Premier League - preview 19. kola

22.12.2017, 08:40, aktualizováno 23.12.2017, 08:49
Previews
Dalšími devíti zápasy pokračuje anglická nejvyšší soutěž. Chelsea se představí na půdě Evertonu. Brighton si to rozdá s Watfordem, Man City hostí Bournemouth a Southampton poměří síly s Huddersfieldem. Hrát se budou rovněž utkání Stoke City proti West Bromu nebo Swansea s Crystal Palace. Newcastle United čeká střetnutí s West Hamem, na Tottenham čeká Burnley a na závěr sobotního programu půjde do akce i Man Utd, jenž chce porazit Leicester...
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Poslední předvánoční sobotu zahájí krátce po obědě střetnutí Evertonu s Chelsea, tedy dvou týmů, které se v posledních týdnech mohou pochlubit solidní formou. Zejména domácí evidentně prospěla výměna na trenérské židličce a Sam Allardyce své svěřence pomalu posouvá do míst, kam dle předsezónních prognóz také patřili.

Ještě na konci listopadu se Karamelky topily těsně nad sestupovou zónou, kdo by si byl tehdy pomyslel, že jen o necelý měsíc později již budou v horní polovině tabulky. Nový kouč však dodal potřebný impulz a liverpoolští pak od prohry na Southamptonu vytěžili z pěti zápasů čtyři výhry a jednu remízu v derby na Anfield Road. Skvěle jim začala fungovat defenziva, Everton totiž ve zmíněných zápasech inkasoval jen dvě branky, naopak sám byl úspěšný hned v 11 případech. Obhájce titulu tak v devatenáctém kole rozhodně nečeká vůbec nic snadného.

Svěřenci Antonia Conteho se také nacházejí v dobrém rozpoložení, o čemž svědčí fakt, že z posledních 10 ligových duelů hned osm vyhráli, jednou odešli poraženi (v derby s West Hamem) a na hřišti Liverpoolu uhráli alespoň výsledek remízový. K vedoucímu Manchesteru City se však Blues vůbec nepřiblížili, lídr tabulky je totiž od srpna stoprocentní a těžko čekat, že by jeho suverénní jízdu někdo dokázal zastavit. V rámci Ligového poháru pak Chelsea šťastně zdolala v nastavení Bournemouth a postoupila do lednového semifinále, ve kterém ji vyzve Arsenal. Modří však přišli o kanonýra Moratu, který obdržel pátou žlutou kartu a v sobotu tak nebude k dispozici.

Pryč jsou ty časy, kdy na Karamelky londýnští hosté prostě neuměli. Z posledních osmi ligových zápasů totiž Everton šest z nich prohrál, vyhrát dokázal jen jedinkrát a ještě jednou si pak ze střetnutí odnesl alespoň bod. V posledních čtyřech vzájemných zápasech ve všech soutěžích navíc vždy prohrál, vstřelil jediný gól a má negativní skóre 1:12.

S domácím týmem již začal trénovat dlouhodobě zraněný Ross Barkley, do sobotního zápasu ale ještě dle všeho nezasáhne, kompletní návrat mu ještě chvíli zabere. Mimo hru bude s největší pravděpodobností také Yannick Bolasie a Leighton Baines. Hosté se budou muset obejít bez útočníka Moraty, který si odbude disciplinární trest, mimo hru nadále zůstává i David Luiz, kterého do hry nepustí zraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.20 - 4.02 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Předvánoční čas fanouškům nabídne také souboj Brightonu s Watfordem. Oba týmy sezónu zahájily ve velkém stylu, v posledních týdnech však jejich firma upadla a nějaký ten bodový zisk by se jim tak opravdu hodil.

Sršně teď upadly do menší výsledkové krize, v posledních 5 zápasech totiž nevyhrály a připsaly si jen jediný bod za remízu s Tottenhamem. Ona výsledková bída také znamenala propad v tabulce na průběžnou desátou pozici. Naposledy Watfordu vůbec nevyšel domácí duel s Huddersfieldem, se kterým prohrál vysoko 1:4. Marco Silva by tak jistě ocenil, kdyby mu jeho svěřenci před Vánoci nadělili dárek v podobě tří bodů.

Brighton se také postupně propadá tabulkou a zdá se, že se mu boj o záchranu přece jenom nevyhne. Na výhru již nováček soutěže čeká dlouchých sedm zápasů, naposledy zdolal počátkem listopadu poslední Swansea. Od té doby Brighton uhrál pouze tři remízové výsledky, jinak hned čtyřikrát svému soupeři podlehl.

Domácí se musí obejít bez obránce Shana Duffyho, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet. Další vynucenou absencí tak zůstává pouze Steve Sidwell. Watfordu bude chybět kapitán Troy Deeney, který si odpyká čtyřzápasový trest za vyloučení v předcházejícím duelu. Dalšími absentéry jsou také Abdoulaye Doucoure a Marvin Zeegelaar, avšal Tom Cleverley je již připraven nastoupit. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Willa Hughese.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.17 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Svou rekordní sérii 16 výher hodlají v sobotu odpoledne ještě prodloužit hráči Manchesteru City, kterým se v této snaze budou naopak snažit zabránit fotbalisté Bournemouthu. Čeká je ale opravdu úkol nelehký, Citizens v lize totiž ztratili body jen jednou a v soutěžním duelu je zdolal pouze Šachťar.

Manchester City chce o titulu rozhodnout ještě před Vánoci, k čemuž mu pomáhá skutečně úctyhodná ligová forma. Nikdo nikdy nezahájil sezónu lépe, Citizens totiž z 18 duelů vytěžili hned 52 bodů, což je ligový unikát. Jejich série šestnácti výher v řadě představuje další ligový rekord, v průběhu Vánoc ji navíc svěřenci Pepa Guardioly mohou natáhnout o další čtyři duely. To by znamenalo, že by i po dvaadvacátém kole měli náskok alespoň 11 bodů na druhý Manchester United a 14 bodů na třetí Chelsea, přičemž o titul by je pak připravil jen kolaps nebývalých rozměrů.

To Bournemouthu se letos příliš nedaří a svěřenci Eddieho Howea budou v druhé půli sezóny s největší pravděpodobností bojovat o přežití, což představuje drobné zklamání. Cherries neměli vůbec dobrý vstup do ročníku, a i když se pak jejich forma zlepšila, v poslední době body zase sbírají jen velmi ztěžka. Na další ligovou výhru čekají již šest duelů, ve kterých uhráli tři remízy a podlehli například Manchesteru United či v posledním zápase vysoko Liverpoolu.

Manchesteru City se proti Bournemouthu navíc opravdu daří, vyhráli totiž ve všech pěti duelech v rámci Premier League. Poslední dva zápay na Etihadu navíc domácí vyhráli 5:1 a 4:0.

City bude chybět mladíček Phil Foden, kterého ze hry vyřadí zranění kotníku, absentovat bude také Vincent Kompany a otazník se vznáší také nad startem Davida Silvy. Hosté se musí obejít bez Jermaina Defoa, absentovat bude také Harry Arter, zatímco nad Charliem Danielsem a Joshuou Kingrm se vznáší otazníky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.50 - 25.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Byť to tak na první pohled nemusí vypadat, pro Southampton má tento zápas zvláštní význam: sváteční program totiž Saints přináší velice složité duely s Tottenhamem a Manchesterem United, což z tohoto domácího předvánočního dostaveníčka činí jasnou povinnost zvítězit...

Terriers jsou zatím zvláštním úkazem této sezony Premier League. Při svých dvou venkovních výhrách vstřelili úchvatných sedm branek, aby na zbylých sedmi výjezdech neudeřili ani jednou. Konkrétně v Southamptonu se potom nabízí spíše pokračování toho bezbrankového trendu, když Saints na St. Mary’s ovládli poslední tři soutěžní duely se skóre 13:1.

V tuhle chvíli má nicméně Southampton více problémů sám se sebou, když vyhrál jediné z posledních devíti utkání, přičemž v daném intervalu neudržel ani jedno čisté konto. Naposledy doma vybouchl s Leicesterem 1:4 a na Chelsea mužstvo závratně nevzkřísilo ani nečekané posazení stopera Van Dijka.

Mauricio Pellegrino tudíž zatím mimo španělskou půdu zrovna nepřesvědčuje, situaci mu však neulehčují čerstvé neduhy obou klíčových krajních beků - Cédric Soares si z duely s Chelsea odnesl poraněný kotník, Ryana Betranda zase trápí zadní stehenní sval.

Huddersfieldu může potenciálně až tři měsíce scházet Elias Kachunga kvůli úrazu kolena, naopak zranění Chrise Lowea se ukázalo být lehčím. Jonathan Hogg si protáhne vánoční pohodu, neboť si zítra odpyká karetní trest.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.03 - 6.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Od jednoho neúspěchu k druhému kráčící West Bromwich Albion se na další zastávce střetne se Stoke City, tedy týmem, kterého zrovna aktuální forma neozařuje. Stoke prohrálo tři utkání v řadě a proti WBA je na čase to změnit.

WBA je totiž aktuálně vůbec nejhorším týmem Premier league, jakkoliv je v tabulce za ním ještě nebohá Swansea. The Baggies totiž svůj poslední duel vyhráli v srpnu a od té doby si připisují jednu porážku za druhou, přičemž sem tam přidají nerozhodný výsledek. Někdy i velmi překvapivý, jako ten na Liverpoolu ze 13.prosince. Jenomže to je i tak málo a West Brom je ve vážné sestupovém ohrožení.

Pozitivní pro Alana Pardewa je bezesporu fakt, že jeho svěřenci až na jediný zápas s Chelsea vyloženě nepropadli. Vždyť trápili Manchester City i United, obrali o bod Tottenham a o zápase na Liverpoolu už šla řeč. West Bromwich ale potřebuje nutně body a ty se pokusí získat na Britannia Stadium.

A má relativně velkou šanci, protože Stoke rozhodně v žádné dobré formě není. Domácí tým prohrál tři kola v řadě a v tabulce se propadl už na sedmnácté místo. Mimochodem pokud souboj s WBA nezvládne, se svým soupeřem si vymění pozice. Stoke výsledkově vůbec nezvládlo zápas na Tottenhamu, kde inkasovalo pět branek a také domácí zápas s West Hamem. Kladiváři překonali Jacka Butlanda třikrát.

Stoke City má na marodce Stephena Irelanda, Bruna Martinse Indiho a Kurta Zoumu. Do utkání nejspíše nezasáhne ani Jesé. Na straně Baggies je to podobné. Alan Pardew nemůže počítat s Jamesem Morrisonem, Craigem Dawsonem, Nacerem Chadlim a Mattem Phillipsem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Tymon, Wimmer, Shawcross, Cameron - Sobhi, Allen, Fletcher, Choupo-Moting - Shaqiri - Diouf
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Hegazi, Evans, Brunt - Livermore, Barry, Field - Robson-Kanu, Rondón, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.23 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Vzrůstající formu posledních týdnů bude chtít potvrdit West Ham, který změří síly s týmem, který naopak form vůbec nemá - s Newcastlem United.

Hammers se v posledním měsíci výraně zvedli, což potvrzuje třeba výhra nad londýnskou Chelsea či remíza s Arsenalem. Posledním celkem, který na partu Davida Moyese našel recept, byl vedoucí Manchester City, který je počátkem prosince porazil 2:1. Kladiváři svou formu naposledy potvrdili na hřišti Stoke City, kde vyhráli vysoko 3:0.

Naopak Straky prožívají těžké období, v zákulisí probíhají jednání o prodeji klubu, manažer Rafa Benitez svého majitele nabádá k tomu, aby v lednovém přestupním období kádr řádně posílil, zatímco na hřišti se týmu ze severu Anglie vůbec nedaří. Na výhru totiž Straky čekají od poloviny října, kdy zdolaly gólem v nastavení Crystal Palace, od té doby však z devíti zápasů hned osmkrát prohrály, jediný bod si na své konto připsaly po výsledku 2:2 s West Bromwichem, což je přišpendlilo na samotný spodek ligové tabulky

West Hamu bude dva duely schalzet záložník Lanzini, ten obdržel dvouzápasový trest za nasimulování penalty v utkání se Stoke. Hrát nebude ani Mark Noble a Michail Antonio, oba fotbalisté jsou totiž zranění, k zápasu již však je připravena dvojic Winston Reid a Cheikhou Kouyate. Newcastle se musí obejít bez Aleksandara Mitroviče, dále také bez Jesuse Gameze a Jonjo Shelvey si odpyká disciplinární trest za vyloučení v minulém utkání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.38 - 3.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Swansea se 20. prosince zařadila mezi ty kluby Premier League, které se letos na podzim pokouší vzkřísit prostřednictvím vyhazovu trenéra. Paul Clement doposud zvláště tápal při snaze vytvořit funkční útočnou jednotku, takže návrat Tonyho Pulise na prvoligové lavičky nejspíš nehrozí, a místo toho se hovoří o De Boerovi či Bilićovi; teď každopádně mužstvo povede zraněný záložník Britton...

Středopolař Britton je v klubu už od roku 2003 a svým způsobem tak pokračuje ve šlépějích Garryho Monka, jenž zprvu plynule a úspěšně přešel z hráčské role do té výsostní trenérské. Britton nejspíš nemá takové ambice, alespoň tedy ne pro tuto chvíli, nyní ho ale každopádně čeká okamžitě velmi důležitý zápas na domácí půdě s možným soupeřem v pozdějším boji o záchranu.

Crystal Palace už letos rovněž ke změně manažera sáhlo a pod Royem Hodgsonem nyní vypadá neporazitelně. Zpočátku to tolik nešlo, od 18. listopadu však Eagles odehráli sedm kol, ani jednou nepadli a třikrát zvládli vyhrát - z toho teď dvakrát po sobě. Sám Hodgson tedy sice se Swansea nemá dobré zkušenosti (v čele WBA s ní dvakrát prohrál v sezoně 2011/12), ovšem teď vede do bitvy favorita, který v případě výhry dosáhne na dvacetibodovou hranici.

Swansea zatím výsledkově platí za nejhorší tým tohoto ročníku Premier League a při pohledu na soupisku se tomu nelze úplně divit: týmu schází kvalitní křídelníci, rozdílový hrotový útočník i konzistentní rozehrávači uprostřed pole. Situaci neusnadňuje ani marodka - útočník Wilfried Bony je mimo, Ki Sung-yuenga dál provází různé potíže a se zády se trápí další středopolař Leroy Fer.

Roy Hodgson nebude moci vsadit na útočníka Christiana Bentekeho, který nashromáždil osudový počet pěti žlutých karet, což by mohlo otevřít dveře Bakarymu Sakovi. Naopak z trestu se vrací Luka Milivojević, zatímco na marodce zůstávají Sakho, Ward a Wickham.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.22 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Den před štědrovečerní večeří se na Turf Moor utkají Burnley s Tottenhamem a je velmi překvapivě, že právě domácí jsou v tabulce před silným Tottenhamem. Kohouti se musí otřepat z debaklu od Citizens, ale na půdě Clarets je čeká hodně náročná práce.

Překvapení letošní sezony Burnley dál nepolevuje a sbírá body jako na běžícím páse, přičemž se opírá o vynikající defenzivní činnost. Vždyť hráči Clarets neinkasovali tři ligová utkání v řadě a ani celkový počet obdržený gólů není vysoký. Naopak, dvanáct branek je nejméně z celé Premier league.Tímto číslem se ještě mohou pochlubit oba manchesterské velkokluby a nikdo jiný!

Burnley si v tuto chvíli hýčká dvaatřicet získaných bodů a skvělou šestou příčku. Od čtvrtého Liverpoolu ho pak dělí pouze tři body. Udržet stávající pozici bude pro svěřence manažera Seana Dycha tvrdý oříšek. Už ze sedmé příčky se dotírá Tottenham, jehož ambice jsou mnohem vyšší a po zadu nechtějí zůstat ani někdejší mistr z Leicesteru či pohárový Everton. Hned v 19.kole vyvstane přímá konfrontace s Tottenhamem.

Kohouti si letos nevedou tak dobře, jako v loňské sezoně, ale v žádném případě je nemůžeme odepisovat. Pravdou je, že Tottenhamu se vůbec nevydařil měsíc listopad, tedy alespoň na ligové scéně a vzpamatoval se až začátkem prosince, kdy si připsal dvě slepené domácí výhry nad Stoke respektive Brightonem. Nicméně minulý víkend byl pro manažera Pochettina opět velmi poučný. Jeho svěřenci vůbec nestačili na rozjetou mašinu jménem Manchester City, když prohráli vysoko 1:4.

Jestli si chce Tottenham i v příští sezoně zahrát Ligu mistrů, neměl by na Turf Moor zaváhat. Pokud totiž Burnley zvítězí, bude mít na Kohouty už čtyřbodový náskok a navíc se Tottenhamu zvýší ztráta na první čtyřku. Jak moc složité to na půdě Burnley bude, dokazuje statistika vzájemných zápasů. Tottenham na Turf Moor zvítězil jen jednou jedinkrát a to letos v dubnu. Dokáže to tým manažera Mauricia Pochettina zopakovat?

Burnley bude v důležitém zápase postrádat Toma Heatona, Robbieho Bradyho, Jamese Tarkowskiho a Stephena Warda a to vůbec nejsou malé absence. Zvláště Robbie Brady bude hodně scházet. Tottenham má víceméně všechny klíčové hráče k dispozici, chybět budou pouze Victor Waynama a Toby Alderweireld.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Taylor, Long, Mee, Bardsley - Arfield, Defour, Cork, Gudmundsson - Hendrick, Wood
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Verthongen, Davies - Winks, Dier - Heung-Min, Alli, Erikssen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.32 - 4.16 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester United  (sobota 20:45)
I Leicester City patří k těm celkům, kterým výměna manažera opravdu prospěla. Zatímco pod trenérem Shakespearem se předloňský šampion pohyboval v dolních patrech tabulky, pod nově příchozím Claudem Puelem prohráli jen dvakrát a poskočili na osmou příčku tabulky. V sobotu však budou mít opravdu těžký úkol, na jejich půdu totiž přijede druhý Manchester United.

Foxes sice minulý týden podlehli Crystal Palace vysoko 0:3, ovšem do tohoto výpadku se mohli chlubit vynikající formou - drželi totiž sérii čtyř ligových výher v řadě. I přes vysokou porážku mají z posledních 10 duelů velmi dobrou bilanci, která čítá dvě prohry, dvě remízy a hned šest výher. V týdnu pak svěřenci Clauda Puela opustili i Ligový pohár, když favorizovanému Manchesteru City podlehli v penaltovém rozstřelu.

To Manchester United prožívá bodově poměrně plodnou sezónu, v minulých letech by jistojistě sváděli srdnatý souboj o první místo, bohužel letos je tomu díky přítomnosti suverénních Citizens trochu jinak. Ti totiž mají na svého už rivala jedenáctibodový náskok. Přitom forma Manchesteru United je v posledních sedmi ligových utkáních vynikající, Rudí ďáblové vyhráli hned šestkrát, přičemž padli jen jedinkrát, a to právě v duelu se svým městským rivalem. V týdnu si navíc utrhli ostudu, když vypadli z Ligového poháru po prohře s druholigovým Bristolem City. Jose Mourinho tak po svých svěřencích bude požadovat okamžitou reakci.

Domácím se však proti červenému týmu z Manchesteru vůbec nedaří, v lize je porazili jen jedinkrát, a to v onom bláznivém utkání v září roku 2014, kdy Foxes předvedli skvostný obrat a z 1:3 otočili na konečných 5:3. Jinak ale ze 17 vzájemných zápasů v Premier League uhráli jen 3 remízy a třináctkrát pak odešli poraženi.

Domácí tým se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněné dvojice Robert Huth a Matty James, oba fotbalisté se sice již vrátili do tréninku, na zápasovou zátěž však ještě nemají dostatečnou kondici. Hostům tentokráte nepomůže Antonio Valencia, kterého vyřadí zraněný stehenní sval. Hrát také nebudou ani Marouane Fellaini, Michael Carrick a Eric Bailly, po karetním trestu se však do ligového dění vrací Paul Pogba.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.74 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (pátek 20:45)
Nemilosrdný prosincový program anglické Premier League pokračuje dalším kolem, jež odstartuje páteční předehrávka v podání dvou těžkých vah, neboť se na Emirates Stadium proti domácímu Arsenalu představí Liverpool. Oba týmy se po polovině probíhající sezony nachází přesně tam, kde v té minulé skončily, a jejich vzájemný zápas může napovědět, kdo pro sebe strhne výhodnější pozici v tabulce letos.

Stejně jako loni Liverpool s vypětím všech sil uhájil před dotírajícím Arsenalem účast v předkole Ligy mistrů, i tentokráte Reds drží průběžnou čtvrtou příčku s náskokem jediného bodu právě před Kanonýry. Liverpoolský manažer Jürgen Klopp má od nástupu do této funkce se svým protějškem Arsénem Wengerem výtečnou bilanci tří výher a jedné remízy, přičemž jeho tým ve všech těchto duelech skóroval přinejmenším třikrát.

Potenciál na pořádnou přestřelku tedy bude v severním Londýně vysoký, byť hosté značně omezili defenzivní lapsy, o čemž svědčí jejich bilance čtyř inkasovaných branek v posledních devíti kolech. "V pátek musíme být připravení na pořádnou výzvu, jde o Arsenal s vážně talentovaným kádrem, který si umí vytvářet spoustu šancí," varuje Klopp. "Musíme být bezchybní, všichni hráči musí být v takto specifickém zápase bezchybní."

Arsenal má svému soupeři rozhodně co vracet, jelikož na úvod sezony dostal na Anfield Road ukázkový výprask s konečným skóre 4:0 a s Liverpoolem navíc padl i v obou vzájemných střetnutích o sezonu dříve. "Když už za sebou máte tak dlouhou kariéru jako já, dojde i na takto bolestivé porážky, které ve vás zůstanou po zbytek života," prohlásil otevřeně francouzský manažer. "Na fotbalu je ale zajímavé, že se vždy najde prostor něco takového odčinit. Musíme se tedy soustředit na to, co nás čeká, a podat v páteční večer zcela odlišný výkon."

Jak už to tak v nejvíce hektické části sezony bývá, oba tábory počítají rozrůstající se seznamy zraněných. Na straně domácích si v úterním zápase Ligového poháru přivodili zdravotní potíže Olivier Giroud s Francisem Coquelinem a již dříve skončil na marodce také důležitý záložník Kanonýrů Aaron Ramsey. Do hry se vrací Shkodran Mustafi, ovšem Wenger v posledních kolech upustil od formace s třemi obránci, a tak musí německý stoper doufat, že mu místo uvolní přesunem na levý kraj obrany Nacho Monreal.

Kloppova zápasová soupiska se zase bude muset obejít bez krajních obránců Clynea s Morenem a s největší pravděpodobností zůstávají mimo hru také Daniel Sturridge a Joel Matip. "Matip se včera vrátil do tréninkového procesu. Není jisté, zda stihne už Arsenal, ale na další kola s ním docela jistě počítáme," vysvětloval trenér Reds.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Wilshere, Xhaka - Iwobi, Özil, Alexis - Lacazette
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Lovren, Klavan, Robertson - Can, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.64 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City18171056:1252
2.Manchester United18132339:1241
3.Chelsea FC18122432:1438
4.Liverpool FC1897238:2034
5.Arsenal FC18103531:2033
6.Burnley FC1895416:1232
7.Tottenham Hotspur1894531:1831
8.Leicester City1875627:2626
9.Everton FC1874724:3025
10.Watford FC1864827:3322
11.Huddersfield Town1863916:3021
12.Southampton FC1846817:2418
13.Brighton & Hove Albion1846814:2318
14.Crystal Palace1845915:2817
15.West Ham United1845917:3217
16.AFC Bournemouth18441015:2416
17.Stoke City18441019:3916
18.Newcastle United18431116:2715
19.West Bromwich Albion1828813:2414
20.Swansea City18331210:2512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1237)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele