Premier League - souhrn 13. kola

29.11.2014, 15:41, aktualizováno 30.11.2014, 18:56
Komentáře a souhrny
Vedoucí Chelsea se rozešla se Sunderlandem bez branek. Manchester City vyhrál v Southamptonu a předskočil ho na druhém místě tabulky, dařilo se rovněž Arsenalu, Manchesteru United nebo Liverpoolu, který zastavil šňůru porážek. Tottenham na závěr kola doma udolal Everton...

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:1

30.11.2014 17:00

Góly: 21. Christian Eriksen, 45. Roberto Soldado - 15. Kevin Mirallas

Předešlých pět vystoupení Tottenhamu v rámci Evropské ligy následovaly hned čtyři ligové prohry a jen jedna osamocená, leč veledůležitá výhra nad Southamptonem. Tentokrát se Kohouti radují v dalším duelu s přímým konkurentem v boji o pohárové příčky - a výkon to byl přitom od nich ještě lepší...

I když pravda, Tottenhamu zprvu chvíli trvalo, než se rozkoukal. Napřed to byl kupříkladu Barkley, kdo se krkolomně proháčkoval až před vápno Spurs, aby se následně míč šťastně dostal až k zakončujícímu Lukakuovi.

A když se jeden vysoký balon do vápna Spurs v 15. minutě odrazil k Mirallasovi, belgickému šikulovi stačilo pár úkroků do strany, blíže ose hřiště, bylo ještě hůře. Nádherně trefený míč skončil ve vzdálenější šibenici a Tottenham tak doma již počtvrté v tomto ligovém ročníku prohrával.

To však netrvalo příliš dlouho, a ještě do přestávky bylo vše úplně jinak - především díky Kaneově přímočarosti, ba přímo drzosti na balonu.

Hned napoprvé přitom výlet mladého Angličana to pravé ovoce: jeho střela byla Howardem vyražená přímo pod nohy dobíhajícího Christiana Eriksena, jenž obdivuhodně zachoval chladnou hlavu a nasměroval svůj lob přesně k zadní tyči. Napodruhé už potom domácí naděje namířila svůj přízemní projektil přímo do Howardovy náruče.

Sám Christian Eriksen dále ve 34. minutě zajímavě pokoušel štěstí slabší levačkou a zničehonic aktivní, očividně povzbuzený Tottenham nakonec první půli završil i vedoucím gólem doslova z posledních vteřin úvodního dějství. Rychlý výpad čtyř hráčů v bílém vedl Lennon a po jeho předávce bez větších problémů skóroval Soldado. Pro něho to byl první ligový zářez od měsíce března!

Druhý poločas se možná poněkud překvapivě obešel bez stoprocentních příležitostí. Harry Kane hned zkraje pálil ambiciózně nad a celý Tottenham potom už po 65 minutách registroval osvěžující množství 11 střeleckých pokusů (o čtyři se postaral sám Kane).

Velké šance se však ne a ne dostavovat ani na jedné straně. Everton byl vyrovnání nejblíže zřejmě v 72. minutě, když Barkley na hraně šestnáctky předvedl jednu bleskurychlou otočku s balonem, pak krásně vyzval rozběhnutého Colemana, a tomu scházel jenom jeden krok k pohodlnějšímu a pravděpodobně gólovému zakončení. Jinak se Toffees v podstatě k ničemu nedostali.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 0:3

30.11.2014 14:30

Góly: 51. Yaya Touré, 80. Frank Lampard, 88. Gaël Clichy

Manchester City zvládl důležité klání o druhé místo a porazil Southamptonu na jeho hřišti jasně 3:0. Tři body se rozhodně nerodily lehce, nakonec ale po brankách Tourého, Lamparda a Clichyho nebylo o vítězi pochyb. Saints nepomohla ani červená karta Mangaly čtvrt hodiny před koncem.

Po celou dobu provázela utkání úžasná atmosféra - domácí fanoušci tušili, že Southampton by dnešním vítězstvím mohl celé Anglii ukázat, že jeho výsledky nejsou náhoda a že letos má na to se umístit v nejlepší čtyřce. Proto se celý St. Mary's Stadium otřásal, jen když Svatí předvedli nějakou povedenější kombinaci.

První velkou šanci si však vypracovali favorizovanější hosté. Jesús Navas našel z druhé vlny nabíhajícího Yayu Tourého a jeho střelu pod břevno musel likvidovat výborný Forster. Zanedlouho si na druhé straně připsal skvělý zákrok také Joe Hart, dokonce trojitý. Nejprve vychytal Graziana Pellèho, pak se anglický gólman vyznamenal proti přízemní ráně Davise a nakonec v pádu zabránil i dorážce.

Po půlhodině hry vysunul Nasri na levé straně Jovetiće, který se sice nacházel hodně z úhlu, přesto tvrdě vypálil a s notnou dávkou štěstí také propálil Forstera, ovšem na brankové čáře stál připravený Belgičan Alderweireld a odvrátil míč do bezpečí.

Hned na prahu druhého dějství hráči Southamptonu dvakrát nebezpečně vystřelili vstříc Hartově svatyni, ale Toby Alderweireld ani Dušan Tadič nemířili zcela přesně. V 51. minutě už se ovšem skóre měnilo. Sergio Agüero přihrál pod sebe na Yayu Tourého, středopolař z Pobřeží Slonoviny se z hranice vápna opřel do balónu a i za pomoci teče jednoho z blokujících obránců rozvlnil síť.

Citizens mohli vzápětí přidat další gól, avšak Agüero i Navas neměli správně seřízená mířidla. V 74. minutě přišla možná zápletka - Eliaquim Mangala fauloval unikajícího Longa a hlavní arbitr Mike Jones mu bez váhání ukázal druhou žlutou a následně také červenou kartu.

Kdo by však poté čekal nějaký tlak Saints, musel být zklamán. Deset minut před koncem základní hrací doby převzal střídající Lampard přihrávku od Milnera a přízemní střelou k pravé tyči nedal Forsterovi sebemenší nárok zasáhnout. Zkušený fotbalista tak zaznamenal už svou pátou branku od příchodu na Etihad Stadium.

Pellegriniho parta nadále nepouštěla Southampton do jakýchkoliv příležitostí a sama často vyrážela do rychlých brejků. Po jednom takovém pádil na Forstera sám Agüero, ale pouze nechal vyniknout bývalého brankáře Celticu.

Poslední hřebíček do rakve zasadil Southamptonu sváteční střelec Gaël Clichy, jenž neměl problém doklepnout míč za Forsterova záda po brilantním pasu od Agüera. Argentinský kanonýr se tak sice při svém 100. startu v Premier League gólově neprosadil, nicméně si alespoň připsal dvě asistence.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 0:0

29.11.2014 18:30

Góly: -

Fotbalisté Chelsea potvrdili, že se jim v poslední době proti Sunderlandu prostě nedaří. Po dvou porážkách tentokráte na hřišti Black Cats pouze remizovali a jejich náskok se po neděli může smrsknout "pouze" na čtyři body.

Od prvních minut začínalo být jasné, že se dnes na Stadium of Light žádný gólový festival konat nebude. Ojedinělou nebezpečnou střelu vyslal v 17. minutě z nějakých pětadvaceti metrů Brazilec Willian, ale pouze orazítkoval tyč. Ve 24. minutě se do balónu pěkně opřel Jack Rodwell, ovšem Thibaut Courtois ji s přehledem ukryl v rukavicích.

Ve 29. minutě zahrozil znovu Sunderland. Centr z levé strany dokázal na poslední chvíli odvrátit Courtois a belgický gólman následně zlikvidoval i Johnsonovu dorážku. To už však ani nebylo potřeba, neboť anglický ofenzivní hráč si při zpracování pomohl rukou a rozhodčímu tento prohřešek neunikl.

V 31. minutě podržel Black Cats brankář Pantilimon - na útočný výlet se vydal Ivanović a srbský bek se netradičně dostal až do zakončení, jeho střelu ale rumunský reprezentant vyrazil na roh. Na druhé straně defenziva Blues zaváhala a Verginiho bezprostřední jedovka olízla břevno Courtoisovy svatyně.

Druhé dějství tak trochu připomínalo Chelsea z minulé sezóny. Outsider velmi dobře bránil a vyrážel do rychlých brejků. Londýňané se proti organizované defenzivě Sunderlandu nedokázali vůbec prosadit a nepomohl ani příchod dvou útočníků - Didiera Drogby a Loïce Remyho.

V 67. minutě vypálil ze střední vzdálenosti Nemanja Matić a Costel Pantilimon měl štěstí, že míč letěl přesně do míst, kde stál - rumunský brankář toho totiž přes hejno hráčů příliš mnoho neviděl. Podobně si na opačném konci hřiště počínal Thibaut Courtois, který zkrotil štiplavý pokus Wickhama.

V 82. minutě se do vápna probyl střídající Jozy Altidore a jeho pokus reflexivně vykopl Courtois. V závěrečné pětiminutovce ještě dvakrát střílel Adam Johnson, ovšem ani jednou nedokázal zamířit mezi tři tyče. Chelsea sice držela míč, avšak nebezpečná vůbec nebyla a více jak bod si nezasloužila.

Více informací k zápasu

Swansea City - Crystal Palace 1:1

29.11.2014 16:00

Góly: 15. Wilfried Bony - 25. Mile Jedinak (pen.)

Crystal Palace si může po heroickém triumfu nad Liverpoolem opět hvízdat, když veze vitální bod ze hřiště Swansea. To naopak letos ztratilo již 13. bod z vedoucí pozice a s pouhou domácí remízou jistě nemůže být plně spokojeno...

Labutě nastoupily ve velkém tempu. Montero s Routledgem způsobovali neplechu na křídlech, Sigurdsson s Bonym zase hrozili středem - a byl to právě zakončovatel z Pobřeží Slonoviny, kdo se hned zkraje dvakrát ocitl v nadějných příležitostech, aby pak po čtvrthodině hry a krásně schované příhře Sigurdssona v akrobatické poloze otevřel skóre.

Na opačném konci hřiště to bylo celé o jednom Yannicku Bolasiem, i jeho výpady však nakonec v podstatě stačily - po jednom z následných rohových kopů byl Shelvey usvědčen z postrčení Chamakha a Jedinak záhy na penaltovém puntíku nezaváhal.

Ještě před obrátkou mohl Chamakh trestat Williamsovo ukopnutí, to by však Fabianski nesměl vystartovat z čáry takovou rychlostí; a na druhé straně pro změnu nehlídaný Shelvey nedokázal z pouhých osmi metrů odčinit svůj dřívější přestupek.

Po přestávce už se na Liberty Stadium v podstatě nic nestalo, a Crystal Palace takhle díky zlepšené defenzivě šplhá zase o pěkné dvě příčky výše - na 13. místo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Aston Villa 1:1

29.11.2014 16:00

Góly: 87. Danny Ings (pen.) - 38. Joe Cole

Před týdnem se Gabby Agbonlahor z pozice nejzkušenějšího muže v dresu Aston Villy vykašlal na svého hráče a birminghamští tím ztratili vedení nad Southamptonem; dnes tentýž útočník sóloval na vlastní půlce, zbytečně ztratil míč a Villans následně opět přišli o dva body...

Do té doby to přitom pro každého průměrného příznivce Aston Villy musela být uspokojivá podívaná. Prvních 10 minut se hrálo nahoru-dolů s tím, že Marney při jednom hutném závaru po standardní situaci musel odkopávat míč až z brankové čáry, a v podobném duchu se pokračovalo i dále.

Speciálně pro hosty dělala obrovský rozdíl přítomnost Joea Colea, jenž se okamžitě zdál být vitální pro jejich tranzici z obrany do útoku - jak se ukázalo třeba v 19. minutě, kdy pěkně narazil Agbonlahorovi, a ten po delší době opět prověřil Heatona.

Zaslouženého vedení se potom Aston Villa dočkala ve 38. minutě. Tehdy se Clarets ještě hádali o správnosti udělení žluté karty Marneymu, nesoustředili se tak plně na bránění standardky a po Weimannově předávce ve skluzu skórujícímu Coleovi také tvrdě pykali.

Barnes se vzápětí ocitl zdánlivě blízko vyrovnání, tyčku ale nakonec "nastřelil" vlastní rukou, takže na další změnu skóre prozatím nedošlo. Po změně stran si už ale Burnley pomalu začínalo budovat jakous takou převahu.

Zejména po hodině hry se Kightly bůhvíjak proklopýtal ke koncovce z velmi dobré pozice, pak ovšem trestuhodně zacílil přímo do Guzana. A podobně blízko se Villans ocitli inkasování také v 67. minutě, kdy zase jejich pokutovým územím nikým nedotčen záhadně proskotačil nebezpečný Trippierův centr ze standardní situace.

Aston Villa dosud v tomto ročníku vstřelila jeden jediný druhopoločasový gól a dnes se na tom opravdu nemělo nic měnit. Po pauze už to bylo hlavně o domácích, kteří se dočkali vyrovnání v 87. minutě skrze Okoreho neobratné počínání a nekompromisní penaltu Ingse.

Ve zbývajících zhruba 8 minutách hracího času už potom mohlo dojít na ledacos. Clarets byli rázem na koni a skrze Ingse dokonce orazítkovali tyč - mimochodem tu samou část brankové konstrukce, kterou jen o pár sekund později svou hlavičkou o chlup minul Jutkiewicz. Naopak na druhé straně se v dobré pozici po zaváhání soupeře ocitl mladík Grealish, koncovku však zřejmě nepatrně uspěchal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 1:0

29.11.2014 16:00

Góly: 56. Aaron Cresswell

Fénixe z Newcastlu po pěti ligových zápasech potopily londýnské bubliny. Alan Pardew a jeho svěřenci tak po báječné sérii ztroskotali na houževnatém výkonu West Hamu, ten sice nepředvedl žádný dechberoucí výkon, nicméně po vstřelené brance hráli takticky dokonale, jen aby jim poslední čtvrthodinku ještě zpříjemnil nepochopitelným výpadkem Sissoko.

Nebojácnost získanou posledními výsledky chtěl už po třech minutách prokázat Pérez, který pronikl až k malému vápnu, přízemní střelu přes obránce však poslal vedle vzdálenější tyče. Pro domácí to byl ovšem rychlý impuls, aby přidali na otáčkách, pokud nechtějí utržit druhou porážku v řadě. Během úvodní desetiminutovky se tak hra vyrovnávala a obě strany stíhaly ničit pokusy soupeře ještě před šestnáctkou.

Na šance velmi chudý poločas chtěl zatraktivnit opět Pérez, jeho patička na přední tyči však rozvlnila síť jen z vnější strany. Jak moc se fanoušci ofenzivního fotbalu bavili pak asi nejlépe dokumentuje statistika střel mířících mezi tři tyče, ve které po poločase vedli domácí 1:0, očekávaný fotbal plný napětí tak měl ke skutečnosti hodně daleko.

Větší dusno v kabině bylo podle všeho u domácích, kteří do druhé půle vstoupili o poznání hladovější a brzy sklidili sladké ovoce. Kouyaté chtěl zpoza vápna střílet, to se mu však nepovedlo tak dokonale, že si za obranou sebral míč Cresswell a jako zkušený mazák poslal podél Elliota míč do sítě, připsal si tak svůj vůbec první gól v Premier League.

Snahy hostů vyznívaly do ztracena, o poznání nebezpečnější byli i nadále Kladiváři, ani oni však brankáře soupeře zrovna ranami nezasypávali a nevídaný moment tak přišel až čtvrthodiny před koncem. Sissoko se totiž během půl minuty zachoval jako žákovský benjamínek, když nejprve uviděl žlutou kartu za odkopnutý balón, aby za pár vteřin shodil opětovně na zem zvedajícího se Carrolla a sám se tak klidil do sprch.

West Ham tak výhodou v počtu hráčů na hřišti nepohrdl a místo úpěnlivého bránění neustále ohrožoval Elliota, který se v 88. minutě vytáhl proti parádní technické střele zpoza vápna od Zárateho. V nastaveném čase pak ještě po úctyhodném sprintu těsně minul Downing, dvě minuty poté se však už se spoluhráči mohl radovat z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Leicester City 3:2

29.11.2014 16:00

Góly: 37. Wes Morgan (vl.), 45. Leroy Fer, 73. Charlie Austin - 4. Esteban Cambiasso, 67. Jeffrey Schlupp

Atraktivní fotbal plný gólů se dnes v Londýně čekal, rozhodně ne však na Loftus Road, kde diváci mohli přihlížet obětavým celkům, které dnes nechtěly brát nic jiného než vítězství. To se nakonec přiklonilo na stranu domácích, kteří tak těžili z parádního obratu v závěru první půle i rychlé reakci na hosty tolik toužené vyrovnání.

Do první útočné akce se hosté probojovali po necelých čtyřech minutách a ke zmražení většiny stadionu ihned slavili. Schlupp přebral u levé lajny balón, který u vápna prostrčil více doprostřed na Ullou, jenž přes faul stihl přiťuknout Cambiassovi, a ten chladnokrevně z první poslal svou přízemní dělovku od tyče do brány.

Když Kranjčarovy snahy ze standardek nezabíraly, mohl další nepříjemné překvapení pro domácí přivézt Vardy, jenže Mahrez nabízené pojištění odmítl a branku minul. Po půlhodině hry mohl srovnat Henry, který však po získání odraženého balónu zamířil o centimetry vedle. Domácí se ovšem nevzdávali a s ohromnými 67 procenty času s míčem na noze se vyrovnání přeci jen dočkali.

Krásnou kolmici na kraj vápna získal Fer, který přízemním centrem nechtěně oslovil Morgana, jenž si ve skluzu srazil balón do vlastní sítě, Schmeichel ani neměl čas zareagovat. Okamžitou odpověď měl na kopačce Vardy, ten ovšem pohrdl Mahrezovým vybídnutím a tváří v tvář Greenovi selhal. Místo toho se tak v poslední minutě první půle mohl stadion rozburácet radostí. Schmeichel totiž hlavičku z malého vápna vyrazil pouze k Ferovi, jenž neotálel tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

Hosté však ze šatny rozhodně nepřišli zlomení a již po čtyřech minutách měl na hlavě vyrovnání Vardy, rozezněl však pouze břevno. Agilní útočník Leicesteru sice držel obranu domácích stále v pozoru, další výraznější šance mu však unikaly, místo toho tak mohl v 58. minutě pojistit vedení Henry, proti jeho křižné střele však bravurně skočil Schmeichel.

Nebyl to tak nikdo jiný než Vardy, který se opět chytal za hlavu pár desítek vteřin poté, když po standardce Cambiassa Greena neprostřelil. Nevzdávající se Leicester se dočkal vyrovnání v 67. minutě, když se zblokovaná střela Albrightona dostala k pohotovému Schluppovi, který nemohl z první zamířit lépe k tyči.

Radost však u hostů trvala jen pár minut. Po rohovém kopu hlavičkoval z deseti metrů Caulker, obrana odvrátila míč jen k Onuohovi, který si zblízka vylámal zuby na brankáři, nicméně připravený byl ještě Austin, a ten již hlavičkou z malého vápna vrátil vedení domácím. Ti už poslední dvě desítky minut uhrály ve stylu, na který si jejich trenér nemůže stěžovat a hosty k šanci na další srovnání jednoduše nepustili.

Více informací k zápasu

Manchester United - Hull City 3:0

29.11.2014 16:00

Góly: 16. Chris Smalling, 42. Wayne Rooney, 66. Robin van Persie

Manchester United si připsal třetí vítězství v Premier League v řadě, když v domácím prostředí potvrdil roli favorita a porazil Hull City s přehledem 3:0. Jedinou kaňkou na tomto triumfu je zranění Ángel Di Maríi.

Louis van Gaal připravil pro veřejnost první překvapení již před výkopem. Marcos Rojo měl být po zranění připraven maximálně mezi náhradníky, nakonec však na perfektně připravený pažit na Old Trafford vyběhl od prvních minut a postavil se po bok Chrise Smalliga.

Úvod klání byl velmi opatrný a pro Red Devils také poměrně nešťastný. Po čtvrthodině utkání totiž musel ze hry odejít kvůli bolestem pravděpodobně zadního stehenního svalu Ángel Di María. Hvězdný Argentinec se sice snažil své zranění rozběhat, ale nakonec musel přepustit své místo Anderu Herrerovi, jenž se v ostrém zápase objevil po více jak měsíční pauze.

Zanedlouho se už ovšem mohl Louis van Gaal konečně radovat. Allan McGregor si při rohovém kopu počínal velice nedůrazně, po závaru v malém vápně odvrátil míč pouze na kopačku Smallinga a pětadvacetiletý zadák propasoval míč až za brankovou čáru. Tento fakt musela potvrdit až branková technologie a nebýt ní, těžko by tuto trefu hlavní rozhodčí Anthony Taylor uznal.

Od tohoto momentu bylo na hřišti prakticky pouze jedno mužstvo a Tigers se nedokázali dostat pořádně do hry. Druhou branku mohl přidat sváteční střelec Chris Smalling, ale protentokrát mířil pouze do boční sítě. Pár minut nato měl gól na kopačce Robin van Persie, bohužel pro Manchester si v zakončení rozhodně nepočínal tak, jak jsme od něj bývali zvyklý.

Ještě do přestávky se však aktivním Rudým ďáblům povedlo navýšit své vedení. Curtis Davies chyboval, nabídl balón van Persiemu, který ho přiťukl Rooneymu a kapitán United prudkou přízemní střelou rozvlnil síť. Skotský brankář McGregor se za perfektně provedeným kopem stačil pouze ohlédnout.

Po změně stran se domácí trochu zatáhli a Hull několikrát zahrozil po standardních situacích. Žádnou vyloženou příležitost si ovšem nevypracoval. Naopak v 66. minutě vedli Devils již o tři góly. Velmi dobře hrající Herrera vystihl rozehrávku hostů, přihrál van Persimu, ten se výborně uvolnil a dokonalým projektilem vymetl horní růžek McGregorovy svatyně.

Na poslední dvacetiminutovku nahradil Robina van Persieho v sestavě další navrátilec po zranění - Radamel Falcao. Svůj comeback mohl oslavit stylově gólem, ale v jednoznačné pozici nevídaně selhal. Juan Mata mu předložil míč před prázdnou bránu a kolumbijský forward trefil pouze jednoho z obránců.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 1:0

29.11.2014 16:00

Góly: 85. Glen Johnson

Liverpool po zlepšeném výkonu ve druhém poločase udolal Stoke City a díky brance Johnsona předskočil svého soupeře v tabulce. Děkovat mouhou Reds i brankáři Mignoletovi, který zlikvidoval nejednu šanci hostů.

Brendan Rodgers posadil pouze mezi náhradníky kapitána Stevena Gerrarda a pásku si tak na levou paži navlékl možný Gerrardův nástupce - Jordan Henderson. V základní sestavě se rovněž objevil také španělský levý bek José Enrique, který nastoupil po šestitýdenní pauze.

První půle jako vždy vynikající fanoušky na Anfield Road musel hodně zklamat. K vidění nebyli takřka žádné brankové příležitosti, bojovalo se daleko od brány a gólmani obou celků byli prakticky bez práce. Prvního vzruchu před Begovićovou svatyní jsme se dočkali až v 34. minutě. To José Enrique odcentroval z levé strany a Rickiemu Lambertovi moc nechybělo, aby uklidil míč za záda bosenského brankáře.

A to je asi tak vše zajímavé, co se během úvodního dějství na Anfield Road. Ofenzivní dietu dokumentují statistiky - během prvního poločasu ani jeden z celků nevystřelil do prostoru mezi třemi tyčemi.

Naprosto jinou pohádkou byla polovina druhá. Akce střídala akci, hrál se strhující fotbal. V 51. minutě aktivní Henderson vypálil z hranice velkého vápna a tvrdou ranou těsně minul. Část diváků už se radovala, míč totiž rozvlnil síť, bohužel pro domácí pouze z vnější strany.

Zanedlouho zahrozili na druhé straně i Potters. Mame Diouf se po vysunutí od Bojana Krkiće řítil z úhlu sám na Mignoleta, belgický brankář ovšem dobře vyběhl a rychlonohý Senegalec neměl moc možností kam vystřelit, tak pouze trefil v poslední době často kritizovaného gólmana.

Na prahu šedesáté minuty trefil Bojan Krkić po pěkné individuální akci tyč a gólem neskončila ani následná dorážka. Na opačném konci hřiště po podobné situaci pálil agilní Raheem Sterling těsně vedle. Diváci se konečně bavili a na nemastný neslaný první poločas bylo zapomenuto.

V 65. minutě jindy bezchybná defenziva Stoke propadla a pustila Reds do přečíslení. Lucas Leiva se zjevil ve velké šanci, ale vynikající Asmir Begović ho vychytal. Zkušený brankář si následně poradil i se střelou Lamberta. Neuplynulo ani šedesát vteřin a Allen spálil další tisíciprocentní tutovku, když po přihrávce Sterlinga zblízka překopl odkrytou bránu.

Čtvrthodiny před koncem základní hrací doby se pro změnu vyznamenal Simon Mignolet. Marko Arnautović přiťukl míč Charliemu Adamovi a bývalý hráč Liverpoolu vyslal z hranice šestnáctky nečekaný projektil, který tygřím skokem Mignolet bravurně vyrazil a umlčel tak kritiky.

V 82. minutě zahodil další nadějnou příležitost Diouf, jehož pokus z malého vápna zachránil na brankové čáře obětavý Sterling. Nedáš, dostaneš. Rickie Lambert hlavičkou sice pouze orazítkoval břevno, avšak balón se odrazil před dobíhajícího Glena Johnsona a ten hlavou překonal Begoviće. Anglický reprezentant se ale z gólu neradoval, neboť při tom obdržel od Pieterse ránu do hlavy a musel být ošetřován.

V závěru se ještě jednou blýskl Simon Mignolet, když vyškrábl nad břevno povedený volej Krkiće. Zachvíli sice belgická reprezentační dvojka zaváhala, neboť podběhla centr z rohového kopu, ovšem Shawcross netrefil v těžké pozici prázdnou branku.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 0:1

29.11.2014 13:45

Góly: 60. Danny Welbeck

Arsenal prolomil ledy a na parádní výhru nad Borussií Dortmund zpátky na anglické scéně navázal první výhrou ve třech kolech. Jedinou brankou se o ni zasloužil Danny Welbeck, jenž se trefil již pošesté v novém dresu. West Bromwich začal být pořádně nebezpečný až ke konci, kdy dokonce nastřelil břevno...

Zpočátku se Gunners prezentovali spíše jako brejkové mužstvo; popravdě nepříliš efektivní brejkové mužstvo. Cazorla takhle z protiútoku dvakrát zakončoval pouze do soupeře, a tak nějakou práci Fosterovi poprvé přidělal až Alexis, jakmile to jednou vzal sám na sebe.

Brzy nato Arsenal přišel o dalšího obránce - při svém návratu na post levého beka se zranil Monreal (a na tomtéž postu potom kulhal rovněž jeho náhradník Gibbs). Ani to ale hostům nebránilo v dalším stupňování své dominance. Po 25 minutách se v první větší šanci duelu ocitl Welbeck, po převzetí Ramseyho kolmice si však na Fostera nepřišel.

Brankáře WBA vzápětí málem nachytal Giroud, když jej ožebračil ve stavu nezřízeného kličkování, zakončovat už ale francouzský forvard musel pomalu od rohového praporku, takže Albionu příliš skutečného nebezpečí nehrozilo.

První poločas zakončil Arsenal relativně na výši a očividně mu prospíval zlepšený pohyb celé útočné trojky. První hezká kombinace nového tandemu Giroud-Welbeck nicméně dala vzniknout akorát další nevýrazné střele Cazorly a pro změnu těsně mimo zanedlouho pálil Ramsey.

Hned zkraje druhé půle se Cazorla na levé straně prodral před Wisdoma a vyzval Welbecka, jenž hlavou přeci jen překonal Fostera - 0:1. Arsenal takto zvládl okamžitě přehrát tlak na domácí a ti si s ním dlouho nevěděli příliš rady. V 76. minutě dokonce publikum sarkasticky aplaudovalo teprve druhému domácímu projektilu směřujícímu mezi tři tyče.

Přesto se ještě Baggies vytasili se solidním závěrečným tlakem. Jedovatá Bruntova rána byla zablokována až uvnitř vápna a Berahinova hlavička záhy dokonce orazítkovala břevno. Gardnerova záludná, jemně tečovaná rána zpoza šestnáctky potom rovněž nenechala takového příznivce Arsenalu úplně chladným; na ukazateli skóre již nicméně k žádné změně nedošlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC13103030:1133
2.Manchester City1383227:1327
3.Southampton FC1382324:926
4.Manchester United1364322:1522
5.West Ham United1363421:1621
6.Arsenal FC1355321:1520
7.Tottenham Hotspur1362518:1820
8.Swansea City1354417:1419
9.Newcastle United1354414:1619
10.Everton FC1345423:2117
11.Liverpool FC1352616:1817
12.Stoke City1343613:1615
13.Sunderland AFC1328312:1914
14.Crystal Palace1334618:2213
15.West Bromwich Albion1334613:1813
16.Aston Villa133467:1813
17.Hull City1325614:2011
18.Queens Park Rangers1332814:2511
19.Burnley FC132569:2111
20.Leicester City1324713:2110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (908)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz sem nedavaj tohto kokota prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevim, kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Martinez 2 zapasy v zakladu a 2 ciste konta. Jak dlouho zde bude Szczesny precenovan?

Arsenal Ze nepustil WBA pred nas.

Reagovat
Counter

Wojta není přeceňovaný, to jen prostě v Arsenalu jsou tři kvalitní brankáři

Reagovat
papos182

Fabianski je beztak lepsi

Reagovat
Counter

Srovnatelná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

ako Emi áno, ako Ospina neviem a ako Szcz nie.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to je fakt umění, když na něj dnes nešla jediná střela

Reagovat
papos182

Strela na nej nesla, a presto udrzel ciste konto. Je mnohem snazsi ho udrzet, kdyz mice jdou primo na brankare

Reagovat
Lacko_Boh

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je šprýmař

Reagovat
Murtago

Reagovat
Bakary3

Skvělej výkon, Santi zase našel formu, Kosťa zpět, Danny na křídle k nezastavení, všechno super, jen škoda, že nepřišel druhej gól - a proč zastavil Dannyho na konci, když by šel na prázdnou bránu ?

A Martinez mi přijde úžasnej, on všechno pochytá s ledovym klidem

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
havrys99

TOP 4

Reagovat
Liquid

WBA zklamání, hrál jen posledních 15 minut, budou mít velké problémy se záchranou

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kmotor corleone

aaronovi cez leto asi asi naprsalo do nosa.

Reagovat
afc

Strasne co vyvadza.

Reagovat
vodka

Welbeck>Giroud

Reagovat
Bakary3

Na křídle.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Murtago

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

Easy win a zasluzene 3 body. Po 75 min. bol WBA fakt bezzuby, nakoniec az sa prebrali a dali nam poriadne zabrat, pricom sme mali aj to stastie. U mna MOTM SAnti, perfektny vykon a zdviha sa coraz viac. Obrana velmi solidna. Naopak Aaron celkom slabota, druhy polcas to bol najslabsi hrac od nas a po pravom mal byt vystriedany. Teraz sa treba dobre pripravit na Southampton, mame im co odplacat.

Btw Fantomas ako tiper by sa asi neuzivil, vobec netusim co ho viedlo k tipu 10

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpěli jsme výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi, že ve WBA vyhrajem 4:0? Zasloužená výhra 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

zase to hovado nenechalo hrát Rosu... kua doufám, že v odejde ted v zimě...

Reagovat
Janča4

sám seš hovado

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný ale Rosu bych hrát nechal... hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka by byla kdyby se Rosa vrátil do Dortmundu, ještě má jejich společnej 13 let straej dres.

Reagovat
fenixLFC

urcite budu cez zimu zhanat nového manazera

Reagovat
Murtago

Reagovat
Le Gunner

Ramsey špatný, Flamini neviditelný, Chambers taky nebyl moc u míče, jinak od každého hráče standart a Santi k tomu něco málo přidal. Tři body super, ale stále to není ono, chci DM a ofenzivní čtverku Walcott, Ozil, Alexis - Giroud. A ještě chci Rosu na plac, Joela s Poldim poslat pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem o gol a vsichni spokojeni, to je strasny

Jsem zklamany z toho, ze neumime promenovat sance a porazime takovou skupinku zoufalcu jen o gol.

Reagovat
kiwwi

hrali ste na mieste kde sa nevyhrava lahko, boli ste jednoznacne lepsi a zobrali ste 3 body...myslim si, ze spokojnost je na mieste, nebud nenazrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Afobe v Donsu už 18 fíků

Reagovat
SunFells

Za něj nám někdo poděkuje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Fenri

hm

Reagovat
Hector17

Dneska celkem dobrý výkon, snad to nebude s ADM vážné

Reagovat
Murtago

ADM - Attacking Defensive Midfielder

Reagovat
fff

Prvy polcas hrozna tragedia, druhy mozno najlepsi vykon za posledne dlhe obdobie.

Rickie na hrote super, oproti Mariovi ovela platnejsi.

Reagovat
papos182

Prvni polocas tragedie jen smerem dopredu, smerem dozadu to bylo OK.

Reagovat
cristiano.K.

hezky si to rozvinul

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezita vyhra, Lambert super, Glen potesil ako do toho isiel ako pittbull.. dufam, ze cez zimu pride mińimalne Origi a tak si Balotelli kopne mińimalne.. Lambert je o triedu lepsi...

Reagovat
fff

Hlavne musi BR vymysliet, ako nadviazat na druhy polcas a nie na prvy. Kedze pocas vacsinu zapasu hrala rovnaka zostava ale tie polcasy bli neporovnatelne

Reagovat
smazaný uživatel

Musia makat, no

Reagovat
smazaný uživatel

Co to n

Reagovat
stiflerovamama

Hlavne ked sa Mario uzdravi ich treba vyskusat spolu, lebo strielat goly mame problem stale. Ale Rickie dnes aj v minulých zápasoch ukazal ze dokaze povyhravat vela subojov a vytvorit priestor pre spoluhracov a to by velmi pomohlo Mariovi ktory by tak bol ovela volnejsi ako ked tam hral sam.

Reagovat
fff

To kolko hlaviceik vyhral v druhom polcase nam strasne pomohlok tomu vybornemu druhemu polcasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej nie, Mario je lemra

Reagovat
Melda

On mi teda připadá Rickie do kombinace bídnej ale Blboteli si snad už nekopne a půjde o dům dál.Stačí, když se uzdraví Studge.-)

Reagovat
kiwwi

som sa dnes skoro unudil k smrti...to co je toto ze kazdy nahrava len dozadu a potom po 15 minutach takeho nahravania urobime jednu akciu dopredu? Ashley fucking Young dnes snad ani raz neurobil krok dopredu, on sa ani dopredu nepozrie, hned ako dostane loptu tak sa pozera dozadu komu by nahral, takeho beka mozem osrac

okrem Rooneyho, Herreru nemozem pochvalit nikoho, bo Hull nic nepredviedol takze obrana ani nic nemusela robit a zvysok sedy priemer

Reagovat
niflheim

Kde jsou hergot ty zápasy, kdy musíme nervózně otáčet

Reagovat
smazaný uživatel

nuda co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mata dneska super !

Reagovat
smazaný uživatel

mali hrat ako s leicestrom? a skoncilo by to podobne. takto pekne idu pomaly krok za krokom.

ako si pisal vyssie - nebud nenazrany

Reagovat
kiwwi

ja to beriem ako proces, predtym si ani nevedeli nahrat cize ich musi najprv LVG naucit kontrolovat loptu a az potom viac riskovat smerom dopredu, ale bola to proste nuda, musis uznat

Reagovat
smazaný uživatel

bola to nuda. hlavne druhy polcas. ale po tych poslednych zapasoch som bol za tu nudu rad

a ako hovoris - katdy nas zapas je iny. v jedon drzime loptu, v jednom si vytvarame sance, v dalsom sa snazime nedostat gol a hrat organizovane. je to este take chaoticke ale na dobrej ceste. ked sa to dame vsetko dokopy, tak nevidim ziadne prekazky navratu tam kam patrime.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Young me ve druhe puli taky hrozne sral. jednou se rozbehl a hned z toho byla standardka z nebezpecneho mista. ale jinak.. presne jak pises. ani jednou snad neprihral smerem dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno to bude tym, ze to bek nie je

Reagovat
kiwwi

je viac bek ako cokolvek ine, takze...

Reagovat
niflheim

Tři body ale celkem nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polcas futbal ako ma byt. V kazdom pripade zapas ukazal minimalne dve dolezite veci. Lovren uz nikdy! A Ballotelli mozno obcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo dneska úžasný

https://vine.co/v/OnedZZDEdLW

Reagovat
Infernoqt

a už jsi na něm byl šlapat?

Reagovat
REPLIKATOR

*šňupat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Stoke měli vyhrát, Bojan tyčka, další tutovku zachránil na brankový čáře Sterling a pak z ničeho šance na druhé straně, břevno a Johnson gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Bylo to vyrovaný. O nějakou šanci měl víc Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

http://www.livesport.cz/zapas/Ik2RGoEh/#statistiky-zapasu;0 // usmálo se na vás štěstí no, ale nemůžete ho mít věčně

Reagovat
smazaný uživatel

A ako konkretne si z tej štatistiky usúdil, že sme mali štastie?

Reagovat
Liquid

statistika jen na dokreslení, že o nějaké převaze Liverpoolu nemůže být řeč, štěstí jste měli v tom, že vás podržela tyčka a dobrý defenzivní odhad Sterlinga a vzápětí "nedáš dostaneš" , nicméně dozadu jste dnes hráli obstojně oproti minulým zápasům

Reagovat
Murtago

Liverpool trefil dvakrát tyčku.

Reagovat
Liquid

Kdo? Mimo toho břevna při góle? V závěru jsem to přepínal se skoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen pri tej golovke

Reagovat
cristiano.K.

to neviděl= to se nestalo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Murtago

Tyhle střely musí být vždycky objektivní, když se do střel na branku počítaj i neúmyslný přihrávky brankáři a do střel sestřelenej holub na úrovni střechy stadiónu.

Reagovat
Murtago

*Tyhle statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

je to krutá pravda no...ale čekej že se tomu liverpoolská prasata vysmějí, aby si poléčili mindráček z toho utrpení

Reagovat
Murtago

Reagovat
fenixLFC

cakal som ze si sa zaregistroval dnes

Reagovat
cristiano.K.

jj šance Allena,Lamberta,Lucase či Sterlinga už jsi neviděl.

Reagovat
Liquid

Allena neviděl, Lamberta nevím - po jeho hlavičce břevno a pak hned gól, Lucas selhal což se dalo čekat, střela Sterlinga parametry měla

Reagovat
fenixLFC

lucasovo selhani sa ta dalo cakat tak to sa nerata

Reagovat
cristiano.K.

upřímně dalo

Reagovat
Melda

Taky mě bylo jasný, že to sprasí

Reagovat
fenixLFC

o to nejde, to caka kazdy, ale to ako vyratal ze to nepovazuje za sancu lebo je to lucas ma dostalo

Reagovat
cristiano.K.

Allen přestřelil z malého vápna, Rickie měl ještě šanci po Johnsonově přihrávce,kdy střela byla slabá a mířila přesně do Begoviče,ale šancí bych to nazval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
avicii

konecne sa na nasu hru dalo pozerat, bolo tam to co sme ukazovali v minulej sezone, ale keby sme tam mali este jedneho, dvoch kvalitnejsich hracov tak by sme vyhrali aspon o 2 takze v zime priniest Shaqiriho a Jacksona

Reagovat
smazaný uživatel

Jacksona určitě.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson v top 5 Worldwide trends na twitteri

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo jestli budem jeste nekdy hrat normalni hru nebo jenom tenhle nudnej priposranej fotbal...alepson ze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nemáte zkušenosti s koupí lístků na zápas Galatasaray nebo Fenerbahce?? díky moc za info

Reagovat
Swarley

to nemám, ale jako začínající médium specializující se na karty mám tušení, že se dle mého výkladu nacházíš v Istanbulu...

Reagovat
smazaný uživatel

zítra odlítám a hraje se tureckej pohár úterý Fener a středa Galatasaray, tak se tam musím dostat :-P

Reagovat
Swarley

však jen vymýšlím kraviny

jako atmosféra tam musí být fantastická, ale nemáš z toho trochu strach?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, musím se tam dostat :-D

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

Tak konecne dolezite 3 body, taketo víťazstvo nas moze nakopnut. Prvy polcas to ale zase nebolo ono, druhy uz ovela lepsie. Obrana konecne vyzera kompaktnejsie a Kolecko podava vyborne vykony. Tak isto Lucas dnes pre mna jeden z adeptov na MOTM. V utoku vyborny Rickie ktory povyhraval vela subojov, ale v konecnom dosledku nam to povacsine skrypalo aj vpredu. Coutinho sa musi zlepsit, je neuveritelne kolko toho pokazi, musi svoju hru zjednodusit.

Ked bude fit Mario dufam, ze dostanu spolu s Rickiem sancu v utoku. Tak isto Lallana namiesto Coutinha.

A este k tym nasim standartkam a rohom, kopeme to hrozne, ked tam nie je Stevie nema to kto kopnut.

Reagovat
Melda

Musím nesouhlasit s pár body.Lucas se mi nelíbil-zadrbal gólovku a Krkiče do té šance, jak trefil tu tyč pustil on.A Coutinho sice dost pokazí ale na druhou stranu nikdo kromě něj tam tolik nevymyslí a se Sterlingem si sedí.Ballo snad už nikdy za LFC nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pff neskuteščně vyhypovaná liga tohle...dnešek ukázal, v jakém stavu to je

Reagovat
smazaný uživatel

o co sa tu akoze snazis ty politovani hodny blbecek?

Reagovat
smazaný uživatel

rikam svuj nazor

Reagovat
salami

přesně, například souboj celků ze dna tabulky QPR vs.Leicester byla fakt neskutečná bída

Reagovat
fenixLFC

tak co, pomohla ta zaloha k dacomu? ci to bol furt rovnaky choas smerom dozadu?

Reagovat
pytlerLFC

2. poločas ví vér autstendynk.

Reagovat
fenixLFC

prepac po nemecky nerozumiem

Reagovat
cristiano.K.

100. pro LFC

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers ultra sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

a giroud ultra nesympatak

Reagovat
Counter

Závidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Fantastická fotka.

Reagovat
Infernoqt

Boss on injuries to Di Maria and Rooney: "Angel shall be out for Stoke City, I think. Wayne, I don't know. He said he would be fit." ‪#‎mufc‬

Reagovat
kiwwi

Wazza je jediny na koho sa da spolahnut fakt

Reagovat
Infernoqt

kapitán

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádná panenka, jeho tata boxer, tak to má v krvi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

spojil jsem si to s jeho povahou

Reagovat
smazaný uživatel

po odchodu Welbecka je jediný no..

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufam, ze to bude jen zapas se stoke. Wazza je drzak. Kazdopadne to chce v utery zas 3 body a proti Stoke to nemusi byt jednoduchy.

Reagovat
I am Mancunian

prosim ta, ked ich porazil aj liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

úrave, jsou budou zklamani a o to vic maknou. to je nebezpecny.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce si tam nataha doost slusny material a pride hrat takuto sracku, navyse, ked nam hraju bekov Valencia a Young, nepochopitelne proste, strasne sklamanie..

Reagovat
cristiano.K.

první půle neskutečná nuda, totálně bezzubí v ofenzivě. V druhé půli ten výkon šel nahoru a nakonec jsme si výhru zasloužili. Naše smůla,že se v šancích objevili Lucas a Allen. MOTM Sterling, i když ty jeho kličky do lajny Chápu chválu Rickieho, neskutečně moc soubojů vyhrál s těma hromotlukama, ale nechápu proč ho klasicky Rodgers nestáhl,když evidentně toho posledních 15. minut toho měl evidentně dost. Škoda té jeho šance po přihrávce Johnsona. Doufám,že si Johnson tím golem nevyslouží novou smlouvu. Měl tam tři momenty vyloženě na facku, dva na pochvalu včetně golu.

Jen nevím, co si Rodgers slibuje od Toureho s Enriquem. Uplně vidím,že zas postaví až po novém roce.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud Enrique nastoupí až někdy po novým roce, tak to bude jedině dobře.

Reagovat
cristiano.K.

prvních 20 minut hrál špatně, pak už se chytil, ještě ho máš za stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualne nech hra radsej on ako Moreno, kt. je s výnimkou zapasu s Realom a Spurs na urovni Koncheskyho...

Reagovat
cristiano.K.

tak nějak je mi to jedno,jestli má hrát Moreno nebo Enrique. Přeháníš,ale taky jsem od Morena čekal mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanam, hra strasne hlavne v defenzive, vypusta suboje, 2x nahral de facto superovi na gol, pozicna hra strasna... zlepsit sa moze, potencial ma, no aktualne min. par zapasov nech sedi...

Reagovat
cristiano.K.

hraje pod očekávání,ale nedělal bych z něho Koncheskyho. S tím,že bude sedět fakt problém nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

To nerobim, narozdiel od Paula ma potencial

Reagovat
cristiano.K.

a to tu jde, potenciál prokázal, ted už ho naplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Koncheskyho do toho nepleť. Však tam to bylo o tom, že ten chlap byl absolutní průměrák, pro kterého byly akorát ty menší kluby. Bez technicky, ve všem průměrný. Moreno zdaleka není hotový hráč, je to ofenzivní bek, který prostě v te defenzivě má zatím až moc mezer, ale taky má velký prostor ke zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojitost je v tom, ze hra podobne zle... jasne, moze byt z neho posila, ale musi sa vypacovat...

Reagovat
fenixLFC

ale prosim ta...konchesky bol u nas traged, moreno len nie je zvyknuty na ligu a musi sa vypracovat ako pises, ale uz teraz je lepsi ako cely konchesky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

V LFC TERAZ nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Posledných 15min? Ved by sme potom nedali gol

Reagovat
cristiano.K.

hrálo se 98 minut myšleno po tom gole zkrátka měl být stažen

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no

Reagovat
monty25

Sice jsem se dneska víc díval na Schalke, ale poslední půlhodinu jsem už koukal na Liverpool... Kdyby se dneska nevyhrálo, tak už by to bylo hodně špatné. Těch šancí ve druhé půli bylo celkem dost, ale dlouho je nikdo nemohl proměnit. Až tam Glen vletěl po hlavě a rozhodl zápas. Můžete ho kritizovat za chyby v obraně, ale dneska nám prostě vyhrál zápas!

Reagovat
kiwwi

@Squawka

No Premier League player has scored more goals (72) over the last four seasons than Robin van Persie.

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, co rozbiehas proti nemu

Reagovat
fantomas

Taky si řikám, že se z něho stal jeho největší hater vysloveně ze dne na den

Reagovat
kiwwi

no prosim ta, ze zo dna na den

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by měl v uterý odpočívat a hrát Falcao

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Je to docela silena statistika, kdyz si clovek veme, ze uz je v podstate rok a pul z formy nebo zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

ale Welbeck je mnohem lepší ne?

Reagovat
kiwwi

teraz uz ano

Reagovat
smazaný uživatel

kam to az akoze chces tahat toto

Reagovat
kiwwi

nikam to netaham, len konstatujem fakty

Reagovat
smazaný uživatel

pises nezmysly ohladom Persieho

Reagovat
kiwwi

jake, ze je lenochod, ze nema absolutne ziaden prinos pre nasu hru a ze Welbz by bol pre nas platnejsi? to su nezmysly? otvor oci prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

presne tie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

5. zlta pre costu proti tottenhamu si nezahraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak jim dá gola Drogba nebo Remy, dyt je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

*někdo jiný

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

optimismus

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Poyet si opäť Mourinha povodil ako má vo zvyku, len chýbalo trošičku šťastia.

Reagovat
merlick

to bolo tak krasne sledovat tu aka je ta modra ropna skvrna frustrovana z taktiky sunderlandu... ktory hral iba to iste co hra cukotka proti silnejsim tymom :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tých posledných 15 minút bolo zo strany Chelsea dosť smiešnych. Namiesto očakávaného tlaku favorita sa Chelsea len bránila neustálym protiútokom Sunderlandu.

Reagovat
Miguel19

Hrozný jak jsme najednou propadávali ve středu hřiště. Jestli to bylo Oscarem? Těžko říct..Mi to připadalo, jak kdyby si najednou vsadili na domácí

Reagovat
smazaný uživatel

A už sa teším na Mourkov Black & Decker, 19th century football a iné vyplakávačky.

Reagovat
Svatej

neuvěřitelný, on bude už kopanej do zadnice i za remízu. Náskok si udělal skvělej, jednu remku si dovolit můžeme

Reagovat
Whitemedia

"Sunderland dnes bránil dobře. Bránili hodně a dobře, což není zločin, je to součást hry, strategie."

smůla

Reagovat
J0EL

Mou obracia kabat tak ako mu to vyhovuje. Je to falosnik

Reagovat
smazaný uživatel

Vlk se nažral a koza zůstala celá .

Reagovat
Miguel19

Pro mě teda ostudný výkon. Rozepisovat není co. Druhý poločas ještě horší jak první.

Klady - Stále ber porážky, další čisté konto, nepropocené dresy, Matič.

Zápory - výkon, žádná herní změna (nepočítám střídání samozřejmě), umocněná zoufalost na konci.

Reagovat
Whitemedia

Nejhorší výkon sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

*roku.

Reagovat
Whitemedia

tak to zase ne

Reagovat
Infernoqt

příjdou horší

Reagovat
Minister

Sunderland pekne z toho mohli byť 3 body... škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěřil bych, že z remízy budu mít trochu smíšený pocity. Na Chelsea fakt umíme

Reagovat
Svatej

Nejde být celou sezonu suverénní. Tenhle zápas se zkrátka nepovedl. Snad na tom José zamaká a vymyslí na tuhle taktiku nějakej pořádnej herní plán v případě, že by s tím na nás vyskočil další soupeř.

Hazard narosto směšnej, ještě jsem neviděl, že by za celej zápas nedokázal aspoň jednou obehrát protihráče. Taktika Cats byla skvělá, až mě to hrozně lezlo na nervy, jak účinná byla.

Nevadí, jedeme dál, still unbeaten

Reagovat
vitasrp

Sunderland ztratil dva body, Chelsea jeden získala, nečekal jsem, že po zápase budu tohle psát.

S bodem jsem po zápase spokojenej, protože to bylo jednoduše maximum, co jsme mohli vzhledem k výkonu získat. Před zápasem by to samozřejmě bylo zklamání, ale pocity se holt v průběhu střetnutí mění.

Sunderland každopádně fantastickej. Prvních 30 minut pro nás bylo pohodlný, pak to bylo obrovská bitva, kterou jsme si vůbec, ale fakt vůbec neužívali. Udělali v podstatě všechno dobře, defenzivní organizace suprová, disciplína skvělá, brejky nebezpečný, důraz a agresivita uprostřed hřiště ukázková. Za takovej výkon člověk může smeknout klobouk - jejich herní plán z velký části zapříčinil, že jsme nehráli dobře. Kdyby nás porazili, nemohl bych říct ani půl slova.

Náš ofenzivní plán mi přišel debilní, pokavaď teda nějakej byl. Podle mě jsme potřebovali daleko víc chodit okolo toho bloku, nikoliv se furt vracet na střed a snažit se to protlačit skrz, poněvadž to prostě nešlo. Sunderland bránil hluboko, defenzivní čtyřka operovala na hodně úzkém bloku a ty postranní prostory vyplňovali krajní záložníci, takže směrem doprostřed to prostě nešlo - okamžitě tam byl další hráč, který zajišťoval.

Tohle jsme v podstatě za celej zápas nepochopili - Oscar si to házel furt na pravou, Hazard to samý, ovšem ten byl dost neviditelnej. Oproti tomu Willian aspoň pár takovejch náznaků předvedl, ale bylo toho málo.

Líbil se mi částečně Willian a z mýho pohledu výbornej byl Matič, kterej byl uprostřed hřiště dost dominantní. Naopak Fabregas hrál pod psa - dokud to utkání ještě bylo svázaný, tak byl v defenzivě OK, vracel se, celkem slušně vyplňoval prostory vedle Matiče. Posledních 20 minut ale od něj bylo v tomhle ohledu příšerných, tam byl Nemanja tradičně na dva hráče, Fabre ho nechával izolovanýho a Matič tak musel pokrýt obrovský prostor, což samozřejmě nebylo snadný. Vznikala nám tak uprostřed hřiště slušná díra, nebylo vůbec těžký najít borce volnýho mezi liniema, takže ve výsledku můžeme hovořit o velkém štěstí, že jsme neinkasovali.

Každopádně - zápas jsem si užil. Nikoliv kvůli našemu výkonu, ale bylo dobrý vidět fantasticky připravenýho soupeře, který věděl, co má dělat, přičemž to také do puntíku splnil. Jo a po dlouhý době jsem se vážně hooodně bál, že prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zápas jako dnes máme každoročně, takže jsem si už pomalu zvykl. Do teď mám v paměti pár roků zpět zápas Chelsea - Birmingham, kde byl poměr střel 26:1 a prohráli jsme 0:1. Nebo minulý rok doma proti WHUFC. Sunderland cosi na nás umí, jak umí na City

Reagovat
vitasrp

To podle mě byly úplěn jiný zápasy, jelikož jsme si je jednoznačně na základě výkonů zasloužili vyhrát, nicméně dneska něco takovýho říct nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak úplně jiný nebyly. Dneska jsme je přehrávali v držení míče i na střely, ale vyloženější šance měli spíš oni. Věděl jsem, že šancí moc nebude a každou příležitost musíme potrestat. Nestalo se tak. Nejvíc mě mrzí výkon Cesca s Hazardem. Přišli mi laxní, takoví bez chuti, znudění,

Reagovat
vitasrp

No vždyť - hlavní rozdíl je v tom, že proti WHU byl mužem zápasu brankář soupeře, proti Birminghamu byl Foster jak z jiný planety, přičemž dneska Sunderland brankáře ani nepotřeboval pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím, ale ve všech zápasech byla naše beznaděj. Dneska mně příšlo, jak kdyby Fabre používal hlavu jen na půl plynu, ale tak co. V listopadu tolik bodů nepamatuju hodně dlouho. Ve středu si spravit chuť a o víkendu bude další náš oblíbený soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na Costu?

Reagovat
smazaný uživatel

parada, nasa strata na titul sa zmensuje

Reagovat
I am Mancunian

uz minule som to pisal, mame na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

Reagovat
Spasitel

To už skôr Arsenal získa titul.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda, že nejlepší výkony Sunderland předvádí jen proti nejlepším týmům.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

How to safely tackle Suarez

http://i.imgur.com/sjugaPx.jpg

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

OT: Čo hovoríte na nové Star Wars?(trailer)

Reagovat
Steven666

navnadilo, aj ke%d ma vzhľad nového lightsaber dosť zarazil

Reagovat
minoLFC

možno to je nejaký starodávny lightsaber

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Crossguard lightsaber z komixu.

Reagovat
aither

ten lightsaber to u mě potopil tak na polovinu, takže už to může jen prijemne prekvapit

Reagovat
Svatej

otřesný, ta zhovadilost s Lightsaberem mě odradila tak moc, že na to ani nechci už jít. Navíc ten trailer vypadá jak nějakej fanmade, skoro až amatérsky

Reagovat
patas92

Reagovat
minoLFC

a čo je na ňom tak strašné? väčšinou s trilogiou prišiel aj nový druh svetelných mečov

Reagovat
minoLFC

novou trilogiou

Reagovat
patas92

Přesně no. Nikdo neví, jak tam bude vzhled toho meče vysvětlen, ale už všichni mají jasno, že tím JJ dojebal celou ságu. Kdyby to neodpovídalo nějaké předloze, tak ok, ale to fakt není případ SW...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten meč už má dávno svoji historii vysvětlenou.

Reagovat
patas92

Jasně, ale ne v původních filmech. Knižní spin offy zas tolik lidi nezná

Reagovat
Svatej

povídej, to bych bez ironie rád věděl

Reagovat
Svatej

Já nevím, s těma klasickýma vypadalo všechno, co dělali, tak nějak elegantně. Teďka to vypadá jak nějaký vylepšení pro mušketýry, otřes. Navíc právě světelenej meč byl pro SW tak typickej, že zrovna to měnit zkrátka neměli.

Zbytek je točenej fakt srandovně. Nebejt tam pár záběrů stíhaček, tak si fakt říkám, že to udělalo pár kluků na dovolený ve volným čase.

Reagovat
patas92

A víš o tom, že to je teaser a ne trailer?

Reagovat
minoLFC

veď klasický meč tam určite bude

Reagovat
Svatej

asi jo, aspoň doufám

Jsou to zkrátka detaily, který mi lezou na nervy. Jsou lidi, kterým vadí i špatný nasvícení, já nemám rád tohle..

Reagovat
r.mrazik

V epizode jedna mel ten mec oboustranej...nemluvim o kvalite filmu,ale brecet kvuli posranymu meci je vtipny

Reagovat
blade115

A hlavně kvůli tomu na ten film ani nejít...

Reagovat
Svatej

Já nevím, pro mě je trochu rozdíl na něj nejít natěšenej do kina a stáhnout si ho během dlouhýho nudnýho večera. Nejspíš se na něj podívám, ale prachy za to dávat nehodlám, to je všechno

Reagovat
Svatej

Prostě to tak vidím, to je to takovej problém ?

Ten meč v jedničce se mi taky nelíbil, abys byl spokojenej. Pořád ale vypadá aspoň trošičku normálně, tenhle novej je jak návrat do dob plechovej rytířů a šermířů, nehledě na to, že to prostě vfakt vypadá strašně směšně..

Příště to tady s nadšením odsouhlasím, abych nedejbože nenarazil na někoho, kdo má odlišnej pohled a názor..

Reagovat
TopinB

"Každý má právo svobodně vyjádřit svůj názor, ale my máme zase právo se ti za ten tvůj názor vysmát." Tak se neurážej

Reagovat
Svatej

Přidej tam, od který slavný osobnosti to máš, abys působil studovaně. Citróny házej třeba Kennethovi, já na ně nejsem zvědavej

Reagovat
TopinB

Nevím od koho to je, nékde jsem to slyšel, nepamatuju si kde. Citróny si zasloužíš, protože se urážíš, když tady s tebou všichni automaticky nesouhlasí

Reagovat
Svatej

Všichni? Automaticky ?

Jinak kontrovat na názor názorem není problém, tu logik us výsměchem ale nechápu, to se na mě nezlob. A neurážím se

Reagovat
TopinB

"Příště to tady s nadšením odsouhlasím, abych nedejbože nenarazil na někoho, kdo má odlišnej pohled a názor.."

To je úkazkové urážení se.

Všichni - Všichni musí souhlasit, jinak když jedna osoba nesouhlasí (r.mrazik) tak se urážíš.

Automaticky - Nemusí mít důvod proč souhlasí, ale musí souhlasit všichni a bez ostychu, jinak se urazíš

Reagovat
Svatej

Ne, to je distancování se od dalších komentářů, když jsem očividně narazil na citlivou strunu, že to hned vyvolalo takovej rozruch. ( i když jsem to nakonec nevydržel.)

Všichni mělo patřit tomu, že nejsem s tímhle názorem jedinej, dokonce i v týhle diskuzi. To s tou autmatikou nedává smysl, tak na to reagovat nebudu

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Vrchní prznitel Abrams a velitel dětských otroků Disney. Jak to asi může dopadnout Jo a ten meč ať už je z knihy nebo odkud tak je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

mas rad zfilmovane verze komksu od Marvelu?

Reagovat
vitasrp

Každopádně v listopadu neporaženi.. Neskutečné...

Reagovat
Whitemedia

kdy naposledy se nám něco takového povedlo prokletý listopad

Reagovat
hitZor

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Takhle bídný výkon sem čekal a bohužel to tak i bylo, takže zasloužená remíza.

Ale trochu mi hlava nebere, proč se rozhodčí tak bojí pískat penalty pro nás. Dneska tam zas byla jedna celkem jasná a jedna minimálně sporná. O držení Terryho a Cahilla při rohu není o čem mluvit, zase stejná situace jako s United, zase se pískal faul proti nám. Faul na Oscara v prvním poločase byl sice sporný, ale pískat se to dalo, hráč si nemže krýt balon tak, že dá soupeří nohu přímo do běhu A navíc tam rozhodčí zas nechával výhodu pro SAFC..

Ale abych jen nenadával, tak nadruhou stranu Costa dneska neměl dohrát.

Reagovat
nani92

Ooooh Robin Van Peeersie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Kouří Nanimu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

si priniesol vyhru,chod aj v pondelok

Reagovat
nani92

ked zacvakáš

Reagovat
ďuriLFC

Som natom podobne,ten film či čo to bolo bol dobrý?

Reagovat
nani92

ale hej, bolo to fajn, aj ekd sa to podla mny zbytočne dlho ťahalo o Mrázovi zabery s tréningou boli asi naj, Čadu by som nechcel za trénera

Reagovat
tomasinho

HLEEEEN

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, už přijmi to, že podepíše novou smlouvu

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT:

http://www.lidovky.cz/zpatecka-moskvy-stopnete-sankce-ztraty-jdou-do-miliard-prosi-eu-px0-/zpravy-svet.aspx?c=A141129_133640_ln_zahranici_hm#utm_source=ceskapozice&utm_medium=text&utm_campaign=lidovky

ludska blbost je neobmedzena,ja to Rusku prajem,peknu facku dostali a este dostanu ak je pravda ze sankcie maju skoncit na konci roka 2017,luto je mi ale chudakov co ziju v Rusku z ruky do huby

Reagovat
vodka

"sankce nefungují"

Reagovat
vladis271

nech aj krachnú. Mne ich ľúto neni, ked sa nechajú tak oblbobať propagandou. Dúfam, že sa Puttlerovi Krym, Donbas a Doneck za tie sankcie "vyplatí".

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

čím dál víc to připomíná situaci před 2. světovou. pouze otázka času, kdy někomu dojdou nervy

Reagovat
EXoRcIsT

Putinovi staci cakat lebo USA su v takom dlhu ze potrebuju nejaku velku vojnu a ked ju nedostanu tak padnu na dno

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

:-DDDD

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

nič také sa nestane, ešte trochu budú sankcie pôsobiť, Putin povolí a dohodnú sa na nejakom riešení

Reagovat
Miguel19

Češi jaká výuka v malé kopané

Reagovat
FCSL

Skvělej zápas

Reagovat
Miguel19

Nechápu jak to otočili ale. Celý zápas hovno a pak během minuty 2 fíky

Reagovat
Azza

Koudelka

Reagovat
stas87

o com je rec?

Reagovat
Greny

ME v malé kopané - postup do semifinále 3:2 po penaltách proti Chorvatsku v poledne vyřadili SVK v osmifinále 5:1

Reagovat
C-M@ster

Byl nějaký stream nebo přenos?

Reagovat
Miguel19

Živě na ČT Sport..

Reagovat
Greny

Od začátku ME to vysíla ČT sport až na jeden zápas vše v TV (ten první byl na netu kolize s LM) a dnes od 15:00 s Rumunskem (vyhráli snad 3x po sobě říkal Čapek) semifinále na webu ČT sport

Reagovat
Greny

tak podle posledních zpráv naknec až v 16.00 na webu ČT

Reagovat
cristiano.K.

Costa měl jít jednoznačně ven

Reagovat
hitZor

a my měli kopat dvě penalty

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto kole som zatiaľ nahral najviac bodov z EF ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám právě naopak.

Reagovat
nani92
Reagovat
Ajven

Brouwer! Konecne Snad to zacne padat teraz.

Reagovat
Ajven

lol miss

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pre zlepsenie LFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Mhm, tak buď ste HODNĚ divný bráchové, anebo právě Ol!ver provařil svuj double.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kenneth

Oni jsou sourozenci? Tak už je mi vše jasný..

Reagovat
wild

co si tu robil tak neskoro?

Reagovat
vladis271

zobudil sa a bol si kúpiť cigarety, tak išiel aj na net.

Reagovat
Swarley
Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
Kenneth

Nezbývá než tiše závidět, v lize dřeváků se toho moc často nedočkáte.

Reagovat
Sali5

Ty jsi fakt šašek

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal on Wayne Rooney : 'From the first day he was not the Wayne Rooney that people have talked about him. He is my captain now, because he is the right example in training,'

'I have the impression that he lives for football, and that he likes being captain of Manchester United and this team. 'I have to remind you that I put him first as captain. (Roy) Hodgson followed my advice! 'I can make him even better.

tato sezona moze byt jedna z jeho najlepsich, je fakt vyborny odkedy je kapitan

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ještě aby byla nejhorší, když je to nejlíp placený hráč světa.

Reagovat
kiwwi

hej? povedz nam o tom viac

Reagovat
Kenneth

Řekni nám ty něco o tvým výroku Ángel = A. Young.

Reagovat
kiwwi

a ty nam zasa povedz nieco o opicke

Reagovat
Kenneth

Co by si chtel vedet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
Kenneth

Když někdo bere nejvíc peněz ze všech fotbalistů, tak bych logicky čekal i lepší výkony. Capito?

Reagovat
Swarley

a to ještě stíhá tahat ze sraček celou Anglii

Reagovat
Nikikrew

to tahaju mlade pusky z Arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

to bude taky tou páskou

Reagovat
nani92

platom určite nie

Reagovat
cristiano.K.

tak ono by nikoho nepřekvapilo,kdyby si wazza řekl o prachy i v repre

Reagovat
cristiano.K.

byl výborný i předtím,proč do toho sereš tu pásku?

Reagovat
kiwwi

zda sa mi ako keby isiel este hore odkedy tu pasku ma

Reagovat
cristiano.K.

přít se o to nehodlám,zas tolik vás nesleduji,ale mě jeho výkony přijdou konzistentní,vždy vysoký standart.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to ted dost vyniklo, kdyz Persan je bez formy, ADM zatim taky nehraje to nejlepsi co umi. Tak je Wazza vic videt.

Reagovat
cristiano.K.

Wazza byl vždy vidět, důležitější hráč byl v minulosti byl jen Ronaldo před ním a i o tom by se dalo debatovat

Reagovat
vodka

no, měl i dost špatné období.

Reagovat
cristiano.K.

njn není moc hráčů,kteří by se tomu během kariéry vyhnuli

Reagovat
papos182

Protoze ho kapitanem urcil LVG.

Reagovat
Melda

Včera jsem se opět zatvrzel v mém přesvědčení, že pokud Coutinho a Sterling zůstanou další dvě, tři sezony v LFC, tak to bude jedna z nejlepších dvojic minimálně v PL.

Reagovat
avicii

boli super ale este k nim dvoch takych hracov a bol by to velky kolotoc

Reagovat
Melda

No typologicky asi ne ale kvalitou určitě, nějakého zabijáka do vápna, oni toho spoustu připraví ale kolikrát mohli střílet ale místo toho ještě dál něco vymýšleli.Sedí mi k nim Lallana, ten je taky schopný něco vymyslet, opravdu jen toho Studge, nebo kdyby vyšel ten Jackson Martiez, to by bylo parádní

Reagovat
avicii

jackson rozhodne

Reagovat
Melda

Byl by parádní

Reagovat
vodka

zatvrzel

Reagovat
Melda

sarkasmus?

Reagovat
vodka

tak když už, tak zatvrdil.

Reagovat
Melda

Oki, může být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tos udelal sám, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, preco?

Reagovat
smazaný uživatel

nič, paráda

Reagovat
kiwwi

viď ma v slovencine iny vyznam

Reagovat
smazaný uživatel

a čo s tým ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Aky preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

City nám ukázalo, že do tej špice je ešte potreba urobiť veľký krok...(teraz sa nezosypať a ešte skúsiť zabojovať)

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že váš sešup do spodních pater tabulky dokonáme my ve středu. Schneiderlin se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvedav. i kdyz vyhrajete Soton bude porad treti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že se na 10 místo nepropadnou během jednoho kola... Ale proti betonářum a silným týmum, které je budou brát vázně to budou mít ve zbytku sezóny šíleně těžké

Reagovat
smazaný uživatel

tak u vás sme nedávno vyhrali, ale aj napriek tomu nám moc neverím, lebo to sebavedomie už nie je to čo pred mesiacom...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve sranda poháru, který Wenger bere ze všech manažerů top klubů nejméně vážně

Reagovat
smazaný uživatel

nehrali ste s B-éčkom, resp. hrali aj vaše esá...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vás čeká silnější obrana, než Coquelin, Heyden a Bellerín :)

Reagovat
smazaný uživatel

*Hayden

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ano...

Reagovat
kiwwi

uz po vikendovom kole mozme byt celkom pohodlne na 3. mieste a dost realne aj s minimalnym odstupom na 2. miesto

Reagovat
I am Mancunian

ideme si po to co nam patri, titul

Reagovat
smazaný uživatel

LVG na hrad!!!!!!!!!

Reagovat
stiflerovamama

zajtra ides do roboty, mal by si prestat pit

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic lehkyho nas rozhodne neceka. Stoke umi kousat a Soton venku bude jeste tezsi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
papos182

Hype kolem Southamptonu pomalu konci. Dostat proti oslabenemu souperi doma 3:0

Lampard, legenda City

Reagovat
smazaný uživatel

tak hnali sa za vyrovnaním viac než bolo zdravé, práve kôli tomu, že ich bolo o 1 viac...

Reagovat
r.mrazik

bud toho gola das,nebo ho dostanes...

Reagovat
papos182

Tak je jedno jestli 0:1 nebo 0:3, ze jo

Reagovat
SunFells

Tady se dozvíš i že není.

Reagovat
r.mrazik

tak porad jsou treti ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

sem to tu už říkal před cca 2 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

sakra...letos bychom mohli udelat treti misto...ale hlavne se z toho neposrat

Reagovat
smazaný uživatel

mozna i druhy, kdyz to dobre pujde. Jak to vypadalo pred mesicem na jednoznacnou jizdu Chelsea, tak to mozna bude jeste napinave.

Reagovat
smazaný uživatel

napínavý to bude...nevim kdo tady čekal že by Chelsea proplula soutěží bez větších problémů....Spíš tady zase skupina lidí vyvolala dojem že mají naprosto jistý titul a jede se pořád podle této písničky. Bude to boj až do konce.

Reagovat
fenixLFC

ale prosim ta, problemy mozu nastat ale ten titul jednoznacne vyhraju, A ked problémom nazyvas jednu remizu tak to je vtipne....ani city ani nikto iny okrem chelsea ten titul neziska, hra sa len o dalsie miesta

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš že jednoznačně tak ok. Ulož si tuhle konverzaci a na konci sezony uvidíš. Chelsea nemá nic jistého oproti City.

Reagovat
fenixLFC

nemusim si nic odkladat, pretoze to vravim od zaciatku sezony. To len nikikrew ci ako sa vola ten gunner a teraz par mufanov si mysli cosi ine

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

To je neskutečné. Chelsea remizuje jeden zápas, navíc po zápase v Lize mistrů a s nezměněnou sestavou a už takové řeči

Reagovat
r.mrazik

tak nezmenena sestava neni vymluva...

Reagovat
M0rb1D4S

Není, to je blbost trenéra

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

modraky beru jako jasny...to by na ne musela prijit deka jak svina...

druhy udela city...kdyz budeme treti,budu rad

Reagovat
fantomas

Pellegrini on Jones' decision to book Aguero. "Sergio never tries to cheat the referee. The referee made a mistake."

Jj, nikdy

Reagovat
kiwwi

sasek ty vole je to presne naopak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Robi to menej ako vačšina hráčov...

Reagovat
kiwwi

menej ako vacsina

Reagovat
vitasrp

Reagovat
papos182

Tak je jasne, ze nerekne, ze chape, ze to neodpiskal, protoze je Aguero simulujici prase.

Reagovat
fantomas

Stačilo "no comment" no.

Reagovat
Counter

To by znělo blbě, musel se postavit za svého hráče...

Reagovat
fantomas

Tak měl zvolit neutrální odpověď typu "neviděl sem to pořádně" (což beztak neviděl). Tohle je prostě směšný, ať děláš, co děláš.

Reagovat
Counter

Myslím, že třeba Fergie nikdy nic takového v podobné situaci neřekl. Je to i o určitém pokládání tlaku na rozhodčí. Kdyby se téhle šance Pelle nechopil, byla by to promarněná příležitost.

Reagovat
fantomas

Eh, a odkdy je Fergie příkladem manažerských ctností či čeho?

Reagovat
Counter

A kdo je?

Reagovat
fantomas

Proč by vůbec někdo takovej měl existovat v první řadě?

Jak řikám: diving nemizí mimo jiné (ne-li hlavně) proto, že se manažeři neustále - jako i v tomhle případě - vlastních hráčů slepě zastávaj a v podstatě jim tak dávaj najevo, že nedělaj nic špatnýho.

Reagovat
Counter

No ale právě proto, že žádný manažer se na svoje hráče kvůli dosažení nějakého vyššího morálního dobra nevybodne, se s tímhle problémem nehne.

Reagovat
fantomas

No... a? To znamená, že mám Pelleho lež přejít s tim, že to stejně dělá každej, a tak s tim vlastně nic neni v nepořádku? Pošahaná logika fakt.

Reagovat
Counter

Lžou všichni. V pořádku to není. Ale je to něco, co víceméně udělat musí, jestli chce slavit úspěch. Postavit se za svého hráče, přenést tlak na rozhodčí, aby příště už tu pentli foukli, a udržet si místo.

Reagovat
fantomas

Jakej přesně úspěch oslavil? A o jakym místě je řeč? To jako kdyby zvolil neutrální odpověď, riskoval by vyhození?

Začínáš to přesně v duchu svých slepých obhajovaček Wengera a všeho "tvýho" stáčet dosti do absurdna.

Reagovat
Counter

A mi zas přijde, že tu děláš z komára velblouda no, to si nebybereš... Já mluvím v obecné rovině.

Reagovat
fantomas

To ale fakt netušim, proč mluvíš v obecný rovině, když se originální příspěvek týká naprosto konkrétního případu manažera i hráče.

Reagovat
kiwwi

SAF on Ronaldo: "It is an element of the game we don't like seeing," said Ferguson.

"I have tried to address it myself with some of my players over the years. When Cristiano first joined us he had that dramatic action but he listened very carefully that you can't do that and he improved tremendously and has been an even better player because of it.

SAF on Young: "We had an issue with Ashley Young last year or two years ago and he's tried hard to address it.

"It's up to the coaches, I think they have got to influence players that they have to be better than that. But it's not just in England, it's common in a lot of countries."

Reagovat
fantomas

Naprosto ideální přístup.

Reagovat
Counter

To ale není to samé.

Reagovat
kiwwi

ked narazas na to, ze to nebolo priamo po zapase, tak minimalne k Youngovi sa vyjadril priamo po zapase, ze si s nim o tom pohovori - tazko to teraz takto narychlo najdem ale

Reagovat
kiwwi

"I have had a word with Ashley," Ferguson said. "He understands where we are coming from. Hopefully it makes a difference."

Reagovat
Counter

Já to myslel jinak - že Fergie by si neodpustil kritiku rozhodčích v situaci, kdy jeho tým poškodili. Že v případě, kdy Ronaldovi nepísknou jasnou penaltu a ještě dostane žlutou za simulaci, tak bude Fergie po zápase prskat na všecky strany. Je to téměř součást jeho práce...

Že se vyjádřil k simulacím je něco jiného, to mu neberu.

Reagovat
kiwwi

to by prskal, o tom nikto nepochybuje, ale snad by nepovedal, ze to bola kravina preto, ze Ronaldo sa nikdy nesnazil simulovat

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Tak zas CR a Kun nemají zrovna stejnou pověst v téhle oblasti. U Kuna to vyznívá méně směšně (i když samozřejmě s tvým přístupem ke Kunovi je mi jasné, že je vhodné tuhle debatu rychle ukončit).

Reagovat
kiwwi

kto nevidi, ze Kun v poslednej dobe zacal neskutocne prihravat fauly, tak by si mal zajst k ocnemu

mimochodom, je to moj najoblubenejsi hrac City, ale v tomto sa ho proste nemienim nijako zastat

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Porad to boli.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

uz druhy krat sa ta pytam, co?

Reagovat
Bayern +

Jednoznačne.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že konkrétně diving by měli správně kritizovat právě i ti vlastní manažeři provinilců, jinak se jeho vymýcení ani nepřiblížíme. Pro žádný "never", když je to tak evidentní lež, by tu místo bejt prostě nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby padal pri každom dotyku. Toto neodpískať je na odobranie licencie...Uplne tragické rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste rekni, ze je simlulant..

Reagovat
fantomas

NEVER

Reagovat
Counter

Lepší by bylo říct "he occasionally dives but not this time!"

Reagovat
kiwwi

ty vole, zeby si este fakt kopol?

LVG on Anderson: "He’s now coming back," Van Gaal said.

"He was injured but he’s training now with the team. I cannot say what had happened last year but in my four months here, he’s had a lot of injuries.

"So I cannot judge him but when he trains he trains at a good level. He’s not always fit and that is more his problem now.

"I can’t pick him now because you have to be fit. For the first three months the culture of a trainer is fitness. That is the smallest thing you can demand. Professional league fitness. Fitness is the most important thing. First you have to show your fitness. Not for just one day but for several weeks."

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mu pral.

Reagovat
niflheim

Ando ještě zůstane

Reagovat
vodka

klíčový hráč

Reagovat
j_mrazik

Nosí klíče od šatny a tréninkového kempu?

Reagovat
cristiano.K.

ta druhá funkce už je navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
kubys

Reagovat
Kenneth

SuperFrank jeste 5 golu a ma Henryho. Neskutecny. Nejvetsi legenda novodobe PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nechybí Lampardovi jeden gol na Henryho?

Reagovat
smazaný uživatel

chýba, Kenneth je sfetovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

nebyt tragickej sezony 2003-2004, tak ma Martinez celkom slusne vykrocene na prekonanie najhorsej Moyesovej sezony v Evertone

Reagovat
madridcan
Reagovat
kiwwi

no sice to bude mozno zniet zaujato, ale to pohnojil Vidal...to akoze co robil? Evra mu ocividne nestacil, ale Vidal ho pekne krizoval a zrazu taka vyhybka

Reagovat
madridcan

Ved vidno to v tej 40 sekunde ako prisiel, pozrel sa a odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ty praveze nezvyknes byt zaujaty, nemusis to ani pisat

Reagovat
kiwwi

prave preto som to napisal, ze nezvyknem byt

Reagovat
smazaný uživatel

Prave preto to nemusis vobec pisat.

Reagovat
kiwwi

este 10x to napis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si prvy po nme opakoval

Reagovat
kiwwi

najdi si niekoho ineho ty privesok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy pohlad

Reagovat
k0udy

Nevím co šaškoval Vidal, ale je to jasně Evruv gol, vždyt se nechal předběhnout jak kdyby mu bylo 80 a běžel proti němu Bolt, navíc ten vyklus před koncem aniž by se snažil zabojovat?

Reagovat
kiwwi

jasne jasne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Vidal Evra to holt nedal rychlostně, to se nedá nic dělat...

Reagovat
r.mrazik

kam ten vidal bezel?

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice no teď jste si to užili a stačilo ! Ve středu zase

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že nejlepší možná složení středová dvojky je Mason-Bentaleb, poslal bych ho k Chocholouškovi.....výborný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se musí bojovat ale každej zápas! Hezký 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrozný výkon, Martinez zřejmě své noční můry z osudného dne 22.11.2009 přenesl na hráče.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, takhle jsem nad tim neuvazoval, i vloni to byla divna prohra.

Reagovat
Miguel19

Dortmund

Reagovat
vrabejka

spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to sype, tak se to sype......mírně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

su veci, ktore neustoji ani Klopp hm

Reagovat
kiwwi

ja osobne si myslim, ze on by v BVB ustal aj zostup

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jednej strane je to pekne, na druhej, byt po 13. kole posledny je uz celkom sila

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
madridcan

To vsetko je sice pekne, ale o tom Dortmund nikdy nebol. Vypravas akoby si Moyesovi vyletel z predkozky...rovno z predkozky akoby si mu vyletel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
CubONE

bodaj by vypadli

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal: "I can make every player better. I'm sorry. That's arrogant, but I can."

Reagovat
nani92

tak načo si kupuje nových hráčov?

Reagovat
kiwwi

lebo ti stari by boli stabi aj po tom zlepseni

Reagovat
nani92

tak potom mal povedať: I can make every young player better. I'm sorry. That's arrogant, but I can."

Reagovat
smazaný uživatel

To už by ste sa Ashleyho nezbavili nikdy.

Reagovat
nani92

čo je len dobre

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

nemyslel som stari akoze boli stari, ale stari ako byvali hraci

Reagovat
nani92

aha, tak namiesto young tam malo byť new

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Robochelsea

Ok, keď nám AC vráti Torresa tak vám ho pošleme

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham posledných 5 ligových zápasov zhodný výsledok 2:1. dneska bojovný výkon. potešila a prekvapila stredová dvojka + Chiriches na kraji obrany. Vynikajúci Lennon smerom dopredu ale hlavne dozadu. ten dnes nepustil Bainesa takmer k ničomu

výrazne najslabší hráč na ihrisku po príchode bol Lamela. Neskoro chodí do súbojov, často fauluje, žiadna dynamika smerom dopredu, utápa sa vo vlastných kľučkách. Pritom tam mal asi 2 možnosti vyraziť do otvorenej obrany.

spokojnosť s 3 bodmi, predovšetkým pred ťažkým zápasom v stredu, kde môžu jedine prekvapiť. teším sa že nebude hrať Costa, ten by svojou hrou určite navnadil roztrasenú obranu k nejakej tej červenej karte alebo penalte ale tak či tak sú Remy alebo Drogba skvelí a nejaké góly sa asi dajú čakať. Dúfam že sa Soldado znova trafí

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinha prodat za odvoz

Reagovat
robbik

Konečně se Soldado trefil, doufám, že bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

doufej doufej.....

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

500. pre MUFC na 2. mieste na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

zelený plod je stejně nejsrandovější.

Reagovat
Infernoqt

přidej jednu pozici hore a máš můj palec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

jak dneska vidíte AS - Inter?

Reagovat
madridcan

jednotka o dva goly

Reagovat
Infernoqt

nebyl bych proti

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cristiano.K.

první poločas 1

Reagovat
Alberto Aquilani

macher

Reagovat
madridcan

Mozno ty ako fanusik AS si to vnimal inak(klasicke drzanie sa vzadu ako fanusik, ked hra jeho tim s niekym...zvucnejsieho mena), ale podla mna to bola tutovka...o to viac, ked to Juventus urval tesne pred koncom. Suboj o titul v Serii A budej boj.

Reagovat
Alberto Aquilani

hele, ja som si tiež myslel, že vyhráme, ale ten macher za to, že si aj trafil rozdiel golov :-)

Reagovat
Carrick

Reagovat
Free_player

Soldado ... jako by o něm zrovna dneska nevyšel článek

Reagovat
vrabejka

Telegraph - Roma are desperate for Glen Johnson to agree a move in January. They are happy to match his £120k p/w wage demands.

Reagovat
fenixLFC

sezonu by ale dohral u nas....

Reagovat
vrabejka

Roma to match Liverpool's £120,000 wages to sign Glen Johnson in January. [Telegraph]

COME ON!!!!!

Reagovat
CubONE

tomu neverim...a uz vobec nie po tej negativnej skusenosti s Coleom

Reagovat
fff

Rychlo vsetko dojednat kym je si ludia este pamataju, ze dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

"desperate for Glen Johnson" to by mohlo byť v slovníku ako príklad pri slove "sadomasochizmus.

Reagovat
minoLFC

blbost(ten plat)

Reagovat
Infernoqt

Občas si dám za podobný obnos, ale dnes u toho Juventusu jsem to už vzdal, ale teď to přeci jen vyjde.

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5Mjg0MzI5NjA0MTUwMDoQ8AN7L3m55Ox4xm8%3D&kind=MAIN

Reagovat
cristiano.K.

tyhle tikety fakt nechápu, já se snažím vymýšlet tikety s kurzem 2 a nemám ani 50% úspěšnost, přitom jsou to všechno rozumné tipy gratulace

Reagovat
Infernoqt

no Inter vyrovnal, takže ještě se tam něco stane, stačí jeden break a je to v háji, tušil jsem plichtu, klidnější bych byl za vedení AS

Reagovat
cristiano.K.

já měl samozřejmě solo na první poločas AS

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas remizu prvni pule Tottace. Tekze dekuju Soldadovi.

Reagovat
Infernoqt

já poločasi nesázím nikdy, max, že daný tým dá gol a nebo,že nepadne gol, ale to jen při live, když se nudím, je to nevyzpytatelný, ale zatím se držím v zisku při těchto sázkách, chce to vychytat

Reagovat
Robochelsea

Aj ja tak.

Reagovat
kiwwi

len ostan pri tych kurzoch 2, ale davaj solovky...toto su tikety 1 z 20

Reagovat
cristiano.K.

jinak to nedělám, jeden max dva zápasy

Reagovat
Infernoqt

no, je to šílený zápas v tom Římě :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec dobry, ne? :-)

Reagovat
Infernoqt

nakonec fajn

Reagovat
Nikikrew

Podla vykonov Borusia by sme mohli este nejako haluzne ukopat aj to prve miesto v skupine

Reagovat
smazaný uživatel

tonoucí se .........

Reagovat
smazaný uživatel

a dostat Barcelonu, která půjde ze 2. místa

Reagovat
Infernoqt

sám bych to líp neřek

Reagovat
Counter

Byla by to nuda dostat znova je, ale zrovna letos z nich nemám takový strach, jak tehdy pod Guardiolou.

Reagovat
kiwwi

pri vsetkej ucte, Barca by vam nedala najmensiu sancu

Reagovat
Nikikrew

Ale kde. Suhlasim s Counterom, teraz z nej nejde taky strach a nema uz taky respekt ako ked dominovala v Europe. Podla mna by to mohol byt vyrovnany zapas, aspon na ES.

Reagovat
Counter

Podle mě byla tehdejší Barcelona kvalitnější, zatímco letošní Arsenal je zase kvalitnější než ten tehdejší. A přitom spolu tehdy hráli jakžtakž vyrovnaně.

Nevidím důvod, proč by to tentokrát mělo být bez šance. Koukni se na všechny dosavadní zápasy Barcelony proti lepším soupeřům - s Realem prohra, s PSG prohra, jsem zvědavý, jak dneska s Valencií. Jasně, byli by favorit, ale šanci bych tam viděl.

Reagovat
kiwwi

no lenze to je problem Arsenalu resp. Wengera...s Barcou sa da uhrat vysledok, ale nie tak, ze s nimi budes hrat otvorenu partiu, ale musis sa na nich takticky vyborne pripravit aby si nemohli hrat svoju hru...Wenger sa nikdy neprisposobuje superovi a Barca by ho zmietla

Reagovat
Counter

Tak ještě jednou - Wenger se nepřizpůsobil ani proti Guardiolovi a stejně s ním uhrál až do Persieho vyloučení vyrovnanou partii. Letos mi přijde Barcelona slabší než tehdy, Arsenal silnější než tehdy → šance tu je.

Reagovat
kiwwi

vyrovnanu? tak to sme sledovali asi nieco ine

Reagovat
Counter

První zápas výhra 2:1 a myslím teda, že to vyrovnané bylo. Jeden z nejlepších zápasů Arsenalu na novém stadionu. Odveta - Barcelona sice dominovala, ale do vyloučení Persieho to prostě bylo 1:1 a postupoval Arsenal. Teprve pak dala Barca dva góly a o jeden jediný v součtu postoupila (příčemž Bendtner ještě zazdil tutovku). Takže ano, bylo to vyrovnané.

Reagovat
kiwwi

a nebolo to nahodou tak, ze Barca u vas totalne dominovala a luckersky ste vyhrali 2:1?

Reagovat
Side

to si asi ten zápas nepamatuješ

Reagovat
vitasrp

Ne, nebylo, rok předtím měli prohrávat v 30. minutě 3:0, ale ten zápas na jaře 2011 byl opravdu vyrovnanej, kdy Barca samozřejmě dominovala na míči (naprostá klasika), ale Arsenal byl taky nebezpečnej a ke konci využil toho, že Španělé trošku fyzicky odešli.

Reagovat
Counter

Očividně jsme opravdu oba sledovali něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

to porovnávání silnější/slabší v průběhu času je dost subjektivní, člověk zapomíná některé věci a jiné si zase idealizuje

Reagovat
Counter

Jo, je to subjektivní, proto ostatně píšu na začátku celého komentáře "Podle mě". Nevím, jak jinak to ještě zdůraznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já to tvoje vysvětlování v počátku pochopil hned,ale pochybuju (hodně pochybuju),že to Zel.plod chápat chce.

Reagovat
Counter

Je to smutné no, poslední dobou si tu nejvíc ze všech rozumím s tebou...

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

..... neser . Z tvého příspěvku smrdí sarkazmus jak sviňa tak bacha.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

jen sranduju. A fakt si náhodou notujeme.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

on by i zápas s Juventusem nebyl špatnej

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

NEVER TRIES TO CHEAT!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

To je právě to - on simulovat ani neumí, protože to skoro nikdy nedělá Suárez to naopak neustálým pilováním přivedl k dokonalosti a nechtěj po mně, abych ti tu začal házet všechny ty gify, jak ho za kotník tahá imaginární laso apod.

Reagovat
cristiano.K.

bla bla bla

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako dive, jo?

Reagovat
kiwwi

Naprostá strata súdnou ti

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry, ze sis toho u sebe vsiml.

Reagovat
kiwwi

kreativita

Reagovat
Minister

podľa teba nie?

Reagovat
SunFells

Jinak jo, zakončovatel je určitě lepší. Tím to tak končí

Reagovat
Counter

Je určitě lepší v disciplíně

Reagovat
smazaný uživatel

Pak jeste nedal do prazdne.

Kun.

Reagovat
fantomas

A že Kun vůbec nemá pověst paliče.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi, jak se do toho zacina pridavat cim dal vic lidi.

Reagovat
fantomas

Tak když to konkrétně Counter musí rozpitvávat pod každym druhym článkem, je těžký to furt ignorovat no.

Mně je jinak tenhle spor dost ukradenej, nefandim ani jednomu z nich.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

nová diskuzní válka mezisekčních rozměrů pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Colombia striker Radamel Falcao has until April to convince Manchester United to pay AS Monaco £44m for him. (Source: Sunday Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

2 body na 4. flek. S tou bidou proste neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

To může napsat dalších 5 týmů , takže Navíc každým kolem se to mění. Po středě sem zvědav co budeš mluvit?

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nebyl překvapenej. Bez Costy to nebude až taková pohádka a venku hrajem líp. Nic se od nás nečeká a můžem jenom překvapit. Plichtu uhrát můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

No věřím , že to bude za 3 punkty!

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 body zase nemáme, tak brzdi.

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Hezky pěkně, už mám stejné myšlení jak krleš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To si víceméně může říct každý, ani LFC neztrácí moc, ani ten Everton. Bídu hrajou všichni a všichni se tím můžou utěšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o vyhliadky. A pri všetkej skromnosti, tie máme asi najlepšie, los nemáme zabijácky a návraty hráčov ako Debuchy, Giroud, Walcott a hlavne Koscielny nám obrovsky prospejú.

Reagovat
Counter

Zas ale jestli jsou v tahu Monreal, Gibbs i Ox, tak jsme znova na začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

o Gibbsovi nič neviem, nestraš ma, Monreal by aj tak sedel stále pri Wengerovej rotácii obrancov a Ox mrzí, kedže to bol často náš najlepší, druhý najlepší hráč, ale možnože to nebude nijako vážne a keď aj, tak zaňho zastúpi krátkodovo Welbz a dlhodobo je Walcott aj tak lepší, takže vyhliadky sú stále svetlé.

Reagovat
fantomas

Gibbs prokulhal skoro celej druhej poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to bolo vážne, tak by ho neprekulhal, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by ti hráči vydrželi a další se nezraňovali, pak vám to pomůže

Reagovat
fff

Ta bieda je tento rok v PL tak rozsirena, ze o 5 kol moze byt vsetko uplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

vśak jo, ale s takovým fotbalem a výsledkama doma by jsme byli normálně dávno ze hry. Takhle je to pořád o tom kdo se nejrychleji oklepe. 4, flek nedáme, ale když se do toho boje v posledních měsících aspoň zapojíme, bude to úspěch. Větší šanci jak se do LM dosta vidím skrz výhru v EL, ale to bude o štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre rímske právo

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Blaho este prednasa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám Bílého. A na TP kokota Cupera.

https://www.youtube.com/watch?v=v2VwFqQOJ04

Reagovat
smazaný uživatel

seminare s bilim boli super

Reagovat
LGT

Bílej mě učí v Olomouci, je strašně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

nuďas

Reagovat
vodka

on ten debil učí?

Reagovat
smazaný uživatel

akurát o tom v piatok na prednáške hovoril, že viacerí nechápu, ako taký idiot ako on môže učiť - to sú jeho slová.

Reagovat
fff

Jaj, som myslel, ze si v TT na fakulte.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, som na Ekonomickej, ale dochádzajú nám sem z PFUK.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj on TEN Cuper fakt vyucuje pravo? Ale ved to snad Rektor, Dekan atd. nemoze mysliet vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Blava, no

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v BB uci

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to... Ono ani nejde o to, čo on povyvádzal, na to sral pes, ale on je fakt mentálne mimo. Občas si ho nahrávam a to fakt stojí za to. Po semestri to asi zostrihám a urobím nejaké 30 minútové video z toho.

Reagovat
Nikikrew

aka fakutla?

Reagovat
smazaný uživatel

NHF

Reagovat
alcantara

Odkedy sa tam učí rímske právo?

Reagovat
smazaný uživatel

od októbra 2014, odkedy je tam spojený program s PFUK - Ekonómia & Právo

Reagovat
fff

Inak zaujimava kombinacia. Urcite by som ju zvazoval, keby som si teraz vyberal VS.

Chcel som si urobit teraz este externe ekonomiu ale nejak som zhodnotil, ze by som to asi nestihal Taketo 2 v 1 je fakt zaujimave, neviem teda posudit ako sa im podari zvladnut dva v podstate same o sebe dost rozsiahle odbory napchat do jedneho, ale ked sa to zvladne fajn tak super kombinacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, ze budu mat napr. Rimske pravo v rozsahu ako na PF..ci? Yung. Ako to mate?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to je práve paráda. To, čo majú z rímskeho na PF na 2 semestre (myslím, že celá kniha od Rebra bez dedičského práva alebo vrátane, to už neviem), to máme my len v tomto jednom semestri...

Reagovat
smazaný uživatel

Blaho je spoluautor. A skusku mate teda ustnu z celej knihy?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, okrem dedičského... prebrali sme asi 1/3 knihy na prednáškach

Reagovat
fff

Hm no toto asi bude nevyhoda tych de facto dvoch oborov spojenych do jedneho, vela ostane na samostudium a na cvikach ci prednaskach sa preberie dost malo z toho.

Ale riman je v pohode, to sa nauc poriadne, o to lepsie sa Ti bude do buducna ucit obcan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vela stastia...

Reagovat
smazaný uživatel

dík, už by sme sa mohli stretnúť, mám stále tvoje knihy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem... zatiaľ ich nepotrebujem... pretože moji mladší známi sa nejak nehlásia na právo

Reagovat
Nikikrew

na tej som studoval aj ja. Inac toto ma serie ze ten program Ekonomia a Pravo na bakalarskom poskytli az minuly rok, nakolko som si uz robil ING. Kebyze to je skor,m hned by som sa tam prihlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

hej, už chodí aj so smrtkou na prednášky

Reagovat
fff

Ale najlepsie prednasky co som zazil boli urcite od neho. Na nom vidiet a celkovo z jeho prejavu citit, ze fakt toho rimana ma ako celozivotnu lasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, pri ňom sa človek neskutočne zasmeje, keď napríklad niekto príde, keď on už prednáša... pohľad, ktorý zabíja

A čo sa týka tých prednášok, tak je na ňom síce vidno, že to nenormálne žere a vyzná sa v tom, ale keď už 6-7 krát opakuje to isté... dosť to spomaľuje a uspáva...

Reagovat
fff

Pravda .

Ono nevravim, ze tie jeho prednasky boli bezchybne, ono uz tiez to je 6 rokov co som ichz azil a tym jeho vekom to uz je teraz mozno ine, ale mne osobne fakt imponovalo, aky ma k tomu vztah. Dokazal aj mna vtiahnut.

Kazdopadne som sa cchcel spytat na jeho kazdorocne sa opakujuce vtipky, ten o stihacke uz rozpraval ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som externista a teda na nás má málo času. Takže sa venuje fakt len výkladu. Zato Vyšný( SDP, neviem či poznáš) to je neskutočný humorista

Reagovat
fff

Hm to je ten, co vecne dava tie vtipky z tretej cenovej kategorie zamerane proti zenam ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blazon, inak je z NR

Reagovat
smazaný uživatel

( a aj viem, kde byva, vsetko musim vediet )

Reagovat
fff

Nepochybujem .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je nahododa..minuly rok co koncil jeden typek z Nr a moj znamy, je skoro jeho sused a on mi to povedal... celkovo v pohode clovek ten Vysny, len sa niekedy snazi byt nasilu vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

*nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

logicky, ked je blázon, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Nitrancani su vsetci

Reagovat
LGT

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiii

Buqueeeeets

A prijebanci fanúšikovia hodili Messimu do hlavy fľašu

Reagovat
Counter

Myslím, že vhodnější by bylo "prijebany fanusik" - nebo se těch lahví letících vzduchem dalo počítat na tisíce?

Reagovat
smazaný uživatel

.... ok.

Reagovat
Free_player

ale klika, že to nebyl zapalovač na to se totiž běžně umírá ...

Reagovat
Atlético de Madrid

Nedávno tu byla dobrá diskuze o tom, jak ve Španělsku nepadaj góly hlavou

https://pbs.twimg.com/media/B3uTcXZCQAAvh81.png

Reagovat
alcantara

Teraz pride odbornik Masopust a vysvetli Ti, ze dat gol hlavou v PL je vacsia vyzva, takze sa to nerata.

Reagovat
nani92

http://www.bbc.com/sport/0/football/30270966 najhoršia zostava kola v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

v takej obrane by sa Kompany odstrelil

Reagovat
LGT

Mignolet po pár měsicích má zápas bez nějaké fatálnější hrubky a hned v sestavě kola

Reagovat
cristiano.K.

fatální neměl ani proti Crystalu. Odkopnutí míče do autu u půlící čáry nepovažuji jako fatální v duelu s Crystal Palace

Reagovat
Whitemedia

chudák Vincent, asi by měl dost práce hrát v takové obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, nový FM parádička. V Community Shielde sa mi zranil Alexis, zlomená noha, 6 mesiacov out. Ale Sanogo je tam parádny. A konečne aj Ox vyzerá byť tak talentovaný, ako naozaj je.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger po sebe dobrý stroj zanechal. 0-3 v 1. kole na St. Mary's.

Reagovat
fajdax

Ach jo, taky bych si docela zahrál, ale kupovat si to nehodlám Snad vyjde někdy ten crack...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Me to prave vubec nebavi. Ale v United mam taky silenou marodku.

Reagovat
vrabejka

This Is Anfield ‏@thisisanfield 7 hod.před 7 hodinami

NEW: Reports: Liverpool offer Gerrard new 1-year deal but captain wants 2-year extension http://dlvr.it/7h57gd #LFC

Glen Johnson looks destined to leave Anfield next summer after he revealed there is no prospect of his future being resolved *Dominic King*

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

Umí zahrát stopera?

Ale DM se mi zdá aktuálně hodně zbytečné.

Reagovat
kiwwi

ked uz tak, tak by sme potrebovali B2B zaloznika - mali by sme troch na 2 pozicie...na DM mame Carricka, Blinda a aj ten Fella by tam podla mna nebol uplne strateny, navyse tam vie zahrat aj Fletch, Jones a coraz viac sa pyta do prveho timu aj Pearson...tento post mame zabezpeceny snad najlepsie

Reagovat
iamek

Kvantitou a ne kvalitou.

Reagovat
kiwwi

Carrick - Blind sa ti zda malo kvalitna dvojka?

Reagovat
Sandstorm

Carrick, který tak za dva roky pověsí kopačky na hřebík už je celkem pasé.

Reagovat
kiwwi

Ja by som toho Naniho predsalen este chcel vidiet u nas hrat

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi také realne ako ten Messi do Chelsea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Si strašne naivný ak si myslíš, že Nani by šiel do Sportingu natrvalo...Jedine ak by ste mu platili 90% platu. Co by bol super deal pre vas, zaplatiť 20mil za Carvalha, platiť jemu plat a platiť Naniho plat

Reagovat
kiwwi

ja som sa smial tvojmu prirovnaniu lebo je to presne opacna situacia - Nani by siel, Sporting nema peniaze, Messi by nesiel, Chelsea ma peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa smeješ nad situaciou keď ja hovorím o realnosti prestupu...okay... Je jedno aka situacia, keď ani jeden prestup sa neuskutoční

Reagovat
hitZor

My nemáme peníze, Adidas má peníze

Reagovat
kiwwi

The # of Everton players ruined by De Gea's save

http://i.imgur.com/N9UNl9N.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard do ledna hostuje z New Yorku City v Manchesteru City, kde se mu daří a v poslední době se spekuluje o jeho setrvání. Podle listu Daily Mail si prodloužení hostování nyní chce vyžádat i sám zkušený záložník.

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Myslíš, že nás to sere?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
hitZor

Sere to snad jen ty desetileté děti na facebooku, pro které to je zrádce a tak

Reagovat
kiwwi

700. pre Jamesa Wilsona - happy birthday!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

uz by to chtelo,aby dostal nejakou poradnou sanci v acku...

Reagovat
Miguel19

Arsenal are ready to capture wanted Ipswich defender Tyrone Mings in Janauary for around £8 million pounds.

Reagovat
smazaný uživatel

to isté ako Chambers, akurát menej skúsené, tmavšie a ľavonohé? Beriem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Francouzích, Španělech a Němcích příchází do mody kupovat Angličany.

Reagovat
kiwwi

Wenger prisiel nato, ze Anglicania su najvernejsi a nezdrhnu mu len tak ako tie juzandske naplaveniny alebo zabozruti

Reagovat
SunFells

Tož to hráči, o které není takový zájem, obecně

Reagovat
kiwwi

myslis ze nikto by nemal zaujem o Oxa, Welbza, Walcotta, Wilshera?

Reagovat
kiwwi

teda o toho Walcotta mozno ani nie, ale o ostatnych by mal zaujem kde kto

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

Ivan pls

Reagovat
SunFells

O Welbze by lepší klub zájem neměl určitě a o zbytek ten zájem prostě není v tuto chvíli tak enormní. Na ráně bude Alexis.

Reagovat
kiwwi

my by sme onho mali zaujem

Reagovat
SunFells

Jj, proto jste ho před třemi měsíci prodali a to ne draze. Ale ty si -snad - uvědomuješ, že to je jen tvůj kýč a ne pocity klubu.

Reagovat
kiwwi

nie je to len moj pocit, ale rozhodujuci je pocit LVG no

podstatne je proste to, ze Anglicania/ostrovania proste nemaju potrebu odchadzat do zahranicia, nie ze o nich nie je zaujem a v ramci Anglicka nie je vela moznosti kam sa z Arsenalu posunut vyssie, cize Wenger to konecne pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vsetko dojemne krasne, ale nikdy s tymi hracmi nic nedosiahnes.

Reagovat
kiwwi

nene, vobec Fergie nevyhraval tituly s britskym jadrom

Reagovat
smazaný uživatel

Som ochotny priznat, ze Fergie aj 92-ka boli osoitny pripad. Daj mi teraz anglicku kostru, ktora by mohla nieco vyrat. Pripadne daj anglickych hracov, o ktorych sa biju velkokluby.

Reagovat
kiwwi

staci nas posledny titul - Rio, Carrick, Jones, Smalling, Cleverley, Welbeck, Rooney, Young - s tymto vyhral titul - ziadna '92

ja nehovorim ze sa o nich maju velkokluby trhat, ale nudzu by o ponuky z najlepsich klubov nemali, keby chceli odist...lenze oni odist ani nebudu chciet to je ten pokrok...mat britske jadro je podla mna stale zaklad dlhovekosti kadra

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. No ja si myslim, ze keby Real naozaj chcel Sterlinga, tak ide. Tak ako siel Beckham, Owen. Real je len priklad, pretoze je to nejaka zaruka, ze idu fakt po top kvalite. Akurat ja fakt nevidim hracov, ktorych by nejaky velkoklub naozaj chcel.

A koho by si ty naozaj chcel do united s tym, ze vas plan je ako vzdy titul?

Reagovat
SunFells

To máš pravdu, ale většinou o ty anglické hráče ani není takový zájem, aby odcházeli. Ne jako o jiné obvykle lepší hráče, které jsme ztratili. Přijde mi, že ta věrnost u angličanů se přeceňuje.

Reagovat
fajdax

někdo jo, ale top týmy ani náhodou

Reagovat
Bayern +

Som čítal Tyrone Mears.

Reagovat
vrabejka

LFC Fans Corner ‏@LFCFansCorner teďpřed 22 sekundami

Liverpool manager Brendan Rodgers has confirmed the club has offered captain Steven Gerrard a new contract.

Kdyby to odmitnul

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemáte niekto v PC nejakú seminárku po slovensky, najlepšie o nejakej športovej téme, alebo o nejakej téme, ktorú by som mohol prezentovať ako tému, ktorá ma zaujíma? Nejde mi ani o obsah, potrebujem to na info, ide mi hlavne o štýly, formátovanie atď. a nechce sa mi strašne písať to celé. Bol by som veľmi vdačný.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
fenixLFC

o sporte mam nieco na cca dve- tri normostrany o zapase srbsko-chorvatsko v suvislosti so vzajomnym napatim alebo take cosi stacilo by ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

4 normostrany potrebujem. Tam niečo dorobím ešte a hodím nejaké grafy a tabuľky. Poslal by si mi to na mail?

Reagovat
fenixLFC

odpis mi na spravu

Reagovat
hitZor

Dat logic.. "ide mi hlavne o štýly, formátovanie atď" ... "nechce sa mi strašne písať to celé"

Reagovat
Swarley

všechny práce v ČR jsou jedna prapůvodní seminárka od někoho, kdo si s tím fakt dal práci...a ano, předpokládáte správně, psal jsem ji já...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

o obsah nejde, ani mne, ani učiteľovi.

Reagovat
hitZor

tak to potom jo

Reagovat
j_mrazik

Přepisování často trvá dýl než psaní svými slovy.

Reagovat
vodka

pokud něco jenom kopíruješ do té šablony, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
justcall

prý hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Stary blazon fakt.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Prej 8-1 na příležitosti.

Reagovat
kiwwi

*pokusy

Reagovat
SunFells

Trošku popusť uzdu fantazii. Ale je dobře, že na angličtině pracuješ, tu versatilitu do toho postupně dostaneš.

Reagovat
kiwwi

je to proste rozdiel

Reagovat
SunFells

To opravdu ne Nevím jak vy slováčkovia, ale u nás je to ve fotbalové terminologii obvykle označováno za příležitosti, šance ...ne pokusy, to zní divně.

Reagovat
kiwwi

prave...pokus nie je sanca, to bol len pokus

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

levačka?

Reagovat
kiwwi

som si to nechal asi 20x v slucke ci dobre vidim

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Medzi slepými môže byť aj jednooký kráľ...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, taký sebestredný blbeček, že by ma neprekvapilo, keby si tie svoje góly na youtube pridával sám.

Reagovat
cristiano.K.

taky bych to dělal

Reagovat
fajdax

"Official YouTube Channel of Vladimir Weiss"

Dost možná to fakt přidává on

Reagovat
r.mrazik

to je ta indianska pralesni liga?

Reagovat
vladis271

tak by sme to neodbránili ani my.

Reagovat
fajdax

proč ten golman před tím balonem uhnul?

Reagovat
Lacko_Boh

vieš ako to bolí taká strela s tvrdou loptou?

Reagovat
smazaný uživatel

v Katare ich prefúkavájú

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fff

Johnson počítá s odchodem z Liverpoolu

Glen Johnson po šesti letech pravděpodobně opustí Liverpool, kde mu po sezóně vyprší smlouva. "Užil jsem si většinu z těch šesti let, ale pokud nemám kontrakt, nemůžu zůstat. Na konci minulé sezóně jsme trochu jednali, ale nepřišlo nic, co bych mohl přijmout či odmítnout," uvedl třicetiletý obránce.

Reagovat
fff

Mario Balotelli stále není v pořádku po svalovém zranění a Liverpoolu nepomůže ani v utkání s Leicesterem. Na návrat na hřiště si bude muset počkat i Mamadou Sakho, francouzský obránce není stoprocentně připraven po zranění stehenního svalu.

Co som cital, tak Sakho by teoreticky mohol hrta cez vikend. Snad hej.

A Mario ... minule som prepinal telku a pustil som si spanielsku ligu, preco sme sa napr. o Velu nepokusili miesto Maria, preco preco sme ho vobec kupovali, nepochopim nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Vela není typický hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglicku by bol jasné krídlo

Reagovat
fff

Hej to viem, ale podla mna by sa nam hodil urcite viac nez Mario.

Reagovat
fff

Ono ani Mario sa na tom hrote moc nepohybuje, kedze vacsinu zapasu je niekde ine

Reagovat
cristiano.K.

víc než Mario se nám hodí i Borini s Lambertem, to není žádné měřítko

Reagovat
cristiano.K.

dobrý, jednání nepokračují a nejspíš nezačnou,pokud nám ted pravidelně nebude zachranovat prdel

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

ta radsej postracat nejake body nez mu davat zmluvu

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/aSEP6frTzHY

tlacovka pred zapasom so Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

asi zatim nejnudnejsi tiskovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry: “They adopted me and I am at home over there. My “home sweet home” is London. My club, is Arsenal. When I put on that red and white shirt it gave me the same effect as the French shirt. Like when Clark Kent puts on Superman’s cape.

I become somebody else, somebody stronger. Since my first season, I wanted to do that for my whole career… When I left the club, a part of me died. I cried…”

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co odcházel, když umíral tedy? Gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to príjeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

ho vyhnali nebo co? tsss...to jsou kecy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Co z toho všichni děláte proboha

Reagovat
r.mrazik

fakt to nechapes?

Reagovat
vodka

je to trochu "krysoidní" vyjádření, no...

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/IjSX7se

wau, 108 km/h, 0.6s...a ten brankar sa este hodil...by som sa ani nestacil obzriet za nou

Reagovat
cristiano.K.

hm, už máš zase Robina rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si tím zařídil další zápas v základu!

Reagovat
kiwwi

tu istotu zakladu by mal tak ci tak, cize ked uz ma hrat tak aspon nech da obcas gol

Reagovat
kiwwi

tak podla Ogdena pojdeme v januari po Godinovi cez vykupku...hmmm

Reagovat
cristiano.K.

Atletico své klíčové hráče neprodává jinak než přes výkupku, bude mu 29let,celkem risk za ty prachy.

Reagovat
kiwwi

hej, dost risk...je to cca 28m libier za uz skoro 29 rocneho hraca je mega vela, neviem ci by som do toho siel keby som mal ja rozhodovat

kazdopadne on je fantasticky a 4-5 rokov moze byt kludne ako opora obrany - keby mal clovek tu istotu, tak by zanho tie peniaze aj dal

Reagovat
r.mrazik

hlavni je,aby zustal zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

wow, toľko rokov, čo miliónov libier, to by nedopadlo dobre podľa mňa, celkovo latinskoamerický/hispánsky stopér mi moc nevonia.

Reagovat
kiwwi

rasista

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesmrdí až tak ako aziat, ale nie je to nič moc, no.

Reagovat
r.mrazik

a kdo ti voni?

Reagovat
smazaný uživatel

povoľné bratislavčanky

Reagovat
r.mrazik

takze hodne jety zbozi? proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň si ho nezoderiem

Reagovat
r.mrazik

at slovensky rozumim dost dobre,tak na tohle jsem kratky

Reagovat
smazaný uživatel

nezosucha si pipika

Reagovat
fajdax

asi nesedře

Reagovat
r.mrazik

ajoo...uz to taky vidim

akorat teda nevim,jak to souvisi s....no nic...necham to na slovenkach v bratislave

Reagovat
smazaný uživatel

čím viac vyjazdená, tým si ho menej zodreš predsa.

Reagovat
r.mrazik

to spis zalezi na...sakra...tohle maji ucit na skole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved sa uci. Konkretne skola zivota.

Reagovat
fajdax

to je fyzika

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som sa v Prahe mal podla toho orientovat, tak som panic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

právě, Rio byl na deset let a stál 35 mega liber, hrozná doba

Reagovat
vladis271

prečo by chodil do horšieho

Reagovat
kiwwi

presne Vlado

Reagovat
Grahf

to snad ne. Za 30M máš prakticky 99% stoperov, čo behá po svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam máš lepšího za 28mega, kde víme, že je to záruka kvality a bude dostupnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je dost výjimečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v januári asi nikoho, ale či už potom nie je lepšie počkať do leta, kde určite niekto taký bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a kdo by to tak mohl být i v tom létě? Bohužel jsme prošvihli Benatiu a Mangalu, dvě nejlepší možnosti pro nás. Já bych třeba bral i Maicona z Porta nebo Marquinhosa a v obou případech by nás to přišlo draho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele