26. kolo
05.03.2017 12:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 0:1

Léčba nového trenéra Pepeho Mela zatím funguje. La Coruňa i ve druhém zápase pod jeho vedením bodovala a to tentokrát naplno. Díky těsné výhře nad Gijónem, kterou zařídil jedinou trefou Mosquera, si v boji o záchranu polepší.

Deportivo se po sérii špatných výsledků rozhodlo propustit trenéra Garitána a nový kouč Pepe Melo zatím boduje. Po remíze s Atlétikem přišel plný bodový zisk na půdě Sportingu Gijón, který je rovněž až po uši namočen v záchranářských pracích.

Sporting přitom vstoupil do zápasu o něco lépe a po průvanu Canelly a jeho zpětné přihrávky odmítl vedení Álvarez! La Coruňa tento kritický moment ustála a po půlhodině hry měla příležitost zasadit soupeři ránu. Po evidentní ruce Vesgy sudí odpískal pokutový kop, jenomže Colak na Cuéllara nevyzrál. Hosté se i tak v prvním poločase k vedení prokousali. V nastavení rozehrál rohový kop Fajr a hlavičkující Pedro Mosquera překonal brankáře Cuéllara.

Bylo zejména na domácích, jak s nepřiznivývm vývojem naloží. Po hodině hry se naskytla solidní možnost hlavičkujícímu Traorému, scházela však větší přesnost. Gijón se nadále tlačil dopředu a Carlos Castro si dokonce zkoušel vymodlit pokutový kop. Jeho pád přes Luxe byl natolik okatý, že to sudí v žádném případě nezbaštil.

Před Luxem bylo s přibývajícím časem stále více živo a například tutovku Traorého výborně vyrazil. Branku nedokázala přidat ani La Coruňa, byť Gil měl k tomu v nastavení ideální příležitost. Depor tak zvítězilo na půdě Gijónu nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele