Premier League - souhrn 18. kola

16.12.2017, 15:22, aktualizováno 18.12.2017, 22:51
Komentáře a souhrny
Man Utd veze body ze hřiště West Bromu, Manchester City znovu natáhl svou vítěznou sérii a tentokráte vše odnesl Tottenham. Liverpool rozebral Bournemouth. Arsenal udolal Newcastle a po třech zápasech se dočkal výhry, 1:0 na domácím trávníku zvítězila i Chelsea. Everton v dohrávce ukázkově otáčel proti Swansea. Crystal Palace překvapivě vyloupil stadion Leicesteru...

Everton FC - Swansea City 3:1

18.12.2017 21:00

Góly: 45+2. Dominic Calvert-Lewin, 64. Gylfi Sigurdsson, 73. Wayne Rooney (pen.) - 35. Leroy Fer

Everton si v pondělní dohrávce poradil s hostující Swansea, a ačkoliv po brzkém gólu z kopačky Fera prohrával, ještě do konce první půle se mu podařilo skóre vyrovnat, načež v části druhé pak dokonal svůj obrat.

Hosté do zápasu nevstoupili vůbec špatně a také zahrozili jako první - po narážečce Narsinga s Abrahamem se prvně jmenovaný dostal k zakončení, jenže svou střelu z hranice vápna nasměroval pouze do míst, kde operoval připravený Pickford. Tentýž hráč se připomněl i po dvaceti minutách hry, tentokrát ale z hranice šestnáctky branku přestřelil. Po dalších deseti minutách se k rozehrávce přímého kopu postavil Carroll, jeho střelu přes zeď však domácí brankář zneškodnil. O pět minut později už ale poprvé udeřilo - rohový kop propadl až k na zadní tyči zcela nehlídanému Ferovi, který balón zblízka napálil do sítě.

Labutě však své vedení do poločasové přestávky neustrážili, v nastaveném čase totiž do vápna pronikl Lennon, kterého naivním zákrokem srazil Mesa a kopala se penalta. K té se postavil Rooney, ovšem jeho pokus Fabianski vytáhl na tyč. Od té se však míč pro Labutě odrazil tak nešťastně, že dopadl přesně na kopačky Calverta-Lewina, který jej pohotově vrátil na místo určení.

V druhé půli zahrozil nejprve Sigurdsson, s jeho střelou do středu branky si však Fabianski bez potíží poradil. O chvíli později si však záložník Islandu svůj pokus zopakoval a tentokrát již uspěl - na jeho kroucenou střelu na zadní tyč byl totiž brankář hostí krátký.

Dvacet minut před koncem byla navíc pro Everton nařízená další penalta. To se do pokutového území tentokráte prohnal Kenny, kterého trochu zbytečně podrazil Olsson a sudí Moss neváhal ani vteřinu. K té se opět postavil Wayne Rooney a tentokrát byl se svým pokusem úspěšný, čímž tedy rozhodl o vítězství svého týmu v poměru 3:1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 0:4

17.12.2017 17:30

Góly: 20. Philippe Coutinho, 26. Dejan Lovren, 44. Mohamed Salah, 66. Roberto Firmino

Ve středu se Liverpool proti West Bromwich trápil a nedal ani jeden gól, tentokrát se však prosadil rovnou čtyřikrát, když s Bournemouthem neměl vůbec žádné slitování. Kloppovi svěřenci udeřili do poločasu třikrát a po změně stran ještě navýšili výsledek o jeden zásah.

Bezgólová remíza na Anfield Road proti WBA byla nejspíše opravdu ojedinělým výpadkem. Liverpool se tentokrát rychle prosadil a spustil svůj obávaný gólostroj. Bournemouth udržel ofenzívu Reds na uzdě jen do dvacáté minuty, než si s míčem na nohou pohrál Coutinho a přesnou střelou k tyči zařídil liverpoolské vedení.

Poměrně rychlá branka byla vodou na mlýn hostující ofenzívě, ta následně ještě zvýšila obrátky a podruhé udeřila z rohového kopu. Firmino z akrobatické pozice vrátil balón do šestnáctky a Dejan Lovren zblízka překonal golmana Begoviće. Aby toho nebylo málo, Bournemouthu se zranil Joshua King, takže na plac musel náhradník Junior Stanislas. Domácí mohli v prvním poločase snížit a změnit celkový obraz hry, jenomže Defoe po perfektní kolmici orazítkoval tyč!

Liverpool nehodlal vyčkávat a rozhodl se do poločasu přidat třetí zásah. Mohamedu Salahovi se to ještě ve 43. minutě nepovedlo, ale hned o minutu později už ano. Egyptský rychlík nastartoval svoje nohy, balón mu nikdo nesebral a Begović inkasoval potřetí.

Bournemouth čekal náročný druhý poločas, ale například Sevilla v Lize mistrů ukázala, že i tento stav ještě neznamená definitivní konec. Snížit mohl po dobré akci i střele Defoe, ale parádním zákrokem se vytáhl Mignolet. Konec veškerým nadějím udělal po centru Coutinha hlavičkující Firmino, který překonal Begoviće počtvrté a nikdo už o výhře Liverpooli nepochyboval.

V závěrečné půlhodině už Kloppovi svěřenci udržovali výsledek a pokojně si došli pro důležité vítězství, které je posouvá na čtvrté místo celkové tabulky.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester United 1:2

17.12.2017 15:15

Góly: 77. Gareth Barry - 27. Romelu Lukaku, 35. Jesse Lingard

Manchester United zvládl utkání na půdě West Bromwiche a z The Hawthorns odjel s výhrou 2:1. Za hosty se trefili Lukaku a Lingaard, za Baggies v druhé půli korigoval střídající Barry.

První polovinu ovládl hostující celek, který pohodlně kontroloval hru a domácí celek prakticky do ničeho nepouštěl. Naopak sami United dokázali hned dvakrát udeřit.

Poprvé se tak přihodilo po centru Younga, na který nejvýše vystoupal Lukaku a precizní hlavičkou otevřel skóre. O pár minut později se trefil i Lingaard, který za vápnem napřáhl ke střele a nešťastník Hegazi si míč srazil do vlastní sítě.

Na druhé straně zahrozil Rondon, na malém vápně však před ním balón uklidil do bezpečí pozorný Smalling.

Druhý poločas odstartovali domácí aktivně a již po pár vteřinách se do zakončení dostal Gibbs, branku De Gey však o pár metrů minul. Po deseti minutách poslal do vápna velmi nepříjemný míč Rodriguez a nabíhající Rondon na něj jen o pár centimetrů nedosáhl.

Na druhé straně mohl pojistku přidat Rashford, svou ránu z hranice vápna však nasměroval těsně mimo. Domácí se pak přece jenom dočkali, když Bruntův rohový kop propadl až k Barrymu, který jej zblízka uklidil do sítě.

Pět minut před koncem se po centru Gibbse k nebezpečné hlavičce prodral Rodriguez, mířil však těsně vedle. V samotném závěru pak ještě po dalším Bruntově rohovém kopu vznikl před brankou hostujícího celku pořádný zmatek, který ale nakonec španělský brankář zvládl vyřešit a uchránil tak vítězství hostujícího celku v poměru 2:1

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 4:1

16.12.2017 18:30

Góly: 14. Ilkay Gündogan, 70. Kevin De Bruyne, 80. Raheem Sterling, 90. Raheem Sterling - 90+3. Christian Eriksen

Vítězná série Manchesteru City pokračuje i nadále, nezastavil ji totiž ani hostující Tottenham. Úvodní dvacetiminutovka ještě nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, od té doby ale kralovali domácí, kteří si vypracovali kupu šancí ke skórování.

První minuty přinesly fotbal ve velkém tempu, kdy hosté byli naprosto vyrovnaným soupeřem. První vážnější akce ovšem přinesla branku v síti Huga Llorise. Hostující obrana totiž nepohlídala nabíhajícího Gündogana, který si našel rohový kop Saného a prudkou hlavičkou jej uklidil do sítě.

Po pětadvaceti minutách hry Citizens předvedli ukázku toho, jak pomocí tří přihrávek vyřadit celou obranu soupeře. Ederson dlouhým nákopem našel Gündogana, ten jej zpracoval a parádně jej sklepl do běhu De Brynemu, který z prvního adresu načasoval famózní míč na Agüera, který se z úhlu řítil sám na brankáře hostí. Jeho prudkou střelu však strážce hostující svatyně dokázal vyrazit.

Do další šance se opět po přihrávce De Bruyneho dostal Sané, jenže jej zradil první dotek a míč mu tak z kopaček uzmul Lloris. O chvíli později neuspěl ani se střelou zpoza vápna Agüero. Na druhé hosté zahrozili jen jednou, když se na hranici pokutového území ke střele odhodlal Harry Kane a jeho kroucená rána jen těsně minula vzdálenější tyč.

Na startu druhé půle si řekl velmi hlasitě o červený kartónek právě Kane, který nevybíravým skluzem nepěkně prošlápl holeň Raheema Sterlinga, hlavní sudí ale jeho počínání ocenil pouze žlutou kartou. Harry Kane tak měl možnost o chvíli později natáhnout ke střele zpoza vápna a pořádně tím protáhnout Edersona. Bohužel pro hosty, to bylo na dlouhou dobu to poslední nebezpečí, které z jejich kopaček hrozilo.

Naopak na druhé straně vnikla do pokutového území Sané a tvrdou střelou protáhl Llorise, který míč jen ztlumil k dobíhajícímu Sterlingovi, který ale branku z pěti kroků nepochopitelně přestřelil. O další vyloučení si pak ještě hlasitěji řekl Dele Alli, který pořádně překontroloval kotník De Bruyna, hlavní rozhodčí ale vytáhl opět jen žlutou kartu. Belgický záložník se nakonec svému soupeři pomstil stylově - po jednom z rychlých protiútoků se na levé straně uvolnil a prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě.

O chvilku později stejného hráče zfauloval ve vápně Vertonghen a byla nařízena penalta. K té se postavil Jesus, jenže svůj pokus nasměroval pouze do tyče. K dorážce se ještě protlačil Sterling, jenže branku opět překopl.

Spurs v těchto chvílích vůbec nestíhali a třetí přesný zásah přišel o chviličku později. Gündogan vysunul krásnou kolmicí Saného, ten nehamounil a před prázdnou brankou našel Sterlinga, který tentokráte nezaváhal.

Tentýž hráč přidal těsně před koncem utkání i čtvrtou branku - dlouhý míč nezvládl odvrátit Dier, balón pak proklouzl i mezi nohama francouzskému brankáři ve službách Spurs a Raheem Sterling pak již neměl velký problém míč dopravit do prázdné branky.

V nastaveném čase pak za hosty ještě korigoval Christian Eriksen, který napřáhl zpoza vápna a přesnou střelou k tyči překonal Edersona, čímž stanovil konečnou podobu výsledku na 4:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 0:3

16.12.2017 17:00

Góly: 19. Mark Noble (pen.), 75. Marko Arnautović, 86. Diafra Sakho

Stoke City prožilo pořádně nepovedený zápas. Potvrdilo, proč má v současnosti nejhorší obranu v Premier League, a před vlastními fanoušky inkasovalo od svého konkurenta v boji o záchranu trojku. Zatímco West Ham United se díky tomuto výsledku vymanil ze sestupového pásma, domácí už jsou opravdu jen malý kousek od něj.

Je pravda, že utkání mohlo dopadnout úplně jinak, kdyby dvě situace dopadly ve prospěch The Potters. A u obou dvou byl stoper Shawcross. Nejprve v první půli trefil tyčku a z následného útoku soupeř kopal asi nesprávně nařízenou penaltu. Ve druhém dějství Shawcross selhal v tutovce a hosté pak dvakrát udeřili.

Utkání kvůli technickým problémům začalo s hodinovým zpožděním a možná že právě tahle skutečnost znemožnila se sudímu Scottovi naplno soustředit. Protože v 18. minutě nařídil diskutabilní pokutový kop poté, co se Pieters ve vápně dostal do souboje s Lanzinim. Argentinec pád hodně nafilmoval, přesto se pískalo do píšťalky.

K exekuci se postavil Noble a neměl jediný problém přesně zacílit. Jestli pak byl po celé utkání někdo opravdu k neudržení, byl to především hostující útočník Arnautovic. Ve 38. minutě proti němu musel vyběhnout z brány Butland, těsně před přestávkou pak pálil těsně mimo. Navýšit náskok mohl i Lanzini, vychytal ho ovšem Butland.

Domácí směrem dopředu hodně tápali. Vlastně nějaké pozitivnější hodnocení by snesl pouze Shaqiri, jenž se v prvním poločase dostal do největší příležitosti svého týmu, nicméně technický pokus skončil mimo. Jestli Stoke City mohlo cítit křivdu po chybném verdiktu rozhodčího Scotta, pak za svůj bídný výkon po obrátce si mohlo zcela samo.

West Ham byl v útoku jasně lepším týmem, přitom domácí defenzíva si stále vůbec nevěděla rady s Arnautovicem. Ten nejprve v 51. minutě trefil v krkolomné pozice horní hranu břevna, v 59. minutě z vyložené pozice zamířil do boční sítě, a v 67. minutě si kalich hořkosti vypil až do dna, když levačkou znovu orazítkoval brankovou konstrukci.

Nakonec se však Rakušanovi přece podařilo prolomit střeleckou smůlu. Čtvrthodinu před koncem ho jemným obloučkem vybídl Lanzini a z blízkosti před Butlandem tentokráte nezaváhal. V 86. minutě Kladiváři zpečetili svoje vítězství, Lanzini prostrčil míč do vápna Sakhovi, který snadno skóroval do protipohybu bezmocného Butlanda.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 1:0

16.12.2017 16:00

Góly: 23. Mesut Özil

S prohrou a dvěma remízami v zádech potřeboval londýnský Arsenal proti nováčkovi z Newcastlu nutně naplno bodovat, což se nakonec Kanonýrům opravdu podařilo. Vítězství favorita se však nerodilo lehce, neboť vyjma krásného gólu Mesuta Özila z první půle se tým Arséna Wengera v zakončení trápil a závěrečné minuty strávil jen úzkostlivým bráněním jednobrankového vedení.

Po zahajovacích střeleckých pokusech Lacazetta s Lascellesem se domácí usadili na útočné polovině a trpělivě vyčkávali na příležitost. Alexis, Bellerín či Maitland-Niles po dravém průniku ještě neuspěli, ovšem v třiadvacáté minutě se tlak Arsenalu přece jen vyplatil. Alexisovu nebezpečnou ránu ještě stihla obrana Newcastlu zablkovat, ovšem odražený míč po Lejeunově hlavičce napálil bez přípravy Mesut Özil a krásnou ranou z voleje poslal Kanonýry do vedení. Když se pak Alexander Lacazette nedomohl odpískání pokutového kopu za hraniční souboj s Lejeunem, šlo se do kabin za stavu 1:0.

Také po změně stran si Arsenal vytvářel lepší brankové příležitosti a hned několikrát měl blízko k pojištění hubeného náskoku. V samostatném úniku se po dobré práci Monreala ocitl Lacazette, jenže místo obvyklého rázného zakončení se rozhodl brankáře Elliota přehodit a vysoko přestřelil. Obdobně výtečnou šanci měl nedlouho poté Jack Wilshere, jemuž do druhé vlny ideálně sklepl míč střídající Giroud, avšak anglický záložník nezachoval chladnou hlavu a ranou doprostřed brány nechal pouze vyniknout Elliota.

Místo poklidného závěru tak bylo na Emirates Stadium k vidění pořádné drama. Doposud nevýrazný Newcastle vrhl síly kupředu a opakovaně vyrážel do rychlých brejků po nepřesné rozehrávce čím dál nervóznějších hráčů Arsenalu. Hned několik slibných možností měl k dispozici Ayoze Pérez, ale ve všech případech se vůbec netrefil mezi tři tyče. Největší práci měl brankář Petr Čech s přízemní ranou Murphyho, kterou dokázal kvalitním zákrokem vyrazit do strany. I díky tomu domácí uhájili těsnou výhru a ukončili třízápasovou šňůru bez vítězství, kterou Newcastle naopak protáhl na devět kol.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Burnley FC 0:0

16.12.2017 16:00

Góly: -

Diváci na Amex Stadium se za devadesát minut branky nedočkali. Domácí Brighton jen remizoval s Burnley 0:0, přestože měl k dispozici pokutový kop a řadu dalších příležitostí. Smolařem utkání byl bezesporu autor neproměněné penalty Glenn Murray. Burnley si v podstatě nic nevypracovalo.

I když utkání skončilo 0:0, nuda to v žádném případě nebyla. Oprostíme-li se od počáteční desetiminutovky, byl k vidění rychlý fotbal a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Po centru Bruna hlavičkoval Glenn Murray a brankář Pope výtečně zasáhl. O chvíli později už byl Pope krátký, ale proti ráně Knockaerta mu pomohla branková konstrukce. Vůbec největší šance prvního poločasu a vlastně i celého utkání přišla ve 35. minutě. Hostující Tarkowski fauloval ve vápně Murrayho a Brighton měl k dispozici pokutový kop. Exekuce se ujal sám postižený Glenn Murray a balón poslal vysoko nad! Větší příležitost už si The Seagulls za zápas nevypracovali.

Brighton každopádně flintu do žita neházel a aktivně začal i druhý poločas. Na pobídku Knockaerta těsně nedosáhl opět smolař Murray a přesně po hodině hry si domácí mohli oddechnout, protože Burnley vstřelilo neplatný gól z ofsajdové pozice. Mimochodem od týmu, který v Premier League atakuje pohárové příčky, to byl hodně nemasný a neslaný výkon.

Bohužel s blížícím se koncem zápasu tempo opadalo a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu, která by ho stála všechny body. Brighton měl celkově více ze hry, ale všechny své šance zahodil. Pro Burnley je remíza 0:0 vzhledem k průběhu utkání zisk, ale pokud své utkání zvládne Liverpool, propadne se v tabulce na šesté místo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 1:0

16.12.2017 16:00

Góly: 45+3. Marcos Alonso

Volný přímý kop Marcose Alonsa nakonec rozhodl o tom, že se z vítězství radovala Chelsea. Španělský levý obránce se v nastaveném čase postavil k rozehrávce volného přímého kopu a trefil se přesně k bližší tyči, čímž rozhodl o vítězství svého celku.

Poslední dobou bývá tak trochu zvykem, že svěřenci Antonia Conteho do duelu nenastoupí zcela koncentrovaní. Ani sobotní zápas nepředstavoval výjimku, kvůli tomu také jako první zahrozili hosté. To pronikl po levé straně Betrand a jeho střílený centr před branku nadělal pořádné problémy Cahillovi, který jej z nebezpečného prostoru odklidil až napodruhé.

Po úvodní dvacetiminutovce však Chelsea převzala otěže pevně do svých rukou a vypracovala si několik nadějných příležitostí. Do té první se po narážečce s Alonsem dostal Willian, přízemní střelou však branku minul. Následně zakončoval nebezpečně z hranice vápna Bakayoko, jeho tečovanou ránu však Forster zneškodnil.

Ke konci poločasu ještě zahrozil Pedro, který se proháčkoval až do pokutového území a tečovanou ranou orazítkoval tyč hostující svatyně. A když už to vypadalo, že poločas dospěje k bezbrankové remíze, postavil se k volnému přímému kopu Alonso a trefil se naprosto přesně.

Tlak domácích pokračoval i v poločase druhém, ačkoliv k úplně vyloženým šancím nevedl. Alonso další ranou z hranice pokutového území protáhl Forstera, Hazardovu dost možná gólovou střelu zase zablokoval Yoshida.

Třicet minut před koncem na hřiště přišel Charlie Austin a pořádně oživil snažení hostů. Prakticky okamžitě se dostal za záda domácí obrany a jeho obstřel musel kvalitním zákrokem likvidovat Courtoise. Stejný moment se opakoval i patnáct minut před koncem, opět byl úspěšnějším belgický brankář ve službách Chelsea.

Domácí celek si vypracoval ještě dvě solidní možnosti - po rychle rozehraném přímém kopu se z úhlu až před Forstera dostal Fabregas, jeho nabídku před prázdnou svatyni však nikdo v modrém nevyslyšel. V nastaveném čase se pak po přihrávce Moraty dostal k zakončení uvnitř šestnáctky, jeho střelu však opět zlikvidoval pozorný Forster. Chelsea to však mrzet nikterak nemrzelo a s přehledem dokráčela k jednobrankovému vítězství.

Více informací k zápasu

Watford FC - Huddersfield Town 1:4

16.12.2017 16:00

Góly: 68. Abdoulaye Doucouré - 6. Elias Kachunga, 23. Aaron Mooy, 50. Laurent Depoitre, 89. Aaron Mooy (pen.)

Na Watfordu se evidentně hodně podepsala smolná porážka ve vloženém kole s Crystal Palace. Protože Huddersfield, který v uplynulých šesti kolech hned pětkrát prohrál, mu před vlastními fanoušky uštědřil docela ostudný debakl. Už po poločase vedl nováček ligy o dvě branky, zkraje druhé půle dokonce o tři, a tenhle náskok pak uhájil až do konce.

Hostům se v zápase vydařilo prakticky vše, na co sáhli. Hodně jim pochopitelně pomohl brzký gól ze 6. minuty. Po rohovém kopu vznikl v šestnáctce Watfordu poměrně velký závar, po němž se Depoitre dostal k zakončení, a na zadní tyčce míč tečoval do úplně prázdné brány Kachunga. Srovnat mohl Richarlison, ale z úhlu pouze přestřelil.

Naopak o dvě minuty později na druhé straně udeřil znovu Huddersfield. Quaner se uvolnil na pravé straně na hranici ofsajdu, poslal dlouhou přihrávku do brankového území, a odtud Mooy snadno zacílil. Situace se pro domácí ještě více zkomplikovala, to když Deeney podstoupil souboj s Quanerem a možná trochu překvapivě byl vyloučený.

I vstup do druhého poločasu daleko lépe vyšel The Terriers. Ve 49. minutě se ve vyložené pozici objevil Quaner a chyběl mu jen malinký kousek, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi. O minutu později se však již znovu třepotala síť za gólmanem Gomesem. Do vápna po nepřehledné situaci pronikl Depoitre a dělovkou zakončil.

Ačkoli se v 61. minutě nechal hostující záložník Hogg vyloučit po druhé žluté kartě a následné červené poté, co zastavil Richarlisona, a síly na hřišti se srovnaly, pro Watford už bylo prakticky pozdě. Byť Doucouré z voleje snížil, v závěru proměnil Mooy penaltu, která byla nařízená za faul Doucourého vůči Depoitremu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 0:3

16.12.2017 13:30

Góly: 19. Christian Benteke, 40. Wilfried Zaha, 90+4. Bakary Sako

Leicester domácí utkání s Crystal Palace vůbec nezvládl a připsal si porážku 0:3. Hosté tak alespoň na chvíli opouštějí pásmo sestupu, o jejich přesvědčivé vítězství se postarali Benteke, Zaha a Sako.

Domácí celek do zápasu nevstoupil vůbec dobře, už v sedmé minutě prosvištěl obranou jako nůž máslem hostující Schlupp a jeho přihrávka jen těsně nenašla před brankou dobíhajícího Bentekeho. Takové štěstí však Morgan a spol. již neměli po devatenácti minutách. To si totiž na Townsendův centr naskočil zcela osamocený Benteke a svou první brankou od dubna poslal svůj celek do vedení.

Posléze se přece jenom osmělil i Leicester, aktivní Gray si na levé straně pohrál s obránci a před branku poslal přízemní centr, který Vardy dokázal šikovně tečovat, jenže jeho zakončení postrádalo větší razanci. Crystal Palace ale s postupem času začalo pořádně hrozit z brejků. Nejprve si s obranou pohrál Zaha, ovšem ve finální fázi jej vychytal Schmeichel, o pár minut později jej však našel přesnou přihrávkou Benteke a tentokrát byl ofenzivní hráč hostujícího týmu zcela neomylný.

Na startu druhé části mohl vedení navýšit Benteke, po dalším centru Townsenda mu však hlavička nesedla a z malého vápna domácí svatyni minul. Ve své podstatě definitivní rozuzlení zápasu přinesla pasáž okolo 60. minuty. Nejprve se skórovat podařilo Iborrovi, jenže jeho hlavičce předcházel útočný faul, což sudí Atkinson správně postřehl. O minutu později se ve vápně vznesl do vzduchu Ndidi a předvedl na oko efektní kotoul, který ale hlavní rozhodčí zcela po zásluze ocenil žlutým kartónem za simulování. A protože to pro záložníka Leicesteru bylo již druhé napomenutí, musel domácí tým dohrávat jen o deseti hráčích.

V samém závěru ještě utekl Loftus-Cheek a na vápně balón předložil střídajícímu Sakovi, který se trefil parádně o tyč a upravil tak na konečných 3:0 pro hosty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City18171056:1252
2.Manchester United18132339:1241
3.Chelsea FC18122432:1438
4.Liverpool FC1897238:2034
5.Arsenal FC18103531:2033
6.Burnley FC1895416:1232
7.Tottenham Hotspur1894531:1831
8.Leicester City1875627:2626
9.Everton FC1874724:3025
10.Watford FC1864827:3322
11.Huddersfield Town1863916:3021
12.Southampton FC1846817:2418
13.Brighton & Hove Albion1846814:2318
14.Crystal Palace1845915:2817
15.West Ham United1845917:3217
16.AFC Bournemouth18441015:2416
17.Stoke City18441019:3916
18.Newcastle United18431116:2715
19.West Bromwich Albion1828813:2414
20.Swansea City18331210:2512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1045)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Děda jede pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Pablos

to je nuda ...dejte mi už českou ligu !!!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha aktuálne nehratelný Crystal v suchom sa zachránia

Reagovat
smazaný uživatel

Kapokanonier Benteke .

Reagovat
Gunner14

Ozil a Niles

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Takhle profesionalne zahranej konec

Soton mel za celej zapas jednu sanci, my jich meli az az, vyhra zaslouzena a celkem v suchym triku. Conte by uz mohl alespon zkusit jednou nasadit Michyho i Alvara spolu, chci vedet jestli to muze fungovat.

Jinak Christensen je vcelku dost rychlej, parada

Reagovat
Miguel19

Mě baví Christensen v těch akcích jak má za zády útočníka. Neskutečně s přehledem to řeší. U něj nemám strach, že předvede nějakou luizovinku.

Reagovat
vitasrp

On je s míčem na kopačkách naprosto chladnokrevnej, to je opravdu radost sledovat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Tomu udajnymu zajmu Guardioly bych se vubec nedivil. Hrac pro nej jak delanej..

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Andreas Christensen's pass accuracy over the last seven games:

98% v Southampton

98% v Huddersfield

88% v West Ham

91% v Newcastle

100% v Swansea

96% v Liverpool

96% v West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pekné, ale tie prihrávky v drvivej väčšine smerujú na krajných stopérov. Musí začať hrať viac kolmo, pripadne posielať diagonálne pasy na wingbekov, to je vizitka moderného stopéra v trojčlennej obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Čech další čisté konto dělá mi radost. Jinak naše forma je dost bídná, ofenzíva je opravdu katastrofa, Conteho lpění na defenzívě je fakt tragikomedie. Víc mě bavil zápas Inter:Udinese.

Reagovat
kiwwi

Sunderland beat Fulham 1-0 at the Stadium of Light. This is their first home win in 364 days.

https://i.redd.it/957brbrbeb401.png

Reagovat
Whitemedia

paráda, stihli to

Reagovat
smazaný uživatel

Návštevnosť sa stále drží relatívne dobre vzhľadom k výsledkom a predvedenej hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slušný skok medzi zápasmi PL a v Champe. Desaťtisíc divákov proste prestalo chodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa to čakať no, hlavne ubudlo permanentkárov.

Reagovat
Rarášek

Mesutek Nádherně trefený ..

Reagovat
Mastný Chobot

To bol odporný výkon. Aby sme sa triasli doma proti trápnemu Newcastlu za 1-0 a zdržovali čas, to je nové dno. Tak hrozná ofenzíva nebola ani, keď sme hrávali s Chamakhom a Bendtnerom na krídle. Systém vôbec nefunguje a individuálne to tiež nejde, keď to má každý v piči. Nech už sa Wenger prace a s ním aj Xhaka, Welbeck a kľudne nech si zbalia aj Bellerína do tašky. Lacazette najdrahšia posila v histórii a dostane sa do 1 šance za 4 zápasy a ešte aj tú zajebe. Predajme ich všetkých a hrajme radšej s takými ako Ainsley, aj keby to malo byť o siedme miesto, na toto sa nedá pozerať. Aspoň, že Mesut dnes ako jediný z tých 6 ofenzívnych hráčov nezahral tragicky, dokonca zahral výborne, rovnako ako obrancovia až na Bellerína, a Čech.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to tam rozpustia a posledný nech zhasne svetlo.

Reagovat
Mastný Chobot

to by si chcel?

Reagovat
smazaný uživatel

Len návrh, inak mi to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Daj si pozor na zelania. Lebo ked posledny zhasne.. bez svetla nie je tien a bez tiena nie je Tottenham. A tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Lacko_Boh

si objavil ten rym, co? vacsinou pouzivam volny, kedze som nesputany kokot ale chcel som napisat nieco klasickejsie pre zmenu (:

Reagovat
smazaný uživatel

Rým ,,Tieň- Tottenham" musela vymyslieť príroda sama snáď

Reagovat
nani92

nový Precedens

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Hyrax

Reagovat
norton

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bude na Spurs víc vidět, když konečně nebude zaclánět ten rudej homokanón.

Reagovat
Rarášek

Na tohle se budu dívat rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Nice

Reagovat
patas92

Reagovat
mojmira

Reagovat
bbbauch

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Podle mě všechno dělají při zhasnutém světle, Arséne šetří za elektriku, protože chce toho Lemara. Což by vysvětlovalo i taktickou přípravu na zápas

Reagovat
Nikikrew

takže som o nič extra neprišiel. 1:0 he fakt bieda ale aspoň su body.Alexis hral ako?

Reagovat
Edgewalker

Stejně jako poslední zápasy - ztráty, bez nápadu, nezájem...

Reagovat
Taiger

Jako Alexis z posledních zápasů.

Reagovat
Lacko_Boh

kamosko prisiel, Ozil hral ako Paganini v puberte

Reagovat
Nikikrew

tak teda YouTube video to aspoň istí

Reagovat
norton

ja nechapem, ze stale nikto nevyhana alexisa

Reagovat
Lacko_Boh

Kryju ho huste dymove clony.

Reagovat
Lacko_Boh

zacina na X

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sračkoidný výkon. Šťastie, že Soton bol taký biedny. Za toho Alonsa čakám od FA dohru. To bolo tak primitívne

Reagovat
C-M@ster

OT: Dělá tu někdo v oblasti marketingu?

Jinak výsledky nic-moc, kolem Vánoc by mělo padat víc gólů

Reagovat
C-M@ster

Asi ne teda ...

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/trtsl

Banánek pro Lanziniho jasnej.

Reagovat
kiwwi

Ndidi podobne, ale ten za to dostal červenú no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca to mal celé ako na podnose a nechal sa takto zblbnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v PL no..

Reagovat
Snatus

Reagovat
Svatej

Zmrd.... ja fakt nevim, jak se muzou doma svym deckam podivat do oci.

Cim se vlastne zivis tati?

Jsem profesionalni buzerant synku..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Pablos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
vodka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Masi

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Co to ten traged odpiskal? To je tiez na stopku, pokial dokaze odpiskat take nezmyselne hovno.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak si teď minimálně dva zápasy odpočine, blbeček jeden

Reagovat
Liquid

snad ten Newcastle spadne

Reagovat
Woods

Tiez im to prajem

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

nech si koment až po lednu

Reagovat
Miguel19

Baka dnes úspěšnost přihrávek 96,6 %.

Reagovat
Taiger

Komentář k Iwobimu na FB, velice výstižné.

Why does Iwobi moan at everyone like hes the best player on the pitch when hes actually the worst? Next time when he loses the ball, which is extremely likely to happen, please dont just have a little tantrum like a baby, go and win it back!

Reagovat
Counter

Nemám dojem, že by nadával druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

to si tu musis kopirovat svoje prispevky na fb??

Reagovat
smazaný uživatel

City má kokotské štastie, pojebanci

Reagovat
smazaný uživatel

(myslel som ten roh) inak su lepší

Reagovat
nani92

Hughes musí už dostať vyhadzov, takto skurviť Pulisov Stoke

Reagovat
vodka

to asi nedostane ještě, ale momentálně je to fakt bída a chybí i kvalita. Ale jestli zkurvit = dosáhnout nejlepšího umístění a rekordního počtu bodů, tak ok... zase je potřeba si uvědomit, že Stoke utrácí minimálně...

Reagovat
nani92

ale si treba pozrieť za akých hrýáčov utrácajú a nakoniec sa im ten systém neprispôsobí a hrajú si to isté..ako jasné, Hughes urobil veľa dobrých vecí a pozdvihol u nich futbalovosť, ale treba to prekysličiť

Reagovat
raduinho
Reagovat
smazaný uživatel

Trippier On a Winks dolu prosím, veď to je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

je no sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Pep prave teraz:

https://youtu.be/76O3w4pt0CA

Splish splish

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne zosmiešnený, hanba. Kanál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Konecne nás tam můžete nahradit za tu ostudu s Účkama, kdy nás tam poslal Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Vam

Reagovat
Miguel19

7 bodů na Židíky. Pěkný

Reagovat
Teoretik

KdB opět hráč utkání, Sané také dokonalý výkon. Ale dnes byli výborní všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy si to zase vodil?

Reagovat
Teoretik

nejlepší výkon v této sezóně, Trippier na kolotoči

Reagovat
cristiano.K.

byl úžasnej dnes, slepice ho rychlostně nestíhaly

Reagovat
Edgewalker

Gratulace City k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych s tím počkal

Reagovat
Mates_Matesović

Fuj.

Reagovat
vicinda07

ked si Trippier raz za cas vyberie svoj zapas tak to je uplna katastrofa, ten sand nevyhral ani 1 suboj, pozicne totalne mimo, no a kedze nehral Toby nema to kto za neho hasit...Winks dnes tiez zle, Dembele sa nejako nevie chytit...a Eriksen, Alli???? kupme Mina Stocha a Vladka Weissa, horsie jak tito dvaja to tuto sezonu byt nemoze...Man City klobuk dole ofenziva to je masina ale Sterling? ten chlap ani nevie co robi ale goly dava, najvacsi lucker momentalne

Reagovat
vicinda07

+ samozrejme Pochettina tiez nemozem pochvalit, ked videl co sa deje Trippier mal ist dole po polcase...a za stavu este 1:0 skusit nieco s Llorentem a Lamelom...totalne odovzdany

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Trippier išiel v druhom polčase vykonom hore. City bolo dnes jednoducho nad naše sily, hlavne De Bruyne. Treba si to priznať, investovali nemalé prostriedky do kádra i do manažéra a vypláca sa im to. Rozdiel v kvalite mi pripomenul nechválne obdobie AVB, kedy sme dostali na Etihade slušný prídel s Faziom a Kaboulom na CB.

Reagovat
wild

To je proste nadherny futbal. Uplne zasluzeny titul a za tie skvele vykony im ho prajem a nemam s tym najmensi problem.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mindas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Jak jsem si říkal, že to letos bude mezi Manchestery Sophiina volba, tak je to nakonec celkem jednoznačný.

Reagovat
Counter

Put the pressure on už asi Spurs letos nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tento krát sú v tom MU. Z toho tlaku sa musí hráčom City až pariť z uší.

Reagovat
Counter

Hodí se připomenout, jaké Poche letos plácal za blbosti s nevýznamnými trofejemi a soustředěním na ligu, aby se pak v půlce sezony ocitl 21 bodů za prvním místem.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

A Arsenal šetří síly v EL a bojuje o titul. Oh wait...

Reagovat
Mindas

Promiň, ale fanoušci Arsenalu jsou zde jednoznačně nejpokornější skupinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ironie.

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Svatej

Reagovat
mojmira

Reagovat
Liquid

Reagovat
hefy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce víc než takoví fanoušci Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Trochu jim to kazim.

Reagovat
nani92

ale zachviľu ich dobehneme

Reagovat
Mastný Chobot

hahá to je kokot tento magor

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaju moc na vyber

Ale nie suhlasim

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
TheTopFootbaler

Nemají na výběr, kdyby si vyskakovali, byli by jak pěst na oko.

Reagovat
Counter

njn, už nejste v tabulce před náma, tak musíš vytáhnout jinou berličku

Reagovat
smazaný uživatel

Když si tady chceš kopat do Tottenhamu, tak se nauč i přijímat. Moulo.

Reagovat
Mastný Chobot

#NZVLDŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to zvladas ocividne

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Masi

Reagovat
Matesuj

Reagovat
nani92

Pep je celkom dobrý manažér

Reagovat
Bandita_Harry

ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najlepší zápas čo som zatiaľ v tejto sezóne videl a v nej totálna dominancia Man City. Neskutočne prevalcovali Spurs, a to som im veril najviac v zastavení City. Najväčší rozdiel bol v zálohe - De Bruyne a Gundogan vs Dembele a Winks. Čo mohli Spurs skúšať, bolo útočiť cez slabšiu stranu Delph-Mangala, ale Trippier mal od Saneho kolotoč a do ofenzívy sa nemal ako zapojiť. De Bruyne je momentálne najlepší hráč na svete. Kane bez nulovej podpory si dokázal vypracovať 2 dobré strely, ale to bohužiaľ nestačí. Klobúk dole pre Guardiolom a Man City.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

de Bruyne nemuze byt nejlepsi na svete. Hraje Messi. Problem je , ze de BRuyne hraje fakt bozsky ale Messi tuhle extratridu dela pres 8 let

Reagovat
smazaný uživatel

bežte doprdele s stým porovnávaním

Reagovat
Svatej

Zas ten busquets argument o tom, ze je nekdo na top urovni xx let, tak vlastne nikdo jiny nemuze hrat v soucasnosti lip

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Messi i v soucasnosti je lepsi nez de Bruyne.Messi je nejlepsi hrac v historii. Byl pred 8 lety a je i ted.de bruyne je famozni ale messi je jinde. Nejsem ani fanousek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Svatej

Jo tak dokonce jinde, to jsou zas bullshity.

Reagovat
alcantara

Jasne, ze je inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Rozumím, že je těžký se smířit s tím, že na podobnou úroveň může někdo, byť krátkodobě, dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ažbude Messi zraněný piš si co chceš, ale pokud je zdravý a hraje svou hru, De Bruyne na něj ani v nejlepší formě zkrátka nemá. Není ani lepším tvůrcem hry, ještě když k tomu pak přidáš zakončení atd. tak se není o čem bavit. Messi vždy byl a stále je jinde než 99,999% fotbalistů.

Reagovat
Svatej

Nesouhlasim a ani mě nepřesvědčíš o opaku, tak toho můžeme rovnou nechat. Messi je nejgeniálnější fotbalista planety a mám ho moc rád, ale nesouhlasim s tímhle arogantním pohledem na věc. kdy je nutnost vždy a ve všem dávat nad všechny ostatní fotbalisty bez ohledu na to, jestli ti ostatní fotbalisti mají výkonnost ho v určitým ohledu dohánět, dorovnávat nebo i dokonce trumfnout jen proto, že je to boží syn Messi a nikdy nikdo nebude hoden být ještě lepším než on, prostě ne..

Reagovat
alcantara

To by ma zaujimalo v com ho kto tromfol a dorovnal.

Reagovat
Svatej

O tomhle přesně mluvim..

Reagovat
alcantara

Takze nic? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne není lepší tvůrce hry, není lepší nahrávač ani střelec. Jak může být celkově lepší hráč potom?

Hra Barcelony stojí a padá poslední tři roky pouze podle toho, jakou ma zrivna formu. Jeden hráč je více Barcelona než zbytek týmu a už jen to o něčem vypovídá.

Reagovat
Svatej

Jak říkám - je to zbytečnost a neshodneme se, nechme to plavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde se neshodnout, když jsi nic nenapsal. Jen klasické psaní stylem ,,Ne, ale neřeknu ti proč.'' což je celkem nedůstojné, ale ok.

Reagovat
Svatej

Nedůstojné je někoho provokovat tímhle dětinským způsobem k odezvě. Už tě za ty léta trochu znám a vím, že hádka s tebou je jako hádka s ženskou - I když vyhraješ, stejně jsi kripl. Přijít sem Messi osobně a vyvrátit ti všechny tvý názory, tak to zas stočíš jinam do sféry skromnosti a pokory, kterou bys podložil zkušenostma se známýma osbnostma. Nemá to smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné, chtít v diskuzi po lidech, aby diskutovali a vyjádřili svůj názor, když s tím mým nesouhlasí.

Lepší je určitě napsat naprosto zbytečnou sračku. Gratuluji

Reagovat
Svatej

Ty jsi jak předem naprogramoovanej a už i předvídatelnej, sociopat. Jakmile někdo nehraje podle tebe, tak přestáváš zvládat a začneš pomaličku urážet a stupňovat úsilí o konflikt, dokonce ani netoužíš vést diskuzi, jen někomu ukázat svůj intelekt a přehled. Seru ti na to, zkoušej si tohle na kamarády nebo šášuly z PD sekce, měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrapňuj se dále, do toho. Dávám ti prostor, jeď.

A teď prosím další tvůj skvělý rozbor o alcantarovi, na kterého také nějak odmítáš reagovat.

Nebo lepší bude, když tady dáš seznam diskutérů, na které hodláš reagovat názory a k tomu i seznam věcí, ke kterým máš skutečně co říci, ať s tebou lidi nemusí ztrácet čas, prosťáčku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, ze sleduješ jen PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsi napsal, je pravda, ale před Man City rozhodně klobouk sundávat nebudu.

Reagovat
Euphael

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznávám způsob, jakým se dostali na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

On ale jiný není, až to pochopíte, něco vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

s nulovou podporou*

Inak by som ešte rád dodal, že od Spurs bolo sympatické ako chceli v zápase hrať, ale s chýbajúcimi hráčmi, chýbajúcou kvalitou a hernou pohodou to proste nešlo.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Kevin je úplně brutální ve velkých zápasech (doporučuju jej sledovat v menších zápasech, kdy hraje na 50 % a méně ). Naopak Messi někdy v těchto velkých zápasech úplně zmizí. Jenže taky je třeba brát, jaký má KdB v současnosti k dispozici tým a co má kolem sebe Messi Navíc Messi těch velkých zápasů hraje méně, takže posoudit budem moc až na jaře po playoff LM. Každopádně obecně je samozřejmě Messi úplně jinde, ale v současnosti nelze vyloučit KdB > Messi. Nějak mě nenapadá hráč, který by se do toho souboje mohl přidat. Salah? Přijde mi to hrozně ulítlý po půl sezóně v Liverpoolu jej tam zařadit. Tudíž hodnotil/porovnával bych až na konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah podľa mňa veľmi nie, stále dosť šancí zahodí a má aj slabšie chvíle v zápasoch. De Bruyne je momentálne ako stroj.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El Cid z City

jestli je nějaký hráč,kterej zase o tolik za kevinem nezaostává,tak nemusíš chodit moc daleko, hraje vedle něj v záloze..jen by potřeboval,aby mu to sypalo,jako minule

Reagovat
alcantara

Trebars s United nic moc vykon, tam toho dost pokazil. Ale skvely hrac, necakal som, ze tak exploduje. A s Messim by som ho nezrovnaval, ten ma vlastny level.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tech mega zapasy tzv. derby v PL neberu moc vazne.

Takze souhlasim, ze se uvidime rozdil v playoff LM.

Momentalne KdB > Messi, jenom proto, ze Messi nema okolo sebe to co ma KdB.

Ja zatim ten valec od City nevidim dale nez do SF LM.

Videl jsem dost slabe stranky City v zapasech vs Neapol.

Uvidime na jare.

Reagovat
mikelinos

Byl pro tebe někdy nejlepším hráčem světa někdo jiný než hráč PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl ten zákrok Alliho... Větší hovado těžko pohledat...

Reagovat
vilp

KdB ty akce neskutečně táhl, některé přihrávky jsem občas nechápal. Podle whoscored 6 key passes, to mi přijde nějak málo. Pro něj to každopádně musí být radost, když se dostane do toho svého prostoru, tak má vždy minimálně dva hráče v náběhu. Skvělý fotbal od City, klobouček.

Reagovat
patas92

Hlavně ty míče z první, z halfvoleje atd. třeba na 30 metrů, přesně na nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavni je, ze on ma neskutecny prehled a okamzite zhodnoceni, rozhodnuti a realizaci, v tomhle je snad lepsi nez messi

Reagovat
technecium

Mít Messi v týmu KdB, to by byla show, fakt bych ho chtěl do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ze by to bylo zajímavější opačné, přece jenom Messi bude nejlepší kdekoli, zatímco u kdb si nejsem jistý, že by mu hra barcy vyhovovala. Pep to pro něj a okolo něj poskládal skvěle.

Reagovat
hefy

Poche by si měl trochu sáhnout do svědomí s těma sestavama. Aurier a Lamela patří do základu za Tripse a Alliho. Dier by si taky zasloužil sednout, ale ted bohužel neni za koho.

Co se dá dělat, City jsou fenomenální. Ten hlad po golech je sympatickej, žádná úleva. Gratulace.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to jako když tě počítačové hře rozjebe děcko s cheatama, ale stejně jsme si měli počínat mnohem líp. Pokračujeme ve špatných výkonech z této sezony, hlavně výkony rozdílových hráčů z minulé sezony jako Dembele, Alli nebo Eriksen jsou teď o pár tříd horší. Nevím, jestli to je jenom nedostatek motivace v téhle přechodné sezoně, ale jestli to bude pokračovat dlouhodobě, bude potřeba eliminovat viníky a posunout se dopředu.

Reagovat
Mindas

Pep Skidrow Guardiola, říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Jasné šetření na klíčový zápas s Burnley o 7. flek.

Reagovat
Placebo

Určitě nedostatek motivace. Vy už jste vyhráli, co se dalo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mojmira

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kilobyte

Ano slepice už vyhráli co mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nereaguj, když to nechápeš.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
blade115

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noke

Reagovat
RickNash

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
havrys99

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Spalovač šancí

Co je myšlenou tou přechodnou sezonou? Že Eriksen je po přechodu?

Reagovat
icemike

Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhym polocase do 60 min jsme byli jasne lepsi,tam se lamal zapas kdyby jsme dali na 1:1 tak by zapas vypadal uplne jinak,jinak ale gratulace city vyborny vykon a ten hlad po golech,sane a kdb spickovy hraci,hrozne chyby wanyama a toby s nima by to byla max remiza ale na to se neda hrat,city jedou jiny bomby a letos jsou proste jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

demolice

Reagovat
Mates_Matesović

City naprosto fenomenální, ale to není omluva pro nás strašnej výkon. Troufám si tvrdit, že s Wanyamou v sestavě bychom dokázali lépe zastavovat protiútoky a dostaly bychom se do více šancí, ale to je jen kdyby. Teď hlavně zvládnout Burnley a hurá do nového roku, horší než teď být nemůžeme.

Reagovat
Carrick

Totální zesměšnění, v Liverpoolu ten pocit znají.

Reagovat
redyyz

toto neni fer pripominat

Reagovat
cristiano.K.

ten výsledek je pro slepice ještě milosrdný. Sterling netrefil 2x prázdnou bránu a nedali penaltu. City je druhý poločas neskutečně přejelo, přitom první poločas mohly slepice klidně dát nějaký gol, ale šíleně řešené situace ve finální fázi, hlavně od Kanea bych to nečekal.

Přitom goly padly po šílených individuálních chybách. Lloris mohl druhý gol chytit, i když to byla šílená rána. Dembele zavinil třetí gol a čtvrtý Dier. Dele měl jít ven, místo se KDB krásně pomstil, gratulace k titulu

Reagovat
hefy

To, co řikáš v prvnim odstavci, je pravda, ale zase je třeba zmínit, že Spurs to museli otevřít, aby srovnali. No a to je voda na mlýn rychlíkům, jako Sterling a Sané, ale jasně, těch chyb bylo enormně moc. :)

Reagovat
Busby babes

Slusnej valec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný vykon je až neuvěřitelne jak je ten tym schopny posunout svou hru proti silnym soupeřum jeste o lvl. výše

Reagovat
El Cid z City

100 bodů? 100golů? Bude?

Reagovat
Mastný Chobot

100 bodov podľa mňa tesne nie, 100 gólov kľudne.

Reagovat
Mastný Chobot

City sú fakt neskutoční, vždy, keď treba, tak zaberú. Majstrovsky poskladaný tím, svojrázna a zábavná hra, nekonečný ofenzívny potenciál, mladý, dravý káder - dokonalý mix na dlhoročnú hegemóniu, ak sa niečo nepredvídané nestane.

Reagovat
blade115

Ach jo, to nám ty přeháňky dorazily nějak brzo... Letos jsou super, bezkonkurenční a na 99,9% to vyhrají, ale dlouholetá hegemonie? Pls... Už za měsíc může být situace úplně jiná, v PL je nesmysl koukat dál než do konce sezóny.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mastný Chobot

nevravím, že to tak bude, ale že tam je na to vytvorené ideálne prostredie, ktoré naposledy bolo vytvorené v MU za Fergusona asi. Teda, ak Pepovi nedrbne a nebude chcieť niekam odísť za rok.

Reagovat
Filipow

To je docela jistý, že bude někam chtít odejít za rok.

Reagovat
Mastný Chobot

nema kam moc

Reagovat
Filipow

Juventus/Paris.

Bude chtít titul ze všech top 5 lig a Paris by ve vteřině, kdyby přišla možnost, že by je vedl Guardiola určitě hned vyhodila Emeryho aby bylo místo pro Pepa.

Reagovat
fenixLFC

preco by mal rpeboha chciet ist do talianska?

Reagovat
Filipow

Hrál tam jako hráč a je to ambiciozní trenér, určitě si myslím, že chce vyhrát titul ve všech 5 největších soutěžích.

Jako třeba mně osobně by se nejvíc líbilo, kdyby se třeba ještě vyhrál v Juve, v Parisu a pak by se vrátil k nám zpátky a dokončil u nás kariéru, ale myslím si, že je to značně nepravděpodobné.

Reagovat
nani92

záleží ako vyriešia útok, lebo Aguero tam tiež viac ako rok už neostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Bakary3

Nesouhlasim, Mourinho ani Conte nejsou schopny hrat dominantni fotbal jako Guardiola, Klopp by chtel, ale je to Klopp.. tottenham na to viditelne nema a necekam ani nakupy top hracu, ktery by je viditelne zvedly a wengera neni treba komentovat.

Guardiola ma prostredky, vizi i ambice se souperem zatocit kazdej zapas, verim, ze to nemusi byt fakt jen jednosezonni zalezitost.

Reagovat
blade115

Což je hrozně super, ale pokud se naplní předpoklady, tak Guardiola po třech letech zas někam odtáhne, takže to pak jdou všechny tyhle argumenty do kopru, no.

Reagovat
blade115

A teda nevím, co to je za blbost s tím, že Mourinho a Conte nezvládnou hrát dominantní fotbal ... Mourinho k tomu akorát nepřistupuje stejně jak Guardiola, jinak byly jeho týmy v minulosti podobně dominantní. A Conte? Wtf? To nevíš, jakým stylem Juventus pod ním vyhrával titul? Nebo co předvedl loni s nijak extra dobře poskládaným kádrem? Zas hlavně nedělejte z Guardioly boha...

Reagovat
Bakary3

Treba po trech letech odtahne, ale to neznamena, ze ty tri roky muzou byt pro jejich pronasledovatele skoro nedostizny.

Jestli se kouknes na diskuze s guardiolou, uvidis, ze neni vubec muj oblibenec

Ano, Conte v SA valel, i diky slaby konkurenci.., ale jak se ukazuje, jeho prestupy jako drinkwater, zappacosta a jini.., s tim asi nebude valcovat jako guardiola..

A Mourinho se svym pragmatickym fotbalem a dobrovolne odevzdanymi dvema body ve vetsich zapasech, to asi city taky zvladne..

Furt se rika, jak je PL nejnarocnejsi, ale vyhral ji leicester v zavesu se slabym Arsenalem (ikdyz vim, ze tahle sezona byla zrovna hodne kuriozni) sezonu pred touhle a po ni Chelsea s ne nijak vyraznym fotbalem..

Uspech bude mit ten, kdo to bude chtit drtit, a to vidim jen u Guardioly a Kloppa, tam je ale velky ale.

Reagovat
blade115

Hm, když já už jsem takových predikcí o nedostižným kádru viděl mraky, ale žádná z nich nevydržela dýl jak do konce sezóny.

Jak ten Mourinhův "pragmatický fotbal s odevzdanými body" zvládla Guardiolova Barcelona před 5 lety, kdy měl snad ještě lepší kádr než teď City, to jsme viděli. Co se Conteho týče - jen hlupák by rozporoval jeho kvality a úspěchy nejen s Juve, ale i Chelsea a Itálií. Pokud to letos nepůjde a klub v létě bude chtít přivést nějaká velká jména, můžeme na tom prvním místě celkem jednoduše skončit zase my...

Poslední odstavec je prostě blbost. Guardiola chce drtit celou svou kariéru, ale mnohokrát narazil. Nevím proč teď, jen proto že City jsou v euforii a lidi mají tendence šíleně přehánět, by se na tom mělo něco měnit.

Reagovat
Bakary3

Tak ukazat na dvojzapas ligy mistru, kdy to barca nezvladla, je pro kontext cely sezony uplna blbost.

Conteho nijak nechci snizovat, ale je fakt, ze v SA byla konkurence neschopna. Co hral s Italii, klobouk dolu.

Nejde mi zas tak o kadr, city se dari, ale maji o tolik lepsi hrace nez treba united? Nemyslim si.

Jak je videt, guardiola dela hrace. Proto si myslim, ze se mu bude darit i dal. Pise se, za kolik guardiola nakupuje, ale pak je to na hristi videt, Mourek si muze nakupovat jak chce, ale ten projev takovej mit nikdy nebude. Ikdyz netvrdim, ze tech bodu ve 38 zapasech, stejne jako Conte, nemuze nasbirat vic...

Presto verim, ze City takhle muze uplne klidne pokracovat dal.

Reagovat
blade115

Mluvím o lize, kterou tenkrát Mourinho vyhrál a ještě u toho překonal pár rekordů, ty dvojzápase...

O ostatním už se asi dal bavit nebudeme, očividně sis na to z bůhvíjakého důvodu vytvořil takovýhle názor a nejsi ochoten ho změnit. Tak nebudeme ztrácet čas.

Reagovat
Bakary3

Aha, ja myslel, ze mluvis o lize mistru, ok.

A spis ty sis na to z buhvijakyho duvodu udelal nazor takovej a nejsi ochotnej ho zmenit ani diskutovat.

Ja jsem i pripustil, ze je mozny, ze nemusi mit kazdej rok City titul.

Ale tak jestli nechces ztracet cas a hodlas mi to takhle arogantne oznamovat, ty hrdino, co to vi nejlip, tak ok, neztracej cas, urcite mas plno jinych hodnotnejsich aktivit a ja uz te dnes obral o 5 minut casu, dalsi minutu uz bych si na triko nevzal.

Reagovat
blade115

Já to ani tak nemyslel ve zlém, ale ok...

Reagovat
Bakary3

V pohode..

Reagovat
Svatej

Vzdyt ten fotbal Chelsea byl naprosto paradne vyvazenej. To, ze se ty zapasy jevily nudny bylo zpusobeno i tim, ze jsme souperi nedali cichnout a sami ho zamkli na cely zapasy na jejich pulce.

Reagovat
Svatej

sila hajpu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Teoretik
Reagovat
smazaný uživatel

On Dele Alli's challenge that saw the Spurs player get a yellow card: "I am a split second before Dele and it happens, it's part of football."

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy zatím v lize 6 golu a 8 asistencí

Čekal jsem od něj veliké věci, ale že už takhle brzy bude k nezastavení..to i me trochu překvapuje

Reagovat
El Cid z City

A von jeste v zakonceni ma velkej potencial, hraje dost pro ostatni,ale v budozcnu pujde hodne nahoru

Reagovat
ADM

Okamžite by som ho bral k nám (ale to už asi tak dva roky) ... na druhej strane Dembele a Messi by prekonal aj ten svoj rekord v počte golov za rok..

Reagovat
Svatej

K nezastaveni ? Zas neprehanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ho, mně přijde, že má tak dlouhé vedení míče a klicku a přesto mu to skoro vždy vychází. Nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Hra sialene jednoducho, vzhladom na jeho talent. Podla mna ma strop tak o 3 triedy vyssie. Casto zmatkuje, prosto este je vidiet ze je primlady.

Reagovat
El Cid z City

ale ten progres oproti loňsku,fyzicky,rychlostně,sebevědomí..loni neuměl pořádně vystřelit,teď,když už vystřelí,to tam zajímavě sype,navíc on umí kličku doleva i doprava a střílí levou i pravou,to mu dává obrovskou převahu, proto je těžké ho hlídat,ale věřím, že na tý střele ještě může pořádně zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale stale je to neobruseny diamant. On ma na to byt jeden tych hracov ako je teraz napr. Neymar.

Reagovat
El Cid z City

neymar byl vždycky výš,ten jeho úžasný pohyb nikdy mít nebude, ale může se z něj stát takovej horší ronaldo-levá,pravá, výšku má výbornou,takže i hlava,ale vše ukáže až čas,jak je na tom mentálně a jaké má ambice

Reagovat
smazaný uživatel

A co mi najviac na nom vadi je, ze v hlbsie v poli je strateny, dokonca asi najhorsi z hracov City(Mangalu nepocitam). Ale ako pisem to sa casom zlepsi, je velmi sikovny

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho hra zas take terno nie je. Ma este koooooooooooooooooopec nedostatkov na ktorych ma kooopec prace

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling 11+5 v rámci PL. Si nedokážu představit jakej beast by byl, kdyby dal aspoň tak 75% svých šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

5 wins from 5 for Man City v rest of 'big six'. 15 scored, 3 conceded.

Reagovat
Miguel19

A my dostali jenom jeden

Reagovat
Svatej

Wat?

Reagovat
mikelinos

1 gol

Reagovat
mikelinos

Cahill power

Reagovat
Godwinson

Reagovat
icemike

Reagovat
EXoRcIsT

OT : tak som bol na nove Star Wars a vacsiu picovinu som nevidel 3/10 takto zabit znacku este aj Force Awakens davalo vacsi zmysel ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

(směju se dopředu, jdu na to.az zitra)

Reagovat
Majk91

Kazdy Star Wars som vzdy hodnotil 10/10 aj ked niektore si to nezasluzili, dokonca E7 som obhajoval ako sa len dalo aj ked mnoho ludi na nu nadavalo, pretoze sa strasne podobala na E4. Ale to, co urobil Rian Johnson, som necakal ani v najhorsom sne. Toho chlapa by mali zavesit za gule do prievanu a uz nikdy mu nedat napisat nejaky scenar. Niektore sceny doslova znehodnocovali cely Star Wars. Chlapec z toho urobil akurat tak etnicky korektnu komediu s tak neuveritelne stupidnymi zvratmi a scenami, ze niekedy spadali az do trapnosti. Neuveritelne sklamanie 4/10.

Reagovat
Nikikrew

U mna teda asi 5/10,samozrejme ze to je ale sklamanie. Fakt som sa tešil ale niektoré tie scény wtf? Niektoré akcne scény naopak veľmi slušne, herecké výkony priemer, dej priemer. Kinematografie pred 20 rokmi bola úplne niekde inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

3/10 je akurat

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

10/10 jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Byla to dobry

Reagovat
technecium

Myslím, že City už může zabrzdit jediná věc. Od té doby co vypadl Mendy hrají 4-3-3 a neskutecne jim to šlape. Předtím jeli 3-5-2 a jestli se nepletu tak proti tomu Everton uhrál remízu. Tak aby si Pep zas něco paličácky nedokazoval po návratu Mendyho (nevim kdy se vrací) a aby s nim nechtěl zas přecházet na to 3-5-2..

Reagovat
El Cid z City

Asi az přiští sezonu

Reagovat
El Cid z City

Jenze to 352 by se kurefsky hodilo do tezkejch duelu ven v LM

Reagovat
diastan

No jo, ale ono to slapalo tech pár zápasů úplně stejne

A zápas s Evertonem byla jen smůla, od půlky s redkou a stejne kdo videl vi, že jsme je mleli neskutecným způsobem, že ani neví jak to udrželi s hracem v poli navíc

Reagovat
diastan

Navíc s Evertonem jeste Mendy ani nehrál, což je hrác který se tam zrovna perfektne hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
mikelinos

Nesmyls, ten zápas ovlivnil rozhodčí, když vyloučil nesmyslně Walkera. Navíc v rozestavení 352 odehrálo City většinu přípravy, kterou drtili podobně jak ted ligu (např 4:1 s realem a 3:0 se spurs - 2 změny v sestavě oproti dnešku). Navíc i v deseti Everton tlačili a ti to šťastně ubránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hral ,ale WB Sane a po jeho chybe jsme dostali gola. A taky uplne nesmyslna redka a dalsi veci.

Reagovat
Teoretik

V tom 3-5-2 mi ten tým přišel ještě silnější, ale záleží na formě hráčů a zraněních. Pokud nejsou křídla (zranění/forma) tak by se 3-5-2 vyplatilo. Naopak při absenci beků a stoperů (jako nyní) je samozřejmě vhodný 4-3-3.

Reagovat
Godwinson

West Ham Jsem doufal, že spadnou

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
vladis271

Toho roku uz asi klopp pepka nedostihne :(

Reagovat
Busby babes

neboj, ani ten pristi.

Reagovat
madridcan

A ta Mourinhova druha sezona ako teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá je stále taká istá, akurát niekto ju má o dve triedy lepšiu, no.

Reagovat
Busby babes

coz je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

taky to uplne nevypada no. Asi budem muset vyhrat LM.

Reagovat
Miguel19

Smůla. Pro tu si jde tvrdě Poche.

Reagovat
Busby babes

pravda. Jen aby to nedopadlo jak tohle:

https://twitter.com/MarkOgden_/status/922119521070145538

Reagovat
vladis271

LMvyhrame skor my nez vy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Koho kloppne pepka?

Reagovat
Spalovač šancí

City dominantní jak Viktorka

Reagovat
LAM

Pep

52 bodů v 18 zápasech?Nepřekonatelný

Reagovat
smazaný uživatel

V 18 zápasech jde udělat 54 bodů, takže to překonatelné je.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Euphael

matematicky, reálně ale v pl nemožné

Reagovat
JM

PL si City letos vodí fakt bezkonkurenčně, ale něco mi říká, že v LM si vylámou zuby na prvním těžkém soupeři (takže ve čtvrtfinále).

Reagovat
El Cid z City

to je strašně daleko,forma už může bejt pryč,atd..bylo by fajn mít ted přestávku jako např.ve španělsku, ty vánoce angl.týmy vycucaj,ale zase ten fotbal o vánocích má zvláštní kouzlo a je na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

PL je lepšia ako LM

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Smiať sa môžeš koľko chceš, ale je to môj subjektívny názor. Samozrejme nemyslím kvalitou, jednoducho ma baví viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
valloire

tak máš napsat, že tě víc baví

Reagovat
Hokaido

Když srovnáváš Messiho a Ronalda, tak taky píšeš, že tě Ronaldo víc baví?

Reagovat
valloire

no jistě, to je jasná věc

Reagovat
Gazdo

to hej ale ked uz sa dostane LM do semifinale tak neni o com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsme v pozici kdy si mužem dovolit vyrazněji přes ty vanoce točit sestavu. Snad toho Pepek vyuzije. Hlavně kevin by si zaslouzit trochu oddechnout.

Reagovat
blaugrana

Pekne si to Pepek v city poskladal. KdB momentalne najlepsi zaloznik na svete.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Ten hype okolo Pogby, meh.

Reagovat
nani92

hype was dream, now is reality

Reagovat
ADM

Neni ani najlepší čierny záložník na svete

Reagovat
Svatej

kante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Ako moze byt najlepsi tmavý zaloznik niekto kto dokaze odbehat na dva zapasy, neunavne zastavovat lopty, ale ofenzívne je dost limitovany. Pogba dokáže všetko a na skvelej úrovni. Branit dokáže ktokoľvek, na útočenie potrebujes aj talent.

Reagovat
Svatej

no jasne,ty talente

Reagovat
alcantara

Suhlasim s Paulinhom

Reagovat
ADM

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Hristo Stoichkov

Salon d'Or

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Ani to nebudu otevírat. Je tam Pogba, že?

Reagovat
Nikikrew

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to hovorim uz rok

Reagovat
valloire

Luka Modrič

Reagovat
Gazdo

Aj ked je luka skvely momentalne je kevin inde aspon podla zapasov co som videl tuto sezonu

Reagovat
valloire

Nene. Modrič je naprosto úžasnej delší dobu. On je level Zidane a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

On ale pisal momentalne nie dlhodobo tam jasne je luka lepsi lebo de bruyne je mlady ale v aktualnej forme je proste kevin top

Reagovat
valloire

Modrič hraje ale i teď dobře. A když hraje Modrič dobře, tak se na něj nechytá vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zidane, Pelé, Di Stefáno, Modrič, Maradona

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

(Zidane se strašně přeceňuje)

Reagovat
valloire

někdo, kdo dá ve finále MS 2 fíky Brazílii, nemůže být naopak vůbec doceněn

Reagovat
Rssa

Neni nejlepsi ani ve Spanelsku

Reagovat
ADM

No neviem... Koho myslíš? Busa, Isca?

Reagovat
valloire

a ten lepší?

Reagovat
Mastný Chobot

Lobotka, pochopiteľne

Reagovat
smazaný uživatel

Není nejlepší ani v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi se dalo cekat, ze to nejak takhle dopadne. City lepsi v kazdem ohledu. Nejvic na tom mrzi, ze i po te mizerii v prvni puli s tim slo neco delat, protoze nad nama visela nejaka obranna ruka a bylo to jen 1:0. Po polocase tam byla hodne nadejna ctvrthodina, kde jsme hrali celkem slusne, ale tam to chtelo prostridat. Alli opet nula a skoda ze za tu prasecinu na Kevina nedostal redku, mozna by ho to proliskalo. Moussa mel byt taky dole driv, co souboj to faul. Skoda no, ale i kdyby ty stridani prisli, tak bysme pravdepodobne prohrali. Takhle jsme je ale ani nemuseli delat, protoze Lamela uz prichazel kdyz bylo po zapase.

Reagovat
Nikikrew

Wtf v Utorok hrame s West hamom a v Piatok hneď s Liverpoolom? Prečo sa ako nemohlo hrať v Sobotu???

Reagovat
nani92

lebo v sobotu je už plný program a hrozilo, že by vás nikto nedával v TV

Reagovat
Nikikrew

Tak mohli dat na Piatok tie tými ktoré nehraju predsa mickey mouse cup

Reagovat
fenixLFC

ved dali- nas

Reagovat
Euphael

my to máme letos uplně na hovno...hrajeme na silvestra, tím pádem ne na Nový rok a pak až 3.1....uplne me to sere

Reagovat
domingo

Guardiola je proste jinde. Nejde jenom o to, ze je aktualne nejlepsi trener na svete (to byl v jednu dobu i Bela Guttmann), ale on aktivne meni paradigma vnimani fotbalu jako takovyho. Ma vizi, kterou se mu dari naplnovat a ktera primo ovlivnuje trendy po celym svete. Skvely

Reagovat
technecium

Bude zas nějakej chytrej článek, pod kterým bychom si mi Barcafani mohli zastříkat, jakej to je bůh a Madristi by tam naplakali potoky slz, jakej to je křivák?

Reagovat
smazaný uživatel

barcafani zasierajú diskusiu pod každým článko, to ti nevadí ty teoritické technécium?

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo o jakou paradigma a trend jde?

Reagovat
blade115

Obrácení obrácených pyramid a retrofuturistický přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomelo tohle:

"Mé IQ je 6000, to je jako 6000 učitelů tělocviku nebo 12000 hlídačů na parkovišti....

Co je to za undergroundove kryptofasisticke kecy tohle..."

Reagovat
Busby babes

ma vizi a dari se mu ji naplnovat... hned jsem si vzpomnel na tohle:

https://youtu.be/ejfYttZCnps?t=19

Reagovat
Busby babes

Pepe je dobrej, podarilo se mu dokazat, ze s tim jeho pristupem jde i v PL mit uspech. Ale nejsem si jistej, jestli to muze okopirovat nekdo jinej nez jinej velkoklub. Je treba k tomu mit dost specificke hrace, velmi dobre technicky vybavene a tak... a to proste s WBA nebo Stoke neudelas. Takze tezko rict, jestli se tim tyhle kluby mohou inspirovat...

Reagovat
Busby babes

lol, Pepe.

Reagovat
vilp

Se podívej, s čím to dělá v Itálii Sarri.

Reagovat
Busby babes

tak Neapol taky neni zrovna malej klub.

Reagovat
vilp

Není, ale vsadil bych na to, že jejich základní XI stála méně než minimálně poloviny týmů PL.

Reagovat
vilp

Jsem se na to podíval a jejich nejdražší hráč pravidelné sestavy stál 14 milionů eur, potom většina pod 10. Takové finanční možnosti má v PL skoro každý.

Reagovat
Mimalu

Jenže poměrově na tom bude Neapol vůči zbytku své ligy (zhruba) podobně jako MCity vůči zbytku PL

Reagovat
vilp

A to je důležité proč?

Reagovat
Mimalu

Proč asi, vybudovat dominantní tým pro svou ligu je pro Neapol asi tak 100x jednodušší než pro takové Stoke. Vždyť ani neplatí, že do Neapole a Stoke dostaneš hráče za stejných podmínek, výchozí pozice obou klubů je absolutně někde jinde...

Reagovat
vilp

"Proč asi..." a pak napíšeš tohle? On nemluvil o žádné dominanci, ale inspiraci a realizaci. Stoke momentálně hraje o sestup, takže to beru tak, že by pro ně byl úspěch se dostat do EL a pohybovat se v horní polovině tabulky. A k těm podmínkám... pointa byla, že Neapol nemá žádné zázračné hráče, hraje jim tam například průměrný "odpad" z Realu Madrid za pár milionů eur. Takových plejerů je v průměrných týmech PL mnoho, dokonce jsou možná i lépe placení, což je pro mnohé nejdůležitější...

Reagovat
Mimalu

A o jaké inspiraci tady tedy mluvíme, já mám pocit že Pep pro svou hru nutně potřebuje hráče kteří značně převyšují svou kvalitou své protivníky nebo jak si představuješ realizaci, že to samé jde předvádět s průměrným týmem? Nebo to předvádět jenom polovičatě?. To samé platí pro Neapol, která má naprosto jednoznačně nadstandardní hráče v rámci Itálie a někteří jsou úplné topky. Zatímco Neapol se pohybuje dlouhodobě na vrcholu Serie A, má možnost si vytipovat top hráče ze 3/4 Italských týmů a pohodlně je k sobě přetáhnout, tak Stoke ani WBA toho reálně nejsou schopni u žádného týmu v rámci PL, můžou tak maximálně zkusit někoho přeplatit, ale žádný hráč hrající už v PL se ti bít o přestup do WBA nebude...

Reagovat
vilp

Ne to samé, ale polovičatě, jak píšeš... Pep míří k nejvyšším metám, proto potřebuje být lepší než všichni ostatní. Pro Stoke by byla imho velkým úspěchem pozice v horní polovině tabulky, takže by jim "stačilo" být lepší než soupeři, řekněme, pod TOP 7. Ale to už jsem naznačil výš... A protože si nemyslím, že má Neapol nějak úžasný kádr, resp. mají samozřejmě 3-4 výjimečné hráče, díky kterým můžou hrát v rámci Itálie o titul, ale zbytek dělá nadstandardními právě Sarri a jeho skvělý systém, tak se domnívám, že by to šlo. A posily nemusí být jen v rámci ligy, týmy z PL můžou na peníze lákat kvalitní hráče z horších lig, výběh je obrovský. Hráči jako Kanté, Mahrez, Payet, Cabaye apod. šli svého času do Anglie za hubičku, ono u toho stačí jen přemýšlet, což je ale právě obrovským problémem většiny týmů PL. Takový Sigurdsson stál tolik co 70 % celé XI Neapole.

Reagovat
Mimalu

No a já pořád netuším jak by se dal provozovat ten Pepův systém polovičatě. Krásně je to vidět třeba na Chelsea jak velký je pro ní problém získat další křídlo k Hazardovi, které by bylo schopné být rozdílové aspoň v zápasech proti týmům od 6. místa dolů, takoví hráči nesmírně silní na míči jsou vzácností a bez nich je těžké provozovat byť jen z poloviny Pepův fotbal. Všichni ti hráči v Neapoli by hráli s prstem v nose v základě 3/4 týmů Serie A, možná i víc a potom je poměrně jednodušší s takovým materiálem pracovat.

Každý tým v PL doufá, že se posune nahoru, že se zabydlí v horní polovině a postupem času se posune, ale rok co rok můžeme vidět, jak je to strašně těžké postavit o poznání lepší tým než konkurence, to že přišli hráči jako Mahrez, Payet nebo Cabaye je pravda, ale jak dlouho v těch týmech zůstali? Mahrez nebýt titulu (což bylo úplné sci-fi), tak byl po minulé sezóně fuč, Kante odešel hned, Cabaye v Newcastlu když byl v top formě taky nevydržel, Payet to samé a pak tu máš moře levných, ale i drahých (Payetů/Mahrezů /atp) co se po roce pakovali protože jim PL nesedla. Sigurdsson přestupoval jako nadstandardní ligový hráč, který měl být "jistota". Byť ten přestup nevychází, tak je do určité míry pochopitelné, že šel Everton do prověřeného hráče ligou i za vysokou cenu. Neapol ten tým taky nemá postavený na cizincích, ale často na hráčích prověřených danou ligou, které si prostě přetáhli a věděli do čeho jdou, to si kluby v PL nemůžou dovolit...

Reagovat
Mimalu

...*Neapol ten tým nemá postavený jenom na cizincích, ale často na Italech nebo hráčích co už něco odehráli v Serii A a jsou prověřeni danou ligou...

Reagovat
vilp

Tak pro Guardiolu nákup hráče tohoto typu problém očividně nebyl. Inteligentních a technických plejerů je plno, i těch v kategorii kvality takového Evertonu posledních let, stačí je najít a potom je dosadit do správného systému. Největší práci ale dle mě udělá právě vhodný trenér, teď je to vidět třeba na Valencii od příchodu Marcelina (je to jen příklad, samozřejmě jde zase o jinou kvalitu hráčů). I v PL mančaftech od 7. místa dolů máš momentálně plno jedinců, kteří by byli pro to naše potenciální Stoke vhodní (mně se třeba vždy líbil Oriol Romeu), a to na to momentálně třeba ani nevypadají, ale kdybys z nich sestavil vyvážený tým a jak už jsem psal - dosadil je do správného systému pod vhodným koučem... Jinak nejlepší hráči jdou samozřejmě za lepším, takový problém mají ale i týmy jiného kalibru.

Reagovat
Mimalu

Tak další věc je něco takového prosadit, ani Guardiolovi se to v prvním roce úplně nepovedlo a spíše si připravil půdu pro letošní sezónu. A teď jak to může vypadat když se bude o nějakou revoluci pokoušet horší trenér, s horším trenérským týmem a horšími hráči. Úplně v klidu může nastat ze začátku propad, bude mít o 9 bodů míň než za normální situace, tedy být někde v pásmu sestupu a poletí, v sázce je totiž strašně moc a nelajzne si to žádný majitel.

A zrovna ten Everton je krásný případ jak to vypadalo tak 3 roky zpátky, tým který hrál skvělý, atraktivní fotbal pod Martinezem, měli to zajímavě poskládané s mladými hráči, teoreticky to stačilo jen vhodně doplnit a stejně ten tým nedokázali udržet a přišel propad.

To že jsou v PL i v horších týmech dobří hráči, to je jasné, ale jsou rozházení po všechtak nějak rovnoměrně a potom si je každý tým drží zuby nehty a ke konkurenci je nepustí. V každém týmu bych našel zajímavého hráče. Když si vezmeme třeba ten Southampton, kolik nových hráčů bys tak řekl, že by ten tým potřeboval, aby byl jasně lepší než zbylých 12 týmů a byl schopný hrát s nějakou ideou Guardiolova týmu, tak 5 až 6?

Reagovat
vilp

Souhlasím, samozřejmě. Není to nic lehkého, je to obrovsky komplikovaný kus práce a dokázalo by to jen minimum koučů. O tom není pochyb. Ale pořád si myslím, že je to realizovatelné. Třeba se někdo časem inspiruje. Pamatuješ si Swansea B. Rodgerse 11/12? Já jsem to tehdy moc nesledoval, ale on měl docela slušně nakročeno, ne? A kdyby po první sezoně v PL neodešel o dům dál, tak to mohlo být ještě o dost zajímavější. Jinak Saints to dělají rozhodně nejlépe ze všech, asi těch 4-5. A ani by to nemuselo být nijak drahé, jen chytré.

Reagovat
Mimalu

No sice možná 4-5 je potřeba, ale kolik je tak průměrná úspěšnost příchodu cizinců, jeden ze tří se fakt povede, jeden je takový průměr co neurazí a jeden je obvykle propadák, to by bylo 12-15 hráčů a doufat. Já si pořád myslím že vybudovat dlouhodobě tým, který hraje tak moc specifickým způsobem na který je potřeba fakt pořádná kvalita a navíc sehranost je pro tým ze středu tabulky nereálné. Rok co rok ti nad hráče který vyčnívá začnou létat supi (v případně Southamptonu jeden červený), kteří ti ho seberou případně svým zájmem rozhodí na půl sezóny. A takto je to pořád dokola, podle mě je jedno jestli klub chce hrát tak či jinak, pro klub ze středu tabulky je stejně nejdůležitější schopnost improvizovat a dokázat se přizpůsobit případným ztrátám klíčových hráčů, nemyslím si že Guardiola teď přišel s něčím, co je jediná správná cesta která bude fungovat pro všechny a když už, tak pro fakt dominantní kluby svých soutěží

Reagovat
vilp

Tak to jsem pochopil, už jsme se shodli na tom, že se neshodneme. Jinak to Swansea nic? Škoda, doufal jsem, že o tom něco budeš vědět. A jinak bych to asi ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby niekto mohol hrať ako teraz City, potrebujete "len" mozog Silvu a De bruyneho, vpredu Aguera. Všetci ostatní záložníci musia byť technicky vysoko vybavení a musíte ich do stredu nasrať rovno 8, čiže zabudnete že existuje post útočníka a beci sú tiež záložnici, viď. Delph bol motor už v AV. Stopérov so skvelou rozohrávkou a vražedný pressing.

Reagovat
Teoretik

V Ajaxu jim to šlo...

Reagovat
Busby babes

kdy myslis?

Reagovat
Teoretik

Třeba pod de Boerem. Ale oni měli vždycky logicky blízko k barcelonskému stylu a i v akademiích jsou ti hráči takto vychováváni. Každopádně jsou příkladem toho, že i na "nižších" úrovních lze takový fotbal hrát, chcete to ale začít od píky. Samozřejmě, že kdyby teď do WBA nebo Stoke přišel de Boer, tak to bude provar, viz CP.

Reagovat
Busby babes

to meli, protoz barcelonskej styl je postavenej na stylu ajaxu.

Reagovat
Busby babes

ale prave nejsou dukazem toho, ze to lze zacit hrat na nizsi urovni. Ajax je v holandsku velkoklub. na evropske scene uz to samozrejme neplati, ale porad je to tym, co si stahuje to nejlepsi v ramci zeme.

Reagovat
Teoretik

Stahuje si v rámci země? Dnes už to opravdu není jen v rámci země. I proto ten tvůj argument neberu. Příležitosti jsou, ale není vůle od těch klubů. Každopádně Domingo má pravdu, Pep ovlivňuje celý fotbalový svět a postupně se ty jeho myšlenky dostávají i do Anglie, tak třeba časem se ta inspirace promítne ve větší míře.

Reagovat
Busby babes

mluvim o Ajaxu. a ano, Ajax ma pozici, ze pretahne nejlepsi hrace v ramci ligy, penize na to maji.

ovlivnuje cely svet? kolik tymu hraje stejnym stylem nebo to zkousi?

Reagovat
Teoretik

tak neovlivňuje, když myslíš no

Reagovat
Busby babes

no v tuhle chvili dle meho ne. To se muze zmenit. Nicmene je to dle meho spis evoluce toho stejneho barcelonskeho pristupu, se kterym tam prisel Cruyff. Guardiola to posunul na dalsi level.

Reagovat
Miguel19

Sanchesovi ten hype upadl celkem rychle. Být nechtěný v momentální Swansea je potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Já bych ho skoro vzal k nám na půlroční hostovačku V létě jsme ho nejspíš chtěli a věřím, že Conte by ho dokázal využít. Navíc máme jen 4 hráče na 3 posty, takže přinejhorším by byl tím pátým.

Reagovat
mikelinos

Mohl by tam začít hrát Luiz, ale kdoví jak to mají s Contem.

Reagovat
Busby babes

kdyz si vzpomenu jak se nam nekteri smali, kdyz nam ho vyfoukl Bayern... docela klika pro nas.

Reagovat
pingla

Reagovat
Miguel19

Dost lidí ho chtělo i k nám právě teďka v létě..

Reagovat
Cobra

S odstupem času nejsem ani naštvaný za tu prohru. City šlapou jak hodinky.

Nejvíc jsem byl zklamaný z Pochetina, že absolutně nereagoval na průběh utkání. Trippier tam hořel jak papír a Aurier se přímo nabízel, Winks nic nepředvedl (až na to sólo před bránou City) a čekal jsem hned od poločasu nasazení Sissoka, který má docela dobrou formu. Toto vše za stavu 1:0...

Lamela když je 10min na hřišti, tak dokáže momentálně předvést víc, než Alli s Eriksenem dohromady.

O KdB se nebudeme bavit, famózní hráč, ale co bych chtěl zmínit je Walker. Rose ani Son přes něj nepřešli, ten si je neskutečně mazal na chleba a v tomto zápase se jen potvrdilo, že Walker je prostě někde jinde než zbytek našich beků resp. všech beků v lize.

Reagovat
diastan

Walker je fakt naprostá TOPka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

milacik medii Alli zase prasil a bez cervenej? sokujuce

Reagovat
smazaný uživatel

Normální faul za žlutou.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mithro

a Kane detto, taky slapak na nohu a ziadna cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi taky měl v tom případě vidět rudou když Kanea kopl do hlavy.

Reagovat
mithro

njn, pravda, rozhodca to vcera zase zvladol na jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

vy dva si v tomhle podejte fakt ruku, udělat to váš Kevin, tak tvrdíš to samé

Reagovat
Zaschrona

Uz ne.

Reagovat
Busby babes

umysl zranit bych tam nevidel, ale jak rekl KdB, byl tam pozde. Jasna cervena. Stejne jako treba byla u Pogby.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to na ten umysl, jak tu nekteri psali, nevidim

Reagovat
r.mrazik

a neco jako silva proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

silvuv zákrok nebyl ani z poloviny tak nebezpečný

Reagovat
r.mrazik

nebezpecny byl docela podobne,akorat alli ho trefil primo...

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
spider_8

To byl 1000% červená

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

sorry, to mala byť reakcia na ownyho

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...

Reagovat
Zaschrona

Interesting stat of the day - Marco Silva now has exactly the same record as Walter Mazzarri last season W6 D4 L8 Pts 22.

Mozna dobre, ze nam ho Watford neprodal.

Reagovat
Nikikrew

Videl som MOTD iba a som asi aj rad ze som zapas nevidel. Ak budeme hrat takto zase v obrane tak Liverpool si nas lahko natrie na chlieb.

AMN zevraj hral dobre ale preco doprdele hrava na inej pozici, ak ma talent a ukazuje sa, dajme ho konecne na to DM, posadme Xhaku a hotovo. Nechapem preco teraz sedi Sead ked na tom kraji hral naozaj dobre. Snad bude Mustafi v Piatok fit

Reagovat
Mastný Chobot

však defenzívne to bol dobrý výkon až na posledných 10 minút, Kos zahral po dlhšej dobe bezchybný zápas a Nacho s Ainsleym boli tiež solídni dozadu. Oveľa väčšiu starosť mám o ofenzívu, tak nič nefunguje.

Reagovat
Mastný Chobot

*tam

Reagovat
Zaschrona

There are now only two clubs (out of 113) that Pep Guardiola has faced in his managerial career and never beaten: Everton and Celtic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trapper

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nihilister

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Hýbte sa vy lemry

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn

Reagovat
mithro

suche triko

Reagovat
Busby babes

v suchem triku. doslova.

Ten druhej polocas zas bida. To je des, jak se nasi hraci vzdycky hodi do pohody a prestanou hrat. byt to za stavu 4:0, tak nereknu, ale takhle. Celou sezonu porad dokola.

Reagovat
nani92

stále sme v hre

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub je v hre zvanej PL.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomuhle se nedá říct nic jinýho než to, co v listopadu. Už se zas těším na Pogbu.

Reagovat
Busby babes

jako pomuze to, ale tohle neni o tom, ze nebyl Pogba. v druhe puli se zas vsichni hodili do pohody a odchodili to. Jestli Zoze nespusti v kabine peklo, tak nevim... To byl des to nasazeni. Hrozne si v tomhle zahravame.

Reagovat
Harakan

Body dobrý. Výkon nic moc a fotbal nahovno. Zase mě to moc nebavilo

Reagovat
Infernoqt

Poslední 4 zápasy jsou z hlediska výkonů totálně na bodě mrazu, ale v zápase s Arsenalem aspoň byla při tvorbě akcí cítit ta Pogbova přítomnost. Jak hrajeme bez něj, tak všechno uspěcháme nebo nepromyslíme. Osobně si ale myslím, že herně nás položila ta prohra s City. Hráči pomalu začínají tušit, že ať udělají cokoliv, tak ten titul skončí na Etihadu. A s takovou morálkou se prakticky ještě začátkem prosince špatně hraje.

Reagovat
Busby babes

jenze tohle uspokojeni s vysledkem a udrzba v druhem polocase je u nas celou sezonu, podobnej zapas jsme meli snad v kazdem mesici.

Reagovat
Infernoqt

S Pogbou bychom pravděpodobně nějaký z těch protiútoků/šancí proměnili a hru zabili dříve. Těch posledních 20 minut bylo naprostý peklo. Každej centr mohl skončit gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Pogba je jeden z těch, kteří souboje nevynechaj. Už jenom jeho přítomnost by trochu zvedla morálku na hřišti.

Reagovat
vladis271

za tú poslednú vetu. Ono to musí byť strašne demoralizujúce vedieť, že robíš všetko, čo sa dá, ale začínaš tušiť, že to stačiť nebude. Osobne cítim, že budete strácať body aj kvôli tomu.

Reagovat
kiwwi

ty tym fakt zijes

Reagovat
vladis271

ani nie je to nuda.

Reagovat
kiwwi

aha...zdalo sa mi, ze si to postavenie Liverpoolu o dve priecky nizsie s horsim utokom a obranou od United celkom uzivas...

Reagovat
ManUnited

Viděl jsem jen posledních 10 minut, ale co tak čtu tak jsem asi o nic nepřišel že?

Reagovat
smazaný uživatel

o ofenzivny futbal zo strany ManU, ale Foster sa moc snazil cize len 2 goly

Reagovat
ManUnited

jo podle statistik chytil jednu střelu

Reagovat
ManUnited

Někdo odkaz na sestřih?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
technecium

Reagovat
ManUnited

jo něco takovýho jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Neukazovat Pogbovi.

Reagovat
technecium

Guardiola zavedl v praxi save&load taktiku známou z Football Manageru... Inovátor

Reagovat
Busby babes

Points after 18 Premier League games:

Chelsea's record season: 43

Arsenal's Invincibles: 42

United this season: 41

husty. mame vlastne super sezonu. Jen City to proste letos neskutecne valcuje.

Reagovat
Busby babes

super, co se bodu tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

super sezona a preto je chelsea za vami o 3 body a to prehrala s Burnley, CP a West Hamom

Reagovat
Busby babes

takze mame spatnou sezonu? nebo jak to myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádnej extra zarytej fanda Pepka, ale je to prostě jeden z hodně mála trenérů v top klubech, kterej mi přijde, že ten tým opravdu skládá mozkem a ne tím, kdo byl minulou sezonu někde největší hvězda. Argumenty, že má za zádama šejky, už tady nemůžou platit, protože neomezený prachy má za sebou i Mourinho a jeho nákupy mi přijdou daleko bezhlavější. Třeba v PSG už to vypadá, že tma nějaká koncepce je, v základu je i pár hráčů, co jsou tam už hodně dlouho, nebo přímo odchovanci (dlouho Cavani, Silva, Verratti, odchovanci Kimpembe a Rabiot), a zbytečjen nákup Neymara, kterej bude spíš jen rozjebávat kabinu. Pepek si kupuje výborný hráče, o kterých má ale nějakou sestavu a je to jeden z mála trenérů současnosti, kterej si tým fakt vytvoří a dá mu nějakou tvář. Takový výsledky samozřejmě nejsou ojedinělý, ale už dlouho mě nějakej tým v PL tolik nebavilo sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou představu*

Reagovat
Busby babes

ano, Pepkovi to funguje lip. ale ze by Mourinho nakoupil bezhlave? Potrebovali jsme nutne CM, prisel Pogba. Potrebovali jsme podhrot a hrot, prisel Mkhitaryan a Lukaku. Potrebovali jsme stopera, prisel Lindelof, potrebovali jsme DM, prisel Matic.

Z tehle prestupu vestina vysla, Mkhitaryan je jedinej tak nejak provar. I kdyz zas bylo loni dulezitej v EL, ale celkove je to od nej slabe. Guardiola privedl daleko vic hracu, sel cestou totalniho prekopani kadru behem rychleho sledu. Mourinho sel spis postupnym vyvojem. Pepkovi to krasne vyslo, klobouk dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho šel postupným vývojem. Ty vole, tak teď už jsem slyšel všechno.

Reagovat
Busby babes

tak nevim, jak to popsat. proste nevyhazel deset hracu najednou. ale kazde obdobi prisli 3-4. Pep za stejne obdobi privedl asi 11 hracu. ta obmena je u City vetsi.

Reagovat
Miguel19

Tak snad to nebude jako jeho "přestavba" u nás, kdy po jeho odchodu musela začít další

Reagovat
Busby babes

taky doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu přestavbu, kterou chtěl dokončit po zisku titulu a přivedli mu Djibodjiho a Pedra? A nesouhlasím moc s tím, že jsme něco museli přebudovávat, přišel Conte a ten chtěl své hráče a jiný rozestavení, takže s tím muselo už vedení počítat, že si bude chtít přivést některé ze svých hráčů, kteří mu padnou do systému.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

Sayov zákon trhu - dopyt sa sám vytvára pri ponuke? keď ste toho Mkhitaryana tak moc potrebovali, tak jak to, že sa teraz nedostane ani na lavičku? A to ste ešte v lete "potrebovali" Griezmanna

Reagovat
Busby babes

cemu na popisu, ze Mkhitaryan je zatim fail nerozumis? vsak se privadel hrac, kterej byl v te sezone nejlepsim hracem bundesligy. Naprosto logickej krok. Ze to nevyslo? no to se stava, je to sport, jistota v nem neexistuje. Tak fakt nechapu, co je na tom smesneho?

Reagovat
Mastný Chobot

smiešne mi príde to, že ku každému drahému hráčovi, ktorého ste kúpili, si napísal, že ste ho (nutne) potrebovali. Keby ste v lete kúpili Griezmanna, ako ste chceli, tak aj k nemu napíšeš, že ste ho (nutne) potrebovali, pritom v realite dneška vám vôbec nechýba. To mi príde smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, chýba.

Reagovat
kiwwi

ale to predsa nie je pravda...Miky bol kupovany ako prave kridlo a my to prave kridlo stale nemame...akoze vdaka bohu za Jesseho (aj ked ho par retardov vkuse vyhadzuje), ale zisla by sa nam tam top kvalita

Reagovat
Busby babes

lol. a je neco, z toho, co jsem psal nepravda? ty hraci prisli na pozice, kde jsme potrebovali posilit. CM, ST, DM, CB, kreativni hrac dopredu (Henrikh). A porad nam chybi krajni beci a kridelni hrac.

Reagovat
Mastný Chobot

Takouto logikou je ale každý krok koncepčný a obhájiteľný a nemôže nikdy nastať, že by ste sa správali nekoncepčne, keď vy si vždy pri ďalšom kúpenom hráčovi poviete, že ste ho nutne potrebovali V lete príde "kreatívny hráč dopredu", ktorého "nutne budete potrebovať" a takisto LB, CM a AM, ktorých "budete nutne potrebovať" a zabudne sa na nejakého Mkhitaryana, Fellainiho, Matu a Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je teda dost WTF. V tý době jsme měli dvě super levý krídla, krajní beky a brankáře. Ani jeden nepřišel. Za rok se samozřejmě může ledaccos změnit a i přičiněním zranění můžou být hráči potřeba jinde.

Fakt to co tady teď jedeš je pro mě dobrej mindfuck.

Reagovat
Svatej

Hmmm když to takhle čtu, tak mírnej rozdíl v těch nákupech stejně vidím.

Pepek nejenže nakoupil na potřebných postech hráče, kteří mu odstranili slabiny v týmu ( stejně jako Mourinho ) ale on ten výběr dost i typově zúžil, mezitím co u Mourinha se nemůžu zbavit dojmu, že prostě nakoupil TopTopTop kvalitu na svým postu bez ohledu na to, jakej fotbal teda chce hrát a teď se z toho snaží udělat koktejl, kterej bude umět všechno, ale nic neumí na špičkový úrovni. Ten parádní brejkovej fotbal jeho Realu to není a Pepeho agresivní nátlakovka taky ne...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze se dost pocitalo s tim, ze Henrik bude predvadet fotbal co v BVB. Jenze to se moc nekona. Pak to cele stoji na Pogbovi co se nejake kreativity tyka. A to je problem. Proto se pise o Ozilovi nebo Griezmannovi, ocividne s timhle neni Zoze spokojenej. Tak uvidime, kdo, pokud nekdo nakonec prijde.

Reagovat
r.mrazik

...by me zajimalo,jak by hral henrik treba v city...treba mu ta nase taktika vubec nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis zas jednou přečetl nějakej článek a hluboce tě to poznamenalo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

ale prdlacku...treba mu to fakt nesedi,kdy chodi dopredu jen ve trech hracich a na zbytek musi cekat

jinak ja byl proti henrikovi nejak odzacatku...neveril jsem mu z duvodu jeho prvniho rok v BVB

Reagovat
smazaný uživatel

mně právě příjde, že by to měl bejt ideální hráč na brejky, což určitých části předešlých sezon ukazoval. Imho by právě neměl kvalitu na Guardiolův fotbal

Reagovat
r.mrazik

teoreticky jo...akorat je problem,kdyz obcas bezi dopredu a tam je od nas jen jeden hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co ste od Henrika cakali teda, ale on nie je ziadna 10. On je proste hrac, ktory dobre riesi brejkove situacie a finalnu fazu, ziaden kreativec

Reagovat
Busby babes

no, jenze u nas nedela ani to.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Zase bych nepřeháněl. Teď se z toho dělá strašný halo díky vítězný šňůře, ale těch podobně zábavných týmů bylo víc.

Třeba Leicester do Vánoc je pro mě osobně asi top. Naprosto neokoukaný, netradiční rozestavení a zápas co zápas skvělej fotbal.

Loňská Chelsea to samý, výhry s Evertonem a ManU jsou jedny z nejdominantnějších, co jsem kdy viděl, taky neokoukaný rozestavení a spousta hráčů na „novým“ postu.

Pak třeba Manciniho City. Do Vánoc ztratil jen 7 bodů a taky hrál nádhernej, ofenzivní fotbal. „Why always me“ zápas je jedním z nejpamětihodnějších zápasů PL za třeba 15 let.

Chelsea pod Ancellotim v mistrovský sezoně byla taky úžasná...

Reagovat
Busby babes

Mourinhova Chelsea v prvni polovine sezony taky hrala skvelej fotbal v te mistrovske sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
wild

Vie mi niekto vysvetlit, preco s Leicestrom ideme hrat uz 2x v 1.polke sezony a s Burnley sme este nehrali?

Reagovat
t0mmy33MCFC

je to nejak prohozene, City taky ted hraje podruhe s Bmouthem a pak az poprve s Magpies

Reagovat
Busby babes

tipl bych, ze jak nemuzeme hrat stejne kolo doma my i City, tak to museli nejka prehodit.

Reagovat
Manik...

Proč nemůžete?

Reagovat
Busby babes

z bezpecnostnich duvodu. Nikdy se nehrajou zapasy ve stejny den ve stejnem meste. Vyjimka bude Londyn, kde by to nebylo realny, protoze je tam tech tymu hodne. ale tusim, ze Tottenham a Arsenal taky nebudou hrat stejnej vikend domaci zapas.

Reagovat
Manik...

Fakt? Toho jsem si nikdy nevšiml

Reagovat
tomasinho

Taky hrajeme podruhé s Arsenalem.

Reagovat
Whitemedia

Je to letos hrozná nuda..

Reagovat
nani92

máte čo ste chceli

Reagovat
Svatej

to i minulý rok

Reagovat
mithro

vsak fandite vsetci City, tak si to uzite

Reagovat
Whitemedia

Já jen fandím tomu, aby nevyhrál titul Mourinho,ale bylo by fajn mít tu ligu trochu dramatičtější

Reagovat
kiwwi

takze Mourinho je podla vas tak vyspely a dinosaurus az musite fandit tomu, aby nevyhral titul

Reagovat
Whitemedia

Já jen prostě nechci, aby v Anglii slavil titul s někým jiným, než s námi.. ale zpět už bych ho teda taky nechtěl

Reagovat
Svatej

Tak tohle me zrovna ani nevadi, at si titul vyhraje, ja spis ted na druhy strane barikady blbe snasim ty jeho hloupy zvasty o jeho top top ofenzivnim fotbale, kde nemuze hledet jen na vysledky. Pak si soucasne vzpomenu, jak trapne mluvi o svych konkurentech ,kdy minulorocna chelsea je vlastne jen jeho defenzivnejsi a min koukatelna varianta (wtf) a soucasni City v podstate haluzaci a v takovy chvili mi dojde, ze by to s nim bylo k nevydrzeni. Jen at tahne do francie uz

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tím obhajováním Mourinha tak trapný. Po těch všech letech, kdy jsi ho viděl jako čiré zlo ... Naprosto jsi se odkopal.

Reagovat
kiwwi

nikdy som nespochybnoval Mouronhove trenerske schopnosti... odsudzovali som ho ako človeka a jeho spôsob dosiahnuť úspechy, ale v tom co robil bol fakt dobrý a stále je

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne zbytočné kolo. Nikto z kandidátov na TOP4 nestratil

Reagovat
Infernoqt

Burnley remizovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

haaHAA

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Kandidáti na top 4, čo ste aj s infernoqtom ako zabedneni?

Reagovat
Infernoqt

Já to pochopil, proto jsem psal jen to Burnley.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

Fans Arsenalu jak se vám zatím líbí Alex? Zapojuje se hodně do mezihry a je na hřišti platný jako ten dřevák Giroud? A nebo neproměnuje tutovky?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som s nim velmi spokojny, sikovny s loptou, dobre nabehy, mam pocit ze je to od persieho konecne poriadny utocnik a to strasne utrpenie konecne skoncilo. par tutoviek zahodil, ma este rezervy, ale som si isty ze bude skvely

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsem rád. Alex je šéf byl jsem sice rád že šel k vám, ale na druhou stranu tam nic moc nevyhraje. Na to je ale v Lyonu zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pride kamos nabil a bude to slapat :)

Reagovat
Seydou Doumbia

To ne potřebujeme nějaké hráče chvílí udržet. Ale je pravda kdyby se tehdy nezranil proti Caen tak je pryč už rok nebo dva.

Reagovat
cejen13

Reagovat
PP

akorát mi přijde, že by mu sedl parták na hrot.. A Giroud fakt není dřevák.

Reagovat
Seydou Doumbia

Giroudovi v poslední době vždy vyšlo tak jedno ze tři období v sezoně ne? A když tady jsou kritizování útočníci jako Kane, Lukaku nebo Cavani tak co teprve Giroud. Rozhodně to není hráč, který by měl být útočník číslo 1 v týmu jako je Arsenal. Jako dvojika asi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Laca je v pohodě, zatímco ten horší Alex mu může leštit kopačky úplně ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

proto taky ox odesel..

Reagovat
Mastný Chobot

v medzihre je výborný, s loptou lepší než kopa záložníkov, ale zatiaľ je dosť nemastný-neslaný v útoku na mňa. Musí si naňho zvyknúť tím a aj on sa ešte musí viac oťukať, ale ukázal široký potenciál, môže byť skvelý, ak si to sadne. A Giroud fakt nie je drevák a fakt je na ihrisku platným hráčom väčšinou, nechápem, kde sa zas berú ľudia, čo toto píšu. V repre je najlepším útočníkom a aj v tejto sezóne má skoro rovnaké štatistiky ako Lacazette v klube...

Reagovat
smazaný uživatel

drevak fakt se naucte nekteri spravne uzivani pojmu...

Reagovat
Coutinho10

konecne po delsi dobe presvedcivy vitezstvi bez inkasovanyho golu...od zacatku az do konce super vykon...jen tak dal

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
cristiano.K.

sušší triko než jsem čekal Hrajeme lépe venku než doma, i když statistika říká, že je to přesně vyrovnané 17+17.

Čtyři goly + dvě tyče, neinkasováno, paráda

Reagovat
avicii

skoda takych pridrbanych strat ako posledne...

Reagovat
Bandita_Harry

Skor sere ten Everton s WBA vela sanci nebolo jasne malo sa vyhrat 1:0 ale Everton mal odchadzat s 5 kou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth pôsobil veľmi odovzdane. Hádam im to vydrží až do stredy. Liverpool veľmi pekne.

Reagovat
stiflerovamama

Liverpool dnes 4:0 deklasoval Bournemouth a stal se tak prvním prvoligovým anglickým týmem v historii, kterému se podařilo vyhrát čtyři po sobě jdoucí venkovní utkání rozdílem alespoň tří gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzívna trojka na úrovni ManCity.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

lepšia

Reagovat
smazaný uživatel

chyba golovejsi utocnik aby sme boli na urovni ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzuje to Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nich ma 11 golov sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Salah má 14 a je najlepší strelec PL. A jeden z dvoch-troch naj. hráčov (Salah, D.Silva, De Bruyne)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sterling ma 11 to nie je taky rozdiel a ked uz chces takto Aguero 10 vs. Firmino 5

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nehovoriac že tam ak sa bavíme o Sane, Aguero, Sterling tak prvý náhradnik city Jesus ma viac golov ako ktokolvek iný z LFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp record breaker

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
ďuriLFC

Ox v rozhovore po zapase na sky sports <3

Reagovat
smazaný uživatel

co říkal?

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda to, že Couts skoro neumí anglicky je řádná ostuda.

Reagovat
Infernoqt

A hádám, že se to ani učit už neplánuje.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

že vie, že s Liverpoolom nikdy nič nevyhrá, ale aspon v klube panuje lepšia atmosféra ako v Arsenale

Reagovat
ďuriLFC

Bol tam aj shodilo Coutinhom a redaktor začal naňho tlačiť ohľadom prestupu, špekulácií atď pričom Couts v angličtine prakticky nedáva , tak Ox do toho vstúpil že to nieje fér sa ho pýtať v takej chvili a opisal ho ako velkeho profika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nevie tak dobre po anglicky? Či ako mám tomu chápať?

Reagovat
ďuriLFC

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

neuveritelna anglictina. Teda na zabu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ox bol vždy najväčší sympaťák <3

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že Cesc.

Reagovat
Mastný Chobot

v tej kategórii ich je viac. Aj ty, keď sa hnevkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa naucil od arsena :)

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky?

Reagovat
Nikikrew

Pekne Ox

kazdopadne vsetc t brazilcania a Argentincania su fakt asi hlup ked nevedia plynule hovorit po anglcky po 4-5 rokov,neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
Koubic_

Reagovat
smazaný uživatel

kokotinaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

0:10 vpravo v pozadi (jinak spis nadprumer )

Reagovat
C-M@ster

1:14 v pozadí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
j_mrazik

To je ten frajer z LokalTV, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či tam bol, ale Fučo je veľký pán. Kto trošku sleduje dianie na Slovensku, tak ho musí oceniť. Jeho standupy (ako hocikoho iného v SR) ma moc nebavia, ale videá má výborné.

https://www.youtube.com/watch?v=eyPHNvYOAGk

https://www.youtube.com/watch?v=kG8VOHo1KYo

Reagovat
Mastný Chobot

a toto samozrejme, to je dokonalosť

https://www.youtube.com/watch?v=S2DyWA2gPjo

Reagovat
vladis271

Mňa Fučo z tej stabilnej trojky baví sa najmenej. Jerry je z nich najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerry je inde

Reagovat
smazaný uživatel

Fučo je naj.

Reagovat
Lacko_Boh

Adamy je super v roast show "Na facku". Havranov diel je super.

Reagovat
iamek

Splní se mi za pár minut sen. Uvidím legendy premier League Paulinha a Vermaelena.

Reagovat
Miguel19

Fuck off Mourinho, we have Paulinho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pre mňa, skromne.

Reagovat
alcantara

Sa pozri, co dnes predvadza Iniesta. To sa neda nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho k tomu prida aj goly

Reagovat
alcantara

Akurat s k "tomu" nepriblizi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ty chodíš aj hokejportal že?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty? Máš ten istý nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče! A kedy sa učíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja už mám len dve skúšky pred sebou, musím sa nejak odreagovať športom... Napíš na Fb, jak si na tom.

Reagovat
smazaný uživatel

učenie sa preceňuje... to som zistil v 3. ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

nene, ja som aktívny len tu na ef, tam si len chodím čítať diskusie

takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

už to tomu Liverpoolu dejte..

Reagovat
Euphael

Arsenal trophy za čtvrté

Reagovat
kiwwi

pre mufanov... keby ste chceli nájsť akýkoľvek gól United od sezóny 95

I wrote a reddit bot that can show you any United goal from 1995-2015

TL;DR: Type

!goalbot player_name, opponent_name

in this sub to see a gif of that player's goals against that opponent from 1995/96 to 2014/15.

___

&amp;nbsp;

I (/u/MUFColin) compiled a bunch of United goal/player/match data and wrote a reddit bot (using Python) to show any United goal from the 1995/96 to 2014/15 seasons via a Gfycat link.

All credit for the gifs goes to RedCafe user Mrs Smoker, who goes into more detail of their work in [this](http://www.redcafe.net/threads/manchester-united-goals-in-gfycat-form.407722/) forum post.

All the match data was scraped from [11v11.com](https://www.11v11.com/teams/manchester-united/tab/matches/), a list of every player was scraped from [worldfootball.net](http://www.worldfootball.net/teams/manchester-united/10/), and every Gfycat url was scraped via each album found [here](https://gfycat.com/@mu_goals_2/albums). Linking every player to every goal and every goal/opponent to every match was done mostly in sqlite on my own. The biggest hole in the data right now is 27 missing goals from the 00-01 season, in which I realized a mistake I made as I write this and hope to get it fixed by today.

&amp;nbsp;

To use the bot, simply type:

!goalbot player name, opponent name

at the end of any comment and the bot will search for and reply with every goal that player has scored against that specific team. Player name can be a unique firstname/lastname/some nicknames/full name i.e

dimitar/berbatov/berba/dimitar berbatov

and team names can be any reasonable variation of their name with acronyms in all caps i.e.

Wolverhampton Wanderers/WWFC/Wolves/Wolverhampton

separated by a comma. I plan to make the player/team data spreadsheets public so you can see specifically what is valid/not for each team/player, as well as contribute other nicknames if I've missed any.

&amp;nbsp;

Planned updates include:

* Getting older (pre-1995) and more recent (15/16-present) data

* The ability to search by just player, season, competition, etc.

* Improving and eventually putting the code on Github

* Getting better hosting than what's used currently

&amp;nbsp;

If you have any questions/bugs/feedback, please do not hesitate to contact me in this thread, [here](https://www.reddit.com/message/compose/?to=MUFColin), or in the /r/goalbot sub.

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/7kfrvj/i_wrote_a_reddit_bot_that_can_show_you_any_united/

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
nani92

nájdem tam aj gol Lukakua proti silným mužstvám?

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

takže to nie je fake

Reagovat
ttopi

V té době tam ani nehrál (těžko mohl dát gól), takže nic moc vtip

Reagovat
smazaný uživatel

&amp;nbsp;

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kiwwi

tak nebol to výkon snov a dali sme góly zo šancí, ktoré mali malé xG... Spurs mali včera 0.18 xG

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
smazaný uživatel

kylo ren > darth vader

Reagovat
EXoRcIsT

snivaj dalej

Reagovat
smazaný uživatel

kylo ren < Anakin Skywalker

Reagovat
smazaný uživatel

ben solo > anakin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Delik > Supa

Reagovat
Mastný Chobot

musí jebať

Reagovat
nani92

MVP je super

Reagovat
Mastný Chobot

Čis T > Čistychov

Reagovat
nani92

Cis T dáva zatiaľ pekne nudné sračky

Reagovat
Mastný Chobot

Questions je super

Reagovat
nani92

to ešte áno

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
BílíAndelDrcKo

NeProdukt > všetko

Reagovat
Mastný Chobot

a najlepší je aj tak Dame atm (spolu s Maťom Strakom )

Reagovat
nani92

s Otisovou Spinou

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nie

Reagovat
cristiano.K.

co si bereš pí*u dánskou do huby, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

larry wheels>anybody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poznáš ho? Čo si myslíš o tej BB show na ktorú sa chystá?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nihilister

Donald Duck > Kylo Ren

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžké to teď přijmout, ale za 15/20 let až to pochopíte, mi dáte za pravdu...

Reagovat
Busby babes

v ajkem vesmiru? Kylo by dedovi mohl leda lestit boty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu ten hejt na tu postavu. Je uplne skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tim srovnanim nesouhlasim. Zatim.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Vader > Kylo > Anakin

Reagovat
smazaný uživatel

právě naopak

Reagovat
TopinB

Jako naopak, že Anakin je lepší než Kylo a ten je lepší než Vader??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží ještě, jak bereme lepší, no.

Reagovat
TopinB

Jak to bereš ty? Anakin u mě nejhorší, protože furt brečel, a měl jsem chuť mu rozmlátit držku vždycky když byl na obrazovce ve dvojce a trojce. Kyla mám rád, ale Vader je podstatně víc badass, i třeba v Rogue One, i když uznávám, že můžu mít trochu bias, kvůli tomu, že jsem četl ty nové komiksy a tam kráji všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem čistě podle síly / potenciálu. Tam je samozřejmě Vader za Anakinem.. Čistě zajímavostí charakteru bych to seřadil stejně jako ty

Reagovat
TopinB

Jo taaaaaak, tak to jo, tou vcelku souhlas, i když imho Kylo je more powerful than Anakin could ever imagine

Reagovat
Teoretik
Reagovat
smazaný uživatel

♫ park the bus, park the bus ♫

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Salah is the first Liverpool player since Ian Rush in 86/87 to score 20 goals before christmas.

says a lot

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein‏

Mesut Ozil has signed a new long term deal with Arsenal. Official announcement to follow #AFC

Reagovat
J0EL

Super

Reagovat
SunFells

Ee

Reagovat
Nikikrew

L o l

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fake news?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snatus incoming.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel originál.

Reagovat
Busby babes

nic takoveho na twitteru nema.

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein‏

Mesut Ozil is shite. Official announcement to follow #AFC

Reagovat
cejen13

Ozil > Eriksen

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

uz ta oslava po minulom zapase mi prisla divna, si neviem predstavit zeby vas tim okolo Giggsa alebo nas okolo Terryho tak saskoval po obycajnej vyhre v lige, ale toto je este vacsi ujeb

Reagovat
diastan

Náhodou by mi nevadilo, kdyby derby City-UTD byli trochu více vyhrocené a ne jen v šatnách Asi ne stylem Barca-Real, ale trocha vroucí krve chybí A tím nemyslím vymyšlenou červenou kartu

Reagovat
Svatej

dobrych na zivot a na smrt vyhrovenych zapasu bekva cindal min, tohle je nahodou skvely.

Reagovat
Harakan

Docela mě překvapilo že mi je to dost putna, spíš mě to pobavilo.

Reagovat
fenixLFC

Preco pristupuju na tie mourinhove spinavosti?

Reagovat
mithro

https://medium.com/@NcGeehan/the-men-behind-man-city-a-documentary-not-coming-soon-to-a-cinema-near-you-14bc8e393e06

There’s more — there’s a lot more — but suffice it to say that while Abu Dhabi may not be the most abusive government in the world, they are easily the most abusive government running a football club. Qatar run them a close second of course, and there should be no PSG supporters taking the moral high ground. A quick glance at the bookies odds for this year’s Champions League reveals the extent to which top level European football is now dependent on funding from either Abu Dhabi or Qatar. Manchester City are currently the favourites followed by Paris Saint-Germain. Third favourites are Bayern Munich, whose shirts are now sponsored by Qatar, fourth favourites are Barcelona, who only recently ended a seven-year sponsorship deal with Qatar, and fifth favourites are Real Madrid, who have sold the naming rights to their new stadium to Abu Dhabi.

long read, druhy nazor k tym vsetkym clankom o "disneyfikacii" fubtalu od majitelov City.

Reagovat
ADM

Silva vraj rakovina ?

Reagovat
Hokaido

Ta situace okolo něj začíná být divná, no.

Reagovat
Mastný Chobot

už len tá oslava KdB

Reagovat
ADM

Reagovat
Nikikrew

ktory?

Reagovat
ADM

David

Reagovat
nani92

Pogba

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
diastan

nestraste

Reagovat
diastan

z jakého zdroje je tato info ? Neverim tomu a ani nechci. Nic offic nevyslo, David si kryje soukromí, jediné co mě trochu děsí byl ten Kevin, začínám doufat, že se jen fakt vysmíval Účkám, ikdyž je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nic nevi, ta rakovina je pouha spekulace, ale myslim si, ze je evidentni, ze se neco spatnyho stalo, budto jemu nebo nekomu z jeho blizky rodiny.

Reagovat
Hokaido

Tak úplně první spekulace byla, že se mu má narodit dítě a proto nebyl v týmu pro duel se Spurs.

Ale kdyby to byla pravda a narodilo by se v pořádku, tak už by o tom asi on nebo klub informovali... Přeci jen už je kolem toho taková nepříjemná atmosféra a o tu by nikdo nestál, kdyby bylo všechno v pohodě.

Na druhou stranu po zápase dal klub na twitter týmovou fotku s dresem Silvy, kde se všichni smáli a byli štastní. Pokud by se něco vážnýho stalo, tak by snad takovou fotku nezveřejnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu whatsss?

Reagovat
smazaný uživatel

co dopice???

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Deadspin/status/942496215261999109

Btw. Griezmann vcera spustil slusnej shitstorm na Twitteru a Instagramu. Sel na party za cernosskyho basketbalistu.

Reagovat
Hokaido

A dneska už se to samozřejmě všude rozebírá a musel se omluvit. To je přesně ta chvíle, kdy se za tu současnou moderní, přehnaně korektní společnost stydím.

Reagovat
kiwwi

no lenze vnimanie takychto veci moze byt v niektorych krajinach uplne ine ako u nas...ja na tom tiez nevidim nic zle, ale v UK alebo USA je to vnimanie uplne ale uplne odlisne...nemozes byt teraz ignorujuci hnup pretoze tebe to pride ako normalne

v takom Spanielsku to tiez asi nie je velky problem, lenze Griezz ma 5m followerov na soc. sietach, takze musi mysliet aj na take veci proste

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo si zrušit sociální sítě

Reagovat
kiwwi

alebo tam tu fotku proste nemusel dat, ze?

Reagovat
Busby babes

ja se schvalne zeptal, co je na tom offensive a jeden nas fanousek mi na to napsal: It’s to do with the history of black-face and what it means.

Takze tam jsou asi nejake historicke souvislosti, ktere u nas nejsou tolik zname, ale v anglosaskem svete asi jo.

Reagovat
r.mrazik

cerna barva neni kostym!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

takze jestli se nekdo natre nazeleno,az pujde za hulka,tak dostane taky nalozeno ja typek,co se nacerni,kdy jde za jordana

Reagovat
smazaný uživatel

Biely Jordan by mal tých pohorsenych ľudí viac trápiť

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

jen rikam, ze to ma asi nejake konotace, ktere my nechapem, protoze nezname nejake historicke souvislosti. Ono srovnavat s vymyslenou komiksovou postavicku to asi nejde.

Reagovat
r.mrazik

jasny...vsak si delam jen srandu

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby tu zili zeleni ludia mozno by im to tiez vadilo

Reagovat
Busby babes

kde to pisu ze je?

Reagovat
kiwwi

no ja som ten mrazikov koment pochopil ako vysvetlenie toho, preco je to zle ale on to ocividne myslel inac

Reagovat
r.mrazik

nene...bylo to vysvetleni...

ten dalsi koment byla jen blba sranda

Reagovat
Svatej

Tak si rikam, jestli by je min urazilo, kdyby sel za uplne stejnou osobu, ale neobarvenej.

Reagovat
r.mrazik

ja se v tomhle moc nevyznam...kazdopadne pokazdy by to asi nekoho urazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Black face se hodně používalo hlavně ve filmech, kdy neobsazovali černochy, ale namalovali bílé herce. Je to spojeno s diskriminací a tím, že hlavním cílem bylo v těch filmech dělat si z černochů srandu a ,,black face'' herci často přehrávali a chovali se jako úplní troubové.

Jen blbec ale nad věcmi neuvažuje a neumí oddělit dvě naprosto odlišné věci od sebe. Griezmann to neudělal s žádným cílem kohokoliv zesměšnit. Tohle urazí jen hloupého černocha, který nechce makat, nechce se nikam posunovat a pak jde protestovat do města, zatím co černoší, kterým je to úplně jedno, studují v tu chvíli na univerzitách a dělají v práci přesčas, aby se sebou něco udělali.

Reagovat
Busby babes

dik za ten vysvetlujici odstavec.

Reagovat
kiwwi

(ten druhy je uz ujebany )

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý je, bohužel, pravdivý.

Reagovat
kiwwi

a na to si došiel ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně normálně. Žiji na tomhle světě, mám otevřené oči a koukám se kolem sebe. Proč je to ujebané? Protože se to týká černochů?

Mně je jedno, kdo má jakou rasu, vyznání nebo orientaci. Já jednám s lidmi a za mě může být naprosto stejný idiot jak černý transgender muslim, tak i bílý rasista. A tohle, co urazilo tolik lidí, za mě osobně urazilo jen hlupáky a je jedno, že v tomhle konkrétním případě jsou černí.

Je to jako na stránkách facebooku, kde přileze holka s vysokou školou života na stránky o černém humoru a píše věty typu ,,černý humor mám ráda, ale tohle už je moc'' nebo ,,nechápu, jak se tomuhle může někdo smát''. Automaticky si řekneš, že takový člověk je hloupý.

V naší společnosti žije hromada lidí, kteří neustále obviňují druhé za svá selhání. Černá žena je utlačována bílou, která je utlačována mužem, který je zase utlačován 1% společnosti a takhle je to pořád dokola. Nechtějí nést zodpovědnost za své životy a důvod, že nežijí jak chtějí je, že jim neustále někdo a něco hází klacky pod nohy. Viděl jsem ten humbuk okolo Griezmanna. Viděl jsem, co se tam psalo, to ohánění historií, psaní hoven typu ,,white privilege'' atd. od lidí, kteří pořádně neovládali ani svůj rodný jazyk a v historii na škole určitě taky zrovna dvakrát neexcelovali. Je to stejné, když bílý rasista píše o nacismu, o kterém ví prd a v diskuzi se vyjadřuje stylem ,,pyšte česki když tu chete žít''. Prostě hlupáci bez rozdílu rasy, nic více.

Tohle spokojeného a pracovitého člověka neurazí. Jen blbec v tom vidí zase utlačování, opět výsměch bílé rasy, otroctví atd. Zase stěžování, jak nám všichni ubližují. Já osobně teda neznám nikoho, kdo by si pořád jen stěžoval a za rok se najednou ukázal se super byznysem a úžasným životem. Takoví u nás zkrátka končí v hospodách, s pořádným pivcem a stojí třicet let u jedné linky, stejně jako jistý pan Jakeš, který se snažil uspořádat stávku ve firmě od otce. Člověk, který si v životě nepřišel říci o více peněz. Člověk, který za patnáct let nepřišel s jediným návrhem vylepšení, nikdy se nezajímal o to, jak si firma vede a když se jej zeptali, jestli nechce zůstat přesčas, nikdy nezůstal. Takový člověk najednou usoudil, že mu všichni ubližují a je potřeba ty tyrany nahoře sejmout. Tohle jsou ti stejní lidé, jen v černé barvě, kteří vychází do ulic a hlásají kraviny jako ,,rape culture, white privilege, black lives matter''. Zatím co ti, co si nestěžují na ty nahoře, protože se nahoru sami vypracovali, nemají důvod chodit na takové akce. Nad věcmi totiž více přemýšlí a nemají jednoduchý pohled na věc. Oni nesouhlasí s těmi lidmi ,,dole'', protože nežiji jejich životy a netrápí je jejich problémy. Oni si totiž nestěžovali celý život, neuráželi je prkotiny a zkrátka chtěli žít po svém a být šťastní.

Dnešní doba je taková, že kdokoli může být kýmkoliv, bez ohledu na rasu a další věci. Ano, někde bude blbec, který bude upřednostňovat bílé, stejně jako jinde bude zaměstnavatel jiné rasy, který bude upřednostňovat tu svou. Hlupáci jsou všude, je jich moc a jednají bez přemýšlení. Proto jsou nejvíce slyšet, bohužel.

Reagovat
kiwwi

považuješ svoje pocity a vnímanie sveta za fakty len preto lebo máš o sebe čudnu mienku, že si zožral všetku múdrosť sveta a tvoje videnie je jediné správne... ja ti poviem, že to poburilo jak čiernych tak aj bielych a boli to aj spokojní pracujúci ľudia... lenže podľa teba to tak byt nemôže... OK then

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pracuji s fakty, o které opírám své pocity a vnímání světa. A faktem zkrátka je, že lidé s nižším IQ se snadněji urazí a uvidí v jedné věci deset problému tam, kde inteligentnější člověk buď problém nevidí nebo jej vidí až někde hodně vzadu za řešeními.

A určitě to pobouřilo i bílé. Ostatně je i dost chlapů hlásících se k femisnimu. Svět je plný lidí, nejen bílých, kteří mají neustále potřebu vyjadřovat se k věcem, které se jich netýkají, jen aby mohli všem dát najevo, jak oni jsou ti správní. A ano, určitě to pobouřilo i pracující, protože za mě je normální, že by všichni měli pracovat, i ti s nižším IQ.

A nejlepší na tom všem je, že si o takových věcech můžeme normálně promluvit nebo si z nich dělat srandu s klukem, který je černý a říká se mu už x let ,,otroku'', ale ne s bílým, který... upravím tvůj text... nepracuje s fakty, ale jedná na základě svých pocitů vnímání světa jen proto, že má představu o tom, že spasí svět svými myšlenkami a myslí si, že sežral všechnu moudrost světa. Já ti povím, že to více lidí nepobouřilo, než pobouřilo. Že to nepobouřilo hromadu černých a většina bílých v tom nevidí problém, protože nehledají ve všem rasismus, jelikož jsme všichni lidé. Jenže podle tebe by se měl brát ohled jen na ty, kteří mluví nahlas a ty potichu nemáme brát v potaz. OK then

Reagovat
kiwwi

hodnotis to ako človek co tomu nemôže rozumieť... mne to tiež rasistické nepríde, ale dokážem pochopiť, že v krajinách ako UK alebo us to môže spústu ľudí poburit a to ze su možno v menšine z toho nerobí prehánku alebo ze su ti ľudia menej inteligentní... si proste ignorant a tvoje generalizovanie je fakt smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho toho nemůžu rozumět? Jedna má přítelkyně byla černoška, dva mí spolužáci byli černoši, hrál jsem v zámoří beer pong v místnosti, kde bylo více černých, než ostatních ras, zatím co ve městě probíhal protest ,,black lives matter'' a nikdo z nich tomu nepřikládal žádnou váhu, i když to byli lidi z chudých rodin a jen se rozhodli udělat něco se svým životem a studují opravdu dobrou univerzitu. V životě se žádný z mých kamarádů nezabýval žádnými rasistickými poznámkami na městě atd. protože měli svůj cíl, šli za ním a nehodlali kvůli blbům zastavovat. Znám dost černochů nebo třeba asiatů, abych mohl mít názor. Nepotřebuji v tom žít každý den, abych měl názor.

Ne, to že je to v menšině znamená, že se to dotklo jen určitého procenta lidí. V takovém případě jde s největší pravděpodobností o typově velmi podobné osobnosti s velmi podobnými názory a pohledem na svět. Vycházím z psychologie, vycházím z faktů, které znám a na jejich základě si můžu s čistým svědomím myslet, že ta konkrétní menšina jsou většinově lidé, kteří zrovna moc titulů a perspektivních zaměstnání v životopise nemají.

A hlavně... Něco řekneš skupině lidí. Je tam deset černochů a deset bělochů. Dva černé a jednoho bílého to urazí. Omluvíš se? Myslím, že ne, dost by ses tím shodil.

Reagovat
kiwwi

Ezop suvix

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsi kokot, ok.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já za to nemůžu, že vy kluci tady jen píšete proč ne to a proč ne tohle, ale sami k diskuzi nic nemáte. Nehledě k jasnému vyhnutí se k otázce, jestli on by se omlouval třem lidem z dvaceti, které jeho chování či názor pobouřil. Odpověď je totiž ne, ale odpovědět se mu nehodí, stejne jako ses ty opakovaně vyhl debatě, ke které nic nemáš a jen jsi jako trouba psal, že naše názory jsou špatné. Proč? To už se nedovíme, protože kokoti argumenty nemají.

Reagovat
kiwwi

jj a britske media to riesia asi preto, ze ti novinari su zakomplexovani hlupi cernosi ktorym sa nechce makat - ty si udrel klinec po hlavicke a este si to podlozil aj skvelou sadou historiek

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak hloupý pohled na věc, že ani nevím jak reagovat. Opravdu je tak šokující, že se toho chytají média, která žijí pro takové kraviny a to ještě když jde o média v zemi, kde se v hlavním městě neříká v metru ,,dámy a pánové'', protože by to mohlo urazit pár tranďáků a pomatenců.

Reagovat
Svatej

Krom vyse zminenyho i cholerik koukam Urazej si jak chces, ale jses za pitomce ty, zvlast v tyhle agresivni kreci, kterou vsi silou zakrejvas.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám hodně studovaných psychologů i psychiatrů, ale cholerika by po internetu nediagnostikoval ani jeden, takže za odvahu.

Ale ano, souhlasím. Jsem pitomec. Je ode mne otřesné chtít po lidech v diskuzi... no, diskuzi. Ale budu dospělý, jako ty. Takže beru zpět. Nejsem pitomec! To ty jsi pitomec, ale neřeknu ti proč.

Reagovat
kiwwi

> Znám hodně studovaných psychologů i psychiatrů

of course ze znas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jasnacka fesando

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
nani92

Aj PPPeter dostal naložené zato, že sa nafarbil na černocha

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pekne video, ja to vidim rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

tak si kup politically correct t-shirt a nebudes tady muset brecet https://youtu.be/kqtN4djGxP4

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mithro

Suarez ho uz caka

Reagovat
Busby babes

https://medium.com/@NcGeehan/the-men-behind-man-city-a-documentary-not-coming-soon-to-a-cinema-near-you-14bc8e393e06

“Sheikh Mansour m’lord, Sheikh Mansour,” roars the crowd as we see Issa beating the man with a board with a nail protruding from it, pouring salt into his wounds, electrocuting him, and setting him on fire. At this stage the producers must resist the urge to lighten the mood by showing some exquisite interplay between Kevin de Bruyne and David Silva.

Docela zajimavy cteni o tom, kdo vlastni Man City. Autor pracoval pro Human rights watch, ale neznam, jen jsem rychle vygooglil.

Reagovat
kiwwi

uz to tu daval mithro

Reagovat
Busby babes

zase pozde.

Reagovat
mithro

ten prvy odstavec je super

Reagovat
cr7sux

Tldr?

Reagovat
kiwwi

United’s win % this season is currently 74.07 (P 27). The best ever win % in a season for the club is 73.08 in 1905/1906 (P42).

Ferguson’s best was 71.09% in 07/08

mourinhova druha sezona no...neskutocne, ze s tymto stracame 11 bodov na celo

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ještě to klesne

Reagovat
kiwwi

s tym ratam, ale asi to nebude o vela a bude sa to tocit niekde okolo Fergieho najlepsich rokov

Reagovat
Grahf

skôr je neskutočné, že s tou hrou máme tolko bodov

Reagovat
nani92

Z toho si najviac smutný, že?

Reagovat
Grahf

z teba viac

Reagovat
vladis271

znič ho

Reagovat
nani92

Ty si už netrúfas? Veď sme ešte ani s Burnley nehrali

Reagovat
vladis271

bojím sa ťa

Reagovat
nani92

človek vždy pokľakne pred levom

Reagovat
Svatej

Srovnavat tyhle statistiky s celou sezonou furt dokola a mluvit o superuspesny sezone podle me neni stastny.

Treba zrovna ten winrate 73.08 je obdivuhodnej prave diky tomu, ze jste si ho udrzeli po celou sezonu a ne nejaky polovine, behem ktery se vetsina silnych tymu ani nedostane do nejaky mensi vysledkovy krize, ktera proste prijde uplne vzdycky.. Ztracet jeste budete, City stoprocentne taky a nakonec bych se nedivil kdyby ten titul vyhrali s podobnym % winratem jako vetsina titulovych tymu..

Reagovat
kiwwi

a kto tu hovori o superuspesnej sezone?

hovorime o doterajsich vysledkoch kde by sme za normalnych okolnosti viedli ligu ale v tejto stracame na lidra 11 bodov

Reagovat
Svatej

''Mourinhova druha sezona'' je tu všeobecně chápána jako úspěšná sezóna, krom toho nejsi tu jedinej, kdo o tý vaší současný sezoně mluví jako o smůle, protože se objevil někdo nenormální. Vem si že i přes tu neskutečnou slávu máte náskok na dalšího jen 3 body a další jsou v závěsu. Je to sice pěkná sezona, ale tu má zatím víc týmů..

Reagovat
kiwwi

ale sak ja nehovorím nič o sezóne iných klubov... rozprávam o NAŠEJ polsezone, že je ZATIAĽ aj nad naše vysoké pomery

Reagovat
Svatej

?? O Winratu to není, je to jenom o pohárech. Je nesmysl mluvit o všeobecně známý Mourinhově druhé sezoně když jste vůbec nic nevyhráli a ani k tomu vůbec nemáte blízko. Mourinho vyhrával i s horším winratem a může prohrávat i s lepším.

Reagovat
kiwwi

o co ti ide doprdele?

Reagovat
Svatej

No vidíš, jak je nepříjemný ďoubání se ve sračkách .. Nic, praštila mě do očí Mourinhova druhá sezóna, ta je pověstná úspěchem a ne tím, že jindy by úspěch byl, kdyby tohle a kdyby nebylo tamto, to je celý.

Reagovat
Busby babes

to neni smula. mame dobrou seoznu, jen City ji maji fenomenalni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jste z rétoriky "každá sezona bez titulu je napiču sezona" přešli k uspokojení s druhým místem. Možná máte vy mufani ještě nějaké zbytky pokory.

Reagovat
Busby babes

porad plati, ze kazda sezona bez titulu je na picu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

blbost z pohladu že to si može povedat tak 1-2 kluby v každej lige aj to nie dlhodobe obdobie. Niekedy je cennejšie hrat dobrý futbal, záleží od okolností že ano

Reagovat
Busby babes

ne, hraje se to kvuli vitezstvi.

Remember, boys, no points for second place.

A protoze tu uz neni Swarley, tak ti poslu jeste video, ktere by ti poslal on:

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak vieš nie každý fandí timom kt. možu každý rok hrat o titul ... pre niekoho su doležitejšie iné ciele, rydzo racionalne futbalové ako vychova kvalitných hráčov, kvalitný herný prejav mužstva prípadne neohýbanie a nekurvenie futbaloveho trhu. Tituly a poháre su len čerešničky pre vyvolených kt. si zvolí niekto dotovat ale bez klubov o kt. hovorím by neboli ani tie top kluby....

Reagovat
Busby babes

tak ja to rikam z pozice fanouska United.

Reagovat
ManUnited

Co je vůbec se Swarleym?

Reagovat
Busby babes

netusim. proste prestal chodit.

Reagovat
fenixLFC

tak uz mal na to vek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Uz na to nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

nevedli byste jí minulou sezónu, kdy jsme v téhle části měli 2 prohry a jednu remízu. A zřejmě byste skončili i pod Spurs, kteří pak prohráli do konce sezóny jenom jednou

Nevedli byste ani v 14-15, kdy jsme s Mourkem prohráli jenom jednou a 3x remizovali... takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

super cisla a taka chelsea co prehrala 4 zapasy straca na nich len 3 body a to nemam pocit, ze chelsea je so sezonou nejak extra spokojna a za normalnych okolnosti viedli ligu to akoze normlane okolnosti su take, ze city malo mat 4 prehry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň na City vyvíjíte tlak.

Reagovat
Busby babes

a vy na Burnley.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
kiwwi

aspon niekto to vie ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale někdo ti určitě vysvětlí, že za SAFa se hrával jinej fotbal a určitě to bude ten stejnej člověk, co psal, že za SAFa vyhráváme akorát v nastavení a hrajeme hnusnej fotbal...

Reagovat
vodka

tak já nevim, ale třeba v té první sezoně s CFC Mourinho prohrál jen jednou a měl 29 výher z 38 zápasů => win rate je 76 %, ne?

Reagovat
kiwwi

Ide o sezóny United nie chelsea

Reagovat
vodka

aha, i tak je to debilní brát to na sezony a ne přímo na ligu, stačí, že dostaneš lehkou skupinu v LM a hned se ti to zvedne.

Jinak jenom liga teda: letos - 13/18 = 72,2 %, Ferguson měl v sezoně 99/00, 06/07, 08/09, 11/12 a 12/13 pokaždé 28 výher => 73,6 % Horší je, že už jsou 3 prohry... hlavně teda s tím huddersfieldem

Reagovat
kiwwi

Sit back, relax and read Merson's thoughts on the signing of De Bruyne in a piece for the Daily Star:

"Manchester City paying so much money for Kevin De Bruyne is an absolute joke." Merson said.

"I thought he was out of his depth at Chelsea. He never once went out on the pitch and looked like he belonged there. I don't think he could handle it - and now he's going to City for about three times what Wolfsburg paid for him. Not for me.

He'll be on the bench at City for a start, because you can't change a winning team. Who does he get in ahead of? No-one. They're all playing too well.

But he didn't like it when he was on the bench at Chelsea and he ended up getting bombed out because Jose Mourinho questioned his attitude.

Okay, he's had a good season in Germany. But there are only a few decent clubs there really, aren't there? It's not the Premier League.

I just think their money could have been better spent elsewhere. They need a forward. Aguero and Bony are not enough."

Merson a jeho dumkania

Reagovat
Busby babes

co cekas od alkoholika a fetaka.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kvalitni analyza

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalový expert je sice nula, ale tohle se mu sakro povedlo - https://twitter.com/SoccerAM/status/939880302591299584 Taky ale nikomu nepřišlo divné, co to blábolí.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf

kiwwi ti to hneď vysvetli, len čo zapne kalkukačku.

Reagovat
Nikikrew

on vysvetli nevysvetlitelne

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu ok,na druhou ty srovnavani s tymem ktery ma takovou uzasnou formu jako City je pitomy...z takoveho porovnani nevyjde dobre zadny klub PL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa byla v tom, že klub jako ManU (s jeho historií a možnostmi) by měl hrát hezčí fotbal. A v tomhle má pravdu..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

pokud mame k dispozici Pogbu, tak hrajem v pohode fotbal, kterej me bavi.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

je v poriadku ak herný prejav mužstva stojí na jednom hráčovi a teda ešte aj Pogbovi? nič proti nemu ale zatial tie top zápasy úplne nedáva z roznych dovodov

Reagovat
Busby babes

viz nize.

Reagovat
r.mrazik

ja to beru...na druhou stranu tohle muzes napsat k chelsea,arsenalu,slepicim a dalsim tymum...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tady vyvolávat nějaký flame, ale za mě: Chelsea ok, nic pěkného ted nehrajeme, ale pod Contem jsem nepostřehl zápas, kde bychom hráli nějak extra připosraně, jak to Mourek někdy dokáže. Arsenal, Live a ještě donedávna i slepice - hrajou většinou pěkný fotbal. Ok, s Pogbou jste měli podařené zápasy, ale častěji než je pro klub jako ManU vhodné, hrajete hroznou nudu. Pod SAFem jsem vás sledoval rád, teď se raději podívám třeba na slepice nebo Live. Takže ne, tohle bych u ostatních (zmíněných) týmů nenapsal.

Reagovat
r.mrazik

mne to prijde u tech dalsich tymum jak kdy...

jedina jistota je ted City...

nase zapasy s pogbou byli taky dobry,ale ted je to nuda

Reagovat
Busby babes

i pod Safem jsme hrali obcas beton kdyz bylo treba. Lidi si to az moc romantizujou. hrali jsme atraktivneji? zcela urcite. ale tech vyher v 90. minute po zavaru a nahodnem golu, kdy jsme celej zapas hrali hovno nekde ve Stoke, taky nebylo malo. Bohuzel nase zavislost na Pogbovi je moc velka a s tim se musi neco delat. ale s nim v sestave jsme odehrali asi jeden nudnej zapas. aspon letos.

Reagovat
Talker

Tak sranda je, že tu spousta mufanů tvrdila pár let zpátky, že takový fotbal (jako hraje Mourinho) je nehodný United a že by ho fanoušci nesnesli. A teď se to obhajuje.

Závislost na jednom hráči? Vždyť ať máte k dispozici kohokoliv, tak proti lepším týmům hrajete na 0:0 a jeden gol. Za což jste nadávali když jste hráli proti nám

Reagovat
Busby babes

nebudu hodnotit, co rikali ostatni. Ja Mourinha chtel uz po SAFovi.

A ze nekdo hejti trenera rivala? No byl to rival, ted uz to neni rival. A neni pravda, ze by Mourinhuv styl nikdo nekritizoval. Staci se podivat pod kazdej nas zapas. Obcas mi prijde, ze hrajem o zachranu. A ano, co se tyka nasi hry smerem dopredu, tak to stoji (bohuzel) na Pogbovi. Proti City, Tottenhamu, Chelsea ani Liverpoolu nehral. Hral jen proti Arsenalu. Nerikam, ze by to vypadalo vyrazne jinak, Mourinho hraje casto na jistotu a to neni uplne ok. Na druhou stranu je dlouhodobe uspesnej, tak snad vi, co dela. I SAF si dokazal jit pro bod, kdyz to bylo treba. Ale ne tak casto, o tom zadna.

Reagovat
Busby babes

devilpage se mi nechce otevrit, je tam odkaz na originalni clanek?

Reagovat
Trand
Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
Snatus

To by spíš měl kritizovat nás

Reagovat
Horcmen

West Ham's Manuel Lanzini is charged by the FA for diving against Stoke

Reagovat
Hokaido

Má smůlu, že nehraje za ManU.

Reagovat
Busby babes

kdy to nekomu od nas proslo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohli dodatečně korigovat výsledky zápasů podle toho, jestli tam byly góly z nasimulovaných penalt.

Reagovat
Mastný Chobot

A ešte by mohli Tottenhamu odrátať 20 bodov za to, že Alli je zákerný pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli, protože není.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, pretože je.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Kovi81

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Thab

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

váš malý Guardiola, který radši šel do City, než aby zůstal trénovat u vás

Reagovat
Mastný Chobot

Jany, si nejaký hrozne nevrlý posledne tyzdne. Co sa deje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

Má krámy

Reagovat
emanuel habasko

Mam lepsi pocit, kdyz se borec uci u Pepka nez u Arsena.

Reagovat
nani92

alebo od Moyesa a potom si chudák nevie nájsť Giggs prácu

Reagovat
smazaný uživatel

moyes ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pre mna este dost skoro. Stale je to len rok a pol kedy odisiel. Radsej by som zobral osvedcenejsieho trenera najma so skusenostami LM.

Reagovat
Whitemedia

Moc nudnějších týmů, než je Swansea, jsem v PL neviděl.. že já na ně pořád koukám..

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa neoplati ani kvoli Abrahamovi

Reagovat
Whitemedia

Ne no, toho už ta bída taky semlela..

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Zaschrona

Zacina me to letos bavit. Uz se nam piskaji penalty skoro jako Liverpoolu, hrajeme pekne frustrujici fotbal predevsim pro fanousky soupere a hlavne jsme zacali sbirat body. Jen tak dal. Kenny, DCL a Holgate opet patrili k nejlepsim, tentokrat se pridal i Gueye a zacina se chytat Gylfi a jsem moc rad, ze se po tom vsem dari Azzovi. Tenhle tym potreboval Big Sama, zasadne zlepsil obranu a dal tymu rad a organizovanost, vratil ho k zakladum, prestal porad tocit s tymem... pry se zitra hraje interni pratelak mezi hraci, kteri se dneska nedostali do tymu, kde si mohou vybojovat sanci. No, tak jako tak jsem zvedavy, s cim se ukazeme o vikendu proti Chelsea.

Reagovat
Busby babes

"tenhle tym potreboval Big Sama..."

here we go again.

Reagovat
Zaschrona

Vsak jsem to rikal uz pred jeho prichodem...

Reagovat
PP

s čímkoliv.. hlavně remizujte..

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
niflheim

Inter Milan are keen on adding Manchester United midfielder Henrikh Mkhitaryan on loan in January. (Daily Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád Mickeymu věřím, že se zvedne (a to konkrétně dneska v poháru). Nicméně pokud už prodat tak měnit třeba za Sandra + peníze

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Herní projev docela podobnej jako Douglas Costa z Juve.

Reagovat
mr.Silver

Ultratragicky Everton na nas ztraci 8 bodu... Wenger

Reagovat
kissak

jste si tu roli vyměnili

Reagovat
Busby babes

zas kdyz jsme my ztraceli 8 bodu na City, tak to byla neprekonatelna propast, takze jste porad v pohode...

Reagovat
Ondiis

Ono City bude ztrácet asi méně než my ale to se asi dá říct i o Manu a Evertonu no

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nejaka predpokladana dnesni sestava City proti Lesteru?

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Maji to nejake rozbite, pac my dvakrat za sebou vysel Silva

Reagovat
tony223

Takže Sterling bude odpočívat

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City starting XI: Bravo; Danilo, Adarabioyo, Mangala, Zinchenko; Foden, Toure; Sane, Bernardo, Jesus; Aguero

Jestli tohle mysli vazne, tak maji o soutez mene, coz asi mozna chteji

Reagovat
Mastný Chobot

však tá ofenzíva je lepšia než má 17/20 tímov PL v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze spolu budou hrat takhle poprve

Reagovat
Hokaido

Chudáci, s touhle žebrotou dostanou minimálně bůra, no.

Reagovat
icemike

Bych to neviděl tak černě, třeba se jim nějakou střelu na Brava povede zablokovat

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že Bravo před touhle sezonou neodešel a nezůstal Caby. Ten by byl na pohár vždy dobrou volbou. Jinak hráči jako Ota nebo KdB potřebujou v tomhle náročném programu odpočinout. Pep rozhodně nepřišel do Anglie proto, aby vyhrával nějaké karabače poháry a podřídil tomu i zdraví klíčových opor. Bohužel ta obrana není ideální, ale třeba Mangala se mi v proti United líbil, jak nastoupil v závěru. Náš kádr není tak široký jako ten od Arsenalu, ale zase oni mají dost průměrných hráčů a my máme větši kvalitu. Pokud ale Leicester nastoupí v plné palbě, tak to bude vyrovnaný souboj. A jestli ještě Mahrez bude pálit dalekonosné pumelice jako proti Newcastle nebo Sotonu tak to teprve bude sranda.

Reagovat
Hokaido

Pro Leicester je letos priorita pokusit se nějaký pohár vyhrát, takže bude na 100 % plná palba.

Reagovat
Seydou Doumbia

To vidím. Mahrez i Vardy v dupě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim ze pro City je prednejsi liga, liga mistrů a Fa Cup Nevidim na te sestave nic az tak spatneho krome tezkeho amatera Mangala naopak jsem zvedav na vykon Foden, Zinchenko Adarabioyo a jestli tam bude i ten Diaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana bude hořet.

Reagovat
Teoretik

Otamendi musí odpočinout a snad i de Bruyne. V bráně samozřejmě Bravo. Zbytek snad v plné palbě.

Reagovat
Hokaido

Včera Carra ve studiu pěkně utřel Wazu. Jen je škoda, že jim rozumí pouze Scouseři.

https://twitter.com/Al_Mac8/status/942882804181979136

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fajdax

Rozumím jím pěkný hovno popravdě..

Reagovat
smazaný uživatel

Dole to máš prepísané.

Reagovat
r.mrazik

ja ty bayernu

Reagovat
kiwwi

vyzeraju v pohode, ale nesmeli by byt s trenkami v rovnakom vzore ako je to tuto...ciste cierne trenky a bolo by to fajn

Reagovat
Seydou Doumbia

MU, Bayern i Juve top

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten David Silva ?

Reagovat
Teoretik

Je ve Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz daval Kevin gol proti Tottenhamu, tak mu ho venoval. Ukazoval to na rukach 21

https://www.youtube.com/watch?v=pnVVgNu_OyY

Reagovat
smazaný uživatel

neni to nic spolehliveho ale ty fotky hovori jasne - https://www.101greatgoals.com/news/update-on-man-city-david-silva/

Reagovat
Nikikrew

Pre mna teda nič nie je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam, ze to je len nejaky trolling od hracov City a on ma chumač chlpov na zadku vrastených pod kožu a idú mu to vyoperovať. Alebo potom, ze je to nejaka radostna sprava

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa poucili po tom co predviedli po zraneni Gundogana

Reagovat
kvasha16

co urobili?

Reagovat
Mastný Chobot

folikulitída není sranda pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Prešiel som si tym

Reagovat
smazaný uživatel

Ale okrem bolesti mi to nesposobilo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne je stále zabiják!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele