LaLiga - souhrn 23. kola

17.02.2017, 22:40, aktualizováno 20.02.2017, 22:35
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka nabídla výhru Málagy nad Las Palmas. Real Madrid si podržel vedení, když doma přehrál Espanyol. Atlético Madrid naplnilo roli favorita na hřišti Gijónu a upevnilo si průběžnou čtvrtou příčku, uspěla rovněž Sevilla a tři body má i Barcelona, která se nadřela proti Leganésu. Villarreal si na úvod nedělního programu zajistil výhru až ve čtvrté minutě nastavení, vyhrála i Valencia...

Málaga CF - UD Las Palmas 2:1

20.02.2017 20:45

Góly: 27. Pablo Fornals, 35. Charles - 19. Mauricio Lemos

Málaga doma zvítězila v těžkém utkání nad Las Palmas 2:1 a je třináctá. Hosté si z porážky nemusejí dělat těžkou hlavu, neboť před svým soupeřem zůstávají o jednu příčku výše. Všechny branky padly už v průběhu prvního poločasu, kdy na vedoucí trefu Lemose zareagovali Fornals a Charles.

Hosté vstoupili do utkání mnohem aktivněji a Málaga jejich náporu vzdorovala jen do 19.minuty, kdy se poprvé prosadil Mauricio Lemos. Volný přímý kop z ideální pozice zahrál tak precizně, že golman Kameni neměl sebemenší nárok. Ale Málaga rychle pookřála a také ona si pomohla standardní situací. Hostující obraně se nepovedlo zažehnat nebezpečí po rohovém kopu, Pablo Fornals ve snaze poslat centr na malé vápno k překvapení všech překonal golmana Varase. Krásná branka znamenala vyrovnání a domácích bylo rázem plné hřiště. O dvě minuty později předčasně rozjásal fanoušky Keko, jeho branka ale nemohla být pro ofsajd uznána a za chvíli Málaga skutečně dokonala obrat. Rychlou akci po kolmé přihrávce dotáhlo do úspěšného konce duo Keko-Charles, přičemž druhý jmenovaný bez problému trefil odkrytou branku.

Také ve druhém poločase se bylo na co dívat. Nejprve zazdil stoprocentní příležitost Rodríguez a na druhé straně skončila tečovaná Boatengova rána na tyčce! Hra se pak přesunula opět před Varana, kde pokračoval ve spalování šancí Fornals a Camacho, který orazítkoval břevno.

Málaga vedla, ale utkání si dvacet minut před koncem zbytečně zkomplikovala. José Rodríguez uviděl druhou žlutou kartu a Las Palmas vycítilo šanci na zvrat. Jenomže směrem dopředu to hostům nešlo. Málaga se opevnila před vlastní šestnáctkou a jedinou velkou příležitost, kterou Las Palmas nabídlo přišla v nastaveném čase. Jesé nebezpečně vypálil, ale ke své smůle netrefil Kameniho branku. Málaga tak zvítězila nad Las Palmas 2:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CD Leganés 2:1

19.02.2017 20:45

Góly: 4. Lionel Messi, 89. Lionel Messi (pen.) - 71. Unai López

Barcelona měla namále, ale roli favorita nakonec potvrdila. V souboji s Leganésem sice brzy vedla, trefil se Messi, ovšem poté si tak dlouho koledovala o vyrovnání, až se dvacet minut před koncem prosadil Unai López. O všem nakonec rozhodla pozdní penalta, kterou proměnil Lionel Messi.

Po debaklu v Paříži se Barcelona měla za co revanšovat a do utkání vstoupila přesně tak, jak si představovala. Ve 4. minutě zatáhl balón do šestnáctky Neymar a přesným pasem našel před prázdnou brankou nabíhajícího Lionela Messiho. Jestli něco Leganés nechtěl, tak rychle inkasovat. Samozřejmě ofenzivní chutě Katalánců ještě vzrostly a brankář Herrerín za chvíli musel rychle hasit další nebezpečí před dotírajícím Suárezem.

Ale nebyla to jenom Barcelona, kdo se pokoušel o ofenzivní výpady. V 17. minutě dostal vynikající pas za obranu El Zhar a ter Stegen parádním zákrokem ochránil katalánské vedení. El Zhara nejprve vychytal zblízka a vzápětí konečky prstů vyrazil jeho dobře mířenou ránu. Předvést se musel i Herrerín, který pro změnu zblízka vychytal Messiho. Barcelona sice vedla, ale bůhvíjakou převahu neměla. V nastavení prvního poločasu musel opět zasahovat ter Stegen, znovu ho výrazně prověřil El Zhar.

Barcelona rozhodně nepředváděla žádný ofenzivní válec a také po změně stran musel být v permanenci ter Stegen. Po hodině hry výborně vychytal Guerrera. V 68. minutě byl sice blízko druhému gólu Rafinha, ale Herrerína zastoupil na brankové čáře obránce Rico. Leganés pokračoval ve snažení a nakonec skutečně vyrovnal. Machís obral o balón Sergiho Roberta a okamžitě přihrál zakončujícímu Unai Lópezovi, který prostřelil ter Stegena - 1:1.

Domácí se samozřejmě nehodlali s nerozhodným výsledkem spokojit a začali obléhat pokutové území Leganésu, skulinku pro zakončení se však nedařilo najít. Trenér Luis Enrique se snažil oživit hru střídáním a do hry poslal Iniestu, Denise Suáreze i Jordiho Albu. Až šest minut před koncem měl na kopačce rozhodující gól Neymar, ale výtečně zasáhl Herrerín.

Leganés byl blízko senzačnímu bodovému zisk, ale rozhodla individuální chyba. V 89. minutě byl ve vápně faulován Neymar a sudí nařídil pokutový kop. Lionel Messi se nezmýlil, jeho proměněná penalta znamenala těsné vítězství 2:1, byť ještě v nastavení zazdil zajímavou příležitost El Zhar.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CA Osasuna 3:0

19.02.2017 18:30

Góly: 23. Pione Sisto, 87. Jozabed Sánchez, 89. Iago Aspas

Po čtyřech zápasech bez vítězství si Celta Vigo spravila chuť, potvrdila roli favorita a před vlastními fanoušky nezaváhala s poslední Osasunou. Jakkoli se však mohlo zdát utkání rozhodnuté už předem, na hřišti tomu tak úplně nebylo. Tři body totiž po první brance Pioneho Sista pojišťovali až v závěru Jozabed Sánchez a Iago Aspas.

Domácím chvilku trvalo, než se rozehřáli do optimální teploty, především zkraje prvního poločasu se hostům poměrně bez problémů dařilo bránit. Vůbec poprvé vystřelili až po zhruba dvaceti minutách hry Wass s Bongondou, ovšem ani jeden z nich bránu netrefil. Celtu dostal rozhodně do většího klidu až ve 23. minutě Sisto.

V podstatě se jednalo o dost krkolomnou kombinaci, která ovšem ve finále vypadala na oko moc hezky a ještě byla úspěšná. Rossi pak sklepl míč pro svého kolegu, který se ještě pohybem doprava uvolnil do lepší pozice a zacílil za záda gólmana Sirigua. Následně mohl dvakrát skórovat sám Rossi, nicméně poprvé mířil jen do soupeřova brankáře a pak mimo.

V podstatě až ve druhém dějství se Pamplona dostala do nějaké větší příležitosti. Sergio Léon se pět minut po přestávce dostal ke střele z poměrně nepříjemného úhlu, ale i přesto pořádně zaměstnal mezi třemi tyčemi dobře reagujícího Rubéna Blanca. V 55. minutě se snažil zacílit Miguel de la Cuevas, ani on však Rubéna Blanca nepřekonal.

Ačkoli se Los Rojillos po obrátce opravdu zlepšili, žádné vyrovnávací trefy se prostě nedočkali. A naopak Célticos v závěru přidali dva přesné zásahy. V 87. minutě centr z rohového čtvrtkruhu od Marcela Díaze zužitkoval hlavou Jozabed Sánchez, minutu před koncem pak jemným obloučkem skóroval Iago Aspas.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:0

19.02.2017 16:15

Góly: 13. Nani, 45+1. Simone Zaza

Po třech kolech bez vítězství se podařilo Valencii naplno bodovat, a to proti vždy nepříjemnému Bilbau. V tuhle chvíli tak už disponuje pohodlným sedmibodovým náskokem na sestupové pásmo. Domácí poslal do vedení Nani, v nastavení prvního poločasu se ještě trefil Simone Zaza, který zaznamenal jubilejní branku v LaLize.

Znovu se jednoduše potvrdilo, že Athletic Club je venku mnohdy až poloviční. Tentokráte nehrál v nejsilnější možné sestavě a především v útoku opravdu strádal. Los Che až na pár momentů pohodlný odstup od soupeře bez problémů drželi. Hosté zůstali v tabulce na svém, pořád se zkrátka nedokážou dotáhnout a usadit na pohárových pozicích.

K prvnímu nebezpečnějšímu zakončení se propracoval celek z Baskicka, Iňigo Lekue pálil z opravdu slušné pozice, každopádně svůj tým v tu chvíli podržel gólman Diego Alves. Naopak na druhé straně Valencia gólově udeřila. Fabián Orellana poslal parádní přihrávku za obranu a Nani pak střelu z první uklidil přesně k tyči.

Navýšit vedení se podařilo domácím v závěru první půle. Po krásné kombinaci se uvolnil na hranici ofsajdu ve středu hřiště Zaza, jemuž míč do běhu sklepl Munir El Haddadi, a italský forvard, který je v klubu na hostování z Juventusu, levačkou zamířil na bližší tyčku, kam to jako by brankář Gorka Iraizoz vůbec nečekal.

I když od 53. minuty působili na hřišti Iňaki Williams i s Aritzem Adurizem, nejlepším střelcem týmu, výrazné zlepšení Bilbaa v ofenzívě na řadu nepřišlo. Naopak soupeř mohl svůj brankový účet ještě rozšířit, nicméně Munir El Haddadi pálil jen vedle a Naniho stačil vychytat v tuhle chvíli pozorný Gorka Iraizoz.

Los Leones mohli utkání zdramatizovat snad jen čtvrthodinku před koncem, střídající Iňaki Williams však selhal v koncovce, a tak nechal vyniknout mezi třemi tyčemi jen Diega Alvese. Valencia byla vepředu pořád nebezpečnějším týmem, jenže ani Nani, ani Zaza v závěrečných minutách bránu netrefili.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Villarreal CF 0:1

19.02.2017 12:00

Góly: 90+4. Samuel Castillejo

Real Sociedad měl utkání pod kontrolou, ale zřejmě jakýmsi smířením se s nerozhodným výsledkem ztratil ve čtvrté minutě nastavení koncentraci a Samuel Castillejo rozhodl o vítězství Villarrealu.

První poločas mnoho šancí nepřinesl, hrálo se víceméně opatrně. Real Sociedad však měl velkou převahu co se držení balónu týče. Až 71 % oproti hostujících 29 %, nicméně branku Asenja ohrožovali výhradně po standardních situacích. Po centru z prava hlavičkoval těsně vedle Navas a Carlos Vela o několik minut později z přímáku přestřelil branku. Nic více první poločas nenabídl.

Villarreal se prakticky vůbec nedostal ke slovu, ale hned po změně stran se mohl ujmout vedení. Brankář Rulli neudržel balón v náručí, aby ho následně získal dotírající Bakambu, jenomže útočník Villarrealu obrovskou příležitost prováhal. Celek ze San Sebastiánu se držel svého trendu, držel balón a hrozil jen ze standardních situací. Další přímák Carlose Vely skončil opět těsně nad a Juanmiho hlavička z pozdějšího okamžiku rovněž mezi tři tyče nezamířila.

Žlutá ponorka opět směrem dopředu nevykazovala vůbec nic, ale pakliže se do šance dostala, byla velmi blízko vstřelenému gólu. V 76. minutě Soriano orazítkoval břevno a po závaru před Rullim překopl z malého vápna branku stoper Musacchio. To byla vůbec největší příležitost v celém utkání.

Ve zbytku utkání už vše směřovalo k bezgólové plichtě a snad ani fanoušci v žádný zlomový okamžik nevěřili. Jenomže přišla čtvrtá minuta nastaveného času a obrovský šok pro domácí. Po centru z leva byl ve vápně zcela nepochopitelně nikým neobsazený Samuel Castillejo, jehož volej odstartoval žlutou radost. Bylo jasné, že Real Sociedad na tuto trefu už odpovědět nestihne.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - SD Eibar 2:0

18.02.2017 20:45

Góly: 30. Pablo Sarabia, 90. Vitolo

Fotbalisté Sevilly se vrací alespoň do zápasu Barcelony na druhé místo, když ve večerním utkání zdolali nepříjemný Eibar 2:0. Andalusané vstřelili druhou branku až v nastaveném čase, do té doby byl Eibar pořád ve hře o body.

Sevilla to s Eibarem neměla vůbec jednoduché, hosté hráli velice kompaktně a i když se Sampaoliho svěřenci dostali do vedení, až do závěrečného hvizdu museli o tři body bojovat. O první vážnější rozruch se postaral Eibar, jmenovitě León, jehož centr Rica sice překvapil, ale nakonec v brance neskončil.

Skóre se poprvé změnilo přesně ve 31. minutě. Jovetič uvnitř šestnáctky poslal na malé vápno nadýchaný centr a úplně osamocený Pablo Sarabia před Rodríguezem ani na moment nezaváhal. Vedoucí branka Sevillu pořádně nakopla a i v následujících minutách bylo před gólmanem Eibaru pořádně živo, nicméně další gól se do konce poločasu vstřelit nepodařilo.

Eibar se ve druhém poločase přeci jenom pokusil zaútočit a několikrát byl velice blízko vyrovnávací trefě. Nejprve vypálil nebezpečnou křížnou ránu Adrián González a po něm dvanáct minut před koncem málem zaskočil Rica střídající Luna. To už za sebou měla Sevilla promarněnou příležitost na 2:0, Vitolo totiž po dobré kombinaci napálil jen boční síť. Hosté byli ve hře o body až do nastaveného času, až v této době se totiž domácí podařilo vstřelit druhý gól. Do rozhozené obrany se dostal Jovetič a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Vitola, ten jeho nabídku samozřejmě využil.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés 0:1

18.02.2017 18:30

Góly: 68. Manu García (pen.)

Proměněná penalta Manua Garcíy rozhodla o vítězství Alavése na půdě La Coruni. Oba celky se letos potkaly už třikrát, a jak na podzim, tak v novém roce v rámci Copa del Rey skončilo utkání vždy remízou. Dal se tedy očekávat vyrovnaný souboj i nyní, což se jen potvrdilo. Rozdíl mezi oběma týmy se v tabulce navýšil už na propastných jedenáct bodů.

Domácí po krátkých vánočních prázdninách stále nenašli cestu za vítězstvím. Co je však pro ně v tuhle chvíli horší, to je fakt třetí porážky v řadě. Svěřenci Gaizky Garitana se stále nemohou odpoutat dále od sestupového pásma, od nějž je dělí jen tři body. Hosté naopak díky tomuto úspěchu stabilizovali své postavení ve středu tabulky.

Do první větší šance utkání se dostalo la coruňské Deportivo. Těsně před pokutovým územím si narovnal míč na levačku Kakuta a ostře vypálil, nicméně k jeho smůle trefil pouze břevno. Ještě však nemělo mužstvo kouče Mauricia Pellegrina vyhráno, protože k dorážce se propracoval Juanfran, výtečně ale proti jeho hlavičce zasáhl gólman Fernando Pacheco.

Na druhé straně poprvé výrazněji zahrozil Deyverson, jenž se řítil do samostatného úniku, doběhl si až do bezprostřední blízkosti gólmana Germána Luxe, jenže trestuhodně přestřelil. Obě mužstva se mohla do konce poločasu prosadit z rohových kopů, ovšem ani v jednom případě po nich k převratným momentům nedošlo.

Ani začátek druhého dějství vlastně nepřinesl nic zásadního. A v podstatě až v 67. minutě pořádně rozlítil La Coruňu sudí Santiago Jaime. Nutno podotknout, že měl asi pravdu, protože Raúl Albentosa opravdu hrábl rukama po pronikajícím Manu Garcíovi. Nejenže domácí obránce inkasoval žlutou kartu, ale ještě se kopal pokutový kop.

Jeho exekuce se jal sám faulovaný a jednoduše se nezmýlil. Odpověď se Branquiazuis najít nepodařilo. Alavés potvrdil, že jeho obranná činnost patří v LaLize rozhodně k těm lepším, a čisté konto udržel až do konce. V závěru navíc mohl náskok pojistit Manu García, jeho hlavičku však fantasticky zlikvidoval Germán Lux.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Espanyol Barcelona 2:0

18.02.2017 16:15

Góly: 33. Álvaro Morata, 83. Gareth Bale

Lepší návrat na hřiště si Gareth Bale ani nemohl představovat. Velšská superstar naskočila poprvé po tříměsíční absenci do soutěžního zápasu v dresu Realu Madrid a hned se gólem podílela na konečném vítězství 2:0 nad barcelonským Espanyolem. Bílý balet tak nadále hájí první místo v ligové tabulce, přestože má odehráno hned o dva zápasy méně.

Sedmadvacetiletý Bale se na trávník nepodíval od listopadu loňského roku, kdy jej vyřadilo ze hry zranění kotníku, které si vyžadovalo i operaci. Jak ovšem ofenzivní záložník Realu dosvědčil hned po nástupu na hřiště, když si naběhl na Iscův pas a přesnou křižnou ranou osm minut před koncem zavěsil, je již zpět ve formě. Real již v tu chvíli vedl 1:0 díky trefě Álvara Moraty z první půle a po tomto triumfu drží na druhou Barcelonu čtyřbodový náskok. Katalánský velkoklub může toto manko znovu snížit v neděli, kdy se utká s nováčkem z Leganés.

Vzhledem k tomu, že Real během týdne hrál osmifinále Ligy mistrů proti Neapoli, udělal trenér Zinedine Zidane řadu změn v základní sestavě. Volno tak dostali Karim Benzema či Luka Modrić, zatímco hráči jako Marcelo s Casemirem zůstali pouze na lavičce náhradníků.

Na první velkou šanci si diváci museli počkat do přelomu úvodní půlhodiny, kdy se do dobré střelecké pozice dostal Cristiano Ronaldo, avšak jeho přízemní ránu k nohám nabíhajícího Moraty ještě hostující obrana stihla zastavit a Ronaldův gól z následného rohového kopu nebyl uznán kvůli postavení mimo hru.

V minutě třiatřicáté se už ale favorit přece jen dočkal. Isco dostal na pravém kraji hřiště příliš mnoho času a prostoru, aby poslal ideální centr vstříc Álvaru Moratovi, jenž se ve vzduchu nemýlil a umístěnou hlavičkou otevřel skóre.

Real sice i nadále herně dominoval a svého soupeře takřka k ničemu nepouštěl, ovšem přesných střel na bránu vyprodukoval jako šafránu, a tak těsné vedení domácích přetrvávalo až do závěrečné desetiminutovky, kdy jakékoli pochyby o rozdělení bodů rozehnal střídající Gareth Bale. V nastaveném čase ještě mohl vybojovat výhodu pokutového kopu Cristiano Ronaldo, jehož srazil k zemi Aaron Martin, ovšem sudí místo toho mylně odpískal Portugalcův ofsajd, a tak utkání skončilo vítězstvím Realu 2:0.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Atlético Madrid 1:4

18.02.2017 13:00

Góly: 49. Sergio Álvarez - 46. Yannick Carrasco, 80. Kévin Gameiro, 81. Kévin Gameiro, 85. Kévin Gameiro

Hattrick za pět minut. Tohle byl rozhodně mistrný počin útočníka Kévina Gameira, který ukončil trápení Atlética na půdě solidně hrajícího Sportingu a zařídil hostům povinné tři body. Kouč Diego Simeone ho přitom na hřiště poslal až po hodině hry. Ještěže tak udělal, jinak by jeho oslavy 100. odtrénovaného venkovního zápasu v LaLize mohly být značně pochmurné.

Před rokem se podařilo Gijónu madridské Atlético zaskočit a před vlastními fanoušky ho těsně porazil. A po minulém vítězství nad Leganésem si rozhodně brousil zuby i na další nečekaný úspěch. Soupeř se ovšem před vstupem do jarní části Ligy mistrů nenechal odkopnout. Díky závěrečnému tlaku nakonec uzmul všechny tři body.

Po celou dobu byli Los Colchoneros asi o něco aktivnějším celkem, nicméně mnohokrát se jim nezadařilo v koncovce. Jako první se dostal do šance Griezmann, jenž si navedl míč na levačku, zamířil však těsně vedle. O devět minut později mířil ke vzdálenější tyčce Ángel Correa, avšak ani on netrefil kýžený a chtěný prostor.

Závěr poločasu pak daleko lépe vyšel Gijónu. A pořádně nebezpečný byl hlavně Traoré. Nejprve vyhrál přetlačovanou s bekem Savičem, už už se chystal vystřelit z vyložené pozice, výtečně se mu však pod nohy vrhl na poslední chvíli vracející se obránce Lucas Hernández. Pak útočník Pobřeží slonoviny dokonce trefil tyčku!

Nicméně za úvod do druhé půle by si domácí asi nejradši nafackovali. Uběhlo jen pár sekund, než se ke střele propracoval Carrasco, jehož pokus brankář Iván Cuéllar neudržel v rukavicích. Belgičan pak situaci dohrál, doběhl pomalu až na brankovou čáru a z blízkosti snadnou dorážkou načal účet utkání.

Za chvilku ale bylo znovu vyrovnáno. Burgui unikl podél levé strany, poslal centr na zadní tyč, odkud Sergio Álvarez tvrdou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dlouho domácí favoritovi tohoto střetnutí vzdorovali. A nebyli daleko alespoň od nerozhodného výsledku. V 62. minutě však přišel na plac Gameiro, který jim radost úplně pokazil.

Deset minut před koncem si naběhl do středu pole na kolmici Griezmanna, udělal kličku Ivánu Cuéllarovi a pohotově zacílil. Jen o minutu později náskok Atlética navýšil přesnou střelou ke vzdálenější tyči. A hattrick pak Gameiro zpečetil o tři minuty později, to když po samostatném úniku zase zakončil podél Ivána Cuéllara.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Betis 4:1

17.02.2017 20:45

Góly: 18. Mehdi Carcela-González, 28. Adrián Ramos, 33. Andreas Pereira, 64. Adrián Ramos - 75. Petros

Granada nevzdává boj o záchranu a v předehrávce 23. kola se vytáhla proti Betisu. Domácí zvítězili nečekaně vysoko 4:1, navíc podruhé v řadě doma naplno bodovali. Hosté hrubě nezvládli zejména první poločas, ve kterém inkasovali v rozmezí patnácti minut hned třikrát. Sudí Ocón také rozdal dvě červené karty.

Granada dokázala při svém posledním domácím zápase udolat jedinou brankou Las Palmas a dnes na to úspěšně navázala. Utkání nezačalo v nijak závratném tempu, spíše byla k vidění jakási oťukávačka, kterou však v 18. minutě domácí rázně uťali vedoucí brankou. Carcela González se zleva vřítil do šestnáctky, kde překonal hostujícího brankáře. V tu chvíli ještě fanoušci Betisu netušili, že odstartovala hrůzostrašná čtvrthodina, která nakonec stála jejich miláčky celý zápas. O deset minut později totiž vyrobila obrana Betisu hrubku, kterou okamžitě zužitkoval centrem do šestnáctky Héctor a hlavičkující Adrián Ramos zvýšil na 2:0. A za dalších pět minut bylo dílo dokonáno. Gonzálezovu střelu Adnán vyrazil před sebe a dorážející Pereira dal na 3:0. Takovou sprchu tu Granada dlouho nezažila, pochopitelně k jejímu prospěchu.

Betis se z těžkého direktu v prvním poločase nevzpamatoval. Po hodině hry už vše zavánělo tvrdým debaklem, obrana Betisu nechala Adriána Ramose dělat si co chce a ten měl tolik prostoru a času, že s nabídkou neváhal - 4:0.

Na chvíli sice ze strany domácích došlo k zaváhání, když Pereira za nesportovní chování zcela zbytečně uviděl červenou kartu. Betis ale o přesilovku stejně nestál, Matías Nahuel obdaroval soupeře nefalšovanou fackou, to vše přímo před zraky hlavního sudího, a tak se sily na hrací ploše bleskurychle vyrovnaly. Betisu se nakonec povedla alespoň kosmetická úprava výsledku. Parádní hlavičkou se zaskvěl Petros.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid21164156:1852
2.FC Barcelona23156263:1951
3.Sevilla FC23154446:2849
4.Atlético Madrid23136443:1945
5.Real Sociedad23132836:3241
6.Villarreal CF23109430:1539
7.SD Eibar23105836:3135
8.Athletic Bilbao23105828:2835
9.Celta Vigo22103936:3633
10.Espanyol Barcelona2388730:3132
11.Deportivo Alavés2379722:2830
12.UD Las Palmas2377932:3528
13.Málaga CF2368931:3726
14.Real Betis22661022:3524
15.Valencia CF22651131:4023
16.Deportivo La Coruña22471126:3519
17.CD Leganés23461316:3918
18.Sporting Gijón23441525:4716
19.Granada CF23371321:4916
20.CA Osasuna23171524:5210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trojka do polčasu od Granady , ak na toto poriadne nezareagujú v derby (najlepšie výhrou ), tak sa budem dosť báť o naše udržanie.

Reagovat
JackDaniels.

To je kúpené zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Si dela Betis cecky ne

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? to čo je za výsledok? Pre Betis a hlavne Valenciu veľmi zlá správa. Granada je znova v hre. Tí chalani keď budú disciplinovaní, tak ligu zachrnánia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prvom rade je to veľký problém pre Gijón, Leganes a Deportivo... Valencia podla mňa nevypadne.

Reagovat
Kucka

Depor hraje slušně, mi přijde, akorát párkrát smolně zaplichtili místo výher. Na padáka vidím Osasunu, Gijón a Leganes.

Reagovat
Phillipinho

Valencie nebude mit nakonec problem si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tiez myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Granada

Reagovat
Israha

To hostování Ramose může být pro Granadu klíčové k záchraně. Mají v něm konečně kompetentního zakončovatele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čakal, že sa viac chytí Ponce. Keď prišiel, vyzeral byť fyzicky a atleticky veľmi silný, podobný typ ako Suarez.

Na druhej strane Sanabria, je pre mna sklamanie, ale nielem on, ale aj Gutierez a Martin

Reagovat
Israha

Tak Ponce je mladý, u něho mi přijde, že problém je v hlavě, ne v nedostatečném talentu nebo tak...zatím chybí ty zkušenosti, které jsou v těchhle zápasech o záchranu dost často důležitější.

Reagovat
Pinturicchio

Hattrick za 5 minut? Sranda obrany.

Reagovat
placa

Nevim, jestli to myslis vazne, spis asi ne, ale Mertens za 9 minut proti v ramci Serie A mozna i lehce nadprumernymu Torinu, o zapase proti Bologne ani nemluvim

Reagovat
Pinturicchio

Tak obrany v Itálii, kór když je braná jako defenzivní, stojí za tupl hovno.

A zrovna Toro a Bologna v tomhle dost vynikají.

Reagovat
Visca el barca

Sranda je, že ten druhej gól byl stejnej jako ten třetí. A když běžel zase sám na golmána tak jsem si myslel, že to je opakovačka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Gijon si zaslúžil vyhrať 4:1 a nie Atletico, 70 minút boli jednoznačne lepší

Reagovat
smazaný uživatel

to čo sa dialo v Gijone v II. polčase? Ja som to po polčase vypol. Musim to všetko dobehnut

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze sa Ronaldo niekedy dostane do prvej 100ky najlepsich hracov historie ?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Chod trollit do EPL sekcie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
valloire

když už se tam zrovna dostal i Messi? proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ♥

Reagovat
smazaný uživatel

klasika v poradi deporu poslednich tydnu, zapas kde maj navrch nebo vedou nakonec remizujou nebo prohrajou, navic dneska penalta, kterou by nepiskl ani na bernabeu, kdyz by slo o titul..naopak alaves, s tim co predvadi, je neco neskutecnyho, kolik maj bodu a k tomu finale copy, neuveritelny..

Reagovat
smazaný uživatel

*podani

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic neuvěřitelnýho, maj propracovanou defenzivu a solidní útok, třeba Celtu vyřadili naprosto zaslouženě

Reagovat
celeb

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

no ty zapasy si v nicem moc nezadaj se zapasama tymu na padaku, akorat nedostavaj tolik golu a podarilo se jim prekvapit barcu a dat z jedne strely gol na calderonu a to finale copy..budiz

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si moc ich zápasov nevidel. Hrajú fakt dobre a kompaktne naproti tomu čo sa od nich (ne)čakalo.

Reagovat
czech_mira

Sympatický výkon Eibaru, tomu zápasu by slušela remíza

Reagovat
Frantszek

Eibar prekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

- Eibar je tím, ktorý hrá lepšie bez lopty ako s loptou. Ich napádanie a výdrž nemá chybu, avšak akonáhle sa dostanú k lopte, tak si dajú max 4 nahrávky a hneď nakopávajú. (v celom zápase si dali najviac cca 7 nahrávok za sebou)

- Sevilla má silné brejky, Eibaru stačilo brániť a odkopávať, a som si istý že by získali aspoň bod.

Reagovat
czech_mira

Reagovat
MadMrJacky

Nacho je snad vůbec poprvé zraněný ne? Ale teda dlouho mu to vydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic dostal od Sampaoliho taku volnost na ihrisku, ze hra v zivotnej forme. Neskutocne ako si teraz fotbal uziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? to rad ctu, takze se chytnul konecne? Sevilla by mohla sluset

Reagovat
Frantszek

Jovetic jedinej ze Sevilly snesl prisnejsi meritko. Jak jsem mu vubec neveril, tak si se mnou zatim vytira prdku. Snad mu zas nerupne v bedne

Reagovat
adoxx

Pep Guardiola chce koupit Messiho za 100mil £

Reagovat
Uwe háže buly

Tolik stál v létě Pogba ne? To musí stát Messi aspoň 3x tolik.

Reagovat
adoxx

Pogba stál 105mil€ ,ale máš pravdu i kdyby dali 4krát tolik tak k nim Messi nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tam nechat vbehnout samotnyho Castilleja tvl

Reagovat
netopier

Villarreal slušný betón

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zranění Laporta a Adurize, zápas blbec

Reagovat
Frantszek

Neni proste kvalita na lavicce. Tak aspon jsme pomohli Valencii se chytnout. Ti jsou ted v sedmem nebi, ze porazili "B tym"

Reagovat
Phillipinho

Valverde hlavne absolutne neumi rotovat sestavou.

Reagovat
netopier

fňuk rozdiel triedy

Reagovat
Frantszek

Nemusis rypat. Ja to Valencii preju. Sere me situace u nas a to, co je v reportu. Jen si myslim, ze se nemuzete videt na nebesich za to, jakou sestavu jste porazili. Pulka tymu v zakladu unavena a druha pulka z nekvalitni lavicky. Neusnete na Vavrinech.

Reagovat
netopier

Nevšimol som si v celej diskusii žiadny príspevok, kde by sme preceňovali výkon Valencie.

Reagovat
Frantszek

Proc chces resit za kazdou cenu ptakoviny. "vzkazuju" to Valencii jako takove. Hlavne neusinejte na Vavrinech. Je to dobre pro zvednuti sebevedomi takovehle vitezstvi, ale vzhledem k tomu, v jakem bylo rozpolozeni Bilbao..... Ikdyz, ted bude asi hlavni, aby se Vale udrzela, poskocila trochu v tabulce, pres leto se dala do kupy a pristi sezonu ji preji boje v prvni 6. Mozna to tak strasne, jak nekteri rikali, nebude. Orelana s Nanim se bude rymovat. Ale pres leto to chce neco udelat. Mendez...ten by zaslouzil na dno Hostivare.

Reagovat
netopier

A Real bol v akom rozpoložení? Tiež hral s B tímom? Zaza vam zavrel ústa na čas

Reagovat
Frantszek

Uznavam, ze Real porazili v poradku. Presto bylo take dost stesticka. Orellana se povedl. Na me fakt nemusis takhle :D nebud lacinej

Reagovat
netopier

Ja len nemám rád keď niekto zhadzuje výkon súpera len kvôli tomu, že prehral jeho oblúbený tím... To že sa hráči tešili z výhry neznamená že sú "v sedmem nebi"... Bilbao ešte nie je ani zďaleka ten level že by sa mal klub ako Valencia tešiť z výhry takým spôsobom

Reagovat
Frantszek

Ok, stacilo rict, ze mas status: Na me nereagovat

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že nedáme!

Reagovat
Baronne

?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu předvedenou hrůzu? A penalta to spíš nebyla.

Reagovat
LAM

Právě proto že to byla bída,což se po PSG docela dalo tušit jsou hrozně důležitý 3 body.

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně ano, do LM prostě letos musíme postoupit, na nic víc to nebude, pod Luchem se už ten tým nezvedne.

Reagovat
valloire

tys fanda na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak týmu to hodně pomůže, potřebují dostat facku a hlavně Enrique.

Reagovat
madridcan

Tu ste uz dostali cez tyzden. Dnes ste mali fanusikom ukazat, ze PSG bola ,,nahoda" a nezamava to s vami. Opak bol pravdou.

Reagovat
valloire

Tak Fandí jenom, když se daří. To si otevře čůčo, je zlitej a píše sem nesmysly.

Reagovat
celeb

Strasne nieco. Ter Stegen muzom zapasu, 3 body vdaka penalte tesne pred koncom a hlavne vdaka tomu, ze Leganes ma suverejne najhorsi utok v celej lige (16 golov spolu s tym strelenym dnes). Uz ani nemam nejake silne negativne emocie z toho, akurat znechutenie a ciastocne aj sympatie k novacikovi, ktory si za svoju hru min. bod zasluzil. V case ked vyrovnali, tak mali 5 striel na branu, my len 4. A na tutovky, zastavenie sanci na poslednu chvilu to bolo mozno aj horsie. Co viac Lucho chce? Ak je chlap, tak by si mal priznat, ze sa mu to cele rozsypa pred ocami a odist.

Reagovat
LAM

Teď stejně nikoho neseženem.Může jít v létě a do tý doby to chce zkusit vymáčknout z týmy co to půjde.Třeba Leo dneska opravdu makal na 100%

Reagovat
madridcan

Triezvy nazor. My sme vysupli Beniteza kolo Vianoc a ZZ mal cas nieco spravit. Kazdy trener(ak to nieje trener B timu) s velkym menom by sa im nato teraz vysral. Brat klub po parizskom fiasku a otravenym timom nema zmysel. Lucha musite strpiet do konca sezony a potom zobrat trenera, ktory skusi cez leto si upravit tim podla svojich predstav.

Reagovat
celeb

nesuhlasim. Teda aspon ciastocne. Jasne, ze vyber po skonceni sezony bude ovela lepsi.... Ale za 1. - tejto drazby sa mozeme zucastnit tak-ci-tak a za 2. - je otazne, ake skody v time moze tato situacia dlhodobo zanechat. Psychika a nalada v kabine uz teraz musi byt dost zla a za 3-4 mesiace sa toho moze rozostrat viac, nez sa potom bude dat opravit.

Reagovat
celeb

Min 2 slusni treneri su volni, ktori by mohli dostat viac nez tretinu sezony a ak by sa osvedcili, mohli by ostat.

Loco aj Prandelli su volni. Najlepsia sanca vyskusat prave Loca. Normalna zmluva pri jeho povahe je takmer nemyslitelna. Ako nahrada by vsak mohol len a len prekvapit.

Reagovat
technecium

Blbost. Za půl roku bys tu chtěl tři trenéry? To nadělá víc škody než užitku

Reagovat
celeb

znie to super. Nezabudni v tyzdni, ked sa bude menit trener povedat, ze Barca bude mat 2 trenerov v 1 tyzdni.

Sezona je momentalne stratena (s Luchom nemame sancu ani v lige ani otocit zapas s PSG). Ak by novy trener zapadol, nepotrebujeme v lete menit znovu a on by dostal nielen 3 mesiace k dobru (ako Klopp, ci Zidane) na zmeny a realizaciu svojich predstav, ale hlavne sancu poriadne vyskusat hracov pred zaciatkom prestupoveho okna.

Zober Chelsea. Costa, Hazard, Cesc, Matic - ti vsetci vyzerali v minulej sezone na odstrel, pritom stacilo zmenit trenera a hraju ako z partesu. My tiez potrebujeme zistit, ako je na tom Rakitic, Sergi Roberto a vlastne skoro cela zaloha pod novym trenerom predtym, nez budeme otvarat v lete penazenku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba shánět. Sezónu může dojet Unzué. Tým potřebuje impuls. Enrique je z toho nevytrhne.

Reagovat
oli9

Tak makat by měli na 100% snad každý zápas všichni...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak já myslím, že sám Lucho o tom dobře ví, což dosvědčují i jeho reakce. Vyhazov v tuhle chvíli by ale byl neskutečně trapný. Jako by nestačil ten idiotský pískot při skandování jeho jména...

Reagovat
celeb

ja nechcem jeho vyhadzov. Ja chcem, aby poziadal tym o uvolnenie s tym, ze to pre klub a hracov bude lepsie riesenie.

Reagovat
celeb

*poziadal vedenie

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by teda bylo z jeho strany hodně zoufalý řešení. A vedení má tolik másla na hlavě, že bude rádo, pokud tu situaci samo dokáže ustát.

Reagovat
celeb

jasne, ze ma. Samozrejme sa to premieta aj do poslednej volby Bartomeu vs Laporta. Lenze ja sa obavam, aky dopad moze mat toto trapenie na muzstvo. Nerobme si iluzie. Nie je to zbor akademikov a filozofov. Mizeria bola uz aj minuly rok pri katastrofalnom mesiaci, ked sme vypadli z LM a stratili 13 bodovy naskok (a hlavne hrali priserne).

Zober si ako vyzera Rakitic. To nemoze byt len vypadok formy. Sergi Roberto je svoj tien z minuleho roka. Neymar ... tazko sa v nom vyznat, ale napr. by frustracia mohla dopadnut na Suareza, aby spravil nejaku strasnu blbost a dostal ban na pol roka. Rozhodne sa treba na to pozerat aj takto. Navyse nespokojnost sponzorov, stale sa pokial viem vyjednavaju obrovske zmluvy ... Zoberme na zvysok roka niekoho a uvidime, co to spravi s muzstvom.

Reagovat
LAM

Díky Leo že tě máme.Za dnešní výkon pro něj opravdu Zařídil to hlavně on.

Hra po prvních deseti minutách hodně neefektivní a Leganes dokázali celej zápas dobře zahušťovat svojí půlku a vyráželi v 5 do brejku což je hodně náročný.

My samozřejmě dost velká bída a zápas na PSG byl na hráčích vidět až dost.Jestli něco nás má nastartovat tak výhra v 90minutě.Messi tu penaltu dobře nahulil

Příští zápas hodně napoví.Teď je tejden pauza.Hráči můžou trochu odpočinout a s Iniestou,Sergiem,Piquem a Albou v základu snad předvedem úplně jinej fotbal.Aspoň doufám.

Reagovat
Sali5

Bohužel, Barca dneska ukázala, že taky umí zahrát jako zkušený tým, hlavně ten gól v 90. minutě z penalty, to je taktická paráda.. každopádně pořád to díky předchozím nezmarům vychází na bod ztráty a vzhledem k tomu, že má královský klub na čele ještě 2 zápasy k dobru, tak by snad mělo být vše v pořádku.

Reagovat
celeb

to je prilis dobre na to, aby to bol trolling.

Bat sa nemusis. Hrali sme priserne a body mame len vdaka obrovskej davke stastia. A ak sa nieco v Barcelone rychlo nezmeni, tak mozes az do leta pokojne spavat.

Reagovat
Sali5

No, já čekal aspoň palec od valla, ale ten se poslední dobou nějak fláká

Reagovat
valloire

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Musím sa smiať, ako fanúšikovia Barcelony si zase nevedia priznať, že majú 3 body vďaka nafilmovanej penalte, kde ledva došlo k nejakému kontaktu. že taktická paráda

Reagovat
roman1978

jsi normální? to psal fanoušek realu a psal to sarkasticky. musím se smát, jak madristi nezvládají a ještě útočí do svých řad. tupost je tupost... a jen tak mimochodem, penalta naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

tři body má i Barcelona, která se nadřela proti Leganésu.... a pak se podívám, penalta v 89. minutě

Reagovat
roman1978

jebat opavu

Reagovat
oli9

Penalta se dala fouknout, do toho šel zbytečně jako blbec a Neymar využil toho že byl v rychlosti no...

Reagovat
X-bano-X

Na gol Messimu prihraval Suarez, nie Neymar.........

Reagovat
Frantszek

Ted se Valencie muze bit do prsou, kdyz porazila Becko Bilbaa. I Zaza je borec kdyz dal gol proti Bovedovi, Erasovi, Saboritovi a Lekuemu v zakladu. Dalsi zapas zase spadne do krute reality, ikdyz Vale preju, aby se z toho dostala, ale ne zkupovanim a hostovanim odlozencu... Bilbao, bohuzel, s kvalitou sirsiho kadru nezvlada kvalitne hrat vice souteznich zapasu v rade v tolika soutezich.

Reagovat
Phillipinho

Vale hodne zvednul Orellana, to je proste neskutecnej borec

Reagovat
Frantszek

Frajeri jsou hlavne v Celte, ze ho nechteli. Nepochopim. Misto toho Giudetti, kterej da jeden gol za 15 zapasu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkově ta jejich ofenziva vypadá hodně zajímavě, i ten Zaza mi tam k nim dost sedí.

Reagovat
netopier

neplač

Reagovat
Frantszek

To same nahore

Reagovat
Frantszek

A tak dekuji tomu, kdo psal report. Ano, potvrdilo se, ze je Bilbao venku polovicni ...kdyz musi pulku zakladu posadit po ctvrtecnim zapase EL

Reagovat
Frantszek

A jeste: Barcelona a Sevilla hrozne stesti v tomto kole. Eibar lepsi a to same v bledemodrobilem Leganes. To co Barca predvadi je na pobliti jak Real dva mesice zpatky. Snad se z toho; ve jmenu fotbalu; dostane

Reagovat
X-bano-X

Dostat sa dostane, otazne je kedy.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Visca el barca

Heleď jak by sis představoval složení kádru na následující sezonu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je zatím hodně předčasný, dokud není znám trenér a z toho vyplývající herní schéma(ta). Ale v principu je určitě potřeba vyřešit kreativní CMko, pravého obránce a dál se uvidí. Prozatím mi bude stačit, když se vrátí doba šance pro odchovance a Španěly, protože cestou průměrných cizinců jsme to moc daleko nedopracovali. A svádět tyhle chyby jenom na Lucha je samozřejmě nesmysl.

Reagovat
Visca el barca

Taky to tak vidím. Jen já nejsem zastánce Gomése, myslíš, že je vedení schopné ho prodat hned po jednom roce? Já tomu klukovi nevěřím, nedokážu popsat jeho kladný stránky za ten třičtvrtě rok. Na lucha to jen neházím, ale třeba včera ta neochota střídat to bylo jako co? To to chtěl dohrát bez střídání? To zas ať se na mě Lucho nezlobí, tohle jde za ním.

Další věc, počítal jsem kolikrát spolu hrála trojka don, busi, raketa a dopočítal sem se na číslo 6 za tuto sezonu. To je hrozně málo ne? Na to jak jim to dva roky klapalo. Rakitic je z formy jako prase, ale nechápu proč jsme ustoupili od něčeho co fungovalo a uděalo triple a double

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten všeobecný hate na Gomése je nesmyslný. Myslím, že nám může být platný, pokud to kolem něj bude fungovat. Pochopitelně to není typ, který sám pozvedne zálohu o level. Jeho budoucnost je v mých očích otázka poptávky. Ani by mi nevadilo, pokud by měl zůstat.

Rakitič je v mých očích největší důvod herní mizérie, ten už snad rok běhá s koulí na noze, ta jeho pseudobojovnost (všude je pozdě, tak se to snaží "uskluzovat), nechápu. Ještě ty spekulace o nové smlouvě... Včerejšího Lucha vůbec nechápu, to byla prostě totální rezignace, asi nejlíp to vystihly Unzuého vykulené oči po obdrženým gólu.

Reagovat
Visca el barca

S tím Rakiticem máš asi pravdu, ale není to tím, že hraje prostě míň? A není vyhranej? Jako já ho oproti treblové sezoně a loňsku vůbec nepoznávám. A pokud to chce v létě změny tak bych prodal i jeho. Ikdyž jak říkáš, jde o to kdo to bude trénovat. Já bych se chtěl vrátit ke hře, kdy jsme byli silní na míči. Líbil by se mi háč stylu Thiago, Marko atd. Nelíbí se mi ani Rafinha. Takovej nzonzi plus top cm by bylo snový a samozřejmě pravej bek. Já se letos u toho fotbalu fakt nebavím a když jsem včera v půlce přepl na PSG které sice remizovalo, tak se mi chtělo brečet.

Reagovat
celeb

Rafihna bol v tom zapase jednooky medzi slepymi v zalohe. Este vacsi traged ako Gomes (ktory mal aj celkom dobre zapasy) bol Rakitic. Lucho sa ho snazi nejak vzkriesit, ale jeho forma ide od 10-5. Zhorsuje sa a obavam sa, ze to moze v hlave vzdat a snazit sa cez leto dostat z Barcy.

Jedna vec, ktoru si nechce nikto priznat je aj to, ze Messi toho vacsinou moc nenabeha a Suarez je na hrote. Stabilnejsie sa vracia akurat Neymar a to pri nasej sucasnej mizerii v zalohe proti uz v sucasnosti hociktoremu superovi prestava stacit.

K tomu diera napravo (Roberto), nerozohrany Iniesta s tiez biednym branenim nalavo a mame obrovsky problem. Povedzme si narovinu, fungovalo nam to vtedy, ked bol Iniesta vo forme a vdaka jeho genialite sme davali viac golov (a zaroven lopty aspon nestracal, plus mu vydatne pomahal vsadebol Alba. Pravu stranu vystuzil agilny Rakitic, ktory rychlostne, silovo aj technicky pomahal Alvesovi/Robertovi (vo forme) a v strede bol superman Busquets. Za tychto okolnosti nam zaloha fungovala. Lenze aj vtedy bol problem, ked bol Iniesta mimo formy, pripadne v minulej sezone vypadnutie z LM a strata 13 bodov - ked bol Rakitic striedany v 60.-70. minute a nikto nebol schopny ho adekvatne nahradit. Riesenie sme nemali a okamzite nasledoval vykonnnostny pad, prehry s Madridom, Atletmi, baskami, .... .

V sucasnosti je situacia vaznejsia, lebo Roberto, Rakitic - kaput, Busq a Iniesta po zraneni a mladi su non-stop meneni na vsetkych 3 poziciach v zalohe a nemaju stabilitu.

Reagovat
Visca el barca

Máš pravdu no. Prostě to chce změnu trenéra, kterej tomu dá řád. Já mám Raketu s rašně rád, ale poslední dobou to je fakt děs a hrůza. Hlavně bych teď na rychlo nekupoval beka a když, tak někoho do konce sezony. Jestli vypadnem z LM, jakože asi jo, tak to do konce roku musímě dohrát klidně ve 13 lidech. Jeden zápas týdně už od začátku března ten tým musí dát. A až s novým trenérem bych řešil posily a vylepšení kádru

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

O všem nakonec rozhodla pozdní penalta, kterou neproměnil nikdo jiný, než Lionel Messi. Snad proměnil ne?

Reagovat
Sergi Samper

O všem nakonec rozhodla pozdní penalta, kterou proměnil nikdo jiný, než Lionel Messi. Snad proměnil ne?

Reagovat
Manik...

To je řečnická otázka, je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to přepsaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

zahraju si na toho trotla, už nevím přesně, ale asi to byl i love real madrid, nebo tak něco:

vyhodit: ter stegen (hrozný trotl), mathieu (poslední možnost), sergi roberto (snad ještě za dobré peníze), gomes (není co dodat - nemá na to), paco ( ), raketa (bejvávalo), denis (nejde to prostě) a hlavně náš pán trenér

koupit: isco, modrič, verrati, coutinho, dybala, alaba, thiago alcantara,

návrat: samper, halilovič

výměna: neymar x jesus

Reagovat
Frantszek

Ter Stegen vas hlavne vcera zachranil od trapasu. Nevim, koho byste chteli do kasy. Obrana byla uplne trapna a nekoordinovana. Umtiti s Mathieu vedle sebe uplne smesni. SR nemluve, ale za to nemuze on. Vcera to ale slusne zajebal

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

http://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/bartomeu-nemame-plan-b-chceme-aby-luis-enrique-pokracoval-4775574

chápem, že asi nevykríčí do sveta že sme nespokojný a chceme zmenu..ale po takomto vyjadrení mu aj verím, že chcú aby zostal a všetko je v poriadku

Reagovat
ADM

Ale pekné vyjadrenie od Piquého

"Všichni bychom zemřeli pro Luise Enriqueho. Když k nám přišel, byli jsme absolutní hovna. S ním jsme vyhráli treble."

Reagovat
smazaný uživatel

To mi teda nepřijde moc pěkný, ta druhá část samozřejmě. Absolutní hovna? Tu sezonu jste sice žádný větší trofeje nezískali, nicméně o osudu tý sezony, minimálně v případě Copy a ligy, rozhodly až úplně poslední zápasy. A jako kvůli dvěma prohraným zápasům říkat, že jste byli absolutní hovna? Trochu přehání imho. Plus mi to přijde taky dost neuctivý k Martinovi.

Reagovat
ADM

Jedna situácia - x názorov. Samozrejme sme bojovali o trofeje do konca, ale herne bola tá sezóna rovnaká katastrofa ako tento rok, väčšina hráčov v skvelom / najlepšom veku zažívala svoju najhoršiu sezónu na čele s Messim. V tomto ohľade sa hráči mohli cítiť ako absolútne hovná, ktoré Lucho pozdvihol zas na najvyššiu úroveň.

To s Martinom súhlas..

Reagovat
roberos

souhlasím s tebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele