Premier League - souhrn 19. kola

22.12.2017, 22:39, aktualizováno 23.12.2017, 22:42
Komentáře a souhrny
Manchester City pokračuje ve spanilé jízdě, jeho další obětí se stal Bournemouth. Chelsea na půdě Evertonu nechala po bezbrankovém průběhu dva body. Očekávaný páteční šlágr Premier League mezi Arsenalem a Liverpoolem vítěze nepřinesl, Tottenham si poradil s Burnley. Manchester United v závěru ztratil výhru v Leicesteru...

Leicester City - Manchester United 2:2

23.12.2017 20:45

Góly: 27. Jamie Vardy, 90+4. Harry Maguire - 40. Juan Mata, 60. Juan Mata

Leicester urval v závěru zápasu s United remízu i v deseti lidech. Za United se dvakrát trefil Juan Mata.

Remíza výrazně ani jednomu z týmů nepomohla, přestou jsou s ní pravděpodobně spokojenější domácí. Leicester se nyní nachází na osmém místě ligové tabulky a se sedmadvaceti body ztrácí na čtvrtý Liverpool osm bodů. United se stále nachází na druhém místě, s dvanáctibodovou ztrátou na první Citizens a tříbodovým náskokem na třetí Chelsea.

Již v jedenácté minutě se do první velké šance zápasu dostali hosté. Lingard skvělou přihrávkou poslal do dobré příležitosti Romelu Lukaka, který však nedokázal zachytit míč, který tak polapil brankář Leicesteru, Kasper Schmeichel. Ve 27. minutě se mohli začít radovat domácí. Po zdařeném protiútoku obehrál Mahrez Smallinga a nahrál na Vardyho, který již nemšl probém usměrnit míč do sítě. Ve 40. minutě se "Rudým ďáblům" podařilo vyrovnat. Lingard sklepl Martialův centr na Juana Matu, který nekompromisně zakončil k tyči Schmeichelovy brány. Do kabin se tedy šlo po atraktivním průběhu prvního poločasu za stavu 1:1.

V 53. minutě zachránil United skvělým obranným zákrokem Victor Lindelof, který zblokoval střelu Christiana Fuchse, ani ne o minutu později přestřelil ze stoprocentní šance Anthony Martial. V 60. minutě se Juanu Matovi ukázkově povedl volný přímý kop, díky němuž United poslal svým druhým gólem v zápase do vedení. V 73. minutě hrubě fauloval Rashforda Amartey a po zásluze viděl od rozhodčího Mosse druhou žlutou a následně červenou kartu. Ani oslabení ale Leicester neodsoudilo k prohře. V úplném závěru zápasu si totiž na centr Marca Albrightona naběhl Harry Maguire a míč trefil z voleje přímo do odkryté části de Geovy brány.

Příště se United představí již v úterý, kdy budou hostit Burnley. Leicester City se ve stejný den představí na hřišti desátého Watfordu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 0:3

23.12.2017 18:30

Góly: 7. Harry Kane (pen.), 69. Harry Kane, 79. Harry Kane

Lionel Messi se dnes osamostatnil na čele střelců tohoto kalendářního roku svým 54. gólem za klub i reprezentaci a hodil tak rukavici poslednímu zbývajícímu mohykánovi - na 50 brankách byl před dnešním dnem Harry Kane, kterého ještě čekaly dva duely. A že ten první proměnil rovnou ve zlato...

Anglický kanonýr začal na srážení manka pracovat už po sedmi minutách, když mu k penaltě dopomohl pochybný pád Deleho Alliho, jenž chvíli předtím domácí fandy poprvé řádně rozdráždil ostrým zákrokem na Charlieho Taylora. To pravé, pozitivní dráždění potom ve zbytku zápasu prováděl hlavně Kane, který nakonec i svým 35. a 36. zásahem vyrovnal anglický prvoligový rekord v gólech za jeden kalendářní rok.

Harry Kane ho přitom klidně mohl i povýšit, když v první půli pohrdl několika zajímavými příležitostmi. Chvíli po proměněné penaltě například zamířil těsně mimo po výzvě Son Heung-mina, přičemž zvýšit na 2:0 záhy trestuhodně odmítl také Moussa Sissoko. Krátce po přestávce Kaneovi chyběl krůček k navázání na Eriksenovu příhru, zatímco sám Dán později neskóroval za asistence Sona.

Burnley mělo mezitím k návratu do utkání poměrně daleko, pod což se podepsalo i nucené střídání zraněného útočníka Wooda těsně před obrátkou. Pojistku nakonec Kane doručil až v 69. minutě poté, co Ben Mee namazal Sissokovi. A také třetí gól byl způsobem individuálním pochybením hráče Burnley, tentokrát se jednalo o lacinou ztrátu Gudmundssona následovanou gólovou přihrávkou Alliho.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Watford FC 1:0

23.12.2017 16:00

Góly: 64. Pascal Groß

Fotbalisté Brightonu nakonec dokázali urvat tři body v souboji s Watfordem, ale poměrně zbytečně se museli o výsledek strachovat. Domácí si totiž v zápase vytvořili velký počet stoprocentních příležitostí, ale ujala se jen jediná v podání Pascala Grosse.

Už začátek zápasu byl ze strany Brightonu hodně odvážný. Domácí se tlačili do koncovky a Watford se po velkém závaru před Gomesem jen zázrakem ubránil. V 9. minutě už domácí zakončili, z dobré pozice ale přestřelil Pröpper. Brighton si v úvodní čtvrthodině vytvořil obrovský nápor a jeho převaha přetrvávala prakticky po celý první poločas. Po půlhodině hry hlavičkoval na zadní tyči zcela osamocený Connor Goldson, ale Gomes se vytasil se skvělým zákrokem. Watford nedokázal branku Ryana nijak výrazněji ohrozit a stav 0:0 mu musel do přestávky velmi vyhovovat.

Hostující manažer Marco Silva pochopitelně nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. Brighton jeho mužstvo výrazně přehrával a s takovou bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří brankáře Gomese překonat.

Watford si ponaučení z prvního poločasu nevzal, Brighton ho znovu přitlačil a tentokrát už hosté inkasovali. V 64. minutě vypálil skrytou ránu Pascal Gross a American Express Comunity Stadium mohl jásat nadšením i díky ne úplně jistému zákroku zkušeného Gomese.

Grossův gól pak odstartoval celou plejádu velkých příležitostí. Lewis Dunk měl na hlavě druhý gól, ale z jasné pozice nepochopitelně minul. Snad v ještě větší šanci byl Hemed, který z otočky z malého vápna rovněž netrefil prostor mezi tyčemi. To byly obrovské šance, které mohly Brighton hodně mrzet. Zvláště když o pár minut později zazdil asi největší šanci hostů Richarlison.

Brighton každopádně dál pohrdal možností výsledek pojistit. Před Knockaertem dokonce zívala prázdná branka, jenomže domácí hráč trefil jen boční síť. Domácí se pak v závěru zatáhli a Watford mohl ve čtvrté minutě nastavení srovnat. Ryanovi při centru vypadl míč z náruče a Okaka na zadní tyči netrefil. Brighton tak nakonec udržel nejtěsnější vedení a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 4:0

23.12.2017 16:00

Góly: 27. Sergio Agüero, 53. Raheem Sterling, 79. Sergio Agüero, 85. Danilo

Už nějaký týden je jasné, že zažíváme něco, co dosud v Premier League bylo bezprecedentní. Nyní to dokonce vypadá, že něco podobného patrně ještě hodně dlouho ani nezažijeme. Ne snad že by Manchester City dnešní výhrou nad Bournemouthem překvapil, ale 17. výhra v řadě je zkrátka a dobře neuvěřitelný počin.

Jak roztomile nyní působí tehdy zázračná série londýnské Chelsea, která v minulé sezóně posbírala třináct vítězství v řadě a směle nakročila k zisku titulu. O tom, že letos se budou střídat stráže, už prakticky nemůže být pochyb - a při trendu aktuálních výkonů už mnozí vidí s pohárem v ruce kapitána Citizens Vincenta Kompanyho. Aby ne, třináct bodů v čele tabulky po polovině soutěže, to je skutečný počin.

Hrdinou zápasu se stal dvougólový Sergio Agüero, který rozšířil svou sbírku na 134 gólů v Premier League - a z hráčů v klubu ligových kanonýrů s více než 100 góly má nyní nejlepší průměr branek na zápas. Proti Cherries však nebylo zas až tak o čem, vždyť Bournemouth na Etihad Stadium prohrál i potřetí ve třech letech - a pokaždé o čtyři góly...

Po 26 minutách se Howeovu týmu nevyplatila lehkomyslnost v obraně, lacinou ztrátu před vlastním vápnem potrestal zmíněný argentinský forvard, který se úplně sám zjevil ve vápně a bez problémů proměnil přesný centr Fernandinha.

Bournemouth zakončil první půli slušně a pokusy Wilsone s Ibem musela obrana domácích zblokovat. Druhý gól zápasu přišel až po změně stran a postarali se o to hráči Manchesteru City. Silvovu přihrávku elegantně prodloužil do vápna Agüero a Raheem Sterling tváří v tvář Begovićovi nezaváhal.

Třetí branku přidal opět muž utkání a jeden z nejlepších útočníků Premier League za poslední roky. Na centr Bernarda Silvy naskočil mezi stopery opět coby hlavičkář a bylo definitivně po zápase. Tečku na konečném výsledku připojil hladový Danilo, jemuž do vápna poslal pozvánku Sterling.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Huddersfield Town 1:1

23.12.2017 16:00

Góly: 24. Charlie Austin - 64. Laurent Depoitre

Utkání mezi Southamptonem a Huddersfieldem vítěze nepoznalo. Domácí se sice dostali do vedení a měli několik šancí odskočit, jenomže hosty podržel brankář Lössl a vyrovnání nakonec zařídil Laurent Depoitre.

Pro Southampton nemuselo utkání začít vůbec dobře. Dezorientovaný Maja Jošida při snaze odkopnout balón promáchl, ale gólman Forster byl pozorný a hrozící požár rychle uhasil. Domácí fotbalisté byli jinak lepším týmem a Huddersfield přehrávali, přičemž jejich tlak vygradoval ve 24. minutě úspěšným rohovým kopem. Od praporku přiletěl do šestnáctky balón, hlavičkoval Hoedt a Charlie Austin u tyče usměrňoval do sítě. Odpověď Huddersfieldu mohla být blesková, ve vzduchu tentokrát úřadoval Christopher Schindler, jenže hlavou mířil vedle.

Ve 32. minutě zatrnulo snad všem přítomným na St. Marry's Stadium, Charlie Austin dobíhal balón a kopačkou zasáhl hlavou brankáře Lössla, jenž utrpěl krvavé zranění. Lössl byl nakonec v pořádku, a tak se mohlo pokračovat. Austin byl každopádně hodně vidět a další jeho koncovka skončila nad břevnem.

Charlie Austin měl na kopačce druhý gól i ve druhém poločase. V 61. minutě z další vyloženě šance znovu netrefil branku a rázem toho musel litovat. Na druhé straně totiž úspěšně hlavičkoval z malého vápna po centru Smitha Laurent Depoitre a bylo to 1:1.

Čtvrthodinu před koncem se znovu potkali staří známí Lössl s Austinem. Druhý jmenovaný pálil a Lössl zákrokem vyrazil. Southampton mohl v první minutě nastavení utkání rozhodnout, ale Maja Jošida hlavičkoval pouze do tyče. Huddersfield ubránil na St. Marry's Stadium remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 3:1

23.12.2017 16:00

Góly: 19. Joe Allen, 45+2. Eric Choupo-Moting, 90+5. Ramadan Sobhi - 51. Salomón Rondón

Důležitý záchranářský souboj nakonec lépe zvládlo Stoke, které v domácím prostředí zdolalo konkurenční West Bromwich Albion 3:1 a v Premier League se tak dostalo z bezprostředního ohrožení sestupu. Ve vyrovnané soutěži poskočilo ze sedmnácté pozice až na čtrnáctou příčku s devatenácti body. Naopak hosté pokračují v trápení, po devatenácti kolech mají na kontě jen čtrnáct bodů a jsou až předposlední devatenáctí.

Domácí se dostali do vedení z první vážnější akce sobotního duelu po necelých dvaceti minutách hry. Střela Erica Choupo-Motinga se dostala na pravou stranu pokutového území přímo na kopačku Crouche, jehož razantní projektil z voleje do předbrankového prostoru zužitkoval nabíhající Joe Allen a z pěti metrů uklidil balón k pravé tyči do protipohybu brankáře Fostera. W.B.A. mohl srovnat dvě minuty před poločasovou přestávkou.

José Salomón Rondón se na pravé straně šestnáctky dostal k odraženému míči a mířil ke vzdálenější konstrukci, gólman Butland předvedl fantastický zákrok a odvracel na rohový kop. Stoke z ničeho nic přidalo druhý gól ve druhé nastavené minutě úvodního dějství. Osmadvacetiletý kamerunský útočník Choupo-Moting po krásné kolmici od Allena obešel Fostera a i přes mírné zaváhání zamířil do sítě mezi dvěma protihráči.

Hosté se vrátili do hry o bodový zisk šest minut po změně stran, kdy snížil Rondón. Po dlouhém nákopu od Brunta z poloviny hřiště přesně odhadl směr i výšku skákavého balónu a ve skluzu z osmi metrů překonal vyběhnutého Butlanda. Po necelé hodině mohl domácím vrátit vedení Choupo-Moting, jenomže jeho hlavičkový pokus proletěl jen těsně nad horní tyčkou. West Bromwich byl velmi nebezpečný zhruba dvacet minut před koncem.

Nejprve mohl srovnat Evans, který si udělal prostor v klubku hráčů a hlavičkoval nad břevno. Vzápětí se vytáhl Butland, když ve skluzu brilantním způsobem vychytal střídajícího Rodrigueze. S přibývajícím časem začal Albion stále více riskovat. V nastaveném čase sice neuspěl Diouf, proti němuž zasáhl Foster, avšak v poslední možnou chvíli pojistil vedení City střídající Ramadan Sobhi. Ten využil rychlého protiútoku a finální přihrávky Choupo-Motinga, zívající branku již minout nemohl.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 2:3

23.12.2017 16:00

Góly: 6. Marko Arnautović, 68. André Ayew - 10. Henri Saivet, 52. Momo Diamé, 60. Christian Atsu

Poprvé od října se podařilo Newcastlu urvat všechny body, a to na půdě ve slušné formě hrajícího West Hamu. Zatímco Straky získaly v uplynulých devíti ligových kolech jen jeden bod, Kladiváři v Premier Lagun neprohráli třikrát v řadě. Asi rozhodujícím momentem celého utkání byla neproměněná penalta Andrého Ayewa ze druhé půle.

Domácí sice vstoupili do utkání aktivně a už po šesti minutách hry se ujali vedení, jinak ovšem tahali za kratší konec. Nebo byl jejich soupeř vepředu minimálně o dost nebezpečnější. Každopádně poté, co Arnautović přeběhl půl hřiště a zbavil se v rychlosti kličkou obránce Clarka, načal účet tohoto zajímavého střetnutí.

Nicméně hostům se podařilo poměrně záhy vyrovnat. Saivet zahrál přímý volný kop výtečně, obstřelil zeď a balón usměrnil přesně na bližší tyčku. A pak za brankářem West Hamu Adriánem hned dvakrát zvonila branková konstrukce. Nejprve břevno napálil Gayle a ve 34. minutě také zpoza vápna svou levačkou trefil tyčku Ritchie.

Byl to sice po přestávce znovu Arnautović, kdo mohl svůj tým zase dostat na koně, ale jeho technický pokus skončil těsně vedle. Naopak na druhé straně udeřil gólově Newcastle. Atsu na levé straně pokutového území nasadil housle bránícímu Zabaletovi, poté přihrávkou vybídl Diamého, jenž z vyložené pozice nemohl zaváhat.

O dvě minuty později měl ale West Ham velkou možnost na vyrovnání. Antonio si zpracoval míč na prsa a snažil se protlačit do šestnáctky, jenže ze strany ho podrazil Clark. Zákrok byl vedený na hranici pokutového území a sudí Mason po domluvě se svými asistenty nařídil penaltu. Avšak Ayew selhal a na gólmana Elliota z bílého puntíku nevyzrál.

Po hodině hry The Hammers zjistili, že tohle neproměnění se jim šeredně vymstilo. Protože jejich protivník založil rychlou akci, Atsu přihrál míč do strany Joseluovi, ten ho následně bleskově vrátil svému spoluhráči, a ten z blízkosti nezaváhal. Konečnou to ovšem pro utkání neznamenalo, snížení totiž na řadu přišlo o osm minut později.

Po rohovém kopu se sice hlavou neprosadil střídající Carroll, k dorážce se nicméně natlačil Ayew, jenž částečně napravil svůj neproměněný pokutový kop. Na víc se ale svěřenci trenéra Davida Moyese nezmohli. Snad jen Pedro Obiang mohl v 79. minutě skórovat z halfvoleje, to by ale svůj pokus musel stlačit více pod břevno.

Více informací k zápasu

Swansea City - Crystal Palace 1:1

23.12.2017 16:00

Góly: 77. Jordan Ayew - 59. Luka Milivojević (pen.)

Takhle se Crystal Palace nedařilo sedmadvacet let. V historii Premier League nikdy tento londýnský celek nedokázal udržet osmizápasovou šňůru bez porážky - až nyní ji dovršil remízou na hřišti Swansea. Sahal navíc dokonce po třech bodech, jenže na úvodní gól Milivojeviće stihl zareagovat Ayew.

Roy Hodgson dokáže zázraky? Vypadá to tak. Crystal Palace se hnalo do záhuby a vytvořilo mimořádný rekord Premier League. Prvních sedm zápasů se Eagles obešli bez bodu, ba co víc, bez jediné vstřelené branky! Jenže teď naopak tvoří rekordy pozitivní - alespoň co se historie klubové týče...

A mohlo být ještě veseleji, kdyby třeba v úvodu výborného Fabianskiho překonal buď Dann hlavou nebo Townsend točeným pokusem do šibenice. Zato Swansea navázala na ofenzivní mizérii zpod vyhozeného manažera Paula Clementa a v prvním poločase se nezmohla na střelu na branku.

K prvnímu zlomu v utkání došlo s blížící se hodinou hry. Zaha vyslal do šestnáctky Rubena Loftus-Cheeka, jenž vděčně využil poněkud neobratného bránění Fernándeze a přerazil se o jeho napřaženou pravici. Lukovi Milivojevićovi nedělalo sebemenší problém počkat na Fabianskiho skok a uklidit míč z puntíku doprostřed svatyně.

Čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem však radost Orlů odmítl dokonalý žolík Jordan Ayew, který se trefil poprvé od srpna letošního roku - shodou okolností taktéž do sítě Crystal Palace. Kličkou posadil na zadek Milivojeviće a parádní křížnou ranou zpoza vápna nedal Speronimu šanci.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 0:0

23.12.2017 13:30

Góly: -

Big Sam zavřel krám, ze kterého si Antonio Conte odváží jen jeden bodík. Chelsea Everton na jeho hřišti mačkala od první do poslední minuty, ale na jeho pevně zabezpečenou obranu ani jednou nevyzrála. Londýňané po dvou výhrách v řadě opět ztratili a Manchester City se dnes může vzdálit na propastných 16 bodů.

Chelsea se většinu zápasu snažila hrát fotbal a otevřít obranu domácích, která však držela, držela a s drobnými problémy udržela až do závěrečného hvizdu. Pětadvacet střel vyšlo vniveč, včetně těch sedmi na bránu. Defenziva Toffees v čele s Philem Jagielkou a Jordanem Pickfordem zaslouží za vytrvalý výkon vyznamenání.

Kapitán Evertonu zazářil v desáté minutě, kdy do vápna domácích nacentroval Eden Hazard. Po střele Alonsa se k dorážkám postupně dostali Bakayoko i Willian, ale i když Pickford na jejich rány nedosáhl, Jagielka na brankové čáře obě střely heroicky zablokoval.

To však byla z pohledu Toffees asi nejslavnější chvíle. Do ofenzivy se rozhodně nepředvedli a za celý zápas neohrozili branku Thibauta Courtoise. Ten musel zbystřit jen výjimečně - jako při dalekonosné střele mimo od Daviese nebo po mimořádném zaváhání Christensena, kdy akci Calvert-Lewina zastavil až Kanté.

Rudo však bude na heat mapě pouze na polovině Evertonu, kam Chelsea podnikala výpad za výpadem. Ještě před pauzou se vřítil do vápna Pedro, ale Pickford jeho ránu pod břevno vyrazil. Hned po pauze se Španěl opět na svém sokovi v bráně ztroskotal, načež dorážel Alonso a z čáry tentokrát odkopával Williams.

Právě robustní stoper byl jediné brance utkání nejblíže. Čtvrt hodiny před koncem vložil hlavu do centru z pravé strany a div nepřekonal svého vlastního brankáře. Od břevna se míč odrazil jen kousek před brankovou čáru.

Tím okamžikem tlak Chelsea ještě zesílil, ale obrana Evertonu zařadila ještě vyšší defenzivní stupeň. Neprošla by zkrátka ani myš, natožpak střely Fabrégase nebo Hazarda, jež byly obě tečovány a skončily buď v zámezí nebo v náručí vděčného Pickforda.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC 3:3

22.12.2017 20:45

Góly: 53. Alexis Sánchez, 56. Granit Xhaka, 58. Mesut Özil - 26. Philippe Coutinho, 52. Mohamed Salah, 71. Roberto Firmino

Utkání Arsenalu s Liverpoolem v posledních letech pravidelně nabízí bláznivé přestřelky a nejinak tomu bylo i tentokrát. Přestože se hosté ujali dvoubrankového vedení, Arsenal nesložil zbraně a v rozmezí pouhých pěti minut se dokonce postaral o stěží uvěřitelný obrat skóre Ani Kanonýři však vedení nedokázali udržet, a tak Roberto Firmino stanovil konečný výsledek 3:3, s nímž nebude spokojen ani jeden ze zúčastněných.

Na první půli bude chtít Arsenal hodně rychle zapomenout. Úvodní dvacetiminutovka ještě nabídla vyrovnanou podívanou, kdy se oběma celkům dařilo rovným dílem neutralizovat ofenzivní snažení soupeře, ovšem s přibývajícím časem začal zápasu dominovat Liverpool. Roberto Firmino s dvěma slibnými hlavičkami ještě neuspěl, ovšem v šestadvacáté minutě již rychlý kontr po pravé straně přinesl hostům zasloužené ovoce. Na konci tečovaného centru Mohameda Salaha se ocitl Philippe Coutinho a šikovně hlavou přizvedl míč přes bezmocného Čecha.

Arsenal se sice pokoušel o co nejrychlejší odpověď, jenže otevření zápasu hostům plně vyhovovalo a šance nadále přibývaly výhradně před brankou domácích jako například Firminova pumelice těsně nad. Ta vůbec největší příležitost Reds připadla po podklouznutí Koscielného dvojici Salah - Mané, ovšem první jmenovaný si v samostatném úniku vylámal zuby na výtečném Čechovi a dorážející Sadio Mané zvolil akrobatické zakončení nůžkami a odkrytou branku přestřelil.

Do druhé půle již nevyběhl zraněný Nacho Monreal, jehož nahradil Shkodran Mustafi, ovšem na defenzivní stabilitě Kanonýrů se to zprvu nijak neprojevilo. Byl to totiž právě střídající německý stoper, jehož smolná teč Salahovy rány poslala míč mimo Čechův dosah a Liverpool ve dvaapadesáté minutě vedl 2:0.

Poté se však stalo něco nevídaného. Doposud suverénní hosté na moment polevili v koncentraci a okamžitě pykali. Od Salahovy trefy uběhla sotva minuta, když Joe Gomez podcenil Bellerínův centr na zadní tyč a dovolil Alexisi Sánchezovi, aby zblízka hlavou zabořil míč do sítě. Publikum na Emirates Stadium rázem ožilo a hned o tři minuty později mělo důvod ke dvojnásobné radosti. Ke své typické dělovce zdálky se totiž odhodlal Granit Xhaka a Simon Mignolet v liverpoolské brance nepovedeným zákrokem propustil míč za svá záda podruhé.

Role obou týmů se zcela prohodily a najednou to byl Arsenal, kdo na hřišti plně dominoval, až dokonal obrat. Neuvěřitelnou pětiminutovku Kanonýrů uzavřel Mesut Özil, jenž si výtečně narazil s Lacazettem a zničehonic platil stav 3:2 pro domácí. Otřesený Liverpool se ovšem dokázal zmátořit a Petr Čech se musel znovu činit proti voleji Maného z bezprostřední blízkosti. Dvacet minut před koncem už ale ani český gólman nezabránil Robertu Firminovi ve srovnání na 3:3, přestože si na míč i tentokráte sáhl.

Také závěr utkání pokračoval v ofenzivním duchu,víc než šest branek už ale diváci na Emirates Stadium neviděli. Liverpool Jürgena Kloppa tak sice jako ve všech předešlých případech nasázel Arsenalu přinejmenším tři góly, ale odváží si tentokráte z Londýna pouze bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City19181060:1255
2.Manchester United19133341:1442
3.Chelsea FC19123432:1439
4.Liverpool FC1998241:2335
5.Tottenham Hotspur19104534:1834
6.Arsenal FC19104534:2334
7.Burnley FC1995516:1532
8.Leicester City1976629:2827
9.Everton FC1975724:3026
10.Watford FC1964927:3422
11.Huddersfield Town1964917:3122
12.Brighton & Hove Albion1956815:2321
13.Southampton FC1947818:2519
14.Stoke City19541022:4019
15.Newcastle United19531119:2918
16.Crystal Palace1946916:2918
17.West Ham United19451019:3517
18.AFC Bournemouth19441115:2816
19.West Bromwich Albion1928914:2714
20.Swansea City19341211:2613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (952)

Přidat komentář
supporter

Nuda.... Mourinho na Emirates vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nestranných divákov znovu zábava, ale mňa toto fakt nebaví. Znovu stratené body kvôli hlúpym chybám.

Reagovat
Hachim Mastour

A bod vďaka haluzáckym gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

taka klasika Arsenalu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
technecium

Jako City loni...

Reagovat
smazaný uživatel

strasny zapas

Reagovat
nani92

Dakujem obom mužstvám za príjemný piatkový večer

Reagovat
kiwwi

nechapem preco su v oboch taboroch vsetci nespokojni, ved hrali paradny utocny futbal, body nie su dolezite

Reagovat
Counter

Lepší 3:3 než 0:0.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a este lepsie 1:3 u vas

Reagovat
Counter

Ale tak shodneme se, že nejlepší je stejně 2:1 na Bristolu.

Reagovat
kiwwi

jj tam sme stratili vela bodov

Reagovat
Counter

body nie su dolezite

Reagovat
kiwwi

nechapem preco su v oboch taboroch vsetci nespokojni, ved hrali paradny utocny futbal, body nie su dolezite

Reagovat
Counter

Lepší 3:3 než 0:0.

Reagovat
nani92

pre nezaujatého fanušika áno, pre zaujatého nie

Reagovat
Counter

I pro zaujatého. Kdyby na konci sezony rozhodovalo skóre, při rovnosti rozhodne vyšší počet vstřelených branek

Reagovat
nani92

Keď budeme musieť v poslednom kole vyhrať 10:0, tak vyhráme 10:0

Reagovat
Counter

Potíž je, že ManCity v takovém případě vyhraje 58:0, Sterling hexahattrick.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je neštěstí, ,klasický hloupý čobol

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

seriously? Snad vies kam dokracal tvoj tim v ligovom pohari tento rok...ze sa nehanbis

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
cristiano.K.

tak se podívej jakou debatu tu vedeš. Fakt má smysl porovnávat a vytahovat jaký výsledek je lepší?

Reagovat
kiwwi

no to hovor Counterovi, nie mne

Reagovat
cristiano.K.

Napsal obecně, že je lepší 3:3 než 0:0. To fakt přehnal a ty si musel přispěchat s výsledkem na Emirate, úžasné.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

bol to relevantný výsledok vzhľadom ku vcerajsiemu zápasu... ďalej to už bolo odveci zo strany countera

Reagovat
cristiano.K.

Ivan pls, jsou Vánoce.

Reagovat
kiwwi

no keby si rozmýšľal tak tu teraz nemusíš prosiť

Reagovat
cristiano.K.

s těmi provokacemi si začal ty, tak to nezkoušej

Reagovat
Counter

Relevantní bylo i 0:0 vzhledem k vašim každoročním představením na Anfieldu, žejo.

Reagovat
kiwwi

presne tak a tam si uz mal skoncit

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jako fanousek defenzivniho fotbalu ti muzu rict, ze to cos napsal je hrozna kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Je rozdíl mezi dobrým útočným fotbalema tou tragédií, co jsme předváděli dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ne všichni nadávaj na Mourinha, že hraje nuda fotbal na body. No a když vidí parádní fotbal, tak zase skuhrají, že ztratili dva body. Tak já už nevím, co chtěj

Reagovat
Busby babes

kdo mel vetsi drzeni mice?

Reagovat
Liquid

je moc dobře, že neodskočili ani Tottenhamu ani Burnley aneb tragikomické týmy Liverpoolu a Arsenulu v LM nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň bude zajímavá evropská liga

Reagovat
Bandita_Harry

Ako liquid konkretne budeš asi moč

Reagovat
Edgewalker

Fajn zápas, klasické PL Jen je škoda že nás zítra přeskočí Burnley

Reagovat
Taiger

Ainsley výbornej, Salah si přes něho moc neškrtnul, góla dal ze středu. Xhaka dneska překvapivě výbornej i bez toho gólu.

Reagovat
Counter

To je fuk, že ze středu, stejně mohl vypomoci s jeho bráněním.

Reagovat
fenixLFC

jj salah si cez neho neskrtol len mal asi 5 tutoviek

Reagovat
cristiano.K.

pokud jich Salah měl pět, tak Mané deset dle tvé logiky.

Reagovat
fenixLFC

tak ja hovorim od 30. minuty predtym neviem. salah mal 4 urcite, neviem ci aj piatu. mane ich tolko nemal a uz vobec nie take tutovky

Reagovat
cristiano.K.

Mané měl dva jasné goly na noze, to že je zbrklý dřevák je věc druhá nebo jiný slovy totálně z formy.

Reagovat
fenixLFC

stale je to menej ako dalsie tri od salaha. ale inak suhlas, ved to aj pisem ze mane je mimo. okrem toho ze ich nedal tie jeho straty boli do placu

Reagovat
cristiano.K.

Salah má 1+1, Mané zazdil dvě tutovky, první poločas byla v podstatě prázdná brána, druhý poločas měl spousty času. Salah to zazdil v první půli,kdy šel sám.

Reagovat
kiwwi

Salah mal 0.72 xG tento zapas, Mane 0.74

Reagovat
vilp

Kde se dá ta statistika sehnat?

Reagovat
Counter
Reagovat
vilp

Dík. A dá se dohledat průměr za sezonu, nebo bych to musel počítat?

Reagovat
Taiger

Ainsley výbornej, Salah si přes něho moc neškrtnul, góla dal ze středu. Xhaka dneska překvapivě výbornej i bez toho gólu.

Reagovat
Setwo

tragedia na oboch stranach... taky kvalitativny rozdiel utoku a obrany ako ma liverpool nema ziaden tim v europe

Reagovat
Counter

Výsledek i 85 minut výkonu na hovno, ale tak aspoň fanta (draft)

Reagovat
stiflerovamama

Absolutne ma nejako netesi, ze sme vyrovnali. Hanba, ze sme opat znegovali dobrý výkon a takto si ,,prehrali,, zapas. Neskutocne, keby sa to stalo raz, ale nám sa to stáva pravidelne. K placu....

Reagovat
smazaný uživatel

mam uplne stejne myslenky (az na to negovani dobreho vykonu)

Reagovat
Gunner14

Takový bittersweet, ale mohlo být hůř.

Reagovat
Trand

3:3 po tom průběhu super, ale jak z toho člověk může mít radost? Výkon nijaký, nedokázali jsme si vytvořit žádný souvislý tlak, góly víceméně padly jen díky genialitě našich hráčů respektivě chybách Liverpoolu. Žádným systém, v obraně ohromný mezery a jediný, kdo se dá dnes vyzvednout je asi Ozil. Je zázrak, že po tomhle výkonu jsme dali 3 góly.

Reagovat
Nikikrew

Reklama na futbal. Paradny zapas.

Remiza pre nas dobra pretože Pool bol lepsi.

Ozilov gol úplná lahôdka dajte mu ten plat pls

Reagovat
nani92

"reklama na futbal"

Reagovat
Nikikrew

A nie? To sa s United nedockad

Reagovat
nani92

Toto fakt nie a som rád

Reagovat
Nikikrew

Si bud pozerať tu biedu

Reagovat
nani92

3-bodovú biedu ako proti vám? kedykoľvek

Reagovat
Nikikrew

super zapas od vas. Radšej sa budem baviť futbalom ako nejakému hnusnemu betónu ktory tai ci tak nevedie k ničomu

Reagovat
kiwwi

podla mna sa o chvilu rozplaces

Reagovat
Nikikrew

Podľa mna si úplný šašo, este niečo chceš pridať niečo zmysluplne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Pasha

Používateľovi José Mourinho sa to nepáči.

Reagovat
masly008

to fakt? bjetuješ 2 hodiny života díváním na hnus,ale hlavně že budete mít 3 body?titul stejně nedáte tak jako pool nebo ars. já se radši budu bavit fotbalem s 1 bodem teda.

Reagovat
nani92

Áno, 2 hodiny sa človek baví a potom týždeň plače ako je ten klub plný tragedov..hurá futbal by vedel hrať každý, ale organizovaný futbal je väčšie umenie

Reagovat
masly008

no nevím kdy naposledy hrál zápasy 1 týdně ,ale fakt já se radši budu bavit a pak pičovat než pičovat a pak .....nic

Reagovat
Nikikrew

ze umenie

Reagovat
nani92

Už si si poplakal? Daj to zo seba von, aj po dobrej opici je grcka potrebná a oslobodzujúca

Reagovat
Nikikrew

Ja take veci nepoznam, treba vediet aj pit a v akej miere. S nejakym placom ked na mna niekto ide mi skor evokuje ze ta druha strana akosi nevie reagovat...

Reagovat
nani92

Nie, to evokuje, že ti chce niekto pomôcť aj keď sa správaš tak ako sa správaš

Reagovat
Nikikrew

Kto mi chce pomoct akoze a preco? Ty a Kiww, nie dakujem. Neviem co je na mojom spravani zle, nikoho som neurazil a an sa do nikoho nenavazam. S touu reklamou na futbal som to trocha prehnal, kvalita tam rozhodne chybala na oboch stranach, ty si sa zacal tomu ujebavat ja som napisal ze to S Unted nezazijes a zatym si docela stojm. Videl som vase zapasy proti Lverpoolu, Spurs a City, pre nezaujateho fanusika su to menej atraktivne zapasy v porovnani s tymami top6. To, ze hrate defenzvne vam tak isto tento rok nepomoze pretoze City to s prehladom vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty a nekomu pomahat? covece, ty si uz tak tri roky v kuse uplne mimo

Reagovat
icka

ty si strasny madarsky saso

Reagovat
nani92

A ak niekto povie že sme proti Arsenalu hralo betón, tak to je len z jeho nevedomosti o tom, čo je vyvážený futbal

Reagovat
masly008

ale tady přece nejde o jeden zápas.mě ten proti účkám bavil zatim nejvíc.jsme je přehráli jak nikoho.nebyl z toho sice ani bod,ale byla to zábava.takhle motat účka se jen tak nepovede.kdyby se hrál 90 minut mourovský fotbal a skončilo to třeba 0:0 tak budu víc nasraný.

Reagovat
Busby babes

every single time.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no, ale přivezeš tři body ty moulo

Reagovat
Counter

Samozřejmě, vždyť ses u toho musel parádně bavit. Kdo takovýhle zápas viděl jako svůj první v životě, musel být nadšený.

Reagovat
nani92

Máš pravdu a povie si, že aj on má na PL

Reagovat
kiwwi

...ako obranca alebo brankar

Reagovat
Svatej

vždyt to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reklama na tragičnost spíš, tohle byla ukázka zoufalosti obou klubů a toho, proč nic nevyhrajou.

Reagovat
Svatej

Přestávám si bejt jistej, jak by taková reklama na fotbal teda měla vypadat... Když padá hodně gólů, je to tragičnost, když nepadají góly, je to nuda a mezi tím není prakticky žádná hranice..

Reagovat
Counter

A když už je to teda všechno dohromady, tak jde o ManCity s průměrákem Guardiolou, který jen těží z neuvěřitelně předraženého superkádru a zase je to špatně

Reagovat
Svatej

všechno je špatně a dřív bylo líp

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola sám ukázal, co vytěžil z týmu jako Bayern v LM...

Reagovat
Counter

Tři semifinále. Btw. stejně jako Mourinho v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a já si mysllím, že ani v jednom neměl reálnou šanci uspět a postoupit. Navíc Bayern je ještě specifičtější klub jako Real, co se týká konkurence v lize.

Reagovat
patas92

V tom posledním, proti Atleticu, to bylo v obou zápasech na jednu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník, na jednu bránu to bolo polčas v odvete, vtedy tam mohli nasádzať koľko chceli, inak sme ich držali na dištanc a doma si ani neprdli, tak sa skľudni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nic nemění na tom, že u každého z nich to bylo zklamaní a nevyužití potenciálu toho daného týmu.

Reagovat
Busby babes

predrzenej kadr ma jen Mourinho. to si pletes.

Reagovat
Counter

To tvrdí kdo?

Reagovat
Busby babes

obcas se to tu objevi.

Reagovat
Counter

Nevěřím.

Reagovat
tomasinho

Ne nutně co největší počet gólů = reklama na fotbal. Zábava možná ano pro nestranné, ale prostě reklama na fotbal vážně ne. K tomu to mělo hodně daleko. A ano, klidně může být zábavnější i zápas 0:0, pokud oba týmy ukážou svou kvalitu a není to o tom, kdo je větší tragéd.

Reagovat
Svatej

Jasně že může bejt zábavnější zápas 0:0, stejně jako nudnější zápas 6:6, kolik takových jsi ale viděl ? Takhle negativní já bejt uplně nechci no, ale přirozeně budeme mít jinej pohled na věc, když já jsem na to koukal jako fanda fotbalu a ty jako fanda liverpoolu...

Reagovat
cristiano.K.

oni padly pouze dva normální goly. Dva po chybách golmana, Salahova střela tečovaná, Gomez šílená chyba. Ale samozřejmě všechno lepší než 0:0

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

S normálnymi brankármi by dnes toľko gólov nepadlo, to je skvelá reklama

Reagovat
Svatej

s horšíma útočníkama taky ne, to se dá říct o všech zápasech s jakýmkoliv výsledkem..

Reagovat
nani92

Vôbec nie

Reagovat
masly008

asi by těch golů muselo být stejně,ale jenom do brány jednoho týmu,pak by jeden byl super a jenom ten druhý tragický.

Reagovat
Counter

Hele mluv za sebe, my sbíráme jeden FA Cup za druhým

Reagovat
LAM

Reagovat
Counter

(tři v posledních čtyřech letech)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ty kokotko.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icka

LAM a LM stejne osoby no

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Letos dame dalsi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Liquid

wow kovaný fanoušek Liverpoolu a totálně objektivní, klobouk dolů

Reagovat
hornito

přesně tak

Reagovat
Allianz_Arena

Však bylo na obou stranách vidět tolik nekvality, až je to zarážející. Oba týmy se v tom plácají pořád dokola, Klopp už tam je celkem dlouho a docela mě jeho nepřesvědčivé působení překvapuje. 3:3 je pěkné a zábavné, ale s těmito výkony nemohou ani přemýšlet nad tím, že by v budoucnu mohli něco významnějšího vyhrát.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Liquid

Reagovat
havrys99

Gunneři jak vidíte reálně lednový přestupák? Odchody i příchody.

Reagovat
Counter

Nikdo nepřijde, odejde max. pár šupáků.

Reagovat
Gunner14

Jinak Arsenal-Liverpool je dlouhodobě nejvíc zábavnej zápas nepamatuju si jinýho soupeře u kterýho bych měl tolik zástav srdce, at to skončí jakkoliv.

Reagovat
Counter

U mě pořád vede NLD.

Reagovat
Gunner14

Hm to asi taky, ale Poche to nějak zbrzdil posledních pár let, snad to ta letošní prohra prolomila.

Reagovat
Gunner14

prohra Tott*

Reagovat
fenixLFC

za 5 minut stratit body v jasnom zapase...klasicky liverpool bol tam vobec niekto kto zahral dobre? v prvom poclase to vyzeralo super ale to iba kvoli enschopnosti arsenalu (tak ako na anfielde). stacilo sa prestat sustredit a uz nas valcovali. kto bol dnes vobec fajn? robetson ma sral v prvom polcase, gomez v tych 5 minutach stratil zapas, mignolet sa posral, mane asi cvicil spracovanie od lukakua lebo to je enskutocne. salah klasicky 1+1 a 4 nepremenene tutovky cim ma proste sere znova a znova. emre pocas toho vypadku sa asi inspiroval xhakom... relativne fajn ale klavan a celkom couts.

seriozne na dalsi zapas poslat maneho na alvicku, na jeho post coutinha a snad uz by sa mohol rozbehnut adam, ten nas chyba. a prosim ziadny milner v zalohe

ked sa ale odprostim od nasranosti zo straty bodov, tak tieto zapasy su furt super, ani ejden tim envie branit a chce utocit. a zvlastne je ze dnesny zapas ma bavil podstatne viac ako ked sme im dali stvorku na azciatku sezony

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Neskutocne ako sme tak tragickemu timu darovali bod... Arsenal mal dostat kefu a nazdar ale nie...obrana a hlavne Mignolet

Reagovat
avicii

Podobne ako s Evertonom.. Toto musime vyhravat

Reagovat
Nikikrew

Tragicki ste najmä vy

Reagovat
avicii

Netvrdim ze ste tragedi... Len v tomto zapase ste boli uplne mimo a my vas posadime uplne na kona

Reagovat
oli9

První poločas ste nevěděli která bije.. tam to mělo být 0:3 , deuhy polocasr jsme taker měli víc šanci golovek.. no vam vcerar stačilo 3x vystřelit a bylo hotovo ale to se s naší směšnou obranou dalo čekat

Reagovat
Nikikrew

Zase ktorá bije je dosť odvážne, ale ano určite ste boli lepší. Druhy polcas vyrovnany s tým ze ste mali aj poriadne šťastie pri tych goloch. Tragédi ste boli najma v tom ze za 5 minút sme to otočili

Reagovat
Vánoční owník

Dobrý výsledek.

Reagovat
Godwinson

Velká škoda. Tak v lednu by se mohli porozhlédnout ...

Reagovat
tomasinho

Teď ještě tu o Sněhurce. Klopp nezná 5 lepších stoperů než je Lovren. Nezná lepší DM jak Henderson a LB než Moreno/Robertson.

Reagovat
Godwinson

Dělo do zálohy už koupil. A nevím kolikrát v životě jsi od kouče slyšel něco ve smyslu: "na stoperu mi hraje čůrák a v záloze mám taky samý sráče"

Reagovat
tomasinho

To samozřejmě je zase další extrém. Podpora pro své hráče je fajn, ale odsud podsud. Ale když jsme u toho, ani top stopera by tomuhle prostě nepomohl, nevěřím už tomu absolutně.

Dělo koupil, ale k čemu bude, když s ním bude hrát posraný Henderson? Když přijdeme zdarma o Cana a odejde stejně Coutniho, kterého nahradíme nějakým dalším dřevákem alá Ox beztak.

Reagovat
Godwinson

Ten problém odchodů, to je největší starost. Oni třeba asi po šesti letech přivedou supr obránce, ale zase ztratí třeba dvě ofenzivní hvězdy. Sisyfovská práce

Podle mě udělal Klopp s tím týmem úžasnou práci a nedokážu si představit nikoho, kdo by to zvládl lépe. A holt někdo si může dovolit narvat do týmu půl miliardy eur, aby si mohl říkat top kouč ... někdo ne.

Reagovat
blade115

Ehm, poznámka ... Liverpool si na prachy stěžovat nemůže, dokonce i šel po Van Dijkovi, takže finance asi úplně problém nejsou. Je potom otázka, proč se nešlo po jiném obránci, když VVD nevyšel. A aniž by někdo chtěl dehonestovat Kloppovu práci, je prostě až neuvěřitelné, jak polovičatou práci odvedl. Ofenziva nemá daleko do nejlepší v lize, ale defenziva je jedna z nejhorších. Přitom to tak vůbec nemuselo být a nechtělo to nejspíš ani zas až tak moc úsilí.

... což byla ostatně celá pointa i našeho minulého vlákna, v kterém si nechtěl dále ztrácet čas.

Reagovat
Godwinson

Já nikde nepsal, že mají s financema problémy. Jen, že je to možná hlubší problém než jen "Klopp to zkurvil, protože neposílil". Liverpool se prostě dlouhodobě marně snaží určité posty v sestavě posílit, vyzkoušel spoustu hráčů a bez výsledku. A já do toho nevidím jako lidi tady, takže nevím, že Klopp přišel na konci srpna za vedením a řekl jim, že obranu má světovou a už nikoho nechce.

Pokud ano, je to jeho chyba, ale snažím se na to koukat z pohledu takového, že jsme tu už asi v roce 2011 diskutovali o tom, jak Liverpool na trhu pracuje mizerně.

Reagovat
blade115

No jakkoliv absurdně to zní, tak skutečně kolovaly i zprávy, že Klopp chce buď VVD, nebo nikoho. Což si můžeš zhodnotit podle svého vlastního vědomí a svědomí, jak moc je to v dané situaci normální.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

....Arsenal po trenérovi, Liverpool po stoperovi.

Reagovat
stiflerovamama

Paradox je, že stopéri dnes odohrali dobrý zápas, takže sa čoraz viac ukazuje, že to tragické bránenie je väčší problém, nie je len stopéri. Nový stopér pomôže, ale ani zďaleka nevyrieši náš problém.

Reagovat
cristiano.K.

Lovren u třetího golu zase masíroval Lacazeta dost šíleně, kdyby nedal patičku do golovky, tak klidně mohla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Kloppovi stejně divím, proč nešel třeba po Maguiremu, když nevyšel VVD. Mohl mít relativně za málo peněz skvělého stopera, co by mu to tam uhrál líp než Lovren o parník. Ale jasně, LFC by potřeboval top obránce, který by tu obranu dal dohromady.

Reagovat
Svatej

3 body + záppas navíc na 4. místo

Reagovat
Heisenberg

Neskutečný výkon do gólu na 1:2, dost možná náš nejhorší výkon od zápasu na Anfieldu. Zbytek týmu byl z Xhaky tak zoufalý, že ho radši poslali dopředu, protože věděli, že k němu míč stejně nedostanou. Iwobi dokázal být ještě horší, celkově ta pravá strana s Bellém byla prvních 50 minut famózní. Niles není špatný, ale neposouvá se dopředu, tím pádem jde Alexis 1 proti 2 nebo 3 hráčům a to s jeho současnou formou není schopen překonat.

Od vyrovnání to chvilku šlo a posledních 15 minut jsme byli celkem vyrovnaným soupeřem, ale opravdu nezasloužený bod. Zkoušeli jsme hrát trochu zataženěji, ale tenhle plán se rozsypal po přibližně 1000 ztrátách míče za prvních 20 minut, což následně začal Liverpool trestat.

Liverpool pod Kloppem mi připomíná nás s Cescem, Nasrim a dalšími. Atraktivní fotbal, hra dopředu vynikající, přední čtyřka se zná poslepu a dokážou si vypracovat ohromné kvantum šancí, ale většinu nepromění. K tomu děravá obrana (u nás způsobená stylem hry, u Live spíš individuálními chybami) a labilní psychika, tyhle ztráty vedení byly (a pořád jsou) pro Arsenal charakteristické.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Najhorší výkon v prvom polčase na Anfielde bol 3 roky dozadu.

Reagovat
Hachim Mastour

Zas neviem čítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt třetího gólu, tak by byl hrdinou zápasu asi Čech (ale nechat tolik času Firminovi na středu vápna...). Takhle bych vypíchl Lacazetta, který jel na krev! Líbí se mi i bojovnost Wilshera.

Ale ta obrana, to je hrůza. Liverpool ji byl schopný vyšachovat ve dvou lidech. Místo hráče sledují balón, nechají se strhnout...

Moc bych Arsenalu přál úspěch, ale asi to bude chtít překopat, nabrat novou krev a motivaci a být takticky variabilnější.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

je to hodně frustrující, ale asi nakonec můžem bejt za bod rádi ...místo jasně vyhranýho zápasu moc nechybělo a nebejt slabšího zákroku i na druhý straně, tak nebyl ani bod

nejhorší je, že se to pořád opakuje a stejně s tim nic neděláme

Reagovat
smazaný uživatel

LFC si prisiel po bod a v suchom triku ho ziskal a pridal dalsie 3 goly vonku

Reagovat
cristiano.K.

Jen se potvrdilo, že je to nejzábavnější zápas v PL. Obrany jsou tragické, ale nezaujaté to to musí bavit.

Takhle ztrácet vyhrané zápasy umíme fakt jenom my. Šílené individuální chyby Gomeze, Mignoleta. Robertson úplně zbytečná ztráta u druhého golu. Byli jsme 80. minut jasně lepší. Věčná škoda, že se to těch šancí nedostává Firmino, protože Mané měl dvě ložené, Salah jednu a další zajímavé.

Reakce Kloppa teda příšerná, okamžitě po té šanci v 60. minutě měl stáhnout Maného, který aktuálně nemá na základ.

Coutinho MOTM, Firmino hodně slušně, Klavan solidní zápas, zbytek nemá smysl hodnotit.

Reagovat
Kopac

Coutinho okrem golu takmer neviditelny, Motm jednozancne Firmino, v lige nie je chytrejsieho hraca

Reagovat
cristiano.K.

jeho přihrávka v druhé půli na Maného byla skvělá. Firmina zbožňuji, takže souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

puvodne jsem chtel napsat, ze takto nezaslouzeny bod u nas nepamatuju, ale kdyz si to vezmu, tak live jsou proste podobni tragedi jak my.. muz zapasu za me alexis, je to nas jasne nejlepsi hrac, i kdyz prvni polocas hral desive.

nevim proc jsem vlastne nastvany, kdyz jeste pred zapasem bylo jasne, jaky ten zapas bude.. s wengelem je to proste https://youtu.be/AWtCittJyr0

Reagovat
Dr. Admess

Pro nezaujatého diváka před Vánoci super podívaná, bavil jsem se. Ale že by to byla reklama na fotbal? Vždyť tohle i na anglické poměry postrádalo fotbalovost.

Zápas bez záloh (až na Jackieho, ten byl výbornej) i bez obran, sraní na obranu z obou stran, no, bylo to chvilkama i dost vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

organizovanost ne fotbalovost

Reagovat
Dr. Admess

No, mně tam chybělo oboje.

Reagovat
vitasrp

Přesně tak, při pohledu na Salaha, Coutinha na jedný straně či Özila s Lacazettem na druhé jsem tu fotbalovost taky hledal jen marně.

Reagovat
masly008

tak když si vezmeš že ani jeden tým nemá dm a že takový bellerin hrál skoro křídlo a na druhé straně hraje střední záložník a na stoperu průměrný krajní bek tak je jasné že obrana bude hořet.zvlášť proti té útočné 4.a ubrana poolu je prostě výsměch sám o sobě.tam hrají samí průměráci.

Reagovat
stiflerovamama

Bohužial terajšie mužstvo je strašne psychicky slabé. Ukazuje sa to aj v týchto stratách vedenia, aj v tom, že na konci zápasu nedokážeme strhnúť vedenie na našu stranu, čo nás v minulosti neraz zdobilo.

Reagovat
cristiano.K.

Nevím, proč nehraje víc Arnold místo Gomeze, přijde lepší celkově a hlavně jistější do defenzivy. Gomez u toho prvního golu vypadal jak ňouma, buď o Alexisovi nevěděl nebo nevěděl, jak má reagovat na centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ale klobouk dolu před třetím gólem arsenalu, nádhera. Ožil je jeden z nejlepších na světě.

Reagovat
RKBoy

to bola dnes komedia zase,bavil som sa.. tragickost oboch je neuveritelná,ale bez tímov ako Arsenal a Liverpool by bol futbal predsa len nudnejším miestom.

Reagovat
Wat

Reagovat
vladino10

Chcel by som sa opýtať, kedysi som si želal kloppa do bayernu..dokázal by v takom klube niečo? Lebo tréner je to skvelý, ale čím ďalej tým začínam mať viac pocit, ze by do bayernu natahal wijnaldumov a klavanov s tým, že z nich urobí o dve triedy lepších hráčov ako sú..

Práve teraz, keď ma lpool neskutočný útok by sa podľa mňa hodilo plesknut sa po vačku a doplniť aj tu obranu, ale nie matipom (skvelý hráč, ale na víťazstvo v pl asi nie), skôr nejakým top hráčom..lebo takto ani ten útok neudržia pokope..v čom je problém? Klopp nechce kupovať hviezdy a drží sa svojej filozofie "za málo peňazí veľa muziky" alebo Liverpool nechce investovať?

Obrovská škoda zabíjať ten skvelý útok priemernými hráčmi vzadu..

Reagovat
fenixLFC

tak klavan je treti stoper, nie hrac zakladu (ano, viem ze by nemal byt ani to) a wijnaldum je asi najdivnejsi prestup kloppa, sialeny posuvac a ze by to bol rozdiel oproti hendovi sa neda povedat...jedine co vie su velke zapasy. zvysne jeho prestupy jakz takz zmysel davaju. skor by som sa v bayerne bal co by poeobil s obranou ale tam by mal hviezdnyc hracov to je pravda

Reagovat
cristiano.K.

Ligu by určitě dokázal vyhrát, navíc mi přijde spíš turnajový trenér, zažil už hodně finálových zápasů, ale nemá v nich dobrou bilanci.

On v Liverpoolu neudělal ještě špatný přestup. Zranila se mu jednička na RB a on nikoho nepřivedl. Nebojí se toho, prostě tam hrajou dva kluci, co mají pod 20 let. Největší problém je, že nepřivedl stopera a komentoval to stylem, že vlastně žádní lepší nejsou než ty co máme Takže největší problém je, že dává opakovanou šanci průměrným hráčům a ty dost často chybují (Lovren,Moreno,Mignolet).

Reagovat
smazaný uživatel

A proto musi Lallana hrat.

Kazdopadne radsi toto,nez kazdozapasova nuda.

Reagovat
cristiano.K.

Lallana si zahraje jen v případě odchodu Coutinha do Barcelony. Chtěl bys variantu Lallana základ, Coutinho Barcelona? Navíc je tam Ox, který by určitě během ledna dostával víc minut.

Ja ti nevím, já jsem z těhle zápasů víc nasranej než když nás přejeli slepice. Když tě soupeře přejede, tak to není taková ztráta jako když ty přejíždíš celej zápas jeho, ale ve výsledku z toho nemáš téměř nic. Na druhou stranu bych z bodem před včerejším zápasem neměl problém.

Reagovat
M0rb1D4S

Té bilanci se bohužel ani nedá říkat nedobrá. Ona je přímo tragická. 1 výhra z 6 zápasů. A to jsem mu ve většině těch finále přál.

Reagovat
cristiano.K.

tak mu nepřej ? vyřešno

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp nemá na starosti prestupy, chcel Van Dijka, bohorovne s tým vedenie rátalo, že ho privedie, nestalo sa. Či boli možné alternatívy, do toho nevidíme, môžme len špekulovať, nikto z fans nevidí do kuchyne klubu.

Neverím špekulácii, že by Klopp nechcel lepších stopérov. Bol by hlupák a to nie je.

Reagovat
vladis271

netvrdím, že je to nemožné, ale Klopp chová k Bayernu dosť veľké antipatie.

Reagovat
cristiano.K.

návrat do Dortmundu ho jednou nemine.

Reagovat
stas87

OT:

Kto ma zaujem, tak diskusia k MS20 v hokeji bude tu.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/korupce-v-ruskem-fotbale-realita-66690/

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco sileneho, co Koscielny posledni tydny předvádí

Reagovat
Mastný Chobot

v akom zmysle? proti Newcastlu bol napr. úplne dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

je uz stary, ma chronicke problemy s achilovkou a ebeme ho tam kazdy zapas namiesto toho ze by sme sa ho snazili pomaly plynule nahradit

Reagovat
Mastný Chobot

kokot, 32-ročný chlap a ty by si na ňom už eutanáziu robil

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Mastný Chobot

To som asi rád, že som to nevidel, zas by som nadával jak čurák

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Ale najdi si někde záznam druhého poločasu a podívej se na tu pětiminutovku, to byl nářez

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

inak keby sme tam hodili miesto welbecka s walcottom nketiaha a nelsona, sanca na gol by bola podla mna vyssia, mamlasi ich zbytocne blokuju

Reagovat
nani92

Big Sam > Klopp

Reagovat
John Obi Mikel

Hodgson > Klopp

Reagovat
Whitemedia

Hrozný zápas, tam by gól nepadl, i kdyby se hrálo dalších 90 minut.. Everton pořád nekoukatelný, ale body z toho mají a to je hlavní..

Reagovat
Zaschrona

Nahodou, na tohle se i koukat da, byvalo to horsi.

Reagovat
Svatej

To nechci vidět, jak by to vypadalo, kdyby se na vás koukat nedalo

Reagovat
Zaschrona

No, hrali bychom podobne hnusny fotbal, ale neprinaselo by to vysledky... Takze v podstate tahle sezona do zapasu s WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford, Keane a Jagielka asi najlepší. Chelsea má ofenzívnych hráčov z formy, okrem Hazarda.

Reagovat
Miguel19

To je trapas. Nevyhrát proti takovým tragédům. Everton zase celý zápas absolutní hovno.

Tenhle zápas měli vyhrát náhradníci. Bohužel všichni stáli za totální hovno. Zappacosta půjde snad brzy do prdele.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Zapas na jednu branku. Něco nám tam spadnout mělo, Everton už není ten tým z minulých let. Obrovská ztráta...

Reagovat
Liquid

s Mourinhem bychom tento zápa zvládli výhrou 0:1, na co Conte čekal s tím Mitchim, titul stejně nebude, ale je to prostě škoda, Everton skoro nepřelezl půlku

Reagovat
Miguel19

A co tam Michy předvedl za tu dobu? Neustále běhal jenom s obránci.

Reagovat
Liquid

byl aspoň aktivní, Hazard patří na kraj a na hrot to chce bouráka a když se vyžlutil Morata tak je Mitchi logická volba, ale Conte ho tam dá zas jen na 20 minut

Reagovat
Svatej

Přizdisráčskej klub ten Everton, celej zápas nejevili ani náznaky touhy ohrozit branku soupeře, ani se nepokusili zahrát s fotbal, jen to tam přišli odběhat, odbránit, odkopat, pokopat a odejít domů s bodem za bouřlivýho ohlasu fanoušků. Za tenhle paskvil by si zasloužili tři body odečíst. #nezvládačina

Zappacosta nákup léta, toho by nám měl zaplatit každej klub, proti kterýmu tenhle borec nastoupí, protože dělá na hřišti obrovskej rozdíl. Bohužel pro nás - špatným směrem. Williana bych poslal hrát za Ladies a Bakayoka na hostování do Vitesse, aby se pokusil naučit hrát i s míčem. Hazarda je mi trochu líto, ten si nemá krom tří nebo čtyř hráčů ( ze kterých jsou dva obránci ) vůbec s kým narazit balón a nikdo s ním není schopnej ani z 20% držet krok, je mi ho normálně líto.

Prosraný tři body, tenhle dnešní Everton byl naprosto ubohej a nedůstojnej soupeř a my tragédi nejsme schopni tam ten míč procpat.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve naopak, za tento výkon si zaslúžili 0-0 a 1 bod.

Reagovat
Svatej

To je tak moudré

Reagovat
smazaný uživatel

a jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To je trest za 5let s Mourinhem

Reagovat
kiwwi

a minulý rok bol trest za čo?

Reagovat
Svatej

To byl vas trest za mourinha.

Reagovat
nani92

Ty neznaboh, počkaj keď na teba Abra zosle LVG

Reagovat
Svatej

My uz si trest za nasi existenci vybrali Benitezem, smula

Reagovat
Counter

To bylo vaše nejzářivější období, skoro jsem tehdy k CFC ani nechoval výrazné antipatie...

Reagovat
Svatej

Bodejť by jo, když jsme byli pro smích víc než obvykle, bez chuti, bez kuráže, bez identity, bez týmovýho ducha s jednou druhořadou trofejí.

Reagovat
Counter

Hele ještě loni bych ti dal palec, ale teď nevím, o jaké druhořadé trofeji mluvíš, aspoň dokud nevypadneme

Reagovat
Svatej

Tohle je úžasný

Reagovat
cristiano.K.

Everton má sice hru i kádr na champ, ale uhrál bod s CFC, not bad

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Kdyz si vzpomenu na tech nekolik predchozich zapasu proti Chelsea, tak spokojenost. Zaslouzene vybojovany bod. Keane skvely, Pickford jistota, Schneiderlin nejlepsi zapas sezony, DCL na to jakou mel podporu opet velmi solidni vykon, skoda te situace na konci prvniho polocasu. Oproti tomu Sandro naprosto priserny. Gana snad bude brzo zpatky, ted by se zrovna hodilo mit brzo zpatky McCarthyho...

Reagovat
Liquid

zasloužený bod určitě ne s 0 střelama, břevno, 2x branková čára, i přesto ale defenziva slušná

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Zaslouzene vybojovany bod.

Reagovat
Svatej

taky pobavilo

Reagovat
cristiano.K.

to on píše vždy

Reagovat
Zaschrona

to fakt ne

Reagovat
cristiano.K.

tak proti WHU to nenapíšeš, protože žádnýho fanouška whu tím nenasereš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak WHU jsme smazli 4:0, to asi uplne neslo psat...

Reagovat
cristiano.K.

fakt nevím jak jste hráli s WHU, ale víš kam tím mířím

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale pokud vyhrajeme s prehledem nebo predvadime lepsi fotbal, tak takhle necounterim teda.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

pekný ubojovany výkon, keď to tu teraz človek číta, tak ma pocit, že ste im mali urobiť diaľnicu, aby páni dali pokojne gól

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Tak taky se dá objektivně napsat, že prostě hráli sračku a měli štestí.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale být spokojen s výkonem, kdy tým nevystřelí na branku je minimálně na pováženou.Everton by snad měl mít trochu větší ambice, než být schopen zaparkovat monstrbus a po zápase se plácat po ramenou, jak to krásně zvládli.Taková Pyrrhova remíza no...

Reagovat
Zaschrona

Tak spokojenost predevsim s bodem, vykon a predvadena hra je vedlejsi. A momentalne teda nesouhlasim, k bodum nam vede cesta predevsim pres neprostupnou obranu, ofenzivni silu na to snazit se jinak hrat s kluby jako Chelsea, to proste nemame.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

S takýmito striedaniami už nech ide Conte seriózne do piči. Načo bolo dobré dať tam Zappacostu a načo bolo dobré čakať s tými striedaniami, keď už po odchode Gueyeho vedel, že Everton už aj tak nič vo svojej deštruktívnej taktike nezmení?! Conte odpískal síce boj o titul, ale to neznamená, že to bude takto odjebavat. Tento zápas ide na jeho triko

Reagovat
smazaný uživatel

Vy furt frflete, ale ako jediní sa držíte oboch manchestrov... fakt nechápem ako sa dá Conteho práca momentálne kritizovať, nemáte takú formu ako min. sezónu, ale to sa ani nedalo čakať.

4 body pred nami, arsenalom a ešte viac od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Silnejšieho Manchestru sa nedrží nikto... Inak neviem čo máš proti frflaniu fans Chelsea na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tak čudujem sa tomu

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je ta slavna mourkova sezona kde nebyt zivotneho tazenia City tak maju titul s prstom v riti, Chelsea straca jak sa da a stale sa drzala 3 bodov na ten neskutocny ManU

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Everton failed to have a shot on target in a Premier League home game for the first time since December 4th 2011 vs Stoke (2211 days ago). Blank.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystrelis na bránu= zaslúžene nedáš gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo vlastne nie, môže padnúť aj vlastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke? No to snad ne.

Reagovat
Heisenberg

Od Evertonu reklamace na fotbal.

Reagovat
RKBoy

takýmto šupákom nedat gol je na pokutu, znova zahodené šance a pomalé obliehanie 16. s nezmyselnými patičkami ,ktoré dnes ani nevychádzali a kolkokrát sme tak odovzdali zbytočne loptu,štastie ,že to bol len Everton a hned nám ju vrátili.

Oproti minulej sezone ,kde sme tutovky premienali ako na bežiacom páse a hrali rýchlo a jednoducho je to obrovský rozdiel , Willian a Pedro z formy herne aj produktivitou ,v minulej sezone aj ked nič niekolkokrát nehrali aspon im tam niečo padlo ,či spravili nejakú asistenciu,teraz človek trpne ked maju loptu na nohe..

Alonso je tiež do ofenzívnej kombinácii nulový a jeho centre majú doslova nulovú úspešnost..

v zimo to chce priviest nejakého útočníka resp. nejaké krídlo aspon, kúpit na lavú stranu niekoho na rotáciu s Alonson a možno ešte nejakého záložníka...

preč Kennedy,Musonda (hostovanie, aj tak si moc do konca sezony nezahrá) a v prípade príchodu útočníka aj Michy,ktorý tu proste nemá pod Contem miesto.

Reagovat
Hokaido

Conte mě s tím přístupem k Michymu strašně štve. Snad mu bude umožněno rychle odejít, protože tohle si nezaslouží žádnej člověk. Conte tou sračkou bez útočníka totálně zabíjí Hazarda a náš tým pak vypadá strašně bezzubě. Fakt by mě zajímalo, jak budeme řešit post dvojky v útoku. Nedokážu si představit, že by někdo na tuhle pozici chtěl přijít. Jediná šance je asi Tammy.

OT: Countere? Budou letos hlášky?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/zapas/GGSR9yEO/#prehled-zapasu

prohrávat doma 0:6 v 60.minutě je docela masakr

Reagovat
Radikal

Můžou si za to sami, když nechají hvězdu jako je van Kessel na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Will Grigg on fire..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí se dobře předváděl mezi Sotonem a Huddersfieldem na tom konci.

Reagovat
blade115

Hmm, letos asi přijdeme o pár rekordů.

Reagovat
smazaný uživatel

O 19 gólů víc než Kloppův Liverpool a stejnej počet obdržených gólů jako Mourinhovu United. Co chtít víc.

Reagovat
El Cid z City

titul vyhranej v posledním kole gólem v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

To byl největší fotbalovej zážitek co jsem měl, i když 6:1 na OT ještě s Fergiem na lavičce je na tom stejně. A to tam ještě Džeko zazdil minimálně jednu tutovku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Wayne Rooney makes £750,000 Christmas donation to children's charities

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Coleen nebude mít co žrát...

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze ji osobne musi bulvar platit i tak hodne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kebyže sa tým nepochváli do médií, tak by to bolo chválihodnejšie, takto nuda.

Reagovat
Zaschrona

Co je spatnyho na tom, ze jim tam prinesl osobne seky a setkal se tam i s lidma, kterym presne ty penize miri?

Reagovat
Robertson

...tsss,jasné,pokokot ľudí,či dokonca futbalistov,takúto sumu obetuje len kvôli svôjmu PR...

Reagovat
lenckoj

Naopak. Tímhle udělal zadarmo marketing o jakém se jim ani nesnilo. Za mě

Reagovat
Nikikrew

21 bodovy rozdiel na prvého to je sila

Reagovat
nani92

Majú zápas k dobru

Reagovat
wild

kto?

Reagovat
nani92

ale nič, moja chyba

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TheTopFootbaler

17:55 Vydra se podílel na triumfu Derby

Matěj Vydra dal další gól a přispěl k výhře Derby v poměru 3:0 nad Millwallem. Český útočník ve službách druholigového anglického klubu se letos trefil už potřinácté.

Reagovat
smazaný uživatel

šup do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Liga jedného týmu. Ten zbytočný zápas dnes o 20.45 sa už ani nemusí hrať

Reagovat
Vánoční owník
Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=fZHPBpDGvl4&t=2s&ab_channel=AmazingAction

Aguero zije v Anglicku 7 rokov a rozhovor stale dava v spanielcne, toto nepochopim teda

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero dával i některý rozhovory v angličtině, jak pro klubovou TV, tak i mimo. Jen prostě preferuje španělštinu, no. Ale určitě by mohl ten jazyk zlepšit, na druhou stranu, důležitý je to, co předvede na hřišti.

Reagovat
Bayern +

Ribéry tiež veľa toho po nemecky nevie a ten ťahá na jedenásty.

Reagovat
Nikikrew

Ved napr Alonso po pol roku uz pekne hovoril po nemecky

Reagovat
Mastný Chobot

španielski erazmáci tiež vedia väčšinou lepšie po slovensky než po anglicky, Taliani detto. Im angličtina robí veľké problémy (alebo sú to proste len leniví kkti)

Reagovat
Nikikrew

Spanielski erazmaci ked prídu na Svk tak za tie granty len chastaju, snazia sa zbaliť nase krasne dievčatá a pri futbale kopu ako blazni, nemam na nich dobre spomienky .

Aj tak je väčšina z nich lenivá ze z toho az oci bolia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

futbalisti su celkom dobri, len trochu premotivovani

Reagovat
LAM

Neuvěřitelná půlsezona pro City.Guardiala může bejt klidnej,že až odejde,tak tenhle rekord zůstane zapsanej ještě hodně dlouho.

Reagovat
masly008

ted hlavně at aspoň jednou prohrajou at arsenalu taky nějaký rekord zůstane

Reagovat
El Cid z City

já spíš ocenuji ten způsob hry

Reagovat
Vánoční owník

3 - Away goals scored at Turf Moor in the Premier League this season:

West Bromwich Albion, Crystal Palace, Huddersfield Town, West Ham United, Newcastle United, Swansea City, Arsenal, Watford & Stoke City combined: 3 goals

Harry Kane alone: 3 goals

+ vyrovnal Shearerův rekord, za žádného hráče na světě bych ho nevyměnil

Reagovat
kiwwi

mame v tíme dvoch hráčov ktorých by som za Kanea nevymenil

Reagovat
nani92

Lingard a Pogba?

Reagovat
kiwwi

Darmian a Blind

Reagovat
Vánoční owník

máme v týmu Kanea, kterého bych nevyměnil za ty dva hráče, co máte

Reagovat
Azazelo RD

Tak to nejsi moc vánoční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako ohrdnutá baba toto, strašné Ivan, strašné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já bych ho za Firmina nevyměnil

Reagovat
kiwwi

no to asi nikto

Reagovat
Kopac

povedal clovek co by nevymenil modelku za kanea

Reagovat
Mates_Matesović

Harry vyrovnal Shearera Já toho kluka miluju, není moc hráčů Tottenhamu, co mi přirostlo víc k srdci.

Reagovat
PP

Berbatov, Modric a Jenas byli mí oblíbenci.. byť od vás..

Reagovat
Mates_Matesović

Já měl rád Rafu VdV, ačkoli u nás teda nezůstal moc dlouho.

Jo a když už jsme u těch oblíbenců z tábora rivalů, miloval jsme Poldiho, pro mě vyloženě srdcovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

při naší tragický formě ztrácet na top4 1 bod + být stále nad arsenalem ,not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Veselé Vianoce

Reagovat
fenixLFC

kane si asi povedal ze skusi tromfnut toho messiho ako najlepsieho strelca kalendarneho roku

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to povedal no.

Reagovat
niflheim

Ne, ty vole, takhle to fakt nejde. Rash, Lukaku, Pogba i Matič - všichni v závěru na facku, ani jeden break nedokázali využít a navíc dokonce ani ten balón. Smalling zraněný a místo držení míče ztrácí v útoku jeden míč za druhým... z celého srdce bych za ten výkon od vyloučení Amarteyho přál prohru. Tohle byl fakt hnus.

Reagovat
niflheim

Šašci kola, tam fakt jiná slova nelze podat.

Reagovat
kiwwi

neskutocna banda kokotov toto...takto zle zahranu presilovku s 5 tutovkami som snad nezazil...toto je normalne na pokuty pre vsetkych...Mourinha tam moze aj jebnut

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mou za tú betonáriunu nemohol, mhhhhhhm

Reagovat
John Obi Mikel

Ale no tak, kdo to kdy viděl hrát fotbal bez útočníka Conte

Reagovat
Miguel19

Hrál tak i nejlepší manažer současnosti.

Reagovat
John Obi Mikel

A to je kdo?

Reagovat
Miguel19

Pep.

Reagovat
John Obi Mikel

Pep Chovanec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no, akorát že Pep hrál v úplně jiným pojetí hry a v Bayernu to taky kolikrát byl strašnej pain.

Reagovat
technecium

Jo, ale taky měl zálohu Xavi, Bus, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis

Reagovat
Miguel19

Jasný. Jenom říkám, že to jde. Ale ne u nás

Reagovat
Busby babes

co dodat. behem par dnu dvakrat dostaneme gol v posledni minute. Tech sanci co jsme zas zahodili, to je na pokuty. to melo byt davno 1:4 a byl klid.

Reagovat
Busby babes

nejlepsi na place Romelu. Mel mit minimalne dve asistence. Mohl jit sam na branu, kdyby Rash nahraval...

Reagovat
r.mrazik

Kreteni..vsichni krome Maty

De Gea taky mohl vybehnout ne?

Reagovat
kiwwi

blbe bolo, ze to letelo prave na toho Smallinga, ktora sa podla mna fakt nemohol kvoli zraneniu odpichnut, lenze to by musel David precitat a vybehnut...neviem, dojebali to cele, su to kokoti...takto mi dojebat Vianoce

Reagovat
Busby babes

pritom to byl z nasi strany dobrej zapas, sanci jsme si vypracovali hodne.

Reagovat
r.mrazik

Nebylo to vubec spatny...ale stejne hraci na facku

Reagovat
Busby babes

jsou no. ale nejak nejsem uplne spokojenej, i pres to, ze jsme meli krasny drzeni mice a hodne strel...

Reagovat
r.mrazik

Fotbal to byl ale pekny...reseni situaci samozrejme na presdrzku...ale koukat se na to dalo dobre

Reagovat
blade115

Foxes ♥ Zlatíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

ale jako ta taktika......odevzdej míč Mahrezovi a ten něco vymyslí, pokud to nefunguje - kopej dlouhé míče do vápna

Reagovat
blade115

Tak pořád to bylo kreativnější, než co většinou proti velkým týmům vymyslí Mou, Big Sam nebo Pulis... A jako v deseti, tam vůbec cením tu snahu vůbec dát gól.

Reagovat
bbbauch

Tak kdyz prohravas 2:1, nic jinyho ti poradne nezbejva.. ale jo, sli tomu naproti a zaslouzene srovnali

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Gratulujem Man.City k titulu.

Reagovat
blade115

Už?

Reagovat
nani92

už, cez Vianoce sme ich mali dobiehať a nie sa vzdalovať, sú to kokoti, hráči su kokoti, Mourinho je super

Reagovat
blade115

Ale no, dali jste si moc velký cíl, Achilles by taky nedoběhl želvu. Ale to přejde. Za rok třeba zas budou hráči super, ale Mourinho kokot.

Reagovat
Nikikrew

najväčší

Reagovat
nani92

čo to trepeš, prosím ťa?

Reagovat
Taiger

Ale copak, vlastní medicína nechutná?

Reagovat
blade115

To pochopíš, až se s Mourinhem dostaneš na třetí metu.

Reagovat
nani92

Aby som sa niekedy dostal aspoň na tu druhú

Reagovat
Tolstobik

Ty jsi strasne otravny, temer stejne jako ten nani92...

Reagovat
blade115

Taky bych ti rád řekl, jaký jsi, ale vůbec tě neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

hehéj kokotér

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat
nani92

To sa o tebe vie

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa to vie už aj o tebe

Reagovat
nani92

Nie, o mne sa vie, že som férový chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najväčšie decko na EF v pomere vek / príspevky.

Reagovat
nani92

A ty si najväčší Stbak a čo teraz?

Reagovat
Mastný Chobot

to si ty imho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty so Zajom.

Reagovat
Mastný Chobot

ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja+Ty+Zajo. Buďme kompromisní.

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Banda kokotov..tu sa fakt neda nic ine povedat zajebu milion sanci na ukoncenie zapasu a nechaju si dat v 95min gol.. Smalling bol evidentne v pici, nemohol hrat, tak preco kurva sa nestiahol niekto iny na stopera? Prave skrz neho sme dostali ten gol..ale nic ine si ti tragedi ani nezasluzili

Reagovat
smazaný uživatel

Strhujúci a krásny zápas. Zahadzovanie šancí na pokuty, najmä Lingard, Martial a Rashford. Bojovnosť domácich bola každopádne ukážková

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne treba nadavat na Mourinha lebo on za vsetko moze to ne ze hraci nevedia trafit branku ako napr. Martial alebo proste kopnut loptu do prazdnej ako Lingard to proste Mourinho im nakazal zeby nedali gol

Reagovat
bbbauch

My jsme picusove, ze to neni mozny.. misto uklidneni na 3:1 se budem strachovat, jestli Smalling nevymysli penaltu, kterou vymyslel, ale Moss se bal, abysme nakonec prisli o body uplne na konci... sanci bylo dost, reseni situaci ke konci kdyz mame o hrace navic, o tom radsi nemluvit.. tolikrat je mit na lopate, dobre nam tak

Reagovat
r.mrazik

Hele...ten jejich zas drzel lindelofa a jeho zas smalling...

Reagovat
bbbauch

No ten zaber, kdy to ukazovali z pohledu Mosse, to byla fskt prdel. Tri kolem nej, smalling si ho pekne obouruc chytne, odrazi se od nej skoro, drzi ho az dopadne a pak se podiva na Mosse, udela nevinnej vyraz a pracky z nej nenapadne sunda ja bych mu to fouknul uz jenom za to snad

Reagovat
Busby babes

prvni byl faul Maguira. zadna penalta. ale jak je mozny, ze Smallinga, kterej je ocividne zranenej, nikdo neposle nekam na hrot a nejde na toho stopera treba Matic, to nepochopim.

Reagovat
bbbauch

Tak to jsem nezaregistroval vubec

Reagovat
Infernoqt

Byla to otázka času. Jsem to psal už před týdnem, že se něco v nás zlomilo a nevychází nám základní věci. Chtělo by to novej impulst, protože jsme ztratili veškerou fotbalovost a pohromadě nás drží jen nějaká síla vůle.

Reagovat
Busby babes

zas mi prijde, ze koukam na uplne jine zapasy.

Reagovat
kiwwi

on hodnoti este ten minuly

Reagovat
Infernoqt

Koukal jsem na ten, kde jsme se při přesilovce zatáhli na vlastní půlku a každej break jsme dodrbali natolik, že by to líp zvládl i vesnický tým z šesté ligy.

Reagovat
blade115

Vlastně další zbytečný kolo... Účka, Chels, Live, Arsenal remízy a se City už na titul stejně počítá i Mourinho.

Reagovat
Busby babes

jo no, aspon nejaka utecha.

Reagovat
blade115

To právě moc útěcha není no, že už se bojuje jen o druhé místo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

Zbytečný pro všechno ostatní krom City no. Pokud vyhrajou ligu třeba 5,6 kol před koncem, což je reálné, tak můžou soustředit síly do LM či FA Cupu. A vzhledem k losu semifinále Carabao Cupu, kde taktéž mohou pošetřit síly a v klidu postoupit do finále, to pro ně může být velmi slušná sezona.

Reagovat
Vánoční owník

Pro Spurs dobré kolo.

Reagovat
Mastný Chobot

Leicestrík

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

super Leicester

Reagovat
Teoretik

Dnes to byly předčasné fotbalové vánoce, ten gól Lesteru v nastavení byla už jen třešnička

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé výsledky dnes a včera. Dokonalé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

*zbytečné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Skvelé kolo.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ze ta huba neboli

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
fajdax

Leicester United snad předeženem.

Reagovat
Tomanatura

Snad jim nekdo rozmlati auta, za toto si vyplatu nezaslouzi, vylizanci.

Reagovat
cristiano.K.

3:3 > 2:2

Reagovat
kiwwi

1=1

tu fakt nikto nevyhra, kokoti sme jak my, tak vy, tak aj Arsenal

Reagovat
cristiano.K.

dopadlo to férově, vy jste se smáli nám včera, my můžeme vám dnes

Reagovat
nani92
Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho: “We missed joke chances. It was an easy match to win. The result should be 4, 5, 6. We were punished by our mistakes and what more can I say. Childish loss of possession and in the end no maturity. The players did not react (to Smalling). Childish.”

To je presny.

Reagovat
wild

fakt nechapem, preco sa Lindelof nestiahol na stopera a Miky napravo. Smalling tam vobec nemusel byt, kedze Lester mal o hraca menej alebo sa mal vytiahnut niekam dopredsie a nie byt posledny hrac, ked nemoze ani poriadne chodit

Reagovat
Busby babes

chybi tam lidr no. On i ten Smalling by mel byt uz dost zkusenej aby to rekl ostatnim, ze nemuze poradne behat a ze jde nekam dopice na hrot at se za nej nekdo stahne... nepochopitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

škoda, že za stavu 1:1 neproměnili domácí tu velkou šanci, nemuselo to být zbytečné kolo

Reagovat
alcantara

13 - Man City will be 13 points clear of Man Utd on Christmas Day – the biggest points gap between first and second place on Dec 25th in English top-flight history. Chasm.

Liga jedneho timu

Reagovat
Busby babes

tak ono letos je hotovo prakticky vsude az na Italii.

Reagovat
alcantara

A tam to asi tiez skonci ocakavane

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, doprial by som to Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Rubentus

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam dnes Juventus porazil AS a Inter prehral, teda je to len medzi Neapolom a Juve, pričom v priamom súboji si Juve namazalo na podrážky, takže je to tam tiež rozhodnuté

Treba fandiť už len nám

Reagovat
smazaný uživatel

v boji o druhe miesto? ked aj s espanyolom prehrate a urcite aj realom

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ked aj s espanyolom prehrate? ved to je ich prvá prehra

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel, ze prehrali s gironou a to bol vlastne real ale aj tak si mohli spravit toto kolo este krajsi naskok na real

Reagovat
popltak

Vy neporazíte ani nějaké troglodyty z Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mhm Bristol mhm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa tu dá vysmiať najlepšiemu timu na svete podľa miestnych mufánkov = ManU? Za také prachy a po takých rečiach ManU fandov by som očakával viac ako bránenie výsledku proti desiatim hráčom, ale čo, Žozé za to nemôže, všetko je to vina Moyesa a LVG Som rád, že z mýtickej 2. Žozého sezóny zostali len slzy pre plač, ale čo čakať od tímu, ktorý kapitánuje veľsamec a tancujúca opič-a v jednom Pugba100

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Taiger

Reagovat
bbbauch

Reagovat
diastan

Kvalitní komentář se musi ocenit

Reagovat
Euphael

on je postizeny

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

tyto smajlikove diskuze jsou na EF stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ale co, 2:2 je lepší než 0:0.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

Krása lestr, do konce sezony rudoši snad 4 až 5. misto

Reagovat
mithro

Bad luck you can deal with. Gross unprofessional performance you can't. Hope Mourhino puts his foot through every single one of those c*nts.

Reagovat
Taiger

Reagovat
vodka

když je neumí namotivovat, ať se na to vysere a udělá mi hezké vánoce...

Reagovat
Taiger

Welbeck by strčil do kapsy Lingarda, Martiala i Rashforda do kapsy úplně s prstem v nose, to byl zas majstrštyk od Arsena.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, ze poradne nehraje ani u vas...

Reagovat
Taiger

Vidíš, i nehrající Welbz by ty šance proměnil, to už je hodně smutný viď.

Reagovat
Busby babes

jo, Dannyho promenujici tutovky, toho jsem se nadoufal taky dost...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

ved to je totalne poleno

Reagovat
nani92

Chceš si do nás kopnúť, ale ide ti to podobne ako Rashfordovi

Reagovat
blade115

A tak zas v klidu, všechna sranda má své hranice ...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

NECHAPU. Proc ho vyhodili? Vsak vyhrali a hrali skvele

Reagovat
vodka

middlesbrough si představovalo jasný postup zpět do PL, to jaksi neplní, ale je to padlé na hlavu, zvlášť když se tam během 4 zápasů se přesype půl tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho achjo, tak on nám neudělá titul, možná LM dáme!!!!!!!! Třeba věřit!!!

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prostě nechápu. Jak může ten úplně nejvíc nejlepší tým celého světa, s nejlepším útočníkem, záložníkem a brankářem celé galaxie, remizovat s Lestrem který dohrává o deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to jsou dementi v cele se schizofrenikem

Reagovat
bbbauch

Uz mate winrate aspon 50%?

Reagovat
Taiger

Tý brďo, ty si mu nandal.

Reagovat
bbbauch

Ani ne, uplne me odzbrojil, ty brdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Prostacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonala sobota. Nejprve Mrdrid a ted Mourinho Snad daji aspon druhe misto Lesterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
Kopac

vvd

Reagovat
Svatej

Jak by pravil Zayo, pěkný ubojovaný výkon, remka zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

pekný ubojovany výkon, keď to tu teraz človek číta, tak ma pocit, že im mali urobiť diaľnicu, aby páni dali pokojne gól

Reagovat
nani92

keď si chcete kopnúť, tak to urob poriadne, lebo ti to nejde... Ta diaľnica tam bola a nie len jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom ako je možné, že ste nedali pokojne gól?

Reagovat
nani92

Lebo sú hráči kokoti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Juj, pálí ho to

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=VFPREhBIZMs

odporná špina a ľudský odpad

Reagovat
Mastný Chobot

oboma pomenovaniami myslím Ramosa, nie Suáreza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pri takýchto jedincoch ma mrzí, že futbal nie je bojovejší šport, určite by mal rozbitú hubu...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
janinho

atrapa kapitana!!! ja uz ho nemôžem ani cítiť. psychicky labilný somar.

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
nani92

To nevylučuje, že by sme ich neporazili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
bayern987

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalejší pruběh sezony jsme snad ani nemohli vysnit. Po pulce sezony mit 18-1-0 a skore 60:12 je proste sen. Jak už to začínalo vypadat ,že tomu trochu dochází dech tak po derby už zase všechny valcujem. A že zrovna před United mame naskok 13b mě hřeje u srdce ještě více.

Ted by to chtělo hlavně pošetrit KdB ,protože tech zapasu je ted opravdu moc a tim spiš když se dostava Gundogan do formy by je chtělo více točit.

(nechtene jsem to chodit pod previewu proto to davam sem znova )

Reagovat
diastan

skoda toho Evertonu, ikdyž je pravda, že jsme si zas vybrali stestí jindy, takze uz bych chtel trochu moc.Jsem zvedavy jak moc horsi bude 2. cast sezony, hranici 100 golu by jsme meli zvladout jak nic, Ve 100 bodů teda nevěřím. Ještě to ted presunout do LM, kde to bude dost i o stesti, ale vyhrát PL,k tomu jeste treba pohar a hrat finale LM by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

No jako Everton byl zářez, ale myslím si že kdyby jsme snímá vyhráli tak by dost možná takhle dlouha série nebyla.

100 gólů je povinnost, ale 100b taky asi nebude no očekávám ze se v lize hodne začnou šetřit klíčovi hráči a šířsi kádr už není tak domíntni takže ztráty přijdou. Sezónu bez Porážky v lize by jsme ale teoreticky mohli dát. Uvidíme tesim se na zbytek sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty šance United

Reagovat
cristiano.K.

nevím, co si ty píčusové myslí, hrát si na hráče Liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

No tak po dlouhý době se můžu vysmát Manchesteru, tak mě nech si to užít

(Ale máš pravdu)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

Hráči z okresního přeboru by ty situace vyřešili líp. Tohle byla naprostá ostuda.

Reagovat
RKBoy

Eden Hazard and Willian are playing together for Chelsea since 2013/14. In that time, Willian has managed to deliver incredibles 1 assist to Hazard.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Hazard zakoncovatel

Reagovat
vilp

S tím jeho "přehledem" a herní inteligencí se není co divit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko až na tú tutovku zahrál včera veľmi dobre, navyše prihral na 2. gol Kaneovi. Oveľa platnejší na CM momentálne ako Winks alebo Dembelé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrál Alli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicky. Má síce jednu asistenciu za narážačku pri Kaneovom treťom góle a vybojoval penaltu, no inak sa pri ňom končili všetky akcie a často sóloval. Pokojne mohol vidieť aj červenú kartu pri zákroku na Taylora na začiatku zápasu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

A to tam nemáte alternativu, že ho trenér neposadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som miesto Alliho nechal hrať Lamelu, no Pochettino vie lepšie ako ja.

Reagovat
Mates_Matesović

Máme, ale Alli asi ví na Pochettina nějakou moc ošklivou věc. Tuhle formu má už tak 6-7 zápasů a za tu dobu seděl jenom jednou. Lamela je momentálně o dost platnější.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík oběma

Reagovat
cristiano.K.

škoda, že se Schmeichel včera nesnažil, mohl Leicester vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Watford inak "slušná" forma v posledných týždňoch.

Reagovat
Kowe

Veškeré naděje fanoušky Liverpoolu se včera večer rozplynuly, Jordan Henderson kvůli čerstvému zranění vynechá minimálně utkání se Swansea na Boxing Day.

Jako naděje na co? Že ho uvidíme se posrat při sebemenším tlaku od soupeře?

Reagovat
REPLIKATOR

Taky nechápu Admin Mufan si z nás dělá vyloženě prdel

Reagovat
Kixi Syhimour

Se někdo vyřádil

Reagovat
smazaný uživatel

Písal ju asi nejaký troll.

Reagovat
Azazelo RD

Liverpool a naděje, co?

Reagovat
Kowe

tak naději na čtvrtý místo máme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naději máme v pohodě i na třetí.

Reagovat
Kowe

Malou naději možná, ale nedával bych si zbytečný naděje, vidim to spíš na 5. než na 3.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to vidím na to 4. místo opět a k tomu snad postup přes Porto.

Reagovat
cristiano.K.

já včera,když jsem viděl CFC, tak jsem si říkal,že budu zklamanej, pokud neuděláme třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zklamanej nebudu, ale myslím si, že tým na to třetí místo máme. Pokud je pravda ten Virgil a dostal by se do formy, tak by to byl konečně stoper, který má kvalitu na tým, který chce hrát o titul.

Reagovat
Kowe

Stejně tomu bude chybět štít, lepší bekové a golman

Reagovat
cristiano.K.

ve výsledku, jestli skončíme čtvrtí, tak je to totéž, takže zklamanej asi né, jen vím, že na to třetí místo máme.

Reagovat
Maresma

V lednu s Virgilem to půjde líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Furt lepsie hendo nez milner

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvl, zadrbanější zápas jsem ještě nezažil. Já na to kašlu, s Mourinhem jsem už ve fázi 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je naprosto tragickej. Horsi posila v pomeru cena/vykon tu asi dlouho nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

U něj i označení "posila" je fakt na zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

negrila

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

a nekde sem zahledl ze je pry lepsi nez KDB

Reagovat
Miguel19

MVP PL..

Reagovat
John Obi Mikel

Pogba > KDB

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

JOM >>> KDB

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tady se zas seslo odborniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

KDB táhne City, Hazard táhne Chelsea, Salah Liverpool, United drží výkony DDG a fans MU s těmito důležitými hráči srovnávají průměrnýho Pogbu. Ten frajer se před klíčovým duelem nechá zkušeně vyhodit, v dalším kole nepředvede vůbec nic a fans pořád klapky na očích a tleskaj to rytmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje tymove, mysli si, ze je nejakej fotbalovej genius, ze se z nej kazdej posere, prtom ztrati pulku balonu, vsechny akce predrzuje a sam nic nevymysli. Totalni prumerak.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu tá jeho wannabe gangsterská chôdza, prefarbená gebuľa a držka, ktorú by najradšej rozkopalo 11 z 10 opýtaných, proste kapitán ManU

Reagovat
Neutron

ste si celkom podobni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2017/dec/19/the-100-best-footballers-in-the-world-2017-interactive

Guardian si to uplne nemysli. 30. misto bych uplne za prumeraka neoznacil, ale co uz... a to mel loni spis spatnou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tam je za DDG

Reagovat
diastan

stačí, že je i s Lukakem před D. Silvou

Reagovat
Busby babes

tak DDG je nejlepsi golman na svete. Pogba neni nejlepsi CM na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je, ale nevadí.

Reagovat
Pasha

A kto je?

Reagovat
smazaný uživatel

Si pozri ten rebríček od guardianu.

Reagovat
Pasha

Celkovo tieto rebríčky nemám rád. Niežeby som ich neuznával, ale je to podľa mňa trochu zbytočné ich robiť. Napríklad Kanté pre mňa nie je ani náhodou 17. na svete, určite nie je lepší než Marcelo, Aguero, Aubameyang, Pogba, Eriksen, Alexis či David Silva...ASpoň pre mňa nie, pretože bránenie akýmkoľvek spôsobom sa dá naučiť, ale ofenzívny talent môžeš maximálne vycibriť po tom, čo ho dostaneš do vena. Takže ofenzívny talent > obrana. Ale viem, že leckto so mnou nemusí súhlasiť

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, nemusí.

Reagovat
Vánoční owník

Kane by měl být výš.

Reagovat
Placebo

To, že o kvalitě a důležitosti hráče argumentuješ žebříčkem v Guardianu, mluví za vše.

Reagovat
Busby babes

ja bych klidne argumentoval necim jinym, jenze to byste pak placali svoje pohadky dal o tom, jak neni dulezitej, tymovej a tak... tohle je aspon nejakej zebricek udelanej prestiznima novinama. Tak to ma k nejake objektivite (coz je samo o sobe trochu nonsens) blizko.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes mi rict, jak se muze "nejdulezitejsi" hrac vykartovat cervenou kartou pred nejvetsim zapasem v sezone, ktery muze ovlivnit boj o titul? Jak moc vymletej musi bejt?

A dalsi vec - co on na tom hristi dela? Co udelal vcera? Jakou akci rozjel? Jakou sanci mel? Za co bys ho pochvalil?

Reagovat
Busby babes

sel po mici a byl tam o kousek pozde. navic teda imho prisna cervena, ale ok, proste to bylo nebezpecny. ale to se proste obcas stane, mel smulu. Nebyl to zadnej stupidni faul, kdyby nekomu dal facku nebo tak.

vcera? jen organizoval celou nasi hru a sli pres nej skoro vsechny akce. ale jinak hral blbe no. Pripravil jednu tutovku pro Rashe a u dalsich akci byl na jejich zacatku.

Reagovat
EXoRcIsT

zbytocne to vysvetlujes trollom a debilom

Reagovat
r.mrazik

Co to je za kretenskou otazku? Videl jsi ten zapas a ten zakrok?

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu v tomto.

Reagovat
Pasha

Pogbova redka proti Gunners bola nešťastná, to hádam sám uznáš, Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Pramenila z jeho primitivizmu.

Reagovat
smazaný uživatel

a tym potleskom to len dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

*potvrdil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Byla o dost mene debilnejsi nez treba Gerrardovo...

Reagovat
bbbauch

ta byla super. Asi taky primitiv.

Reagovat
Busby babes

tak tam na nej hlavne dupnul schvalne, ze jo...

Reagovat
r.mrazik

Vsak

Reagovat
Counter

Tak to Shawcrossova taky, Scholes měl takových nešťastných celou řádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligencia z týchto imigrantov ako Pugba a Hlupaku priam vytryskuje.

Reagovat
Pasha

Aj z tvojho komentáru. Ten je priam na úrovni génia menom Hawking

Reagovat
Hokaido

Takže třeba Nedvěd byl taky vymletej jenom proto, že se vykartoval na finále LM? To je fakt úžasná logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi žlutou a červenou poznáš?

Reagovat
stas87

Tak asi len v britskych novinach moze byt Pogba pred Icardim. Ale ok, nebudem viacej rypat. Zostavili nejaky random rebricek a nic ine nemas po ruke.

Reagovat
Hokaido

Bože, ty jsi strašně zaujatej. Kolikrát jsi Pogbu vlastně v United viděl hrát? Já ho taky nemusím jako člověka, ale je to prostě skvělej hráč.

Reagovat
Busby babes

neni to moc random zebricek. zeptali se 170 lidi po celem svete co se zabyvaji fotbalem. hraci, novinari, komentatori.

https://www.theguardian.com/football/2017/dec/18/how-the-guardian-ranked-the-worlds-top-100-footballers-for-2017

tady mas vysvetlenou metodiku. A jasne, nestoji to tak, ze tohle je jedine spravne. Jen je to pomerne dobre zpracovane a metodika dava smysl

A srovnani s Icardim... srovnavat utocnika a zaloznika je osidne, ale jeden hraje v top velkoklubu a byl v zakladu celou dobu, kdy ten tym vyhral sice druhoradou, ale porad evropskou soutez a skoncil na Euru druhej (i kdyz ten turnaj mu moc nevysel) a porad patri do zakladu repre, ktera je momentalne jednou z nejlepsich na svete. Druhej hraje v Interu a ma na konte 4 starty za repre. A ano, konkurence v Arg utoku je velka, ale...

Reagovat
stas87

Tak vzhladom na to, ako Icardi taha Inter, tak mi to pride usmevne. Vplyv a prinos na hru Interu ma Icardi väcsi ako Pogba na Manchester. Lenze v tychto rebrickoch to nikdy nebude tak, ze by to vyhovovalo kazdemu.

Repre do toho netahaj, pretoze tento rok bola len kvalifikacia na mundial. No a ohladne ich vytazenia v repre a konkurencii...neviem ako ty, ale z mojho pohladu ma Icardi kvalitnejsiu konkurenciu ako Pogba. Ale to zalezi z akeho uhlu pohladu sa na to pozeras.

Reagovat
Busby babes

rikam, ze konkurence v ARG utoku je velka. Zas Pogba patri k zakladnim kamenum toho francouzskeho tymu.

A pro nas je to naprosto klicovej hrac a vliv na nasi hru ma obrovskej.

Reagovat
Vánoční owník

You wish.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

chlapče už jeb nato

Reagovat
Hokaido

Kanté > Busketa

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
John Obi Mikel

Tal Ben Chaim

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes se v nadcházejících měsících hodlá koncentrovat výhradně na svou práci ve West Hamu United. Anglický manažer se kormidla londýnského klubu ujal teprve nedávno a smlouva mu běží pouze do konce června, do té doby nemá v plánu zaobírat se myšlenkami a jednáními o novém kontraktu. (dailymail.co.uk)

Anglický, naozaj?!

Reagovat
REPLIKATOR

Eboué

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dopadne kazdej, kdo projde Arsenalem..

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
Mastný Chobot

toto dolar vždycky mal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
matZz

vysvětle mi proč se všichni smáli, když Everton jmenoval Big Sama?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ta současná ultra-defenziva je maximum, co Allardyce může Evertonu nabídnout

Reagovat
Zaschrona

Tu predvadi jen proti tymum top 6...

Reagovat
Counter

Protože z ambiciózních trenérů s ofenzivním stylem přešli k mrožovitému manažerovi, jehož největší kariérní úspěch je, že nikdy nesestoupil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

MU remíza vonku. Treba to brať, ten bod im možno na konci ligy vyhrá titul.

Reagovat
nani92

Neklam sám seba

Reagovat
vladis271

prečo? Treba bojovať až do konca, šanca je vždy, stále ju máte. Ten bod môže byť pre vás zlatý.

Reagovat
nani92

Nakoniec ideme asi vyhrať LM

Reagovat
vladis271

yazo nevzdávaj to.

Reagovat
Vánoční owník

PL Man City, LM Spurs, FA Cup Arsenal a všichni budou spokojení.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

Spurs.

Reagovat
John Obi Mikel

* FA Cup Chelsea a EL Arsenal

Reagovat
El Cid z City

ne

Reagovat
Mastný Chobot

vy môžete vyhrávať, len si založte dychovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Ani na Vánoce nepřestaneš psát hovna?

Reagovat
kvasha16

fuj do pici

Reagovat
stas87

V com je u Pogby problem? Trener ho nevie poriadne vyuzit ci on asi nebude az tak dobry hrac? V takom Reale ci Barcelone by podla mna z neho vytrieskali viac ako zatial dokazal Manchester.

Reagovat
cristiano.K.

nehraje špatně, včera zas vymyslel klíčovou přihrávku do golu pro Rashe, který to šíleně zazdil.

Na druhou stranu jako 100 milionový hráč taky nepůsobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

Problém je v očekávání. Ono když hraješ v kvalitním týmu, kterému se daří, tak máš víc prostoru si něco dovolit a ukázat. Horší to je v případě, kdy máš být ten tahoun mužstva. Tyhle schopnosti prostě Pogba nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

on je skvely hrac. Ale nejak to nefunguje ani okolo neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak letos hraje skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý ofenzivní trenér by z něho vytřískal víc, ale i tak hraje letos skvěle. Kdyby hrál Pogba v City, tak o něm jako o nejlepším středním záložníkovi světa asi nikdo nepochybuje.

Reagovat
Miguel19

Furt KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, když by si nekopnul přes fernandinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Největší problém u Pogby je ta jeho cena. Když si vezmeš, kdo šel za cca stejnou částku, tak to byli hráči, kteří byli jasní lídři a táhli své týmy. Pogba Juventus nijak extra netahal.

Když jde hráč za 100 mega, tak je jasný že jdou na něj trošku jiné nároky. To co odehraje on by zvládl i hráč s poloviční cenou. Navíc tím jak je sympatický jako celý United, tak si do něj každý rád kopne.

Navíc bych řekl, že on nemůže hrát ve dvojčlenné záloze. On by potřeboval hrát to co v Juve.

Reagovat
Miguel19

Ale za tu cenu on samozřejmě nemůže...

Reagovat
Busby babes

hrace, co odehraje to co on a za polovcni cenu bych rad videl. A jinak ano, jeste urcite umi hrat lip. ale porad je to jeden z nejlepsich zalozniku v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Naby Keita, ikdyž ta částka asi nebude poloviční.

Reagovat
Busby babes

za kolik jde do toho Liverpoolu? to je vic jak 50, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No psalo se od 48 až do 66 milionů liber. Takže těžko říct.

Reagovat
Busby babes

ok. no tak uvidime pristi sezonu jak mu to pujde.

Reagovat
r.mrazik

Vzdyt hraje naprosto skvele

Reagovat
stas87

Tak ako hra on teraz, tak takto ma hrat 100 milionovy hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

Stones hraje na svoji cenu? Walker? A nebo snad Neymar?

Reagovat
El Cid z City

stones a walker ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačím se divit, od kolika fandů city teď dostávám všude možně odpovědí...

Reagovat
Mindas

Logicke, kdyz sem chodi, ne? Ale ze ty by si byl az tak znamy fanousek United, tak to asi take ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ono je logické, že sem začali chodit během posledních pár let a vzrostlo jejich množství.

Reagovat
diastan

Tak čemu se tak divíš ty šašku, když je to logické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Nekteri tu chodi dele nez ty, no, tak jak to muzes vubec hodnotit?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ti prozradím... Já to nejspíš hodnotím podle těch let, co jsem tady a to počet příspěvků a uživatelů citizens vzrostl.

Reagovat
Mindas

Fanoušků City sem chodí pořád +/- stejně, a to čtyři. Někteří se obměnili, někteří chodí pořád. Počet příspěvků vzrostl maximálně u těch nových, já například přispívám pořád stejně. Za elitářského EF to bylo celkově silnější, chodili sem uživatelé se znalostmi, tak se dalo diskutovat. Teď komentuju už jen City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

to mu zrovna nevyšlo, tak si kopl klasickou zoufalskou hlasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Stones hraje jako jeden z nejdražších stoperů na světě...

Reagovat
diastan

ano od zacatku sezony hral, ale narazel jsem spis na Walkera, který je úplný vtip, ale ocividne jsi nevidel jediný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš, že jo...

Reagovat
diastan

aspon jsi ukazal jak jsi mimo

Reagovat
r.mrazik

A to se jako pozná jak? Je stěžejní hráč ve velkoklubu...když nehraje,je to neskutečně poznat...

Letos hraje hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Však je marný už 5 let, v Juve měl štěstí na lehkou ligu. V lize mistrů a těžké zápasy repre pravidelně hoří. Je to průměrák.

Reagovat
The Krupy

Sám si ľahký, mentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si vedou špagety v LM

Reagovat
The Krupy

Celkom áno.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

chlapci sú z Marsu baby sú z Venuše.

Reagovat
smazaný uživatel

nevhodný darček, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
wild

este len obed a uz je najebany

Reagovat
ajouki

https://pbs.twimg.com/media/DRzmN8hWkAAKL0C.jpg

Alternativní tabulka Premier League. Spočítáno na základě výsledků, z pohledu vytvořených a inkasovaných šancí v daném zápase. Červeně týmy, které získaly míň bodů než čemu odpovídal průběh zápasů. Černě týmy, které získaly bodů více. United můžou být rádi, že jsou vůbec v boji o titul. Jestli se tomu jejich klopýtání tak dá říct. Crystal Palace mohli být dávno zachráněni. Liverpool, Arsenal a Tottenham měli evidentně dost ztrát, které neodpovídaly průběhu zápasu. Chelsea si jede své.

Reagovat
diastan

mnohem lepší

Reagovat
diastan

To Burnley půjdu hodně dolů si myslím

Reagovat
Vánoční owník

Proč je v té tabulce Arsenal nad Spurs?

Reagovat
Miguel19

Protože je od A.

Reagovat
Vánoční owník

A proč je tam Southampton nad Leicesterem?

Reagovat
Miguel19

Aby tě nasrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hodili do tej tabulky Tottenham pred Arsenal, ale ta tabulka to automaticky opravila, lebo videla chybu

Reagovat
Svatej

Zákony vesmíru neojebeš

Reagovat
Vánoční owník

Tak to jsme dobří, že už jsme je ojebali.

Reagovat
Svatej

Kdepak, nebyli jste tak dobří, to jen oni byli tak špatní, to vesmírným pravidlem projde.

Reagovat
smazaný uživatel

My s tímhle máme problém snad každou sezonu.

Reagovat
spider_8

Půlka sezony a už se začínají vymýšlet alternativní scénáře, ve kterých některé týmy nevypadají tak blbě Nechci ajoukimu křivdit, ale tohle byla vždy specialita fandů Arsenalu.

Reagovat
Busby babes

neasi. ted je xG hrozne popularni a kazdej to bere jako nejakou bernou minci a koukam, ze i jako nejakej znak "spravedlnosti", at uz si pod tim nekdo predstavuje cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to každej bere jako bernou minci. Spíš je to prostě zajímavost. Jako každá jiná statistika.

Reagovat
Busby babes

ok, ne kazdej. ale posledni dobou je to tu casto. A i treba na twitteru se tim hodne lidi ohani. Problem je, ze to je proste jen jedna statistika. jak rikas, zajimavost to je, o tom zadna. Treba vejs to interpretujou tak, ze mame byt podstatne niz. no, ja si to zas interpretuju tak, ze smerem dopredu nasi hraci odvadi super praci, kdyz i z mala sanci dokazou dat hodne golu.

Reagovat
ajouki

Ve vstřelených brankách u vás problém není. Tak jako u většiny velkých klubů. Jen Arsenal nedokáže proměňovat co si vytvoří. Včera jste nedali velké šance, ale zase jste proměnili situace, kdy ta šance byla minimální. Prostě se to vyrovná. Ale na druhém konci jste dostali 14 branek a soupeři měli dostatek šancí na dalších 10. To je srovnatelné jen s Burnley. Takže tato tabulka mnohem víc odráží vaši slabou defenzivní organizaci.

Reagovat
Busby babes

to z toho obrazku bohuzel nevyctu, ale je to taky moznost.

Reagovat
Counter

Když už, xG je jedna komplexní statistika, která bere v potaz několik různých statistik a skládá je dohromady.

Reagovat
Busby babes

a i u ni zalezi jak se to pocita. to je jedna vec. a porad je to jedna statistika, zadnej svatej gral odhalujici pravdu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to snad nikdo ani nebere. Jen je to čísly podložená diskuze coby kdyby, což může být o něco relevantnější než "kdyby nebyl Lukaku kopyto tak máme o 10 bodů víc".

Reagovat
Busby babes

tak rozhodne to je lepsi argument nez, kdyby nebyl Lukaku kopyto...

ale kdyz z toho nekdo dela zaver typu: "United můžou být rádi, že jsou vůbec v boji o titul. Jestli se tomu jejich klopýtání tak dá říct."

tak mi to prijde proste dost divny. kdyz teda pominu to, ze v boji o titul uz od zapasu se City nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pre mufanov to moc zaujimave neni takze je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to co sem nedaji oni, jako by nebylo

Reagovat
ajouki

Ani náhodou to nemá větší váhu než skutečná tabulka. Ta je ve výsledku vypovídající. U některých týmů hraje roli mentalita, náročnost systému na individuální výkony, šířka kádru nebo brankáři. Spíš teda pohled, co každý ten tým na hřišti produkuje. Třeba výkon City je o to obdivuhodnější. Jedna věc je mít rekordní počet bodů, a druhá být ve všech těch zápasech lepší a vyhrát zaslouženě (prakticky mají tu remízu s Evertonem a ještě jeden zápas, kde mohli jen remizovat, asi Southampton)

Reagovat
pingla

přesně tak

Reagovat
Busby babes

dobry si pripomenout, ze po tom, co jsem vcera nadaval na vsechny nase utocniky, tak je videt, ze ve vysledku vlastne odvadi skvelou praci.

Reagovat
Coutinho10

btw. k Evertonu...nevíte, proč nehrál Holgate ? Já jestli ho mám nahradit nebo jenom nějaká vánoční rotace

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj horucka

Reagovat
Coutinho10

ok dík tak tim pádem by snad měl bejt co nevidět k dispozici...jenom se bojim, že pokud jim bez něho vyšel zápas s Chelsea, tak aby ho někdo nevyšoupnul

Reagovat
smazaný uživatel

ved to, lebo hral miesto neho Jagielka co tam 2x odvracal loptu z prazdnej brany

Reagovat
Coutinho10

a to je zrovna osobnost, takže asi vemu teda radší Kennyho o £0.2 dražšího než mu vyleze cena

Reagovat
Zaschrona

U Kennyho zase hrozi, ze ho brzo vysoupne Coleman, i kdyz si teda zaslouzi hrat i dal.

Reagovat
Coutinho10

tak to teda mám dilema ale díky info

Reagovat
stiflerovamama

Tak futbaloví priatelia, prajem vám šťastné a veselé Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

stale moc, ale tak Klopp dlho setril na obrane

Reagovat
Hai

70M ale tesim se na nej jestli teda prijde

Reagovat
vladis271

ja byť vedením Sotonu tak pri stave stopérov LFC bych si normálne vypýtal na šupu stovku a čakal. 85 by z toho vytrieskali, lebo sme kokoti. To by bol problém skúsiť poslať ponuku 60 mega eur do Interu za Škriniara a čakať čo povedia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by skusit dohodnut aj Gimeneza z Atletica, kt. ma vyprsat zmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá mu vypršet smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Podpisal novu?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal v rozhovoru prý nějakou dobu zpátky, že má smlouvu asi až do 2020 a že spekulace o tom, že mu končí v létě 2018 nejsou pravdivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skoda, ale aj tak by ho skor uchmatol nejaky Juventus

Reagovat
Maresma

Jj, ale nechápu, jaktoze všechny média byla v tomhle mimo.

Reagovat
Busby babes

premejslim, kdo z tech klubu ma ve vedeni vetsi idioty. ty co za VVD nabizi 70 mega nebo ti, co to nechtej prijmout?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím, že ti, co to nechtějí přijmout. A celkem jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

néééé

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vladis271

inak nemám prehľad o tohtoročnom Sotone, ako hrá VVD?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne, ako keby bol nadudlany, ze mu ziadny prestup cez leto nevysiel

Reagovat
vladis271

my sme fakt kkti

Reagovat
smazaný uživatel

navíc když takovej Manolas má výkupku 38..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sa tam hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ak narazas na Coutsa, ten nehra zle

Reagovat
smazaný uživatel

Narážam na to ako tragicky hrá obrana LFC a ďalší tragéd (VvD) by tam zapadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bohuzial hej a ceresnicka bude tych 70 mega

Reagovat
stiflerovamama

ze tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Keď niekto hrá hrozne, bohužiaľ.

Reagovat
stiflerovamama

Neznamená, že je tradéd keď odohrá 5 zlých zápasov za klub za ktorý nechce hrať. Keď minulú sezónu bol medzi najlepšími obrancami ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie je tragéd, daj si tam iné slovo teda Ako keby to niečo zmenilo. Minulá sezóna sa mu vydarila, ale to celému Southamptonu. Teraz sa nedarí nikomu a ani on nijak extra nevyniká. Od monlorocnych výkonov má na hony ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

moze to byt aj jeho zranenim, ale za tu cenu to je charita pre Soton

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

je to vyhypovany priemerak, ocakavane

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je hloupost.

Reagovat
fenixLFC

okej ze je priemerak mozno ano. ale ze bol enskutocne vyhypovany bolo jasne uz v lete rovnako ako bola otazna jeho vykonnost po polrocnom zraneni, co som teda tvrdil uz vtedy. za tu sumu absolutne nestoji

Reagovat
smazaný uživatel

No za tu sumu ne, to je pravda, ale jinak je to jeden z nejlepších stoperů v lize.

Reagovat
fenixLFC

mozno tak pred zranenim a aj to je pochybne. bol celkom fajn ale to co sa okolo neho spustilo bolo prehnane

Reagovat
Maresma

Loni byl prostě s Tobym nejlepší v lize.

Reagovat
blade115

Azpi !!

Reagovat
Maresma

Reagovat
LAM

A Coutinho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

snad az v lete ako vitaz LM

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
SpecialOne

Berte Manolase za 37 a neblázněte

Reagovat
spider_8

(možná by byl i lepší)

Reagovat
smazaný uživatel

určitě..

Reagovat
fenixLFC

manolas+tah

Reagovat
Kowe

(ale klidně oba )

Reagovat
Kixi Syhimour

nesmysl

Reagovat
Nikikrew

Tak teda vsetkym nadsencom Premier league zelam krasne a pokojne Vianoce

Reagovat
LAM

Hodně bramborového salátu

Reagovat
Nikikrew

Idem akurát nato

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Šťastné a Veselé

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi - 54 goals in 64 games

Cristiano Ronaldo - 53 goals in 59 games

Robert Lewandowski - 53 goals in 55 games

Edinson Cavani - 53 goals in 62 games

Harry Kane - 53 goals in 49 games

53 golu ve 49 zapasech. Psychopat. Neskutecne mu preju, aby toho Messiho, ktery ma o 15 zapasu vic, prekonal.

Reagovat
masly008

já tyka,ten hype kolem messiho a ronalda musí už skončit

Reagovat
masly008

*taky

Reagovat
Coutinho10

OT: čas 1:17 a reakce dětí na trio Couts, Firmo a Ox....u Oxe to nemá chybu..doporučuju

https://twitter.com/LFC/status/945014139507937280

Reagovat
smazaný uživatel

milé, veselé Vianoce...

Reagovat
kiwwi

samozrejme media uz rozoberaju ci Mourinho neprekrocil ciaru ked otvorene kritizoval hracov a samozrejme porovnanie, ze ini manazeri to nerobia...tak sa hned vytiahol tento clanok o Fergiem

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-news-alex-ferguson-11918367

kazdopadne ta pasaz o Evansovi ma rozsekala...

Jonny Evans, February 2010

"F*****g wake up," Ferguson screamed at the 22-year-old defender. This was public criticism of a United player at its most volcanic, a glimpse of the hairdryers within the four dressing room walls.

"I was just giving him a bit of gentle advice," Ferguson said later.

"Our whole back four were going to get it, but he's unfortunate he was the nearest defender to me.

Reagovat
Busby babes

koho zas kritizoval?

Reagovat
nani92

Útok

Reagovat
Busby babes

v poradku, drevaci. stejne jako obranci. A zaloha.

Reagovat
kiwwi

no nepovedal to na nikoho konkretne, ale na niekoho mieril

Mourinho:"We were immature at the end and made childish mistakes. Some players do childish decisions in the beginning, and time helps them to have maturity, but some other players stay with childish decisions until the end of their career."

Reagovat
Busby babes

jo tohle...

Reagovat
r.mrazik

Dojede na tohle chovani jako v realu...ze si s tim neda sasek pokoj...

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Neboj,jako s moyesem a zelvou to pak dostanes sezrat

A vzhledem k tomu ze to je sasek mourek,tak to bude jeste vetsi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

abych zacal s opatrnou kritikou Mourinha aby to pak nebyl tak velkej skok a mel jsem vymluvu...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

To bys teda mel...tebe si vychutnam taky

Reagovat
Busby babes

no a ja te poslu do prdele, ze jo.

zatim jsou to spis malickosti, se kteryma nejsem spokojenej. Obecnej trend je ok. Tahle verejna kritika muze dopadnout jak pisete, to je pravda. Na druhou stranu by ti fotbaliste taky nemuseli byt v tomhle takove slecinky.

Reagovat
r.mrazik

Tak nic jineho necekam

Ale k tematu...ono bude asi dulezite,jak takhle casto bude/by kritizoval...jednou dvakrat ok,ale pokud by prskal casteji a do toho hral autobus,tak verim,ze by ti hraci casem vytekli

Reagovat
Busby babes

ono je taky mozny, ze ti kritizovani uz za mesic v klubu nebudou...

Reagovat
r.mrazik

Blind a Darmian asi ne...

Kazdopadne utok ze zapasu proti Leicesteru snad jeste chvili zustane

Reagovat
kiwwi

tu vôbec nejde o to ze nekritizujem Mourinha, ide o to ze zrovna tu sa to vôbec nehodí a mrazik si to uz klasicky vyložil podľa seba a netrafil pointu... A ked mu to naznačís tak si to potom vylozi tak, že on ho opravnene kritizoval a ty si zaslepený... to je ťažká diskusia s nim... sa čudujem ze tam ešte nespomenul ako by Rashford pod Pepkom tu akciu určite zakončil gólom

Reagovat
Vánoční owník

A radši začni i s opatrnou kritikou Pogbu, abys byl připraven před tím až za 3 roky bude přestupovat do West Hamu.

Reagovat
Busby babes

tak misto nej prijde jinej top zaloznik no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

dve zle dedukcie v dvoch komentároch... úspešnosť 0%

Reagovat
r.mrazik

Hmm...bla bla bla...pekne Vanoce

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale on nemá hrdost, je to úplně fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho sám musí vědět, zda takováto veřejná kritika týmu prospěje, či ne. Je rozumný a za xxx let ve fotbale víc, co si může dovolit. Za mě v pohodě. (ale stále je to arogantní blbec)

Reagovat
Mastný Chobot

práveže jeho ego je tak velke, ze mu casto zatieňuje schopnost rozoznávať dobre od zleho, vhodne od nevhodneho a prospešné od neprospesneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

Ja v tom popise vidím Wengera, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemyslim ze ma wenger velke ego, naopak, posobi skromne

Reagovat
nani92

Veď práve takí sú najhorší, chutnucki, pritom je Wenger v určitých veciach rovnako nepoučiteľný ako Mourinho a tiež si nie vždy prizná chyby..

Reagovat
Hokaido

Ví, co si může dovolit? Po podobných prohlášeních ztratil kabinu v jeho posledních dvou angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

stratiť kabínu v reale je asi najjednoduchšia vec na svete... tam nemôžeš ako tréner povedať tým hráčom snáď nič...

A teda pokiaľ si pamätám, tak ste tvrdili že to nebola kabína, čo ho nechala v. stichu... furt jak sa hodí

Reagovat
kiwwi

ale teda jeho prvy angažmán v Chelsea to 100% platí... tam. vytvoril v. hráčoch pocit nedotknutelnosti načo nakoniec doplatil on sám

Reagovat
ajouki

Srovnání s Fergusonem je mimo.. to máš skoro 5 let, co není koučem, kdoví jak dlouho od posledního konfliktu a kabinu měl vycvičenou. Bali tam borci, kteří ty nové velmi rychle zaučili. Nová generace se ti na podobný přístup může vysrat.

V tomhle Mourinho ztratil ze všeho nejvíc, že se pořádně nedokáže s touto generací zžít. On by potřeboval hráče co měl v Interu. Ti byli rádi za to, že můžou pro něj jezdit po prdeli a pak chvíli útočit. Ti dnešní znají trénink, zápas a doma hrají FIFU nebo jsou na sociálních sítích. Fotbalem se chtějí bavit, mít volnost. Doma zapnout TV a vidí jiné kluby, jak jejich hráči mají dovolené udělat na hřišti chybu a trenér je za snahu ocení. Kdežto Martial je oceněný až to, že se naučil bránit dle pokynů Mourinha. A pak zazdí jednu šanci a najednou je to děcko.

Reagovat
nani92

Mourinho je tyran

Reagovat
C-M@ster

21 of Jamie Vardy's 50 Premier League goals (42%) have come against 'big six' opposition.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
nani92

Po ňom musíme budúci rok ísť, Lukaku na slabých, Vardy na silných a Liverpool

Reagovat
Busby babes

na Liverpool si pokazdy dojet pro 0:0. Just for the fun.

Reagovat
Mastný Chobot

hehe what a fun

Reagovat
Taiger

*Just for fun

Reagovat
Busby babes

ne, ja myslim konkretni zabavu, ktera se pak strhne na EF.

Reagovat
Counter

Body nejsou důležité

Reagovat
Busby babes

dva body si muzeme za tu sezonu dovolit ztratit.

Btw. to, ze body nejsou dulezity tu casto posloucham prave od fans Arsenalu... dulezitejsi je preci herni projev a utocnej styl...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

ale neni se cemu divit, kdyz leicester hraje proti TOP6 jen na breaky, ktere on ma spolu s Mahrezem svetove

Reagovat
smazaný uživatel

Tými protiutokmi to teda rozhodne nebude

Reagovat
pingla

tak Vardy rozhodne neni hrac do tymu, ktery bude mit 70% drzeni mice a bude prakticky cely zapas dobyvat obranu soupere. On potrebuje balon do sprintu, aby nebyl otoceny celem k vlastni brance.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel jsem to psat po prani k Vanocum, nicmene mam dotaz. Debatoval jsem se znamym o tom, jak je dneska dulezita praxe v zamestnani. Souhlasite s mym nazorem, ze clovek s praxi, ktery ukaze na pohovoru treba o dost mensi zpusobilost napriklad k vedeni lidi (pozice managera), ma vetsi sanci na prijeti, nez treba clovek s dispozicemi, ale bez praxe?Podle me daji personaliste skoro vzdy praci tomu prvnimu.

Reagovat
Godwinson

To je otázka, co oba předvedou, ale první má velkou výhodu, pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Pro lidi bez praxe slepa ulicka, no

Reagovat
Godwinson

Dneska jí získají dost snadno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Ja myslel zamestnani, kde ziskas urcity spolecensky status. Za vse jsem zminil treba manager, ci jina pozice pri vedeni lidi. Tam to snadno ziskat nejde.

Reagovat
Godwinson

Tak pokud někdo vyleze ze školy a chce dělat manažera, tak tím spíš by měl skončit u mytí hajzlů, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo lestit kliky, ne?

Reagovat
Godwinson

Taky. Když na to má člověk žaludek, pořád to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz nema? Pak padla moznost povyseni takovou formou, bez praxe, takze asi no chance

Reagovat
Godwinson

Když chceš povýšení, tak to znamená, že už pracuješ. Takže praxi získáváš a pokud pracuješ dobře, jsi na dobré cestě. Nebo pokud leštíš kliky nebo máš kamarádské vazby výše. Pak můžeš pracovat i hůře

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, ale ty me porad nechapes. Priklad: Nekdo chce byt mistr. Jenze pracoval zatim jako treba v te firme operator CNC. Takze neziskava praxi, kterou potrebuje k vedeni lidi. Na praxi mistra potrebuje vest kolektiv. A jak ji neziska? Nema sanci. Leda by vedl pet lidi ve skautu A i tak by to nemelo sanci

Reagovat
Godwinson

Takových postupů už jsem řadu viděl, s tím nesouhlasím. Mám na mysli dělník -> mistr, popřípadě i výš

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik tech postupu bylo bez znamosti toho cloveka s nejakym nadrizenym v te firme?

Reagovat
Godwinson

Všechny Ono je to třeba brát tak, že ty lidi tam roky pracovali, takže "známost" měli, protože ti nad nimi věděli, že pracují dobře a znali je. Ale bylo to bez známosti tak, jak ji myslíš ty

Reagovat
Busby babes

nevim, jak v dilne, ale asi i tam ten, kdo chce byt mistrem, tak i bez te ofiko funkce muze prokazat nejakou iniciativu, vest treba mladsi kolegy, poradit, vysvetlit a tak... Tim ukaze, ze by na to mohl byt vhodnym adeptem a tu potrebnou praxi ziskava aniz by mel tu danou funkci.

Reagovat
Busby babes

pak se k tomu musis vypracovat. Nejdriv treba zodpovidas za dulezitejsi veci, pak dostanes na starosti nejakej projekt, pak vetsi projekt, pak svuj tym... uz pri skole muzes prokazat managerske schopnosti treba prave ucasti na projektech, organizaci nejake akce atd...

Reagovat
Vánoční owník

Nevím, ale podle mě by managerské pozice měly být obsazovány buď lidmi s manažerskou praxí z jiné firmy nebo lidmi, kteří v dané firmě mají praxi na jiné pozici, vědí, jak to tam funguje a mají předpoklady manažerskou práci dělat. Na pohovoru jim můžeš ukázat cokoliv, ale nikdy těch pár minut/hodin nebude mít větší vypovídající hodnotu než roky praxe.

A kdo si myslí, že se dá někde na škole naučit, jak být dobrým manažerem a pak si naklusat do nějaké firmy a být dobrým manažerem, tak je debil. Taky bych řekl, že firmy, kde mají personalisté konečné slovo pro přijetí/nepřijetí taky nejsou úplně v pořádku, personalisté by měli kandidáty maximálně dohazovat někomu kompetentnímu, popř. je nějak protřídit a vyházet úplné dementy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

da se to naucit. prave tim, ze se ucastnis veci, kde ty managerske schopnosti prokazes. A to muzes prave behem te skoly. treba jen organizace akci, spojene se skolou.

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
C-M@ster

Z lastních zkušeností můžu říct, že v 90+% případů po vás nikdo prokázat schopnosti nechce a vyberou čistě podle praxe.

Z těch zbylých pár procent případů vybírají na základě schopností s tím, že ten s praxí tam má ale výhodu.

Teda samozřejmě taky záleží kde a na co se ucházíte o práci.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nemam zkusenosti s vyberem manazeru, ale myslim si, ze je naprosto spravne chtit po nekom, aby mel relevantni praxi a odpovidajici reference. Manazer je clovek, ktery musi ovladat celou radu komplexnich dovednosti a rozhodne bych ve sve firme chtel cloveka, ktery je bud otestovany na nizsi pozici v moji firme nebo na ekvivalentni pozici v jine firme.

Zaroven si ale myslim, ze u nizsich pozic se casto vyplaci vzit i cloveka bez praxe jen na zaklade jeho schopnosti. Treba prave proto, aby nabral praxi a mohl se v budoucnu stat manazerem. A je to podle me bezna praxe, alespon ze sve zkusenosti a ze zkusenosti okoli vim, ze firmy cim dal tim casteji rady vezmou talentovaneho cloveka a nechaji ho, aby se vypracoval.

Reagovat
cristiano.K.

z 90% jde o praxi a pak jak zapůsobíš. Já měl štěstí, že mě vzali totálně bez praxe, protože jsem dobře zapůsobil.

Reagovat
Talker

Opožděně, na cestě z hospody jsem narazil na tuhle diskuzi omylem... Třeba to najdeš.

Záleží na pozici. Osobně bych to rozložil na starting pozice (v Praze do cca 35, pokud se nebavíme o programátorech/specialistech) a vyšší (manažer, specialista 40k+).

U starting pozic záleží, jaký potenciál v tobě firma vidí, jak působíš, jaké máš vlohy. Tam jsou zkušenosti dost irelevantní. Alespoň u korporátů. Kolikrát jsem potkal člověka, který měl skvělé zkušenosti, ale vyhořel u pohovoru, aby vzali 20letého kluka, se kterým jsem si dal pár piv.

U pozic, které jsou vyšší (specialista, manažer), tak tam se prakticky bez zkušeností nemáš šanci dostat. Respektive musíš mít obrovské štěstí na načasování, firmu, člověka, kterému perfektně sedneš (řekl bych, že spíše by šlo o start-up, v korporátu no chance).

Pokud by byla pozice manažera, tak mají oba podobnou šanci - hodně malou.

Lidi bez praxe se berou na startovní pozice, kdy se zaučí. Když mají dispozici na to vést lidi, tak se do té role časem vypracují. Tam je to o trpělivosti.

Ti, kteří mají praxi, ale nemají dispozici na to vést lidi, takové dobrá firma také nepřijme. Asi mají větší šanci (v té firmě je neznají, můžou udělat dobrý dojem), ale ve výsledku jsou to lidé, kteří tam nevydrží dlouho, rozpadne se jim tým, nebudou mít výsledky atp.

V situaci, kdy přijdou 2 kandidáti, jeden bez praxe a druhý špatný osobnostně, nemá na to vést tým (což vyjde třeba na základě pohovoru, ne vždy), tak spíš firma povýší někoho interně, z toho týmu, kdo podle jejich názoru má největší pravděpodobnost uspět. Už jen proto, aby ostatní "dostali čuchnout" a viděli, že je možnost se rozvíjet.

Ohledně slepé uličky a sociálního statusu... Nemůžeš čekat, že skončíš školu a bez zkušeností nastoupíš jako manažer. Já slyšel tohle na pohovorech tolikrát, že se mi z toho už otvírá kudla v kapse. Musíš se vypracovat, začít v nějaké oblasti, získat zkušenosti a za 2-3 roky můžeš být úplně někde jinde, pokud nejsi neschopný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele