26. kolo
04.03.2017 13:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Granada CF 1:0

Hodně důležité tři body získal Leganés, který doma udolal jedinou brankou Machíse sedm minut před koncem Granadu 1:0. Hosté si tak komplikují vysněný cíl, kterým je pochopitelně záchrana.

Důležitost utkání byla velká, na druhou stranu se v Leganésu nehrál žádný velký šlágr. Domácí celek byl od začátku lepší, což vyjadřuje i větší držení míče a také šance, které si v prvním poločase vypracoval. Pompasu Diega Rica těsně na balón nedosáhl Guerrera. Poté se na hrací ploše dlouho nic nedělo, až pět minut před přestávkou pálil z malého vápna jeden z domácích a Ochoa, který zůstal stát na místě, musel vyrážet. Pokud by však Leganés vstřelil gól, stejně by nebyl pro ofsajd uznán.

To bylo vše, co první poločas nabídl. Také po změně stran pokračovali domácí v aktivitě a Granada se převážně bránila. Mantovani byl blízko vedoucímu gólu, jenomže přestřelil. Na dlouhou dobu to byla jediná velká šance, utkání jinak nudilo a už to vypadalo, že skončí bezgólovou plichtou.

V 83.minutě došlo k zásadnímu zlomu ve vývoji utkání. Leganés předvedl rychlou akci, kdy Morán posunul balón na volného Darwina Machíse a ten rozjásal domácí příznivce. Ani inkasovaná branka hosty neprobudila a o chvíli později mohlo být definitivně rozhodnuto. El Zhar krásným obloučkem našel Diega Rica, kterého naprosto bravurně vychytal Mexičan Ochoa. Granada si ani v nastavení nedokázala vytvořit šanci a z Leganésu odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele