LaLiga - souhrn 3. kola

08.09.2017, 22:52, aktualizováno 11.09.2017, 22:50
Komentáře a souhrny
Barcelonské derby má jasného vítěze, nezastavitelné FC rozdrtilo Espanyol 5:0. Překvapením začalo třetí kolo, když Real Madrid nezvládl ani druhý domácí zápas a po Valencii v hlavním městě loupilo také Levante. Remizoval i druhý madridský klub, Atlético ve Valencii nevstřelilo ani gól. Stoprocentní zůstává Real Sociedad, Athletic nezaváhal s Gironou, vyhrál i Villarreal...

Málaga CF - UD Las Palmas 1:3

11.09.2017 21:00

Góly: 48. Diego González - 45. Jonathan Viera, 69. Jonathan Calleri, 88. Loïc Rémy

Souboj dvou obyvatel hodně nepříjemné zóny sestupu vyzněl mnohem lépe pro hosty z Kanárských ostrovů, protože Las Palmas vstřelilo o dvě branky víc. Po první nepříliš zajímavé půli jsme se dočkali úplně jiného druhého poločasu, který kromě mnoha akcí nabídl především tři góly.

Málaga byla jasným favoritem, protože doma se jí docela daří a její obrana není vůbec špatná. Dlouhodobě má problémy spíš se zakončením, což se projevovalo také v začátcích tohoto utkání. Velkým nebezpečím pro domácí obranu byl mladý útočník Jonathan Calleri, který se po deseti minutách dostal krásným náběhem za obranu, ale míč napálil mimo. Hodně čerpal především z práce mladíka Haliloviće.

V domácím dresu se do míče opřel zpoza vápna pálící veterán Zdravko Kuzmanović, jenže jeho pokus brankáře Chichizolu z rutiny nevyvedl. Stejný hráč o pár momentů později hledal Borju Bastóna, který však balon přebíral v ofsajdu. Jinak ale první půle vybízela přítomné fanoušky spíše ke spánku než mexické vlně. Neprosadili se ani Halilović s Vierou, i když druhý jmenovaný nebyl daleko od brány.

Mlčení dvou nehybných nul narušil až zkušený útočník Jonathan Viera. Když už na tabuli svítila 45. minuta, nechal si Viera skočit balon od Haliloviće, čímž se vyhnul protihráči. Následnou ranou poslal míč tvrdě pod břevno - 1:0 pro hosty.

Domácí opět nepředváděli požadovaný výkon, ale po změně stran se přeci jen náhodně dočkali. Po pouhých třech minutách zahrávali standardní situaci, míč si ve vápně našel vysoko naskakující Diego González a míč otřel hlavou o tyč - 1:1.

To byl přesně impuls, který zápasu hodně chyběl. Od té chvíle se především Las Palmas daleko víc snažilo a Málaga se rovněž nechtěla nechat zahanbit. Ontiveros si navedl míč na pravou nohu, ale střelou ze střední vzdálenosti se trefil pouze brankáře Chichizolu. Dvacet minut před koncem našel Oussama Tannane krásnou diagonálou nabíhajícího Calleriho, který se nemýlil a prostřelil domácího brankáře!

S další šancí přispěchal nejprve Tannane a po něm také střídající Remy. A nebylo to vše, čeho se od něj Málaga dočkala. Od outsidera totiž dostala ještě jednu branku. Dani Castellano přihrál z levé strany pod sebe, kam si naběhl právě rychlonohý útočník Loïc Rémy a přesnou ranou k tyči navýšil vedení svého celku na dvě branky!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 3:1

10.09.2017 20:45

Góly: 32. Carlos Bacca, 61. Samuel Castillejo, 77. Enes Ünal - 11. Sergio Léon

Villareal prožil opravdu mizerný vstup do sezóny, prohrál jak na půdě Levante, tak v San Sebastiánu, přičemž nevstřelil jedinou branku, a ačkoli i v prvním domácím souboji s Betisem prohrával, nakonec dokázal otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Odpoutal se tak od sestupového pásma a bodově se dotáhl na svého nynějšího protivníka.

Žlutá ponorka opravdu nutně potřebovala tohle vítězství. V tabulce se totiž nacházela na předposledním místě, což je postavení, jaké si po dvou kolech určitě nepředstavovala. Sevillský celek loni podlehl Villarealu v obou případech, tentokráte mu dokázal alespoň vsítit branku, ta ale v konečném účtování k bodovému zisku stejně nepomohla.

Hosté se ujali vedení v 11. minutě. Barragán uvolnil na pravé straně Joaquína, ten poslal přesný centr na hranici brankového území, kam si nabíhal Sergio León, a ten hlavou pohotově skóroval. Zhruba po půlhodině hry bylo srovnáno. Obrovskou hrubici přitom předvedl gólman Adán, jenž zbytečně otálel s rozehráním, čehož chytře využil dotírající Bacca.

Pět minut před přestávkou mohli domácí strhnout vedení na svou stranu, z dálky vypálil velmi dobře Rodri Hernández, jeho táhlý pokus však nakonec orazítkoval tyčku Adánovy brány. Po hodině hry mohl naopak znovu vést Betis. Cristian Tello pláchl Rukavinovi i Víctorovi Ruízovi, jenže své sólo zakončil jen trestuhodnou střelou do brankáře Barbosy.

Tohle neproměnění obrovské šance se nakonec hostům šeredně vymstilo. Protože jen o chvilku později Pablo Fornals přihrál z levé strany na pravou, kde se na hranici šestnáctky Samu Castillejo zbavil bránícího Javiho Garcíy, narovnal si míč na levačku a krásnou technickou střelu namířil ke vzdálenější tyčce, kam se Adán marně natahoval.

Béticos od té doby působili na hřišti bezradným dojmem, v útoku si toho opravdu moc nevytvořili, a definitivně bylo rozhodnuto o jejich porážce třináct minut před koncem. Álvaro González poslal od půlky hřiště nenápadný dlouhý pas na rozeběhnutého Ünala, jenž svou pravačkou poslal nechytatelnou dělovku přesně do šibenice.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés 1:0

10.09.2017 18:30

Góly: 34. Maxi Gómez

Jenom jedna branka stačila Celtě Vigo ke třem bodům proti Deportivu Alavés. Rozhodující moment měl na starosti v prvním poločase Maxi Gómez.

Utkání mohlo mít zcela jiný průběh, kdyby proměnil svou velkou šanci Bojan Krkič. Kdysi velký talent španělského fotbalu postupoval v 15. minutě sám na brankáře Álvareze, který proti němu vytasil výborný zákrok nohou. Navíc to nebyla jediná šance Krkiče, za chvíli před Álvarezem zakončoval znovu a opět nebyl úspěšný.

Dvě velké příležitosti Alavés neproměnil a ve 33. minutě to Celta ztrestala. Na centr Sista si na malém vápně naskočil Maxmiliano Gómez a hlavou zajistil domácím vedení. Také domácí ale spalovali šance, ve 41. minutě pohořel před Pachecem jindy výtečný Aspas.

Druhý poločas žádnou fotbalovou hitparádu nepřinesl. Jednu z mála zajímavých příležitostí nevyužil střílející Wass, jehož rána se otřela o tyč. Alavés, zřejmě deprivovaný zazděnými Krkičovými šancemi z prvního poločasu, se do žádného náporu nedostal. Celtě tak stačila na vítězství jediná branka.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Girona FC 2:0

10.09.2017 16:15

Góly: 25. Iker Muniain, 53. Aritz Aduriz

Bilbau se i na třetí pokus podařilo udržet čisté konto, díky němuž má společně s Barcelonou aktuálně nejlepší obranu LaLigy, a protože zásluhou Ikera Muniaina a Aritze Adurize dokázalo vsítit dvě branky, odjížděla Girona z jeho hřiště poražena. Ta mimochodem jako nováček prohrála v této sezóně po dobrém startu vůbec poprvé.

Byl to zápas hlavně o bojovnosti. Sudí Daniel Trujillo musel udělovat hned deset žlutých karet na obou stranách, přerušovat hru musel skoro až čtyřicetkrát, každopádně co se zaznamenaných přesných zásahů týče, vyhráli tuhle statistiku domácí. Hosté byli tentokráte na soupeřovu obranu krátcí, byť v úvodních dvou kolech vždy aspoň jednou skórovali.

Jako první zahrozil v 5. minutě Borja García z přímého volného kopu, který zkusil zakončit z velké dálky, tahle střela však neměla potřebné parametry, a tak skončila na boční síti. Ve 25. minutě naopak Athletic Chlub gólově udeřil. Iňaki Williams centroval z pravé strany, ve vápně míč nestihl tečovat Raúl García, ale jeho spoluhráč Muniain již ano.

Girona i nadále hrozila ze standardních situací, tři minuty po obrátce zakroutil Aday míč přes zeď a mířil na bližší tyčku, gólman Iago Herrerín měl se zkrocením tohoto pokusu velké problémy, ale nakonec situaci zažehnal. V 53. minutě pak svěřenci kouče Josého Ángela Zigandy náskok navýšili a rozhodli v ten moment o své výhře.

Iňaki Williams si seběhl za obranu, která ho nedokázala odstavit od balónu, naběhl do vápna a počkal, až mu do druhé vlny poběží Aduriz, jenž pak neměl žádný problém zamířit přesně k tyči. Následně se hosté dožadovali nařízení pokutového kopu, Aday v šestnáctce trefil ruku Unaie Núňeze, rozhodčí ale nechali pokračovat ve hře.

V poslední minutě mohli domácí přidat ještě třetí trefu, která by byla v kontextu celého střetnutí pro Gironu hodně krutou. Zase byl u všeho velmi dobře hrající Iňaki Williams, jenž vnikl do pokutového území, pravačkou po zemi vypálil a brankář Iraizoz nedokázal míč zkrotit. Naštěstí pro něj pak Sabin Merino z dorážky mířil jen do tyčky.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 2:4

10.09.2017 12:00

Góly: 27. Adrián, 50. Florin Andone - 3. Juanmi, 4. Asier Illarramendi, 83. Diego Llorente, 86. Asier Illarramendi

Šestigólová přestřelka s lepším koncem pro Real Sociedad byla k vidění na stadionu Riazor. La Coruňa vstoupila do zápasu katastrofálně a jak začala, tak také skončila. Dvěma góly se v dresu hostí blýskl Illarramendi.

Horší začátek si příznivci domácího celku snad ani nemohli představit. Už po 180 sekundách vyslal první střelu na branku Juanmi a jeho volej skončila za zády brankáře Tytońě. A navíc, sotva se domácí fotbalisté vzpamatovali, inkasovali podruhé. Defenzíva Deportiva nedokázala odvrátit rohový kop a přízemní střela Asiera Illarramendiho zapadla přesně k tyči.

Real Sociedad naprosto ovládal hru, ale Deportivu stačila jedna nenápadná akce a bylo to opět jen o jeden gól. Centr Schära za obranu využil Adrián López a Rulli neměl nárok. Najednou bylo La Coruni plné hřiště a se svými šancemi postupně přispěchali Cartabia, Andone nebo Mosquera. Vyšlo to ale až na začátku druhého dějství, Adrián López přiťukl centr přímo na kopačku Andoneho a bylo to 2:2.

Následně se hrála vyrovnaná partie a dlouho to vypadalo, že utkání vítěze nepozná. Až sedm minut před koncem rozehráli hosté rohový kop a Diego Llorente pravačkou vrátil vedení opět na stranu Realu Sociedad. La Coruňa inkasovaný gól znovu nezvládla a jen o dvě minuty později obdržela další. Asier Illarramendi si navedl balón a technickou střelou uzavřel střelecký účet utkání.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Espanyol Barcelona 5:0

09.09.2017 20:45

Góly: 26. Lionel Messi, 35. Lionel Messi, 67. Lionel Messi, 87. Gerard Piqué, 90. Luis Suárez

Přestože Barcelona v souvislosti s Neymarovým odchodem nevstupuje do nového ročníku La Ligy v ideálním rozpoložení, na jejích dosavadních výsledcích to ani trochu nejde znát. Všechno totiž zvládá nést na svých bedrech Lionel Messi, což naposledy poznal barcelonský Espanyol, který v městském derby utržil debakl 5:0 a argentinský střelec se na něm podílel hned třemi góly. Až v závěru Messiho kanonádu vylepšili Piqué a také uzdravivší Luis Suárez. Vítězství barcelonských je o to sladší, že jejich největší konkurenti v podobě Realu a Atlétika Madrid oba pouze remizovali.

Úvod utkání ještě takto jednoznačnému výsledku nenasvědčoval, ovšem zlomový moment přišel po pětadvaceti minutách, kdy Ivan Rakitič našel v pokutovém území Lionela Messiho, ten si poradil s bránícím Davidem Lópezem a povedenou ranou pod břevno otevřel skóre. Opakované záběry však ukázaly, že nejlepší střelec Barcelony se v době přihrávky nacházel v postavení mimo hru, které rozhodčím uniklo.

Deset minut před poločasovým odchodem do kabin přálo domácím štěstí podruhé. Tentokrát s pomocí série tečí propadl míč k Jordimu Albovi, jenž přízemním centrem našel před prázdnou brankou volného Messiho. Když pak Pablo Piatti na opačné straně orazítkoval brankovou konstrukci, skončila první půle dvoubrankovým vedením Barcelony. Po změně stran dostali hosté ještě jednu slibnou příležitost, jak městské derby zdramatizovat, jenže Piatti ani tentokrát po Albově hrubce nedokázal skórovat, neboť jeho lobovaný pokus skončil mimo tři tyče. V rychlém sledu za sebou ještě ve výtečných pozicích neuspěli jak Luis Suárez, tak Leo Baptistao, jehož gólovou střelu stihl odpálit před brankovou čarou Samuel Umtiti.

Trest za neproměněné šance přišel pro Espanyol hned záhy. Kombinace Messiho, Suáreze a Alby skončila zpátky u Messiho, který se přízemní ranou trefil přesně k tyči a dokonal svůj první ligový hattrick od loňského března, kdy se takto prosadil na půdě Raya Vallecana.

Za rozhodnutého stavu přišel spokojené diváky pobavit i nový příchozí do katalánské metropole, Ousmane Dembélé. Mladý francouzský křídelník se v samotném závěru střetnutí podílel asistencí na gólu Luise Suáreze, jenž upravil na konečných 5:0, neboť tři minuty před tím se z rohového kopu prosadil i Gérard Piqué. Barcelona tak vévodí ligové tabulce s dvoubodovým odstupem od pronásledovatelů a v prvních třech kolech ještě ani jednou neinkasovala. Do úterního šlágru Ligy mistrů proti Juventusu mohou jít svěřenci Ernesta Valverdeho v dobrém rozmaru.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - SD Eibar 3:0

09.09.2017 18:30

Góly: 46. Ganso, 76. Wissam Ben Yedder, 90. Nolito

Sevilla hodlala napravit úvodní domácí ztrátu s Espanyolem na samém začátku sezóny a konečně svým fanouškům nabídnout výhru. Eibar kladl odpor na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán jen první půli, pak domácí zabrali a předvedli možná nejlepší poločas v novém ročníku. Baskický celek tak prohrál v LaLize už podruhé v řadě.

Až příliš pasivně působili hosté na půdě favorita. Směrem dopředu si toho opravdu moc nevytvořili a měli velké štěstí, že neinkasovali ještě před přestávkou. Znovu se tak potvrdilo, že Eibar na Sevillu prostě neumí, na jeho půdě padl už potřetí za sebou, přitom nevstřelil jedinou branku, a ani v tomhle případě pak nebyl blízko historickému vítězství.

Už po čtrnácti minutách se mohli Sevillistas dostat do pohodlného vedení. Za obranu si seběhl Ben Yedder, který levačkou tlačil svou střelu na vzdálenější tyčku, míč ale narazil právě smolně pro něj pouze do brankové konstrukce. Ve 32. minutě se pak do blízkosti brankáře Dmitroviče propracoval Nolito, nenašel však na něj optimální recept.

Pak následoval moment, kterých bychom si obecně ve sportovním prostředí přáli vidět co nejméně. Ivi se ve vzduchu snažil míč odvrátit hlavou před dotírajícím Sergiem Escuderem, a jakmile přistával na zem, ošklivě dopadl tak, že se mu jeho levá noha nehezky prohnula v koleni. Vystřídat ho tedy ve 40. minutě musel Rubén Peňa.

A jako by tenhle moment odstartoval mizérii Eibaru na hřišti. Od úvodu druhé půle uběhla jen chvilka, aby se na levé straně uvolnil Nolito, který skvěle přihrál do druhé vlny nabíhajícímu Gansovi, jenž z blízkosti pohotově skóroval. Na druhé straně mohl srovnat José Ángel, nicméně jeho nepříjemný lob gólman Sergio Rico přece zkrotil.

Čtvrthodinu před koncem přidala Sevilla druhý přesný zásah po úchvatné kombinaci. Rychle přenesla hru z pravé strany doleva, odtud Pablo Sarabia přihrál ke druhé tyčce na Ben Yeddera, a ten pouze tečoval do prázdné brány. V nastavení domácí tři body ještě pojistili, to když mezi nohy Dmitroviče zamířil zcela nehlídaný Nolito.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 0:0

09.09.2017 16:15

Góly: -

Třetí venkovní utkání v řadě dopadlo pro favorizovanější Atlético druhou remízou v sezóně. Vůbec poprvé nedokázalo vstřelit jedinou branku, ačkoli mělo po dvou kolech nejlepší ofenzívu LaLigy. Valencia prokázala, že když chce, umí bránit, a i když ani jednou nevystřelila mezi tři tyče, vzadu udržela důležité čisté konto.

Možná že reprezentační přestávka, která nabízí mnoha týmům zregenerovat síly a zahojit bolestivé šrámy, přišla pro oba kluby spíše nevhod. Nepředvedly, alespoň co se útočení týče, ani zdaleka optimální výkon. Jak domácí brankář Neto, tak jeho protějšek Oblak nemuseli řešit s pravidelností nějaké ošemetnější situace.

Už v 5. minutě se madridský celek zásluhou mizerné kombinace soupeře ve středu pole dostal k celkem slušné příležitosti. Correa pak předvedl úchvatné sólo skoro přes půl hřiště, následně tvrdě vypálil pravačkou, a protože vracející se stoper Garay ve snaze zastavit míč nešetrně tečoval, měl Neto obrovské potíže tuhle šanci zažehnat.

Na druhé straně úřadoval jiný hráč s jedenáctkou na zádech, a to Andreas Pereira. Také on v 19. minutě ukázal, že je velmi dobře technicky vybaven, kličkami se propracoval do slušné pozice, jenže levačkou pak hodně přestřelil. Po půlhodině hry Netopýři znovu špatně kombinovali, Vietto mohl trestat, avšak balón usměrnil jen těsně nad břevno.

Ani ve druhé půli se žádnému z mužstev nepodařilo rozvlnit síť. Hned zkraje z dálky vyzkoušel připravenost Neta ze střední vzdálenosti střílející Carrasco, Brazilec však v bráně neměl větší problémy a pohotově lapil do rukavic. V 57. minutě mířil mezi tři tyče znovu Correa, ovšem ani v tomhle případě nepřekonal pozorného Neta.

O chvilku později se mohl po standardce prosadit hlavou Gabriel Paulista, nicméně svou hlavičku nedokázal stlačit níže než nad břevno, takže Oblak žádnou práci neměl. Poslední možnost, jak upravit bezbrankové skóre, měl Gaitán, který v šestnáctce účelně zaspolupracoval s Filipem Luisem, i jeho zakončení však Neto zlikvidoval.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 1:1

09.09.2017 13:00

Góly: 36. Lucas Vázquez - 12. Ivi López

Velká senzace a další nečekaná ztráta pro Real Madrid. Bílý balet nedokázal podruhé před vlastními diváky zvítězit a tentokrát jenom remizoval 1:1 s Levante. Šancí měl přitom dostatek, ale v brance se zaskvěl Fernández. Hosty ještě v nastavení zachránila branková konstrukce.

Už začátek byl pro Real, který stále postrádal potrestaného Cristiana Ronalda, hodně špatný. Po dlouhém vhazování špatně odhadl balón Carvajal, načež se dostal do Casillovi blízkosti Ivi a Santiago Bérnabeu ztichlo. Levante vedlo na půdě favorita 1:0. Svěřenci Zinedina Zidana měli pořád spoustu času s výsledkem něco udělat, koneckonců manko smazali už v prvním poločase. Ve 36. minutě rozehráli rohový kop, hlavičku Sergia Ramose brankář Fernández vyrazil a Lucas Vázquez bezprostřední dorážkou dal na 1:1. Navíc další šance na sebe nenechaly čekat, ale Levante jako zázrakem přežilo poločas za stavu 1:1. Už v prvním dějství museli oba trenéři sáhnout ke střídání. Levante se zranil Iván López, Realu pro změnu Karim Benzema, jehož nahradil Gareth Bale.

Asi málokdo pochyboval, že by si Real ve druhém dějství nezajistí vedení. Koneckonců držení míče a celkově převaha Realu byla značná. Ale gól ne a ne přijít. Baleova hlavička minula branku a Kroosovu ránu kryl Fernández. Závěr zápasu se neúprosně blížil a Real čím dál více svíral svého soupeře v kleštích. Po centru Isca opět těsně netrefil branku Bale a o minutu později vychytal Fernández skvělým zákrokem Marcela. Deprimovaný Marcelo situaci neunesl, udeřil protihráče a sudí jej vykázal z hrací plochy. Real tak nejenže nevedl, ale musel ještě dohrávat v početní nevýhodě. Na jeho tlaku se nic neměnilo a ve třetí minutě nastavení orazítkoval tyč Kroos. Real strhnout vedení na svojí stranu nedokázal a podruhé před vlastními diváky překvapivě ztratil.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Getafe CF 1:2

08.09.2017 21:00

Góly: 66. Miguel Ángel Guerrero - 39. Mauro Arambarri, 83. Álvaro Jiménez

Leganés klidně mohl vyhrát, ale zápas ve druhém poločase nezvládl. Po vyrovnání totiž neproměnil pokutový kop a šest minut před koncem podruhé inkasoval. Getafe vyhrálo na Leganésu 2:1 a získalo všechny tři body.

Začátek prvního poločasu patřil spíše domácím, ti byli aktivnější, ovšem žádnou větší šanci si vytvořit nedokázalil. Do centru z prava se sice položil Guerrero a Guaíta musel na zem, nicméně Getafe akci bez problému přežilo. Aktivita domácím k ničemu nebyla, scházela větší efektivita, což následně ukázkově předvedlo Getafe. Nejprve se opřel do balónu z první neobsazený Fajr a ve 39.minutě už hostě z Madridu vedli. Arambarri si navedl balón do středu a nádhernou ranou do šibenice nedal Cuéllarovi vůbec žádnou šanci!

Getafe se ve druhém dějství nikam nehnalo, opět tvořili domácí a tentokrát se jim podařilo dosáhnout kýženého vyrovnání. Po závaru před Guaítou se nejlépe zorientoval Miguel Ángel Guerrero a rychlou dorážkou srovnal na 1:1.

A sotva uběhlo pět minut a Leganés mohl jít do vedení. Po nafilmované penaltě Gabriela se k pokutovému kopu postavil Guerrero a mizerným kopem nechal vyniknout hostujícího brankáře. To byla promarněná příležitost, která nakonec domácí velmi mrzela. Zvláště když v 84.minutě napřáhl Jiménez a strhl vedení na stranu Getafe. Otřesení domácí se už na nic nezmohli a nakonec nezískali ani bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33009:09
2.Real Sociedad330010:49
3.Sevilla FC32105:17
4.Athletic Bilbao32103:07
5.CD Leganés32013:26
6.Atlético Madrid31207:35
7.Real Madrid31206:35
8.Levante UD31204:35
9.Valencia CF31203:25
10.Getafe CF31112:24
11.Girona FC31113:44
12.Celta Vigo31024:53
13.Villarreal CF31023:53
14.UD Las Palmas31024:73
15.Real Betis31023:63
16.SD Eibar31021:43
17.Deportivo La Coruña30124:91
18.Espanyol Barcelona30121:71
19.Málaga CF30031:50
20.Deportivo Alavés30030:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (341)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/simonhfootball/status/906235315211431936

Nema nekdo nejaky poradi? To snad musi byt Top 10 v Evrope ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dalsia remiza Valencie na Bernabeu? Real nema stastie v koncovke.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí kraaal

Reagovat
madridcan

Trapas, ale stale sme na zaciatku.

Reagovat
madridcan

Este mozu prist aj vacsie trapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas s velkým T

Reagovat
smazaný uživatel

Necháváme ochotníkům malinký náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek sezóny, ono si to sedne. Trošku chybí hráč do zakončení ale to s návratem Ronalda vyřeší. Zatím bych nezmatkoval.

Reagovat
blaugrana

Skúsený tím dá doma presne toľko gólov, by uhral aspoň remízu. Dať doma viac než jeden gól by bolo známkou neskúseného tímu.

Reagovat
Mato178178

slaby troll ale tiez som rad ze je remizka

Reagovat
blaugrana

O to mi vôbec nešlo. To len kopírujem môjho kamaráta valloireho z ku klux klanu.

Reagovat
madridcan

On uz opat zacina byt fanusik, pricom cely cas tu pisal, ako sa dopuje liekmi, aby si od novej sezony dal restart. Fanusik na baterky, jeho fandenie nemoze nikto brat vazne...

Reagovat
blaugrana

What?

Reagovat
Israha

Trochu podcenění. Ony ty výkony nováčků těsně návratu do Primery bývají vždycky lepší, než by se papírově čekalo. A taky nepovedený experiment s Theem na křídle a kompletně zpřeházenou zálohou. Ty body v konečném zúčtování chybět nakonec mohou, ale nedělal bych z toho vědu...kvalita tam je, vůle bojovat a vítězit taky, jen je potřeba protrhnout smůlu v koncovce. Teď to chce vypráskat Apoel v LM a nabrat zpátky sebevědomí.

Reagovat
Kokesh

Tohle uz neni smula. Staci se podivat na klesajici statistiky a samozrejme i vykony tech dvou komediantu....miliardovy klauzule a momentalne by jsme je neprodali ani za 50.

Reagovat
Israha

Baleova neschopnost smůla není, to máš pravdu. Ale že Fernandez z ničeho nic top class savy vychytá Asensia s Marcelem a Kroos trefí tyčku, to vše v horizontu deseti minut, to smůla je. Jedno z toho tam padnout, a z trapné ztráty jsou rázem jasné tři body (Levante nemělo nic) a mluví se o tom, že skóre neodpovídá průběhu zápasu. Podobných zápasů bylo pár i loni, akorát s tím rozdílem, že se nesešly hned po sobě.

Ale góly Moraty a Jamese z lavičky chybí, o tom žádná.

Reagovat
Gazza.8

Takový experiment se sestavou se mi zdá být takto z kraje sezóny dost mimo a už vůbec proti namotivovanému "nováčkovi". Nevím v jakém stavu se vrátili hráči z repře,ale minimálně v záloze chyběla zkušenost. Theo velká bída a pořád si myslím, že útočníka potřebujeme.

Reagovat
Kokesh

Nenominovany Mayoral, ultratragicky zraneny Karim, 4 zapasovy trest pro Crise, vse samozrejme graduje Bale na devitce. Morata si vesele beha v Chelsea, strili za repre i klub a my zatim ze tri zapasu ve dvou ztratime body...

Misto toho, aby jsme se divali jen na sebe, zacina opet cekani a hledani....

Reagovat
Messiáš

Vyborne, hned je ta sobota hezci

Reagovat
Majk91

Dalsie domace zakopnutie Mordoru, teraz s ultra silnym Levante. Pekne sa nam ta ligova sezona zacala

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem o tom, že by Barcelona už hrala

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl 4 bodů může ve výsledku sehrát svoje

Reagovat
Black Jagir

Tak vy taky budete ztrácet body viz výjezdy na Anoetu nebo s dalšími týmy, se kterými se vám nedaří (Málaga, Deportivo, Real, Vale...).

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale takhle brzo si udělat manko fakt můž evýt dost zásadní.

Reagovat
dextroza_m

Opravdu Real? Myslím, že s nema zase takové problémy nemáme, jen ted supercopa, jinak pohodicka.

Reagovat
raduinho

Reagovat
LAM

Levante

Tohle bych opravdu vůbec nečekal.TeĎ hlavně aby jsme my zahráli dobře a v klidu vyhráli.

Reagovat
One-Real

To bylo docela nepříjemný překvápko, když jsem se ve tři mrknul na net a zjistil, že už máme odehráno a jak to dopadlo. Nějaký hodnocení? A ne jen Benzema a Bale k ničemu. To víme všichni. Ale neporazit doma Legánes to chce víc problémů, než jen dva lenochy.

Jinak Pepe. Jsem dost překvapenej.

Reagovat
alcantara

Leganes sa na Vas len chysta

Reagovat
ADM

Levante. Ty si uplne strateny dnes

Reagovat
X-bano-X

Hrali ste taký typický zápas po repre s obmenenou zostavou. Tlačili ste slušne, z prvej akcie Levante gól a potom len bránili. Bolo tam pár slušných šancí ale väčšinou tlak pred vápno a koniec, nakoniec to neustál marcelo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Fail byl poslat na hřiště 2 lb podle mě si někdy spíš prekazely

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe??

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sme Atleticu nic nedovolili. Bod je pre nas dobry. Pre nich strata. Dobre sa ukazoval Guedes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taková organizovaná nuda, potěšil leda tak Pablo Aimar v hledišti. Chybí vám útočníci, ten zbytek máte na hodně slušný, nebál bych se říct pohárový úrovni.

Reagovat
Phillipinho

Marcelino z vas udelal konecne zase tym, chybi vam kvalita v utoku, ale budete hrac o pohary. Od nas zase vyborny Thomas.

Reagovat
iamek

Jak hral Perreira?

Reagovat
Phillipinho

Hodne slusne.

Reagovat
Teoretik

Efekt Ancelotti je pryč. Teď se tepr začne ukazovat co je Zidane zač.

Reagovat
berger321

Ježiš, to jsou zase moudra. 2 týdny zpátky byl Real bez soupeře, teď je Zidane out. Vzpomínám si na minulou sezónu, kdy na začátku měli pár ztrát a jak to dopadlo. Chleba se láme na jaře. Každopádně každou ztrátu Realu vítáme

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Efekt Ancelotti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nic jiného se při sebemenším zakopnutí nedalo čekat... Za všechny úspěchy může štěstí a Ancelotti.

Reagovat
dextroza_m

A generál...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně!! Tak jako u Slavie doznívá efekt Uhrin

Reagovat
Uwe háže buly

*Defekt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

B tim Barcelony vyhral 4:0 nad Cordobou. Carles Alena vsietil 1 gol.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je na zlatu loptu.

Reagovat
X-bano-X

Wow to je komentár roka

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu z Valencie beriem, sú silní ako posledné 2 sezóny nie, po tom čo predviedli proti Realu som s výhrou nerátal, takže ok, zápas som nevidel Žiaľbohu, podľa online reportáže na livesport boli iba dve väčšie šance a tie malo Atletiko, uvidíme zo záznamu, tak snáď aspoň výkon bo dobrý a to bez G+G

Túto sezónu dostávajú madridské kluby (tie hlavné) "čočku" od tých z Valencie, a to ešte nerátam prakticky istú prehru Atlétika v Levante

Reagovat
roman1978

Tak to by šlo. Pěkná sobota.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že Ous pár minút na ihrisku a hneď áčko. Hovorím, že ešte budete za tých 100+ mega radi a bude to parádna posila.

Btw, Messi je proste top topov, absolútne nedostižný

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Zápas pekný, malo to už celkom slušné parametre. Stále to nebolo ako z prípravy ale dalo sa. Na Dembelem je vidieť, že je to ešte mlaďoch. Nedrží lajnu, nemá ešte zažité nahrávky na jeden dotyk ale ukázal aj rýchlosť, pekný center, zrýchlenie. Za mňa dnešok spokojnosť. Trocha kostrbaté ale to sa podá. 9:0 po 3 kolách, kto by to čakal po tom veštení o ústupe z pozícií.....

Reagovat
smazaný uživatel

to vesteni se asi tykalo cele sezony, ne prvnich tri kol proti slabym tymum chapes? on vas zase nekdo v lize mistru i v lize rychle vrati na zem ty ustupe z poziicii

Reagovat
X-bano-X

Asi, možné, kdyby

Reagovat
Visca el barca

on ten pád bude bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

To zvladnes.

Reagovat
patas92

Zkušený tým přesně ví, že se do soupeře musí nasypat tolik, kolik se do něj vejde.

Reagovat
ADM

Tak Suarez to potom tiež (opäť) nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Periquitos a jeho madridští přátelé?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, tak on má ban, napsal mi to teď ve zprávě. Bere to sportovně, uznal porážku a všechny nechává pozdravovat.

Pravda : Napsal takovou zprávu, že by vystačila na tři bany.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

barceloniste vylezly po superpoharu z kanalu a opet sou hrdymi fanousky uvidime jak dlouho jim to vydrzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Do utorka a Juve

Reagovat
smazaný uživatel

A že vás tu dneska je! Kromě tebe a tvých pravopisných chyb téměř nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dvojzápase Superpohára tu tiež fans Barcy bolo ako Jediov po rozkaze 66

Reagovat
dextroza_m

Aspoň si dej oblíbený tým, ať víme, za co jsi se styděl..

Reagovat
LAM

Slušnej výkon.

Messi opět nejlepší tam to nemá cenu dodávat,Hattrick .Ve středu hřišti je jeho místo.Semedo ukazuje že by mohl bejt skvělá budoucnost na RB-odteď snad základ.Alba dneska skvělej.

Jinak nebyl špatnej ani Deulofeu,makal několikrát vytvořil přečíslení,snad půjde ještě nahoru,ale Dembele bude v základu.Na něm se mě hrozně líbí jak si hodně dovolí i když mu je 20+krásný áčko.Je rychlejší než Deulofeu a hlavně technicky daleko lepší.

Jen tak dál,teĎ první těžká zkouška-Juventus.

Reagovat
celeb

Vyborny vykon takmer od vsetkych. Slabsie to bolo akurat od Suareza a Iniestu (ten prekvapivo casto kazil jednoduche nahravky, pricom zacal pekne). Co ma tesi je defenziva, ktora so Semedom a Umtitim pracuje neporovnatelne lepsie ako s Vidalom a Mascheranom. Zda sa, ze konecne mame trenera, ktory nerad dostava goly a aj pre to nieco konkretne robi (aj keby to bolo len vyberom zostavy).

Reagovat
remeslnik

Abys tu obranu nepřechválil. Zas tak spolehlivá nebyla, dnes to byla jen souhra náhod, že nic neinkasovali. To riskantní přihrávání u naší brány a bohorovný klid se s lepším soupeřem nemusí vyplatit, pět šest hráčů ustupuje před dvěma útočníky ?! Golman, co se bojí (neumí?) chytit centr (až na jeden vynikající zákrok).

Reagovat
Majk91

Taky super vykon po repre prestavke som teda necakal. Chlapci bavili celych 90 minut. Messi opat ukazal, ze ziaden iny hrac sa nanho proste nechyta a okrem hatricku a skveleho driblingu este dokazal pripravil snad dalsie tri golovky pre spoluhracov. Sua dnes trochu palic, ale ten asi len cakal na prichod Dembeleho aby mohol jeden zavesit. Ak nepocitam Messiho, tak jednoznacne najviac sa mi pacil Semedo. Tak to vyzera, ze konecne sme nasli poriadneho praveho beka, aj ked to sa ukaze az proti silnejsim superom. 3 zapasy, 9 bodov , ziaden inkasovny gol a uz 4 body naskok na baletakov. Nie zle

Reagovat
valloire

Leoš hattrick Venezuela tiše závidí...

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si pozeral nejaký zapas Argentiny, tak by si vedel ze Leo medzi tými drevakmi nema sam sancu

Reagovat
remeslnik

Reagovat
remeslnik

Konečně i někdo jiný popsal situaci v Arg repre pravým jménem. Myslím, že 5-6 nových dobrých mladších hráčů do posledních dvou zápasů neobjeví. Protože s tou sestavou, co hrála pěší fotbal proti Vene, není šance a DiMa asi zraněný.

Reagovat
technecium

No DiMa byl napossled největší tragéd, co jsem viděl. Argentina by měla dát Messiho na hrot a Dybalu na podhrot a vyprdnout se na Higuainy a Icardy

Reagovat
remeslnik

Ano, byl tragéd, ale má v sobě Něco, když má den, tak je vynikající, což většina z toho mančaftu prostě nemá. Něco jako v Plzni Petžela.

Reagovat
technecium

Ale svoje dny nemá od tý doby co odešel z Realu

Reagovat
remeslnik

No, je pravda, že ho poslední dobou speciálně nijak nesleduju. Právě že si ho tak pamatuju právě z Realu a zápas Arg s Vene jsem viděl až od kulhajícího DiMa.

Reagovat
valloire

opustíš - li mne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit aguera s dybalou na hrot a podhrot Messiho

Reagovat
ADM

Ja by skúsil Messiho postaviť na stred ako je teraz v Barcelone, aby tím makal na Messiho a nie naopak, pretože jeho zakončovanie akcii je asi o 2 galaxie inde ako má zvyšok kádra. Už neviem čo urobiť aby fungovali ako celok, snád na to trénero príde...

Reagovat
remeslnik

Nevím, proč Agu proti Vene nehrál. Trest? Zraněný nebyl, když za MC včera hrál. A Dybalu na hrotu si moc neumím představit, spíš zkřídla. Ať je to jak chce, Higuain se mě jeví líp, ikdyž teď se mu moc nedaří. Leo by je zásoboval a někdy doplňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina má přetlak v útoku no těžko tam zařadit všechny

Reagovat
remeslnik

Přetlak možná má, ale bohužel jen podle jmen, protože jsdou poslední dobou dost jaloví. Až na jedno utkání kvaldy nejsou shopni klidnější výhry. Viz poslední utkání s Vene.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to určitě výsledkově to je bída

Reagovat
valloire

Konečně jo? Aby se omluvili Messiho neúspěchy s repre, píšou to ty klauní od začátku jeho repre kariéry.

Reagovat
remeslnik

Jaké neúspěchy? Druhé místo na MS je málo? Na jeho místě by s tím mančaftem nikdo víc nedosáhl. Není to sice bojovník a hecíř, ale svůj přínos mužstvu má. Kde byl v té době Ronaldo s Portugalskem. Sledovali to v televizi doma, protože se nedostali ani ze skupiny.

Reagovat
Jordi Alba

Nojono, asi Cristiano zrovna nebyl zraněnej, tak to nešlo.

Reagovat
valloire

0-4 2010 - 0 golů, nevyhraná Copa proti indiáni, 0 golů v playoff 2014....jo, to je přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Holt je třeba, aby se ten Bílý balet (stejně jako ten Rudý) nejprve rozehřál no...

Reagovat
technecium

Jsem velmi zvědavý na zápas proti Juventusu, protože to vypadá, že Valverde se nebojí dělat změny. Tím, že stáhnul Messiho doprostřed, nemusí Rakitič zabíhat na křídlo a hned hraje asi tak o level lépe. Vypadá to týmověji a vyváženěji než vloni, rozhodně nejsem pesimista, myslím, že ligu bez problému dáme. Real nemá dlouhodobě konzistenci.

Reagovat
raduinho

Reagovat
remeslnik

Kdoví

Záleží, co vymyslí ValVe s Dembelém. Dal ho sice na 9, ale jde o to, jak půjde dohromady ta pomalá rozehra, kdy jsou všichni hráči soupeře před míčem s rychlostním typem Ouse, mám obavu, aby v tom způsobu hry k něčemu byl. Velký potenciál vidím i u Semeda. S Ousem konečně někdo rychlejší a kdo si ví při té rychlosti rady i s míčem. Z téhož důvodu mi moc nesedí Rak i Bus, jsou to většinou brzdy.

Reagovat
Jerichoo

uvedomujes si ale ze ste hrali s 3 tragedmi a jediny poriadny super si s vami vytrel rit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tak vy jste hráli taky se třema tragédama a z toho dva si s váma doma vytřeli řiť. A to máte hotový tým. Tak bych radši pomlčel, být vámi.

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva tragedi jsou asi lepší než vy, s nimi sme remizli a s vami sme si vytreli rit.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub, 10let

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajímá jak se jmenujes a kolik je ti let.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Jerichoo

A co potom muzstvo s ktorym si vytre rit muzstvo s ktorym si vytreli rit dvaja tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Sua

Reagovat
remeslnik

Jo tak to jo, na toto bude dobrý, ale mám obavu, bude-li tam ke konci zápasu komu před kasu nahrávat? Já se vždycky hrozně bavím, jaké mívá ten Sua někdy nekoordinované pohyby !!

Reagovat
Switchback

to mi povídej ... tři dny zpátky proti Paraguayi taky hustý - https://streamable.com/vctfm

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chtěl

Reagovat
remeslnik

Kolikrát mi připadá jak po obrně (omlouvám se všem poobrnářům )

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback
Reagovat
remeslnik

Teda, tys mi dal !! To video (jsem viděl prvně), typický Sua, on je fakt dobrý asi jen na jeden jediný první a poslední dotyk s míčem a to z běhu střela na bránu, jinak se kope za uši a někdy se dokáže obehrát i sám !! A ten mazlivý obrázek malého Dembíška je taky špica !! pobavils.

Reagovat
Rssa

Pekny vysledek.

Prvni gol sice z ofsajdu, ale to vymachani obrance na petniku v jasne tutovce, to chce fakt nervy a um.

Libil se mi i Rakitic, dobre utkani odehral i Deulofeu, pripomnel mi pracovitost Pedra. Porad by to chtelo zapracovat na defenzive, Espanyol tam mel dost sanci a je jen nahoda ze nektera nepadla do brany MAtSe.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitič hrál opravdu dobře. Ale tohle chválení Deulofea prostě nepochopím, nepředvedl víceméně nic, respektive to málo dobrého zmršil svou zbrklou a nekvalitní finální fází. V základu nemá co dělat, jako squad player na nějakých 15-20 minut s ním nemám problém.

Reagovat
Rssa

Ja ho sledoval jak v Evertonu, tak v AC, v Barce se mi zatim libi. Zbrkly on je, ale zatim ho neberu v nasi sestave jako nejakou brzdu nebo slabinu. A vcera odehral dle meho dobre utkani, otazkou je co v zapasech se silnejsim tymem.

Reagovat
smazaný uživatel

alba bol vcera paradny...

Reagovat
ADM

Tým, čo Alba (opäť) predvádza v spolupráci s Messim, dáva zatiaľ ľahko zabudnúť na Neymara..

Reagovat
Visca el barca

Na Albovi je vidět jak si ten odchod Neymara užívá Ten na něj prostě sral. A chtěl uázat vždy jen sám sebe popřípadě nahrát Messimu, to byl tak jedinej hráč co rezpektoval. Nechybí mi ani minutu

Reagovat
Visca el barca

respektoval....

Reagovat
blaugrana

S tým Deulofeuom si snáď robíš srandu. U neho potom stačí hodne mizerný výkon, aby bol chválený.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je bez Kryšpína poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Real pojede na plné obrátky až v dubnu, kdy Barcelona tradičně má po sezóně

Reagovat
Kluivert9

Tradičně má v dubnu po sezóně s titulem kapse.

Reagovat
valloire

a vyhučením z LM

Reagovat
Kluivert9

Nejde vyhrávat pořád všechno

Reagovat
DreamTeam

Na Barcu to v pohodě stačí i bez něj. Pak jsou tam ty ostatní rýmy, které umí holt víc zatopit

Reagovat
DreamTeam

*týmy

Reagovat
smazaný uživatel

No Ronaldo No Party

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je vám ta Barca tak ne sympatická..? Přitom mladí jim člověk fandil

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy odišiel Xavi a Puyol, ide to od 10 k 5.

Reagovat
valloire

a poklopové se otevírají....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak větrat si musíte...

Reagovat
Mateo16

Velmi zaujimave bude dalsie kolo bez Marcela a CR + urcite jeden z dvojky Asensio , Isco na lavicke na Anoete.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je vlastně s Ronaldem?

Reagovat
Mateo16

trest

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nepochopim, a myslim to seriozne, ze nekdo dokaze stavet Ronalda pred Messiho v individualnim zebricku. Ronaldo mel skvelej rok, dal dulezity goly, ale fotbalista je to o silnou uroven horsi nez Messi. Musi to snad videt kazdy, kdo se podiva na par jejich zapasu, presto - a nad tim zasnu, spousta fotbalovych expertu znovu voli Ronalda.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

*

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Podle zdejší Madridský logiky by za největšího hrdinu zápasu Francie - Brazílie na MS 2006 musel být Henry, který vstřelil v rozhodující chvíli rozhodující gól, když zachoval klidnou hlavu a zachoval se jako opravdový zabiják, kdežto nějaký Zidane si tam jel parádičky a fintičky celý zápas, ale k čemu to bylo, když nedokázal dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapada me - vyjma hry hlavou a dejme tomu nejakych fyzictejsich atributu hry - nic, v cem je Ronaldo lepsi fotbalista. Messi ma mnohem vetsi cit pro hru, lepsi timing prihravky, lepsi loby, je mnohem lepsi dribler, dokaze ridit hru z hloubi pole, dokaze si akci zalozit, dokaze zpomalit i zrychlit hru a rozhodne neni horsi zakoncovatel. Jeho prinos pro hru je DALEKO znatelnejsi a predevsim je divacky mnohem zabavnejsi. Ronaldo byl uzasny v Manchasteru, po transformaci na zakoncovatele jeho hra ale nebavi zdaleka tolik jako driv. Nehlede na to, ze tech genialnich, divacky vdecnych momentu ma Messi v poslednich letech radove vic. Dle meho soudu, neni ani o cem debatovat a rozdil musi videt snad kazdy pricetny.

Reagovat
valloire

Messi neumí nic jinýho než ten balon poslat doleva. Jak mu tam nikdo nenabíhá, je v pasti.

Reagovat
technecium
Reagovat
technecium

Nehledě na to, kam by měl přihrávat, když obvykle hraje zprava

Reagovat
ADM

To už sa prekonávaš

Reagovat
uff

Reagovat
Baronne

Dobrýý

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to samé dokola

Reagovat
valloire

zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kdyby to alespon bylo vtipne......je to jenom trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik směšných madridiotů je v téhle diskuzi. Za ty dva roky (které už bílý cirkus nikdy nezopakuje) tu povylezlo tolik madridských patritotů . Nedokážete uznat ani to že Barca zahrála dobře v tomhle kole (čest vyjímkám).

Reagovat
smazaný uživatel

je jich tu přibližně tolik jako barcucáků

Reagovat
smazaný uživatel

Ani z daleka

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem barcafan ani madridfan, takže to nechme posoudit radši nás, co nejsme vod tábora ani jednoho z vás pls

Reagovat
smazaný uživatel

nn od posuzováni jsem tady já.

Reagovat
smazaný uživatel

PJ pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moje znalosti zkratek tady končí

Reagovat
-Carles-

Výborný vstup do sezóny, navyše po 3 kolách 4 body pred Realom Odchodom Neymara máme späť Albu, ľavá strana bude viac priamočiara, Messi na stred a Dembelé so Semedom môžu vytvoriť zaujímavú dvojku na tej pravej strane. Rakitič ako vymenený, verím že nakoniec aj Iniesta chytí druhý dych a rozohrá sa k dobrým výkonom.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Morata s Jamesom budú asi dosť cítiť túto sezónu. Tušil som že nepriviezť kvalitu to úspechu nás bude v sezóne mrzieť, ale netušil som že to príde hneď tak skoro.

Karimove zranenie ako tragédiu neberiem, nech si tam najbližšie zabehá aj ten Bale, prípadne Mayoral, tam rozdiel nebude žiadny..

Reagovat
vladis271

toto je aj dôvod prečo sú tí dvaja úplne inde. Vzájomne sa motivujú a posúvajú jeden druhého dopredu. Ani Messi ani Ronaldo by neboli tak dobrý bez existencie toho druhého. Ronaldo vyhrá GB a dá úžasnú sezónu to nasere Mesiho, ktorý v daľšej sezóne zažiari a vyhrá to späť pre seba a takto to bude pokračovať kým jeden z nich neskončí.

No a potom sú tu ľudia ktorí majú potrebu si honiť ego lebo fandia jednému z dvoh najľahšie fanditeľných tímov na planéte a ukazovať sa pred tým druhým tímom ak má ich star zrovna úspešnú sezónu.

Reagovat
teenz

Reagovat
remeslnik

Vladisku. už to tady bylo psané tisíckrát. Messimu je úplně u pr... nějaký Ronaldo. On by takhle hrál vždycky, bez ohledu na něj. Kdežto CR7 nedokáže přenést přes srdce, že by mohl být někdo lepší. Kdyby BdO Leo vyhrál 3 roky po sobě, tak si hodí mašlu !!

Reagovat
valloire

Reagovat
remeslnik

To je tak jediné, co s tím můžeš udělat (dát tam smajlíka), ale jinak pravdu neukecáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa zatiaľ darí Nelsonovi Semedovi? Hrá dobre?

Reagovat
ADM

Javí sa výborne. Technicky skvely, rychly, silny na lopte, upgrade v defenzive oproti tomu co sme tu mali do ofenzivy zatial nemal moznost sa moc predviest

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že tomu strednému záložníkovi sa celkom darilo.

Reagovat
el Principito

ze začátku celkem jo, pak už bylo znát, že to neni jeho post, hlavně při bránění ... Semedo je ohromnej upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Škoda ho v obraně, někdo v záloze běhat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa snáď vypracuje, sympatický chalan.

Reagovat
Jordi Alba

To ano. Navíc fakt sou zápasy, kde to vypadalo, že je jedinej, co se snaží něco dělat. Nejde ho mít nerad, maká, gól proti PSG, skvěle rozehraná akce proti Realu v posledních minutách ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* tento smajlík má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

zapadl do týmu až podezřele dobře, oproti Vidalovi je to jak nebe a dudy

Reagovat
Jordi Alba

Nejlepší posila zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem všetkým za odpoveď.

Reagovat
blaugrana

Čítam samé pozitívne ohlasy na Ivana a že je späť vo forme. Včera zahral dobre, ale jedna vlaštovka leto nerobí. Uvidíme, čo predvedie proti Juventusu.

Reagovat
Jordi Alba

Ale chci vidět v lize další kolo Paulinha v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, s Paulinhom by som brzdil .

Reagovat
Jordi Alba

Tak on Rakitič byl první 2 kola vyloženě trapnej. Nečekám, že Paulinho bude nejlepší na place, ale horší jak Rakitič v 1. dvou kolech asi nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa Ivan dostane do formy, potrebuje väčší oddych si myslím.

Reagovat
Jordi Alba

Včera už v pohodě výkon. Ta 1. asistence teda sice do ofsajdu, ale počítá se.

Proč nehrál Coutinho proti City ? Nechci rejpat, ale už sem byl tak znuděnej tou ságou o přestupu, že sem to celý přestal vnímat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp povedal, aby nabral zápasovú kondičku, tak kvôli tomu, ale myslím si, že ho chce mierne vytrestať... Snáď so Sevillou už naskočí aspoň z lavičky, ja ho mám za kokota trošku, aj keď chápem, že chcel odísť do Barcelony, musí urobiť kvalitnú sezónu a môže odísť a nič mu nebudem vyčítať... Spôsob, akým si chcel vynútiť prestup bol neprijateľný, pritom zranený nebol vôbec.

Reagovat
ADM

Skôr potrebuje nehrať takmer až pri lajne, ako keď musel vyplnať priestory za Messim..

Reagovat
smazaný uživatel

Prišlo mi, ako by mu chýbala motivácia a konkurencia.

Reagovat
ADM

Úloha sa mu myslím nájde s tým fyzickým fondom, minimálne vo vonkajších zápasoch, ale ja mám teda túto sezonu velké očakávania od Gomesa, ked uz teda zostal a všetci trvdia, že v ňom niečo je..

Reagovat
Jordi Alba

Gomesovi věřím, ten něco ukáže. Přece jenom včera neprohrál jeden souboj.

Reagovat
ADM

Ale prehral ešte som sa smial na tom, lebo ho zas odtlačili akoby mal 150cm

Reagovat
Jordi Alba

Nekaž mi radost.

Reagovat
blaugrana

Na zlepsenie toho moc predviest nebude musiet, kedze v minulej sezone hral fakt ze totalny kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona Je dobře, že přijali naši výzvu udělat si na začátku trochu náskok a zvýšit tím zajímavost ligy.

Takže jsem ocenil hru Barcelony (když si tu culés stěžují, že to madridisti nedokážou) a teď můžu přistoupit k tomu důležitějšímu sdělení:

Ronaldo > Messi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
Reggie

Chapu, ze akorat vysiras, ale to s tim Ronaldem fakt muze nekdo myslet vazne?

Reagovat
valloire

Tak je jasný, že je Ronaldo lepší. Messi byl lepší mladší, teď je Ronaldo. 4 míče během 5 let. Takže jak se můžeš ptát?

Reagovat
X-bano-X

tá cena tými jeho víťazstvami tak devalvovala, že už nestojí ani za materiál z ktorého je vyrobená. Hrozná fraška sa z toho stala

Reagovat
valloire

ne, je to objektivní

Reagovat
Reggie

Tak jestli byl nekdy Ronaldo na Messiho urovni (skoro), tak kdyz byl mladsi v MU. Tam byl rozdilovej hrac nejenom golama, jako v Realu, ale i hrou.. Posledni sezony uz je jenom zakoncovatel.

Dalsi vec je, jsou i fanousci Realu, ktery uznaji, ze je Messi lepsi, obracene tezko nekoho najdes a rozhodne si nemyslim, ze by to bylo kvuli nejaky neobjektivite nebo tak.. Proste to je realita. Nemluve o tom, jak jste tu loni na podzim psali, ze hraje totalni hovno a podobne.. Tohle se na Messiho nedoctes, protoze tech vylozene spatnejch zapasu ma minimum oproti CR. To jsou proste neprustrelny veci, ktery nemuze nikdo vyvratit

Reagovat
valloire

Neprůstřelný jsou ty zápasy, které povětšinou rozhodujou o trofejích, kde Messi pravidelně není vidět. Nejlepší fotbalista se neposuzuje podle toho jestli dá hattrick na podzim Espanyolu, ale jestli ho dá Bayernu v playoff LM na jaře. A vy jste sekta Messi, zaslepenci a vy metený mozky, nic víc.

Reagovat
Reggie

Ja se nebavim o hattricku Espanyolu, ale o celkovym prinosu pro hru, ty vylizanej hnupe. Proc uznavaji fanousci Realu, ze je Messi jinde? Protoze je. A nezkousej tady na me, ze fanousci Realu jsou jini, nez Barcelonsti. Tomu bys nemohl verit ani ty.

Ano, dobrej ukazatel zapas s Bayernem, kdy dal 3 goly po pomerne jednoduchejch (pro Ronalda) situacich, nemluve o dvou z offsajdu. Ze Mess 2 roky zpatky nedal 2 goly v SF Bayernu, ze? Goly, ktery si udelal sam a Boateng se jeste ted mota jak hovno pod splavem. Ale to s tebou nema cenu resit, protoze ses zakomplexovanej ubozak.

Reagovat
valloire

jediný 2 goly za 5 let v semifinále

Reagovat
Reggie

Tak ted jsi me dostal, moje argumenty jsi kompletne smetl ze stolu . Bez spat radsi, vis, ze budes za noc 4x vstavat na zachod

Reagovat
valloire

Mé kvalitní argumenty jsou zcela neprůstřelné, záchodem to nepřebiješ....zjisti si kolik dal skutečný Král za tu dobu golů. Goly ve skupině nikoho nezajímají.

Reagovat
Phillipinho

Socky maji vybornej kadr a hrajou stejne jako loni skvelej fotbal. Januzaj posila jako hrom. Illara je Top 5 stredopolar v La lize. Depor ma kadr na to hrat minimalne klidnej stred, ale bohuzel je trenuje Mel

Reagovat
Black Jagir

Pro mě Socky i černým koněm EL. Deportivo má skvěle pořešenej útok, kterej můžeme ve Valencii závidět.

Reagovat
blaugrana

Illarramendi has scored his first brace in La Liga, in his 182nd appearance in the competition. Premiere.

Reagovat
X-bano-X

jj to majú a Illara sa zas pekne rozohral do svojej predrealovskej fázy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni byl taky skvělý.

Reagovat
REPLIKATOR

Offsidelona

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
blaugrana

CIty 5:0 Pool

Reagovat
Kixi Syhimour

Real 5:1 BArcelona

Reagovat
Jordi Alba

Nojono, taky nechci vědět, co by s Liverpoolem udělalo City ve dvojzápase.

Reagovat
Kixi Syhimour

City 1:4 Liverpool

Liverpool 1:0 City

City 1:1 Liverpool

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad vám to tu ligu vyhraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem smířen s tím že titul nebude. Snad vám ligu vyhraje dvojzápas s Realem

Reagovat
Jordi Alba

Šance tam je pokaždé, hlavně teď na začátku ligy. Proti Realu to bude zajímavé, ale jenom to by nestačilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Samozřejmě, začínám si myslet že druhý tým z ligy ztrácí spíše s horšíma týmama (viz vy v minulé sezóně)

Reagovat
Jordi Alba

Tak třeba u Realu teď tomu nahrávalo dost věcí. Ronaldo nemohl hrát, Isco na lavičce, Bale na hrotu, Marcelo červená, Carvajal a Theo slabota, odchod Jamese a gólového Moraty + podcenění soupeře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam byla ta repre pauza, to byl ten problém proč nehráli Isco, tuším i Navas. Podcenění tam bylo, ale odchod Morata jakožto žolíka je teď největší problém Realu. James taky ale podle mě ta hlavní a velká ztráta bude ten Morata

Reagovat
Jordi Alba

Odchod Moraty, nepřivedení RB, forma Karima, možná nedůvěra v Mayorala, setrvání Balea. Teda, tak bych to asi viděl Já.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bodaj by nebyla v takej sranda lige

Reagovat
Jordi Alba

ok

Reagovat
Majk91

no to si tiez mal vytiahnut zapasy Barcy s Realom z minulej sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale samozřejmě že jste na tom lépe já jenom že blaugranův příspěvěk je dost zoufalej (což mě asi nemá překvapovat)

Reagovat
blaugrana

Barca 5:0 madrid

madrid 2:6 barca

Reagovat
Kixi Syhimour

To nepopírám

Reagovat
blaugrana

Odkedy sa sčítava skóre z dvoch zápasov?

Reagovat
Kixi Syhimour

No od té doby co se hraje na skóre ze dvou zápasů

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kixi Syhimour

Promiň v Evropě nebo v španělskym Superpoháru se hraje na jeden?

Reagovat
Jerichoo

Tomuto naozaj niekto venuje skoro 20min zivota?

Reagovat
alcantara

Hehe, je pekne zase vidiet tie simulacie Drogbu a spol v plnej krase

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dayman

Druhý gól Bayernu fair goal .

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to? Ten plešoun po tom galapředstavení ukončil kariéru rozhodčího. Jelikož svoje poslání splnil do puntíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Stano pekne. Toto potrebuje, hrať hrať hrať. Dnes celkom slušný výkon, škoda že im to tam nepadalo viac.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kedy bude tvoje OT o Odegaardovi?

Reagovat
X-bano-X

Nebolo 3 kolá, nebude ani štvrté

Reagovat
Juan Román Riquelme

Skoda, tesil som sa

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech kolech nejde dělat vůbec žádné závěry, i když je zde jedna skupina fanoušků dělala už v průběhu léta. Ale je dobře, že jsme si dokázali, že o titul hrát můžeme. Ta první tři kola by nám měla pomoct hlavně psychicky,o titul samotný se teprve začne hrát.

A Messi? Kdo chce tak to vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Totalne ubohy vykon Realu Remizu s Valenciou som v poriadku prehltol, lebo tam to proste iba nechcelo padnut. Busili sme do nich cely zapas, vytvarali si sance, iba to proste napadlo. Ale podat takyto vykon proti Levante? Sance sme si dokazali vytvorit len poslednych 10 min. Inak same nakopavane lopty do vapna bez nejakeho ohrozenia. Chudak Marcelo nemal svoj den, vela prihravok pokazil a nakoniec mu rupli nervy. Neviem preco nehral v zaklade Kovacic. Theo by som vobec neobvinoval, jeho prvy zapas, chaoticke striedanie sa s Marcelom na kridle a dokonca si myslim ze mu to slo lepsie ako Marcelovi. Doteraz som vsetky komentare na eurofutbal.cz len cital a dnes mi to uz nedalo a urobil som si ucet a hlavne z jedneho dovodu: Neviem ci som jediny, ktory to vidi ( lebo ani jeden komentar sa tomu venujuci som nenasiel) ale ta hra bez Modrica trpi! a to velmi! Nejedna sa len o tento zapas. Ale vzdy ked Modric nehra, hre chýba myslienka a je to hrozne vidno na kvalite tej hry. Preto som bol aj prekvapeny ze nehral ani Kovacic v zaklade. Dufam ze Kovacic bude dostavat co najviac priestoru, lebo sa bojim ze ked Modric skonci karieru, tak to bude pre Real neznesitelna strata, kedze si myslim ze kvalita hry dost na nom stoji. Rad by som na to pocul aj vase nazory.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nejsi jediný, ale možná jsi jediný od vás. Luka je skvělý, stále lituji, že nešel k nám a s Marcelem a Kroosem jsou to vaši nejlepší hráči. Proč vlastně nehrál? A když už nehrál,proč nešel od základu Isco nebo Kova? Vloni vám rotace vynesly tituly, tohle však bylo silně přestřelené.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze neviem. Ocividne Zidane rotoval kader a setril hracov na LM, ale v takom pripade by som dal Kovacica rozhodne do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šetřil hráče na domácí zápas proti Nikosii?

Reagovat
smazaný uživatel

Program je teď nahuštěný a domácí zápas proti Levante ZZ asi viděl jako ideální možnost to po repre pauze prostřídat a dát šanci těm mladším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedát do základu ani jednoho z trojice Luka,Isco,Kova je divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to proti komu, ale o to, ze program je nabity....inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

tak se uklidníme...

Reagovat
roman1978

nabitý program znamená, že nepostavím hráče, kterého stavím minimálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zřejmě šlo o to, že ZZ chtěl rotovat, když mu tím ta minulá sezóna tak vyšla, ale teď to zjevně přepískl, když tam neposlal tolik tvořivých hráčů a neměl tam ani Ronalda, který by to tam třeba ťápnul.

Reagovat
roman1978

však to já chápu. jen nedat tam kovu, když skoro nehraje, je prostě chyba. a hlavně, ronaldo rozhodně není ten, kdo by do toho ťápnul - to už dlouho ne.

Reagovat
roman1978

ale, vlastně jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak góly dává, to zase neblbni, to že herně s ničím nepomůže je věc další, ale naštěstí pro něj jsou tam na kombinaci jiní.

Reagovat
roman1978

góly dává, ale když má spoluhráče, kteří mu to dají před prázdnou apod.. tahounem, který by to vzal na sebe už fakt není. a ta sestava, se kterou hráli v sobotu? asi by se jen rozčiloval a jinak byl neviditelný. vždyť to tak bylo skoro celou loňskou sezónu.

Reagovat
roman1978

a to to byl kdysi můj oblíbený hráč (ještě v manu)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky si jej pamatuji, tehdy získal ZM oprávněně , jezdil jak pila a bylo těžké jej zastavit, pak zjistil, že nejvíc jsou vidět ty góly, tak hraje jen pro ně a kombinovat už vůbec není schopen. Pro mě je to prostě tak 5. - 6. nejlepší hráč Realu, ale ne na ZM.

Je opravdu s podivem, že on byl dobrý pouze ve vyřazovacích bojích LM, celý podzim i celou ligu rozhodně nebyl tahoun. Ale jak vidno, stačí to.

Reagovat
valloire

jenom no

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tou madridskou barcelonou to sice bylo 5:0, ale v obraně bylo oken dost a výsledek dle mě neodpovídá. Potřebovali jsem dobrý start na zvednutí sebevědomí a to se i díky Realu podařilo, ale to ke zlepšení je toho hodně. Třeba Alba byl dopředu za jedna a dozadu téměř za pět.Luis je v kombinaci ještě tragičtější než Ronaldo. Naopak jsem dlouho neviděl hrát Rakiho s takovou chutí. A Messiho si musí člověk prostě užívat, protože dlouho nikdo takový nebude, pokud vůbec někdy.

Reagovat
roman1978

přesně. začátek dobrej. příslib do budoucna - semedo, možná pauli, dembs. krásné ztráty bílejch. prostě super začátek. čekal jsem za jak dlouho sem nějakej tupej madrista něco zareaguje. a a a je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsou v těch kanálech,o kterých tak často mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je debata

Reagovat
Pony Slaystation

Zidane vydrží tak max 5. zápasů, pak jde od válu...

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

El Clasico 23.12. o 13:00.

Reagovat
smazaný uživatel

no co ozdobim u toho stromek, a budto budu mit zkazeny nebo pekny vanoce

Reagovat
valloire

zkažený

Reagovat
Juan Román Riquelme

Radeji ani nezapinej TV.....zkazis si svatky

Reagovat
technecium

Proč by měl? Tou dobou bude Real v rozkladu po debaklu 0:4 na Atleticu, odvolanej Zidane, kterýho od novýho roku nahradí Villas-Boas, Ronaldo s jedním gólem na kontě a zdrcenou psychikou, protože bude odsouzenej za daňový podvody, Iscem s dohodou o přesunu do Barcelony a zápas s Barcou tomu rozhodně nepomůže

Reagovat
Juan Román Riquelme

a potom si sa zobudil na nocny vyron semena

Reagovat
ADM

Semenda

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

budeš mať pokazené vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona a Real Sociedad na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tu už nikto nečíta, ale Betis bude musieť nevyhnutne vymeniť Adána, je to neschopný babrák a neni to prvý krát čo posral Betisu zápas.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono by stačilo, kdyby Betis něco hrál. Adán sice asistoval na 1. gól, ale nevzpomínám si na nějakou šanci Betisu v 2. poločase, když nepočítám nájezd Tella.

Reagovat
technecium

Messi má v nový Fifě přihrávky 86 Celkem fór

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik má Ronaldo dribling?

Reagovat
-Carles-

90

Reagovat
valloire

realita

Reagovat
Jordi Alba

Nene, je to hra.

Reagovat
valloire

ale na reálným základě

Reagovat
Jordi Alba

Dokaž to.

Reagovat
valloire

to nemusím, odborníci z nový Fifě to už udělali za mě

Reagovat
Jordi Alba

Ty nejsi odborník ?

Reagovat
valloire

Jasně že jsem. Ten největší. Ale zároveň jsem hrozně línej...

Reagovat
Jordi Alba

Ale ta odbornost na dnešní fotbal teda nic moc.

Reagovat
valloire

pffff, já jsem odborník na všechno

Reagovat
Jordi Alba

Až se mi to nechce věřit.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k smíchu...stejně jako třeba 79 shooting a 78 pace u Asensia

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vzdycky rozesmeje pace u Kroose. Letos mu to zvysili ale stejne ma jen 50.

Reagovat
Diego2

Bale pace 94

Reagovat
ADM

Preto hrávam stále 2014ku

Reagovat
Ed_Hazard

2011

Reagovat
Mercury

Reagovat
technecium

Já jedu zas FM2011, to je nejlepší verze

Reagovat
Diego2

Tak je to protoze se Barca trhla a sla k PES. Partnerem tak je Real a je to videt i na hodnoceni.

Me nejvic dostava Ronaldovych 5* skills, to uz davno neni pravda. Mozna i na rychlosti bych mu ubral a na driblinku. Za to positioning bych mu dal 99.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

piskej konec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tu nikdo nestará o aktualizace ohledně Oedegaarda...

https://twitter.com/KaizerT8_/status/907273474917519360

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

je hrozně pomalej a působí neohrabaně

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Marcelo? Kolik dostal? A Ronaldo stojí ještě jeden zápas?

Reagovat
chicuita

OT: kdyby si nekdo chtel zahrat FANTASY LM, tak tady je kod pro vstup do ligy : 44372UBE a ofiko stranky: http://uclfantasy.uefa.com/en/fantasy17

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele