3. kolo
10.09.2017 12:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 2:4

Šestigólová přestřelka s lepším koncem pro Real Sociedad byla k vidění na stadionu Riazor. La Coruňa vstoupila do zápasu katastrofálně a jak začala, tak také skončila. Dvěma góly se v dresu hostí blýskl Illarramendi.

Horší začátek si příznivci domácího celku snad ani nemohli představit. Už po 180 sekundách vyslal první střelu na branku Juanmi a jeho volej skončila za zády brankáře Tytońě. A navíc, sotva se domácí fotbalisté vzpamatovali, inkasovali podruhé. Defenzíva Deportiva nedokázala odvrátit rohový kop a přízemní střela Asiera Illarramendiho zapadla přesně k tyči.

Real Sociedad naprosto ovládal hru, ale Deportivu stačila jedna nenápadná akce a bylo to opět jen o jeden gól. Centr Schära za obranu využil Adrián López a Rulli neměl nárok. Najednou bylo La Coruni plné hřiště a se svými šancemi postupně přispěchali Cartabia, Andone nebo Mosquera. Vyšlo to ale až na začátku druhého dějství, Adrián López přiťukl centr přímo na kopačku Andoneho a bylo to 2:2.

Následně se hrála vyrovnaná partie a dlouho to vypadalo, že utkání vítěze nepozná. Až sedm minut před koncem rozehráli hosté rohový kop a Diego Llorente pravačkou vrátil vedení opět na stranu Realu Sociedad. La Coruňa inkasovaný gól znovu nezvládla a jen o dvě minuty později obdržela další. Asier Illarramendi si navedl balón a technickou střelou uzavřel střelecký účet utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele