LaLiga - souhrn 26. kola

03.03.2017, 22:39, aktualizováno 06.03.2017, 22:38
Komentáře a souhrny
Sevilla neudržela vedení na hřišti Alavésu. Bilbao si těsně poradilo s Málagou, Las Palmas konečně zabralo a rozstřílelo Osasunu. Real Madrid hlavně díky Benzemovi zvládl výjezd do Eibaru, proti Celtě Vigo se zase s exhibicí vytasil Messi a za Atlético řádil Griezmann. Villarreal přemohl Espanyol, Leganés si poradil s Granadou. Real Sociedad získal proti Betisu kýžené tři body...

Deportivo Alavés - Sevilla FC 1:1

06.03.2017 20:45

Góly: 75. Aleksandar Katai - 23. Wissam Ben Yedder

Sevilla utrpěla po čtyřech ligových vítězstvích v řadě nepříjemnou ztrátu a jako by mu vedoucí Barcelona s Realem začínaly unikat. Hosté zkrátka neudrželi nejtěsnější možné vedení, které jim zařídil Wissam Ben Yedder, až do závěrečného hvizdu. Domácí Deportivo čtvrthodinku před koncem srovnalo na konečných 1:1 díky Aleksandarovi Kataiovi.

V podstatě se dá říci, že mužstvo z Andalusie mělo první poločas pod kontrolou. Hodně ho zajisté uklidnila první branka ze 23. minuty. Pablo Sarabia pronikl středem hřiště a přistrčil míč na Ben Yeddera, v tu chvíli se hráči Alavése marně dožadovali ofsajdu, a francouzsko-tuniský forvard zamířil přesně ke vzdálenější tyčce.

V obraně Sevilla i nadále působila velmi kompaktním dojmem. Jen ve sporadických případech se její soupeř dostal do nějakého zakončení, se svou hlavičkou ve 14. minutě neuspěl Deyverson, chvilku před přestávkou pálil Ibai Gómez mimo. Navýšit náskok mohl Iborra, to by však jeho pokus musel mít lepší parametry.

Ani ve druhém dějství Deportivo svého protivníka zprvu výrazněji nezatlačilo. Zahrozil jen v 54. minutě Toquero, jehož střela z vyložené pozice ovšem úplně minula kýžený prostor. Až zhruba v poslední pětině tohoto střetnutí se baskický celek nejvíce osmělil a neměl dokonce daleko od zisku plného počtu bodů.

Vyrovnání v 75. minutě zařídil Katai, jenž z brankového území poměrně snadno zužitkoval vytříbený centr zprava od Óscara Romera. Jen o minutu později se do velké příležitosti propracoval na druhé straně Iborra, nicméně ze slušné pozice odmítl zařídit druhou trefu Sevilly, a svou pumelici nasměroval jen nad břevno.

Úplný závěr pak patřil Alavési. Pět minut před koncem mohl podruhé skórovat srbský záložník Katai, jenže jeho střelu z přímého kopu zlikvidoval výtečně brankář Sergio Rico, a Deyverson z dorážky trefil jen spojnici břevna a tyčky. Sergio Rico musel zasahovat ještě jednou, z blízkosti skvěle vychytal zcela osamoceného Deyversona.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 1:0

05.03.2017 20:45

Góly: 72. Raúl García (pen.)

Athletic Club vydřel už své desáté vítězství na San Mamés Barria, posunul se na sedmé místo v tabulce a notně oživil své naděje v boji evropské poháry. Málaga, která se v uplynulých dvou měsících výsledkově spíše trápí, nesehrála vůbec špatný mač. Nakonec se jí ale proměněná penalta Raúla Garcíy stala osudnou.

Hosté vstoupili do utkání opravdu hodně zostra. Sotva rozhodčí Alfonso Álvarez pískl do píšťalky, už se na zadní tyči propracoval k hlavičce Charles, nicméně mířil pouze do rukavic připraveného brankáře Iraizoze. O pár chvil později podnikl výpad po pravé straně Pablo Fornals, nacentroval na Jonyho, avšak s jeho pokusem neměl Iraizoz větší potíže.

Na druhé straně se mohl v 8. minutě prosadit po rohovém kopu Lekue, jenže svou střelu z voleje nasměroval z opravdu hodně slušné pozice jen hodně nad bránu. Bylo to pořádně nepovedené zakončení. Ve 22. minutě unikl za obranu Susaeta a dostal se do blízkosti gólmana Kameniho, jenže Kamerunec svého protihráče z blízkosti vychytal.

Do přestávky ještě domácí mohli skórovat po rohovém kopu Beňata, nicméně Yeray Álvarez na bližší tyčce hlavičkoval pouze nad. Následně pěknou individuální akci na pravé straně předvedl Iňaki Williams, jenž svým pasem na zadní tyči našel Raúla Garcíu, jenže jeho zakončení nůžkami nemělo potřebné parametry.

Málaga měla, podobně jako v poločase prvním, skvělý start zkraje nového dějství. Ve 49. minutě propadlo autové vhazování až k Jonymu, jehož nepříjemnou hlavičku musel jednoruč vytěsňovat Iraizoz. A jen chvilku na to se po rohovém kopu k hlavičce propracoval Diego Llorente, jenž kýžený prostor trestuhodně minul.

Klíčový moment celého střetnutí přišel na řadu v 71. minutě. Lekue po individuální akci přihrál Iňakimu Williamsovi, ten vystřelil, a trefil ruku nešťastníka Ignácia Camacha. S nařízeným pokutovým kopem pak neměl problém Raúl García, který poslal balón jednoduše do protipohybu bezmocného Kameniho.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - CA Osasuna 5:2

05.03.2017 18:30

Góly: 7. Jesé, 55. Marko Livaja, 70. Unai García (vl.), 76. Roque Mesa, 87. Jesé - 31. Kenan Kodro, 37. Kenan Kodro

V pořádnou přestřelku nakonec vyústil duel mezi Las Palmas a Osasunou. Domácí, kteří před pár dny uhráli senzační remízu na půdě Realu, během posledních dvaceti minut vsítili tři branky, a vítězství strhli na svou stranu. Hosté nebyli daleko od úspěchu, nakonec jim ale nepomohly ani dvě branky Kenana Kodra.

Už osmnáctá porážka v této sezóně dostala Pamplonu do ještě bezvýchodnější pozice. V sestupovém pásmu se drží nepřetržitě od druhého kola a jen tak z něho nevybředne, neboť na bezpečnou sedmnáctou příčku ztrácí v tuhle chvíli již třináct bodů. Celek z Kanárských ostrovů naopak upevnil své postavení v klidném středu tabulky.

Los Amarillos vstoupili do utkání tou správnou nohou a už po sedmi minutách hry se ujali vedení. Svou první branku od přestupu zaznamenal Jesé. Jonathan Viera svému spoluhráči adresoval jemný oblouček na hranici ofsajdu, pak už bývalému Pařížanovi stačilo narovnat si míč na pravačku a pohodlně zakončit za záda gólmana Sirigua.

Za chvilku mohl náskok navýšit z přímého volného kopu Lemos, každopádně mířil jen o kousek vedle. Po půlhodině hry se naopak soupeř prosadil ze své první větší šance utkání. Jaime Romero z levé strany poslal centr do šestnáctky, kde brankář Javi Varas vyrazil míč pouze před sebe, a Kenan z dorážky snadno uspěl.

O šest minut později bylo pro Las Palmas ještě hůře. Oier zprava přihrál do šestnáctky, kde měl Kenan až příliš prostoru, takže si balón narovnal hravě na pravačku, a přízemní střelou propálil Javiho Varase. Domácí však na vyrovnání čekali jen do 55. minuty, to když Livaja zužitkoval hlavou nadýchaný centr od Roqueho Mesy.

Osasuna držela alespoň nerozhodný výsledek jen do 70. minuty. Pak se jeho defenzíva úplně rozpadla a protivník trestal celkem třikrát. Oním nešťastným momentem, který dostal Los Rojillos do kolen, byla vlastní branka Unaie Garcíy, jenž v šestnáctce podklouzl a osamocen až nepochopitelně usměrnil míč do nesprávných míst.

Šestá branka tohoto střetnutí padla o šest minut později. Halilovič rozehrál standardku nečekanou přihrávkou za vápno, odkud Roque Mesa přesně umístěnou střelu poslal k tyčce. Tři minuty před koncem se ještě jednou zaradoval Jesé, jenž byl proti Siriguovi, ještě nedávno jeho spoluhráči, zase úspěšnější. Parádně totiž zužitkoval pobídky Jonathana Viery.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 3:0

05.03.2017 16:15

Góly: 10. Antoine Griezmann, 48. Kévin Gameiro, 83. Antoine Griezmann

Atlético Madrid tentokráte žádné překvapení nepřipustilo a vyprovází Valencii třígólovým přídělem. U zrodu jasného vítězství 3:0 stojí francouzské ofenzivní duo Gameiro - Griezmann, které se postaralo o všechny trefy, a Atlético tak v ligové tabulce znovu poskočilo na čtvrtou příčku před dotírající Real Sociedad.

O poklidné odpoledne na stadionu Vicenteho Calderóna se postaral Antoine Griezmann již po deseti minutách hry, když otevřel skóre a ranou z hranice pokutového území si připsal již pětapadesátý gól v dresu Atlétika, přičemž šlo o Griezmannův jubilejní stý start. Tři minuty po změně stran pak připravil hosty o naděje na zvrat Kevin Gameiro, jehož ránu nešťastně tečoval do vlastní sítě Eliaquim Mangala, a v závěru ještě Griezmann druhou trefou v zápase zvýraznil konečný tříbrankový triumf.

Šlo o večer plný zajímavých milníků - kromě toho Griezmannova totiž manažer Atlétika Diego Simeone odkoučoval svůj dvoustý ligový zápas a poslední gól zápasu zaokrouhlil celkový počet vstřelených branek v La Lize za Simeoneho éry na kulatých 350. Díky první výhře po třech kolech si madridský klub udržel Real Sociedad za sebou a stále může doufat v předstihnutí třetí Sevilly, na níž momentálně ztrácí šest bodů.

Už v třetí minutě musel hostující brankář Diego Alves předvést kvalitní zárkok proti tvrdé ráně Filipeho Luise, ovšem sedm minut nato musel stejně lovit míč ze sítě. Až příliš mnoho času a prostoru dopřála valencijská defenziva Kokemu, který chytrým pasem prostrčil míč Griezmannovi a francouzský útočník si přízemní křižnou ranou připsal desátý gól v letošním kalendářním roce.

Valencie se dočkala první šance na vyrovnání v šestadvacáté minutě, kdy se po přímém kopu Pareja zjevil na zadní tyči Simone Zaza, jenže své zakončení hlavou neodhadl a míč tak neškodně proletěl mimo tři tyče. Na opačné straně měl blízko k navýšení skóre Yannick Carrasco, jehož rána po bloku Mangaly skončila jen těsně vedle. Francouzský zadák už ale podobné štěstí podruhé neměl a tentokráte Gameirovu bránu tečoval do branky, a navíc mimo dosah bezmocného Alvese.

Chvíli nato měl třetí gól zápasu na kopačce nezastavitelný Griezmann, který po Kokeho přihrávce pelášil sám na bránu, ovšem Diego Alves vytáhl špičkový zákrok a udržel ještě svůj tým ve hře. Víc než dalekonosnou ránu Munira ale hosté nepředvedli a nakonec se stejně poroučí z Madridu s tříbrankovým přídělem, neboť sedm minut před koncem přetavil pas Thomase Parteye v další gól Antoine Griezmann a stanovil konečné skóre 3:0.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 0:1

05.03.2017 12:00

Góly: 45+1. Pedro Mosquera

Léčba nového trenéra Pepeho Mela zatím funguje. La Coruňa i ve druhém zápase pod jeho vedením bodovala a to tentokrát naplno. Díky těsné výhře nad Gijónem, kterou zařídil jedinou trefou Mosquera, si v boji o záchranu polepší.

Deportivo se po sérii špatných výsledků rozhodlo propustit trenéra Garitána a nový kouč Pepe Melo zatím boduje. Po remíze s Atlétikem přišel plný bodový zisk na půdě Sportingu Gijón, který je rovněž až po uši namočen v záchranářských pracích.

Sporting přitom vstoupil do zápasu o něco lépe a po průvanu Canelly a jeho zpětné přihrávky odmítl vedení Álvarez! La Coruňa tento kritický moment ustála a po půlhodině hry měla příležitost zasadit soupeři ránu. Po evidentní ruce Vesgy sudí odpískal pokutový kop, jenomže Colak na Cuéllara nevyzrál. Hosté se i tak v prvním poločase k vedení prokousali. V nastavení rozehrál rohový kop Fajr a hlavičkující Pedro Mosquera překonal brankáře Cuéllara.

Bylo zejména na domácích, jak s nepřiznivývm vývojem naloží. Po hodině hry se naskytla solidní možnost hlavičkujícímu Traorému, scházela však větší přesnost. Gijón se nadále tlačil dopředu a Carlos Castro si dokonce zkoušel vymodlit pokutový kop. Jeho pád přes Luxe byl natolik okatý, že to sudí v žádném případě nezbaštil.

Před Luxem bylo s přibývajícím časem stále více živo a například tutovku Traorého výborně vyrazil. Branku nedokázala přidat ani La Coruňa, byť Gil měl k tomu v nastavení ideální příležitost. Depor tak zvítězilo na půdě Gijónu nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Celta Vigo 5:0

04.03.2017 20:45

Góly: 24. Lionel Messi, 40. Neymar, 57. Ivan Rakitić, 61. Samuel Umtiti, 64. Lionel Messi

Už to tak bývá, že když se Barceloně v některých zápasech nedaří, brzy to někdo šeredně odskáče. Katalánci tentokrát smetli Celtu Vigo nekompromisně 5:0, čímž jí zároveň vystavili tučný účet za předchozí porážky. Z obvyklé ofenzivní trojice se prosadili jen Messi s Neymarem, které doplnili Rakitić a Umtiti.

Barcelona sice měla v počátcích zápasu častěji balón, ale jinak toho moc nevymyslela. Hodně aktivní byl zejména Neymar, přes kterého šla většina akcí Katalánců. Ve 20. minutě měla Celta pořádnou dávku štěstí, neboť za Álvarezem zvonili po střelách Messiho a Neymara tyčky. Kolotoč Barcelony se v tento moment začal pořádně roztáčet a Celta Vigo nestíhala. Navíc svojí genialitu opět předvedl Lionel Messi, v jehož očích se protihráči změnili v tréninkové kužely a božský Argentinec následnou střelou k tyči zajistil Barceloně vedení.

Domácí branka poněkud uchlácholila, takže dalších dvacet minut nic moc nenabídlo, až do 40. minuty, kdy se pro změnu předvedl Neymar. Ten krásně přeloboval Álvareze a Barca se mohla definitivně uklidnit. V takových případech už to má soupeř hodně těžké, zvláště na Camp Nou, a výjimkou nebyla ani Celta Vigo. V 58. minutě zvyšoval už na 3:0 Ivan Rakitić a jen o dvě minuty později na 4:0 stoper Umtiti. Když už v 64. minutě zvyšoval na hrozivých 5:0 Lionel Messi, Celta byla zralá na ručník.

Do vesměs jediné šance hostů se dostal Aspas, ale před ter Stegenem vůbec netrefil zařízení. Barca ve zbytku zápasu hosty netrápila, bohatě si vystačila s pětibrankovým náskokem a v poklidu si dokráčela pro tři body. Zároveň poslala do Paříže jasný vzkaz, že v odvetě osmifinále Ligy mistrů je schopná vše zdramatizovat.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 2:0

04.03.2017 18:30

Góly: 45. Roberto Soriano, 80. Diego López (vl.)

Villarreal má za sebou povedený týden, který v sobotu korunoval druhým ligovým vítězstvím a pojištěním pohárového umístění. V zápase s Espanyolem totiž Žlutá ponorka triumfovala zásluhou branky Soriana s vlastním gólem Lópeze v poměru 2:0 a od barcelonského klubu ji v tabulce dělí již pohodlných devět bodů.

Místo poohlížení na pronásledovatele tak Villarreal může směle popohánět v boji o klíčové čtvrté místo soupeře nad sebou a díky tomu zapomenout na brzké vypadnutí v Evropské lize či ligovém poháru. Momentálně čtvrtý Real Sociedad si v La Lize udržuje tříbodový náskok, zatímco favorizované Atlético Madrid třímá náskok pouze jednobodový, ovšem zápas šestadvacátého kola má stále před sebou. Espanyol naopak touto prohrou ztrácí krok s bojem o Evropskou ligu a do zbytku sezoně jej s výjimkou série nečekaných výsledků čeká stálý pobyt v klidném středu tabulky.

Na první gól museli diváci čekat pouze dvacet minut, ovšem Gerardovu trefu rozhodčí správně neuznali kvůli faulu útočníka Espanyolu na stopera Víctora Ruize. Další oživení zápasu přišlo až na sklonku první půle, kdy měly v rychlém sledu za sebou oba celky příležitosti ke skórování, ovšem zprvu triumfovali brankáři. Nejprve Diego López předvedl špičkové reflexy proti ráně Soriana a vzápětí se na opačné straně vytáhl také Andrés Fernández, na němž ztroskotal Jurado.

V poslední pětačtyřicáté minutě se už ale Villarreal dočkal. Trpělivý útok po pravé straně vyústil až v v Mariův centr z hloubi šestnáctky do ohně, kam si ideálně načasoval náběh Roberto Soriano a zblízka usměrnil střílený centr do sítě. Po změně stran již domácí zápasu dominovali, a přestože se Quique Sánchez Flores pokusil nasazením Caiceda za Piattiho změnit rozestavení a dodat svému týmu v ofenzivě nový impulz, šance přibývaly především před brankou Lópeze.

Deset minut před koncem korunoval tlak Žluté ponorky Cédric Bakambu. Útočník Villarrealu nejprve připravil šikovnou patičkou palebnou pozici Triguerosovi, na což Diego López opětovně zareagoval skvělým zákrokem, jenže odražený míč připadl Bakambuovi a jeho rána na přední tyč se odrazila od brankové konstrukce nešťastně do hlavy padajícího španělského brankáře a následně do sítě. Také ve zbývající desetiminutovce Villarreal potvrzoval, proč z celé La Ligy právě jeho obrana inkasovala za všech nejméně, a udržel vítězné skóre 2:0 až do konce.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Madrid 1:4

04.03.2017 16:15

Góly: 72. Rubén Peña - 14. Karim Benzema, 25. Karim Benzema, 30. James Rodríguez, 60. Marco Asensio

Žádné další překvapení Real nedopustil. Eibar celkem jasně a bez problému přehrál 4:1 a to zejména díky triu Asensio, James, Benzema. Bílý balet svému soupeři nasázel tři branky během úvodní půlhodiny.

Real byl za své výkony v posledních kolech hodně kritizován a velmi znepokojen byl přístupem svých svěřenců i Zinedine Zidane. Bílý balet tentokrát vstoupil do zápasu proti nebezpečnému Eibaru o poznání zodpovědněji a ihned záhy to neslo kýžené ovoce. Ještě připomeňme, že nastoupil bez Cristiana Ronalda.

Eibar chtěl zopakovat senzaci ze Santiaga Bérnabeu, ale hosté nic takového nedovolili a ofenzivní smrští už v prvním poločase de facto rozhodli.

Odpor domácích trval jen čtrnáct minut. Po stříleném Asensiově centru se nadvakrát prosadil Karim Benzema a dodal hráčům Realu tolik potřebné zklidnění. Ve 25. minutě poslal do šestnáctky Eibaru dobrý centr James Rodríguez a francouzský forvard se podruhé zapsal mezi střelce. Ještě do třicáté minuty zvýšil na 3:0 James Rodríguez. S Benzemou si tentokrát vyměnili role - Francouz přihrával a Kolumbijec ve vápně zvyšoval.

Eibar mohl po prvním poločase prohrávat ještě výraznějším skóre, ale Benzema krátce před přestávkou, stejně jako Asensio, neuspěl. Čtvrté branky se tedy Real dočkal po hodině hry. Dobře hrající Asensio vytvořil šanci pro Jamese, kterého sice zastavila tyčka, ovšem Asensio z druhé vlny dorazil balón do sítě.

Domácí byli zralí na ručník, dosud si nevytvořili žádnou větší šanci a s Realem už prohrávali rozdílem třídy. Přesto došlo ke korigaci, Pedro León se prohnal po lajně jako vítr a naservíroval příhravku na Rubéna Peňu, který snížil. Byla to jen kosmetická úprava výsledku, protože Real si jinak náskok bez problému pohlídal.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Granada CF 1:0

04.03.2017 13:00

Góly: 83. Darwin Machís

Hodně důležité tři body získal Leganés, který doma udolal jedinou brankou Machíse sedm minut před koncem Granadu 1:0. Hosté si tak komplikují vysněný cíl, kterým je pochopitelně záchrana.

Důležitost utkání byla velká, na druhou stranu se v Leganésu nehrál žádný velký šlágr. Domácí celek byl od začátku lepší, což vyjadřuje i větší držení míče a také šance, které si v prvním poločase vypracoval. Pompasu Diega Rica těsně na balón nedosáhl Guerrera. Poté se na hrací ploše dlouho nic nedělo, až pět minut před přestávkou pálil z malého vápna jeden z domácích a Ochoa, který zůstal stát na místě, musel vyrážet. Pokud by však Leganés vstřelil gól, stejně by nebyl pro ofsajd uznán.

To bylo vše, co první poločas nabídl. Také po změně stran pokračovali domácí v aktivitě a Granada se převážně bránila. Mantovani byl blízko vedoucímu gólu, jenomže přestřelil. Na dlouhou dobu to byla jediná velká šance, utkání jinak nudilo a už to vypadalo, že skončí bezgólovou plichtou.

V 83.minutě došlo k zásadnímu zlomu ve vývoji utkání. Leganés předvedl rychlou akci, kdy Morán posunul balón na volného Darwina Machíse a ten rozjásal domácí příznivce. Ani inkasovaná branka hosty neprobudila a o chvíli později mohlo být definitivně rozhodnuto. El Zhar krásným obloučkem našel Diega Rica, kterého naprosto bravurně vychytal Mexičan Ochoa. Granada si ani v nastavení nedokázala vytvořit šanci a z Leganésu odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Sociedad 2:3

03.03.2017 20:45

Góly: 16. Aïssa Mandi, 65. Tonny Sanabria - 9. Jon Bautista, 26. Xabi Prieto, 72. Xabi Prieto

Baskický San Sebastian pokračuje v dobrých výkonech a po výhře nad Betisem se minimálně do zápasu Atlétika posouvá na čtvrté místo. Domácí pokaždé v zápase vedli a zatímco na první dva góly Betis odpověděl, na třetí zásah už zareagovat nedokázal.

San Sebastian prolomil bezbrankové skóre už v 10.minutě, kdy využil vůbec svojí první gólovou příležitost v utkání. Výborný lob za obranu od Asiera si ramenem zpracoval Jon Bautista a přesnou ranou překonal Adána. Domácí na nic nečekali a s odpovědí přispěchali za pouhých šest minut. Ceballos poslal do vápna nadýchaný centr a Mandi akrobatickým kopem srovnal na 1:1. Diváci mohli být u vytržení, dva krásné okamžiky během prvních patnácti minut, a navíc přicházely další šance. Sanabria byl ve 24.minutě ve stoprocentní příležitosti, Rulli vyrazil balón přesně na jeho kopačky, ale hráč domácích byl sám překvapen, do jaké pozice, že se to vlastně dostal.

Sanabriova zahozená tutovka musela domácí pořádně mrzet, neboť San Sebastian si vzápětí vzal vedení zpátky. Odriozola přesnou přihrávkou nabil Prietovi, který zvoleje překonal Adána. Ten musel následně tasit další těžký zákrok po střele Berchicheho. Na druhé straně pokračoval v zahazování Sanabria, i když na jeho obranu Berchiche skvěle zasáhl, takže k Sanabriovi ani balón nedošel.

Také druhý poločas nabídl spoustu vzrušivých momentů. Sanabria v další porci smůly napálil břevno, ale za další čtyři minuty, přesněji v 65.minutě, zaslouženě srovnal na 2:2. Přesný centr na malé vápno poslal Castro a Sanabria hlavou překonal Rulliho.

Ani tento gól se San Sebastianem nezamával a čtvrthodinu před koncem šli Baskové znovu do vedení. Oyarzabal poslal do šestnáctky centr, stoper domácích na něj nedosáhl a na zadní tyči skóroval Xabi Prieto. Betis se znovu hnal za vyrovnáním, což se mu málem povedlo, nebýt parádního zákroku Rulliho. Domácím ale v závěru docházeli síly a v nastavení mohl definitivně pojistit výsledek Granero, ovšem Adán jeho pokusil vytěsnil nad břevno. San Sebastian vedení udržel a z Andalusie veze všechny body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26186276:2160
2.Real Madrid25185267:2659
3.Sevilla FC26175450:3056
4.Atlético Madrid26147548:2249
5.Real Sociedad26153842:3648
6.Villarreal CF26129538:1945
7.Athletic Bilbao26125932:3041
8.SD Eibar26116942:3739
9.Espanyol Barcelona2699835:3536
10.Celta Vigo251051039:4435
11.Deportivo Alavés26810826:3234
12.UD Las Palmas26881040:4132
13.Valencia CF26851335:4629
14.Real Betis25761227:4127
15.Málaga CF26681232:4326
16.CD Leganés26661421:4024
17.Deportivo La Coruña25581228:4023
18.Granada CF26471524:5419
19.Sporting Gijón26451727:5517
20.CA Osasuna26171827:6410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
smazaný uživatel

peknej zapas, ale za me celkem smolnej pro betis, minimalne bod si zaslouzili, sockam dneska vyslo na co sahli, asi karma za ponorku

jinak paradni golasa od xp a mandiho

Reagovat
Spalovač šancí

Real

Reagovat
Pipo123

Som tu pred sezónou vravel že Socky môžu hrať vysoko

Reagovat
pantondavo

Pohodová výhra proti odevzdanýmu soupeři (jak se dostali na 7. místo?!), Benzema lekce z efektivity, Danilo tam nemá co dělat a Isco by se měl ostříhat.

Reagovat
David143

Bravo, dneska si kluci zaslouží 9/10, za ten inkasovany gól.

Todle byl ten Real Madrid z dob Moua a Carlita, smrtící protiútoky a perfektní zakončení. "Nahradnici" ukázali ze není potřeba sázet jen na Crise, Balea nebo Kroose, i když je všechny obdivuji, měl by je Zidan taky občas posadit a trosku namotivivat k lepším výkonům. Toni hrál celou sezónu výborně, ale až kvůli malé rotaci v posledních zápasech tahal nohy za sebou a nebyl takovým přínosem. Obrana dnes celkem fungovala až na nesmyslné chování Danila při obdrzenem gólů. V příštích zápasech bych se nebál posadit ani Ramose, který poslední dobou nepodava nejlepší výkony, a kvůli jeho chybám často inkasujeme. James, Asensio, Nacho a Benzema super, jen tak dal a budeme vyhrávat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak? Je to tím Ronaldem nebo ne? Když hraje tak je skoro jediný co něco tvoří a když nehraje tak najednou začnou všichni hrát. Nechápu.

Reagovat
David143

Podle mě ano, vím ze to vypadá blbě ale je o tak.. když hraje Cris tak se vše hraje na nej, všichni přihravaji jen jemu, bale, benzema, modric, proste všichni.. když pak někdo dá Crisovi špatnou přihrávku tak začne machat rukama a nadávat, logicky pak těm mladším ubývá sebevědomí když něco pokazí a dostanou od nej sjeba, hodně je to vidět na Asensiovi a Lucasovi, když nehraje cris tak hrají výborně a naopak s nim nic moc, hrají jen na nej a na nikoho jiného, když pak nemá Cris svůj den tak to dopadá jak většina našich zápasu

Reagovat
misinho7

ono to je paradox ze ked hraje Cris poseldnej dobe mu nema kto tvorit a on tam musi dalsim vymyslat sance ale toto nema nic s Crisom , skor tam ideo ten pristup dens to bolo uplne o niecom inom v utorok ocakvam to iste aj s tou najsilnejsou zostavou

Reagovat
pantondavo

Dneska by teibar porazila i Sparta, z toho se nedaj dělat závěry.

Reagovat
misinho7

ale nie je to o ziadnom superovi ale o nas..my sme konecne zabrali na zaciatku a bolo po zapase..to site keby sme spravili s las palmas a neprechadzali sa tam je to tak isto

Reagovat
pantondavo

No ale o tom to právě je, že Palmy hrály o pár tříd jinde než eibar.

Reagovat
Visca el barca

Hlavně Palmy je ťukaly jako malý kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že bez Ronalda se hraje jinak než s ním, ale jestli se hraje líp nebo hůř, to těžko říct. Dneska se hrálo dobře, ale zas jako není dobrý soudit jen podle jednoho zápasu.. připomenu třeba, že bez Ronalda se hrály zápasy se Sevillou v poháru, kde se jeden zápas hrálo fakt výborně a druhý se zachraňovala remíza 3:3 dvěma góly 10 minut před koncem. To samý třeba zápas doma s Deporem, který se stabilně pohybuje v druhý půlce tabulky a výhra se zachraňovala na poslední chvíli. Pointa je prostě v tom, že ten tým dokáže zahrát dobře/špatně ať už Ronaldo v sestavě je nebo není, takže Ronaldo samotný na to pravděpodobně velký vliv nemá.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Zizou

No je celkem s podivem, že nejlepší hráč světa minulého roku, nemá velký vliv na hru svého týmu. Ale souhlasím. Tím pádem to s tím nejlepším hráčem asi nebude zas tak žhavé.

Reagovat
misinho7

inac podla mna velky rozdiel bol aj v strede pola ked nehral Toni kedze jeho pristup je skor staticky ako je to jeden z najlepsich zaloznikova proste stroj co sa tyka nahravok centrov atd ale niekedy je lepsie tam mat niekoho behavejsieho ako dnes ked 3 zaloznici nestali na polke a netukali si to alebo sme nehrali centrovacky ale bol tam konecne aj pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Real bez Ronalda opat bez problemov. Ten tim je proste natolko silny, ze smotanu vpredu dokaze zlyzat prakticky ktokolvek.

Reagovat
ADM

Tak u nich stojí hra na uplne niekom inom nez Ronaldovi. To nasa hra stoji scasti na Neymarovi a z vacsiny na Messim. V zaloha su len "posuvaci".. oproti Madridu

Reagovat
PP

Pak zase nezapomeňte kydat hnůj na Benzemu, když nedá pár šancí paka jedny..

Opakuju to skoro pokaždé - klíčový hráč pro Real..

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Kdyz neda par sanci

No tych sanci bolo za posledny polrok viac

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

Pred timto kolem mel Karim stejne golu jako Ramos. To ti prijde ok?

Reagovat
PP

vždyt má jinou pozici než většina útočníků na světě.. Zatahuje se pro balony, podrží, rozehraje, váže obránce na sebe.. Ale já vím, musí platit rovnice útočník = goly..

Nebylo to i loni, že při zranení Ronalda střílel Benz goly?

Reagovat
CHONG

Prostě hraje tuhle sezónu tužku, tak se s tím smiř.

Reagovat
Kenneth

Ma jinou pozici, taky od nej nikdo 30 golu neceka. Ale letos hraje proste spatne, Morata by mel hrat zaklad.

Reagovat
PP

jako za letošek si to poprvé trochu zaslouží, ale pičujete na něho sotva nedá pár šancí už pár let a jak nedává goly apod.. Přitom je dlouhodobě jeden z nejlepších útočníků na světě..

Reagovat
Kenneth

To nikdo nepopira. Benzema je uz ted jednou z legend klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Benzema je fakt špatnej a jeden dobrej výkon to opravdu nevytrhne.

Reagovat
Al Capone

fakt ne

Reagovat
One-Real

Spíš bych to upravil na - mohl by být skutečně klíčový, kdybychom dlouhodobě praktikovali jiný styl fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jeste dokoukavam sporting se celtou a se sportingem to asi fakt vidim na padaka, kdyz v zapase kde mohli vyhrat 3-4:0 se jeste na konci strachujou o bod, neskutecne zabitej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější pro dnešní skvěle odehraný zápas byl Gomes a jeho problémy se žaludkem.

Reagovat
ADM

Zrovna na ten Rakiticov post v 3-4-3 dnes by v pohode sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nehodí na nic.

Reagovat
celeb

Uz iba tento vysledok zopakovat cez tyzden a sme v stvrtfinale. Easy

Reagovat
LAM

Messi fenomén,genius.Takhle to vypadá když hraje s chutí.Opravdu famozní zápas z jeho strany.Jsem zvědav jak dlouho budem čekat než bude hrát někdo jako on.Neymar taky parádní.

Jinak celej tým od zápasu s Atletama šel hrozně nahoru.Sergio si to dneska v záloze vodil.Hrozně nám asi prospěla ta změna formace,protože najednou máme dost hráčů v záloze a je těžký nám vzít balon.Rafinhovi a Rakitičovi to vyloženě sedí.Bhužel Iniesta se do tohodle moc nehodí.Titul je určitě hratelnej.

Zápas s PSG bude zajímavej.4:0 je hrozně moc ale pokuď budem hrát s podobnou chutí tak doufám aspoň v jasnou výhru

Reagovat
Visca el barca

Andrés je potom zranění hrozně nepohyblivej

Reagovat
David143

Titul bude, o to se neboj

Reagovat
valloire

Messi fenomen, genius...jo, proti Vigu. Škoda pro vás, že proti PSG nebyl zrovna fenomen a genius. Dá se říct, že proti PSG - týmu srovnatelných kvalit - nebyl nic.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Ty se tlemíš i úplně jasnejm faktům Dost zoufalý, když to viděl celej svět...tlemíš se teda celýmu světu....kdo jsi? Jsi Superman? Řekni řekni kdo jsi...

Reagovat
patas92

I'm Batman

Reagovat
valloire

takže vo fous vedle

Reagovat
valloire
Reagovat
Visca el barca

Zápas blbec celýho týmu. V letošní sezóně Ronalda převyšuje a to o dost.

Reagovat
valloire

No on CR chytá formu. Je březen....a je to už důležitý. Jaro rozhodne.

Reagovat
Visca el barca

Já si teda nevšim, že by zas až tolik chytal formu. On pokud Real nevyhraje LM, tak vcelku Messiho nechytá. A vím, že to nikdo jinej nevyhraje.

Reagovat
valloire

Ty sis nevšiml, ale já jo. Mám pro to cit. Ještě v lednu byl nervozní, moc mu to nešlo a goly taky nedával. Teď je klidnej, bezhlavě nestřílí, nahrává a vypadá v pohodě. Jestli bude zdravotně ok, nemám o něj strach.

Reagovat
Visca el barca

Nahrával jen s Neapolí, protože věděl, že jsme rupli tak byl klidnej. V lize krom dvou hlav nic vyjmečnýho neudělal. A takovej zápas jako dneska udělal Messi on už není moc schopnej udělat. Letos je horší. Ve hře byl vždycky, letos je i číslama

Reagovat
valloire

Neapol byla důležitá. Ronaldo ve svým věku se soustředí na tyhle zápasy. Čeká to i Messiho. Sělali to všichni, protože ví, že je nemožný držet formu celou sezonu. Pro mě je rozhodující jak hraje, když je to třeba. Ne proti Vigu 5-0, dneska by to zvládli v klidu i bez Messiho. Jenže ten neví, kdy má dost. S PSG nezahrál a tam to bylo důležitý. Aspoň měl jít příkladem. Vždyť je to jednoduchý, na ty důležitý zápasy podáš skvělej výkon, jinak si třeba něco zkoušíš a stejně se vyhraje. Messimu to poslední léta kromě 2015 moc nejde v těchhle mačích. A 2015 jde za Xavim, ten to nastartoval, páč končil, takže i Leo se musel snažit. A i v 2015 jste měli štěstí na zranění klíčovejch hráčů soupeře v LM i v lize. Jinak 13,14,16 GB Ronaldo a 15 je ta výjimka potvrzující pravidlo posledních let. A začali jste hrát až po tom incidentu s Messim a Neymarem na lavičce a po ztrátě formy a zranění hráčů nejen Realu. To, že jste posedlí ligou, nic nemění na tom, že už pár let pravidelně vyhoříte na jaře i za přispění meprosazení se vašeho lídra. Náhoda to není.

Reagovat
Visca el barca

Jasně vím jak to myslíš. Na druhou stranu pokud poukazuješ na zraanění hráčů 2015. Tak já poukážu na to, že v těhle letech máte pravidelně daleko lehčí los. 13,14 byl Ronaldo v Evropě lepší než Leo a myslím si, že to každej Culé dokáže v klidu přiznat. Loni oba osmi super. Čtvrtko byl lepší Ronaldo, ale ruku na srdce ten Wolfsburg byl tým kterej by jsme vyřadili naprosto v klidu. Protože další dva zápasy byl prakticky neviditelnej a Real Lm vyhrál díky štěstí a tomu, že se mančaft semkl. No a letos. Já sám nechápu co se stalo v kabině, protože to byl odchozenej zápas. Chápu, že se může prohrát, ale to co se stalo na valentýna, fakt tomu nerozumím. Ale stejně si myslím, že v silách Barcy je to otočit. Suma sumárum Leo je v tuhle chvíli lepší fotbalista a ten rozdíl je daleko větší, než kdy byl. Pokud se povede remotada a on skóruje, myslím si, že ikdyby jsme nevyhráli lm a udělali doma double, tak je ten rok jeho.

Reagovat
Visca el barca

Druhá věc neshodnem se nikdy.

Reagovat
valloire

Na tu remontadu nemáte vnitřní sílu. Můžu se mejlit, ale to se tak často nestává. Ze zkušenosti vím, že vyhrává hladovější tým, což PSG je a je to logický. Za předpokladu, že týmy jsou na stejné úrovni nebo i o něco nižší. Zase na druhou stranu se opravdu může stát, že se Messi i Neymar naserou a rozstřílí je. Těžko říct, za mě na 90% ale ne. No ale jestli se to povede, budeš mít největší zážitek v životě, kterej máloco může překonat a jako velikýmu fandovi fotbalu bych ti to i přál a záviděl. I za tu cenu, že se mi tu vysměje smečka cules, což je proti tomu, jakou euforii zažiješ, vůbec nic. A navíc je stejně všechny pošlu do prdele, takže se hovno stane. Co se týče GB, není to tak důležitý a chápu, že vás to sere, že to nemívá Messi. Já už byh je teď nesrovnával, nastal čas, kdy je Messi pořád na top svý úrovni, kdežto CR už pomalu stárne. Ale jak někdo, kdokoliv, bude na něj nadávat - na legendu - okamžitě ho posílám do hajzlu. Mně stačí, když bude hrát jako teď v poslední době. Tak si ten zápas užij.

Reagovat
Visca el barca

díky moc.

Reagovat
drussbarb

Ty vole, pěkně ty!

Reagovat
10FKK

Ty seš zahořklej, jak stará panna

Reagovat
Visca el barca

jako já?

Reagovat
valloire

Vůbec. Co je na tom zahořklýho... je to normální pravdivý zhodnocení, ničím nepřiklášlovaný, ba naopak. Víš sám moc dobře, co se dělo 2014/15. Poukazujete na štěstí Realu, no ale sami jste ho měli až až. A jelikož to sleduješ taky dlouho, tak víš, že to k tomu patří a nesnižuje to triumf.

Reagovat
10FKK

Užívej si jeho fotbal a nemel furt...

Reagovat
valloire

no jo furt, hraje dobře, nejsem slepej

Reagovat
10FKK

Reagovat
roman1978

Messi for Barça:

567 Games

491 GOALS

225 ASSISTS

29 TROPHIES

37 HATTRICKS

5 Ballon d'Or

3 Golden Boot

2 UEFA Best player

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

3x MS

Reagovat
roman1978

jj, ale proti třem týmům. dneska je mnohem víc adeptů. i ten zrádce di stefano byl lepší.

Reagovat
roman1978

lepší než pelé, ne než král leo

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Anglie, Itálie, Argentina, SSSR, NSR, Maďarsko, Jugoslávie, ČSSR, Portugalsko, Švédsko, Francie, Rakousko, Uruguay, Španělsko. Možná ta konkurence byla kvalitnější, protože Jugoslávie, SSSR a my byly pohromadě a ne rozkouskovaný.

Reagovat
Zizou

Konkurence byla kvalitnější. Dobrý pokus.

Reagovat
valloire

to je fakt

Reagovat
Zizou

Jasně no, tvůj fakt.

Reagovat
valloire

A jelikož to můžu posoudit, tak i relevantní. Netřeba si hrát na skromnýho.

Reagovat
valloire

nejsem Messi že jo

Reagovat
Zizou

To ty se tu pasuješ do role, že můžeš něco soudit. Na mě se to ale nechytlo. Každopádně díky za tvé výlety a výlevy do historie.

Reagovat
valloire

Já ti zrovna tuhle teorii klidně rozeberu. To, že rozmělníš kvalitní tým na 4, nedosáhneš přece větší konkurence, max tak 4 další méně kvalitní. Od války dejme tomu do 1970 týmy, co jsem vyjmenoval, mohli vyhrát MS nebo ME. I s Brazílií 15 týmů. A dneska? SSSR, Maďarsko, Jugoslávie, ČSSR, Švédsko, Rakousko out a místo nich možná teda Chorvatsko, Chile, Holandsko (který ale se dá počítat už i do mýho výběru), Mexiko má stejný malý šance jako tenkrát, USA jsou kvalitnější, ale šance taky malá, africký a asijský týmy šli nahoru, to ano, ale aby vyhráli nebo šli do finále?....Takže sorry, mám pravdu. Tehdejší středovýchodní státy měli nesrovnatelnější větší kvalitu a to převažuje.

Reagovat
Zizou

Takže mi tady dej počty, kolik bylo aktivních profi fotbalistů v roce 1970 a teď, ať můžeme dále pokračovat. A vždycky a všude budou nějací favorité, ale standart a konkurence je někde úplně jinde. No snad to Neapol večer zvládne.

Reagovat
valloire

Samozřejmě jich bylo míň a? Co to má společnýho s tím, že třeba SSSR byl tým o parník kvalitnější než je teď Rusko a Ukrajina? Jugoslávie to samý. Já mluvím o kvalitě, ne kvantitě. A zapomněl jsem trochu na Poláky.

Reagovat
Zizou

Takže tím pádem bylo i konkurence přece. Kvalita to samé proboha a ta dost hodně souvisí právě s tou konkurencí. To tvoje pozlátko s těmi jasnými argumenty a fakty je dobré tak do nějaké encyklopedie.

Reagovat
valloire

Kvalita se rozměnila a ty týmy už nejsou schopný se dostat ani do finále. To je snad jasný ne?

Reagovat
Zizou

Tak kvalita se rozmělnila? No to jsou mi panečku úvahy. To vypadá jako nějaká chemická reakce. Takže dnešní dva Rusové jsou dokupy stejně dobří jako jeden Sovět ze 70tého?

Reagovat
valloire

Viděl jsi někdy Lobanovskýho Kyjev nebo SSSR?

Reagovat
Zizou

Necháme toho radši už zase, nikam to stejně nevede. Jdu se podívat na tu Barcu.

Reagovat
valloire

...a Neapole bych se bál, kdyby u nich běhal Maradona s Carecou, ne Mertens nebo co...

Reagovat
Zizou

No aby ses nedivil. A nemyslím si, že by Neapoli měl momentálně útok BBC nějak nahánět strach. To spíš rozhodne obrana, kterou má Real o dost kvalitnější teda.

Reagovat
valloire

BBC je rozstřílí, páč je to důležitej zápas víme?

Reagovat
Zizou

Důležitý je, pro vítězství v LM stejně, jako těch 7 předešlých. Ale doufám v extra bouřlivou atmosféru, která snad Neapol dožene k nadstandartnímu výkonu, který by na Real mohl stačit. Jinak zkušenosti jsou samozřejmě na straně Realu, ale tohle nemusí být dneska rozhodujícím faktorem. A jsem na to BBC teda zvědav, protože jak kdosi v diskuzi už podotkl, oni jsou pospolu momentálně spíše přítěží.

Reagovat
valloire

Hráli hovno, ale je tam SR4. A to je kat.

Reagovat
Zizou

Tohodle stopera a kapitána by chtěl mít každý. A standartky jsou momentálně nejsilnější zbraní Realu. Těch supr hlavičkářů tam je fakt fest a i ten Kroos to kope dost dobře. No bylo vidět ale, jak je Real oproti té Neapoli prostě vyzrálejší a zkušenější. I když byla Neapol na míči, tak stejně moc nebezpečí nehrozilo. A jste i extrémně psychicky odolný tým (a tohle přinesl do kabiny podle mě faktor Zidane) a to vám momentálně vyhrává většinu zápasů, třebaže nejste lepším týmem. Gól může dát prakticky kdokoliv. Byla to nakonec jasná záležitost no.

Reagovat
valloire

no vidíš, že se občas shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro mě je rozhodující jak hraje, když je to třeba. Ne proti Vigu 5-0, dneska by to zvládli v klidu i bez Messiho." Takže góly Barcelony: 1. Messi 2. Messi asistence 3. Messi nahrávka na asistenci. 4. Messi asistence a 5. Messi. A ty u napíšeš ze by vyhráli i bez něj. Navíc máte pořád zápas k doru, takže jsme v pozici kdy se musíme pokusit vaechno vyhrát Podle tee jsme nepotřebovali vyhrát?

Reagovat
valloire

Vyhráli byste i tak a nedělej se, že si to nemyslíš. Na tyhle zápasy není Messi zapotřebí, kádr je tak našlapanej, že by to uhrál v klidu i bez něj. On je ten rozdílovej hráč třeba do Clasica nebo v LM. Tam to jde za ním. Že by se neprosadil proti Vigu...na to kašlu. Nezájem, podle toho ho nehodnotím. Pořád to nějak nechápete...

Reagovat
Zizou

Vyhráli byste i tak? Myslet znamená hovno vědět. A to pro tebe jsou tyhle zápasy nedůležité, možná právě proto má Real za posledních 8let jeden titul. Takže gratuluju.

Reagovat
valloire

Objasním ti něco, co nechceš pochopit. Pamatuješ si Bilbao - Barcelona 2005? Asi ne. Pamatuješ si Real - Barcelona 2005? Asi jo. Liga poslední doby je pouze o tom, že nedokážeme vyhrát ty nedůležitý nebo jinak...všední zápasy.

Reagovat
Zizou

Já jo chápu, ale to je přece pěkná sračka. Takže protože ty si pamatuješ jenom el clásico, tak je to potom to nejdůležitější? Dobře no. Tak asi byste se měli zaměřit i na ty všední zápasy, jinak z toho zase nic nebude. Každý zápas je pro danou soutěž úplně stejně důležitý, i když mi ty budeš tvrdit cokoliv. Do žádného finále se nedostaneš, když nevyhraješ všechny ty všední zápasy.

Reagovat
valloire

Pamatuješ si přece důležitej zápas, kterej si prožíval a o kterým se píše ještě dlouho potom. Ale jinak máš taky pravdu, vyhrát se musí i ty všední a je to hodně o koncentraci hráčů. Někdo se koncentruje líp. Ale o tom, jakej ten hráč má úroveň, vypovídají spíš ty důležitý mače v LM nebo repre turnaje. Takovej Zizou 2006 už za Real nehrál tak jako za Francii na MS. Přitom jak je vidět z jeho výkonu na MS, klidně mohl. Ne každej je posedlej rozstřílet Granadu jako Leo, ale jeho úroveň se pak ukáže v repre, kde má svůj limit, kterej je krásně pak vidět.

Reagovat
-Carles-

Vidím že tento boj proti Messimu ťa stále neomrzel

Reagovat
valloire

to neomrzí, protože mám pravdu a za tu je třeba bojovat proti zaslepeným a naivním jako ty

Reagovat
-Carles-

Oháňaš sa pravdou, pritom klameš a zavádzaš

Reagovat
valloire

ještě mi nikdo nevysvětlil v čem

Reagovat
-Carles-

U teba to nemá veľký zmysel.

"Ne každej je posedlej rozstřílet Granadu jako Leo"

Reagovat
valloire

Jistěže, nikdo tady na to nemá.

Reagovat
Zizou

No ty to určitě víš, jak moc a čím je Messi vlastně posedlý, že? A repre jsme už taky proboha probírali. To si tu zase chceš psát nějaké dlouhosálhlé pojednání, které bude stejně k ničemu, když dokážeš tvrdit, že konkurence v sedmdesátých letech byla větší než teď. Starého psa vlastně novým kouskům nenaučíš.

Reagovat
blaugrana

Normálne sa zober a odíď na večné veky na Šumavu.

Reagovat
valloire

šaham ti na modlu?

Reagovat
blaugrana

Choď už.

Reagovat
smazaný uživatel

A nechces jit radeji ty sam? Kdyz nemuzes cist prispevky nekoho, tak sem nelez...

Reagovat
valloire

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tu vasi grupu nemam moc v lasce (krom tebe a par jedincu, tvoje prispevjky sou fajn a vylety do historie taky, bez ironie), ale uz taky chapu proc se jim furt vycita to plakani

Reagovat
valloire

V podstatě si na něco pořád stěžujou a jsou alergický na jakoukoliv kritiku Messiho. Přitom třeba občasný historický okénka by je měly spíš poučit a zajímat, protože některý věci se ani na netu nedočtou a fotbal maj rádi a patří k němu historie. Místo toho se soustředí na to, když nepíšu vůbec vážně, což pozná i 6-letý dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Já bych tam rád na věčné časy, ale taková divočina to zas není, aby tam nebyl net, takže by ti to moc nepomohlo hele....

Reagovat
-Carles-

Opäť výborný výkon 12 kurz na postup cez PSG, to sa nedá neskúsiť

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Aspon za barak ...

Reagovat
-Carles-

Šance sú minimálne, ale prečo to neskúsiť za 10€

Reagovat
Ed_Hazard

Preto, lebo môžeš ušetriť 10€.

Reagovat
Kenneth

Taky nad tim premyslim.

Reagovat
valloire

vopovaž se to je rouhání

Reagovat
Kenneth

Ja ale chci aby postoupili. Chtel bych letos ligu a nepostupem by se sance snizili.

Reagovat
valloire

Taky tu ligu chci. Jenže taky chci, aby někdo tu Barcu z LM vyřadil. A těch týmů moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

mentálně slabší že

Reagovat
smazaný uživatel

Je o něco reálnější nepostup Realu.

Reagovat
Filipow

To, že porazíme Celtu 5:0, neznamená, že porazíme PSG 5:0.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

zase špatně pavle

Reagovat
pawelFCB

Kdo cekal, ze si to PSG samo takhle posere..obzvlast po tom vykonu v prvnim zapase.

Reagovat
X-bano-X

Dnes to bolo až veľmi jednoduché. Aby nás to skôr neuspalo ako pomohlo. Ale dobre sa na to pozeralo, to je fakt.

Reagovat
ADM

Reagovat
berger321

Dneska super. Škoda, že to už nešlo o pár týdnů dříve. Věřím, že se PSG dají dát 4 góly, ale nedostat ani jeden, mi přijde nemožné. Tak alespoň se důstojně rozloučit

Reagovat
madridcan

Prave ja si myslim, ze sa nadru nato, aby vam dali gol. Bude na Cavanim, aby tu jednu max. dve sance premenil. Dvojsecna zbran- postup je utopia, ale musite ukazat, ze ste do toho dali vsetko.

Reagovat
Kenneth

Postup utopie podle me urcite neni.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze je.

Reagovat
Kenneth

Tak jako by byla utopie kdyby nekdo rekl ze Barcelona prohraje 1. zapas 4:0. Vubec nevim proc, ale docela jim verim.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase bude důležité dát 2 goly a o polovině se ještě více nahecovat na další 2-3.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
dextroza_m

Tady je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Postup je ztracen, výsledku 5:0 lze dosáhnout, ale ne když jej nutně potřebuješ a proti je silný soupeř, který může být klidný a trpělivý.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Messi, Neymar, Roberto, Busquets Bus je prostě nejlepší na své pozici o takovej parník, až to není možné, Suárez mě přišel takovej ztracenej, jako Rakitič, ale ten dal aspoň gól z ofsajdu. Jinak Rafinhova hra se mě velmi zamlouvá.

Reagovat
X-bano-X

Rafinha je zatiaľ dosť nevyrovnaný ale verím že čím viac bude hrať tým to bude lepšie.

Reagovat
Magic player

James Rodriguez 16/17: 1247 minut(necelych 14 zapasu) 5 golu, 12 asistenci(spolecne s Tonim nejvice v tymu)

Skoda, ze u nas ma takovou pozici. Asi nejproduktivnejsi zaloznik na svete.

Reagovat
dextroza_m

Strašně zavádějící stats, hraje jen easy matche, takže bych to nepřeceňoval...

Reagovat
Magic player

On to dokazal potvrzovat i v tezkych zapasech pod Carlem, takze tam nic zavadejiciho nevidim no.

Reagovat
dextroza_m

A to jsou snad statistiky z 16/17? Je to zavádějící, jestli hraje v poháru proti 3 ligistům

Reagovat
Phillipinho

Depor strasne dulezita vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes veeeľmi dôležité tri body a myslím, že aj zaslúžené... Teší ma, že pod Melom hráme inak, nadoraz, hráči fakt behajú a hrajú jeden za druhého, má to tempo...!

Jedinú vec ale nechápem, máme na ihrisku Borgesa, ktorý je takmer neomylný pri pokutových kopoch a penaltu kope Colak !!! Toto si najbližšie nemôžeme dovoliť, v takýchto "šesťbodových" zápasoch zahadzovať také šance, lebo sa nám to vypomstí...!

Sporting mi vždy bol sympatický a záchranu im prajem, tak snáď to ešte otočia, napr. na úkor Leganés... Nám treba ešte súrne vyhrať dohrávku s Betisom a bude dobre...

Vamos Depor !

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som nezabudol, pre mňa dnes obrovské prekvapenie Mateu Lahoz...!

Tento "pánko" nás v minulosti už toľkokrát "zarezal", že sa to azda ani spočítať nedá, ale dnes bezchybný výkon z jeho strany...

Reagovat
madridcan

Predpokladam, ze miesto citronov mal byt vsade palec hore Inak to dava pocit, ze vsetko myslis ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

To je citrón ???

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdupovediac som pozeral iba poslednych 20 minut, ale ocakaval som, ze Atletico viac potrapime. Na hre Atletica je vidiet, ze hrozba straty Ligy majstrov pre buducu sezonu je ovela vyssou motivaciou ako pripadny boj o titul, lebo tu uz musia povinne vyhravat

Reagovat
Phillipinho

Pekny zapas od nas Jsem rad, ze zacina dostavat prilezitosti Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Thomas si určite zaslúži hrať viac... Pre budúcu sezónu mám ale obavy, že Griezmanna už neudržíte...

Reagovat
Phillipinho

Zaprve si myslim, ze si bude chtit zahrat na novym stadionu a zadruhy jestli nam nezrusi BAN, tak nas ve stychu nenecha. Vlastne ani nevim proc si lidi mysli, ze uz ted odejde, vzdyt porad opakuje, ze je spolojenej. Muj tip je, ze odejde po pristi sezone spolecne s Cholem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite by si rád zahral na novom štadióne, ale práve v súvislosti s nákladmi na ten štadión si myslím, že astronomickej ponuke z Anglicka tentokrát už neodoláte... Ale bodaj by si mal pravdu a ostal by ešte aspoň rok...

Reagovat
madridcan

Ked ste ho nepredali teraz, tak je najlepsie ho strelit az po Rusku, kde si podla mna zvysi cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som Griezmanna predal. Zbytočne iba natahovanie času, v jeho prípade hrá úlohu ani nie tak klubový plat, ktorý mu Atletico bez problémov môže dať, ale reklamné kontrakty, ktoré by mal ako hráč united na inej úrovni. Tá sume vyšše 100 milionov bude pre Atletico neodolateľná a namiesto neho by som kúpil 2 talentovaných útočníkov ako napr. Giovanni Simeone a Ezequiel *Ponce, s tým, že jeden z nich bude hviezdou budúcnosti je dosť pravdepodobné. A neni vylúčené, že hviezdou budúcej sezóny sa stane Correa.

Reagovat
Phillipinho

Jaky natahovani casu? Takovyho hrace jako Griez se proste musime snazit udrzet co nejdele to pujde. A ze bys za nej privedl nahradu v podobe nejakyho Ponceho kterej nekope ani v Granade to snad nemuzes myslet vazne. Jestli odejde, tak snad jeden z dvojice Lacazette nebo Alexis.

Reagovat
blaugrana

Pochybujem, že by Alexis šiel do AM.

Reagovat
Visca el barca

Atleti už nejsou v pozici, že by ho museli prodávat. Hrají stabilně Ligu Mistrů, kde jsou naprosto top. Takže aby odcházel není důvod

Reagovat
Kokesh

MU taky nemusel prodavat Cristiana. Atletico neni konecna stanice pro hrace jako je on...

Reagovat
Visca el barca

A co mu v tuhle chvíli krom peněz můžou nabídnout Účka?

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
blaugrana

https://sk.wikipedia.org/wiki/Mat%C3%A9

Tak preto to Luis a Leo stále slopú. Vraj je to aj nápoj Bohov.

Reagovat
smazaný uživatel

palmy opet krizovka, ale nakonec to zvladli a snad se zvedaj po te dlouhodobe bide, to samy u ponorky i kdyz umisteni a vysledky tomu moc neodpovidaji..

Reagovat
Phillipinho

Varas chyta fakt priserne

Reagovat
Phillipinho

A Viera zase bozi. On proste musi byt povolanej do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme dobře. Šance na titul tu je, navíc Real bude pravděpodobně hrát LM dál, my se můžeme soustředit na ligu. Ale naše velká nevýhoda je závislost na Messim. S ním jsme nejlepší, bez něj tým první šestky.

Reagovat
X-bano-X

Zas by som nepreháňal......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše bych řekl, že když má Leo náladu, tak hraje výborně a pak jste schopni v pohodě porážet skoro každý tým, vyjma těch nejtěžších zápasů (Real,Aletico), kdy rozhodne momentální forma všech. Ale pokud tu náladu nemá, tak je pro vás na hřišti jen přítěží a tím, že se to prostě dost hraje přes Messiho, tak vám pak odchází strašně hodně a jste schopni prohrát i s někým průměrným.

U nás je to zase třeba naprosto jinak, když měl Cris tu tragickou antiformu, tak jsme vyhrávali i bez něho. Na druhou stranu, poslední zápasy nás zase Cris vyloženě zachraňoval, aby to nebylo ještě horší. Ale ta závislost na něm do budoucna asi nebude taková..

Reagovat
X-bano-X

To je kec. Aj ked sa Messimu nedari tak pritazou urcite nie je. Ved minimalne na seba vzdy viaze par obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proti PSG byl opravdu velmi užitečný.. Sundej ty růžové barcelonské nebo spíš Messiovske brýle.

Reagovat
Sergi Samper

Bez Messiho by to proti PSG bylo lepší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Horší by to určitě nebylo.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně s vama nemá cenu nic řešit. Messi je prostě bůh a numero uno i kdyby si sedl na hřiště a nedělal nic..

Reagovat
Sergi Samper

Co chceš řešit když tu argumentuješ zápasem kde by nepomohl absolutně nikdo a horší zápas jsem Messiho zahrát neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zápasů, kdy to Messi odchodil a byl přítěží bylo ale mnohem více. Napsal jsem ten, který si nejvíc pamatuju.

Reagovat
Sergi Samper

Tak za celou kariéru asi jo, v poslední době to naštěstí neplatí. Jinak proti tomu příspěvku nic nemám, já se jen směju tomu zápasu s PSG, protože to je úplně mimo.

"Ale pokud tu náladu nemá, tak je pro vás na hřišti jen přítěží a tím, že se to prostě dost hraje přes Messiho, tak vám pak odchází strašně hodně a jste...."

Přítěží tam bylo 8-9 hráčů z 11, včetně Messiho. Přes Messiho se na PSG nic nehrálo.

Reagovat
valloire

Ale hrálo, jenže to u něj taky skončilo...kolem 20 ztrát míče. Nebejt toho, možná by z těch 20 akcí rozběhl jednu nebo dvě a dali jste aspoň gól. Za průchoďák v obraně nemůže, za ofenzivní část ano.

Reagovat
Sergi Samper

Jo, proto byl horší hráč co měl méně dotyků s balónem už jen Suarez

Reagovat
valloire

on neměl ty ztráty?

Reagovat
Sergi Samper

Asi jo, já to nevím ale nepřekvapilo by mě to.

Reagovat
valloire

tak proč se směješ? je to realita

Reagovat
Sergi Samper

Nějak nevidím souvislost mezi ztrátama a tím že se přes někoho hraje. Můžu ztrait i 40 balónu a neznamená to že se přes tebe hraje. Jinak bych i nesouhlasil s tím průchoďákem v obraně, od 20. minuty bylo jasné že to není zápas na to aby celé MSN čekalo na půlce, chtělo se to víc hecnout a bránit. Neymar to pochopil, Messi ne.

Reagovat
valloire

A přes koho by se to mělo hrát? To myslíš vážně? A souvislost nevidíš? To je tak typický.

Reagovat
Sergi Samper

No hrálo se přes Neymara

Reagovat
valloire

ten tolik neztrácel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co si pamatuju tak dokonce i spoustou fans Barcelony byl hodnocen jako jeden z nejhorších hráčů, ne-li ten uplně nejhorší. Natož v médiích a jinde.. Takže si nemyslím, že by to bylo úplně mimo.

Reagovat
Sergi Samper

On tam byl nejhorší i pro mě, ale podstata tvého příspěvku byla že je Messi přítěží když se hraje přes něj a nechce se mu/nedaří. A podle mě se přes něj nic nehrálo a je jedno kdo by tam v tu chvíli byl.

Reagovat
X-bano-X

A to vieš odkiaľ? Keď je Messi znechutený a len sa prechádza vždy spraví minimálne 1 gólovku resp. sám dá gól. To sú štatistiky ako u hráčov v najlepšej forme. Keď má zas formu tak spraví 4 body a ide ďalej. PSG bol jeho najhorší výkon, to nie je nejaké merítko kvality, nie je predsa stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Cez slzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Na základe 1 zápasu, ktorý nevyšiel nikomu z tímu budeme zovšeobecňovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj na základě 1 zápasu..

Reagovat
X-bano-X

Tak spomenieš tu jeden zápas proti PSG a teraz tu hráš múdreho........ Messi má v tejto sezóne gól na zápas. Kritizovať ho v tejto fáze je proste strašná blbosť a obyčajné hejterstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš porozumět psanému textu? Můj příspěvek vůbec nebyl o tom, že bych Messiho kritizoval. Tady končím, očividně to nemá smysl.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, abys ty nechyběl s inteligentní reakci nebo smajlíkem.

Reagovat
patas92

Na inteligentní poznámku inteligentní reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu potom jsou všichni hlupáci, protože od tebe jsem tu ještě nic inteligentniho nečetl. Ale všechna čest, ty to propojujes i mezi více sekcí..

Reagovat
patas92

ok

Reagovat
alcantara

Dobra logika Podla tohto uvazovania nebol uzitocny okrem Ter Stegena nikto. A co tym chces povedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si můj první příspěvek, pokud nechápeš, co tím chci říct, případně jsi jeden z těch, kteří nesnesou, když někdo řekne cokoliv proti Messimu, i když jsem ho vlastně spíše vychválil, než, bych ho zkritizoval, tak to pak nemá cenu.

Reagovat
alcantara

Ty pises o nejakej nalade, ktora ani neviem, co presne znamena. A napis teda, ktore zapasy sa prehrali kvoli nemu? Spomenies len PSG, kde to bola prehra celeho timu, ktory na to v danej chvili absolutne nemal. Potom sa necuduj, ze sa dockas podobnych reakcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň že si nepamatuju vaše zápasy nazpaměť. Matně si vybavim ten zápas jak se Balotelli radoval jen na tribuně a padaly vtipy, že proč nehral Balotelli je jasné ale proč nehral Messi nikdo neví.

To si nejste schopni přiznat, že Messi má zapasy, kdy ho to prostě očividně nebaví a v tom případě je pro tým přítěží? Vzhledem k tomu, že v Barce všichni spoléhají na jeho schopnosti?

A co se týče zápasu PSG, ten možná nevyšel nikomu, ale u Messiho to jde prostě mnohem více vidět. A tak jak se vychvaluje i za práci jiných, musí se počítat že na něj bude i větší kritika. A prostě rozdíl mezi Neymarovou a Messiho snahou v tom zápase byl diametrální.

Reagovat
alcantara

Neviem, o akom zapase je rec.

Messi ma zapasy, ked nie je viditelny, ma vela strat, malo dotykov s loptou, celkovo sa nepresadi. A co ma byt? Ono je to casto spojene s vykonom celeho timu a spolu to suvisi. Alebo si snad niekto pamata zapas, ked cely tim exceloval a Messi to kazil? Taky zapas nenajdes a to som tych zapasov videl dost. ja som videl v zpase s PSG zmar celeho timu komplet bez rozdielu, okrem Neymara, ktory posobil najzivsie. Ty si si vsugeroval do hlavy nejaku snahu, pre mna to je rozdiel vo vykone, v ktorom Messi za Neyom zaostaval, normalna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já ale nikde taky netvrdím, že jsou zápasy, kde hrajete výborně a jen Messi to kazí. Ale ta diskuse začala u toho, jak je Barca závislá na Messiho výkonech. Takže víceméně platí to co celou dobu tady píšu. Tím že je hra Barcelony výrazně založena na Messim, je v případě jeho pohody a chuti hrát reálné porážet kohokoliv. Pokud se Messimu ale nechce (a opravdu mi netvrď, že jsi v některých zápasech neviděl Messiho chodícího po hřišti a naprosto znuděného), tak tím výrazně padá i síla týmu.. Chce to si jen připustit, že Messi opravdu není ten bůh, za kterého ho máte. TOP hráč ano, ale i on má jako každý své slabiny..

Pokud to vidíš jinak, ok, tvůj názor. Pak ale nemá cenu pokračovat v téhle nekonečné diskusi.

Reagovat
alcantara

To, co je v tvojom pripade nezaujem, moze byt v skutocnosti fyzicky stav Tak je to zrejme najlepsi hrac historie, ale je samozrejme, ze ma slabiny, spatne zapasy. Tie mal aj Muhammad Ali. Vsetci ich maju.

Reagovat
valloire

neni

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Plus este Neymara.

Reagovat
valloire

Každej takovej hráč přece váže na sebe obránce. To se týká ale i CR.

Reagovat
X-bano-X

Ne.

Reagovat
valloire

ale jo

Reagovat
Zizou

Ano, každý takový. Ale problém tvojí argumentace je, že v této době je jenom jeden a Kristýna to fakt není.

Reagovat
valloire

ale je

Reagovat
Zizou

Pro tebe určitě. To už vím dávno. Ale je to k smíchu no.

Reagovat
valloire

neni

Reagovat
vilp

To Halilović nemá na základ ani v Las Palmas?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Odegaard > Halilović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

nebol Heerenveen pred prichodom norskej megahviezdy v lige na tretom mieste?

Reagovat
misinho7

a Odegaard snad je zodpovedny za ich vysledky? pozri si ako hraje to ze im to teraz nejak hapruje vzadu je ina vec...

Reagovat
X-bano-X

Ak v tíme v ktorom všetko funguje zmeníš 1 hráča a fungovať to prestane. Bude na vine asi niekto úplne iný.

Reagovat
Ed_Hazard

Mne je trapne aj za teba Ak by si si dal tú robotu a pozrel si aspoň jeden zápas srdiečok tak by si bol ticho, lebo by si zistil že Martin tam je prakticky najkreatívnejší hráč, aj napriek tomu, že nehrá uplný top a stále robí nejaké tie chyby. Ja sa popravde čudujem ako si to tam dáva v takom veku.

Reagovat
X-bano-X

Ak ti je trápne tak by si mal mlčať. Komu to tu cpeš? Napísal som holý fakt. Od kedy tam Odegaard prišiel, Heerenveen padol z boja o LM na boj o EL. Z 8 zápasov vyhral len 2. Jeden v ktorom Nór nastúpil na poslednú minútu a druhý keď súper hral o jedného menej(góly až po vylúčení). A btw Po tom čo si sa tu prejavil ako človek, ktorý nemá páru o pravidlách futbalu v lige ktorú sleduješ prioritne tj La Lige, píšeš kopu sprostostí, absolútnych nezmyslov, nevidím najmenší dôvod baviť sa s tebou o futbale.

Reagovat
Nihilister

Tohle je hrozná křeč

Reagovat
X-bano-X

ne

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zatial jeho hra nema taku efektivitu pre hru celeho teamu, ale ten potencial je v nom obrovsky. Tak ako dobre hral Alen Halilović v Sportingu, tak ho zabil HSV a ani hostovacka na Kanaroch nie je ziadne terno. Podla mna to bude dalsi z plejady megatalentov, ktori presli tymi megaslavnymi mladeznickymi strukturami Mordoru, v poslednej dobe napr Adama, Bartra, Montoya, Cuenca....Posledny ozajstny talent, co od nich vysiel a aj nieco dokazal je ten zakerak Busquest

Reagovat
smazaný uživatel

no..nakonec asi zaslouzeny vitezstvi athleticu, ale nebyt te penalty, tak nevim nevim...

Reagovat
MadMrJacky

Super, že dneska se trefil i můj oblíbenec Roque Mesa. Takhle poctivě zakasaný player je snem každého rozhodčího pořádné pařezovky

Reagovat
Kokesh

13 - Athletic Club are unbeaten in their last 13 La Liga home games (W10 D3), their best run since 1992 (14 games unbeaten). Valverde.

Toz to nezni moc dobre pro nas.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neprecenoval, ty vykony casto nebyly nic extra

Reagovat
Kokesh

Tak mate jedinou prohru doma ze zacatku sezony s Barcou, jinak domaci tvrz, podobne jako my. Navic se proti silnym dokazete hecnout.

Trochu mi dela jeste starosti, ze nase jediny dve letosni prohry ze hrist souperu ze Sevilly i Valencie, jsou zapasy, kde Barca udelala sest bodu. A ted San Mames, kde opet udelali tri body...

Reagovat
Visca el barca

Titul zůstane u moře

Reagovat
valloire

No poslední dobou je ten titul hrozně změkčilej a furt by se jenom válel u moře místo toho, aby zvednul prdel a šel na pořádnou chlapskou túru do hor.

Reagovat
Jordi Alba

Jen ať si titul dá ještě šlofíka u moře.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už jsme někomu dlouhou sérii přerušili ne?

Reagovat
X-bano-X

Hej ale ta bola vasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně tu jsem myslel..

Reagovat
valloire

taková do nebe volající drzost

Reagovat
X-bano-X

No kto vie či tá dnešná Sevillská strata je pre nás prínos alebo nie. Podľa mňa skôr nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší mít jednoho konkurenta než dva a porazit je doma musíme stejně. A ten třetí flek taky nemají jistý.

Reagovat
X-bano-X

To si ale teraz hovorí aj Real......

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale Sevilla je vážný konkurent a je dobře že ztratila.

Reagovat
madridcan

Sevillu by som povazoval za konkurenta ked vypadnu s Leicestrom. Ani v nas nemam doveru, ze to utiahneme na dvoch frontoch. Uz zajtrajsi zapas bude jebadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát na dvou frontách je těžké, na třech téměř nemožné, my jsme zaplatili v Paříži. A právě proto, že Real dnes dál půjde se naše šance na titul zvyšují. Matematicky to teď mají oba ve svých rukou, Real s výhodu jedné možné remízy v EC.

Reagovat
vilp

Já si naopak myslím, že ten náročnější program paradoxně může Realu jen pomoct. Zidane to totiž bude muset více točil a ta sestava s náhradníky je prostě silnější než základ s BBC, to už se tak nějak ukázalo při loňském závěru ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rotace je nutnost a ne výhoda a rotací nezajistíš úplné šetření sil jako když hraješ jen o víkendu. Na druhou stranu má Real určitě širší kvalitu než Barca a titul nám to, že Real půjde třeba až do finále nezajistí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím (a tak trochu i doufám), že i přes náročný program to nebude chtít moc rotovat, zvlášť když každá ztráta může být rozhodující.

Reagovat
X-bano-X

To si nemyslím. Či skončíš druhý alebo tretí je jedno. Avšak ak by mala Sevilla šancu na titul, tak sa proti Realu aj roztrhajú.

Reagovat
Jordi Alba

Však to oni i tak.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že proti Realu budou hrát na max i tak,atleti třetí místo chtějí ale pokud budou dál ve hře v LM ,tak se jim samozřejmě nebude dostávat tolik sil, to ale platí i o RM. My jsme na tom zatím z tohoto pohledu nejlíp, protože naše účinkování se tam zítra uzavře a snad budeme mít sílu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

alaves na zaver predvedl peknej kolotoc a klidne mohl vyhrat

Reagovat
madridcan

Sevilla najblizsie zapasy vonku v Leicestri, hned nato u Atletov(ktory narozdiel od nich maju odvetu ako formalitu) a potom Barcelona.

Reagovat
Jordi Alba

Ideálka béčko proti Barce.

Reagovat
madridcan

Ten zapas je na konci mesiaca. Neviem ako tam vychadza Liga Majstrov a hlavne musia ist dalej.

Reagovat
Jordi Alba

Leicester snad v plný palbě porazí pak 19. mají Atlético a pak až v dubnu Gijón doma a po 3 dnech Barcelonu, tak aby to šetření nebylo proti Gijónu, ale kdo ví, každej bod je už důležitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tady mi nekdo odpovi, kdyz tu je samej expert na spanelskej fotbal. Jak mohl za Alaves strelit branku Katai, kdyz v predchozim zapase v granade dostal cervenou? Je divny, ze si toho nikdo nevsiml, ale me to docela trapi vzhledem k tiketu

Reagovat
Xavi

Protože se úspěšně proti té červené odvolali.

Reagovat
smazaný uživatel

depor zase sabotaz?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele