13. kolo
29.11.2014 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Swansea City - Crystal Palace 1:1

Crystal Palace si může po heroickém triumfu nad Liverpoolem opět hvízdat, když veze vitální bod ze hřiště Swansea. To naopak letos ztratilo již 13. bod z vedoucí pozice a s pouhou domácí remízou jistě nemůže být plně spokojeno...

Labutě nastoupily ve velkém tempu. Montero s Routledgem způsobovali neplechu na křídlech, Sigurdsson s Bonym zase hrozili středem - a byl to právě zakončovatel z Pobřeží Slonoviny, kdo se hned zkraje dvakrát ocitl v nadějných příležitostech, aby pak po čtvrthodině hry a krásně schované příhře Sigurdssona v akrobatické poloze otevřel skóre.

Na opačném konci hřiště to bylo celé o jednom Yannicku Bolasiem, i jeho výpady však nakonec v podstatě stačily - po jednom z následných rohových kopů byl Shelvey usvědčen z postrčení Chamakha a Jedinak záhy na penaltovém puntíku nezaváhal.

Ještě před obrátkou mohl Chamakh trestat Williamsovo ukopnutí, to by však Fabianski nesměl vystartovat z čáry takovou rychlostí; a na druhé straně pro změnu nehlídaný Shelvey nedokázal z pouhých osmi metrů odčinit svůj dřívější přestupek.

Po přestávce už se na Liberty Stadium v podstatě nic nestalo, a Crystal Palace takhle díky zlepšené defenzivě šplhá zase o pěkné dvě příčky výše - na 13. místo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele