19. kolo
23.12.2017 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Crystal Palace 1:1

Takhle se Crystal Palace nedařilo sedmadvacet let. V historii Premier League nikdy tento londýnský celek nedokázal udržet osmizápasovou šňůru bez porážky - až nyní ji dovršil remízou na hřišti Swansea. Sahal navíc dokonce po třech bodech, jenže na úvodní gól Milivojeviće stihl zareagovat Ayew.

Roy Hodgson dokáže zázraky? Vypadá to tak. Crystal Palace se hnalo do záhuby a vytvořilo mimořádný rekord Premier League. Prvních sedm zápasů se Eagles obešli bez bodu, ba co víc, bez jediné vstřelené branky! Jenže teď naopak tvoří rekordy pozitivní - alespoň co se historie klubové týče...

A mohlo být ještě veseleji, kdyby třeba v úvodu výborného Fabianskiho překonal buď Dann hlavou nebo Townsend točeným pokusem do šibenice. Zato Swansea navázala na ofenzivní mizérii zpod vyhozeného manažera Paula Clementa a v prvním poločase se nezmohla na střelu na branku.

K prvnímu zlomu v utkání došlo s blížící se hodinou hry. Zaha vyslal do šestnáctky Rubena Loftus-Cheeka, jenž vděčně využil poněkud neobratného bránění Fernándeze a přerazil se o jeho napřaženou pravici. Lukovi Milivojevićovi nedělalo sebemenší problém počkat na Fabianskiho skok a uklidit míč z puntíku doprostřed svatyně.

Čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem však radost Orlů odmítl dokonalý žolík Jordan Ayew, který se trefil poprvé od srpna letošního roku - shodou okolností taktéž do sítě Crystal Palace. Kličkou posadil na zadek Milivojeviće a parádní křížnou ranou zpoza vápna nedal Speronimu šanci.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

divocina

Reagovat
Theft90

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele