26. kolo
04.03.2017 16:15 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

SD Eibar - Real Madrid 1:4

Žádné další překvapení Real nedopustil. Eibar celkem jasně a bez problému přehrál 4:1 a to zejména díky triu Asensio, James, Benzema. Bílý balet svému soupeři nasázel tři branky během úvodní půlhodiny.

Real byl za své výkony v posledních kolech hodně kritizován a velmi znepokojen byl přístupem svých svěřenců i Zinedine Zidane. Bílý balet tentokrát vstoupil do zápasu proti nebezpečnému Eibaru o poznání zodpovědněji a ihned záhy to neslo kýžené ovoce. Ještě připomeňme, že nastoupil bez Cristiana Ronalda.

Eibar chtěl zopakovat senzaci ze Santiaga Bérnabeu, ale hosté nic takového nedovolili a ofenzivní smrští už v prvním poločase de facto rozhodli.

Odpor domácích trval jen čtrnáct minut. Po stříleném Asensiově centru se nadvakrát prosadil Karim Benzema a dodal hráčům Realu tolik potřebné zklidnění. Ve 25. minutě poslal do šestnáctky Eibaru dobrý centr James Rodríguez a francouzský forvard se podruhé zapsal mezi střelce. Ještě do třicáté minuty zvýšil na 3:0 James Rodríguez. S Benzemou si tentokrát vyměnili role - Francouz přihrával a Kolumbijec ve vápně zvyšoval.

Eibar mohl po prvním poločase prohrávat ještě výraznějším skóre, ale Benzema krátce před přestávkou, stejně jako Asensio, neuspěl. Čtvrté branky se tedy Real dočkal po hodině hry. Dobře hrající Asensio vytvořil šanci pro Jamese, kterého sice zastavila tyčka, ovšem Asensio z druhé vlny dorazil balón do sítě.

Domácí byli zralí na ručník, dosud si nevytvořili žádnou větší šanci a s Realem už prohrávali rozdílem třídy. Přesto došlo ke korigaci, Pedro León se prohnal po lajně jako vítr a naservíroval příhravku na Rubéna Peňu, který snížil. Byla to jen kosmetická úprava výsledku, protože Real si jinak náskok bez problému pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
dextroza_m

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
valloire

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Rox

Hodně pěknej kurz na Real..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele