18. kolo
16.12.2017 16:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Watford FC - Huddersfield Town 1:4

Na Watfordu se evidentně hodně podepsala smolná porážka ve vloženém kole s Crystal Palace. Protože Huddersfield, který v uplynulých šesti kolech hned pětkrát prohrál, mu před vlastními fanoušky uštědřil docela ostudný debakl. Už po poločase vedl nováček ligy o dvě branky, zkraje druhé půle dokonce o tři, a tenhle náskok pak uhájil až do konce.

Hostům se v zápase vydařilo prakticky vše, na co sáhli. Hodně jim pochopitelně pomohl brzký gól ze 6. minuty. Po rohovém kopu vznikl v šestnáctce Watfordu poměrně velký závar, po němž se Depoitre dostal k zakončení, a na zadní tyčce míč tečoval do úplně prázdné brány Kachunga. Srovnat mohl Richarlison, ale z úhlu pouze přestřelil.

Naopak o dvě minuty později na druhé straně udeřil znovu Huddersfield. Quaner se uvolnil na pravé straně na hranici ofsajdu, poslal dlouhou přihrávku do brankového území, a odtud Mooy snadno zacílil. Situace se pro domácí ještě více zkomplikovala, to když Deeney podstoupil souboj s Quanerem a možná trochu překvapivě byl vyloučený.

I vstup do druhého poločasu daleko lépe vyšel The Terriers. Ve 49. minutě se ve vyložené pozici objevil Quaner a chyběl mu jen malinký kousek, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi. O minutu později se však již znovu třepotala síť za gólmanem Gomesem. Do vápna po nepřehledné situaci pronikl Depoitre a dělovkou zakončil.

Ačkoli se v 61. minutě nechal hostující záložník Hogg vyloučit po druhé žluté kartě a následné červené poté, co zastavil Richarlisona, a síly na hřišti se srovnaly, pro Watford už bylo prakticky pozdě. Byť Doucouré z voleje snížil, v závěru proměnil Mooy penaltu, která byla nařízená za faul Doucourého vůči Depoitremu.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele