenal letos jen čistě výjimečně mohl poskládat obrannou linii, o níž by Wenger mohl říct, že je jeho první volbou, zrovna tohle byl ale jeden z těch případů - který opravdu nedopadl. Kanonýři své protivníky poprvé pustili do šance už v sedmé minutě, když po Tadićově výzvě hlavičkoval Pellè, a ze vzduchu se později mohl prosadit také Mané po rohu Ward-Prowseho.

Rovněž Londýňané si dokázali v první dvacetiminutovce vytvořit nějaké ty pološance, když se na jejím úplném konci v největší příležitosti zjevil Cazorla po přihrávce Rosického. Forster však byl na zemi tak akorát včas, a za necelou čtvrthodinu již přihlížel, kterak jeho spoluhráč posílá Southampton do vedení po chybě svého protějšku.

Wojciech Szczesny totiž ve 34. minutě nepřečetl dobře situaci, vydal se až na hranu šestnáctky pro míč, u kterého byl dříve Mané, a potom se couvaje mohl akorát kochat pohledem na fantastický Senegalcův lob z nejtěžšího možného úhlu - 1:0.

Toto utkání bylo obecně důkazem, jak moc důležitá může být hra obou brankářů. Byl to totiž Forster, kdo se ihned po obrátce vytasil s nejtěžším zákrokem zápasu - proti Sánchezově nízké střele z dobré pozice -, aby Saints okamžitě vzápětí udeřili podruhé. Tadić vysloveně za pár vteřin navázal na zmatek v pokutovém území, respektive nedorozumění mezi Debuchym a Szczesnym, a bylo to 2:0.

Arsene Wenger okamžitě zareagoval střídáním Walcotta za obránce Chamberse, tím si však vůbec, ale vůbec nepomohl. Jednak Pellè ihned poté nastřelil tyč, aby následně Debuchy vyhlavičkovával jiný jeho pokus po hrubici Koscielného přímo z brankové čáry; jednak sám Walcott neměl na hru Arsenalu prakticky žádný vliv a dohromady si s balonem potykal všehovšudy sedmkrát!

Z toho potom pramenila i skutečnost, že závěrečný tlak Gunners byl opravdu spíše k smíchu než k postrašení soupeře. Hosté se zmohli tak akorát na jednu nebezpečnou standardku a Oxlade-Chamberlainův kontrolovaný volej, jinak už ani neměli chuť vrhat více lidí do pokutového území - i přes další střídání útočníka (Akpoma) za obránce (Debuchyho)...

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 1:1

01.01.2015 16:00

Góly: 10. Diafra Sakho - 42. Saido Berahino

Po těžkých lokálních zkouškách s londýnskými soky sice West Ham boduje, nicméně slavit určitě nebude. Přestože po většinu klání dával najevo, že letos bojuje v naprosto odlišných vodách, West Brom měl nakonec k vítězství stejně daleko a po třech kolech alespoň ukončil sérii bez bodu.

Kladiváři vstoupili do utkání s viditelně větší touhou po gólech a už v desáté minutě sklízeli úspěch. Vydařenou akci načal Amalfitano, vše vyšperkoval svým umem Cresswell a Sakho po jeho centru na malé vápno měl již jediný úkol - trefit v pádu balón hlavou, Foster jednoduše neměl šanci jakkoliv brzkému gólu zabránit.

To si vynahradil jen necelé tři minuty poté, když se skvělou individuální akcí blýskl Downing, jenž vyškolil několik protihráčů a zuby si svým pokusem vylámal až na brankáři hostů. Nepříliš optimistické počínání svých budoucích svěřenců sledoval Tony Pulis z tribuny a ve 42. minutě tak mohl spokojeně zatleskat akci, která sebrala lépe hrajícím domácím vedení. Rychlý protiútok zakončoval milimetrovou přihrávkou Sessegnon, který kolem tří obránců poslal míč na Berahina, jenž z první pokořil Adriána.

Do druhé půle pak vstoupili domácí znatelně omráčeni, čehož chtěl využít opět Berahino, ten si sice pohrál s dvojicí obránců, londýnský brankář se však poté vyznamenal bravurním zákrokem. Po dvou minutách se díky laxnosti obrany dostal k dobré šanci Sessegnon, rozvlnil ovšem jen boční síť.

Po hodině hry tak mohl přeci jen vrátit vedení svému celku Cresswell, jenže z přímého kopu rozezněl pouze brankovou konstrukci. Dvacet minut před koncem pak mohli diváci sledovat scénu jak z grotesky, když se Sakhovi hrubě nevydařil pokus o nůžky a zpět na nohy mu museli pomoci zdravotníci.

Jak málo pak stačilo k tomu, aby si mohl své ruce nechat pozlatit Big Sam, během jediné minuty však svou možnost nevyužili Jarvis ani Valencia a West Ham se tak musel spokojit s jediným bodem a stejně jako jeho soupeř prodlužuje sérii bez vítězství.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Swansea City 1:1

01.01.2015 16:00

Góly: 20. Leroy Fer - 90+2. Wilfried Bony

Bony Wilfried se od prvního dne znovu pokouší o titul nejlepšího střelce kalendářního roku v Premier League. Pozdní trefou tentokrát získal pro svůj tým alespoň bod a QPR tak přes sedmdesátiminutové vedení po druhé na svém stadionu jen remizuje.

V očích hostů se sudí Taylor stal negativním hrdinou už po sedmi minutách hry, Greenovi totiž prošla jasná ruka poté, co vyběhl mimo velké vápno, aby zabránil vyložené šanci pro Routledge. První hrozbu na druhé straně odvracel v 17. minutě Sigurdsson, ten dokázal zaskočit za svého brankáře při pokusu Austina.

Jen pár momentů poté už Fabianski pro míč v síti musel, Leroy Fer totiž napálil z dvaadvaceti metrů neposedný balón a jeho dělovka zamířila nechytatelně k bližší tyči. Hned vzápětí mohlo být s hosty ještě hůře, jen kdyby Vargasův přesný centr neumístil Zamora hlavou nad břevno. Přes gólovou ztrátu nedokázali hráči Swansea kousat jinak, než z rychlých protiútoků, ten nejvíce nebezpečný zahodil Gomis, když svůj projektil poslal metr vedle Greenovy branky.

Hoops tak mohli jen litovat, že do přestávky nezískali na soupeře ještě větší náskok, když Islův solidní pokus Fabianski zneškodnil a dvě minuty před koncem první půle olízl Vargas střelou z úhlu pravou tyč.

Pojištění znemožnil polský brankář i Austinovi z úvodu druhé půle, když vyrazil jeho gólovou hlavičku, a hosté tak nadále mohli útočit na vyrovnání. Vidět šel především Sigurdsson, Fernandéz však jeho centr mezi tři tyče neumístil, sám islandský reprezentant chvíli poté pálil z dálky těsně mimo.

Dvacet minut před koncem dostal další příležitost Fer, tentokrát byl jeho dalekonosný pokus o pár decimetrů nepřesný. Na druhé straně se prvně výrazně ozval Bony, toho ale parádním zákrokem vychytal Green. Brzy poté spálil další šanci na vyrovnání Gomis, když po rohovém kopu hlavičkoval vedle branky.

Londýnský celek se tak pomalu ale jistě blížil ke třem bodům a zdálo se, že snad ani nebude tolik vadit, když po přihrávce Fera pálil Vargas jen do vnější strany sítě. V 86. minutě totiž vyřešil sudí potyčku mezi Henrym a Routledgem žlutou kartou pro domácího hráče a červenou pro hosta. Jenže přišla druhá minuta nastavení, Ki seběhl s míčem doprostřed hřiště, ve vápně našel Bonyho Wilfrieda, který se přes minimum prostoru otočil a bombou ze své kopačky vyrovnal.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 1:1

01.01.2015 13:45

Góly: 2. Ryan Shawcross - 26. Falcao

Manchester United už je sice téměř dva měsíce neporažen, ovšem nyní potřetí z poslední čtyřech zápasů jen remizoval a jeho náskok na třetí pozici se může po dnešku smrsknout pouze na jeden bod. Na Britannia Stadium se Potters brzy ujali vedení, ale ještě v prvním dějství vyrovnal Falcao a po příchodu z kabin už žádné branky nepadly.

Stoke se vstup do utkání vydařil nadmíru skvěle. Neuplynulo ještě ani 120 vteřin a už se měnilo skóre. Rohový kop dolétl na hlavu Petera Crouche, obávaný hlavičkář posunul před sebe na kapitána Shawcrosse a zadák domácích nedal přímo z voleje De Geovi žádnou šanci zasáhnout a zaznamenal tak vůbec první gól v Premier League v roce 2015.

Zanedlouho mohlo být pro Red Devils i hůř, to si Evans počínal v souboji s Dioufem způsobem, jakým by neuspěl snad ani v okresním přeboru, a rodák z Belfastu si mohl zhluboka oddechnout, když senegalský útočník branku těsně minul.

Manchesteru se povedlo vyrovnat z ojedinělé příležitosti ve 20. minutě. Stejně jako v případě Stoke se jednalo o vůbec první střelu mezi tři tyče a také přišla po rohovém kopu. Rooneyho centr prodloužil za sebe Michael Carrick a Radamel Falcao zblízka překonal Begoviće. Kolumbijský tygr si tak připsal teprve druhou trefu od svého letního příchodu.

Jak už to bývá na Britannia Stadium zvykem, o žádné superatraktivní klání nešlo, nicméně zajímavých momentů a náznaků šancí bylo k vidění poměrně dost. Po změně stran opět hlavičkoval Peter Crouch a trefil do ruky Chrise Smallinga, sudí Michael Oliver však k nelibosti hráčů i příznivců Potters pokutový kop nezapískal.

Před Begovićem bylo rušno o dvě minuty později, van Persie ale v krkolomné pozici nedokázal zamířit přesně. V těchto chvílích se hra zrychlila a oba celky se hnaly za třemi body. Za Stoke zahrozil znovu kdo jiný než Peter Crouch, tentokrát jeho pokus hlavou orazítkoval tyč a po následném rohu pálil krásně z první Diouf, a kdyby jeho projektil Smalling jemně netečoval, De Gea by se zřejmě natahoval marně.

Závěr tohoto duelu patřil hostům, kteří se snažili urvat tři body, naopak svěřenci Marka Hughese už pouze bránili nerozhodný výsledek. To se jim také povedlo, United si žádnou výraznější příležitost nevypracovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC20144244:1946
 Manchester City20144244:1946
3.Manchester United20107334:2037
4.Southampton FC20113634:1536
5.Tottenham Hotspur20104629:2734
6.Arsenal FC2096534:2533
7.West Ham United2095631:2432
8.Liverpool FC2085728:2729
9.Swansea City2085725:2429
10.Newcastle United2076725:3127
11.Stoke City2075822:2426
12.Aston Villa2057811:2222
13.Everton FC2056929:3321
14.Sunderland AFC20311618:3020
15.Hull City2047920:2619
16.Queens Park Rangers20541122:3519
17.West Bromwich Albion20461019:2918
18.Crystal Palace2038920:3017
19.Burnley FC2038917:3217
20.Leicester City20351219:3314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (935)

Přidat komentář
Aldeano

Mark Hughes

Reagovat
vodka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

STOKE = HOVADA, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáků. Ještě jste měli dostat jeden z jasný pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne som čakal v týchto dvoch vonkajších zápasoch aj nejakú prehru. Teraz nás čakajú oveľa ľahší súperi a verím, že náskok sa zase bude zväčšovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

este poprosim Arsenal a Tottenham YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
jany kozak

si sa dosmial co

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

LVG

Reagovat
MySch017

Nechapem preco sa fanusik LFC vyjadruje na temu United....najprv si dajte dokopy ten vas srandaklub a potom sa mozes ozyvat

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, ty slovenskej šašku,

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na vladise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ze by proto, protoze ManU prave dohrali zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

No čo je Vladino, aký bol Silvester? Fúkať si neprestal ako vidím

Reagovat
masly008

tak rozhodčí dotlačil účka aspoň k bodu,ale že měl co dělat.chvilkama musel hrát i slepého.

Reagovat
ACSMan

Penalta jasná, 2 poločas bída

Reagovat
smazaný uživatel

Kto cez sezónu na Stoke remizuje, na konci sezóny akoby bod našiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli letos nebo příští sezonu Stoke nesestoupí, tak tam pojedu odpálit ten tým do vzduchu! #OSTUDAPREMIERLEAGUE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odtiaľ potiaľ.

Reagovat
Nikikrew

akosi to nezvladas...

Reagovat
smazaný uživatel

jo su nasraný

Reagovat
popltak

Ostuda jsi ty, klaune.

Reagovat
smazaný uživatel

a za co ostuda? vsak vas dusili a miestami ste nevedeli kde je sever

Reagovat
celeb

'ostuda' bol vas dnesny vykon. Nebyt slepeho rozhodcu a dobre postavenej tyce, tak odchadzate bez bodu. Ta vasa 'obrana' je 'ostuda'.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je to studa tak proc s nima united remizovali ???

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hodim aj tu utvorte si nazor sami

chyby sa stavaju, ale toto vidiet musel

https://www.youtube.com/watch?v=S_k_fkq_xRw

Reagovat
masly008

však viděl,ale měl jasné pokyny kterýma se držel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší penaltu nepísknout, než jí fouknout a pak zjistit, že nebyla. Něco jak polovina penalt Lolypoolu minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no a teraz tato konverzacia nabrala novy rozmer rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to sem myslel....

Reagovat
protiproudu

Budeš velkej debil.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty monumental twat. Běž si urážet radši overrated Wankera

Reagovat
protiproudu

Tohle mě na fotbale sere maximálně, jasná ruka, píča černobílá u toho stojí, čumí na to a v klidu si to nepískne. Prostě fraška, v každém zápase něco podobného co poškodí výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tohle je problém LVG - vzhledem k tomu, že v PL nikdy nehrál, tak se nedokázal vypořádat s nabitým programem kolem Vánoc, který nezažil v BL, PD ani ED. Na hráčích bylo opět druhý poločas vidět, že už nemohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Taky mi tak přišlo. Ale nebylo to tak moc okatý jako proti vám..

Reagovat
Dawon

Ja nevim, jestli to je jen tim, ze nemuzou...nas letos v druhych polocasech venku prehraje uplne kazdy, a to ikdyz sou hraci uplne odpocati

Kazdopadne souhlasim, ze s rotaci vazne spokojeny nejsem, zvlast u hracu jako Persie, pro ktere jsou i 2 zapasy tydne moc...na druhou stranu je taky pravda, ze tam na vetsine pozic nema moc na vyber bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

prej nemá na výběr

Reagovat
protiproudu

To mu tam jako nikdo neřek, že o vánocích a se hodně hraje a je třeba běhat a trenovat dál??

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, v nedělu FA CUP

Lindegaard

Rafa - Jones - Rojo - Shaw

Angel - Ander - Perreira

Rooney

Wilson - RVP

Reagovat
Dawon

RVP musi jednoznacne spocnout

Reagovat
smazaný uživatel

musí, ale pochybuju že ho posadi ale snad jo

Reagovat
Dawon

Tak jestli ho neposadi ani proti tretiligovemu tymu, tak uz je LVG vazne nemocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke kvalitny vykon, aj ked zaloha bola biedna, stoperi fungovali skvele. a tiež útok a krídlami.

Van Gaal je biedny tréner, Falcaa čo chytá formu da dole. To bolo velmi zle rozhodnutie. Falcao ani neveril tomu, ze musi ist z ihriska.

Jeden hrac nema na travniku co hladat, resp. dlhodobo kvalitativne zaostava za spoluhracmi a to je Young.

Obrancom chába rozohrávka, tiež tam chýba kvalita. Inak pre united dobrá cesta ísť dolu tabulkou, ostatné mužstvá vačšinou vyhrávajú a vyzerá to dokonca tak, že Van Gaal má zlé vzťahy s klúčovými hráčmi ako Falcao alebo Januzaj, resp. tam je dost velka nedovera

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte som chcel dodat, že hra united pod van gaalom mi pripada ako ked prisiel do chelsea Villas Boas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

neviem nakolko su ti dvaja klucovymi hracmi MU. Aspon ze vychadza s nahradnikmi ako DG/RVP/shreck/Carrick/...

Reagovat
EXoRcIsT

Evans to je nieco neuveritelne a Carrick dufam ked sa uzdravi Blind tak nenastupi lebo sice ma dobre prihravky ale vkuse iba stoji ziadny nabeh ziadna strela nic potom aby nebola nasa zaloha taka zla ked sa to vobec nehybe

Reagovat
smazaný uživatel

Evans s Carrickem dnes asi vaši nejhorší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že na střely tam je hodně jiných hráčů ne ? Carrick United drží. Po jeho návratu 5 výher v řadě. Jen nevím jestli by pro něj nebylo lepší hrát mezi stoperama.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je držel hlavně když hrával CB ne ? Na CM už není tak užitečnej jako býval ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně tam měl na všechno víc času.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick hral dost solidne, skor Young tam bol doslova trapny

Reagovat
EXoRcIsT

To co zahra Carrick zahra aj Blind a este k tomu prida aj pohyb ako bonus

Reagovat
Dawon

Carrick je pro tu zalohu naprosto nepostradatelny, co to je zase za nazor tohle? Proc by mel defenzivni zaloznik nabihat a strilet, kdyz je jehouloha drzet diru pred stoperama a rozehravat akce z hloubky?

Reagovat
EXoRcIsT

on nerobi nic len stoji a nahra na stopera alebo na krajneho obrancu to zvladnu aj Herrera a Blind

Reagovat
Dawon

Zvlastni, ze kdyz tam to jeho nic neni, tak jakoby nase zaloha neexistovala

Reagovat
smazaný uživatel

a ty gólový přihrávky na rooneyho nebo útočníky jsi zapomněl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

United chybí podpora ze středu zálohy plus leader v obraně. Je leden můžou nakupovat ..

Reagovat
Ed_Hazard

Po dlhšej dobe som si pozrel zápas PL, Man UTD pekná bieda teda, toto bola klasická bitka dvoch týmov stredu tabuľky, pričom domácí mali navrch. Škoda Crouchovej tyčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že PL moc nesleduješ, na Stoke se hraje každému týmu blbě, jsou to zákeřňáci a rozhodčí je tam taky pod tlakem domácích fanoušků, kteří bučí jak idioti, když má soupeř míč

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pod tlakem ais není, když jim vzal stoprocentní penaltu od které stál asi tři metry

Reagovat
Ed_Hazard

To že sa hrá u hrnčiarov ťažko je jasné každému kto sa troška venuje futbalu Podobne to je aj vo Wigane a ďalších. To že skočil zápas plichtou je jedna vec, ale štýl hry akým hral UTD mi pripadal ako čistý chaos. Veď si v druhom polčase nevypracovali ani jednu šancu, to už je čo povedať..

Reagovat
Ed_Hazard

5 minút zápasu Soton-AFC ma baví viac ako 80 minút toho dnešného vášho...

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s ed hazardom, ze ten fotbal united pripominal stred muzstiev v strede tabulky. tie vyhovorky, ze prave proti stoke se hraje blbě, sou to zákeŕníči a fanúškové křičí a křičí to sú výhovorky malého dietata. United herny prejav je tragicky a Van Gaal ma evidentne zle vztahy s niektorými hráčmi. remíza 2* posebe je potupne pre united

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vykopnout toho kreténa EVANSE! To radši měl hrát PADDY

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro Australian Open

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihade nezazivna atmosfera, nezazivny futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaa to by bol rokuuuu Hendoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

plichta zvenku dobrá

výkon obou mužstev i rozhodčích

Reagovat
Riviera Kid

Vidím, ze Liverpoolu ani dvě penalty už nepomuzou

Reagovat
Liquid

Reagovat
nani92

Paci sa mi aky urobil LVG 100 milionovy progres oproti Moyesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám City o ten titul asi opravdu bojovat nechtějí, chtěl jsem napsat a oni dali gól

Jinak tomu Livepoolu už jsem opravdu věřil že potvrdí pondělní výhru a že to 4. místo ještě bude hratelné, ale toto už je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Chuba si zahraje

Reagovat
Hai

Rodgers ty kkt slepý jak tam muzez pořad cpát gerrada a Lukáše do toho středu ty kkt tlustý slepý

Reagovat
papanegra

LFC nebejt písknutejch vymyšlenejch penalt, tak je další ostuda na světe, ale remíza s posledním týmem je taky ostuda, hlavně ten výkon... Nevím proč cpe Henda na kraj, kde je úplně zabitej... BR

Reagovat
kiwwi

Liecester stratil 2 body

Reagovat
13

To zas ne, takovou převahu jako Stoke dneska neměli.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hai

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je trapas fakt

Reagovat
Whitemedia

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers ty s***** vyj**** ides branit cely druhy polcas ako keby bola 85 min. sakra po kolky krat uz

Reagovat
smazaný uživatel

Vladino, ako sa máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle výkonem se běžte vycpat. Kdyby nám Jones nepomohl tou vymyšlenou penaltou (i ta druhá byla celkem přísná), tak jsme si ani neškrtli. Komedie. Bod je nám úplně k ničemu a přesto za něj můžeme být rádi, protože na víc jsme neměli. Výsměch za takový výkon.

Reagovat
tomasinho

Druhá byla docela jasná teda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to v rici a teď budeme všem jěště víc pro smích než jsme byli

Reagovat
kiwwi

Rodgers Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bys co

Reagovat
smazaný uživatel

ty dávaš cynický palec Wengerovi? wow, pozerám, že provokácie Countera a SunFellsa ťa doháňajú k nevídaným veciam.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

ty to dobre nezvládaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nemůže za to, že Wojta s Koscielnym nevychrápali tu opici.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

O našej obrane by mohli natočiť film a obadiť doňho Jima Carreyho, Jacka Blacka a podobných mamlasov, to by bola ukážková banánová groteska. Dnes všetci na facku, Szczesny, Debuchy na dve a Coquelin s Cazorlom na žiadnu. Ale verím tomu, že keby dnes hral Giroud, tak siahame na body aj napriek tým chybám, strašne nám tam chýbal. Takže nabudúce už s ním aj s Walcottom, poprosím.

Reagovat
smazaný uživatel

či on to má vlastne ešte na jeden zápas, čo?

Reagovat
Jardin

Ještě na FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

obadiť

Reagovat
smazaný uživatel

super, Palo, si čávo

Reagovat
smazaný uživatel

Domino, novy rok a ty si na mna neprijemny? ukludni sa

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som ti aj na fb dal seen

Reagovat
LAM

Hlavně Arsenal potřebuje posílit na 4 místech-Golman,Stoper,DM,Hrot.Na těhlech místech potřebujou top kvalitu jinak se nic nezmění.

Nejde jenom koupit jednoho Alexise a myslet si že on všechno spasí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v bráne máme Opsinu, stopér by mohol prísť, napr. Natrasić, na DM Scheindeinrlein a na hrot Bezmena

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema určitě přijde no

Reagovat
celeb

presne ako si to nazval.

Na hrot pride niekto bez-mena

Reagovat
Heisenberg

Stoper, DM souhlas. Dal bych šanci Ospinovi a Sczcz se musí hodně rychle vzpamatovat, do útoku nikoho nepřivede, Giroud+Welbeck+někdo AW stačí.

Reagovat
xjert02

Na tiskovce AW rekl, ze bude Ospina chytat o vikendu.

Reagovat
kvasha16

si nafackuj za tu prvu vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy nebyl tak hroznej jako Gibbs. A Kosc s Mertem tak na deset facek,Wojta na ránu kladivem

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy byl mnohem horší než Gibbs..

Reagovat
fff

Vykon zas o hovne, uroven cca zapas s Burnely. Hendo zas drbnuty na kraj a v strede kraluje dvojka Lucas a Gerrard, nadhera. Golov jak ten druhy uz mam fakt po krk.

A Mignolet ma preboha aku uspesnost vykopov? To je jedno, ci vykopava z ruky alebo zo zeme, on trafi tak 1 z 10. To tiez velmi pomaha hre ako takej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoet je absolutne tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, to byla zas pro jednou hrůza. Jo četl jsem různě, že nehrajeme zas tak hrozně ale...dopředu to nebylo nejhorší, šance nějaké byly, jenže co ten zbytek? Obrana dneska nula, Vojta strašnej to samé Koscielny, den otevřených dveří v obraně, vážně. Můžeme být rádi, že Southampton nedal více gólů, gólvých šancí měl požehnaně.

Takhle to vážení prostě nepůjde. Jen tak mimochodem, dneska zase Santi a ty jeho standartky - hrůza. Těžko říct, jestli na to prostě jen nemáme, nebo tam hraje roli více faktorů jako např. zranění, (ne)taktika, AW, nerotace, smůla atd. Každopádně takhle budeme rádi, když vykopeme evropsku ligu.

Reagovat
vrabejka

Jsem neskutečně zklamany,ale neskutečně. Jak jsme mohli takhle prohospodařit dvougolový náskok a to jsme zahrali tak perfektne prvy polocas!! Za 2 min jsme ho ztratili. Modlim se k bohu at gerrard neprodlouží smlouvu a at si jde třeba za lampardem do City. Znovu musím zopakovat RODGERS OUT!!!!!!!!! Mohlhi jsme na všecky získat ale nezískali jsme skoro nic takže sbohem TOP 5. RODGERS OUT!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa po víťazstve nad Swansea fans Liverpoolu videli v top 4. Už hneď ďalší domáci zápas s Leicesterom im ukázal realitu Brendan Rodgers

Reagovat
avicii

vy ste tiez uhaluzili par bodov a uz ste sli na titul, nemame si co vycitat...

Reagovat
I am Mancunian

lenze my na ten titul aj ideme

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Co to vsetci mufani beru za drogy?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mám pocit, že to tak zatím nevypadá? Myslím, že zatím je celkem jasné, že o titul budou bojovat především Chelsea a Citizens. Ale uvidíme, na konci sezóny může být všechno jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
13

Leicesteru přeju záchranu, hráli srdcem. Od nás snesl měřítka Coutinho a Sakho. Pokazil nám to výkon středu zálohy - Steve i Lucas slaboučký jak čaj. Markovič i Borini mi oba přijdou herně dost podobní - vyplašení, netechničtí, nevyhraní a nepřesní.. Sterlinga bych normálně dal na křídlo, v těch centrálních pozicích se mi tolik nelíbí, protože tam neuplatní to své jeden na jednoho umění a centr má o dost lepší než střelu..

Reagovat
fff

Sterlinga by dal kazdy na kridlo pripadne po utocnika, lenze v lete sme kupili Maria, takze mame smolu.

Ale sa nam vacia co sme v prestupaku dodrbali. Stred zalohy a utok. Brankar som necakal, ze bude az taky pruser.

Reagovat
13

Však ale hrot může hrát fakt Rickie třeba a Sterling klidně i wing backa v tomhle novym systému...

Být já trenér, tak to udělám takhle:

Mignolet - Can Škrtel Sakho- Sterling Henderson Allen Moreno- Couts Lallalalalana a na hrot Rickie.

Jako já nevím jak moc za ty goly dneska Simon mohl, minimálně ten první by nevyškrábl ani De Gea.. při standartkách až na jednu výjimku chytal balony do teplejch a ulevil tim obraně..

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

He's fat, he's rich, he's Pellegrini's bitch Lampard Lampard.

Reagovat
nani92

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
aither

Co čekat od děcka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

twitter dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

a este povedz, ze to je z nejakych stranok Chelsea

Reagovat
LGT

Tebe sem bez prdele ještě neviděl napsat něco, co není úplně dementní. Seš ten největší lofas na celým EF

Reagovat
celeb

rychlo sa premenuj. Pellegrini's bitch je este volne.

Reagovat
monty25

Liverpool od začátku sezony nevyhrál tři zápasy za sebou... #RodgersOut

https://twitter.com/zodman100/status/550696830494076929

Reagovat
Bakary3

Tak lacině prohrát, Wojta měl zase krámy, no...

Ani šancí moc nebylo, jediný oživení Walcott, Campbell je asi jen maskot...

Vzadu katastrofa, to jsou diváci. A ikdyž všichni řešej stopery, kraje jsou teda dobrý ? Z jejich stran jde zápas co zápas x centrů, třeba Debuchy je pro mě zklamání, tu lajnu si vůbec nehlídá, to už zvládne líp Bellerín a aspoň z něj něco bude. A Debuchy ať snad hraje radši stopera místo Pera, hlavy má všechny a o pohyblivosti oproti Perovi ani nemusim mluvit.

A Chambers, co je s ním ? Přijde mi nemotornej...na hřišti úplně zbytečnej...

Aspoň trochu pozitivní překvapení Coquelin, oproti Flaminimu ho nevidím jako oslabení týmu.

Místo Wojty ať klidně zas dostane šanci Martinéz, zatím nikdy nezklamal. Nevím, proč by měl mít Wojta místo jistý.

Ví někdo, co bylo s Podolskim ?

Chápu velkou marodku, ale ta sestava pořád má kvalitu, to, že je manažer nedokáže vést ambiciózně za vítězstvím, to už je věc jiná.

Reagovat
Fenri

Mi přijde, že Coq snad nikdy nezklamal, když hrál za nás. Dneska vypadal ze všech hráčů nejvyspěleji, a snad jedinej si uhrál to, co měl. Bůhví, proč neni stabilnější hráč kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

To taky nechápu, navíc vzhledem k tomu, že na tomhle postu nikdo zrovna nezáří...

Reagovat
j_mrazik

Obrana je šílená komplet. Debuchy se mi nikdy nelíbil ani v dresu Newcastlu (dresy má NC pěkný). Stoperům jako by ten zápas byl jedno, ale fandím Arsenalu dlouho, takže mě trapná obrana nepřekvapuje. Víc mě sere ta útočná fáze. Je to prostě banda běžců s hlavou dole, která si není schopná s 2 rozdavačema (Santi + Rosa) vyměnit balon. Jsou rychlý jak ranní sraní, ale když se rozebíhají ze stoje, tak nejsou nebezpečný. Tohle mě sere nejvíc.

Reagovat
Bakary3

To je pravda...

Mrzí mě to, ale ten tým nemá žádnou tvář, což je vzhledem k tomu, že ho vede někdo už 18 let, k nevíře.

Už z těch hráčů nic nevymáčkne, i ti, co hrajou stále průměrně, hrajou furt, naopak ti, co by propotili triko, nedostanou čuchnout.

Ty zápasy jsou úplně odevzdaný, teda jakoby se snažej... Ale nevidím, že by ty hráči byli hladoví, nikdo to nevezme na sebe... To je utrpení na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

ta liga je letos fakt nekvalitní to je humus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Parádní výkon. Ostatně jako vždycky letos, akorát dnes se ještě přidala obrana(víc než jindy). Letošní sezona v lize je zatím velký trapas. Druhý poločas byl celý vtip, v prvním to byl celkem vyrovnaný zápas s chybami naší obrany, v druhém poločase útok neexistoval. Vlastně jsme si za zápas vypracovali jednu šanci a to byla odfláknutá střela Santiho. Nevím, co si jako Wenger sliboval od Akpoma, to i Sanogo má snad větší šance na gól. Theo neviditelný, pořádně nevím co s ním bylo/je, ta situace je hrozně nejasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že big Tony ještě s tím West Bromem nepodepsal.. myslím, že bude mít zítra lepší nabídku

Reagovat
tomasinho

Aspoň ten Sakho a Coutinho dokonce zvládl odehrát asi 4. dobrý zápas v řadě, nestačím zírat

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Už ať jde Wenger doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Wenger.. Cazorla nedá stoprocentní šanci, Wojta běhá nesmyslně ven z kasy, Debuchy střílí na vlastního golmana...

Reagovat
Liquid

nebýt Debuchyho tak to bylo 3-0

Reagovat
Mada

Reagovat
teenz

Tak je to jeho tým, koho si vybere, ten hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tahle obrana dřív tak moc nechybovala.. to, co se děje teďka, to je děs..

Reagovat
Hai

a Rodgers

Reagovat
blade115

Tak bez Franka by měly City o sedm bodů méně, bodový rozdíl vůči nám by pak byl o devět bodů vyšší (pokud porazíme dnes Spurs, tak by to tedy bylo dvanáct). Neskutečný...

Reagovat
nani92

aj na nás by ste mali väčší náskok,keby ste nám nedali Matu..

Reagovat
blade115

Nj, ale u vás se to vyruší Evansem, tak to tolik netrápí.

Reagovat
Nikikrew

Uf tazka katastrofa teda. Bez klucovych hracov to jednoducho nejde.

Reagovat
ďuriLFC

Absolútna tragédia.Foxes úplne zaslužene,vlastne nie,boli lepši a bola proti nim pisknutá neeistujuca penalta takže si zaslúžili vyhrať.

Výkon ale totálne zlý,ale ved všetko je ok,stred poľa nám hviezdi,vyhravame suboje,Borini dáva gol za golom žiadnu aktivitu na trhu nepotrebujeme.

Sakho hral dobre,1 na 1 dokonalý ale koniec koncov on spustil tie 2 goly dvoma neskutočne zlými pasmi.To že ten kokot brazilsky a Stieve tam stoja ako namaľovaní je druhá vec,absolútne neuveritelne že toto sa nerieši a Hendo celý čas zabitý na čiare.Ešte nech nám vypadene Lallana a dokonané je.Cele zle.

Reagovat
smazaný uživatel

A za WBA chytal De Gea.

Reagovat
ďuriLFC

Foster

Reagovat
Trand

Ta přesnost střel.

Reagovat
Fenri

To by bylo míň střel na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to mi došlo, ako som to odoslal.

Reagovat
stiflerovamama

Neskutocne ako lahko dokazeme odfajcit takyto zapas. Mali sme si to v pohode dohrat. Nemam slov taketo bod nam budu chybat, ten stred tak proste hrat nemoze.

Reagovat
fff

Nj, je to stale to iste. Stale sa tu zjebaval Skrtel, zaciatkom sezony aj Lovren (obaja samozrejme miestami zasuzene) ale najvacsia chyba je a vzdy bola v tej zalohe.

Mozme tam mat Nestu a Cannavara v top forme, ale Lucas a Gerrard pred nimi to budu kazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevnost Anfield píčo. Spíš zasraný ruiny ve kterých se kompletně ztratil ten co to má na starost jako manažer. Nezasloužili jsme si nic. Ani ten zasranej bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A uplně vidím, jak ten blbeček posadí Coutinha se Sakhem v dalším zápase. Naše 2 jediný hráče dneska.

Reagovat
13

To neudělá ani omylem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fff

Ako fakt nechapem BR.

Odohrame mozno najlepsi zapas sezony od Spurs v tretom kole ... a BR tu zostavu zmeni, aby do nej mohol najebat Gerrard a Henda posunut na kraj. Wow

Reagovat
13

Prostě do toho musel šáhnout . Nicméně ta jedna změna v sestavě by neměla být až tak smrtící pro naší hru, ti hráči prostě umí zahrát líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí. Není náhoda, že jsou nejhorší na hřišti pořád ti stejní hráči.

Reagovat
fff

Musia, ale skratka SG a Lucas v strede o moc lepsie zahrat nevedia.

BR nema gule na to, aby Gerrarda vyuzival v prospech LFC ako celku. A to je smutne.

Reagovat
stiflerovamama

Nasadenia Gerrarda bolo v poriadku vzhladom na to ze je teraz narocny program a musi sa to rotovat plus proti Leicestru sme to proste mali zvladnut. Chyba vsak bola, ze pri Gerrardovi nehral Hendo.

Reagovat
fff

Alebo.

Je fakt, ze aj keby bol v stred Hendo s nim a na kraji Manquillo alebo aj Markovic.

Ale toto je uz absurdne, pravidelne v zapasoch, kde hra Lucas s Gerrardom v strede odohrame hrozne. Nebude to nahoda a to, ze to BR neustale opakuje je neuveritelne.

Reagovat
13

Až na to, že ho tam nedal kvůli rotaci. Dal ho do základu místo Manquilla a ten mi teda nějak extra přetěžovanej nepřišel hele.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nejdřív Rodgers vůbec musel umět rotovat.

Reagovat
13

Však ale on docela umí rotovat systém, jen ty hráče tam nechává skoro stejné.

Reagovat
Liquid

ty góly co dostal Arsenal to opravdu může dostat snad jen tým tragédů, ono se ale není čemu divit, když má defenzívu na starost Kiks, Čůrák, Trouba a chytá za nimi Nešťastný, a to tam ještě Kokot z lávky pošle Kokota a Čubku, v přestupním termínu ještě sehnat Slepotu z United, který je ale momentálně zraněn, čímž by ale do Arsenalu rovněž skvěle zapadl

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem, že či sú to nejaké kreatívne prezývky alebo si si tie mená vymyslel

Reagovat
Trand

Kiks je Gibbs, Nešťastný je Wojta a Akpom s Theem jsou taky jasný, ale ten zbytek taky luštím.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ja som skončil už pri Kiksovi, som myslel, že to je Kos

Reagovat
Liquid

Cock, Mertesucker, Wanker, Blind

Reagovat
Trand

Wow, děkuju za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Teď mi to konečně dává smysl, vytříbený humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot a Čubka jsou strašně kreativní

Reagovat
smazaný uživatel

vole to tu skladas manschaft ze svoji rodiny nebo co to tu meles?

Reagovat
Mada

na tebe mimořádně inteligentní

Reagovat
afc

Cukotkari opat ukazali svoju inteligenciu.Som zvedavy,ako nazves po zapase obrancov cukotky.Uz trikrat im tam nieco padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sem neměl co dělat zapnu si Arsenal a zrovna asi podle jejich fanoušků nejhorší zápas v sezoně.To já nevím co bych dělal fandit jim, to bylo šílené,všechno špatně od brankáře po obranu a vlastně neexistující utok.Podle jednoho zápasů nemužu hodnotit jak Arsenal hraje, ale jestli by hrál takhle, tak to je hrozně málo.Já když sem se na to díval tak vlastně ani nevím o co se Arsenal snaží?O hru jakou hrávala nebo hraje Barcelona?Vždyť Arsenal hrál bez utočníka..Do utoku všechno dobří hráči s technikou a narážečkama atd ale žádnej hráč co by zustal stát jen ve vápně a tam čekal na zakončení.Pořád se tam motal někdo jiný Rosa a Alexis.Hrozná hra chaos všeci si mění posty ale vlastně nebyl nikdo nikde.To Arsenal hraje pořád s Alexisem na hrotu?Dyť Wenger je sebevrah Arsenalu by stačil utočník aspoň tak průměrnej jak hrál dnes Pelle a hned by to vypadalo jinak.Nevím velkej chaos a žádnej systém v te hře nebyl.Ale zrovna na mě vyšel asi zápas blbec.

Reagovat
Nikikrew

Nie hrava s Giroudom

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

co rosicky dnes? zatim ani zminka

Reagovat
Tywin Lannister

průměr, nebyl moc u balonu ale měl tam hezkou přihrávku na cazorlu, což byla po hříchu naše jediná pořádná šance

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si pár postřehů. Hra Liverpoolu naprosto tragická, nepochopitelný rozestavení, Can na stoperovi uplná hrůza, ke konci bych čekal posledních 20minut ustavičnej tlak ale ten přišel možná tak poslední 2minuty. Celkově tomu týmu chybí kvalita.

U Arsenalu sem něco podobnýho čekal potom, co sem viděl tu sestavu.

City zasloužená výhra, celej zápas do nich bušili. Sunderland dva góly ze dvou střel.

Reagovat
fff

Can uplna hruza? V ziadnom pripade.

Reagovat
tomasinho

Dobrý nebyl dneska, první gól byl jeho, zaspal tam u Vardyho. Podobně zaspal nebo propadl víckrát. Holt nemá takové návyky stoperské, musí hrát v záloze.

Reagovat
fff

Pri prvom skor Sakho pomaly vystupil k hracovi.

Nemal Can mozno najlepsi zapas ale v tomto zapase vyzdvihnut zrovna jeho ako uplna hroza, to je absurdne.

Reagovat
tomasinho

To ne, byli horší hráči určitě, ale dobrý dneska nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nebylo myšleno nějak proti němu ale spíš jako ukázka na demenci Rodgerse, kterej vidí, že mu tým nešlape a vymýšlí takovýto ptákoviny.

Reagovat
fff

Tak ono ta trojka vzadu praveze posledne zapasy celkom fungovala. Problem bol hlavne v zalohe pred obrancami.

Reagovat
tomasinho

To jo, ale tak či onak musí být Canovo místo v záloze. Já bych chtěl fakt jednou vidět střed Can, Hendo, Coutinho.

Reagovat
13

Can pro mě ale stále není to vysněné DM, které by řešilo náš problém, pokud ho posuneš do zálohy, tak v něm získáš spíš druhého pracovitého Hendersona, ale uplné zvíře to není.

Reagovat
tomasinho

Tak fyzicky je jinde než Henderson než teď. A jasně, do zálohy prostě bezpodmínečně potřebujeme už hotového top hráče, to zdaleka ještě není. Tak či onak je jeho místo v záloze, pak už je jedno, jak ho využiješ, když je tak univerzální.

Reagovat
13

No BR ho dokonce vidí jako univerzála na všechny defenzivní pozice.

Reagovat
tomasinho

Tak jako jo, on ti zahraje prakticky všude v obraně i záloze pomalu, ale nejlepší je uprostřed.

Reagovat
13

Hele já ti to takhle na tuty neodsouhlasím, na to jsem ho viděl v tom středu hrát moc málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fungovala jakš takš dozadu ale největší problém nastává při tomto rozestaví při rozehrávce, protože je pro soupeře hrozně jednoduchý pokrýt dva středový záložníky a stoperům tak nezbývá nic jinýho, než si buď pořád dokola nahrávat mezi sebou a nebo to nakopnout. Tím spíš když před něma hraje Lucas, kterej balon dopředu prostě dát nedokáže, natož ho potáhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Lallana i Coutinho si dokážou zběhnout pro míč blíž k těm dvoum a vyplnit ten prostor. Problém je prostě jenom v tom, že Gerrard ani Lucas na základ nemají.

Reagovat
fff

Ono aj Sakho a Can vedia celkom v pohode rozohrat, tam by som osobne az taky problem nevidel.

Reagovat
13

A Lucas i SG se oba stále hrozně vraceli, aby vypomohli rozehrávce jen nějakou přihrávkou na jiného stopera.. tohohle rozdavače nemyslícího může zastat jeden hráč, druhej musí být aspon za půlkou ready útočit. Xkrát to dnes vypadalo tak, že se poslal balon na krajní beky a místo nějaké podpory nám zůstalo pět hráčů na naší půlce a nechali v tom Morena koupat.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně toto mám na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže když si pro míč sběhne jeden z těch dvou tak už máš za míčem 6 hráčů a s tím se do zavřené obrany útočit prostě nedá. S tím, že ti dva na základ nemají naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše fff, tak právě tohle 3-4-3 funguje líp než cokoliv, co jsme letos zkoušeli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl hrozně špatnej, ztratil docela dost balonů při pokusu rozehrát nebo vyvest balon. Ale není se moc čemu divit, to proč hraje stopera a to ještě v tak dementním systému, kterej snad co si pamatuju fungoval nějak víc jenom Juventusu, absolutně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas byl dneska hodně aktivní.Ale gól zatím ne a ne

Reagovat
lucius6

on má příšernou střelu, podle mě by se vůbec neměl snažit zakončovat, protože to zpravidla nedopadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

dal tyčku......příšernou střelu nemá,ale samozřejmě to střelec není

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers Wenger !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A MArtinez

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

všechny 3 by měli hnát sviňským krokem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Poletí dřív Martinez nebo Rodgers?

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez straca realnych 15 bodov na LM, preco by mal letiet

Reagovat
mul

a stale pohodovy 4-bodovy naskok na zonu zostupu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Do konce sezony vydrží oba.

Reagovat
Liquid

to by bylo tragické pro celý Liverpool

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Martinez nepojde ani keby Everton zostupil. Aspon tak som pocul.

Reagovat
Liquid

všechny 3 by měli hnát sviňským krokem

Reagovat
smazaný uživatel

martinez ven

Reagovat
smazaný uživatel

and here we go

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

Wau,to ktorý obranca EFC tam hral tu ofsajdovu ,,pascu,,? Neskutočne tiež

Reagovat
Zaschrona

Barry

Reagovat
Heisenberg

Když hraje Coq takhle, tak je těžký pochopit rozhodnutí Wengera o posilách, tj. jeho priorita je střed zálohy. Samozřejmě pokud tam má Schneidiho nebo podobnýho řízka, tak jsem pro, ale stejně si myslím, že nejvíc potřebujeme obránce. Coq, Flamini a Arteta to nějak dokopou, ale nepříchod stopera s naší marodkou by mohl být fatální.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, a ešte k tomu, keď som tam dnes videl Chambersa, ako sa tam neobratne pohyboval - ten podľa mňa nikdy nebude DM, pre mňa je ideálnym CB, aj keď aj na RB dokáže zahrať veľmi dobre. U Wengera nakoniec budem mať pravdu s tou senilitou.

Reagovat
Tywin Lannister

jj na Dm to chce někoho, kdo umí podržet a udržet balon a konstruktivně rozehrát, což bohužel chambers není a asi ani nebude

Reagovat
Heisenberg

Taky se mi tam nezdá, na stoperovi si zas nevyhoví s Perem a napravo je pomalej, se Swansea si s ním dělal Montero co chtěl. Přesto jsem rád, že ho máme, s Koscem by mohli vytvořit kvalitní stoperskou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nikdy DM nehrál, těžko soudit podle jednoho zápasu kor takového.. Ale každopadně bych ho nejraději viděl jenom na tom stoperu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos, Scheiderlin, Coentrao needed.

Reagovat
Tywin Lannister

no stoper je asi priorita, ale DM stejně tak, arteta je furt zraněnej a má hodně nevyrovaný výkon, navíc už je dost starej, flamini je nahovno a cocq vypadá fajn, ale dlouhodobě nám trn z paty nevytáhne, na backup je ideální

potřebujeme tam opravdovou kvalitu jako je schneiderlin,gonalons...stejně jako má chelsea matiče, city fernandinha..

Reagovat
Heisenberg

Souhlas, po sezoně s trojicí Gonalons, Arteta, Coq bych byl moc spokojený. Hrát s Artetou a bez Artety je velký rozdíl, já mám Flamstera rád, ale po sezoně už musí jít a nevadilo by mi vsunutí Coqa do středu zálohy ( ) místo něj už teď.

Reagovat
jacobT

CB aj DM proste musia prísť. Mali prísť už v lete, takže výhovorky, že v januári nie je nikto s dostatočnou kvalitou dostupný, nech si Wenger niekam strčí.

Reagovat
Heisenberg

“There is a need there [to enter the market] but the right opportunity has to come up,” Wenger said. “To buy, simply to buy, is not what we want to do but if the right opportunity comes up, we will do it.”

Reagovat
jacobT

Presne tieto výhovorky som mal na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladino, prečo nič nepíšeš?

Reagovat
vladis271

ja som ti musel dať do hlavy nie chrobáka, ale celú kolóniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Okomentuj radšej vás výkon ty feťáčik, prosím, chcem sa pobaviť.

Reagovat
vladis271

To ťa sklamem. Ja tímový výkon komentujem veľmi sporadicky, a to bez ohľadu ako dopadne zápas. Príde mi to ako nosenie dreva do lesa, lebo vždy to urobí niekto od nás predomnou, alebo pomne.

Prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí Vladino, pobavíš nejakou inou kokotinou.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš sa s tými čiarkami, ale ubiehajú ti dosť často.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vedel, že som trafil do čierneho s tou zástrčkou

Reagovat
smazaný uživatel

trafil si lepšie ako triafaš čiarky, to určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas netrafím čiarku, to je koniec sveta, ty si vôbec netrafil slovo

Reagovat
smazaný uživatel

nielen čiarky, ty si podľa väčšiny svojich komentárov netrafil ani šport.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválne, skús mi spraviť screeny tých komentárov, na základe ktorých to hodnotíš. Keď ich je väčšina, nemal by to byť problém. Trochu konštruktívnej kritiky nezaškodí, ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, nemám čo robiť, ne? otvor si preview, stlač ctrl + f, napís svoj nick a čítaj si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už potom nebude konštruktívna kritika. Ja som bol zvedavý na tvoj názor, čo sa nezdá konkrétne tebe. Určite by to malo zase taký humorný podtón, aj by som sa zasmial... Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

nuž, čo narobíš

Reagovat
avicii

a Rodgers povie ze posili necakajme ved aj 2 budu malo...

Reagovat
fff

Zas by som sa necudoval ani majitelom, keby mu ziadne prachy teraz nedali na prestupy.

Reagovat
fff

Mozno skusit nejake hostovacky, niekoho predat a za to nakupit, ale moc penazi zrejme nedostane.

Reagovat
avicii

predat Boriniho - novy utocnik, predat lucasa - nove DM a kupit brankara...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí ty peníze dávat jemu. Můžou je dát těm lidem z komise, kterou si majitelé vytvořili.

Liverpool have won only 3 out of 14 matches in which Gerrard has started this season.

Reagovat
ďuriLFC

ty vole

Reagovat
fff

Nevies inak, ktore to boli zapasy vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale podle eurofotbalu, co se teď dívám má těch výher víc. Asi se tam nepočítaj ty zápasy se Southamptonem a Tottenhamem na začátku sezony. To by pak zbejvalo Burnley, WBA a Leicester, jak dával gol.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Jak jsme hráli?

Reagovat
nani92

špatne

Reagovat
Willy Wonka

Klasika. Chaos při bránění v rozestavění 3-5-2, hodně slabí všichni stopeři, špatné střídání, Januzaj na wing-back - no comment, rozhodčí chybně nepískl 1,5 penalty proti nám, Young zraněný. Jestli s touhle hrou vyrukujeme na Saints, tak nám dají trojku v suchým triku.

Reagovat
vladis271

Stoke stratilo 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská výhra pro Saints, příště už jen United, ten pekelně těžký los končí a je dost reálný, že i po něm se bude furt v pohodě sedět na 4. místě. Dneska škoda, že zakončování nebylo úplně nejlepší, protože Pelle a JWP mohli v pohodě přidat další 2-3 góly, obrana Arsenalu fakt trága. MOTM Vic, fakt bestie ve středu pole a to hrál od 20. minuty ze žlutou, za ním hned Forster.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jak hral Reed?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobře, jeden z těch lepších, ale zas tolikrát jsem ho neviděl, protože Wanyama si ten střed pole kompletně uzmul pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jako ten střed pole je nehorázně narvaný. Chybí Cork, dneska Schneidy a furt se to dá v pohodě poskládat, klidně i s Reedem. To fakt nevím, co bude Koeman dělat až budou všichni k dispozici.

Reagovat
Zaschrona

V tuhle chvili urcite, otazka nicmene je, jestli to tak vydrzi i dlouhodobe. Corky porad neprodlouzil smlouvu a Schneidy asi bohuzel v lete tak jako tak pujde. Nicmene potencialne by ten Schneidyho odchod ani nemusel moc bolet, jestlize Wanyama konecne zacina hrat to, co jeho potencial sliboval, tak by si meli s Corkym idealne sednout.

Reagovat
Zaschrona

Diky. Kazdopadne je supr, ze mu Koeman veri a nebal se rychle zbavit Taidera, krasne to nese ted plody.

Reagovat
smazaný uživatel

Gardos neměl dohrát zápas, ale dneska by tam Arsenal neudělal nic ani proti deseti. To bylo otřesný..

Reagovat
cristiano.K.

Sterling dneska hroznej, ale aspon udělal "penaltu" a vymyslel pro Markovice tutovku. K Markovicovi se nemá smysl vyjadřovat,ten nemá v PL pro tuhle sezonu co pohledávat. Sakho měl tři výborný obranný zákroky, jenže jeden gol jeho + tři vyloženě špatný nahrávky i tak s Coutinhem nejlepší na hřišti. Can dneska taky strašnej, on fakt brání strašně laxně.Lucas opět přišernej. Borini at už někam táhne.

Reagovat
fff

Borini je celkovo taky ukaz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Mozart (omlouvám se za obrovskou urážku genia W.A.Mozarta,já si tuhle sračku nevymyslel) v základu-a jak se nám ten Arsenal rozjel.Jak je to možně

Reagovat
Zaschrona

No, po tomhle by zrejme ve vetsine klubu Martinez letel. Hraci na to totalne kaslou, absolutne nulovy hlad po vitezstvi. V kazdym souboji proti hracum West Hamu druzi, nejsou pomalu ani schopni si dat dve kloudne prihravky v rade po sobe, i kvuli tomu, ze vetsina hracu ma problem vubec zpracovat balon. Jedno z nejhorsich utkani, ktere jsem jako fanda zazil...

Staci proti nam zapas co zapas hrat flexibilni blok 2x 4 hracu v rade a souper muze v klidu cekat na protiutoky a to vicemene jen to staci na uspech. Martinez mezitim do medii pousti zpravy, ze zadny takticky zmeny ve svym systemu delat nebude a ze posilit nepotrebujem. Stejne tak ze sestavy nevyhodi Barryho, i kdyz hraje zapas co zapas totalni tragedii. Jeho ego mu to nedovoli. Totalne divne strida a nasazuje hrace, dnesni vystridani Besice s Mirallasem jsem fakt nepochopil... V situaci, kdy to vypada, ze Bob dost mozna ztratil kabinu, tak mam o nas hodne velke obavy. Nebo teda nevim, jak jinak si vysvetlit soucasnou situaci, ze vicemene vsichni hrajou strasne. V kazdem pripade, pokud si ho nejdulezitejsi hraci v kabine prejou vyhodit, tak pak to driv nebo pozdeji dostanou, uplne stejne, jako to bylo v pripade Moyese v ManU. Nebo druha moznost, Martinez tedy musi ukazat, ze je sef a nebat se toho Barryho, i dalsi, poslat pryc, minimalne ze sestavy. Tema jeho vyjadrenima v aktualni situaci tomu taky moc neprida... A jeste lip cloveku je pote, co vidi nas los pro nadchazejici kola... No, bude to srandy kopec, sledovat vyvoj v nasledujicich dnech v EFC.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

AW: "Ospina was not in the squad because he will play on Sunday"

wtf? to je čo za dôvod?

Reagovat
jacobT

Tiež som v tom márne hľadal logiku...

Reagovat
J0EL

Cim skor sa Wengera zbavime, tym lepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý,jak se ho konkrétné ty zbabvíš .Jedině začít fandit místo Arsenalu rodnému klubu Tri Duby Vihorlat

Reagovat
J0EL

Reagovat
afc

Meno nastupcu?

Reagovat
Le Gunner

Klopp

Reagovat
J0EL

Reagovat
afc

Ten ma dost svojich starosti vDortmunde.

Reagovat
J0EL

Je mi jedno kto pride. Horsie to byt s tym timom proste nemoze. (A sracky typu "pozri na ManU si nechaj pre seba rovno")

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo pre teba krasne prebudenie, keby ste ani nepricuchli s novym trenerom k top4

Reagovat
J0EL

To by bol skor tvoj mokry sen.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie, to sa naplni uz tento rok s Wengerom

Reagovat
smazaný uživatel

ty vieš

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasne trapna frazicka toto

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslíš náhodou "týýý ta ty vieš"?

Reagovat
smazaný uživatel

aha jj toto, prepac, moja chyba

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som pôvodne napísať to, ale potom som si povedal, že to zahrám na seriózneho, že veď hlášky roka aj tak už boli, už to nemusím siliť.

Reagovat
J0EL

Pravdepodobnost je asi taka, ako ze vy v blizkej dobe vyhrate titul. Hned za tym, ze zacnu padat traktory.

Reagovat
afc

Tomu sam neveris.

Reagovat
J0EL

Len by tomu chcel verit. Je to hejter zasrany.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, ze jedine co s tym mozem robit, je tomu verit

Reagovat
J0EL

Reagovat
afc

tak potom budes musiet silno verit,aby sa take nieco stalo.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je obranca za brankarom, ako posledy sa poklada ten pred nim, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=mK9OvAlAUVE

nieco podobne nastalo teraz medzi Tottenhamom a Chelsea.. aspon myslim

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Conquelina

Reagovat
smazaný uživatel

*300, do baranieho kokota

Reagovat
13

pre Coquelina*

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si preview

Reagovat
13

ok

Reagovat
Godwinson

Supr výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máte názor na výkony na Navase v MC?Podle mě se začíná rozehrávat.Minulá sezona nebyla špatná,ale není to ono

Reagovat
smazaný uživatel

Horšího brankáře než Alnwicka jsem fakt neviděl neskutečný, ať už se Krul vrátí

Reagovat
Zaschrona

Bud rad, ze nesledujes Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Liverpool v domácím prostředí potřetí za sebou remizoval....hm, asi tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Tři dotazy:

1. Jak to vypadá s Martinezem?

2. Jak to vypadá s Rodgersem?

3. Jak to vypadá s Pardewem?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak Pardew už odešel. Co ti dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew šel do Crystal Palace, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš jak to vypadáš s těma dvěma?

Reagovat
Zaschrona

A co konkretne te zajima?

Reagovat
smazaný uživatel

no jak to mají, jestli budou vyhození nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si sa to spytal vcera, tak by som ti okamzite odpovedal, ze tento rok urcite nie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Je paráda, když dávají góly Angláni. SPURS!!!!

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
puji

proti Čelsííí penalta,to zas bude pláč a konspirační teorie

Reagovat
Emqick

Tak o téhle asi těžko, že

Reagovat
Jackmaker1989

Cahill dobrá pokuta za tento výkon, za stavu 0:1 čistá penalta pre Chelsea, fatálna chyba Azpi? pri druhom gole, druhý gól Cahilla a tretí tiež. Kane nicely done.

Reagovat
numeromis

Co sem slyšel, tak o zdravotním stavu podávají informace jenom rodiným příslušníkům.

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku bude dnes smutno.

Reagovat
Godwinson

Dostali od nás pěkný klepec.

Reagovat
puji

tam je smutno od roku 1917

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Stahujeme bodovej naskok na prvni misto. LVG <3

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek v slzičkách vytopí Londýn... a díky Lampimu, City jde do čela... no to je mi ale sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill poctivě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz definitivne , Chadli, to je hracik

Reagovat
Riviera Kid

Fakt jsem zvedavy na to na co se bude dneska Mou vymlouvat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wat

Aspoň na nějakym klubu z Londýna si Tottenham může vyzkoušet, jaký to je vyhrávat 5:2, když je to Arsenal tak perfektně naučil.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
cristiano.K.

po třetí v sezoně jsem vsadil na CFC, po třetí prohra

Reagovat
kubys

Sázej dál!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
J0EL

Prispejeme viaceri, ked ti to tak ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
celeb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus před třetí příště.

Reagovat
Whitemedia

po třetí? Newcastle, Tottenham a ?

Reagovat
smazaný uživatel

nerupli jste v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem na vás výhru v Sunderlandu,moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

no a teraz si mozte sadnut na ten autobus co ste si zabudli a ist pekne domov

Reagovat
MCFC_8

City,Chelsea 14-4-2 44:19 46 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis a majstrom bude aj tak Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

srandy kopec

Reagovat
spider_8

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

A já to vypnul ve 20. minutě .. nejradši bych si plivnul do obličeje

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt? Blázne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

lahni si flusni nahor.

Reagovat
smazaný uživatel

Stastny Novy rok fanusikovia CFC

Reagovat
Emqick

Díky, to samé!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

S tímhle džoukem už tady sklidil úspěch tomasinho.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale neni joke, ale uprimne prianie priamemu superovi o titul do Noveho roku

Reagovat
blade115

Tohle už tomasinha nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

aw sa rozhovoril o poldim, vyzera ze skoro urcite odide...tesim sa na ozila na kridle

a zavidim tottenhamu kanea, je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda.

Reagovat
Whitemedia

Cahill tribuna

Reagovat
Emqick

Co už.. Soustředit se na další zápasy a dojít pro titul. CFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád príbehy so smutným koncom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Poche

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas základ.

Reagovat
Whitemedia

Cahill tribuna, to jsem napsal o pár příspěvků výše..

Reagovat
smazaný uživatel

Celá obrana lavička, dneska snad všichni měli kocovinu

Reagovat
kvasha16

Azpik nie

Reagovat
smazaný uživatel

Lol 5 míčů těm mistrům, alespoň jim spadne hřebínek. Gratulace Spurs .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Krásný nový rok :)

Reagovat
Switchback

Tottenham Chelsea ... traitor slušně neunášel, special one si opět na tiskovce popláče a na to, že se Chelsea v podstatě celou dobu vyhýbá zranění, tak pěkný

Reagovat
popltak

Co jeeeeeeeeeeeeee krleš????

Reagovat
smazaný uživatel

vylez krlešinhooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

spod stola? ten je tam asi od minuleho roku

Reagovat
smazaný uživatel

ahhahah tak sme vam zavreli huby ropaci to bylo kecu ze je hugo dira pritom vas vymazal jak pan bentaleb prej traged sak matic vubec nezvladal proti nemu tak tam mou musel poslat ramireza a stejne nechapali kane top england utocnik dostali ste bura a dete dom jak psi ani vaseruskymiliardy vam nic nepomuzou a to muzete byt radi ze nehral lamela

Reagovat
FUnk

za toho lamelu fakt jsem rad ze nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Spurs, dnes jste si to zasloužili. Harryho vám závidím, je super.

Reagovat
smazaný uživatel

stiahli sme bod na prve miesto, uspesne kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, vy kdyby jste něco hráli tak už jste na tom bodově jako City a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
Switchback

škoda, že jste párkrát fakt zbytečně ztratili ... už jste mohli být kousek od prvních dvou pozic

Reagovat
smazaný uživatel

a taky škoda, že ste brali body ze zápasů, kde jste tahali za kratší konec provazu - Arsenal, Saints, dnešní mač...

už jste mohli být kousek od Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje oblíbené vedlejší kluby k EL nemaj daleko tak nezoufej.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne asi místo těch 3 remíz, kdyby byly 3 výhry by to ještě mohlo být zajímavé.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

SPECIAL FIVE

Reagovat
Le Gunner

Slépky se dneska znova ožerů.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zas drůběž v pohybu

Reagovat
mimi_united

Radšej city ako ten paklub chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle může říct fanoušek United

Reagovat
FUnk

Reagovat
MCFC_8

Diky mestsky rival Ja by som napisal to iste ak by som bol na tvojom mieste.Jozka nenavidim...

Reagovat
mojmira

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Tottenhamu pěkný výkon a ukázka, jak se mají využívat šance. Chelsea stále 1. ikdyž jen díky abecednímu pořadí ale osobně jsem nečekal že by po tom losu co měli v porovnání se City byli po novém roce na prvním místě. Takže je to nadočekávání.

Reagovat
mimi_united

Mou po sezóne do Kataru

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nechcem rypat Jose ale nebol toto futbal z 19.storocia?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl ??

Reagovat
Emqick

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Díky Choze, doufám, že po zápase zas budeš fnukat, jak jsou na nás všichni oškliví a příště opět pošleš stejnou sestavu.

Reagovat
Kokesh

To jeste porad nekoho prekvapuje?

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Jsem tak hrozně vděčnej, že i na interpunkci seru.

Reagovat
fenixLFC

jezis chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend tragédie dnes, snad se do toho systému zapracuje Lamela. Kane

Reagovat
FUnk

Reagovat
Le Gunner

Je nějaký stream na Winter Classic?

Reagovat
Sali5
Reagovat
vitasrp

Šílenej zápas, dost slušně jsme se odpálili nesmyslnejma chybama a špatnýma rozhodnutíma, přičemž to byl jednoznačně nejhorší výkon obrany za poslední dva, tři roky. Nejhorší je, že tam nešlo jenom o systémový problémy, ale i jednotliví hráči vyrobili takové nesmysly, že jsem je téměř ani nepoznával.

Nicméně si nemyslím, že je důvod k panice, nemyslím si, že je důvod k nějakejm masivním změnám v základní sestavě, nemyslím si, že by tým tahle prohra měla vyvést z rovnováhy. Byl to prostě absolutní výpadek, důležitý je se postarat o to, aby se něco takovýho v budoucnu neopakovalo - v poháru takovej výkon znamená konec, v lize komplikaci, ale nakonec to může být úplně jedno.

Každopádně Tottenham podal opravdu parádní výkon, jejich presink a energie v záložní řadě nám nadělala strašný potíže, jejich přímočarý útoky jsme měli problém zachytit, taky nám z toho nadělili pár branek. Kane podal obdivuhodnej výkon, nevím proč, ale vzpomněl jsem si na výkon Lewandowskiho ze semíčka LM 2013. Cokoliv Tottenham udělal, u toho byl, našim stoperům dělal naprosto nereálný potíže a ta jeho druhá branka byl dobrej nesmysl, tam to udělal prvotřídně.

Pro nás to asi nebyl ideální čas, protože jsme oproti živým, energickým domácím působili poměrně unaveným dojmem, vůbec jsme se tomu tempu v určitých pasážích první půle nedokázali vyrovnat - na konci toho nabitýho vánočního programu jsme zkrátka oproti soupeři vypadali naprosto vyčerpaně, což samozřejmě byl problém.

Nicméně na Watford to chce hodně protočit, dát některejm hráčům základní sestavy volno, aby měli týden a půl na přípravu zápasu s Newcastlem, tudíž bychom měli být daleko, daleko čerstvější.

A na závěr slovo ještě k Edenovi - přijde mi, že ty svoje sezóny vykopává v prosinci. Loni to od něj bylo nic moc do prosince, pak přišel zápas na Sunderlandu, který udělal v podstatě sám, a od tý doby mužstvo táhl, připisoval si branky, důležité asistence a vynikající výkony. Letos to na začátku nebyla žádná tragédie, ale pokračoval řekněme na levelu loňských výkonů - přišel listopad/prosince, najednou si připsal branky ve čtyřech po sobě jdoucích domácích utkáních v Premier League, teď má dvě branky ve venkovních střetnutích Premier League za sebou a podává vynikající výkony - když ho tým potřebuje, Eden ej připraven něco podniknout, vymyslet akci, vstřelit důležitý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Mourinha, kdyby sestavu víc točil,měli bychom odpočaté hráče a ti z lavičky by byli aspoň trošku v pohybu a ve formě... Dojíždíme na to, že se podstatně nemění sestava

Reagovat
vitasrp

Točit je potřeba přes Vánoce, což jsme bohužel nezvládli, ale taky jsme k tomu neměli zrovna ideální zápasy, no.

Jinak tu nerotaci v prozatimním průběhu sezóny za výraznou potíž nepovažuju, je to Mourinhova metodologie, se kterou v Anglii už dvakrát titul vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano,ale předtim měl vyzrálé hráče... Hráčům jako Willian,Oscar vypadne forma a jsme nahrání díky nerozehranosti náhradníků. To je problém,kterým by se měl Mourinho zabývat,pokuď se i trenérsky chce posouvat dál.

Reagovat
vitasrp

Oscar loni i předloni na jaře absolutně vyhořel, došla mu šťáva, však ho taky letos Mourinho šetří. Když může, ze hřiště ho na posledních 10 minut stáhne, navrch bylo už několik zápasů, kde Oscar vůbec nehrál.

Willian je na tom podle mě kondičně mezi nejlepšími z týmu, ten toho vydrží celkem dost.

Loni byl problém u těch starších hráčů (Lampard, občas i Terry), že při rychlém sledu zápasů měli těžký nohy (tak to na mě působilo) + se to týkalo Oscara a Hazarda. Letos Eden v týhle náročný šňůře zápasů totálně září a Oscar si několikrát odpočinul.

Uvidíme na jaře, jestli z toho nebude průser, ale zatím si nemyslím, že by měl být - Mourinho tohle dělal i dříve a nikterak výrazně se mu to nevymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždy někdo odpadne,ať fyzicky tak i tou formou, s tím by měl Mourinho trošku počítat a začít využívat náhradníky. Třeba mě přímo irrituje, jak nedává prostor Rémymu s Schurrlemu. To jsou hráči,kteří musí hrát pravidelněji. Nemůže je tam hodit jednou za měsíc do základu a pak se divit,že jim to nejde,tak jak čekal. Právně tohle vcítění do hráčů mě u Mourinha mrzí.

Reagovat
vitasrp

Schürrle byl asi měsíc a půl (od poloviny října do konce listopadu) fyzicky v prdeli, protože prodělal nějakou nemoc, díky který ztratil dost výrazně výkonnost (Mou o tom mluvil tuším po utkání s Tottenhamem doma, ale nejsem si jistý). Stejně tak toho moc nenahrál Ramires, o něm mluvil po utkání s Hullem, že má stále problém se zraněním, který si přivodil v zápase s Man City (mělo jít o nějaký problém se svalem), přičemž pak se vyléčil, znova si to přivodil, tudíž dlouhodobě není schopen odehrát 90 minut.

S Rémym je to škoda, ale já vůbec nečekal, že bude hrát Drogba takhle dobře - vůči tomu, že funguje jako plán B, kterej často využíváme, nemůžu nic namítat.

Reagovat
Talker

Tak Willian ofenzivní formu postrádá už rok a půl. Letos má 1 gol a 1 asistenci v lize. Vzhledem k tomu, že jsme letos vstřelili nejvíce golů z celé ligy je to obrovská tragédie. Loni měl 4+3 za celou sezonu v PL.

Reagovat
Hokaido

takovejhle výkon od obrany byl naposled snad doma s Arsenlem před třema rokama pod Boasem. Tenkrát to myslím skončilo taky 5:3 nebo 5:2. V neděli bych klidně postavil komplet jinou jedenáctku, hráče na to máme a na Watford doma by to mělo stačit

Reagovat
Zdechlina

totenhaim dobře. Očekávám další inteligentní článek jak bude šourek naplákat jak jsou proti němu a tomu ropnému klubu spiklí všichni na světě. To zas bude naplakáno

Reagovat
Miguel19

Nesmírná ostuda, nicméně i takové zápasy se mohou jednou za sezonu stát. Musí se však z toho vyvodit důsledky.

Ivanovič je opravdu posledních cca 5 zápasů naprosto zoufalej, nic. Cahill je mimo po většinu sezony, nic. Schürrle je trapnej 45 minut a druhý zápas tribuna. Tak kde to jsme? To je Mourinho tak posranej? Dyť to je hrozný, dneska to byla jen třešnička na dortu. Pokud je podělanej postavit Zoumu, tak ať ho pošle hostovat na 5 let a přivede si stopera kolem 28 let, jinak nevim.

Pokud máme na CM Fabregase, tak si takové výkony prostě nemůžeme dovolit. Když jsou obránci mimo, tak radši ať tam hraje s Matičem Ramires či Mikel, pak je z toho takový průser..

Dneska to přitom nemuselo takhle dopadnout. Po tom gólu byl Tottenham klasicky mimo, odevzdával nám míče, ale nevyužili jsme toho. Největší šance tam byla po průniku Costy, přihrál však nepřesně. Jediný kdo dnes zaslouží pochvalu je Hazard. Potvrdil formu, kterou má aktuálně výbornou. Všechny branky zařídil on.

Okamžitě se musíme vzpamatovat. Z posledních 5 venkovních zápasech jsme 4x! ztratili. To je děs. A přitom jsme hráli vždy v tom nejlepším. To nás může stát titul...

Reagovat
vitasrp

Takže my měli nejlepší obranu, Cahill předvedl pár slabších výkonů, ale najednou jej po sezóně a půl velmi stabilních výkonů má poslat na tribunu, přitom jediné, co tomu brání, je jeho posranost? To jako fakt?

Reagovat
Miguel19

Dyť kiksuje skoro v každém zápase..

Reagovat
Whitemedia

Cahill pár slabších výkonů? neblázni...

Reagovat
vitasrp

No a ne? Jaký zápasy se mu nepodařili? Tottenham doma, Tottenham venku, s Hullem se o něm mluvilo hlavně kvůli tomu skoku + utkání s Evertonem a Swansea, kde měla problémy celá obrana, protože nespolupracovala správně se záložní dvojicí, na čemž se pak hned zapracovalo.

Reagovat
blade115

Jo, to jako fakt.

Reagovat
vitasrp

Tak to je bomba, jsem celkem rád, že ten tým nevedete.

Reagovat
blade115

Jsem rád, že jsi rád.

Reagovat
vitasrp

Tak to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ivanovicom v zostave za poslednych 5 zapasov ste udrzali 3 ciste konta a dnes nahral na gol..

Reagovat
vitasrp

Však to je klasika, na něj se blije, protože to je Ivanovič. A občas v ofenzivní fázi zkurví snadnou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky nemyslím, že je špatný. Akorát zápas se Saints nezvládl no a dnes ho Chadli taky řádně cvičil. Ale to celou naši obranu, takže...

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho už dokázal posadit na lavičku jinačí osobnosti než Cahilla, takže bych za jeho jednáním hledal trošku jiný důvody, než posranost..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se nesměju ale Mourkovi jo to bude breku jééééé tohle prostě nezvládne už tuplovaně

Lampard pěkně poslal City na stejnou metu co Chelsea. Nejvíc epic bylo jak zařídil s Chelsea remízu ale Mourku tohle si za rámeček nedáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to tak zamrzí ty 2 remízy Místo aby to sme měli ztrátu 5 bodů, tak se musíme bát o 3.

Reagovat
13

Reagovat
stas87

tak ako zahral Cahill som stopera riadne dlho nevidel hrat..desive a to mal ist von za to nakopnutie..po tom gole Costu este Chelsea nejakych 10-15 minut vyborne zatvarala stred ihriska,kombinacie Tottenhamu k nicomu neviedli a tak mali hostia dohrat aj polcas,co sa stalo potom vie asi len Matic..uplne to vyklidili a domaci sa chytili,to by som od Mourinhoveho timu necakal ze sa niekedy stane

ale aj Tottenham dokazal vypnut a chybovat,boli dost pasivny a mohli za to zaplatit golom aj na 4:3,ten Fazio by si tak hrat s loptou nemal ked na to nema,prekvapil ma Chadli..ten zahral dobre dopredu aj doadu,Desperado sa tu s niekym hadal ze by mal byt v repre v zaklade a de Bruyne na lavicke a bol vysmievany..ak takto hra Chadli stale a nie len dnes tak sa tak aj stane

ten Kane sa mi pacil,ustoji suboj,zbytocne nepada,treba s nim Anglicko na eure konecne prekona svoj tien a dostane sa do semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední odstavec nehrozí

Reagovat
stas87

uznaj sam-nemozem sa tym kasparom stale smiat,5 turnajov tak robim a ta seria niekde proste skonci

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by ale ještě chvíli pokračovat

Reagovat
stas87

no na ms sa nikde nedostanu ale to euro je pre nich hratelne,tam maju väcsiu sancu

Reagovat
Miguel19

Jenom dneska sem viděl podobně zoufalý výkony v zápasech Stoke vs. United a Soton vs. Arsenal

Reagovat
stas87

ja videl dnes cca pol hodinu Southampton-Arsenal a cely zapas Chelsea no bola to katastrofa od toho Cahilla,takto nejak hraval pred casom Boateng a teraz Subotic

Reagovat
Felitel

London is white!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

všetci onanujú z prehry Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

FC Walthamstow

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to dneska opadlo jak to skočilo nad nulu.

Reagovat
Liquid

Fulham je ve druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku rasistický ne?

Reagovat
tomasinho

Už dávno ne...

Reagovat
blade115

Ale je úplně úžasný, jak jeden moment úplně zvrátí celý zápas. Káně to svým gólem z hovna slepicim vyhrál.

Reagovat
Aldeano

Jak na Nový rok, tak po celý rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tottenham byl dneska famozní prostě. Kane výborný výkon, už v minulém zápase byl výborný, dnes ještě lepší. Strašně se posouvá dále. Jsem zvědavý, kam jeho kariéra bude směřovat, osobně doufám, že to bude třeba za ten cca rok a půl k nám a ne do Manchesteru. I když pokud se bude zlepšovat tímhle tempem, tak za něj možná už někdo napálí nabídku už letos v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Talker

Co je? Podle mého ideální dvojka za Costou. Ten dost trpí na zranění a žluté karty, takže hracího času by byla hromada, navíc by to po něm časem mohl převzít. On u slepic moc dlouho nezůstane a byla by škoda ho nechat někomu z manchesteru.

Reagovat
Whitemedia

Ideální dvojka by mohl být i Remy, jen by potřeboval dostat nějakou šanci..

Reagovat
blade115

A co Drogba??!! To s ním jako vymetem jen kvůli tomu, že mu tou dobou bude už osmatricet??!! Jen kvůli nějakému prinosnejsimu mladšímu hráči, navíc HG??!! Je mi zle z tvýho pragmatickýho smýšlení.

Reagovat
Talker

Já počítám s tím, že Drogba ještě rok zůstane a pak vysmahne. A spolu s ním podle mého i Remy, kterého to prostě bavit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea existuje jen pragmatismus, protoze ta sracka nema a nikdy nemela zadnej opravdovej charakter

Reagovat
blade115

Asi jako spuds fanousky s trojcifernym IQ?

Reagovat
Whitemedia

Slepice mluví o charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

Oni narozdil od Chelsea muzou, i kdyz proti Chelsea muzou vsichni to je taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, ty máš z toho "dlouholetého" fandění Chelsea tak vymletý mozek, že to není možné. Ten postoj "koupíme, koho chceme" je vtipný. Kane je produkt akademie Tottenhamu, myslíš, že takoví hráči chodí do Chelsea? Jestli se ve vašem dresu někdy objeví, tak leda na starý kolena až se bude vracet ze štace v Realu Madrid a bude si chtít vysedáváním na lavičce vydělat na důchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ti doporučuji zjistit, kolik hráčů Tottenhamu kdy přestoupilo do Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zas páči, ako sa tu z Kanea po podarených 3-4 mesiacoch robí rovno hráč pre Real Madrid, to je asi tak rovnako vtipné.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Já z něj nedělám hráče pro Real. Ale tak když už si ho modráci tahají do Chelsea, což je dost podobný level...to byl jen příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

btw když v Realu může hrát dřevák jako Chicharito, tak nakonec proč ne

Reagovat
Miguel19

Taky už ho všichni vrací zpět

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/vRecQYI9_kM?t=3m7s

Mít tohle v týmu, kde jsem zvyklej na Ronalda a spol., tak asi taky nejsem nadšenej.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

fookin legend

Reagovat
Posledni Kovboj

epic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Mně se strašně líbil už v prvním zápase slepic proti nám. Jasně, aby dělal jedničku u nás v současnosti, to ne. Ale do budoucna to je rozhodně zajímavý hráč a pozici dvojky by pokrýt mohl.

Reagovat
Miguel19

Ale dávat za něj hned 30 mega

Reagovat
Talker

Tak pokud takhle bude pokračovat a letos i příští rok dá 25 golů, tak jakou cenu očekáváš?

Reagovat
Miguel19

Tak ty už bys 30 posílal teďka v létě

Reagovat
Whitemedia

Ceny jsou v háji, takže bych se těm 30 mega nedivil, snad ale nebudou od nás

Reagovat
Miguel19

Za 30 to musí zopakovat ještě minimálně jednu sezonu..

Já si prostě myslím, že tým máme ok. Možná místo Mikela/Ramirese jiný typ střeďáka. A produktivní a výkonnostně stabilní křídlo...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

podejte si ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělal v Jablonci

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre nhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

GO BOLTS !!!

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
niflheim

*nfl

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis má vraj za rok 2014 štvrtý najvyšší počet gólov + asistencií v klube a reprezentácii po Messim, Ronaldovi a Benzemovi.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
Manik...

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Škoda, že mnohdy hraje s bandou lemplů.

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie nehrá len ze repre

Reagovat
mul

Taka otazka tykajuca sa anglickej repre, ktory zo stoperov podava tuto sezonu dobre vykony ? Lebo nenapada mi nikto, kedze JT uz nereprezentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill predsa. Potom Shawcross, Caulker?

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
Talker

Jinak za posledních 33 dní 8 ligových zápasů a jen 4 výhry. Chtělo by to znova začít nějakou sérii, protože tohle je zoufalé.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně to není zoufalé.

Reagovat
Talker

Tak posbírat 14 bodů za 8 zápasů je prostě hodně málo. Jo, nebyly to samé jednoduché zápasy, ale stejně toho mělo být rozhodně více.

Reagovat
vitasrp

Měli jsme těžký venkovní zápasy, kde ztrácet prostě není katastrofa. Mrzí mě jenom Sunderland, ale tam jsme si vyhrát nezasloužili. Proti Newcastlu jsme hráli dobře, ale nedali šance, proti Stoke zaslouženě vyhráli, proti Southamptonu měli vyhrát, ovšem chybělo jedno důležitý rozhodnutí.

A dneska jsme prohráli s týmem z řekněme TOP 8, což je taková klasika, protože Mou má tuším vždycky 1 prohru za sezónu s těmahle týmama. Neprohraje s nima mockrát, ale tradičně ta jedna prohra tam vždycky je.

A do konce roku nás z opravdu velmi těžkých venkovních mačů čeká Swansea, West Ham a Arsenal, s tím se dá docela dobře pracovat.

Reagovat
Whitemedia

nezapomínej na Pulisuv West brom..

Reagovat
vitasrp

Nezapomínám, ale furt je ten tým talentem pod těmahle jmenovanýma.

Je jasný, že od nich musíme čekat náročnou, těžkou bitvu proti pečlivě vydrilovaný defenzivě, ale letos má náš tým taky trochu odlišný charakteristiky, takže by neměl vyhořet stejným způsobem jako loni.

Reagovat
Talker

Já čekal ztráty, ale že ztratíme v polovině zápasů jsem prostě nečekal.

Reagovat
Matić

ještě hrajeme na nešem oblíbeném QPR

Reagovat
stas87

mate rovnako bodov ako City,oni maju vlastne problemy a stracat este budu a ty zaciatkom januara pises ze je to zufale?to mi pride ako keby si cakal ze v tuto chvilu budete viest o 5-7 bodov a si hrozne prekvapeny ze tomu tak nie je

Reagovat
Talker

Já píšu, že forma poslední měsíc +- je zoufalá a že se musí zlepšit. z 8mi zápasů 4 výhry, 2 prohry, 2 remízy.

Jinak před 13. kolem jsme měli náskok tuším 8 bodů, takže jsem tak nějak očekával, že si alespon ty 3-4 bodíky přinejmenším udržíme.

Reagovat
stas87

beriem spät,spatna reakcia z mojej strany

teraz si niektori odpocinu a vratite sa na vitaznu vlnu,dneska ten zapas nevysiel tak nie je treba panikarit mava,Mourinho po prelome roka statisticky dobru jar?

Reagovat
Talker

Já nehovořím v kontextu jednoho zápasu, ale v kontextu osmi zápasů, což už není prostě zanedbatelný vzorek - je to více než 20% všech ligových zápasů.

Každopádně nepanikařím, jen říkám, že se to chce právě dostat zpátky na vítěznou vlnu a začít sbírat body.

Reagovat
stas87

dobre ale stale mate este 18 kol do konca,do toho je CL a City proste stracat bude,na kazdy tim padne kriza a ze je to teraz 8 zapasov v ktorych prisli 2 prehry a 2 remizy je neprijemne ale super vam neodskocil a to je hlavne

inak ked sa pozriem na vasu lavicku tak v porovnani s Bayernom je to zufalost lavicku ma Bayern poriesenu asi najlepsie v europe,vam keby sa zranil Hazard a vykartoval Matic tak ste schopny stratit aj so Swansea

Reagovat
Miguel19

Kdy si kdo odpočine?

Reagovat
Talker

Mourinho začne hrát znova Schurrleho, Luise a Remyho a někteří začnou nadšeně stříkat z geniálního kroku, kdy je půl roku šetřil, aby nám vyhráli titul na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

netusim to ma vediet vas manazer

Reagovat
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel

Fandové ostatních klubů klidně se smějte. Zasloužíte si to. Já jsem se vám taky smál

Reagovat
Miguel19

Ale najdeme i pozitivum, Tottehnam je díky té výhře nad Arsenalem

Snad to tak zůstane..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
frankiefcb

hlavně dva body za 3. místem. Arsenal není soupeř. Kdybychom to brali podle toho, že je fajn jen to, že Spurs nad Arsenalem, tak se ani do LM nemusí dostat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

pokojne, po poslednom kole to tak aj tak nebude, to je základ futbalu.

Reagovat
Nikikrew

klasik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

nejvice me mrzi, ze tady nevidim krlese beztak jeste chrape

Reagovat
Whitemedia

Kdyby si toho vypil tolik, co on.. tak by si byl dávno mrtvý prosímtě..

Reagovat
FUnk

vcera 0,7 bucanero

Reagovat
FUnk

0,7 litru

Reagovat
Whitemedia

to by krly exnul

Reagovat
kubys

Reagovat
FUnk

je to mozne, ale je taky mozne, ze to ani nezna

Reagovat
Whitemedia

on zná všechno my děcka neznáme ani z desetiny to, co zná on...

Reagovat
kubys

Tomu říkáš frajeřina?

Reagovat
FUnk

to ne ja rano musel byt funkcni.....navic to je lahoda

Reagovat
Hokaido

jako ke snídani ?

Reagovat
Kokesh

Vyborny rum.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Liquid

Tottenham solidní výkon, ocenil bych zejména HuriKána a Chadliho, byl by to jiný zápas kdyby sudí odpískal v 1.půli jasnou penaltu proti Tottenhamu, zrovna tak by Chelsea asi neprohrála kdyby vyloučil toho obránce co stáhl Hazarda, který tomu ale trochu přidal, takže tam to bylo tak 50/50, sudí si toto obhájí, z Chelsea nejhorší výkon Cahill, nepamatuju, že by zahrál takhlec zle, je to teprve druhá prohra v ročníku, takže není důvod k panikaření

Reagovat
stas87

Dowd to vidiet nemohol..Fazio loptu zasiahol a nasledne doslo ku kontaktu s Hazardom,jedinu chybu Dowd spravil ked nevylucil Cahilla za to nakopnutie Kanea

Reagovat
Liquid

Cahilla vyloučit měl, to je pravda, ale to už bylo v samotném závěru proto jsem to nenapsal k tomu vývoji zápasu

Reagovat
stas87

tak ale tvoj komentar potom postrada zmysel tu penaltu odpiskat nemohol lebo mal zakryty vyhlad a Fazio proste loptu zahral ako prvu a az potom sa stretol s Hazardom,tam keby Dowd chcel tak da zltu Hazardovi

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten zákrok, jak Fazio trefil balón?

Reagovat
Miguel19

Na Hazarda to faul nebyl..

Reagovat
jk

objektivnita

Reagovat
smazaný uživatel

Krasotka najmä pre pár nafúkancov z opačného tábora, čo pred časom vyskakovali

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi na tom je jak to ty spiny neunaseli, u Mourinha klasika, kazdej vi ze k nim sedi, ale predevsim fakt srandovni situace jak za stavu 5:2 fabregas s tim druhym cigosem nevratili balon, cimz definitivne ukazali, co jsou zac a jaka ma cela ta modra spina charakter. Doufam ze vysledek by moh podnitit naky vytrznosti v londyne a ten jejich svatostanek by moh byt slavnostne podpalen ...jinak doufam, ze titul obhaji MC a ze jim to vystrili Frankie, kterymu lze po letech fandit

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

umělý klub, co čekáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Stastny Novy rok i tebe Bruce

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je tvůj pravopis.

Reagovat
raduinho

Pokrytče Špinavče, KFCéčko zkurvené

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Z tej abnormálnej masturbácii Čukotkárov a neustálej kritiky Pelleho je momentálne čelo tabulky proste dokonalosť

Reagovat
Miguel19

Dyť jsme na čele my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

stejně jako City. Sis nevšiml toho děleného 1. místa.

Reagovat
blade115

Sranda je, že nás precenovali nejvíc fanoušci cizích týmů a masturboval tu maximálně fajdax, jehož názor je smerodatny jak prase. Ale co, srat na to, teď je hlavně potřeba si kopnout do modraku, když je k tomu konečně příležitost.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Error

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Na kopnutí do CFC nepotřebuješ příležitost, to je povinnost

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Říkal jsem do modraku, vtipalku.

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Taky bych řekl, Chelsea pořád první a tak to má být

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Twitter je plny rumours, ze SG ma v blizkej dobe ohlasit odchod ...

Reagovat
fff

LA Galaxy vraj.

Reagovat
tomasinho

Jenom mu nabídli smlouvu, na tom nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Interview s Josém

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho says ref Dowd "too slow to go with the ball".

a je to tu

Reagovat
J0EL

To je proste neuveritelny saso a pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věta z celého rozhovoru. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem hod celé

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodím, já to slyšel naživo akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak řekl, že udělal správné rozhodnutí, akorát to nemohl vidět, protože byl pomalý a 40 metrů od toho, jak se to stalo.

Reagovat
J0EL

Bolo vidiet ako pri tej situacii nadaval na to, ze je sudi pozadu.

Reagovat
vitasrp

Ach jo, při tý situaci samozřejmě nadával, protože chtěl faul a červenou kartu.

Nicméně v pozápasovém rozhovoru říkal, že se ptal Edena, který mu přiznal, že to rozhodně žádnej faul nebyl, takže uznal, že to sudí udělal dobře, akorát že si teda nemyslím, že měl ideální podmínky pro rozhodnutí, když byl někde 40 metrů vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že to poznal z reakce Edena, jak se rychle zvedl, ze to nebyl faul. Ale i tak nadával no, z jeho pozice to čistě asi nevypadalo.

Reagovat
vitasrp

Na BT Sportu říkal, že mu to Eden po zápase říkal.

Reagovat
cristiano.K.

Oscar měl dát na 0:2 a bylo by po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo. hrálo by se do konce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
papos182

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dnes bolo posledne kolo a tabulka po nom by vyzerala takto, kto by bol majstrom? rozhoduju vzajomne duely? alebo by bol zapas na Wembley?

Reagovat
Talker

Tak vzhledem k tomu, že vzájemný zápas skončil 1:1 tak by vzájemné duely asi moc nerozhodovaly.

Reagovat
Miguel19

Ale hrálo se u nich, takže jsme první

Reagovat
Willy Wonka

Komentátor tvrdil, že by se hrál extra zápas na neutrální půdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Hrálo se něco podobného za posledních 10 15 let? Nejen v PL, teď třeba obecně?

Reagovat
nani92

Môžeš mať všetky peniaze sveta, ale jednu vec si nikdy nemôžeš kúpiť...objektívnosť Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

alebo aby sam allardyce zavrel hubu ked zuje tu jeho zuvacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

kdo by stál o objektivního Mourinha..

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
skteel

Kuča na FB

Reagovat
Miguel19

Mourinho mu slíbil nastoupit v tréninkovém zápase či co?

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna nedávno jsme se o tom tady bavili

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou se tu o něm mluví nějak hodně...

Reagovat
skteel

jj , dva dny zpět... jako nejvíc mě ale dostává, že se pokaždé u toho ještě vyfotí , se mnou kdyby holka vytřela takovým způsobem tak to řeknu tak 2,3 kamošům ať se zasmějou a je prdel ale on si to ještě hodí na fb

Reagovat
Whitemedia

hlavně se ten retard ještě nenaučil používat foťák/mobil nebo co já vím.. ty jeho rozmazané fotky jsou stejně vtipné jako ten jeho zklamaný ksicht z toho, že si z něj zase někdo udělal prdel

propadl jsem KučaMánii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skteel

Kučamánie

Jak jsou Cimrmanologové , tak to vypadá na nové seskupení - Kučologové

Reagovat
stas87

tady to vsetko zacalo:

Tomáš Kuča: hlavně že se bavíte přátelé ale ten smutek co zažívám bych nepřál snad ani tomu "frajerovi" co mi před 7 lety a 8 měsíci ukradl (přebral) mou první a také poslední přítelkyni kterou jsem kdy v životě měl :'-(

a zacali vylety,do Brodu,Opavy a tak okrem chytania nasiel dalsiu zabavu-cestovanie za babami s ktorymi si vymenil par sprav na fb..

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je fakt mamrd, on zase naskončí nějakýmu fejk profilu a jede do Opavy, kde zase čeká jak kokot...

Reagovat
stas87

ten jeho brat asi tiez bude inteligent ale je frajer,vymaze si cloveka len preto lebo mu napise pravdu

Reagovat
Whitemedia

Kučové znají jenom jednu pravdu, tu svoji.. !

Reagovat
stas87

ale tak teraz si spravil vylet len 50km,nabuduce to moze byt treba 150!!

Reagovat
Whitemedia

Achjoo to je vážně příšerný mamlas

Reagovat
CHONG

Proboha, to je ale zoufalec. Jak může někdo být taková sračka

Reagovat
PhilipS

mě to teda přijde dost smutný...a o lidech, co si dělaj legraci z někoho, kdo je evidentně retardovanej ( v lékařským smyslu) , si myslím svoje...

Reagovat
Whitemedia

Retardovaný člověk by se měl léčit.. a tenhle se očividně neléčí.. a že by měl

Reagovat
PhilipS

Zajímalo by mě jak bys léčil retardovanýho člověka....čajem z heřmánku?

Reagovat
vitasrp

To by mě taky docela zajímalo..

Reagovat
Whitemedia

tohle jsem napsal špatně, takže beru zpět

Reagovat
CHONG

Svým způsobem to smutné je, ale v první řadě si za to může sám, nemá ty cinty blít na internet.

Reagovat
fff

Tak to je otazne prave, ci za to moze. Ak ma naozaj nejaky zdravotny stav, tak on sam si to mozno cele neuvedomuje tak ako zdravy clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej byl u psychologu a ti mu rekli, ze se nema vzdavat a jit si za tim svym

Reagovat
Whitemedia

tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

On to pod nejaky status dokonce psal, jako asi to ma daleko od pravdy, ale tak co

Reagovat
kubys

Jestli byl u Dokoupilové, tak se nedivím, ta by mu to byla schopná říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ten chalan zrejme nebude mentalne uplne v poriadku.

Reagovat
frankiefcb

stále si pokládám otázku. Je to vůbec možné?

Reagovat
alcantara

To bude nieco na sposob Truman show, on si zo vsetkych nas robi velku prdel.

Reagovat
skteel

To stejné jsem si myslel i o Metrixovi , ale ten si srandu nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten, čo ho Roko zotrel jak malé decko?

Reagovat
Whitemedia

nevím, kdo je Roko, ale Metrixe by setřelo i malé dítě, takže asi to bude on

Reagovat
smazaný uživatel

jak někdo nemůže znát Roka

Reagovat
Whitemedia

povídej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Jo, tenhle cvok je roko.. jeho znám, ale nevěděl jsem, že se mu tak říká

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

co to je?

Reagovat
kubys

Neznat Roka?!?! To je zvěrstvo, na šibenici s tebou!!!

Reagovat
stas87

to teda neznam,asi som prisiel doteraz o vela ked nespoznam taku legendu

btw. ty si bol prvy kto ma na Kucu upozornil nie?

Reagovat
kubys

Já nebo spanhel, těžko říct.

Reagovat
stas87

myslim ze ty spanhela osobne nepoznam

Reagovat
kubys

Já fakt nevím, ono je dost možné, že jsme to se spanhelem začali řešit někde, protože on ho v tu dobu šíleně trolloval. Každopádně je to mentál, jako já se ale ani dost lidem nedivím, že v něm tu jeho nadřazenost přiživujou. Teď nemyslím ty facebook fans (i když je pravda, že asi i ty bere v potaz ), ale normálně lidi, co s ním byli ve styku. Ona by asi pak byla celkem nuda, na druhou stranu asi odsud posud no, někdy pak dokonce i svým odpůrcům vyhrožoval fyzickou likvidací.

Reagovat
kubys

Jinak včera, když jsme hráli proti Rusům bylo vtipný, že výhru zařizovali hráči, kteří byli v AZetu. (jeden z nich je dokonce synem takové místní ikony )

Reagovat
stas87

Zdrahal?hovori mi to nieco,hraval extraligu za Havirov Pastrnak snad este bude viac napredovat,aj ked hrava za tim ktory moc nemusim

Reagovat
kubys

Jo Pavel Zdráhal tady byl ikona, Pasta taky skvěle a Míra Svoboda taky dobře zachytal.

Reagovat
alcantara

Taka spageta chce niekoho likvidovat? Ved je to na smiech. Za urcitych okolnosti chapem, ze moze zit v bubline, zase ale z videi neposobi dojmom zaostaleho mentala ako napr. ten Roko ci ciastocne Metrix a napriklad prispevky s tymi cestovackami za babami ci zoznam vyjebavek ma skor presvedcuju o otm, ze je to urcita forma recesie. Ved predsa musi mat niekoho z blizkeho okolia, kto mu vysvetli, ze podobne vylevy su zvacsa totalne na smiech, ked to uz nechape on.

Reagovat
kubys

Mu to ale vysvětlit nejde, to ti řeknu rovnou. Prostě má v hlavě nějaký blok, že ty věci, co dělá smysl mají, přestože napíše nebo řekne tisíckrát, že za žádnou "babou" už nepojede, tak ta jeho naivita ho dožene.

A jo, normálně fyzickou. Kdysi teda vyhrožoval pobodáním, potom přešel jen na zbití. Hlavně - on tady někde kurva musí být!!! To podle mě není možné, aby to tu neprocházel.

Reagovat
alcantara

To musi byt fakt "zaujimavy" clovek. Ja to pochopim u ludi s IQ pod 50, ale on vyzera, ze vie zlozit vetu dokopy, nieco povedat a nie je uplne blby. Divne.

Reagovat
skteel

" Hlavně - on tady někde kurva musí být!!!"

Souhlas, když tim fotbalem tak žije tak EF určitě zná , ale myslím si , že pokud vidí tyto diskuze o něm tak velkoryse neodpovídá, jak to většinou dělá na FB

Reagovat
stas87

hej teraz citam ten jeho fb,bol niekde v podnajme a mu naklada majitelka toho bytu ze co je to za prasa a pak tam Kuca posle fotky hajzlu a kupelky

ten nechape ani k comu je noz..

myslis?tak ho sem pozvi,chcem si ten jeho zivotny pribeh precitat,koho ma za vzor a tak

Reagovat
kubys

Jsem si tím skoro jistý, už několikrát postoval i odkazy z ef, navíc taková stránka mu uniknout nemůže. A kdo je jeho idol a další otázky by byly vhodné do nového dílu Lid vs. Tomáš Kuča...no zkusím nějak zurgovat Dalibora, jestli by to šlo. (dd ze supporters)

Reagovat
stas87

uz to chce natocit nejake nove video,pise ako maka na sebe tak ci je to aj vidiet

on tam dava fotoreporty AZ?to je kvalitna robota

Reagovat
kubys

Jop, to je on.

Reagovat
skteel

A co říkáš na Prostějov - Havířov ? Mohl bys mi k tomu říct něco blíž ? Předpokládám že tam asi jela taková ta skvadra borců co tam jedou jenom za jedním účelem, že

Reagovat
kubys

Dobrá party.

Jako vzhledem k tomu, že jsem byl v té skupině, účastnící se riotu, tak můj pohled nebude nestranný. Nicméně upřímně, absolutně nesouhlasím s házením pyra na led, to bych řekl hned ze startu. Nemyslím si totiž, že by ten boj s ochrankou nějak zápas přerušil.

Další věc - tohle byl jeden z nejrizikovějších mačů v republice. Možná i nejrizikovější, proč do prdele máme stavební materiál v sektoru? Proč ochranka na přestávku odejde a naši v pohodě můžou jít mezi domácí? Proč nás kurva neprohledávali, když jsme vycházeli a vcházeli znova na stadion? Jasný, nebudu všechno házet na ochranku, někteří jsme bugr chtěli udělat (a nebyli to jen hools, pokud si myslíš) a hlavně zavařit ochrance i z dalšího důvodu - už jednou nás tihle zmrdi bili jak žito v Přerově, kdy se NIKDO nebránil (kripo za prdelí). Před vstupem na stadion na děcka pustí pepřák? Tak ať jdou do piče, myslím si, že jsme se ještě drželi, protože kdybychom fakt chtěli, a zároveň by se kluci z PV s náma chtěli "pozdravit", tak je rozemelem.

Reagovat
kubys

Jo a absolutně nesouhlasím s těma rozbitýma hajzlama, to udělal jeden kokot na vlastní popud, během toho riotu. V realitě si hraje na frajera a borce, ale když se tohle semlelo tak běžel rozbít hajzly místo, aby pomohl.

Reagovat
skteel

Jj díky za vyčerpávající info Uplně si myslím, že to máme podobně, nejsu nějaký chuligán ale když je někde bordel, tak mě to prostě nedá. Co se týká toho rizikového matche, to souhlas, Prostějováci jsou Prostějováci a o ochrance v Přerově taky vím, prý to tam dělá jeden thaiboxer vedle druhého. Teď se tě zeptám ještě na něco, co jsem se chtěl zeptat tady už dýl ale teď se to hodí - jak to funguje přesně v praxi s policajtama, teď mám na mysli zatýkání. Vím že neuposlechnutí výzvy, pyro jsou přestupky, ale když bouchneš do fízla a oni tě pak seberou, to je přece trestný čin, ne ? Což se rovná zápisu v rejstříku a to je právě to proč se ptám. Jak máš jednou zápis je to špatné co se týká budoucí práce a spousta dalších věcí.

Reagovat
kubys

Já naštěstí útok na veřejného činitele za sebou nemám. Každopádně jo, je to trestný čin, na druhou stranu můžeš vždycky požádat soud o zahlazení trestu v rejstříku, ale nikoho takového ve svém okolí nemám.

Já ani nevím, jestli by mi něco ve výpisu nevyjelo, protože zadržený jsem byl. Je dost vtipný, že když jsem nastupoval do novin (už tam nejsem), tak to po mě ani nechtěli no.

Reagovat
skteel

Tak nemělo by nic vyjet, pokud neproběhl soud , o čemž bys předpokládám věděl, tak ti tam nemůžou jen tak nic napsat.

Reagovat
stas87

to je deges proste,az dneska som si prvy krat otvoril ten jeho fb profil,inak som poznal len tie jeho stranky kde ma tie svoje legendarne podrazy a vyjebavky akoze on niekoho zbije?ale picu,by mu 15ka dala facku tak ho zabije

Reagovat
alcantara
Reagovat
skteel

jj, tohle mě nějak minulo ale Roko ho dal dole , uznávám Odpověděl mu na to nějak ?

Reagovat
alcantara

Potom prostredie, ktore ho ovplyvnuje, musi byt velmi zdrave a prinosne pre neho

Reagovat
Hokaido

kdo to je ?

Reagovat
Pigeon

Někdo, kdo by mi stručně nastínil, jak se tady proslavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj United se nám začíná trápit...

Reagovat
vrabejka

Total LFC ‏@TheTotalLFC 26 min.před 26 minutami

According to @DiMarzio LA Galaxy have made a contract offer to Steven Gerrard to sign him in the summer http://giaTotal LFC ‏@TheTotalLFC

Reagovat
Dawon

Ja to moc nechapu, to je vazne tak tezke tyhle hrace udrzet? Nejdriv Lampard, ted Gerrard...Ja si proste neumim predstavit, ze by giggsy nebo scholes odtahli nekam do Ameriky...kdyz na to Gerrard nema, tak ho zkratka nebudu stavet kazdy zapas do zakladu, ale zas to snad neznamena, ze by si v tom tymu nenasel misto...nebo je snad Gerrard takovy ocas, ze je to pro nej bud zaklad nebo nic?

Reagovat
nani92

Giggs a Scholes sú špecifické prípady..ak by nás netrenoval SAF vyše 20 rokov, tak by ani oni nemuseli u nás ostať tak dlho..

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze v jednom z MOTD to rozoberali a Savage a Shearer sa vyjadrili ze Steve G by mal byt pouzivany menej v zaklade a nastupovat na CAM z lavicky...a potom sa zhodli ze: "ale je to hrac ktory chce hrat aj teraz od zaciatku kazdy zapas" ...nuz neviem co o tom mozu vediet ale urcite ho poznaju viac ako ja.. takze je to dost mozne

Reagovat
Dawon

Tak prave o tom mluvim, ze je treba ty hrace umet spravne vyuzivat...Scholes byl v poslednich letech kariery taky nejlepsi, kdyz nastoupil treba na poslednich 20. minut, kdyz jsme tlacili a potrebovali dat gol...kdyz hral od zacatku, tak vetsinou horel, protoze uz na to proste fyzicky nemel

To uz pak asi hodne zalezi i na soudnosti toho hrace, protoze on Gerrard asi sam musi nejlip citit, ze uz to zkratka neubeha a ze na DM je utopeny...a nemam treba u Lamparda pocit, ze ma potrebu hrat porad v zakladu...to co ted hraje v city, tak mohl uplne v klidu hrat v Chelsea a byl by porad platny...a ze by slo u takovych hracu o penize, tak to uz se mi nechce verit vubec

Je to zkratka zvlastni no, ja bych se proste takove hrace snazil za kazdou cenu udrzet, at uz kvuli prinosu na hristi, tak kvuli prinosu v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Super zápas a hlavně ideální výsledky Arsenalu a Liverpoolu ...jo a Mourinho klasika co předváděl v Realu ...

Reagovat
Hector17

Tak snad se bude Chelsea držet hesla : jak na Nový rok, tak po celý rok

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

"Chytit se dá všechno. Kdyby si to kopyto umělo dirigovat obranu, tak nedostane tolik gólů Courtoise prodat dokud je zájem"

Aneb jaké názory si člověk přečte na české fb fan stránce chelsea. A ještě to má přes 10 lajků.

Reagovat
Miguel19

Tak na FB je to samý "Čechíňovec"..

Thibo za ty góly nemohl, ale na druhou stranu nic navíc taky nechytil..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrazil oba nájezdy, ale oba taky byly offside

Reagovat
Al Capone

Všichni jsou proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Svět ještě není tak zvrácený, jak se zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Vždy tí najlepší sú aj najviac nenávidený :) Ale tak nech majú hateri radosť ked nič iné v živote im také šťastie neprinesie než prehra najlepšieho klubu v Anglicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučis?

Reagovat
Pigeon

hater, to je tak dementní výraz

Reagovat
smazaný uživatel

A pojdme "Jews" moji.. Alspon do 3. mista a hlavne do LM.. A Kane nezklamal.. A Arsenal taky vybore :) presne podle meho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

HURRICANE opet vytecny

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois Pěkně všechny šli po zemi Jen do nich, tento rok ligu vyhraje tým z Manchesteru

Reagovat
pawelFCB

Krleš zapíjí žál.někde v putyce,že se neozval? Kdyby Chelsea vyhrála,tak by si zase vychutnal své oblíbené "tragédy". Gratulace Spurs...MC snad titul

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy byl prý spatřen jak se sekyrou v ruce nahání kohouta na zahradě

Reagovat
stas87

pockaj,mam ine info,kohut nahanal krlesa ale kto v tomto suboji tazkej vahy vyhral neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné je jenom to, že ke ztrátám došlo na obou stranách

Reagovat
stas87

co tak moze stratit krles? inteligenciu tazko,dostojnost tiez nie...ze by curaka?

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, leda by ses mu schoval...

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečku hlupý. Ty i ten čobol pod tebou

Jinak gratulace na WHL , zasloužené. Ale jede se dál! Teď stejně City padnou na EFC,takže

Reagovat
stas87

no tak krly,si nejaky podrazdeny..chybaju ti kamarati?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejsem. Jen ten koment naplaveniny pawelFCB to je mazedc. Proč to tu PJ dovolí,aby se tu registrovalo takové individum? Chtělo by to nějaké IQ testy,aby se to tady vyčistilo

To by tu zmizlo uživatelů. Že stasi ?

Reagovat
pawelFCB

Krleš by zmizel...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Matić

No co už, stalo se, teď je třeba na to rychle zapomenout a dívat se jen dopředu, hlavně urvat ten titul! V neděli proti Watfordu doma, takže očekávám hodně pozměněnou sestavu, hlavně aby si opory odpočinuly.

Sestavu bych viděl asi takto: Čech - Azpi, Zouma, Cahill (Aké), Luís - Mikel, Reamires - Schurrle, Willian, Salah - Remy

nebo klidně to zkusit na 2 útočníky, ale to pochybuji. Odpočinout si musí hlavně Costa, Hazard, Oscar a Fabregas, asi i Matic a Terry. Toto období Vánoc je nejhorší, ale musíme ho nějak přežít

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar teda moc odpočívat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme na ten první letošní MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

tak dávej odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, přečetl jsem si to až teď

Reagovat
smazaný uživatel

"Unless Lloris saves the penalty"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toure je fakt beast...

Reagovat
smazaný uživatel

City mohli dát tak 10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si srovnejte Pearsona a Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, každý člověk je jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Szcs a Kosc

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz*

Reagovat
Hachim Mastour

Tak to je ťažko hrať bez hrotu. Szczesny Potrebujeme Hummelsa, Bendera a návrat Ozila, Ramseyho, Wilshera a 4. miesto ako bič,

Reagovat
smazaný uživatel

Uaaauaaauiiiiuaaaa! Teď jsem zkoukl zápas ze záznamu a jsem sakra rád, že jsem se před tím nepodíval na výsledek. Snové kolo pro nás, City dotáhli Celsea a my se ocitli snad poprvé v sezóně nad Arsenalem. Skvělý výkon, i když jsme Chelsea sami nabídli dvakrát možnost vrátit se do zápasu. Naštěstí náskok byl dostatečný. Hurricane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ta ruka Greena Uplne jasná. A hráči Swansea ani neprotestovali, to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé od 16. kola sezóny 2010/2011 se stalo, aby ani jeden hostující tým nevyhrál...hodně divné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

www.dailystar.co.uk/sport/football/417986/Harry-Kane-marriage-Spurs-Chelsea-proposals

Reagovat
smazaný uživatel

Ženy si rvou svá rodidla!

Reagovat
masly008

ty jo,tolik obrovských chyb rozhodčích v jednom kole jsem ještě neviděl.to je fakt tragédie co letos předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

HurrriiiiKANEEEEE

Neuveritelny skok tuto sezonu ten chlapec fakt nema slabinu. Je ptakticky neodstavitelny od lopty, paradna kopacia technika, a ten workrate a herna vyspelost. V jeho veku na utocnika unikat. Kam sa hrabe drevak Lukaku napr.

A vcera cely mansaft super. Ten pohyb, pressing, dravost. Poche

A konecne pred gaunermi

Reagovat
Pinturicchio

SPURS!

Reagovat
vitasrp

Teď jsem viděl tu červenou pro Routledge.. Ti rozhodčí jsou prostě naprosto, naprosto směšní, jeden frajer nevidí evidentní ruku Greena, druhej vyhodí Routledge za nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na MOTD a nestačil jsem se divit, kolik toho v tomhle kole bylo. Mourinho je ten poslední, který si může stěžovat. Foxes a Swans byli neskutečně podříznutí.

Reagovat
vitasrp

Swansea na to má asi největší štěstí, jsem snad letos ještě neviděl rozhodnutí, který by jim hrálo do karet, zatímco proti nim toho už byla spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak my máme letos dost štěstí v tomhle směru. To musím přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sme si všechnu smůlu na 5 následujících let vybrali ve finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teď vůbec vidíš? Já před sezónou nečekal lepší umístění než 6. flek, ale když prakticky odpadl Everton, Liverpool zatím taky nenahodil řemen, United se taky ještě nevrátili na úroveň jako pod SAFem a Arsenal se jeví jako v nejhorší formě od zimy sezóny 2011/2012, tak si říkám, že svítá naděje na nějaké fakt dobré umístění. Navíc včera se jasně ukázalo, že Chelsea porazit můžeme a triumf v LC je už fakt na dosah. Takhle optimisticky jsem si připadal asi tu poslední zimu pod Harrym, i když to byla úplně jiná pohádka.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zakrok Gardose na Alexise jsi videl?

Reagovat
vitasrp

Jojo, na zápas Arsenalu jsem koukal živě, tam jsem byl taky překvapenej, že nedal červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kor potom, co mel Gardos dostat zlutou uz v prvním polocase za ten sestrel Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge za nic? To "kopnutí" podle mě bylo dostatečným důvodem, i když to samozřejmě Henryho asi nebolelo. Tohle oplácení je směšný. Samozřejmě jeho reakce pochopitelná, ale mělo to zůstat max u nějakého strkání, tohle je přes čáru.

Jinak rudá pro Greena jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost Dane, Routlege mu nic neudělal a že by si to za tu prasárnu zasloužil. Redka totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno pozitivum ta včerejší prohra má. .....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha....sakra už tam je koment Miguela.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele