3. kolo
11.09.2017 21:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - UD Las Palmas 1:3

Souboj dvou obyvatel hodně nepříjemné zóny sestupu vyzněl mnohem lépe pro hosty z Kanárských ostrovů, protože Las Palmas vstřelilo o dvě branky víc. Po první nepříliš zajímavé půli jsme se dočkali úplně jiného druhého poločasu, který kromě mnoha akcí nabídl především tři góly.

Málaga byla jasným favoritem, protože doma se jí docela daří a její obrana není vůbec špatná. Dlouhodobě má problémy spíš se zakončením, což se projevovalo také v začátcích tohoto utkání. Velkým nebezpečím pro domácí obranu byl mladý útočník Jonathan Calleri, který se po deseti minutách dostal krásným náběhem za obranu, ale míč napálil mimo. Hodně čerpal především z práce mladíka Haliloviće.

V domácím dresu se do míče opřel zpoza vápna pálící veterán Zdravko Kuzmanović, jenže jeho pokus brankáře Chichizolu z rutiny nevyvedl. Stejný hráč o pár momentů později hledal Borju Bastóna, který však balon přebíral v ofsajdu. Jinak ale první půle vybízela přítomné fanoušky spíše ke spánku než mexické vlně. Neprosadili se ani Halilović s Vierou, i když druhý jmenovaný nebyl daleko od brány.

Mlčení dvou nehybných nul narušil až zkušený útočník Jonathan Viera. Když už na tabuli svítila 45. minuta, nechal si Viera skočit balon od Haliloviće, čímž se vyhnul protihráči. Následnou ranou poslal míč tvrdě pod břevno - 1:0 pro hosty.

Domácí opět nepředváděli požadovaný výkon, ale po změně stran se přeci jen náhodně dočkali. Po pouhých třech minutách zahrávali standardní situaci, míč si ve vápně našel vysoko naskakující Diego González a míč otřel hlavou o tyč - 1:1.

To byl přesně impuls, který zápasu hodně chyběl. Od té chvíle se především Las Palmas daleko víc snažilo a Málaga se rovněž nechtěla nechat zahanbit. Ontiveros si navedl míč na pravou nohu, ale střelou ze střední vzdálenosti se trefil pouze brankáře Chichizolu. Dvacet minut před koncem našel Oussama Tannane krásnou diagonálou nabíhajícího Calleriho, který se nemýlil a prostřelil domácího brankáře!

S další šancí přispěchal nejprve Tannane a po něm také střídající Remy. A nebylo to vše, čeho se od něj Málaga dočkala. Od outsidera totiž dostala ještě jednu branku. Dani Castellano přihrál z levé strany pod sebe, kam si naběhl právě rychlonohý útočník Loïc Rémy a přesnou ranou k tyči navýšil vedení svého celku na dvě branky!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele