3. kolo
08.09.2017 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

CD Leganés - Getafe CF 1:2

Leganés klidně mohl vyhrát, ale zápas ve druhém poločase nezvládl. Po vyrovnání totiž neproměnil pokutový kop a šest minut před koncem podruhé inkasoval. Getafe vyhrálo na Leganésu 2:1 a získalo všechny tři body.

Začátek prvního poločasu patřil spíše domácím, ti byli aktivnější, ovšem žádnou větší šanci si vytvořit nedokázalil. Do centru z prava se sice položil Guerrero a Guaíta musel na zem, nicméně Getafe akci bez problému přežilo. Aktivita domácím k ničemu nebyla, scházela větší efektivita, což následně ukázkově předvedlo Getafe. Nejprve se opřel do balónu z první neobsazený Fajr a ve 39.minutě už hostě z Madridu vedli. Arambarri si navedl balón do středu a nádhernou ranou do šibenice nedal Cuéllarovi vůbec žádnou šanci!

Getafe se ve druhém dějství nikam nehnalo, opět tvořili domácí a tentokrát se jim podařilo dosáhnout kýženého vyrovnání. Po závaru před Guaítou se nejlépe zorientoval Miguel Ángel Guerrero a rychlou dorážkou srovnal na 1:1.

A sotva uběhlo pět minut a Leganés mohl jít do vedení. Po nafilmované penaltě Gabriela se k pokutovému kopu postavil Guerrero a mizerným kopem nechal vyniknout hostujícího brankáře. To byla promarněná příležitost, která nakonec domácí velmi mrzela. Zvláště když v 84.minutě napřáhl Jiménez a strhl vedení na stranu Getafe. Otřesení domácí se už na nic nezmohli a nakonec nezískali ani bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Theft90

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele