Premier League - preview 18. kola

16.12.2017, 09:11, aktualizováno 18.12.2017, 08:51
Previews
Everton se vzdaluje od sestupového pásma a ve sběru bodů hodlá pokračovat i v dohrávce osmnáctého kola anglické nejvyšší soutěže proti Swansea. Ta se naopak stále potácí v krizi a je na poslední příčce tabulky...
Everton FC - Swansea City  (pondělí 21:00)
Premier League si pro své příznivce nachystala i pondělní dohrávku, v té změří síly celky Evertonu a Swansea. A zatímco domácí tým se v posledních týdnech zvednul z nejhoršího a vrátil se do bojů o střed tabulky, Labutě i nadále tápou a budou bojovat o holé přežití.

Samu Allardycovi tentokráte ani netrvalo dlouho, než výsledky svých svěřenců zásadně vylepšil. Everton od jeho nástupu totiž ještě neprohrál, nejprve na vlastním hřišti porazil Huddersfield, následně uhrál cennou remízu na hřišti Liverpoolu a v týdnu si odvezl všechny tři body ze stadiónu Newcastlu. Nyní Karamelky čekají dva domácí zápasy - nejprve se Swansea a o týden později s londýnskou Chelsea. Pokud by liverpoolský celek zvládl oba duely vítězně, mohl by usilovat o posun už na osmou příčku v tabulce.

To Labutě se nacházejí na samém chvostu tabulky a při pohledu na jejich hru musí fanouškům výrazně vrtat hlavou, co je může v letošním ročníku zachránit od sestupu. Poslednímu týmu tabulky totiž vůbec nefunguje ofenziva, jako jediný tým totiž ještě nezaznamenal dvouciferný počet nastřílených branek. Z posledních šesti ligových duelů pak vytěžili jen čtyři body za remízu s Bournemouthem a šťastnou výhru nad West Bromem.

Pozitivní informací pro hosty je alespoň fakt, že se jim v Goodison Parku celkem daří. Neprohráli tam ani jednou z posledních tří zápasů, když si připsali dvě remízy a jednu výhru.

Evertonu se po dlouhém zranění křídelník Yannick Bolasie, ten by již měl být připraven usednout alespoň mezi náhradníky. Mimo však i nadále zůstává dvojice James McCarthy a Leighton Baines. Hostům bude k dispozici Wilfried Bony i Wayne Routledge, oba hráči měli svalové problémy, které se jim ale podařilo včas vyřešit.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.60 - 5.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (neděle 15:15)
V neděli se proti sobě postaví týmy West Bromwiche a Manchesteru United, přičemž oba celky řeší diametrálně odlišné starosti. Zatímco domácí nevyhráli od srpna letošního roku, kvůli čemu spadli až na sestupové pozice, Rudí ďáblové řeší, jakým způsobem by ještě mohli dotáhnou suverénní Citizens, na které před svým utkáním ztrácí čtrnáct bodů.

Baggies prožívají příšernou sezónu, momentálně se nacházejí na devatenáctém místě tabulky a se ziskem čtrnácti bodů za sedmnáct utkání rozhodně nemohou být spokojeni. West Bromu nepomohla ani výměna trenéra, po odvolání manažera Puliese a nástupu Alana Pardewa se výsledky nijak razantně nezlepšily. V posledních pěti utkání sice Baggies prohráli jenom jedinkrát, jenže nezaznamenali žádnou výhru, všechny ostatní duely dopadly remízou, takže body na jejich kontě přibývají jen opravdu velmi pomalu.

Manchester United naproti tomu minulou neděli nezvládl klíčový souboj se svým městským rivalem, umožnil mu vytvořit ligový rekord v počtu výher za sebou a nechal si jej odskočit již na více než desetibodový rozdíl. V týdnu se sice svěřenci Joseho Mourinha vrátili na vítěznou vlnu, když doma zdolali Bournemouth, že by ale podali nějaký opravdu dobrý výkon, to se tedy říci rozhodně nedá. Přitom pokud mají v plánu alespoň minimální zdramatizování boje o titul, potřebují k tomu bezchybné výkony, jelikož v nejbližších týdnech si žádné zaváhání dovolit prostě nemohou.

Domácím se proti Rudým ďáblům vůbec nedaří, z posledních jedenácti domácích duelů v rámci Premier League jich hned osm prohráli - naposledy svého soka přemohli v březnu 2016, kdy jim výrazně pomohla brzké vyloučení Juana Maty.

West Bromu by již měla být k dispozici dvojice Matt Phillips a Gareth Barry, kteří již vykurýrovali svá svalová zranění. Hostujícímu Manchesteru bude na následující tři měsíce chybět Eric Bailly, který se svým poraněným kotníkem nakonec musel podstoupit operaci. Paul Pogba si odpyká poslední zápas ze svého trestu, ke startu by však měla být plně připravena dvojice Rojo a Fellaini.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.83 - 3.80 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Dočkáme se živých vzpomínek na loňskou sezónu, kdy Bournemouth s Liverpoolem předvedl velkolepou show, po níž Jürgen Klopp objímal své hráče s viditelnou hořkostí? Ofenziva jihoanglického klubu není tak vražedná, jako v předchozích měsících, ale kdo ví, co nám zápas přinese.

Liverpool dle svého zvyku brázdí anglické trávníky jako na horské dráze, kterou do nižších poloh strhává především chybující obranná řada. Po ďábelských výkonech na hřišti Brightonu a se Spartakem, kdy se fans Reds radovali ze vstřeleného gólu dvanáctkrát, se museli opět trošku uzemnit. Domácí ligové remízy s Evertonem a především WBA uvrhly Liverpool mimo top 4 a na bodovou úroveň Burnley.

I přesto jsou hosté favoritem, jelikož Bournemouth už pětkrát v řadě nevyhrál a od sestupových pozic ho dělí pouhé dva body. Prohra se zmíněným Burnley a remíza se Southamptonem - taktéž doma - rozhodně nepomohla. Naposled pak Cherries ztratili všechny body s Manchesterem United.

Kdo však tým Eddieho Howea zná, ví, že jde o ekipu netušených možností. To nám ukázali třeba přesně před rokem právě proti Liverpoolu, kdy v jednom z nejúžasnějších zápasů za poslední roky otočili v závěrečné čtvrthodině výsledek z 1:3 na 4:3.

Na hřišti se můžeme těšit na obávané kvarteto Salah, Mané, Firmino, Coutinho. Liverpool však trápí zmíněná defenziva. V ní navíc chybí kromě dlouhodobě zraněného Clynea taky Matip a Moreno. Emre Can je vykartovaný. Bournemouthu naopak chybí jen Brad Smith a Tyrone Mings.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - A. Smith, Francis, Aké, Daniels - Stanislas, L. Cook, Surman, Fraser - King - Defoe
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Lovren, Klavan, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.08 - 5.17 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Ve formě hrající Leicester City na svém hřišti přivítá zachraňující se Crystal Palace. Papírovým favoritem sice jsou domácí, nicméně forma hostujícího týmu v poslední době není vůbec špatná, těšit se tak můžeme na poměrně zajímavý souboj.

Stejně jako v průběhu minulého ročníku i letos Liškám výrazně pomohla výměna kouče. Pod novým koučem Puelem totiž fotbalisté domácího týmu odehráli přesně 8 zápasů, z nich vytěžili 5 výher, 2 remízy a poraženi odešli jen jedinkrát, když je na King Power Stadium přehrál suverénní Manchester City. Momentálně navíc předloňský mistr tahá šňůru již čtyř vítězství v řadě a tuto bilanci může ještě vylepšit proti zachraňujícím se Palace.

Ti se sice stále nevyhrabali ze sestupové zóny, nicméně jejich výkony mají jednoznačně vzestupnou tendenci. Vězte nebo ne, klub z jihu Londýna je v tuto chvíli již šest zápasů bez ligové porážky. Za tu dobu si připsal dvě výhry a čtyři remízy. Sebevědomí svěřenců Roye Hodgsona tak zákonitě roste, obzvlášť když v týdnu předvedli neskutečný obrat a duel s Watfordem otočili až v závěrečných minutách.

Domácí se musí obejít bez dvojice Robert Huth a Matty James, prvně jmenovaného do hry nepustí poraněný kotník, druhého zase problémy s achillovou patou. Hostům nepomůže záložník Luka MIlivojevič, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet. Mimo jsou pak ještě obránci Sakho, Ward a Timothy Fosu-Mensah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.85 - 4.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Předvánoční program Premier League pokračuje osmnáctým kolem, po němž se kluby ocitnou přesně v polovině sezony. Jak domácí Arsenal, tak příchozí Newcastle se v posledních týdnech těší bídné formě, kterou se ve vzájemném utkání pokusí zlomit ve snaze poskočit zpět mezi první čtyřku, respektive vzdálit se od obávaného sestupového pásma na větší vzdálenost než jediný bod.

Kanonýři nedokázali v lize zvítězit již ve třech duelech za sebou a propadli se dokonce až na sedmé místo nejen za všechny očekávané konkurenty, ale také letošní zjevení z Burnley. Ztráta na čtvrtý Tottenham ovšem činí pouhý jeden bod. Forma hostí je ještě bídnější - Newcastle z posledních osmi kol vybojoval pouhopouhý bod za remízu a sedm proher, což je vůbec nejhorší bilance za uvedené období ze všech týmů v lize.

Přesto svěřenci Rafaela Beníteze nepropadají panice, o čemž svědčí i stanovisko kapitána Jamala Lascellese. "Spousta lidí by s naším bodovým ziskem byla spokojená, kdyby si tuhle možnost mohla vybrat na začátku sezony, takže teď nechci prohlašovat, že bojujeme o záchranu," naráží stoper Newcastlu na fakt, že Magpies sice dělí od sestupových vod jeden bod, ale stejně tak zaostávají od jedenáctého Southamptonu rozdílem dalších tří.

Domácí se stejně jako v průběhu týdne budou muset obejít bez zraněného Aarona Ramseyho a na trávníku se neobjeví ani Theo Walcott, jehož trápí třísla. Návrat do tréninkového procesu naopak hlásí Shkodran Mustafi, což Arsénu Wengerovi dává možnost vrátit se po remízovém zápase s West Hamem zpět k rozestavení na tři obránce. Zpět do základní sestavy by se tak jako tak mělo vrátit šetřené duo Kolašinac - Lacazette.

Rafael Benítez zase nemůže počítat se službami Jonja Shelveyho, jenž si v porážce s Evertonem neodpustil již druhé vyloučení sezony a bude svému klubu scházet po dobu dvou kol. Mimo hru je vinou poraněných zad také útočník Aleksandar Mitrovic, zatímco do hry se vůbec poprvé od začátku sezony může vrátit levý bek Paul Dummett.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Monreal, Kolašinac - Wilshere, Xhaka - Iwobi, Özil, Alexis - Lacazette
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Manquillo - Ritchie, Hayden, Merino, Atsu - Pérez - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.73 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Burnley FC  (sobota 16:00)
To, co se v posledních dnech strhlo kolem Burnley, lze s klidem nazvat regulérní mánií. Clarets se na prahu vánočního programu ocitají na stejné bodové úrovni se čtvrtým Tottenhamem i pátým Liverpoolem, a dokonce bod před Arsenalem. Manažer Sean Dyche je konstantně spojován s prací u "lepších" týmů. Celé to vypadá až moc dobře...

Skoro tak moc dobře, že teď Burnley čeká vystřízlivění na půdě nenápadného, tři body nad sestupovou zónou sedícího Brightonu, pro který je domácí prostředí v nejvyšší soutěží jednou z mála pojistek. Zpočátku sezony na Amex Stadium vypadal nováček veskrze neporazitelně, byť nikoliv suverénně, když po sobě remizoval s Evertonem, Southamptonem, Stoke City i Crystal Palace. Pak ale tuhle sérii utnula prohra s Liverpoolem, kterou následovaly dvě slepené venkovní porážky.

V tuto chvíli tak lze říct, že nahuštěný prosincový program Brightonu vůbec nesvědčí, když jím zatím jihoanglický klub proplouvá se skóre 1:9 ze tří zápasů, kdežto Moorites vyhráli šest z posledních osmi ligových duelů a pyšní se třetí nejlepší defenzívou ligy ihned za oběma manchesterskými celky.

Velkou výhodou Seana Dychea je absence zranění - prostovlasý stratég musel na prostoru 17 kol do základní sestavy sáhnout všehovšudy třináctkrát a týmu prozatím dech zjevně nedochází. Mimo hru dlouhodobě zůstávají Brady, Walters, Marney i brankář Heaton, jediný otazník se však vznáší nad levým bekem Stephenem Wardem. Mee s Lowtonem se možná blíží návratu.

To od Chrise Hughtona se změny rozhodně očekávat dají - minule na lavičce zůstali Gross s Murraym, kteří nyní patrně dostanou další šanci v zahajovací jedenáctce. Také v Brightonu nicméně neregistrují žádný čerstvý neduh, pouze Steve Sidwell už déle pobývá na marodce.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Gross, Pröpper, Brown - Murray
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 2.95 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
V 18. kole anglické Premier League přivítá Chelsea na Stamford Bridge hostující Southampton, který v týdnu utrpěl nepříjemný debakl od Leicesteru City. Svěřenci Antonia Conteho již sice nejsou v boji o titul, jelikož nemohou počítat s tím, že by se jim podařilo stáhnout čtrnáctibodovou ztrátu na Manchester City, relaxovat ale nemohou a musí se přeorientovat na boj o umístění v první čtyřce.

V týdnu se Blues vrátili na vítěznou vlnu, když si po dobrém výkonu odvezli všechny tři body z půdy Huddersfieldu. Draho však úřadujícího šampiona v této sezóně vyšla především ona zaváhání ze střetnutí ze slabšími celky - Chelsea totiž podlehla na půdě West Hamu a Crystal Palace, což jsou jednoznačně soupeři, se kterými by si měla poradit. A jelikož vedoucí Manchester City je v dosavadním průběhu prakticky neomylný, je o titulu prakticky rozhodnuto. Reálně si tak loňští mistři mohou dát za cíl dostihnutí druhého Manchesteru United, na který ztrácejí tři body.

To Southampton letos nemůže být se svou sezónou spokojený, po necelé polovině soutěže se nachází na jedenáctém místě a poslední čtyři duely je bez vítězství, když v týdnu na vlastní půdě zcela vyhořel proti Leicesteru, kterému podlehl vysoko 1:4. Hosté se dostali do tříbrankového trháku již v průběhu prvního poločasu, Saints tedy opravdu mají, co napravovat.

Co se vzájemné bilance týče, londýnský celek zvítězil ve všech posledních třech vzájemných duelech, například loni se svěřenci Antonia Conteho radovali dvakrát po výsledcích 2:0 a 4:2. Naposledy Southampton vyloupil Stamford Bridge v roce 2015, kdy si tehdy na začátku října na favorita vyšlápli a přehráli jej 3:1.

Domácímu celku se vrací Alvaro Morata, který již vyřešil své problémy se zády, stopera Davida Luize však trápí zánět v koleni a není jisté, kdy bude opět k dispozici. To manažer hostí - Mauricio Pellegrino - nenahlásil žádné nové zdravotní potíže svých svěřenců.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.97 - 8.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Duel dvou ne zrovna rozjetých týmů a Marca Silvy s Davidem Wagnerem uvidí diváci na Vicarage Road. Watford nevyhrál čtyřikrát v řadě, Huddersfield zase jen jednou za posledních šest kol. Kdo z dvou obletovaných mladých koučů vyjde z tohoto střetnutí lépe?

Favoritem zápasu bude pořád se slušným přehledem domácí Watford, který stále sedí na pěkné deváté příčce a přes ošklivě vypadající výsledky bude spíše frustrován nad vlastní koncovkou, která mu znemožnila nejspíše zaslouženou výhru nad Crystal Palace v tomto týdnu.

Dvanáctý Huddersfield by na tom také mohl být hůře, to však platí obecně, nikoliv o formě ve venkovním prostředí. Tam je to totiž naprostá katastrofa: Wagnerovi svěřenci na cestách ani neskórovali od zahajovacího víkendu a z posledních sedmi výjezdu přivezli jediný bod.

Watford již v této sezoně z vedoucích pozic dokázal prohospodařit 13 bodů, o bod více než loni, a tentokrát se o soustředěnější výkon bude pokoušet i bez dvojice suspendovaných hráčů Cleverley-Zeegelaar. Richarlison musel být v týdnu střídán, ale teď by měl být připraven. Fit je i Britos.

David Wagner žádné novinky ohledně zraněných nepřijímal, tentokrát už ale bude moci využít hosta z Chelsea Kaseyho Palmera. Trojice Billing - Hefele - Stanković zůstává na marodce.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.78 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 17:00)
Jeden z důležitých soubojů o záchranu před koncem první poloviny části sezóny spolu svedou Stoke City a West Ham. O něco lépe jsou na tom v tabulce domácí, kteří získali o dva body více, na druhou v uplynulých pěti kolech hned čtyřikrát prohráli. To hosté v posledních dvou zápasech překvapili, porazili totiž Chelsea a remizovali s Arsenalem.

The Potters dosud nasbírali už devět porážek, a jestli v tomhle trendu budou pokračovat i nadále, klidně můžou zabřednout přímo do sestupového pásma. "Nikdy jsme tu o holé přežití nehráli. Vždy jsem musel udržet mužstvo hlavně v top desítce. Nikdy jsme nebyli tak blízko, tak že bychom zrovna teď začali?" ptal se ironicky manažer Mark Hughes.

Pochopitelně že se současnými výsledky nemůže být spokojen. Ani bet365 Stadium už přitom nevzbuzuje takovou hrůzu, jako tomu bylo v minulých ročnících. Stokec City na něm vyhrálo jen třikrát z osmi případů. "Jsme jeden ze sedmi nebo osmi klubů, co nehrají podle vlastních představ. My ale máme prostředky k tomu, abychom to změnili," sliboval Hughes.

Naposledy domácí nepředvedli úplně špatný výkon na půdě Burnley, aspoň o bod totiž přišli v samotném závěru. Obecně je pro ně defenzivní činnost velkým zklamáním, šestatřicet inkasovaných branek je suverénně nejvyšší číslo Premier League. Nicméně ani hosté si v obraně nevedou vůbec dobře. Vlastně po svém soupeři jsou jako ti druzí nejhorší.

V předchozích sezónách dopadl tenhle souboj dvou aktuálně nejhorších obran ligy povětšinou remízou, stalo se tomu tak pětkrát z šesti posledních zápasů. West Ham mimochodem svého protivníka porazil naposledy v roce 2013. "Můžeme se dostat nahoru, ale čeká nás dlouhá cesta. Začali jsme totiž získávat sebedůvěru," prozrazoval manažer David Moyes.

Po dvou velmi cenných rezultátech s londýnskými giganty by se situace pro Kladiváře opravdu mohla měnit k lepšímu. Už dvakrát v řadě se jim totiž podařilo udržet čisté konto. "Chceme hrát mnohem lépe, ale zatím děláme pouze malé krůčky," pokračoval Moyes. "Musíme vyhrávat ještě častěji, abychom stoupali vzhůru."

Stoke City se bude muset nově obejít bez obránce Kurta Zoumy, jehož po úterním vloženém kole trápí svalové problémy, Glen Johnson stále nemá uzdravené kolno, a fit nejsou Bruno Martins Indi ani Jesé. West Ham bude postrádat karetního hříšníka Winstona Reida, naopak zpět do jeho sestavy by se mohl navrátit Edimilson Fernandes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.21 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Šlágr kola se v sobotu večer odehraje na Etihad Stadium, kde dominantní Manchester City přivítá Tottenham. Domácí hodlají natáhnout svou vítěznou sérii na úctyhodných šestnáct utkání, hosté zase usilují o to být tím prvním celkem, který Pepa Guardiolu v lize položí na lopatky.

Ligová soutěž sice ještě není ani v polovině, o titulu se však již zdá být rozhodnuto. Citizens minulý týden zvládli i přetěžké utkání proti městskému rivalovi, když na Old Trafford po brankách Silvy a Otamendiho zvítězili 2:1, což jim přineslo již jedenáctibodový náskok. Svou formu navíc potvrdili i v týdnu na půdě Swansea, kde po dominantním výkonu zvítězili vysoko 4:0. Sobotní duel tak pro zbytek soutěže představuje poslední jiskřičku naděje na byť jen mírné zdramatizování zbytku soutěže.

Tottenham se po velmi nevydařeném listopadu zmátořil a po výhře nad Brightonem se dokonce vrátil i mezi nejlepší čtyři celky v tabulce. Spurs listopadová reprezentační pauza rozhodně neprospěla, po jejím konci se hráči Tottenhamu dlouho nemohli dostat do tempa a hned čtyřikrát za sebou ztratili body. Poslední dvě klání však již zvládli na výbornou, když rozstříleli Stoke City a v týdnu si poradili i s odporem nováčka z Brightonu.

Spurs navíc pro celek z Manchesteru nejsou zrovna oblíbeným sokem, Kohouti totiž poslední čtyři vzájemná utkání neprohráli, naopak uhráli tři výhry a jednu remízu. Na půdě Manchesteru City navíc londýnský klub v Premier League vyhrál již desetkrát - nikde jinde se mu tak moc nedaří.

Pep Guardiola na tiskové konferenci potvrdil, že mu i nadále bude chybět trojice Vincent Kompany, John Stones a Benjamin Mendy, což výrazně oslabuje defenzivní řady vedoucího celku. To Tottenham nemůže využít schopností Davinsona Sancheze, ten si totiž odpykává disciplinární trest za vyloučení ze zápasu s Watfordem. Mimo hru je pak ještě dlouhodobě zranění dvojice Alderweireld a Wanyama.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.48 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City17161052:1149
2.Manchester United17122337:1138
3.Chelsea FC17112431:1435
4.Tottenham Hotspur1794430:1431
5.Liverpool FC1787234:2031
6.Burnley FC1794416:1231
7.Arsenal FC1793530:2030
8.Leicester City1775527:2326
9.Watford FC1764726:2922
10.Everton FC1764721:2922
11.Southampton FC1746717:2318
12.Huddersfield Town1753912:2918
13.Brighton & Hove Albion1745814:2317
14.AFC Bournemouth1744915:2016
15.Stoke City1744919:3616
16.Newcastle United17431016:2615
17.West Bromwich Albion1728712:2214
18.Crystal Palace1735912:2814
19.West Ham United1735914:3214
20.Swansea City1733119:2212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1145)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele