20. kolo
01.01.2015 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - West Bromwich Albion 1:1

Po těžkých lokálních zkouškách s londýnskými soky sice West Ham boduje, nicméně slavit určitě nebude. Přestože po většinu klání dával najevo, že letos bojuje v naprosto odlišných vodách, West Brom měl nakonec k vítězství stejně daleko a po třech kolech alespoň ukončil sérii bez bodu.

Kladiváři vstoupili do utkání s viditelně větší touhou po gólech a už v desáté minutě sklízeli úspěch. Vydařenou akci načal Amalfitano, vše vyšperkoval svým umem Cresswell a Sakho po jeho centru na malé vápno měl již jediný úkol - trefit v pádu balón hlavou, Foster jednoduše neměl šanci jakkoliv brzkému gólu zabránit.

To si vynahradil jen necelé tři minuty poté, když se skvělou individuální akcí blýskl Downing, jenž vyškolil několik protihráčů a zuby si svým pokusem vylámal až na brankáři hostů. Nepříliš optimistické počínání svých budoucích svěřenců sledoval Tony Pulis z tribuny a ve 42. minutě tak mohl spokojeně zatleskat akci, která sebrala lépe hrajícím domácím vedení. Rychlý protiútok zakončoval milimetrovou přihrávkou Sessegnon, který kolem tří obránců poslal míč na Berahina, jenž z první pokořil Adriána.

Do druhé půle pak vstoupili domácí znatelně omráčeni, čehož chtěl využít opět Berahino, ten si sice pohrál s dvojicí obránců, londýnský brankář se však poté vyznamenal bravurním zákrokem. Po dvou minutách se díky laxnosti obrany dostal k dobré šanci Sessegnon, rozvlnil ovšem jen boční síť.

Po hodině hry tak mohl přeci jen vrátit vedení svému celku Cresswell, jenže z přímého kopu rozezněl pouze brankovou konstrukci. Dvacet minut před koncem pak mohli diváci sledovat scénu jak z grotesky, když se Sakhovi hrubě nevydařil pokus o nůžky a zpět na nohy mu museli pomoci zdravotníci.

Jak málo pak stačilo k tomu, aby si mohl své ruce nechat pozlatit Big Sam, během jediné minuty však svou možnost nevyužili Jarvis ani Valencia a West Ham se tak musel spokojit s jediným bodem a stejně jako jeho soupeř prodlužuje sérii bez vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak / espnfc.com, eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
patrikhm

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No nic hosi,makame dal.S W.B.A.jsem cekal vyhru,ale navadi.Ted urvem 3 body na Swansea Come on IRONS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele