3. kolo
10.09.2017 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Deportivo Alavés 1:0

Jenom jedna branka stačila Celtě Vigo ke třem bodům proti Deportivu Alavés. Rozhodující moment měl na starosti v prvním poločase Maxi Gómez.

Utkání mohlo mít zcela jiný průběh, kdyby proměnil svou velkou šanci Bojan Krkič. Kdysi velký talent španělského fotbalu postupoval v 15. minutě sám na brankáře Álvareze, který proti němu vytasil výborný zákrok nohou. Navíc to nebyla jediná šance Krkiče, za chvíli před Álvarezem zakončoval znovu a opět nebyl úspěšný.

Dvě velké příležitosti Alavés neproměnil a ve 33. minutě to Celta ztrestala. Na centr Sista si na malém vápně naskočil Maxmiliano Gómez a hlavou zajistil domácím vedení. Také domácí ale spalovali šance, ve 41. minutě pohořel před Pachecem jindy výtečný Aspas.

Druhý poločas žádnou fotbalovou hitparádu nepřinesl. Jednu z mála zajímavých příležitostí nevyužil střílející Wass, jehož rána se otřela o tyč. Alavés, zřejmě deprivovaný zazděnými Krkičovými šancemi z prvního poločasu, se do žádného náporu nedostal. Celtě tak stačila na vítězství jediná branka.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

z Maxiho bude zrejme velice brzy elitni kanonyr v nekterem top klubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele