18. kolo
17.12.2017 15:15 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

West Bromwich Albion - Manchester United 1:2

Manchester United zvládl utkání na půdě West Bromwiche a z The Hawthorns odjel s výhrou 2:1. Za hosty se trefili Lukaku a Lingaard, za Baggies v druhé půli korigoval střídající Barry.

První polovinu ovládl hostující celek, který pohodlně kontroloval hru a domácí celek prakticky do ničeho nepouštěl. Naopak sami United dokázali hned dvakrát udeřit.

Poprvé se tak přihodilo po centru Younga, na který nejvýše vystoupal Lukaku a precizní hlavičkou otevřel skóre. O pár minut později se trefil i Lingaard, který za vápnem napřáhl ke střele a nešťastník Hegazi si míč srazil do vlastní sítě.

Na druhé straně zahrozil Rondon, na malém vápně však před ním balón uklidil do bezpečí pozorný Smalling.

Druhý poločas odstartovali domácí aktivně a již po pár vteřinách se do zakončení dostal Gibbs, branku De Gey však o pár metrů minul. Po deseti minutách poslal do vápna velmi nepříjemný míč Rodriguez a nabíhající Rondon na něj jen o pár centimetrů nedosáhl.

Na druhé straně mohl pojistku přidat Rashford, svou ránu z hranice vápna však nasměroval těsně mimo. Domácí se pak přece jenom dočkali, když Bruntův rohový kop propadl až k Barrymu, který jej zblízka uklidil do sítě.

Pět minut před koncem se po centru Gibbse k nebezpečné hlavičce prodral Rodriguez, mířil však těsně vedle. V samotném závěru pak ještě po dalším Bruntově rohovém kopu vznikl před brankou hostujícího celku pořádný zmatek, který ale nakonec španělský brankář zvládl vyřešit a uchránil tak vítězství hostujícího celku v poměru 2:1

Autor: Víťa Srp

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaký duvod , proč by nemohll M. U. vyhrát na WBA za kurz 1,59, když poslední 2 zápasy vyhrál venku za kurzy 1,78 a na Arsenalu za 3,27????

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bude už Pogba ready?

Reagovat
Vsadim gule

Tenhle zapas ještě ne až příští.

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat
frederik

1:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele